Σύνδεση

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

cosgili
23/06/2011, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
νομιζω σου εγραψα καθαρα και το τονιζω παλι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ....

δεν διαφωνω με αυτο που λες...απλα μου φανηκε λιγο κουφο....

ειναι σαν να μπαινεις σε μια καφετερια που ειναι χαλια, και να λες στους πελατες...καλα ειστε χαζοι? καφετερια ειανι αυτή που πινετε τον καφε σας? :lol: και να φευγεις :lol: Δεν παρεξήγησα την ερώτηση σου και έδωσα μια ειλικρινή απάντηση. Δεν θεωρώ χαζό εσένα που πίνεις καφέ στην καφετέρια. Χαζό θεωρώ τον λαλάκα που σε ποτίζει νερό και στο λανσάρει σαν καφέ... αν με νοείς:winka:

el_hymador
23/06/2011, 17:45
http://www.gazzetta.gr/article/item/203800-den-ebleketai-pouthena-o-marinakes

Γιατί τόση βιασύνη;

blackbusa
23/06/2011, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.gazzetta.gr/article/item/203800-den-ebleketai-pouthena-o-marinakes

Γιατί τόση βιασύνη;

βασικα η ερωτηση ειναι γιατι τετοια ανακοινωση...:winka:

Volo
23/06/2011, 18:14
Στη Real.gr βγήκαν τα ονόματα και επίσημα

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=76100&catid=11

el_hymador
23/06/2011, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
βασικα η ερωτηση ειναι γιατι τετοια ανακοινωση...:winka:

οκ, πάμε ξανά λοιπόν...γιατί τόση βιασύνη για μια τέτοια ανακοίνωση;

blackbusa
23/06/2011, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Στη Real.gr βγήκαν τα ονόματα και επίσημα

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=76100&catid=11

σιγα τα ωα...αυτο βγηκε στις 18.12 ενω ο ολυμπιακος καθαρισε απο τιις 17.30....:lol: :lol: :lol:

καποιος Ευαγγελος Μαρινακης ποιος ειναι???

el_hymador
23/06/2011, 18:25
σιγα τα ωα...αυτο βγηκε στις 18.12 ενω ο ολυμπιακος καθαρισε απο τιις 17.30....:lol: :lol: :lol:

καποιος Ευαγγελος Μαρινακης ποιος ειναι???

:lol: :lol: :lol:

Δεν έχει καμμία σχέση φίλε, το δηλώνει ο επίσημος ολυμπιακός...:lol: :lol: :lol:

vagtav
23/06/2011, 18:27
οκ, πάμε ξανά λοιπόν...γιατί τόση βιασύνη για μια τέτοια ανακοίνωση;

για να συσπειρώσουμε τον πύρινο, μπας και χρειαστεί καμία πορεία συμπαράστασης στον πρόεδρα.... :smokin:

el_hymador
23/06/2011, 18:30
α ναι ρε παιδια και καποιος νομικος να μας εξηγησει τι σημαινει:

απλή συνέργεια σε δορωδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα (μέχρι εδώ το κατάλαβα...) τελεσθείσα κατ΄εξακουλούθηση

blackbusa
23/06/2011, 18:30
:lol: :lol: :lol:

Δεν έχει καμμία σχέση φίλε, το δηλώνει ο επίσημος ολυμπιακός...:lol: :lol: :lol:

μα αυτο λεω και εγω...παρε τον παπα και σταυρωνω τα δαχτυλα...δεν το ξερεις???

αυτος ο Ευαγγελος Μαρινακης θα με πεις ποιος ειναι???εγω ξερω 2 Ευαγγελους...ο πρωτος ειναι ο ''Βαγγελη ψαξου''...βεβαια τωρα εγινε ''Βαγγελη κρυψου'' αλλα δεν ξερω αν χωραει και πουθενα...και ο αλλος ειναι αυτος... (http://www.youtube.com/watch?v=Pfuel6QpiLU&feature=related) :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

blackbusa
23/06/2011, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Πες τε ρε θηρια και εμενα...... :(

Ποιον υποπτευεστε...??? :confused:

:look:

εγω κανεναν....η εισαγγελεας τον προεδρο σου....:smokin:

sakis1098
23/06/2011, 18:46
εγω κανεναν....η εισαγγελεας τον προεδρο σου....:smokin:

:lol: :lol: :lol: :lol:

el_hymador
23/06/2011, 18:48
Θα μου εξηγήσει κάποιος;

Τελεσθείσα κατ΄εξακολούθηση... τι να σημαίνει ρε γαμότο;

blackbusa
23/06/2011, 18:51
Θα μου εξηγήσει κάποιος;

Τελεσθείσα κατ΄εξακολούθηση... τι να σημαίνει ρε γαμότο;

φιλαι στειλε στην παε γαυρος να σε πει...αυτοι ξερουν...η εστω θα ψαχτουν...:ninja:

blackbusa
23/06/2011, 18:55
α ναι...και επειδη εχει ο διαολος πολλα ποδαρια και για να μην φανει οτι κολοτουμπιαζω...αν βρεθει καποιος παραγοντας της ΑΕΚ να ειναι μπλεγμενος μακαρι να προλαβει να παει στον εισαγγελεα και να προφυλακιστει απο μονος του....και πριν πεταχτει κανας εξυπνακιας...ΝΑΙ δυστηχως καποια στιγμη ηταν ο Ψωμιαδης προεδρος/μεγαλομετοχος κλπ κλπ...αλλα τωρα τον εχουμε στα δικαστηρια...και κανεις δεν καυχοτανε για τι προεδραρα ειχε κλπ κλπ...οπως εκανε πχ και ο γαυρος με τον Κωσκωτα...:evil:

kalgeorge
23/06/2011, 18:57
kai gia na mi lete oti den sas frontizw......

229883

kalgeorge
23/06/2011, 18:58
kai gia na mi lete oti den sas frontizw......

kai na min exete parapona

229884

kalgeorge
etsi gia to gamwto diladi

229885

AUFGEBRACHT
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Παρεμπιπτόντως το ΑΡΧΙ-λαμόγιο εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας...

Όλο αδιαθεσίες ο μΠΕΟΣ όταν το συλαμβάνουν...και τις προάλλες με την ΑΕΚ στα play-off που τον είχαν συλλάβει για διακεκριμένες φθορές και παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό χώρο πάλι αδιάθετος ένωσε...ούτε γκόμενα που προσπαθεί να αποφύγει το πήδημα και έχει πονοκέφαλο να ήταν...

el_hymador
23/06/2011, 18:59
Ο δ.γ. το μ@λ@κισμενο που ειναι; :confused:

kalgeorge
23/06/2011, 19:03
ante kai ena bonus epidi eiste kala paidia....

απο ΤΟ ΒΗΜΑ

Διεθνής με την Εθνική Ελπίδων πόνταρε μεγάλα ποσά, στοιχηματίζοντας ότι θα κερδίσει τη... σέντρα του αγώνα Αρης-Μάντσεστερ Σίτι, αφού όπως ανέφερε θα είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον επιθετικό της αγγλικής ομάδας Κάρλος Τέβες! Αλλος διεθνής ποδοσφαιριστής πόνταρε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε παράνομο στοίχημα, ενώ φαίνεται να ανταλλάσσει SMS για να μην γίνονται αντιληπτές οι κινήσεις του.

Πρόεδροι ΠΑΕ συνεννοούνται για τις ομάδες που θα... υποβιβασθούν στη Β' Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα διακινούν μεταξύ τους τεράστια χρηματικά ποσά αλλά φαίνεται να έχουν και συναλλαγές ύψους περίπου 150.000 ευρώ με παράγοντα του διαιτητικού χώρου.

Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ ακούγεται να ρυθμίζει παρατύπως ποιος διαιτητής θα ορισθεί για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ενώ ένας άλλος αθλητικός παράγοντας ακούγεται να προσπαθεί να στήσει αγώνες μέσω της διαδικασίας... αναβολών ή διακοπών με ψευτοτραυματισμούς παικτών.

Αυτά είναι ορισμένα από τα εντυπωσιακά νέα στοιχεία που αποκαλύπτεται από το πόρισμα 130 σελίδων της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπαδάκου για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και του παράνομου ποδοσφαιρικού στοιχήματος που παρουσιάζει το «ΒΗΜΑ».

Συνολικά για την υπόθεση θα κατηγορηθούν περίπου 90 άτομα ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες από τον Βόλο, την Κέρκυρα, τη Λιβαδειά, την Καβάλα, τη Ρόδο, τα Γιάννινα, την Καλαμάτα, την Τρίπολη και αλλού. Κατηγορούμενοι για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση αλλά και σε δωροδοκία θα βρεθούν πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ της Αττικής καθώς και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ.

«Αγοράζει σωματεία για παράνομες δραστηριότητες»
Στην αρχή το δικαστικό έγγραφο καταγράφει σειρά αγώνων για τους οποίους η UEFA είχε διαπιστώσει - μέσω του ελέγχου του στοιχηματισμού - ότι ήταν ύποπτοι ή διεφθαρμένοι. Ειδική αναφορά υπάρχει σε έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον πρόεδρό του, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Οπως αναφέρεται στο έγγραφο, «ο κ. Μπέος έχει σε όλη την ποδοσφαιρική αδελφότητα τη φήμη ανθρώπου που αγοράζει ποδοσφαιρικά σωματεία για παράνομες δραστηριότητες», ενώ μνημονεύεται σαν «ύποπτη προσωπικότητα που έχει εξεταστεί και θεωρείται ύποπτος για στήσιμο αγώνων».

«Εβδομαδιαίος τζίρος ενός εκατομμυρίου»
Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά σε ομάδα 19 ιδιωτών που συνεργάζονται με εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο. Οπως αναφέρεται για ορισμένα από αυτά τα άτομα «είναι παράνομοι πράκτορες στοιχημάτων που εβδομαδιαία τζιραρουν τεράστια ποσά "μαύρου χρήματος", στοιχηματίζοντας για λογαριασμό πελατών τους το αποτέλεσμα χειραγωγημένων ποδοσφαιρικών αγώνων σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε ανταλλακτήρια του εξωτερικού, ενεργώντας ουσιαστικά ως "αχυράνθρωποι". Κάθε εβδομάδα ο τζίρος των παράνομων πρακτόρων στοιχημάτων μπορεί να υπερβαίνει και το ποσό του 1.000.000 ευρώ».

«Θα σας κάνω νόημα να φάτε γκολ»
Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι όσα διαμείβονται μεταξύ αθλητικών παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών για το πώς θα στήνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος μεταξύ του Γιώργου Τσακογιάννη, μεγαλοπαραγοντα της ΠΑΕ Ηλιούπολη και ενός προπονητή.
«Α:Οι δικοί σου δεν πατήσανε περιοχή.
Β: Κι οι άλλοι ξηγηθήκανε καλά έτσι...
Α: Εγώ και στο ημίχρονο λέω, κοιτάχτε να δείτε, μόλις θα σας κάνω νόημα θα ανοίξετε να φάτε γκολ. Εν ανάγκη εγώ είχα πει και του Γιώργου θα κάνεις ένα πέναλτι γιατί εσύ δεν είσαι στις κάρτες (σ.σ. ώστε να αποβληθεί εσκεμμένα και να αλλοιωθεί με άλλο τρόπο ο αγώνας), αλλά δεν πέσανε καθόλου ρε Γιώργο, ούτε μαρκάρανε πίσω, ούτε τίποτα...».

«Να μιληθούν οι "πλαϊνοί"»
Σε μια άλλη συζήτηση ο ίδιος παράγοντας συζητά προκειμένου να «μιληθούν οι "πλαϊνοί" και να... πεθάνει ο "μεσαίος"» μιλώντας δηλαδή για μειωμένη απόδοση του χαφ και των ακραίων παικτών για να έχει «αίσιο» τέλος ο στημένος αγώνας.

«Διακόπτεται; Θα το πάρω το ματς;»
Ενα άλλο κόλπο που έχουν σκαρφιστεί τα μέλη του κυκλώματος είναι να χειραγωγούν ποδοσφαιρικούς αγώνες παίρνοντας τα παιχνίδια στα χαρτιά. Στη δικογραφία λοιπόν υπάρχει η εξής συνομιλία μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου κι ενός ιδιώτη.

«Α: Θέλω να σου κάνω μία ερώτηση. Πέφτει αντικείμενο στο κεφάλι κάποιου, μπαίνει κάποιος και δίνει ένα χαστούκι στον παίκτη.
Β: Ναι.
Α Οτιδήποτε έχει σχέση με βία, τι γίνεται για να πάρω το παιχνίδι στα χαρτιά, πέφτει κάτω ο παίκτης και δεν σηκώνεται;
Β: Πέφτει κάτω και δεν σηκώνεται, πάει στο νοσοκομείο και είναι ο διαιτητής ο απόλυτος κυρίαρχος. Πρέπει να πειστεί ο διαιτητής να μην συνεχίσει το παιχνίδι;
Α: Να κτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές;».

«Βάλε κάποιον άλλον βρε αδελφάκι μου»
Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι οι αναφορές για παρεμβάσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μέσω τοποθέτησης διαιτητών. Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος - την 1η Φεβρουαρίου 2011 - προέδρου μεγάλης ΠΑΕ του κέντρου με άλλο κατηγορούμενο παράγοντα για την τοποθέτηση διαιτητή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού - αμφότεροι οι συνομιλητές δεν έχουν σχέση με τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες.

Οπως αναφέρεται:
«Α: Του λέω μη βάλεις τον Σιδηρόπουλο. Είναι ντροπή του λέω, βαλε τον Γιάχο, όχι μου λέει τον Γιάχο. Βαλε τον Παμπορίδη, βαλε κάποιον άλλο αδελφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη.
Α : Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ. Αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη εβδομάδα για σένα».

«Προστασία» σε διαιτητή και επόπτη
Ο ίδιος αθλητικός παράγοντας τηλεφωνεί πιο μετά σε πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ και κανονίζουν ποιους θα βάζουν παρατηρητές αγώνων σε διάφορες αναμετρήσεις. Ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ του κέντρου τηλεφωνεί επίσης στις 19 Φεβρουαρίου 2011 στον ίδιο αθλητικό παράγοντα και συζητούν για την «προστασία» ενός διαιτητή κι ενός επόπτη που σφύριξαν πολυσυζητημένο φετινό ντέρμπι. Οι συγκεκριμένοι διαιτητές κατηγορούνται για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

«Να μιληθεί κάποιος παίκτης»
Ενα άλλο πρόβλημα του κυκλώματος φέρεται να ήταν ποια ομάδα από την Super League θα έπεφτε κατηγορία. Στη συνδιάλεξη συνομιλούν δύο αθλητικοί παράγοντες και επικαλούνται την παρέμβαση του προαναφερόμενου πρώην προέδρου της ΠΑΕ του κέντρου. Οπως σημειώνεται στο δικαστικό έγγραφο, «ο Γιώργος θέλει να σωθεί η ομάδα στις αγωνιστικές που ακολουθούν με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο και φαίνεται να έχει ζητήσει τη βοήθεια του **** (τάδε, προέδρου της μεγάλης ΠΑΕ) ο οποίος όμως θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί όπως είπε να διευθετήσει». Ο άλλος συμφωνεί ότι ο Ηρακλής είναι καλύτερη λύση να πέσει. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ «έχει τη λύση να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα με το "να μιληθεί κάποιος παίκτης"».

«Επτά παίκτες "μιλημένοι"»
Επίσης ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται στο δικαστικό έγγραφο, «λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ Γαύρος Βόλου 0-4 μιλώντας με ένα πρόσωπο που αποτελεί επαφή με τον Γιώργο Τσακογιάννη να είναι σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ όπως και για άλλα αποτελέσματα αγώνων των ομάδων Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη και Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μιλούν μεταξύ τους και για στοιχήματα σε ελληνικές ομάδες στο "Ασιατικό". Ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας πόσο κακή είναι η ομάδα της Κέρκυρας αναφέρει χαρακτηριστικά "τον Ηρακλή δεν μπόρεσε να κερδίσει που ήταν επτά παίκτες μιλημένοι... "».

Στοιχημάτιζαν τη σέντρα με τον... Κάρλος Τέβες
Ενα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της δικογραφίας είναι αυτό που σχετίζεται με τα παράνομα στοιχήματα γνωστών ποδοσφαιριστών. Απίστευτη είναι η συνομιλία ποδοσφαιριστή του Αρη με άτομο που συμμετέχει σε παράνομο στοίχημα προκειμένου να ποντάρει 15.000 ευρω ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τη... σέντρα στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (στις 15 Φεβρουαρίου 2011, τελικό αποτέλεσμα 0-0) για το Γιουρόπα Λιγκ. Το σχέδιο περιελάμβανε - με τη βοήθεια του μεξικανού ποδοσφαιριστή του Αρη Καστίγιο και του επιθετικού του Αρη, Κόκε - να υπάρχει συνεννόηση με τον αργεντινό φορ της αγγλικής ομάδας, Κάρλος Τέβες, ώστε ο Αρης να κερδίσει τη σέντρα του αγώνα και ο παίκτης να κερδίσει την απόδοση 1,90 στο στοίχημα.

Το πρόβλημα είναι ότι για το ποιος θα κερδίσει τη σέντρα υπάρχει η διαδικασία του στριψίματος νομίσματος από τον διαιτητή και τους αρχηγούς των ομάδων. Ομως όπως λέει ο ποδοσφαιριστής του Αρη σε αυτόν που θα ποντάρει για λογαριασμό του, «θα το γυρίσουνε, θα το γυρίσουνε αλλά θα του πουν, ας πούμε, ξέρεις εγώ θέλω το γήπεδο εσύ βάλε τη σέντρα».

Τελικά η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Αρη να κερδίσει την πολυπόθητη... σέντρα δεν είχε αίσιο τέλος αφού τελικώς τη σέντρα έκανε σε αυτόν τον αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι.

Κατηγορούμενος για παράνομα στοιχήματα αναμένεται να βρεθεί και διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται να παίζει μεγάλα ποσά σε παράνομο γραφείο στοιχημάτων. Στις συνομιλίες ακούγονται δύο «μπούκερς», να λένε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έκαμε τζίρο 264.000 ευρώ, και ότι του αρέσει να ποντάρει στα κόρνερ και να μπαίνουν γκολ τα τελευταία 15 λεπτά.

blackbusa
23/06/2011, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
και τις προάλλες με την ΑΕΚ στα play-off που τον είχαν συλλάβει για διακεκριμένες φθορές και παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό χώρο πάλι αδιάθετος ένωσε...

last year Τακη...http://www.youtube.com/watch?v=KW8gaeJzbxs

αλλα παραπονο δεν πρεπει να εχει...μονος του δεν το ειπε να τον πανε φυλακη???

:beer: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
23/06/2011, 19:05
Ο δ.γ. το μ@λ@κισμενο που ειναι; :confused:

exei paragrafei to adikima....den thymamai pws kai giati.

to kseroume edw kai kairo....apla theloume na einai sigouro oti itan autos

kalgeorge
23/06/2011, 19:07
autos o doctor x pou einai na mas pei gia ton bourousi??

Ο διάλογος σοκ Ψωμιάδη-Μπουρούση!

Προκαλεί σοκ ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση! Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού φέρεται να ζητάει «φάρμακο» από τον πρόεδρο της Καβάλας, ενώ αφήνει αιχμές και για τους Αγγελόπουλους.

Την 17.4.2011 ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον αθλητή Γιάννη Μπουρούση, παίκτη της ομάδας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ καθώς και της Εθνικής Ελλάδας και αναφέρουν:

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Γ.: Μέσα Μαϊου

Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.

Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

kalgeorge
23/06/2011, 19:12
balte staaaaaaaaaaaaaaaar :beer: :beer:

Volo
23/06/2011, 19:30
Της πουτάνας γίνεται. Δηλαδή για να καταλάβω είναι πιθανό το
σενάριο Ολυμπιακός Βόλου, Ολυμπιακός να πέσουν κατηγορία και
να δούμε Παναθηναϊκό CHL και ΠΑΟΚ ευρώπη ας πούμε;

vagtav
23/06/2011, 19:41
Συγνώμη ρε φίλε, αλλά πραγματικά, αυτό είναι κάτι που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή?

:sick: :sick:

arxaios
23/06/2011, 19:55
...και κανεις δεν καυχοτανε για τι προεδραρα ειχε κλπ κλπ...οπως εκανε πχ και ο γαυρος με τον Κωσκωτα...:evil:

Πάνο ...... στο γαύρο ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ αν δεν έχεις φάκελο τουλάχιστον 2 τόμων στην ΓΑΔΑ !!! :winka: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
23/06/2011, 20:22
βοηθειααααααααααααααα....παιδια....κανας γαυρος να μας το εξηγησει....ποιο απο ολα ειναι???

αυτο...http://www.sport-fm.gr/article/483641

αυτο...http://www.sport-fm.gr/article/483759

αυτο...http://www.gazzetta.gr/article/item/203845-allo-kategoria-allo-apodeixeis

φοβαμε να διαβασω τι θα βγει σε κανα 5ωρακι...

εχει να γινει της ΠΟΠΗΣ λεμε...:evil:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

el_hymador
23/06/2011, 20:36
Δηλαδή όταν στo εισαγγελικό πόρισμα αναγράφεται ότι προτείνεται η άσκηση δίωξης στους:

...μπλα-μπλα-μπλά-Ευάγγελο Μαρινάκη-μπλα-μπλα-μπλα...

τι σημαίνει ρε συ Νικολακόπουλε; Ότι ο εισαγγελέας προτείνει και υπάρχει το δικαίωμα να πει κάποιος "καλά άστο μωρέ... που να τρέχεις τώρα;..."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τον πούλο όλα τα λαμόγια και αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και όσους εμπλέκονται από τον Παναθηναϊκό!!!

g_m900
23/06/2011, 20:38
Βασικα απορω πως ακομα δεν βγηκε το ονομα του Νικου Πατερα.
Βαζελος ειμαι αλλα καποια πραγματα να τα λεμε με το ονομα τους.

Παο-καβαλα 0-2.

Αν δεν ηταν αυτο στημενο ποιο ηταν;;;

Τεσπα ολοι λιγο πολυ ξεραμε οτι στηνονται παιχνιδια.
Αλλα πχ Κοκκαλης, Βαρδινογιαννης το κανανε και χαμπαρι δεν επαιρνες.

Τουτοι εδω ειναι αχορταγοι και προκλητικοι.
Δεν πειραζει κυριοι.
Εμεις κερδισαμε που θα δουμε και λιγο μπαλα πλεον και οχι τα Καραγκιοζιλικια σας.

ΥΓ: Μπουρουσαρε σε ειχα για χαζο αλλα οχι για τετοια λερα.

blackbusa
23/06/2011, 20:42
Δηλαδή όταν στo εισαγγελικό πόρισμα αναγράφεται ότι προτείνεται η άσκηση δίωξης στους:

...μπλα-μπλα-μπλά-Ευάγγελο Μαρινάκη-μπλα-μπλα-μπλα...

τι σημαίνει ρε συ Νικολακόπουλε; Ότι ο εισαγγελέας προτείνει και υπάρχει το δικαίωμα να πει κάποιος "καλά άστο μωρέ... που να τρέχεις τώρα;..."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τον πούλο όλα τα λαμόγια και αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και όσους εμπλέκονται από τον Παναθηναϊκό!!!

Κωστακη...διαβασε και προσεξε λιγο την ωρα δημοσιευσης του καθε λινκ....γιαυτο σε λεω...σε κανα 5ωρω θα φοβομαστε να διαβαζουμε....

:blush:

el_hymador
23/06/2011, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900

Παο-καβαλα 0-2.

Δεν πειραζει κυριοι.
Εμεις κερδισαμε που θα δουμε και λιγο μπαλα πλεον και οχι τα Καραγκιοζιλικια σας.

Θα βγουν ...η "μεγάλη ομάδα του κέντρου" που αναφέρεται συνεχώς δεν νομίζω να είναι ο Αστέρας Εξαρχείων...:wave2:

blackbusa
23/06/2011, 20:54

Παο-καβαλα 0-2.

Δεν πειραζει κυριοι.

δεν τα λες καλα...ο Βαρδινογιαννης ειναι αλλης εποχης...τοτε ηταν πιο πολυ θεμα υστεροφημιας....οπως και βεβαια τα βασικα εσοδα ηταν απο τον κοσμο που πηγαινε στο γηπεδο...αρα και διαφημησεις κλπ...απο την εποχη Κοκκαλη και μετα μπηκαν για τα καλα τα δις του CL...αρα και επρεπε με καθε τροπο και σκοπο να μπουνε στους ομιλους...τα μοναδικα πρωταθληματα που εχασε ο Γαυρος ηταν το 2004 που πηγαιναν ΑΥΤΟΜΑΤΑ 2 ομαδες στους ομιλους (τυχαιο??δεν νομιζω) και περισυ που ο Κροκους ηθελε να την κανει με ελαφρα και δεν τον ενοιαζε...παραγκες κλπ παρελκομενα αν θυμασε ειχαν ξαναβγει και πριν καποια χρονια...τοτε βεβαια δεν εγινε τιποτα...για πολλους λογους...ο βασικοτερος???η διαπλοκη του Κοκκαλη με την εκαστοτε κυβερνηση...συν οτι το μεγαλυτερο μερος των επιχηρισεων του Θειου ηταν στην Ελλαδα με χιλιαδες υπαλληλους σαν μοχλο πιεσης...:winka: τωρα ο Γιουβαρλακης ειναι ενας απλος εφοπληστακος που δεν φερνει και τα τρελλα λεφτα στην Ελλαδα...οπως και δεν εχει συμβασεις με το ελληνικο κρατος (siemens...intralot/οπαπ...ιντρακομ/οτε...κλπ κλπ και ποσα αλλα δεν ξερουμε) οπως ο ΧΟΧΟΧΟ...συν οτι χρειαζομαστε και καπως να ''κοιταξει'' αλλου ο ελληνικος λαος ενω θα περνανε το μεσωπροθεσμο και αποφασισανε για την ωρα να κανουν σημαντικοτατες κινησεις...μακαρι να αποδηχτουν οι δικαστες ανεξαρτητοι απο τους πολιτικους και να επεκταθει και στους βασικοτερους τομεις το λειτουργημα τους....

:wave2:

blackbusa
23/06/2011, 20:58
Θα βγουν ...η "μεγάλη ομάδα του κέντρου" που αναφέρεται συνεχώς δεν νομίζω να είναι ο Αστέρας Εξαρχείων...:wave2:

ε ρε κατι γλεντια που θα εχουμε αν ειναι η ΑΕΚ....:smilea:

θα ξευτιλισω τον Καλ που ολο μας ελεγε μικρη ομαδουλα κετς...:wacko:

:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao:

el_hymador
23/06/2011, 21:03
http://www.lay-out.gr/

Εχει αποσπασματα συνομιλιων....πολυ γελιο!

doctor x
23/06/2011, 21:11
autos o doctor x pou einai na mas pei gia ton bourousi??

Ο διάλογος σοκ Ψωμιάδη-Μπουρούση!

Προκαλεί σοκ ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση! Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού φέρεται να ζητάει «φάρμακο» από τον πρόεδρο της Καβάλας, ενώ αφήνει αιχμές και για τους Αγγελόπουλους.

Την 17.4.2011 ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον αθλητή Γιάννη Μπουρούση, παίκτη της ομάδας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ καθώς και της Εθνικής Ελλάδας και αναφέρουν:

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Γ.: Μέσα Μαϊου

Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.

Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.
sorry re file pou ego krino apo afta pou vlepo sto gipedo...
m afton pou eblexe gia pethero kala na pathi...

ps1.distixos diladi pou den ton...esfaxan sto OAKA ta...fidania sas!dikio ixes!dikeothikes!se parakalo otan ton dis ston dromo trava tou kamia ala...monos sou eeee?oxi me alous ...20000!
ps2.esi ...sigmomi apo tous Agelopoulous zitises?...giati to...sinithizete esis i vazeli teleftea.....ke min anisixis se adithesi me kapious pou....kinigane dietites apo to maniki i....pezoun sto stixima tin...ita tis omadas tous MEXRI STIGMIS τ aderfia exoun ithikes arxes ke tha praxoun analoga...

ΥΓ3.και επειδη δρυος πεσουσης κλπ μπορει να ειπε ...παπαριες για την διοικηση η να επαιρνε καποιο...φαρμακο -για μενα και μονο η υποψια φτανει για να δωσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εξηγησεις h ακομα και να φυγει απο την ομαδα- αλλα δεν ξεχνω οτι επαιξε με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ περσυ για την εθνικη οταν αλλοι για απλη αποθεραπεια-Φωτσης ,βεβαια τον πιεσε η ομαδα του τοτε- η για να συνεχισουν την καριερα τους στο συλλογο τους-οκ θεμιτο ως ενα βαθμο-την γραφουν τελευταια εκει που δεν...πιανει μελανι...

el_hymador
23/06/2011, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

ΥΓ3.και επειδη δρυος πεσουσης κλπ μπορει να ειπε ...παπαριες για την διοικηση η να επαιρνε καποιο...φαρμακο -για μενα και μονο η υποψια φτανει για να δωσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εξηγησεις h ακομα και να φυγει απο την ομαδα- αλλα δεν ξεχνω οτι επαιξε με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ περσυ για την εθνικη οταν αλλοι για απλη αποθεραπεια[/B]

-Γεια σας κυριε Μακη
-Γεια σου αγορινα μου τι κανεις;
-Καλα κυριε Μακη, εσεις;
-Καλα
-Κυριε Μακη σας παιρνω τηλεφωνο για το θεμα που συζηταγαμε
-Ναι αγορι μου, μην ανησυχεις το εχω, ηρθε σημερα
-Ωραια...κυριε Μακη, ποτε θα το εχω;
-Και σημερα αν θελεις μην ανησυχεις!
-Ενταξει κυριε Μακη, ευχαριστω πολυ τα λεφτα...
-Ασε τα λεφτα ρε παιδακι μου, κανε τη δουλεια σου και τα βρισκουμε, μονο να ξερεις θελει λιγο ρυθμισμα, μη το φορεσεις ετσι χυμα και πας να παιξεις οκ;
-Ενταξει ευχαριστω...

229887

blackbusa
23/06/2011, 21:23

-Ενταξει ευχαριστω... :look:

ρε...αυτο βγαινει και για μηχανοβιους μπας και παω καμμια σοβαρη βολτα με τους γρηγορους???

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
23/06/2011, 21:40
http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/analytika_oloi_oi_dialogoi_apo_to_skandalo.1113068.html

gia rixte mia matia....
emena mou kanei entipwsi pantws....pou sizitane kapou sti mesi, beos marinakis gai to stimeno paixnidi...sto karaiskaki....

afou auta den ginontai :bawl: :bawl:

re seis o cirus pou einai???? allaxe pleuro i akoma? :bawl: :bawl:

kalgeorge
23/06/2011, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
sorry re file pou ego krino apo afta pou vlepo sto gipedo...
m afton pou eblexe gia pethero kala na pathi...

a sorry re file.....tha berdeutika....

nomiza isoun opados tou eu agwnizesthe.....ektos kai an i dopa siberilamvanetai se auto :bawl: :bawl:

kalgeorge
23/06/2011, 21:55
RE SEIS?????????//

POU EINAI OI GAYROI??????????

:sick: :sick: :sick:

kalgeorge
23/06/2011, 21:56
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Το ματς το είδες;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Για ξαναπέστο.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ γ... τα, άκου τι σου λέω

CIRUSSSSSS????

ALLAXES PLEURO H AKOMA RE???

giobazolias
23/06/2011, 23:13
χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!

el_hymador
23/06/2011, 23:25
Παναθηναϊκοί, κρατήστε και καμία πισινή γιατί και ο Νικολάκης μιλάει με τον αγαπούλα... μπορεί να μη λέει τίποτα συνταρακτικό, ωστόσο και μόνο που μιλάει με ένα από τα δύο αφεντικά των συμμοριών δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο... φιλικά σας το λέω :winka:

giobazolias
23/06/2011, 23:48
Παναθηναϊκοί, κρατήστε και καμία πισινή γιατί και ο Νικολάκης μιλάει με τον αγαπούλα... μπορεί να μη λέει τίποτα συνταρακτικό, ωστόσο και μόνο που μιλάει με ένα από τα δύο αφεντικά των συμμοριών δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο... φιλικά σας το λέω :winka:

Ποια πισινη?
Απ την αρχη λεγαμε οτι επι Πατερα ειχαμε τη διαιτησια!

ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

el_hymador
24/06/2011, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Ποια πισινη?
Απ την αρχη λεγαμε οτι επι Πατερα ειχαμε τη διαιτησια!

ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Καλά σε αυτο δεν έχεις και άδικο... :wave2:

faraway
24/06/2011, 00:16
Ρε δε πάτε καλά .....

Εδώ μιλάμε πως παέι να ξεσκεπαστεί (λόγο μεσοπρόθεσμου , για να μην έχουμε και ψευδαισθήσεις ) η μεγαλύτερη σκατίλα του πλανήτη .

Τόσο πάτος , που τα μπουρδέλα μοιάζουν με 5άστερα ξενοδοχεία μπροστά σε αυτό που ξεπροβάλλει από τη δικογραφία ......και κάποιοι ασχολείστε άμα στις συνομιλίες είναι ο χ ή ο ψ , ή οι ποιος κολοπαιδαράς εκατομμυριούχος πήρε πιο πολλά χάπια από τον άλλο και τέτοια ....

Ήμαρτον ρε σεις .....

el_hymador
24/06/2011, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Ρε δε πάτε καλά .....

Εδώ μιλάμε πως παέι να ξεσκεπαστεί (λόγο μεσοπρόθεσμου , για να μην έχουμε και ψευδαισθήσεις ) η μεγαλύτερη σκατίλα του πλανήτη .

Τόσο πάτος , που τα μπουρδέλα μοιάζουν με 5άστερα ξενοδοχεία μπροστά σε αυτό που ξεπροβάλλει από τη δικογραφία ......και κάποιοι ασχολείστε άμα στις συνομιλίες είναι ο χ ή ο ψ , ή οι ποιος κολοπαιδαράς εκατομμυριούχος πήρε πιο πολλά χάπια από τον άλλο και τέτοια ....

Ήμαρτον ρε σεις .....

φιλαρακι λιγα για τον Ψ, γιατι θα σκασω σπιτι σου απο οξω και θα κανω πανικο οκ;

faraway
24/06/2011, 00:30
φιλαρακι λιγα για τον Ψ, γιατι θα σκασω σπιτι σου απο οξω και θα κανω πανικο οκ;

Εντάξει αγαπούλα ....:lol:

toyar
24/06/2011, 07:45
ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ
ο θρύλος στη Β εθνική τώρα................. :mad: :mad: :mad: :mad:

μπας και πάρει τίτλο ο βάζελος στην Α:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
24/06/2011, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ
ο θρύλος στη Β εθνική τώρα................. :mad: :mad: :mad: :mad:

μπας και πάρει τίτλο ο βάζελος στην Α:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποια Β....????

Στην Ψ ( για να μην πω και στην Ω ..... :lol: :lol: :lol: )

la_villa
24/06/2011, 08:12
το κλασσικό παραμύθι... όπως ξεκίνησε Και με τις κασσέτες... ότι πουλάει... οπότε ας περιμένουμε τα πραγματικά ;)

ακόμα διάλογο με ουσία για τον Γαριδάκη δεν διαβάσαμε....

το "...στο 92.... μια φορά στάθηκε και ο Θρύλος τυχερός" δεν μου θυμίζει φράση απο άνθρωπο που έστησε αγώνα.....

τώρα αν απαγορεύετε και στοιχειοθετεί αδίκημα να σχολιάσουν τις φάσεις (άδικες και μη) και να μιλήσουν για τον αγώνα (αυτό φαίνεται να γίνεται) οι πρόεδροι και φίλοι.... δεν γνωρίζω

CIRUS
24/06/2011, 08:42
Τα ονόματα τα έβγαλαν στη φόρα και καλά έκαναν.

Καμία τιμωρία θα δούμε άραγες???????:confused: :confused: :confused:

CIRUS
24/06/2011, 08:49
CIRUSSSSSS????

ALLAXES PLEURO H AKOMA RE???

Τι βλακείες μου λες ρε συ εγώ δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαστε άγιοι, απλά σου έλεγα ότι θέλω αποδείξεις και δεν μιλάω με φήμες όπως εσύ, και συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο.

Τώρα που υπάρχουν αποδείξεις και δεν μιλάμε στον αέρα σου λέω τίποτα???

Γίνεται να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ανάμιξη σε βρώμικα παιχνίδια είτε αυτοί προέρχονται από Ολυμπιακό ή Παναθηναικό ή Αναγγένηση κάτω Μαγουλίτσας??? Εγώ μαζί πάντως, δεν στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να ξεβρωμίσουν λίγο το ποδόσφαιρο, ίσα, ίσα που χαίρομαι :)

irinia
24/06/2011, 09:10
ΑΝΤΕ................ΒΡΕ ....................ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ

Έγώ έβλεπα φαντάσματα καί συνωμοσίες.......5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΕΣΕΙΣ............ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

Καί συνεχίστε νά μαλώνετε γιά τό ποιός είναι τό............

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ......!!

:yuck:

irinia
24/06/2011, 09:13

ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............

Τά έπόμενα όνόματα..
Ό ένας είναι ήδη φευγάτος, κατά νησί μεριά....

ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........

kalgeorge
24/06/2011, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Τι βλακείες μου λες ρε συ εγώ δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαστε άγιοι, απλά σου έλεγα ότι θέλω αποδείξεις και δεν μιλάω με φήμες όπως εσύ, και συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο.

Τώρα που υπάρχουν αποδείξεις και δεν μιλάμε στον αέρα σου λέω τίποτα???

Γίνεται να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ανάμιξη σε βρώμικα παιχνίδια είτε αυτοί προέρχονται από Ολυμπιακό ή Παναθηναικό ή Αναγγένηση κάτω Μαγουλίτσας??? Εγώ μαζί πάντως, δεν στεναχωριέμαι όταν προσπαθούν να ξεβρωμίσουν λίγο το ποδόσφαιρο, ίσα, ίσα που χαίρομαι :)

ε ναι ρε αυτο λεω...ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι....

οσο για το αλλαξε πλευρο...μη κανεις πως δενθυμασαι...;)

τι ελεγες??? ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ...ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ???

ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΠΙΛΑΚΟ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΜΕΝΕΣ....

αλλαξε πλευρο τωρα.....και ξαναπροσπαθησε..;) :D

STOYBI
24/06/2011, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΝΤΕ................ΒΡΕ ....................ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ

ΕΣΕΙΣ............ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

Καί συνεχίστε νά μαλώνετε γιά τό ποιός είναι τό............

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ......!!

:yuck:

Δεν θα σταθω σε αυτα που λες.....

Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εαν.......

Πανε ολα κατ ευχην και τους κλεισουν ολους μεσα.........

Του χρονου (η οποτε αρχισει το πρωταθλημα........)

Εσεις ειδικα παλι τα ιδια θα λετε.....

blackbusa
24/06/2011, 10:10
XAXAXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXXAXA

MIA ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΙ...ΤΕΛΟΣ...ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ....

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Gandalf dr685sm
24/06/2011, 10:17
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692856

Μάλιστα... είπαμε.. σάπια κοινωνία.. σάπιοι πολιτικοί... το ποδόσφαιρο και το κάθε άθλημα θα έμενε απο έξω;... ή μήπως νομίζει κανείς οτι σε άλλα αθλήματα δεν γίνονται;

irinia
24/06/2011, 10:21
Δεν θα σταθω σε αυτα που λες.....

Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εαν.......

Πανε ολα κατ ευχην και τους κλεισουν ολους μεσα.........

Του χρονου (η οποτε αρχισει το πρωταθλημα........)

Εσεις ειδικα παλι τα ιδια θα λετε.....

TEΛΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.........Ε....??

229898

irinia
24/06/2011, 10:23
ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ.................Ε......??

229899

irinia
24/06/2011, 10:26
ΕΒΛΕΠΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ..........Ε....... ??

229900

irinia
24/06/2011, 10:29
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ...............ΟΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟ...??

229901

irinia
24/06/2011, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692856

Μάλιστα... είπαμε.. σάπια κοινωνία.. σάπιοι πολιτικοί... το ποδόσφαιρο και το κάθε άθλημα θα έμενε απο έξω;... ή μήπως νομίζει κανείς οτι σε άλλα αθλήματα δεν γίνονται;

ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.............ΛΕΕΙ..!!

Μπές στό Γκαζέτα καί απόλαυσε διάλογο.

ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑΑ..............ΜΟΥ

STOYBI
24/06/2011, 10:34
ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ.................Ε......??

Ακου ΑΕ6αρα.....

Δεν νομιζω εις βαρος σας να υπηρχε καμμια ( πρεπει να εχεις και ομαδα αλλωστε......)

Εαν....

Εχεις τιποτα υποψιν....

Ενημερωσε μας....!!!

STOYBI
24/06/2011, 10:36
XAXAXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXXAXA

MIA ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΙ...ΤΕΛΟΣ...ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ....

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Τουλαχιστον εμεις μια ζωη......

Εσυ...???

irinia
24/06/2011, 10:37
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.................ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ

http://www.youtube.com/watch?v=v8OB_OLphk8

http://www.youtube.com/watch?v=FuZfXwN_aqI&NR=1

Gandalf dr685sm
24/06/2011, 10:38
STOYBI...το σχόλιο ήταν αφελέστατο.. .όταν στήνονται τόσα πολλά και ακούμε μόνο μερίδιο απο όσα ηχογραφήθηκαν (ακόμα 5000 σελίδες προς ανάλυση!!!! )... και ακόμα συλλαμβάνονται και σήμερα νέα πρόσωπα (Κομπότης Λεβαδειακού.. να δώ την γλωσσάρα του τώρα).... τότε το τι στήθηκε και τι δεν στήθηκε κανείς δεν το γνωρίζει. Παίρνεις το πιθανότερο που είναι να στήθηκε όλο το παραμυθάκι που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.. εκτός και αν κανείς πιστεύει οτι μόνο πέρισυ έγιναν αυτά...

STOYBI
24/06/2011, 10:45
STOYBI...το σχόλιο ήταν αφελέστατο.. .όταν στήνονται τόσα πολλά και ακούμε μόνο μερίδιο απο όσα ηχογραφήθηκαν (ακόμα 5000 σελίδες προς ανάλυση!!!! )... και ακόμα συλλαμβάνονται και σήμερα νέα πρόσωπα (Κομπότης Λεβαδειακού.. να δώ την γλωσσάρα του τώρα).... τότε το τι στήθηκε και τι δεν στήθηκε κανείς δεν το γνωρίζει. Παίρνεις το πιθανότερο που είναι να στήθηκε όλο το παραμυθάκι που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.. εκτός και αν κανείς πιστεύει οτι μόνο πέρισυ έγιναν αυτά...

Μην τα λες εμενα μαγε.....

Σε κατι αλλους πεστα που .....

Που νομιζουν οτι ο Ψωμιαδης ηταν ( και αυτο ισως ) ο μονος μεπτο προεδρος στην ομαδα τους !!!

Η σε κατι αλλους που υποπτους αγωνες τους εκαναν αν μη τι αλλο ...

Υποπτους μεν...Ηθικους δε...!!!

:uplate:

irinia
24/06/2011, 10:48
Ακου ΑΕ6αρα.....

Δεν νομιζω εις βαρος σας να υπηρχε καμμια ( πρεπει να εχεις και ομαδα αλλωστε......)

Εαν....

Εχεις τιποτα υποψιν....

Ενημερωσε μας....!!!

TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.........

Πιθανότατα είσαι μέλος τού team τού κυβερνητικού έκπροσώπου......τού

ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ.......!!

Άναρωτιέμαι άν ύπήρχε ποτέ περίπτωση νά τά μαζέψεις καί νά νοιώσεις
λίγη..............

ΝΤΡΟΠΗ

γιά όλα αύτά πού έλεγες καί γιά όλους τούς τίτλους πού πανηγύριζες....!!!!!!

Όχι βέβαια διότι έτρωγες αύτό πού σέ τάιζαν..........αύτό είνα άλλο θέμα
κι άς μή τό πιάσουμε γιατί θά καταλήξουμε στό ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
ΑΛΛΑ..............

γιά τό ότι...........ό κόσμος γκρεμίζεται κι έσύ άκόμα ψάχνεις ΑΛΛΟΘΙ...!!

Μόνο .........ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ......θά έλεγα κι αύτό ίσως δέ χρειάζεται,
γιατί οί θέσεις μας μάς χαρακτηρίζουν.

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ...........

ΤΟΥ............

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΩΡΑ............

Καί έπονται..............πράσινες άλήθειες.

g_m900
24/06/2011, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το κλασσικό παραμύθι... όπως ξεκίνησε Και με τις κασσέτες... ότι πουλάει... οπότε ας περιμένουμε τα πραγματικά ;)

ακόμα διάλογο με ουσία για τον Γαριδάκη δεν διαβάσαμε....

το "...στο 92.... μια φορά στάθηκε και ο Θρύλος τυχερός" δεν μου θυμίζει φράση απο άνθρωπο που έστησε αγώνα.....

τώρα αν απαγορεύετε και στοιχειοθετεί αδίκημα να σχολιάσουν τις φάσεις (άδικες και μη) και να μιλήσουν για τον αγώνα (αυτό φαίνεται να γίνεται) οι πρόεδροι και φίλοι.... δεν γνωρίζω

Τελικα εσυ πρεπει να εισαι κραμα απο Μαρινακη-Μπεο-Νικολακοπουλο για να γραφεις οτι γραφεις.

Δεν εξηγειται αλλιως.

g_m900
24/06/2011, 10:51
Καλα Terens μη το παιζεις και πολυ γνωστης γιατι το 0-4 που φερατε με τον Βολο ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι στημμενο.
Μη βιαζεσαι να το παιξεις ιστορια...

STOYBI
24/06/2011, 11:00
TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.........

Πιθανότατα είσαι μέλος τού team τού κυβερνητικού έκπροσώπου......τού

ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ.......!!

Άναρωτιέμαι άν ύπήρχε ποτέ περίπτωση νά τά μαζέψεις καί νά νοιώσεις
λίγη..............

ΝΤΡΟΠΗ

γιά όλα αύτά πού έλεγες καί γιά όλους τούς τίτλους πού πανηγύριζες....!!!!!!

Όχι βέβαια διότι έτρωγες αύτό πού σέ τάιζαν..........αύτό είνα άλλο θέμα
κι άς μή τό πιάσουμε γιατί θά καταλήξουμε στό ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
ΑΛΛΑ..............

γιά τό ότι...........ό κόσμος γκρεμίζεται κι έσύ άκόμα ψάχνεις ΑΛΛΟΘΙ...!!

Μόνο .........ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ......θά έλεγα κι αύτό ίσως δέ χρειάζεται,
γιατί οί θέσεις μας μάς χαρακτηρίζουν.

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ...........

ΤΟΥ............

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΩΡΑ............

Καί έπονται..............πράσινες άλήθειες.

wave2:

Ακου να δεις

Τιτλους πανηγυριζω 12 χρονια τωρα......

Εσυ μας τα ελεγες 5 χρονια τωρα ......

quote: ΑΝΤΕ................ΒΡΕ ....................ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ

ΕΣΕΙΣ............ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ quote:

Τα τεκταινομενα τα εχουμε μολις φετος.....!!!

Του χρονου παλι απο πανω σας θα ειμαι....

Gandalf dr685sm
24/06/2011, 11:00
Και όλα τα ονόματα της δικογραφίας...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=336556&cid=4

blackbusa
24/06/2011, 11:04
Τουλαχιστον εμεις μια ζωη......

Εσυ...???

εγω το μοναδικο κυπελλακι που καταφερα να παρω μετα απο παρα πολυ καιρο δεν το χαρηκα επειδη δεν τηρηθηκαν οι νομοι και γιατι δεν εχω διοικηση με αρχιδια να κανει το σωστο...οπως και με ξευτιλισε κανοντας ενσταση ακυρονωντας το πιο δικαιο και αρχιδατο πρωταθλημα που μου εκλεψε η συμμορια σου το 2008...οσπου να φυγουν αυτοι απο εμενα μπακαγιοκο καπουτ...και κανενα πανυγηρισμο....και βεβαια καμμια καλυψη και να αποδειχτουν αυτα που βλεπουμε με τα ματια μας...

παραπονιομασταν (εσεις το λεγατε κλαψομουνιαση/φτιαξτε ομαδα) γιατι μας αδικουσαν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ στο γηπεδο...τελικα ποσο μεγαλη ομαδα εισαστε που για να κερδισετε το ΑΕΚακι να χρειαζετε να στησετε διαιτησιες???τωρα το κλαμα θα το ριξουν τα λαμογια στην φυλακη και ολοι οι κολογαυροι στην Β' εθνικη (μακαρι και ποιο χαμηλα)...προσεχε...ειπα κολογαυροι και οχι σωστα σκεπτομενοι ολυμπιακοι που δυστηχως με τις γκεμπελικες προπαγανδε σας πρεπει να εχουν μεινει ελαχιστοι....

τα τα....

εντιτ,,,για φετος δεν εχω να πω κατι γιατι απλα η ΑΕΚ σερνοτανε σε καποια παιχνιδια και σε καποια αλλα επαιζε μπαλλιτσα...αρα πηρε ακριβως οτι ηταν σωστο και δικαιο...

irinia
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...........ΠΟΣΟ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΕΚ.....!!!

Άπό αύτές τίς παράγκες......

Ένα κύπελλο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σέ ούδέτερο γήπεδο τό 96 στά πέναλτυ...!!

Άλλο ένα τό 2000, καί τό 2002 μέ γαύρο...!!

Καί τελευταίο τό κύπελλο τής ντροπής τό 2011 μέ τόν μικρό Άτρόμητο...!!
άφού καθάρισε ΠΑΟ καί ΠΑΟΚ στήν Τούμπα...!!

ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΕΚ..............ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ....!!

Gandalf dr685sm
Βάση εισαγγελέα ποινική δίωξη για Μπουρούση για ντόμπινγκ και Μαρινάκης για στημένα παιχνίδια κτλ... Ε ρε γλέντια... τα λένε και στο ράδιο τώρα.

blackbusa
24/06/2011, 11:07
Καλα Terens μη το παιζεις και πολυ γνωστης γιατι το 0-4 που φερατε με τον Βολο ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι στημμενο.
Μη βιαζεσαι να το παιξεις ιστορια...

ειμουνα μεσα στο 0-4...απο την αρχη φαινοταν οτι η ομαδα δεν τραβαγε...δεν ξερω τον λογο...αν αποδηχτει η ακουστει μαλλον οτι καποιοι τα πηραν κρεμασμα στην ΝΦ...απλα ειχα προσεξει οτι ο Βολος ετρεχε με 1000 (φαρμακο γαρ) και η Αεκ με -10 (χειροτερο φαρμακο)...

Gandalf dr685sm
24/06/2011, 11:10
Θέμα και για την ΕΠΟ αφού 90% του Δ.Σ. είναι ανεμειγμένο αλλά και για την ΕΛ.ΑΣ με τον αστυνομικό διευθυντή Αχαϊας Αγγελόπουλο...

blackbusa
24/06/2011, 11:11
Βάση εισαγγελέα ποινική δίωξη για Μπουρούση για ντόμπινγκ .

μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...ο Μπουρουσης ειναι ο γκαντεμης της υποθεσης...ολοι στον επαγγελαμτικο αθλητισμο παιρνουνε ντοπα...το ξερουμε...το ξερουνε...τεσπα...

STOYBI
24/06/2011, 11:12
εγω το μοναδικο κυπελλακι που καταφερα να παρω μετα απο παρα πολυ καιρο δεν το χαρηκα επειδη δεν τηρηθηκαν οι νομοι και γιατι δεν εχω διοικηση με αρχιδια να κανει το σωστο...οπως και με ξευτιλισε κανοντας ενσταση ακυρονωντας το πιο δικαιο και αρχιδατο πρωταθλημα που μου εκλεψε η συμμορια σου το 2008...οσπου να φυγουν αυτοι απο εμενα μπακαγιοκο καπουτ...και κανενα πανυγηρισμο....και βεβαια καμμια καλυψη και να αποδειχτουν αυτα που βλεπουμε με τα ματια μας...

παραπονιομασταν (εσεις το λεγατε κλαψομουνιαση/φτιαξτε ομαδα) γιατι μας αδικουσαν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ στο γηπεδο...τελικα ποσο μεγαλη ομαδα εισαστε που για να κερδισετε το ΑΕΚακι να χρειαζετε να στησετε διαιτησιες???τωρα το κλαμα θα το ριξουν τα λαμογια στην φυλακη και ολοι οι κολογαυροι στην Β' εθνικη (μακαρι και ποιο χαμηλα)...προσεχε...ειπα κολογαυροι και οχι σωστα σκεπτομενοι ολυμπιακοι που δυστηχως με τις γκεμπελικες προπαγανδε σας πρεπει να εχουν μεινει ελαχιστοι....

τα τα....

Μα καλα ......

Για τον Μαρινακη δεν μιλαμε....?????

Που κολλανε τα παραπανω που μου αναφερεις......???? :eyepop:

ΥΓ...

Προτου μου πεις οτι γαυριζω, τα παραπανω ειναι ...... Απαντηση στο χθεσινο σου ποστ οπου απο τους υπεροχους προεδρους της αεκ θυμηθηκες και φοβηθηκες μονο για τον Μακαρο .....

el_hymador
24/06/2011, 11:13
Για φανταστειτε το:

1η Αγωνιστικη Δ Εθνικης περιοδος 2011-2012

Τερψιθεα - Ηρακλης
Ολυμπιακος - Ηλυσιακος
Καβαλα - Αιαντας Ταυρου
Παναθηναϊκος - Αγιος Ιεροθεος
Αγροτικος Αστερας - Χαϊδαρι
ΠΑΟΚ - Αιολικος

blackbusa
24/06/2011, 11:21
Μα καλα ......

Για τον Μαρινακη δεν μιλαμε....?????

Που κολλανε τα παραπανω που μου αναφερεις......???? :eyepop:

ΥΓ...

Προτου μου πεις οτι γαυριζω, τα παραπανω ειναι ...... Απαντηση στο χθεσινο σου ποστ οπου απο τους υπεροχους προεδρους της αεκ θυμηθηκες και φοβηθηκες μονο για τον Μακαρο .....

α καλα...οτι ναναι...

στηνω την ομαδα μου ειναι παρανομο...στηνω ολους τους υπολοιπους για να κερδιζει η ομαδα μου ειναι παρανομο...ειπαμε...το μπουζουκι ειναι οργανο...ο μπατσος ειναι οργανο...ο μπατσος ειναι μπουζουκι...

διευκρινιζω...αλλο προεδρος ΛΑΜΟΓΙΟ αλλο προεδρος ΜΑΛΑΚΑΣ..εστω ξερω να καταλαβαινω την διαφορα και για τους 2...και βεβαια δεν καλυπτω κανεναν...και ας ειναι εις βαρος της ομαδας που υποστιριζω,,.και ακομα θεωρω οτι υπαρχει προεδρος αφελης και ονειροπολος...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ οσπου να βγουν στοιχεια εναντιον του και βεβαια να τον πανε στα δικαστηρια...η νικη ειναι εφημερη χαρα ελεγε...και ποσο δικιο ειχε και εχει...

Gandalf dr685sm
24/06/2011, 11:22
Σύμφωνα με όσα ανέφερε νομικός πριν λίγο στο ραδιόφωνο οι επιπτώσεις για ΠΑΕ που παράγοντες και ποδοσφαιριστές τους είναι μπλεγμένοι αντιμετωπίζουν τα επόμενα.

1. Αν τελεσιδικήσει καταδίκη, αποκλεισμός απο το πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μηδενισμός τίτλων της σαιζόν που αναφέρονται τα παιχνίδια που φέρονται ώς στημένα και παίχτηκαν απο τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους.

2. Φυλάκιση για σύσταση συμμορίας των συμμετέχοντων , ξέπλυμα μαύρου χρήματος κτλ.. κακουργήματα ώς επι το πλείστον (άνω των 10 ετών κάθειρξη).

3. Μηδενισμός απο την επόμενη σαιζόν των ομάδων που φέρονται οτι "πούλησαν" παιχνίδια και συμμετοχή τους σε ελάχιστη κατηγορία ποδοσφαίρου καθώς και διάλυση του κατασταστικού της.

Ε ρε γλέντια λέμε... αρκεί βέβαια να γίνει πραγματικότητα η δίκη και να μην πάει καμιά δεκαετία και αυτή.

blackbusa
24/06/2011, 11:38
Σύμφωνα με όσα ανέφερε νομικός πριν λίγο στο ραδιόφωνο οι επιπτώσεις για ΠΑΕ που παράγοντες και ποδοσφαιριστές τους είναι μπλεγμένοι αντιμετωπίζουν τα επόμενα.

1. Αν τελεσιδικήσει καταδίκη, αποκλεισμός απο το πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μηδενισμός τίτλων της σαιζόν που αναφέρονται τα παιχνίδια που φέρονται ώς στημένα και παίχτηκαν απο τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους.

2. Φυλάκιση για σύσταση συμμορίας των συμμετέχοντων , ξέπλυμα μαύρου χρήματος κτλ.. κακουργήματα ώς επι το πλείστον (άνω των 10 ετών κάθειρξη).

3. Μηδενισμός απο την επόμενη σαιζόν των ομάδων που φέρονται οτι "πούλησαν" παιχνίδια και συμμετοχή τους σε ελάχιστη κατηγορία ποδοσφαίρου καθώς και διάλυση του κατασταστικού της.

Ε ρε γλέντια λέμε... αρκεί βέβαια να γίνει πραγματικότητα η δίκη και να μην πάει καμιά δεκαετία και αυτή.

λογικα χρονικα δεν θα προλαβουν να γινουν ολα αυτα...ποσο μαλλον στην Ελλαδα που ξερουμε ποσο αργει το δικαστικο συστημα...αλλα ακουγετε μια φωνη απο το υπερπεραν οτι η Uefa δεν χρειαζετε αποκλειστικα καταδικη για να αποκλησει ομαδες απο το επομενο CL και EL...:winka:

Cpt. Haddock
24/06/2011, 11:42
Για φανταστειτε το:

1η Αγωνιστικη Δ Εθνικης περιοδος 2011-2012

Τερψιθεα - Ηρακλης
Ολυμπιακος - Ηλυσιακος
Καβαλα - Αιαντας Ταυρου
Παναθηναϊκος - Αγιος Ιεροθεος
Αγροτικος Αστερας - Χαϊδαρι
ΠΑΟΚ - Αιολικος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
24/06/2011, 11:45
Πάνο.. αυτό λέει τώρα στον sentrafm.. το πειθαρχικό της Αθλητικής Δικαιοσύνης συνέρχεται πολύ πιο γρήγορα απο το αστικό/ποινικό και εντός 3-4 μήνων για το θέμα δωροδοκιών σε ομάδες.. άμεσος υποβιβασμός και πειθαρχικές ποινές σε χρήματα και Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

blackbusa
24/06/2011, 11:53
το πειθαρχικό της Αθλητικής Δικαιοσύνης

ποιο???:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

αυτο που δεν ειδε τιποτα στο Καραισκακη???αυτο που ειπε οτι επειδη ο ολυμπιακος τιμωρηθηκε δεν πρεπει να τιμωρηθει και ο Μαρινακης???και οτι δεν ειναι αρμοδιο και πρεπει να αποφασησει η Superleague...αυτο που λεει οτι τα αποδυτηρια δεν ειναι αγωνιστικος χωρος???αυτο που συνεδριασε σαββατιατικα για να παιξει ο ΜΙραλας???κλπ κλπ...και αυτα φετος μονο...

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

βεβαια για να μην ειμαστε και αδικοι επραξε σωστοτατα την δουλεια του στον τελικο κυπελλου...το μαξιμουμ τις προβλεπομενης ποινης...αν και θα προτιμουσα για τετοια γεγονοτα να μην υπαρχει ταβανι...απλα καρατομιση...

blackbusa
24/06/2011, 11:58
http://www.sportdog.gr/article/38485/apokalupse-me-apodeixeis

ωπα...θα γελασουν και τα τσιμεντα...το νου σοθυ Αδαμιδη....:evil: :winka:

CIRUS
24/06/2011, 12:08
ε ναι ρε αυτο λεω...ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι....

οσο για το αλλαξε πλευρο...μη κανεις πως δενθυμασαι...;)

τι ελεγες??? ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ...ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ???

ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΠΙΛΑΚΟ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΜΕΝΕΣ....

αλλαξε πλευρο τωρα.....και ξαναπροσπαθησε..;) :D

δεν έχω το αλλάθητο του πάπα και βέβαια μπορεί να κάνω λάθος

εγώ εξακολουθώ και πιστεύω ότι σε φήμες και παπαριες του τύπου ο κόσμος το έχει τούμπανο δεν απαντάω δεν αλλάζω τώρα επειδή εσύ με δουλεύεις και δικαιώθηκες για κάτι που έλεγες.

τώρα που βγήκαν στη φόρα μπορώ να απαντήσω και να πω την άποψη μου, πριν ΟΧΙ και βέβαια δεν μπορούσα.

δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ο Ολυμπιακός πέσει ή τιμωρηθεί ή οτιδήποτε είναι σωστό να γίνει. Ίσα ίσα που ό,τι είναι καλό για το ποδόσφαιρο και εφόσον υπάρχουν οι αποδείξεις για να καταδικαστούν ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Πως σκατα γίνεται ο Κόκκαλης να την βγάζει πάντα καθαρή γίνεται να πει κανένας?????? Είναι γάτα ο φούστης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω και κάθε φίλαθλος μόνο να χαρούμε μπορούμε αν τιμωρηθούν λαμόγια απλά καλό είναι να βγουν και άλλα στη φόρα καθώς πιστεύω ότι μέχρι στιγμής έχουν βγει πολύ λίγα σε σχέση με το τι υπάρχει. τεσπα θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος, εγώ τον θρύλο μου και στην Β εθνική θα τον υποστηρίζω αν πάει εκεί, και δεν αισθάνομαι καμία ντροπή, ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται αυτοί που τον κάνουν να φαίνεται μικρός όχι εγώ.:wave2:

Cpt. Haddock
24/06/2011, 12:15
[...]Πως σκατα γίνεται ο Κόκκαλης να την βγάζει πάντα καθαρή γίνεται να πει κανένας?????? Είναι γάτα ο φούστης[...]

Προμηθευτης του δημοσίου :winka:

CIRUS
24/06/2011, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προμηθευτης του δημοσίου :winka:

Δεν διαφωνώ αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο ΜΟΝΟΣ λόγος

blackbusa
24/06/2011, 12:49

Πως σκατα γίνεται ο Κόκκαλης να την βγάζει πάντα καθαρή γίνεται να πει κανένας?????? Είναι γάτα ο φούστης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μικρε νομιζω οτι δεν με διαβαζεις....αυτο γραφτηκε πριν 3 σελιδες...:winka:

δεν τα λες καλα...ο Βαρδινογιαννης ειναι αλλης εποχης...τοτε ηταν πιο πολυ θεμα υστεροφημιας....οπως και βεβαια τα βασικα εσοδα ηταν απο τον κοσμο που πηγαινε στο γηπεδο...αρα και διαφημησεις κλπ...απο την εποχη Κοκκαλη και μετα μπηκαν για τα καλα τα δις του CL...αρα και επρεπε με καθε τροπο και σκοπο να μπουνε στους ομιλους...τα μοναδικα πρωταθληματα που εχασε ο Γαυρος ηταν το 2004 που πηγαιναν ΑΥΤΟΜΑΤΑ 2 ομαδες στους ομιλους (τυχαιο??δεν νομιζω) και περισυ που ο Κροκους ηθελε να την κανει με ελαφρα και δεν τον ενοιαζε...παραγκες κλπ παρελκομενα αν θυμασε ειχαν ξαναβγει και πριν καποια χρονια...τοτε βεβαια δεν εγινε τιποτα...για πολλους λογους...ο βασικοτερος???η διαπλοκη του Κοκκαλη με την εκαστοτε κυβερνηση...συν οτι το μεγαλυτερο μερος των επιχηρισεων του Θειου ηταν στην Ελλαδα με χιλιαδες υπαλληλους σαν μοχλο πιεσης...:winka: τωρα ο Γιουβαρλακης ειναι ενας απλος εφοπληστακος που δεν φερνει και τα τρελλα λεφτα στην Ελλαδα...οπως και δεν εχει συμβασεις με το ελληνικο κρατος (siemens...intralot/οπαπ...ιντρακομ/οτε...κλπ κλπ και ποσα αλλα δεν ξερουμε) οπως ο ΧΟΧΟΧΟ...συν οτι χρειαζομαστε και καπως να ''κοιταξει'' αλλου ο ελληνικος λαος ενω θα περνανε το μεσωπροθεσμο και αποφασισανε για την ωρα να κανουν σημαντικοτατες κινησεις...μακαρι να αποδηχτουν οι δικαστες ανεξαρτητοι απο τους πολιτικους και να επεκταθει και στους βασικοτερους τομεις το λειτουργημα τους....

Cpt. Haddock
24/06/2011, 12:54
Επίσης ο Κοκκαλης δεν εκανε ποτε τις χοντράδες (κυριολεκτικα :p ) του Μαρινακη (μετα το ντερμπυ πχ). Παντε εβαζε αλλους να τα λένε για αυτον (Μητροπουλος, Θεοδωριδης, Τζουνιορ, Λουβαρης)

blackbusa
24/06/2011, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επίσης ο Κοκκαλης δεν εκανε ποτε τις χοντράδες (κυριολεκτικα :p ) του Μαρινακη (μετα το ντερμπυ πχ). Παντε εβαζε αλλους να τα λένε για αυτον (Μητροπουλος, Θεοδωριδης, Τζουνιορ, Λουβαρης)

ρε cpt...το ιδιο ειναι να πινεις Domaine Romanée-Conti και το ιδιο μαλαματινα???το πρωτο σου φερνει μαι γλυκια και αναλαφρη ζαλαδα...η δευτερη απλα μεθη...:winka:

CIRUS
24/06/2011, 13:14
μικρε νομιζω οτι δεν με διαβαζεις....αυτο γραφτηκε πριν 3 σελιδες...:winka:

δεν το διάβασα αυτό όντως, αλλά δεν τα διαβάζω όλα γενικά, δυστηχώς δουλεύουμε κιόλας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

the who
24/06/2011, 13:47
ρε cpt...το ιδιο ειναι να πινεις Domaine Romanée-Conti και το ιδιο μαλαματινα???το πρωτο σου φερνει μαι γλυκια και αναλαφρη ζαλαδα...η δευτερη απλα μεθη...:winka:

Εσυ προσεχε τι γραφεις για την μαλαματινα γιατι διαβαζει ο oldman κι ο Μπαμπης ο σουγιας.

kalgeorge
24/06/2011, 13:53
δεν έχω το αλλάθητο του πάπα και βέβαια μπορεί να κάνω λάθος:

MΠΙΛΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ησουν ο μονος που συνεχιζε να υποστηριζει οτι δεν ηταν πεναλτυ....ο μονος...

οπως επισης ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να υποστηριζει οτι ο βολος δεν ειναι παραρτημα....

αλλαξε πλευρο βασίληηηηηηηηηηη :lol: :lol: