View Full Version : ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Down Under
Drake Ramore
02/01/2014, 08:25
Απο το photobucket θα ανεβάζεις το λινκ που είναι ανάμεσα στα [img].
Εναλλακτικά copy το λινκ που λες, πάτα κουμπάκι insert image (δευτερο απο δεξια), κάνε paste, και πάτα οκ.
http://i727.photobucket.com/albums/ww272/csofos/Melbourne/dd0a23d3-da75-4441-baf9-8957e4b3000c.jpg (http://s727.photobucket.com/user/csofos/media/Melbourne/dd0a23d3-da75-4441-baf9-8957e4b3000c.jpg.html)
http://i727.photobucket.com/albums/ww272/csofos/Melbourne/th_dd0a23d3-da75-4441-baf9-8957e4b3000c.jpg (http://s727.photobucket.com/user/csofos/media/Melbourne/dd0a23d3-da75-4441-baf9-8957e4b3000c.jpg.html)
Drake Ramore
02/01/2014, 10:05
Χμμ, τώρα έχω και εγώ πρόβλημα να βάλω! Περίεργο!
http://i727.photobucket.com/albums/ww272/csofos/Melbourne/387cbdd1-1508-490b-bfb1-0df8642c6ba2.jpg (http://s727.photobucket.com/user/csofos/media/Melbourne/387cbdd1-1508-490b-bfb1-0df8642c6ba2.jpg.html)
http://i727.photobucket.com/albums/ww272/csofos/Melbourne/387cbdd1-1508-490b-bfb1-0df8642c6ba2.jpg (http://s727.photobucket.com/user/csofos/media/Melbourne/387cbdd1-1508-490b-bfb1-0df8642c6ba2.jpg.html)
307006
Lioulios
04/01/2014, 14:12
Γειά σου ρε ΧΤΡΙΣΤΟΟΟΟΟΟΦΟΟΟΟΡΕΕΕΕΕΕ !!!!!
:beer:
Τι σκατά κάνω λάθος ρε γαμώτο??? Όταν ανοίγω τη φωτογραφία στο photobucket, στα δεξιά της έχει "Links το share this photo." Οι επιλογές είναι:
-Email &IM
-Direct
-HTML
-IMG
-IMG Thumb
Πιο από όλα να διαλέξω για να ανεβάσει τη φωτογραφία κατευθείαν και όχι το link?
Drake Ramore
05/01/2014, 00:44
Εγώ σε όλα μα όλα τα φορουμ διαλέγω το IMG και δουλευει. Στο moto.gr για κάποιον περίεργο λόγο δεν λειτουργεί και μου το βγάζει σαν λινκ. Ας μας πει κάποιος τι παίζει.
Εγώ σε όλα μα όλα τα φορουμ διαλέγω το IMG και δουλευει. Στο moto.gr για κάποιον περίεργο λόγο δεν λειτουργεί και μου το βγάζει σαν λινκ. Ας μας πει κάποιος τι παίζει.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129391
Τελικά διάβασα το post που μου έστειλες MikeG και αυτό που έκανα ήταν να κατέβασω τη φωτογραφία από το photobucket στον υπολογιστή μου και να την ανεβάσω μετά εδώ. Ευχαριστώ!!!
307054
Grafton 505
05/01/2014, 20:33
Πως σου φαίνεται που κάνεις χριστούγεννα με κοντομάνικο ;
Δεν είναι λίγο περίεργο να στολίζεις δέντρο και έξω να σκάει ο τζίτζικας ;
Πως σου φαίνεται που κάνεις χριστούγεννα με κοντομάνικο ;
Δεν είναι λίγο περίεργο να στολίζεις δέντρο και έξω να σκάει ο τζίτζικας ;
Να σου πω την αλήθεια την πρώτη χρονια ήταν κάπως! Από τη δεύτερη και μετά, ήταν μια συνήθεια. Δεδομένου ότι περιμένεις το καλοκαίρι πως και πως, δεν δίνεις σημασία στα "καλοκαιρινά" Χριστούγεννα. Αυτό που δεν μπορώ να θυμηθώ από την ώρα που ήρθα εδώ, είναι οι γιορτές του Ελληνικού ημερολογίου. Σήμερα είναι τα Φώτα για παράδειγμα και μόλις που το θυμήθηκα!
Grafton 505
06/01/2014, 15:50
Να σου πω την αλήθεια την πρώτη χρονια ήταν κάπως! Από τη δεύτερη και μετά, ήταν μια συνήθεια. Δεδομένου ότι περιμένεις το καλοκαίρι πως και πως, δεν δίνεις σημασία στα "καλοκαιρινά" Χριστούγεννα. Αυτό που δεν μπορώ να θυμηθώ από την ώρα που ήρθα εδώ, είναι οι γιορτές του Ελληνικού ημερολογίου. Σήμερα είναι τα Φώτα για παράδειγμα και μόλις που το θυμήθηκα!
Φαντάζομαι ότι μερικά πράγματα τα αφήνεις πίσω σου, όταν φεύγεις, ακούσια.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!
Από το περσινό Moto GP στο Phillip Island. Mark Marquez!
308026
Από την έκθεση James Bond στο μουσείο της Μελβούρνης
308027
Πέρυσι στο Australian IFBB Grand Prix με τους Μιχάλη Κεφαλιανό και Lee Priest!
308167
...όπως επίσης και με τον Dexter Jackson και την δεν ξέρω πως τη λένε!!!
308168
Ταξίδι στο Hobart της Τασμανίας. Η θεα από το ξενοδοχείο μας!
313835
Η γέφυρα του Richmond, είναι η παλιότερη (εν ενέργεια) γέφυρα της αυστραλίας.
313837
Και μια βραδινή!
313843
H τελευταια βραδινη φωτο εξαιρετικη!!
devil's animal
09/04/2014, 08:52
Ταξίδι στο Hobart της Τασμανίας.
κανεναν διαολο συναντησατε??:D:a44:
να περνας καλα Χριστοφορε...
ωραιες φωτογραφιες...
:beer::beer::beer:
Γειά σου Χριστόφορε!
Η Τασμανία πρέπει να είναι πάρα πολύ όμορφη ε?!
Όποτε βρεις χρόνο ανέβασε μερικές ακόμα από τις υπέροχες φωτογραφίες σου!
Καλά να περνάς :wave2:
Δυστυχώς, δεν είδαμε ούτε έναν διάολο! Παράξενο βεβαια! Έχω ρεπό αυτές τις μέρες και έτσι ανεβάζω ακόμα μερικές φωτογραφίες! Να είστε καλά όλοι σας μάγκες!!
313914
Η θάλασσα στην εντελώς από κάτω μεριά.
313915
Παρόλη τη συννεφιά το θέαμα ήταν υπέροχο!
313916
Lioulios
10/04/2014, 16:10
:wave2:
nicksior
10/04/2014, 16:41
Πως περνάει ο χρόνος ε?
Η μινιατούρα του Hobart σε απόλυτη ακρίβεια, όπως ήταν όταν πρωτοξεκίνησε! Στο Richmond (ένα χωριο, έξω από το Hobart)
314092
Κάναμε μια μικρή βόλτα με σκάφος γύρω από το πιο νότιο μέρος της Τασμανίας (νησί Bruny). Αγρια μέρη!!!
314093
Το σημείο αυτό οι Tασμανοι το ονομάζουν "Breather". Λογικό είναι!!!
314094
Πως περνάει ο χρόνος ε?
Περνάει ο χρόνος δε λες τίποτα! Μερικές ακόμα. Εδώ είναι το Port Arthur. Οι πρώτες φυλακες καταδικων της Αυστραλίας. Σε αυτή τη φωτό είναι η θεα και όχι οι φυλακες βεβαια.
314596
Οι φυλακες είναι αυτές. Ένα μέρος τουλάχιστον. Ενώ η θεα του μέρους ήταν καταπληκτική και είχε καλή μέρα, είχα ψυχοπλακωθεί με το γεγονός ότι σε αυτό το μέρος είχαν φυλακιστεί 15χρονοι λόγο του ότι είχαν κλέψει ένα κομμάτι ψωμί για να φάνε!!!
314597
Η τότε εκκλησια του Port Arthur
314598
Xαιρετισμους από το Moto GP 2014 του Phillip Island
326002
nicksior
31/10/2014, 06:54
Xαιρετισμους από το Moto GP 2014 του Phillip Island
326002
Ρε συ Χριστόδουλε ..
Αδυνάτισες και ασχήμυνες..
:bawl:
motomaniac
31/10/2014, 23:43
Ρε συ Χριστόδουλε ..
xaxaxxaxa
Ρε συ Χριστόδουλε ..
Μόλις είδα το Lin Jarvis τον πλησίασα αφού τελειωσε μια συνέντευξη και τον ρώτησα:
-Μπορώ να έχω μια φωτογραφία μαζί σας Κε Jarvis;
-Φυσικά και μπορείς μου απάντησε χαμογελώντας;
Καθώς σήκωνα την κάμερα για να τραβήξω την φωτογραφία, μου λέει ο Jarvis:
-Επλίζω να μη σπάσει ο φακός!
-Δεν είμαι τόσο όμορφος Κε Jarvis. Μην ανησυχείτε, του απάντησα και γελάσαμε.
Τώρα που το θέτεις έτσι όμως.... μήπως εννοούσε το αντίθετο;;;;
326420
nicksior
05/11/2014, 14:14
Οχι ρε , μια χαρά είσαι !
:lol:
Νά είσαι καλά να περνάς καλά !
Κανόνισε να βγάλεις και διαβατήριο με το καγκουρό και όλα κομπλέ.
Εμείς εδώ.. Τα μαθαίνεις φαντάζομαι..
Μόλις είδα το Lin Jarvis τον πλησίασα αφού τελειωσε μια συνέντευξη και τον ρώτησα:
-Μπορώ να έχω μια φωτογραφία μαζί σας Κε Jarvis;
-Φυσικά και μπορείς μου απάντησε χαμογελώντας;
Καθώς σήκωνα την κάμερα για να τραβήξω την φωτογραφία, μου λέει ο Jarvis:
-Επλίζω να μη σπάσει ο φακός!
-Δεν είμαι τόσο όμορφος Κε Jarvis. Μην ανησυχείτε, του απάντησα και γελάσαμε.
Τώρα που το θέτεις έτσι όμως.... μήπως εννοούσε το αντίθετο;;;;
326420
:beer::beer:
Στις 30 Νοεμβρίου που μας πέρασε, είχε την Moto Expo 2014 στη Μελβούρνη. Μερικές φωτογραφίες, δεν θα ήταν άσχημα να τις βάζαμε ε;
Αυτός εδώ, είναι ο Αυστραλός οδηγός αγώνων, Alan Kempster. Ο Alan έχασε το δεξί του χέρι και πόδι σε ατύχημα το 1980, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου τον χτύπησε καθώς οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του. Δεν έχασε όμως το θάρρος του και από τότε συνέχισε όχι μόνο να οδηγά μοτοσικλέτα, αλλά να αγωνίζεται κιόλας. Πρόσφατα είχε πάρει μέρος στον πρώτο Πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσικλέτας για άτομα με ειδικές ανάγκες και βγήκε τέταρτος, έχοντας κάνει ΜΟΝΟ ΕΝΑ δοκιμαστικό γύρο για να γνωρίσει την πίστα στο Mugelo της Ιταλίας. Δεν έχω ξανακούσει άνθρωπο να μιλάει με τέτοιο πάθος και σεβασμό ταυτόχρονα για αγώνες ταχύτητας μοτοσικλέτας!!!
327956
Η μοτοσικλέτα του Alan. Μια τροποποιημενη GSX-R 600. Προσέξτε τον αριθμο. Λέει 0,5 (όχι 5) θέλοντας να διακωμοδήσει την κατάστασή του!!!
327957
Μερικά στυγμιότυπα από διάφορα stunts.
327958
327959
327960
327958
327959
327960
Μπράβο ρε μάγκα είσαι ωραίος εκεί κάτω !
Λεζάντα 1ης φωτό : "Υποκλινόμαστε στην ομορφιά" ...
Μπράβο ρε μάγκα είσαι ωραίος εκεί κάτω !
Λεζάντα 1ης φωτό : "Υποκλινόμαστε στην ομορφιά" ...
Να υποκλιθούμε ακόμα κάνα-δυο φορές τότε :D
327979
327980
327958
327959
327960
με τριπλη δαγκάνα πισω έτσι....!?
spyrakos35
05/12/2014, 12:40
με τριπλη δαγκάνα πισω έτσι....!?
αδερφέ.....
ΛΑΘΟΣ ΔΑΓΚΑΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕ.......
αδερφέ.....
ΛΑΘΟΣ ΔΑΓΚΑΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕ.......
είμαι σε περίοδο νηστείας... :p
Lioulios
16/12/2014, 00:10
Σαν τα χιόνια . Πού σαι ρε Σόφο !!!!!!!!!!!!
Σαν τα χιόνια . Πού σαι ρε Σόφο !!!!!!!!!!!!
Ακόμα εδώ! Πάνω από 4 χρόνια στην Αυστραλία χωρίς να μπορέσω να έρθω να δω την πατρίδα. Αλλά... έκανα αναφορά για άδεια από τη δουλειά για 6 εβδομάδες του χρόνου τον Ιούλιο και έγινε αμέσως δεκτή. Λογικά θα σας δω τότε!
Για έκθεση μοτοσικλέτας μίλησα, αλλά μοτοσικλέτες δεν έβαλα.
328757
Κάποιος το παρατραβάει ή μου φαίνεται?
328758
Τελικά, μετά από 5 χρόνια ξενιτιάς, αξιοθήκαμε να πάρουμε 2 ρόδες. Suzuki Burgman 400 K7. Πολύ λίγα χιλιόμετρα, άριστη κατάσταση και πολύ άνετο! Ας μείνουμε σε αυτό για 2-3 χρόνια και μόλις ανεβεί ο μισθός, χτυπάμε ένα naked.
337861
taisteal
28/06/2015, 02:24
Μεγειες :)
Μια ακραποβιτς θελει και ειναι ετοιμο :D
Καλες βολτες
motomaniac
28/06/2015, 17:24
Τελικά, μετά από 5 χρόνια ξενιτιάς, αξιοθήκαμε να πάρουμε 2 ρόδες. Suzuki Burgman 400 K7. Πολύ λίγα χιλιόμετρα, άριστη κατάσταση και πολύ άνετο! Ας μείνουμε σε αυτό για 2-3 χρόνια και μόλις ανεβεί ο μισθός, χτυπάμε ένα naked.
337861
πωπω.. περασανε κιολας 5 χρονια ε? καλους δρομους να εχεις!
RaGe_Raptor
28/06/2015, 17:53
καλορίζικο.....!!!!!
και γρήγορα το naked....!!!!
spyrakos35
29/06/2015, 08:32
scooters aint motorcycles...... :evil:
καλορίζικο καλοτάξιδο
tsompanis
30/06/2015, 22:17
scooters aint motorcycles...... :evil:
Νόμιζα ότι θα του τα έχωνες περισσότερο!:lol:
καλορίζικο!:beer:
Κατάφερα τελικά να έρθω Ελλάδα. Είχα πάρει άδεια 6 εβδομάδων από τη δουλειά και έτσι πήρα τη γυναίκα και ήρθαμε! Όταν έφτασα και πάτησα το πόδι μου εκεί, κατάλαβα πόσο μου είχαν λείψει όλα. Γονείς, αδερφός, φίλοι, μέρη, καταστάσεις κλπ. Δύσκολο να τους αποχωριστείς και να φύγεις πάλι για πίσω! Αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Μια φίλη μου, η οποία ήταν Αυστραλία με την οικογένειά της και δεν άντεξε τον τρόπο ζωής και γύρισε πίσω, με ρώτησε: "Αφού το βλέπω ότι και εσένα δε σου αρέσει εκεί, γιατί μου λες να το σκεφτώ και να ξανάρθω;" Σίγουρα δε μου αρέσει και μένα εκεί. Έχω δει πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ. Τέλεια χώρα δεν είναι. Πουθενά δεν υπάρχει τέλεια χώρα. Αλλά της είπα πως οι άνθρωποι σκεφτόμαστε πάντα με δυο τρόπους: Με το συναίσθημα και με τη λογική. Πάντα έπαιρνα τις αποφάσεις μου βασισμένος στο συναίσθημα. Με την πρώην γυναίκα, με τις πρώην γκόμενες, με το να κάνω την επιχείρισή μου, μέ όλα! Και κοίτα που με οδηγούσε πάντα αυτό το γ@μημένο το συναίσθημα! Πάντα σε μπελάδες και αδιέξοδα. Μια-δυο φορές μόνο πήρα αποφάσεις με τη λογική και μου βγήκε σε καλό! Τη μια που πήρα την απόφαση να μεταναστεύσω και την άλλη... αυτή θα την κρατήσω για μένα!
Στην παρούσα απόφαση που μου έθεσε η φίλη μου λοιπόν, στο να τα παρατήσω όλα δηλαδή και να μείνω κοντά στους γονείς μου, το συναίσθημα μου λέει να μείνω Ελλάδα. Δίπλα στους γονείς και τον αδερφό μου. Εδώ γεννήθηκα, εδώ είναι το μέρος μου και εδώ τραβάει η καρδιά μου. Από την άλλη όμως η λογική λέει να φύγω και να ξαναπάω Αυστραλία, γιατί αν μείνω εδώ, σε λίγο καιρό θα πεινάσω και θα με βλέπουν οι δικοί μου και θα στεναχωριούνται. Οπότε πιο το καλό (και) για αυτούς; Άσε λοιπόν τα πράγματα όπως είναι και λειτούργησε με τη λογική.
Αρκετά με αυτό όμως! Η εμπηρεία μου στις διακοπές μου στην πατρίδα ήταν πανέμορφη γεμάτη καλές στιγμές! Βάζω και μερικές δίκυκλες φώτο.
Με τη Ρένα
341636
Με τον αδερφό μου (κέντρο) και το φίλο μου Χρήστο (αριστερά)
341637
Και μια μοναχική
341638
spyrakos35
23/09/2015, 02:52
Τουλάχιστον πέρασες καλά ως τουρίστας από ότι είδα. :lol:
Σε μια από τις βόλτες μας στη Βικτώρια. Συγκεκριμένα πήγαμε στο Sorrento, που βρίσκεται στο ένα ακροτήρι της Βικτώρια. Εδώ με το Γιώργο και τον Πάλμα. Στο βάθος φαίνεται η Κέρρι με το Ducati της, να βάζει βενζίνη.
342972
Κατάφερα τελικά να έρθω Ελλάδα. .....
φιλε μου
μετα απο χρονια δουλεια στο εξωτερικο,
εχω σκυλομετανιωσει που γυρισα...
ειναι καταστροφη σκετη να θελεις να εισαι καλος και παραγωγικος και να μην σε αφηνουν...
Καλες βολτες down under!!
devil's animal
14/10/2015, 09:22
Σε μια από τις βόλτες μας στη Βικτώρια. Συγκεκριμένα πήγαμε στο Sorrento, που βρίσκεται στο ένα ακροτήρι της Βικτώρια. Εδώ με το Γιώργο και τον Πάλμα. Στο βάθος φαίνεται η Κέρρι με το Ducati της, να βάζει βενζίνη.
342972
342972
Γουστάρω πολυφυλετκή(σε φύλο αλλά και φυλή) και ετερόκλητη (σε μηχανάκια ) παρέα ...Ωραίοι
Και ήρθε η Άγια μέρα: Moto GP Αυστραλίας στο Phillip Island
343176
343177
343178
Κατατακτήριες δοκιμές εδώ φυσικά. Ο αγώνας αύριο
343179
343180
343181
spyrakos35
17/10/2015, 13:06
αι γεια σου και σε περίμενα από το πρωί να ανεβάσεις φωτό
RaGe_Raptor
17/10/2015, 15:12
devil's animal
17/10/2015, 16:28
ωραιες φωτο!!
:a18:
Για κάποιο λόγο, εδώ και πολλές μέρες, δεν μπορούσα να μπω το moto.gr! Τέλος πάντων όμως, αφού όλα είναι οκ τώρα, να μερικές φωτογραφίες από το Αυστραλιανό Moto GP 2015
Τον πρώτο λόγο έχουν τα κορίτσια. Οπότε...
343441
343442
343443
Συνεχίζουμε με τα κορίτσια! Έχω παρατηρήσει ότι η ομάδα της Yamaha Tech3 έχει τα καλύτερα τεμάχια κάθε χρόνο!
343444
Όχι πως η Suzuki πάει πίσω δηλαδή!
343445
Ξέρω, ξέρω. Τόσες γκόμενες τριγύρω και... Μην πει κανείς κουβέντα!
343446
Από τη Moto 3
343449
Από το γκαράζ των ελαστικών
343447
Honda HRC padock
343448
Moto GP
343450
Ευθεία μετά τη στροφή 2
343451
Ίδιο σημείο και με το Rossi
343452
Ακριβώς μετά την πρώτη στροφή, είδα μια Ελληνική σημαία. Έξι χρόνια στο Phillip Island, ποτέ δεν είχα δει μια. Πλησίασα και γνώρισα τα παδιά. Είναι από τη Ρόδο. τους χαιρετισμούς μας λοιπόν!
343453
Αμέσως μετά τη στροφή 2.
343454
Στροφή 2.
343455
Τέλος αγώνα
343456
Λαοθάλασσα!!!
343457
Ραντεβού του χρόνου!
343458
taisteal
24/10/2015, 00:27
Πολυ ωραιες φωτο,παρα πολυ ωραιες.Και τα κοριτσια παρα πολυ ωραια :)
Πρεπει να ειναι φοβερη εμπειρια να δεις motogp απο κοντα
Πολυ ωραιες φωτο,παρα πολυ ωραιες.Και τα κοριτσια παρα πολυ ωραια :)
Πρεπει να ειναι φοβερη εμπειρια να δεις motogp απο κοντα
Με μια λέξη, είναι φανταστική! Ειδικά το να είσαι μέσα στα padocks με τους οδηγούς και τους μηχανικούς, είναι κάτι το απερίγραπτο!
Αν και καθυστερημένα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Μακάρι εσείς, οι οικογέενιές σας και αυτοί που αγαπάτε και τους νοιάζεστε να έχουν υγεία και μια καλύτερη ζωή.
spyrakos35
04/01/2016, 04:45
thunder ace
04/01/2016, 06:29
καλη χρονιααααααααααααααααααααααααααααααααααα..........
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
Pan (dvs)
04/01/2016, 08:48
taisteal
04/01/2016, 14:09
Το χω παρατηρήσει, αυτό το παιδί βγάζει τις καλύτερες φωτό...
Καλή χρονιά !
Σε ποια παραλία υποδεχτήκατε το Santa ; :lol:
free rider
04/01/2016, 15:52
κάτι τέτοια βλέπω και λέω που ζούμε ρε...
καλή χρονιά
καλή χρονιά
Εκεί που χιονίζει τα Χριστούγεννα και το νερό της μπανιέρας χύνεται αριστερόστροφα...
Καλή χρονιά !
Σε ποια παραλία υποδεχτήκατε το Santa ; :lol:
Μπα... δούλευα φίλε! Με βρήκε σε σταθμό τραίνων με άλλους 3 συναδέλφους. Είπαμε τα χρόνια μας πολλά και είδαμε τα πυροτεχνήματα που ρίξαν στο κέντρο της Μελβούρνης, αλλά ήταν ορατά και σε μας που ήμασταν αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Δεν είναι ούτε και εδώ όλα ρόδινα (αν και οικονομικά σίγουρα είναι πάρα πολύ καλά φυσικά). Για να δείξω μέσα από τα δικά μου μάτια τον τρόπο ζωής στην Αυστραλία, αλλά και για να βοηθήσω αν μπορώ τους νεοφερμένους μετανάστες στη νέα τους ζωή εδώ, άνοιξα ένα blog πριν λίγες μέρες. Έχω διάφορα θέματα που πιστεύω ότι είναι βασικά. Όπως για την οδήγηση, για τη διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας, για τη μετατροπή διπλώματος κλπ. Δεν ασχολούμαι με το ΠΩΣ θα μεταναστεύσει κανείς, μιας και είναι παράνομο να το κάνω, αλλά ούτε και ξέρω και θα λέω βλακείες στον κόσμο. Ρίξτε του μια ματιά, διαβάστε κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει, σχολιάστε, μοιραστείτε με φίλους.
http://chris-sofos.blogspot.com.au/
free rider
09/01/2016, 12:27
Δεν είναι ούτε και εδώ όλα ρόδινα (αν και οικονομικά σίγουρα είναι πάρα πολύ καλά φυσικά). Για να δείξω μέσα από τα δικά μου μάτια τον τρόπο ζωής στην Αυστραλία, αλλά και για να βοηθήσω αν μπορώ τους νεοφερμένους μετανάστες στη νέα τους ζωή εδώ, άνοιξα ένα blog πριν λίγες μέρες. Έχω διάφορα θέματα που πιστεύω ότι είναι βασικά. Όπως για την οδήγηση, για τη διαδικασία αγοράς αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας, για τη μετατροπή διπλώματος κλπ. Δεν ασχολούμαι με το ΠΩΣ θα μεταναστεύσει κανείς, μιας και είναι παράνομο να το κάνω, αλλά ούτε και ξέρω και θα λέω βλακείες στον κόσμο. Ρίξτε του μια ματιά, διαβάστε κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει, σχολιάστε, μοιραστείτε με φίλους.
η προσπάθειά σου είναι αξιέπαινη
μπράβο
Ωραίος Χριστόδουλε. :beer:
Είδα και το hook turn και κουφάθηκα. Λέω, με τεχνικές CSS οδηγάνε εκεί? :lol:
Cpt. Haddock
09/01/2016, 15:59
Μπράβο Χριστόδουλε :beer:
Και μια και ξαναγύρισα και βρίσκομαι και από σήμερα σε δύο βδομάδες άδεια, άντε να κάνουμε και ένα update κι εδώ.
Περίπου 3 χρόνια πριν, από τη δουλειά, μου έστειλαν ένα email και μου πρότειναν αν θέλω, να πάω στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσω ως διερμηνέας. Εννοείται πως δέχτηκα. Το καλό ήταν, πως εκείνη τη χρονιά, η κυβέρνηση της Βικτώρια, είχε πριμοδοτήσει τις σπουδές του διερμηνέα με 50%. Το ακόμα καλύτερο, ήταν ότι έδειναν και υποτροφίες (αναλόγως των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων). Αν και δεν αισθανόμουν και πολύ αισιόδοξος, αυτό δε με εμπόδισε να προσπαθήσω. Πάλι καλά δηλαδή, γιατί τελικά κατάφερα να πάρω και υποτροφία, παράλληλα με τις πριμοδοτήσεις.
Ένα χρόνο λοιπόν μετά μάγκες, πήρα δίλπωμα επαγγελματία διερμηνέα και μπορώ να δουλέψω σε όποιο μέρος της Αυστραλίας επιθυμώ. Το κανονίζω με την σταθερή μου δουλειά και αναλαμβάνω δουλειές διερμηνίας που με βολεύουν με το ωράριο εργασίας. Μπορώ να πω, ότι μου αρέσει πάρα πολύ και με ευχαριστεί αυτή η δουλειά!
Που να το φανταζόμουν ότι θα με βοηθούσαν να προχωρήσω και σε άλλουν τομείς και ότι θα με βοηθούσαν να σπουδάσω κάτι, που στην Ελλάδα ούτε καν από το μυαλό μου περνούσε!!!
Μόνο που τώρα, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος που υποφέρει από τις επιπτώσεις εξάπλωσης του κορονοϊού, έτσι κι εμείς βλέπουμε τις δουλειές να πέφτουν και η ζωή μας να γίνεται χειρότερη. Θα έπρεπε να είχα πετάξει πριν δυο μέρες για Ελλάδα και να είμαι ήδη εκεί τώρα για 8 βδομάδες διακοπές, να δω τους δικούς μου. Αντί αυτού, θα περιμένω μέχρι του χρόνου και μόνο ΑΝ αλλάξουν τα πράγματα (που μεταξύ μας, το βλέπω χλωμό).
Τέλος πάντων, ας έχουμε υγεία και θα δούμε πως και τι θα κάνουμε.
Άντε και μερικές πρόχειρες φωτογραφίες
419760
419761
419762
RaGe_Raptor
18/07/2020, 16:01
Συγχαρητήρια, λοιπόν!
Πάντα τέτοια :beer:
Χειμώνας, κρύο, καιρός για 2 οι φωτό:D
Πέρυσι στο Phillip Island για το Moto GP, με τα κορίτσια....:D
421619
Έχει και τα τυχερά του να είσαι στην Αυστραλία!!!
Το κοντινότερο που έφτασα σε μοτοσικλέτα Moto GP
Εδώ με τη Honda του Marc Marquez
422013
Πρέπει να εισαι ντιπ καραφλος για να σου κρατησουν ομπρελες τα κοριτσια..??