Σύνδεση

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21

kalgeorge
29/09/2011, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μήπως είχαν ήδη προπονητές οπότε λογικό να μην του κάνουν πρόταση???και ακόμα και στην Ισπανία δεν θα πήγαινε ο εκεί Εργοτέλης να κάνει πρόταση στον εκεί Μπαγεβιτς....με πιανς?

οπότε κανα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ θα διαβασουμε????

υ.γ και την προ προηγούμενη την πήγε τελικο europa

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Cpt. Haddock
29/09/2011, 12:09
[...]οπότε κανα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ θα διαβασουμε????[...]

0 βαθμοι σε δύο αγώνες, με ομαδα ουραγο στο γαλλικό πρωταθλημα και τα δεύτερα της Αρσεναλ :wave2:

Εμένα θα μου έφτανε. Για να προλάβω τη σύγκριση με Φερέιρα, ο Ολυμπιακος απολαμβάνει διοικητικής σταθερότητας, ηρεμίας και καλής χρηματικής κατάστασης, κατι που στον παο εχει παει περίπατο.

Cpt. Haddock
29/09/2011, 12:22
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

236845

kalgeorge
29/09/2011, 12:55
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/stimena/kathgoreitai-gia-dwrodokia-o-asteras-tripolhs.1389989.html

Lazio
29/09/2011, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
29/09/2011, 14:07
ΑΝΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...............

ΟΜΑΔΑ Γ'

:rotflmao:

toyar
29/09/2011, 15:01
θελω ως γαυρος να δηλωσω την αγανακτηση μου για την αθλια εμφανιση της ομαδας μου η οποία αμαυρωσε την ευρωπαική εικονα του ελληνικου ποδοσφαίρου που με τοσο κοπο χτιζουν εδω και χρόνια παο και αεκ:bigcry: :bigcry:
με ποιο δικαιωμα κυριε ολυμπιακέ κανεις κατοχή μπαλας, και 15 τελικές στο λονδινο;
οι αλλοι με τα ταμπουρια στον αγιαξ και στην ιντερ κορόιδα ήντουσαν;:hypnotize :hypnotize

el_hymador
29/09/2011, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
θελω ως γαυρος να δηλωσω την αγανακτηση μου για την αθλια εμφανιση της ομαδας μου η οποία αμαυρωσε την ευρωπαική εικονα του ελληνικου ποδοσφαίρου που με τοσο κοπο χτιζουν εδω και χρόνια παο και αεκ:bigcry: :bigcry:
με ποιο δικαιωμα κυριε ολυμπιακέ κανεις κατοχή μπαλας, και 15 τελικές στο λονδινο;
οι αλλοι με τα ταμπουρια στον αγιαξ και στην ιντερ κορόιδα ήντουσαν;:hypnotize :hypnotize

Ειναι να μη παρετε φορα... ειπαμε καλα τα πηγατε αλλα μη το παρατραβατε! Οταν καταφερετε και κερδισετε Αγιαξ και Ιντερ και Ρομα και δεν ξερω και εγω ποιες αλλες ελατε να τα πουμε...

Ταμπουρια ξεταμπουρια, το ρεζουμε ειναι ενα και δεν αλλαζει... Αγιαξ - Παναθηναϊκος 0-1, Ιντερ - Παναθηναϊκος 0-1, Ρομα - Παναθηναϊκος 2-3 και... Αρσεναλ - γαυρος 2-1... καλη εμφανιση, αλλα αυτο σε 1 μηνα θα εχει ξεχαστει... :wave2:

kalgeorge
29/09/2011, 15:16
http://www.gazzetta.gr/article/item/228167-kraximo-kai-stous-duo

kalgeorge
29/09/2011, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ειναι να μη παρετε φορα... ειπαμε καλα τα πηγατε αλλα μη το παρατραβατε! Οταν καταφερετε και κερδισετε Αγιαξ και Ιντερ και Ρομα και δεν ξερω και εγω ποιες αλλες ελατε να τα πουμε...

Ταμπουρια ξεταμπουρια, το ρεζουμε ειναι ενα και δεν αλλαζει... Αγιαξ - Παναθηναϊκος 0-1, Ιντερ - Παναθηναϊκος 0-1, Ρομα - Παναθηναϊκος 2-3 και... Αρσεναλ - γαυρος 2-1... καλη εμφανιση, αλλα αυτο σε 1 μηνα θα εχει ξεχαστει... :wave2:

α) ταμπουρια στο ρομα-παο, δεν υπηρχαν...κολοφεραντζα τους ειχαμε παει και γλιτωσαν και 4ογκολακι με το δοκαρι κατσουρανη-σαλπι.

β) πρεπει να καταλαβουν οι " σκεπτομενοι" οτι ο γαυρος ΞΕΚΙΝΑΕΙ να κανει οτι εκανε ο παο πριν 25-30 χρονια....
αυτα τα καλα παιχνιδια με μεγαλες ομαδες....κλπ κλπ κλπ....και εχει φτασει σε σημειο να παιρνει διπλα σαν αυτα που προανεφερες.....

προς το παρων.....ετσι με μια ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ αναδρομή.....μιας και μας εχουν πρηξει για την μεγαλη εμφανιση ελληνικης ομαδος στα γηπεδα της αγγλιας κλπ κλπ κλπ.....ας θυμηθουν λιγο το μαντσεστερ-παο.... που στην συνθεση μας ειχαμε λυμπε-βαζεχα-σιμπνιεφσκι.....και μετα ας βγουν να ξαναμιλησουν

toyar
29/09/2011, 15:21
οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι
οταν ενα ματς το χαρεις κατα τη διαρκεια του σου μενει για παντα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα
κι εγω εχω νικήσει τη λιβερπουλ και τη ρεαλ και την αρσεναλ στο καραισκακη αλλα σε ματς που δε λεγαν τιποτα απο θεαμα
εγω εχω να θυμαμαι 3-3 και 4-2 με ρεαλ και ας μην κερδισα
6-2 με λεβερκουζεν
3-0 με βερντερ
5-1 με μπενφικα
4-0 με χερτα
3-0 με γαλατα
οι μεγαλύτερες επιτυχιες του παο είναι ταυτοχρονα και τα μεγαλυτερα ταμπούρια

STOYBI
29/09/2011, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
α) ταμπουρια στο ρομα-παο, δεν υπηρχαν...κολοφεραντζα τους ειχαμε παει και γλιτωσαν και 4ογκολακι με το δοκαρι κατσουρανη-σαλπι.

β) πρεπει να καταλαβουν οι " σκεπτομενοι" οτι ο γαυρος ΞΕΚΙΝΑΕΙ να κανει οτι εκανε ο παο πριν 25-30 χρονια....
αυτα τα καλα παιχνιδια με μεγαλες ομαδες....κλπ κλπ κλπ....και εχει φτασει σε σημειο να παιρνει διπλα σαν αυτα που προανεφερες.....

προς το παρων.....ετσι με μια ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ αναδρομή.....μιας και μας εχουν πρηξει για την μεγαλη εμφανιση ελληνικης ομαδος στα γηπεδα της αγγλιας κλπ κλπ κλπ.....ας θυμηθουν λιγο το μαντσεστερ-παο.... που στην συνθεση μας ειχαμε λυμπε-βαζεχα-σιμπνιεφσκι.....και μετα ας βγουν να ξαναμιλησουν

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ai ρε απο εδω θα μας πνιξεις κι ολας........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
29/09/2011, 15:35
ρε παίδες το παραμυθάκι με τον ευρωπαο που μονοι ανακαλύψατε και ΜΟΝΟ εσείς αναμασάτε το έχουμε πιστεύω ξεκαθαρίσει πολλάκις παλιότερα.....

ΟΤΑΝ κάνεις τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του Θρύλου στην Ευρώπη ...τα λέμε....

μετα κοίτα και τον αγώνα Ρεαλ-Θρύλος με 10 παίκτες απο το 32'.... τι να συγκρίνουμε τώρα....

τα 0 σουτ σας 1 γκολ (2 αποτελεσματα σε 100 αγώνες δηλ) .....

φυσικά για το πεναλτάκι αβαβα.... ;) και ήταν μόνο στο 65'

υ.γ να τα ξαναβάλω?????

toyar
29/09/2011, 15:41
ρε παίδες το παραμυθάκι με τον ευρωπαο που μονοι ανακαλύψατε και ΜΟΝΟ εσείς αναμασάτε το έχουμε πιστεύω ξεκαθαρίσει πολλάκις παλιότερα.....

ΟΤΑΝ κάνεις τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του Θρύλου στην Ευρώπη ...τα λέμε....

μετα κοίτα και τον αγώνα Ρεαλ-Θρύλος με 10 παίκτες απο το 32'.... τι να συγκρίνουμε τώρα....

υ.γ να τα ξαναβάλω?????

10 παίκτες απο το 12 οχι απο το 32
μηπως είσαι κρυφοβαζελος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

toyar
29/09/2011, 15:49
για να μη φαινομαι βαζελος:
μετα τη χθεσινη εμφανιση δεν υποστηριζω οτι ο ολυμπιακός εγινε υπολογισιμη δυναμη στην ευρωπη
αυτά τα παιχνιδια είναι εξαιρεσεις και δεν ψωνιζομαι απο ενα ματς
απλά αισθανθηκα περηφανος για την ομάδα μου που οχι απλως αντισταθηκε και εχασε αξιοπρεπως αλλά στριμωξε μια ομαδα 3 κλασεις καλυτερη και κατα τη γνωμη μου εχασε αδικα
με τη γιουβεντους καποτε εχασα 2-1 γιατι οι αλλοι εχασαν 3-4 γκολ και μειωσα με πεναλντυ στο 90
χθες ήμουν καλυτερος ακόμα και στο διαστημα που εφαγα τα 2 -γελοια- γκολ

kalgeorge
29/09/2011, 16:05
οχι φιλε μου δεν ειναι ετσι
οταν ενα ματς το χαρεις κατα τη διαρκεια του σου μενει για παντα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα
κι εγω εχω νικήσει τη λιβερπουλ και τη ρεαλ και την αρσεναλ στο καραισκακη αλλα σε ματς που δε λεγαν τιποτα απο θεαμα
εγω εχω να θυμαμαι 3-3 και 4-2 με ρεαλ και ας μην κερδισα
6-2 με λεβερκουζεν
3-0 με βερντερ
5-1 με μπενφικα
4-0 με χερτα
3-0 με γαλατα
οι μεγαλύτερες επιτυχιες του παο είναι ταυτοχρονα και τα μεγαλυτερα ταμπούρια

opws to 3-1 epi tis juve?
i to 1-0 epi tis bartsa?
i pou xasame stin bartsa kai ekane kathusteriseis o pugiol gai na liksei na prokrithoun?
enimerwmeno se vriskw :bawl:

kalgeorge
29/09/2011, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ai ρε απο εδω θα μας πνιξεις κι ολας........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pes mou se ti akrivws diafwneis me auta pou egrapsa

kalgeorge
29/09/2011, 16:06

e oxi re mlk :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
29/09/2011, 16:10
pes mou se ti akrivws diafwneis me auta pou egrapsa

Σου απαντησε ο toyar λιγο ποιο πανω.....

"οι μεγαλύτερες επιτυχιες του παο είναι ταυτοχρονα και τα μεγαλυτερα ταμπούρια"

Απο εσας δεν βγηκε αλλωστε η παλια γνωστη φραση.....

Κουτσου-κουτσου γκολ...???

:wave2:

kalgeorge
29/09/2011, 16:25
Σου απαντησε ο toyar λιγο ποιο πανω.....

"οι μεγαλύτερες επιτυχιες του παο είναι ταυτοχρονα και τα μεγαλυτερα ταμπούρια"

Απο εσας δεν βγηκε αλλωστε η παλια γνωστη φραση.....

Κουτσου-κουτσου γκολ...???

αυτο που λες εσυ δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που εγραψα εγω.
επισης..... μην υιοθετείς ρε οτι κοτσανα :lol: πεταει ο καθενας γιατι σημαινει οτι συμμεριζεσαι την αποψη του....και οταν δεν ειναι σωστή οπως τωρα, παιρνει και εσενα την μπαλα.

ήδη στον τογιαρ παρεθεσα μερικα απο τα ¨ταμπουρια" που λεει....πιαστηκε λιγο αδιαβαστος....

ισως στα γαυρικα sites δεν τους τα παραθετουν ολα :lol:

CIRUS
29/09/2011, 16:44

ρε μαλάκα θα μου πεις τι ώρα και που παίζετε να κάτσω να σας δω???

:bawl: :bawl: :bawl:

toyar
29/09/2011, 16:50
opws to 3-1 epi tis juve?
i to 1-0 epi tis bartsa?
i pou xasame stin bartsa kai ekane kathusteriseis o pugiol gai na liksei na prokrithoun?
enimerwmeno se vriskw :bawl:

ρε παιδια ήμαρτον:eyepop: :eyepop:
μην τα λετε αυτά σε ανθρώπους που λογω ηλικίας αυτά τα ματς τα ειδαν live
ο παο με τη γιουβε έπαιξε καλά αλλά οι ιταλοί τελείωσαν το ματς με 9
με τη μπαρτσα κερδίσατε ενα ματς χωρίς ευκαιρίες με ενα πεναλντυ υπερπαραγωγή
να τα λεμε όλα:wave2: :wave2:

the who
29/09/2011, 16:55

υ.γ να τα ξαναβάλω?????

Ετσι ετσι,πες τα ρε βιγια.
http://www.youtube.com/watch?v=zVHyvTAdl78

fantacid
29/09/2011, 17:23
:a2: :a2: :a2:

el_hymador
29/09/2011, 17:36

http://www.youtube.com/watch?v=Ms-QjyUHsvQ&feature=related

αμα ειναι να πιανουμε τα παιχνιδα που παιξαμε ωραια μεν, αλλα χασμε δε...

α και ειναι την εποχη που εσεις τη 5αρα την ειχατε για ταριφα μολις εκανε checkin η αποστολη σας... :winka:

toyar
29/09/2011, 17:41
για το συγκεκριμενο παιχνιδι συμφωνω μαζι σου και αυτό αποδεικνυει αυτό που ελεγα πιο πανω ότι μετραει η εικόνα που αφηνεις και οχι το αποτελεσμα:beer:

toyar
29/09/2011, 17:47
το τελευταιο παιχνιδι του ολυμπιακού στο ολυμπιακο σταδιο είναι ενα ολυμπιακος-αρης 0-1 οπου εχει παιξει μπαλαρα γκολ δεν μπαινει με τιποτα και ο κατεργιαννακης εχει πιασει τα απιαστα
παρα την ηττα στο τελος ολο το γηπεδο εχει σηκωθει και χειροκροταει
αντίστοιχα στο καραισκακη εχει νικησει με 2-0 με χιλια βασανα και ο κοσμος φευγει βριζοντας

Zid
29/09/2011, 17:53
το τελευταιο παιχνιδι του ολυμπιακού στο ολυμπιακο σταδιο είναι ενα ολυμπιακος-αρης 0-1 οπου εχει παιξει μπαλαρα γκολ δεν μπαινει με τιποτα και ο κατεργιαννακης εχει πιασει τα απιαστα
παρα την ηττα στο τελος ολο το γηπεδο εχει σηκωθει και χειροκροταει
αντίστοιχα στο καραισκακη εχει νικησει με 2-0 με χιλια βασανα και ο κοσμος φευγει βριζοντας

Στο τέλος μονο το αποτέλεσμα μετράει .... τι και αν επαιξες καλα και τι αν οχι..

Κέρδισες? ε αυτο μετράει μόνο ... ειδικά στην ευρώπη που πέφτει και χρήμα!!!!

Πάντως του προέδρου σας και κάθε προέδρου που πάει ταμειο στο τέλος ... δεν του αρέσει καθολου... να χάνει

;)

toyar
29/09/2011, 18:52
εγω φιλε δεν είμαι προεδρος και αυτο που με νοιαζει πρωτα είναι να κατσω 2 ωρες και να δω ωραιο θεαμα απο την ομαδα μου
αν νικησει ακομα καλυτερα, αλλα μιλωντας για ευρωπη το XT δεν θα γινει ποτε busa :winka:

la_villa
29/09/2011, 19:11

συν ότι με την Γιούβε ήρθαν οι μισοί γιατι οι άλλοι μισοί αποδεκατίζονταν απο τραυματισμούς σταδιακά μέχρι το παιχνίδι με τον Θίασο...

ήταν η εποχή που είχε βγει το περίφημο "όποια ομάδα κληρώνεται με τον βαζελο καταστρέφεται" γιατι όλες οι αντίπαλες ομάδες έχαναν με μακροχρόνιους τραυματισμούς βασικότατους αστέρες πριν απο τα παιχνίδια μαζί του...

ρε τι να λέμε τώρα....ειδικα αυτό το πριν 25~30 χρόνια ήταν όλα τα λεφτά....ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
29/09/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Στο τέλος μονο το αποτέλεσμα μετράει .... τι και αν επαιξες καλα και τι αν οχι..

Κέρδισες? ε αυτο μετράει μόνο ... ειδικά στην ευρώπη που πέφτει και χρήμα!!!!
;)

ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως...

αλλά για εμάς που υποστηρίζουμε την ομάδα και δεν κερδάμε ΜΙΑ μετράει και η εμφάνιση ...

φυσικά θα θέλαμε πάρα πολύ να είχαμε νικήσει χτες...εστω ισοπαλία... αλλά με βοήθεια και του διαιτητή αυτό δν έγινε....όπως είπε και ένας....ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ

Cpt. Haddock
29/09/2011, 19:51
Ελα ρε μΠαοκάρα :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
29/09/2011, 20:12

χωρις ντροπη :bawl: :bawl:

πληροφοριακα....ημουν μεσα σε οσα που περιεγραψα
για αυτο μην λες σε μενα για φασεις....
δες τα παλι τα παιχνιδια :wave2:

kalgeorge
29/09/2011, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.youtube.com/watch?v=Ms-QjyUHsvQ&feature=related

αμα ειναι να πιανουμε τα παιχνιδα που παιξαμε ωραια μεν, αλλα χασμε δε...

α και ειναι την εποχη που εσεις τη 5αρα την ειχατε για ταριφα μολις εκανε checkin η αποστολη σας... :winka:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
αντε γιατι μερικοι γινονται ρομπα απο ΜΟΝΟΙ τους

Cpt. Haddock
29/09/2011, 20:57
Ελα ρε μΠαοκάρα :beer: :beer: :beer:

Ελα ρε αεκαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:

the who
29/09/2011, 21:37
Ελα ρε αεκαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:

Ρε παπαρες αμα τρωτε ετσι τα γκολ εδω μεσα καλυτερα να μην πατε εξω.Να σας μεινουν και τα λεφτα της αποστολης.
ΜΠΑΟΚ λεμεεεεε.:smokin:

fantacid
29/09/2011, 21:44
mpaok xe-mpaok einai o monos pou mazeuei pontous anti gia temaxia.......

:mad:

la_villa
29/09/2011, 23:15
2 δεν μαζεψες??? :lol: :lol: :lol:

iosif
30/09/2011, 07:50
ακομα και με αυτο το υλικο με εναν κοουτς που θα μετεδιδε ενα αισθημα υπεροχης, πιστης, συνοχης, αυτοπεποιθησης
θα πηγαιναμε πολυ καλυτερα μεχρι και για τιτλο θα ελεγα

τα κενα ειναι μεγαλα και η συνεχης προσπαθεια μανολο να απαξιωσει τελειως τι υλικο-ωστε οποιαδηποτε μικρη επιτυχια να φανταζει σαν τιτανιος αθλος του-εχει φερει την πληρη αλλειψη πιστης και αυτοπεποιθησης

αυτη ειναι και η βασικη διαφορα απο τον παοκ και οχι το υλικο. αλλωστε και μονο οτι συγκρινω την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και οχι με οσφπ και παο δειχνει πως επεσε μια σκαλα. ο παοκ εχει αυτοπεποιθηση, μαχονται μεχρι το 90, πιστευουν στην ομαδα, συσπειρωμενοι και βεβαια εδρα. ειναι ολιγον κολοφαρδοι αλλα η τυχη ερχεται σε αυτους που πιστευουν στον εαυτο τους και φυσικα τυχη επαναλαμβανομενη κατι δειχνει

ειναι η πρωτη φορα που θυμαμαι που ξεκιναει η ΑΕΚ τη χρονια οχι με μοτο "παμε για τιτλο" αλλα παμε σε καθε παιχνιδι χωριστα να δινουμε το 200% για κατι καλο"....

θελουμε προπονητη κυριως με αισθηση "ειμαστε η ΑΕΚ κυριοι"
και οχι κωστενογλου παρακαλω-ποτε δυο φορες ο ιδιος, ποτε

υγ ακου αλλαγη το λεοναρντο και μεσο αριστερο τον γκουντιονσεν...
υγ2 κανουν κατι φασεις στο α και βλεπεις τον ισλανδο δυο σκεψεις μπροστα. στη μια φαση χαρακτηριστικα εχει ο γκερειρι τη μπαλλα στο κεντρο την οποια ταλαιπωρει ενω ο ισλανδος κανει κινηση. τη δινει οταν τονκλεινουν και ο ισλανδος ψαχνει αμεσως τον δεξια μπακ να κανει κινηση συγκλινοντας προς την περιοχη. ο κοντοες κοιμαται και ο καρλος εχει ξεχαστει στον κυκλο της γραμμης.....

CIRUS
30/09/2011, 08:46
Η ουσία είναι μία, η αεκ ξεφτιλίστηκε και από τα στρουμφάκια του γκρατς. Απαράδεκτη ρε γαμώτο, οι παίχτες που έχει είναι πολύ ανώτεροι από αυτούς της στουρμ. Ουτε η μανα της δεν την ξέρη αυτή την ομάδα. Κρίμα, πραγματικά κρίμα...:yuck:

Μπράβο και πάλι στον Πάοκ, ενώ είναι σε δυσκολότερο όμιλο από αυτόν της αεκ παίζοντας έτσι κάτι σου λέει πως θα τα καταφέρει.:beer: :beer:

the who
30/09/2011, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
mpaok xe-mpaok einai o monos pou mazeuei pontous anti gia temaxia.......

:mad:

Και να χαναμε παλι ΜΠΑΟΚ θα φωναζαμε.Αλλα αυτη η ομαδα παει τραινο.Αντε να δουμε με τους κωλογαυρους τι θα κανουμε.

Cirus τσιμπησαμε δυο αλλα βαλαμε αλλα τοσα κι εκτος εδρας.:winka:

Sferopetadhn
30/09/2011, 09:46
Κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε!!!

30/07/09 Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 1-2
27/08/09 Χεϊρενφέιν - ΠΑΟΚ 0-0
28/07/10 Άγιαξ - ΠΑΟΚ 1-1
26/08/10 Φενερμπαχτσέ - ΠΑΟΚ 1-1
16/09/10 Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-1
21/10/10 Βιγιαρεάλ - ΠΑΟΚ 1-0
15/12/10 Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 0-1
22/02/11 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΠΑΟΚ 1-1
28/07/11 Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2
25/08/11 Κάρπατι Λβιβ - ΠΑΟΚ 1-1
29/09/11 Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ 2-2

11 ματς, μία ήττα...

:a23:

mats8282
30/09/2011, 10:13
Τουλάχιστον θα έχουμε τη βοήθεια του Θεού,γιατί του Ισπανού δεν...

:)

ΥΓ Μπράβο ρε Παοκάρα :beer:

236901

kalgeorge
30/09/2011, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ακομα και με αυτο το υλικο με εναν κοουτς ..

ρε σεις.....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??:hypnotize :hypnotize :hypnotize

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ????

....ακομα και με αυτο το υλικο????
πω πω τι διαβαζω........

ρε σεις εχετε δικιο....ο κοουτς φταιει...

βεβαια....ΑΝ ο δελλας δεν ηταν ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν αφηνε την ομαδα με δεκα...η αεκ θα επαιρνε 3 ποντακια ....και ο χιμενεθ θα ειχε κανει κανονικα το καθηκον του....

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!
ΚΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ!!!!!!!!

α ρε ελληναρα.....:uplate:

iosif
30/09/2011, 10:52
ελα ρε ξεκολα
πρωτος ειχα γραψει οτι η αεκ με υτους τους παιχτες θαναι οβερ

απλα επισημαινω και τα λαθη χιμενεθ και την απιστευτη ηττοπαθεια και χαμηωμα του πηχυ που εχει βαλει

ρε φιλε η αλλαγη λεοναρντο οταν μεσα ηταν ο καρλος ηταν απλα απιστευτη

και γενικα ενταξει δεν θαχεις κατοχη μπαλλας με 10, αλλα τους γυρισε ολους πισω και περιμενε απο το 60 να ληξει το ματς οταν εχεις σκορ μονο 1-0...

θα θυμισω οτι ο σαντος την δευτεη φορα φορα ειχε μονο λυμπε-κατσουρ-ασουνσαο-αλβες οι υπολοιποι συμπληρωναν ροστερ....

Cpt. Haddock
30/09/2011, 10:58
Ιωσηφ, θες πληκτρολόγιο :lol:

kalgeorge
30/09/2011, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ελα ρε ξεκολα
πρωτος ειχα γραψει οτι η αεκ με υτους τους παιχτες θαναι οβερ

απλα επισημαινω και τα λαθη χιμενεθ και την απιστευτη ηττοπαθεια και χαμηωμα του πηχυ που εχει βαλει

ρε φιλε η αλλαγη λεοναρντο οταν μεσα ηταν ο καρλος ηταν απλα απιστευτη

και γενικα ενταξει δεν θαχεις κατοχη μπαλλας με 10, αλλα τους γυρισε ολους πισω και περιμενε απο το 60 να ληξει το ματς οταν εχεις σκορ μονο 1-0...

