συναδελφοι μοτοσυκλετιστες βοηθεια.....λιγο θελω ακομη και θα τον αρπαξω τον παππου.......
στην πολυκατοικια που μενω εχω εναν παππου που παρκαρει το αμαξι του κολλητα πισω απο το δικο μου ισα ισα να μην χωραει η μηχανη.......πριν λιγο καιρο ειχα μιλησει μαζι του και ειχαμε συμφωνησει να αφηνει ενα μικρο κενο αναμεσα για να χωραει η μηχανη......ολα καλα μεχρι πριν τρεις μερες που αποφασισε ξαφνικα οτι δεν του φτανει ο χωρος και κολλησε το αμαξι του πισω στο δικο μου........(βασικα το εκανε για να δημιουργησει κενο για τον γαμπρο του το καμαρι της πολυκατοικιας)......σημερα μιλησα μαζι του και εκανε το αμαξι πιο μπροστα για να χωρεσει η μηχανη....ολα καλα μεχρι εδω....ελα ομως που θυμηθηκε ο καραγκιοζης να πλεινει το RENAULT 19 CHAMADE μετα απο κατι χρονια και βρηκε την ημερα να το κανει,προφανως επιτηδες επιδη εχω την μηχανη πισω και οχι μονο το πλενει αλλα ριχνει και νερο με σαπουναδες επιτηδες πανω στην μηχανη και κοιταζει και ψηλα μην τυχει και τον δω τον κλ@σοπ00στα.......
τι να κανω ρε παιδια...εχω προσπαθησει με τον καλο τροπο αλλα δεν καταλαβαινει......
ΒΟΗΘΕΙΑ......!!!!