Σύνδεση

View Full Version : Murphy Vaffanculo...mugello 2011

Σελίδες : [1] 2 3

blackbusa
08/07/2011, 09:13
"Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά , θα πάει"...πφφφφφφφφφ...μαλακιες...το σωστο θα επρεπε να ειναι...."Οταν ολα μπορουν να πανε σκατα,υπαρχουν και χειροτερα"...

Αρχες Ιανουαριου καποιο βραδυ ερχετε το σκαλωμα..."φετος θα παω Mugello"...σκεφτομαι ο κυβος ερριφθη...ξεκιναει η
αναζητηση...που?πως?ποτε?ποσο?με ποιον?τα 4 πρωτα ειναι ευκολα...για το τελευταιο ειμαι αναποφασιστος...τελικα το βαζω στο μοτο...ο πρωτος που ανταποκριθηκε ηταν ο Ακης..."μαλακα σκεφτομαι για Mugello και μου εχει βγει το πακετ..."πριν προλαβω να ολοκληρωσω βλεπω ενα
"ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"...

για να μην τα πολυλογο μαζευομαστε ενα γκρουπακι απο 16 ατομα...11 γνωστοι...Ακης-Κατερινα-Δημητρης-Αλεξια-Σταυρος-Χρυσα-Κιμωνας-Γιαννης-Μαρια-Εγω-Μαρια...5 αγνωστοι...4 πατρινοι και ενας ξανθιωτης...Θωδορης-Κωσταντινος-Βασιλης-Αποστολης και ο γαλατας Κωστας...ο χρονος μας πιεζει για προλαβουμε τις καλες τιμες...ξαφνικα το μοτο πεφτει για τριτη φορα και για τα καλα...με τους πατρινους εχω επαφη...με τον Ξανθιωτη γαλατα οχι...το παρεακι πριν καν μαζευτει υπαρχει κινδυνος να σπασει...τελικα να ειναι καλα το fb...hello My name is murphy...τοτε απλα δεν εδωσα και πολυ σημασια..

ερχονται οι προκαταβολες αλλα εχω προβλημα στο να κλεισω τα εισητηρια του αγωνα...συν οτι πρεπει να συννενοηθω με στον Animal που σκατα θελει να κατσει...το προβλημα λυνετε...στο καπακι σκαει το δευτερο...η προσφορα της superfast ληγει και κλεινουμε τελευταια στιγμη με ΑΝΕΚ...μεχρι τωρα τα σημαδια ειναι μικρα για να μην πω αμελητεα...
ενω ο καιρος περναει προσπαθω να μαθω με ποιους αγνωστους θα συνταξιδεψω...ο Κωστας μου δινει την εντυπωση οτι θα με κουρασει περισσοτερο...αλλα εστω κανουμε πλακα και χαβαλε συνεχεια...με τους Πατρινους μιλαω πιο συχνα και μου δημιουργητε μια καλη εικονα...δεν ειναι βεβαια και μεγαλοι (φοιτητακια και λιγο πανω απο 20) αλλα οταν ακους για 749,triple και multistrada υποψιαζεσε οτι το κατεχουν το θεμα...
ο χρονος περναει και γινονται η τελευταιες συνενοησεις/προτροπες/προετοιμασιες...τα βασικα...απαιτουμενα χαρτια...ενα καλο service στην μηχανη...εξοπλισμος...αλλα γενικα για το ταξιδι...ξαφνικα μαθαινω χαρη στον Θοδωρη για κοινοπραξια superfast με Ανεκ...αλλαγη καραβιου και αλλαγη ωρας το αποτελεσμα...βεβαια καποιους μαλακες πελατες
τους δεν τους ειδοποιησαν ποτε...τεσπα...το θεμα καλυτερευει γιατι εξαρχης θελαμε να παμε με superfast...βεβαια η διαδρομες πρεπει να ξαναφτιαχτουν γιατι μπορει να φτανουμε νωριτερα αλλα φευγουμε και νωριτερα...απο 17.00 φευγαμε στις 14.30 και απο 16.00 στις 13.30...νικαμε τον Mερφυ σκεφτομαι...μπααα..στο καπακι βγαινουν αλλα προβληματα...
ο Κωστας λεει για πιθανο προβλημα με την αδεια απο την εργασια του ...ο Γιαννης δεν εχει μηχανακι γιατι καποια καργια περασε απο πανω του και υπαρχει και κινδυνος να μην ερθει
και η κοπελλα που ηταν μαζι του...εγω μεχρι σημερα περιμενω τον ασφαλιστη (Παπ ακουει???) να μου πει οτι η πρασινη καρτα μου ειναι ετοιμη και τελικα τρεχω στο Μαρουσι να την παρω μονος μου...στην επιστροφη εμαθα οτι ο Σταυρος ηρθε με κομμενο/τρυπιο σωληνακι...για τους υπολοιπους δεν ξερω αλλα ολο και κατι θα εγινε...
τελικα ολα τα προβληματα λυνονται...σχεδον ολα γιατι η κοπελλα κρεμασε τον Γιαννη... τεσπα...θετικη ενεργεια...τελευταιες λεξεις για το τι πρεπει να εχουμε...μεσα στον
εξοπλισμο τονιζω ΞΑΝΑ οπωςδηποτε αδιαβροχα...δεν μας τα λεει καλα ο καιρος...περιμενουμε βροχες....ελαφρες βεβαια αλλα ειναι παντα ενοχλητικες...αυριο εχουμε ραντεβου στο ''Περιπτερο'' για την αναχωρηση...
:sun:

blackbusa
08/07/2011, 09:34
Day one..30/6.
Το ραντεβου στο περιπτερο στις 9 να φυγουμε στης 9.30...λιγο πριν εγω ειχα μια δουλεια με την Μαρια και καθυστερουμε...απο οτι καταλαβα καποιοι αγχωθηκαν μην εγινε καμμια μαλακια τις τελευταιας στιγμης...και για να λεμε την αληθεια...δεν ειχαμε δουλεια απλα ειμαι κουλος...τελικα ξεκιναμε ολοι μαζι στις 10...
χρονος υπηρχε αρκετος...συγχρονος με εμας ταξιδευε και μια αλλη παρεα με πολλα ducati (μεχρι και diavel ειχανε) και ενα r1 replica...αν καταλαβα καλα πρεπει να πηγαιναν με καμμια 130αρα σταθερα...καποια στιγμη ο Σταυρος με την Χρυσα και το cb1 φορτωμενο με σαμαρια τους περασε σουβλακι...ωραια αρχισαμε σκεφτομαι μολις το μαθαινω...:lol:
12.30 φτανουμε στην Πατρα και βρισκουμε και αλλους συνταξιδιοτες για Mugello......ερχονται
οι πατρινοι..το πρωτο σοκ ερχετε...τζιν και all star παπουτσακι..wtf...ο χρονος πια κυλαει αντιστροφα...και βασικα τι να κανουμε...εστω εχουν αδιαβροχα...οι 2 απο τους τεσσερεις...:lol: επειδη απο το περιπτερο φυγαμε αρον αρον δεν προσεξα οτι καποιος ηρθε με διατριτο μπουφαν και δεν ειχε και αδιαβροχα οπως αποδηχτηκε...η οτι το cb1 δεν ειχε καθρεφτες και το ενα σαμαρι το κραταγε/το προστατευε απο την εξατμηση ενα χαρτοκουτο...ειπαμε ο χορος αρχιζει και πρεπει να χορεψουμε...
μπαινουμε στο καραβι και αρχιζουμε τις συστασεις...κανουμε πλακιτσα...καποιοι εκδηλωνονται αμεσως...μιλαμε γενικα...για μηχανες...για το πως θα πηγαινουμε...ταχυτητες...κλπ κλπ...το ταξιδι για εμενα περασε σχετικα γρηγορα...
λιγο πριν φτασουμε Ancona αποφασιζουμε τι διαδρομη θα ακολουθησουμε...Ancona-Pesaro-Tavullia-Pesaro-Forli-Muraglione-Firenze...o σκοπος ηταν να κανουμε ενα
γρηγορο περασμα απο το χωριο του Rossi και μετα βουρ για Φλωρεντια...ολη την πρωτη μερα ο Μερφυ κοιμοτανε...
:beer:

υ.γ. ξεχασα να αναφερω οτι στο self service υπηρχε ενας gay μαγειρας/βοηθος/κατι...πρεπει να με λιγουρευτικε...του εκανα και εγω τα γλυκα ματακια μπας και παρουμε κανα πιο μεγαλο κομματι αρνακι γαλακτος...το πηραμε...αλλα δεν ειχα ακουσει καλα την τιμη και απο 7 που ακουσα ηταν 17....ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ...:lol:

blackbusa
08/07/2011, 09:36
το παρεακι....

dimzab Μητσος με την Αλεξια

230997

blackbusa
08/07/2011, 09:41
h_m_Akis Ακης με Κατερινα

230998

blackbusa
08/07/2011, 09:48
τον Devils animal Σταυρο με την Χρυσα δεν καταφερα να τους βγαλω καμμια φωτογραφια μαζι...για να μην πω οτι δεν εχω καμμια φωτο του...αρα για να ειμαι δικαιος...

Σταυρος...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

230999

blackbusa
08/07/2011, 09:49
Χρυσα

231000

blackbusa
08/07/2011, 09:53
Amyroukai Γιαννης...η φωτο ειναι απο την πιστα επειδη δεν τον εχω καπου αλλου μονο του....σορρυ Γιαννακη...:blush:

231001

blackbusa
08/07/2011, 09:59
Τα παρταλακια...εεεεεεε....πατρινακια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο δεξια προς τα αριστερα....Αποστολης (βαλτην ολη)....Θεοδωρος (Theogun...οπου στο gun σκεφτητε ενα μπουρδελο ducati 749 :lol: )...Κωστας (με το Triple)...και Βασιλης (συνοδηγος του Multixer που οδηγαγε ο μεγαλος αδερφος του)

:sun:

231002

blackbusa
08/07/2011, 10:03
εγω και η Μαρια...:p

υ.γ. απο πισω μας ειναι ο καφρος μου μας χαλασε 5-6 φωτο με το δασος....εεεεε...την τριχωτη ποδαρα του....:evil:

231004

blackbusa
08/07/2011, 10:08
τελευταιους αφησα το νεο ζευγαρακι που δημιουργηθηκε...παντα τετοια παιδια...και θα εχετε και εκπτωση στις βερρες...:lol: :lol: :lol:

Κωστα...μοναχα να μην ξεχασεις να παρεις τηλεφωνο την γυναικα σου να της το πεις...:bawl: :bawl:

manhunter Κιμωνας + longoutride η καπως ετσι Κωστας =:a07:

231005

blackbusa
08/07/2011, 10:14
εγραψα πριν οτι καποιοι με το καλημερα εκδηλωσαν διαθεσεις...σωστα???

''ρε παιδια να κοιμηθουμε και λιγο''
παραφρασμενο αποτην γνωστη ατακα ''να κανουμε και ενα τσιγαρο'' :lol: :lol: :lol:

231006

blackbusa
08/07/2011, 10:16
''ειμαι πολυ ωραιο παιδι και πολυ γλυκουλης...αχ καλε ποιος θα με παρει εμενα???"

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

231007

blackbusa
08/07/2011, 10:17
''γλυκο αγορι τι κανεις μετα???"

:uplate: :hypnotize :look: :alien: :lol:

231008

blackbusa
08/07/2011, 10:22
''θελουμε ακομα πολυ Μπαρμπαστρουμφ''

231009

blackbusa
08/07/2011, 10:24
οργισμενα νιατα...και διαβαζουμε το βιβλιο μας και εξηγουμε οτι δεν θελουμε να μας πρηζουνε...

:beer:

231010

blackbusa
08/07/2011, 10:26
ολιγολεπτο διαλλημα καποιων ΩΡΩΝ:bawl: γιατι εχουμε και δουλειες...

για να μην χασω ειρμο γραπτων και φωτο παρακαλω λιγο υπομονη στο ποσταρισμα σας...οποιος θελει βεβαια μπορει να βαλει τις φωτογραφιες του απο την πρωτη μερα και το καραβι ...

τα τα

:wave2:

blackbusa
09/07/2011, 14:09
με παει το ροζακι???

231062

blackbusa
09/07/2011, 14:10
Φτανουμε Ηγουμενιτσα...

231063

blackbusa
09/07/2011, 14:14
Αλλος με την βαρκα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςς (για mugello)....

231064

blackbusa
09/07/2011, 15:38
Day 2 1/6
το καραβι φτανει οπως υπολογισα...ειμαστε στον δρομο ακριβως την ωρα που ελεγα...αρα ολα πανε βαση προγραμματος...κλασσικα στην εξοδο απο το λιμανι της Ancona γινετε της πορνης... καποιος απο την παρεα μας ειναι ανυπομονος...ποιος αραγε???βεβαια δεν καταλαβαινει οτι το ΧΧ ειναι πιο φαρδυ και απο Ferrari Modena με τις πλαινες βαλιτσες...ευτυχως μπροστα μας ηταν 2 BMW 1200 full optional (καταλαβαινετε οτι ανεβηκαμε στο φαρδος σε κατηγορια Enzo) και αρχιζουν την προσπεραση στο αντιθετο ρευμα... κυριολεκτικα σε ολο...ακολουθουμε...σκεφτομαι οτι το πραγμα παει καλυτερα απο οσο νομιζα..."βιαζεσε μαλακα...βιαζεσε"...

εξοδος autostrada...εχω εξηγησει την διαδικασια...το κανουν ευλαβικα...απλα μαλλον το μηχανημα μυριστηκε ελληνες και δεν γουσταρε να δωσει χαρτακι...με τα πολλα καταφερνουμε να ξεμπερδεψουμε...πορεια με 130-140 οχι παραπανω...οι αποστασεις ομως ανοιγουν πολυ..."ωχ...τι εγινε παλι???"...2 απο τους πατρινους φοβουνται...λογικο??δεν ξερω...μου λενε οτι ειναι πρωτη φορα εξωτερικο κλπ κλπ...εκεινη την στιγμη μπορω να πω οτι χαλαστηκα καπως αλλα παντα προεχει η ασφαλεια και η σιγουρια...καλα εκαναν...ειπαμε ο χορος αρχισε και χορευουμε...

φτανουμε Tavullia...o σκοπος ηταν σταση τouch and go...ενα εσπρεσσακι στα γρηγορα
και βουρ για Forli-Muraglione...καταφεραμε ΟΛΟΙ να κανουμε το εσπρεσσακι ελληνικο φραπε...πανω απο 1 ωρα σταση...καθαρα δικο μου σφαλμα αλλα ειμαστε ακομα on time...
ρωταω τα 2 παιδια αν μπορουνε να πανε λιγο πιο γρηγορα εστω στην autostrada...μου λενε οκ...τελικα παλι εχουμε αρκετη αποσταση...τελικα πρεπει να εκαναν σταση για βενζινα και αν καταλαβα καλα το 749 εβγαλε προβλημα θερμοκρασιας...καποιος αισθητηρας...
ducati electrics...και η καθυστερηση συνεχιζετε...ομως ειμαστε ακομα on time...αλλωστε να πηγαινεις με 100 και ο αλλος με 130 στην εθνικη ειναι ενα 10λεπτο?? διαφορα...σιγα τα ωα...βεβαια ο ανυπομονος της παρεας και καγκουρας εχει φρικαρει...θελει να βρει δρομο να λυσσαξει...επαναλαμβανει οτι στην διαδρομη προς Πατρα ειχε τσαγιωσει κατι 1098 και diavel με
το ταπεινο cb1...

Φτανουμε Forli...αριστερα προς Muraglione...o καιρος ομως δεν μας τα λεει καλα...εχει βαρυνει αρκετα...αλλα ακομα βασταει...καμμια ψιχαλα απο εδω και απο εκει...σαν να μην εφτανε αυτο βρισκουμε μπροστα μας μια Ferrari cabrio...ξυπανει και ο δευτερος καγκουρας της παρεας...ανοιγει η Ferrari και με περναει το rizla suzuki busa και το cb1 προσπαθοντας να το φτασουνε...o οδηγος πρεπει να γελασε αρκετα...φαναρι...πινακιδα μπροστα...Firenze ισια...το Ferrariko εχει βγαλει φλας αριστερα...το κτηνος με το cb1 ρωταει προς τα που παμε...ειμαι σιγουρος οτι παρακαλαει να παμε και εμεις αριστερα...τελικα παμε ισια (φανταζομαι την απογοητευση του) και μετα απο κανα 5λεπτο αρχιζει η αναβαση και τα γαματαστροφιλικια...ακολουθει το busa...και βασικα επειδη κατεγραφα με την mini cam αφησα να περασουν αλλοι 3-4...μετα απο 5 λεπτα πετυχαινουμε τους ducatisti σε ενα βενζιναδικο...κλασσικος χαιρετισμος...

δεν περναει ουτε λεπτο και βλεπω αμαξια...αλλαρμ...μηχανακι κατω...αντιλαμβανεστε τι σκεψεις περνανε εκεινη την στιγμη...τελικα δεν ηταν δικος μας...ενας απο την παρεα με τους ducatisti εχει καρφωθει σε εναν παππου που βγηκε απο δρομακι....μεσα στα αιματα αλλα ορθιος και απο οτι αποδειχτηκε καλα...το μηχανακι βασικα δεν το κοιταξα και καλα αλλα δεν πρεπει να ηταν και στην καλυτερη κατασταση...δεν καταλαβα ποσος χρονος περασε απο το ατυχημα αλλα ειχε φτασει κιολλας η πυροσβεστικη που εδινε τις πρωτες βοηθειες...λογω γνωσης της γλωσσας ειμουνα ο ενδιαμεσος...γενικα ενας πανζουρλισμος...σκαει και το ασθενοφορο...παμε παλι με τις μεταφρασεις...μου μειλανε συγχρονος 5 ατομα...εχω κολλησει και δεν σκεφτομαι να πω στους αλλους να προχωρησουνε και να τα πουμε στο καφε του muraglione...ιδιως για τα μικρα που δεν πρεπει να το εχουν και πολυ στις στροφες...τελικα μετα απο κανα 20λεπτο η Μαρια με ξεκκολαει και μου λεει το αυτονοητο...''διωξε τους αλλους και τους προλαβαινουμε στο καφε στο Muraglione...ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΛΠ...εχω σκοπο να περιμενουμε ακομα κανα δεκαλεπτο για τους carabinieri...ο χρονος περναει και ετοιμαζομαστε να ξεκινησουμε...ανταλλασουμε με τα παιδια τηλεφωνα για οτι μπορουν να χρειαστουν και φευγουμε...

με το που ξεκιναμε αρχιζουν καποιες ψιχαλες...''δεν γαμιετε σκεφτομαι...βαζω τα αδιαβροχα στο καφε''...ξαφνικα οι ουρανοι ανοιγουν...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...σε θαλλασα να επεφτες λιγοτερο
θα βρεχοσουνα...ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΕΡΦΥ...ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΣ ΕΤΣΙ???ανεβαινοντας πετυχαινω 3 σε ενα ανοιγμα κατω απο κατι δεντρα...ευκαιρια να βαλω αδιαβροχο και να καλυψω τα σαμαρια...δεν βαζω το κατω κομματι γιατι ειμαι μαλακας...η βροχη ψιλοκοπαζει...τωρα ειναι η ευκαιρια...ξεκιναμε...μετα απο 20 δευτερολεπτα το πρωτο κυμα βροχης φαινετε ψιχαλα...συνεχιζουμε ολοι σιγα και μετα απο λιγο βρισκουμε τους υπολοιπους κατω απο ενα υποστεγο/σταση λεωφορειου...αντιλαμβανομαι οτι δεν εχει χωρο να καλυφτουμε και εμεις...αρα βουρ για το καφε του Muraglione...φτανοντας εκει η κατσταση ειναι τραγικη...το νερο εχει εισχωρησει παντου...ε χω 2 ενυδρια για μποτες...:lol:η αποφαση ειναι απλη και στιγμιαια...καρφι για το ξενοδοχειο χωρις στασεις...τελικα πισω μου ειναι ακομα ο Μητσος με την Αλεξια και o Βασιλης με τον Αποστολη...κατεβαινοντας το βουνο η βροχη εχει σχεδον σταματησει
αλλα ειμαστε ολοι εξαντλημενοι...τον δρομο τον εχω στο μυαλο μου...βλεπω οδους και φωτο που ειμαι σιγουρος οτι φτανουμε...χανω ομως μια πινακιδα απο την κουραση...
και αντι να βγουμε στην βορειο δυτικη πλευρα της πολης βγαινουμε νοτιο ανατολικα...ειμαστε ακομα 10 χλμ μακρυα...η Αλεξια εχει εξαντληθει...οι υπολοιποι δεν ειμαστε
και στα καλυτερα μας...τελικα καταφερνουμε και φτανουμε στις 7.10...ειμαστε βαση προγραμματος 40 λεπτα καθυστερημενοι...τα τηλεφωνα παιρνουν φωτια...8.30 εχουν φτασει ολοι...ουφ ανακουφιση...
φαι και νανι...αυριο καποιοι εχουμε δοκιμαστικα...καποιοι αλλοι βολτες στην Φλωρεντια...

τιπ οβ δε ντεη...φτανοντας στο ξενοδοχειο βλεπουμε οτι ειναι απο την αντιθετη πλευρατου δρομου...κανουμε αλλα 200-300 μετρα οσπου να βρουμε φαναρι να γυρισουμε πισω...κανοντα δεξια ακουω ενα μηχανακι που συνεχισε ευθεια να πηγαινει γαμιοντας...στο φαναρι μου λεει ο Μητος...''ρε περασε ο Σταυρος με την Χρυσα''...''σιγουρα ρε?''...''ναι ρε...αυτοι ηταν''....μετα απο 5-10 λεπτα ερχονται και αυτοι στο ξενοδοχειο...ο Σταυρος ειχε φτασει 30 λεπτα πριν απο εμας και ανεβοκατεβαινε τον δρομο του ξενοδοχειου χωρις να το βρει...αρα....ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕ 140....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ...:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
09/07/2011, 15:49
φωτο δεν προλαβα να βγαλω αρα θα κλεψω των αλλων απο το fb...:D
για οποιν ενδιαφερετε εχουμε βιντεακι με cb1 να κυνηγαει Ferrari...:bawl: :bawl: :bawl:

τα μικρα στην Ancona...

231069

blackbusa
09/07/2011, 15:50
διοδια ανασυγκροτηση

231070

blackbusa
09/07/2011, 15:52
αλλη μια

231077

blackbusa
09/07/2011, 15:56
tavullia

231072

blackbusa
09/07/2011, 16:00
:look:

231074

blackbusa
09/07/2011, 16:01
ωραιο μαγαζακι αλλα να αγορασεις στην πιστα εχει αλλη αιγλη...

231075

blackbusa
09/07/2011, 16:09
για να καταλαβαιτε για ποσο βροχη λεμε...

231076

blackbusa
09/07/2011, 17:21
Day 3...2/7

Σαββατο...ημερα δοκιμαστικων...για καποιους στην πιστα...για αλλους σε κρασια...φαγητα... ρουχα... αντοχης στο περπατημα...κατα τις 10 ο καθενας εχει παρει τον δρομο του...
5 μηχανακια ετοιμαζομαστε για την πιστα...οπως ξαναειπα ειχα τοσο μεγαλη τρελλα που ειχα μπει στο google maps και κοιταζα την διαδρομη με το street view...λεμε για την ιδια την παρανοια...ειχα σταμπαρει καποια κτηρια και σημεια που μου ειχαν κανει εντυπωση και τα ειχα σαν σημαδι...βασικα οσπου να βγουμε απο την πολη και να πιασουμε τον επαρχιακο...απο εκει και περα αναλαμβανε η σημανση...τελικα ειχαμε τον Κωστα με το ΓΑΜΑΤΟ GPS του να μας οδηγει...
''Λοιπον μαγκες...ειμαστε σε ξενη χωρα...δεν ξερουμε ακριβως που παμε...εχουμε να διασχισουμε και ενα μεγαλο κομματι πολης...U know...πεζοι...αυτοκινητα...αστυνομια...μια στροφη που μπορει να χασουμε...παμε χαλαρα εστω οσπου να πιασουμε τον επαρχιακο''...μια φωνη ολοι μαζι ακουω..."ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...ΟΚ"
βρουμ βρουμ τα busa και το ΧΧ...γρρρρρρρρρ το hornet...βζζζζζζζζζζζ το cb1....ξεκιναμε και κινουμαστε και με 100χλμ σε καποια κομματια...λεμε για τρελλη παρανοια...ο καημενος ο Κωστας μη γνωριζοντας με τι μαλακες εμπλεξε εβλεπε τους αλλους που τον πηγαιναν ροδα και ανοιγε και αυτος ρυθμο...ηταν η πρωτη φορα που ειδα πως οδηγαει...θυμαστε που ειχα πει οτι τον φοβομουνα???μετα την τριτη στροφη σκεφτηκα οτι μαζι του θα μπορουσα να παω οπουδηποτε....φταιει και αυτος ο παπαρας που με ειχε ρωτησει αν θα πηγαινουμε γρηγορα...δεν ηξερε και τι κουλος ειμαι... :lol:

πιανουμε ss302...:D οταν θα πατε θα καταλαβαιτε γιατι το χαμογελο...βεβαια εχοντας και προσφατο το χτεσινο ατυχημα μπαινω μπροστα να δωσω αυτον που θεωρουσα τον σωστο ρυθμο να μην κινδυνεψουμε...στα χωρια πηγαινουμε με τα απαραιτητα μη επικινδυνα χλμ...να κανω σημα οπου εχει ρανταρ να κοβουμε....αυτα που θεωρουσα αυτονοητα...βεβαια ειχα υπολογησει χωρις τον τζινο καγκουρινο (α ρε ΘΒ με τις ατακες σου :lol: )
πισω μου ποιος ητανε???ναι αυτος που φανταστηκατε...ο δικαβαλος περιστεριωτης με το cb1...τον εχω τσεκαρει και δεν τον αφηνω να περασει...στις στροφες του κλεινω τον δρομο...στην ευθαια ανοιγω λιγο παραπανω για να μην κανει καμμια μαλακια...μετα απο λιγο γουσταρω και ξεχνιεμε χαλαρωνω...με εχει προλαβει πριν την στροφη...τελευταια στιγμη παιρνω καπως ανοιχτα την στροφη...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ...ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ CB1 να πηγαινει σαν την ducati...μια απο εδω μια απο εκει...κλεινω γκαζι...'''εισαι μαλακας...αφου ξερεις''...περναει και φευγει μπροστα...στην ακριβως επομενη παρομοια στροφη στο αντιθετο ρευμα αυτοκινητο προσπερναει ποδηλατο πατωντας σχεδον στην πλευρα μας...ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ... τεσπα...

φτανουμε στην πιστα...ψαχνω να βρω το σημειο που ειχα τοσο πολυ διαβασει...στροφες Casanova Savelli...προσπαθουμε και καταφερνουμε να παρακαρουμε κοντα στο σημειο και διπλα σε κατι camper...ειμαστε ενα κλικ πριν τα χρονομετρημενα των 125...ΤΕΛΕΙΑ...
η ωρα παιρναει και ο καιρος μας τα χαλαει...ειχε συννεφια απο το πρωι...αλλα γκριζο...αρχιζει και μαυριζει...διπλα μας μια στημενη σκηνη περιφραγμενη με κορδελα...χρησηχρησια και ετσι...:lol:
εμεις βεβαια εχουμε παει κουκουρουκου...ουτε αδιαβροχα...ουτε ομπρελες...ουτε τιποτα...τα πραγματα χυμα...βαζουμε εστω κρανη και τσαντες απο κατω να μην γινουν χαλια...δεν μας πολυενοιαζε...αλλωστε δεν εριξε ποτε πολυ πραγμα...σε εμας εστω γιατι στην αλλη πλευρα τις πιστας ελεγαν οτι ριχνει αρκετα...:hypnotize

ΜΟΤΟGP QUALIFIERS...μαζευετε κοσμος...ερχονται και οι ''γειτονες''..πιανουμε συζητηση...ζηταω γενικα πληροφοριες για την αυριανη μερα...ο καιρος συνεχιζει μια ετσι μια αλλιως...τελικα μας χαλασε τα δοκιμαστικα...αλλα εμεις εστω πλυθηκαμε...:bawl:

''τι ωρα λετε ειναι καλα να ερθουμε αυριο''...ρωτησα αρκετο κοσμο...η απαντηση απο ολους η ιδια...''ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΝΕΤΕ''...τι μαλακια απαντηση ειναι αυτη ρε πουστη μου...ειμαστε και πολοι...και ετσι οπως κοιταω γυρω μου βλεπω οτι ΟΛΟΙ οσοι εχουν στησει σκηνη/τεντα εχουν κανει και με περιφραξη με κορδελα...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...βουρ να βρω κορδελα και κανουμε αποκταμε και εμεις των χωρο μας...το σημειο ηταν σουπερ αλλωστε...συν οτι ηταν κολλητα με καποια αλλη σκηνη...λογικα δεν θα μας το καταπατουσαν...τελειωνουν και τα ΜΟΤΟ2...ψωνια και επιστροφη να βρουμε τους αλλους...το βραδυ εχει piazzale Michelangelo (ας πουμε ο Λυκαβητος της Φλωρεντιας) φαγητο και οτι αλλο προλαβουμε....α ναι...φευγοντας και απο εκει που ειχα δανειστει την κορδελα ειπα οτι ηταν κατι camper...τα ατομα ηταν τοσο λιωμα μα τοσο λιωμα...λεμε για πολυ λιωμα...ερχετε ενας τυπακος και μας λεει να κατσουμε για μπυρες...βιαζομαστε του λεω...καλα μου λεει...''ριξε μια ξερογκαζια'' και κανει την κινηση με τον καρπο να καρυδωνει...το μηχανακι ειναι κρυο...μιλαμε κανα τριλεπτο και το μηχανακι εχει ανεβασει λιγο θερμοκρασια...ριχνω την πρωτη...ακουλουθει και ο Κιμωνας...παιρνουν πρεφα και καποιοι αλλοι μακρυα και γινετε τις πουτανας...η tiforce του Κιμωνα τα σπαει...ο τυπακος ''χυνει''...μου λεει ''αυριο εδω θα παρακαρετε και θα ερθετε να τελειωσουμε τις 500 μπυρες που εχουμε''...θα ειμαστε 12 μηχανακια (ο χωρος επαρκουσε για 6 max στο ανοιγμα που ειχαμε)...οκ...''βαζω κορδελα και θα χωρεσετε ολοι''...''πωπω λιωμακι σκεφτομαι και ξεκιναω''....τελικα ο Ακης μου ειπε οτι ο τυπακος με το που φευγαμε μας εκανε τον χωρο μας με την κορδελα...Murphy πηγες να μας την κανεις σημερα αλλα σε γραφουμε...λογικα αυριο δεν θα ψαχνουμε ουτε που να κατσουμε ουτε που να παρκαρουμε...για της 500 μπυρες νομιζω ειπα στον Ακη προς την εξοδο...δεν καταλαβα αν ηθελε να γυρισουμε επιτοπου και να τις τελειωσουμε επιτοπου...:lol:

το βραδυ γινανε παλι διαφορα...καταφεραμε να χαθουμε...καποιοι που δεν εχουν υπομονη και χωρις να ξερουν που πηγαινουμε να μπαινουν μπροστα...να αισθανομαι οτι οδηγαμε πολυ κοντα μεταξυ μας αρα και επικινδυνα...να μας ψιλοπιασουν τον κωλο σε φαγητο...οτι δηλαδη παθαινει ενας τουριστας σε μια ξενη πολη με πολλα ατομα...εστω ειδαμε το παλλικαρι που ειχε τρακαρει να ειναι καλα και ορθιο...τελος καλο ολα καλα...νανι σε λιγο γιατι 6.00 εχουμε ραντεβου να μαζευτουμε 6.30 και να φυγουμε 7...κλασσικα πραγματα moto.gr δηλαδη...:lol:

θα προσεξατε οτι δεν εγραψα συναισθηματα και αποψεις για την πιστα...τα μηχανακια...τον θορυβο...την ταχυτητα...κλπ κλπ...σορρυ αλλα δεν μπορω να τα περιγραψω...μονο αν...λαθος ΟΤΑΝ τα ζησετε και εσεις (που σας το ευχομαι συντομα)θα μπορειτε να καταλαβετε και εσεις τι εζησα και την μη δυνατοτητα μου τωρα...:beer:

blackbusa
09/07/2011, 17:39
η στροφη που περασε τους 3 σουβλακι ο Rossi...

231078

blackbusa
09/07/2011, 17:41
δεξια μας...

231079

blackbusa
09/07/2011, 17:42
πισω μας....

231080

blackbusa
09/07/2011, 17:44
αριστερα μας...δεξια στην μεση της φωτογραφιας ειναι η αριστερη που περασε ο κομπλεξικος τον κλαψομουνι...:bigcry:

231081

blackbusa
09/07/2011, 17:46
μπροστα μας...καπου εκει στις σκεπαστες κερκιδες καθοταν ο Σταυρος με την Χρυσα...

231082

blackbusa
09/07/2011, 17:48
χρονομετρημενα 125

231083

blackbusa
09/07/2011, 17:49
...

231084

blackbusa
09/07/2011, 17:50
πρωτες σταγονες βροχης...

231086

blackbusa
09/07/2011, 17:52
φτωχομπινεδες ducatisti πουτ δεν μπορουσαν να πανε στν tribuna ducati...:lol:

231087

blackbusa
09/07/2011, 17:54
το videowall που ηταν μπροστα μας...την πατησα γιατι δεν φαινοταν καλα αλλα μαλλον η φωτογραφικη εχει καλυτερο ''ματι''...

231088

blackbusa
09/07/2011, 17:55
λιγοτερο φτωχομπινεδες ducatisti...:bigcry:

231089

blackbusa
09/07/2011, 17:57
δυστηχως δεν υπαρχουν εισητηρια για εκει...και βλεπεις τον αγωνα πανοραμικα και μετα κανεις bunjee να γουσταρεις...:wacko:

231090

blackbusa
09/07/2011, 18:05
ωρα 14.00 ...ο χωρος (Η)ΔΟΝΙΖΕΤΕ...τρελλος θορυβος...ανυπομονησια...τζουφια...

231091

blackbusa
09/07/2011, 18:06
το zoom στο φουλ ομως και...:D

231092

blackbusa
09/07/2011, 18:07
Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ...

231093

blackbusa
09/07/2011, 18:10
Φ-Φ-ΦΕΥΓΕΙ...:bawl:

231094

blackbusa
09/07/2011, 18:12
ο Stoner παει ταπα...το rizla ειναι ΓΤΠΚ...ο τριτος θελει μπυρα...αντιλαμβανεστε τι ειχα να αντιμετωπισω...:evil:

231095

blackbusa
09/07/2011, 18:14
η πιστα ειναι πια βρεγμενη...:(

231096

blackbusa
09/07/2011, 18:16
και επειδη ακομα δεν ξερω καλα την φωτογραφικη (πρωτη φορα μου) ειναι σαν να εχω πιει τις μπυρες του Ακη...γαμω τις ρτυθμισεις μου μεσα... :cry:

231097

blackbusa
09/07/2011, 18:17
στα κοκκιναααααααααααααα....:evil:

231098

blackbusa
09/07/2011, 18:20
οπως ειπα απο moto2 δεν εχω τιποτα γιατι εψαχνα για κορδελες...αλλα παντα σε ενα κακο υπαρχει ενα καλο...φευγοντας...οι μαλαπερδες εξω....:blush:
καταραμενη συνηθεια...κοιταμε οταν πρεπει να στοχευσουμε...τωρα ηταν απλα shoot to kill everything....ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙΜΩΝΑΣ RESPECT...:lol: :rotflmao: :bigcry:

231099

blackbusa
09/07/2011, 18:22
καποιος εχει αγχωθει περισσοτερο???

231100

blackbusa
09/07/2011, 18:23
μπα ιδεα μου ειναι...:evil:

231101

blackbusa
09/07/2011, 18:24
την τιναξαμε καλα την μαλαπερδα Κωστακι...
Ασε με ρε μαΛΛακα και αμα το μαθει η γυναικα μου οτι κατουρησα εξω...ΠΑΕΙ...

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

231102

blackbusa
09/07/2011, 18:27
οπως ειπα την φωτογρταφικη δεν την ειχα καθολου αρα αντιλαμβανεστε πως βγηκαν οι φωτο του Florence by night...οποιος θελει βαζει τις φωτο του...αυριο εχουμε τον αγωνα...stay tuned...

τα τα..

:wave2:

LogOutGoRide
09/07/2011, 20:45
Θα γυρίσω λίγο πίσω ,στο πέρασμα απο Muraglione όπου οι καταστάσεις το έφεραν έτσι ώστε να χωριστούμε σαν παρέα.Έχω ξαναοδηγήσει στην βροχή ,ίσως και σε χειρότερες συνθήκες απο αυτές που βρήκα.Η διαφορά είναι οτι σε τέτοιο δρόμο πρώτη βρέθηκα και όσο και να προσπαθούσα να πιέσω ήταν λίγο και κάθε στροφή ήταν πραγματικά απολαυστική και έπρεπε απλά να ξεχάσω όλα όσα ήξερα.
Τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες διαδρομές απο επαρχιακούς δρόμους απο και προς την πίστα, τους sr 305 και s 65 αν θυμάμαι καλά, με την διαφορά οτι περνούσαν μέσα απο χωριά οπότε έπρεπε να κόβουμε.Απλά σε έπιανε μια λύσσα για οδήγηση και στρίψιμο και ούτε το ξενέρωμα απο την βροχή δεν ήταν ικανά να μου χαλάσουν την διάθεση.
Απόλαυσα και το τελευταίο μέτρο της Ιταλικής ασφάλτου που πάτησα :beer:

231104

LogOutGoRide
09/07/2011, 20:48
.

231105

LogOutGoRide
09/07/2011, 20:51
..

231106

LogOutGoRide
09/07/2011, 20:53
....

231107

LogOutGoRide
09/07/2011, 20:55
1

231109

LogOutGoRide
09/07/2011, 20:56
2

231110

LogOutGoRide
09/07/2011, 20:59
περιμένοντας να τσιμπήσουμε κάτι :bigcry:

231111

LogOutGoRide
09/07/2011, 21:01
Στα καλύτερα σε πήγα πάλι Πανούλι :rotflmao:

Μαρία :beer: :wave2:

231112

blackbusa
10/07/2011, 00:12
day 4...3/7

Η μεγαλη μερα εφτασε...το εγερτηριο οπως προειπα δεν εχει σημασια...αρκει να ειμαστε ολοι μαζεμενοι κατω στις 6.30....ολοι ειμαστε εγγλεζοι...στην παρεα μας εχει προστεθει ο Αντωνης με την Ντινα...τους ειχα δει το προγουμενο βραδυ και ειχαμε πιασει την κουβεντα...εκει εμαθα οτι ενω εμεις τρωγαμε την βροχη της αρκουδας εκεινοι ετρωγαν το χαλαζι της....εεεεεε....συμπληρωστε οτι κολλαει...αυτη την φορα εχω μαθει...ΕΞΗΓΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ...ξεκιναμε και καποιοι δεν εχουν βενζινα...εκει παθαινω αλλο ενα σοκ...τα μικρα δεν ξερουν πως να βαλουν βενζινα???φοβουνται μην κανουν καμμια μαλακια...τεσπα...κανεις δεν γεννηθηκε γνωριζοντας...

Ολοι ετοιμοι και το το φιδακι απο 10 μηχανακια ξεκιναει για την πιστα του mugello...η ωρα ειναι 7 και εχει μια δροσουλα που και να μην ειχες ξυπνησει καλα θες δεν θες ξυπνας...φτανουμε στην πιστα ανετα και περιπου την ωρα που λεγαμε...καπου εκει καταλαβα τι εννοουσαν ''ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ''...ειναι 8 και κοσμος ερχετε...βλεπουμε καποιους που εχουν παρκαρει το αυτοκινητο τους και 3 χλμ μακρυα και περπατανε...οσο πλησιαζουμε προς την εισοδο ο κοσμος πληθαινει...ενα αγχος αρχιζει να με κυριευει αν το ''οικοπεδο''μας ειναι ακομα αθικτο...παμε στο σημειο οπου μας ειχαν κανει χωρο τα λιωμακια...δεν υπαρχει πια κορδελα αν και κρεμετε απο εναν καθρεφτη ενα κομματι της αλλα ο χωρος ειναι free...εκει που παμε να παρκαρουμε ερχετε καποιος και μας λεει οτι θα μας διωξουν απο εδω οι stewart...την στιγμη που φτανουμε δεν ειναι στην θεση τους...ξεκαβαλλαμε γρηγορα και κανουμε τους κινεζους...παμε στο σημειο 2-3 ατομα...ουφ...ο χωρος τριγυρω εχει αρχισει και γεμιζει αλλα το δικο μας ειναι αβατο...κατεβαινουμε σιγα σιγα και προσεχτικα...καθομαστε αλλα δεν ειναι τοσο βολικα οπως χτες...σημερα δεν εχει βρεξει καθολου και ο ηλιος αρχιζει να ανεβαινει ψηλα...καπου εκει βλεπω καποιους να προσπαθουν να φτιαξουν αυτοσχεδια καρεκλακια στο εδαφος...προσπαθουμε και εμεις με ενα ξυλο...τζιφος...ξαφνικα διπλα μας ενας που μου εμοιαζε με τον capirex σκαβει με σκαπτικο...ωπα...εδω ειμαστε...βαζουμε ολη την ευγενια και το ζηταω...μου το δινει ευχαριστως αλλα μου τονιζει οτι ειναι υπο την ευθυνη μου...20 χρονια με το ιδιο σκαπτικο εκανε το ''καρεκλακι'' του στο Μugello...απιστευτο???η κερκιδα ειναι ετοιμη...νομιζω καλυτερα δεν θα μπορουσε να παει...

''ΒUONGIORNO MUGELLO'' ακουγετε απο τα μεγαφωνα και μια βοη απανταει....πρωινο warm up...οταν βγαινουν τα θηρια η βοη ειναι μεγαλυτερη...οταν βλεπουν και τον Vale δεν μπορω να το περιγραψω...ξεκινανε τα 125...ενδιαφερον...πανε ταπα...προτελευταια στροφη ενας χανει το μπροστινο και περνει αλλους 2 μαζι του στην στροφη δεξια μας...''ωραια...εδω ειναι το καλυτερο σημειο να δουμε τον πολεμο''....βγαινουν και τα Moto2...ωραιος αγωνας...ειναι πια μεσημερι και ο περισσοτερος κοσμος η εχει ξυπνησει η εχει παρει την θεση μαχης...και ομως ακομα ερχονται λεμε...απο την αλλη ο ηλιος που παρακαλαγαμε χτες εχει αρχισει να δειχνει της διαθεσεις του...η αχαριστια σε ολο το μεγαλειο της δηλαδη...χτες παρακαλαγαμε για λιγο ηλιο...σημερα να θελαμε να κανουμε τον χορο της βροχης...

13.45...η πιστα τρανταζετε...βαλαν μπρος και ζεσταινουν τα θηρια...πια νομιζω εχουμε φτασει στο peak της προσελευσης....και ομως ακομα βλεπω να ερχονται...14.00...warm up lap...περνανε απο μπροστα μας να μας χαιρετησουν...οταν περναει ο Rossi η πλευρα μας τρελλενετε εντελως...στα 50?μετρα αριστερα μας ειναι η κιτρινη κερκιδα...μια τεραστεια σημαια ανεμιζε αποτο πρωι...νομιζα οτι ηταν στην αλλη πλευρα...λαθος,,,ο αγωνας ξεκιναει...ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ...στον πρωτο γυρο λεμε ΠΑΝΙΚΟΣ...ειναι ολοι κοντα...ο θορυβος απιστευτος...το μονο πραγμα που ζηλεψα απο τον Σταυρο στην κεντρικη κερκιδα ειναι αυτο που μας ειπε...ΟΛΟΣ Ο ΗΧΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ...μας ειπε οτι τρεμαν τα τσιμεντα και φοβοντουσαν μην πεσει καμμια κερκιδα...:eyepop:
ο Καγκουρινος διχνει οτι ειναι πιλοταρα οταν δεν κλαιει...παει πιο ταπα απο ταπα....οχι οτι και οι αλλοι πανε πισω...αλλα αυτος ειναι πιο αποτομος...δεν ξερω...καμμια σχεση με την τηλεοραση...των αγωνα τον ειδατε...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...

στα ματριξ μας ενημερωνουν απο το πρωι οτι με το που θα τελειωσει ο αγωνας θα ανοιξουν οι πυλες να μπει μεσα ο κοσμος...ω μανιτου...τι τυχη...ακριβως μπριστα μας ειναι η πυλη 6...:ninja:
ντου απο παντου...εγω δεν ειχα ορεξη να περπατησω μεχρι το σημειο της απονομης...να παει να γαμηθει και ο γλιφιτζουρακιας και οι αλλοι 2...βασικα να πω την αληθεια οσπου να εφτανα θα ειχε εκκινηση το motogp του 2012...:blush: :lol:
φωτο...ακουμπαμε την ασφαλτο...προσεχουμε μην μας πατησουνε οσοι μπηκαν μεσα με τα μηχανακια τους...παμε να βρουμε τους αλλους...

διαβαζοντας τι παιζει αφου τελειωνει ο αγωνας εχω αποφασησει να κατσουμε αλλο ενα 2ωρω να σπασει η τρελλη κινηση...μαζευομαστε...συζηταμε...περναει η ωρα αργα και μαρτυρικα...εχουμε φαει τοσο ηλιο που ο Κιμωνας μαλλον εχει παθει ηλιαση και εγω εχω γινει πιο κοκκινος απο γαριδα...και βασικα ολοι ειμαστε κουρασμενοι ταλαιπρωρημενοι...5 παρα ξεκιναμε...ο πολυς κοσμος εχει φυγει...βρισκουμε λιγη κινηση σε ενα σημειο προς την autostrada...μολις μπηκαμε στον sr 65 ειμαστε σχεδον μονοι μας...πλησιαζοντας στην Φλωρεντια προβλημα...μετα το triple εχουμε και δευτερο τριμπουρδελο...το busa του Κιμωνα εχει προβλημα...ας φτασουμε στο ξενοδοχειο και βλεπουμε...

στο ξενοδοχειο ψαχνουμε να βρουμε το προβλημα...πεφτουν τα αναλογα τηλεφωνα στην ελλαδα στο γκουρου που λογικα δεν μπορει να βοηθησει και πολυ...με εικασιες δεν βγαζεις πορισμα...δοκιμαζουμε αυτα που θα μπορουσαν να ειναι αλλα το προβλημα παραμενει...ο φοβος καποιος να μεινει πισω ειναι πια ορατος...οσο σκεφτομαστε καθε λυση ο Κιμωνας τηλεφωναει στην ασφαλιστικη του μπας και καταφερουμε μεταφορα μεχρι το καραβι...τζιφος και παλι...λεμε και σκεφτομαστε διαφορα...ο εκνευρισμος ειναι κακος συμβουλος...ακριβως διπλα μας ειναι ενα συνεργειο μηχανων...δεν σου γεμιζει το ματι αλλα ειναι συνεργειο μηχανων...στα 3 χλμ? ειναι και επισημη αντιπροσωπια suzuki...πανε τα μικρα να δουνε τα ωραρια...ποια παιζουμε με τους χρονους...8.30 το διπλα μας...9 η suzuki...το πλοιο φευγει στις 13.30...αποφασιζουμε να παμε να φαμε να κοιμηθουμε και το πρωι αποφασιζουμε και βλεπουμε...ρε πουστη Murphy δεν σταματας ε???:ZZZ:

α ναι....ξεχασα να αναφερω οτι το σαββατο τα φωτα του ΧΧ μας ειχαν αφησει χρονους...κανενα προβλημα αφου ολες οι μετακινησεις γινοντουσαν μερα και το βραδυ που πηγαμε Φλωρεντια επαιξαν δικαβαλα...ειπαμε...ο Μurphy παντα εκει τριγυρναγε και τριγυρναγε...

blackbusa
10/07/2011, 03:06
τα μιναροπαιδα και πισω τους ο capirex με το σκαλιστηρι του...

231114

blackbusa
10/07/2011, 03:08
ελεηστε τον αοματο να αγορασει μπυρες...:bigcry:

231115

blackbusa
10/07/2011, 03:09
τι εγινε Μητσο...τσιμπαει τσιμπαει???:lol:

231116

blackbusa
10/07/2011, 03:10
εσεις οι μπροστα καθηστε κατω να βλεπουν οι πισινοι...:rotflmao:

231117

blackbusa
10/07/2011, 03:12
σοβαροτης μηδεν...

231118

blackbusa
10/07/2011, 03:14
οταν δεν εχεις κακες επηρροες...:smilea:

231119

blackbusa
10/07/2011, 03:15
χαμογεαστε ρεεεεεεεεεεεε...

231120

blackbusa
10/07/2011, 03:17
''ΒUONGIORNO MUGELLOOOOOOOOOOOOOOOO''

231121

blackbusa
10/07/2011, 03:18
09.00 ''TRIBUNA VR46''

231122

blackbusa
10/07/2011, 03:21
ωπα...καποιος περασε ''καλααααααααααα'' χτες το βραδυ...:winka:
το βυζι ειναι σιγουρα σιλικονατο...τουμπανο παρεμεινε...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

231123

blackbusa
10/07/2011, 03:24
νταξ...ειμαστε στην Ιταλια...αλλα αυτο γινοταν ολο το Σ/Κ

Pedrosa-Lorenzo stores....

231124

blackbusa
10/07/2011, 03:26
και κολλητα...:D
και δεν ειχε και κινηση την στιγμη της φωτο...

231125

blackbusa
10/07/2011, 03:28
ΝΟ...

231126

blackbusa
10/07/2011, 03:29
FUCKING...

231127

blackbusa
10/07/2011, 03:31
COMMENT...

υ.γ. προσεξτε μονο που κοιταει η Αλεξια και θα καταλαβετε...

231128

blackbusa
10/07/2011, 03:44
και ξαφνικα εμφανιζετε στα Matrix...ΑΥΤΟ...

:bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol:

231129

blackbusa
10/07/2011, 03:49
MOTO2 WARM UP LAP...

231130

blackbusa
10/07/2011, 03:50
next corner...

231131

blackbusa
10/07/2011, 03:51
τυφλα να εχουν τα TD των Μεγαρων...

231132

blackbusa
10/07/2011, 03:53
38 μηχανακια μεσα...

231133

blackbusa
10/07/2011, 03:55
και να θες να ξεκολλησεις...

blackbusa
10/07/2011, 03:59
λεμεεεεεεεεεεεεε...και να θες να ξεκολλησεις....

231134

blackbusa
10/07/2011, 04:05
ωρα να ανεβει στην Μπιστα το μεγαλο ονομα...:D
καθαριστε την απο τα γκαρυφαλλα...:lol: :lol: :lol:

blackbusa
10/07/2011, 04:08
πανε και τα moto2...σε λιγο ειναι τα μεγαλα...κατσε κα φυλαξω κατι να φαω...

κυριες και κυριοι...

Ο ΚΑΒΑΤΖΟΠΟΥΣΤΑΣ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

231136

blackbusa
10/07/2011, 04:13
ΒΡΟΥΜΜΜΜΜ...ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ......ΜΟΤΟGPPPPPPPPPPP....

231137

blackbusa
10/07/2011, 04:16
:)

231138

blackbusa
10/07/2011, 04:16
:cry:

231139

blackbusa
10/07/2011, 04:18
:a43:

231140

blackbusa
10/07/2011, 04:19
Limoncelos....:beer:

231141

blackbusa
10/07/2011, 04:20
κομπαρσοι...

231142

blackbusa
10/07/2011, 04:23
ζωντανη ιστορια του MOTOGP...:D

231143

blackbusa
10/07/2011, 04:36
ταπαααααααααααααααααααα....

231145

blackbusa
10/07/2011, 04:41
δωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

231146

blackbusa
10/07/2011, 04:42
τελικα περασε μπροστα ο γλυφιτζουρακιας...

231147

blackbusa
10/07/2011, 04:45
παλι αυτος προσεφερε θεαμα...

231148

blackbusa
10/07/2011, 04:46
:D

231149

blackbusa
10/07/2011, 04:47
αγωνας τελος...ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...

231150

blackbusa
10/07/2011, 04:49
οταν λεμε απο παντου...ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....

231151