θα θυμισω οτι ο σαντος την δευτεη φορα φορα ειχε μονο λυμπε-κατσουρ-ασουνσαο-αλβες οι υπολοιποι συμπληρωναν ροστερ....

http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/dellas_egw_ftaiw_gia_thn_htta.1390806.html

kalgeorge
30/09/2011, 11:13
aporia......

οταν λετε "παπατζή"......

εννοείται τον ΜΑΓΟ χιμένεθ?
:bawl:

kalgeorge
30/09/2011, 13:45
http://kourkouti.sport24.gr/

the who
30/09/2011, 13:52
http://kourkouti.sport24.gr/

Ολα τα λεφτα ο Μητρογλου.:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
30/09/2011, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Cirus τσιμπησαμε δυο αλλα βαλαμε αλλα τοσα κι εκτος εδρας.:winka:

μάλλον στον lavilla απευθύνεσαι:wave2:

irinia
01/10/2011, 07:09
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.................

Μπάς λέμε.............καί σάς θυμίζει κάτι αύτό τό νούμερο τηλεφώνου......??

6947833073....!!!??

ΛΕΜΕ.............ΜΗΠΩΣ....??

Γουρσούζικο νούμερο τό 13, ά πα...πα....πα.....ΑΣΤΕΡΑΣ τέλος.
Όλο γύρω-γύρω πάει ή μπίλλια, ....................
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΜΩΣ..... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ....!!!

ΑΕΚ............

Δέν έχω λόγια νά περιγράψω τήν ΞΕΥΤΙΛΑ...!!
Πιό έπώδυνο άπό τό δρόμο πού χάραξε τό μπάσκετ.
ΣΕ ΛΙΓΟ...........ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΕΛΛΕΣ...!!!
ΠΑΝΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ..........
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ............ΚΡΙΜΑ

236919

irinia
01/10/2011, 07:09
ΑΕΚ.........

236920

irinia
01/10/2011, 07:11
ΑΕΚ............

236921

irinia
01/10/2011, 07:12
ΑΕΚ..........

236922

irinia
01/10/2011, 07:13
ΑΕΚ...............

236923

irinia
01/10/2011, 07:17
ΑΕΚ............

236924

irinia
01/10/2011, 07:19
ΑΕΚ...............

236925

irinia
01/10/2011, 07:19
ΑΕΚ..............

236926

Cpt. Haddock
01/10/2011, 07:21
Ο καθενας με τον πόνο του...

irinia
01/10/2011, 07:43
ΡΕ ΚΑΠΤΕΝ..............

Γιά πές μας καί σύ τώρα...........άπάντησε στό δίλλημα

ΣΕΙΧΗΣ ή ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ...??

Δώστε καί σέ μάς έναν ρέ γαμώτο..

Cpt. Haddock
01/10/2011, 07:44
Καρφί δε μου καίγεται, ειλικρινα

irinia
01/10/2011, 07:50
ΒΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ............

Τέλος πάντων έμένα μού καίγεται.......
άλλά είπαμε τό κάθε πράμμα στή θέση του.
Μέχρι έκεί πού πρέπει.
Άν δέν ξέρεις νά βάζεις όρια,είσαι άξιος τής μοίρας σου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ καί καλό Σαββατοκύριακο

fantacid
01/10/2011, 15:06
ετσι ειναι..... οταν καταλαβαινεις οτι μελλον δεεεεεεεεεεεεν......
αρχιζεις να σκαλιζεις "ιστορικες στιγμες"......

μονο που αυτα ειναι τοσο παλια που κανεις δε τα θυματε πια....
:D

οχι οτι υπαρχει κ λογος βεβαια....
:lol: :lol:

irinia
01/10/2011, 23:16
ετσι ειναι..... οταν καταλαβαινεις οτι μελλον δεεεεεεεεεεεεν......
αρχιζεις να σκαλιζεις "ιστορικες στιγμες"......

μονο που αυτα ειναι τοσο παλια που κανεις δε τα θυματε πια....
:D

οχι οτι υπαρχει κ λογος βεβαια....

TO ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...........ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Όπου ό ένας βλέπει τό ποτήρι μισοάδειο καί ό άλλος μισογεμάτο.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ πέρσυ γιά παράδειγμα τό είδαμε
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ, παρά τά 10 τεμάχια πού ρίξαμε στόν ξάδερφο
καί τό κύπελλο έτσι πού ήρθε ,μελαγχολήσαμε.
Έξαρτάται λοιπόν τό τί θεωρείς κορυφή .......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.........
Οί μνήμες είναι όχι άπλά άναγκαίες, άλλά τό κίνητρο γιά νά θυμάσαι,
ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΣΑΙ,
καί νά ξαναστέκεσαι στά πόδια σου....!!
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...!!
Πάντα γελάει καλά όποιος γελάει .......
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ....!!!
Είπαμε καί άλλη φορά,ό προορισμός,τό ταξίδι καί ή έλπίδα
είναι αύτά πού σέ κάνουν νά λαχταράς τήν ΙΘΑΚΗ....!!!

υγ. ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ
ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 8....!!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
ΤΙΤΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.........ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...!!(αύτό πλέον.....)
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...........ΤΑ ΓΕΛΙΑ , τό ρητό λέει
άν ή ζήλεια ήταν ψώρα, θά κολλούσε όλη ή χώρα...!!

7gibernau
02/10/2011, 19:56
Ααααααααααααααααχαχαχχχαχαχαχαχεχεχεχαχαχαχαχαχαωω ωωωωωωωωω ω να γαμησω μ έκανε και γελασα

fantacid
02/10/2011, 19:58
:a2: :a2: :a2:

la_villa
02/10/2011, 23:09
όπως το περιμέναμε το ματς... σχεδόν

επιβεβαιώθηκε ότι ο Θρύλος μόνο τον εαυτό του μπορεί να φοβάται εντός των τειχών... μάλλον και τον Κοσταντσο....

με διαφορα πολύ ανώτερη ομαδα απο την αμέσως επόμενη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.

Αλλά δεν γίνεται να ξεκινάς κάθε αγώνα με 1 γκολ παθητικό... γιατί πλέον πιστεύω είναι βέβαιο ότι όταν θα ξεκινάει ο Κοσταντσο ο Θρύλος θα ξεκινάει με 0-1.....

g_m900
03/10/2011, 06:11
:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20111002/low/assets_LARGE_t_1041_105499313.JPG

CIRUS
03/10/2011, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...........ΤΑ ΓΕΛΙΑ , τό ρητό λέει
άν ή ζήλεια ήταν ψώρα, θά κολλούσε όλη ή χώρα...!!

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

να σαι καλά γέλασα με την καρδιά μου πρωινιάτικα :beer: :beer:

έτσι ακριβώς είναι όλοι σας ζηλεύουμε:bawl: :bawl:

kalgeorge
03/10/2011, 08:35
ρε συ σφαιροοοοοοοο

πες μου κατι ρε συ....
οταν γελαγα με το αεκακι που ειχε τσιριλο.....και μετα τον πηρατε εσεις....γιατι με κραζατε ρε??
:bawl: :bawl:

CIRUS
03/10/2011, 08:38
μάλλον και τον Κοσταντσο....

Ο άνθρωπος δεν είναι τερματοφύλακας, είναι τροχονόμος και καλά θα κάνουν να το πάρουν γρήγορα γραμμή στη διοίκηση γιατί δικαίως έχει γίνει ανέκδοτο. Δεν κάνει ούτε τα βασικα μέσα στο γήπεδο. Σε κάθε ματς τρώει ΑΣΤΕΙΑ γκολ, έχει γελείες εξόδους και η κλειστή του γωνία είναι πάντα ορθάνοιχτη στους αντιπάλους. Ακόμα και να διώχνει με μπουνιες δεν ξέρει να διώχνει, χώρια που τα βολέ του πάνε αλλού για αλλού και καθηστερεί ακόμα και όταν είμαστε πίσω στο σκορ. Διώχτε τον ΧΘΕΣ!!

iosif
03/10/2011, 08:39
μου αρεσε σημειολογικα και το βαζω

*Περίοπτη και ζηλευτή θέση κατέχει ο Evangelos Marinakis στο αφιέρωμα του αγγλικού περιοδικού FourFourTwo για το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2011-12.

Στη στήλη με τους συνήθεις υπόπτους («Most likely to...»), ο Βαγγέλης Μαρινάκης κερδίζει με το σπαθί του το χρίσμα του ανθρώπου που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες «να γίνει πρόξενος επεισοδίων»! Το κείμενο που συνοδεύει την... επίθεση, με φόντο φωτογραφία από το Καραϊσκάκη κατακόκκινη από τα καπνογόνα, αναφέρει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο στημένων αγώνων μαζί με άλλες 85 φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου» και ότι «η θέση του ως προέδρου και θεματοφύλακα της Σούπερ Λίγκας ερέθισε ακόμα περισσότερο τους φιλάθλους». Οπότε, προσθέτει το περιοδικό, «αναμένονται βεγγαλικά όταν η ελίτ της Ευρώπης καταφτάσει στην πόλη. Και ίσως μερικές βόμβες μολότοφ». Οταν πάλι ο Ολυμπιακός επισκέπτεται την ελίτ της Ευρώπης, αναμένεται οτιδήποτε εκτός από θετικό αποτέλεσμα.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=314693

CIRUS
03/10/2011, 08:40
ρε συ σφαιροοοοοοοο

πες μου κατι ρε συ....
οταν γελαγα με το αεκακι που ειχε τσιριλο.....και μετα τον πηρατε εσεις....γιατι με κραζατε ρε??

ρε george είστε πολύ μονοφαγάδες ρε συ, τόσοι πρίγκηπες και σείχηδες ενδιαφέρονται για σας, εναν δεν μπορείτε να δώσετε στον Αδαμίδη να τον κάνει supporter να σωθεί και η ΑΕΚ?

kalgeorge
03/10/2011, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε george είστε πολύ μονοφαγάδες ρε συ, τόσοι πρίγκηπες και σείχηδες ενδιαφέρονται για σας, εναν δεν μπορείτε να δώσετε στον Αδαμίδη να τον κάνει supporter να σωθεί και η ΑΕΚ?

δεν ειναι και ο βαγγελης εδω ρε γαμωτο...να μας πει για τον λαγο...

σε 4 συνεχομενες φασεις ο εστογιαννοφ τον εκανε να ασχοληθει με το subbuteo

Sferopetadhn
03/10/2011, 08:46
ρε συ σφαιροοοοοοοο

πες μου κατι ρε συ....

Μαλακία του αλλά δεν σε πείραξε που ο Κρέσιτς δεν κουνήθηκε και στα δύο γκολ από τη γραμμή; Που και στις δύο σέντρες ο Βιεϊρίνια (καλά χτες αυτός ήταν άφαντος) κι ο Έτο αντίστοιχα κοιτούσαν; Που αφήσαν στο πρώτο γκολ τον Μέλμπεργκ να κατέβει 50 μέτρα μόνος του πριν δώσει στον Τοροσίδη;

Δεν φάγαμε τις κανονικές φάσεις και φάγαμε τις μαλακίες, αυτό ξέρω.

Επίσης να πω ότι ο διαιτητής ήταν άψογος (μόνο ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τοροσίδη του έφυγε, αλλά ήταν αρχή ακόμη), ο κόσμος πολύ καλός (ελπίζω τα δικά μας τα καμμένα να καταλάβουν ότι πετώντας μέσα ότι βρουν κάνουν κακό στην ομάδα μας) και ο γάβρος με απίστευτο τρέξιμο. Νομίζω ότι αν παίρναμε με τη χθεσινή εμφάνιση βαθμό ή βαθμούς θα ήταν κλοπή!

Ο Πορτογάλος δεύτερο παιχνίδι (μετά το Καζάν) που σέρνεται. Ο Γκαρσία (και γενικά το κέντρο) χάθηκαν αφού οι γάβροι έτρεχαν πολύ και γέμιζαν όλο το γήπεδο. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ βάζουμε πρώτοι γκολ μας γυρνάνε τα ματς πολύ γρήγορα (Εργοτέλης, Ρούμπιν, γάβρος) κι αυτό που με παρηγορεί είναι ότι η ομάδα ακόμη και σε πολύ κακή μέρα χάνει δύσκολα και βάζει πολλά γκολ σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάνει.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ταξίδι και το ματς στη Ρωσία, αλλά με τα αν δεν γίνεται κουβέντα. Πιο πολύ ρόλο έπαιξε μάλλον η απουσία του Κοντρέρας και σε αυτό ο γάβρος μάλλον ήταν λίγο τυχερός.

Όπως και να 'χει εμένα το ματς μου άρεσε αρκετά κι ακόμη περισσότερο που δεν ασχολούμαστε με κοράκια, αστυνομίες κλπ μαλακίες...

kalgeorge
03/10/2011, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μαλακία του αλλά δεν σε πείραξε που ο Κρέσιτς δεν κουνήθηκε και στα δύο γκολ από τη γραμμή;

ρε παικταρα μου σοβαρα μιλας?
ειδικα στο δευτερο, ΔΙΩΧΝΕΙ ο αμυντικος....
ο οποιος ΔΕΝ εδιωξε (μαλιστα φανηκε σαν να σκυβει:eek: ) και απο την αποσταση που τον καρφωσε ο κρεσιτς ουτε να ανασανει προλαβε...τι λεμε τωρα....

ποιος τσιριλο ρε μλκ....που γελαγαμε οταν τον ειχε η αεκρουλα και τωρα τον εχετε βασικο...και σας εκανε και θεμα το καλοκαιρι με την ανανεωση......

το ειχα πει και στην αρχη....
γνωμη μου...ο παοκ ειναι μια καλη φουσκα....
ειναι μεχρι να παρει "την κατω βολτα¨

kalgeorge
03/10/2011, 09:23

Όπως και να 'χει εμένα το ματς μου άρεσε αρκετά κι ακόμη περισσότερο που δεν ασχολούμαστε με κοράκια,

να δουμε ποσο θα κρατησει αυτο.....

υγ. τι εγινε ρε? ο μποροθρηνος στην Β??? :lol:
μα γαιτι ρε γαμωτο....αθωος είναι :lol: :lol:

iosif
03/10/2011, 09:27
ο παοκ ειναι οπως περσι συν καλο προπονητη

εχει εδρα και αυοπεποιθηση, πολυ σημαντικο

θα παει καλα απλα εχει ταβανι

μην αφηνετε εξω τον παο, δεν παυει να ειναι ο παο

και φυσικα την ΑΕΚ.
ακομα και ετσι οπως ειμαστε αν κατουν μερικα αποτελεσματα και τονωθει λιγο η πιστη της ομαδας στον εαυτο της θα κανει κατι

τωρα τι ειναι ενα θεμα:rotflmao:

STOYBI
03/10/2011, 15:05
Μαλακία του αλλά δεν σε πείραξε που ο Κρέσιτς δεν κουνήθηκε και στα δύο γκολ από τη γραμμή; Που και στις δύο σέντρες ο Βιεϊρίνια (καλά χτες αυτός ήταν άφαντος) κι ο Έτο αντίστοιχα κοιτούσαν; Που αφήσαν στο πρώτο γκολ τον Μέλμπεργκ να κατέβει 50 μέτρα μόνος του πριν δώσει στον Τοροσίδη;

Δεν φάγαμε τις κανονικές φάσεις και φάγαμε τις μαλακίες, αυτό ξέρω.

Επίσης να πω ότι ο διαιτητής ήταν άψογος (μόνο ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τοροσίδη του έφυγε, αλλά ήταν αρχή ακόμη), ο κόσμος πολύ καλός (ελπίζω τα δικά μας τα καμμένα να καταλάβουν ότι πετώντας μέσα ότι βρουν κάνουν κακό στην ομάδα μας) και ο γάβρος με απίστευτο τρέξιμο. Νομίζω ότι αν παίρναμε με τη χθεσινή εμφάνιση βαθμό ή βαθμούς θα ήταν κλοπή!

Ο Πορτογάλος δεύτερο παιχνίδι (μετά το Καζάν) που σέρνεται. Ο Γκαρσία (και γενικά το κέντρο) χάθηκαν αφού οι γάβροι έτρεχαν πολύ και γέμιζαν όλο το γήπεδο. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ βάζουμε πρώτοι γκολ μας γυρνάνε τα ματς πολύ γρήγορα (Εργοτέλης, Ρούμπιν, γάβρος) κι αυτό που με παρηγορεί είναι ότι η ομάδα ακόμη και σε πολύ κακή μέρα χάνει δύσκολα και βάζει πολλά γκολ σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάνει.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ταξίδι και το ματς στη Ρωσία, αλλά με τα αν δεν γίνεται κουβέντα. Πιο πολύ ρόλο έπαιξε μάλλον η απουσία του Κοντρέρας και σε αυτό ο γάβρος μάλλον ήταν λίγο τυχερός.

Όπως και να 'χει εμένα το ματς μου άρεσε αρκετά κι ακόμη περισσότερο που δεν ασχολούμαστε με κοράκια, αστυνομίες κλπ μαλακίες...

Μου την εσπασες τωρα..... :sick:

la_villa
03/10/2011, 15:09
ΡΕ παιδιά όχι έτσι.... κάτι για τον Μελμπεργκ? για τον Χολέμπας έστω.....

γαμωτ ξενέρωμα...

CIRUS
03/10/2011, 15:30
Μου την εσπασες τωρα..... :sick:

+1

αντί να πει κάτι να γίνει τζέρτζελος μας ξενέρωσε:lol: :lol:

τελικά είναι μ@λ@κί@ να κερδίζεις καθαρά σε έναν αγώνα, μετά δεν έχεις κάτι να τσακωθείς με τον αντίπαλο. Κυριε Μαρινάκη κάντε κάτι παρακαλώ δεν γουστάρουμε να κερδίζουμε έτσι:rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
04/10/2011, 08:34
το ειχα πει και στην αρχη....
γνωμη μου...ο παοκ ειναι μια καλη φουσκα....
ειναι μεχρι να παρει "την κατω βολτα¨

Ποιά κάτω βόλτα να πάρει ρε μλκ; Και ποιός θα τον περάσει που όλοι είναι ψόφιοι;

Εδώ πέρυσι χωρίς προετοιμασία και χωρίς προπονητή κι έβγαλε τη χρονιά. Φέτος που έχει και απ' τα δυο δύσκολα θα πάει χειρότερα.

Sferopetadhn
04/10/2011, 08:36
+1

αντί να πει κάτι να γίνει τζέρτζελος μας ξενέρωσε:lol: :lol:

τελικά είναι μ@λ@κί@ να κερδίζεις καθαρά σε έναν αγώνα, μετά δεν έχεις κάτι να τσακωθείς με τον αντίπαλο. Κυριε Μαρινάκη κάντε κάτι παρακαλώ δεν γουστάρουμε να κερδίζουμε έτσι:rotflmao: :rotflmao:

Δεν είμαστε ηλίθιοι να φωνάζουμε όταν δεν υπάρχει λόγος. Όταν υπάρχει τα λέμε (άσχετα αν κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε).

;)

kalgeorge
04/10/2011, 08:54
Ποιά κάτω βόλτα να πάρει ρε μλκ; Και ποιός θα τον περάσει που όλοι είναι ψόφιοι;

Εδώ πέρυσι χωρίς προετοιμασία και χωρίς προπονητή κι έβγαλε τη χρονιά. Φέτος που έχει και απ' τα δυο δύσκολα θα πάει χειρότερα.

ntax re file borei na kanw lathos..
tin gnwmi mou lew :D

CIRUS
04/10/2011, 08:57

στα @@ μας η γνώμη σου (φιλικά πάντα):lol: :lol:

kalgeorge
04/10/2011, 08:59
στα @@ μας η γνώμη σου (φιλικά πάντα):lol: :lol:

trava kai g@@@ re .( me kathe ektimisi kai agapi :p )

kalgeorge
04/10/2011, 09:15
guns and roses :bigcry:

http://www.sport24.gr/Paraxena/panhgyrismos_ala_guns_n_roses.1395931.html

Sferopetadhn
04/10/2011, 09:45
ntax re file borei na kanw lathos..

Εκτός του ότι συμφωνώ με τον cirus για το πού έχουμε γραμμένη (πάντοτε με φιλικά αισθήματα) τη γνώμη σου, θα σε παρακαλούσα να μου πεις ποιές ακριβώς ομάδες βλέπεις να μας περνάνε αφού, σύμφωνα με την ήδη γραμμένη στα μελέ μας γνώμη σου, ξεφουσκώσουμε.

Καλημέρα σε όλους και πιο πολύ στο μεγαλύτερο πρόβατο εδώ μέσα!!! :bawl: :bawl: :bawl:

:beer:

kalgeorge
04/10/2011, 10:28
Εκτός του ότι συμφωνώ με τον cirus για το πού έχουμε γραμμένη (πάντοτε με φιλικά αισθήματα) τη γνώμη σου, θα σε παρακαλούσα να μου πεις ποιές ακριβώς ομάδες βλέπεις να μας περνάνε αφού, σύμφωνα με την ήδη γραμμένη στα μελέ μας γνώμη σου, ξεφουσκώσουμε.

Καλημέρα σε όλους και πιο πολύ στο μεγαλύτερο πρόβατο εδώ μέσα!!! :bawl: :bawl: :bawl:

:beer:

re papara, prepei na einai kapoies kaluteres gia na dikaiologisoun oti tha ksefouskwseis?

apla pisteuw oti tha ksefouskwsei...tipota allo..

a kai pou sai....

g@@@sai...(filika panta):rotflmao:

DimChios
04/10/2011, 12:51
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες, ο ΟΣΦΠ θα πληρωσει το ειδικό τέλος ακινητης περιουσιας για το ακινητο που εχει στο τερμα του!

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
04/10/2011, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες, ο ΟΣΦΠ θα πληρωσει το ειδικό τέλος ακινητης περιουσιας για το ακινητο που εχει στο τερμα του!

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

http://www.sport24.gr/Paraxena/to_un_fair_play_ths_xronias.1396684.html
:yuck: :yuck:

the who
04/10/2011, 15:35
re papara, prepei na einai kapoies kaluteres gia na dikaiologisoun oti tha ksefouskwseis?

apla pisteuw oti tha ksefouskwsei...tipota allo..

a kai pou sai....

g@@@sai...(filika panta):rotflmao:

Συγνωμη για την ενοχληση αλλα πιστευω οτι το μονο που θα ξεφουσκωσει θα ειναι οι...

...καπ@τες στν κ@λο σας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλικα παντα :lol: :wave2:

kalgeorge
04/10/2011, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Συγνωμη για την ενοχληση αλλα πιστευω οτι το μονο που θα ξεφουσκωσει θα ειναι οι...

.καπ@τες στν κ@λο σας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλικα παντα :lol: :wave2:

ase mas kai esy re Baoki (sta plaisia tis filias vevaiws vevaiws :lol: )

fantacid
04/10/2011, 19:57
exw klasei sto gelio me tin eilikrini avrotita sas!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

kalgeorge
05/10/2011, 08:52
exw klasei sto gelio me tin eilikrini avrotita sas!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

g@@@ mas kai esy re Baoki
(sta plaisia tis sinadelfikotitas vevaiws vevaiws ):lol:

yg..... http://www.gazzetta.gr/article/item/229834-adelinos-vieirinias
:yuck: :yuck:

kalgeorge
05/10/2011, 08:55

auti i xwra den uparxei pouthena leme
http://www.gazzetta.gr/article/item/229864-elpizei-gia-super-league-o-geraios

CIRUS
05/10/2011, 09:34

auti i xwra den uparxei pouthena leme
http://www.gazzetta.gr/article/item/229864-elpizei-gia-super-league-o-geraios

:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:

έτσι, έτσι, ΠΟΥΤ@Ν@ ΟΛΑ ξανά μανα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
05/10/2011, 09:36
sfairoooooooooooooooo :bawl: :bawl:

http://www.thestival.gr/xalllara/item/9238-zrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwceb5zrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcf81zrhhrdkwoownvnxzfjje wiiwzrhhrdkwoownvnxzfjje

"""""Έχεις διαρκείας του ΠΑΟΚ; Αγόρασε στρινγκ και δονητές με έκπτωση 10%!

Έχεις διαρκείας του ΠΑΟΚ; Αγόρασε στρινγκ και δονητές με έκπτωση 10%!

Εκπτώσεις 10% στην αγορά …ερωτικών ειδών στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, προσφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα...

σύμφωνα με την ανακοίνωση της εν λόγω ΚΑΕ, το κατάστημα «Kama Sutra-Erotic Stores» που συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα «Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.» προσφέρει στους φίλους του ΠΑΟΚ 10% έκπτωση στην λιανική πώληση εσωρούχων και ερωτικών ειδών!

Εκτός όμως από τα εσώρουχα και τα ερωτικά είδη, οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» μπορούν να αγοράσουν επώνυμα γυαλιά με έκπτωση 30%, από κατάστημα οπτικών ειδών, που είναι επίσης χορηγός της ομάδας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ""""

CIRUS
05/10/2011, 09:53
Στο τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες που θα έχουν μείνει στην κατηγορία και αυτές που θα αντικαταστήσουν αυτές που υποβιβάστηκαν θα προμηθευτούν ειδικό υπολογιστή από την Superleage που με βάση κάποιους αλγόριθμους και σύνθετες μαθηματικές εξισώσεις θα μπορεί να υπολογίζει πόσους βαθμούς συγκέντρωσε κάθε ομάδα, αν παρέμεινε στην κατηγορία ή υποβιβάστηκε, ποιος πήγε στα μπαράζ και ποιος όχι και ποιος είναι ο πρωταθλητής.

Διάλογος παραγόντων

τι έγινε πως πήγαμε φέτος?

δεν ξέρω ακόμη κάτσε θα μας πει το μηχάνημα σε λίγο

Ζήτω μείναμε κατηγορία

:lol: :lol: :lol: :lol: