View Full Version : Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2011 - Τα μεθεόρτια
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
και νά η μοναδική φωτό με τους Npat & Trooper στην επιστροφή!!!
Δεν εξηγείται αλλιώς η διαδρομή τους!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
μπραβο ρε νεοπα!!!!!αντε και στα επομενα!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Nio να είσαι καλά ρε φίλε !! Χάρηκα πολύ και δεν πρόλαβα να σας χαιρετίσω όταν την κάνατε γιατί είχα κάτι σκαλώματα με το σακίδιο :rotflmao:
Μακάρι και στα επόμενα εννοείται !! Ελπίζω μόνο να μην σας καθηστέρησα πολύ και να με ξαναπάρετε μαζί :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lef99
Nio να είσαι καλά ρε φίλε !! Χάρηκα πολύ και δεν πρόλαβα να σας χαιρετίσω όταν την κάνατε γιατί είχα κάτι σκαλώματα με το σακίδιο :rotflmao:
Μακάρι και στα επόμενα εννοείται !! Ελπίζω μόνο να μην σας καθηστέρησα πολύ και να με ξαναπάρετε μαζί :lol: :lol:
μην το ξαναπεις....σημασια εχει η παρεα....εννοειται οτι οποτε ποσταρουμε βολτα και μπορεις να ερχεσαι!!!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Πίσω στο σπίτι και πάλι 446 χιλιόμετρα καλά ήταν...ωραία περάσαμε...να είμαστε καλά και του χρόνου
να ξαναπάμε βόλτα!:beer: :beer:
Υ.Γ. ότι φωτογραφίες τράβηξα εγώ τις ανεβάζω στο mediafire όποιος τις θέλει να τις κατεβάσει ας μου στείλει πμ
και θα απαντήσω με το λίνκ και αυτό γιατί οι φωτογραφίες είναι στη μέγιστη ανάλυση τους και δεν υπάρχει
λόγος να τις κατεβάσουν άσχετα άτομα με το φόρουμ!:winka: Καλά το γκρούπ του Τρούπα χαλαρά βαρέσαμε 500άρα χιλιόμετρα. Αλλά γνωρίσαμε τοπία και ανθρώπους και ζώα που αλλιώς δεν θα είχαμε την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε ποτέ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστώ τα παιδιά για την υπομονή τους. Ειδικά τον Σνάϊπερ τον είδα να σκάει 2, 3, 4, 5 10 φορές ΧΑΧΑΑΧΑ!
Η διαδρομή δεν μπορούσε να ήταν καλύτερη. Και η μάσα τα έσπασε!
πολλές αναποδιές αλλά τέλος καλό όλα καλά :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
μην το ξαναπεις....σημασια εχει η παρεα....εννοειται οτι οποτε ποσταρουμε βολτα και μπορεις να ερχεσαι!!!:wave2:
Οκ ρε nio να είσαι καλά και πάλι ! Μιλάμε !! :wave2: :wave2:
Όμορφα ήταν! :beer: :beer: :beer: Μπράβο!
Φωτό αύριο... (τώρα έχω περίπου 1.260.347 μυγάκια να καθαρίσω από παντού...)
ομορφιές
:beer: :beer: :beer:
κατάφερα να προλάβω και τα βαφτίσια και τώρα είμαι και ολοκληρωτικά back to base
ένα ευχαριστώ στα μέλη του "παντρεμένικου" γκρουπ για την πολυ ωραία παρέα και συμπεριφορά στο δρόμο
και του χρόνου
.
.
.
.
ή μάλλον να θυμηθούμε και τα παλιά όπως μας θυμήθηκε και αυτός μετα απο τόσο καιρό (tai) :
"Πάντα τέτοια "!!!
castoras
05/06/2011, 23:17
Τελικά τώρα μαζεύτηκα κι εγώ!!Ολα καλά κι όλα ωραία!Το γκρουπάκι μας έφτανε πάντα 1ο κι ας πηγαίναμε με μεγιστη 120χλμ!!!Ετσι,για να γουστάρουμε και να απολαμβάνουμε το ωραίο τοπίο!!!Πσσσσς,το απόλυτο γκρουπ ήμασταν!!!
Ηπιαμε τον καφέ μας με σούπερ θέα και φάγαμε εξίσου καλά!!
Εχω την εντύπωση όμως ότι το γκρουπάκι μας δεν είχε φωτογράφο!!!
John Steed
05/06/2011, 23:23
Μπράβο παιδιά!
Και στα επόμενα! :beer: :beer: :beer:
:smokin: :smokin: :smokin:
και εγώ πρόλαβα και το θεατρικό των παιδιών, και εδώ και λίγο είμαι, κομμάτια πια σπίτι
Επιτέλους η πρώτη βόλτα μετά το ροντάζ
Σχόλια και φωτό αύριο
Νιοοοοοο που κρύφτηκες ρε φίλε? :look:
Όλα ηταν τέλεια...
Συγχαρητήρια στον καπτεν που καταφερε να πηγαινουμε αργά και να φτάνουμε πάντα πρώτοι και σε ολα τα παιδιά του γκρουπ!Ευχάριστη έκπληξη η κατανάλωση του ληστή :rotflmao: :rotflmao:
πλακα κανετε οι δυο αποπανου....
daz εφτασες μωρη κουφαλα????
αντωνη ηρθες τελικα?και εγω γιατι δεν σε ειδα....ολους τους ειδα σπυρο,tai,trooper κλπ κλπ κλπ εσυ που ησουν?????:hypnotize
desdichado
06/06/2011, 00:33
Σπίτι και ο Desdichado
(ασφαλής)
μετά από μια μακροσκελή στάση στο Σύνταγμα (χαμόοοοοοος)
επίσης και ο ξαδερφούλης Sambrelas και ο ανιψιός Dakkar
περάσαμε ΠΟΛΥ καλά
εγώ έχω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη, στο Group των μεγάλων On-Off
(ξέρουν αυτοί, κι αν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, και πάλι τους ευχαριστώ)
ο ξάδερφος κι ο ανιψιός, θα γίνουν κι αυτοί πιστοί του Forum...
άντε παιδιά και σε επόμενες βόλτες
Ασφαλής στη βάση μου αφού έκανα μια στάση στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσω το 9o συνεχόμενο πρωτάθλημα του βάζελου :smokin: :D :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:smokin: :smokin: :smokin:
Εσύ από που πήγες τελικά?
rantanplan
06/06/2011, 01:41
να μαι και εγω ολα καλα και ομορφα
και του χρονου παιδες
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
EDIT: Ώπα, μπράβο και στη σκούπα μας που δεν τον πολυείδαμε στη διαδρομή γιατί πάντα κάποιον περίμενε :P [/B]
σε ποιο γκρουπ εισουν???:confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Shaolin Monk
06/06/2011, 06:53
Επιστροφη και για το γκρουπ των Κρητικων... :wave2:
Ευχαριστουμε ολους για την παρεα και την υπεροχη διαδρομη... :beer: :beer: :beer:
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της διοργάνωσης, απίστευτα όμορφες διαδρομές, ωραία παρέα.
Αν δεν είχαμε και τις χαζοπτώσεις όλα θα είχαν κυλήσει βάση σχεδίου.
@ Allst@rf
Ρε Κωστή χίλια συγνώμη που δεν καταλάβαμε γρήγορα ότι δεν ήσουν μαζί μας εσύ και ο Φάνης, τι να πω ψάχνοντας τους δρόμους και τους χάρτες ξεχάσαμε το βασικό, ότι δλδ κοιτάμε πάντα πίσω μας.
@ lef99
Ήσουν άψογος σε όλα και επιβεβαίωσες το ότι όλοι όσοι επιλέγουν το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι σιδηρόκωλοι. Πρώτη συμμετοχή σου σε μεγάλη βόλτα και ήσουν υποδειγματικός.
Άντε και στην επόμενη.
Να πω επίσης ότι επιβεβαιώθηκα λέγοντας ότι σε λίγο το 36ωρο των Γκουζαίων μπροστά στην ετήσια του ΜΟΤΟ θα ωχριά. Μόνο το roadbook έλειπε, κατά τ' άλλα είχε απ' όλα.
Οι λίγες δικές μου φωτο θα μπουν αργότερα στην ημέρα, τώρα τρέχουμε για τον άρτον τον επιούσιον
Υ.Γ. Όλα τα λεφτά ο πιτσιρίκος στο καταφύγιο με το σκύλο.
Τελικά πόσες μηχανές μαζευτήκαμε;
danaos75
06/06/2011, 08:21
καλώς ήρθατε, το μέρος που ήπιατε καφε
ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ :eyepop:
PortisHead
06/06/2011, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
δυστηχως υπηρξαν και οι ατυχιες :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
παντως παρολα τα (μικρα) ευτραπελα, μπορω να πω πως ειχε αρκετο χαβαλε η φαση!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πολλές αναποδιές αλλά τέλος καλό όλα καλά :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν δεν είχαμε και τις χαζοπτώσεις όλα θα είχαν κυλήσει βάση σχεδίου.
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
+1
Άκουσα οτι ένας Δούκας κότεψε σε μια στροφή και το έριξε με low στα φρένα.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
06/06/2011, 08:59
κυριακη πρωι ωρα 8 + 30.
μου λεει η κατερινα.
παμε καμια βολτα?
παμε της λεω.
παμε μουσουνιτσα?
αμε και τα παιδια του motogr καπου εκει νομιζω παμε μισο να δω.
μπενο στο φορθμ και βλεπω αναχωριση 9 απο το περιπτερο.
δν τουσ προλαβενουμε λεω αλοστε εμεισ με το lt δεν μπορουμε να κηνιθουμε στο ρυθμο τουσ και θα τους καθηστερουμε....
οποτε παμε για καφε καμενα βουρλα και μετα παμε μουσουνιτσα.
κατα της 10 ημαστε πανω στην μοτο και κατευθηνομαστε για καμενα βουρλα.
καφεδακι και παγοτο με λουκουμαδες και βουρ για μπραλο.
στην διασταυροση του μπραλου 3-4 μοτο σταματιμενες. τουσ χερετο και σκευτομε οτι και αλλοι πανε προσ παβλιανη χαμογελοντας.
σε μια διασταυροση βλεπω ενα μεγαλο γκρουπ με μηχανες και αναγνωριζω καποιες απο τα παιδια εδω.
τα παιδια του motogr λεω στην κατερινα τελικα τουσ φτασαμε. να παμε μαζι τους?
οχι παμε μουσουνιτσα μου λεει η κατερινα ααφου πιραμε τον λαμπρο (τον ταβερνιαρη) οτι παμε και μπορει αν εχει σφαξει κανενα αρνι οπως ειπε να φαμε λιγο φρεσκο κρεας.
οποτε επιταχηνα και περασα το γκρουπ.
στο καταφυγια ειδα τον <<< φοτογραφο >> στον δρομο και τον χερετισα αλλα το καταφυγιο ηταν γεματο και λογο του οτι δεν πρεπει να καθομε στον ηλιο λογο του προβληματος μου και μην βλεποντας τραπεζι στην σκια προχορισα για μουσουνιτσα.
ο λαμπροσ ειχε σφαξει αρνακι και μας εβαλε παιδακια και λουκανικα που φτιαχνει αυτος.
ντοματες αγκουρια φετα ελαιολαδο κρασι οπως παντα ολα δικιας του παραγωγης.
βεβαια μονοι μας θα ηθελα να ημουν παρεα σας αλλα μεχρι το σαββατο το βραδυ δεν ξεραμε αν θα παμε πουθενα λογο του οτι περιμεναμε τουσ φανταρους μας με αδεια που τελικα δεν ηρθε ο μικρος, και ετσι αποφασισαμε να την κανουμε .
δεν πιραζει να ειμαστε καλα για αλλη φορα
DimChios
06/06/2011, 09:00
Μπραβο σε ολους σας και του χρονου να ειστε καλα!!!
Εχω παθει overdose στερησης γαμωτοφελεκι μου!
:sick:
Παιδες, περαν του Βαντα που καταλαβαμε τι εγινε και ΕΥΤΥΧΩΣ για την τυχη της και του ΘουΒου, πειτε μας τι εγινε και οι υπολοιποι! Απο ενδιαφερων ρωταμε...
Μπυρες...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
PortisHead
06/06/2011, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Στην παλια ευθεια της Γεφυρας της Παπαδιας που λενε (αλλιως Γοργοποταμου) , εκει μας περασες.
:wave2:
Όρθια χιλιόμετρα ρε παιδιά! :sun: :beer: :beer: :beer:
ρε σεις βαλτε καμια photo να χαζεψουμε και 'μεις που δεν ηρθαμε!
αντε με το καλο και στην επομενηελπιζω να ειμαι και γω :blush:
Καλημέρα σε όλους/ες.
Με καθυστέρηση 14 ωρών πίσω στην βάση μου κι εγώ.
Στον γυρισμό από Π.Ε.Ο στο ύψος του στρατοπέδου ΠΒ το ΧΧ μου άρχισε να κάνει τρελά πράγματα, το στροφόμετρο έπεζε από 0-12000 rpm , το κοντέρ μια έδειχνε 100 , μία 0 , μία 200 και ξαφνικά έσβησε η μηχανή και τρεμόπαιζε το λαμπάκι του immobilizer. με το που σταμάτησα μια περίεγη μυρώδια από κάτω από την σέλλα μου τρέλανε την μύτη.
Ανοίγω την σέλλα και βλέπω την μπαταρία να "έχει βράσει" σε βαθμό που ούτε με τα χέρια δεν μπορούσες να την ακουμπήσεις.
Επι τόπου , και φωβούμενος για καμιά φωτία ή οτιδήποτε άλλο, ξεβιδώνω την μπαταρία και κάνω έναν μικροέλεγχο στα τρυγύρω καλώδια. συμπέρασμα όλα βράζουν, καλώδια, ρελέδες κτλ.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι έιμαι με 5 ευρώ στην τσέπη, κινητό χωρίς μονάδες, και στην μέση του πουθενά.
Τελικά περνούσαν 2 παιδιά με ένα παπάκι, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια τους, προσφέρθηκαν να μου φέρουν παγωμένο νερό, κάρτα για το κινητό μου και με βοήθησαν να βρώ ένα φορτηγάκι φίλου τους που θα πήγαινε ελευσίνα έτσι ώστε να μεταφέρουμε την μηχανή.
Τα παιδιά με το παπάκι με βοήθησαν με σπρώξιμο με το πόδι τους(απορώ πως άντεξαν)μέχρι τις Ερυθρές(Κριεκούκι) όπου συναντήθηκα με τον φίλο τους και κανονίσαμε την μεταφορά της μηχανής σήμερα το πρωί, ενώ έμεινα όλο το βράδυ σε ένα καφενείο στο Κριεκούκι
Σήμερα το πρωί έγινε και η μεταφορά της μοτό στο σπίτι μου , και έπεται να πάει σε μάστορα για να δώ πώς έπαθε την βλάβη και κατόπιν να την επισκευάσω.
περαστικά και μή επαναλαμβανόμενα.......σε κανεναν μας.......
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ - !!!!!!!!
devil's animal
06/06/2011, 09:24
μπραβο μαγκες και μαγκιτισσες!!
και του χρονου!!
Cpt. Haddock
06/06/2011, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Παιδες, περαν του Βαντα που καταλαβαμε τι εγινε και ΕΥΤΥΧΩΣ για την τυχη της και του ΘουΒου, πειτε μας τι εγινε και οι υπολοιποι! Απο ενδιαφερων ρωταμε...
Μπυρες...
Ασε ρε κουτσομπόλη που ρωτάς απο ενδιαφέρον :p
Το πιο σωστό είναι να το γραψει - αν θέλει - ο ίδιος / ίδιοι.
Αποδεικνύεται βέβαια για άλλη μια φορά οτι μπορεί να την παθεις στα πιο κουφά και χαζα σημεία ρπστμ... :sick:
Και που 'σαι Μητσε. ΜΗΝ στείλεις πμ, δε θα σου πω :evil:
Μήτσε αδειαζε κανα πμ να σου πω για τα κατσούλια! :D
PortisHead
06/06/2011, 09:29
@ Pacman
:( :( :(
Το παρακατω video , ειναι τραβηγμένο σε slow motion , τουλαχιστον -50% :a13:
Video (http://s85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/motogr%202011/?action=view¤t=MOV02267.mp4)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+1200
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαλά, κι εγώ επέστρεψα χθες βραδυ
Περισσότερα όταν θα έχω χρόνο.
:smokin:
Βρέθηκε λίγος χρόνος απρόσμενα :D
Σε γενικές γραμμές κύλησε πολύ καλά δεδομένου ότι το όλο επιχείρημα στήθηκε πολύ γρήγορα κι ουσιαστικά από έναν άνθρωπο, τον Κάπτεν. Η διαδρομή ήταν πολύ καλή αν και κάθε γκρουπ στο τελευταίο κομμάτι, κι όχι μόνο, έκανε τις δικές του μικρές μετατροπές. :lol:
Είχαμε απ' ότι είδα και διάβασα κάποιες μικροατυχίες αλλά ευτυχώς τίποτα σημαντικό.
Είχαμε και τον κάποιον που αποφάσισε να γράψει εντελώς τους κανόνες οδήγησης σε γκρουπ της ετήσιας και να φύγει μπροστά από το γκρουπ του και να χαθεί με αποτέλεσμα η σκούπα του να πρέπει να κάνει +50χλμ με 250+ για να τον φτάσει αφού πήγαινε με διαστημικές ταχύτητες μέσα σε στενά δρομάκια ανάμεσα σε αγρούς.. Τέσπα, προς γνώση και συμμόρφωση για του χρόνου.
Γενικά όλα καλά και του χρόνου παίδες :beer:
DimChios
06/06/2011, 09:56
Αποδεικνύεται βέβαια για άλλη μια φορά οτι μπορεί να την παθεις στα πιο κουφά και χαζα σημεία ρπστμ... :sick:
:rolleyes:
Ωρε φίλε τι έπαθες με το βαπόρι. Περαστικά και καλή ξεκούραση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.....
Είχαμε και τον κάποιον που αποφάσισε να γράψει εντελώς τους κανόνες οδήγησης σε γκρουπ της ετήσιας και να φύγει μπροστά από το γκρουπ του και να χαθεί με αποτέλεσμα η σκούπα του να πρέπει να κάνει +50χλμ με 250+ για να τον φτάσει αφού πήγαινε με διαστημικές ταχύτητες μέσα σε στενά δρομάκια ανάμεσα σε αγρούς..
Με αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους παράγοντες δεν θα πρεπε να ενδιαφερθεί η σκούπα λέω εγώ.
Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατι ενδιαφέρθηκε
:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από teo_g7
Όλα ηταν τέλεια...
Συγχαρητήρια στον καπτεν που καταφερε να πηγαινουμε αργά και να φτάνουμε πάντα πρώτοι και σε ολα τα παιδιά του γκρουπ!Ευχάριστη έκπληξη η κατανάλωση του ληστή :rotflmao: :rotflmao:
Καλα αυτο με την καταναλωση δεν το εχω ξαναδει....:lol:
Πρωτη φορα!!
Αντε και στην επομενη!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Με αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους παράγοντες δεν θα πρεπε να ενδιαφερθεί η σκούπα λέω εγώ.
Αυτό και εάν ήταν ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
Κάποιος λόγος θα υπήρχε φαντάζομαι... Και η σκούπα καλά έκανε και ενδιαφέρθηκε.
Σωστός!!
PortisHead
06/06/2011, 10:11
Ας ανοιξει κάποιος κι ενα post στις αντιπαραθέσεις.....
peskandritsos
06/06/2011, 10:11
Και του χρονου
manhunter
06/06/2011, 10:12
Kαι του χρόνου παιδιά.
Ελπίζω να τα καταφέρω του χρόνου, γαμώ τις ιώσεις μου και τα αγγούρια μου...
:uplate: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Αυτό και εάν ήταν ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
Κάποιος λόγος θα υπήρχε φαντάζομαι... Και η σκούπα καλά έκανε και ενδιαφέρθηκε.
Προφανώς και δε το πιστεύεις αυτό που λες. :wacko:
Εάν ένας φεύγει από το γκρουπ δεν ενημερώνει κανέναν και παει μαλλιά σε τι αποσκοπεί η προσπάθεια σύνεσης του?
costas81
06/06/2011, 10:14
ωραία βολτούλα!!!!
fournas πάρε και εσύ μία!!!
:beer:
Θα σου εξηγήσω φιλαράκι γιατί το ιντερνετ είναι χρυσό πράμα και συνάμα πολύ σιχαμένο! Διότι οτι ακούς λές χωρίς να ξέρεις τι έχει γίνει.
Το λοιπόν για να μάθεις έτσι ώστε να σχηματίσεις πιο σωστή άποψη:
Ήταν να τσιμπήσουμε τον Hellerazer από Δαύλεια. Και επειδή ήταν φίλος μου, ο Τρούπερ μου ζήτησε να φύγω μπροστά και να τον τσιμπήσω έτσι ώστε να μην καθυστερήσει το γκρούπ με επιπλέον στάσεις (μέχρι εκείνει την ώρα είχαμε κάνει ήδη 3).
Φεύγοντας λοιπόν 2-3 στροφές μπροστά, έπεσα στην σκούπα του επόμενουν γκρούπ. Ήταν το παλικάρι με το SV1000.
Έμεινα πίσω και έψαχνα να βρω που έχει σταματήσει ο φίλος μου.
Πριν καλά το καταλάβω είδα πινακίδα για Αταλάντη. Σταμάτησα και προσπάθησα να επικοινωνήσω χωρίς αποτέλεσμα με τον φίλο μου (τον είχε μαζέψει πιο νωρίς το γκρουπ του Χάντοκ και οδηγούσε). Περιμένοντας το γκρούπ μου να περάσει και να τους ενημέρωσω οτι δεν βρήκα τον φίλο μου, έσκασε ο Σνάϊπερ σκασμένος και με ενημέρωσε οτι πήγαινα λάθος.
Τον ενημέρωσα οτι ολόκληρο γκρούπ πήγαινε λάθος επίσης!
Όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα δεν εξελίχθησαν όπως τα θέλαμε και δυστυχώς είχαμε αρκετες αναποδιές και μετέπειτα.
Και όχι δε πήγαινα με 250 σε στενούς δρόμου. Ευχαριστώ τον Σνάϊπερ που ήρθε να με βρεί και να με γυρίσει πίσω.
Και ελπίζω σε λήξη στα πικρόχολα σχόλια.
blackbusa
06/06/2011, 10:26
δηλαδη να καταλαβουμε...ο παγκοσμιος sniper δεν μπορουσε να πιασει τον Tουμπα???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα οντως χωρις θεμα μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις...:beer: :beer: :beer:
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη να καταλαβουμε...ο παγκοσμιος sniper δεν μπορουσε να πιασει τον Tουμπα???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα οντως χωρις θεμα μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις...:beer: :beer: :beer:
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...
Thanx :beer:
Η μόνη του δικαιολογία ήταν πως βρισκόταν σκούπα οπότε μέχρι να σταματήσουνε στην διασταύρωση, να ειπωθεί οτι έχω προχωρήσει και να ξεκινήσει να με βρεί, κέρδισα έδαφος.
Αλλιώς με είχε άνετα :rotflmao: :rotflmao:
makis206
06/06/2011, 10:34
Βάλτε φωτό βΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Πάντα τέτοια παίδες, είναι ευχάριστο να ακούγονται θετικά σχόλια απ'τους περισσότερους. Ελπίζω και στα επόμενα με το καλό χωρίς τις αναποδιές.
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ωραία βολτούλα!!!!
fournas πάρε και εσύ μία!!!
:beer:
και μια γυρα απο μενα :beer: :lol:
alexxxcbr
06/06/2011, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Θα σου εξηγήσω φιλαράκι γιατί το ιντερνετ είναι χρυσό πράμα και συνάμα πολύ σιχαμένο! Διότι οτι ακούς λές χωρίς να ξέρεις τι έχει γίνει.
Το λοιπόν για να μάθεις έτσι ώστε να σχηματίσεις πιο σωστή άποψη:
Ήταν να τσιμπήσουμε τον Hellerazer από Δαύλεια. Και επειδή ήταν φίλος μου, ο Τρούπερ μου ζήτησε να φύγω μπροστά και να τον τσιμπήσω έτσι ώστε να μην καθυστερήσει το γκρούπ με επιπλέον στάσεις (μέχρι εκείνει την ώρα είχαμε κάνει ήδη 3).
Φεύγοντας λοιπόν 2-3 στροφές μπροστά, έπεσα στην σκούπα του επόμενουν γκρούπ. Ήταν το παλικάρι με το SV1000.
Έμεινα πίσω και έψαχνα να βρω που έχει σταματήσει ο φίλος μου.
Πριν καλά το καταλάβω είδα πινακίδα για Αταλάντη. Σταμάτησα και προσπάθησα να επικοινωνήσω χωρίς αποτέλεσμα με τον φίλο μου (τον είχε μαζέψει πιο νωρίς το γκρουπ του Χάντοκ και οδηγούσε). Περιμένοντας το γκρούπ μου να περάσει και να τους ενημέρωσω οτι δεν βρήκα τον φίλο μου, έσκασε ο Σνάϊπερ σκασμένος και με ενημέρωσε οτι πήγαινα λάθος.
Τον ενημέρωσα οτι ολόκληρο γκρούπ πήγαινε λάθος επίσης!
Όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα δεν εξελίχθησαν όπως τα θέλαμε και δυστυχώς είχαμε αρκετες αναποδιές και μετέπειτα.
Και όχι δε πήγαινα με 250 σε στενούς δρόμου. Ευχαριστώ τον Σνάϊπερ που ήρθε να με βρεί και να με γυρίσει πίσω.
Και ελπίζω σε λήξη στα πικρόχολα σχόλια.
Εσυ ησουν με το r1 με τα λευκα πολυεστερικα?Μας ακολουθουσες καποια στιγμη οταν χαθηκαμε.
φλάουερ πάουερ!!
Μπράβο σε όλους :beer:
και περαστικά στους άτυχους :wave2:
αυτο δεν ηταν εκδρομη....ηταν Η εκδρομη.
κατ' αρχην δεν χαθηκα πουθενα εκτος απο το καταφυγιο στο οποιο δεν ειχαμε παει στη δοκιμαστικη (και εδωσε και λαθος πληροφορια ο καπ10 οταν τον πηρα τηλ) αλλα οκ.
πιο πριν στη δαυλεια θα μας περιμενε καποιος καπου και χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι.ο καπ10 περναγε απο κει και ενω ηταν να ρθει μαζι μας τον πηρε ο ηλιας στο γκρουπ του.αυτος τωρα ητανε φιλος του τουμπα ο οποιος επισης δεν ηξερε που θα μας περιμενει ο φιλος του.τοσο ο φιλος του τουμπα οσο και ο καπ10 δεν ενημερωσανε εμας οτι τον μαζεψανε οποτε...αφοτου περασαμε τη δαυλεια δινω στον τουμπα να με περασει για να βρει τον φιλο του.μπροστα μου ειναι ο παπ και πιο μπροστα το γκρουπ του!!!γρουπ λιντερ και ο λιντερ στο τελος!!!!ρε πουστη γιωργακη εισαι ανατρεπτικος!!!:lol: :lol: :lol:
και εικει που παμε το γκρουπ του παπ ενω πρεπει να στριψουμε αριστερα φευγει ισια!!!ο παπ απο πισω και ο τουμπας χωρις καθρεφτες πισω απο τον παπ.εγω στριβω και σταματαω.
ε:σνιπερ ο τουμπας εφυγε ευθεια''
σ:@$@$^&$#$@# παω να τον μαζεψω!
του βγαινει ο χριστος τον μαζευει!τον παπ και το γκρουπ του δεν τους προλαβε ο νικος (κανανε δικια τους ετησια τα παιδια).μαλλον βγηκανε εθνικη και απο κει πηγανε μπραλο.οταν το καταλαβε ο τιγκας αρχιζει να με βριζει!!!
τ:ρε παλιομαλακα εμεις με τα τουμπανα θα πηγαινουμε τσικι-τσικι και τα μικρα θα κανουνε αναβαση μπραλου???!!!!^#%&$$#%$^
ε:ρε παπαριδες...χανομαι με βριζετε.δε χανομαι...ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ???:lol: :lol:
τεσπα μετα απ ολα αυτα ειπιαμε καφε και πηγαινοντας να μπουμε στη γραβια...2 σταματημενα δικα μας και μονα τους.
πτωση στην καπα γραβια για το κατεμι και τρυπιο ψυγειο.
ο νικος ανελαβε το γκρουπ μου,σκουπα μπηκε ο σαπιος και εγω εμεινα με τα παιδια μεχρι στη γραβια μεχρι να δουμε τι θα γινει με το μηχανακι.τελικα και μετα απο 20 χιλιαδες τηλεφωνα με προετρεψε ο νπατ να παω στη ταβερνα.δε περασα χιονοδρομικο.πηγα απο 7λοφο.εφαγα μια ψιλοβροχουλα,συναντησα τον νταζ που ξεκινησε για βορεια και εφτασα στη ταβερνα οπου με επιασε η ψυχη μου...
1 μηχανακι μονο του και ο νικος να με περιμενει πινοντας εσπρεσακι.καναμε 1 τσιγαρο και το μπουλο για αλλιαρτο που εδωθη ραντεβου με καπ10 και λοιπους ρεμαλους.
αφοτου καταφερα ενω ημουνα πισω να βρεθω μπροστα απο τον νπατ στην εισοδο της αραχωβας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!!:eyepop: βαλαμε κατω το κεφαλι και παμε αλλιαρτο.φτανουμε εκει κανεις.ειχα δει κατι τελειωμενους μεσα στη μεση του τπτ αλλα ετσι οπως πηγαιναμε....@@ πλε.βασικα με μπερδεψε και η πινακιδα στον κωλο ενος σιμπιαρ και ειπα ''μπα...ο σνιπερ δεν εχει πινακιδα'' οποτε περασαμε σφαιρα.καπου εκει και μετα απο 300 τηλ καταλαβαμε που αραζανε.καβαλαμε και παμε πισω.συνανταμε τον νικολαφειζερ με το εςβε (οτι να ναι) στο αντιθετο ρευμα.του κανω νοημα τυπου''γυρνα μλκ ερχομαστε εμεις να σας βρουμε''γυρναει και μου λεει οτι πηγαινε για δουλεια αλλα δε γαμιεται...ξεκιναμε και οι 3 για πισω.ο νπατ κοβει ρυθμο γιατι μενει.και ξαφνικα βλεπω ολα τα ρεμαλια στο αντιθετο ρευμα.βγαινω μπροστα καινω νοημα ''αναστροφη'' γυρναμε και ακολουθουμε.οι 2 νικοι σταματανε για μπετζινα.οι αλλοι προχωραμε ο ενας μας περναει και μου κανει νοημα ''παω δουλεια'' του κανω και εγω νοημα ''να πα να γαμηθεις'' και φευγει.ο αλλος ο νικος πουθενα.λιγο πριν βγουμε στο υψος της θηβας στην εθνικη σταματαμε για βενζινη.τηλ.
νπατ:που εισαι ???
ε:ξερω γω?εσυ που εισαι?
νπατ:στο πλαζα στην εθνικη!!!
ε:ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!
τους περναω ολους και φευγω (καποια στιγμη σκεφτηκα ''ρε λες τα σεα σχηματαριου να ειναι αλλα και το πλαζα να ειναι πιο πισω??'' αλλα τελικα οχι)
και μετα γυρισαμε δοξα να χει ο γιαραμπις.και του χρονου φουντουνια!
σπυρο κλπ αν δε ξερουμε,δεν μιλαμε :winka:
ολα καλα.ληξη ελπιζω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αφοτου καταφερα ενω ημουνα πισω να βρεθω μπροστα απο τον νπατ στην εισοδο της αραχωβας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!!:eyepop: βαλαμε κατω το κεφαλι και παμε αλλιαρτο.φτανουμε εκει κανεις.ειχα δει κατι τελειωμενους μεσα στη μεση του τπτ αλλα ετσι οπως πηγαιναμε....@@ πλε.βασικα με μπερδεψε και η πινακιδα στον κωλο ενος σιμπιαρ και ειπα ''μπα...ο σνιπερ δεν εχει πινακιδα'' οποτε περασαμε σφαιρα.καπου εκει και μετα απο 300 τηλ καταλαβαμε που αραζανε.καβαλαμε και παμε πισω.συνανταμε τον νικολαφειζερ με το εςβε (οτι να ναι) στο αντιθετο ρευμα.του κανω νοημα τυπου''γυρνα μλκ ερχομαστε εμεις να σας βρουμε''γυρναει και μου λεει οτι πηγαινε για δουλεια αλλα δε γαμιεται...ξεκιναμε και οι 3 για πισω.ο νπατ κοβει ρυθμο γιατι μενει.και ξαφνικα βλεπω ολα τα ρεμαλια στο αντιθετο ρευμα.βγαινω μπροστα καινω νοημα ''αναστροφη'' γυρναμε και ακολουθουμε.οι 2 νικοι σταματανε για μπετζινα.οι αλλοι προχωραμε ο ενας μας περναει και μου κανει νοημα ''παω δουλεια'' του κανω και εγω νοημα ''να πα να γαμηθεις'' και φευγει.ο αλλος ο νικος πουθενα.λιγο πριν βγουμε στο υψος της θηβας στην εθνικη σταματαμε για βενζινη.τηλ.
Μα τι λέει; :rotflmao:
blackbusa
06/06/2011, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
http://www.youtube.com/watch?v=UHbjy9k53cU
1.48
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
06/06/2011, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg
:bawl:
Γιωργο μην ασχολεισαι μ αυτα τα δυο καθηκια (καπταιν και πανουλη).Ταχω βαλει στο προγραμμα λεμε :a021: :rotflmao: :rotflmao:
εγω δεν καταλαβα τι δεν καταλαβατε.
στα ορια του αυτισμου εισαστε.:lol: :lol: :lol:
DimChios
06/06/2011, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Γιωργο μην ασχολεισαι μ αυτα τα δυο καθηκια (καπταιν και πανουλη).Ταχω βαλει στο προγραμμα λεμε :a021: :rotflmao: :rotflmao:
σου σηκωνεται ακομα θειο?
:wacko:
Cpt. Haddock
06/06/2011, 11:10
Μια σούμα των χθεσινων.
Να είστε καλα όσοι μπορεσατε (σε δυσκολες εποχές) και ήρθατε. Πιστευω περάσαμε καλα, η διαδρομη ψιλοζορικη αλλα όμορφη, ο καιρός καλός.
Είχαμε το καλυτερο γκρουπ, τον καλύτερο ρυθμο γι' αυτο και τους πατησαμε όλους.
Του χρόνου θα μοιραστούμε βασει κατάταξης και θα εχουμε το νουμερο 1 :smokin:
Πολλές :beer: για
- Πατρινους (που δε χαθηκαν)
- Θεσσαλούς
- Κρητικους (που ειναι λαρτζ κι αφηνουν τα κλειδια στη μηχανη αμα λαχει :smokin: )
Φοβερή η ιδέα του Σπυρου για το καταφυγιο, το μερος ήταν zuper.
Επισης πιστεύω οτι φαγαμε καλα και - βασικο- εξυπηρετηθήκαμε αμέσως.
Για το σταφ που ανεβοκατέβαινε τη φθιώτιδα και γνωρισε και νεα μέρη χθες:
Trooper, sniper, gixxepap, nikolasfazer, spyro, filippos, dimzab, dirtgirl, thouvou, catmaster, vanda, npat
Τελος, είχαμε τις - στατιστικές - ατυχίες, αλλα μονο υλικές ζημιες.
Δυο χοντα εμειναν χθες... κοιτα να δεις :evil:
Και του χρονου παίδες
σου σηκωνεται ακομα θειο?
:wacko:
Παληα κατι γινοταν.Τωρα μια φορα τη μερα κι αυτο ψιλοδυσκολα.Για σενα βεβαια θα κανω μια εξαιρεση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σπυρο κλπ αν δε ξερουμε,δεν μιλαμε :winka:
ολα καλα.ληξη ελπιζω.
Ας μη υπήρχε ημιτελής αναφορά των γεγονότων σε δημόσιο display (κοινώς forum), για να μην παίρναμε θέση θες να πεις
:winka:
DimChios
06/06/2011, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Παληα κατι γινοταν.Τωρα μια φορα τη μερα κι αυτο ψιλοδυσκολα.Για σενα βεβαια θα κανω μια εξαιρεση.
με ακτινες Χ ή ποδηλατου το καταφερνεις?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελος το σπαμ! :smokin:
makis206
06/06/2011, 11:17
τελος το σπαμ! :smokin:
Είσαι άδικος φίλε, κάτσε να μας πει με τι ακτίνα θα σε :a021: και μετά stop.
Έχει δικαίωμα.:lol:
PortisHead
06/06/2011, 11:18
Προσωπικα ,
:a18: + :a19: στον Catmaster που ξερει τι σημαινει να εισαι Leader σε γκρουπ.
:a18: + :a19: στον Νikolasfazer που ξερει τι σημαινει να εισαι Σκουπα σε γκρουπ.
Ας μη υπήρχε ημιτελής αναφορά των γεγονότων σε δημόσιο display (κοινώς forum), για να μην παίρναμε θέση θες να πεις
:winka:
Αντικειμενικά, μια συγγνώμη μπορούσες να την πεις..
ΣΤΟΠ ! :beer:
Cpt. Haddock
06/06/2011, 11:26
Αφηστε τις κατινιες και βαλτε φωτο να πουμε :smokin:
Αφηστε τις κατινιες και βαλτε φωτο να πουμε :smokin:
http://sikam.files.wordpress.com/2009/11/katina.jpg
SAD KATINA :bigcry:
ατ δε περίφτερο Ι
θουβους, σνάιπερ, ντοκ
228154
ατ δε περίφτερο ΙΙ
μποκαρος, νικόλαςφέιζερ, γουρούνι γουρούνα (κάτιτέτοιο) :p
228155
ατ δε περίφτερο ΙΙΙ
περιμένοντας τον άκη.. δεν είχα τι να κάνω και φωτογράφιζα τον σνάιπερ :lol:
228156
κόφι Ι
πακμαν, μπάρτ
228157
απο δεξά.. σνάιπερ, ντοκ, δεβλέπωκαλά, ντέρτγκέρλ, δεβλέπωκαλά :wacko:
228161
βάσκας + γυναίκα (υποθέτω) :p
228162
έρρικα (βγάλεμαςφωτογραφίαείπα) :wacko:
228164
περιμένοντας τους αργούς Ι :smokin:
ταραντούλης
228165
περιμένοντας τους αργούς ΙΙ :smokin: :smokin:
:a8: :a2: :a07:
228166
μία ολάκερη φωτογραφία απτην ταβέρνα :lol:
228167
καφές νο2 Ι
ντιμζαμπ, νικόλαςφέιζερ
228168
καφές νο2 ΙΙ
πάκτεν, άκης, λιλιποΥα
228169
καφές νο2 ΙΙΙ
μπόκαρος, μπαρτ
228170
φωτογραφίες τέλος, ήταν η πρώτη εκδρομή που βαριόμουν να βγάλω τη φωτογραφική απτο τσαντάκι για κάποιο λόγο :sad:
έχω κι ένα βίντεο απτον καφέ2 που ειπώθηκαν διάφορα αλλά με απειλεί ο θουβου :smokin: :smokin:
αυτιά, και πάλι :beer: :beer: σε όλους
thou-vou
06/06/2011, 12:21
τώρα κατάλαβα ποιος είσαι από τη γωνία την οποία έβγαζες φωτο στο καφε κουρος... ετσι όπως το πας τα το δεις και το...
:D
α... επέστρεψα κι εγω αφου ευχαρίστησα τον vanda που με πέρασε για ντολμαδακι και με πλάκωσε στα λάδια... Αλλά είχα την τιμή να γνωρίσω εκείνο το ψιλόλιγνο αγόρι της οδικής... :eyepop:
blackbusa
06/06/2011, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
α... επέστρεψα κι εγω αφου ευχαρίστησα τον vanda που με πέρασε για ντολμαδακι και με πλάκωσε στα λάδια... Αλλά είχα την τιμή να γνωρίσω εκείνο το ψιλόλιγνο αγόρι της οδικής... :eyepop:
νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι να κανουμε το ταξιδι που λεγαμε...στα ''ψηλα''...θα φοραμε και τον καταλληλο εξοπλισμο χωρις παρεξηγηση...:blush:
thou-vou
06/06/2011, 12:26
λιπος??? :bigcry:
Εχετλαίος
06/06/2011, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
πάκτεν, ...
Τονε κουρέψατε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τονε κουρέψατε;
Nαι καλοκαίριασε
Ψάχνοντας να βρουμε το ρημάδι το καταφύγιο, κι αφού έχουμε ανέβει σε κάτι βουνά φτάνουμε σ' ενα πλάτωμα.. κανένας.. ούτε πουλί πετάμενο..
-Που είμαστε αξιότιμε σύντροφε;
-Δεν γνωρίζω αγαπητέ μου
-Μήπως να πάρουμε κάποιο τηλέφωνο;
-Βεβαίως, αλλά σήμα δεν έχουμε.. και να είχαμε, δεν ξέρουμε που είμαστε..
Και σκάει αυτοκίνητο.. 2 τύποι μέσα και μια κυριούλα.. βγαίνει εξώ, την ρωτάμε, μας λέει.. να ναι καλά.. Αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου ξεκινάει να φύγει με την πορτα ανοιχτη και την κυριούλα έξω να μας μιλάει ακόμα.. :bawl: :bawl: :lol:
sapila racing
06/06/2011, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και σκάει αυτοκίνητο.. 2 τύποι μέσα και μια κυριούλα.. βγαίνει εξώ, την ρωτάμε, μας λέει.. να ναι καλά.. Αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου ξεκινάει να φύγει με την πορτα ανοιχτη και την κυριούλα έξω να μας μιλάει ακόμα.. :bawl: :bawl: :lol:
Νόμιζε οτι θα την έπαιρνε ο Trooper δικάβαλο, αφού τον έψηνε η κυριούλα.
Nαναι καλά οι άνθρωποι με το Μερσεντικό, είχαμε λιώσει στο λιοπύρι... κάμποσες φορές μεχρι τότε.
http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg
:bawl:
Δεν μπορώ να δω το βιντεάκι, αλλά να υποθέσω οτι δείχνει τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού? :look:
Μοτορεμαλι
06/06/2011, 13:04
Τηλεσκοπικό πιρούνι ΜΙΚΕ.
228172
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
βάσκας + γυναίκα (υποθέτω) :p
Έχουνε κλείσει σπίτια από υποθέσεις ...:winka: