PDA

View Full Version : Το παθαίνουμε όλοι η μόνο εγώ...?????

menelaos46
03/09/2011, 20:20
Από αρκετά νεαρή ηλικία συνειδητοποίησα ότι δε με συγκινούσαν και πολλά πράγματα σ'αυτή τη ζωή.... για να είμαι πιο συγκεκριμένος μάλλον με συγκινούσαν μόνο δύο... οι γυναίκες και τα μηχανάκια (όχι απαραίτητα με τη σειρά αυτή!!!
Το κατάλαβα αυτό επειδή όποτε άκουγα εξάτμιση γύρναγα πάντα το κεφάλι να δω τι σκατά είναι αυτό που περνάει και πριν το κάνω πάντα στο μυαλό μου γυρνούσε η το ερωτηματικό.
Επίσης όποτε έβλεπα μια γυναίκα από 18-ως50+ να αλλάζει σταυροπόδι ενώ φοράει φούστα πάντα έστω και στιγμιαία το βλέμα μου κολλούσε ασυναίσθητα και χωρίς να μπορώ να το ελέγξω τις περισσότερες φορές στο μπούτι αυτό και στο μυαλό μου γυρνούσε ένα άλλο ερωτηματικό.
Από τότε πέρασαν από τα χέρια μου ικανοποιητικός αριθμός μοτ/των αλλά και γυναικών.Ήταν μερικές όμως οι οποίες με το που τις είδα πάθαινα πλάκα, κολλούσα, δεν ήξερα τι να πω, τρέμαν τα πόδια μου και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά,δάκριζαν τα μάτια μου και χανόταν η γη κάτω από τα πόδια μου...
Η ερώτηση μου είναι απλή, το παθαίνουμε όλοι αυτό η μόνο μερικοί όπως εγώ...????????????????????????????????

Υ.Γ. Αυτές δυστυχώς δε πέρασαν ποτέ από τα χέρια μου... με αυτές που με τρελαίνουν δυστυχώς τα κάνω πάντα πουτ@ν@....:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Υ.Γ.2.Παρακαλώ να μου απαντήσετε με σοβαρότητα!!!

sniper
05/09/2011, 15:43
Εδώ απαντήστε όσοι θέλετε στον Μενέλαο, όπως λέει, με σοβαρότητα.

:smokin:

Ζεύκας
05/09/2011, 16:19
to allo thread pou pige?:confused:

dimitris777
05/09/2011, 16:21
:beer:
Φιλε τα ιδια παθαινω και ΄γω....οπως και παρα πολλοι αλλοι...αλλη φαση...σκετη κα@λα να τις καβαλας...... και τις δυο...σχεδον ολες τους εχουν κατι ομορφο.... και ειναι για ενα σκοπο στον κοσμο.....να ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!:sun:

sapelas
05/09/2011, 16:27
:)

nikos_abel
05/09/2011, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
to allo thread pou pige?:confused:

Εδώ που τα λέμε, εκεί που του άξιζε

sernodas2
05/09/2011, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Από αρκετά νεαρή ηλικία συνειδητοποίησα ότι δε με συγκινούσαν και πολλά πράγματα σ'αυτή τη ζωή.... για να είμαι πιο συγκεκριμένος μάλλον με συγκινούσαν μόνο δύο... οι γυναίκες και τα μηχανάκια (όχι απαραίτητα με τη σειρά αυτή!!!
Το κατάλαβα αυτό επειδή όποτε άκουγα εξάτμιση γύρναγα πάντα το κεφάλι να δω τι σκατά είναι αυτό που περνάει και πριν το κάνω πάντα στο μυαλό μου γυρνούσε η το ερωτηματικό.
Επίσης όποτε έβλεπα μια γυναίκα από 18-ως50+ να αλλάζει σταυροπόδι ενώ φοράει φούστα πάντα έστω και στιγμιαία το βλέμα μου κολλούσε ασυναίσθητα και χωρίς να μπορώ να το ελέγξω τις περισσότερες φορές στο μπούτι αυτό και στο μυαλό μου γυρνούσε ένα άλλο ερωτηματικό.
Από τότε πέρασαν από τα χέρια μου ικανοποιητικός αριθμός μοτ/των αλλά και γυναικών.Ήταν μερικές όμως οι οποίες με το που τις είδα πάθαινα πλάκα, κολλούσα, δεν ήξερα τι να πω, τρέμαν τα πόδια μου και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά,δάκριζαν τα μάτια μου και χανόταν η γη κάτω από τα πόδια μου...
Η ερώτηση μου είναι απλή, το παθαίνουμε όλοι αυτό η μόνο μερικοί όπως εγώ...????????????????????????????????

Υ.Γ. Αυτές δυστυχώς δε πέρασαν ποτέ από τα χέρια μου... με αυτές που με τρελαίνουν δυστυχώς τα κάνω πάντα πουτ@ν@....:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Υ.Γ.2.Παρακαλώ να μου απαντήσετε με σοβαρότητα!!!

ε νομίζω καλά είσαι, φαντάσου να σου άρεσαν οι άντρες κ να έκανες συλλογή από πεταλούδες!!!!

Ζεύκας
06/09/2011, 00:16
κοίτα φίλαι Μενέλαε δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω το θρεντ που έφυγε οπότε θα απαντήσω σ'αυτό.

μεγάλα αγοράκια είμαστε και μας αρέσουν τα κοριτσάκια και τα γρήγορα μηχανάκια... αλλά μη κάνεις καμιά πατάτα και καταντήσεις γλυκοκουτσουλίνι...αμαρτία από το Θεό

γουστάρεις μία τούμπανη μηχανή? ε δε λέει τώρα να τηνε βάζεις μπροστά και να αρχίσεις τις ξερογκαζιές ή να την έχεις να την πλένεις μόνο και να τη βάζεις στην Αριστοτέλους να τη χαζεύεις...

μαλακία

γουστάρεις την ωραία γκομενίτσα? το τρυφερό φουφουδάκι? ε μην την έχεις τώρα να κάνετε βολτούλες δίπλα στο Θερμαϊκό και στο τέλος καταλήξετε σε καμιά παιδική χαρά να κάνετε κούνια μπέλα...

μαλακία

Lioulios
06/09/2011, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
...

+1

...Πού σαι σύ Φίλαι , Χάθηκες από δω . Διακοπές ;

7gibernau
06/09/2011, 01:12
επρεπε να σβηστει ο προβληματισμος του κρυφοgibernauΙκου και να μεινουν μονο οι απαντησεις...

EVI
06/09/2011, 01:33
παλι στην απεξω ειμαι... ποτε δε μου αρεσε γυναικα :sad::lol:

Ζεύκας
06/09/2011, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εδώ απαντήστε όσοι θέλετε στον Μενέλαο, όπως λέει, με σοβαρότητα.

:smokin:

re mi spammarete re :sick: