PDA

View Full Version : Ποσο ?

Σελίδες : [1] 2

the who
31/07/2011, 15:05
Ποσο ... (συμπληρωστε ελευθερα) πρεπει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο?

http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/h_astynomia_moy_dielyse_to_podi.1312475.html

Joyrider
31/07/2011, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ποσο ... ?

Τέρμα

BLiTzER
31/07/2011, 15:17
Αυτό συμβαίνει όταν χαρίζεις πλήρη ανωνυμία σε ένα μπάτσο. Δεν ήταν ο μόνος που την εκμεταλλεύτηκε με τέτοιο τρόπο.

sovaros_user
31/07/2011, 15:19
Και συνεχίζει: "Μια από τις μοτοσικλέτες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε. Περνώντας από δίπλα μου, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας με κλότσησε δυνατά στο γόνατο. Ένιωσα οξύ πόνο και βρέθηκα στο έδαφος".

σωστο, και οι πατσοι ουσιαστικα κουκουλοφοροι ειναι, δεν εχουν εναν αριθμο ωστε σε περιπτωση καταγγελιας να μπορει να διασταυρωθει εστω απο τους ομοιους τους.

g_m900
31/07/2011, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
σωστο, και οι πατσοι ουσιαστικα κουκουλοφοροι ειναι, δεν εχουν εναν αριθμο ωστε σε περιπτωση καταγγελιας να μπορει να διασταυρωθει εστω απο τους ομοιους τους.
λαθος.

ακομα και ετσι να ειναι οπως τα λεει καμμια πινακιδα απο υπηρεσιακη μηχανη ΔΕΛΤΑ η ΔΙΑΣ δεν ειναι βγαλμενη.

ειναι και τεραστιες και γραφουν ΕΑ ....!

δεν μπορει να μην την ειδε κανενας απο το πληθος!

Zid
31/07/2011, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
λαθος.

ακομα και ετσι να ειναι οπως τα λεει καμμια πινακιδα απο υπηρεσιακη μηχανη ΔΕΛΤΑ η ΔΙΑΣ δεν ειναι βγαλμενη.

ειναι και τεραστιες και γραφουν ΕΑ ....!

δεν μπορει να μην την ειδε κανενας απο το πληθος! Και οκ πες οτι την είδε... τι θα γίνει τοτε δλδ?

g_m900
31/07/2011, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Και οκ πες οτι την είδε... τι θα γίνει τοτε δλδ?

οτιδηποτε εκτος απο το να καθετε και να λεει κατι που ναι μεν μπορει να ισχυει αλλα που μπορει και να ειπε για τα 5 λεπτα δημοσιοτητας που ολοι ζητανε πλεον.

δεν εκανες καταγγελια γιατι νομιζεις οτι δεν θα βγει κατι?
εχασες και καλα θα κανεις να μην κλαιγεσαι...

αν η κυρια αυτη εσπασε το ποδι της οπουδηποτε αλλου και εχασε τη δουλεια της πχ...επειδη ο εργοδοτης δεν πειστηκε τοτε το ευκολο ειναι να κατηγορησεις αοριστα την αστυνομια.

sovaros_user
31/07/2011, 15:44
ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Zid
31/07/2011, 15:50
οτιδηποτε εκτος απο το να καθετε και να λεει κατι που ναι μεν μπορει να ισχυει αλλα που μπορει και να ειπε για τα 5 λεπτα δημοσιοτητας που ολοι ζητανε πλεον.

αν η κυρια αυτη εσπασε το ποδι της οπουδηποτε αλλου και εχασε τη δουλεια της πχ...επειδη ο εργοδοτης δεν πειστηκε τοτε το ευκολο ειναι να κατηγορησεις αοριστα την αστυνομια.

Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα ....

g_m900
31/07/2011, 15:58
Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα ....

μπα...ξερω που ζω και επισης ξερω οτι βαρεθηκα την κλαψα του καθενος.

αν κατσεις στη γωνια σου και δεν κανεις τιποτα ποσο μαλλον μια απλη καταγγελια...τοτε απλα μην μιλας καθολου...

the who
31/07/2011, 16:18

αν κατσεις στη γωνια σου και δεν κανεις τιποτα ποσο μαλλον μια απλη καταγγελια...τοτε απλα μην μιλας καθολου...

Καλα ρε μαγκα,οταν σου σπασουν το ποδι κατω απο το γονατο εσυ να ψαξεις για τον αριθμο του ψυχανωμαλου που στο εσπασε.Ουτε ο Τσακ Νορις να ησουν ρε φιλε.

BLiTzER
31/07/2011, 16:27

Έχει σημασία αν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιστατικό συνέβη? Τα βλέπαμε κάθε μέρα.

Zid
31/07/2011, 16:27

Ρε φίλε μια είδηση διαβάζεις ήμαρτον δλδ.. εξάλου ξέρεις εσυ αν έκανε καταγγελία η όχι , απλά αναφέρουν το περιστατικό .

Μιλαμε για 100 δες περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας εκείνες τις μέρες και ενοείτε έκαναν ομαδική καταγγελία - μήνυση κατά της αστυνομιας πάρα πολλοί πολίτες με δικηγόρους .

Και πες οτι δεν έκανε καταγγελία η γυναίκα όπως και πολλοί άλλοι τι δλδ δεν έχει δικαίωμα να μιλάει? Η μήπως το πόδι το έσπασε επίτηδες για να μη πάει στη δουλειά?

Βέβαια αν κρίνουμε απο το σχόλιο σου οτι κατηγορεί την αστυνομία άδικα ,μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτεσαι ....

g_m900
31/07/2011, 16:28
Καλα ρε μαγκα,οταν σου σπασουν το ποδι κατω απο το γονατο εσυ να ψαξεις για τον αριθμο του ψυχανωμαλου που στο εσπασε.Ουτε ο Τσακ Νορις να ησουν ρε φιλε.

νομιζω οτι ειπε οτι ηταν αναμεσα σε κοσμο. καποιος αλλος δεν ειδε κατι? δεν μπορει!!!
επισηςειπε οτι ηταν κοντα στο Ζαππειο που το σημειο προσβασης της ΔΕΛΤΑ σιγουρα δεν ηταν απο εκει αλλα απο Β.Σοφιας.
το ποσο ταχυτητα μπορει να αναπτυξει ενα Χ135 δικαβαλο με φουλ φορτιο...δεν χρειαζεται να εισαι λογικος για να το σκεφτεις.

συμφωνω με οτι λεγεται απλα μαρεσει το επωνυμο σε τετοιες περιπτωσεις.

g_m900
31/07/2011, 16:32
Ρε φίλε μια είδηση διαβάζεις ήμαρτον δλδ.. εξάλου ξέρεις εσυ αν έκανε καταγγελία η όχι , απλά αναφέρουν το περιστατικό .

Μιλαμε για 100 δες περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας εκείνες τις μέρες και ενοείτε έκαναν ομαδική καταγγελία - μήνυση κατά της αστυνομιας πάρα πολλοί πολίτες με δικηγόρους .

Και πες οτι δεν έκανε καταγγελία η γυναίκα όπως και πολλοί άλλοι τι δλδ δεν έχει δικαίωμα να μιλάει? Η μήπως το πόδι το έσπασε επίτηδες για να μη πάει στη δουλειά?

Βέβαια αν κρίνουμε απο το σχόλιο σου οτι κατηγορεί την αστυνομία άδικα ,μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτεσαι ....

καλα βρε αδερφε δεν θα τσακωθουμε κιολας!
ειπατε...
ειπα...
δεν συμφωνουμε ...
τελος.

Zid
31/07/2011, 16:34
νομιζω οτι ειπε οτι ηταν αναμεσα σε κοσμο. καποιος αλλος δεν ειδε κατι? δεν μπορει!!!
επισηςειπε οτι ηταν κοντα στο Ζαππειο που το σημειο προσβασης της ΔΕΛΤΑ σιγουρα δεν ηταν απο εκει αλλα απο Β.Σοφιας.
το ποσο ταχυτητα μπορει να αναπτυξει ενα Χ135 δικαβαλο με φουλ φορτιο...δεν χρειαζεται να εισαι λογικος για να το σκεφτεις.

συμφωνω με οτι λεγεται απλα μαρεσει το επωνυμο σε τετοιες περιπτωσεις.

Να σου πώ το διάβασες τι γράφει η απλά διάβασες το τίτλο ?

Zid
31/07/2011, 16:35
καλα βρε αδερφε δεν θα τσακωθουμε κιολας!
ειπατε...
ειπα...
δεν συμφωνουμε ...
τελος.

Καλα οτι δεν συμφωνούμε είναι σίγουρο αλλα να διαβάζουμε τι γράφει το άρθρο και να μη κράζουμε απο το 1ο post...

g_m900
31/07/2011, 16:41
Να σου πώ το διάβασες τι γράφει η απλά διάβασες το τίτλο ?

Οταν εννοω επωνυμο εννοω να γινει καταγγελια οτι την χτυπησε η ταδε μηχανη. οχι το επωνυμο της κυριας.
το ταμπελακι δεν το βλεπεις αλλα την πινακιδα πρεπει να εχεις στραβομαρα να μην την δεις .

τεσπα...

sovaros_user
31/07/2011, 16:45
Οταν εννοω επωνυμο εννοω να γινει καταγγελια οτι την χτυπησε η ταδε μηχανη. οχι το επωνυμο της κυριας.
το ταμπελακι δεν το βλεπεις αλλα την πινακιδα πρεπει να εχεις στραβομαρα να μην την δεις .

τεσπα...

μου θυμησες τωρα μια φορα, που ειχα δει μεσα στο νεο ηρακλειο μηχανη μπατσων που δεν φαινοταν ΚΑΘΟΛΟΥ ο αριθμος, απο την μαυριλα...

Τι πρεπει να γινει σε αυτην την περιπτωση ?

the who
31/07/2011, 16:47
μου θυμησες τωρα μια φορα, που ειχα δει μεσα στο νεο ηρακλειο μηχανη μπατσων που δεν φαινοταν ΚΑΘΟΛΟΥ ο αριθμος, απο την μαυριλα...

Παρε τον αριθμο πλαισιου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BLiTzER
31/07/2011, 16:47

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που ματατζήδες σήκωναν το πτυσσόμενο και έσπαγαν κεφάλια αδιακρίτως, τι πρέπει να γίνει? Μήπως έχουν κι αυτοί διακριτικά? Μήπως κι αυτά αιωρούνται στη σφαίρα του φανταστικού? Ξέρω, ξέρω, θα επιλέξεις να αγνοήσεις και αυτό το ποστ, όπως το προηγούμενο ;)

sovaros_user
31/07/2011, 16:53
εγω περιμενω να παρω απαντηση απο τον μιστερ μπατσο παραπανω, και οτι πει αυτο θα κανω την επομενη φορα που θα δω μηχανη μπατσων να μην φαινεται ο αριθμος. κατι που προσωπικα το εχω παρατηρησει ουκ ολιγες φορες. :confused:

Εχετλαίος
31/07/2011, 16:58
Iσχύει τελικά με μεγάλη βεβαιότητα!
Ο πόνος που δεν πονάει καθόλου είναι...του αλλουνού ο πόνος.
:alien:

BLiTzER
31/07/2011, 17:01
εγω περιμενω να παρω απαντηση απο τον μιστερ μπατσο παραπανω

Κι εγώ από εκείνον περιμένω. Το δικό σου κουώτ ήταν παραπλανητικό.

g_m900
31/07/2011, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που ματατζήδες σήκωναν το πτυσσόμενο και έσπαγαν κεφάλια αδιακρίτως, τι πρέπει να γίνει? Μήπως έχουν κι αυτοί διακριτικά? Μήπως κι αυτά αιωρούνται στη σφαίρα του φανταστικού? Ξέρω, ξέρω, θα επιλέξεις να αγνοήσεις και αυτό το ποστ, όπως το προηγούμενο ;)

ακου φιλε μου!
δεν ειμαι στα ΜΑΤ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ οτι εγινε αλλα αν 100-200 προβοκατορες αναρχικοι η μπατσοι τα κανε πουτανα και 200000 κοσμος δεν μπορεσε να τους σαπισει στο ξυλο η να τους παραδωσει στην αστυνομια ξεμπροστιαζοντας τους τοτε το ολο κινημα ειναι αξιο της μοιρας του.

απο κει και μετα το πραγμα ξεφυγε πολυ και οι ΜΑΤΑατζηδες τα κανανε πουτανα αδιακριτωσ γιατι μεγαλε οταν εισαι απεναντι σε τοσο κοσμο και δεν ξερεις απο που σου ερχεται τοτε δεν μπορεις να κρινεις κιολας τι ειναι ο καθενας. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

αν θες να συζητησουμε καλως. αν θες να το παμε εκει που το παει ο sovaros_user...αστο!

θελει και απαντηση ο κυριος...
δεν χρειαζεται φιλε μου sovare απαντηση. μου αρκει η υπογραφη σου...

Joyrider
31/07/2011, 17:05
Μην περιμένετε βρε. Η απάντηση έχει δοθεί πολλές φορές.

"Μεμονωμένο περιστατικό"
"Θα πέσει φως"
"Ο ένοχος θα τιμωρηθεί"

κτλ, κτλ

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο "ζαρντινιέρα". Δηλαδή χτύπησε μόνη της, το έκανε επίτηδες, ε σιγά μην ήταν κάταγμα και τέτοια...:rolleyes:

Εχετλαίος
31/07/2011, 17:06
η να τους παραδωσει στην αστυνομια ...

:confused:

BLiTzER
31/07/2011, 17:09
ακου φιλε μου!
δεν ειμαι στα ΜΑΤ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ οτι εγινε αλλα αν 100-200 προβοκατορες αναρχικοι η μπατσοι τα κανε πουτανα και 200000 κοσμος δεν μπορεσε να τους σαπισει στο ξυλο η να τους παραδωσει στην αστυνομια ξεμπροστιαζοντας τους τοτε το ολο κινημα ειναι αξιο της μοιρας του.

απο κει και μετα το πραγμα ξεφυγε πολυ και οι ΜΑΤΑατζηδες τα κανανε πουτανα αδιακριτωσ γιατι μεγαλε οταν εισαι απεναντι σε τοσο κοσμο και δεν ξερεις απο που σου ερχεται τοτε δεν μπορεις να κρινεις κιολας τι ειναι ο καθενας. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

Δεν έχω προσωπικά με όλη την αστυνομική δύναμη. Αλλά κάποια ανθρωπάκια αξίζουν πραγματικά να υποφέρουν με τον χειρότερο τρόπο.

Δεν υπάρχει δικαιολογία. "Το πράγμα ξέφυγε", "δεν ξέρεις από που σου έρχεται", "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά", όχι, φίλε μου, δεν αποτελούν δικαιολογίες αυτά. Δική τους δουλειά είναι, όχι δική μου. Αν δε μπορούν να τη φέρουν εις πέρας, ας πάνε στα χωριά τους να μαζεύουν χόρτα.

Μάτια έχουμε και βλέπουμε τι συμβαίνει. Δε χρειάζεται να επεκταθώ. Απλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

BELZEBOYLIS
31/07/2011, 17:09
όπως πολύ σωστά είχε πει ένας φίλος : Βαράτε ελεύθερα , θα γίνει ΕΔΕ .....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2:

sovaros_user
31/07/2011, 17:11

δεν χρειαζεται φιλε μου sovare απαντηση. μου αρκει η υπογραφη σου...

Στον ταφο ο καθε στρατιωτης προωθητης της ανισοτητας, αυτο δεν το λεει στην υπογραφη :D

Αντε καλο απογευμα.

g_m900
31/07/2011, 17:19
Στον ταφο ο καθε στρατιωτης προωθητης της ανισοτητας, αυτο δεν το λεει στην υπογραφη :D

Αντε καλο απογευμα.

οτι και να σου πω τωρα...αστο καλυτερα!

p@nos
31/07/2011, 18:12
οτι και να σου πω τωρα...αστο καλυτερα!

boris na pis pos soy ksefige mia malakia se oloys sas simbeni kamia fora :D :smokin:

g_m900
31/07/2011, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
boris na pis pos soy ksefige mia malakia se oloys sas simbeni kamia fora :D :smokin:

οχι φιλε μου δεν μου ξεφυγε καμμια μαλακια. υπευθυνο ατομο ειμαι ξερω τι λεω!

blackrose
31/07/2011, 19:25

εχει κανει μηνυση. αλλα μαλλον σε καμμια πενταετια θα μαθουμε το αποτελεσμα.

232750

blackrose
31/07/2011, 19:26
:eyepop:

232751

blackrose
31/07/2011, 19:28
αυτος ειναι ο αντρακλας!

http://www.youtube.com/watch?v=HLBMTzSoKJY&feature

232752

sovaros_user
31/07/2011, 19:34
Δεν ειναι μαγος ο αστυνομος να ξερει ποιος ειναι τι, οποιον βρει χαλαρο... :rotflmao:
ασε που μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα, τι να κανουμε τωρα :lol: :lol: :lol:

BLiTzER
31/07/2011, 19:57
Ε ρε ΑΚ47 που τους χρειάζονται...

g_m900
31/07/2011, 20:07
Ε ρε ΑΚ47 που τους χρειάζονται...

συμφωνω! αλλα εισαι υπερβολικος!

με αυτες τις φωτο φυσικα δεν μπορω να πω τιποτα.
εφοσον εκανε μυνηση και απλο αδικημα να ηταν με το δικαστικο συστημα δυστυχως τοσο καιρο κανει.

τους μαλακες!

η κυρια εφοσον εχει τα στοιχεια αυτα θα βρεθει τπο δικιο της. μην ειστε καχυποπτοι. αυτο δεν τελειωνει σε μια ΕΔΕ. εχει ψωμι η υποθεση.

BLiTzER
31/07/2011, 20:23

εφοσον εκανε μυνηση και απλο αδικημα να ηταν με το δικαστικο συστημα δυστυχως τοσο καιρο κανει.

τους μαλακες!

Απλά με λυπεί το γεγονός ότι παιδάκια, σαν εκείνα της ΔΙ.ΑΣ στον Ρέντη, σκοτώνονται κάνοντας πραγματικά τη δουλειά τους και κάτι τέτοιοι υπάνθρωποι τη γλυτώνουν κάθε φορά, κρυμμένοι στο πλήθος και την ανωνυμία... Δεν είμαι υπερβολικός. Είναι τραγικό, ναι, αλλά εννοώ κάθε λέξη.

the who
31/07/2011, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
:eyepop:

Τοτε τον λεγανε Κοτζαμανη...
Γ@μω τη δημοκρατια σας.:evil: :evil: :evil:

SoulGR
31/07/2011, 22:23
μαγκες πισω απ την στολη...οσους ματατζηδες ξερω,ολοι τετοια @@ ειναι....

1000φορες σκατατζης παρα μπα εε αστυνομικος ηθελα να πω:yuck: :yuck:

sovaros_user
31/07/2011, 22:35
http://www.youtube.com/watch?v=eueskn-jfPM

παρτε ενα τραγουδακι επικαιρο (με το θεμα)

MavrosPan
31/07/2011, 23:41
Απλά με λυπεί το γεγονός ότι παιδάκια, σαν εκείνα της ΔΙ.ΑΣ στον Ρέντη, σκοτώνονται κάνοντας πραγματικά τη δουλειά τους και κάτι τέτοιοι υπάνθρωποι τη γλυτώνουν κάθε φορά, κρυμμένοι στο πλήθος και την ανωνυμία... Δεν είμαι υπερβολικός. Είναι τραγικό, ναι, αλλά εννοώ κάθε λέξη.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο.

Αλλα σχολια του τυπου, τους ερχονται απο παντου, δεν ξερουν τι να κανουν, παθαινουν κοκομπλοκο με τοσο κοσμο και τα σχετικα... ειναι τουλαχιστον αστεια. Ο αλλος λεει μαζευτε εσεις παιδια τους 100-200 αναρχικους / προβοκατορες / κ@υλομπατσους, εσεις οι 200.000 κοσμος και πηγαιντε τους στην αστυνομια, και μεις καθομαστε και τον ακουμε ακομα. Μαζι με τα ξερα λεει καιγονται και τα χλωρα. Τι λες ρε μαστορα ? Τωρα θες να μας τρελανεις? Σε ανθρωπους μιλας και .. κυριως... για ανθρωπους μιλας. Αν δεν μπορειτε εσεις να κανετε καλα 100-200 προβοκατορες / αναρχικους και οπως στο διαλο θες να τους πεις, να παραιτηθειτε ολοι μαζι παρεα. Ακου λεει..

Προσωπικα, μονο στα παλικαρια της ομαδας ΔΙ.ΑΣ. βγαζω το καπελο, γιατι θεωρω πως ειναι απο τις λιγες ομαδες που κανουν πραγματικα την δουλεια τους. Που δεν ψαχνουν να δωσουν κληση σε εγκληματιες με παπακια, που δεν θα σε πανε αυτοφωρο επειδη σε ειδαν να τραβας λαμπαδα μπροστα τους, αντιθετως μπορει και να σε διπλαρωσουν κ να σου τραβηξουν κ αυτοι μια ετσι για το "χαβαλε".
Ειναι αυτοι που θα κερασω καφε μολις τους δω να αραζουν εξω απο το μαγαζι μου οπως κανουν συνηθως, γιατι ειναι και αυτοι που συνηθως ειναι "εκει" γενικοτερα.

Γιατι δεν εχουν καμμια σχεση με τον μπατσο που πηγε να με τρακαρει πριν απο 3 μηνες γιατι μιλαγε κ αυτος και ο συνοδηγος στο κινητο και γελαγανε και μου εδωσε μια απαντηση με υφος οταν του ζητησα τα ρεστα " Τωρα τι θες ρε φιλε, ξερεις ποιος ειμαι εγω? ". Την αναφορα στις 4 το πρωι ομως ακομα θα την θυμαται ομως οταν τον ετρεχα ειτε το ηθελε ειτε οχι στην κοντινοτερη τροχαια και να με ακολουθει απο πισω απο το r1 με το μπατσικο αφου ειχε ακουσει " Ελα τωρα μαζι μου φιλαρα να σου πω ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ". Κανεις δεν ειμαι εγω ομως, ενας πολιτης ειμαι που θα μου φαιρεσαι οπως ΠΡΕΠΕΙ οταν φορας την στολη με το εθνοσημο και αντιπροσωπευεις την ρημαδα αυτη πολιτεια.
Γιατι δεν εχουν καμμια σχεση με τα @@ που μας γεμισαν μεσα στο σταθμο του μετρο ασφυξιογονα. Γιατι δεν εχουν καμμια σχεση με τον τυπα που μου εκλεινε το ματι με νοημα ενω ημουν 4 στενα κατω απο την βουλη με την αδερφη μου τον γαμπρο μου και την κοπελα μου. Εκει ειχαμε καταληξει για να την γλυτωσουμε απο τα δακρυγονα, μαζι με καμμια εικοσαρια ατομα ακομα, 90% ανω των 40. Μπροστα απο μια κλουβα των ΜΑΤ με 6 μαντραχαλεους μπροστα. Λεμε εδω θα ειμαστε οκ, ουτε επεισοδια ουτε τιποτα. Οταν ξαφνικα 10 λεπτα μετα ανευ λογου και αιτιας τους ειδα να φορανε τις μασκες. Τι εγινε ρε παιδια τους ρωτησα, γιατι τις βαλατε τις μασκες, εδω κατι γυναικοπαιδα και συνταξιουχοι ειμαστε μονο. Η αποστοπωτικη απαντηση που πηρα ηταν το πρωτο δακρυγονο στα ποδια μου μπροστα.

Τωρα εσυ μεγαλε g_m900 καλα κανεις και υπερασπιζεσαι τους δικους σου αλλα ειναι αδικος κοπος φιλε μου μιας και οι "δικοι" σου εχουν "υπερασπιστει" τον εαυτο τους πριν απο σενα με πολυ "δυνατα" επιχειρηματα.

Λυπαμαι πολυ αλλα 7/10 μπατσους ειναι βρωμικοι και κομπλεξικοι που με την πρωτη ευκαιρια θα χρησιμοποιησουν τη στολη αυτη για να βγαλουν τα αποθυμενα τους. Παραδειγματα παρομοια εχουμε ουκ ολιγα.

Ειναι ομως απλα κριμα γιατι χαντακωνονται μαζι τους και οι αλλοι 3/10 αξιολογοι αστυνομικοι που κανουν σωστα και τιμια το καθηκον τους. Οπως το φιλαρακι μας τον Γιαννη που σκοτωθηκε στον Ρεντη κριμα και αδικα.
Να σαι καλα οπου κ αν εισαι ρε σειρουλα, ριχνε μας κ μας κανα βλεφαρο απο κει.

g_m900
01/08/2011, 01:33
Θα σου απαντησω μεχρι εκει που ξερω και ας με συγχωρησεις που δεν γνωριζω περισσοτερο για σκοτεινα προβοκατορικα παιχνιδια...!
Σε κανεναν δεν λεω οτι εχει αδικο που κραζει την αστυνομια.
Υπαρχουν συναδελφοι ο Θεος να τους κανει που απλα δεν νιωθουν. Δεν θα απολογηθω για λογαριασμο κανενος απο αυτους.
Οταν ομως αυτοι οι 100-200 μπαινουν μπροστα και αναγκαζουν την αστυνομια να αμυνθει ττοτε ναι δικαιως λεω μαλακες τους υπολοιπους 200000 που απλα κοιτουσαν μερικους πραγματικα αγανακτισμενους να προσπαθουν να τους απωθησουν.

Η δουλεια των Ματ ειναι η καταστολη και οχι η καταδιωξη. Οποιον πιασουν τον πιασανε. Δεν θα τον στρωσουν στο κυνηγι σπαζοντας την γραμμη αμυνας τους. Εφοσον αρχισανε να πεφτουν τα δακρυγονα μοιραια την πληρωσανε οι υπολοιποι διαδηλωτες. Εγω ειδα να πεφτουνε ψιλες μεταξυ αναρχικων και αγανακτισμενων αλλα οι 200 που σου λεω υπερισχυσανε.
Γιατι;;;
Αν ητανε συναδελφοι..που δεν το αποκλειω αν πιανανε 4-5 απο αυτους ...δεν μπορει...θα ειχανε ταυτοτητες μαζι γιατι θε επρεπε να ταυτοποιηθουν αν τους μπαγλαρωνανε...!
Δεχομαι τα παντα γα την αστυνομια. Μπουρδελο ειναι και το ξερω.
Τρωμε ξυλο...ειναι η δουλεια μας ετσι...!
Τρωμε σφαιρες...το ιδιο...!
Τρωνε ξυλο...φταινε οι προβοκατορες...!
Πιαστε τους φταιχτες ζητατε...αλλα οχι...υπαρχει το ασυλο!!!
Τα Ματ παρεκτραπηκανε.
Το ιδιο και οι Δελτα.
Διαταγες υπαρχουν μεχρι ενα σημειο.
Μετα απλα μετραει ο ανθρωπος.
Εν ψυχρω δεν μπορω να χτυπησω κανεναν.
Δεν θα το εκανα ποτε αλλα δεν βρεθηκα και ποτε στη θεση τους...ουτε και εσεις για να δειτε αντιδραση απο τον εαυτο σας.
Λεξεις του τυπου ειναι η δουλεια τους ειναι σιγουρα ορθες και δεν δικαιολογω κανεναν απλα δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση τους. Ειλικρινα δεν ξερω.

Απευθυνομαι φυσικα στους λογικους του φορουμ. Οι προκατελημμενοι απλα θα ειρωνευτουν και θα πουν τη μαλακια τους. Δεν τους αδικω...αλλα δεν θα κατσω κιολας να ακουω τον καθε κολλημενο να μου λεει οτι ανηκω σε καποιον ταφο επειδη δεν χωνευει τη στολη.

sovaros_user
01/08/2011, 01:41
[...] να μου λεει οτι ανηκω σε καποιον ταφο επειδη δεν χωνευει τη στολη.

Ειπα να παρακολουθησω μονο αλλα ειδα αναφερεσαι ακομα σε εμενα :nono:
Χρειαζεσαι και εσυ τον... γερμανο σου. :beer:

sovaros_user
01/08/2011, 01:56

Δεν θα το εκανα ποτε αλλα δεν βρεθηκα και ποτε στη θεση τους...ουτε και εσεις για να δειτε αντιδραση απο τον εαυτο σας.
Λεξεις του τυπου ειναι η δουλεια τους ειναι σιγουρα ορθες και δεν δικαιολογω κανεναν απλα δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση τους. Ειλικρινα δεν ξερω.

Οταν πας να σε χειρουργησει ο γιατρος, ας αφησει τα ψαλιδια μεσα, επειδη τα πηρε στο κρανιο, επειδη υπαρχει ελλειψη προσωπικου και χειρουργουσε 5 ωρες, ανθρωπος ειναι και αυτος, τι να κανουμε.

Η δουλεια του αστυνομου ειναι απαιτητικη, οποιος δεν μπορει να την κανει, μπορει να παρει δρομο.
Αντι για αυτο, οι περισσοτεροι απο αυτους που υπαρχουν δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραψουν. κανεις δεν μπορει να τους διωξει, θυμησου τοτε με τον ψυχοπαθη αστυνομο που πυροβολουσε αδιακριτως... εκαναν ψυχολογικη αξιολογηση σε ολους τους ενοπλους και βρηκαν τεραστια ποσοστα ανθρωπων, που δεν θα επρεπε να κρατανε ουτε ψαλιδι.
Η αστυνομια στην ελλαδα ειναι μοναδικη, ο καθε παραπληγικος ειναι ικανος να γυρναει με το κουμπουρι.

Ξερω, αυτα που λεω δεν χρηζουν απαντησης, επειδη σε χαλαει η υπογραφη μου, οπως ειπες και παραπανω :lol:

g_m900
01/08/2011, 02:39
Οταν πας να σε χειρουργησει ο γιατρος, ας αφησει τα ψαλιδια μεσα, επειδη τα πηρε στο κρανιο, επειδη υπαρχει ελλειψη προσωπικου και χειρουργουσε 5 ωρες, ανθρωπος ειναι και αυτος, τι να κανουμε.

Η δουλεια του αστυνομου ειναι απαιτητικη, οποιος δεν μπορει να την κανει, μπορει να παρει δρομο.
Αντι για αυτο, οι περισσοτεροι απο αυτους που υπαρχουν δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραψουν. κανεις δεν μπορει να τους διωξει, θυμησου τοτε με τον ψυχοπαθη αστυνομο που πυροβολουσε αδιακριτως... εκαναν ψυχολογικη αξιολογηση σε ολους τους ενοπλους και βρηκαν τεραστια ποσοστα ανθρωπων, που δεν θα επρεπε να κρατανε ουτε ψαλιδι.
Η αστυνομια στην ελλαδα ειναι μοναδικη, ο καθε παραπληγικος ειναι ικανος να γυρναει με το κουμπουρι.

Ξερω, αυτα που λεω δεν χρηζουν απαντησης, επειδη σε χαλαει η υπογραφη μου, οπως ειπες και παραπανω :lol:

Εγραψα παραπανω οτι ειναι μπουρδελο και δεν τ σχολιασες παρα μονο οτι σε συμφερει.

Αστο βρε αδερφε δεν πειραζει.
Δεν θα τρελαθω κιολας που δεν με χωνευεις.
Που αν τυχον και και με πετυχαινες εξω θα μου ελεγες οτι με προτιμας νεκρο κι ας μη με ξερεις...
Αστο σου λεω!
Επιλεκτικα μπορω να σου φερω και γω παραδειγματα που δεν ξερεις και να δεις και τα πραγματα απο αλλη μερια.
Αστο
Τραβα για υπνο.
Γνωμη δεν θελω να αλλαξω σε κανεναν!

sovaros_user
01/08/2011, 02:57
ας το σου λεω ας το, ας το ποναει ας το :lol:

Ελα, παρε ματι εδω:

"Υπό το εθνόσημο της ΕΛΑΣ και το έμβλημα της ομάδας ΔΕΛΤΑ, εν ενεργεία αστυνομικοί, ακροδεξιοί, ναζί, φιλοχουντικοί σχολίαζαν φωτογραφίες από διαδηλώσεις που έχουν αναρτηθεί και αναφέρονται στις διαδηλώσεις και στους διαδηλωτές, με έναν κυνισμό που σοκάρει."

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=355926&cid=4 :wave2:

g_m900
01/08/2011, 03:14
Μπα...δεν θα παιξω το παιχνιδι σου!
Μαζοχα σε κοβω και μαλλον θες να σε βριζουν. Σε εξιταρει...σιγουρα...
Η βλακεια αλλωστε ειναι ανικητη οποτε ...παιξε μονος σου!!!

sovaros_user
01/08/2011, 13:00
ασε τα χαζα και πιασε μια αξιοπρεπη δουλεια, μπορεις να εισαι χρησιμος στην κοινωνια. :beer:

MavrosPan
01/08/2011, 15:39
Οπως ειπες, οι διαταγες ειναι μεχρι ενα σημειο. Απο εκει και μετα μετραει ο ανθρωπος.
Και εγω σου λεω πως ναι, πολλοι απο αυτους εκει μεσα ειναι ζωα, αμορφωτοι, ανιδεοι και κομπλεξικοι και παντελως ανικανοι να διατηρησουν την ταξη. Σε αυτο συμφωνουμε, σωστα ?

Οι υπολοιποι που ειστε ? Δεν τους ξερετε ? Ανηκουν σε αλλο Αστυνομευτικο συστημα ? Συναδελφους δεν εχουν ? Τον παλικαρα εκει της ομαδας Δελτα που τσακισε το ποδι της κοπελας κανεις δεν τον ξερει ? Εμεις οχι, δεν τον ξερουμε. Εσεις ? Γιατι και συνοδηγο ειχε και 4 της ΔΙ.ΑΣ. ειχε απο πισω. συνολο 6. Ναι. Ο ενας ηταν ο υπανθρωπος ο @@δας που εκανε αυτο που εκανε.
Οι αλλοι 5 ειναι το ιδιο μουλοι με αυτον που το εκανε μπροστα στα ματια τους και δεν τον ξεμπροστιασαν. Καλα κανει λοιπον φιλε μου η μπαλα και σας παιρνει ολους μαζι αμπαριζα γιατι ακομα και οσοι δεν τα κανετε, καλυπτετε αυτους που τα κανουν. Ολοι συνυπευθυνοι ειστε στην καταντια της ΕΛ.ΑΣ.

Σκοτεινα προβοκαρικα παιχνιδια ειναι τα βιντεο που κυκλοφορησαν και δειχνουν αστυνομικους να φυγαδευουν κουκουλοφορους μεσα στη βουλη ? Παιχνιδια που εσυ δεν ξερεις, γιατι ζεις σε αλλο πλανητη?
Εκτος απο αυτο το ξερεις και εγω και εσυ και ολοι μας παρα πολυ καλα, πως οι περισσοτεροι αστυνομικοι κανουν υπερμετρη καταχρηση της εξουσιας που τους εχει βλακωδως δοθει.
Ειμαι ο πρωτος που θελω αστυνομευση σωστη και αξια. Οταν θα τον δεις τον ανωμαλο τον πιτσιρικα να σπαει βιτρινες και να καει αυτοκινητα, πιαστον και ας μην τον πας μεσα. Τσακισε του τα κοκκαλα και δωστου τα να τα μασησει ενα ενα. Μαζι σου. Αποψη ομως του τυπου μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, οταν μιλαμε για αιμα, βια και αθωους πολιτες δεν σε κανει να δειχνεις καθολου σοβαρος και υπευθυνος σε πληροφορω.

Εδω εισαι φιλε μου για να με προστατεψεις απο τους 100-200 αναρχικους, και προσωπικα στα π@παρια μου με ποιον τροπο θα το κανεις. Αν δεν μπορεις να το κανεις, παραιτησου. Αν ο τροπος σου για να με προστατευσεις, ειναι να με βαλεις στο ιδιο τσουβαλι και να με ματωσεις οπως στα υπολοιπα σκουπιδια που τους αξιζει, τοτε εισια αξιος της μοιρας σου και αναξιος τελειως να φορας την Ελληνικη σημαια. Και δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, μιλαω για το συνολο της ΕΛ.ΑΣ., τους υπευθυνους, τους κουμανταδορους, τους αξιωματικους μεχρι και τον τελευταιο ειδικο φρουρο.
Γιατι οπως ειπαμε, οι διαταγες ειναι ως ενα σημειο, μετα, ειναι ο ανθρωπος.

CIRUS
01/08/2011, 16:07

τους μαλακες!

η κυρια εφοσον εχει τα στοιχεια αυτα θα βρεθει τπο δικιο της. μην ειστε καχυποπτοι. αυτο δεν τελειωνει σε μια ΕΔΕ. εχει ψωμι η υποθεση.

Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου και να σε βάλω στο τσουβάλι με τους Μ@λ@κες συναδέλφους σου, γιατί μπορεί εσύ να είσαι από τους ελάχιστους καλούς αστυνομικούς και να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Και επειδή γράφεις και ότι είναι Μπουρδέλο η αστυνομία και κατακρίνεις κάποια πράγματα που συμβαίνουν, και μόνο για αυτό το λόγο κερδίζεις λίγο τη συμπάθεια μου.

Επειδή δεν σε ξέρω δεν σε κρίνω και σε βάζω με τους καλούς, οκ μεχρι εδώ?

Αυτό με την καχυποψία τι το γράφεις, πλάκα μας κάνεις?, ή νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε χαζούς?

τι έχει ψωμί η υπόθεση, δεν τελιώνει σε μια ΕΔΕ και χαζομάρες μας λες βρε φίλε μου?????

έχεις δει πολλούς συναδέλφους σου να τιμωρούνται και το λες?????? (με Σοβαρή τιμωρία και όχι με καμια 10ρια μέρες άντε 2-3 μήνες στα σπιτάκια τους και αυτό με τους 2-3 μήνες σε περίπτωση που υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και έχουν στείλει καμιά 50ρια πούλμαν στο νοσοκομείο έτσι :lol: )

menelaos46
01/08/2011, 16:23
Το μέγεθος της προκατάληψης σας είναι εμφανες από το γεγονός ότι μόλις πει κάποιος ότι χτυπήθηκε από την αστυνομία δεν υπάρχει ούτε μισός που να γράψει ότι "υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έγινε έτσι...
ΠΡΟΣΟΧΗ- δε γράφω πουθενά ότι δεν έγινε έτσι ούτε και ότι δεν υπάρχουν περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Ίσως θα έπρεπε γενικότερα να σκεφτόμαστε περισσότερο και να πιστεύουμε λιγότερο αυτό που μας προβάλλουν από τα ΜΜΕ σε όλες τις περιπτώσεις...

MavrosPan
01/08/2011, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Το μέγεθος της προκατάληψης σας είναι εμφανες από το γεγονός ότι μόλις πει κάποιος ότι χτυπήθηκε από την αστυνομία δεν υπάρχει ούτε μισός που να γράψει ότι "υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έγινε έτσι...
ΠΡΟΣΟΧΗ- δε γράφω πουθενά ότι δεν έγινε έτσι ούτε και ότι δεν υπάρχουν περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Ίσως θα έπρεπε γενικότερα να σκεφτόμαστε περισσότερο και να πιστεύουμε λιγότερο αυτό που μας προβάλλουν από τα ΜΜΕ σε όλες τις περιπτώσεις...

Δεν αναφερθηκα σε κανενα μα κανενα γεγονος που δεν συνεβη σε εμενα προσωπικα, παρα μονο σε αυτο που δειχνουν οι φωτογραφιες παραπανω. Αν αυτα που σου λεω, σου ακουγονται προκατειλλημενα, καλα κανεις και καλα κανω και εγω γιατι μιλησα μονο για αυτα που εχουν δει τα ματια μου. Τωρα αν ο αντιλογος σου σε αυτο ειναι οτι ειμαι προκαττειλημενος και εγκαθετος και δεν ξερω και γω τι, τοτε τις παρωπιδες τις φορας εσυ. Γιατι επισης μονος μου σου ειπα οτι γουσταρω την αστυνομευση να εινα σωστη και αξια. Γιατι οντως πρεπει να απομακρυνθουν απο αυτην ολα τα τσουτσεκια τσογλανια που χαλανε την προσπαθεια των λιγοστων που κανουν καλα το καθηκον τους. Αλλα ειστε ολοι συνυπευθυνοι οταν ανεχεστε να συγκαλυφθει και το παραμικρο παραπτωμα καποιων ανθρωπων που θα επρεπε να ειναι το "¨παραδειγμα" για τον πολιτη.
Μην σκας, τηλεοραση δεν βλεπω, ουτε στο ελαχιστο. Προσωπικες εμπειριες σου ανεφερα.

TheFace
01/08/2011, 16:32
ασε τα χαζα και πιασε μια αξιοπρεπη δουλεια, μπορεις να εισαι χρησιμος στην κοινωνια. :beer:

+1050:beer:

mariosich
01/08/2011, 16:42
...ρε παιδιά ξεχάσαμε το σκηνικό της Ζαρντινιέρας? Ξεχάσαμε πως ο Χρυσοϊδης απαίτησε να φοράνε τα διακριτικά τους οι ένστολοι? Ξεχάσαμε πως τα χημικά απαγορεύονται σε πολέμους αλλά "επιτρέπονται" σε πολίτες και μάλιστα εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή πχ να ρίπτονται σε ανοιχτό χώρο, να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα από ανθρώπους κλπ? http://www.youtube.com/watch?v=d7kb6qnNUhk&feature=player_embedded

"Εκτελούσα διαταγές" έλεγαν και τα ss στις δίκες που ακολούθησαν! Πιόνια είναι και όταν θα τους είναι άχρηστα θα τα πληρώσουν ακριβά όσα έκαναν! Σίγουρα δεν τιμούν τους Νεκρούς του Σώματός τους με όλα όσα κάνουν, δεν ξεχωρίζουν από χουλιγκάνια...

Ό,τι ζήσαμε το έχουμε ξαναζήσει, απλά το είχαμε για κάποιο λόγο ξεχασμένο:
http://ligesskepsis.blogspot.com/2011/07/blog-post_05.html

:wave2: :wave2: :wave2:

CIRUS
01/08/2011, 16:52

βρε φίλε πως να μην είμαστε προκατηλημένοι με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας (από κοντά - όχι από την TV), οι μπάτσοι από μόνοι τους δημιούργησαν την προκατάληψη μας αυτή, στο χέρι τους (σας?) είναι να μας κάνουν(νετε) να είμαστε προκατηλημένοι από την ανάποδη μεριά αν και δεν το βλέπω να προσπαθεί κανεις για αυτό!!!!!!

και για την συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν αδιάψευτες φωτογραφίες βλέπε πιο πίσω οπότε είναι τελείως άκυρο αυτό που λες:wave2:

πως να μην πιστέψω ότι όταν λέει κάποιος ότι χτυπήθηκε από την αστυνομία ότι δεν έγινε έτσι.

και τι να πιστέψω ότι τον χτύπησαν εξωγήινοι?? ή ότι υπάρχει οργανωμένη προπαγάνδα εναντίων της αστυνομίας και όλα αυτά γίνονται για να σπιλώσουν το όνομα της και την άψογη και υπέροχη δουλειά που γίνεται σε αυτή από τους άψογους, επαγγελματίες και άριστα εκπαιδευμένους αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα στα σπλάχνα της?

έλα πες μου ειλικρινά αν το πει κάποιος και συ ο ίδιος για ανέκδοτο δεν θα το λάβεις????

mariosich
01/08/2011, 17:08
...επειδή ήμουν πολλές ημέρες στο Σύνταγμα, είδα από πρώτο χέρι πώς αντέδρασαν και ποιοι συγνώμη αλλά για 900 ευρώ και μία στολή χωρίς εθνόσημο να κάνουν τέτοιες φρικαλεότητες οι κρατικοί τραμπούκοι δεν ξέρω αν καούν στο κλουβί τους σε ποιούς θα λείψουν!

Μη ξεχνάμε πως τα ΜΑΤ δημιουργήθηκαν για τη καταστολή των χουλιγκανιών στα γήπεδα και είδαμε πως ακόμα υπάρχει βία! Άρα δίκαια θα τους αντιμετωπίζω σαν αποτυχημένο project, πόσο περισσότερο όταν κατάφεραν να με στείλουν νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά που μας έριξαν ενώ δεν κάναμε τίποτα...

...αν κάναμε κάτι, δόξα το θεό, τόσες κάμερες υπήρχαν θα μας έπιαναν και θα μας ασκούσαν κατηγορίες! Αυτοί αρκέστηκαν στο να διαλύσουν το κόσμο με όποιο μέσο! Από πέτρες μέχρι χημικά, που όπως γνωρίζουμε και τα δύο είναι παράνομα μέσα! Οι πέτρες δεν προβλέπονται και τα χημικά από συνθήκες ειρήνης! Μάλιστα όποιος χρησιμοποιήσει χημικά σε περίοδο πολέμου, δικάζεται για εγκλήματα πολέμου...

Κρατικοί τραμπούκοι είναι, που για 900 ευρώ καταδέχονται να χτυπούν τους φίλους, τους γονείς και τα παιδιά τους! Τέτοιοι ψωμόλυσσες είναι και τώρα πια το ξέρουν και αυτοί! Τολμά κανένας από αυτούς να βγει σε κόσμο να καμαρώσει πως είναι ΜΑΤατζής? Μόνοι σας δίνετε τις απαντήσεις, δεν χρειάζεστε τις διαπιστώσεις μας! Κρυφτείτε καλά με τα πολιτικά σας για να πάτε στη δουλειά σας, γιατί με στολή έξω δεν πηγαίνετε αφού καμαρώνετε για το καλό που κάνετε στη κοινωνία...
:yuck: :yuck: :yuck:

menelaos46
01/08/2011, 17:15
Εγώ δε μίλησα συγκεκριμένα για κάποιον ούτε για το περιστατικό αυτό. Μίλησα γενικότερα και θεωρώ ότι είναι χρέος μας να μην είμαστε άδικοι.
Σχόλια του τύπου "βρες μία αξιοπρεπή δουλειά" είναι για μένα πέρα από κάθε λογική και πραγματικότητα και λέγονται μόνο για να καλύψουν κόμπλεξ.
Είναι άδικο για νέους ανθρωπους που μπαίνουν στην αστυνομία 20 χρονών και προσπαθούν η έχουν τη θέληση να αλλάξουν κάτι να αντιμετωπίζουν την τόση προκατάληψη του κόσμου. Βοηθείστε κι εσείς που θέλετε να αλλάξει κάτι γιατί μόνο με νέους ανθρώπους θα αλλάξει και μετά από πολύ χρόνο και θέληση.

mariosich
01/08/2011, 17:20
Μενέλαε, μπας και πρέπει τότε να κοιτάξουν τί λάθος κάνουν και όποιος είναι σάπιος να διωχθεί σαν απόστημα? Αν το προσέξεις ακόμα δεν βγήκε κάποιος από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει για κάτι συγνώμη, ακόμα θεωρούν πως έκαναν σωστά τη δουλειά τους, άρα δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές στις τακτικές τους και εκεί πρέπει να ανησυχούμε...

Για να κερδίσει κάποιος το σεβασμό του άλλου πρέπει να μη τον κερδίσει λόγω στολής αλλά λόγω κινήσεων και αποφάσεων! Άλλωστε το έχω ξαναπεί, είμαστε οι επιλογές μας...

menelaos46
01/08/2011, 17:30
Μενέλαε, μπας και πρέπει τότε να κοιτάξουν τί λάθος κάνουν και όποιος είναι σάπιος να διωχθεί σαν απόστημα? Αν το προσέξεις ακόμα δεν βγήκε κάποιος από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει για κάτι συγνώμη, ακόμα θεωρούν πως έκαναν σωστά τη δουλειά τους, άρα δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές στις τακτικές τους και εκεί πρέπει να ανησυχούμε... Για να κερδίσει κάποιος το σεβασμό του άλλου πρέπει να μη τον κερδίσει λόγω στολής αλλά λόγω κινήσεων και αποφάσεων! Άλλωστε το έχω ξαναπεί, είμαστε οι επιλογές μας..

Σίγουρα είμαστε οι επιλογές μας αλλά χρεωνόμαστε και τις επιλογές των άλλων μερικοί.Συγνώμη ζήτησε κάποιος συνδικαλιστής σε ένα παράθυρο εκείνες τις μέρες (το αν ήταν ειλικρινές δε μπορώ να το γνωρίζω) αλλά πέρασε στα ψιλά...
Γενικότερα δε διαφωνούμε σε αυτό που λες.Απλώς εγώ πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να αλλάξει ο λαός και μετά όλοι οι άλλοι διότι η γραμμή της εξουσίας πάει ως εξής...

χωροφύλακας->αξιωματικός->διοικητής->αρχηγός->πολιτικός->βουλευτής->πρωθυπουργός->λαός (όλοι οι απλοί ανθρώποι που ζούνε στην Ελλάδα)

sovaros_user
01/08/2011, 17:37
τετοια περιστατικα πως τα αντιμετωπιζουμε ?
Οταν γινεται μια καταγγελια σαν αυτη του πρωτου post, πρωτα ψαχνουν ΑΝ και ΤΙ βιντεο υπαρχει για το θεμα, και μετα ετοιμαζουν την απαντηση, δεν τους απασχολει να τιμωρηθει καποιος.

μη γελιεστε, σε ολες τις περιπτωσεις σχεδον, ειναι ο λογος του αστυνομικου εναντια στον πολιτη, και με αυτην την υποθεση φυσικα.

Το youtube ξεχειλιζει απο περιπτωσεις που ... ΕΤΥΧΕ να υπαρχει ενας χριστιανος, και να τραβηξει βιντεακι.

CIRUS
01/08/2011, 17:37
Εγώ δε μίλησα συγκεκριμένα για κάποιον ούτε για το περιστατικό αυτό. Μίλησα γενικότερα και θεωρώ ότι είναι χρέος μας να μην είμαστε άδικοι.
Σχόλια του τύπου "βρες μία αξιοπρεπή δουλειά" είναι για μένα πέρα από κάθε λογική και πραγματικότητα και λέγονται μόνο για να καλύψουν κόμπλεξ.
Είναι άδικο για νέους ανθρωπους που μπαίνουν στην αστυνομία 20 χρονών και προσπαθούν η έχουν τη θέληση να αλλάξουν κάτι να αντιμετωπίζουν την τόση προκατάληψη του κόσμου. Βοηθείστε κι εσείς που θέλετε να αλλάξει κάτι γιατί μόνο με νέους ανθρώπους θα αλλάξει και μετά από πολύ χρόνο και θέληση.

Ποιος έχει τη θέληση να αλλάξει κάτι?? Γιατί εγώ άλλα βλέπω στους νέους αστυνομικούς??? Τεσπα πες ότι κάνω λάθος, στο χέρι τους είναι να το αλλάξουν, αλλά μέχρι να δω κάτι να αλλάζει κάτι να με συμπαθας αλλά απέναντι σε αυτό το συνάφι θα έχω προκατάληψη.

Και όσο θα βλέπω μπάτσους να το παίζουν εξουσία βαρώντας πολίτες, βλέποντας τους σε μπαρ εκτός υπηρεσίας με την κουμπούρα στο πλάι παίζοντας το ιστορίες και δείχνοντας την αστυνομική ταυτότητα στον φουσκωτό όλο καμάρι και άλλα 100 παραδείγματα μπορώ να σου φέρω, ΟΧΙ συγνώμη δεν βλέπω καμία θέληση για αλλαγή και θα συνεχίσω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μπάτσων είναι αμόρφωτα όντα που δεν μπορούσαν να βρουν άλλη δουλειά και το μόνο που είναι στο μυαλό τους να το παίξουν εξουσία όπου τους παίρνει, γιατί όπου δεν τους παίρνει είναι ΑΔΕΡΦΕΣ ψυχές. Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστες:(

πάρε μερικά παραδείγματα όρεξης αλλαγής από νέους αστυνομικούς:

http://www.youtube.com/watch?v=cmJjnZTMtvA

http://www.youtube.com/watch?v=q13MfYkfywo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tl8r4EP95Zc

http://www.youtube.com/watch?v=NMWaw4IAUzo

άσε μας ρε φίλε τι να συζητήσουμε, τι αλλαγή μου λες?

βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά φημες λένε ότι κάποιοι μπάτσοι την έχουν σκοτώσει και αυτή

blackrose
01/08/2011, 17:39

πες μου βρε μενελαε την προσφορα αυτων των σωματων Γ.Α,ΜΑΤ,ΥΜΕΤ,ΟΠΚΕ,ΔΕΛΤΑ, για το κοινωνικο συνολο! :confused:

menelaos46
01/08/2011, 18:05
πάρε μερικά παραδείγματα όρεξης αλλαγής από νέους αστυνομικούς:

Ναι φίλε μου γιατί τα άλλα παραδείγματα δε βγαίνουν ποτέ στον αέρα γιατί απλώς δε ΠΟΥΛΑΝΕ

άσε μας ρε φίλε τι να συζητήσουμε, τι αλλαγή μου λες? βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά φημες λένε ότι κάποιοι μπάτσοι την έχουν σκοτώσει και αυτή

Θα γίνει ΕΔΕ.....

πες μου βρε μενελαε την προσφορα αυτων των σωματων Γ.Α,ΜΑΤ,ΥΜΕΤ,ΟΠΚΕ,ΔΕΛΤΑ, για το κοινωνικο συνολο!

Γ.Α. δε ξέρω τι είναι όσο για τις άλλες μερικές είναι πιο χρήσιμες μερικές ίσως καθόλου μερικές γίναν λόγο πολιτικού κόστος... (ο λαός που λέγαμε) νομίζω δεν είναι αυτό το νόημα όμως αυτό είναι θέμα διοίκησης.
Το θέμα είναι ο αστυνομικός να είναι αστυνομικός και όχι μπράβος του κράτους και αυτό είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Απαιτεί εκπαίδευση και παιδεία αλλά και θέληση πάνω απ'όλα από όλους εμάς.
Γενικότερα νομίζω ότι αν δε πιστεύεις ότι κάτι μπορεί να γίνει δε θα γίνει ποτέ.
Πολύ το ζορίσαμε και είναι και καλοκαίρι, ίσως απλώς δε θέλω να πεθάνει η ελπίδα...

zephyr1
01/08/2011, 18:17
Για μενα μονο που γραφει εδω μεσα και ασχολειται ο g_m900 και ο μενελαος, υπαρχει φως και ελπιδα να αλλαξει κατι.

:sun:

CIRUS
01/08/2011, 18:18
Ναι φίλε μου γιατί τα άλλα παραδείγματα δε βγαίνουν ποτέ στον αέρα γιατί απλώς δε ΠΟΥΛΑΝΕ

Θα γίνει ΕΔΕ.....

Απαιτεί εκπαίδευση και παιδεία αλλά και θέληση πάνω απ'όλα από όλους εμάς.
Πολύ το ζορίσαμε και είναι και καλοκαίρι, ίσως απλώς δε θέλω να πεθάνει η ελπίδα...

ναι δεν βγαίνουν στον αέρα, χμ, Μήπως να λέγαμε και πόσα ακόμα υπάρχουν που δεν τα καταγράφει καμία κάμερα ποτέ και δεν βγαίνουν στον αέρα και δεν μαθαίνονται ποτέ.

είναι αστείο και γελείο να κάτσω να επιχειρηματολογήσω για το αυτονόητο, οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει αυτή την ιδέα στον κόσμο όχι τα ΜΜΕ όπως ισχυρίζεσαι εμέσως πλην σαφώς. Σε παρακαλώ έχουμε δει όλοι παραδείγματα μπροστά στα μάτια μας μη με βγάζεις τρελό. Για αυτό και αναφέρω ότι υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί. ΚΑΙ αυτό το έχω δει αλλά είναι μειοψηφία φίλε μου, μεγάλη μειοψηφία δυστηχώς.

για την ελπίδα απλά αστειεύτηκα ελπίζω να το κατάλαβες:wave2:

στο τελευταίο συμφωνούμε.

και γω δεν θέλω να πεθάνει η ελπίδα αλλά δεν βλέπω κάτι που να με κάνει να ελπίζω σε αυτό το θέμα δυστηχώς

g_m900
01/08/2011, 18:23
Παιδια ξερω τι δουλεια κανω.
Δεν ντρεπομαι για αυτην και δεν απολογουμαι.
Απαντησα στο αρχικο ποστ χωρις την υπαρξη φωτο γιατι παντα κοιταω και την αλλη μερια της ιστοριας.
Εκανα λαθος και το παραδεχθηκα.
Απο κει και μετα δεν απολογουμαι και φυσικα δεν παραιτουμαι.
Ημουν στην ομαδα πεζης περιπολιας που καληνυχτησε τον Κορκονεα πριν πυροβολησει.
Πρεπει να απολογηθω για τον Βλακα;
Κοντψανε να με καψουνε πανω στη μηχανη μου. Ειχα την ψυχραιμια να φυγω χωρις να παθω το παραμικρο η χωρις να εγκλωβιστω απο καμμια 30ρια αλανια που με θελανε σακατεμενο η νεκρο.
Συμφωνω οτι πρεπει να εισαι σε ψυχικη κατασταση καλης κρισης ακομα και σε επεισοδια αλλα στην πραξη δεν γινεται απο κανεναν στον κοσμο αυτο. Οποιος το λεει ειναι απλα ο Τσακ.
Ειμαστε η μονη χωρα που ο πολιτης θελει τον αστυνομικο διπλα του αλλα τον θελει και να παιζει σκοποβολη με πετρες και τροχισμενα μαρμαρ οποτε γουσταρει.
Επισης ειμαστε η μονη χωρα οπου η επιθεση με μολοτωφ τιμωρειται με αναστολη ενω ειναι επιθεση με οπλο απο δολο. Αποπειρα δολοφονιας δηλαδη. Αλλα βεβαια...ο αστυνομικος ας καει ζωντανος και ο πολιτης ας το γλεντησει το κατορθωμα του!
Σιγουρα μεγαλη πλειοψηφια του σωματος...ειδικα αυτοι που ειναι στην πρωτη γραμμη εχουν γινει οι μπατσοι που λετε.
Δεν διαφωνησα πουθενα.
Αλλα δεν δεχομαι την προκαταληψη προς το προσωπο μου απο κανεναν που νομιζει οτι με ξερει και με κρινει βαση δουλειας!
Ποσο μαλλον οταν ευχεται να πληγει η σωματικη μου ακεραιοτητα!

Βλεποντας και ακουγοντας τ 2008 στα Δεκεμβριανα το κεντρο να διαβιβαζει " καμμια αντιδραση αφηστε τους να ξεσπασουν" καταλαβα οτι ποτε δεν θα δουλεψει τιποτα σε αυτη τη χωρα.
Επιασα μια σκοπια και δινω λογαριασμο μονο στον ΑΞΥΠ και οχι στον καθε ενα που θελει να ξεσπασει πανω μου!
Σε οτι εχει να κανει με αστυνομευση θελω να ελπιζω οτι τα πηγα και τα παω καλα.
Οτι εχει να κανει με καταστολη δεν γνωριζω παρα μονο λιγα απο την εμπειρια μου στα Εξαρχεια.

Σιγουρα ειναι πολλες οι κατηγοριες σας και δεν μπορω να απαντησω σε ολες μαζι.

Θα επιμεινω ομως στο εξης...
Αν 100-200 ατομα δεν μπορουνε να απομακρυνθουνε...βιαια αν χρειαστει απο 200000-300000 κοσμο τοτε απλα δεν φταιει η αστυνομια που αμυνεται.
Εκει παει το οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα και οχι στην ερμηνεια του καθε προκατελημενου.
Τελοσπαντων αυτη ειναι η θεση μου γιατι ετσι ειναι απο τη δικη μου μερια καινδεν προσπαθω να κερδισω τη αυμπαθεια κανενος!

sovaros_user
01/08/2011, 18:29

Βλεποντας και ακουγοντας τ 2008 στα Δεκεμβριανα το κεντρο να διαβιβαζει " καμμια αντιδραση αφηστε τους να ξεσπασουν" καταλαβα οτι ποτε δεν θα δουλεψει τιποτα σε αυτη τη χωρα.

καλα, εσυ εισαι περιπτωση.. :hypnotize

g_m900
01/08/2011, 18:34
καλα, εσυ εισαι περιπτωση.. :hypnotize
Και συ κομματι απο τα λιγα!!!

EVI
01/08/2011, 18:35
ρε γαμωτο... σορρυ κιολας για το σπαμ... αλλα οταν οδηγουσα το κρυπτον (ακριβως αυτο που εχει και η αστυνομια) μετακινουσα το σωμα μου ποιο αριστερα αν οδηγουσα πολυ ωρα και πηγαινε βαρκα στο γυαλο το μηχανακι, ποσο κουλαδι ειμαι ποια που αυτοι κλοτσανε , ριχνουν μπουνιες , βαρανε γκλοπιες , ριχνουν ρουκετες με το κρυπτον 2ΚΑΒΑΛΟ και δεν πεφτουν?

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

menelaos46
01/08/2011, 18:37
ρε γαμωτο... σορρυ κιολας για το σπαμ... αλλα οταν οδηγουσα το κρυπτον (ακριβως αυτο που εχει και η αστυνομια) μετακινουσα το σωμα μου ποιο αριστερα αν οδηγουσα πολυ ωρα και πηγαινε βαρκα στο γυαλο το μηχανακι, ποσο κουλαδι ειμαι ποια που αυτοι κλοτσανε , ριχνουν μπουνιες , βαρανε γκλοπιες , ριχνουν ρουκετες με το κρυπτον 2ΚΑΒΑΛΟ και δεν πεφτουν?

Αυτά της αστυνομίας έχουν πιο χαμηλό κέντρο βάρους.....

sovaros_user
01/08/2011, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

εδωσες μονη σου την απαντηση :beer:

CIRUS
01/08/2011, 18:39
Δεν ντρεπομαι για αυτην και δεν απολογουμαι.

Μην ντρέπεσαι για την δουλειά σου ούτε να απολογήσαι καθότι δεν κατηγορούμε εσένα, ούτε ξέρουμε αν κάνεις καλά ή όχι την δουλειά σου, είπαμε από την αρχή ότι υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί, λίγοι αλλά υπάρχουν, μακάρι να είσαι και συ ένας από αυτούς.

Αλλά φαντάζομαι μια χαρά θα ντρέπεσαι για πολλούς συναδέλφους σου, αν όχι θα έπρεπε.:wave2:

Υ.Γ. Πάντως το να πετάς δακρυγόνα μέσα στο μετρό και σε κάποιες περιπτώσεις να δέρνεις πολίτες που δεν έκαναν κανένα κακό ΔΕΝ είναι ΑΜΥΝΑ είναι τραμπουκισμός και είναι δουλειά σας να ξεχωρίζεται αυτές τις περιπτώσεις χωρίς να βαράτε όποιον βρεθεί στο διάβα σας!!!!!

SoulGR
01/08/2011, 18:46
Αν 100-200 ατομα δεν μπορουνε να απομακρυνθουνε...βιαια αν χρειαστει απο 200000-300000 κοσμο τοτε απλα δεν φταιει η αστυνομια που αμυνεται.
Εκει παει το οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα και οχι στην ερμηνεια του καθε προκατελημενου.
Τελοσπαντων αυτη ειναι η θεση μου γιατι ετσι ειναι απο τη δικη μου μερια καινδεν προσπαθω να κερδισω τη αυμπαθεια κανενος!
αυτη δεν ειναι η δικια σας δουλεια?
αν ειναι να το κανει ο απλος κοσμος τοτε εσεις γιατι πλειρωνεστε?

αυτο το μαζι με τα χλωρα ειναι τουλαχιστον αστειο,μιλαμε για ανθρωπους οχι για χορταρια...

προσωπικα προβλημα με την στολη δεν εχω,εχω αρκετους φιλους στην αστυνομια που πινουμε καφε κλπ κλπ,ξερω και κανα 2 @@ ομως που απ'οταν μπηκαν σκεφτοτανε ποτε θα πανε στα εατ,ε αυτους ευχαριστως τους εσπαγα στο ξυλο...

g_m900
01/08/2011, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
αυτη δεν ειναι η δικια σας δουλεια?
αν ειναι να το κανει ο απλος κοσμος τοτε εσεις γιατι πλειρωνεστε?

αυτο το μαζι με τα χλωρα ειναι τουλαχιστον αστειο,μιλαμε για ανθρωπους οχι για χορταρια...

προσωπικα προβλημα με την στολη δεν εχω,εχω αρκετους φιλους στην αστυνομια που πινουμε καφε κλπ κλπ,ξερω και κανα 2 @@ ομως που απ'οταν μπηκαν σκεφτοτανε ποτε θα πανε στα εατ,ε αυτους ευχαριστως τους εσπαγα στο ξυλο...

Ρε συ SoulGR βαλε μερικους ασφαλιτες να κανουν συλληψεις μεσα σε τετοιο οχλο.
Απλα δεν γινεται.
Θα τους φανε ζωντανους.
Μια τετοια πορεια δεν αστυνομευετεαι.
Καταστελλεται αν ξεφυγουν τα πραγματα οπως και εγινε.
Το πως και γιατι γινανε επεισοδια ειναι αλλουνου παπα !
Το αν ψαχνανε αφορμη και τη δωσανε οι κουκουλοφοροι που μπορει και να ητανε και αστυνομικοι ( δεν αποκλειω τιποτα ) δεν το γνωριζω. Λεω μεχρι εκει που ξερω.

MavrosPan
01/08/2011, 19:18
Καποιος ειπε πως οι 20αχρονοι μπαινουν στην αστυνομια και ειναι αδικο να αντιμετωπιζουν την προκαταληψη του κοσμου. Κανεις λαθος. Με τοσα που εχουν συμβει τα τελευταια χρονια απο το προσωπο της αστυνομιας, θα πρεπει να ειναι ετοιμοι για αυτο και να ξερουν πως θα αντιμετωπισουν την προκαταληψη του κοσμου.

Εχω την εντυπωση πως την απαντηση στην προκαταληψη μας την εχεις δωσει εδω και ωρα μονος σου.

Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Γιατι εγω θα πρεπει να κατανοησω το γεγονος οτι μπορει να ματωσω στον βωμο της καταστολης των αναρχικων που ειναι παραπερα απο μενα, ενω εσυ δεν μπορεις να δεχτεις κατι τοσο πιο απλο και ανωδυνο οπως το οτι θα σε παρει και εσενα η μπαλα στην προκαταληψη που με τοσο ζηλο εχουν δημιουργησει οι συναδελφοι σου ?

Θα σχολιασω κατι που το ειπα και πριν και περασε στο ντουκου. Ειδαμε μερικα αισχη σε βιντεο πιο πανω. Ειδαμε 2 αλλοδαπους (?) / αληταμπουρες (?) να χτυπανε ο ενας τον αλλον με τις οδηγιες του υπευθυνου αστυνομικου εκει. Προφανως ολα αυτα συνεβησαν σε καποιο αστυνομικο τμημα. 1 εδινε οδηγιες να βαρανε. 1 τραβουσε με την καμερα. Ποσοι ειχαν υπηρεσια εκεινη την ωρα? να πουμε 10 ατομα? Κανεις δεν το σταματησε. Μιλαμε λοιπον ναι, για μεμονωμενο περιστατικο. Βλεπεις ομως οτι συνυπευθυνοι ειναι ενα ολοκληρο αστυνομικο τμημα. 12 ατομα. Και αλλοι τοσοι που το εμαθαν. Καταλαβαινεις λοιπον πως δεν μιλαμε για τον εναν που το εκανε. Μιλαμε και για ολους οσους τον καλυψαν. Οι οποιοι ειναι εξισου υπευθυνοι και θελουν ηλεκτροσοκ.
Τωρα αν εσυ ομως, ησουν εξω στη σκοπια και περιμενες απλα να τελειωσει η υπηρεσια σου να πας να πιεις ενα καφεδακι ενω ολα αυτα διαδραματιζονται μπροστα σου, συγνωμη φιλε, αλλα θα σε παρει και εσενα η μπαλα και πολυ καλα θα κανει. Κ ας μην εκανες τιποτα. Γιατι στην περιπτωση αυτη, δεν εισαι το χλωρο, εισαι το ξερο και εσυ. Το χλωρο ειναι αυτος που θα ερθει να σε αλλαξει και δεν ειχε ιδεα για το συμβαν, και εφαγε 2 πετρες στο κεφαλι απο αυτα τα δυο παιδια που χτυπιοντουσαν αναμεταξυ τους και την αλλη μερα επεστρεψαν και του την πεταξαν για να ξεσπασουν. Παραδειγμα ηταν αυτο, αρκετα κατανοητο νομιζω.

Ας μην μιλαμε λοιπον με 2 μετρα και 2 σταθμα. Απο την στιγμη που αναγνωριζεις οπως λες πως "μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα" τοτε θα πρεπει και εσυ και ο μενελαος και τα 20αχρονα που μολις μπηκαν στο σωμα να ειστε ετοιμοι να το αντιμετωπισετε μπροστα σας. Αλλιως μην ζητας απο εμενα να αναγνωρισω το γεγονος πως μαζευα την κοπελα μου απο το δρομο με ασφυξια επειδη τα ΜΑΤ εκαναν σωστα το καταστολικο καθηκον τους.

g_m900
01/08/2011, 19:24
Συμφωνω απολυτα.

menelaos46
01/08/2011, 19:35
Καποιος ειπε πως οι 20αχρονοι μπαινουν στην αστυνομια και ειναι αδικο να αντιμετωπιζουν την προκαταληψη του κοσμου. Κανεις λαθος. Με τοσα που εχουν συμβει τα τελευταια χρονια απο το προσωπο της αστυνομιας, θα πρεπει να ειναι ετοιμοι για αυτο και να ξερουν πως θα αντιμετωπισουν την προκαταληψη του κοσμου.

Σίγουρα θα πρέπει να είναι έτοιμοι αλλά παραμένει άδικο !
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνούμε.

MavrosPan
01/08/2011, 19:41
Σίγουρα θα πρέπει να είναι έτοιμοι αλλά παραμένει άδικο !
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνούμε.

Αδικα δεν ειναι και τα ασφυξιογονα που εφαγα και εγω μαζι με τα τσογλανια ?

la_villa
01/08/2011, 19:50
[/B]

δηλ με απλά λόγια νομιμοποιείς ή καλύτερα δικαιολογείς την βία των ΜΑΤ...

πέρα του ότι διαφωνώ γιατί ΑΝ δεν μπορουν να βγάλουν την δουλειά τους όπως ΠΡΕΠΕΙ ή αν νομίζουν ότι δεν αντέχουν να υφίστανται αυτά τα "βασανιστήρια" τότε ο δρόμος τους ,και μοναδικός, είναι αυτός της παραίτησης και αλλαγή επαγγέλματος...

αλλά θα σταθώ λίγο στην λογική σου... με 2 λόγια ένας απλός ματατζής-μπάτσος επειδή δεν ξέρει τι θα συναντήσει απέναντι του τα γαμάει όλα , σαλτάρει και βαράει αδιακρίτως (όπως και γίνεται δηλ)...ατιμωρησία
ας πάμε λίγο στην άλλη πλευρά και κράτα το σκεφτικό σου αυτό...
ο πολίτης-θύμα βλέπει το πράγμα ξέφυγε πολύ και οι ΜΑΤατζήδες τα κανουνε πουτάνα αδιακρίτως... επειδή μεγάλε όμως απέναντι σε τόσο ζώα ΜΑΤ και τόσα χημικά δεν ξέρει απο που θα του έρθει (ενός φιλήσυχου πολίτη μιλάμε όπως φιλησυχο ΜΑΤατζη παραπάνω) και δεν μπορεί να κρίνει τι είναι ο καθένας και βλέπει να αρπάζει κλομπιές και κλωτσιές στο κεφάλι... τραβάει όπλο και ξαπλώνει ΜΑΤατζήδες αδιακρίτως γιατι φυσικά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρα... στην βία ΜΕΤΡΟ και ΣΤΑΘΜΑ δεν βάζεις

αν νομιμοποιείς (όπως κάνει το κράτος τώρα) και δικαιολογείς (όπως κάνεις εσύ τώρα) την συμπεριφορά του φοβισμένου ΜΑΤατζή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνεις το ίδιο και με την υποτιθέμενη συμπεριφορά ενός φοβισμένου πολίτη και να μην τιμωρηθεί. ΟΥΤΕ καν να συλληφθεί όπως γίνεται με τον ΜΑΤ

πως σου φαινεται το σκεπτικό σου?? εμένα χαλια

g_m900
01/08/2011, 20:50
Ρε συ la villa δεν παιζει πουθενα ο γαυρος να εχεις να ασχοληθεις;
Εγραψες ενα κατεβατο οτι να ναι.
Ολο αν και αν και αν και ετσι...
Ελα στη θεση του Ματατζη εσυ.
Εσυ απο τον οχλο εισαι με το μερος των πολλων και βλεπεις μπροστα σου 24-36 χακι στολες.
Ο Ματατζης βλεπει 10000, 20000, 300000 κεφαλια.
Μεσα σε ολα αυτα πρεπει να ελεγχει το πληθος μην του ερθει καμμια τροχισμενη πετρα η μαρμαρο η το χειροτερο μια μολοτωφ.
Συγνωμη ρε μεγαλε αλλα δεν βλεπω πως μπορεις εσυ να κανεις καλα τη διαλογη αναμεσα στον κοσμο ωστε να ξεχωρισεις τους μπαχαλακηδες.
Τωρα για τα εκτροπα δεν μπορω να σου δικαιολογηθω.
Μιλαω μεχρι εκει που με περνει.

Εγραψα παραπανω. Κοιταω παντα και τις δυο μεριες.
Ετσι ειναι κατα προσεγγιση.
Για την μαλακια του Δελτά υπαρχει πολιτικη ηγεσια να απολογηθει και οχι η φυσικη της αστυνομιας. Γραμμη δινει η κυβερνηση και δυστυχως οργανα της ειμαστε και εμεις οι αστυνομικοι.

Ακουω επισης συχνα να λενε..."αν ειστε αντρες και Ελληνες γυριστε την ασπιδα".
Αυτα δεν γινονται μαγκες και αν γινουν ειναι πραξικοπημα. Οποιος αντιδρασει ειναι πραβαση καθηκοντος και παει φυλακη.
Συγνωμη αλλα οταν μπηκα το 2007 ως ειδικος φρουρος δεν ηξερα οτι θα τα κανουν πουτανα οι πολιτικοι και οτι θα προδωσουν τη χωρα...

menelaos46
01/08/2011, 22:20
Αδικα δεν ειναι και τα ασφυξιογονα που εφαγα και εγω μαζι με τα τσογλανια ?

Είναι.

la_villa
02/08/2011, 00:13

παίζει την πέμπτη...

προφανως και δεν σου άρεσε σαν ιδέα... ούτε κ εμένα αρέσει όμως η νοοτροπία των ζώων Ματατζήδων

να λες παλι καλά που ΑΚΟΜΑ είναι στο αν και αν και έτσι..... γιατι όταν προχωρήσει κι άλλο η κατάσταση μην αμφιβάλλεις και πολύ ότι θα δούμε τέτοιες καταστάσεις...
ο χειμώνας θα είναι σκληρός...;)

mariosich
02/08/2011, 00:38
Ελα στη θεση του Ματατζη εσυ.
Εσυ απο τον οχλο εισαι με το μερος των πολλων και βλεπεις μπροστα σου 24-36 χακι στολες.
Ο Ματατζης βλεπει 10000, 20000, 300000 κεφαλια.
Μεσα σε ολα αυτα πρεπει να ελεγχει το πληθος μην του ερθει καμμια τροχισμενη πετρα η μαρμαρο η το χειροτερο μια μολοτωφ.
Συγνωμη ρε μεγαλε αλλα δεν βλεπω πως μπορεις εσυ να κανεις καλα τη διαλογη αναμεσα στον κοσμο ωστε να ξεχωρισεις τους μπαχαλακηδες.
Τωρα για τα εκτροπα δεν μπορω να σου δικαιολογηθω.
Μιλαω μεχρι εκει που με περνει.

Εγραψα παραπανω. Κοιταω παντα και τις δυο μεριες.
Ετσι ειναι κατα προσεγγιση.
Για την μαλακια του Δελτά υπαρχει πολιτικη ηγεσια να απολογηθει και οχι η φυσικη της αστυνομιας. Γραμμη δινει η κυβερνηση και δυστυχως οργανα της ειμαστε και εμεις οι αστυνομικοι.

Ακουω επισης συχνα να λενε..."αν ειστε αντρες και Ελληνες γυριστε την ασπιδα".
Αυτα δεν γινονται μαγκες και αν γινουν ειναι πραξικοπημα. Οποιος αντιδρασει ειναι πραβαση καθηκοντος και παει φυλακη.
Συγνωμη αλλα οταν μπηκα το 2007 ως ειδικος φρουρος δεν ηξερα οτι θα τα κανουν πουτανα οι πολιτικοι και οτι θα προδωσουν τη χωρα...

Δεν απάντησες σε ότι έγραψα φίλε μου στο: "...ρε παιδιά ξεχάσαμε το σκηνικό της Ζαρντινιέρας? Ξεχάσαμε πως ο Χρυσοϊδης απαίτησε να φοράνε τα διακριτικά τους οι ένστολοι? Ξεχάσαμε πως τα χημικά απαγορεύονται σε πολέμους αλλά "επιτρέπονται" σε πολίτες και μάλιστα εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή πχ να ρίπτονται σε ανοιχτό χώρο, να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα από ανθρώπους κλπ? http://www.youtube.com/watch?v=d7kb6qnNUhk&feature=player_embedded

"Εκτελούσα διαταγές" έλεγαν και τα ss στις δίκες που ακολούθησαν! Πιόνια είναι και όταν θα τους είναι άχρηστα θα τα πληρώσουν ακριβά όσα έκαναν! Σίγουρα δεν τιμούν τους Νεκρούς του Σώματός τους με όλα όσα κάνουν, δεν ξεχωρίζουν από χουλιγκάνια...

Ό,τι ζήσαμε το έχουμε ξαναζήσει, απλά το είχαμε για κάποιο λόγο ξεχασμένο:
http://ligesskepsis.blogspot.com/2011/07/blog-post_05.html

:wave2: :wave2: :wave2:"

Όσο για αυτά που έγραψες να τα πιάσουμε από την αρχή:
• Ελα στη θεση του Ματατζη εσυ.
-Για ποιο λόγο? Νιώθει κάποιος πως υπάρχει λόγος?
• Εσυ απο τον οχλο εισαι με το μερος των πολλων και βλεπεις μπροστα σου 24-36 χακι στολες.
-Δεν ήρθε κανένας στο Σύνταγμα να χτυπηθεί μαζί σας! Έχετε μανία καταδίωξης? Δεν είδες παιδιά, γυναίκες και γέρους ανάμεσά μας? Ξέρεις πως σε περίοδο πολέμου θεωρούνται άμαχος πληθυσμός και αν τους πειράξει κάποιος στρατός διώκεται για εγκλήματα πολέμου? Δεν είμαστε όχλος, είμαστε φορολογούμενοι πολίτες! Έχουμε γνώμη και άποψη και διαδηλώνουμε για αυτά που πρεσβεύουμε! Για να είμαστε οι "πολλοί" μάλλον θα έχουμε κάποιο δίκιο! Το σκέφτηκες ποτέ αυτό? Πράγματι, θεωρείς πως πρέπει να μαζευόμαστε ή είναι κακό? Πότε στο Σύνταγμα ήσασταν 24-36 στολές?
• Ο Ματατζης βλεπει 10000, 20000, 300000 κεφαλια.
-Δεν ξέρω από πιο βουνό κατέβηκες και βλέπεις κεφάλια, σου ξαναλέω λέγονται φορολογούμενοι πολίτες, δεν είναι κοπάδι πρόβατα για να μας μετράς με το κεφάλι σαν να είσαι ο βοσκός και μέσα σε αυτά τα κεφάλια έχουν μυαλό και όνειρα, είναι αυτοί που σε πληρώνουν, αυτοί που θα έπρεπε να προστατεύετε και να βοηθάτε! Κάποια από αυτά τα κεφάλια μπορεί να είναι φίλοι σου, γνωστοί, συγγενείς ή κάποια στιγμή τα παιδιά σου! Αν προσέξεις κάτω από τα κεφάλια θα βρεις και σώματα...
• Μεσα σε ολα αυτα πρεπει να ελεγχει το πληθος μην του ερθει καμμια τροχισμενη πετρα η μαρμαρο η το χειροτερο μια μολοτωφ.
-Και αν εσείς που έχετε τον εξοπλισμό πετάτε τις πέτρες σε πολίτες? Μη μου πεις πως δεν το ξέρεις, αν δεν το ξέρεις ξανακοίτα τα βίντεο! Αν δεν τα δεις πάλι να στα ξαναστείλω και με πμ! Αν βλέπεις πλήθος, εγώ βλέπω όλες τις ηλικίες και μάλιστα χωρίς σημαίες, εδώ μοιάζουμε γιατί άραγε και σε εσάς σας αφαίρεσαν τη Σημαία από το σήμα σας?
• Συγνωμη ρε μεγαλε αλλα δεν βλεπω πως μπορεις εσυ να κανεις καλα τη διαλογη αναμεσα στον κοσμο ωστε να ξεχωρισεις τους μπαχαλακηδες.
-Δεκτή η συγνώμη σου λοιπόν φίλε μου, γιατί εγώ σαν έφεδρος αξ/κος των Ε.Δ. διοικούσα ομάδα μάχιμη που θα χτυπούσε ένοπλους και πάλι ξέραμε τί να κάνουμε! Μάλιστα ακόμα βλέπω φίλους από τότε και με σέβονται! Εσένα? Αν δεν σας κάνουν καλή εκπαίδευση είναι άλλο θέμα και εκεί κάνει έγγραφη αναφορά πως κωλύεσαι λόγω αμφιβολιών...
• Ακουω επισης συχνα να λενε..."αν ειστε αντρες και Ελληνες γυριστε την ασπιδα".
-Φίλε μου, συγνώμη αλλά πού τα έχεις δει αυτά? Μάλλον δεν διάβασες καθόλου τα δικαιώματά και τις υποχρεώσεις σου! ΑΝ αύριο δηλ. σας δώσουν εντολή να πυροβολήσετε θα το κάνετε? Τόσο δειλοί είστε ώστε μια ζωή να κρύβεστε πίσω από και καλά εντολές? Ως έφεδρος αξ/κος το πρώτο που έκανα ήταν να διαβάσω τον 20-1 και 20-2 Στρατιωτικό Κανονισμό! Εκεί λοιπόν αναφέρεται ρητά πως όταν κάποια εντολή δεν προβλέπεται δεν την εκτελούμε και κάνουμε έγγραφη αναφορά! Μετά μπορεί να πάω στρατοδικείο ή να γίνει Ε.Δ.Ε. αλλά αν έπραξα σωστά θα τιμωρηθεί ο υπεύθυνος της εντολής! Κόψτε τις φτηνές δικαιολογίες δεν μιλάτε σε τίποτα 15χρονα...

Λυπάμαι που θα στο πω τόσο στεγνά, αλλά όπως βλέπω ο μπάτσος δεν αλλάζει, πάντα μπάτσος μένει και δεν είναι τυχαίο πως κρύβεστε έξω, με τέτοια μυαλά φίλε μου καλά κάνετε και φοράτε στολές αν και ξεχωρίζετε... Αν σε λίγα χρόνια σε ρωτήσει το παιδί σου πώς κινήθηκες και ποιες απόψεις έχεις για τους αγανακτισμένους κλπ είμαι σίγουρος πως θα πεις μια φοβερή ιστορία! Αναρωτιέσαι ακόμα γιατί σας βλέπουμε έτσι? Ξαναδιάβασε το ύφος και τους χαρακτηρισμούς που έδωσες και θα καταλάβεις τι μας χωρίζει...

http://ligesskepsis.blogspot.com/2010/12/blog-post_20.html

VOLK
02/08/2011, 01:56
βρηκα ενδιαφερουσα τη συζητηση και θα ηθελα να τοποθετηθω.
πρωτον , αν και συμφωνω με τον προλαλησαντα , δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ στρατου και αστυνομιας.
ο πρωτος αποτελειται απο τον λαο ,(αρχαια παραδοση) και προστατευει τον λαο και την πατριδα, απο εξωτερικες απειλες. Η δευτερη (αστυνομια) αποτελειται απο επαγγελματιες και προστατευει την εκαστοτε εξουσια.
Συνεπως το κλειδι για να κατανοησουμε την αποστολη (εν τοις πραγμασι) της αστυνομιας ειναι να κατανοησουμε,ποια ακριβως ειναι η αποστολη της. Θεωρω οτι κακως ανεφεραν παραπανω οι αστυνομικοι του φορουμ οτι δηθεν τα ΜΑΤ αμυνονται απο το πληθος , διοτι εκεινη τη στιγμη για τον κοσμο που ειναι στο δρομο να διαμαρτυρηθει , "αντιπαλος " δεν ειναι τα ΜΑΤ ,ειναι η πολιτικη εξουσια ,την οποια τα ΜΑΤ και λοιπες δυναμεις εχουν εντολη να φυλαξουν ,με βια που ασκουν στον υπολοιπο κοσμο. Συνεπως ως μαντροσκυλα ,καλα κανουν τη δουλεια τους, ως ατυνομικοι ..κακιστα.

οσο για τους μπαχαλακηδες ,ας σκεφτουμε ποιον εξυπηρετει η δραση τους και ευκολα θα καταλαβουμε σε ποιον δινεται η νομιμοφανης ευκαιρια να "αμυνθουν" ανοιγοντας κεφαλια .
Τελος ας μην ξεχναμε οτι τα ΜΑΤ δεν εχουν προβλημα να επιδειξουν τετοια συμπεριφορα κατα παντων, περιλαμβανομενων γερων και απλων αστυνομικων....και ας τους αναγνωρισουμε οτι δενκανουν καμια απολυτως διακριση...
καλο βραδυ

devil's animal
02/08/2011, 08:29
+ σε ολα στον MavrosPan...
:beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
02/08/2011, 08:39
Δε τη μπαλευετε ρε μάγκες καλοκαιριατικα :wave2:

nikos_abel
02/08/2011, 09:28
Είπα να μιλήσω αλλά με κάλυψε ο mariosich.

Ακόμα και οι "χαζοί" οι αμερικάνοι έχουν κανονισμούς που δε μπορεί να κρυφτεί κανένας πίσω
από τη καραμέλα "εκτελούσα διαταγές".

(mariosich έχεις π.μ.)

g_m900
02/08/2011, 09:43
MavrosPan...φιλε μου απο πεδιαδα καταγομαι εκτος ρε μαγκα αν εσυ βλεπεις εκτος απο τις πρωτες σειρες που φαινονται ολοκληροι οι ανθρωποι και τα σωματα των υπολοιπων οσο απλωνει το ματι σου.
-σου εξηγω κατα προσεγγιση και μου λες για μανια καταδιωξης;
Σου λεω τι βλεπει ενας των Ματ και οχι τι σκεφτεται. Δεν μπορω να το ξερω αυτο.

-εσυ με Πληρωνεις;;;; Αρκετα με την καραμελιτσα! Κανονικα πληρωνω τους φορους μου μεγαλε και στερουμαι 500-600€ σε κρατησεις. Εχω χασε σε μειωσεις δυο και βαλε μισθους. Χανω και αλλα τωρα που θα μου κρατησουν χρηματα για την εισφορα των ανεργων. Ωραια να συνεισφερω...αλλα οι καφετεριες ειναι γεματες απο "ανεργους ". Ποιος μου λεει εμενα οτι η εισφορα μου δεν παει στους μουφα ανεργους;;;

-μου λες οτι ησουν αξιωματικος και ολα αυτα...! Αστο ρε μεγαλε δεν ειναι το ιδιο. Ωραιο το παραμυθακι αλλα εδω γινεται χαμος και μου λες ιστοριουλες. Δεν θα υπερασπιστω τις αθλιοτητες αλλων και αν δεν σου φτανει που το παραδεχομαι τοτε απλα δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.

-τα διακριτικα μου τα φοραω μεγαλε κανονικοτατα. Το κρανος μου κανονικα και την πινακιδα κανονικοτατα. Δεν κρυβομαι απο κανεναν. Κατι αλλο;;;;

Ss και μαλακιες...

mariosich
02/08/2011, 10:00
...μπερδεύτηκες λίγο φίλε μου, εγώ σου τα έγραψα και όχι ο MavrosPan!

Όσο για το ποιος σε πληρώνει, ΝΑΙ εμείς σε πληρώνουμε και από τα χρήματα που σου δίνουμε πληρώνεις και εσύ τους υπόλοιπους! Είναι μία κατάσταση που πρέπει να αποδεχτείτε όλοι εσείς. Όταν λοιπόν καταφέρετε (ειδικά στα Κάτω Πατήσια ή Αγιο Παντελεήμονα που μένω) να μας κάνετε να νιώσουμε ασφαλείς τότε να βγείτε να μιλάτε και όταν μάλιστα έχουν γίνει έκτροπα από ένστολους εκεί το πράγμα ξεφεύγει...

Όσο για τους ανέργους, το θέμα μας είναι άλλο και μη στρέφεις αλλού τη συζήτηση! Δεν έκαναν κάτι οι άνεργοι διαφορετικά να μιλήσουμε και για την αναπαραγωγή των χταποδιών στη βόρειο Ελλάδα! Αν σε ενοχλεί το πού πάει ο μισθός σου και αν σου κόβεται κοίτα ποια μεριά υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. και διάλεξε μεριά...

Δεν σου είπα πως κρύβεσαι αλλά από την άλλη λίγο-πολύ μια που θεωρείτε πως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά το νου σας όλοι γιατί παντού υπάρχει ένας βλαμμένος που χτυπάει χωρίς να σκέφτεται απλά επειδή βλέπει στολή και είναι βλακεία γιατί σίγουρα δεν είστε όλοι ίδιοι...

MavrosPan
02/08/2011, 10:05
MavrosPan...φιλε μου απο πεδιαδα καταγομαι εκτος ρε μαγκα αν εσυ βλεπεις εκτος απο τις πρωτες σειρες που φαινονται ολοκληροι οι ανθρωποι και τα σωματα των υπολοιπων οσο απλωνει το ματι σου.
-σου εξηγω κατα προσεγγιση και μου λες για μανια καταδιωξης;
Σου λεω τι βλεπει ενας των Ματ και οχι τι σκεφτεται. Δεν μπορω να το ξερω αυτο.

-εσυ με Πληρωνεις;;;; Αρκετα με την καραμελιτσα! Κανονικα πληρωνω τους φορους μου μεγαλε και στερουμαι 500-600€ σε κρατησεις. Εχω χασε σε μειωσεις δυο και βαλε μισθους. Χανω και αλλα τωρα που θα μου κρατησουν χρηματα για την εισφορα των ανεργων. Ωραια να συνεισφερω...αλλα οι καφετεριες ειναι γεματες απο "ανεργους ". Ποιος μου λεει εμενα οτι η εισφορα μου δεν παει στους μουφα ανεργους;;;

-μου λες οτι ησουν αξιωματικος και ολα αυτα...! Αστο ρε μεγαλε δεν ειναι το ιδιο. Ωραιο το παραμυθακι αλλα εδω γινεται χαμος και μου λες ιστοριουλες. Δεν θα υπερασπιστω τις αθλιοτητες αλλων και αν δεν σου φτανει που το παραδεχομαι τοτε απλα δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.

-τα διακριτικα μου τα φοραω μεγαλε κανονικοτατα. Το κρανος μου κανονικα και την πινακιδα κανονικοτατα. Δεν κρυβομαι απο κανεναν. Κατι αλλο;;;;

Ss και μαλακιες...

Βεβαια ολα αυτα στα οποια αναφερεσαι, ειναι του mariosich αλλα δεν πειραζει, δεν μπορω οτι οι αποψεις μου απομακρυνονται πολυ απο τις δικες του. Εγω παρολαυτα δεν μετεφερα την συζητηση σε προσωπικο επιπεδο και δεν θα ηθελα να το κανεις ουτε και εσυ γιατι εγω δεν ανφερθηκα σε εσενα σαν ατομο, αλλα στο συνολο της ΕΛ.ΑΣ.

Οσο αφορα αυτο για τα βουνα και τις πεδιαδες, ο φιλος marios αναφερθηκε μεταφορικα και ηλπιζα πως θα το ειχες καταλαβει. Και για το αν και εσυ εχασες λεφτα ή θα χασεις και αλλα ακομα, δεν εχω να πω κατι. Δεν εισαι κατι το ιδιαιτερο, ολοι οι Ελληνες εχουν χασει τα ιδια και περισσοτερα, οποτε ειναι περιττο να ασχληθω περαιτερω με αυτο που ειπες την στιγμη που κινδυνευει μερα με τη μερα η επιχειρηση μου, το σπιτι μου, ολα. Ουτε για τους "μουφα" ανεργους εχω να πω κατι. Ματια εχουμε ολοι και βλεπουμε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηγες την συζητηση εκει.
Σου ξαναλεω, δεν μιλησα σε προσωπικο επιπεδο, ουτε επιθεση σου εκανα, ουτε κατηγορησα εσενα προσωπικα για κατι. Ο ανθρωπος μετραει, οποτε εσυ ξερεις αν συγκαταλεγεσαι στις κατηγοριες που περιγραφουμε πιο πανω, οχι εμεις.

the who
02/08/2011, 10:23
Το πραγμα πηρε τη συνηθη του τροπη κι οχι αδικαιολογητα.Για να ηρεμησουμε ομως ολοι και να αποφυγουμε τις αντιπαραθεσεις (που ετσι κι αλλιως ειναι λογικες λογω θεσεων και αποψεων) παρτε θεση ΟΛΟΙ οσοι απαντησατε:

Ποσο και τι ειναι ο μαγκας με το δικυκλο?

Ανικανος και πολυ επικινδυνος για τη δουλεια που διαλεξε (δημοσια ταξη και ασφαλεια πολιτων).Θαπρεπε αφου εκτισει την ποινη του να ξαναγυρισει απο κει που ηρθε.:wave2:

mariosich
02/08/2011, 10:28
Το πραγμα πηρε τη συνηθη του τροπη κι οχι αδικαιολογητα.Για να ηρεμησουμε ομως ολοι και να αποφυγουμε τις αντιπαραθεσεις (που ετσι κι αλλιως ειναι λογικες λογω θεσεων και αποψεων) παρτε θεση ΟΛΟΙ οσοι απαντησατε:

Ποσο και τι ειναι ο μαγκας με το δικυκλο?

Ανικανος και πολυ επικινδυνος για τη δουλεια που διαλεξε (δημοσια ταξη και ασφαλεια πολιτων).Θαπρεπε αφου εκτισει την ποινη του να ξαναγυρισει απο κει που ηρθε.:wave2:
+1000! Μαζί σου...

granazi
02/08/2011, 10:29
θεωρω οτι υπαρχουν και υγειη στοιχεια στην ΕΛ.ΑΣ αλλα σιγουρα αυτα ΔΕΝ ειναι στα ΜΑΤ.
μου μοιαζει αδιανοητο το να εμενε εκει ενας φυσιολογικος ανθρωπος ξεροντας και βλεποντας ολο αυτο το βρωμικο "παιχνιδι". καποια "πετρια" θα την εχει οποιος ειναι εκει.
κατα αλλα και επειδη ακρη φυσικα δεν θα βγει απο την συζητηση, τουλαχιστον ας κρατησουμε ενα στοιχειωδες επιπεδο απο ολες τις πλευρες σαν σεβασμο στο διαλογο.
το να γραφει ενας αστυνομικος εδω δεν ευκολη υποθεση και να εχει να αντιμετωπησει την δικαιολογημενη οργη-επιφυλαξη μας.
αραγε σε ενα αντιστοιχο φορουμ δικο τους τι τυχη θα ειχε ενας απο μας γραφοντας?

the who
02/08/2011, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
θεωρω οτι υπαρχουν και υγειη στοιχεια στην ΕΛ.ΑΣ αλλα σιγουρα αυτα ΔΕΝ ειναι στα ΜΑΤ.
μου μοιαζει αδιανοητο το να εμενε εκει ενας φυσιολογικος ανθρωπος ξεροντας και βλεποντας ολο αυτο το βρωμικο "παιχνιδι". καποια "πετρια" θα την εχει οποιος ειναι εκει.
κατα αλλα και επειδη ακρη φυσικα δεν θα βγει απο την συζητηση, τουλαχιστον ας κρατησουμε ενα στοιχειωδες επιπεδο απο ολες τις πλευρες σαν σεβασμο στο διαλογο.
το να γραφει ενας αστυνομικος εδω δεν ευκολη υποθεση και να εχει να αντιμετωπησει την δικαιολογημενη οργη-επιφυλαξη μας.
αραγε σε ενα αντιστοιχο φορουμ δικο τους τι τυχη θα ειχε ενας απο μας γραφοντας?

Δεν μιλας σοβαρα.Η συγκριση ειναι ακυρη.Δεν ειναι εδω το indymedia.:wave2:

g_m900
02/08/2011, 10:43
Ο ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
αυτο που εκανε ειναι εγκληματικο.
Δεν προκληθηκε και εκανε τη μεγαλυτερη παπαρια.

Τελος απο μενα.

Εχετλαίος
02/08/2011, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
μου μοιαζει αδιανοητο το να εμενε εκει ενας φυσιολογικος ανθρωπος ξεροντας και βλεποντας ολο αυτο το βρωμικο "παιχνιδι".

Eκτός και αν επιλέγονται άνθρωποι οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν άναρχον κενόν μέσα στην εγκεφαλική κοιλότητα.

Εχετλαίος
02/08/2011, 10:57
Ο ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

Δεκτόν.
Τιμωρημένος, όμως, είναι;