Σύνδεση

View Full Version : Στρίβω, στρίβω..... ωωωωωπ! Wtf???

Johnny_Nik
26/08/2011, 13:48
Ο λόγος για την διασταύρωση Βουλιαγμένης και Υμητού εκεί που αρχίζει η Ηλία Ηλίου. Συνέχεια περνάω από εκεί και όλο έχει νερά κάτω. Ποτέ όμως δεν είχα γλυστρίσει κατά το στρίψιμο... Χθές και ενώ μπήκα με τα φυσιολογικά μου χιλιόμετρα (μπορεί και λιγότερα γιατί είχα ξεκινήσει από το φανάρι) η μηχανή γλύστρισε και έφυγε για πέσιμο με τη φορά του στριψίματος. Πήγα να βάλω πόδι κάτω και με πέταξε να πέσω με την άλλη πλευρά, ξαναβάζω πόδι και λέω αν δεν σταθεί την παράτησα και όπου παμε.

τελικά ήρθε στα ίσα της και από τις σφαλιάρες που μου ρίξε στις επαναφορές ακόμα πονάνε τα πόδια μου. Σταμάτησα λίγο πιο κάτω και την άφησα για να γυρίσω πίσω να δώ τι έγινε! Και ώ τι έκπληξη! ΔΕΝ ήταν νερά αυτά που πάτησα αλλά σαπουνάδα!!!

Ευτυχώς ούτε έπεσα, ούτε έγινε ζημιά ή κάτι άλλο. Ήμουν ο τελευταίος στο φανάρι και έτσι δεν είχα κανέναν πίσω ή δίπλα μου...

Aggelos_SV
26/08/2011, 14:34
Σ'αυτή τη γαμωδιασταύρωση γιατί έχει ΠΑΝΤΑ τρεχούμενα νερά ?:confused: :confused:

S.Nikos
26/08/2011, 15:05
Τρεχουνε νερα! (http://www.youtube.com/watch?v=y3htERPpOwg)

Πέρα από την πλάκα, επειδή περνάω πολύ συχνά από εκεί πράγματι το σημείο έχει συνέχεια νερά και θέλει πολύ προσοχή...

schumifer
26/08/2011, 15:21
Μία πιθανότητα είναι τα βενζινάδικα 20 μέτρα πιο πριν στην Υμηττού

westie
26/08/2011, 16:53
Στη χώρα μας δεν είναι να εμπιστεύεσαι τους δρόμους ποτέ και υπό όποιες συνθήκες...τυχερός στάθηκες

Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Τρεχουνε νερα! (http://www.youtube.com/watch?v=y3htERPpOwg)

...

:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:

loylas
26/08/2011, 19:42
Φλουτς φλουτς, τα νερα στο δρομο :) :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=Dk-OwfmTWBU

Johnny_Nik
27/08/2011, 10:12
Μάλλον είναι γενικό το κακό. Γύρισαν όλοι και σαπουνίζουν αμάξια και σπίτια και σπρώχνουν τα νερά - σαπουνόνερα στο δρόμο. Ενδεικτικά: Ούλωφ Πάλμε στο ύψος της Γ. Παπανδρέου (έχει και έργα σε ένα σημείο), Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδί, Φιλολάου σε 3 σημεία και όλα αυτά μόνο σήμερα. Όλες οι περιπτώσεις σαπουνόνερα εκτός από μία!!

eagleye101
31/08/2011, 13:59
Ειναι πολυ επικινδυνο το συγκεκρυμενο σημειο στην Υμιττου και Βουλιαγμενης.
Εαν ερχεσαι και με φορα και σου κατσει πορτοκαλι φαναρι...τη πατησες!

Εγω με το σκουτερακι δε σταματησα ποτέ οταν το ειδα πρωτη φορα! Απλα πηγα ευθεια στο πεζοδρομιο! Ευτυχως απλα το καβαλισα και δεν επεσα!

Κ δεν νοιαζεται κανεις!

Ενα αλλο σχετικα καινουριο σημειο ειναι στη Καλληροης μετα το φαναρι της Φραντζί προς Συγγρου που πριν μπεις κατω απο τη γεφυρα τρεχουν νερα απο τον τοιχο, και η στροφη εκει δεν ειναι και πολυ ευκολη, (για το σκουτερακι μου παντα)

S.Nikos
31/08/2011, 14:11
Επειδή όπως είπα μένω κοντά και έκατσα και παρατήρησα το σημείο, συμβαίνει το εξής.

Μέσα από το πεζοδόμιο που είναι επί της Υμμητού (ή αν θέλετε Ηλίας Ηλίου από την Ηλιουπόλεως και μετά) περνά υδροροή που καταλήγει σε φρεάτιο επί της λεωφ. Βουλιαγμένης.

Το συγκεκριμένο φρεάτιο είναι όπως όλα τα άλλα που ξέρουμε και βρίσκεται στην άκρη του δρόμου. Το θέμα είναι πως λόγω της μεγάλης ποσότητας υδάτων που δέχεται ( είναι και τα βενζινάδικα που σίγουρα το επιβαρύνουν) δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και βουλώνει με αποτέλεσμα όλα τα νερά να λιμνάζουν στο σημείο.

Το ερώτημα είναι σε ποιον πρέπει να απευθυνθούμε ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ξεβουλώσει το φρεάτιο μήπως προλάβουμε στενές επαφές κάποιων από εμάς.

Γνωρίζει κανείς?

Johnny_Nik
31/08/2011, 14:17
Δουλεύω στις βλάβες της ΕΥΔΑΠ, οπότε ξέρω ότι δεν είναι αρμοδιότητα της αποχέτευσης (ΕΥΔΑΠ). Τα φρεάτια ομβρίων ανήκουν στον Δήμο ο οποιος αναλαμβάνει να καθαρίζει. Μερικά όμως είναι του ΥΠΕΧΩΔΕ. Για αρχή θα έλεγα να ρωτήσεις στο Δήμο που καλύπτει το σημείο μήπως ξέρουν κάτι, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα....

westie
31/08/2011, 14:30
Με λίγα λόγια, τρέχα γύρευε:dizzy:

S.Nikos
31/08/2011, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Δουλεύω στις βλάβες της ΕΥΔΑΠ, οπότε ξέρω ότι δεν είναι αρμοδιότητα της αποχέτευσης (ΕΥΔΑΠ). Τα φρεάτια ομβρίων ανήκουν στον Δήμο ο οποιος αναλαμβάνει να καθαρίζει. Μερικά όμως είναι του ΥΠΕΧΩΔΕ. Για αρχή θα έλεγα να ρωτήσεις στο Δήμο που καλύπτει το σημείο μήπως ξέρουν κάτι, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα....

Οκ φίλος θα κάνω μια απόπειρα να δω τι γίνεται, ευχαριστώ.

Jo.Da.
01/09/2011, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101

Ενα αλλο σχετικα καινουριο σημειο ειναι στη Καλληροης μετα το φαναρι της Φραντζί προς Συγγρου που πριν μπεις κατω απο τη γεφυρα τρεχουν νερα απο τον τοιχο, και η στροφη εκει δεν ειναι και πολυ ευκολη, (για το σκουτερακι μου παντα)

Αυτά τα νερά παραλίγο να με βροντήξουν χθες το βράδυ...Είμαι στη στροφή, βλέπω νερά στην έξοδο, σηκώνω το μηχανάκι (νορμάλ ταχύτητα, όχι μαλλιοκούβαρα), βγάζω λίγο σώμα...όλα έμορφα λέω μέσα μου...εκεί που νομίζω πως το λάστιχο έχει στεγνώσει ανοίγω γκάζι με 3η στο κιβώτιο και βλέπω τον κώλο να με προσπερνάει από δεξιά, αφήνω γκάζι, έρχεται στα ίσια του το μηχανάκι, μου παίζει και 2 σφαλιάρες και συνεχίζω ακάθεκτος με το σκ@το στην κάλτσα για την αριστερή της γέφυρας που σε βγάζει στη Συγγρού... :uplate:

Trans
02/09/2011, 11:48
θα προτιμούσατε στάσιμα νερά; να μαζεύουν και κουνούπια;

westie
02/09/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
θα προτιμούσατε στάσιμα νερά; να μαζεύουν και κουνούπια;

:lol: