Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Το παθαίνουμε όλοι η μόνο εγώ...?????

Παλαιό μέλος

Το παθαίνουμε όλοι η μόνο εγώ...?????

Από αρκετά νεαρή ηλικία συνειδητοποίησα ότι δε με συγκινούσαν και πολλά πράγματα σ'αυτή τη ζωή.... για να είμαι πιο συγκεκριμένος μάλλον με συγκινούσαν μόνο δύο... οι γυναίκες και τα μηχανάκια (όχι απαραίτητα με τη σειρά αυτή!!!
    Το κατάλαβα αυτό επειδή όποτε άκουγα εξάτμιση γύρναγα πάντα το κεφάλι να δω τι σκατά είναι αυτό που περνάει και πριν το κάνω πάντα στο μυαλό μου γυρνούσε η το ερωτηματικό.
    Επίσης όποτε έβλεπα μια γυναίκα από 18-ως50+ να αλλάζει σταυροπόδι ενώ φοράει φούστα πάντα έστω και στιγμιαία το βλέμα μου κολλούσε ασυναίσθητα και χωρίς να μπορώ να το ελέγξω τις περισσότερες φορές στο μπούτι αυτό και στο μυαλό μου γυρνούσε ένα άλλο ερωτηματικό.
    Από τότε πέρασαν από τα χέρια μου ικανοποιητικός αριθμός μοτ/των αλλά και γυναικών.Ήταν μερικές όμως οι οποίες με το που τις είδα πάθαινα πλάκα, κολλούσα, δεν ήξερα τι να πω, τρέμαν τα πόδια μου και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά,δάκριζαν τα μάτια μου και χανόταν η γη κάτω από τα πόδια μου...
    Η ερώτηση μου είναι απλή, το παθαίνουμε όλοι αυτό η μόνο μερικοί όπως εγώ...????????????????????????????????

Υ.Γ. Αυτές δυστυχώς δε πέρασαν ποτέ από τα χέρια μου... με αυτές που με τρελαίνουν δυστυχώς τα κάνω πάντα πουτ@ν@....
    Υ.Γ.2.Παρακαλώ να μου απαντήσετε με σοβαρότητα!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εδώ απαντήστε όσοι θέλετε στον Μενέλαο, όπως λέει, με σοβαρότητα.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    to allo thread pou pige?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris777

Φιλε τα ιδια παθαινω και ΄γω....οπως και παρα πολλοι αλλοι...αλλη φαση...σκετη κα@λα να τις καβαλας...... και τις δυο...σχεδον ολες τους εχουν κατι ομορφο.... και ειναι για ενα σκοπο στον κοσμο.....να ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!

Νέο μέλος
    Σαπέλας Παναγιώτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    to allo thread pou pige?
    Εδώ που τα λέμε, εκεί που του άξιζε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2

Re: Το παθαίνουμε όλοι η μόνο εγώ...?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Από αρκετά νεαρή ηλικία συνειδητοποίησα ότι δε με συγκινούσαν και πολλά πράγματα σ'αυτή τη ζωή.... για να είμαι πιο συγκεκριμένος μάλλον με συγκινούσαν μόνο δύο... οι γυναίκες και τα μηχανάκια (όχι απαραίτητα με τη σειρά αυτή!!!
    Το κατάλαβα αυτό επειδή όποτε άκουγα εξάτμιση γύρναγα πάντα το κεφάλι να δω τι σκατά είναι αυτό που περνάει και πριν το κάνω πάντα στο μυαλό μου γυρνούσε η το ερωτηματικό.
    Επίσης όποτε έβλεπα μια γυναίκα από 18-ως50+ να αλλάζει σταυροπόδι ενώ φοράει φούστα πάντα έστω και στιγμιαία το βλέμα μου κολλούσε ασυναίσθητα και χωρίς να μπορώ να το ελέγξω τις περισσότερες φορές στο μπούτι αυτό και στο μυαλό μου γυρνούσε ένα άλλο ερωτηματικό.
    Από τότε πέρασαν από τα χέρια μου ικανοποιητικός αριθμός μοτ/των αλλά και γυναικών.Ήταν μερικές όμως οι οποίες με το που τις είδα πάθαινα πλάκα, κολλούσα, δεν ήξερα τι να πω, τρέμαν τα πόδια μου και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά,δάκριζαν τα μάτια μου και χανόταν η γη κάτω από τα πόδια μου...
    Η ερώτηση μου είναι απλή, το παθαίνουμε όλοι αυτό η μόνο μερικοί όπως εγώ...????????????????????????????????

Υ.Γ. Αυτές δυστυχώς δε πέρασαν ποτέ από τα χέρια μου... με αυτές που με τρελαίνουν δυστυχώς τα κάνω πάντα πουτ@ν@....
    Υ.Γ.2.Παρακαλώ να μου απαντήσετε με σοβαρότητα!!!

ε νομίζω καλά είσαι, φαντάσου να σου άρεσαν οι άντρες κ να έκανες συλλογή από πεταλούδες!!!!
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

κοίτα φίλαι Μενέλαε δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω το θρεντ που έφυγε οπότε θα απαντήσω σ'αυτό.

μεγάλα αγοράκια είμαστε και μας αρέσουν τα κοριτσάκια και τα γρήγορα μηχανάκια... αλλά μη κάνεις καμιά πατάτα και καταντήσεις γλυκοκουτσουλίνι...αμαρτία από το Θεό

γουστάρεις μία τούμπανη μηχανή? ε δε λέει τώρα να τηνε βάζεις μπροστά και να αρχίσεις τις ξερογκαζιές ή να την έχεις να την πλένεις μόνο και να τη βάζεις στην Αριστοτέλους να τη χαζεύεις...

μαλακία

γουστάρεις την ωραία γκομενίτσα? το τρυφερό φουφουδάκι? ε μην την έχεις τώρα να κάνετε βολτούλες δίπλα στο Θερμαϊκό και στο τέλος καταλήξετε σε καμιά παιδική χαρά να κάνετε κούνια μπέλα...

μαλακία

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ...
    +1

...Πού σαι σύ Φίλαι , Χάθηκες από δω . Διακοπές ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    επρεπε να σβηστει ο προβληματισμος του κρυφοgibernauΙκου και να μεινουν μονο οι απαντησεις...
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παλι στην απεξω ειμαι... ποτε δε μου αρεσε γυναικα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εδώ απαντήστε όσοι θέλετε στον Μενέλαο, όπως λέει, με σοβαρότητα.

re mi spammarete re

Παρόμοια θέματα

1. ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ??
    από nickpar στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 09:53
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 09:00
  3. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 06:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