Σύνδεση

View Full Version : Νέο V-strom 2012 ???

Σελίδες : 1 [2] 3

makis206
24/06/2011, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εσύ αν δεν οδηγούσες Transalp θα ήσουν και γαμώ τα παιδιά. :lol:

Eπειδή τώρα μπερδεύτηκα, είναι ώρα να εκθειάσω το υπερτεράστιο τεχνολογικό επίτευγμα ή ώρα να κράξω το τριμπούρδελο που πήγα κι αναμάζωξα;:look:

:lol: :beer: :lol:

devil's animal
24/06/2011, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Εννοώ οτι στριβει ευκολα και ικανοποιητικά σε μετρια χέρια.... εν αντιθεση ενα TDM850 που ειχα ειχε τον άστριφτο ;)

:beer: :beer:

costas81
24/06/2011, 11:56
http://www.mrbike.gr/website/Street/Suzuki-DL650-V-Strom-2012.html

makis206
24/06/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
http://www.mrbike.gr/website/Street/Suzuki-DL650-V-Strom-2012.html

:eyepop:

Ώχ Παναγία μου τι έχει να γίνει πάλι...:bigcry:

229908

costas81
24/06/2011, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:eyepop:

Ώχ Παναγία μου τι έχει να γίνει πάλι...:bigcry:

αν δείς στις φώτος θα δείς ότι είναι ακριβώς τα ίδια ελαστικά με αυτά που φόραγε.

makis206
24/06/2011, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αν δείς στις φώτος θα δείς ότι είναι ακριβώς τα ίδια ελαστικά με αυτά που φόραγε.

Δεν το παρατήρησα αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις Κωστή, ίσως δεν το δούμε στο τέλος με τα εικονιζόμενα όμως, ποιος ξέρει..

:beer:

Stabak
24/06/2011, 12:13
μπορει να τα χει εξελιξει ο τσακ ;)

sovaros_user
24/06/2011, 12:28
Γιατι πολυ απλα καλέ μου φίλε, οι ταχυτητες ταξιδιου και φορτωμενου μηχανακίου δεν ειναι τα 180 σταθερα.... ειναι τα 140-150μαξ και αν σου τα επιτρέπει η καθε νομοθεσία.... και σε αυτό το μέσο επίπεδο που λες ενα στρομα ακολουθεί κορυφαία ενα αλλο με διπλασια τιμη, κυβικα και κατανάλωση...

ΥΓ: Αν θες, τα φρενα σε συναρτηση με το μπροστινο ειναι μπουρδελα στο στρομα... ειμαι ο πρώτος που το λεω αλλα μεχρι εκει.

Το ξαναλεω, βαρβατος δικαβαλος κ βαλιτσες, με 150 σταθερα με μοτερ 600 ποσο θα καψει εχεις ιδεα ? Κ αφου το στρωμα ακολουθει ανετα, ποιο μηχανακι δεν ακολουθει στις συνθηκες αυτες.
Οποιοδηποτε εχει ανεμοκαλυψη :D

Τα φρενα ειναι μπουρδελα... αλλα μεχρι εκει, πως μπορεις κ το λες ελαφρα τη καρδια αυτο... σαν να λεμε, δεν εχει θηκη για μικροπραγματα...

Το στρωμα μου αρεσε παντα σαν μηχανακι, αλλα επειδη θελει να το αγορασει ενας φιλος μου εκατσα κ την εψαξα την φαση, παρολο που αρεσει σαν σχημα στους ασχετους, δεν προσφερει τιποτα της προκοπης, κ το λεει αυτο ενας νεος οδηγος.

Stabak
24/06/2011, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Το ξαναλεω, βαρβατος δικαβαλος κ βαλιτσες, με 150 σταθερα με μοτερ 600 ποσο θα καψει εχεις ιδεα ? Κ αφου το στρωμα ακολουθει ανετα, ποιο μηχανακι δεν ακολουθει στις συνθηκες αυτες.
Οποιοδηποτε εχει ανεμοκαλυψη :D

Τα φρενα ειναι μπουρδελα... αλλα μεχρι εκει, πως μπορεις κ το λες ελαφρα τη καρδια αυτο... σαν να λεμε, δεν εχει θηκη για μικροπραγματα...

Το στρωμα μου αρεσε παντα σαν μηχανακι, αλλα επειδη θελει να το αγορασει ενας φιλος μου εκατσα κ την εψαξα την φαση, παρολο που αρεσει σαν σχημα στους ασχετους, δεν προσφερει τιποτα της προκοπης, κ το λεει αυτο ενας νεος οδηγος.

Λες να μην εχω ιδεα ρε συ... αφου το καβαλαω... και ειναι 649 παρακαλώ τα κυβικά...

Και ναι εχεις δικιο, οποιοδηποτε μηχανάκι εχει κάλυψη στον αέρα και μπορει να φορτωθεί σαν το στρόμα πχ ενα μπαντιτ 650 ή τα παλια φεηζερ τα 600 κλπ αν και IL4 σε σχεση με βε ειναι μια χαρα για ταξίδια και δεν απέχουν με τα αλλα μεγαλύτερα παρά στην άνεση των κυβικών. Ομως την δουλεια τους την κάνουν Α-νε-τα..

Τεσπα αφου το εχεις ψαξει.... κατι θα ξερεις :rotflmao: καλύτερα.... δεν θελω να πεισω κανένα, οποιος καταλαβαινει καταλαβαίνει, απλα με ενοχλει τυπακια να πουλανε μουρη συμφωνα με το hype και το ρευμα του καθε φορουμ χωρις καν να εχουν καβαλησει/τεσταρει/συγκρινει και με μηδαμινη πειρα... γουατέβα

ΥΓ: Η μιση κατηγορία δεν εχει φρένα και αυτο λογω σχεδιασμού και διαδρομών. Οταν τα φορτώνεις δε υπεράνω προδιαγραφών όπως κανουμε ολοι, οι ατέλειες δεν κρύβονται....

sovaros_user
24/06/2011, 13:27
[...] ΑΝ και IL4 σε σχεση με βε ειναι μια χαρα για ταξίδια [...]

Ναι, οι V ηταν εξαπανεκαθεν για ταξιδια ενω οι 4 σε σειρα.. για πολη :cry:

Stabak
24/06/2011, 13:35
Ενας v2 στη μεσαια κατηγορια ειναι πολύ προτιμότερος απο ένα ευστροφο σε σειρά κινητήρα ΓΙΑ ALL AROUND μηχανάκι...

συνεχισε να εκτίθεσαι... :o

nikos_abel
24/06/2011, 15:12
Ναι, οι V ηταν εξαπανεκαθεν για ταξιδια ενω οι 4 σε σειρα.. για πολη :cry:

Οι "V" ; (http://en.wikipedia.org/wiki/V_(2009_TV_series))

taisteal
24/06/2011, 15:56
Τεσπα αφου το εχεις ψαξει.... κατι θα ξερεις :rotflmao: καλύτερα.... δεν θελω να πεισω κανένα, οποιος καταλαβαινει καταλαβαίνει, απλα με ενοχλει τυπακια να πουλανε μουρη συμφωνα με το hype και το ρευμα του καθε φορουμ χωρις καν να εχουν καβαλησει/τεσταρει/συγκρινει και με μηδαμινη πειρα... γουατέβα

τυπακια..πουλανε μουρη...μηδαμινη πειρα...:eyepop: γνωριζεις προσωπικα ολους εμας που γραφουμε εδω στο φορουμ????ξερεις τι εχουμε οδηγησει??:mad:

Tpap
24/06/2011, 16:23
χμ...από που να το πιάσω και που να το αφήσω...?

Άσε που μου θιχτήκατε, κιόλΑ.

πειτε μου ρε σεις ειδικοι ενα μηχανάκι που μπορεις να το παρεις 3,5-4Κ μεταχ. και να γυρισεις απροβληματιστα ολη την ευρωπη δικαβαλος φορτωμενος και οικονομικώς, ακολουθωντας με ευκολια μεγαλυτερα, ισχυροτερα, ακριβοτερα, πολυπλοκοτερα καραβια του ειδους και στο τελος αν θες του βαζεις και μια φφωτια στην ομονοια και περνεις το επόμενο το L02;
Μου γινατε ολοι γρηγοροι και το στρομα δεν σας αρκει για να κανετε τις "περιπετειες" σας... :eek:

πολλά μηχανάκια φίλε μου θα μπορούσες να βρεις στην παραπάνω τιμή που να κάνουν ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ τον γύρο της ευρώπης...
και δεν έχει να κάνει η παραπάνω διαπίστωση με το πόσο γρήγορος ή όχι είμαι...(αν και πουθενά δεν έβαλα την λέξη ταχύτητα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από moor
Ειμαι κατοχος vstrom,και εχω στην πλατη μου πανω απο 200000χλμ.Eχω λιωσει πολλα μηχανακια και συμφωνα με καποιους παραπανω δεν εχω ιδεα απο moto!Μηπως πρεπει να το πουλησω;;:nono:

Κανένας δεν είπε ότι δεν έχεις ιδέα. Μπι κουλ. Είπα μόνο τι κοιτάνε και σε τι αρέσκονται οι αδαείς. Αν νιώθεις όμως έτσι κι εσύ, πάω πάσο.
Μην πουλάς ακόμη, κρατα το.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Από το 2008 που είμαι εδώ μέσα , όλοι ξερολες το παίζανε.
είναι αυτοί που μια ζωή μας κράζουν μη έχοντας υπ'οψιν το λεγόμενο Μοτοσυκλετιστικο πνεύμα που μάλλον έχει εξατμιστεί.

Εγώ πάλι από το '07 που είμαι εδώ μέσα, διαβάζω απόψεις.
Μοτοσυκλετιστικό πνευμα είναι να συμφωνώ και να επαυξάνω για κάθε αγορά που θα κάνεις...?
Κι εσύ αντίστοιχα σε μένα...?
Για ίσιωσε το λίγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
To Τransalp πάει καλύτερα σε χώμα και σε κλειστούς επαρχιακούς

Το Versys ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο και στη πολη το αφηνει πισω

Συμφωνώ με τον ΕΛΛ, και σημειώνω ότι (αν και δεν θα το επέλεγα ποτε) το τρανσάλπ, κάνει καλλίτερα ό,τι κάνει το στρωμα. Μπορεί ελάχιστα καλλίτερα, αλλά τα κάνει. Και είναι πιό φιλικό.

(Για να μην πώ ότι το τελευταίο 650 με τα διπλά δισκόφρενα εμπρός είναι ακόμη καλλίτερο από το καινούργιο ταρνσάλπ...)

Καλώς η κάκως στην κατηγορια αυτή το στρόμα ειναι κορυφαίο για αυτό που προσφέρει με αυτό το αντίτιμο και συντήρηση. Τελεία και παυλα. Υπαρχουν πολλα μηχανάκια καλύτερα και χειρότερα αλλα δεν υπάρχει ΕΝΑ που να συνδυάζει όλες τις μετριότητες μαζί οπως το στρόμα και ενας ταξιδιώτης πιο πολύ ΕΚΤΙΜΑ το μέτριο, το προβλέψιμο και το απροβλημάτιστο (για να τα βελτιώσει στο επόμενο ταξίδι πρακτικα) παρά τις ακτινικές τα usd και τα >100 άλογα....
.
..
.
. Το μηχανάκι τα υπόλοιπα τα κάνει με άνω του μετρίου στανταρντς και πιστεψε με εχω καβαλήσει πολύ καλα μηχανάκια για να το λέω!

σου έχω απαντησει παραπάνω....διαφωνώ με ό,τι λές αν και σέβομαι τις απόψεις σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

1. εδω λοιπον που ειμαστε πουl μουρ (οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) θελαμε ενα μηχανακι που να μπορει να πηγαινει πολη (για να μην πηζουμε), να πηγαινει χαλκιδα-λουτρακι για μπανιο - καφε, να βγαινει για κανα ταξιδι παραεξω με σχετικη ευκολια φορτωσης και ταχυτητες 140-150, να αρεσει στα γκομενακια (γιατι το θεωρουν μεγαλη μηχανη και μοιαζει με BMW :lol: ), και να εχει αρχοντικη θεση οδηγησης (για να μας κοζαρουν με το σπαστο κρανος).

2. ουσιαστικα το καμουφλαρουν ωστε να δειχνει μεγαλο και ακριβο για να πιασουν παλι τα λεφτα του μεσου αναβατη που δεν θα κοιταξει το περιεχομενο αλλα το περιτυλιγμα.. :a56:

συμφωνώ και στις δύο τοποθετήσεις....:wave2:

Lioulios
24/06/2011, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από moor
Ειμαι κατοχος vstrom,και εχω στην πλατη μου πανω απο 200000χλμ.Eχω λιωσει πολλα μηχανακια και συμφωνα με καποιους παραπανω δεν εχω ιδεα απο moto!Μηπως πρεπει να το πουλησω;;:nono:

Wellcome

δηλαδη το στρωμα μπορει να ακολουθησει μπεμπα 1200 gs στην εθνικη...

Να κοντραριστεί όχι ,αλλά να ακολουθήσει σίγουρα Ναι.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=118866

Δείτε το ,αν δεν το έχετε δει . Αξίζει το ταξιδιωτικό του Μανώλη .

sotos 8
24/06/2011, 16:39
Tpap
Συμφωνώ με τον ΕΛΛ, και σημειώνω ότι (αν και δεν θα το επέλεγα ποτε) το τρανσάλπ, κάνει καλλίτερα ό,τι κάνει το στρωμα. Μπορεί ελάχιστα καλλίτερα, αλλά τα κάνει. Και είναι πιό φιλικό. (Για να μην πώ ότι το τελευταίο 650 με τα διπλά δισκόφρενα εμπρός είναι ακόμη καλλίτερο από το καινούργιο ταρνσάλπ...)

Καιει περισοτερο ειδικα αν το ζορισεις , ταξιδευει με 40 χλμ λιγοτερα , και στο στρυβω εχουν μεγαλη αποσταση αλλα το TR παει χωμα ανετα ενο το V S μονο αν ο χωματοδρομος ειναι σε επιπεδο ασφαλτου.

sovaros_user
24/06/2011, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Wellcome

Να κοντραριστεί όχι ,αλλά να ακολουθήσει σίγουρα Ναι.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=118866

Δείτε το ,αν δεν το έχετε δει . Αξίζει το ταξιδιωτικό του Μανώλη .

Οκ, αν δηλαδη παω με το χορνετ στην κινα, οι φωτογραφιες μου θα αποτελουν αποδειξη οτι το χορνετ ειναι μηχανακι ταξιδιου :bigcry: :bigcry:

Κατι αλλο, αφου λες μπορει να ακολουθησει, συμφωνω, πες μου 1 μηχανακι που ΔΕΝ ακολουθει την... GS αφου το αναφεραμε... οχι μονοκυλινδρο βεβαια, μη μου πεταξεις κανα XT κ λιποθυμησω :eyepop:

Lioulios
24/06/2011, 17:11
αχαχχαχαχαχχ Μαλάκα Πανόπτικε,τώρα κατάλαβα πως είσαι εσύ .

Το χόρνετ ...Βάλτου φωτιά και κάΦτο να πάρεις κανένα σοβαρό μηχανάκι .

Τα λέμε .

:wave2:

sovaros_user
24/06/2011, 17:15
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νωρις με καταλαβες...

Σοβαρο μηχανανακι = V-Strom ? :confused: :confused: :confused:

Joyrider
24/06/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Το χόρνετ ...Βάλτου φωτιά και κάΦτο να πάρεις κανένα σοβαρό μηχανάκι.

Ωωωωω τι του είπεεε :look:

:a014: :a014:

granazi
24/06/2011, 17:48
με το μπαρδον δηλαδης, και επειδη δεν διαβασα τα προηγουμενα

παλι μαλωνετε αν το οποιοδηποτε μηχανακι σε παει αυτο η το πας εσυ? :lol:

panos1050
24/06/2011, 18:31
νεο v strom
ουαουουουουουουουουουουυουουου

το περιμενα τοσα χρονια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :lol: :lol:

περα απο την πλακα το στρομα ειναι ενα απροβληματιστο μηχανακι και τιποτα αλλο

δεν σου προσφερει καμια συγκινηση δεν σε φτιαχνει πουθενα αλλου περαν της αξιοποιστιας

οποιος κα@#νει με αυτο πασο

υπαρχουν ομως και οι αλλοι που θελουν κατι παραπανω απο το να μην (χαλαει)

οσο για το νεο vstrom ,ο κινητηρας θα ειναι παλι κατα 90% 650 κυβικα

και η εμφανιση θα γινει λιγο πιο νεανικη,ενα μεγαλο facelift:beer:

Joyrider
24/06/2011, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
δεν σου προσφερει καμια συγκινηση δεν σε φτιαχνει πουθενα αλλου περαν της αξιοποιστιας

Αμάν πια και σε αυτό τη χόντα αντιγράφουν :lol: :rolleyes:

panos1050
24/06/2011, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αμάν πια και σε αυτό τη χόντα αντιγράφουν :lol: :rolleyes:

Joyrider
24/06/2011, 20:58

Put the beer down slowly και άσε τα τσουγκρίσματα, honda έχω :evil:

:lol:

panos1050
25/06/2011, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Put the beer down slowly και άσε τα τσουγκρίσματα, honda έχω :evil:

:lol:

μα δεν το εκανα για κακο

απλως συμφωνω με αυτο που ειπες

αντε ξανα:beer:

irinia
25/06/2011, 07:25
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ............ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

Άλλά...........

Όχι καί τό τρανσάλπ είναι καλύτερο σέ όλα άπό τό vstrom.
Tά είχα καί τά δύο τά μηχανάκια.
Τό τρανσάλπ κάνει τά ίδια άλλά είναι μία κλάση κάτω.
Στά πάντα,ταξίδι,όδική συμπεριφορά,προστασία άπό άέρα,
έπιδόσεις........
Άξιοπιστία..?? ΙΣΑΞΙΑ.
Στό 650 άναφέρομαι,έκτός άπό τό ότι πάει καλύτερα στό χώμα.
Καί ποιός ένδιαφέρεται..??
Δέν είναι αύτά τά μηχανάκια γιά όδήγηση στό χώμα.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ......!!
Γιά τό 700 τί νά πούμε...??
Κάτι δέν πήγε καλά,άκόμα καί σέ αύτόν τόν τομέα πού ήταν
τό καμάρι τής Χόντα,τήν άξιοπιστία....!!
Ή συναρμολόγηση σέ Ίταλίες ,Ίσπανίες......ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ....!!
Τέλεια θέση όδήγησης,δένει μέ τόν όδηγό,φοβερή άνεση,
όχι όμως τόσο καλή προστασία άπό τόν άέρα όπως τό vstrom.
Tό ότι ύπάρχουν σέ προσφορά άκόμα κομμάτια τού 2008
λέει πολλά...!!
ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ όπως τό παλιό τρανσάλπ.
Έμένα μού φάνηκε καί ΒΑΡΥ.
Πολύ σωστά τόνισαν κάποιοι φίλοι πώς μερικοί μπαίνετε έδώ μέσα
γιά νά ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ άπλώς.
Μήν ξεχνάτε όμως ότι δέν είναι όλος ό κόσμος μιά ΜΑΛΑΚΙΑ...!!
Ίσως κάποιοι διαβάζουν μέ σκοπό σοβαρό προσπαθώντας νά όδηγηθούν
στή σωστή έπιλογή όπως έκανα καί γώ πρίν 5 χρόνια προσπαθώντας
νά μάθω γιά τό vstrom γιά νά τό άγοράσω.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ.............καί
νά άφήνετε μόνο σκόνη τραβάτε στά άνέκδοτα.
Δέν είναι όλο τό φόρουμ ένα άνέκδοτο.
Άντιλαμβάνομαι μερικούς πού έχουν τήν ψώρα καί τό πάθος
νά στηρίξουν τήν έπιλογή τους.
Έπίσης βλέπω καί τήν άγωνία σέ κάποιους άλλους μέσα άπό δώ
ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...........
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...!!

Όμως όλα έχουν τά όρια τους.
Γράψτε τή γνώμη σας,πού έτσι κι άλλιώς είναι ύποκειμενική,άλλά μέχρι έκεί.
Αύτοί πού διαβάζουν δέν είναι όλοι ΧΑΝΟΙ...!!

Έσύ βρέ κούκλε πού μάς τρέλλανες μέ τό μέ πόσα ταξιδεύει τό bmw
μέ βαλίτσες κ.λ.π......
άντιλαμβάνεσαι ότι είσαι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...??
Ποιός σού είπε ότι τό ζητούμενο άπό τό vstrom είναι νά ταξιδεύει μέ 180
καί τό πόση βενζίνη καίει στά 180...??
Τό ξέρεις ότι οί βαλίτσες σου άναγράφουν μέγιστη ταχύτητα 110-120...??
Σέ πληροφορώ λοιπόν ότι τό vstrom ταξιδεύει τέλεια μέ 140-150
ΚΑΡΑΦΟΡΤΩΜΕΝΟ...........ΤΙΓΚΑ....!!!
Μού μιλάς γιά ένα μηχανάκι πού κάνει ΠΡΩΤΟΝ 16000 εύρώ.....!!
Άγοράζω λοιπόν τώρα πλέον 2 vstrom μέ 14000 καί έχω καί 2 χιλ. γιά βενζίνες
γιά 3 χρόνια.....!!!!
Όσο γιά τά μεταχειρισμένα 1200, τά πουλάνε πάνω άπό 8500-9000 τά πενταετίας....!!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ γιά τά ύπόλοιπα
πού άφορούν τό 1200....!!!
Μόνο ένα ,βάλτο στήν πόλη καί θά τό πάρεις σύντομα στά χέρια...!!
Άσε πού είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.
Πρός τί ή σύγκριση λοιπόν...??
Άν ό καθένας θυμάται τό τί κάνει τό δικό του μηχανάκι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ άπό τό vstrom καί κάθεστε καί τά γράφετε όλοι έδώ μέσα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
αύτοί πού ένδιαφέρονται.

Καί κάτι τελευταίο.....

Τό δικό μας μηχανάκι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...!!
Ίσως νάναι τό καλύτερο γιά ΜΑΣ.
Ίσως νά τό άγαπάμε.
Ίσως νά μάς βολεύει.
Ίσως νάμαστε συναισθηματικά δεμένοι.

ΑΛΛΑ..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...!!!

Άντε χαλαρώστε...........καλές βόλτες καί ΠΡΟΣΟΧΗ οί καυλόγκαζοι.....!!!

:wave2: :beer: :beer:

daz
25/06/2011, 08:10
Οι οδηγοί των V-Strom έχουν πάρει κάτι απ' τον Τσακ.

Δεν σηκώνουν αστεία! :lol:

229959

vassilis79
25/06/2011, 10:26
Επειδη τυχαινει και εγω οπως αρκετοι αλλοι να εχω ενα v strom ,
θα σας πω την αποψη μου για αυτο .
Ειναι ενα μηχανακι σαφως καλυτερο απο το transalp 650 .
(To transalp ηταν το προηγουμενο μηχανακι μου . )

Δεν ειναι πουθενα το καλυτερο , αλλα κανει πολλα πραγματα ικανοποιητικα
σε βαθμο που δεν μπορουν αλλα μηχανακια με το ιδιο κοστος αγορας και συντηρησης.

Ενα GS1200 μπορει να ταξιδεψει πιο ανετα , ενα GSXR να στριψει καλυτερα κ.ο.κ.
Αυτα τα κριτηρια ομως δεν νομιζω να χωρανε σε μια συζητηση

Ειναι ενα value for money μηχανακι γι' αυτο και πουλησε τοσο πολυ .
Στα €8500 που το ειχε ο Σφακιανακης μεχρι πριν λιγες μερες δεν το ακουμπαγα ουτε για αστειο.
Στα €7000 ειναι μια τιμια αγορα .

daz
25/06/2011, 11:13
Ρε τι σας έχει πιάσει όλους τους κατόχους να λέτε πως το μηχανάκι τα κάνει όλα και δεν διακρίνεται σε τίποτα και είναι η μέση λύση κτλ?

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

Τέλος..

Έχει μεγάλη αυτονομία και λογική κατανάλωση. Έχει καναπέ για δύο. Χώρους να φορτώσεις και την πραμάτεια σου ακόμα και για μετακόμιση. Καλή κάλυψη απ' τον αέρα. Τον δυνατότερο κινητήρα στην κατηγορία του. Συνεπώς μπορεί να κρατήσει τις μεγαλύτερες μουαγέν ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. Αναρτήσεις που στο ταξίδι κρίνονται επαρκείς. Αξιοπιστία. Φθηνά ανταλλακτικά παντού και πάντα.

Είναι είναι το καλύτερο ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. Τόσο καλό μάλιστα που μπορεί να συγκρίνεται με μεγαλύτερα. Φυσικά σε μια απευθείας σύγκριση με μεγαλύτερα, δεν έχει καμία τύχη αλλά το σύνολο των χαρακτηριστικών που συγκεντρώνει δεν τα βρίσκεις όλα μαζί, σε κάποιο άλλο μηχανάκι ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του. Εξ' άλλου αυτό δεν ήταν που έφαγε τον μεγάλο του αδελφό?

Και επειδή, στο ταξίδι είναι στην κορυφή της κατηγορίας λέμε ότι μπορεί να ακολουθήσει μεγαλύτερα. Γιατί έχει τους χώρους να το φορτώσεις τα ίδια με ένα μεγαλύτερο. Τον κινητήρα να υποστηρίξει όλο αυτό το βάρος. Την κάλυψη για να κουραστούν και οι δύο το ίδιο. Ναι το το bandit φυσικά και μπορεί να ακολουθήσει ένα gs1200. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΌΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ στο ταξίδι. Το στρόμα λέμε ότι μπορεί γιατί έχει την δυνατότητα να φορτωθεί ότι και ένα gs μαζί με δύο άτομα να ανέβουν στην εγνατία και να ταξιδέψουν έχοντας τον ίδιο προορισμό. Το bandit απλά δεν μπορεί να ακολουθήσει το gs στην Αφρική. Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι ακολουθεί μεγαλύτερα και όχι ότι πάει και αυτό με 180 στην ανηφόρα με δύο άτομα και κόντρα αέρα και έχει και γκάζι για προσπέραση.

Αν ξεφύγουμε τώρα απ' το ταξίδι επικρατεί το χάος και η αναρχία. Βαρύ, μεγάλο κτλ κτλ. Όλα αυτά που στο ταξίδι το κάνουν ιδανικό τώρα στρέφονται εναντίων του. Και αυτά που στο ταξίδι σου είναι αδιάφορα ή απλά επαρκή τώρα αποτελούν πρόβλημα. Αν δεν είσαι ταξιδιώτης δεν έχεις κανένα λόγο να πάρεις στόμα. Είναι παντού χειρότερο απ' οτιδήποτε άλλο.

Θες πόλη και ορεινό στροφιλίκι? Versys.

Θέλεις την χρυσή μετριότητα σε όλα? Transalp

Θέλεις χώμα και πόλεμική εμφάνιση? Tenere.

Τώρα θα πάψει επιτέλους αυτή η ιστορία με το v strom για να συνεχίσουμε την πλάκα? :lol:

daz
25/06/2011, 11:20
Παρακαλώ τους κατόχους να μην μπαίνουν στον κόπο να μας λένε πως είναι και στην πόλη καλό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Το ότι μπορεί να κυκλοφορεί και στην πόλη δεν λέει κάτι. Και το gs μπορεί.

Το ότι κάνει και άλλα πράγματα εκτός από ταξίδι είναι γνωστό. Και άλλα κάνουν.

Απλά το stroma όλα τα άλλα τα κάνει χειρότερα.

Ναι στρίβει, και στα κατάλληλα χέρια στρίβει πιο γρήγορα και από ducati. Αυτό όμως δεν το κάνει στριφτερό και γρήγορο κτλ.

Tpap
25/06/2011, 12:42
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.
Τέλος..

Στην κατηγορία του. Στο ταξίδι.

Ακόμη κι έτσι να είναι, αν η προτεραιότητά σου είναι το ταξίδι γιατί να μην πάρεις ένα μηχανάκι που φτιάχθηκε ΓΙΑ ΤΑΞΊΔΙ....??!!!

Καί όχι κάποιο που φτιάχθηκε ΚΑΙ για ταξίδι...? απλή ερωτηση κάνω αδελφέ...

tzimispanousis
25/06/2011, 12:45
Εχω βαρεθει να ακουω οτι το vstrom κανει φοβερο ταξιδι και οτι δεν εχει παρουσιασει προβληματα κτλ κτλ κτλ κτλ

Λες και οι αλλες ΟΛΕΣ σπανε οποτε ειναι μοναδικον προνομιον του στρωματος

Το οτι ταξιδευει βασιλικα δεν μου λεει τιποτα για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, διοτι αν ηθελα να μαζευω χιλιομετρα χωρις κανενα οδηγικο ενδιαφερον τοτε θα επαιρνα αυτοκινητο, να χωραει μεσα και το ταπερ με τα κεφτεδακια

Η μοτοσυκλετα ως κατασκευη ειναι ενα παιχνιδι, που οπως καθε παιχνιδι δεν προσφερει καμια πρακτικοτητα, ειναι για να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ

Φυσικα αλλο το να παρεχει ΚΑΙ ανεση η μοτοσυκλετα και αλλο να κανει ΜΟΝΟ αυτο

Το στρωμα απο τοτε που βγηκε ηταν ενα αδιαφορο προιον για αδιαφορους αναβατες

ΚΑΝΕΙΣ δεν πηρε vstrom επειδη το εβλεπε και ελεγε ''ω ρε μανα μ, θελω να το καβαλησω και να επιτεθω στις στροφες''
Υπαρχουν και αλλα μηχανακια που ειναι ετσι, αλλα αυτο δεν ειναι ετσι ουτε σχεδιαστικα

Βεβαια κανεις δεν μπορει να πει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια ΚΑΛΗ μοροσυκλετα, αλλα μεχρι εκει

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν σε ΕΜΠΝΕΕΙ, INSPIRE οπως λενε και στο χωριο μου, και αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του για το μοτοσυκλετικο κοσμο
Ειναι ενα nissan tiida, καλο αγιο αλλα ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ενα απλο μεταφορικο μεσο

Στην Ελλαδα πουλησε γιατι ειναι το φτηνο SUV των μοτοσυκλετων, πολυ ογκος και μικρη τιμη
Παει και καλα, πολυ πιο γρηγορο απο το translap 650 που ηταν ο πρωην βασιλιας της κατηγοριας, οποτε η επιτυχια ηταν εξασφαλισμενη

Απο ποτε ομως ο Ελληνας καταναλωτης, και ειδικα οχηματων, εχει τεχνογνωσια και ξερει να επιλεγει?

Εγω χαιρομαι που υπαρχει για να διακρινω πιο ευκολα τους γνησιους μοτοσυκλετιστες απο τους ''χρηστες δικυκλων''

granazi
25/06/2011, 12:46
τα κλαρια που εχουν καρπο χτυπανε :p

sovaros_user
25/06/2011, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Έσύ βρέ κούκλε πού μάς τρέλλανες μέ τό μέ πόσα ταξιδεύει τό bmw
μέ βαλίτσες κ.λ.π......
άντιλαμβάνεσαι ότι είσαι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...??
Ποιός σού είπε ότι τό ζητούμενο άπό τό vstrom είναι νά ταξιδεύει μέ 180
καί τό πόση βενζίνη καίει στά 180...??
Τό ξέρεις ότι οί βαλίτσες σου άναγράφουν μέγιστη ταχύτητα 110-120...??
Σέ πληροφορώ λοιπόν ότι τό vstrom ταξιδεύει τέλεια μέ 140-150
ΚΑΡΑΦΟΡΤΩΜΕΝΟ...........ΤΙΓΚΑ....!!!

Καί κάτι τελευταίο.....

Τό δικό μας μηχανάκι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...!!
Ίσως νάναι τό καλύτερο γιά ΜΑΣ.
Ίσως νά τό άγαπάμε.
Ίσως νά μάς βολεύει.
Ίσως νάμαστε συναισθηματικά δεμένοι.

Εσεις εχετε την ταση να συγκρινετε το στρομ με οτι εχει ροδες κ ειναι στην ιδια κατηγορια... μη μου ζητας τα ρεστα... φυσικα κ θα τα συγκρινω... γυρνα λιγο πισω να δεις τι ειπωθηκε...

Σεβαστη η δευτερη παραγραφος...

Τελος παντων, εγω εχω να πω λιγο πραγματα, πρωτον πως γινεται να ειναι κορυφαια μια μηχανη επειδη συνδιαζει απλως μετριοτητες. φρενα απαραδεκτα εν ετη 2011 κ ποιοτητα κατασκευης... ας το καλυτερα...
δευτερον πως γινεται να χαρακτηριζετε μια μηχανη κορυφαια για ταξιδι οταν εχει 600 κυβικα κ δυο κυλινδρους.

Κανω με ακαταλληλη μηχανη 4 κυλινδρων κ 100 ιππων ταξιδια αθηνα-χαλκιδικη φορτωμενος... η ισχυς πολλες φορες μου ελειψε, μηπως το στρωμα ειναι αυτο που εψαχνα τοσο καιρο ?

panos1050
25/06/2011, 13:05

Ναι στρίβει, και στα κατάλληλα χέρια στρίβει πιο γρήγορα και από ducati. Αυτό όμως δεν το κάνει στριφτερό και γρήγορο κτλ.

ΕΠ, τι λες ?????

εχεις πιει κατι ????????????

μονο αν το ducati το αδηγαει η γιαγια μου,
που και παλι δεν θα ειναι σιγουρο :smokin: :smokin:

sovaros_user
25/06/2011, 13:28

Άγοράζω λοιπόν τώρα πλέον 2 vstrom μέ 14000 καί έχω καί 2 χιλ. γιά βενζίνες
γιά 3 χρόνια.....!!!!

οχι ρε, καλτερα παρε ενα ιννοβα να εχεις βενζινη για παντα :smokin:
(δεν κανει για ταξιδι, αλλα κουτσα στραβα θα το βγαλεις, ειναι πολλα τα λεφτα)

tzimispanousis
25/06/2011, 13:46
ΕΠ, τι λες ?????

εχεις πιει κατι ????????????

μονο αν το ducati το αδηγαει η γιαγια μου,
που και παλι δεν θα ειναι σιγουρο :smokin: :smokin:

Nαι καλα χαλαρωσε

Τα Ευρωπαϊκα βλεπεις εχουν προνομιο να στριβουν μονο αυτα και μονο χεραδες τα αγοραζουνε....
Και μονο που βλεπεις ducati επανω αυτοματως ειναι πιο στριφτερο και ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ καποιος αλλος οδηγος με αναρτησεις σουβλακια και γκαζι κουζινας να στριβει πιο γρηγορα
Τα εχουμε πει, τα μηχανακια ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

daz
25/06/2011, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Στην κατηγορία του. Στο ταξίδι.

Ακόμη κι έτσι να είναι, αν η προτεραιότητά σου είναι το ταξίδι γιατί να μην πάρεις ένα μηχανάκι που φτιάχθηκε ΓΙΑ ΤΑΞΊΔΙ....??!!!

Καί όχι κάποιο που φτιάχθηκε ΚΑΙ για ταξίδι...? απλή ερωτηση κάνω αδελφέ...

Έλα μου ντε! Εμένα ρωτάς? :lol:

Παρ' όλα αυτά θα κάνω μια προσπάθεια να απαντήσω.

1. Το επιλέγεις επειδή σου αρέσει εμφανισιακά και σου αρέσουν και τα ταξίδια. Συνεπώς με τα υπόλοιπα συμβιβάζεσαι.
2. Επειδή δεν έχεις αρκετά λεφτά για να αγοράσεις 800άρι ή 1000άρι.
3. Επειδή δεν έχεις πρόβλημα να συμβιβαστείς με οτιδήποτε εκτός απ' τις ταξιδιωτικές ικανότητες.
3,5. Επειδή απλά σου αρέσει.
4. Επειδή το πουλάει ο κολλητός σου και ξέρεις ότι η μηχανή είναι χαρτί.
5. Επειδή αρέσει στην Μαρία.
6. Δεν υπάρχει.
7. Επειδή είναι στην μόδα.
8. Επειδή είσαι άσχετος και ο κολλητός σου, σου είπε πως είναι η καλύτερη μηχανή.
9. Το οδηγεί και ο Τσακ Νώρις.
10. Είδες το ταξιδιωτικό του ΠανΒας με τις bmw στην Έρημο και κόλλησες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimispanousis
Εχω βαρεθει να ακουω οτι το vstrom κανει φοβερο ταξιδι και οτι δεν εχει παρουσιασει προβληματα κτλ κτλ κτλ κτλ

Λες και οι αλλες ΟΛΕΣ σπανε οποτε ειναι μοναδικον προνομιον του στρωματος

Το οτι ταξιδευει βασιλικα δεν μου λεει τιποτα για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, διοτι αν ηθελα να μαζευω χιλιομετρα χωρις κανενα οδηγικο ενδιαφερον τοτε θα επαιρνα αυτοκινητο, να χωραει μεσα και το ταπερ με τα κεφτεδακια

Η μοτοσυκλετα ως κατασκευη ειναι ενα παιχνιδι, που οπως καθε παιχνιδι δεν προσφερει καμια πρακτικοτητα, ειναι για να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ

Φυσικα αλλο το να παρεχει ΚΑΙ ανεση η μοτοσυκλετα και αλλο να κανει ΜΟΝΟ αυτο

Το στρωμα απο τοτε που βγηκε ηταν ενα αδιαφορο προιον για αδιαφορους αναβατες

ΚΑΝΕΙΣ δεν πηρε vstrom επειδη το εβλεπε και ελεγε ''ω ρε μανα μ, θελω να το καβαλησω και να επιτεθω στις στροφες''
Υπαρχουν και αλλα μηχανακια που ειναι ετσι, αλλα αυτο δεν ειναι ετσι ουτε σχεδιαστικα

Βεβαια κανεις δεν μπορει να πει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια ΚΑΛΗ μοροσυκλετα, αλλα μεχρι εκει

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν σε ΕΜΠΝΕΕΙ, INSPIRE οπως λενε και στο χωριο μου, και αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του για το μοτοσυκλετικο κοσμο
Ειναι ενα nissan tiida, καλο αγιο αλλα ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ενα απλο μεταφορικο μεσο

Στην Ελλαδα πουλησε γιατι ειναι το φτηνο SUV των μοτοσυκλετων, πολυ ογκος και μικρη τιμη
Παει και καλα, πολυ πιο γρηγορο απο το translap 650 που ηταν ο πρωην βασιλιας της κατηγοριας, οποτε η επιτυχια ηταν εξασφαλισμενη

Απο ποτε ομως ο Ελληνας καταναλωτης, και ειδικα οχηματων, εχει τεχνογνωσια και ξερει να επιλεγει?

Εγω χαιρομαι που υπαρχει για να διακρινω πιο ευκολα τους γνησιους μοτοσυκλετιστες απο τους ''χρηστες δικυκλων''

Μερικοί την συγκίνηση την ψάχνουν μέσα στο ταξίδι και όχι στην μηχανή. Για μερικούς είναι απλά το μέσον να κάνουν αυτό που θέλουν. Το ταξίδι που ονειρεύονται. Όταν αποφασίσεις να πας "οπουδήποτε" θα πάρεις αυτό που θα σε πάει και θα σε φέρει, άνετα και οικονομικά. Αυτοί που ταξιδεύουν με αρχαιολογίες δλδ τι να πουν? Ή μάλλον τι να τους πούμε εμείς? Που πας ρε φίλε με το χάρχαλο στην Αφρική? Δεν έχει να σου προσφέρει συγκινήσεις αυτό το μηχανάκι!
Και σε ρωτώ. Αν έχεις σκοπό να πας Μογγολία, έχει σημασία αν θα πας με στρομα ή κτμ? Πριν απαντήσεις σου λέω πως για μερικούς δεν έχει. Και επειδή εγώ έχω πιάσει τα άκρα, σύμπτυξέτα λίγο για να δεις την αλήθεια.
Μερικοί βλέπουν το Αλεξ/λη Ηγουμενίτσα όπως κάποιοι άλλοι το Θεσ/κη-Ισπανία.
Κατά βάση όμως συμφωνώ μαζί σου.

Πρέπει να φύγω για τη Πόλη. Τάσε θα είμαι Αθήνα για 3 εβδομάδες. Κανόνισε να τα πούμε σε καμιά συγκέντρωση (παλπ ή οπουδήποτε). Το τηλ μου το έχεις. :wave2:

Ζεύκας
25/06/2011, 14:29
Τάσε θα είμαι Αθήνα για 3 εβδομάδες. Κανόνισε να τα πούμε σε καμιά συγκέντρωση (παλπ ή οπουδήποτε). Το τηλ μου το έχεις. :wave2:

και η πουτάνα ούτε ένα π.μ. δεν στέλνει... :rolleyes:

nio1981
25/06/2011, 14:37
λιγα λογια σαν χρηστης δικυκλου

1.συμφωνω στα περισσοτερα με τον daz
2.φιλε tzimispanousis...1 χρονο με το στρωμα και μετα απο 19000 χλμ με το 90% αυτων σε βουνο(ρωτα daz-vaska-spyro) θα σου πω οτι αυτα που προσφερει ειναι παρα πολλα για αυτα που ζηταει(αγορα-καταναλωση-συντηρηση)...ναι θα ηθελα την δυναμη του 990...αλλα δεν εχω λεφτα για κτμ....ναι θα ηθελα τις τελικες του ζευκα...αλλα δεν ταιριαζει ο σωματοτυπος μου για τουονο...ναι ζηλευω τους στριταδες οταν μπαινουν πιστα και ξυνουν...αν ηταν καλυτερα τα οικονομικα μου ισως να χτυπαγα κατι φτηνο μεσαιο να πηγαινω και εγω μαζι με τον allstaff στα μεγαρα...αλλα δεν...τελος παντων...δεν μου αρεσει η γενικοποιηση και γιαυτο μπηκα στον <κοπο> να σου απαντησω...και σαφως δεν ειμαι αδιαφορος αναβατης και ας εχω στρωμα....μπατηρης ναι το δεχομαι :rotflmao: ....και επισης κανεις λαθος οτι δεν εμπνεει....μακαρι να ειχα χρονο και θα ειχα αλλα 20000 χλμ...

τελος απαιτω να κανετε ερανο....ANTSOAR αναψες φωτιες ρε.....:bawl: :bawl: :bawl:

panos1050
25/06/2011, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimispanousis
Nαι καλα χαλαρωσε

Τα Ευρωπαϊκα βλεπεις εχουν προνομιο να στριβουν μονο αυτα και μονο χεραδες τα αγοραζουνε....
Και μονο που βλεπεις ducati επανω αυτοματως ειναι πιο στριφτερο και ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ καποιος αλλος οδηγος με αναρτησεις σουβλακια και γκαζι κουζινας να στριβει πιο γρηγορα
Τα εχουμε πει, τα μηχανακια ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

δεν ειπα οτι στριβουν μονα τους,

αλλα στριβουν πολυ καλυτερα ,πιο σιγουρα ,παντου και παντα

αυτα απο κατασκευης, βλεπε πλαισιο,αναρτησεις,φρενα

που οσο κανουν αυτα απο ενα ευρωπαικο ,κανει ολοκληρο το vstrom

ο φιλος ειπε οτι στα καταλληλα χερια το vstrom κανει διαφορα

ονειρεψου τον ιδιο οδηγο με ευρωπαικο ,

η τελεια ονείρωξη:lol: :lol: :beer:

Stabak
25/06/2011, 19:05
μπορω να πω οτι το στρόμα με τους σουμιέδες στριβει πολύ καλύτερα απο τα μισα low budget μηχανάκια της ντουκάτι....

οπως και οτι υπάρχουν δεκα χιλιαδες μηχανάκια καλυτερα σε διαφορετικούς τομεις απο το στρόμα....

επαναλαμβανομαστε και ειναι αστείο...

το μονο που δηλώθηκε ειναι πως για το κοστος και την συντήρηση και την κατηγορία του ειναι κορυφαίο μηχανάκι... και δυστυχως ή ευτυχώς ειναι... αν και θα πρεπε πολλες εταιριες να ειχαν απαντήσει σε αυτη την μετριότητα και το οτι δεν εχει γίνει ακόμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ

τωρα αν πετάγεται ο κάθε πικραμένος που είτε δεν εχει οδηγήσει πραγματικο μηχανάκι στην ζωή του, ή δεν εχει οδηγήσει ποτέ γρήγορα ειτε ειναι καλός αναγνώστης των περιοδικών και των κλισέ τους είτε εχει ενα αντίστοιχο με το στρομα παρτάλι και απλά θέλει να φαίνεται η δική του τσουτσού μεγαλύτερη στον καθρέφτη ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ υποκειμενικο...

και κάτι άλλο, οσοι μιλάνε για συγκινήσεις σε ειδικές συνθηκες οπως ειναι ενα ταξίδι ειναι απλως αστείοι... ή δεν εχουν ταξιδεψει ποτέ... τα μηχανάκια που σε συγκινούν εχουν τόσο μικρή χρηση και πεδίο δράσης που η χρηστικότητα παει περίπατο... ασε που ειναι αντιστρόφως ανάλογη με την συγκίνηση... οποτε παει και αυτο το επιχείρημα...

πχ : οταν ειχε γινει η μοδα των χορνετ και των ζ750 ήταν αντίστοιχη με του στρόματος. Μπατζετ μηχανάκια, μετριοτητες του ελέους με μπροστινα δολοφονικά και σουμιέδες και συμπεριφορά πλαισίου σχιζοφρενούς ΑΛΛΑ παρέμεναν καλά μηχανάκια για το είδος τους και οι πωλήσεις το απεδειξαν...
οποιος ομως τα θεωρούσε κορυφαία στρητφάϊτερ ηταν και ειναι γελοίος. Το ιδιο συμβαίνει και με το στρόμα, δεν ειναι το κορυφαιο all arounder... ειναι το κορυφαίο της κατηγορίας του και της τιμής του. Ξεκολάτε επιτέλους.... 3.5-4 χιλιαρικα κανει μεταχειρο... και ειναι οτι κοντινοτερο στον Τσακ :lol: και στα 220 τελικης μην πω κιαλλο

faraway
25/06/2011, 19:51
Πάντως έχουμε γεμίσει πολύ στριφτερούς και γρήγορους οδηγούς ως χώρα .....αναρωτιέμαι πως και δεν έχουμε αναβάτη ακόμα στα Moto gp .:sick:

sovaros_user
25/06/2011, 19:51
Ξεκολάτε επιτέλους.... 3.5-4 χιλιαρικα κανει μεταχειρο... και ειναι οτι κοντινοτερο στον Τσακ :lol: και στα 220 τελικης μην πω κιαλλο

Ετσι για να ακριβολογουμε, 3,5 χιλιαρικα αν βρεις στρωμα θα ειναι παρταλι 5 ετιας τουλαχιστον, σε συνδυασμο με την ποιοτητα κατασκευης που εχει, θα τα εχει φαει τα ψωμια του... για στρομα μιλαμε, οχι χορνετ 2004...

220 τελικη... μουαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: τα πιστευετε αυτα ή τα λετε για να γελασουμε... :bawl: :bawl:

Ζεύκας
25/06/2011, 20:29
τωρα αν πετάγεται ο κάθε πικραμένος που είτε δεν εχει οδηγήσει πραγματικο μηχανάκι στην ζωή του, ή δεν εχει οδηγήσει ποτέ γρήγορα ειτε ειναι καλός αναγνώστης των περιοδικών και των κλισέ τους είτε εχει ενα αντίστοιχο με το στρομα παρτάλι και απλά θέλει να φαίνεται η δική του τσουτσού μεγαλύτερη στον καθρέφτη ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ υποκειμενικο...

πω ρε φίλαι ένα τσουβάλιασμα.... :sick:

και κάτι άλλο, οσοι μιλάνε για συγκινήσεις σε ειδικές συνθηκες οπως ειναι ενα ταξίδι ειναι απλως αστείοι... ή δεν εχουν ταξιδεψει ποτέ... τα μηχανάκια που σε συγκινούν εχουν τόσο μικρή χρηση και πεδίο δράσης που η χρηστικότητα παει περίπατο... ασε που ειναι αντιστρόφως ανάλογη με την συγκίνηση... οποτε παει και αυτο το επιχείρημα...

ότι να΄ναι :lol:

panos1050
25/06/2011, 21:09
μπορω να πω οτι το στρόμα με τους σουμιέδες στριβει πολύ καλύτερα απο τα μισα low budget μηχανάκια της ντουκάτι....

οπως και οτι υπάρχουν δεκα χιλιαδες μηχανάκια καλυτερα σε διαφορετικούς τομεις απο το στρόμα....

επαναλαμβανομαστε και ειναι αστείο...

το μονο που δηλώθηκε ειναι πως για το κοστος και την συντήρηση και την κατηγορία του ειναι κορυφαίο μηχανάκι... και δυστυχως ή ευτυχώς ειναι... αν και θα πρεπε πολλες εταιριες να ειχαν απαντήσει σε αυτη την μετριότητα και το οτι δεν εχει γίνει ακόμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ

πχ : οταν ειχε γινει η μοδα των χορνετ και των ζ750 ήταν αντίστοιχη με του στρόματος. Μπατζετ μηχανάκια, μετριοτητες του ελέους με μπροστινα δολοφονικά και σουμιέδες και συμπεριφορά πλαισίου σχιζοφρενούς ΑΛΛΑ παρέμεναν καλά μηχανάκια για το είδος τους και οι πωλήσεις το απεδειξαν...
οποιος ομως τα θεωρούσε κορυφαία στρητφάϊτερ ηταν και ειναι γελοίος. Το ιδιο συμβαίνει και με το στρόμα, δεν ειναι το κορυφαιο all arounder... ειναι το κορυφαίο της κατηγορίας του και της τιμής του. Ξεκολάτε επιτέλους.... 3.5-4 χιλιαρικα κανει μεταχειρο... και ειναι οτι κοντινοτερο στον Τσακ :lol: και στα 220 τελικης μην πω κιαλλο :confused: :confused: :confused: :confused: :a02:

θα μας τρελανεις τελειως?
ειναι το κορυφαιο στην κατηγορια του ??
στον τομεα ταξιδι ειναι οντως καλυτερο απο καποια,αλλα πουθενα αλλου
οσο για την τιμη, τωρα πια ειναι φτηνο

paramedic
26/06/2011, 00:03
Εμένα αυτό που μου την σπάει απίστευτα στην Ελλάδα είναι το γεγονός οτι κρίνουμε ενα μηχανάκι αν είναι καλό ή όχι απο τις πωλήσεις που έχει κανει.
Επειδή το V-strom έχει κάνει πωλήσεις είναι καλό? Μα είναι ενα "αποστειρωμένο" μηχάνακι με παραγοντα ευχαρίστησης 0!!
Επειδή το Innova στα παπιά έχει κάνει πωλήσεις είναι καλο? Μα είναι το χειρότερο παπί που έχει βγάλει η Honda και τρίζει σαν κινέζικο!!!
Επειδή το GSXR στα SS έχει κάνει πωλήσεις έιναι καλό? Μά κόβει πλαίσιο!!!
Επειδή το Z750 στα γυμνά πούλησε είναι καλο? Μα έχει χάλια φρένα και πλαίσιο!!!
Και πόσα άλλα παραγείγματα μοτοσυκλετών που έκαναν πωλήσεις και δεν το άξιζαν. Πούλησαν για άλλους λόγους το καθένα διαφορετικό.

Για την αποψή σου για το Capo φίλε μου Terens επέτρεψε μου τα 50.000 χιλιόμετρα της μηχανής μου να σε διαψεύσουν μιας και δεν έχει βγάλει ούτε καν το κλασσικό πρόβλημα των Capo(ανορθωτής). Αν βγάλει κοστίζει 100€ η αντικατάσταση. Και δεν μπορείς να το πείς τότε οτι έιναι αναξιόπιστο τότε μιας και είναι στο πλαίσιο των φθορών που περιμένεις σε ένα μηχανάκι με αυτα τα χιλιόμετρα. Εξάλλου πολλά μηχανάκια βγάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα οταν είναι φτιαγμένα για ταξίδι πχ και τα τυραννάς στην πόλη.
Αλλα προβλήματα δεν βγάζει άρα γιατι είναι αναξιόπιστο, Δεν πούλησε συμφωνώ και αυτό είναι προς όφελος όσων τα αγοράζουν μεταχειρισμένα μιας και με 4 χιλιάρικα πάιρνουν ένα μηχανακι που το μαρκετιν και τα προβλήματα τις τότε Aprilia(τώρα είναι Piaggio Group αρα τέλος τα προβληματα) δυστηχώς δεν το βοήθησε να αναδειχτεί ηγέτης στην κατηγορία.

Όποτε θέλεις μπορούμε να βρεθούμε για να βολτάρουμε σε κανένα στροφιλίκι και να στο δώσω(αλλά θα πάρω το Haya εγώ ε :D :D :D )αλλα πρόσεχε γιατί όσοι το οδήγησαν άρχισαν να σκέφτονται οτι κάνανε λάθος που προτίμησαν την εταιρία με τον ελικα και τα 150-200 παραπάνω κυβικά :D :D .
Καλά χιλιόμετρα να έχουμε όλοι οτι και να καβαλάμε πάιδες. Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάρτε τα μηχανάκια σας και βούρ για βόλτα. Χθες έκανα 200 χιλιόμετρα σε ασφαλτο και δάσος με το Capo και πραγματικά σκεφτόμουν τι χάνουμε οταν κάθομαστε πίσω απο ένα πληκτρολόγιο και προσπαθούμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη(την μηχανή ρε).
πάντα όρθιοι μάγκες.

faraway
26/06/2011, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic

Για την αποψή σου για το Capo φίλε μου Terens επέτρεψε μου τα 50.000 χιλιόμετρα της μηχανής μου να σε διαψεύσουν μιας και δεν έχει βγάλει ούτε καν το κλασσικό πρόβλημα των Capo(ανορθωτής).

Δεν τα γράφουν αυτά σε φόρουμ .....:nono:

...άλλες 10 σελίδες τώρα για πλάκα .... :lol: :lol:

paramedic
26/06/2011, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Δεν τα γράφουν αυτά σε φόρουμ .....:nono:

...άλλες 10 σελίδες τώρα για πλάκα .... :lol: :lol:
Δηλαδή να μην τους πούμε και για το Tune-Ecu και τον χάρτη του Catfish λές έ?:wave2:

faraway
26/06/2011, 00:35
Δηλαδή να μην τους πούμε και για το Tune-Ecu και τον χάρτη του Catfish λές έ?:wave2:

Σσσσσσσσσσσσσ............. :lol: :lol:

υγ. τα λέμε αλλού αυτά με την υσηχία μας !!:wave2:

daz
26/06/2011, 00:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και η πουτάνα ούτε ένα π.μ. δεν στέλνει... :rolleyes: Καλά εσυ δεν τη γλιτώνεις με τίποτα. Εχω το κινητό σου. :cool:

daz
26/06/2011, 00:55

Γι αυτό δεν θα συνεννοηθούμε πότε. Ξανά διάβασε τι έγραψα.:)

irinia
26/06/2011, 07:37
Εμένα αυτό που μου την σπάει απίστευτα στην Ελλάδα είναι το γεγονός οτι κρίνουμε ενα μηχανάκι αν είναι καλό ή όχι απο τις πωλήσεις που έχει κανει.
Επειδή το V-strom έχει κάνει πωλήσεις είναι καλό? Μα είναι ενα "αποστειρωμένο" μηχάνακι με παραγοντα ευχαρίστησης 0!!
Επειδή το Innova στα παπιά έχει κάνει πωλήσεις είναι καλο? Μα είναι το χειρότερο παπί που έχει βγάλει η Honda και τρίζει σαν κινέζικο!!!
Επειδή το GSXR στα SS έχει κάνει πωλήσεις έιναι καλό? Μά κόβει πλαίσιο!!!
Επειδή το Z750 στα γυμνά πούλησε είναι καλο? Μα έχει χάλια φρένα και πλαίσιο!!!
Και πόσα άλλα παραγείγματα μοτοσυκλετών που έκαναν πωλήσεις και δεν το άξιζαν. Πούλησαν για άλλους λόγους το καθένα διαφορετικό.

Για την αποψή σου για το Capo φίλε μου Terens επέτρεψε μου τα 50.000 χιλιόμετρα της μηχανής μου να σε διαψεύσουν μιας και δεν έχει βγάλει ούτε καν το κλασσικό πρόβλημα των Capo(ανορθωτής). Αν βγάλει κοστίζει 100€ η αντικατάσταση. Και δεν μπορείς να το πείς τότε οτι έιναι αναξιόπιστο τότε μιας και είναι στο πλαίσιο των φθορών που περιμένεις σε ένα μηχανάκι με αυτα τα χιλιόμετρα. Εξάλλου πολλά μηχανάκια βγάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα οταν είναι φτιαγμένα για ταξίδι πχ και τα τυραννάς στην πόλη.
Αλλα προβλήματα δεν βγάζει άρα γιατι είναι αναξιόπιστο, Δεν πούλησε συμφωνώ και αυτό είναι προς όφελος όσων τα αγοράζουν μεταχειρισμένα μιας και με 4 χιλιάρικα πάιρνουν ένα μηχανακι που το μαρκετιν και τα προβλήματα τις τότε Aprilia(τώρα είναι Piaggio Group αρα τέλος τα προβληματα) δυστηχώς δεν το βοήθησε να αναδειχτεί ηγέτης στην κατηγορία.

Όποτε θέλεις μπορούμε να βρεθούμε για να βολτάρουμε σε κανένα στροφιλίκι και να στο δώσω(αλλά θα πάρω το Haya εγώ ε :D :D :D )αλλα πρόσεχε γιατί όσοι το οδήγησαν άρχισαν να σκέφτονται οτι κάνανε λάθος που προτίμησαν την εταιρία με τον ελικα και τα 150-200 παραπάνω κυβικά :D :D .
Καλά χιλιόμετρα να έχουμε όλοι οτι και να καβαλάμε πάιδες. Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάρτε τα μηχανάκια σας και βούρ για βόλτα. Χθες έκανα 200 χιλιόμετρα σε ασφαλτο και δάσος με το Capo και πραγματικά σκεφτόμουν τι χάνουμε οταν κάθομαστε πίσω απο ένα πληκτρολόγιο και προσπαθούμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη(την μηχανή ρε).
πάντα όρθιοι μάγκες.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........

Δέν έχω κανέναν λόγο νά μή σέ πιστέψω γιά τό Κάπονορντ.
ΟΜΩΣ..........
Τό ότι ένα Κάπο δέν έπαθε τίποτε στά 50000 χιλ. δέ λέει τίποτε.
Σέ σχέση μέ αύτά πού πούλησε ό άριθμός τών προβληματικών
μοτό ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ.
Άντιλαμβάνεσαι πιστεύω τό τί σημαίνει π.χ...........
έχω πουλήσει 10 μηχανάκια καί έχω βλάβες στό 5%
καί έχω πουλήσει 10000 μηχανάκια καί ΠΑΛΙ έχω βλάβες στό 5%.....!!
Προσωπικά τό 2007 άγόρασα διαδοχικά 2 βαραντέρο έπειδή
ΦΟΒΗΘΗΚΑ νά πάρω Κάπονορντ λόγω αύτών πού μάθαινα
καί διότι στή Θεσσαλονίκη...ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...!!
Ήταν λίγο πρίν τό μνημόσυνο τής συγκεκριμμένης μοτό.
θά πώ ότι έπειδή ή έταιρεία βρέθηκε στό γκρούπ τής Πιάτζιο
δέν σημαίνει τέλος τά προβλήματα γιά τήν Άπρίλια.....
Άλλο ή βέσπα καί άλλο τό χίλια.
Ή Πιάτζιο έχει τήν τεχνογνωσία 60 χρόνια....!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟ....!!!
Άντε νά τήν περάσει καί στά σκουτεροειδή τής Άπρίλια.....
Μέχρι νά βρεί άκρη όμως μέ τά ύπόλοιπα...??
Άν καί δέ νομίζω ότι τήν ένδιαφέρει.
Είναι μιά έταιρεία κορυφαία στά σκουτεροειδή έχοντας γιά
όδηγό τή θρυλική βέσπα καί δέ νομίζω ότι θά ρισκάρει τή φήμη της
παρότι μεγάλωσε τή γκάμα της.
Έξάλλου δέ θά είναι ή πρώτη φορά πού θά δούμε τό έργο.
Σέ άγοράζω γιά νά σέ ΤΕΛΕΙΩΣΩ......
Τό Χάγια στό στροφιλίκι είδικά κάτω άπό 100 χιλ. τελικής
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Βαρύ ,δύσκολο,θέλει νά παίζεις μέ τό σώμα,είσαι πολύ σφιγμένος.
Νομίζω πώς τό Κάπονορντ έκεί τό άφήνει πίσω.....
Άκόμα καί τό diversion πού έχω.
Τό Χάγια είναι ένα μηχανάκι γιά εύθεία,τρελλές τελικές,
γιά άνοιχτό στροφιλίκι μέ πάνω άπό 160-180....
Θά τό εύχαριστιόσουν στήν Ύλίκη γιά παράδειγμα άν είσαι Άθηναίος
καί πρός Άλμυρό,
καί άν έχεις λίγη τρέλλα παραπάνω στό δρόμο Θεσσαλονίκης - Σερρών
όπου ξανάριξαν νέα άσφαλτο όσο είναι άκόμα καλή μέ άρκετά πιό
χαμηλές ταχύτητες ......
Έννοείται ότι δέν καθόμαστε πίσω άπό τό πληκτρολόγιο γιά νά ΚΑΤΣΟΥΜΕ...!!
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ.......
ΜΕ ΥΓΕΙΑ......!!!

ΥΓ. Ή εύχαρίστηση τού καθένος μπορεί νά βρίσκεται έκεί πού δέ φαντάζεται ό άλλος....

paramedic
26/06/2011, 12:27
Σιγα μην σου έπαιρνα το Haya για κλειστό στροφιλίκι!!!Θα κάναμε την τράμπα και μετά άντε πιάσε με :rotflmao: :rotflmao:!! Θα πήγαινα να πιάσω καμμία 300άρα κάπου μιας και η ανώτερη που έχω πάει είναι 260(κοντερίσια) και πραγματικά ήταν ήδονή.
Καλές βόλτες.

Stabak
26/06/2011, 12:37
αν συνεχισουμε την επιλεκτική ανάγνωση δεν θα φτάσουμε πουθενα...

φιλε παραμεντικ, οι πωλήσεις δεν αντικατοπτρίζουν τίποτε αλλο απο την προτίμηση του κόσμου, συνηθιζεται δε να αρεσκεται σε λυσεις value for money και ίσως βλαχογκλαμουριας. Δεκτόν.

Τι διαολο νομιζεις οτι ισχυριζομαστε εμεις εδώ; Οτι ειναι το κορυφαιο το επαναλαμβανω στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του μηχανάκι από όλες τις απόψεις σε αυτα που προσφέρει. Και η κατηγορια ηταν η 600 on-μη χεσω-off τουριστοδικυλινδριάδα χωρις και πολλα μοντελα στον ανταγωνισμο. Η σουζουκι χτυπησε τζακποτ με ενα καλοσχεδιασμενο μοτερ συγκριτικά που το φοραγαν μοντέλα με επιτυχια... (κατι σαν τον Lc8 δηλαδη) αφου καταφερε ακομα και οπως ειπώθηκε να φαει τον αδελφό του. Ε, η χόντα προσπαθησε πηγαινοντας απο τα 600 στα 650 και 700 αναλογικά να χτυπήσει τις πωλήσεις (και ουτε καν μπορουσε να ξεπεράσει το ίδιο της το μοντελο αφρικα650 σαν συνολο ας πουμε)... διοτι αν νομιζεις οτι οι εταιριες ενδιαφέρονται για τις συγκινήσεις σου και μου σε αυτες τις κατηγορίες ειμαστε αδαείς...

Το λοιπον, για να βρεις συγκίνηση σε ον-οφφ ευκολοσυντηρητο, καλοβολο, γεματο πλαστικουρα, βαρος, αυτονομια, φτηνο και στα κυβικά 600 +/- 50 ειναι ουτοπία. Εκει ζητας χρηστικοτητα, ευκολία, προσαρμοστικότητα, φτήνια και μακροζωϊα.... μην κανεις το λάθος δηλαδη να το συγκρίνεις με τα 1000ρια all arounders γιατι ειναι άδικο μην πω αστειο.

Μη νομιζεις, και γω πριν το παρω ακομα και τωρα τους δουλεύω τους στρομαδες που νομιζουν οτι εχουν παρει το υπερμηχάνημα με τα αποκρυφα της νασα μυστικα. :lol: Αλλα δεν μπορώ και τους υπόλοιπους που το κατακρίνουν και το υποβιβάζουν χωρις να εχουν ιδέα τι ειναι και τι αντιπροσωπεύει... η αλήθεια κρυβεται κάπου στην μέση και ως συνήθως η μέση γουστάρει την μετριότητα... αυτο ειναι το στρομα.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ1: Καλο και γρηγορο το κάπο αλλα δεν ειναι τυχαίο οτι πηγε άκλαφτο παγκοσμίως. Για τα ραγισμενα υποπλαίσια δεν μιλησες, ουτε για πλεξούδες, ψεκασμους και ρεύματα και αντιπροσωπεύσεις κλπ κλπ. Διοτι αν ηταν μονο ο ανορθωτής τότε θα μιλάγαμε για τρανσαλπ :lol: :lol: :lol: :lol: Το μηχανάκι μας δεν ειναι απαραίτητα το καλύτερο :wave2:

ΥΓ2 : Το πα και το ξαναλέω, το στρόμα ειναι απο τα λίγα μηχανάκια που μεταχειρισμένο και υστερα απο ένα απλό έλεγχο 15λεπτου και εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας, θα έφευγα για μεγάλο ταξίδι με σιγουριά. Η ψυχολογια στο ταξιδι ειναι πολύτιμη και με ενα στρομα ειναι και προσιτη.

Stabak
26/06/2011, 12:43
Γι αυτό δεν θα συνεννοηθούμε πότε. Ξανά διάβασε τι έγραψα.:)

Μα δεν απευθυνθηκα σε σενα ρε συ daz, συμφωνω με αυτα που γραφεις αλλα εχει περισσοτερο πλακα να γραφεις σε αυτους που διαφωνεις :lol:

Stabak
26/06/2011, 12:53
Ετσι για να ακριβολογουμε, 3,5 χιλιαρικα αν βρεις στρωμα θα ειναι παρταλι 5 ετιας τουλαχιστον, σε συνδυασμο με την ποιοτητα κατασκευης που εχει, θα τα εχει φαει τα ψωμια του... για στρομα μιλαμε, οχι χορνετ 2004...

220 τελικη... μουαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: τα πιστευετε αυτα ή τα λετε για να γελασουμε... :bawl: :bawl:

Το χορνετ και ιδιαιτερα το παλιο που λες, ειναι απλά δολοφονικό μηχανάκι σε στησιμο, μπροστινο και φρένα.. δεν το κάναμε και ποτέ και θεμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

panos1050
26/06/2011, 15:51
αν συνεχισουμε την επιλεκτική ανάγνωση δεν θα φτάσουμε πουθενα...

φιλε παραμεντικ, οι πωλήσεις δεν αντικατοπτρίζουν τίποτε αλλο απο την προτίμηση του κόσμου, συνηθιζεται δε να αρεσκεται σε λυσεις value for money και ίσως βλαχογκλαμουριας. Δεκτόν.

Τι διαολο νομιζεις οτι ισχυριζομαστε εμεις εδώ; Οτι ειναι το κορυφαιο το επαναλαμβανω στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του μηχανάκι από όλες τις απόψεις σε αυτα που προσφέρει. Και η κατηγορια ηταν η 600 on-μη χεσω-off τουριστοδικυλινδριάδα χωρις και πολλα μοντελα στον ανταγωνισμο. Η σουζουκι χτυπησε τζακποτ με ενα καλοσχεδιασμενο μοτερ συγκριτικά που το φοραγαν μοντέλα με επιτυχια... (κατι σαν τον Lc8 δηλαδη) αφου καταφερε ακομα και οπως ειπώθηκε να φαει τον αδελφό του. Ε, η χόντα προσπαθησε πηγαινοντας απο τα 600 στα 650 και 700 αναλογικά να χτυπήσει τις πωλήσεις (και ουτε καν μπορουσε να ξεπεράσει το ίδιο της το μοντελο αφρικα650 σαν συνολο ας πουμε)... διοτι αν νομιζεις οτι οι εταιριες ενδιαφέρονται για τις συγκινήσεις σου και μου σε αυτες τις κατηγορίες ειμαστε αδαείς...

Το λοιπον, για να βρεις συγκίνηση σε ον-οφφ ευκολοσυντηρητο, καλοβολο, γεματο πλαστικουρα, βαρος, αυτονομια, φτηνο και στα κυβικά 600 +/- 50 ειναι ουτοπία. Εκει ζητας χρηστικοτητα, ευκολία, προσαρμοστικότητα, φτήνια και μακροζωϊα.... μην κανεις το λάθος δηλαδη να το συγκρίνεις με τα 1000ρια all arounders γιατι ειναι άδικο μην πω αστειο.

Μη νομιζεις, και γω πριν το παρω ακομα και τωρα τους δουλεύω τους στρομαδες που νομιζουν οτι εχουν παρει το υπερμηχάνημα με τα αποκρυφα της νασα μυστικα. :lol: Αλλα δεν μπορώ και τους υπόλοιπους που το κατακρίνουν και το υποβιβάζουν χωρις να εχουν ιδέα τι ειναι και τι αντιπροσωπεύει... η αλήθεια κρυβεται κάπου στην μέση και ως συνήθως η μέση γουστάρει την μετριότητα... αυτο ειναι το στρομα.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΥΓ1: Καλο και γρηγορο το κάπο αλλα δεν ειναι τυχαίο οτι πηγε άκλαφτο παγκοσμίως. Για τα ραγισμενα υποπλαίσια δεν μιλησες, ουτε για πλεξούδες, ψεκασμους και ρεύματα και αντιπροσωπεύσεις κλπ κλπ. Διοτι αν ηταν μονο ο ανορθωτής τότε θα μιλάγαμε για τρανσαλπ :lol: :lol: :lol: :lol: Το μηχανάκι μας δεν ειναι απαραίτητα το καλύτερο :wave2:

ΥΓ2 : Το πα και το ξαναλέω, το στρόμα ειναι απο τα λίγα μηχανάκια που μεταχειρισμένο και υστερα απο ένα απλό έλεγχο 15λεπτου και εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας, θα έφευγα για μεγάλο ταξίδι με σιγουριά. Η ψυχολογια στο ταξιδι ειναι πολύτιμη και με ενα στρομα ειναι και προσιτη.

η αληθεια ειναι καπου εδω γαια το vstrom

τωρα για το capo,εχει δυο τρια μικροκουσουρια ,αλλα για την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει η aprilia με την τοτε χαλια υποστηριξη που σου παρειχε.

οσο για τον φιλο που λεει οτι η piaggio δεν στηριζει την aprilia ειναι τελειως λαθος
αλλιως δεν θα εβγαζε καινουργιο tuono και rsv 1000
και καμποσα μοντελα ακομα που ετοιμαζει.
ουτε θα επενδυε σε μαι οχι ανταγωνιστηκη εταιρια γαι να την κλεισει μετα

xristos x
26/06/2011, 17:44
Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι τι δουλεια εχουν στο θρεντ για το v strom του 12 οι συγκρισεις του με μηχανες μεγαλυτερου κυβισμου (capo 1000) street (hornet) μεχρι και με ντουκατι για το πιο στριβει καλυτερα. Η κατηγορια ειναι συγκεκριμενη, μεσαια (600-700) .... και on-off

paramedic
26/06/2011, 18:25

Και εσυ όμως δεν αναφέρεις οτι σε αυτα που ράγισε το υποπλαίσιο ή είχαν ατύχημα πιο πριν ή ελλιπής συντηρηση. Και τα αεροπλάνα μια χαρά πετάνε αλλα οταν η συντήρηση τους είναι ελλιπής πέφτουν.
Πλεξούδα και ρεύματα οφείλονται στον ανορθωτή οπότε ολα μαζί ένα πρόβλημα.
Αρα μας μένουν οι ταχυσύνδεσμοι που άν χαλάσουν θα είναι λόγω φθοράς επειδή είναι πλαστικοί(στα πρώτα μοντέλα κυρίως)και αλλαζουν με 15€ σε μεταλλικούς οπότε και αυτό το πρόβλημα λύνεται μια και καλή.
Αυτα είναι λόγοι να παει άκλαφτο το μηχανάκι?? Γιατί εγώ πιστέυω οτι είναι απλά λάθος κινήσεις στο μαρκετιν της Aprilia που έιχε ενα πολύ καλο χαρτί στα χέρια της και το έκαψε για κακή της τύχη.
Στο Ζ που είχα τα έπαιζε για την πλάκα η αντλία βενζίνης και κόστιζε 350€ η αλλαγή της αλλα το μηχανάκι πούλησε σαν τρελό. Και είχε μύρια άλλα προβληματα αλλα πάλι πούλησε. Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο πέρα απο μαρκετινίστικο λόγο?
Και φυσικά δεν είπα οτι είναι το καλύτερο το Capo απεναντίας είπα οτι έχει τα θέματα του αλλα σαν τους V-stromaδες που οταν μιλάς μαζί τους στο λένε αυτο και μετά το χάος δεν μιλάω.

Επίσης οταν πήρα την μηχανή μεταχειρισμένη για ένα κομμάτι ψωμί έκανα μια βολτιτσα 1000 χιλιομέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα αλλα όπως είπες αυτό μόνο με τα V-strom οπότε μάλλον δεν το έζησα.:beer: :beer: :beer:
Επίσης αν είχαμε χρήμα δεν θα πέρναμε ούτε V-strom ούτε Capo αλλα θα κυκλοφορούσαμε όλοι με πολύ πιο ακριβά και συνάμα καλά μηχανάκια φίλε μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

paramedic
26/06/2011, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι τι δουλεια εχουν στο θρεντ για το v strom του 12 οι συγκρισεις του με μηχανες μεγαλυτερου κυβισμου (capo 1000) street (hornet) μεχρι και με ντουκατι για το πιο στριβει καλυτερα. Η κατηγορια ειναι συγκεκριμενη, μεσαια (600-700) .... και on-off

Είναι κυριακή και είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας ρε συ οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε που δεν είμαστε σε καλύτερο μέρος:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :wave2: :wave2: .
Πάμε παίδες: τα V-Strom είναι χειρότερα και απο ΠΑΠΙΑ ρε!!!!

xristos x
26/06/2011, 19:52
Είναι κυριακή και είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας ρε συ οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε που δεν είμαστε σε καλύτερο μέρος

Οκ! Καπου εκει πηγε και μενα το μυαλο μου!! :beer:

nikos_abel
26/06/2011, 21:06
Είναι κυριακή και είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας ρε συ οπότε κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε που δεν είμαστε σε καλύτερο μέρος:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :wave2: :wave2: .
Πάμε παίδες: τα V-Strom είναι χειρότερα και απο ΠΑΠΙΑ ρε!!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ!
Ρε παραμέντικ, άλλαξε αυτό το ρημάδι το άβαταρ και βάλε κάτι άλλο, ότι φρίκουλο να' ναι, το συγκεκριμένο με αγριεύει πολύ ρε φιλαράκι. Δε ξέρω, κάτι μου θυμίζει...

ΔΕΥΤΕΡΟΝ!
Τελικά, εδώ για ποιο βεστρόμ μιλάμε τελικά; Για το νέο ή το παλιό;
Γιατί εγώ μπερδεύτηκα.

paramedic
27/06/2011, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΚΑΤΑΡΧΗΝ!
Ρε παραμέντικ, άλλαξε αυτό το ρημάδι το άβαταρ και βάλε κάτι άλλο, ότι φρίκουλο να' ναι, το συγκεκριμένο με αγριεύει πολύ ρε φιλαράκι. Δε ξέρω, κάτι μου θυμίζει...

ΔΕΥΤΕΡΟΝ!
Τελικά, εδώ για ποιο βεστρόμ μιλάμε τελικά; Για το νέο ή το παλιό;
Γιατί εγώ μπερδεύτηκα.

Το άβατάρι δεν αλλάζει φίλε μου. Είναι πολύ ομορφούλι βρε συ γιατί σκιάζεσαι?
Επίσης δεν μας νοιάζει για ποιο V-strom μιλάμε αρκεί να το θάβουμε ρε συ!!!:rotflmao: :rotflmao:

nikos_abel
27/06/2011, 06:05
Το άβατάρι δεν αλλάζει φίλε μου. Είναι πολύ ομορφούλι βρε συ γιατί σκιάζεσαι?
Επίσης δεν μας νοιάζει για ποιο V-strom μιλάμε αρκεί να το θάβουμε ρε συ!!!:rotflmao: :rotflmao:

Αμάν πρωί πρωί πρώτο ποστ!
Μπρρρρρρρρρρ!!!!

Θάφτε θάφτε..... :rotflmao: :rotflmao:

sotos 8
27/06/2011, 14:28
10. Μετά τη Δόλιανη αρχίζει ένα απ τα ομορφότερα κομμάτια ανηφορίζοντας προς Βοβούσα. Για αυτό έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ. Μπορεί να είναι "σπαστήρι", αλλά μην φοβηθείς ότι δεν έχεις το κατάλληλο μηχανάκι: Η καταλληλότητα είναι έννοια υπερτιμημένη και στερούμενη φαντασίας.

0 Νικολας ταπε ολα :beer: :beer:

CIRUS
06/07/2011, 16:50
το πολύ καλό value for money v-strom, τώρα και σε μία καινούργια εκδοση που δεν σου έρχεται να ξεράσεις με την εμφανισή του μόλις το βλέπεις.

Όμορφο δεν θα το έλεγα, αλλά σίγουρα μια μικροβελτίωση από το προηγούμενο πανάσχημο την έχει.

frankxgr
09/07/2011, 14:53
Είχα την τύχη και ευκαιρία να το οδηγήσω για 350 χιλιόμετρα στο Split της Κροατίας στην πρώτη επίσημη παγκόσμια παρουσιασή του εκ μέρους του VStrom Hellas Club.
Οποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες για το νέο VStrom ας ρίξει μια ματιά στο site (http://www.vstrom.gr) της λέσχης. ;)

antc
09/07/2011, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από frankxgr
Είχα την τύχη και ευκαιρία να οδηγήσω για 350 χιλιόμετρα στο Split της Κροατίας στην πρώτη επίσημη παγκόσμια παρουσιασή του εκ μέρους του Vstrom Hellas Club.
Οποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες για το νέο VStrom ας ρίξει μια ματιά στο site (http://www.vstrom.gr) της λέσχης. ;)

:a19:

vestro
18/07/2011, 20:52
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ !ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

SVX
13/08/2011, 09:00
Review (http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Suzuki/Suzuki-DL650-V-Strom-650-ABS-2011---current/)

κάφρος
17/08/2011, 13:14
Κάτι μου λέει ότι αυτή η συζήτηση θα επαναληφθεί όταν ακουστεί ότι έρχεται το νέο TDM..........:rolleyes: :D

ggs
17/08/2011, 16:13
Όταν είχε βγάλει η Suzuki το V-Strom ,είχε κάνει… ΤΖΑΚ-ΠΟΤ !!!!

Έπιασε στον ύπνο όλους τους άλλους μπαγλαμάδες και έβγαλε μηχανή στην μεσαία κατηγορία 0ν-«οφφ» με τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι περισσότεροι αγοραστές αυτής της κατηγορίας…

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
ΑΝΕΤΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ + ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ
ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ABS
ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΦΘΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ

Καιαιαιαιαι….. ΦΘΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!!!!!

Τώρα , μας αρέσει –δεν μας αρέσει το μηχανάκι πούλησε τρελά και ΟΧΙ άδικα….

Αν και το καινούριο βαδίσει στην ίδια λογική , πάλι θα πουλήσει …. Γιατί?

Γιατί ΑΚΟΜΗ οι υπόλοιποι μπαγλαμάδες ΔΕΝ έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ον-«οφφ» μηχανάκι στην κατηγορία 650-750 2κυλ. και γύρω στα 7000 που να μπορεί να το ανταγωνιστεί ….. (η τραγική προσπάθεια του τρανσαλπ το επιβεβαιώνει…)

Αντ αυτού , έχουμε γεμίσει 1000-1200cc και ντεμεκ «περιπέτειες» από 11000 έως 20000 ευρο…

Φυσικά , η αγορά μηχανής για τους περισσοτέρους βασίζεται στο συναίσθημα περισσότερο κι όχι στην λογική , γι αυτό υπάρχουν τόσα μοντέλα για να κάνουμε το κέφι μας….

ΥΓ1: ΔΕΝ έχω Vstrom και ούτε θα έπαιρνα ποτέ….
ΥΓ2: είχα για τρία χρόνια Caponord (2003-2006) αγορασμένο του κουτιού σε ένα χρωματακι Alpine Red μούρλια , τα 50αρια τα Marzocchi του , τον υδραυλικό συμπλέκτη του, το στιβαρό του πλαίσιο, τον ροπατο κινητήρα κ.α.…..
Παρ όλα αυτά , ΔΙΚΑΙΩΣ δεν έκανε τις πωλησεις που θα έπρεπε…. πονεμένη ιστορία….

sovaros_user
17/08/2011, 16:24
μια παρενθεση, γιατι λετε οτι ειναι ανετο για νεο, ενας φιλος αγορασε προσφατα, ασχετος απο μηχανες, φοβαται ακομα να παρει δευτερο ατομο πανω, με την χορνετα την δικη μου δεν ειχε ποτε προβλημα.

Την εκανα μια βολτα κ οντως ειναι σαν μαουνα, φοβομουν τρελα. ηρεμιστε λιγο

taksidiotis25
31/08/2011, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Έπιασε στον ύπνο όλους τους άλλους μπαγλαμάδες και έβγαλε μηχανή στην μεσαία κατηγορία 0ν-«οφφ» με τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι περισσότεροι αγοραστές αυτής της κατηγορίας…

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ABS
ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΦΘΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ

Γιατί ΑΚΟΜΗ οι υπόλοιποι μπαγλαμάδες ΔΕΝ έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ον-«οφφ» μηχανάκι στην κατηγορία 650-750 2κυλ. και γύρω στα 7000 που να μπορεί να το ανταγωνιστεί ….. (η τραγική προσπάθεια του τρανσαλπ το επιβεβαιώνει…)

Αντ αυτού , έχουμε γεμίσει 1000-1200cc και ντεμεκ «περιπέτειες» από 11000 έως 20000 ευρο…

Φυσικά , η αγορά μηχανής για τους περισσοτέρους βασίζεται στο συναίσθημα περισσότερο κι όχι στην λογική , γι αυτό υπάρχουν τόσα μοντέλα για να κάνουμε το κέφι μας….

ΥΓ2: είχα για τρία χρόνια Caponord (2003-2006) αγορασμένο του κουτιού σε ένα χρωματακι Alpine Red μούρλια , τα 50αρια τα Marzocchi του , τον υδραυλικό συμπλέκτη του, το στιβαρό του πλαίσιο, τον ροπατο κινητήρα κ.α.…..
Παρ όλα αυτά , ΔΙΚΑΙΩΣ δεν έκανε τις πωλησεις που θα έπρεπε…. πονεμένη ιστορία….
δεν αντιλεγω σε ολα αυτα που λες φιλε.
ομως ειναι φτηνο γιατι τα περιφερειακα του ειναι κατω του μετριου.,φρενα,αναρτησεις.
εκανε αισθηση γιατι ειχε αρκετο μπουγιο για την τιμη που κοστιζει.εδινε ψευδαισθηση στον αγοραστη οτι παιρνει κατι πολυ μεγαλυτερο σε φτηνο πακετο.
η αληθεια ειναι ομως οτι ειναι τιμιο,για 650 κυβικα παει πολυ καλα και η αξιοπιστια του ειναι σε υψηλο επιπεδο.

venumis
05/09/2011, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ABS
ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
ΦΘΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ

Εντάξει καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, λοιπόν :

1)ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ - Αξιόπιστο δεν είναι, βγάζει αρκετές βλάβες οι οποίες μάλιστα δεν οφείλονται σε παραλήψεις συντήρησης..

2)ΑΝΕΤΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ + ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ - Ναι πάρα πολύ και ίσως το καλύτερο απ ολες τις μηχανές σε αυτόν τον τομέα..

3) ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - Όλες οι μηχανές τουλάχιστον απο Ιαπωνία το έχουν αυτο, και αυτο είναι μεγάλη αλήθεια.

4)ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ - Καλές επιδόσεις πράγματι για την κατηγορία..

5)ABS - ABS έχουν πλέον ολες οι μηχανές τις κατηγορίας, το θέμα όμως είναι οτι τα φρένα της μηχανής δεν είναι καλά, ελπίζω στο Vstrom 2 να γίνει μια ουσιαστική βελτίωση, είναι κρίμα μια τέτοια μηχανή να έχει κακά φρένα.

6)ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ - Πάρα πολύ καλή κάλυψη απο τον αέρα, απορώ γιατι κάποιοι βάζουν after market και δεν βάζουν την μαμίσια στην τρίτη σκάλα (για υψος αναβάτη ως και 185cm)

7)ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ - Απο τις καλύτερες γενικώς στον κόσμο των 2 τροχών..

8)ΦΘΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - Ολες οι μηχανές αυτης της κατηγορίας έχουν φθηνή συντήρηση, τα μονοκίλυνδρα ακόμα πιο φθηνή όμως, η φθηνή συντήρηση που έχει δεν είναι προσόν της Vstrom..

Αν ομως χρειαστείς ανταλλακτικά θα βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, αν βέβαια εχεις εμπειρία απο άλλες αντιπροσωπείες, οι τύποι πουλάνε σχετικά φθηνά μηχανάκια αλλά σου ρουφάνε το αίμα στα ανταλλακτικά, μην σου σπάσει ή μην σου χαλάσει κάτι !!!

9)ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ - Ολα τα Γιαπωνέζικα (και κάποια απο Ευρώπη) το έχουν αυτο, ομως οπως είπα και πιο πάνω έχουν πανάκριβα τα ανταλλακτικά..

daz
08/09/2011, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από venumis
Εντάξει καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, λοιπόν :

1)ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ - Αξιόπιστο δεν είναι, βγάζει αρκετές βλάβες οι οποίες μάλιστα δεν οφείλονται σε παραλήψεις συντήρησης..
Όχι φυσικά! Δεν οφείλονται σε παραλήψεις συντήρησης. Στον Τσακ Νώρις οφείλονται. :lol:

2)ΑΝΕΤΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ + ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ - Ναι πάρα πολύ και ίσως το καλύτερο απ ολες τις μηχανές σε αυτόν τον τομέα..
Απ' όλες τις μηχανές, όλου του κόσμου, σε όλες τις κατηγορίες. :lol:

3) ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - Όλες οι μηχανές τουλάχιστον απο Ιαπωνία το έχουν αυτο, και αυτο είναι μεγάλη αλήθεια.
Τότε κάποιοι λένε ψέματα! :bawl:

4)ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ - Καλές επιδόσεις πράγματι για την κατηγορία..
Ε αυτό μας έλειπε! Τόσα έχουν γραφτεί για τις επιδόσεις του Vstrom!!! :lol:

5)ABS - ABS έχουν πλέον ολες οι μηχανές τις κατηγορίας, το θέμα όμως είναι οτι τα φρένα της μηχανής δεν είναι καλά, ελπίζω στο Vstrom 2 να γίνει μια ουσιαστική βελτίωση, είναι κρίμα μια τέτοια μηχανή να έχει κακά φρένα.
Τώρα μπερδεύτηκα! Αυτό είναι το 2 ή το 1,5?

6)ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΕΡΑ - Πάρα πολύ καλή κάλυψη απο τον αέρα, απορώ γιατι κάποιοι βάζουν after market και δεν βάζουν την μαμίσια στην τρίτη σκάλα (για υψος αναβάτη ως και 185cm)
Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους μάλλον! :cry:

7)ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ - Απο τις καλύτερες γενικώς στον κόσμο των 2 τροχών..
F650gs, Versys, G650gs, Tenere660 κ.α.

8)ΦΘΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - Ολες οι μηχανές αυτης της κατηγορίας έχουν φθηνή συντήρηση, τα μονοκίλυνδρα ακόμα πιο φθηνή όμως, η φθηνή συντήρηση που έχει δεν είναι προσόν της Vstrom..
Άσε ρε γαμώτο και τα δικό μου τα ίδια! Κάθε φορά που πάω μάστορα πληρώνω λίγα! Θα πάρω 1250gs να βρω την υγειά μου..

Αν ομως χρειαστείς ανταλλακτικά θα βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, αν βέβαια εχεις εμπειρία απο άλλες αντιπροσωπείες, οι τύποι πουλάνε σχετικά φθηνά μηχανάκια αλλά σου ρουφάνε το αίμα στα ανταλλακτικά, μην σου σπάσει ή μην σου χαλάσει κάτι !!!
Honda είναι αυτό που έχεις στο avatar?

9)ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ - Ολα τα Γιαπωνέζικα (και κάποια απο Ευρώπη) το έχουν αυτο, ομως οπως είπα και πιο πάνω έχουν πανάκριβα τα ανταλλακτικά..
Τα Honda δεν πρέπει να είναι απ' την Ιαπωνία τελικά!

Αυτό το θρεντ ποτέ δεν θα θαφτεί! :bawl: :bawl: :bawl:

Υγ. :bawl:

venumis
09/09/2011, 00:21
καλή φάση το post count, λέμε οτι ναναι για να το πούμε !!!

daz
09/09/2011, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από venumis
καλή φάση το post count,..........

Καπετάνιεεεεε σε φωνάζουν! :lol:

Μη στραβώνεις venumis! Αν δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου μπορείς να τα έχεις και σε πιο σοβαρό ύφος.. (καταραμένο post counting).

Φυσικά και διαφωνώ μαζί σου σε μερικά πράγματα.

Φυσικά και είναι αξιόπιστο. Τι βγάζει δλδ? Καεί το λαμπάκι της όπισθεν? (ωπ σορυ σοβαρό ύφος είπαμε!)

Καλό κινητήρα? Ναι οι κακοί είναι στη φυλακή. Εεεε στον πάγκο του μάστορα εννοώ.. Αυτό το καλό κινητήρα δεν το καταλαβαίνω. Δλδ καλός είναι μόνο αυτός που δεν σπάει? Αν δεν πάει βήμα πάλι καλός είναι? Αν ζυγίζει 2 τόνους πάλι καλός λέγεται?

Για το vstrom 2 είναι πολυ νωρίς για να συζητάμε ακόμα. Σε μια 10ερία τα ξαναλέμε.

Αυτονομία καλή είναι αλλά όχι η καλύτερη.

Αυτό με το φθηνή συντήρηση δεν το σχολιάζω με σοβαρό ύφος. Δεν θέλω!

Τα υπόλοιπα με το δίκτυο και τα ανταλλακτικά, ε honda έχεις, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!

:sun:

irinia
27/11/2011, 11:19
ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΝΕΟ V-STROM.

Άπό τή Σουζούκι Θεσσαλονίκης ΠΡΕΒΕΔΟΥΡΑΚΗΣ.
Ήταν μιά σύντομη βόλτα.
Παρόλα αύτά μερικά πράμματα είναι έμφανή.
Δέ θά γράψω περί αίσθητικής κ.λ.π.....
Είναι θέμα γούστου καί περί όρέξεως.............
Ξεκινάω άπό τή θέση όδήγησης όπου θά έλεγα ξαφνιάζει λίγο τό κλειστό
τιμόνι άλλά σέ λίγα λεπτά σού κάθεται άμέσως.
Πολύ άνετη ή θέση τού όδηγού,έντελώς on-0ff.
Προτιμώ πάντως τό τιμόνι άπό έκείνα τά πολύ άνοιχτά τών on-off.
Προστασία άπό άέρα κλασσική v-strom,άλλά πολύ καλή προστασία
τών ποδιών μέ τό νέο σχεδιασμό στό τεπόζιτο.
Τά γόνατα κουμπώνουν στό τεπόζιτο.
Όπότε έδώ έχουμε ένα +, άπό τό παλιό.
Τό μοτέρ ίδιο..............
Κιβώτιο, άπλά ΤΕΛΕΙΟ, βελούδινο,κοντό καί σαφέστατο, άνεβάζει γρήγορα ,
κουμπώνει τέλεια ,πολύ μαλακό....!!
Μεγάλη διαφορά μέ το παλιό πού ήμουν κάτοχος γιά ένα χρόνο.
Στά 100 άφησα χέρια,ούτε κουνήματα ούτε κοσκινίσματα άλλά τρανσάλπ....!!
Μάλλον πιό στιβαρό μπροστινό,δέ βυθίζεται εύκολα μέ τίποτε όπως τό παλιό
στά δυνατά μπροστινά φρεναρίσματα.
Τό ABS πολύ καλό άπλά πατάς φρένο.
Καλύτερη γεωμετρία σού δίνει τήν έντύπωση μοτό δρόμου,τό νοιώθεις μαζεμένο
σάν νά έχει πιό κοντό μεταξόνιο.
Στρίβει σάν ένα δρόμου άλλά νοιώθεις άνασφάλεια λόγω τού ύψους πού κάθεσαι.
Θά τό συνιστούσα πάντως σέ άναβάτες...........ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,80....!!!
Πολύ φαρδυά σέλλα άλλά μέ 1,84 πατούσα λίγο πέλμα.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ, δέν άσχολήθηκα μέ ταμπλώ καί τέτοια.
Κλασσικά πλέον στροφόμετρο άναλογικό καί ψηφιακό χιλιομετρητή.
Νομίζω είχε καί θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Δείκτη βενζίνης μέ κουτάκια μαύρα όπως τό παλιό.
Λίγο μικρότερο τεπόζιτο σέ χωρητικότητα,νομίζω 2 λίτρα άλλά αύτονομία ΛΕΝΕ
τήν ίδια.
Ήσυχο ,άθόρυβο, ταξιδεύει καλά μέχρι τά 120-130 ,μετά ...................
έξαρτάται άπό τή διάθεση τού καθενός.
Καλή ποιότητα κατασκευής, όπως καί τό παλιό χωρίς κάτι ίδιαίτερο.
ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ....
Παλιά συνταγή ρετουσαρισμένη.......
Ή γνώμη μου...??
Έπειδή οί καιροί είναι περίεργοι,θά δυσκολευτεί νά πουλήσει στά 9000 εύρώ.
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ οί 9000 είναι άνταγωνιστική τιμή μέ τούς άντιπάλους πού έχει
όταν ή Χόντα αύτή τή στιγμή βγάζει προσφορές τών 6500 εύρώ γιά τό τρανσάλπ
χωρίς ABS.
Ή διαφορά τών 2000 εύρώ μέ τό παλιό ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
Άν ή τιμή ήταν κάπου στά 8000-8200 νομίζω ότι θά έπιανε κι αύτό τήν κορυφή.
Άν βάλεις χούφτες ποδιά καί κάγκελλα πάς στά 9500....!!
Τό 2006 πήρα τό v-strom 6800 μέ κάγκελλα,χούφτες,μπαγκαζιέρα.
Καί οί μισθοί ,οί συντάξεις καί οί άμοιβές σήμερα πού μπαίνουμε πλέον στό 2012
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ...............ΑΠΟ ΤΟ 2006.....!!!
Τό νέο Χαγιαμπούζα τό έβγαλαν φθηνότερο, άπό 15300 τό είχαν ξεκινήσει τό παλιό,
καί τό νέο τό 2008 βγήκε στήν άγορά μέ 13900,παρότι καινούργιο.
Τιμές άντιπροσωπείας πάντα.
Τώρα πώς άπό 7000 τό v-strom έφθασε 8500 καί πάλι στά 7000 καί
τό νέο μάς ήρθε μέ 9000......!!!??
Δέ λέω καλό πράμμα ή προσφορά καί ή ζήτηση..........ΑΛΛΑ, βλέπε καί τό σφυγμό τής
άγοράς....!!
Νομίζω πώς ή Σουζούκι πρέπει νά τό μαζέψει καί γρήγορα μάλιστα,άλλιώς
δέ βλέπω νά τραβάει τό πράμμα.
Άν είχα λοιπόν τό χρήμα θά τό έπαιρνα μέ κλειστά μάτια.
Πολύ καλύτερο άπό το τρανσάλπ.
Καί τό παλιό όμως μέ τά 7000 δέν είναι άσχημο....!!

paramedic
27/11/2011, 19:02
Αρα το συμπέρασμα είναι : καλύτερα πάρτε ενα παλιό μετάχειρο σε καλή τιμή και καλή κατάσταση?

daz
27/11/2011, 19:30
Αρα το συμπέρασμα είναι : καλύτερα πάρτε ενα παλιό μετάχειρο σε καλή τιμή και καλή κατάσταση?

H περιμένετε λίγο για να πέσει η τιμή του καινούριου! :winka:

schumifer
27/11/2011, 20:50
Η πλάκα είναι ότι ακόμη και οι μτχ μέχρι το 2009 αναγράφουν κάτι τιμές...προ κρίσης +30%,
wtf???????????????

irinia
27/11/2011, 21:51
ΑΥΤΟΥΣ................ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ

Καινούργιο πλέον τό πουλάνε 6800-6900.....!!
Έπειδή βλέπω κάποιοι πουλάνε 8άρια καί 7άρια
στά 6000.....!!!
Άς τούς πεί ένας ότι μέ τό πού έβγαλαν πινακίδα
πάει στά 6000 άπό 6800,όχι νάρχονται μετά
άπό 3-4 χρόνια νά τά ζητάνε....!!
Καί όλα τά γαμημένα κλεισμένα στό γκαράζ είναι
μέ έλάχιστα χιλιόμετρα.:rotflmao: :rotflmao:
Τά είχαν άγοράσει γιά ντεκόρ γιά τό γκαράζ...:lol: :lol:

schumifer
27/11/2011, 23:28
ΑΥΤΟΥΣ................ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ

Καινούργιο πλέον τό πουλάνε 6800-6900.....!!
Έπειδή βλέπω κάποιοι πουλάνε 8άρια καί 7άρια
στά 6000.....!!!
Άς τούς πεί ένας ότι μέ τό πού έβγαλαν πινακίδα
πάει στά 6000 άπό 6800,όχι νάρχονται μετά
άπό 3-4 χρόνια νά τά ζητάνε....!!
Καί όλα τά γαμημένα κλεισμένα στό γκαράζ είναι
μέ έλάχιστα χιλιόμετρα.:rotflmao: :rotflmao:
Τά είχαν άγοράσει γιά ντεκόρ γιά τό γκαράζ...:lol: :lol:

Προφανώς δεν έχω την εμπειρία σου, αλλά στην αρχή θεωρούσα ότι απλά πετύχαινα όλες τις αγγελίες με τα μηχανάκια "του κουτιού" .
Μετά άρχισα να το ξανασκέφτομαι.
Κι έστω ότι καταφέρνω και βρίσκω ένα μηχανάκι που μου φαίνεται εντάξει, είναι 2ετίας και ΓΡΑΦΕΙ 10.000.
Πού θα ξέρω εγώ πόσα είναι πραγματικά και τι είδους χιλιόμετρα ήταν αυτά? Και ποιος μηχανικός θα βάλει το χέρι στη φωτιά ότι μέχρι την τελευταία αλλαγή λαδιών ο προηγούμενος δεν το είχε αφήσει στεγνό για 100 km?
Τέσπα, αγχώνομαι όσο πλησιάζω!!!

irinia
28/11/2011, 05:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Προφανώς δεν έχω την εμπειρία σου, αλλά στην αρχή θεωρούσα ότι απλά πετύχαινα όλες τις αγγελίες με τα μηχανάκια "του κουτιού" .
Μετά άρχισα να το ξανασκέφτομαι.
Κι έστω ότι καταφέρνω και βρίσκω ένα μηχανάκι που μου φαίνεται εντάξει, είναι 2ετίας και ΓΡΑΦΕΙ 10.000.
Πού θα ξέρω εγώ πόσα είναι πραγματικά και τι είδους χιλιόμετρα ήταν αυτά? Και ποιος μηχανικός θα βάλει το χέρι στη φωτιά ότι μέχρι την τελευταία αλλαγή λαδιών ο προηγούμενος δεν το είχε αφήσει στεγνό για 100 km?
Τέσπα, αγχώνομαι όσο πλησιάζω!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ.........

Ένα άνοιγμένο μοτέρ όμως ,ίσως φαίνεται άπό κάποιον έμπειρο άπό κάποιες
λεπτομέρειες, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΓΝΟ ,κολλάει καί τό παίρνεις στό χέρι...!!
Άρα πρέπει νά τό άνοίξεις.
Αύτό σημαίνει μεταχειρισμένο,γιαυτό τό άγοράζεις,παίρνεις τό ρίσκο
τής χαμηλότερης τιμής.
Γιαυτό λέμε ότι γιά νά δελεάσεις τόν άγοραστή πρέπει νάσαι άρκετά φθηνότερος
άπό τό καινούργιο.
Τώρα ,βλέπεις πωλητή,κόβεις τόν άνθρωπο καί μετά άρχίζεις νά ψάχνεις τό μηχανάκι
καί πάντα ό Θεός βοηθός.
Καγκουριές καί κάγκουρες,δέν θέλουν καί μεγάλη πείρα γιά νά τούς ξεχωρίσεις.
Μέ λίγη κουβέντα καί βλέποντας τό παρουσιαστικό καταλαβαίνεις.
Έπίσης όταν βλέπεις πολλές έπεμβάσεις γιά νά γίνει τό μηχανάκι γρηγορότερο
κανά 2 δέκατα στά 100 ,παράτα το καί φύγε.
Αύτό θά τό έχουν πιεί τό αίμα.
Τήν άφέλεια δέ πού διάβασα κάπου ότι αύτοί πού τά βάζουν στήν πίστα τά προσέχουν
περισσότερο..??
Τί καταπονήσεις τρώνε δέ μάς είπαν,καί μέ πόσα χιλιόμετρα στό δρόμο άντιστοιχούν
μερικοί γύροι στήν πίστα....!!
Πολύ άπλό πόση ώρα θές νά φάς ένα ζευγάρι λάστιχα στήν πίστα..??
Μία ώρα..??Δύο..??
Έ στό δρόμο θές καμμιά 7000-8000 χιλιόμετρα...!!
Φαντάσου τώρα τί καταπόνηση τρώνε συμπλέκτες ,σασσί,φρένα, σασμάν κ.λ.π.....
Μού έτυχε μέχρι στιγμής νά πάρω 2 καινούργια μηχανάκια στό χέρι.
Ένα μέ 600 μόλις χιλιόμετρα μεγάλο καί άκριβό καί ένα μικρό μέ 8500κμ.
Ή διαφορά μέ τό μεταχειρισμένο..??
Η ΕΓΓΥΗΣΗ....!!
Ή έπιλογή δική σου..!!

shark72
10/12/2011, 10:00
H επίσημη παρουσίαση του νέου VStrom 2011 - 2012 στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος της Ελληνικής λέσχης
http://www.vstrom.gr/forum/viewtopic.php?f=87&t=1852

Πανοπτικός
10/12/2011, 11:24
Σαν εμφανιση ειναι πολυ ομορφο παντως, το μοτερ του απο τοτε που βγηκε το στρωμα αλλαξε ?

Καπου ακουσα οτι τα νεα εχουν 2 μπουζι στον κυλινδρο :confused:

Lioulios
12/12/2011, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Καπου ακουσα οτι τα νεα εχουν 2 μπουζι στον κυλινδρο :confused: Καιρό τώρα

irinia
12/12/2011, 05:38
Σαν εμφανιση ειναι πολυ ομορφο παντως, το μοτερ του απο τοτε που βγηκε το στρωμα αλλαξε ?

Καπου ακουσα οτι τα νεα εχουν 2 μπουζι στον κυλινδρο :confused:

ΑΠΟ ΤΟ 2007.....!!!

Μή πετάς τέτοια,καί σέ έχω σέ έκτίμηση.

DAYMAN
12/12/2011, 08:54
Θα εχει ξεπερασει την μετριοτητα ορισμενων σημειων του παλιου;Το ευχομαι γιατι αν εχει καλη τιμη θα ξαναγεμισει τους δρομους.

schumifer
12/12/2011, 09:15
Με 9000 ευραίους θα γεμίσει τις αποθήκες...

nickald
12/12/2011, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Με 9000 ευραίους θα γεμίσει τις αποθήκες...

Χαλαρα....

Και μετα αφου την πατησουν οι πρωτοι βιαστικοι θα βγαλει μια "προσφορα" ο Σφακ (δηλαδη θα το βαλει στην κανονικη τιμη του) και θα τραβαν τα τσιτσια τους αυτοι που ακουμπησαν τα 9000+

Ειναι τοσο στανταρ το παραμυθι του εισαγωγεα που πλεον ειναι γραφικο.

Τα ιδια καθε φορα. Τι να θυμηθω? GSR? Πρωτο στρομ? Δευτερο στρομ? Ασπρο στρομ? Πουα με ριγες? Gsxr? busa? Bandit?

irinia
12/12/2011, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Χαλαρα....

Και μετα αφου την πατησουν οι πρωτοι βιαστικοι θα βγαλει μια "προσφορα" ο Σφακ (δηλαδη θα το βαλει στην κανονικη τιμη του) και θα τραβαν τα τσιτσια τους αυτοι που ακουμπησαν τα 9000+

Ειναι τοσο στανταρ το παραμυθι του εισαγωγεα που πλεον ειναι γραφικο.

Τα ιδια καθε φορα. Τι να θυμηθω? GSR? Πρωτο στρομ? Δευτερο στρομ? Ασπρο στρομ? Πουα με ριγες? Gsxr? busa? Bandit?

TA ΜΠΟΥΖΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..........

Καί ένώ τά όχτάρια ξεκίνησαν 13500 τώρα πιά κάνουν 15700 παρακαλώ...!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ...!!
Γιά όλα τά άλλα όπως τό περιγράφεις.
Παρότι τό γιέν πήγε στά ύψη.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΕΡΔΗ....!!
9000 τό νέο v-strom...??
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ....!!
Ξεβράκωτο...??
Δύσκολα,πολύ δύσκολα.
Κάπως έτσι ξεκίνησε καί τό τρανσάλπ καί τώρα τά όχτάρια πουλιούνται 6500 εύρώ
καί είναι μέ τό κιλό στό ράφι...!!

Όλη ή ίστορία βασίζεται στήν καταναλωτική μας μανία πού μάς δημιουργούν.
Άν τούς γράψουμε,πού θά πουλήσουν..??
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 2000+ ΕΥΡΩ τού παλιού μέ
τό καινούργιο...!!

Σέ τέτοιους δύσκολους καιρούς,άς τούς γυρίσουμε κι έμείς τόν.....ΚΩΛΟ,
κι άς τούς άναγκάσουμε νά πάνε κάτω ,όπως έστειλαν όλους έμάς...!!
Γιατί άς μήν είμαστε άφελείς,δέν κυβερνάνε τά 300 ................... τής βουλής...!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
Οί Ίταλοί όντας 50 χρόνια μπροστά άπό μάς τόν έστειλαν στή βουλή,
καί τώρα σπίτι του.
Ίσως σέ λίγα χρόνια, άντιληφθούμε κι έμείς τά βόδια έδώ στή Μπανανία
ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, καί σταματήσουμε νά σφαζόμαστε.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...........πάντως...!!

Πανοπτικός
12/12/2011, 20:04
ΑΠΟ ΤΟ 2007.....!!!

Μή πετάς τέτοια,καί σέ έχω σέ έκτίμηση.

Δεν το ηξερα οτι εχουν 2 μπουζι στον κυλινδρο... Το κερδος ποιο ειναι δηλαδηΣ ?

nikos_abel
12/12/2011, 20:30
Δεν το ηξερα οτι εχουν 2 μπουζι στον κυλινδρο... Το κερδος ποιο ειναι δηλαδηΣ ?

Καλύτερη καύση βρε κεφάλα!

Πανοπτικός
12/12/2011, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Καλύτερη καύση βρε κεφάλα!

Καλα νταξει... σπινθηρα δινουν ταυτοχρονα δηλαδη κ τα δυο ή μια το ενα, μια το αλλο ?

Lioulios
12/12/2011, 20:39
Ά - μπε μπα μλόμ ...

el_hymador
12/12/2011, 20:43
Καλα νταξει... σπινθηρα δινουν ταυτοχρονα δηλαδη κ τα δυο ή μια το ενα, μια το αλλο ?

:bigcry: