View Full Version : Πρόβλημα με parking μοτοσυκλετας......
ilias integra R
25/06/2011, 19:25
συναδελφοι μοτοσυκλετιστες βοηθεια.....λιγο θελω ακομη και θα τον αρπαξω τον παππου.......
στην πολυκατοικια που μενω εχω εναν παππου που παρκαρει το αμαξι του κολλητα πισω απο το δικο μου ισα ισα να μην χωραει η μηχανη.......πριν λιγο καιρο ειχα μιλησει μαζι του και ειχαμε συμφωνησει να αφηνει ενα μικρο κενο αναμεσα για να χωραει η μηχανη......ολα καλα μεχρι πριν τρεις μερες που αποφασισε ξαφνικα οτι δεν του φτανει ο χωρος και κολλησε το αμαξι του πισω στο δικο μου........(βασικα το εκανε για να δημιουργησει κενο για τον γαμπρο του το καμαρι της πολυκατοικιας)......σημερα μιλησα μαζι του και εκανε το αμαξι πιο μπροστα για να χωρεσει η μηχανη....ολα καλα μεχρι εδω....ελα ομως που θυμηθηκε ο καραγκιοζης να πλεινει το RENAULT 19 CHAMADE μετα απο κατι χρονια και βρηκε την ημερα να το κανει,προφανως επιτηδες επιδη εχω την μηχανη πισω και οχι μονο το πλενει αλλα ριχνει και νερο με σαπουναδες επιτηδες πανω στην μηχανη και κοιταζει και ψηλα μην τυχει και τον δω τον κλ@σοπ00στα.......
τι να κανω ρε παιδια...εχω προσπαθησει με τον καλο τροπο αλλα δεν καταλαβαινει......
ΒΟΗΘΕΙΑ......!!!!
skordastm
25/06/2011, 19:49
σε συνπονω ,περασα και γω κατι παρομιο στην πολυκατοικια που εμενα.......
εκει που αφηνα το μοτο μου(σε ανοιχτο γκαραζ διπλα απο την πολυκατοικια η τρελη-δεν εχω τι να κανω,που μενει στον πρωτο μου αδειαζε κουβαδες απο σφουγκαρισμα και σαπουνονερα:mad:
εχει τυχει να παρκαρω το μοτο μου στο γκαραζ και φευγοντας με τα ποδια για να ανεβω στο διαμερισμα μου να ακουω σπλατςςς,να γυρναω και να βλεπω το μοτο μου γεματο σαπουναδες,της βαζω χερι,του τυπου τι κανεις παρακαλω λιγο σεβασμο και τετοια και αυτη να μου λεει οχι δεν το ριξα εγω,και να επιμενει...γκκρρρρ :bigcry:
ακρη δε βγαζεις...
αν ο ανθρωπος ειναι βαρεμενος, βρες τροπο να μην χαλας την ψυχικη σου υγεια!!:smilea:
εγω εσπειρα τρομοκρατια και περασε!!ημουν τυχερος
rockobok
25/06/2011, 19:56
δε φτάνει που στο πλένει ο άνθρωπος έχεις και παράπονο!
Πέρα από την πλάκα άστο δε θα βγάλεις άκρη.
Μόνο πίσω μπορείς να κάνεις. Αν κάποιος είναι μιά ζωή
κουτοπόνηρος και κεφάλας δε θα τον αλλάξεις εσύ στα γεράματα
:wave2:
blackbusa
25/06/2011, 20:27
γιατι δεν αφηνεις λιγο παραπανω χωρο απο την αντιθετη πλευρα που παρακαρει και να βαζεις εκει την μηχανη???
και την κουκουλίτσα? την έχουμε σκεφτεί?
Προτεινω να πας ν αγορασεις κανα μοτοσακο χρεπι και να το βαλεις διπλα στη μηχανη ουτως ωστε να σου κραταει το χωρο.:wave2:
BLACKGAS
25/06/2011, 21:58
Μάλλον το καλύτερο είναι να τον πιάσεις και να τον ευχαριστήσεις ειλικρινώς γιατί όπως θα ισχυριστείς σου έπλυνε έστω και λίγο τη μοτό σου. Μετά με τον πλέον φυσικό τρόπο θα τον καταστήσεις ενήμερο ότι μετά από κάθε τέτοιο πλύσιμο απαιτείται προσεκτικό καθάρισμα της αλυσίδας με υγρά μπαταρίας που τα βάζεις σε μπουκαλάκι και τα ψεκάζεις για να φύγει η μούργα. Βέβαια αν πέσουν πάνω στο ρενώ του μπορεί να κάνουν κάποια -μικρή- ζημιά αλλά είσαι πολύ προσεκτικός και -σχεδόν- πάντα αλάνθαστος. :smokin:
ilias integra R
25/06/2011, 22:01
blackbusa χωρο δυστυχως μπροστα δεν εχω......ζευκα καλη η κουκουλα αλλα οταν την χρησιμοποιεις συνεχεια την μηχανη το βαλε βγαλε ειναι βαρετο για εμενα......οσο για τους υπολοιπους ευχαριστω πολυ.......εχετε δικιο δεν αξιζει να χαλαστω για τον παππου......μαλλον δεν το γλυτωνω τελικα το κλειστο παρκινγκ........!!!!!!
ilias integra R
25/06/2011, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Μάλλον το καλύτερο είναι να τον πιάσεις και να τον ευχαριστήσεις ειλικρινώς γιατί όπως θα ισχυριστείς σου έπλυνε έστω και λίγο τη μοτό σου. Μετά με τον πλέον φυσικό τρόπο θα τον καταστήσεις ενήμερο ότι μετά από κάθε τέτοιο πλύσιμο απαιτείται προσεκτικό καθάρισμα της αλυσίδας με υγρά μπαταρίας που τα βάζεις σε μπουκαλάκι και τα ψεκάζεις για να φύγει η μούργα. Βέβαια αν πέσουν πάνω στο ρενώ του μπορεί να κάνουν κάποια -μικρή- ζημιά αλλά είσαι πολύ προσεκτικός και -σχεδόν- πάντα αλάνθαστος. :smokin:
μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!!
blackbusa
25/06/2011, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
blackbusa χωρο δυστυχως μπροστα δεν εχω......
δεν το καταλαβα αυτο...βασικα χρειαζετε ενα σχεδιαγραμμα για να καταλαβουμε τον χωρο...αλλα απο αυτα που εγραψες...βαζεις το αυτοκινητο σου...βαζει ο αλλος το δικο του...πριν αφηνε λιγο χωρο...τωρα το κολλαει για να χωρεσει και καποιος αλλος...αν αφησεις κενο μπροστα σου δεν κανεις δουλεια???
αν το παρκινγκ ειναι ιδιωτικο δες και αυτο αν σε βολευει
http://www.garazoportes.com/proionta/stop-troxon/ :beer:
ilias integra R
25/06/2011, 23:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν το καταλαβα αυτο...βασικα χρειαζετε ενα σχεδιαγραμμα για να καταλαβουμε τον χωρο...αλλα απο αυτα που εγραψες...βαζεις το αυτοκινητο σου...βαζει ο αλλος το δικο του...πριν αφηνε λιγο χωρο...τωρα το κολλαει για να χωρεσει και καποιος αλλος...αν αφησεις κενο μπροστα σου δεν κανεις δουλεια???
black εχω περιθωριο να μετακινησω το αμαξι μου ειτε 1 μετρο εμπρος ειτε ενα μετρο πισω.....αλλα και στις δυο περιπτωσεις καποιον θα εμποδιζω και επειδη ειμαι ανθρωπος που δεν θελω να δημιουργω προβληματα αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω να μετακινησω το αμαξι μου.....αλλα οπως παει το πραγμα μαλλον με βλεπω να το μετακινω......
blackbusa
25/06/2011, 23:29
black εχω περιθωριο να μετακινησω το αμαξι μου ειτε 1 μετρο εμπρος ειτε ενα μετρο πισω.....αλλα και στις δυο περιπτωσεις καποιον θα εμποδιζω και επειδη ειμαι ανθρωπος που δεν θελω να δημιουργω προβληματα αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω να μετακινησω το αμαξι μου.....αλλα οπως παει το πραγμα μαλλον με βλεπω να το μετακινω......
ρε φιλαρακι...παλι αν καταλαβα καλα παντα ο ιδιος ειναι αυτος που βαζει το αυτοκινητο του πισω απο το δικο σου...αρα δεν καταλαβα πως εμποδιζεις τους υπολοιπους...μειλαμε για γκαραζ πολυκατοικιας?δηλαδη μπαινετε στην σειρα και για να βγει καποιος πρεπει να κοινηθουν και οι υπολοιποι???αν ειναι να ενοχλεις εκεινον που μετα απο συμφωνια σε εγραψε στα @@ του δεν καταλαβαινω το προβλημα σου...
ilias integra R
26/06/2011, 00:00
Φιλε black δεν ειναι γκαραζ πολυκατοικιας,ειναι αδιεξοδο....το προβλημα μου ειναι οτι τον μοναδικο χωρο για την μοτοσυκλετα που υπαρχει μου τον κλεινει ο ανθρωπος με το αμαξι του......λυση υπαρχει να την παρκαρω εξω στον δρομο αλλα προτιμω το αδιεξοδο γιατι την προφυλασω απο κλεψιμο την μηχανη γιατι δεν ειναι ορατη.........δεν ειναι κριμα να κλαψω την μηχανη μου επειδη αναγκαστηκα να την παρκαρω στον δρομο λογω του οτι ενας ανεγκεφαλος δεν αφηνει λιγο χωρο να την παρκαρω?
οταν βρεθουμε παλπ θα στο εξηγησω καλυτερα και θα μου πεις την γνωμη σου απο κοντα.......:wave2:
blackbusa
26/06/2011, 00:18
Φιλε black δεν ειναι γκαραζ πολυκατοικιας,ειναι αδιεξοδο....το προβλημα μου ειναι οτι τον μοναδικο χωρο για την μοτοσυκλετα που υπαρχει μου τον κλεινει ο ανθρωπος με το αμαξι του......λυση υπαρχει να την παρκαρω εξω στον δρομο αλλα προτιμω το αδιεξοδο γιατι την προφυλασω απο κλεψιμο την μηχανη γιατι δεν ειναι ορατη.........δεν ειναι κριμα να κλαψω την μηχανη μου επειδη αναγκαστηκα να την παρκαρω στον δρομο λογω του οτι ενας ανεγκεφαλος δεν αφηνει λιγο χωρο να την παρκαρω?
οταν βρεθουμε παλπ θα στο εξηγησω καλυτερα και θα μου πεις την γνωμη σου απο κοντα.......:wave2:
ωραια...αδιεξοδο...τα αμαξια μπαινουν πλαι η το ενα πισω απο το αλλο???παρκαρουν και αλλοι???αν εχω καταλαβει καλα ο ενας πισω απο τον αλλο...αν το βαζεις πρωτος αφηνεις ενα κενο 1 μετρο απο μπροστα και κουμπωνεις την μηχανη...