View Full Version : Νέο V-strom 2012 ???
mototraveler
18/06/2011, 18:40
Για δείτε τις φωτογραφίες
http://www.twowheelsblog.com/post/6595/more-teaser-pics-for-new-suzuki-v-strom
φωτοσοπιά μάλλον, και έξυπνη κιόλας :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
:a29: :a29: :a29:
το μηχανακι του τσακ νορις ΔΕΝ ΦΩΤΟΣΟΠΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mototraveler
18/06/2011, 20:50
Αν είναι φωτοσοπια τότε γιατί είναι και στο επίσημο site της Suzuki???????????????? :nono:
http://suzukicycles.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από mototraveler
Αν είναι φωτοσοπια τότε γιατί είναι και στο επίσημο site της Suzuki???????????????? :nono:
http://suzukicycles.com/
ψαρεύει πελάτες για να δει αν θα το βγάλει στη παραγωγή :p
δε ξέρω, είπα μάλλον..
mototraveler
18/06/2011, 21:16
Όπως το παρατηρώ μάλλον για κανένα face lift το κόβω, ίδια καλάμια, ίδιο πλαίσιο, λίγο τα φώτα αλλάζουν. Ακόμα και το φίλτρο στο μοτέρ στο ίδιο σημείο είναι, οπότε θα κρατήσει και το ίδιο μοτέρ. :rolleyes:
Κατι λέγεται για πιθανή αύξηση κυβισμού...
Georgaras
18/06/2011, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
Δεν ειναι φωτοσοπια, ειναι οι επίσημες πρώτες εικόνες από την suzuki. Στις 26 /6 θα δώσουν και άλλες εικόνες. Το νέο μοντέλο αναμένεται στην αγορά τον Δεκέμβρη.
Αν ειναι ι καλή η τιμη του, αναμένεται να έχει την τεραστια επιτυχία που είχε και το προηγούμενο μοντέλο.
Georgaras
18/06/2011, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
:a29: :a29: :a29:
το μηχανακι του τσακ νορις ΔΕΝ ΦΩΤΟΣΟΠΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
Αν ειναι καλή η τιμη του, αναμένεται να έχει την τεραστια επιτυχία που είχε και το προηγούμενο μοντέλο.
Υ.Γ ελα βγάλτε ολη σας την χολή και για το νέο μοντέλο... δώστε πράμα λέμε... δώστε.....
Έλεγα να το πουλήσω κάποια στιγμή αλλά όχι ρε π**στη εκει με το ίδιο θα μείνω να του αλλάζω μόνο λαδάκια και μπουζί κάθε τόσο, και να του πίνω το αίμα κάθε μέρα χωρίς να ζητάει το παραμικρό....... βγαλτε την χολη σας τωρα... περιμένω λέμε..... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Αν ειναι καλή η τιμη του, αναμένεται να έχει την τεραστια επιτυχία που είχε και το προηγούμενο μοντέλο.
Υ.Γ ελα βγάλτε ολη σας την χολή και για το νέο μοντέλο... δώστε πράμα λέμε... δώστε.....
Έλεγα να το πουλήσω κάποια στιγμή αλλά όχι ρε π**στη εκει με το ίδιο θα μείνω να του αλλάζω μόνο λαδάκια και μπουζί κάθε τόσο, και να του πίνω το αίμα κάθε μέρα χωρίς να ζητάει το παραμικρό....... βγαλτε την χολη σας τωρα... περιμένω λέμε..... :smokin:
:lol:
:beer: :beer: :beer:
Υγ.. Μη βιάζεσαι! :winka:
taisteal
18/06/2011, 23:37
μηπως,λεω μηπως το καινουργιο θα πηγαινει και χωμα???:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
μηπως,λεω μηπως το καινουργιο θα πηγαινει και χωμα???:smokin:
Φυσικά..
Όσο και το παλιό. :sun:
Περιμένουμε να δούμε.. Τον κινητήρα στα 800cc, σύγχρονη σχεδίαση και βελτιωμένα δυο τρία σημεία που το παλιό υστερεί.
Θα θέλαμε αλλά δεν.. Να ασχοληθούν λίγο με το βάρος, να βάλουν αναρτήσεις της προκοπής, λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Καλά μέχρι το Δεκέμβρη θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά.
:a12:
:a019:
taisteal
18/06/2011, 23:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Φυσικά..
Όσο και το παλιό. :sun:
Περιμένουμε να δούμε.. Τον κινητήρα στα 800cc, σύγχρονη σχεδίαση και βελτιωμένα δυο τρία σημεία που το παλιό υστερεί.
Θα θέλαμε αλλά δεν.. Να ασχοληθούν λίγο με το βάρος, να βάλουν αναρτήσεις της προκοπής, λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Καλά μέχρι το Δεκέμβρη θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά. [/QUOTE
εγω πιστευω face lift,ισως και κινητηρα.μας απογοητευσε και η χοντα,μονο το τενερε μιλαει.θα δειξει:a014:
Λευκάδιος
18/06/2011, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
και βελτιωμένα δυο τρία σημεία που το παλιό υστερεί.
:nono: το strom δεν υστερει πουθενα
taisteal
18/06/2011, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
Sory έχεις δίκιο!
Τώρα σκέφτηκα πως καλά φρένα δεν χρειάζεται, γιατί οι αναβάτες του δεν τα χρησιμοποιούν ποτέ. Τα βάζουν μόνο και μόνο για να περνάει τις προδιαγραφές και να παίρνει έγκριση τύπου.
Τι χαζός που είμαι!!! Ζητώ συγνώμη απ' τον Τσακ για το ατόπημα.
:lol: :lol: :lol:
taksidiotis25
19/06/2011, 15:29
:nono: το strom δεν υστερει πουθενα φανταζομαι οτι ειναι αστειο αυτο....
αναρτησεις,φρενα ειναι απλα αποδεκτα.στην ουσια για πολλους ειναι για κλαμματα.στο σημειο που υπερτερει κι εχει πουλησει ειναι η τιμη,το στυλακι του,η αξιοπιστια,το μοτερ του.
παρουσιάστηκε
http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/moto/sport_enduro/v-strom650/media.html
To κοιτάω από όλες τις μεριές και όλες τις γωνίες και πραγματικά δεν βλέπω τρελές διαφορές σχεδιαστικά με το παλιό .
Πιο πολύ για ένα φρεσκοβαμμένο παλιό μου φαίνεται ....:smilea:
Αυτό που μου χτύπησε άσχημα είναι το μπροστινό . Κάνεις που κάνεις ένα απαλό lifting εμφανισιακά , βάζεις το ίδιο μοτέρ ( φαντάζομαι ) , βάλε ρε χριστιανέ και ένα usd αφού ο ανταγωνισμός έχει εσ΄θ γιατί όχι ??
Ρε σεις αυτο εχει φωτα απο cbf :rolleyes:
Ποιο ωραιο ειναι το παλιο παντως
Vstrommer71
21/06/2011, 16:48
Μαλλον η σημαντικοτερη αλλαγη που βλεπω ειναι(!) η...μετακομιση του ψυγειου λαδιου σε καλυτερη θεση απο αυτη που ειχε μπροστα και κατω απο το μοτερ...
Κατα τα αλλα απογοητευση μιας και η Suzuki ακομα να καταλαβει οτι αυτο το πολυ καλο μοτερακι θα μπορουσε να το στεγασει σε ενα πιο χωματινο στησιμο(με 21'' μπροστα και μεγαλυτερων διαδρομων αναρτησεις) και να φτιαξει ενα πολυ καλο trail bike.
Aπο οτι βλεπω παχυνε κιολας στα 214(Γιαπωνεζικα...) κιλα στεγνο.Μαλλον το εριξε στο πολυ φαϊ φαινεται...
Το καινουργιο look δεν ειναι ασχημο μιας και κανουν μια προσπαθεια να ομορφυνουν λιγο ενα ουτως ή αλλως ασχημο μηχανακι.Οπωσδηποτε οταν αγορασα το Vstrom δεν το εκανα για την ομορφια του:rolleyes:
Μαλλον για αλλη μια φορα η ΚΤΜ περιμενει ολους να βγαλουν τα δικα τους μεσαια -ας πουμε on-off-και μετα θα βγαλει το 800αρι που θα τους παιρνει ολους Αγγλους,Γαλλους,Πορτογαλλους αμπαριζα:smokin:
To λενε(για το '13 βεβαια)!
''The new Adventure series is supposed to have modular construction, and will see a variety of displacements reside in the same chassis. According to Nieuwsmotor we can expect to see 1,200cc, 1,000cc, and 700cc/800cc models from KTM in this department, but we’re not sure how a 1,000cc would differentiate itself from a 1,200cc machine and what we assume will be an 800cc model to compete with the F800GS and Triumph Tiger 800.
However Nieuwsmotor does go on to say that the smaller displacement Adventure bike will be very off-road capable, more so than the Triumph Tiger 800 XC, and we imagine that the bike will draw on its Dakar roots in design and performance.''
Cpt. Haddock
21/06/2011, 16:51
Θεωρώ οτι ομορφυνε με το σουλούπωμα, έφυγαν οι γωνιες και τα συναφη.
Κρίμα που δεν "πειραξαν" λιγο τον κινητηρα να τσιμπησει 5-6 αλογα ακόμα, ή να το κανουν ενα καλο και φτηνο αντίστοιχο του F800GS/Tiger800XC όπως λέει κι ο αποπανωΣ
Πώς κατάφεραν κι ανεβασαν το βαρος, αυτοι ξέρουν :sick:
Το νεο στρομ δεν μπορει παρα να ειναι ετσι ..
229642
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Αυτό που μου χτύπησε άσχημα είναι το μπροστινό . Κάνεις που κάνεις ένα απαλό lifting εμφανισιακά , βάζεις το ίδιο μοτέρ ( φαντάζομαι ) , βάλε ρε χριστιανέ και ένα usd αφού ο ανταγωνισμός έχει εσ΄θ γιατί όχι ??
Δεν το λέω με ύφος αντιπαράθεσης, αλλά εκτός από το αισθητικό θέμα, ποιος ο λόγος να βάλει κανείς USD σε μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης; Αν δεν κάνω λάθος εκτός από ακριβότερο κατασκευαστικά είναι και πιο μπελαλίδικο στη συντήρηση/συναρμολόγησή του (οπότε μεγαλύτερο κόστος κι εκεί). Ούτε για πίστα είναι, ούτε για ράλλυ η μηχανή.
Ακάκιε μην ξεχάσεις το πιρούνι να είναι USD :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Δεν το λέω με ύφος αντιπαράθεσης, αλλά εκτός από το αισθητικό θέμα, ποιος ο λόγος να βάλει κανείς USD σε μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης; Αν δεν κάνω λάθος εκτός από ακριβότερο κατασκευαστικά είναι και πιο μπελαλίδικο στη συντήρηση/συναρμολόγησή του (οπότε μεγαλύτερο κόστος κι εκεί). Ούτε για πίστα είναι, ούτε για ράλλυ η μηχανή.
Το αναφέρω ξεκάθαρα ρε συ ....Ανταγωνισμός !!!
Στα τεχνικά κομμάτια του θέματος δεν ξέρω και δεν μπορώ να συμφωνήσω αν το χρειάζεται ή όχι .:wave2:
Vstrommer71
21/06/2011, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Το αναφέρω ξεκάθαρα ρε συ ....Ανταγωνισμός !!!
Στα τεχνικά κομμάτια του θέματος δεν ξέρω και δεν μπορώ να συμφωνήσω αν το χρειάζεται ή όχι .:wave2:
Φιλε μου εσυ φταις!:rotflmao:
Απαρτιζεις το περιφημο target group που παιρνει στα υπ'οψη η Suzuki και γι'αυτο φορτωνει το Vstrom με ζελατινες σαν παρμπριζ και σελλες με...κεντημενο λογοτυπο Vstrom:rotflmao:
Aντι να ζηταμε USD μπροστα δεν ειναι καλυτερο να ζηταμε οτι πηρουνι να'ναι αλλα να δουλευει καλα,να εχει καμμια ρυθμιση και να μην βουταει σαν σουμιες απο στρωμα σε καθε φρεναρισμα?
Τα ειδαμε και τα ανταγωνιστικα με τα αναποδα που στριβουν με την σκεψη:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ακάκιε μην ξεχάσεις το πιρούνι να είναι USD :beer:
Λες άμα το βάλω πάνω στο γαϊδούρι να στρίβει και καλύτερα; :D
black sheep
21/06/2011, 22:24
δεν παχυνε, το αντιθετο εχασε 6 κιλακια απο 220 στα 214 γεματο
Lioulios
22/06/2011, 01:00
Σιγά που δεν θα γινόταν της Πόπης διεθνώς
:hypnotize
229746
Lioulios
22/06/2011, 01:01
:uplate:
απο εδώ http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://motokando.com/fotos/albums/userpics/nova_v_strom_2012.jpg&imgrefurl=http://www.stromtrooper.com/general-v-strom-discussion/64780-new-v-strom-2012-a-7.html&usg=__LcAcPLOVhOHJeIIkaTKjJZeKvO4=&h=289&w=400&sz=30&hl=pl&start=8&zoom=1&itbs=1&tbnid=l4jB077M5Q4MmM:&tbnh=90&tbnw=124&prev=/search%3Fq%3Dvstrom%2B2012%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1003%26bih%3D394%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&ei=gSEBTt-1Msfn-gbnwpnKDQ
Lioulios
22/06/2011, 01:04
:eyepop: :lol:
229747
rockobok
22/06/2011, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
:eyepop: :lol:
Όποιος το έφτιαξε αυτό πρέπει να είναι master στο πάζλ!
Lioulios
22/06/2011, 01:11
και το κανονικό http://www.asphaltandrubber.com/bikes/2012-suzuki-vstrom-650-abs-leak/
(έχει πολλές φωτό)
229748
Κατά τη γνώμη μου τόσο το Gladius όσο και το καινούργιο V-Strom δείχνουν... metrosexual. Οι καμπύλες και τα χρώματα μοιάζουν με προσπάθεια να προσεγγίσουν ένα πιο ευρωπαϊκό σχέδιο, αλλά οι μοτοσυκλέτες καταλήγουν να δείχνουν γλυκανάλατες (ο αγγλικός όρος που θα προτιμούσα είναι "too inoffensive"). Δεν είναι κακό αλλά δύσκολα θα σου κάνει και "τσα" που λέμε.
Πιθανόν αυτή να είναι μία σωστή ποροσέγγιση για να πουλήσει καλά ένα UJM. Κανείς δεν το λατρεύει αλλά κανείς δεν το αντιπαθεί κιόλας. Και για να λέμε την αλήθεια, από το ένα-μάτσο-γωνίες του προηγούμενου V-Strom και του SV (μετά το λίφτινκ), ίσως βγει κάτι καλύτερο στην επόμενη προσπάθεια. Το μηχανάκι οπτικά δείχνει τουλάχιστον ελαφρύτερο.
Georgaras
22/06/2011, 04:44
χάλια είναι... :yuck: :yuck: :yuck:
leontheprof
22/06/2011, 05:14
Δεν με αρεσει ντιπ....αν και ειναι πιο ωραιο απο το προηγουμενο που δε με αρεσει ντιπ για ντιπ.
:nono: :nono: :nono:
el_hymador
22/06/2011, 07:22
Αμα βλεπεις παρουσιαση και ξεκιναει με:
Compact, slim styling featuring a vivid combination of expressive painted sections and functional black resin components accentuates the sporty profile.
The sporty, dynamic front fairing houses compact dual multi-reflector headlight delivering superb light distribution.
...στην πραγματικοτητα σημαινει οτι:
"Εχουμε ενα μηχανακι που πουλαει πολυ οποτε σιγα μην το αλλαξουμε. Εχει αποσβεσει εδω και καιρο ολο το κοστος σχεδιασης και εξελιξης (γελαμε και στα δυο...) και σιγα μην ειμαστε μαλακες να πλακωθουμε στις αλλαγες και α) να χασουμε την πελατεια, β) να μας λετε μετα οτι ειναι ακριβο... θα συνεχισουμε λοιπον να γεμιζουμε το ταμειο, αφου ουσιαστικα το μονο που θα αλλαξει στη γραμμη παραγωγης ειναι 3-4 καλουπια πλαστικων... παρτε το, εχει νεα εκπληκτικη σχεδιαση και διχρωμια, που αποπνεει μια πολυτελη εκφανση περιπετειας και (σκεφτομαστε τι αλλη μαλακια να γραψουμε) εχει επισης ροδες, κινητηρα και...ειστε ετοιμοι για αυτο;...τιμονι!"
Τεσπα, πολυ ασχημο, ωστοσο σε σχεση με το προηγουμενο που ηταν εξαιρετικα ασχημο, ειναι μια βελτιωση...
Θα ηταν πολυ καλο αν το εκαναν 800 κ.εκ. και αν προσεθεταν λιγο "καρυκευμα" στη συνταγη. Ετσι οπως φαινεται, ο μπροστινος τροχος εξακολουθει να βρισκεται σε διαφορετικο γεωγραφικο μηκος απο τον οδηγο και η ολη σχεδιαση συνεχιζει να βγαζει τρομερη ατσουμπαλια, καπως πιο συμπαθητικη ειναι η αληθεια...
Βεβαια περαν απο τις μαλακιες που λεμε κατα καιρους, μηχανακι στα 650 κ.εκ. που να ταξιδευει οπως το V-Strom δεν υπαρχει.- Ελπιζω να εχει κρατησει και το νεο τη μοναδικη αυτη αρετη.
makis206
22/06/2011, 07:50
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει ή όχι, βλέπω γωνίες που άλλαξαν προς το καλύτερο οπτικά αλλά βλέπω και κάτι άλλες..(πχ το μαύρο ματ πλαστικό κάτω απ'τα φανάρια..:uplate: )
Απ'την άλλη κοιτώντας το συνολικά δείχνει ότι μάζεψε λίγο τα περιττά "κιλά" του κι αυτό μου αρέσει, σίγουρα θα μ'αρέσει περισσότερο όταν το δω κι από κοντά κι ας μην πιάνει σε καμμία των περιπτώσεων το design των Ευρωπαϊκών.
:beer:
ΥΓ: Αυτουνού την τελική του θα την μάθουμε ποτέ;:lol:
nikos_abel
22/06/2011, 07:56
(τελική Vstrom K10)+1Km/h
taksidiotis25
22/06/2011, 12:04
ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι φτιαξανε.
GIXXERAKIAS
22/06/2011, 13:45
:eyepop: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
229784
Αμφίσημος
22/06/2011, 13:56
Καλοδεχούμενο και σε όποιον αρέσει!
Νομίζω πως σε μαύρο θα δείξει καλύτερα.
Πλάκα στη πλάκα θα είχε ενδιαφέρον και μια adventure έκδοση, 21', ακτίνα κτλ...
taisteal
22/06/2011, 16:51
το νεο v strom..το νεο crossrunner.. :a14: :a14: :a14: :a14: και σε οσους αρεσει
xristos x
22/06/2011, 17:58
:yuck: παρα το γεγονος οτι εχω v strom (το κλασσικο και μ αρεσει :blush: ) . Ειδικα στο πορτοκαλι μου θυμιζει κακια εξελιξη του tiger 955 (http://wallpaper-s.org/27__Triumph_Tiger_955i.htm) με το ρεζερβουαρ εμπνευσμενο απο versys, ρε πως το κανανε ετσι ρε?
sovaros_user
22/06/2011, 18:24
δεν γλιτωνουμε απο αυτην την παπαρια ποτε :bigcry: :bigcry: :bigcry:
nikos_abel
22/06/2011, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
δεν γλιτωνουμε απο αυτην την παπαρια ποτε :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Και μετά όταν κάνω π.χ. ΑΥΤΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114534&highlight=deauville) γίνεται το σούπερ μηχανάκι....
costas_versys
22/06/2011, 22:34
Από τα πρώτα δείγματα (φωτό), οι Ιάπωνες προχώρησαν στην απαραίτητη αναβάθμιση της εικόνας του Vstrom που ήταν ξεπερασμένη. Εχει πάρει στοιχεία του ανταγωνισμού στην εμφάνιση (πλαστικά, γραμμές κλπ) αλλά από κάτω φαίνεται να παραμένει το ίδιο πετυχημένο σύνολο (σκελετός, κινητήρας κλπ). Θέλω να δω τις λεπτομέρειες που αφορούν τα όργανα, τις αναρτήσεις και την θέση οδήγησης (ήδη βλέπω ότι έχει αλλάξει και η σέλα) καθώς και όλα τα υπόλοιπα 'νέα καλούδια' αυτής της έκδοσης (πχ. touring version).
Εαν έχουν κάνει επεμβάσεις της λογικής "το καλό -> καλύτερο" θα το γλυκοκοιτάξω σίγουρα.
Νέο φωτογραφικό υλικό από την "νύφη" στο παρακάτω video :
http://www.youtube.com/watch?v=9VHEuctM1e8
Εν ειν' άσχημο.
Αυτό το new με χαλάει λίγο.
Ελπίζω να το φρέσκαραν μέχρι να το αλλάξουν.
Δεν θα το αντέξω να μας συντροφέψει και αυτό για μια δεκαετία.
Άντε βρε. Τουλάχιστον όσοι πάρουν v-strom τώρα, για λίγο καιρό, δεν θα έχουν το πρόβλημα να ψάχνουν ποιο είναι το δικό τους, όταν βγαίνουν απ' την καφετέρια.. :lol:
makis206
23/06/2011, 06:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_versys
Νέο φωτογραφικό υλικό από την "νύφη" στο παρακάτω video :
http://www.youtube.com/watch?v=9VHEuctM1e8
Μόλις άλλαξα γνώμη, μου αρέσει..!:D
229854
ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ............
Καί ή συνταγή γνωστή άπό τό HAYABUSA.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ κάτι πού σαρώνει
τήν άγορά...!!
Καί δέν άνεβάζεις καί τό κόστος παραγωγής.
Μέ μικρές παρεμβάσεις πρός τό καλύτερο
νομίζω ότι τό vstrom θάναι ό βασιλιάς
καί τήν έπόμενη δεκαετία.
Μηχανή πού κάνει τά πάντα......
πολύ καλύτερα άπό όποιαδήποτε άλλη....!!
Άν κρατηθεί στά 8000-8200 τό πολύ
λόγω τών καιρών ,θάναι καί πάλι
ή κορυφαία σέ πωλήσεις..
:wave2:
paramedic
23/06/2011, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
τήν άγορά...!!
ή κορυφαία σέ πωλήσεις..
Χωρίς να θέλω να σε θίξω αυτά που αναφέρεις για κορυφαίο στο είδος του το πιστεύεις πραγματικά? Δήλαδή τι το κορυφαίο έχει αυτο το μηχανάκι? Ομορφιά?Στήσιμο?Περιφερειακα?Επιδόσεις?Κάνει τα πάντα?Αξιοπιστία?Καλή τιμή?
Τι απο όλα αυτα έχει για να το κάνει κορυφαίο? κορυφαίο είναι αν κάνεις 749 συμβιβασμούς μόνον. Εχει πουλήσει γιατί το πήρανε όσοι δεν έχουν ξανακαβαλήσει μοτοσυκλέτα ως επι το πλέιστον και το πάνε δουλειά-σπίτι και τούμπαλιν γιατί είναι έυκολο και η γυναίκα κάθεται καλά πίσω. Και φυσικά μην ξεχνάμε οτι στη Ελλάδα φοριέται μόνο με flip-up κράνος πάντα μά πάντα στην ανοιχτή θέση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
23/06/2011, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Και μετά όταν κάνω π.χ. ΑΥΤΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114534&highlight=deauville) γίνεται το σούπερ μηχανάκι....
Θα το κουοτάρω μέχρι να πάρω απάντηση.
γμτη πτνα μου....... :sad:
προχθες ο παγγαλος με μαγιο σε ολα τα Blogs...
και τωρα αυτο..... :uplate: :bawl:
nikos_abel
23/06/2011, 08:25
Αφού το προτιμάς.....
229856
taisteal
23/06/2011, 09:45
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
[B]ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ............
σε λιγο και στο paris-dakar:dizzy: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
sovaros_user
23/06/2011, 10:56
επειδη δεν το ξερω καλα το στρωμα, αλλαξε κατι ουσιαστικο ? βλεπω ακομα τις ιδιες... φρεναρες :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Χωρίς να θέλω να σε θίξω αυτά που αναφέρεις για κορυφαίο στο είδος του το πιστεύεις πραγματικά? Δήλαδή τι το κορυφαίο έχει αυτο το μηχανάκι? Ομορφιά?Στήσιμο?Περιφερειακα?Επιδόσεις?Κάνει τα πάντα?Αξιοπιστία?Καλή τιμή?
Τι απο όλα αυτα έχει για να το κάνει κορυφαίο? κορυφαίο είναι αν κάνεις 749 συμβιβασμούς μόνον. Εχει πουλήσει γιατί το πήρανε όσοι δεν έχουν ξανακαβαλήσει μοτοσυκλέτα ως επι το πλέιστον και το πάνε δουλειά-σπίτι και τούμπαλιν γιατί είναι έυκολο και η γυναίκα κάθεται καλά πίσω. Και φυσικά μην ξεχνάμε οτι στη Ελλάδα φοριέται μόνο με flip-up κράνος πάντα μά πάντα στην ανοιχτή θέση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωρίς και εγώ να θέλω να σε θίξω, να πω ότι δεν είναι τοσο φρόνιμο "ελαφρά τη καρδία" να απαξιώνεις ένα μηχανάκι που έχει κάνει τρελλές πωλήσεις, έχει σαρώσει την κατηγορία του την τελευταία 7ετία, και το έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες μοτοσυκλετιστές...
Όλοι αυτοί δεν είναι ούτε ηλίθιοι, ούτε αναγκαστικά πρωτάρηδες, ούτε τους πιάσαν όλους κότσο... Απλά έχουν πιθανόν διαφορετικά κριτήρια και θέλω από τα δικά σου.
Αγόρασαν ένα μηχανάκι που αποδίδει για εκείνους ικανοποιητικά στην μεγαλύτερη δυνατή γκάμα των χρήσεων για τις οποίες το προορίζουν, στην τιμή που μπορούσαν να το κάνουν... Και για να συνεχίζουν επί τόσα χρόνια να το αγοράζουν σημαίνει πολλά...
Και αν τα δικά σου θέλω και κριτήρια είναι σεβαστά, αλλά τόσο είναι και τα δικά τους...
Στο κάτω-κάτω ακόμα και ο συμβιβασμός (που σε τέτοια μηχανάκια είναι αυτονόητος σε μεγάλο βαθμό) είναι μια μορφή τέχνης και απαιτεί αυτό το "κάτι" για να πετύχει τις σωστές ισσοροπίες... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Όλα αυτά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την δική μου προσωπική άποψη για το μηχανάκι - δεν το κρύβω ότι και εγώ δεν θα το αγόραζα...(αν και ήμουν κάτοχος του 1000αριού Στρώμα για ένα διάστημα)
sovaros_user
23/06/2011, 11:24
Σωστος, νομιζω οτι πρεπει να αλλαξουμε γνωμη κ για το Ζ 750 :beer:
paramedic
23/06/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Χωρίς και εγώ να θέλω να σε θίξω, να πω ότι δεν είναι τοσο φρόνιμο "ελαφρά τη καρδία" να απαξιώνεις ένα μηχανάκι που έχει κάνει τρελλές πωλήσεις, έχει σαρώσει την κατηγορία του την τελευταία 7ετία, και το έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες μοτοσυκλετιστές...
Όλοι αυτοί δεν είναι ούτε ηλίθιοι, ούτε αναγκαστικά πρωτάρηδες, ούτε τους πιάσαν όλους κότσο... Απλά έχουν πιθανόν διαφορετικά κριτήρια και θέλω από τα δικά σου.
Αγόρασαν ένα μηχανάκι που αποδίδει για εκείνους ικανοποιητικά στην μεγαλύτερη δυνατή γκάμα των χρήσεων για τις οποίες το προορίζουν, στην τιμή που μπορούσαν να το κάνουν... Και για να συνεχίζουν επί τόσα χρόνια να το αγοράζουν σημαίνει πολλά...
Και αν τα δικά σου θέλω και κριτήρια είναι σεβαστά, αλλά τόσο είναι και τα δικά τους...
Στο κάτω-κάτω ακόμα και ο συμβιβασμός (που σε τέτοια μηχανάκια είναι αυτονόητος σε μεγάλο βαθμό) είναι μια μορφή τέχνης και απαιτεί αυτό το "κάτι" για να πετύχει τις σωστές ισσοροπίες... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Όλα αυτά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την δική μου προσωπική άποψη για το μηχανάκι - δεν το κρύβω ότι και εγώ δεν θα το αγόραζα...(αν και ήμουν κάτοχος του 1000αριού Στρώμα για ένα διάστημα)
Δεν λέω οτι το μηχανάκι δεν είναι καλό αλλα διαφωνώ στο γεγονός οτι χαρακτηρίζεται κορυφαίο. Ειδικά οταν μιλώ με τους κατόχους V-strom μου έρχεται να βγω έξω να ξανακοιτάξω μήπως εννούν άλλο μηχανάκι. Είναι ένα καλο μηχανάκι που κάνει πολλά αλλά μέχρι εκεί. Πιο πάνω δεν μπορεί να φτάσει.
Σέβομαι κάθε μοτοσυκλετιστή σοβαρό είτε έχει παπί είτε Multi 1200 γιατί αγόρασε κατι με κόπο και στερήσεις και δεν ούτε θέλω να το παίξω κάποιος.
Επίσης το οτι πούλησε πολύ δεν έχει να λέει απολύτως τίποτα με το πόσο καλό είναι το μηχανάκι γιατί ο παράγοντας χρήμα πάντα περιορίζει τις αγορές μας.
paramedic
23/06/2011, 12:20
Σωστος, νομιζω οτι πρεπει να αλλαξουμε γνωμη κ για το Ζ 750 :beer:
Να αλλάξουμε ως προς τι? Το θεωρείς καλό ή κακό?
sovaros_user
23/06/2011, 12:29
τοσος κοσμος που το αγοραζει δεν μπορει να ειναι βλακας, το μηχανακι γαμαει ρειιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
23/06/2011, 12:55
Κουφαίο στο ταξίδι όπου βάζει τα γυαλία σε μοτοσικλέτες μεγαλύτερου κυβισμού και πιο ειδικού προορισμού. Από εκεί και έπειτα σε ότι αφορά σε ευκολά κίνησης στην πόλη, σε κίνηση στο χώμα, σε επιδόσεις και σε στήσιμο, υπάρχουν άλλες μοτοσικλέτες της ίδιας κατηγορίας που είναι πολύ καλύτερες...
Ως εκ τούτο λέγω, είναι λίγο λυπηρό θέμα να στοιβάζεται πληθώρα V-Strom στους φανούς του άστεως και οι αναβάτες τους να περιορίζουν τας κινήσεις τους εις αυτό, όταν άλλα δίκυκλα δύνανται να αντεπεξέλθουν με μεγαλυτέραν ευχαίριαν στο πεδίον χρήσης τούτο.
XΩΡΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ...........
Σέ ένα μήνα μπαίνω στά 56 καί εύτυχώς άκόμα άπό τό 80 καβαλάω
άπό χιλιάρια καί πάνω μέ ότι ταχύτερο έχει κυκλοφορήσει άπό τότε.
Τή γυναίκα μου τήν πάω βόλτα μέ ένα παρόμοιο μέ vstrom μηχανάκι
diversion 600 ..
Έγώ μόνος κυκλοφορώ μέ ένα hayabusa μέ μονόσελλο.
Τή γνώμη μου γιά τό vstrom δέν τήν είπα τυχαία.
Τό είχα γιά ένα χρόνο.
Δέν ξέρω άν έχεις ΚΑΝ καβαλήσει vstrom γιά νά έχεις καί άποψη.
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ...........ΔΙΟΤΙ
ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΤΟ...!!
Όλοι αύτοί πού τό καβάλησαν γνωρίζουν.
Έπειδή έγινε ΣΟΥΠΑ δέν σημαίνει ότι δέν είναι καλό.
Μπορεί λοιπόν νά κυκλοφοράει μέ αύτό καί ένας νέος,άσχετος,άρχάριος
άλλά μπορεί έπίσης έπειδή προσφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
νά βολεύει έξίσου καί κάποιον πού καβαλάει 35 ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΑ.
ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ...??
Καί άπαξιώνεις τόσο πολύ τό vstrom..??
KΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ..............ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.........ΑΛΛΑ
ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ.............ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΤΟ....!!
Καί τό ότι κατάφερε νά τό καβαλάνε οί άσχετοι όπως είπες
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ.....!!
Georgaras
23/06/2011, 14:38
Vstrom , Δεν σπάει-δεν χαλάει, είναι οικονομικοτατο τα κάνει ολα και σε καλή τιμή. ΤΕΛΟΣ.
Ξέρω πολλούς που το κράζανε από εδω μεσα και σε σύντομο χρονικό διάστημα πήρανε και αυτοί vstrom.
Δεν λεω οτι ειναι το υπέρτατο εργαλείο... που για εμένα κανένα δεν ειναι, αλλα στην τιμη του και για αυτα που παρεχει, ειναι κορυφη και θα ειναι για πολλα χρονια ακομα.
Στο καινούργιο μοντέλο μου τα χαλάει μόνο η εμφάνιση, διότι το προηγούμενο το θεωρώ πολύ ποιο όμορφο, αλλά είμαι σίγουρος οτι αν κρατήσει μια καλη τιμη , θα σαρωσει και το νεο μοντελο. :beer:
paramedic
23/06/2011, 15:48
XΩΡΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ...........
Σέ ένα μήνα μπαίνω στά 56 καί εύτυχώς άκόμα άπό τό 80 καβαλάω
άπό χιλιάρια καί πάνω μέ ότι ταχύτερο έχει κυκλοφορήσει άπό τότε.
Τή γυναίκα μου τήν πάω βόλτα μέ ένα παρόμοιο μέ vstrom μηχανάκι
diversion 600 ..
Έγώ μόνος κυκλοφορώ μέ ένα hayabusa μέ μονόσελλο.
Τή γνώμη μου γιά τό vstrom δέν τήν είπα τυχαία.
Τό είχα γιά ένα χρόνο.
Δέν ξέρω άν έχεις ΚΑΝ καβαλήσει vstrom γιά νά έχεις καί άποψη.
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ...........ΔΙΟΤΙ
ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΤΟ...!!
Όλοι αύτοί πού τό καβάλησαν γνωρίζουν.
Έπειδή έγινε ΣΟΥΠΑ δέν σημαίνει ότι δέν είναι καλό.
Μπορεί λοιπόν νά κυκλοφοράει μέ αύτό καί ένας νέος,άσχετος,άρχάριος
άλλά μπορεί έπίσης έπειδή προσφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
νά βολεύει έξίσου καί κάποιον πού καβαλάει 35 ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΑ.
ΕΣΥ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ...??
Καί άπαξιώνεις τόσο πολύ τό vstrom..??
Καί τό ότι κατάφερε νά τό καβαλάνε οί άσχετοι όπως είπες
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ.....!!
Καταρχήν οταν γράφεις κεφαλαία φαίνεται οτι φωνάζεις και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εκτός αν δεν φωνάζεις...
Επειτα χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν και πραγματικοί αναβάτες αναμεσα στους τόσους που αγόρασαν το V-strom απλά επειδή το Transalp βγήκε εκτός μόδας και είναι πια αυτό της μόδας.
Το V-strom το εχω καβαλήσει και μου φάνηκε απλά καλό. Οταν ονομάζουμε την μετριότητα κορυφαία δεν είναι επίπεδο αλλα κατάντια(δυστηχώς) κατα την άποψη μου.
Πολύ μπροστά γιατί κανει πολλά πράγματα? Δηλαδή οταν ενα μηχανάκι πάει ταξίδι και μπαίνει και στην πόλη θεωρείται πολύ μπροστά? Αυτό το έκανα και το CBF 250 που είχα παλιά και κορυφαίο δεν το έλεγες. Γιατί στο χώμα(πατημένο) δεν το έχει πάει κανένας στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Το μηχανάκι δεν το απαξιώνω όσο θα θέλατε όσοι διαβάζετε εδω μέσα(δόξα το θεό αυτό το φόρουμ απο παρεξηγήσεις μέσω οθόνης έχει χορτάσει) απλά είπα δεν ειναι κορυφαίο αλλα καλό.
Και δεν είπα οτι καταφέρε να το καβαλάνε οι άσχετοι είπα οτι πούλησε τόσο πολύ γιατί είναι εύκολο αλλα οι πωλήσεις τι σχέση έχουν με το πόσο καλό είναι το μηχανάκι? Εχει το πακέτο "ευκολία-καλή σχετικά τιμή-το πήρε ο γείτονας" που τόσα χρόνια πάιζει και πούλήσε.
Ακόμα και εσύ απο τα λεγόμενα σου βλέπω οτι το είχες για δεύτερο ουσιαστικά αρα δεν είναι μηχανάκι επιλογής αλλα ευκολίας. Αν δεν είχες το Haya(αυτό το λές κορυφαίο άνετα) θα έπαιρνες το V-strom για μηχανημα που σου δίνει ευχαρίστηση?
Οσον αφορά την μηχανή μου πρίν έιχα ενα Ζ750S που καλό το έλεγες και έκανε όσα έκανε και το V-strom(μάλιστα πρέπει να το είχα πάει περισσότερο χώμα απο ότι το 99% των αναβατών V-Strom) αλλά είχε πολλά κακά και απείχε πολύ απο το να το πεις κορυφαίο.
Τώρα οδηγώ ενα Caponord που κάνει πολύ καλύτερα όσα κάνει ένα V-strom αλλά στην Ελλάδα αν το πείς θα σε φάνε γιατί όλοι θα σου πούνε οτι τα Aprilia έχουν θέμα με τα ηλεκτρικά τους και δεν τα θέλουν.
Lioulios
23/06/2011, 15:52
τήν άγορά...!!
ή κορυφαία σέ πωλήσεις..
Θα συμγωνήσω και στα παρακάτω που λες ,μιας και το είχα 3 χρόνια .
Όταν το έδωσα γιατί είχε έρθει η ώρα του ,το έκανα με μισή καρδιά .
...Αλλά έφτιαξαν ένα μηχανάκι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ και αυτό δεν αλλάζει .
Όχι φίλε μου, δυστυχώς δεν κάνει τίποτε καλά. Δεν είναι ΜΕΤΡΙΟ, ούτε κάν σε ΕΝΑ τομέα...
Βέβαια είναι καλό στο να κερδίζει τις εντυπώσεις οπτικά, σε μη γνώστες.
Αλλά αυτό δεν νομίζω να μας πολυαφορά. Ε..? :wave2:
taisteal
23/06/2011, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Όχι φίλε μου, δυστυχώς δεν κάνει τίποτε καλά. Δεν είναι ΜΕΤΡΙΟ, ούτε κάν σε ΕΝΑ τομέα...
:a01: :beer: :beer: :beer:
mototraveler
23/06/2011, 16:08
Για ορισμένους η “ευτυχία” βρίσκεται στην μετριότητα μιας μηχανής, που αξιοποιούν το 80% των δυνατοτήτων της και έχουν πληρώσει ένα λογικό ποσό, για άλλους η “ευτυχία” βρίσκεται στην διαφοροποίηση μέσω εξεζητημένων επιλογών έστω και αν τις αξιοποιεί σε ποσοστό 5% με αντίστοιχα υψηλό κόστος κτήσης και συντήρησης.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, γι αυτό υπάρχουν και 20 εταιρείες να διαλέξεις κάτι που σου ταιριάζει.
ΥΓ 1 Μην υποτίμα κανένας την στρατηγική που χαράσσουν τα τμήματα των εταιριών για τα προϊόντα τους, όσο και αν αυτή δεν είναι σύμφωνη με τα θέλω μας σαν καταναλωτές μιας μικρής αγοράς.
ΥΓ2 Όποιος θεώρει αποτυχημένο ένα εμπορικό προϊόν που καλύπτει το 80% των αναγκών δεκάδων χιλιάδων αναβατών, μάλλον καλυτέρα να μην ασχοληθεί με επιχειρήσεις.
taisteal
23/06/2011, 16:16
δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνδεετε τις πωλησεις με το αν ειναι καλο ενα μηχανακι...καμμια σχεση.το στρωμα ειναι το πιο απαραδεκτο μηχανακι που εχω καβαλησει,και το 90% των κατοχων που γνωριζω δεν εχουν ιδεα απο μοτοσικλετα.αντι για παπι,μεγαααλο strom....
ΥΓ2 Όποιος θεώρει αποτυχημένο ένα εμπορικό προϊόν που καλύπτει το 80% των αναγκών δεκάδων χιλιάδων αναβατών, μάλλον καλυτέρα να μην ασχοληθεί με επιχειρήσεις.
Αποτυχημένο, σαφέστατα και δεν είναι. Το διαψευδουν οι πωλήσεις.
Από πότε όμως οι πωλήσεις είναι ενδεικτικές ....?
Καλύπτει άραγε τις ανάγκες τους...? ή καλύπτει μόνο ΜΙΑ...?!
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, γι αυτό υπάρχουν και 20 εταιρείες να διαλέξεις κάτι που σου ταιριάζει.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
sovaros_user
23/06/2011, 16:19
"βάζει τα γυαλία σε μοτοσικλέτες μεγαλύτερου κυβισμού και πιο ειδικού προορισμού."
Αυτο θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος μιας κ το ακουω συχνα, τι τρομερο εχει δηλαδη το στρωμα σε ταξιδι, ιπποδυναμη δεν εχει εκ των πραγματων, ποιοτητα κυλισης... μη τρελαθουμε :lol: , φρενα ? ουδεν σχολιον...
Εγω απορω παντως, κ εσυ ρε Αυτιά που εχεις την χαγιαμπουτσα δεν φοβασαι να ταξιδεψεις με στρωμα ? φρενα τεχνολογιας παπιας, εχω δει μπατσο να φρεναρει σε σκυλι ρε φιλε, ουτε να επιβραδυνει δεν γινεται, προσωπικα θα φοβομουν να πηγαινω συνεχεια με 160 σε εθνικη.
Απο εκει κ περα τα υπολοιπα ειναι χαζα, μηχανη 230 κιλα χωρις φρενα, η καλυτερη να ειναι σε ολους τους τομεις... παντα θα της λειπει η ενερ. ασφαλεια, κ απ οτι βλεπω δεν εχει σκοπο να κανει κατι η εταιρια γιαυτο
Lioulios
23/06/2011, 16:47
το γαμήσατε και ψώφησε.....πάλι .
arazw.ara.zw
23/06/2011, 16:59
Άντε.....συναντηθείτε στη μέση οι πολέμιοι με τους υποστηρικτές μήπως και βγεί άκρη.....!!!
Όλοι έχουμε καβαλήσει V-strom...Δεν είναι ούτε η πιο fun to ride μηχανή...αλλά ούτε απαράδεκτη τη λές......On-off είναι....Τη δουλειά για την οποία σχεδιάστηκε τη κάνει μια χαρά όπως και όλες της κατηγορίας της!!!Όποιος πήρε V-strom για να στρίβει και να φρενάρει σε επίπεδα street μάλλον δεν είχε ιδέα τι αγόραζε!!
Για ένα μέσο αναβάτη,για τη πόλη,για ταξιδάκι,και για γενική χρήση μια χαρά είναι το στρώμα......
Άντε στην υγειά μας :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
πειτε μου ρε σεις ειδικοι ενα μηχανάκι που μπορεις να το παρεις 3,5-4Κ μεταχ. και να γυρισεις απροβληματιστα ολη την ευρωπη δικαβαλος φορτωμενος και οικονομικώς, ακολουθωντας με ευκολια μεγαλυτερα, ισχυροτερα, ακριβοτερα, πολυπλοκοτερα καραβια του ειδους και στο τελος αν θες του βαζεις και μια φφωτια στην ομονοια και περνεις το επόμενο το L02;
Μου γινατε ολοι γρηγοροι και το στρομα δεν σας αρκει για να κανετε τις "περιπετειες" σας... :eek:
Ειμαι κατοχος vstrom,και εχω στην πλατη μου πανω απο 200000χλμ.Eχω λιωσει πολλα μηχανακια και συμφωνα με καποιους παραπανω δεν εχω ιδεα απο moto!Μηπως πρεπει να το πουλησω;;:nono:
Μάγκες μη τα τσουβαλιαζετε όλα.
Mοοr καλώς ήρθες.
Georgaras
23/06/2011, 22:08
Από το 2008 που είμαι εδώ μέσα , όλοι ξερολες το παίζανε.
moor καλώς ήρθες, μην δίνεις πολύ σημασία σε αρκετούς από εδώ μέσα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη.
είναι αυτοί που μια ζωή μας κράζουν μη έχοντας υπ'οψιν το λεγόμενο Μοτοσυκλετιστικο πνεύμα που μάλλον έχει εξατμιστεί.
el_hymador
23/06/2011, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
πειτε μου ρε σεις ειδικοι ενα μηχανάκι που μπορεις να το παρεις 3,5-4Κ μεταχ. και να γυρισεις απροβληματιστα ολη την ευρωπη δικαβαλος φορτωμενος και οικονομικώς, ακολουθωντας με ευκολια μεγαλυτερα, ισχυροτερα, ακριβοτερα, πολυπλοκοτερα καραβια του ειδους και στο τελος αν θες του βαζεις και μια φφωτια στην ομονοια και περνεις το επόμενο το L02;
Μου γινατε ολοι γρηγοροι και το στρομα δεν σας αρκει για να κανετε τις "περιπετειες" σας... :eek:
Κανενα. Σε αυτο συμφωνω, το V-Strom μπορει να ταξιδεψει και να ακολουθησει 1000ρια και 1200ρια μαστοδοντα με χαρακτηριστικη ευκολια.- Δεν υπαρχει αλλο μηχανακι που να ταξιδευει τοσο καλα και ανετα στη κατηγορια του.
Αλλα:
To Τransalp πάει καλύτερα σε χώμα και σε κλειστούς επαρχιακούς
Το Versys ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο και στη πολη το αφηνει πισω
Κάπου χάνεις - κάπου κερδίζεις πάντα
υ.γ. Τα έχω οδηγήσει και τα τρία, για να σας προλάβω :wave2:
δηλαδή αν το τωρινό που είναι ανεκτό αισθητικά θεωρείται ΜΑΛΑΚΙΑ.
το νέο που είναι κακάσχημο πως θα το λέγαμε? μια ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ?
sovaros_user
23/06/2011, 22:58
δηλαδη το στρωμα μπορει να ακολουθησει μπεμπα 1200 gs στην εθνικη...
θελετε και τα λετε δεν ξερω... Κατ αρχην με δυο βαρβατα ατομα κ μπαγκαζια ΔΕΝ μπορει να ταξιδεψει με 180 σταθερα, κ αν το κανει με τα 1000 ζορια, θα καψει ενα βυτιο... ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !
εντιτ: κ μπεμπα βρισκεις με 6-7 χιλ ευρωπουλα, γιατι να δωσεις 5000 για να παρεις την παπαρια κ να μην δωσεις 1-2 χιλ παραπανω να παρεις τα διπλα κυβικα δηλαδη :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κατ αρχην με δυο βαρβατα ατομα κ μπαγκαζια ΔΕΝ μπορει να ταξιδεψει με 180 σταθερα, κ αν το κανει με τα 1000 ζορια, θα καψει ενα βυτιο... ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !
Εγώ αμφισβητώ πως μπορεί και να τα πιάσει υπό τις συνθήκες που ανέφερες . ;)
Εκτός αν κάνει κανένα 10λεπτο να τα πιάσει και το μοτέρ δουλεύει στα όρια να παραδώσει πνεύμα .
Βέβαια αν δεν υπήρχαν τέτοιες δηλωσεις για το vstrom στο νετ , δεν θα είχε βγει και ποτέ ο τίτλος τσακ νώρις bike !!!:D
nikos_abel
24/06/2011, 06:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Θα επιμείνω, όχι για τίποτα άλλο, αλλά το είχα βάλει για πλάκα και μου είχατε-είχανε σπάσει τα
φρύδια, κάτι "έλεος" και κάτι μη το "παρακάνεις" και κάτι τέτοια.
Αμάν με το υπερμηχάνημα πια.:smokin:
makis206
24/06/2011, 07:48
Από το 2008 που είμαι εδώ μέσα , όλοι ξερολες το παίζανε.
moor καλώς ήρθες, μην δίνεις πολύ σημασία σε αρκετούς από εδώ μέσα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη.
είναι αυτοί που μια ζωή μας κράζουν μη έχοντας υπ'οψιν το λεγόμενο Μοτοσυκλετιστικο πνεύμα που μάλλον έχει εξατμιστεί.
Στο "μοτοσυκλετιστικό πνεύμα" περιλαμβάνεται και το κράξιμο Γιώργη, από ανέκαθεν ο "μοτοσυκλετιστής" υποστήριζε μάρκες ενώ έκανε καζούρα στις "απέναντι". Δεν το έκαναν όλοι αλλά μια μεγάλη μερίδα μοτοσυκλετιστών που αν θες τη γνώμη μου, βάζουν και το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται "μοτοσυκλετισμός". Αυτό είναι που κρατάει και την ομάδα σε εγρήγορση, πως να το κάνουμε; Αυτό είναι που μας δένει, που κάνει τον ένα να ασχολείται με τον άλλο! Κι αν το πάρεις στο χαβαλέ θα το απολαύσεις, πίστεψέ με!:winka:
Φαντάσου έναν κόσμο που όλοι θα λατρεύουν και θα εκθειάζουν τα Μπεμβέ ας πούμε...:ZZZ: :rotflmao:
Αγάπα το μηχανάκι σου, απολάμβανέ το, υποστήριξέ το και κράξε το όπου χρειαστεί. Για μένα αυτό είναι το πνεύμα του μοτοσυκλετισμού.
Και κάτι τελευταίο για το V-Strom ειδικά, έπεσες σε φόρουμ που του έβγαλε όνομα.. σαν τον χωριανό που του βγήκε το "κακό παρατσούκλι" κι άντε να φύγει από πάνω του μετά. Τι του μένει; Αυτοκτονεί; Μετακομίζει στο απέναντι χωριό; Μένει στο ίδιο χαλώντας τη ζαχαρένια του καθημερινά; Ή μένει στο ίδιο κι εκμεταλλευόμενος την κατάσταση προσπαθεί μέσα απ'αυτή και αφού χρησιμοποιήσει τον λεγόμενο "αυτοσαρκασμό" να περάσει με τους συγχωριανούς του καλά;
Όσο αναφορά το V-Strom λοιπόν, οι περισσότεροι στο χωριό που λέγεται moto.gr χρησιμοποιούμε το "παρατσούκλι" πέρα απ'την πραγματική άποψη που έχουμε σχηματίσει για το μηχανάκι αυτό αφού είμαστε μοτοσυκλετιστές και μπορούμε εύκολα να κρίνουμε τι μπορεί να προσφέρει, θα έπρεπε να το είχες καταλάβει.
makis206
24/06/2011, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όσο αναφορά το V-Strom λοιπόν, οι περισσότεροι στο χωριό που λέγεται moto.gr χρησιμοποιούμε το "παρατσούκλι" πέρα απ'την πραγματική άποψη που έχουμε σχηματίσει για το μηχανάκι αυτό
Να, δες τώρα τι κράξιμο έχει να φάει ο makis206 γι'αυτό.:lol:
:a12: μωρέεεεε...!:lol: :rotflmao: :beer:
δηλαδη το στρωμα μπορει να ακολουθησει μπεμπα 1200 gs στην εθνικη...
θελετε και τα λετε δεν ξερω... Κατ αρχην με δυο βαρβατα ατομα κ μπαγκαζια ΔΕΝ μπορει να ταξιδεψει με 180 σταθερα, κ αν το κανει με τα 1000 ζορια, θα καψει ενα βυτιο... ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !
εντιτ: κ μπεμπα βρισκεις με 6-7 χιλ ευρωπουλα, γιατι να δωσεις 5000 για να παρεις την παπαρια κ να μην δωσεις 1-2 χιλ παραπανω να παρεις τα διπλα κυβικα δηλαδη :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Γιατι πολυ απλα καλέ μου φίλε, οι ταχυτητες ταξιδιου και φορτωμενου μηχανακίου δεν ειναι τα 180 σταθερα.... ειναι τα 140-150μαξ και αν σου τα επιτρέπει η καθε νομοθεσία.... και σε αυτό το μέσο επίπεδο που λες ενα στρομα ακολουθεί κορυφαία ενα αλλο με διπλασια τιμη, κυβικα και κατανάλωση...
Οσο γι ατο έντιτ σου εκτός του οτι ενα στρομα το βρισκεις με μαξ 4 (αρα οχι 5Κ που λες), με την λογική σου γιατί να μην βάλεις αλλα 2-3 χιλιάρικα απο τα 7 που λες και να πάρεις κορυφαίο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ μηχάνημα και να σου κανω μουαγιεν τα 180....
Ειπαμε και δεν θελετε να το εμπεδώσετε : Καλώς η κάκως στην κατηγορια αυτή το στρόμα ειναι κορυφαίο για αυτό που προσφέρει με αυτό το αντίτιμο και συντήρηση. Τελεία και παυλα. Υπαρχουν πολλα μηχανάκια καλύτερα και χειρότερα αλλα δεν υπάρχει ΕΝΑ που να συνδυάζει όλες τις μετριότητες μαζί οπως το στρόμα και ενας ταξιδιώτης πιο πολύ ΕΚΤΙΜΑ το μέτριο, το προβλέψιμο και το απροβλημάτιστο (για να τα βελτιώσει στο επόμενο ταξίδι πρακτικα) παρά τις ακτινικές τα usd και τα >100 άλογα....
Απο κάτι τέτοιους σαν και σας χτεσινους, ειναι πολλα μηχανακια παρεξηγημενα στην Ελλάδα ενω στην υπόλοιπη Ευρώπη που το μέσο δεν ειναι τόσο ο αυτοσκοπός, κάνουν θραύση βλεπε μπαντιτ, το παλιο φεηζερ κλπ βλεπεις εδω ειμαστε αντβεντουραδες και παταμε σε χώμα μη χέσω που σε μισους απο σας αμα σας το ριξω το μηχανακι δεν ξερετε να το σηκώσετε !
ΥΓ: Αν θες, τα φρενα σε συναρτηση με το μπροστινο ειναι μπουρδελα στο στρομα... ειμαι ο πρώτος που το λεω αλλα μεχρι εκει. Το μηχανάκι τα υπόλοιπα τα κάνει με άνω του μετρίου στανταρντς και πιστεψε με εχω καβαλήσει πολύ καλα μηχανάκια για να το λέω!
Καταρχήν οταν γράφεις κεφαλαία φαίνεται οτι φωνάζεις και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εκτός αν δεν φωνάζεις...
Επειτα χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν και πραγματικοί αναβάτες αναμεσα στους τόσους που αγόρασαν το V-strom απλά επειδή το Transalp βγήκε εκτός μόδας και είναι πια αυτό της μόδας.
Το V-strom το εχω καβαλήσει και μου φάνηκε απλά καλό. Οταν ονομάζουμε την μετριότητα κορυφαία δεν είναι επίπεδο αλλα κατάντια(δυστηχώς) κατα την άποψη μου.
Πολύ μπροστά γιατί κανει πολλά πράγματα? Δηλαδή οταν ενα μηχανάκι πάει ταξίδι και μπαίνει και στην πόλη θεωρείται πολύ μπροστά? Αυτό το έκανα και το CBF 250 που είχα παλιά και κορυφαίο δεν το έλεγες. Γιατί στο χώμα(πατημένο) δεν το έχει πάει κανένας στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Το μηχανάκι δεν το απαξιώνω όσο θα θέλατε όσοι διαβάζετε εδω μέσα(δόξα το θεό αυτό το φόρουμ απο παρεξηγήσεις μέσω οθόνης έχει χορτάσει) απλά είπα δεν ειναι κορυφαίο αλλα καλό.
Και δεν είπα οτι καταφέρε να το καβαλάνε οι άσχετοι είπα οτι πούλησε τόσο πολύ γιατί είναι εύκολο αλλα οι πωλήσεις τι σχέση έχουν με το πόσο καλό είναι το μηχανάκι? Εχει το πακέτο "ευκολία-καλή σχετικά τιμή-το πήρε ο γείτονας" που τόσα χρόνια πάιζει και πούλήσε.
Ακόμα και εσύ απο τα λεγόμενα σου βλέπω οτι το είχες για δεύτερο ουσιαστικά αρα δεν είναι μηχανάκι επιλογής αλλα ευκολίας. Αν δεν είχες το Haya(αυτό το λές κορυφαίο άνετα) θα έπαιρνες το V-strom για μηχανημα που σου δίνει ευχαρίστηση?
Οσον αφορά την μηχανή μου πρίν έιχα ενα Ζ750S που καλό το έλεγες και έκανε όσα έκανε και το V-strom(μάλιστα πρέπει να το είχα πάει περισσότερο χώμα απο ότι το 99% των αναβατών V-Strom) αλλά είχε πολλά κακά και απείχε πολύ απο το να το πεις κορυφαίο.
Τώρα οδηγώ ενα Caponord που κάνει πολύ καλύτερα όσα κάνει ένα V-strom αλλά στην Ελλάδα αν το πείς θα σε φάνε γιατί όλοι θα σου πούνε οτι τα Aprilia έχουν θέμα με τα ηλεκτρικά τους και δεν τα θέλουν.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ...........ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΩ.
Έκτιμώ τόν τρόπο γραφής σου καί κατεβάζω τούς τόνους.
Πολύ καλό τό κάπονορντ.
Άσχετα άν άπέτυχε έμπορικά.
Βέβαια άν μέ ρωτάς τά 1000 κυβικά ΔΕΝ χρειάζονται,είναι πολλά.
Τά πάντα είναι περισσότερα,καύσιμο,συντήρηση,τέλη,άσφάλεια κ.λ.π...
Τό κάπο μπορεί νά στρίβει καλύτερα καί νά φρενάρει καλύτερα
ΑΛΛΑ............
ήταν πολύ άκριβότερο κοντά στά 11 χιλ. ..........
μεταπώληση..........ΜΗΔΕΝ
καί άπό άξιοπιστία.............ΕΠΙΣΗΣ............ΠΟΛΗ ΧΑΜΗΛΗ...!!
Τό ότι έσβησε άπό μόνο του στήν άγορά....
ΤΑ ΛΕΕΙ........ΟΛΑ....!!
Έπίσης τό ότι τό vstrom είναι ή πρώτη μοτό σέ πωλήσεις
μετά άπό τόσα χρόνια καί ότι συναγωνίζονται τά νούμερα της
σέ πωλήσεις τά ΠΑΠΙΑ, πάλι τά λέει όλα.
Δέν άπαξίωσα ποτέ τό Τρανσάλπ,έτυχε νά τόχω καί αύτό.
Όμως τό στρώμα κάνει τά ίδια πράμματα καλύτερα,έκτός
άπό χώμα όπου καί τά δύο είναι άπλά γιά βόλτα.
Δέν μπορώ νά φανταστώ κάποιον νά λιώνει ένα vstrom ή transalp
στό χώμα.
Νά βολτάρει σέ χωματόδρομους ΝΑΙ...........άλλά μέχρι έκεί.
Έξάλλου πόσο χώμα νά μπεί κάποιος...??
Άν είναι fun τού χώματος θά πρέπει νά έπιλέξει κάτι άλλο διότι
άλλιώς έχασε.....
Θά έπαναλάβω γιά τρίτη φορά.........
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.......
έννοούσα κορυφαίο στό σύνολο τών πραγμάτων πού μπορεί νά κάνει.
Δυστυχώς γιά μένα τό CAPONORD γιά πολλούς λόγους
ήταν μιά ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΟΤΟ........
πού θά τήν θυμούνται πολλοί λίγοι,όχι γιατί έστριβε ,φρενάριζε καί
ταξίδευε καλά.........άλλά
σάν ύποκατάστατο τού VARADERO ....!!
Δέν συμφωνώ μέ τό ότι ΗΤΑΝ καλύτερη μοτό άπό ΤO VSTROM.
Tό μεγαλύτερο μείον του ή ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ πού τοσο θές
νά ύποβαθμίσεις καί τά λάθος κατ'έμέ κυβικά του.
Κάπως έτσι έφαγε τό vstrom καί τόν μεγάλο του άδερφό.
ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ
όσο καί άν θέλουν μερικοί νά μάς προβατοποιήσουν...!!!
Τά κυβικά τού 250 σου είναι πολύ λίγα γιά νά κάνει πολλά πράμματα
μαζί καί καλά.
Καί μέ Λάντα πάς Άθήνα καί μέ bmw......πώς όμως μέ τό ένα καί πώς
μέ τό άλλο.
Σέ τελική άνάλυση τή γνώμη μας γράφουμε ό καθένας.
Δέν θέλουμε νά τήν έπιβάλλουμε στούς άλλους,άπλά
νά τήν παραθέσουμε.
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...........μέ τό κάπο σου
devil's animal
24/06/2011, 08:29
συμφωνω με αυτο:
αλλα συμφωνω και με αυτο:
το στρωμα εχει πετυχει γιατι καλυπτει τον μεσο οδηγο σχεδον στο 95% της χρησης που θελει να κανει.
για μενα ειναι απαραδεκτη η τιμη του, οπως επισης απαραδεκτη ειναι και η μεταπωλητικη του αξια. που πριν απο κανα χρονο δεν επεφταν ουτε ενα χιλιαρικο απο την τιμη του καινουργιου. βεβαια αυτο βοηθαει στο οτι εχουν κυκλοφορησει απειρα αλλα και παλι... δεν μπορει ενα ss να χανει το 50% της αξιας του μολις κανει πανω απο 15χιλ χλμ και το στρωμα να κραταει τιμη γιατι ειναι "τιμιο"...:hypnotize
εδω λοιπον που ειμαστε πουl μουρ (οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) θελαμε ενα μηχανακι που να μπορει να πηγαινει πολη (για να μην πηζουμε), να πηγαινει χαλκιδα-λουτρακι για μπανιο - καφε, να βγαινει για κανα ταξιδι παραεξω με σχετικη ευκολια φορτωσης και ταχυτητες 140-150, να αρεσει στα γκομενακια (γιατι το θεωρουν μεγαλη μηχανη και μοιαζει με BMW :lol: ), και να εχει αρχοντικη θεση οδηγησης (για να μας κοζαρουν με το σπαστο κρανος).
γι'αυτο πουλησε. ουτε γιατι μπορει να στριψει ταπα, ουτε γιατι παθαινεις εξοφθαλμη βρογχοκηλη στον κερατοειδη λογω φρενων, ουτε γιατι επιταχυνει σαν τρελο, ουτε γιατι μπαινει χωμα με αξιωσεις, ουτε για τιποτα αλλο.
τελος το καινουργιο μου θυμιζει λιγο multistrada (το καινουργιο) γιατι εχει τα πλαστικα κατω απο τα φωτα, και λιγο bmw-tiger 800 (αυτα τα θεωρω ιδια). οποτε μου αρεσει περισσοτερο απο το προηγουμενο γιατι δειχνουν να ακολουθουν το πνευμα της εποχης. ουσιαστικα το καμουφλαρουν ωστε να δειχνει μεγαλο και ακριβο για να πιασουν παλι τα λεφτα του μεσου αναβατη που δεν θα κοιταξει το περιεχομενο αλλα το περιτυλιγμα.. :a56:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ΦΙΛΕ ΜΟΥ............
Δέν είμαι ντήλερ τής Σουζούκι,
ένας άπλός καταναλωτής καί γράφω
τή γνώμη μου,όπως έγραψες τή δική σου.
Τό άν είμαι γνώστης...??
Δέ νομίζω ότι άπασχολεί ίδιαίτερα τήν κουβέντα.
Πολύ θά ήθελα πάντως νά βοηθήσω άνθρώπους
μοτοσυκλεττιστές νά κάνουν σωστή έπιλογή μέ τή μία
καί νά χαρούν τό μηχανάκι τους χωρίς ταλαιπωρίες....!!!
Καί ή άποψη μου είναι πώς γιά τόν μέσο μοτοσυκλεττιστή
πού ψάχνει τή βόλτα,τήν άπόλαυση τής μοτό,τήν άξιοπιστία κ.λ.π.......
πού ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ πώς θά ξύσει τό γόνατο του στήν άσφαλτο
όχι έπειδή δέν μπορεί τό μηχανάκι γιατί τό κάνει άνετα,
ΑΛΛΑ...........
έπειδή δέν θέλει νά ρισκάρει,
ΤΟ VSTROM ...........ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Τά όρια όλων τών μοτό είναι πολύ πιό πάνω άπό τού κάθε
μέσου άναβάτη.
Άπό κεί καί πέρα έξαρτάται άπό τήν έμπειρία τού καθενός....
Όταν ό δρόμος είναι γιά 40 άν πάς μέ 80 δέν σέ σώζουν ούτε
τά φρένα τών GP.....!!!!άν χρειαστεί νά φρενάρεις.
Τόσα χρόνια........έχω φάει στή μάπα τόσους μά τόσους γνώστες.......
Καί όλοι είχαν ένα κοινό σημείο.........τή
ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ....!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γι'αυτο πουλησε. ουτε γιατι μπορει να στριψει ταπα..
κι ομως μπορει να στριψει τάπα, όπως και το προηγουμενο τρανσαλπ εστριβε ταπα... αλλο κορυφαιο μηχανακι και αυτο
Θα συμγωνήσω και στα παρακάτω που λες ,μιας και το είχα 3 χρόνια .
Όταν το έδωσα γιατί είχε έρθει η ώρα του ,το έκανα με μισή καρδιά .
...Αλλά έφτιαξαν ένα μηχανάκι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ και αυτό δεν αλλάζει .
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ..............ΕΙΔΙΚΑ
Σέ άψυχα πράμματα είναι άρκετά ύποκειμενικό.
Έγώ θά τόλεγα πολύ κοινότυπο....
Άμα βλέπεις τό νέο τρανσάλπ τά μπερδεύεις.
Ίσως κάποια πράμματα πού έχουν σχέση μέ τήν άνεση
καί τήν άεροδυναμική
νά άπαιτούν τέτοια σχεδίαση.
δέν ξέρω τήν ήλικία σου άλλά θυμάμαι τό 70
όλα τά αύτοκίνητα είχαν τό δικό σχήμα καί στύλ.
Μάλιστα όταν άρχισαν νά άλλάζουν όλοι άναρωτιόμασταν
πώς θά στρογγυλέψουν τίς ύπερτετράγωνες Μερσεντές
Σιγά σιγά στά πλαίσια τής άεροδυναμικής πού άπαιτούνταν
άρχισαν νά έχουν όλα τό ίδιο σχήμα.
Σήμερα πολλές φορές πρέπει νά δείς τό σήμα γιά νά ξεχωρίσεις.
Οί παλιοί καταλαβαίνουν.....
devil's animal
24/06/2011, 09:02
κι ομως μπορει να στριψει τάπα, όπως και το προηγουμενο τρανσαλπ εστριβε ταπα... αλλο κορυφαιο μηχανακι και αυτο
Χρηστο μην κρινεις εξ ιδιων τ'αλοτρια...
με την λογικη σου, τα παντα μπορουν να στριψουν ταπα και η βεσπα μπορει να στριβει ετσι (http://www.youtube.com/watch?v=PhKBEvSf4rE&feature=related) και ετσι (http://www.youtube.com/watch?v=D2daPNH93oc&feature=player_embedded)
ποιος ομως μπορει να την στριψει ετσι?? ο μεσος αναβατης που απευθυνεται το στρωμα ή τρανσαλπ?
με την λογικη σου, τα παντα μπορουν να στριψουν ταπα και η βεσπα μπορει να στριβει
ποιος ομως μπορει να την στριψει ετσι?? ο μεσος αναβατης που απευθυνεται το στρωμα ή τρανσαλπ?
Εννοώ οτι στριβει ευκολα και ικανοποιητικά σε μετρια χέρια.... εν αντιθεση ενα TDM850 που ειχα ειχε τον άστριφτο ;)
costas81
24/06/2011, 10:19
με την λογικη σου, τα παντα μπορουν να στριψουν ταπα και η βεσπα μπορει να στριβει ετσι (http://www.youtube.com/watch?v=PhKBEvSf4rE&feature=related) και ετσι (http://www.youtube.com/watch?v=D2daPNH93oc&feature=player_embedded)
:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στο "μοτοσυκλετιστικό πνεύμα" περιλαμβάνεται και το κράξιμο Γιώργη, από ανέκαθεν ο "μοτοσυκλετιστής" υποστήριζε μάρκες ενώ έκανε καζούρα στις "απέναντι". Δεν το έκαναν όλοι αλλά μια μεγάλη μερίδα μοτοσυκλετιστών που αν θες τη γνώμη μου, βάζουν και το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται "μοτοσυκλετισμός". Αυτό είναι που κρατάει και την ομάδα σε εγρήγορση, πως να το κάνουμε; Αυτό είναι που μας δένει, που κάνει τον ένα να ασχολείται με τον άλλο! Κι αν το πάρεις στο χαβαλέ θα το απολαύσεις, πίστεψέ με!:winka:
Φαντάσου έναν κόσμο που όλοι θα λατρεύουν και θα εκθειάζουν τα Μπεμβέ ας πούμε...:ZZZ: :rotflmao:
Αγάπα το μηχανάκι σου, απολάμβανέ το, υποστήριξέ το και κράξε το όπου χρειαστεί. Για μένα αυτό είναι το πνεύμα του μοτοσυκλετισμού.
Και κάτι τελευταίο για το V-Strom ειδικά, έπεσες σε φόρουμ που του έβγαλε όνομα.. σαν τον χωριανό που του βγήκε το "κακό παρατσούκλι" κι άντε να φύγει από πάνω του μετά. Τι του μένει; Αυτοκτονεί; Μετακομίζει στο απέναντι χωριό; Μένει στο ίδιο χαλώντας τη ζαχαρένια του καθημερινά; Ή μένει στο ίδιο κι εκμεταλλευόμενος την κατάσταση προσπαθεί μέσα απ'αυτή και αφού χρησιμοποιήσει τον λεγόμενο "αυτοσαρκασμό" να περάσει με τους συγχωριανούς του καλά;
Όσο αναφορά το V-Strom λοιπόν, οι περισσότεροι στο χωριό που λέγεται moto.gr χρησιμοποιούμε το "παρατσούκλι" πέρα απ'την πραγματική άποψη που έχουμε σχηματίσει για το μηχανάκι αυτό αφού είμαστε μοτοσυκλετιστές και μπορούμε εύκολα να κρίνουμε τι μπορεί να προσφέρει, θα έπρεπε να το είχες καταλάβει.
Εσύ αν δεν οδηγούσες Transalp θα ήσουν και γαμώ τα παιδιά. :lol:
mototraveler
24/06/2011, 11:01
ama exeis xeria akoma kai to kle me valitsaki striveis
http://www.youtube.com/watch?v=UWQr85Mw1Bg
ama exeis xeria akoma kai to kle me valitsaki striveis
http://www.youtube.com/watch?v=UWQr85Mw1Bg
Δεν θέλει χέρια ρε μαν. @ θέλει! :lol:
Υγ. Και καρδιά που να αντέχει. :bigcry:
costas81