PDA

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

doctor x
02/06/2011, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ναι ετσι πιστευα, και μαγκια του διαμαντιδη που με διεψευσε.....
οσο για την δηλωση του τσαρτσαρη (δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω) άλλο να κανεις λαθος σε στατιστικο και αλλο να λες οτι μα@@@ σου κατεβει στο κεφαλι.
τις δηλωσεις του σπανουλη ακομα δεν τις σχολιασε κανεις σας :wave2:

όντως μεγαλος ο σπανουλης...μακαρι να τον κρατησετε για παντα:lol: :lol:

οσο ο Διαμαντιδης ειναι κομπο γκαρ η Ελλαδα ειναι πυρηνικη δυναμη...

εκτος αν ειναι σεντερ ,παουερφοργουορντ και...φροντιστης μαζι λολ

αυτο-για τον μακινταιρ- το ειχες πει το καλοκαιρι με αφορμη τη μεταγραφη Σπανουλη...

kalgeorge
02/06/2011, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
οσο ο Διαμαντιδης ειναι κομπο γκαρ η Ελλαδα ειναι πυρηνικη δυναμη...

εκτος αν ειναι σεντερ ,παουερφοργουορντ και...φροντιστης μαζι λολ

αυτο-για τον μακινταιρ- το ειχες πει το καλοκαιρι με αφορμη τη μεταγραφη Σπανουλη...

re man ektos kai an kanw lathos, combo ennooume auton pou paizei kai stis theseis 1,2 swsta??
an oxi ok to pira alliws.

gia ton mac to thymamai nai, me aformi to an tha upegrafe o spanoulis i oxi to legame
kai sizitousame gia mac, sato kai enan allon apo tin real tote pou epaize na erthei

la_villa
02/06/2011, 23:18
διαβασ εόλες τις δηλώσεις του Σπανούλη και θα καταλάβεις.... έιπε ότι με δυνατή άμυνα.....;)

κατα τ'αλλα χτες ήταν καλύτερος ο βαζελος.... αλλά το σκορ μεχρι τώρα είναι ανάποδα...

με 3 σωστες διαιτησίες θα πηγαινες τώρα στο ΟΑΚΑ να ισοφαρίσεις την σειρά.... βλέπεις με πέτσινο 2-0 γίνεσαι εύκολα τζαμπα μάγκας....

γυρνα τούμπα το σκορ... και μετα θα μπορέις να μιλήσεις για διαιτησία.... μέχρι τότε .....:wave2: :wave2:

blackbusa
03/06/2011, 04:59

όντως μεγαλος ο σπανουλης...μακαρι να τον κρατησετε για παντα

λεγε λεγε εσυ και καποια στιγμη θα ξυπνησουν...θα καταλαβουν...και θα τον παρουν...και μετα θα κλαις...

http://www.youtube.com/watch?v=Zfi3P7nnoXs&feature=player_embedded#at=159

:wave2:

Cpt. Haddock
03/06/2011, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γυρνα τούμπα το σκορ... και μετα θα μπορέις να μιλήσεις για διαιτησία.... μέχρι τότε .....:wave2: :wave2:

Εννοείς αυτο που εκανε ο παο με τη μπαρτσελόνα, σωστα; :D

doctor x
03/06/2011, 07:29
re man ektos kai an kanw lathos, combo ennooume auton pou paizei kai stis theseis 1,2 swsta??
an oxi ok to pira alliws.

gia ton mac to thymamai nai, me aformi to an tha upegrafe o spanoulis i oxi to legame
kai sizitousame gia mac, sato kai enan allon apo tin real tote pou epaize na erthei

o Μητσος ειναι καθαρος ασσος μην κοιτας που στον ΠΑΟ πλενει και τα...πιατα -λολ- κομπο ειναι κατι σαν ..εναμιση κατι μεταξυ Ναβαρο,Σπανουλη,ΜΑκ κλπ

μπαι δε γουει απο το Σατο μια που το ανεφερες εισαι ικανοποιημενος για 1,8μυρια?:wave2:

doctor x
03/06/2011, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
λεγε λεγε εσυ και καποια στιγμη θα ξυπνησουν...θα καταλαβουν...και θα τον παρουν...και μετα θα κλαις...

http://www.youtube.com/watch?v=Zfi3P7nnoXs&feature=player_embedded#at=159

κατσε να τον πιανουν κ αυτον με...κεφαλοκλειδωμα οπως παιζονται τα παιχνιδια στην Ελλαδα και θα δεις-αν και με την...κοιλιτσα μπορει να εχει ...συγκριτικο πλεονεκτημα:bigcry:

el_hymador
03/06/2011, 08:44
http://www.youtube.com/watch?v=zkHce1Vk6Oo&feature=player_embedded

:bawl: :bawl: :bawl:

:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl:

kalgeorge
03/06/2011, 09:02
o Μητσος ειναι καθαρος ασσος μην κοιτας που στον ΠΑΟ πλενει και τα...πιατα -λολ- κομπο ειναι κατι σαν ..εναμιση κατι μεταξυ Ναβαρο,Σπανουλη,ΜΑκ κλπ

μπαι δε γουει απο το Σατο μια που το ανεφερες εισαι ικανοποιημενος για 1,8μυρια?:wave2:

oxi me tipota,
alla epidi ton pisteuw, elpizw na meinei tou xronou kai na deixei (se antithesi me tepic)

el_hymador
03/06/2011, 09:53
Πρώτα απ όλα: * * * * * * (έξι)

Κατά δεύτερον, έχω μερικές -εύλογες θέλω να πιστεύω- απορίες...

Αφού η διαιτησία πάει καρότσι τον μπασκετικό ΠΑΟ, τότε πως στο διάολο κάνατε δύο νίκες στην κανονική περίοδο και πήρατε και το κύπελλο;

Βγάζω OFF το 95% των εγκεφαλικών μου κυττάρων και απαντάω σαν γαύρος: Μα με υπέρβαση, νικήσαμε και εσάς και τη διαιτησία...

Επαναφέρω όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα σε ON κατάσταση...

Τι λε ρε παιδί μου, με τη Σιένα που σκατά ήταν η "υπέρβαση" σας; :lol: :lol: :lol:

STOYBI
03/06/2011, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Αφού η διαιτησία πάει καρότσι τον μπασκετικό ΠΑΟ, τότε πως στο διάολο κάνατε δύο νίκες στην κανονική περίοδο και πήρατε και το κύπελλο;

Βγάζω OFF το 95% των εγκεφαλικών μου κυττάρων και απαντάω σαν γαύρος: Μα με υπέρβαση, νικήσαμε και εσάς και τη διαιτησία...

Τι λε ρε παιδί μου, με τη Σιένα που σκατά ήταν η "υπέρβαση" σας; :lol: :lol: :lol:

1) * ( ενα )

2) φαντασου ποσο χωμα εισασταν.......

3) δεν σχολίαζω τα off kai ta on θα μου παρεξηγηθεις παλι και θα σε ψαχνουμε.....

4) Το παιχνιδι της προκρισης χαθηκε απο την προτογνωρη σε εκταση ηττα που γνωρισε ομαδα σε επιπεδο EL ( αν δεν το καταλαβες παιξε πολλες φορες τον διακοπτη on-off ...)

kalgeorge
03/06/2011, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ρε συ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ....ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ????

ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ????? ΜΛΚ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΟΥΠΕΣ....

-γιατι??????:hypnotize :hypnotize
- μετρα......μια ήταν με λαθος διατησιας (και ας υπαρχουν ΕΓΓΡΑΦΕΣ αποδειξεις απο fiba οτι δεν αδικηθηκε η μπαρτσα), αρα 5, μια ήταν στη θεσ/κη...σιγα μεσα εδω παιζαμε σιγα μην δεν το παιρνατε....αρα 4...μια αθηνα (βλεπε απο πάνω) και ενα που πηρατε φετος ηταν επειδη λειπαμε εμεις και η μπαρτσα..

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

doctor x
03/06/2011, 11:40
ρε συ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ....ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ????

ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ????? ΜΛΚ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΟΥΠΕΣ....

-γιατι??????:hypnotize :hypnotize
- μετρα......μια ήταν με λαθος διατησιας (και ας υπαρχουν ΕΓΓΡΑΦΕΣ αποδειξεις απο fiba οτι δεν αδικηθηκε η μπαρτσα), αρα 5, μια ήταν στη θεσ/κη...σιγα μεσα εδω παιζαμε σιγα μην δεν το παιρνατε....αρα 4...μια αθηνα (βλεπε απο πάνω) και ενα που πηρατε φετος ηταν επειδη λειπαμε εμεις και η μπαρτσα..

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
afta ine..paparies...

οσον αφορα για φετος πιστευω οτι και οι δυο ομαδες ειναι στην ουσια αποδυναμωμενες...και λιγο...κακοφτιαγμενες...

παραδειγμα ο Ολυμπιακος διεκδικει το πρωταθλημα με την ...περσινη ομαδα χωρις...κλειζα ,τσιλντρες,βουισιτς ,σοφο +Σπανουλη....γαμησε τα δηλαδη ...αυτο λεει κατι μαλλον και για τους 2...

τεσπα οποιος δειξει χαρακτηρα στο ΟΑΚΑ και μεινει συγκεντρωμενος στο παιχνιδι κ οχι στα...γυρω γυρω εχει πιθανοτητες ..προφανψς ο βαζελος εχει πλεονεκτημα σ αυτο...

ο λογος που κερδιζει ο Ολυμπιακος για παραδειγμα το προηγουμενο παιχνιδι στο ΣΕΦ ,ενω μεχρι το τριτο δεκαλεπτο εμοιαζε σαν...επαναληψη του ,,,περσινου που διακοπηκε η πενταδα που βρηκε στο τελος ο Ντουντα μπορεσε να μεινει πιστη στο πλανο κ αφοσιωμενη στο παιχνιδι κατι που μαθημενοι αλλιως οι παικτες του ΠΑΟ -οσον αφορα την συμπεριφορα των παικτων του Ολυμπιακου σε προηγουμενα παιχνιδια-τους...ψιλοαποδιοργανωσε και εχοντας στο μυαλο και το επομενο παιχνιδι ψιλοδιαλυθηκαν κ εχασαν...

παντως μπασκετικα ηταν το πιο ποιοτικο παιχνιδι με τα...λιγοτερα καφαλοκλειδωματα κ απο τους 2...

χαιλαιτς το καλαθι του...Καλαθη που χορευει τον Παπανικολαου-φαση βγαλμενη απο τα κολεγιακα του χρονια στους Γκειτορς,το καλαθι του Μπουρουση με...σπασιμο μεσης κ η φοβερη αμυνα που παιζει ενας προς ενας στο 1.50 πριν το τελος στο Διαμντιδη με τα ποδια αναγκαζοντας τον σε σουτ απελπισιας...

βλακας ,βλαχος ,ανωριμος οπως κ να τον λες Καλ ειναι ο κορυφαιος ψηλος στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη...και μεχρι στιγμης ειναι σταθερη αξια ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια φετος μεταξυμας ειδικα σ αυτη τη σειρα...

kalgeorge
03/06/2011, 11:56

βλακας ,βλαχος ,ανωριμος οπως κ να τον λες Καλ ειναι ο κορυφαιος ψηλος στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη...

:uplate: :hypnotize :hypnotize :hypnotize

doctor x
03/06/2011, 12:32
:uplate: :hypnotize :hypnotize :hypnotize

παραδινομαι...

τελικα ειμαι σιγουρος οτι και ο Ντουραν να επαιζε με το Ολυμπιακο θα τον εβγαζες λιγο ....χειροτερο του Καιμακογλου...

-μεταξυ μας δεν επαθε κανεις τιποτα λεγοντας ενα καλο λογο για καποιο που δεν φοραει τη φανελα της ομαδας του..-

κατα τ αλλα μ αρεσει που κατηγορεις τους γαβρους για ...κολημενους και δεν εχεις πει ΕΝΑΝ μα ΕΝΑΝ καλο λογο για καποιον που παιζει -επαιζε στον γαβρο...

:bigcry:

kalgeorge
03/06/2011, 12:37
παραδινομαι...

τελικα ειμαι σιγουρος οτι και ο Ντουραν να επαιζε με το Ολυμπιακο θα τον εβγαζες λιγο ....χειροτερο του Καιμακογλου...

-μεταξυ μας δεν επαθε κανεις τιποτα λεγοντας ενα καλο λογο για καποιο που δεν φοραει τη φανελα της ομαδας του..-

κατα τ αλλα μ αρεσει που κατηγορεις τους γαβρους για ...κολημενους και δεν εχεις πει ΕΝΑΝ μα ΕΝΑΝ καλο λογο για καποιον που παιζει -επαιζε στον γαβρο...

:bigcry:

καταρχην δοκτωρα, εχω πει καλα για παικτες του ολυμπιακου....αλλα περα απο την πλακα,,,δεν θυμαμαι να υπαρχει καποιος που να αξιζει....αν εξαιρεσεις κλειζα και ζιζιτς που ελεγα οτι μου αρεσουν, δεν βρισκω αλλους.

αλλα εσεις βρισκετε.....
για αυτο και εχετε να παρετε 15 χρονια πρωταθλημα.....αλλα ξεχασα, φταιει η διαιτησία.

kalgeorge
05/06/2011, 10:53
βασιλακη αγορι μου, παρε δωρακι απο μενα :cool:

μπας και ξυπνησεις καποια στιγμη :cool:

228069

kalgeorge
05/06/2011, 10:54
βασιλακη αγορι μου, παρε δωρακι απο μενα :cool:

μπας και ξυπνησεις καποια στιγμη :cool:

και μια μεταφρασουλα σε περιπτωση που δυσκολευεασι

228070

kalgeorge
06/06/2011, 00:04
ta ypoloipa aurio giati molis gurisa :wave2:

228141

blackbusa
06/06/2011, 00:11
ta ypoloipa aurio giati molis gurisa :wave2:

ρε μαλακα τι ειναι αυτο???ειχα ακουσει οτι ο γκαστονε ειχε σκοπο να ευλογησει τους γαυρους εξαιτιας του ΒΕ ΣΠΑΝ...τελικα αλλαξε γνωμη και τους μαμησε???

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Zid
06/06/2011, 00:23
http://prasinanea.gr/basket/a1/telikoi-playoffs-2011/article1097288.ece

Πόνεσε... τελικα....:bigcry:

Ichigo
06/06/2011, 01:27
Το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα εκεί που ανήκει :smokin:
Φυσικά οι γάβροι μετά το ξυλίκι που έπεσε στο 1ο μισό μιλάνε πάλι για διατησία. Πάλι φταίνε οι "γκρίζοι λύκοι" αλλά μάλλον έπρεπε να τραυματιστεί και ο Φώτσης με τον Καλάθη για να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. :rolleyes:

και θέτω ερώτηση κρίσεως
γιατί ο τσακ νορις είναι ο μόνος που μπορεί να πανηγυρίσει στον πειραιά;

:bawl: :lol: :bawl:

7gibernau
06/06/2011, 02:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα εκεί που ανήκει :smokin:
Φυσικά οι γάβροι μετά το ξυλίκι που έπεσε στο 1ο μισό μιλάνε πάλι για διατησία. Πάλι φταίνε οι "γκρίζοι λύκοι" αλλά μάλλον έπρεπε να τραυματιστεί και ο Φώτσης με τον Καλάθη για να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. :rolleyes:

και θέτω ερώτηση κρίσεως
γιατί ο τσακ νορις είναι ο μόνος που μπορεί να πανηγυρίσει στον πειραιά;

:bawl: :lol: :bawl: Να πανηγυρίσει στον Πειραιά πρωτάθλημα μπάσκετ;
Φίλε Αυτό Ούτε ο τσακ νορρις Ούτε με τη βοήθεια του τσακ νορρις......:smokin:

STOYBI
06/06/2011, 08:14
Ρε σεις.....

Ενταξει που τους σπασατε στο ξυλο..... :rolleyes:

Ενταξει που κομισαριος του αγωνα δεν ειδε τιποτα :eyepop: :eyepop: :eyepop: και φωναζε περισσοτερο απο τον Θανασσακη οτι φυγανε σαν κυριοι.......

Τις πολυθρονες του γηπεδου......

Γιατι θελατε να τις αρπαξετε.....???? :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:

<<<Το σκηνικό επαναλήφθηκε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα! Κι ενώ απέμεναν 3,5'' για το τέλος του αγώνα, οι ίδιοι οπαδοί πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και όρμηξαν στο παρκέ έχοντας διπλό σκοπό! Να πανηγυρίσουν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του τίτλου και συνάμα να… χτυπήσουν τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού…

Αμέσως οι περισσότεροι παίκτες των «ερυθρολεύκων» πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά για τον λόγο του ότι απέμεναν 3,5 δευτερόλεπτα επανήλθε στο παρκέ μια πεντάδα για να τελειώσει το ματς. Μόλις έγινε αυτό ξεκίνησαν τα… όργανα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο βοηθός του Ντούσαν Ιβκοβιτς Βαγγέλης Αγγέλου δέχθηκε γροθιά στο μάτι με αποτέλεσμα να μαυρίσει το μάτι του, ενώ αρκετές ψιλές «έφαγαν» οι Ερτσεγκ, Παπανικολάου, Σπανούλης και Μπουρούσης. Ο τελευταίος προσπάθησε να ανταποδώσει με κλωτσιές και με τη βοήθεια των παικτών του Παναθηναϊκού αποσύρθηκε για τα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μάλιστα υποστήριξαν πως ο Μπουρούσης δέχτηκε και πέτρα στο μάτι!

Ο Νίλσεν δέχθηκε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι, ενώ ένα ισχυρό δυναμιτάκι έσκασε πήγε να σκάσει μπροστά στον Θοδωρή Παπαλουκά. Εκείνος το κλώτσησε μακριά και έτσι γλίτωσε από τα χειρότερα. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης απώθησε την τελευταία στιγμή κάποιον οπαδό των «πρασίνων» ο οποίος προσπάθησε να προπηλακίσει τον Χαλπερίν. Μάλιστα σκίστηκε και η φυσούνα κατά τη διάρκεια του τεταμένου κλίματος.

Ένα κλίμα που μύριζε… μπαρούτι από την αρχή αφού αρκετοί άνθρωποι με κουκούλες κυκλοφορούσαν στα πέριξ του γηπέδου, ενώ δεν ήταν λίγες οι κροτίδες που έσκαγαν πριν από το τζάμπολ του αγώνα στη μεριά του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

To αποκορύφωμα στο φινάλε; Οι κάφροι... σήκωσαν και επιχείρησαν να κλέψουν τις πολυθρόνες που βρίσκονται στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου, με τους σεκιουριτάδες (όσοι είχαν απομείνει...) να δίνουν μάχη για να τους συγκρατήσουν.

Στα αποδυτήρια υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Μίλαν Τόμιτς και τον κομμισάριο του αγώνα Θανάση Γιοχαλή, όταν ο πρώτος του ζήτησε εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν έγραψαν στο φύλλο αγώνα τα όσα έγιναν στο φινάλε. Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο κομμισάριος υποστήριξε πως «δεν έγινε τίποτα» και «φύγατε σαν κύριοι από το γήπεδο»! >>>

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8748&subid=2&pubid=128677180

228145

kalgeorge
06/06/2011, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8748&subid=2&pubid=128677180

loipon mias kai imoun mesa......MONO o bourousis kai o peodocits efagan kati psiles....ola ta alla einia MALAKIES.

epanalamvanw imoun mesa.....mi mou arxisete ma auti grafei etsi i alli grafei alliws klp klp....

re seis gaurakia peite mou......kai extes i diaitisia eftaige????:lol: :lol: peite mou re seis..

DEN BOREI....KATI PREPEI NA FTAIEI.....

xwris diamantidi!!!!!!!!!!!!
me tragika pososta sta diponta......
me tragikous sato, nikolas......

ti prepei na ginei gia na nikisete????? sfagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........i diaitisia prepei na ftaieiiiiiiiiiiiii
beeeeeeeeeeee
beeeeeeeeeeee

den ginetai alliws.....kati ftaiei.......:lol: :lol: :lol:

doctor.....ekeino ton spanouli re......kratiste ton gia xronia :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
06/06/2011, 09:03
loipon mias kai imoun mesa......MONO o bourousis kai o peodocits efagan kati psiles....ola ta alla einia MALAKIES.

epanalamvanw imoun mesa.....mi mou arxisete ma auti grafei etsi i alli grafei alliws klp klp....

re seis gaurakia peite mou......kai extes i diaitisia eftaige????:lol: :lol: peite mou re seis..

DEN BOREI....KATI PREPEI NA FTAIEI.....

xwris diamantidi!!!!!!!!!!!!
me tragika pososta sta diponta......
me tragikous sato, nikolas......

ti prepei na ginei gia na nikisete????? sfagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........i diaitisia prepei na ftaieiiiiiiiiiiiii
beeeeeeeeeeee
beeeeeeeeeeee

den ginetai alliws.....kati ftaiei.......:lol: :lol: :lol:

doctor.....ekeino ton spanouli re......kratiste ton gia xronia :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Ναι ρε.... Αλλα τις πολυθρονες ....???? :bigcry: :bigcry:

Ρε καλα καναμε και σας " πνιξαμε " στην Καλυμνο..... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

228147

kalgeorge
06/06/2011, 09:14
Ναι ρε.... Αλλα τις πολυθρονες ....???? :bigcry: :bigcry:

Ρε καλα καναμε και σας " πνιξαμε " στην Καλυμνο..... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

κωστακη εχεις παρακολουθήσει καθόλου πολο τα τελευταια χρονια?:lol: (και ρωταω ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ.....).....αστο τοτε...χαχαχαχχχχχ....αυτα που γινονται εκει ειναι ....no comment .....

τις πολυθρονες ρε σκεφτεσαι εσυ?:lol:

δεν θυμασαι που σε δυο παιχνιδια γαυρος-παο στο βολλευ διαρηξατε τις αποθηκες ιματισμου και τα σηκωσατε ολα?:lol: :lol:

και μαλιστα φετος:lol:

kalgeorge
06/06/2011, 09:15
"""Αυτό τόνισε και ο Τζαμόν Γκόρντον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα χαζά φάουλ, δεν μου φταίνε οι διαιτητές σε αυτό. Δεν βάλαμε τις βολές, αν το κάναμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός μάς σκότωσε και ειδικά οι Φώτσης και Μπατίστ""

οχι ρε γκορντον.....μην τους το χαλας.....
αφου οι γαυροφυλλαδες το εγραψαν καθαρα.....τους σκοτωσε η διαιτησια

STOYBI
06/06/2011, 09:26
κωστακη εχεις παρακολουθήσει καθόλου πολο τα τελευταια χρονια?:lol: (και ρωταω ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ.....).....αστο τοτε...χαχαχαχχχχχ....αυτα που γινονται εκει ειναι ....no comment .....

τις πολυθρονες ρε σκεφτεσαι εσυ?:lol:

δεν θυμασαι που σε δυο παιχνιδια γαυρος-παο στο βολλευ διαρηξατε τις αποθηκες ιματισμου και τα σηκωσατε ολα?:lol: :lol:

και μαλιστα φετος:lol:

Ρε χωρις καμμια δοση ειρωνιας .....

Μηπως θες να αναλυσουμε το θεμα περι .....Πολο............:eyepop: :eyepop: :eyepop: ?????

ολη η ιστορια σου στο αθλημα ρε φιλε μια τεραστια.....

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΘΡΑ !!!!!!!!!

:cry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :cry:

kalgeorge
06/06/2011, 09:50
Ρε χωρις καμμια δοση ειρωνιας .....

Μηπως θες να αναλυσουμε το θεμα περι .....Πολο............:eyepop: :eyepop: :eyepop: ?????

ολη η ιστορια σου στο αθλημα ρε φιλε μια τεραστια.....

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΘΡΑ !!!!!!!!!

:cry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :cry:
οχι ρε δεν καταλαβες τι εννοω.....εννοειται οτι ειμαι ανυπαρκτος.....
απλα αν εβλεπες κανα αγωνα θα καταλαβαινες πολλα :lol:

g_m900
06/06/2011, 10:14
Αυτο που καταλαβαινεις για τους γαυρους τελικα ειναι οτι τους μιλας για ...τσουτσες και σου μιλανε για ΒΟΥΡΤΣΕΣ.

Ολοι μα ολοι οι γαυροι που εκανα καζουρα χθες ειχανε την ιδια απαντηση.
"λαγοι σε ολα τα αλλα που σας πηδηξαμε πολο,βολλευ, τεννις, στιβο, ποδοσφαιρο"

Μονο για ιππασια και μπασκετ δεν μιλουσανε αφου και στα δυο σας εχουμε κανει αλογα!!!

Του χρονου δεν με νοιαζει αν χασω πρωταθλημα. Ξερω οτι καποια στιγμη θα γινει και ειναι φυσικο. Απλα φετος δεν ηθελα να παρει ο Σπανουλης για να μην λεει Οτι αλλαξε χερια ο τιτλος επειδη πηγε αυτος στον γαυρο.

Stoubi μην μιλας για πολυθρονες και ξυλο. Τιποτα δεν εγινε μπροστα στα καφριλικια περυσι στο τηγανι.
Μην ξεχνας οτι διακοπηκε αγωνας με υπαιτιοτητα γηπεδουχου και δεν τιμωρηθηκες με αφαιρεση βαθμων.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ φιλε μου και οχι η καραμελα της διαιτησιας.

STOYBI
06/06/2011, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Αυτο που καταλαβαινεις για τους γαυρους τελικα ειναι οτι τους μιλας για ...τσουτσες και σου μιλανε για ΒΟΥΡΤΣΕΣ.

Ολοι μα ολοι οι γαυροι που εκανα καζουρα χθες ειχανε την ιδια απαντηση.
"λαγοι σε ολα τα αλλα που σας πηδηξαμε πολο,βολλευ, τεννις, στιβο, ποδοσφαιρο"

Μονο για ιππασια και μπασκετ δεν μιλουσανε αφου και στα δυο σας εχουμε κανει αλογα!!!

Του χρονου δεν με νοιαζει αν χασω πρωταθλημα. Ξερω οτι καποια στιγμη θα γινει και ειναι φυσικο. Απλα φετος δεν ηθελα να παρει ο Σπανουλης για να μην λεει Οτι αλλαξε χερια ο τιτλος επειδη πηγε αυτος στον γαυρο.

Stoubi μην μιλας για πολυθρονες και ξυλο. Τιποτα δεν εγινε μπροστα στα καφριλικια περυσι στο τηγανι.
Μην ξεχνας οτι διακοπηκε αγωνας με υπαιτιοτητα γηπεδουχου και δεν τιμωρηθηκες με αφαιρεση βαθμων.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ φιλε μου και οχι η καραμελα της διαιτησιας.

Εχεις δικιο........ :beer: :beer:

Αλλα ξεριες τωρα...... :winka:

Σκανδαλα ειναι και τα δυο........(Ασχετο ποιο ειναι μεγαλυτερο.....)

doctor x
06/06/2011, 11:50
Ευτυχώς που έφαγε ψιλές μόνο ο τεοντοσιτς κ ο Μπουρουσης ...δηλαδή τι....άλλο!!!!;;;;;

Βέβαια και να τους μαχαιρωναν θα ...είχαν....προκαλέσει...

Τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα των κόκκινων σάιτ που ως γνωστόν πολεμάνε την ιδέα του ΠΑΟ και τον αγνό κόσμο του ...

έναν απο τους καλύτερους τελικούς ever καταφέρατε κ τον κάνατε μπουρδελο ...

Βέβαια Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση σου θα είναι ...εσείς ...

Σ αυτη τη συζήτηση του ποια την έχει ...μεγαλύτερη και δικαιολογεί Έτσι ότι κάνουν οι οπαδοί δεν θα μπω ...

Μπράβο στο βαζελο ...πηρε ένα οριακό παιχνίδι ψυχής και ...άσχετα απο τ αποτέλεσμα χάρηκα Πολυ το παιχνίδι ...

kalgeorge
06/06/2011, 11:59

Βέβαια και να τους μαχαιρωναν θα ...είχαν....προκαλέσει...

..

ναι ρε.....κατσε να δεις τι λεγανε οι γαυροι......εεεε...χμμ...... α ναι.....

ο τζιμπριλ εφταιγε που ενω επρεπε να φυγει τρεχοντας περπατουσε.....
ε ....καπως ετσι..

Zid
06/06/2011, 12:32
Θα φέρουν λέει το Τσακ Νόρις του χρόνου οι Αγγελόπουλοι μήπως και δουνς ασπρη μερα.. .....:lol:

kalgeorge
06/06/2011, 12:36
re sy doctor....akoma den mou eipes....
:bawl: :bawl:

228171

blackbusa
06/06/2011, 14:00
re sy doctor....akoma den mou eipes....
:bawl: :bawl:

ρε δεν διαβασες???οι διαιτησια φταει παλι...εδωσαν στον ΒΕ ΣΠΑΝ μια μπαλλα που γλυστραει...και δεν μπαινει στα τουβ...εεεεεε....στα σουτ που εκανε ο γαυρος...μετα σε καθε επιθεση του βαζελου τους εδιναν την καλη....

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
06/06/2011, 14:29
Γαυρικο μυαλο ρπστμ

"Παρηγοριά στον άρρωστο το μπασκετάκι"

(Κωστας Νικολακόπουλος φυσικα)

http://www.sport-fm.gr/article/480188

Εχουμε γνωρισει απιστευτες διακρίσεις σα χωρα και σε εθνική ομαδα αλλα και συλλογικα και αυτός το λέει μπασκετάκι...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

kalgeorge
06/06/2011, 14:30
ρε δεν διαβασες???οι διαιτησια φταει παλι...εδωσαν στον ΒΕ ΣΠΑΝ μια μπαλλα που γλυστραει...και δεν μπαινει στα τουβ...εεεεεε....στα σουτ που εκανε ο γαυρος...μετα σε καθε επιθεση του βαζελου τους εδιναν την καλη....

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :

ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΡΕ ΜΛΚ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ.......
μην εισαι εγκαθετος...και είρων.......

αφου το ειπε ο κιλλ μπιλλ....ο βε σπαν.....απο τα 7 παιχνιδια που παιξαμε, κερδισαν τα 4.....

αρα νικάνε
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
06/06/2011, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γαυρικο μυαλο ρπστμ

Εχουμε γνωρισει απιστευτες διακρίσεις σα χωρα και σε εθνική ομαδα αλλα και συλλογικα και αυτός το λέει μπασκετάκι...

ρε φιλε ενταξει.....τωρα και εσυ βρηκες ανθρωπο για να κανεις κλικ........:sick: :sick: :sick:

μετα το πρωτο παιχνιδι ηταν μπασκεταρα.....μετα την π....εεε...την ηττα απο σιενα ηταν μπασκετακι .......μετα το κυπελλο μπασκεταρα παλι.....και παει λεγοντας.

doctor x
06/06/2011, 14:41
ναι ρε.....κατσε να δεις τι λεγανε οι γαυροι......εεεε...χμμ...... α ναι.....

ο τζιμπριλ εφταιγε που ενω επρεπε να φυγει τρεχοντας περπατουσε.....
ε ....καπως ετσι..

sta ...@rxidia mou ti elegan i...gavri...

otan omos to...anaparagis otan ...erxete i sira sou...sorry ise AKRIVOS to idio....
opote min sinexizis esis i gavri klpklp

ke gia na min exis ...apories ne o Spanoulis itan o kaliteros pou emfanistike se pexnidi me PAO ,sto telos ekane kapia lathi...
ke o Bourousis itan pali eklpiktikos palevodas MONOS apenadi se tris center!!!!!! ke olous tous ipolipous pou pidagan gia rebound...-omologo oti den ine...Zizic vevea ,ti alo tha akouso edo mesa-

diladi an o Papaloukas evaze esto mia voli tha itan...theos o Spanoulis...????

k i dietisia kali itan ...genika sti sira ipirxan kales dietisies...exeresi tou protou sto OAKA k oxi gia ta...statistika ala epidi epexe protagonistiko rolo epireazodas ton tropo pexnidiou ton omadon k alazodas tropo sfirigmatos apo dekalepto se dekalepto...-omologo oti leo ...diskola pragmata-

afto pou m arese xtes itan oti opos xekinisan na sfirizoun etsi sinexizan ke teliosan to pexnidi...

ke paroti xathike sti voli to pexnidi KANIS meta den epsaxe dikeologies exero klasikes atakes gavrou ke protathliti ..-px to fos theori kali ti dietisia-k i pektes ke o proponitis tou Olimpiakou edixan xaraktira ke politismo menodas na teliosi to pexnidi otan ixe boukari o ...kathe xekarfotos ke tous...kinigouse k edosan ke sigxaritiria sto telos....

vevea ipame den egine ke...tipota ...mono kati...psiles ston Bourousi ke ston Teodosic...evge...ke ilikrina bravo sto Diamadidi ke stous alous pektes tou PAO pou angastikan na kanoun ke...plonzon i na pexoun ke ...xilo gia na prostatefsoun tous pektes tou Olimpiakou apo tous kafrous....

ps.ke ne ton thelo ton Spanouli ...giati an ke travmatias den iparxi tetios pektis sti thesi tou se omada stin Evropi...ala thelo ke altiko triari protagonisti pou na pidai sta rebound ,na gini kaliteri epilogi sto 4 ke na vro alo ena center styl Nesterovic tou xronou-me mia...xadra pano tou!-

Cpt. Haddock
06/06/2011, 14:49
[....]

cmd + space ρε Kώστα, μας βγηκαν τα μάτια :a018: :a018:

la_villa
06/06/2011, 14:52
η διαιτησία χθες γενικά ήταν αρκετα καλή....

με 3 μαύρες στιγμ΄ς που δεν δικαιολογούνται...

μια στο κάρφωμα του Γκορντον που έδωσαν βήματα ενώ δεν υπήρχαν...
δυο, στο καπάκι ο Γκορντον κλέβει την μπάλα απο τον μπαντιστ χαμηλά και οι διαιτητες δίνουν φάουλ , το 5ο και τον βγαζουν απο τον αγώνα
και το τρίτο στο φάουλ του Βουγιούκα στον Σπανούλη που σπρώχει ολοφάνερα τον Σπανούλη και τον πετάει εκτος γηπέδου και μένει μόνος του κάτω απο το καλάθη και περνει την πάσα...

μιλαμε για 2 λετπα πριν το τέλος και λίγο μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός.... αν δεν τα σκαρφίζονταν αυτα οι διαιτητες δεν ξέρουμε τι θα γινόταν....

όμως τα "ανακάλυψαν" και ήταν πολύ σημαντικά και λόγω χρόνου και λόγω σκορ.....

κατα τ'αλλα χωρίς Διαμαντίδη απλά ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ

υ.γ για τα επεισόδια τι να πούμε... τα είπαν όλα οι φυλλάδες,,, ίδια εξώφυλλα μετα τα αίσχη του Καραισκάκη..... ;) ;)

doctor x
06/06/2011, 14:53
Γαυρικο μυαλο ρπστμ

μπορει κ εγω να γουσταρω το μπασκετ περισσοτερο αλλα σε επιπεδο αναγνωρισμοτητας ,δημοφιλιας κλπ καμια σχεση με το ποδοσφαιρο...

και μπορει να το λεει για να προκαλεσει -ειδικα τωρα που το γραφει-αλλα δεν εχει στην "ουσια "αδικο...

ασε που παω στοιχημα αν δεν ειχε ομαδα μπασκετ ο ολυμπιακος η και τ αναποδο τρεις κ ο κουκος θα μαστε στα γηπεδα...

και ασε που εχω την υποψια -εκτος καποιων ..γραφικων -και η πλειοψηφια αυτων που ηταν στο γηπεδο χτες θα προτιμουσαν τιτλο στο ποδοσφαιρο.και το ιδιο θα συνεβαινε απο τους απεναντι αν ηταν αναποδα τα πραγματα για να μην νομιζεις οτι...ευλογω τα ...γενια μου...λολ

kalgeorge
06/06/2011, 14:55
sta ...@rxidia mou ti elegan i...gavri...

otan omos to...anaparagis otan ...erxete i sira sou...sorry ise AKRIVOS to idio....
opote min sinexizis esis i gavri klpklp

:wave2: δεν ειπα εσεις οι γαυροι...ειπα οτι δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε εσεις για αυτα..

ke gia na min exis ...apories ne o Spanoulis itan o kaliteros pou emfanistike se pexnidi me PAO ,sto telos ekane kapia lathi...
ke o Bourousis itan pali eklpiktikos palevodas MONOS apenadi se tris center!!!!!! ke olous tous ipolipous pou pidagan gia rebound...-omologo oti den ine...Zizic vevea ,ti alo tha akouso edo mesa-

σορρυ φιλε που μας αρεσε ο ζιζιτς...ετσι? αλλη φορα να μας λες ποιοι πρεπει να μας αρεσουν....αληθεια τελικά ο δεκαμερες ποσα LIKE εκανε? :bawl: :bawl:

diladi an o Papaloukas evaze esto mia voli tha itan...theos o Spanoulis...????

ρε συ καταλαβε κατι...ο σπανουλης σας εκαψε ...αν εσυ δεν θες να το δεις...προβλημα σου....εμας καλο μας κανεις....βασιστειτε πανω του :bawl:

...kinigouse k edosan ke sigxaritiria sto telos....

ε ναι ρε συ....γιατι τα πουστριλικια και τις χειρονομιες τις εκαναν στην προθερμανση...ουπς...δεν τα είδες αυτα ε?? ε ναι δεν φαινονται απο την τιβι, δεν σε αδικω :wave2: :wave2:

vevea ipame den egine ke...tipota ...mono kati...psiles ston Bourousi
οταν λες μπουρουση εννοεις αυτον που εβαλε το καλαθι και γυρισε στα ατομα στις πολυθρονες και τα εβρισε ε??ναι μωρε αυτο που εδειξε και η τιβι....οντως,,,και λιγες εφαγε

ke ston Teodosic...evge...
τσι@@@@ με dosits o teodosits.....ασε μας με τον τσογλαναρα ρε δοκτωρ

ke ilikrina bravo sto Diamadidi ke stous alous pektes tou PAO pou angastikan na kanoun ke...plonzon i na pexoun ke ...xilo gia na prostatefsoun tous pektes tou Olimpiakou apo tous kafrous....
ενω οι συναδελφοι τους οι γαυροι στο σεφ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ

ps.ke ne ton thelo ton Spanouli

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
06/06/2011, 14:58

palevodas MONOS apenadi se tris center!!!!!!:

ELA RE OMADARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

EXOUME 3 CENTER??????/

koita na deis...kai ekei pou oloi nomizame oti ekei exoume elipsi.....:hypnotize :hypnotize

doctor x
06/06/2011, 15:00
η διαιτησία χθες γενικά ήταν αρκετα καλή....

με 3 μαύρες στιγμ΄ς που δεν δικαιολογούνται...

μια στο κάρφωμα του Γκορντον που έδωσαν βήματα ενώ δεν υπήρχαν...
δυο, στο καπάκι ο Γκορντον κλέβει την μπάλα απο τον μπαντιστ χαμηλά και οι διαιτητες δίνουν φάουλ , το 5ο και τον βγαζουν απο τον αγώνα
και το τρίτο στο φάουλ του Βουγιούκα στον Σπανούλη που σπρώχει ολοφάνερα τον Σπανούλη και τον πετάει εκτος γηπέδου και μένει μόνος του κάτω απο το καλάθη και περνει την πάσα...

μιλαμε για 2 λετπα πριν το τέλος και λίγο μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός.... αν δεν τα σκαρφίζονταν αυτα οι διαιτητες δεν ξέρουμε τι θα γινόταν....

όμως τα "ανακάλυψαν" και ήταν πολύ σημαντικά και λόγω χρόνου και λόγω σκορ.....

κατα τ'αλλα χωρίς Διαμαντίδη απλά ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ

υ.γ για τα επεισόδια τι να πούμε... τα είπαν όλα οι φυλλάδες,,, ίδια εξώφυλλα μετα τα αίσχη του Καραισκάκη..... ;) ;)

δεν ειναι ακριβως ετσι...ο Γκορντον κανει βηματα -δυσκολο σφυριγμα οπως τ αντιστοιχα του Μπατιστ στο προηγουμενο-με βαση τη λογικη που σφυριζαν και στο υπολοιπο ματς σωστα μαλλον δινουν κ το φαουλ...και οντως σπρωχνεται ο Σπανουλης αλλα ειναι απο τα...λεγομενα ..πουστικα φαουλ -που κανει μονο ο...Τεοντοσιτς βεβαια -χερι στη μεση η την πλατη του αντιπαλου οταν σηκωνεται με το βλεμμα πανω στην μπαλα ψηλα εκει που κοιταζουν κ οι διαιτητες κ μπορει να χασουν τη φαση...

kalgeorge
06/06/2011, 15:01
"""Αυτό τόνισε και ο Τζαμόν Γκόρντον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα χαζά φάουλ, δεν μου φταίνε οι διαιτητές σε αυτό. Δεν βάλαμε τις βολές, αν το κάναμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός μάς σκότωσε και ειδικά οι Φώτσης και Μπατίστ""

οχι ρε γκορντον.....μην τους το χαλας.....
αφου οι γαυροφυλλαδες το εγραψαν καθαρα.....τους σκοτωσε η διαιτησια

:a13: :a13: :a13:

doctor x
06/06/2011, 15:24
ειναι γεγονος οτι οι παικτες που αναγκαζονται να παιζουν σε αρενες τυπου χριστιανοι -λιονταρια ,να ακουνε τον καθε τυχαρπαστο να τους βριζει μανες κλπ απο αποσταση μισου...μετρου , να κινδυνευει καθε φορα η σωματικη τους ακεραιοτητα απο κινητα,πετρες,αεροβολα-μην ξεχναμε που πρωτοεμφανιστηκε το...φαινομενο πριν αρχισει η,,,σκοποβολη στο Καραισκακη-πρεπει να ...απαντανε με στυλ...καθολικης καλογριας....
αλλιως πρεπει να τους...δερνουμε και γιατι οχι να μην τους βασανιζουμε η και να τους...εκτελουμε ακομα αφου...προκαλουν?

και μετα τα κοματια τους στα...σκυλια ...

γιατι αυτοι ειμαστε..εμεις και οι...αλλοι...

ειπαμε

και...λιγες ....εφαγε...-μονο την επομενη φορα ενας προς εναν και...μπροστα του παιδια ε?-γιατι οι παικτες ΕΙΔΙΚΑ φετος ΟΤΙ και να γινει στη διαρκεια του αγωνα φευγουν αγκαλισμενοι και δινουν συγχαρητηρια ασχετα αν εχουν προηγουμενα ,αλλα ...τι να ξερουν αυτοι?

keep walking

ΥΓ.ναι και στο ΣΕΦ εγιναν αυτα περσυ στο τελευταιο παιχνιδι -φετος αν και τα ...καλοπαιδα ειχαν παρει και...παλι θεση στο τριτο παιχνιδι ευτυχως πολυ λιγοτερα-

αλλα ειπαμε και ...λιγες εφαγε

blackbusa
06/06/2011, 16:40
περιμενα να γραψουν ολοι γαυροι να δω τελικα για τι πραγμα μειλαμε....και ειναι οπως το πιστευα τελικα...ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...οτι διαβασουν και οτι ακουσουν πληρης αναπαραγωγη...γιατρε εσυ δεν εισαι μεσα σε αυτους εννιοτε...αλλα και καποιες φορες γαυριζεις απιστευτα...

λεπον...δεν ειχα δει τους προηγουμενους αγωνες και δεν ειχα προσωπικη αποψη....αυτον ομως εκατσα γιατι περιμενα να δω αν γινοταν αυτο που ακουγα ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε εκπομπες και διαβαζα σε sites...τι???αν ο γαυρος παει καλα η διατησια θα σπρωξει τον βαζελο...αν οχι θα κατσουν στα αυγα τους...

καταρχην ακουσα την περιγραφη απο την Νετ...δεν ξερω τον σχολιαστη αλλα ολοι γνωριζουν τον Φλεβαρακη (προπονητης)...και οι 2 εχουν μια σοβαρη σχεση με το αθλημα αλλα μονο και μονο που ακουσα 3-4 φορες την λεξη ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ:eyepop: κατι μου εκανε...περιμενα να δω καναν Αναστοπουλο η καναν Σαραβακο στο παρκε...:lol: ημαρτον....και μου φανηκε μια μικρη υποστηριξη προς τον γαυρο...τεσπα...

ο αγωνας ηταν διασκεδαστικος...εγιναν αρκετα ανθρωπινα (κατα την γνωμη μου) λαθη απο την διαιτησια...το να δωσεις φαουλ η οχι ειναι τι αντιληψη εχεις στο ποσο ακουμπαει η παρενοχλει ενας παικτης οταν μαρκαρει...και εκει ηταν μοιρασμενο το καρπουζι στην μεση...στο θεμα βηματα αναρωτιεμε πως ειδαν παραβαση στον Γκορντον? και δεν ειδαν τον Μαυροκεφαλιδη απο το τριποντο σχεδον να εχει φτασει στην μπασκετα...ισως η κρισημοτητα του αγωνα???ισως προσεχανε παραπανω τα επικινδυνα ψηλα χτυπηματα...χτυπηματα Γλυνιαδακη στον Τσαρτσαρη...αυτο θυμαμαι (οκ Καλ???χαχαχαχ)προχειρα...κλπ κλπ...τεσπα και εκει...

γαυροι...χτες επεσε το ξεβρακωμα του αιωνα...τελος...ο βαζελος 2 παιχτες ειχε ολους και ολους να τραβανε ολη την ομαδα...Διαμαντιδη και Μπατιστ...που και παλι πιστευω οτι οταν λειπει ο πρωτος ο δευτερος δεν ειναι ικανος να τραβηξει την ομαδα μονος του...τραυματισμος του Διαμαντιδη στο πρωτο λεπτο...ειχατε την ευκαιρια του αιωνα...εως ενα σημειο φανηκε να το πιστευετε...αλλα αποδειξε ο βαζελος ποσο μεγαλη ομαδα ειναι...και βεβαια ποσο κομπλεξ εχετε με αυτους...καταφερατε να κανετε τον Καλαθη (ημαρτον λεμε) να φαινετε Jordan...ποιον???τον χεσμενο Καλαθη που εχασε 1-2 σουτ που δεν τα χανει ουτε ο Cirus που ειναι μυρωδιας και απο μπασκετ....καταφερατε να φαινετε ο Βουγιουκας παιχταρας....κλπ κλπ...

αυτος που εχει την βασικη ευθυνη για την χτεσινη ηττα ειναι ο ΒΕ ΣΠΑΝ...και οχι γιατι του γλυστρισε η μπαλλα απο τα χερια...αλλα γιατι δεν φανηκε οτι σε κανενα σημειο του αγωνα να λεει με το παιξιμο του....ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΩ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....ΠΟΤΕ...ουτε καν οταν εκανε 1-2 μπασιματα (σε εναν τετοιο αγωνα να δεν τα κανεις και αυτα καλυτερα να παιζεις στην ΑΕΚ:lol: ) η οταν εκανε σουτ της απελπισιας απο το 69 μετρα και το εβαζε...τον αγορασατε για να σας φερει τον αερα της διαφορας που σας ελειπε τοσα χρονια...μαλλον λαθος παιχτη πηρατε...η μαλλον λαθος ανθρωπο...ενα ειναι το ονομα...Γκαστονε...σας κανει κανει καθε φορα πλακα και δεν το εχετε παρει χαμπαρι...και νομιζω οτι αυτο το παρατσουκλι δεν πρεπει να υπαρχει πια και να αλλαχτει σε MIDAS TOUCH...

διαβαστε τωρτα γαυρο και πρωταθλητη που λεει για το αν και το εκεινο....και βασικα ειναι πιο μεγαλο ξενερωμα να θες να ψαξεις αφορμες και να βγαινουν οι ιδιοι οι παιχτες σου και να λενε οτι χασαμε δικαια...βεβαια για να μην φανε κορνεδες λενε οτι αυτοι το εχασαν...και οχι οτι απλα δεν μπορουσαν...

τελειωνοντας θα ηθελα να πω...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...μεγαλη...η φαση που σπρωχνει ΠΟΥΣΤΙΚΑ με τον αγκωνα τον Μπατιστ στον αερα ειναι οτι χειροτερο...μπορουσε να του προκαλεσει μεγαλη ζημια...και ηταν και συμπαιχτες...:yuck:

α ναι...για τελευαταιο αφησα τα γελοια περι τραμπουκισμων κλπ κλπ...λες και δεν τα βλεπουμε καθε χρονο σε καθε γηπεδο...η λες και εππηρεασαν των αγωνα....γιατρε...το ντου εγινε οταν ειχε κριθει ο αγωνας...ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ οι παιχτες σας....και βεβαια ενα ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΠΕΚΤ στο τσογλανι Διαμαντιδη που φευγοντας αγκαλια με τον Μπουρουση πηγε να πλακωσει καποια μαλακισμενα που την επεσαν στον ψηλο...τον πηγε μεχρι την φυσουνα για να μην διατρεξει κανεναν κινδυνο...απορω γιατι ο Μπουρουσης αντι να συνεχισει την πορεια του προς τα αποδυτηρια ασφαλης προτιμισε να μεινει εκει και να κανει τσαμπουκαδες???

CIRUS
06/06/2011, 17:03
Είμαι άσχετος από μπάσκετ γιατί δεν μ'αρέσει σαν αθλημα και δεν το παρακολουθώ ανέκαθεν. Από τα ελάχιστα που σκαμπάζω και όσα λίγα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει με φίλους (μόνος δεν βλέπω ποτέ κανένα γιατί βαριέμαι αφάνταστα) είναι πασιφανές για μένα ότι ο Παναθηναικός έχει καλύτερη ομάδα, καλύτερο σύνολο γενικά, και κατα πολλούς τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Επίσης έχει πρόεδρο που τα σκάει και έτσι σωστά και δικαιώτατα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ΜΠΡΑΒΟ του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά είναι κάτι σαν το Παναθηναικό αλλά ένα κλικ πιο κάτω, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι. Πολλή καλή ομάδα, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και πάλι με πολύ καλό προπονητή και προέδρους που τα σκάνε.

Από ότι έχω καταλάβει σε όσα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει η διαιτησία είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από ότι στο ποδόσφαιρο και τα λίγα λάθη που γίνονται είναι χαζό να τα επικαλείται μια ομάδα που χάνει για μένα αντιθέτως με το ποδόσφαιρο. Βέβαια επειδή δεν έχω δει τα τελευταία παιχνίδια δέχομαι εσάς σαν πιο ειδικούς να ξέρετε καλύτερα από έναν άσχετο όπως εγώ αλλά αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει από έξω.

Το μεγάλο πρόβλημα στο μπάσκετ είναι το εξής απλό: Το πρωτάθλημα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα αν εξαιρέσεις τις αναμετρήσεις των 2 μονομάχων. Οι υπόλοιπες ομάδες απέχουν έτη φωτός από αυτές τις δύο και απορώ πραγματικά πως εσείς που είστε φαν του Μπάσκετ βλέπετε τους υπόλοιπους αγώνες, πραγματικά δεν έχει καθόλου νόημα για μένα αφού οι 2 αυτές ομάδες δεν χάνουν ποτέ από κανέναν άλλο. Σε όσους αρέσει το Μπάσκετ αξίζει να παρακολουθούν τους 2 αιωνίους στην Ευρώπη όπου και διαπρέπουν και είναι από τις καλύτερες ομάδες, εκεί τα παιχνίδια έχουν και σασπενς και νόημα και φαντάζομαι χαίρεσαι να τα παρακολουθείς.

Sferopetadhn
06/06/2011, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Είμαι άσχετος από μπάσκετ γιατί δεν μ'αρέσει σαν αθλημα και δεν το παρακολουθώ ανέκαθεν. Από τα ελάχιστα που σκαμπάζω και όσα λίγα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει με φίλους (μόνος δεν βλέπω ποτέ κανένα γιατί βαριέμαι αφάνταστα) είναι πασιφανές για μένα ότι ο Παναθηναικός έχει καλύτερη ομάδα, καλύτερο σύνολο γενικά, και κατα πολλούς τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Επίσης έχει πρόεδρο που τα σκάει και έτσι σωστά και δικαιώτατα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ΜΠΡΑΒΟ του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά είναι κάτι σαν το Παναθηναικό αλλά ένα κλικ πιο κάτω, δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι. Πολλή καλή ομάδα, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και πάλι με πολύ καλό προπονητή και προέδρους που τα σκάνε.

Από ότι έχω καταλάβει σε όσα παιχνίδια έχω παρακολουθήσει η διαιτησία είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από ότι στο ποδόσφαιρο και τα λίγα λάθη που γίνονται είναι χαζό να τα επικαλείται μια ομάδα που χάνει για μένα αντιθέτως με το ποδόσφαιρο. Βέβαια επειδή δεν έχω δει τα τελευταία παιχνίδια δέχομαι εσάς σαν πιο ειδικούς να ξέρετε καλύτερα από έναν άσχετο όπως εγώ αλλά αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει από έξω.

Το μεγάλο πρόβλημα στο μπάσκετ είναι το εξής απλό: Το πρωτάθλημα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα αν εξαιρέσεις τις αναμετρήσεις των 2 μονομάχων. Οι υπόλοιπες ομάδες απέχουν έτη φωτός από αυτές τις δύο και απορώ πραγματικά πως εσείς που είστε φαν του Μπάσκετ βλέπετε τους υπόλοιπους αγώνες, πραγματικά δεν έχει καθόλου νόημα για μένα αφού οι 2 αυτές ομάδες δεν χάνουν ποτέ από κανέναν άλλο. Σε όσους αρέσει το Μπάσκετ αξίζει να παρακολουθούν τους 2 αιωνίους στην Ευρώπη όπου και διαπρέπουν και είναι από τις καλύτερες ομάδες, εκεί τα παιχνίδια έχουν και σασπενς και νόημα και φαντάζομαι χαίρεσαι να τα παρακολουθείς.

Ετοιμάσου για ban... Εδώ είναι "αντιπαραθέσεις" και τέτοια εμετικά κείμενα δεν έχουν θέση!

Άσχετε...

:D

kalgeorge
06/06/2011, 19:16
αλλα ειπαμε και ...λιγες εφαγε

θα συμφωνησω......

kalgeorge
06/06/2011, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ετοιμάσου για ban... Εδώ είναι "αντιπαραθέσεις" και τέτοια εμετικά κείμενα δεν έχουν θέση!

Άσχετε...

τι μλκ :bawl: :bawl: :bawl:

εσυ ετοιμασου γαι νεο μπρεικ στο μπουρδελο σας :cool: :D :D

kalgeorge
06/06/2011, 19:36
περιμενα να γραψουν ολοι γαυροι να δω τελικα για τι πραγμα μειλαμε:

ρε μλκ αυτοι ηξεραν τι τους περιμενει και εκαναν ήδη προπονηση
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

http://www.youtube.com/watch?v=QgWUlD9jzNA

http://www.youtube.com/watch?v=Xx0L3JctIpk&feature=related

kalgeorge
06/06/2011, 19:42
και οχι τιποτα αλλο....αλλα διωξατε και εκεινο το παιδι τον ΜΠαναωΤ....

γαιτι το διωξατε το παιδι?????
οτι καταφερε αυτος καταφερε και ο υπνοβιτς :bawl: :bawl:

http://www.dailymotion.com/video/xj4jny_ypomoni-panathinaikos-olympiakos_sport

CIRUS
06/06/2011, 19:46

Άσχετε...

Ειπαμε κοκκινες δεν παιρνω μην επαναλαμβανομαστε. Μαμω τον ΜΠΑΟΚ μου μεσα. Αληθεια ο Μπαοκ παιζει play off στο μπασκετ?

:D :lol: :lol: :beer:

doctor x
06/06/2011, 19:59
περιμενα να γραψουν ολοι γαυροι να δω τελικα για τι πραγμα μειλαμε....και ειναι οπως το πιστευα τελικα...ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...οτι διαβασουν και οτι ακουσουν πληρης αναπαραγωγη...γιατρε εσυ δεν εισαι μεσα σε αυτους εννιοτε...αλλα και καποιες φορες γαυριζεις απιστευτα...

λεπον...δεν ειχα δει τους προηγουμενους αγωνες και δεν ειχα προσωπικη αποψη....αυτον ομως εκατσα γιατι περιμενα να δω αν γινοταν αυτο που ακουγα ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε εκπομπες και διαβαζα σε sites...τι???αν ο γαυρος παει καλα η διατησια θα σπρωξει τον βαζελο...αν οχι θα κατσουν στα αυγα τους...

καταρχην ακουσα την περιγραφη απο την Νετ...δεν ξερω τον σχολιαστη αλλα ολοι γνωριζουν τον Φλεβαρακη (προπονητης)...και οι 2 εχουν μια σοβαρη σχεση με το αθλημα αλλα μονο και μονο που ακουσα 3-4 φορες την λεξη ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ:eyepop: κατι μου εκανε...περιμενα να δω καναν Αναστοπουλο η καναν Σαραβακο στο παρκε...:lol: ημαρτον....και μου φανηκε μια μικρη υποστηριξη προς τον γαυρο...τεσπα...

ο αγωνας ηταν διασκεδαστικος...εγιναν αρκετα ανθρωπινα (κατα την γνωμη μου) λαθη απο την διαιτησια...το να δωσεις φαουλ η οχι ειναι τι αντιληψη εχεις στο ποσο ακουμπαει η παρενοχλει ενας παικτης οταν μαρκαρει...και εκει ηταν μοιρασμενο το καρπουζι στην μεση...στο θεμα βηματα αναρωτιεμε πως ειδαν παραβαση στον Γκορντον? και δεν ειδαν τον Μαυροκεφαλιδη απο το τριποντο σχεδον να εχει φτασει στην μπασκετα...ισως η κρισημοτητα του αγωνα???ισως προσεχανε παραπανω τα επικινδυνα ψηλα χτυπηματα...χτυπηματα Γλυνιαδακη στον Τσαρτσαρη...αυτο θυμαμαι (οκ Καλ???χαχαχαχ)προχειρα...κλπ κλπ...τεσπα και εκει...

γαυροι...χτες επεσε το ξεβρακωμα του αιωνα...τελος...ο βαζελος 2 παιχτες ειχε ολους και ολους να τραβανε ολη την ομαδα...Διαμαντιδη και Μπατιστ...που και παλι πιστευω οτι οταν λειπει ο πρωτος ο δευτερος δεν ειναι ικανος να τραβηξει την ομαδα μονος του...τραυματισμος του Διαμαντιδη στο πρωτο λεπτο...ειχατε την ευκαιρια του αιωνα...εως ενα σημειο φανηκε να το πιστευετε...αλλα αποδειξε ο βαζελος ποσο μεγαλη ομαδα ειναι...και βεβαια ποσο κομπλεξ εχετε με αυτους...καταφερατε να κανετε τον Καλαθη (ημαρτον λεμε) να φαινετε Jordan...ποιον???τον χεσμενο Καλαθη που εχασε 1-2 σουτ που δεν τα χανει ουτε ο Cirus που ειναι μυρωδιας και απο μπασκετ....καταφερατε να φαινετε ο Βουγιουκας παιχταρας....κλπ κλπ...

αυτος που εχει την βασικη ευθυνη για την χτεσινη ηττα ειναι ο ΒΕ ΣΠΑΝ...και οχι γιατι του γλυστρισε η μπαλλα απο τα χερια...αλλα γιατι δεν φανηκε οτι σε κανενα σημειο του αγωνα να λεει με το παιξιμο του....ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΩ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....ΠΟΤΕ...ουτε καν οταν εκανε 1-2 μπασιματα (σε εναν τετοιο αγωνα να δεν τα κανεις και αυτα καλυτερα να παιζεις στην ΑΕΚ:lol: ) η οταν εκανε σουτ της απελπισιας απο το 69 μετρα και το εβαζε...τον αγορασατε για να σας φερει τον αερα της διαφορας που σας ελειπε τοσα χρονια...μαλλον λαθος παιχτη πηρατε...η μαλλον λαθος ανθρωπο...ενα ειναι το ονομα...Γκαστονε...σας κανει κανει καθε φορα πλακα και δεν το εχετε παρει χαμπαρι...και νομιζω οτι αυτο το παρατσουκλι δεν πρεπει να υπαρχει πια και να αλλαχτει σε MIDAS TOUCH...

διαβαστε τωρτα γαυρο και πρωταθλητη που λεει για το αν και το εκεινο....και βασικα ειναι πιο μεγαλο ξενερωμα να θες να ψαξεις αφορμες και να βγαινουν οι ιδιοι οι παιχτες σου και να λενε οτι χασαμε δικαια...βεβαια για να μην φανε κορνεδες λενε οτι αυτοι το εχασαν...και οχι οτι απλα δεν μπορουσαν...

τελειωνοντας θα ηθελα να πω...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...μεγαλη...η φαση που σπρωχνει ΠΟΥΣΤΙΚΑ με τον αγκωνα τον Μπατιστ στον αερα ειναι οτι χειροτερο...μπορουσε να του προκαλεσει μεγαλη ζημια...και ηταν και συμπαιχτες...:yuck:

α ναι...για τελευαταιο αφησα τα γελοια περι τραμπουκισμων κλπ κλπ...λες και δεν τα βλεπουμε καθε χρονο σε καθε γηπεδο...η λες και εππηρεασαν των αγωνα....γιατρε...το ντου εγινε οταν ειχε κριθει ο αγωνας...ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ οι παιχτες σας....και βεβαια ενα ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΠΕΚΤ στο τσογλανι Διαμαντιδη που φευγοντας αγκαλια με τον Μπουρουση πηγε να πλακωσει καποια μαλακισμενα που την επεσαν στον ψηλο...τον πηγε μεχρι την φυσουνα για να μην διατρεξει κανεναν κινδυνο...απορω γιατι ο Μπουρουσης αντι να συνεχισει την πορεια του προς τα αποδυτηρια ασφαλης προτιμισε να μεινει εκει και να κανει τσαμπουκαδες???

δεν ειπα ποτε οτι ειχαν....πιεση οι παικτες και για αυτο εχασαν τον αγωνα....δεν μπορω ομως και τη λογικη ελα μωρε αφου...γινονται αυτα...

δηλαδη εσενα αν σε...χτυπησουν απο πισω ποια ειιναι η αμεση αντιδραση σου?ενστικτωδως ...τρεχεις????δηλαδη το προβλημα ειναι ο Μπουρουσης που δεν εφυγε αμεσα στα αποδυτηρια κ οχι αυτοι που πηγαν να τον πλακωσουν?????οχι τιποτα αλλο μου θυμιζεις αυτα που εγραφαν καποιοι μετα το Καραισκακη...-αυτο για το...γαυρισμα που λες λολ-

εχεις δικιο για την αγκωνια του Σπανουλη φανηκε "ασχημο" αλλα του το κανει κ ο Φωτσης ...αφου μεταξυ τους δεν ειχαν προβλημα αυτα ειναι για μας τους...απεξω...στο χω ξαναπει μεσα στην ενταση του παιχνιδιου γινονται διαφορα και πολλες φορες το καταλαβαινουν κ οι παικτες μεταξυ τους...

αυτο που λες για το Σπανουλη πηγε να το κανει στην τελευταια περιοδο κ αν ειχε μπει μια βολη θα γραφαμε ολοι για την...εκδικηση του...στην παραταση ηταν κακος...μην υποτιμας παντως και το προβλημα που ειχε φετος...σορυ αλλα με κοιλιακους-προσαγωγους ο Διαμαντιδης τη χρονια του Βερολινου μονο αμυνα επαιζε με μπακαπ την καλυτερη ομαδα ευρωλιγκας εβερ ειδικα στην περιφερεια...ο Σπανουλης προσπαθησε ειδικα σ αυτο το παιχνιδι αλλα φαινοταν οτι ηταν ηταν σαφως επηρρεασμενος εστω ενα κλικ λιγοτερο εκρηκτικος που απεναντι στην αμυνα του ΠΑΟ φαινοταν...

ο Καλαθης εχει καποιες χτυπητες αδυναμιες αλλα εχει αντιστοιχα και καποια μεγαλα πλεονεκτηματα σε κομματια του παιχνιδιου...
ο Βουγιουκας ΠΑΝΤΑ ηταν καλος στο επιθετικο κομματι που αφορα ντελικατες κινησεις αλλα εξακολουθει να ειναι σχετικα σοφτ στην αμυνα και αργος..

το παιχνιδι το πηρε ο ΠΑΟ απο τα ριμπαουντ εναν γριφο που δεν μπορεσε στην ουσια να λυσει σε κανενα σημειο ο Ολυμπιακος στη σειρα των τελικων...αυτο κυριως ειναι αποτελεσμα των επιλογων του καλοκαιριου ειδικα στη θεση τρια και λιγοτερο στο τεσσερα...δεν ειναι τυχαιο οτι και στη σειρα με τη Σιενα αυτο ηταν το μεγαλυτερο προβλημα-γνωμη μου...-ο ΠΑΟ εχοντας μεγαλυτερη συνοχη με φωτση και Σατο γινεται και πιο αθλητικος κ ειχε σαφες πλεονεκτημα-βαλε και το γεγονος οτι η εξοδος Διαμαντιδη "υποχρεωσε"τους παικτες να υπερβαλλουν εαυτους-...

εγω ειμαι ο πρωτος που μιλησα για νικη ψυχης του ΠΑΟ και ειπα μπραβο...και αν δεν ηταν η χθεσινη...καφριλα που ουσιαστικα αδικει κυριως τον νικητη θα ηταν και βελτιωμενα τα πραγματα σχετικα με περσυ της "εικονας "των παιχνιδιων...

και κατι τελευταιο...στον αθλητισμο δεν υπαρχουν...ξεβρακωματα και...ποτε...για μενα η εικονα της παραδοχης της νικης του ΠΑΟ και η αυτοκριτικη παικτων ,τεχνικης ηγεσιας-η ατακα του Ιβκοβιτς μας εδιναν το παιχνιδι αλλα δεν ξεραμε πως θα το παρουμε περικλειει ολο το...ζουμι του αγωνα...-αλλα και η εικονα σε ΟΛΑ τα παιχνιδια να αλληλοσυγχαιρονται οι παικτες ειναι θετικα και για το αθλημα αλλα κ για τον Ολυμπιακο...να...μεταμοσχευσεις ντιενει ειναι αδυνατο αλλα μπορεις να διαβασεις σωστα τη χρονια και να βελτιωσεις τις αδυναμιες σου...οποιος το κανει το καλοκαιρι θα..κερδισει ,γενικα,την επομενη χρονια...:wave2:

STOYBI
06/06/2011, 20:06
[B]δηλαδη εσενα αν σε...χτυπησουν απο πισω ποια ειιναι η αμεση αντιδραση σου?ενστικτωδως ...τρεχεις????δηλαδη το προβλημα ειναι ο Μπουρουσης που δεν εφυγε αμεσα στα αποδυτηρια κ οχι αυτοι που πηγαν να τον πλακωσουν?????οχι τιποτα αλλο μου θυμιζεις αυτα που εγραφαν καποιοι μετα το Καραισκακη...-αυτο για το...γαυρισμα που λες λολ-

]

Βλεπεις ο Νινης και η παρεα του στο καραισκακη, που κατεβηκαν απο το πουλμαν ενω εκεινο ηταν ετοιμο να φυγει, για να τσαμπουκαλευτουν εκεινο το βραδυ..........

Ηταν μαγκες...... :winka:

Α ρε Μπουρουση Αλητη.......

Α ρε Δοκτωρ που γαυριζεις κι ολας.....

Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα......... :sick:

kalgeorge
06/06/2011, 20:28
Βλεπεις ο Νινης και η παρεα του στο καραισκακη, που κατεβηκαν απο το πουλμαν ενω εκεινο ηταν ετοιμο να φυγει, για να τσαμπουκαλευτουν εκεινο το βραδυ..........

Ηταν μαγκες...... :winka:

Α ρε Μπουρουση Αλητη.......

Α ρε Δοκτωρ που γαυριζεις κι ολας.....

Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα......... :sick:

αυτοι κατεβηκαν κωστα γιατι εγινε αλλο επεισοδιο απο τον μαγκακο τον μητροπουλο στα αποδυτηρια

STOYBI
06/06/2011, 20:50
αυτοι κατεβηκαν κωστα γιατι εγινε αλλο επεισοδιο απο τον μαγκακο τον μητροπουλο στα αποδυτηρια

Και η διαφορα ποια ειναι ρε Γιωργο......

Υπηρχε περιπτωση εαν προχωραγαν τα πραγματα να ετρωγαν λιγοτερο ξυλο απο τον Μπουρουση.....

Ναι δεν θα ηταν 200 ...

Θα ηταν 70.... :sick:

kalgeorge
06/06/2011, 20:54
Και η διαφορα ποια ειναι ρε Γιωργο......

Υπηρχε περιπτωση εαν προχωραγαν τα πραγματα να ετρωγαν λιγοτερο ξυλο απο τον Μπουρουση.....

Ναι δεν θα ηταν 200 ...

Θα ηταν 70.... :sick:

οχι ρε μαν....και μη λεμε οτι θελουμε....ο μπουρουσης δεν εφαγε ξυλο....και αν εχεις αποδειξεις για το αντιθετο να μας τις βαλεις να τις δουμε....
τα παραλεμε...οι υπολοιποι προχωραγαν σαν κυριοι....δεν πειραξαν κανεναν....
μονο στα 3 τσογλανακια εγινε πεσιμο...

δεν ειπα οτι εχιε διαφορα...απλα αυτο που λες με τον νινη δεν εγινε στον αγωνιστικο χωρο....ηταν φασαριες που συνεχιστηκαν και συνεχισαν να προκαλουν οι μαρινακης-μητροπουλος....

απο τον παναθηναικο....δεν ειχατε παρομοια αντιμετωπιση

STOYBI
06/06/2011, 21:20
οχι ρε μαν....και μη λεμε οτι θελουμε....ο μπουρουσης δεν εφαγε ξυλο....και αν εχεις αποδειξεις για το αντιθετο να μας τις βαλεις να τις δουμε....
τα παραλεμε...οι υπολοιποι προχωραγαν σαν κυριοι....δεν πειραξαν κανεναν....
μονο στα 3 τσογλανακια εγινε πεσιμο...

δεν ειπα οτι εχιε διαφορα...απλα αυτο που λες με τον νινη δεν εγινε στον αγωνιστικο χωρο....ηταν φασαριες που συνεχιστηκαν και συνεχισαν να προκαλουν οι μαρινακης-μητροπουλος....

απο τον παναθηναικο....δεν ειχατε παρομοια αντιμετωπιση

:sick:

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos_Olympiacos/326902.html

228266

kalgeorge
06/06/2011, 21:24

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos_Olympiacos/326902.html

ναι....

μπουρουσης......τομιτς.....αγγελου
ο τεοντοσιτς ετρεξε και γλυτωσε..

ο βλαχομπουρουσης γιαιτ δεν ετρεξε? αρα προκαλεσε (οπως λεγατε γαι σισε)_

εγω νομιζω οτι διδαξαμε ηθος
:lol:

Lazio
06/06/2011, 22:28

Και εγω ξενερωσα με αυτους που μας χαλασαν το παρτυ χτες ......

ΑΛΛΑ ...Πρωτομαστορες και πρωτοδιδαξαντες επεισοδιων και τραμπουκισμων εντος κ εκτος αγωνιστικων χωρων καλυτερα να μη μιλανε ..... :wave2: :wave2:

Sferopetadhn
06/06/2011, 22:58
τι μλκ :bawl: :bawl: :bawl:

εσυ ετοιμασου γαι νεο μπρεικ στο μπουρδελο σας :cool: :D :D

Δε σε χάλασε σκουληκόφιλε!!!

Την πατήσανε, τώρα δεν περνάνε.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ :D

Κάνεις χαβαλέ κουφάλα χάρη στον Παπακουλό αλλιώς θα σου 'λεγα τώρα! Στο τσακ τη γλυτώσατε...

STOYBI
06/06/2011, 23:03
ναι....

μπουρουσης......τομιτς.....αγγελου
ο τεοντοσιτς ετρεξε και γλυτωσε..

ο βλαχομπουρουσης γιαιτ δεν ετρεξε? αρα προκαλεσε (οπως λεγατε γαι σισε)_

εγω νομιζω οτι διδαξαμε ηθος
:lol:

Μακαρι να εφευγαν ολοι αλωβητοι σαν τον Σσε και τον Νινη στο καραισκακη......

Ρε ... Χε....με.............. Παλι κοντρα στην μαλ@κι@...........

Απλα μου την δινει γιατι οταν παιζουν οι αλλοι φταινε οι τσογλανοι.....

Οταν παιζει ο γαυρος φταινε οι παιχτες του............ :uplate:

Ημαρτον λεμε............ :sick:

Gandalf dr685sm
07/06/2011, 07:53
και ενα touch ποδοσφαιρικό.... 2,8 μύρια ευρώ + 600.000 σε περίπτωση μεταπώλησης ώς ρήτρα πριν λήξη συμβολαίου του Σκόκο... με μεταγραφή στα Αραβικά Εμιράτα... Νεκροταφείο παικτών.

Το οτι ενας παίκτης προτιμάει τα 6 μύρια συμβολαίου (2+1 έτη) απο το να παίξει και να ζοριστεί σε δυσκολότερα πρωταθλήματα και ειδικά σε αυτή την ηλικία, εμένα μου λέει πως καλά έκανε η ΠΑΕ και τον έστειλε.

Καντάρια μπάλα, ποδοσφαιρική ικανότητα και ταλέντο.. αλλά είχε ενα μεγάλο κακό που χάλασε ουσιαστικά και την εικόνα του σε άλλες ομάδες. Επέλεγε παιχνίδια για να παίξει και είχε μεγάλες μεταπτώσεις.. συν κάτι βεντετισμούς... ε.. λογικό να μην έρθει σοβαρή πρόταση απο ομάδα εξωτερικού παρά μόνο απο κάποια ξεχασμένα πρωταθλήματα. Και μάλιστα απο ομάδα που τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα της.

Το θέμα βέβαια είναι τι κάνουμε εμείς τώρα... γιατί τα 2,8 υποψιάζομαι πως θα πάνε για τρύπες και οχι για παίκτες...

kalgeorge
07/06/2011, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Και εγω ξενερωσα με αυτους που μας χαλασαν το παρτυ χτες ......

ΑΛΛΑ ...Πρωτομαστορες και πρωτοδιδαξαντες επεισοδιων και τραμπουκισμων εντος κ εκτος αγωνιστικων χωρων καλυτερα να μη μιλανε ..... :wave2: :wave2:

και συνεχιζουν....ο αγγελου λεει επρεπε να ειναι πρωταθλητες αυτοι και οτι η διαιτησια τους εσφαξε

ρε τα προβατα....

γαυρακια την επομενη θα παιξει ο παο με λιγοτερους παικτες...μπας και....:bawl:

kalgeorge
07/06/2011, 08:40
Δε σε χάλασε σκουληκόφιλε!!!

Την πατήσανε, τώρα δεν περνάνε.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ :D

Κάνεις χαβαλέ κουφάλα χάρη στον Παπακουλό αλλιώς θα σου 'λεγα τώρα! Στο τσακ τη γλυτώσατε...

ρε θα ξηγηθει ο χατζηβρεττας λεμε :D

υγ. θελω παπαρολουκα στον παναθηναικο....να τον κανει ο ζοτς παλι μπασκετμπολιστα....απο δημοσιο υπαλληλο που ηταν στον γαυρο :lol:

kalgeorge
07/06/2011, 08:42
Μακαρι να εφευγαν ολοι αλωβητοι σαν τον Σσε και τον Νινη στο καραισκακη......

Ρε ... Χε....με.............. Παλι κοντρα στην μαλ@κι@...........

Απλα μου την δινει γιατι οταν παιζουν οι αλλοι φταινε οι τσογλανοι.....

Οταν παιζει ο γαυρος φταινε οι παιχτες του............ :uplate:

Ημαρτον λεμε............ :sick:
ρε συ...η παραπληροφορηση η ίδια εισαι :lol:

δεν εφυγαν αλωβητοι δηλαδη???? τί εγινε?? ποιος χτύπησε??:uplate: :uplate:
μη λεμε οτι θεμε....

και σας "παραθετω" όσα λεγατε εσεις....ο μπουρουσης ειχε μείνει στην αρχη της φυσουνας και εκανε τσαμπουκαδες.

επισης να αναφερω οτι ΔΙΟΙΚΗΣΗ , φιλαθλοι παικτες εχουν εκφραστει ΔΗΜΟΣΙΩΣ εναντιων των οσων εγιναν....

οι γαυροι ελεγαν οτι διδασκουν ήθος.:wave2:

STOYBI
07/06/2011, 09:58
ρε συ...η παραπληροφορηση η ίδια εισαι :lol:

δεν εφυγαν αλωβητοι δηλαδη???? τί εγινε?? ποιος χτύπησε??:uplate: :uplate:
μη λεμε οτι θεμε....

και σας "παραθετω" όσα λεγατε εσεις....ο μπουρουσης ειχε μείνει στην αρχη της φυσουνας και εκανε τσαμπουκαδες.

επισης να αναφερω οτι ΔΙΟΙΚΗΣΗ , φιλαθλοι παικτες εχουν εκφραστει ΔΗΜΟΣΙΩΣ εναντιων των οσων εγιναν....

οι γαυροι ελεγαν οτι διδασκουν ήθος.:wave2:

OK..........:wave2:

kalgeorge
07/06/2011, 10:08
OK..........:wave2:
για να μιλησουμε σοβαρα.....

οι γαυροι μπηκαν μεσα και χτυπησαν τους παικτες....
ΚΑΝΕΙΣ απο τους παικτες δεν προκαλεσε με βρισιες ή χειρονομιες στην κερκιδα!!!!
κανεις δεν πεταξε τιποτα προς την κερκιδα ή αλλου....
ο προεδρος του γαυρου τσαμπουκαλευτηκε με παικτες.
ο ""μανατζερ"" μητροπουλος τσαμπουκαλευτηκε με παικτες στα αποδυτηρια και ο προεδρος ανταλλαξε στα αποδυτηρια διαφορα γαλλικα
ο προεδρος ελεγε οτι διδασκει ηθος και αξιοπρεπεια
οι "φιλαθλοι" χαιροντουσαν με τα οσα εβλεπαν και τα επιδοκιμαζαν
οι ""συναδελφοι μπασκετμπολιστες του γαυρου οταν οι δικοι μας ετρεχαν πανικοβλητοι στη φυσουνα.....εκαναν ΣΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ....
ο πεοντοσιτς πεταξε μπουκαλι στα ατομα στις πολυθρονες.
ο δεκαμερες προκαλουσε και εβριζε και εκανε χειρονομιες ακομα και στο ζεσταμα
παντα πισω απο τον παγκο και την φυσουνα στο σεφ υπηρχαν οπαδοι του ολυμπιακου .....
μη με βαλεις να γραψω και αλλα...η λιστα ειναι μεγαλη

σε αντιθεση.....
οι γιαννακοπουλεοι.....κραζουν
ο ζοτς κραζει
ο διαμαντιδης και ο σατο ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΠΑΔΟ του παναθηναικο για να προστατεψουν τους γαυρους
οι οπαδοι στα sites και τα φορουμ ΚΡΑΖΟΥΝ....οχι ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ....κραζουν.(μιλαμε για την πλειοψηφια παντα, ετσι? )
νιλσεν νεστεροβιτς χαλπεριν ερτσεγκ κλπ κλπ κλπ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ
μονο επιτεθηκαν στους μπουρουση-πεοντοσιτς ο οποιος ετρεξε στα αποδυτηρια και δεν ακουμπησε κανεις....γιατι αραγε???

αρκετα λοιπον με την συγκριση των γεγονοτων......ματια και μυαλο εχουμε και βλεπουμε-κρινουμε.

Αν εσεις γουσταρετε να εθελοτυφλειτε και να εξισωνετε τα παντα ειστε αξιοι της μοιρας σας.

doctor x
07/06/2011, 11:12
Oti na ne...
To zitima ine pios ine ...kaliteros otan vriskete I omada tou se diskoli thesi apo tis kafriles ton opadon tis kata peristasi...
Ke pada o enas ston alo I Ataka oti esis den dikeouste na...omilite...

giati se ligo to siberasma tha ine oti o Pektis xtipise me to magoulo to ti...grothia tou kafrou...

Kala ta les Kal ala ..Mono oti se simferi ...k an po Kati px Gia ta aerovola sto OAKA I apadisi tha ine ala esis ...
Exo varethi afti ti siberifora pou anakikloni ke stin ousia dikeologi kafriles ....

I ousia ine oti ta sigekrimena episodia miazoun apelpistika me to Karaiskaki...

Ta ipolipa pou grafis ine opadikes dikeologies...

Otan vevea exi ipothi I Ataka ke...liges efage den perimeno tipota kalitero...

Opote pame pali....esis I gavri klp klp klp

kalgeorge
07/06/2011, 11:27
Oti na ne...
To zitima ine pios ine ...kaliteros otan vriskete I omada tou se diskoli thesi apo tis kafriles ton opadon tis kata peristasi...
Ke pada o enas ston alo I Ataka oti esis den dikeouste na...omilite...

giati se ligo to siberasma tha ine oti o Pektis xtipise me to magoulo to ti...grothia tou kafrou...

Kala ta les Kal ala ..Mono oti se simferi ...k an po Kati px Gia ta aerovola sto OAKA I apadisi tha ine ala esis ...
Exo varethi afti ti siberifora pou anakikloni ke stin ousia dikeologi kafriles ....

I ousia ine oti ta sigekrimena episodia miazoun apelpistika me to Karaiskaki...

Ta ipolipa pou grafis ine opadikes dikeologies...

Otan vevea exi ipothi I Ataka ke...liges efage den perimeno tipota kalitero...

Opote pame pali....esis I gavri klp klp klp

νομιζω σου απαντησα αλλα σαν κλασσικος γαυρος γραφεις οτι να ναι..
τα επεισοδια ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχουν με το καραισκακης....σιγα μην ειναι ιδια και με την ριζουπολη...ξυπνηστε.

επισης σε καθαρα ελληνικα σου εγραψα πιο πανω οτι ΟΛΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ αυτα που εγιναν...εσυ...τα δικα σου.....μετα παραπονιεσαι γιατι σου λεει ο μπουσα οτι γαυριζεις..

οσο για το και λιγες εφαγε....για τον μπουρουση.....οπως στρωνει κοιμαται ο καθενας

dukeandthecity
07/06/2011, 11:43
νομιζω σου απαντησα αλλα σαν κλασσικος γαυρος γραφεις οτι να ναι..
τα επεισοδια ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχουν με το καραισκακης....σιγα μην ειναι ιδια και με την ριζουπολη...ξυπνηστε.

επισης σε καθαρα ελληνικα σου εγραψα πιο πανω οτι ΟΛΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ αυτα που εγιναν...εσυ...τα δικα σου.....μετα παραπονιεσαι γιατι σου λεει ο μπουσα οτι γαυριζεις..

οσο για το και λιγες εφαγε....για τον μπουρουση.....οπως στρωνει κοιμαται ο καθενας

καλ, είσαι λάθος. Αν βιάσεις μια γυναίκα ουτε μπορεις να πεις οτι φορούσε μίνι και με προκάλεσε ουτε μπορεις να πεις οτι τις τον εδωσα μονο στο στομα αρα είμαι καλυτερος απο καποιον που την πηρε Πιπ@Κ$λο.

Αλλο τι κανουν οι αθλητές μεσα στο γήπεδο και αλλο τι κανει ο οπαδός στην κερκίδα.

Cpt. Haddock
07/06/2011, 11:54
[....]

Καλ, εχει δίκιο ο Ντοκ (κι ας ειναι γαύρος)

Αυτή τη σκατοεικόνα με τους μλκες περιμετρικά έτοιμους για το ντου τι σιχαθηκα. Ειδικα δε, οταν ειδα το μπασταρδο πυο ειχε φορέσει και την κουκούλα να ορμαει.

Αλλα δε φταίνε μονο αυτοι. Ο Στουμπ εβαλε τη φωτό πιο πάνω. Φαινεται καθαρα ο τυπος που πεταει. Μαζεμα, προστιμο και καθε ΚΥΡΙΑΚΗ για 1 χρονο στο ΑΤ της περιοχής του.

Να δεις μετα πως σφιγγουν οι κώλοι

kalgeorge
07/06/2011, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
καλ, είσαι λάθος. Αν βιάσεις μια γυναίκα ουτε μπορεις να πεις οτι φορούσε μίνι και με προκάλεσε ουτε μπορεις να πεις οτι τις τον εδωσα μονο στο στομα αρα είμαι καλυτερος απο καποιον που την πηρε Πιπ@Κ$λο.

Αλλο τι κανουν οι αθλητές μεσα στο γήπεδο και αλλο τι κανει ο οπαδός στην κερκίδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ πιο πανω....

ειπα οτι ΟΛΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥΕΓΙΝΕ.....ΟΛΟΙ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΑΙΚΤΕΣ
ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΟΠΑΔΟΙ σε φορουμ και sites,

kalgeorge
07/06/2011, 11:58

Αυτή τη σκατοεικόνα με τους μλκες περιμετρικά έτοιμους για το ντου τι σιχαθηκα. Ειδικα δε, οταν ειδα το μπασταρδο πυο ειχε φορέσει και την κουκούλα να ορμαει.

Αλλα δε φταίνε μονο αυτοι. Ο Στουμπ εβαλε τη φωτό πιο πάνω. Φαινεται καθαρα ο τυπος που πεταει. Μαζεμα, προστιμο και καθε ΚΥΡΙΑΚΗ για 1 χρονο στο ΑΤ της περιοχής του.

Να δεις μετα πως σφιγγουν οι κώλοι

α μπραβο....ολοι την εχουμε σιχαθει
ΟΛΟΙ
μιας και πλεον ειναι μονιμο φαινομενο

αυτο που λεω ειναι οτι αφου οι γαυροι το εχουν κανει επιστημη....δεν ειναι λογικο να περιμενουν οτι καποια στιγμη δεν θα υπαρχουν αντιποινα

Cpt. Haddock
07/06/2011, 12:10
[...]αυτο που λεω ειναι οτι αφου οι γαυροι [...]

Αυτο πρέπει να σταματήσει. Το "αφου οι γαύροι", "αφου τοτε εσεις", "ναι αλλα τότε"

Ειναι αδιέξοδο.

Sferopetadhn
07/06/2011, 12:43

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΑΙΚΤΕΣ

Λες ότι κράζετε (και πολύ καλά κάνετε) αλλά μετά λες ότι ο Μπουρούσης τα ήθελε και τα έπαθε γιατί έκανε κωλοδάχτυλα ή ότι άλλο προς την κερκίδα.

Δε νομίζω να είναι δουλειά κανενώς στην κερκίδα να "συνετίσει" τον Μπουρούση. Διαιτητές υπάρχουν, βίντεο υπάρχει, αθλητικοί δικαστές υπάρχουν. Ας κάνει μια αναφορά ο επίσημος ΠΑΟ κι άσε τον όποιο υπεύθυνο να αποφασίσει αν ο Μπουρούσης έκανε καλά ή όχι και πώς πρέπει να τιμωρηθεί.

Αλλοίμονο αν περιμένουμε από τους ουρακοτάγκους στην κερκίδα να αποφασίζουν ποιός πρέπει να φάει ξύλο και ποιός όχι.

Γενικά πάντως είναι τραγικό αυτό το φαινόμενο να μπαίνει ο κάθε βλαμμένος στο γήπεδο, είτε για να πανηγυρίσει, είτε για να σπάσει. Μιλάμε έχει καταντήσει γελοίο και το κακό είναι ότι αντί να διορθώνεται γίνεται χειρότερο...

doctor x
07/06/2011, 12:58

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΑΙΚΤΕΣ

ektos apo sena...pou ta dikeologis -stin ousia-akoma ke tora egrapses opos estrose na...kimithi o Bourousis ke pada ftene i...gavri...pou ....xekinisan les k exi....simasia an psaxoume sta ...vathi tou xronou ton proto proistoriko opado ti fanela forouse...

exo sinithisi vevea apo adistixa sxolia ke ....dikon mou sto gipedo-sic-...tipou i ...vazeli ftene ,to...katestimeno,i kafri ,klp klp

sigoura iparxoun xehoristes efthines kapion ke den ola to idio otan omos xekinai kapios me styl....den egine ke...tipota....mono dio pektes efagan kati ...psiles ke ftene vevea giati prokalesan!!!!den bori na gini sovari sizitisi...

to aerovolo ite xtipai ton Tzorva persi ite basketballista tou Olimpiakou propersi GIA MENA ine to idio ke den iparxi KAMIA dikeologia...

-profanos ton ...Halperin pou den prokalouse ton kinigouse gia ...aftografo o kafros prin ...plonzari o Diamadidis ke ton...kopsi lol-

ps.ke epidi elega ta idia persi i timoria tis edras DEN ine lisi ....tous monous pou timori ine tous ...malakes pou pernoume diarkias ke pigenoume sta perisotera pexnidia...i mamelouki sta derby me ton exthro pali mesa tha ne.....iparxoun k ali tropi na piesis diikisis na voithisoun ston apoklismo tous apo ta gipeda ke na min ...efxaristoun apla ton iperoxo kosmo tous...

Cpt. Haddock
07/06/2011, 13:15
γραφε ελληνικα ρε, θα στα ξυριζω τα ποστ μα τη μπαναγια :lol:

vaska
07/06/2011, 13:35

................... ειδα το μπασταρδο πυο .......................... σφιγγουν οι κώλοι

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Το πύο είναι μπάσταρδο?????????

Θεέ και Κύριε, τι άλλο θ' ακούσουμε...........

:confused: :confused: :confused:

kalgeorge
07/06/2011, 14:02
Λες ότι κράζετε (και πολύ καλά κάνετε) αλλά μετά λες ότι ο Μπουρούσης τα ήθελε και τα έπαθε γιατί έκανε κωλοδάχτυλα ή ότι άλλο προς την κερκίδα.

...

αυτο ειναι προσωπική αποψη γιωργο....οχι του λαου του παναθηναικου...
προσωπικη αποψη...

εγω γραφω εδω οχι ο παναθηναικος ή ο κοσμος του.
αν θελεις να διαβασεις τι λεει ο κοσμος του και να επιβεβαιωσεις οτι σουλεω, υπαρχουν τα sites

irinia
07/06/2011, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και ενα touch ποδοσφαιρικό.... 2,8 μύρια ευρώ + 600.000 σε περίπτωση μεταπώλησης ώς ρήτρα πριν λήξη συμβολαίου του Σκόκο... με μεταγραφή στα Αραβικά Εμιράτα... Νεκροταφείο παικτών.

Το οτι ενας παίκτης προτιμάει τα 6 μύρια συμβολαίου (2+1 έτη) απο το να παίξει και να ζοριστεί σε δυσκολότερα πρωταθλήματα και ειδικά σε αυτή την ηλικία, εμένα μου λέει πως καλά έκανε η ΠΑΕ και τον έστειλε.

Καντάρια μπάλα, ποδοσφαιρική ικανότητα και ταλέντο.. αλλά είχε ενα μεγάλο κακό που χάλασε ουσιαστικά και την εικόνα του σε άλλες ομάδες. Επέλεγε παιχνίδια για να παίξει και είχε μεγάλες μεταπτώσεις.. συν κάτι βεντετισμούς... ε.. λογικό να μην έρθει σοβαρή πρόταση απο ομάδα εξωτερικού παρά μόνο απο κάποια ξεχασμένα πρωταθλήματα. Και μάλιστα απο ομάδα που τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα της.

Το θέμα βέβαια είναι τι κάνουμε εμείς τώρα... γιατί τα 2,8 υποψιάζομαι πως θα πάνε για τρύπες και οχι για παίκτες...

KANE TO KOΡΟΙΔΟ..........ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τά πράμματα είναι όπως άκριβώς τά λές καί πολύ χειρότερα.
Μιά χαρά είναι τά 3 μύρρια μέ τέτοια κρίση.
Πρώτος στόχος νά πιάσουν τόπο τά λεφτά....??
ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ...!!
Άμα είναι μόνο νά πουλάμε......καί μετά νά παίρνουμε τσουτσέκια...??

kalgeorge
07/06/2011, 14:03

Διαιτητές υπάρχουν, βίντεο υπάρχει, αθλητικοί δικαστές υπάρχουν. Ας κάνει μια αναφορά ο επίσημος ΠΑΟ κι άσε τον όποιο υπεύθυνο να αποφασίσει αν ο Μπουρούσης έκανε καλά ή όχι και πώς πρέπει να τιμωρηθεί.

...

τωρα σε αυτο τινα σου απαντησω ρε....λες και ζεις αλλου

kalgeorge
07/06/2011, 14:05
ektos apo sena...pou ta dikeologis -stin ousia-akoma ke tora egrapses opos estrose na...kimithi o Bourousis

οπως ειπα και στον σφαιρο...προσωπικη αποψη

la_villa
07/06/2011, 14:07
γαυρακια την επομενη θα παιξει ο παο με λιγοτερους παικτες...μπας και....:bawl:

τι?? δεν θα παίξουν οι διαιτητές???:wave2: :wave2:

kalgeorge
07/06/2011, 14:08

Μιλάμε έχει καταντήσει γελοίο και το κακό είναι ότι αντί να διορθώνεται γίνεται χειρότερο...

καταλαβαινεις το υφός με το οποιο το λέω......
ειναι σαν το παραδειγμα που ενα μπουκαλι στο κορνερ ειχε βρει τον πουστοτζορτζεβιτς στην τουμπα.....και ειπατε......ε ....ενταξει....σε αυτον δεν πειραζει...

καταλαβες τι εννοω?

kalgeorge
07/06/2011, 14:08
τι?? δεν θα παίξουν οι διαιτητές???:wave2: :wave2:
καλα εσυ αστο :bawl:

la_villa
07/06/2011, 14:14
μα όταν λες δεν θα παίξουν παίκτες...

φανταστηκα θα παίξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 5vs5

εκτός αν στο τελευταίο 3λεπτο τα είδες ΟΛΑ φυσιολογικά απο πλευράς διαιτησία....:lol: :lol: :lol: :lol:

τι άλλο θα διαβασουμε.... σας φτύνουν πάντως.... στο λέω να το ξερεις...δεν βρεχει...;)

υ.γ καλά για τους 2 πρώτους αγώνες πιστεύω δεν χρειάζετε να μιλήσουμε καν.... έβγαζαν μάτι με τις προσπαθειές τους οι γκρι
στπυς 2 πρώτους σφύριξαν με σκοπό να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο βαζελος
στον 4ο σφύριξαν με σκοπό να ΜΗΝ νικήσει ο γαύρος.... μέχρι το 37' κρατήσαν τα προσχήματα... μετα που σφίξαν οι κώλοι διακριτικά επενέβησαν

irinia
07/06/2011, 14:15
ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ...........ΗΤΑΝΕ

Τού γείτονα........

:confused:

Sferopetadhn
07/06/2011, 14:15
αυτο ειναι προσωπική αποψη γιωργο....οχι του λαου του παναθηναικου...
προσωπικη αποψη...

εγω γραφω εδω οχι ο παναθηναικος ή ο κοσμος του.
αν θελεις να διαβασεις τι λεει ο κοσμος του και να επιβεβαιωσεις οτι σουλεω, υπαρχουν τα sites

Ρε παλαβέ δεν ειρωνεύομαι. Αφού τα βλέπω κι εγώ...

kalgeorge
07/06/2011, 14:16
μα όταν λες δεν θα παίξουν παίκτες...

φανταστηκα θα παίξουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 5vs5

εκτός αν στο τελευταίο 3λεπτο τα είδες ΟΛΑ φυσιολογικά απο πλευράς διαιτησία....:lol: :lol: :lol: :lol:

τι άλλο θα διαβασουμε.... σας φτύνουν πάντως.... στο λέω να το ξερεις...δεν βρεχει...;)

υ.γ καλά για τους 2 πρώτους αγώνες πιστεύω δεν χρειάζετε να μιλήσουμε καν.... έβγαζαν μάτι με τις προσπαθειές τους οι γκρι

αστο ρε συ μην ασχολεισαι....
διαβασε και το φως.....τα ""ιδια"" με σενα λεει

kalgeorge
07/06/2011, 14:21
Ρε παλαβέ δεν ειρωνεύομαι. Αφού τα βλέπω κι εγώ...

δεν ειπα οτι ειρωνευεσαι ρε...απλα σου λεω οτι ξερεις τι παιζει....

με την ιδια λογικη τζωρτζ να σου πω κατι???

εδω μεσα μιλαγατε πριν λιγο διαστημα για το διδυμο ντιογκο γκαρσια....

correct me if i am wrong....
αυτο που λεγατε-με ήταν....ΝΑΙ ....Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ τον φιογκο.....ΑΛΛΑ!! δειτε ρε τι ειχε προηγηθει!!! δειτε ρε....κλπ κλπ....μια φαση πιο πριν τον ειχε χτυπησει υπουλα, και σε εκεινη την φαση του εριξε γροθια στην κοιλια
αρα??? ""καλως"" επραξε ο γκαρσια ( το καλως σε εισαγωγικα οπως βλεπεις)

παρομοιως....καλως επραξε ο φιλαθλος που ο μπουρουσης του κανει κολοδαχτυλα, του δειχνει το ταμπλο....του λεει δεκαμερες και θα σε φτιαξω ( θα σε βαλω στην θεση σου ειχε πει για την ακριβεια) που του επιτεθηκε...

δεν υπαρχει διαχωρισμος σε αυτα τζωρτζ

προκαλεις και το πληρωνεις

Sferopetadhn
07/06/2011, 14:23
τωρα σε αυτο τινα σου απαντησω ρε....λες και ζεις αλλου

Ξέρω πού ζω, αλλά και το να δέρνω τον παίχτη δεν είναι λογική ακόμη κι αν έκανε κωλοδάχτυλα ή ότι άλλο θέλει. Να του κατεβάσω όλα τα καντήλια ναι, αλλά να τον δέρνω και μάλιστα εκ του ασφαλούς δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε και λύση!

Το ίδιο και για τον τζόλεβιτς. Όσο κι αν ήταν προκλητικός βουτηχτής δε σημαίνει ότι έπρεπε και να τον δέρνουμε. Εγώ προσωπικά σε παίχτη δεν έχω πετάξει ποτέ τίποτα. Δεν βρίσκω το νόημα. Τη δουλειά του κάνει. Αν δεν την κάνει σωστά ας ψαχτούν άλλοι.

Δηλαδή φαντάσου φίλε και να χάνατε προχτες τί θα γινόταν εκεί μέσα... Της Υεμένης :a015:

la_villa
07/06/2011, 14:24
αστο ρε συ μην ασχολεισαι....
διαβασε και το φως.....τα ""ιδια"" με σενα λεει

έλα πες την αλήθεις.... είσαι ο Γκοτζος....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε τι διαβάζουμε.... βρε πέτσινοι λίγη ντροπή

η αλήθεια έιναι ότι εσείς οι βάζελοι έχετε ένα θέμα με τις αλήθειες και την αντικειμενικότητα....
σαν τον ελέφαντα με το ποντίκι είστε

STOYBI
07/06/2011, 14:27
Σσσσσσσσ..................

Mιλαει ο ΑΕ 6ΑΡΑΣ τωρα.....

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/327147.html...!!! :lol:

Θελει και εκδικηση...... :bigcry: :bigcry:

( Παρακαλα μην καει το γκαζον στο οακα παλι και .......... :lol: )

Sferopetadhn
07/06/2011, 14:27
δεν ειπα οτι ειρωνευεσαι ρε...απλα σου λεω οτι ξερεις τι παιζει....

με την ιδια λογικη τζωρτζ να σου πω κατι???

εδω μεσα μιλαγατε πριν λιγο διαστημα για το διδυμο ντιογκο γκαρσια....

correct me if i am wrong....
αυτο που λεγατε-με ήταν....ΝΑΙ ....Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ τον φιογκο.....ΑΛΛΑ!! δειτε ρε τι ειχε προηγηθει!!! δειτε ρε....κλπ κλπ....μια φαση πιο πριν τον ειχε χτυπησει υπουλα, και σε εκεινη την φαση του εριξε γροθια στην κοιλια
αρα??? ""καλως"" επραξε ο γκαρσια ( το καλως σε εισαγωγικα οπως βλεπεις)

παρομοιως....καλως επραξε ο φιλαθλος που ο μπουρουσης του κανει κολοδαχτυλα, του δειχνει το ταμπλο....του λεει δεκαμερες και θα σε φτιαξω ( θα σε βαλω στην θεση σου ειχε πει για την ακριβεια) που του επιτεθηκε...

δεν υπαρχει διαχωρισμος σε αυτα τζωρτζ

προκαλεις και το πληρωνεις

Όχι με κουκούλα και μαζί με άλλους 50 από πίσω. Έτσι γαμώ και τον Κινγκ Κονγκ φίλε!

Ο Γκαρσία ήταν ένας με έναν. Έφαγε αγκωνιά, είδε ότι το κοράκι πετούσε χαρταετό και απάντησε. Δεν πήγε να βαρέσει κανέναν άλλον. Με τον φιόγκο τα είχε αυτόν κοπάνησε. Μην κοιτάς που η ΝΕΤ ξαφνικά έχασε τα ριπλέι από την αγκωνιά κι ο Γκαρσία εμφανίστηκε ως ψυχοπαθής που βαράει χωρίς ιδιαίτερο λόγο... Μαλακία ως αντίδραση μεν, αλλά ανθρώπινη. Το να κάνω ντου όμως από την κερκίδα με κουκούλα και την κάλυψη του όχλου εμένα μου κάνει κάπως.