Σύνδεση

View Full Version : Ποσο ?

Σελίδες : 1 [2]

mariosich
02/08/2011, 11:05
...είσαι τρελός? Σιγά να μη τιμωρήθηκε! Άλλωστε όπως θα δεις... τέτοια έκτροπα έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν!

Λίγες Σκέψεις... Για τη βοήθεια των ΜΑΤ στην ηρεμία της ζωής μας
http://ligesskepsis.blogspot.com/2011/07/blog-post_05.html

Δεν έβαλα και τα βίντεο που πέταξαν μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα χημικά γιατί δεν βρήκα το λόγο, αφού έτσι κι αλλιώς το θέμα το έπνιξαν τα ΜΜΕ! Ήμουν όμως εκεί μια που είμαι της περιοχής και τα είδα με τα μάτια μου...

Λίγες σκέψεις... Για τους τρομοκράτες κουκουλοφόρους
http://ligesskepsis.blogspot.com/2010/12/blog-post_20.html
Όσο για τους κουκουλοφόρους, τους μπαχαλάκιδες, ή όπως παλαιότερα τους έλεγαν "γνωστούς άγνωστους" μάλλον τα πράγματα μπλέκονται λίγο περισσότερο...

Μάριος

CIRUS
02/08/2011, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Το πραγμα πηρε τη συνηθη του τροπη κι οχι αδικαιολογητα.Για να ηρεμησουμε ομως ολοι και να αποφυγουμε τις αντιπαραθεσεις (που ετσι κι αλλιως ειναι λογικες λογω θεσεων και αποψεων) παρτε θεση ΟΛΟΙ οσοι απαντησατε:

Ποσο και τι ειναι ο μαγκας με το δικυκλο?

πολύ μάγκας είναι, όλοι όσοι βαράνε γυναικούλες και ανύποπτους πολίτες χωρίς να τιμωρούνται και μεις σαν μ@λ@κες τους πληρώνουμε να μας προστατεύουν είναι πολύ μαγκες, εμείς είμαστε οι μ@κ@κες και σε αυτή την περίπτωση

BlackAdder
02/08/2011, 11:57
Ο καθένας λέει την "αλήθεια" του...

CIRUS
02/08/2011, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ο καθένας λέει την "αλήθεια" του...

feel free to say yours

zephyr1
02/08/2011, 12:07
Το πραγμα πηρε τη συνηθη του τροπη κι οχι αδικαιολογητα.Για να ηρεμησουμε ομως ολοι και να αποφυγουμε τις αντιπαραθεσεις (που ετσι κι αλλιως ειναι λογικες λογω θεσεων και αποψεων) παρτε θεση ΟΛΟΙ οσοι απαντησατε:

Αν το thread που ανοιξες το ειχες βαλει εκει που ανηκει, δλδ στους ''αγανακτησμενους'' θα απανταγαν καποιοι με emoticons στεναχωρημενων μουτσουνων και θα τελειωνε το πανυγηρι, οπως εγινε και με τον δημοσιογραφο που κουφαθηκε.Εκτος αν ο δημοσιογραφος εχει λιγοτερη σημασια απο την λογιστρια.
Εσυ επελεξες ομως να ανοιξεις καινουργιο thread για να γινει το μπαχαλο που εγινε και να βρισκονται 2 συναδελφοι μοτοσυκλετιστες (αστυνομικοι) να αναλαμβανουν το ρολλο του συνηγορου χωρις λογο.

Παντα φιλικα μιλαω σε σενα και για το καλο ολων στο φορουμ και οχι μονο,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.:wave2:

the who
02/08/2011, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αν το thread που ανοιξες το ειχες βαλει εκει που ανηκει, δλδ στους ''αγανακτησμενους'' θα απανταγαν καποιοι με emoticons στεναχωρημενων μουτσουνων και θα τελειωνε το πανυγηρι, οπως εγινε και με τον δημοσιογραφο που κουφαθηκε.Εκτος αν ο δημοσιογραφος εχει λιγοτερη σημασια απο την λογιστρια.
Εσυ επελεξες ομως να ανοιξεις καινουργιο thread για να γινει το μπαχαλο που εγινε και να βρισκονται 2 συναδελφοι μοτοσυκλετιστες (αστυνομικοι) να αναλαμβανουν το ρολλο του συνηγορου χωρις λογο.

Παντα φιλικα μιλαω σε σενα και για το καλο ολων στο φορουμ και οχι μονο,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.:wave2:

Το thread για τους αγανακτισμενους εχει κλεισει.
Το θεμα με τον δημοσιογραφο συζητηθηκε.
Το θεμα με την λογιστρια το εβαλα απο την ανθρωπινη πλευρα του και μονο.Σαν πραξη με αηδιασε κι ασε με να εχω και τους προσωπικους μου λογους γι αυτο.
Δεν επελεξα να γινει μπαχαλο και σε καμμια περιπτωση δεν ημουν εμπρηστικος.Οι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες-αστυνομικοι μπηκαν στο παιχνιδι της συντεχνιας.Επελεξαν οι ιδιοι να υπερασπισουν τις αδικαιολογητες πραξεις των συναδελφων τους παιζοντας με την νοημοσυνη μας.
Οταν προσπαθησα να "εξομαλυνω" τα πραγματα (ουτε μοντ ειμαι ουτε μπαμπας κανενος εδω μεσα) ο g_m900 πηρε αντικειμενικη θεση κι αυτο ειναι προς τιμη του.
Τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα αν αυτο ειχε γινει απο την αρχη.

Θεμα παρεξηγησης δεν υπαρχει (εισαι φιλος του Ακη κι αυτο δεν ειναι τιμητικο για κανεναν απο τους δυο σας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
:wave2:

BlackAdder
02/08/2011, 12:31
feel free to say yours

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να προσθέσω κάτι παραπάνω...

zephyr1
02/08/2011, 12:46
Το thread για τους αγανακτισμενους εχει κλεισει.
Το θεμα με τον δημοσιογραφο συζητηθηκε.
Το θεμα με την λογιστρια το εβαλα απο την ανθρωπινη πλευρα του και μονο.Σαν πραξη με αηδιασε κι ασε με να εχω και τους προσωπικους μου λογους γι αυτο.
Δεν επελεξα να γινει μπαχαλο και σε καμμια περιπτωση δεν ημουν εμπρηστικος.Οι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες-αστυνομικοι μπηκαν στο παιχνιδι της συντεχνιας.Επελεξαν οι ιδιοι να υπερασπισουν τις αδικαιολογητες πραξεις των συναδελφων τους παιζοντας με την νοημοσυνη μας.
Οταν προσπαθησα να "εξομαλυνω" τα πραγματα (ουτε μοντ ειμαι ουτε μπαμπας κανενος εδω μεσα) ο g_m900 πηρε αντικειμενικη θεση κι αυτο ειναι προς τιμη του.
Τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα αν αυτο ειχε γινει απο την αρχη.

Θεμα παρεξηγησης δεν υπαρχει (εισαι φιλος του Ακη κι αυτο δεν ειναι τιμητικο για κανεναν απο τους δυο σας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Αυτος ο παπ@ρας ο sniper παει και τα κλειδωνει ολα, το κερασακι στο τελος ειναι που λεει αν υπαρξει νεο θ'ανοιξει,και πως ρε μαστορα αν υπαρξει νεο θα ανοιξει ,αφου δεν μπορουμε να ποσταρουμε το νεο.:confused: :rotflmao:

Και τα 2 παιδια που απαντησαν ηταν πολυ λογικα και συζητησημα γι'αυτο τους ''παω''.

Γνωστοι ειμαστε ,οχι φιλοι.:rotflmao: :bawl:

Το σωσα?:look:

CIRUS
02/08/2011, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Δεν πιστεύω ότι πρέπει να προσθέσω κάτι παραπάνω...

as you wish

vagtav
02/08/2011, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δεκτόν.
Τιμωρημένος, όμως, είναι;

Πολλά θες και του λόγου σου

mariosich
02/08/2011, 13:28
Ρε παιδιά απόψεις λέμε, δεν νομίζω να έχει κάποιος προηγούμενα με κάποιον και δεν νομίζω κάποιος να το έχει πάρει προσωπικά το θέμα! Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε για να έχουμε λόγους για προσωπικές επιθέσεις... Μιλάμε μεταξύ μας, λέμε τις απόψεις μας, μέχρι εκεί...

:beer: :beer: :beer:

sniper
02/08/2011, 13:31
Αυτος ο παπ@ρας ο sniper παει και τα κλειδωνει ολα, το κερασακι στο τελος ειναι που λεει αν υπαρξει νεο θ'ανοιξει,και πως ρε μαστορα αν υπαρξει νεο θα ανοιξει ,αφου δεν μπορουμε να ποσταρουμε το νεο.:confused: :rotflmao:

Και τα 2 παιδια που απαντησαν ηταν πολυ λογικα και συζητησημα γι'αυτο τους ''παω''.

Γνωστοι ειμαστε ,οχι φιλοι.:rotflmao: :bawl:

Το σωσα?:look:

Ζεις μια κόλαση.. :bawl: :lol:

(το αγανακτισμένο θρεντ θα ξεκλειδωθεί από μοντ αν/όταν επιστρέψει η αγανάκτιση - έχουμε άλλα θρεντ για τα υπόλοιπα συναφή θέματα)

Εχετλαίος
02/08/2011, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
(το αγανακτισμένο θρεντ θα ξεκλειδωθεί από μοντ αν/όταν επιστρέψει η αγανάκτιση

Προ μισάωρου μου αρνήθηκαν επιδεικτικά το επίδομα αδείας και μείωσαν κατά μιαμιση εβδομάδα την αιτούμενη άδειά μου.
Αισθάνομαι αρκετά αγανακτισμένος!
Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το ανάλογο Thread ώστε να το δηλώσω εκεί παρακαλώ;

la_villa
02/08/2011, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από mariosich
Ρε παιδιά απόψεις λέμε, δεν νομίζω να έχει κάποιος προηγούμενα με κάποιον και δεν νομίζω κάποιος να το έχει πάρει προσωπικά το θέμα! Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε για να έχουμε λόγους για προσωπικές επιθέσεις... Μιλάμε μεταξύ μας, λέμε τις απόψεις μας, μέχρι εκεί...

ακριβώς...

και για την ατιμωρησία δεν φέρουν ευθύνη οι συγκεκριμένοι εδώ... δεν είναι αυτή η δουλειά τους

granazi
02/08/2011, 14:08
Δεν μιλας σοβαρα.Η συγκριση ειναι ακυρη.Δεν ειναι εδω το indymedia.:wave2:

γειααααα :wave2:

blackrose
02/08/2011, 17:30
Δεν υπαρχει λυση για αυτα τα περιστατικα δυστυχως..... οσο θα τους εξυπηρετουν....:sad:

προς τους αστυνομικους αντιδραστε στα αφεντικα σας, πριν σας κανουν ολους μπατσους.
τον τροπο θα τον βρειτε εσεις. το να γυρισουν της ασπιδες τα ματ και να κατεβασουν τα γκλοπ,σε μια ειρηνικη πορεια απορριφθηκε για τον φοβο του πραξικοπηματος,οπως ειπωθηκε παραπανω.

απ' οσο γνωριζω πραξικοπημα θα ηταν αν στρεφατε τον οπλισμο σας εναντιων τον κυβερνωντων και κατι τετοιο δεν σας ζητηθηκε ποτε, προς το παρον....

κωλο συστημα που το γνωριζουμε ολοι, οτι θα χειροτερεψει. καλους δρομους και παντα ορθιοι :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=cF5YWeowo-8&feature

the who
02/08/2011, 20:01
http://news247.gr/ellada/eidiseis/kameres_kai_sta_peripolika.1315439.html

Cpt. Haddock
02/08/2011, 20:29
Δεν μιλας σοβαρα.Η συγκριση ειναι ακυρη.Δεν ειναι εδω το indymedia.:wave2:

Βήμα συγκεκριμένης πολιτικης προπαγάνδας είναι το μοτο, αυτο έχει καταντήσει :wave2:

megalexandros
02/08/2011, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
λαθος.

ακομα και ετσι να ειναι οπως τα λεει καμμια πινακιδα απο υπηρεσιακη μηχανη ΔΕΛΤΑ η ΔΙΑΣ δεν ειναι βγαλμενη.

ειναι και τεραστιες και γραφουν ΕΑ ....!

δεν μπορει να μην την ειδε κανενας απο το πληθος!
Οι (ασφαλιτικες) πολιτικες μοτοσυκλετες δεν εχουν εδω στη Πατρα.

megalexandros
02/08/2011, 21:52
ακου φιλε μου!
δεν ειμαι στα ΜΑΤ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ οτι εγινε αλλα αν 100-200 προβοκατορες αναρχικοι η μπατσοι τα κανε πουτανα και 200000 κοσμος δεν μπορεσε να τους σαπισει στο ξυλο η να τους παραδωσει στην αστυνομια ξεμπροστιαζοντας τους τοτε το ολο κινημα ειναι αξιο της μοιρας του.

απο κει και μετα το πραγμα ξεφυγε πολυ και οι ΜΑΤΑατζηδες τα κανανε πουτανα αδιακριτωσ γιατι μεγαλε οταν εισαι απεναντι σε τοσο κοσμο και δεν ξερεις απο που σου ερχεται τοτε δεν μπορεις να κρινεις κιολας τι ειναι ο καθενας. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

αν θες να συζητησουμε καλως. αν θες να το παμε εκει που το παει ο sovaros_user...αστο!

θελει και απαντηση ο κυριος...
δεν χρειαζεται φιλε μου sovare απαντηση. μου αρκει η υπογραφη σου... Αν κατακρινης κανε καταγγελια στην υπηρεσια.
Ο κοσμος διαδηλωνε ειρηνικα, δεν πηγε να σαπιση κανενα στο ξυλο.
Μ.Α.Τ. σημαινη Μοναδες Ακοκαταστασης Ταξης.Αν ειναι να τα κανουν πουτανα αυτοι που ωφειλουν να αποκαταστισουν τη ταξη δεν κανουν γι' αυτη τη δουλεια.
Δεν ειμαι ο sovaros αλλα ειμαι σοβαρος και ονομαζομαι Αλεξανδρος Νικολαου.

megalexandros
02/08/2011, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο.

Αλλα σχολια του τυπου, τους ερχονται απο παντου, δεν ξερουν τι να κανουν.......

Τωρα εσυ μεγαλε g_m900 καλα κανεις και υπερασπιζεσαι τους δικους σου αλλα ειναι αδικος κοπος φιλε μου μιας και οι "δικοι" σου εχουν "υπερασπιστει" τον εαυτο τους πριν απο σενα με πολυ "δυνατα" επιχειρηματα.

Λυπαμαι πολυ αλλα 7/10 μπατσους ειναι βρωμικοι και κομπλεξικοι που με την πρωτη ευκαιρια θα χρησιμοποιησουν τη στολη αυτη για να βγαλουν τα αποθυμενα τους. Παραδειγματα παρομοια εχουμε ουκ ολιγα.

Ειναι ομως απλα κριμα γιατι χαντακωνονται μαζι τους και οι αλλοι 3/10 αξιολογοι αστυνομικοι που κανουν σωστα και τιμια το καθηκον τους. Οπως το φιλαρακι μας τον Γιαννη που σκοτωθηκε στον Ρεντη κριμα και αδικα.
Να σαι καλα οπου κ αν εισαι ρε σειρουλα, ριχνε μας κ μας κανα βλεφαρο απο κει.
Συμφωνω.
Η διαφθορα ειναι μεγαλη οχι μονο στην αστυνομια αλλα σε ολο το δημοσιο με αποτελεσμα να απομονονεται το υγειες τμημα.
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα οι υπηρεσιες να δυσλειτουργουν.
Αυτο δεν συμβαινη απολιτα (ευτυχος) με αστυνομια, στρατο, πυροσβεστικη κτλ.

megalexandros
02/08/2011, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
ασε τα χαζα και πιασε μια αξιοπρεπη δουλεια, μπορεις να εισαι χρησιμος στην κοινωνια. :beer: Η οποιαδηποτε δουλεια ειναι αξειοπρεπη αρκει να γινετε σωστα.
Αν γινετε σωστα το αποτελεσμα ειναι ορατο μεσα στη κοινωνια.

megalexandros
02/08/2011, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Οπως ειπες, οι διαταγες ειναι μεχρι ενα σημειο. Απο εκει και μετα μετραει ο ανθρωπος.
Και εγω σου λεω πως ναι, πολλοι απο αυτους εκει μεσα ειναι ζωα, αμορφωτοι, ανιδεοι και κομπλεξικοι και παντελως ανικανοι να διατηρησουν την ταξη. Σε αυτο συμφωνουμε, σωστα ?

Οι υπολοιποι που ειστε ? Δεν τους ξερετε ? Ανηκουν σε αλλο Αστυνομευτικο συστημα ? Συναδελφους δεν εχουν ? Τον παλικαρα εκει της ομαδας Δελτα που τσακισε το ποδι της κοπελας κανεις δεν τον ξερει ? Εμεις οχι, δεν τον ξερουμε. Εσεις ? Γιατι και συνοδηγο ειχε και 4 της ΔΙ.ΑΣ. ειχε απο πισω. συνολο 6. Ναι. Ο ενας ηταν ο υπανθρωπος ο @@δας που εκανε αυτο που εκανε.
Οι αλλοι 5 ειναι το ιδιο μουλοι με αυτον που το εκανε μπροστα στα ματια τους και δεν τον ξεμπροστιασαν. Καλα κανει λοιπον φιλε μου η μπαλα και σας παιρνει ολους μαζι αμπαριζα γιατι ακομα και οσοι δεν τα κανετε, καλυπτετε αυτους που τα κανουν. Ολοι συνυπευθυνοι ειστε στην καταντια της ΕΛ.ΑΣ.

Σκοτεινα προβοκαρικα παιχνιδια ειναι τα βιντεο που κυκλοφορησαν και δειχνουν αστυνομικους να φυγαδευουν κουκουλοφορους μεσα στη βουλη ? Παιχνιδια που εσυ δεν ξερεις, γιατι ζεις σε αλλο πλανητη?
Εκτος απο αυτο το ξερεις και εγω και εσυ και ολοι μας παρα πολυ καλα, πως οι περισσοτεροι αστυνομικοι κανουν υπερμετρη καταχρηση της εξουσιας που τους εχει βλακωδως δοθει.
Ειμαι ο πρωτος που θελω αστυνομευση σωστη και αξια. Οταν θα τον δεις τον ανωμαλο τον πιτσιρικα να σπαει βιτρινες και να καει αυτοκινητα, πιαστον και ας μην τον πας μεσα. Τσακισε του τα κοκκαλα και δωστου τα να τα μασησει ενα ενα. Μαζι σου. Αποψη ομως του τυπου μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, οταν μιλαμε για αιμα, βια και αθωους πολιτες δεν σε κανει να δειχνεις καθολου σοβαρος και υπευθυνος σε πληροφορω.

Εδω εισαι φιλε μου για να με προστατεψεις απο τους 100-200 αναρχικους, και προσωπικα στα π@παρια μου με ποιον τροπο θα το κανεις. Αν δεν μπορεις να το κανεις, παραιτησου. Αν ο τροπος σου για να με προστατευσεις, ειναι να με βαλεις στο ιδιο τσουβαλι και να με ματωσεις οπως στα υπολοιπα σκουπιδια που τους αξιζει, τοτε εισια αξιος της μοιρας σου και αναξιος τελειως να φορας την Ελληνικη σημαια. Και δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, μιλαω για το συνολο της ΕΛ.ΑΣ., τους υπευθυνους, τους κουμανταδορους, τους αξιωματικους μεχρι και τον τελευταιο ειδικο φρουρο.
Γιατι οπως ειπαμε, οι διαταγες ειναι ως ενα σημειο, μετα, ειναι ο ανθρωπος. Μαυρε παν αποδεικνιεσαι ...ολολαμπρος.
Οσοι ασχολουνται με της ιστοριες αυτες γνωριζουν και για προβοκατορες ΜΕΣΑ απο την αστυνομια αλλα και για τους αναρχικους-τσιρακια της.

megalexandros
02/08/2011, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Σίγουρα είμαστε οι επιλογές μας αλλά χρεωνόμαστε και τις επιλογές των άλλων μερικοί.Συγνώμη ζήτησε κάποιος συνδικαλιστής σε ένα παράθυρο εκείνες τις μέρες (το αν ήταν ειλικρινές δε μπορώ να το γνωρίζω) αλλά πέρασε στα ψιλά...
Γενικότερα δε διαφωνούμε σε αυτό που λες.Απλώς εγώ πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να αλλάξει ο λαός και μετά όλοι οι άλλοι διότι η γραμμή της εξουσίας πάει ως εξής...

χωροφύλακας->αξιωματικός->διοικητής->αρχηγός->πολιτικός->βουλευτής->πρωθυπουργός->λαός (όλοι οι απλοί ανθρώποι που ζούνε στην Ελλάδα) Μενελαε και μονο που κουβεντιαζουμε εδω καλο ειναι.
Καλως ζητησε συνγνωμη ο συνδικαλιστης ακομα καλητερα αν διαχωριζε τη θεση του με τα επεισοδια.
Ο λαος ειναι σιγουρα ο πρωτος που πρεπει να αλλαξει οσο για τη γραμμη εξουσιας διαφωνω

megalexandros
02/08/2011, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
θεωρω οτι υπαρχουν και υγειη στοιχεια στην ΕΛ.ΑΣ αλλα σιγουρα αυτα ΔΕΝ ειναι στα ΜΑΤ.
μου μοιαζει αδιανοητο το να εμενε εκει ενας φυσιολογικος ανθρωπος ξεροντας και βλεποντας ολο αυτο το βρωμικο "παιχνιδι". καποια "πετρια" θα την εχει οποιος ειναι εκει.
κατα αλλα και επειδη ακρη φυσικα δεν θα βγει απο την συζητηση, τουλαχιστον ας κρατησουμε ενα στοιχειωδες επιπεδο απο ολες τις πλευρες σαν σεβασμο στο διαλογο.
το να γραφει ενας αστυνομικος εδω δεν ευκολη υποθεση και να εχει να αντιμετωπησει την δικαιολογημενη οργη-επιφυλαξη μας.
αραγε σε ενα αντιστοιχο φορουμ δικο τους τι τυχη θα ειχε ενας απο μας γραφοντας?
Σαφως και υπαρχουν υγειη στοιχεια στην ΕΛ.ΑΣ, δυστυχος πνιγονται απο τα αρρωστα.
Να γραφει εδω αστυνομικος θελει @ρχιδι@ , κανενας δεν μπορει να δικαιολογει τα αδικαιολογιτα, οχι μονο εδω αλλα παντου.

megalexandros
02/08/2011, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Δεν υπαρχει λυση για αυτα τα περιστατικα δυστυχως..... οσο θα τους εξυπηρετουν....:sad:

προς τους αστυνομικους αντιδραστε στα αφεντικα σας, πριν σας κανουν ολους μπατσους.
τον τροπο θα τον βρειτε εσεις. το να γυρισουν της ασπιδες τα ματ και να κατεβασουν τα γκλοπ,σε μια ειρηνικη πορεια απορριφθηκε για τον φοβο του πραξικοπηματος,οπως ειπωθηκε παραπανω.

απ' οσο γνωριζω πραξικοπημα θα ηταν αν στρεφατε τον οπλισμο σας εναντιων τον κυβερνωντων και κατι τετοιο δεν σας ζητηθηκε ποτε, προς το παρον....

κωλο συστημα που το γνωριζουμε ολοι, οτι θα χειροτερεψει. καλους δρομους και παντα ορθιοι :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=cF5YWeowo-8&feature Το καλυτερο που θα γινοταν να συμμετηχαν και οι ενστολοι στις πορειες, παντα ειρηνικα αφου και αυτοι θιγονται απο τα μετρα.:wave2:

menelaos46
02/08/2011, 23:42
Ο λαος ειναι σιγουρα ο πρωτος που πρεπει να αλλαξει οσο για τη γραμμη εξουσιας διαφωνω

Μιας και δε με πιάνει ο ύπνος που διαφωνείς???

mariosich
03/08/2011, 00:05
...όπως και να είναι, από Σεπτέμβρη να περιμένουμε περισσότερη κρατική βία! Το θέμα είναι πως προσπαθούν να βγάλουν το κόσμο έξω και να αποτύχει να ορθοποδήσει ο οποιοσδήποτε Έλληνας! Βάζουν ή τα ΜΑΤ ή τους δικούς τους κουκουλοφόρους για να σπάνε κάθε ειρηνική εκδήλωση ώστε τα ΜΜΕ να δείχνουν ό,τι χρειάζεται για να κοιμάται η κοινή γνώμη...
( http://ligesskepsis.blogspot.com/2010/12/blog-post_20.html )

...δεν είναι τυχαία η προσπάθεια Ραγκούση για να πληγεί ο τουρισμός! Λες και δεν ήξεραν πως αν προχωρούσαν σε ό,τι είχαν υποσχεθεί άλλη εποχή δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το τουρισμό? Συμφέρει τώρα όμως, γιατί α) κάνουν ότι θέλουν οι σπόνσορες β) ρίχνουν την ευθύνη της κατάστασης της Ελλάδας σε άλλους και όχι στις επιλογές της κυβέρνησης. Όταν μπαίνει ο άλλος και σου κλέβει τη περιουσία (δεν μιλάω για αυτόν που έχει 20 ταξί δικά του με οδηγούς) θα φοβηθείς να μη φωνάξεις για να μην ενοχλήσεις το γείτονά σου? Με δάνειο πήραν το ταξί και σίγουρα ακόμα το χρωστούν πολλοί από αυτούς! Το πλήρωσαν ακριβά και τώρα χαρίζουν υποσχέσεις σε σπόνσορες σε άλλους για να πεινάσουν και οι ταρίφες...

...προχθές στοχοποιούσαν τους δημόσιους υπαλλήλους! Πιο παλιά στοχοποίησαν τους στρατιωτικούς λέγοντας τους αντιπαραγωγικούς! Ακόμα πιο παλιά στοχοποίησαν τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους φορτηγατζήδες κλπ αλλά δεν τόλμησαν ακόμα να στοχοποιήσουν ένα δικό τους, εκεί ανάμεσα τους! Ακόμα ο μέσος νους υποστηρίζει με αποβλακωμένο ύφος ό,τι ακούει και το καταπίνει αμάσητο! Ακόμα να καταλάβει πως απλά υπολογίζουν να δώσουν τα πάντα σε μεγάλα τραστ που είναι και οι βασικοί τους σπόνσορες! Εμάς μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια!

...πόσο κοντόφθαλμοι είμαστε που πρέπει πράγματι να καεί το σπίτι μας για να αντιδράσουμε και μέχρι τότε ρεμβάζουμε τη φωτιά που έρχεται προς εμάς λες και είμαστε σύγχρονοι Νέρωνες! Αν φτάσει η φωτιά στο σπίτι μας όλα πια θα είναι αργά! Το κακό είναι πως αυτού που ακόμα δεν κάηκε το σπίτι θα γελάει με το δικό μας χαμό και θα λέει καλά να πάθουμε και πως το αξίζουμε! Κάπως έτσι συμπεριφερόμαστε!
( http://ligesskepsis.blogspot.com/2010/06/2.html )

...όσο για τα ΜΑΤ, ας τους καμαρώνουν οι γονείς τους (αν δεν ντρέπονται) γιατί κανείς δεν πρόκειται να τους καμωρώσει για τη δουλειά που κάνουν! Είναι τόσο βλάκες ώστε με το πρόσχημα της ανεργίας δεν καταλαβαίνουν πως αύριο τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ όπως και τα δικά μας θα είναι σκλαβάκια και χωρίς μέλλον! Είναι τόσο χαμηλού επιπέδου ώστε να μη ξέρουν να διαβάζουν τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους, ώστε να μη ξέρουν πως κάποιες διαταγές μπορούν να μη δεχτούν να εκτελέσουν με τα σωστά προσχήματα! Αρκεί να φορέσουν μία στολή χωρίς Εθνόσημο και να πάρουν 900 ευρώ! Αν αύριο μάθω πως κάηκε μία κλούβα με ΜΑΤ σίγουρα δεν θα λυπηθώ, σίγουρα δεν θα μου λείψουν γιατί είναι τόσο βλάκες ώστε να υποστηρίζουν με μένος ένα σύστημα που αύριο θα χαντακώσει τα παιδιά τους! Τα παιδιά τους τα έχω χεσμένα γιατί με τέτοιους γονείς τί παραδείγματα θα πάρουν? Τα δικά μου τί φταίνε όμως όταν προσπαθώ να τους δώσω ένα μέλλον, προσπαθώντας να μη κλέψω, να μη πεινάσω και πεινάσουν, προσπαθώντας να είμαι Μέντορας τους?
( http://ligesskepsis.blogspot.com/2011/07/blog-post_05.html )

...αν δεν ενωθεί ο κόσμος να καταλάβει πως δεν έχει λόγο να είναι σε διαφορετικά στρατόπεδα τίποτα δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε! Αν δεν καταλάβουμε πως έντεχνα μας χωρίζουν για να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και αυτοί που φταίνε είναι στο απυρόβλητο, δεν θα αλλάξει τίποτα! Απλά θα έχουμε νεκρούς μεταξύ μας και αυτοί που φταίνε θα μας πουλάνε όπλα για να σκοτωνόμαστε. Οι 300 του Λεωνίδα, η ναυμαχία της Σαλαμίνας, η μάχη του Μαραθώνα κερδήθηκε από λίγους Έλληνες που ήταν ενωμένοι εναντίων πολυδύναμου αντιπάλου! Γιατί νομίζετε πως δεν μας μαθαίνουν πια ιστορία, ενώ έξω ξέρουν πολύ καλά τί κάναμε?
( http://ligesskepsis.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html )

...αύριο θα είναι χειρότερα τα πράγματα και ελπίζω όλοι να έχουμε διαλέξει το σωστό ρόλο! Υπάρχει ο ρόλος του Λεωνίδα, του Εφιάλτη και των "όπου φυσάει ο άνεμος" που με ένα κοκαλάκι να γλύφουν κάθονται μια ζωή ήρεμα...
( http://ligesskepsis.blogspot.com/2011/08/blog-post.html)

blackrose
03/08/2011, 16:15
http://news247.gr/ellada/eidiseis/kameres_kai_sta_peripolika.1315439.html

πολυ καλο το μετρο με της καμερες αν το εφαρμοσουνε πιστευω οτι θα σταματησουνε οι αυθαιρεσιες και απο της δυο πλευρες. τα υπολοιπα μετρα δεν τα σχολιαζω ... :yuck:

mariosich
03/08/2011, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
πολυ καλο το μετρο με της καμερες αν το εφαρμοσουνε πιστευω οτι θα σταματησουνε οι αυθαιρεσιες και απο της δυο πλευρες. τα υπολοιπα μετρα δεν τα σχολιαζω ... :yuck:

...εδώ δεν έχουν λεφτά να βάλουν ανταλλακτικά στα οχήματα, όπως και βενζίνη αλλά τώρα που οι υπουργοί παίρνουν με την υπογραφή τους τη νόμιμη μίζα τα λεφτά βρέθηκαν! Από την άλλη πώς είσαι σίγουρος πως και ποιος θα ελέγχει τις αυθαιρεσίες? Θέλεις να μου πεις πως αυτός που θα έχει τη πίτα θα έχει και το μαχαίρι και θα λειτουργήσουν όλα σωστά?

Χλωμό το κόβω...
:nono: :nono: :nono:

blackrose
03/08/2011, 16:38
Για μενα μονο που γραφει εδω μεσα και ασχολειται ο g_m900 και ο μενελαος, υπαρχει φως και ελπιδα να αλλαξει κατι.

:sun:

1000.............................:wave2:

απλα θελει πολυ υπομονη για να βγει κατι θετικο και να μην μπερδευουμε τα παντα και τους παντες.
το θεμα αφορα μονο της μοναδες καταστολης προς το παρον και τους εντολοδοχους τους.

θελω να κανω μια ερωτηση στα παιδια, αν γνωριζουν. τα ΜΑΤ και οι παραπλησιες μοναδες εχουν τον ιδιο κωδικα δεοντολογιας με τους υπολοιπους αστυνομικους η οχι;

αν εχουν τον ιδιο ειναι αυτος που βρηκα εδω;

http://www.asxetos.gr/Default.aspx?tabId=274&c=86&aid=951#axzz1TyYEf9ux

menelaos46
03/08/2011, 17:23
Το να έχει κάμερες στα οχήματα μόνο θετικό μπορεί να είναι για μένα!

zephyr1
03/08/2011, 17:33
Το να έχει κάμερες στα οχήματα μόνο θετικό μπορεί να είναι για μένα!

Συνηθως οι καμερες απο τα βιντιο που βλεπουμε στο εξωτερικο ειναι μπροστα απο το οχημα,ωστε να καταγραφετε ολο το σκηνικο, καταδιωξης κτλ.
Οποτε εδω η μονη στραβη που κατ εμε μπορει να γινει ανετα ειναι να σε σταματανε και να μην ειναι πισω σου αλλα μπροστα σου ,καθως συμβαινει οτι συμβαινει.:eek:

menelaos46
03/08/2011, 17:41
Συνηθως οι καμερες απο τα βιντιο που βλεπουμε στο εξωτερικο ειναι μπροστα απο το οχημα,ωστε να καταγραφετε ολο το σκηνικο, καταδιωξης κτλ. Οποτε εδω η μονη στραβη που κατ εμε μπορει να γινει ανετα ειναι να σε σταματανε και να μην ειναι πισω σου αλλα μπροστα σου ,καθως συμβαινει οτι συμβαινει

Αυτό είναι κατά των κανονισμών αυτοπροστασίας, σίγουρα όποιος θέλει να αποφύγει την καταγραφή κάτι θα σκεφτεί αλλά δε παύει να είναι ένα θετικό βήμα.

mariosich
04/08/2011, 12:27
Πλαστικές σφαίρες και χρήση νερού στις διαδηλώσεις

Αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την επιτήρηση των διαδηλώσεων -προφανώς και εν όψει του θερμού φθινοπώρου που έρχεται-, αλλά και τοποθέτηση καμερών στα περιπολικά και τις μοτοσικλέτες, ώστε να ελεγχθεί η αστυνομική αυθαιρεσία, προανήγγειλαν χθες στη Βουλή οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Παπουτσής, αφού χαρακτήρισε απαράδεκτη την πρακτική ορισμένων αστυνομικών που πετούσαν πέτρες σε διαδηλωτές στις 28 και 29 Ιουνίου στο Σύνταγμα, ανέφερε ότι η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει να χρησιμοποιήσει και νέα μέσα για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων, μεταξύ των οποίων τη χρήση νερού, αλλά και πλαστικών σφαιριδίων με χρώμα, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει κόπωση των Σωμάτων Ασφαλείας που οφείλεται στον φόρτο εργασίας και στις αντίξοες συνθήκες. Υπέρ της χρήσης νερού τάσσονται και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Στερεάς που ζητούν εκσυγχρονισμό όλων των μέσων της ΕΛ.ΑΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=vYUwBdH3UOE&feature=player_embedded

Πηγή: http://lamiastar.gr

Εχετλαίος
04/08/2011, 12:31
Πλαστικές σφαίρες και χρήση νερού στις διαδηλώσεις

-Γιατί μπαμπα πρέπει να καταστείλεται οπωσδήποτε μια διαδήλωση; Έχουν οπωσδήποτε λάθος αυτοί που έχουν κατέβει στο δρόμο; Kαι πρέπει αυτό να γίνεται με κάθε τρόπο πλέον;

-Άσε παδί μου, άσε...

:sad: :mad:

Anty12
04/08/2011, 12:40
Δε μΕ λέτε ....τα βίντεο ποιος θα μας τα δίνει να τα βλέπουμε και πότε.....?????

ή θα είναι online με wifi και θα βγαίνουν στον σωλήνα ελεύθερα...?????

the who
04/08/2011, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δε μΕ λέτε ....τα βίντεο ποιος θα μας τα δίνει να τα βλέπουμε και πότε.....?????

ή θα είναι online με wifi και θα βγαίνουν στον σωλήνα ελεύθερα...?????

Μη φας θαχουμε γλαρο.Σε λιγο θα μας ζητησεις και διαφανεια στην πολιτικη ζωη.
Θρασυτατε.:mad:

la_villa
04/08/2011, 19:02
δεν κάκο...

αφου το πανε έτσι.... σφαίρες αυτοί σφαίρες και εμείς....

menelaos46
04/08/2011, 19:52
Δε μΕ λέτε ....τα βίντεο ποιος θα μας τα δίνει να τα βλέπουμε και πότε.....????? ή θα είναι online με wifi και θα βγαίνουν στον σωλήνα ελεύθερα...?????

θα παίρνεις το δικηγόρο σου και θα κάνει μια αίτηση και θα παίρνεις αυτό που σε αφορά, όπως γίνεται τώρα με τις διαβιβάσεις του κέντρου της Άμεσης Δράσης...

el-Gatto
04/08/2011, 23:34

Ο Ματατζης βλεπει 10000, 20000, 300000 κεφαλια.
Eνώ κανονικά ,θα έπρεπε να βλέπει:
Τον Πατέρα του - την Μητέρα του - τα αδέλφια του - τα ξαδέλφια του - τους θείους του - τους γείτονες του - την κοπελιά του - τα φιλαράκια του.....................
...Ολα αυτα βεβαια ,ΑΝ?/ ήταν φυσιολογικος άνθρωπος!
Ενας ΜΑΤατζής ,ειναι τοσο ΑΔΕΙΟΣ & τοσο ΦΤΗΝΟΣ ,που για 900-1000 ευρά το μηνα ,μπορει ΑΝΕΤΑ να βλεπει ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ,στη μορφη του καθε 45άρη εργάτη , της καθε 25άχρονης κοπέλας , στον καθε συνάνθρωπο του.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συγνωμη αλλα οταν μπηκα το 2007 ως ειδικος φρουρος δεν ηξερα οτι θα τα κανουν πουτανα οι πολιτικοι και οτι θα προδωσουν τη χωρα...
Εγω προσωπικά ,μπορω να δεχτω την μεταμέλεια σου ,για το οτι:
εκμεταλευόμενος μια ψηφοθηρική -και οχι μονον- τροπολογια (ΑΔΙΚΗ για ολους αυτους τους Αστυνομικους που εδωσαν Πανελλαδικές ,και εκαναν και 3-4 χρονια "σχολεία") ,βρεθηκες να φοράς στολή ,και να πληρώνεσαι απο το Δημοσιο Ταμείο ,του οποιου ΚΑΙ εγω ,ειμαι "Υπερήφανος" Χορηγός.

Αυτο ομως που ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ(σε σένα & τους όμοιούς σου) ειναι οτι:
Τωρα που εμαθες οτι: "τα έκαναν πουτανα οι πολιτικοι και ΠΡΟΔΩΣΑΝ τη χωρα ΣΟΥ..."(οπως κι εσυ διαπιστώνεις)
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ να παραιτηθείς ,αισθανόμενος ντροπή και μεταμέλεια ,έναντι των συν-ανθρώπων σου ,και να εννωθείς μαζι τους ,διεκδικώντας τα αυτονόητα.

ΥΓ: Για να μην κουράζεσαι να γραφεις...
Στ' @ρχίδι@ σου που δεν σε συγχωρω ,το ξερω.
Γι'αυτο με χτυπάς στο κεφαλι με το κλομπ σου ,οπου με βρεις.
Για να κλεισω τα ματια μου απο τον πονο.
Γιατι....ακομα κι εσυ....ΔΕΝ μπορεις να με κοιτάξεις ,ΒΑΘΙΑ-ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

g_m900
05/08/2011, 00:05
Μπα... Οχι αδερφε...

Στα @ρχιδι@ απλα που εχεις τετοια γνωμη για μενα.

Ετσι απλα και χωρις παρεξηγηση αφου βαρεθηκα να εξηγουμαι στον καθενα που νομιζει οτι του ανηκω στο θεμα της χορηγιας.

Ειπα παραπανω...οτι κανονικα μου κρατανε τους φορους μου για χρεωκοπημενα ταμεια και ολα τα μαλακισμενα φοροεισπρακτικα μετρα.

Στο κατω κατω ρε αδερφε αφου νιμιζεις οτι σου ανηκω σταματα να πληρωνεις και να δουμε τι θα γινει τοτε.

Αυτα για το θεμα της αστυνιμευσης το οποιο και με αφορα.

Για τα ΜΑΤ δεν μπορω να υπερασπιστω οτι κατακρινω.

Με τα γραφομενα μου παραπανω προσπαθω νανσου δωσω μια εικονα που ειχα οταν ειχα παει μετρα στο Συνταγμα πριν 2 χρονια σε μια πορεια.

Εγω εβλεπα κεφαλια αγαπητε και το λεω κυριολεκτικα και ημουν και στο προαυλιο ψηλα της Βουλης.
Τωρα αν εσυ θες να πιαστεις απο τη λεξη κεφαλια και απλα να γραψεις επαναστατικο τροπαριο ...λυπαμαι αλλα οτι εβλεπα εγραψα.

Καληνυχτα σας...

FotisFz1
05/08/2011, 00:20
ρε παιδια τι προσπαθουμε να βρουμε γωνια στο δεκαρικο...???
που λενε κ στο χωριο μου....

nassosxlvbros
05/08/2011, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από foten21
ρε παιδια τι προσπαθουμε να βρουμε γωνια στο δεκαρικο...???
που λενε κ στο χωριο μου....

+1100 Katana....ειδικά όταν διαβάζεις κάτι τέτοια:

"Αν αύριο μάθω πως κάηκε μία κλούβα με ΜΑΤ σίγουρα δεν θα λυπηθώ, σίγουρα δεν θα μου λείψουν γιατί είναι τόσο βλάκες ώστε να υποστηρίζουν με μένος ένα σύστημα που αύριο θα χαντακώσει τα παιδιά τους! Τα παιδιά τους τα έχω χεσμένα γιατί με τέτοιους γονείς τί παραδείγματα θα πάρουν? Τα δικά μου τί φταίνε όμως όταν προσπαθώ να τους δώσω ένα μέλλον, προσπαθώντας να μη κλέψω, να μη πεινάσω και πεινάσουν, προσπαθώντας να είμαι Μέντορας τους?"

δε το καταλαβαίνω αυτό...δηλαδής;
- Αν αύριο μάθω πως κάηκε ο γείτονας πάλι χεστήκαμαν,ε;
-Αν αύριο μάθω πως κάηκε ένα λεωφορείο με οικοδόμους πάλι στα @@ μας ε;
-Αν αύριο μάθω πως κάηκε ένα γκρούπ με δάσκαλους/φυλακισμένους/παιδιά/παπάδες/εργάτες/δικηγόρους;

δεεεε πάει έτσι,αδερφέ,με το συμπάθειο κιόλας....
προσωπικά κρατάω μόνο αυτό:

---> μαλάκες υπάρχουν παντού σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλες τις θέσεις...όπως φυσικά υπάρχουν και σωστοί που δεν θα ακούσουν ποτέ ένα καλό λόγο αλλά ούτε θα τον απαιτήσουν και ποτέ...

...Όσο για το ποιος πληρώνει ποιον μπες σε μια Βόνταφον ,ένα σουπερμάρκετ ένα Πλαίσιο,μια ταβέρνα ή τέλος πάντων σε ένα μαγαζί τώρα στις διακοπές...(τις ποιές;:eek: ) και δες την εξυπηρέτηση από το προσωπικό....το 90% μη πω το 99,9999% την έχουν δει δημόσιο...:(

sovaros_user
05/08/2011, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros

"Αν αύριο μάθω πως κάηκε μία κλούβα με ΜΑΤ σίγουρα δεν θα λυπηθώ, σίγουρα δεν θα μου λείψουν γιατί είναι τόσο βλάκες ώστε να υποστηρίζουν με μένος ένα σύστημα που αύριο θα χαντακώσει τα παιδιά τους!

οποιος το εγραψε αυτο... τι να πω δεν ξερω...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
του δινω το χερι μου και πολλους χαιρετισμους.

nassosxlvbros
05/08/2011, 01:00
χαιρετίσματα κι από μένα...

Αν σε διάβαζε πάντως ο μακαρίτης ο Morales (και μερικούς ακόμα "σοβαρούς"από εδώ μέσα) χαλαρά θα σας σβούρναγε μια μολοτοφίτσα (άντε και μαζί με μερικούς Ματατζήδες-για το ξεκάρφωμα ντε) :D

mariosich
05/08/2011, 02:47
Μπα... Οχι αδερφε...

Στα @ρχιδι@ απλα που εχεις τετοια γνωμη για μενα.

Ετσι απλα και χωρις παρεξηγηση αφου βαρεθηκα να εξηγουμαι στον καθενα που νομιζει οτι του ανηκω στο θεμα της χορηγιας.

Ειπα παραπανω...οτι κανονικα μου κρατανε τους φορους μου για χρεωκοπημενα ταμεια και ολα τα μαλακισμενα φοροεισπρακτικα μετρα.

Στο κατω κατω ρε αδερφε αφου νιμιζεις οτι σου ανηκω σταματα να πληρωνεις και να δουμε τι θα γινει τοτε.

Αυτα για το θεμα της αστυνιμευσης το οποιο και με αφορα.

Για τα ΜΑΤ δεν μπορω να υπερασπιστω οτι κατακρινω.

Με τα γραφομενα μου παραπανω προσπαθω νανσου δωσω μια εικονα που ειχα οταν ειχα παει μετρα στο Συνταγμα πριν 2 χρονια σε μια πορεια.

Εγω εβλεπα κεφαλια αγαπητε και το λεω κυριολεκτικα και ημουν και στο προαυλιο ψηλα της Βουλης.
Τωρα αν εσυ θες να πιαστεις απο τη λεξη κεφαλια και απλα να γραψεις επαναστατικο τροπαριο ...λυπαμαι αλλα οτι εβλεπα εγραψα.

Καληνυχτα σας...

Πάμε πάλι από την αρχή λοιπόν και μακάρι και εσύ να μπεις στο κόπο από τα αρχικά μου ερωτήματα να απαντήσεις ένα προς ένα και να μην αποφεύγεις (σελ 6 Ημ/νια 02-08-2011 01:38)...

-Στα @ρχιδι@ απλα που εχεις τετοια γνωμη για μενα.
• Αν λοιπόν ΕΓΩ σε πληρώνω και δεν μου κάνεις, όπως θα γίνονταν σε κάθε ιδιωτικό τομέα θα σε απέλυα γιατί η γνώμη μου είναι πως δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά που σε πληρώνω! Ειδικότερα όταν είναι στα @ρχίδι@ σου η γνώμη μου και ακόμα δεν αναρωτιέσαι γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις για το τί θα έπρεπε να προσφέρεις για τα χρήματα που σε πληρώνω! Τυχερός είσαι που εργάζεσαι στο δημόσιο...
-Ετσι απλα και χωρις παρεξηγηση αφου βαρεθηκα να εξηγουμαι στον καθενα που νομιζει οτι του ανηκω στο θεμα της χορηγιας.
• Δεν είπα πως εκεί σε κατατάσσω, ίσα-ίσα σε τιμά που απαντάς και είναι δύσκολη η θέση σου γιατί η δουλειά σου βρωμάει από όπου και αν τη πιάσεις! Μόνο και μόνο που μπαίνεις στο κόπο να απαντάς δείχνει πως έχεις άντερα για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, όσο και αν δεν συμφωνώ, σε σέβομαι για το ότι προσπαθείς...
-Ειπα παραπανω...οτι κανονικα μου κρατανε τους φορους μου για χρεωκοπημενα ταμεια και ολα τα μαλακισμενα φοροεισπρακτικα μετρα.
• Heloooooo έτσι φωνάζουν 10.000.000 Έλληνες εδώ και χρόνια! Μάλιστα για αυτούς του λόγους βγαίνουν και τους βαράνε τα ΜΑΤ κάθε μέρα! Απλά αλλάζουν οι ετικέτες, μια λέγονται ταρίφες, μια λέγονται φορτηγατζήδες, την άλλη αγανακτισμένοι αλλά η ουσία είναι μία! Στο ίδιο καζάνι βράζουμε, απλά κάποιοι δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν πως βράζουν με άλλους! Καλώς ήρθες στη παρέα μας λοιπόν...
• Στο κατω κατω ρε αδερφε αφου νιμιζεις οτι σου ανηκω σταματα να πληρωνεις και να δουμε τι θα γινει τοτε. Αυτα για το θεμα της αστυνιμευσης το οποιο και με αφορα.
-Φιλαράκο θα στο ξαναπώ γιατί μάλλον δεν το έχεις πάρει πρέφα! Ήμουν έφεδρος αξ/κος στις Ειδικές Δυνάμεις, στη φάση με τα Ίμια έγινε μερική επιστράτευση και μετά από δύο χρόνια πολίτης βρέθηκα με το όπλο στο χέρι πάλι! Αυτό παλιά, γιατί τώρα ακόμα που μένω πολύ κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα μου έκλεψαν το σπίτι, τις γυναίκες του σπιτιού έπρεπε να τις πηγαίνω εγώ στον ΗΛΣΑΠ γιατί κάποιοι λάθρο έκλεβαν γυναίκες μόνες! Όταν πήγα στο τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα να ζητήσω τη βοήθεια από την ασφάλεια, τους είπα ποιός είμαι, έχω πιάσει δύο κλέφτες στη περιοχή μου ενημερωτικά και μου είπαν πως δεν γίνεται τίποτα γιατί τρέχουν με άλλα! Απλά να τους ρίξω στο κουβά αν τους πιάσω! Ενημέρωσα πως οπλοφορώ (παράνομα) και πως σε κάποιο τυπικό έλεγχο τους θα βρεθώ εγώ στη ψειρού! Απλά μου κούνησε το κεφάλι, δείχνοντας μου πως δεν μπορούν να κάνουν περισσότερα! Φυσικά και δεν θα ήθελα να σας πληρώνω φίλτατε! Η μαμά πατρίδα και τα 4 πρωταθλήματα που έχω κερδίσει στην αυτοάμυνα μου επιτρέπουν να προστατεύσω το σπίτι μου! Για το σπίτι πια έχω συναγερμό και το όπλο έτοιμο! Εγώ το χρέος μου για τη μαμά πατρίδα το έκανα γιατί γούσταρα και έπρεπε, η σειρά σας λοιπόν που ακόμα να καταλάβετε πως εσείς δεν εργάζεστε αλλά κάνετε λειτούργημα...
Αν πάθει όμως κάτι κάποιος από την οικογένειά μου, σας υπόσχομαι πως το ΑΤ θα βρεθεί σε τροχιά, το είπα τότε, το ξαναλέω! Έχουμε ίσα δικαιώματα οι Έλληνες πολίτες και θέλω την αστυνόμευση που έχει και ο Τριανταφυλλόπουλος! Μάλιστα δεν θα τους έχω να μου κρατούν τα ψώνια, θα τους προσέχω και θα τους τιμώ με το να καθόμαστε μαζί στο ίδιο τραπέζι, δεν θα τους έχω σαν υπηρέτες ή σκλαβάκια για να τους δείχνω για να με θεωρούν κάποιο...
-Για τα ΜΑΤ δεν μπορω να υπερασπιστω οτι κατακρινω.
•Μαζί σου και ο κάθε Έλληνας, χαίρομαι που είσαι μαζί μας! Ελπίζω σε κάποια πορεία να πάμε μαζί και σου υπόσχομαι πως θα έρθω μαζί σου και σε όποια πορεία θελήσεις...
-Με τα γραφομενα μου παραπανω προσπαθω νανσου δωσω μια εικονα που ειχα οταν ειχα παει μετρα στο Συνταγμα πριν 2 χρονια σε μια πορεια. Τωρα αν εσυ θες να πιαστεις απο τη λεξη κεφαλια και απλα να γραψεις επαναστατικο τροπαριο ...λυπαμαι αλλα οτι εβλεπα εγραψα.
•Θυμάσαι γιατί είχε μαζευτεί πριν από δύο χρόνια ο κόσμος? Φίλε μου, στη πράξη δεν έχω να χωρίσω πολλά μαζί σου γιατί αν το προσέξεις δεν έχουμε τίποτα δικό μας εκτός από τη ψυχή μας! Όλα τα υπόλοιπα μας τα παίρνουν όποτε θέλουν! Αν διάβασες το κείμενό σου, διάβασες τις τότε παρατηρήσεις μου και ακόμα δεν κατάλαβες τί φταίει, θα τα πούμε όταν κάνεις παιδιά και θα κάθονται να παρακαλούν για να τους πάρουν σκλάβους μαζί με τα δικά μου! Θα είναι αργά τότε όμως, γιατί όταν μπορούσες δεν έκανες τίποτα, μετρούσες κεφάλια και όχι μυαλά και πεταμένα όνειρα! Θα το καταλάβεις τότε, αλλά θα είναι αργά, όπως που τώρα κλαίγεσαι πως σου μειώνουν το μισθό σε εμάς που έχουμε μείνει καιρό άνεργοι! Υπομονή, τροχός είναι και γυρίζει...

Λίγες Σκέψεις... Επαναστατικές!
http://ligesskepsis.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html
Μάριος

mariosich
05/08/2011, 02:52
οποιος το εγραψε αυτο... τι να πω δεν ξερω...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
του δινω το χερι μου και πολλους χαιρετισμους.

...και ας έχω varadero? Καλό μας βράδυ...
:wave2: :wave2: :wave2:

the who
05/08/2011, 09:23
Οποιος "επαναστατης" πιστευει οτι αν σκοτωθουν 10,20,50 μπατσοι θα αλλαξει και η ζωη προς το καλυτερο δεν εχει παρα να το κανει.Οχι με το πληκτρολογιο γιατι δεν θαχει αποτελεσμα. :wave2:

el-Gatto
05/08/2011, 10:35
Οποιος "επαναστατης" πιστευει οτι αν σκοτωθουν 10,20,50 μπατσοι θα αλλαξει και η ζωη προς το καλυτερο δεν εχει παρα να το κανει.Οχι με το πληκτρολογιο γιατι δεν θαχει αποτελεσμα. :wave2:
ΟΧΙ φίλε μου. Η ανθρώπινη ζωή ,ειναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ αγαθο ,και οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να την προστατευουμε.
Ασε που ,ΔΕΝ θα άλλαζε τίποτα -προς το καλυτερο-με αυτο τον τροπο. Το αντίθετο μάλιστα.
Θα "ξεκλειδώνονταν" τα χερια των '"Δυνάμεων Καταστολης" ,και θα θρηνούσαμε αμετρητα θυματα "αμάχων".

Οσο για το τι?/ μπορει να επιτυχει -πλεον- το "πληκτρολόγιο" ,επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη.
Αν κανεις τον κοπο κι εσυ ,να κοιτάξεις ,πόσα εχουν επιτευχθει παγκοσμιως τελευταια ,απο το πληκτρολογιο,ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησεις.
Αλλωστε ,πισω απο το πληκτρολογιο ,βρισκονται ανθρωποι με αποψεις.
Μονο που νιωθουν μονοι.
Οταν δουν οτι ,εχουν κι αλλοι την ιδια φιλοσοφια με αυτους ,νιωθουν δυνατοι.
Κι αν εννωθουν και οργανωθουν κιολας ,μπορουν αν ανατρεψουν κακως κειμενες καταστασεις.

Το ολο θέμα της κουβεντας ειναι το εξης:
Ανεξαρτητα με ποιον τροπο? - για ποιον λογο? -&- για ποιον σκοπο? - εγινε ο καθενας ενστολος-αστυνομικος ,θα επρεπε να εχει:
1)Την αυτοεκτίμηση ,ωστε να εκτιμα ΚΑΙ τους συνανθρωπους του.
2)Την αξιοπρέπεια ,ωστε να σεβεται και την προσωπικοτητα των άλλων.
3)Την ΕΥΘΙΞΙΑ και την αίσθηση ΕΥΘΥΝΗΣ ,που θα του επεβαλε οτι ,αφου ΔΕΝ προστατευει (οπως θα επρεπε) αλλά αντιθετα ,λαμβανει διαταγες να ΤΙΜΩΡΕΙ & να ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΙ ,τους συνανθρωπους του ,τοτε ,θα επρεπε η συνειδηση του να ειναι πιο δυνατη απο το χρηματικο αντιτιμο.
Κι αν?/ ειναι και οι περισσοτεροι ,αυτοι οι αστυνομικοι που εχουν αξιοπρεπεια κ φιλοτιμο ,θα μπορουσαν ολοι μαζι να οργανωθουν και να αρνηθουν να χτυπανε τ'αδελφια τους.

ΔΕΝ ειναι κακο να κανει καποιος ανθρωπος λαθος.
Οταν ομως το λαθος ,γινεται η "δουλειά" σου , τοτε ,ΔΕΝ υπάρχει καμια δικαιολογία.

Εχετλαίος
05/08/2011, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από El-Presidente
Οταν ομως το λαθος ,γινεται η "δουλειά" σου , τοτε ,ΔΕΝ υπάρχει καμια δικαιολογία.

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για ποιόν; Ποιός θα τους κρίνει, πότε και πως θα τους τιμωρήσει;
Kαι για ποιόν πλανήτη μιλάμε;
:confused:

nikos_abel
05/08/2011, 12:08
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για ποιόν; Ποιός θα τους κρίνει, πότε και πως θα τους τιμωρήσει;
Kαι για ποιόν πλανήτη μιλάμε;
:confused:

Να αρχίσουμε να το φιλοσοφούμε τώρα; Από αύριο θα έχω και χρόνο!!!

Cpt. Haddock
05/08/2011, 12:20
Πραγματικά δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, ετσι; :lol:

the who
05/08/2011, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ενω εσυ παλι...

Εχετλαίος
05/08/2011, 12:23

Να κάνουμε, ναι έχουμε.
Να κάνουμε κάτι καλύτερο, όμως;
Βασικά....όχι.
Τι καλύτερο της φιλοσοφίας;

the who
05/08/2011, 12:28
Να κάνουμε, ναι έχουμε.
Να κάνουμε κάτι καλύτερο, όμως;
Βασικά....όχι.
Τι καλύτερο της φιλοσοφίας;

Η αμπελοφιλοσοφια μετα απο κρασοκατανυξη και βουτες στη χωριατικη.

Cpt. Haddock
05/08/2011, 12:30
Πολλά καλύτερα της φιλοσοφιάς. Άλλωστε είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μην κανεις τίποτα, κουβέντα συνέχεια και πράξεις μηδέν.

Διαπρεπουμε στο σπορ αιώνες τώρα. :wave2:

Αυτά και την κάνω, πραγματικά όμως παλεψτε την λίγο :wave2:

Εχετλαίος
05/08/2011, 12:36
Διαπρεπουμε στο σπορ αιώνες τώρα.

:nono:

ΔιαπρέΨαμε.
Κάποτε.
Τα του τώρα τα θωρρείτε/ούμε καθημερινά στον πρωινό καθρέπτη προ του χεσίματος

nikos_abel
05/08/2011, 12:38
Η αμπελοφιλοσοφια μετα απο κρασοκατανυξη και βουτες στη χωριατικη.

+582 (άντε να παίξω και γω με τα κυβικά μου)

nikos_abel
05/08/2011, 12:48
Πολλά καλύτερα της φιλοσοφιάς. Άλλωστε είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μην κανεις τίποτα, κουβέντα συνέχεια και πράξεις μηδέν.

Διαπρεπουμε στο σπορ αιώνες τώρα. :wave2:

Αυτά και την κάνω, πραγματικά όμως παλεψτε την λίγο :wave2:

Μια ατάκα που με εκνεύριζε πάντα ήταν:

"Όσοι δεν σκέπτονται, συσκέπτονται."

Δεν καταλαβαίνω (ή μάλλον καταλαβαίνω) αυτή την επίθεση κατά της καθαρά πνευματικής
ανάλυσης.
Το ζητούμενο είναι να εξεταστεί διεξοδικά το ζήτημα, πρώτα στο μυαλό και να ακολουθήσει
η πράξη. Σα να λέμε "βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις" σε υπερθετικό βαθμό.

Αν ο κάθε πολιτσμάνος (για να είμαστε και εντός θέματος) δρούσε με αυτό το τρόπο,
δε θα συζητούσαμε τώρα σε αυτό το θρεντ.

Αυτό βέβαια ισχύει και για τους πολίτες (εμάς ντε) που "αφήσαμε" τα πράγματα να φτάσουν σε
τέτοιο σημείο.

Συμπέρασμα Καπετάνιο, ΑΝ φιλοσοφούσαμε και δεν μ@λ@κιζόμασταν, θα είμασταν καλύτερα.

Όχι μόνο σε αυτό το τόπο, Παντούθεν.

Ευχαριστώ πολύ.

sovaros_user
05/08/2011, 14:26

δεν θα γινει κατι, ειναι ομως μια καλη αρχη :beer:

Εχετλαίος
05/08/2011, 14:29
δεν θα γινει κατι, ειναι ομως μια καλη αρχη :beer:

Καλή αρχή να κόψεις ένα χέρι ή να λαβώσεις το κέντρο στον εγκέφαλο που του λέγει τι να πράξει;

sovaros_user
05/08/2011, 14:36
Στον πολεμο ο στρατιωτης κανει την επιλογη του, την οικογενεια κ τα παιδια του θα επρεπε να τα σκεφτει ο ιδιος, δεν θα τον λυπηθω, οτι κοψεις καλο ειναι (για αρχη παντα). :beer:

Εχετλαίος
05/08/2011, 14:48
Στον πολεμο ο στρατιωτης κανει την επιλογη του, την οικογενεια κ τα παιδια του θα επρεπε να τα σκεφτει ο ιδιος, δεν θα τον λυπηθω, οτι κοψεις καλο ειναι (για αρχη παντα). :beer:

Είναι μια άποψη, προφανώς...

menelaos46
05/08/2011, 14:59
Στον πολεμο ο στρατιωτης κανει την επιλογη του, την οικογενεια κ τα παιδια του θα επρεπε να τα σκεφτει ο ιδιος, δεν θα τον λυπηθω, οτι κοψεις καλο ειναι (για αρχη παντα)

Στη μ@λ@κί@ δεν υπάρχει γιατρειά...:sad: :sad:

sovaros_user
05/08/2011, 15:14
Στη μ@λ@κί@ δεν υπάρχει γιατρειά...:sad: :sad:

Συμφωνω απολυτα, ζουμε σε εναν πλανητη οπου εδω κ κατι εκατονταδες χρονια μας εχουν πεισει, οτι το λογικο ειναι να ξοδευουμε τα μισα μας αγαθα για να πολεμησουμε τον συνανθρωπο, να αγοραζουμε πυραυλους υποβρυχια ρουκετες οπλα, τα αλλα μισα για να φτιαξουμε υπηρεσιες που κατασκοπευουν-καταστελουν τον απλο ανθρωπο, τα ψιχουλα που μενουν ειναι για να ταισεις το παιδι σου.

Οποιος καποια στιγμη εκφρασει κατι αλλο, κατανταει γραφικος που αμφισβητει αυτην την... παγκοσμια σταθερα, αυτα τα αυτονοητα πραγματα ! :bigcry:

Συμφωνω λοιπον, η μαλακια ειναι σε προχωρημενο σταδιο. Για την γιατρεια ομως... δεν παιρνω κ ορκο :bigcry: :bigcry:

g_m900
05/08/2011, 15:49
Συμφωνω απολυτα, ζουμε σε εναν πλανητη οπου εδω κ κατι εκατονταδες χρονια μας εχουν πεισει, οτι το λογικο ειναι να ξοδευουμε τα μισα μας αγαθα για να πολεμησουμε τον συνανθρωπο, να αγοραζουμε πυραυλους υποβρυχια ρουκετες οπλα, τα αλλα μισα για να φτιαξουμε υπηρεσιες που κατασκοπευουν-καταστελουν τον απλο ανθρωπο, τα ψιχουλα που μενουν ειναι για να ταισεις το παιδι σου.

Οποιος καποια στιγμη εκφρασει κατι αλλο, κατανταει γραφικος που αμφισβητει αυτην την... παγκοσμια σταθερα, αυτα τα αυτονοητα πραγματα ! :bigcry:

Συμφωνω λοιπον, η μαλακια ειναι σε προχωρημενο σταδιο. Για την γιατρεια ομως... δεν παιρνω κ ορκο :bigcry: :bigcry:

Εσυ παιδι μου χαραμιζεσαι.
Μολις μας περιεγραψες τι γινεται σε ολον τον πλανητη που με βαση τα σκεπτομενα σου μπορει και να φταιει ο Ελληνας ΜΑΤατζης.
Αφου σκας τοσο πολυ για το παγκοσμιο φαινομενο γιαυι δεν πας και κανα εξωτερικο μερια να...καψεις...σπασεις....και γενικα να ΄΄διαδηλωσεις";;;
Να σου πω εγω.
Γιατι εδω δεν εχουμε μονο μπουρδελο κρατος αλλα και νομοθεσια.
Γιατι εδω οποιος πιανεται να σπαει , καιει , λεηλατει κυκλοφορει ελευθερος με μια αναστολη του κωλου.
Εξω πρωτα τρως ξυλο, μετα σε πηδανε και μετα σε στελνουν και φυλακη να σε ξαναπηδηξουνε.

Αρα συμφωνουμε οτι εδω θελει ο καθενας να εχει την αστυνομια που νομιζει οτι μπορει να την κανει οτι θελει.
Αλλος γιατι την πληρωνει και αλλος γιατι θελει εναν αστυνομικο μονιμα στο σπιτι του να τον φυλαει και αλλος να τον θελει νεκρο ετσι για να γουσταρει.

Αρα μεγαλε καπου μας τα χαλας αφου εσυ το μονο που ζητας ειναι αιμα αστυνομικων και δεν υπαρχει λογος να γινει αντιπαραθεση μαζι σου ειτε εισαι sovaros ειτε εισαι γτπ_ user...!

mariosich
05/08/2011, 16:01
ετοιμαζομαι για μπαν.

...κακώς συμπεριφέρεσαι έτσι! Μη ξεχνάς πως όταν σέβεσαι την αντίθετη γνώμη, μπορεί να σε σεβαστεί και αυτή και να βρείτε ένα αποτέλεσμα! Αν ο σκοπός μας είναι να βγάλουμε συμπεράσματα από την επικοινωνία, μόνο με συζήτηση θα βγει! Αν είναι απλά να βριζόμαστε δεν με ενδιαφέρει τέτοιου είδους κατάληξη συζήτησης! Και εγώ δεν συμφωνώ με το φίλο μας σε πολλά, με γράφει σε ό,τι του γράφω, αλλά έστω μας απαντά και αυτό έπρεπε να μας λέει πολλά...

Μάριος

g_m900
05/08/2011, 16:09
Μαριε συγνωμη αν δεν απανταω αλλα δεν μπορω να παρακολουθησω και να απαντησω και οπως θελω μεσα απο τo iphone.
Μου εχει καψει μητρικη το λαπιτοπι και απλα απαντω οπως μπορω. Δεν το κανω επιτηδες!

Τωρα για τον παραπανω...μθλανε τα γραφομενα του.

Οσο για το παρασιτο...υπαρχουν και mods...!

sovaros_user
05/08/2011, 16:12
...κακώς συμπεριφέρεσαι έτσι! Μη ξεχνάς πως όταν σέβεσαι την αντίθετη γνώμη, μπορεί να σε σεβαστεί και αυτή και να βρείτε ένα αποτέλεσμα! Αν ο σκοπός μας είναι να βγάλουμε συμπεράσματα από την επικοινωνία, μόνο με συζήτηση θα βγει! Αν είναι απλά να βριζόμαστε δεν με ενδιαφέρει τέτοιου είδους κατάληξη συζήτησης! Και εγώ δεν συμφωνώ με το φίλο μας σε πολλά, με γράφει σε ό,τι του γράφω, αλλά έστω μας απαντά και αυτό έπρεπε να μας λέει πολλά...

Μάριος

εχεις δικιο αγαπητε ομοιδεατη, για παρασιτο μια χαρα απανταει, οι περισσοτεροι βλεπουν το θεμα αυτο, κουνανε το κεφαλι κ πηγαινουν παρακατω.. να σχολιασουν την αποποινικοποιηση του χασισιου.

Επικροτω την απαντηση του λοιπον κ τον κερναω κ μια μπυρα

:beer:

mariosich
05/08/2011, 16:14

webassasin
05/08/2011, 16:54
σεβαστες οι αποψεις σου,με καποιες συμφωνω,με καποιες διαφωνω.
να δω ποτε θα μαθεις να μιλας ομως σοβαρε χρηστη.

menelaos46
05/08/2011, 19:01
Συμφωνω απολυτα, ζουμε σε εναν πλανητη οπου εδω κ κατι εκατονταδες χρονια μας εχουν πεισει, οτι το λογικο ειναι να ξοδευουμε τα μισα μας αγαθα για να πολεμησουμε τον συνανθρωπο, να αγοραζουμε πυραυλους υποβρυχια ρουκετες οπλα, τα αλλα μισα για να φτιαξουμε υπηρεσιες που κατασκοπευουν-καταστελουν τον απλο ανθρωπο, τα ψιχουλα που μενουν ειναι για να ταισεις το παιδι σου. Οποιος καποια στιγμη εκφρασει κατι αλλο, κατανταει γραφικος που αμφισβητει αυτην την... παγκοσμια σταθερα, αυτα τα αυτονοητα πραγματα ! Συμφωνω λοιπον, η μαλακια ειναι σε προχωρημενο σταδιο. Για την γιατρεια ομως... δεν παιρνω κ ορκο

Επίσης ζούμε σε ένα πλανήτη που ο μισός πληθυσμός πεινάει..... αλλά εμείς εδώ οι υπόλοιποι καβαλάμε μηχανάκια και ξοδεύουμε σε λάστιχα βενζίνες.... κερνάμε ποτά στην κάθε κοπελίτσα που θέλουμε να εκμεταλευτούμε... έχουμε ipad h iphone (πως σκατά τα λένε)...ξοδεύουμε χρήματα σε ότι μαλακία μπορείς να φανταστεις αλλά νοιαζόμαστε για την κατάντια του κόσμου μας...
αλλά από την άλλη θα σκοτώναμε χωρίς να λυπηθούμε καμιά 20αριά ανθρώπους....
Ο στρατιώτης έχει κάνει την επιλογή του, αλλά από την άλλη κάνουμε ανούσιους πολέμους....
Νομίζω τα λέμε μόνο για να τα λέμε.....μπούρδες δηλαδή.... για να περνάει η ώρα στο ίντερνετ....

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

zephyr1
05/08/2011, 19:07
Νομίζω τα λέμε μόνο για να τα λέμε.....μπούρδες δηλαδή.... για να περνάει η ώρα στο ίντερνετ....

+ πολλα

sovaros_user
05/08/2011, 19:18
"Ο στρατιώτης έχει κάνει την επιλογή του, αλλά από την άλλη κάνουμε ανούσιους πολέμους...."

Ο πολεμος γινεται, ειτε το θελω... ειτε οχι, καταλαβαινω οτι ειναι συζητηση που δεν μπορεις να πεταξεις μηνυματα κονσερβες, γιαυτο δυσκολευεσαι, μπορεις να το αφησεις και να πας στο επομενο θεμα :beer:

Cpt. Haddock
05/08/2011, 19:31
Εντάξει, μπορεί να έχετε τον απαλευτο, αλλα αν θέλετε να υπάρχει το θρεντ, λίγο προσοχή :wave2:

menelaos46
05/08/2011, 19:33
Ο πολεμος γινεται, ειτε το θελω... ειτε οχι, καταλαβαινω οτι ειναι συζητηση που δεν μπορεις να πεταξεις μηνυματα κονσερβες, γιαυτο δυσκολευεσαι, μπορεις να το αφησεις και να πας στο επομενο θεμα

Όλα τα άλλα που έγραψα σου διέφυγαν?? Η μήπως δε τα κάνεις???Γιατί εγώ είμαι αμαρτωλός.....

sovaros_user
05/08/2011, 20:12
Όλα τα άλλα που έγραψα σου διέφυγαν?? Η μήπως δε τα κάνεις???Γιατί εγώ είμαι αμαρτωλός.....

Κανω και πολυ χειροτερα, πιστεψε με, αλλα κινητο εχω το w800i και μαλιστα το πηρα και δευτερη φορα γιατι ειναι απλο και με καλυπτει !

FotisFz1
05/08/2011, 21:13
εγω θα ηθελα πολυ να μας πει ο sovaros_user πως θα ηθελε να λειτουργει
οχι μονο η αστυνομια αλλα γενικοτερα το κρατος
καλο να κατηγορουμε τους παντες κ τα παντα αλλα
προταση δεν ακουμε

sovaros_user
05/08/2011, 21:16
δεν πιστευω σε τιποτα απο τα δυο.
Μεινετε στο θεμα καλυτερα, πραγματικα δεν θελω να συζητησω για τετοια.

Εχει το θεμα πολυ συζητηση, αντε, σας βλεπω :a55:

webassasin
05/08/2011, 21:19
Κανω και πολυ χειροτερα, πιστεψε με, αλλα κινητο εχω το w800i και μαλιστα το πηρα και δευτερη φορα γιατι ειναι απλο και με καλυπτει !
να'μας..

FotisFz1
05/08/2011, 21:20
δεν πιστευω σε τιποτα απο τα δυο.
Μεινετε στο θεμα καλυτερα, πραγματικα δεν θελω να συζητησω για τετοια.

Εχει το θεμα πολυ συζητηση, αντε, σας βλεπω :a55:

πες μας τουλαχιστον πανω κατω τι πιστευεις για να μπορεσουμε να μπουμε λιγο στην λογικη σου και να καταλαβουμε ισως λιγο καλυτερα τα λεγομενα σου

g_m900
05/08/2011, 21:20
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :eyepop: :bawl: :bawl:

menelaos46
05/08/2011, 22:50

Έτσι μπράβοοο........ κάνουμε πολύ χειρότερα άρα ας μην υποκρινόμαστε. Ο κόσμος είναι ως είναι γιατί ο καθένας κάνει πολύ χειρότερα στον τομέα του...
Γι'αυτό μερικοί δεν έχουν να φάνε...
Γι'αυτό μερικοι πλουτίζουν από το μαύρο χρυσό...
Γι'αυτό μερικοί μπάτσοι κοπανάνε....
Γι'αυτό μερικοί πετάνε μολωτοφ...
Γι'αυτό μερικοί σφάζουν για τα διαμάντια....
κλπ....κλπ....κλπ....

Άρα τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει ο κόσμος καλύτερος????
Να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕΕΕΕ......

Είδες που συμφωνήσαμε...

Υ.Γ. Έχε υπ'οψην σου ότι και ένας υπουργός η βουλευτής θα έλεγε σε μια ανώνυμη διαδυκτιακή κουβέντα "Κι εγώ κάνω πολύ χειρότερα αλλά ο κόσμος είναι σκατά..."

the who
06/08/2011, 11:39

Καλλιο αργα παρα αργοτερα.
Συμφωνω μαζι σου.Η αρχη πρεπει να γινει ομως απο σενα.
Κοψε λοιπον τη μεσημεριανη ( για αρχη παντα ). :beer:

FotisFz1
06/08/2011, 13:08
ρε παιδια που χαθηκε ο sovaros_user??
μπας και τον συλλαβανε??:rolleyes: :rolleyes:

sovaros_user
06/08/2011, 13:21
οχι ρε, απλως μου τελειωσαν τα επιχειρηματα :lol: :lol:

menelaos46
06/08/2011, 21:07
οχι ρε, απλως μου τελειωσαν τα επιχειρηματα

Γιατί πότε είχες???:smokin: