Σύνδεση

View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

Σελίδες : 1 [2] 3

mars696
29/10/2011, 11:19
Σαν μπουρι κι εγω εχω αρχισει εδω και καποιες μερες ητ.
Θελω να ρωτησω τους γνωστες ομως:
Εχω ενα υγρο αναπληρωσης που ειναι σχετικα βαρυ για μενα σε νικοτινη,υπαρχει καποιο υγρο αναμειξης ωστε να χαμηλωσει η περιεκτικοτητα???Μη παει χαμενο....
Παντως την δουλεια του την κανει....:beer: :beer:

7gibernau
29/10/2011, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Εδώ κάτι ακούστηκε για κάτι μάγκες που βάλανε,αλλά τους περιμένουνε ακόμα να ξενερώσουνε για να μας πούνε..:smokin: Ακόμα;;;;;;;;

daz
29/10/2011, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Σαν μπουρι κι εγω εχω αρχισει εδω και καποιες μερες ητ.
Θελω να ρωτησω τους γνωστες ομως:
Εχω ενα υγρο αναπληρωσης που ειναι σχετικα βαρυ για μενα σε νικοτινη,υπαρχει καποιο υγρο αναμειξης ωστε να χαμηλωσει η περιεκτικοτητα???Μη παει χαμενο....
Παντως την δουλεια του την κανει....:beer: :beer:

Ναι. Παίρνεις το ίδιο χωρίς νικοτίνη και τα αναμειγνύεις σε ότι ποσοστό θέλεις. Βασικά μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε υγρό δεν έχει νικοτίνη αλλά αν μπερδέψεις αρώματα δεν ξέρω τι θα βγει. :lol:

daz
29/10/2011, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Ακόμα;;;;;;;;

Νομίζω πως αυτή είναι και η απάντησή σου. Τόσος καιρός πέρασε, δεν μπορεί να μην είναι καλό! :lol:

mars696
29/10/2011, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ναι. Παίρνεις το ίδιο χωρίς νικοτίνη και τα αναμειγνύεις σε ότι ποσοστό θέλεις. Βασικά μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε υγρό δεν έχει νικοτίνη αλλά αν μπερδέψεις αρώματα δεν ξέρω τι θα βγει. :lol:

Το θεμα ειναι οτι για την συγκεκριμενη γευση υπαρχει μονο high σε νικοτινη,αλλιως θα ηταν ευκολα τα πραγματα.
Ισως αν το αραιωσω με μια VG βαση???

7gibernau
29/10/2011, 13:09
Νομίζω πως αυτή είναι και η απάντησή σου. Τόσος καιρός πέρασε, δεν μπορεί να μην είναι καλό! :lol: καλη φαση!!!

taskon
29/10/2011, 14:11
Το θεμα ειναι οτι για την συγκεκριμενη γευση υπαρχει μονο high σε νικοτινη,αλλιως θα ηταν ευκολα τα πραγματα.
Ισως αν το αραιωσω με μια VG βαση???

τι εννοεις oti εχει τελειωσει to χωρις νικοτινη, γιατι να μην βγαινει καθολου μου φαινεται δυκολο. και αυτο με το vg γινεται αλλα εισαι σιγουρος οτι η βαση του ειναι vg και οxi pg?

daz
29/10/2011, 14:45
Οκ τώρα μιλάτε κινέζικα. Σαν να ακούω κάποιον να περιγράφει τις περιπέτειες του σε παιχνίδι rpg είναι. :bawl:

mars696
29/10/2011, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
τι εννοεις oti εχει τελειωσει to χωρις νικοτινη, γιατι να μην βγαινει καθολου μου φαινεται δυκολο. και αυτο με το vg γινεται αλλα εισαι σιγουρος οτι η βαση του ειναι vg και οxi pg?

Ναι, δεν υπαρχει αποθεμα εδω και πολυ καιρο,αλλα η συγκεκριμενη γευση μου αρεσει,για αυτο και ψαχνομαι.Για την βαση του ,οχι δεν ειμαι σιγουρος,το πιο πιθανο μαλλον ειναι και vg kai pg.
Απλα σκεφτομουν αφου ετσι οπως ειναι εχει αρκετο "χτυπημα" στο λαιμο να εβαζα μονο vg για πιο πολυ ντουμανι.
υγ: Δεν εχω δοκιμασει αλλη φορα αναμειξη και ισως λεω κατι λαθος,γι αυτο αν ξερεις με διορθωνεις!!:beer: :beer:

mars696
29/10/2011, 14:52
Οκ τώρα μιλάτε κινέζικα. Σαν να ακούω κάποιον να περιγράφει τις περιπέτειες του σε παιχνίδι rpg είναι. :bawl:

:look: κι εγω ετσι τα ακουγα στην αρχη....συνηθεια ειναι!!!:lol: :lol:

CBF- stratis
29/10/2011, 14:56
καπνιζα 36 χρονια ασταματητα.........προβλημα στεφανιαιας νοσου με αναγκασε να τπ κοψω.......αντεξα μια βδομαδα μονο...........ξανακαπνισα για 2 μηνες και μετα ξεκινησα το ηλεκτρικο τσιγαρο........ατμιζω εδω και 2 εβδομαδες ( με την εγκριση του καρδιολογου μου!!!!!!) χωρις να βαλω τσιγαρο στο στομα μου........δεν το θελω το τσιγαρο , αλλα δεν μπορω και να σταματησω το μηχανημα προς το παρον.........περπαταω κιολας καλυτερα απο πριν......ανεβαινω καλυτερα σκαλοπατια κλπ κλπ......κανω 9αρα νικοτινη και με καλυπτει αρκετα θα ελεγα....η καταναλωση μου ομως σε υγρα δεν ειναι κατω απο 5-6 ml την ημερα.....τουλαχιστον δεν καπνιζω.......

Tpap
29/10/2011, 15:01
...ρε ανάφτε καμιά πίπα λέμε και αφήστε τους ατμούς... ΗΜΑΡΤΟΝ...!!

238751

nikos_abel
30/10/2011, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...ρε ανάφτε καμιά πίπα λέμε και αφήστε τους ατμούς... ΗΜΑΡΤΟΝ...!!

Ωχ, κι άλλος καπνοσυριγγιστής!!!

Ο πακετάνιος δε μου επιτρέπει να αναπτύξω το θέμα, έχε χάρη :lol:

nikonian
31/10/2011, 12:46
Κλείνω ένα μήνα και γουστάρω.
Κάνω κανα στριφτό που και που, αλλά δε μου λείπει καθόλου. Έχω καταβολευτεί με το ηλ/κο.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Όμως να μην παραμυθιάζω τον κόσμο. Δεν έχω δει καμιά απολύτως διαφορά στο περπάτημα, την ανανοή κλπ

taskon
31/10/2011, 13:36
Ναι, δεν υπαρχει αποθεμα εδω και πολυ καιρο,αλλα η συγκεκριμενη γευση μου αρεσει,για αυτο και ψαχνομαι.Για την βαση του ,οχι δεν ειμαι σιγουρος,το πιο πιθανο μαλλον ειναι και vg kai pg.
Απλα σκεφτομουν αφου ετσι οπως ειναι εχει αρκετο "χτυπημα" στο λαιμο να εβαζα μονο vg για πιο πολυ ντουμανι.
υγ: Δεν εχω δοκιμασει αλλη φορα αναμειξη και ισως λεω κατι λαθος,γι αυτο αν ξερεις με διορθωνεις!!:beer: :beer:

Γινεται μια χαρα, απλα καντο σταδιακά κρατωντας σημειωση το ποσο βαζεις.:beer:

Nikoskazer2000
02/11/2011, 20:50
Απο καλό φίλο & ενα γνωστό: ναι, κάνει δουλεία και στην τελική τους πάει και πιο οικονομικά.
(εγω δεν ξέρω - δεν είμαι καπνιστής)
Και οι δυο τους τώρα πια καπνίζουν με 0% νικοτίνη, οπότε υποθέτω πως τους έμεινε μόνο το ψυχολογικό εμπόδιο να υπερνικήσουν.

Καλή δύναμη. :sun:

THEOD
18/11/2011, 09:55
Μιας και υπάρχει το thread να ενημερώσω λοιπόν τους συνάδελφους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους του παρόντος βρωμοφόρουμ, ότι ξεκινάνω μια νεα επιχειρηματική δραστηριότητα με αντικείμενο το ηλ. τσιγάρο.

Πρόκειται για ένα μαγαζί λιανικής. Ένα από τα πρώτα πραγματικά-φυσικά μαγαζιά λιανικής στην Ελλάδα με μόνο και αποκλειστικό αντικείμενο το Ηλ. τσιγάρο. Φιλοδοξώ να εξελιχθεί σε ένα ζεστό στέκι τόσο παλιών και έμπειρων συναδέλφων-ατμιστών, όσο και νέων υποψήφιων χρηστών όπου εκεί θα μπορούν να λύσουν τις όποιες απορίες τους και επιπλέον να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επί του πρακτέου προιόντα, γεύσεις κλπ πριν προβούν στην αγορά τους.

Για ευνόητους λόγους έχω προβλέψει και άνετο μοτοπάρκινγκ :D

Το μαγαζί θα ξεκινήσει την λειτουργία του την Τετάρτη 23/11 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Για να μην κάνω παραπέρα κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ, όποιος επιθυμεί λεπτομέρειες (διεύθυνση, τηλ, κλπ) ας ρίξει ενα πμ

makis206
18/11/2011, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μιας και υπάρχει το thread να ενημερώσω λοιπόν τους συνάδελφους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους του παρόντος βρωμοφόρουμ, ότι ξεκινάνω μια νεα επιχειρηματική δραστηριότητα με αντικείμενο το ηλ. τσιγάρο.

Τα καλύτερα να ευχηθώ Θανάση με μια ερώτηση, θα ασχοληθείς και με τις online καταστάσεις για να τό'χουμε στα υπόψιν εμείς οι μακρυνοί;

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι όπως καταλάβατε, σε μια βδομαδούλα κλείνουμε δίμηνο λέμε.:D

Και μια προσωπική άποψη, μετά από διάφορες μικροπεριπέτειες με τα δοχειάκια καταστάλαξα στα Dual Coils Cartomizers (αυτά με το βαμβάκι) και μου λύθηκαν όλα τα θεματάκια μικροδιαρροών, καθαρισμών και ψιλοσπαστικών αναγεμισμάτων. Και πιο οικονομικά βέβαια μιας και το σύνολο ατμοποιητή-δοχείου έπαιζε γύρω στα 10-11ευρώ ενώ στο Cartomizer ξεμπερδεύεις με μόλις 5,5, δεν κακό ε; Και μικρότερες πιθανότητες καψίματος ατμοποιητή, πράγμα που εύκολα στέλνει έναν καινούργιο στα σκουπίδια!:winka:

Με δύο cartomizers των 5,5 ευρώ ξεμπέρδεψα για όλο το μήνα, βάλε κι ένα υγρό Halo 30ml των 20ευρώ κι έτσι με μόλις 30κάτι-ψίχουλα έπεσα εύκολα στο 1/3 απ'όσο ξόδευα στα τσιγάρα.

:p

DimChios
18/11/2011, 10:28
οσο πατε και με πειθετε!

Εδω και καιρο το σκεφτομαι αλλα δεν το αποφασιζω... και ως γνωστον, αν δεν κανεις κατι που σου εχει μπει στο μυαλο, γινεται απωθημενο!

Απλα δεν ειμαι 100% βεβαιος. ποιος ειναι ομως?

Καλες δουλειες Θανο, ολο και περισσοτεροι το γυρνανε και νομιζω πως ειναι και οικονομικο το θεμα!

Οντως Μακη, με μεσο ορο 1 πακετο τη μερα καποιος φτανει τα 110€+ το μηνα... ειναι διαφορα οσο να πεις!

ενημερωσε ρε φιλε για το που ειναι το μαγαζι, και τι ωρες θα εισαι ανοιχτος!
Μακαρι ολα να πανε οπως τα περιμενεις!

:wave2:

makis206
18/11/2011, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οσο πατε και με πειθετε!

Εσύ καλύτερα να μην το αρχίσεις γιατί αν σε πιάσει αυτό που λένε περί καλύτερης σεξουαλικής δραστηριότητας θα μας πηγαίνεις τοίχο τοίχο. Άσε να υπάρχει κάτι να σε φρενάρει λέμεεεεε...:lol:

DimChios
18/11/2011, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ καλύτερα να μην το αρχίσεις γιατί αν σε πιάσει αυτό που λένε περί καλύτερης σεξουαλικής δραστηριότητας θα μας πηγαίνεις τοίχο τοίχο. Άσε να υπάρχει κάτι να σε φρενάρει λέμεεεεε...:lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:blush:

Να παραγγειλω 5-6 αμα ειναι ετσι!

:bawl: :bawl: :bawl:

THEOD
18/11/2011, 10:40
γιατί αν σε πιάσει αυτό που λένε περί καλύτερης σεξουαλικής δραστηριότητας

Εμένα πάντως δεν με έχει πιάσει αυτό... :sad: :sad: :sad:

makis206
18/11/2011, 10:42
Εμένα πάντως δεν με έχει πιάσει αυτό... :sad: :sad: :sad:

Έχεις τρεχάματα τώρα γι'αυτό, μόλις ηρεμίσεις θα τρέχουν άλλοι σου λέω :lol:

sniper
18/11/2011, 10:47
... ηρεμίσεις ...

:eyepop: :sad:

DimChios
18/11/2011, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

του χει μεινει απο το "ατμισεις"

:bigcry: :bigcry:

makis206
18/11/2011, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Είμαι μλκς :lol:

georgeboy
18/11/2011, 12:11

Πρόκειται για ένα μαγαζί λιανικής. Ένα από τα πρώτα πραγματικά-φυσικά μαγαζιά λιανικής στην Ελλάδα με μόνο και αποκλειστικό αντικείμενο το Ηλ. τσιγάρο. Φιλοδοξώ να εξελιχθεί σε ένα ζεστό στέκι τόσο παλιών και έμπειρων συναδέλφων-ατμιστών, όσο και νέων υποψήφιων χρηστών όπου εκεί θα μπορούν να λύσουν τις όποιες απορίες τους και επιπλέον να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επί του πρακτέου προιόντα, γεύσεις κλπ πριν προβούν στην αγορά τους.

Το μαγαζί θα ξεκινήσει την λειτουργία του την Τετάρτη 23/11 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Για να μην κάνω παραπέρα κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ, όποιος επιθυμεί λεπτομέρειες (διεύθυνση, τηλ, κλπ) ας ρίξει ενα πμ
Θάνο σου εύχομαι οτι καλύτερο στο νεο,αρκετά ελπιδοφόρο για μένα,εγχείρημα.Εχω ξεκινήσει και γω το η.τ εδω και λίγο καιρό,μιας και κάπνιζα τα αντερά μου,2-2.5 πακέτα ημερησίως,και θεωρώ οτι ειναι η καλύτερη επένδυση στην υγεία μου πρώτα και μετά στην τσέπη μου.Ήδη εχω κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσα και έμειναν και για να πάρω καινούργια πατούμενα στη μηχανή!:).Ελπίζω οτι απο δω και στο εξής οτι χρειαστώ σε υγρά και ανταλλακτικά για το ego-t μου να μπορώ να τα προμηθευτώ απο σένα που είσαι δικό μας παιδί!:).Εννοείται οτι ο καφές και η ενημέρωση είναι δωρεάν,έτσι?;) :lol:

THEOD
18/11/2011, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
Εννοείται οτι ο καφές και η ενημέρωση είναι δωρεάν,έτσι?;) :lol:

Από ενημέρωση να φαν κι οι κότες :lol:

Από καφέ μόνο κανέναν γαλλικούλι...Για ακριβούς φρεντοκαπουτσινοεσπρέσσο.... δεν βγαίνω... :rotflmao:

Operater
18/11/2011, 16:21
theod :beer: :beer: καλή αρχή ρε φίλε! :beer: :beer:

mars696
18/11/2011, 16:37
Theod καλη αρχη και καλες δουλειες και απο μενα!
Αν ανοιξεις και κανα e-shop σφυρα!
Φτιαξε και να επισκευασιμο ατμο γιατι δεν παει αλλο λεμεεεεεε!!!:beer: :beer::rotflmao: :rotflmao:

spyrval
18/11/2011, 19:13
Τα καλύτερα να ευχηθώ Θανάση με μια ερώτηση, θα ασχοληθείς και με τις online καταστάσεις για να τό'χουμε στα υπόψιν εμείς οι μακρυνοί;

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι όπως καταλάβατε, σε μια βδομαδούλα κλείνουμε δίμηνο λέμε.:D

Και μια προσωπική άποψη, μετά από διάφορες μικροπεριπέτειες με τα δοχειάκια καταστάλαξα στα Dual Coils Cartomizers (αυτά με το βαμβάκι) και μου λύθηκαν όλα τα θεματάκια μικροδιαρροών, καθαρισμών και ψιλοσπαστικών αναγεμισμάτων. Και πιο οικονομικά βέβαια μιας και το σύνολο ατμοποιητή-δοχείου έπαιζε γύρω στα 10-11ευρώ ενώ στο Cartomizer ξεμπερδεύεις με μόλις 5,5, δεν κακό ε; Και μικρότερες πιθανότητες καψίματος ατμοποιητή, πράγμα που εύκολα στέλνει έναν καινούργιο στα σκουπίδια!:winka:

Με δύο cartomizers των 5,5 ευρώ ξεμπέρδεψα για όλο το μήνα, βάλε κι ένα υγρό Halo 30ml των 20ευρώ κι έτσι με μόλις 30κάτι-ψίχουλα έπεσα εύκολα στο 1/3 απ'όσο ξόδευα στα τσιγάρα.

:p

Μάκη για να καταλάβω γιατί κι εγώ μετά από 25 χρόνια κάπνισμα είμαι στο τσακ να πάρω ηλεκτρονικό. Για συσκευή σκέφτηκα το Hybrid της Nobacco και με αυτό που λες μάλλον μου ενισχύεις την άποψη. Αλλά σκέφτομαι, το γέμισμα είναι εύκολο όταν είσαι εκτός σπιτιού. Κουβαλάς μπουκαλάκια, λύνεις, γεμίζεις?

georgeboy
18/11/2011, 19:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Μάκη για να καταλάβω γιατί κι εγώ μετά από 25 χρόνια κάπνισμα είμαι στο τσακ να πάρω ηλεκτρονικό. Για συσκευή σκέφτηκα το Hybrid της Nobacco και με αυτό που λες μάλλον μου ενισχύεις την άποψη. Αλλά σκέφτομαι, το γέμισμα είναι εύκολο όταν είσαι εκτός σπιτιού. Κουβαλάς μπουκαλάκια, λύνεις, γεμίζεις? [/QUφιλαρακι για να μην πετας ασκοπα χρηματα απο δω κι απο κει μεχρι να κατασταλαξεις,ψαξου λιγο,αφιερωσε λίγο χρόνο να ενημερωθείς και μετά προχωράς στην αγορά του η.τ.απο κει ξεκίνησα και γω και τελικά κατέληξα στο ego-t με το τάνκ σύστεμ. και με το 510 σπείρωμα.θα με θυμηθείς!:smilea: :wave2:

georgeboy
18/11/2011, 19:35
Από ενημέρωση να φαν κι οι κότες :lol:

Από καφέ μόνο κανέναν γαλλικούλι...Για ακριβούς φρεντοκαπουτσινοεσπρέσσο.... δεν βγαίνω... :rotflmao: συμβιβάζομαι και με ελληνικό βρε συ!ούτως η αλλως θα ερθω για να σε δω και να μου λύσεις κάποιες απορίες που εχω μιας και είμαι στραβάδι οσον αφορά το η.τ.το αντίθετο δλδ απο τη μηχανή!:D :rotflmao:

CBF- stratis
19/11/2011, 18:50
Να κανω μια προταση;;;;;;

Φτιαξε κανενα συστημα να μπαινει στο κρανος και να ατμιζουμε............θα τα κονομησεις!!!!!!!

Σημερα κλεινω ενα μηνα ατμισμα...........μετα απο 36 χρονια τσιγαρο!!!!!!!!!!

daz
19/11/2011, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF- stratis
Να κανω μια προταση;;;;;;

Φτιαξε κανενα συστημα να μπαινει στο κρανος και να ατμιζουμε............θα τα κονομησεις!!!!!!!

Σημερα κλεινω ενα μηνα ατμισμα...........μετα απο 36 χρονια τσιγαρο!!!!!!!!!!

Πάρε τσιγάρο με μικρή μπαταρία και εντουράδικο κράνος. :smokin:

Να δω κάποιον με cbf να βγάζει καπνούς απ' το κεφάλι και... :lol: :lol: :lol:

Julius
22/11/2011, 14:03

Θανάση καλές πωλήσεις φίλε :beer: :beer: :beer:

Εύχομαι να σώσεις πολύ κόσμο από την μαλακία αυτή.

Για δώσε διεύθυνση γιατί έχω και εγώ δυο υποψήφιους πελάτες :evil:

Stabak
22/11/2011, 14:40
Παιδες, επειδη μετα απο 20 χρονια δυνατου καπνισματος και τα τελευταια 4 κομμενο μαχαίρι, σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.... τι λετε; Αξιζει ο ατμος για εισαγωγη χωρις τις υπόλοιπες βλαβερες συνεπειες πισσα κλπ;;;

mars696
22/11/2011, 14:49
Μετα απο τετοιο ΒΗΜΑ γιατι να ξαναμπεις σε αυτη την διαδικασια?
Αφου το εχεις κοψει 4 χρονια σημαινει οτι εισαι αρκετα δυνατος ωστε να συνεχισεις ετσι:winka:
Παντως μην ξαναγυρισεις στο κανονικο.
Αν ντε και καλα θες κατι τοτε το ητ ειναι η λυση.:wave2:

THEOD
22/11/2011, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Παιδες, επειδη μετα απο 20 χρονια δυνατου καπνισματος και τα τελευταια 4 κομμενο μαχαίρι, σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.... τι λετε; Αξιζει ο ατμος για εισαγωγη χωρις τις υπόλοιπες βλαβερες συνεπειες πισσα κλπ;;;

Φίλε μου εγώ από σήμερα έχω μαγαζί και πουλάω ηλεκτ. τσιγάρο και όπως καταλαβαίνεις θα είχα κάθε λόγο να σου το συστήσω.
Παρ' όλα αυτά είναι κρίμα μετά από 4 χρόνια πλήρους αποχής να ξαναμπλέξεις με οτιδήποτε σχετικό με το τσιγάρο... Εδώ άλλοι κάνουν τεράστιο αγώνα για να καταφέρουν αυτό που κατάφερες εσύ, και εσύ θα βγάλεις τα ματάκια σου με τα χεράκια σου ? Μια χαρά δεν είσαι χωρίς αυτό ? Χέστο το ρημάδι...

THEOD
22/11/2011, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Θανάση καλές πωλήσεις φίλε :beer: :beer: :beer:

Για δώσε διεύθυνση γιατί έχω και εγώ δυο υποψήφιους πελάτες :evil:

Ευχαριστώ φίλε... Από το στόμα σου και στου...Παπαδήμου το αυτί :lol:

Από σήμερα ξεκίνησα λέμε... :a013:

Έχεις πμ για διεύθυνση και τα σχετικά...

kawasaki ZX-12
22/11/2011, 20:58
εγω παιδες μετα απο 15 μερες χρησης ηλεκτρονικου τσιγαρου εκοψα και τα 2 απο την κυριακη που μας περασε !!!!!!

ακομα δεν το εχω πιστεψει αλλα δεν μου λειπει καθολου!!!!!!

να πω οτι καπνιζω 11 χρονια 2 πακετα την μερα στανταρ!!!!!

ας ελπισουμε πως θα κρατησει

DimChios
05/12/2011, 09:46
:D

από το Σάββατο το μεσημερι οπου επισκεύθηκα το μαγαζί του Θανάση (δυστυχως δεν ηταν εκει ο ιδιος) :sad: και μετα τα ψωνια που εκανα... δεν μου λειπει (αντε, ελαααααααχιστα) το κανονικό και μαζί με τη Χαρα δεν εχουμε νοιωσει την αναγκη του!
Αφού πέρασε και το τέστ του μετά φαγητο, με τον καφέ τον πρωινό και άλλα τετοια... μας βλέπω σε πολύ καλό δρόμο!

Αϊντε... αγάντααααααααα!

:smokin: :smokin: ΟΥΠΣ! Σορρυ! :blush: :lol: :lol:

THEOD
05/12/2011, 10:08
από το Σάββατο το μεσημερι οπου επισκεύθηκα το μαγαζί του Θανάση (δυστυχως δεν ηταν εκει ο ιδιος) :sad: και μετα τα ψωνια που εκανα... δεν μου λειπει (αντε, ελαααααααχιστα) το κανονικό και μαζί με τη Χαρα δεν εχουμε νοιωσει την αναγκη του!
Αφού πέρασε και το τέστ του μετά φαγητο, με τον καφέ τον πρωινό και άλλα τετοια... μας βλέπω σε πολύ καλό δρόμο!

Ααααα...μου είπανε για έναν περιέργο που πέρασε αλλά δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ :lol: :rotflmao:

Δυστυχώς ένα θλιβερό καθήκον με ανάγκασε εκτάκτως να βρίσκομαι εκτός Αθηνών το ΣΚ

Προς αποζημίωση, την επόμενη φορά που θα σε βγάλει ο δρόμος (είμαι εκεί συνήθως 2-3 ώρες κάθε πρωί και σίγουρα κάθε απόγευμα και Σάβατα) κερνάω καφέ και "περίεργες" τζούρες :cool:

DimChios
05/12/2011, 10:12
Ααααα...μου είπανε για έναν περιέργο που πέρασε αλλά δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ :lol: :rotflmao:

Δυστυχώς ένα θλιβερό καθήκον με ανάγκασε εκτάκτως να βρίσκομαι εκτός Αθηνών το ΣΚ

Προς αποζημίωση, την επόμενη φορά που θα σε βγάλει ο δρόμος (σίγουρα κάθε απόγευμα είμαι εκεί) κερνάω καφέ και "περίεργες" τζούρες :cool:

ενημερωθηκα! Τα συλληπητηρια μου. :sad:

Ειπα και στο Μαριο, μονο Σαββατα θα μπορω να περναω λογω ωραριου δουλειας.
Βεβαια, αν ξεμεινω ΕΚΤΑΚΤΩΣ ενδιαμεσα απο υγρα... θα σας απατησω! :blush: :lol:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

makis206
05/12/2011, 10:13
Αϊντε... αγάντααααααααα!
:smokin: :smokin: ΟΥΠΣ! Σορρυ! :blush: :lol: :lol:

Λοιπόν κοίτα να δεις εγώ τι έπαθα σήμερα κιόλας, μετά βέβαια από αρκετό σπασ@@διασμα περί "υγρών στον πνεύμονα" με την εκτεταμένη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και δεν συμμαζεύεται.. μετά από 2,5 μήνες χρήσης μόνο ηλεκτρονικού τσιγάρου αποφάσισα (σήμερα ξαναλέω) να πάρω ένα πακέτο κανονικά, τα Καρέλια δηλαδή που έκανα κι έκοψα πριν από 2,5 μήνες.

Λοιπόν παλίκαροι άναψα το πρώτο, έκανα δυο τζούρες... όπως ήταν πέταξα το τσιγάρο και το πακέτο στα σκουπίδια.

Έπεσα σε ένα ψιλοδίλλημα, το ηλεκτρονικό το απολαμβάνω αλλά μάλλον θα πρέπει να ελαττώσω τη χρήση του, το κανονικό δεν φαίνεται να το γουστάρω καθόλου πια. Απ'την άλλη όμως δεν παίζει να χρησιμοποιώ λιγότερο το ηλεκτρονικό, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι τό'χω πιπίλα όλη μέρα στο στόμα. Για οριστικό κόψιμο όλων ουδείς λόγος..

Τι στον Χάρρυ, να πάρω ναργιλέ;:lol:

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι διαπίστωσα πως το κανονικό μου φέρνει αναγούλα πια, κάτι είναι και αυτό. Βλέπουμε..

:beer:

nikos_abel
05/12/2011, 10:18

Τι στον Χάρρυ, να πάρω ναργιλέ;:lol:

Δεν κακό, αλλά είναι υπερβολικά μπελαλίδικο όταν είσαι εκτός σπιτιού.
Τη λύση την έχω πει πιο πάνω.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι διαπίστωσα πως το κανονικό μου φέρνει αναγούλα πια, κάτι είναι και αυτό. Βλέπουμε..

Το σιχαμένο όντως είναι χάλια, βρωμάει απίστευτα, καλά που το κατάλαβες

THEOD
05/12/2011, 10:24
Μάκη... Το διάστημα των 2-4 μηνών που βρίσκεσαι τώρα είναι το πιο επικίνδυνο για πισωγύρισμα.
Εκεί έχει παρατηρηθεί μια πρώτη ψυχολογική κόπωση και πολλοί πέφτουν στην παγίδα. Αν το ξεπεράσεις τότε αποχαιρετάς μάλλον για πάντα το κανονικό.
Μην πολυπαίρνεις στα σοβαρά τις μπαρούφες που ακούγονται δε-αρ.
Απλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή θέλει κι αυτό την ρέγουλά του. Αν καταφέρεις να σταθεροποιηθείς στα 2 έως 3 ml την ημέρα είσαι άρχοντας ... :wave2:

makis206
05/12/2011, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δεν κακό, αλλά είναι υπερβολικά μπελαλίδικο όταν είσαι εκτός σπιτιού.
Τη λύση την έχω πει πιο πάνω.

Νικόλα προτιμώ να μου λένε περί βρεγμένων πνευμόνων παρά για θέματα σεξουαλικότητας με τη μετάβασή μου στις πίπες.. αν πεθάνω ας πεθάνω άντρας..:lol:

Αστειεύομαι βέβαια.:beer:

Το σιχαμένο όντως είναι χάλια, βρωμάει απίστευτα, καλά που το κατάλαβες

Όντως, μια βδομάδα γυροφέρνω στο μυαλό την αγορά κανονικού τσιγάρου αλλά σήμερα πήρα την απόφαση, εντέλει χαίρομαι που έσβησε τόσο εύκολα η "ιδέα".. γιατί περί ιδέας επρόκειτο κι όχι κάποιας στέρησης.:winka:

makis206
05/12/2011, 10:34
Μάκη... Το διάστημα των 2-4 μηνών που βρίσκεσαι τώρα είναι το πιο επικίνδυνο για πισωγύρισμα.
Εκεί έχει παρατηρηθεί μια πρώτη ψυχολογική κόπωση και πολλοί πέφτουν στην παγίδα. Αν το ξεπεράσεις τότε αποχαιρετάς μάλλον για πάντα το κανονικό.
Απλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή θέλει κι αυτό την ρέγουλά του. Αν καταφέρεις να σταθεροποιηθείς στα 2 έως 3 ml την ημέρα είσαι άρχοντας ... :wave2:

Εκεί παίζω Θανάση, άντε τις "μεγάλες" μέρες να φτάσω τα 4ml οπότε θεωρώ ότι είμαι οκ προς το παρόν.

Το ευχάριστο ξαναλέω είναι το ότι το κανονικό δεν μου έλειψε στιγμή, δεν το χρειάστηκε ποτέ ο οργανισμός μου για να το κάνω πιο κατανοητό, σήμερα μάλιστα το σιχάθηκα περισσότερο απ'όταν το αντικατέστησα με το ηλεκτρονικό!:winka:

Στο οριστικό κόψιμο είναι που κόπτωμαι..:lol: :beer:

nikos_abel
05/12/2011, 10:36
Νικόλα προτιμώ να μου λένε περί βρεγμένων πνευμόνων παρά για θέματα σεξουαλικότητας με τη μετάβασή μου στις πίπες.. αν πεθάνω ας πεθάνω άντρας..:lol:

Αστειεύομαι βέβαια.:beer:

Αστειεύεσαι ότι είσαι άνδρας;
Ότι θα πεθάνεις;
Ότι θα πεθάνεις άνδρας;
Όλα τα παραπάνω;

Όντως, μια βδομάδα γυροφέρνω στο μυαλό την αγορά κανονικού τσιγάρου αλλά σήμερα πήρα την απόφαση, εντέλει χαίρομαι που έσβησε τόσο εύκολα η "ιδέα".. γιατί περί ιδέας επρόκειτο κι όχι κάποιας στέρησης.:winka:

Αν αντέξεις να "κλέβεις" καμμιά φορά χωρίς να κολλάς εντάξει.

Αν όχι, μακρυά κι αλλάργα.

Για χόμπυ, αφού ξεφύγεις από την εξάρτηση τη νικοτίνης, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές.

DimChios
05/12/2011, 10:41

εν τω μεταξυ προσπαθω να θυμηθω ολα αυτα τα νουμερα που διαβαζω και που μου ειπαν! :lol:

2-3ml που λες, εννοεις 2-3 γεμισματα? 1ml δεν ειναι το γεμισμα?

Ρε σεις, ειμαι στo 1,5ml, βία 2 ως τωρα! Καλα ειμαι δλδ?

Και με 18mg μίξη με 8mg... :rolleyes:

makis206
05/12/2011, 10:48
Αστειεύεσαι ότι είσαι άνδρας;
Ότι θα πεθάνεις;
Ότι θα πεθάνεις άνδρας;
Όλα τα παραπάνω;

Για όλα εκτός το "άντρας" βέβαια..:lol:

Αν αντέξεις να "κλέβεις" καμμιά φορά χωρίς να κολλάς εντάξει.
Αν όχι, μακρυά κι αλλάργα.
Για χόμπυ, αφού ξεφύγεις από την εξάρτηση τη νικοτίνης, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι κανονικό τσιγάρο δεν θέλω να ξαναβάλω στο στόμα, το μόνο που μου αρέσει σ'αυτό το πράγμα είναι η φάση του ανάμματος, το κάψιμο του τσιγαρόχαρτου, το πάτημα της γόπας (όχι μέσα σε στρατόπαιδο :lol: ). Πράγματα εικονικά δηλαδή, που βλέπω δεξιά κι αριστερά και με κάνει να αισθάνομαι λίγο άκυρος όταν βάζω το ηλεκτρονικό στο στόμα. Όλα αυτά ξεπερνιώνται εύκολα πάντως όταν έρχονται στο μυαλό όλα τα βλαβερά και αηδιαστικά του κανονικού, έτσι δεν πάει; Για μένα σίγουρα και πίστεύω μάλιστα ότι έτσι θα παραμείνει.

Γι'αυτό και το "βλέπουμε"..:lol: :beer:

makis206
05/12/2011, 10:49
εν τω μεταξυ προσπαθω να θυμηθω ολα αυτα τα νουμερα που διαβαζω και που μου ειπαν! :lol:

Λίγο κάνεις ρε, αύξησέ το..!:lol:

Μείνε εκεί λέμεεεεε....:winka: :beer:

THEOD
05/12/2011, 10:56

To tank τύπου Α σαν κι αυτό που πήρες έχει θεωρητική χωριτικότητα 1,1 ml
Στην πράξη επειδή δεν το περιμένεις να αδειάσει τελείως και δεν γεμίζεις μέχρι να ξεχειλήσει, κάθε γέμισμα είναι περίπου 0,8-0,85 ml

Αν το επίπεδο νικοτίνης σου πέφτει σωστό, ο μέσος καπνιστής (εννοώ τον μέσο καπνιστή των 30-35 τσιγάρων ημερησίως) καλύπτεται με 3 έως max 4 γεμίσματα την ημέρα - δηλαδή με 2,5 -3 ml υγρού.

Την πραγματική κατανάλωσή σου σε υγρά θα την δείς μετά την 1η-2η εβδομάδα. Οι πρωτάρηδες τις περισσότερες φορές έχουν στην αρχή "περίεργες" καταναλώσεις με έντονες διακυμάνσεις και προς τα πάνω και προς τα κάτω...

Υπάρχει και η παγίδα να σου κάτσει γεύση που γουστάρεις και τότε ατμίζεις όχι γιατί χρειάζεσαι νικοτίνη αλλα γιατί το χρησιμοποιέις σαν γλειφιντζούρι... Μην πέσεις σε αυτήν.
Ατμίζεις 2-3 καλές τζούρες μόνο όταν αισθάνεσαι την έλλειψη της νικοτίνης και το αφήνεις κάτω - δεν το έχεις συνέχεια στα χέρια σαν παιχνίδι... :wave2:

DimChios
05/12/2011, 10:58
:a30: :a30: :a30: :a30: :a25: :a25: :a25: :a25:

jpag
05/12/2011, 11:07
θαναση μας εχεις κανει να τσακοθουμε με ολο τον κοσμο λεμεεεεεεεεεεε

ο περιπτερας δε μου μιλαει (Θα φταει που περναω διπλα του και ρουφαω επιδεικτικα!!!):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οι πελατες στο "μαγαζι" μου βρωμανε τσιγαριλα

τα μαγαζια πλεον ειναι σαν τεκες βγαινω εξω καθε τρεις και λιγο να ανασανω
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

η 24 αρα τελειωσε και παω για ενδοφλεβια!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios

μην καθεσαι να ασχολεισαι απο τωρα με νουμερα και μπερδεματα

βρες ενα υγρο να σε ικανοποιει να μην ξαναγυρισεις στο κανονικο και ολα τα αλλα τα ρυθμιζεις με τον καιρο

Cpt. Haddock
05/12/2011, 11:09
Γιατι απλά δεν το κόβετε να ξεμπερδέυετε? :smokin:

THEOD
05/12/2011, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατι απλά δεν το κόβετε να ξεμπερδέυετε? :smokin:

Ααααα...πανεύκολο...εγώ το έχω κόψει πολλές φορές :rotflmao:

DimChios
05/12/2011, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
θαναση μας εχεις κανει να τσακοθουμε με ολο τον κοσμο λεμεεεεεεεεεεε

ο περιπτερας δε μου μιλαει

εμενα να δεις τι εχω να παθω που ο μονος πελατης με ΑΣΣΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ήμουν εγω και εκανα ξεχωριστή παραγγελια καθε φορα, με τελευταια το Σαββατο προχτες... και τωρα... :bawl:

DimChios
08/12/2011, 10:16
Να κάνω μια ερώτηση? :blush:

Κοιμάστε καλύτερα? Ξυπνάτε καλύτερα?

ή είναι μόνο ιδέα μου... ? :blush: :rolleyes:

nikos_abel
08/12/2011, 10:21

Αν ελαττώσεις τη νικοτίνη, θα δεις και διαφορά σε ένα άλλο "...άτε καλύτερα;" σε λίγο καιρό :D

THEOD
08/12/2011, 11:21

Σε γενικές γραμμές μετά το πρώτο 7ήμερο-10ήμερο κάποιος που γυρίζει στο ηλεκτρονικό αρχίζει να έχει πολλά από τα "συμπτώματα" που θα είχε αν έκοβε εντελώς το τσιγάρο.
Σε άλλους περιορίζεται-κόβεται ο τσιγαρόβηχας, σε άλλους τα φλέμματα, άλλος αναπνέει καλύτερα, άλλος κοιμάται καλύτερα, άλλος πηδάει καλύτερα :blush: κλπ.
Δεν παρατηρούνται σε όλους τα ίδια, ούτε στον ίδιο βαθμό, αλλά μια γενική βελτίωση γίνεται ελάχιστα αντιληπτή την 1η εβδομάδα και ακόμα πιο αντιληπτή μετά τις 15-20 μέρες.

Προσωπικά στον ευατό μου παρατήρησα διακοπή του ξερόβηχα και μια αυξημένη όρεξη για φαί... :blush:

Το περί βελτίωσης των σεξουαλικών επιδόσεων ακόμα τα περιμένω... :rotflmao:
Το ότι κοιμάμαι καλύτερα είναι γεγονός αλλά μάλλον οφείλεται στο ότι κλείνω κάτι 14ωρα στην δουλειά και το βράδι πέφτω ξερός... :rolleyes:

makis206
08/12/2011, 11:22

Ρε'σύ Θανάσ' μήπως πρέπει να ατμίζεις περισσότερο μπας και...;:lol:

THEOD
08/12/2011, 11:27
Ρε'σύ Θανάσ' μήπως πρέπει να ατμίζεις περισσότερο μπας και...;:lol:

Παραπάνω δεν γίνεται...Τραβάω καμμιά 200αριά τζούρες για δική μου χρήση και άλλες τόσες "αναγκαστικές" επειδή πρέπει να δείξω στους πρωτάρηδες πως γίνεται....
Τις μέρες που έχει δουλειά, μέχρι το βράδι έχω φάει τέτοιο overdose που με το ζόρι βρίσκω τον δρόμο για το σπίτι... :lol: :rotflmao:

DimChios
08/12/2011, 11:43
Σε γενικές γραμμές μετά το πρώτο 7ήμερο-10ήμερο κάποιος που γυρίζει στο ηλεκτρονικό αρχίζει να έχει πολλά από τα "συμπτώματα" που θα είχε αν έκοβε εντελώς το τσιγάρο.
Σε άλλους περιορίζεται-κόβεται ο τσιγαρόβηχας, σε άλλους τα φλέμματα, άλλος αναπνέει καλύτερα, άλλος κοιμάται καλύτερα, άλλος πηδάει καλύτερα :blush: κλπ.
Δεν παρατηρούνται σε όλους τα ίδια, ούτε στον ίδιο βαθμό, αλλά μια γενική βελτίωση γίνεται ελάχιστα αντιληπτή την 1η εβδομάδα και ακόμα πιο αντιληπτή μετά τις 15-20 μέρες.

Προσωπικά στον ευατό μου παρατήρησα διακοπή του ξερόβηχα και μια αυξημένη όρεξη για φαί... :blush:

Το ότι κοιμάμαι καλύτερα είναι γεγονός αλλά μάλλον οφείλεται στο ότι κλείνω κάτι 14ωρα στην δουλειά και το βράδι πέφτω ξερός... :rolleyes:

Θαναση, μαζί με μένα ξεκινησε και η Χαρα, φανατική καπνιστρια στριφτου το οποιο εχει γενικως και μια "ιεροτελεστια" της οποιας ηταν επισης φανατικη.
οσα νιωθω και λεω, δεν τα νιωθω μονο εγω αλλα κι εκεινη!

Προχτες αναψε 1 απο τα δικα της. Εκανε εμετο μετα απο λιγο.

Απολαμβανουμε και οι δυο μας την καθαριοτητα στο σπιτι απο τις σταχτες, της ατμοσφαιρας, την απουσια απο τα τασακια...

Χτες ψαχναμε αναπτηρα να αναψουμε κανενα κερι! :lol: :lol:

Τσιγαροβηχα δεν ειχε κανενας απ τους δυο μας ουτε φλεματα. Ισως λιγο να ειχα εγω απο δαυτα.
Απο οσφρηση και γευση τα ιδια νιωθουμε... σχεδον καμμια διαφορα.
Η μυτη βεβαια ειναι πεντακαθαρη... μαυρίλα πουθενα! :ninja:

Φαι δεν τρωω παραπανω. Ισως επειδη ειμαι στην ιδια φαση με πριν οσον αφορα τα ωραρια μου στο μαγαζι στο ποτε δλδ μου επιτρεπεται να τρωω. Κλασσικα, το βραδυ συνηθως.

Το σεξουαλικο δεν το αναφερω! Ταυρος στο ζωδιο και στο σεξ απο τοτε που γεννηθηκα και οποιος εχει αμφιβολιες ας ερθει να τον περασω ενα χερι! :lol: :lol: :lol:

Για τον υπνο σου που λες ομως... κι εγω τα 15ωρα τα εχω ψωμοτυρι καθημερινα! Τουλαχιστον τα τελευταια 2 χρονια με το μαγαζι.
Ξερος επεφτα και πεφτω απλα εδω και 2-3 μερες νιωθω οτι ξυπναω πιο ευκολα! Πολυ πιο ευκολα!
Και κοιμαμαι και πιο ησυχα!

Μαρτυριες αναφερουν οτι πιθανα ελατωθηκε και το ροχαλητο! :blush:

Ρε πστ μου, εχω μισο πακετο απ το Σαββατο διπλα μου στο συρταρι και το κοιταζω... εχω μια περιεργεια να το αναψω αλλα δεν ειναι τοσο δυνατη κι ετσι δεν το εχω αγγιξει καν.

Σημειωτεον οτι το μαξιμουμ που εχω γεμισει ειναι 2 φορες στο 24 ωρο και βγηκαμε και για ποτο-φαγητο βραδυ προχτες...
Στα ιδια και λιγο λιγοτερο ειναι και η Χαρα!

Τελος, αφου το πραγμα φαινεται πως θα συνεχισει ετσι, θα αγορασει κι εκεινη το εξ ολοκληρου δικο της συντομα....

(θα σου ερθω το Σαββατο παλι 99% να παρω καμμια νεα γευση)

makis206
08/12/2011, 11:47
Το σεξουαλικο δεν το αναφερω! Ταυρος στο ζωδιο και στο σεξ απο τοτε που γεννηθηκα και οποιος εχει αμφιβολιες ας ερθει να τον περασω ενα χερι! :lol: :lol: :lol:

Θα σου στείλω έναν φίλο ταυρομάχο.. :evil: :rotflmao:

THEOD
08/12/2011, 11:48

Α..ναι το ξέχασα...Κι εγώ το ίδιο, απ' ότι λέεει η γυναίκα μου...

Όχι όμως ότι με ενοχλούσε πριν... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
08/12/2011, 11:49

Σ'αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ (πρόλαβε κι ο Θανάσης απ'ότι είδα). :winka:

Sapadak
08/12/2011, 11:59

Εκανε εμετο μετα απο λιγο.

Ξερεις τι λενε για τους εμετους και τις ζαλαδες ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
08/12/2011, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ξερεις τι λενε για τους εμετους και τις ζαλαδες ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΩΞΩ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!

:mad: :mad:

makis206
08/12/2011, 12:17
ΩΞΩ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!
:mad: :mad:

Ταύρος έγινε :rotflmao: :rotflmao:

Sapadak
08/12/2011, 12:36
Ταύρος έγινε :rotflmao: :rotflmao:

Πιασε τοιχο μακη μου

:lol: :lol: :lol:

Εκοψε και το τσιγαρο τωρα....καταλαβαινεις :bawl: :bawl:

makis206
08/12/2011, 12:40
Πιασε τοιχο μακη μου
:lol: :lol: :lol:
Εκοψε και το τσιγαρο τωρα....καταλαβαινεις :bawl: :bawl:

Nαι ναι, θα μας πάει ατμώντας τώρα :rotflmao:

nikos_abel
08/12/2011, 12:42
Nαι ναι, θα μας πάει ατμώντας τώρα :rotflmao:

Πρόσεξε όμως μη τα πειράξεις κανέναν πιο παλιάς τεχνολογίας...

241509

makis206
08/12/2011, 12:47
Πρόσεξε όμως μη τα πειράξεις κανέναν πιο παλιάς τεχνολογίας...

Ξέρω ξέρω... εμπλοκή :lol:

DimChios
08/12/2011, 13:31
Ξέρω ξέρω... εμπλοκή :lol:

ευτυχως που δεν ειπες και το δευτερο, αυτο που ειναι αναμεσα στο "πιπα" και το "εμπλοκη" θα μαλώναμε!

:wacko:

kerasaki
08/12/2011, 16:31
Παιδια ειμαι μαζι σας στην προσπαθεια που κανετε να το κοψεται, αλλωστε οφελουμαι κι εγω( πιο καθαρη ατμοσφαιρα στα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος) αλλα απ'οτι διιαβαζω το κρατος για αλλη μια φορα εχει αντιθετη αποψη
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/670519/Article.aspx

DimChios
08/12/2011, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Παιδια ειμαι μαζι σας στην προσπαθεια που κανετε να το κοψεται, αλλωστε οφελουμαι κι εγω( πιο καθαρη ατμοσφαιρα στα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος) αλλα απ'οτι διιαβαζω το κρατος για αλλη μια φορα εχει αντιθετη αποψη
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/670519/Article.aspx

:confused: Ε? :hypnotize

Bowleno
08/12/2011, 18:05
:confused: Ε? :hypnotize

πάρε και απο μένα να έχεις: http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231141084

κι εγώ τζάμπα το πήρα τελικά:cry:

Cpt. Haddock
08/12/2011, 18:06
οσα νιωθω και λεω, δεν τα νιωθω μονο εγω αλλα κι εκείνη

Δε μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές σας στιγμές :smokin:

spyrakos35
09/12/2011, 03:51
http://news247.gr/ellada/eidiseis/telos_sto_hlektroniko_tsigaro.1528826.html

συγνώμη κιόλας.....

nikos_abel
09/12/2011, 06:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
http://news247.gr/ellada/eidiseis/telos_sto_hlektroniko_tsigaro.1528826.html

συγνώμη κιόλας.....

Κοινή εκτίμηση των ειδικών, πάντως, είναι ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, καταγράφηκε μείωση του ποσοστού των συστηματικών καπνιστών κατά 4,1% και κατά 15% της συνολικής κατανάλωσης τσιγάρων.

Να σου πω για πόσο κοσμάκη ξέρω που τα καπνά του πλέον δεν τα παίρνει από ελλάδα....

christof40
09/12/2011, 07:55
απαγορευουν την πωληση των ηλεκτρονικων τσιγαρων αλλα δεν απαγορευουν την πωληση των κανονικων που ειναι αποδεδειγμενα πιο επιβλαβη.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...........

Sapadak
09/12/2011, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
απαγορευουν την πωληση των ηλεκτρονικων τσιγαρων αλλα δεν απαγορευουν την πωληση των κανονικων που ειναι αποδεδειγμενα πιο επιβλαβη.ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...........

Δεν ειναι ετσι "απλα" τα πραγματα

Οπως οι τσίχλες με νικοτινη περναν ελέγχους απο τον ΕΟΦ, ετσι πρεπει να περάσουν και τα υγρα που γεμίζουν τα e-τσιγάρα.
Δε νομίζεις οτι ολα αυτά πρέπει να περναν ελεγχους απο τις αρχες?
Γιατι τωρα ο καθένας που κατασκευάζει τετοια υγρα μπορεί να ρίχνει μέσα ότι θέλει και οχι οτι "πρέπει"

nikos_abel
09/12/2011, 08:04
Δεν ειναι ετσι "απλα" τα πραγματα

Οπως οι τσίχλες με νικοτινη περναν ελέγχους απο τον ΕΟΦ, ετσι πρεπει να περάσουν και τα υγρα που γεμίζουν τα e-τσιγάρα.
Δε νομίζεις οτι ολα αυτά πρέπει να περναν ελεγχους απο τις αρχες?
Γιατι τωρα ο καθένας που κατασκευάζει τετοια υγρα μπορεί να ρίχνει μέσα ότι θέλει και οχι οτι "πρέπει"

Και οι μηχανισμοί βεβαίως, βεβαίως. Καθώς δεν είμαι γνώστης, τα μηχανάκια έχουν πάνω τους
κανά CE; Και αν ναι, στις οδηγίες τους αναφέρεται πουθενά σε ποια πρότυπα συμμορφώνονται;

christof40
09/12/2011, 08:05
το ιδιο δεν θα επρεπε να ισχυει και για τα κανονικα τσιγαρα?αυτα γιατι δεν τα ελενχει ο ΕΟΦ? γιαυτο λεω......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ............

Sapadak
09/12/2011, 08:11
Και οι μηχανισμοί βεβαίως, βεβαίως. Καθώς δεν είμαι γνώστης, τα μηχανάκια έχουν πάνω τους
κανά CE; Και αν ναι, στις οδηγίες τους αναφέρεται πουθενά σε ποια πρότυπα συμμορφώνονται;

Vehicles with an EU type approval can be marketed anywhere in the European Community. Therefore, a vehicle only needs to receive the type approval certification in one EU country in order to be accepted in all of the other member countries. To receive a type approval, products may either be brought to a testing facility or manufacturers may opt to maintain their own testing equipment. Nevertheless, US and EU automobiles still must be certified to this single set of rules by an authorised member state agency. A similar system was adopted for the type approval of two and three wheeled vehicles, which became effective on 1 January 1994.

Υπαρχουν

Ζητησες ποτε και δε σου δώσαν?

Δε μπορει κάτι να πουληθεί στην πχ Ευρωπη αν δεν εχει εγκριση τυπου και πιστοποιητικό συμορφωσης.
Αυτο της triumph ειναι για παραδειγμα, υπαρχουν για ΟΛΑ, αρκει να το πληρωσεις ;)

241593

nikos_abel
09/12/2011, 08:13
Υπαρχουν

Ζητησες ποτε και δε σου δώσαν?

Δε μπορει κάτι να πουληθεί στην πχ Ευρωπη αν δεν εχει εγκριση τυπου και πιστοποιητικό συμορφωσης.
Αυτο της triumph ειναι για παραδειγμα, υπαρχουν για ΟΛΑ, αρκει να το πληρωσεις ;)

Για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίλαγα ως "μηχανάκια", παρεξήγησις!!!!

Φυσικά και έχεις δίκιο, my bad!!!!

christof40
09/12/2011, 08:15
τα ηλεκτρονικα τσιγαρα εχουν εγκριση ce και ειναι γνωστο πως εγκριση ce μπορει να παρει και η μαρια η κουτση αμα πλερωσει...........

nikos_abel
09/12/2011, 08:19
τα ηλεκτρονικα τσιγαρα εχουν εγκριση ce και ειναι γνωστο πως εγκριση ce μπορει να παρει και η μαρια η κουτση αμα πλερωσει...........

Για αυτό ρωτάω με ποια πρότυπα, για να δω (από περιέργεια τουλάχιστον) σε τι
είναι ασφαλή.

Επίσης, για CE δεν χρειάζεται να πληρώσεις μια. Ουσιαστικά μια υπεύθυνη δήλωση είναι.

Τώρα, για να μπορείς να αποδείξεις την ισχύ της, τότε χρειάζονται τα γκαφρά για τις
απαραίτητες δοκιμές, την αγορά των προτύπων, εργαστήρια κλπ....

makis206
09/12/2011, 08:21
τα ηλεκτρονικα τσιγαρα εχουν εγκριση ce

Και για του λόγου το αληθές..

241594

Sapadak
09/12/2011, 08:21

Για τα ζουμια γινετε ολο το θέμα ομως οχι για τις συσκευες ;)

Και ναι οι βιομηχανιες καπνου επιθεωρούνται και παρασκευάζουν βάσει των "καλων κανόνων παρασκευαστικής"

Αυτοι που φτιαχνουν τα υγρα?
Βαζουν οτι θελουν χωρις να ελεγχει κανενας.

Προφανως και ειναι πολλα τα λεφτα, γιαυτο και γινετε ντορος, αλλα προσωπικα δε θα εβαζα κατι μεσα μου ( :blush: ), χωρις τις απαραίτητες εγκρισεις/ελεγχους/μελετες σταθερότητας και επιπτωσης.

Για μένα πρεπει να αποφευγουμε τα χύμα προϊοντα (λαδια/μελια/τυρια/ξυδια/μυδια :lol: )

christof40
09/12/2011, 08:34
Για τα ζουμια γινετε ολο το θέμα ομως οχι για τις συσκευες ;)

Και ναι οι βιομηχανιες καπνου επιθεωρούνται και παρασκευάζουν βάσει των "καλων κανόνων παρασκευαστικής"

Αυτοι που φτιαχνουν τα υγρα?
Βαζουν οτι θελουν χωρις να ελεγχει κανενας.

Προφανως και ειναι πολλα τα λεφτα, γιαυτο και γινετε ντορος, αλλα προσωπικα δε θα εβαζα κατι μεσα μου ( :blush: ), χωρις τις απαραίτητες εγκρισεις/ελεγχους/μελετες σταθερότητας και επιπτωσης.

Για μένα πρεπει να αποφευγουμε τα χύμα προϊοντα (λαδια/μελια/τυρια/ξυδια/μυδια :lol: ) συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα το ιδιο δεν ισχυει και για τα κανονικα τσιγαρα?αυτο λεω απο την αρχη.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..........

Sapadak
09/12/2011, 08:35
συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα το ιδιο δεν ισχυει και για τα κανονικα τσιγαρα?αυτο λεω απο την αρχη.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..........

Στο εγραψα και με quotαρεις

"Και ναι οι βιομηχανιες καπνου επιθεωρούνται και παρασκευάζουν βάσει των "καλων κανόνων παρασκευαστικής""

christof40
09/12/2011, 08:47
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:lol: :lol: :rotflmao: και ξαναεξηγω.το προβλημα απαγορευσις των ηλ.τσιγαρων το εβγαλε ο ΕΟΦ.και ρωταω.το κανονικο τσιγαρο δεν ειναι αποδεδειγμενα πιο επιβλαβες?αντε για τους (κολλημενους)να πουμε οτι ειναι το ιδιο επιβλαβες.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ??γιαυτο ξαναλεω....ειναι πολλα τα λεφτα..........:wave2: :wave2:

THEOD
09/12/2011, 08:54
To όλο θέμα γίνεται γιατί με όλο και περισσότερους καπνιστές να στρέφονται στο ηλεκτρονικό το κράτος χάνει έσοδα (και πολλά μάλιστα) από το κανονικό τσιγάρο το όποίο φορολογείται ελεφαντίσια...1,5 δις το χρόνο είναι αυτά... Και ως κλασσικοί ηλίθιοι προσπαθούν να βρούν λύση με τους γνωστούς τρόπους...

Sapadak
09/12/2011, 08:54
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:lol: :lol: :rotflmao: και ξαναεξηγω.το προβλημα απαγορευσις των ηλ.τσιγαρων το εβγαλε ο ΕΟΦ.και ρωταω.το κανονικο τσιγαρο δεν ειναι αποδεδειγμενα πιο επιβλαβες?αντε για τους (κολλημενους)να πουμε οτι ειναι το ιδιο επιβλαβες.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ??γιαυτο ξαναλεω....ειναι πολλα τα λεφτα..........:wave2: :wave2:

Παμε παλι

Ειναι επιβλαβες το κανονικο τσιγαρο. Το ξερουμε και το κανουμε εν γνωση μας, βαλαν και κατι επισημανσεις ΝΑΑΑΑ στα πακέτα!

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο (τα ζουμια τους) ειναι επιβλαβη?Προφανως.
Ποσο?Τι προκαλουν?Τι αλλο εκτος νικοτινης εχει μέσα?
Εχουν γινει μελετες για να τα αποδεικνύουν αυτά που ισχυρίζονται στο μπουκαλι/στις σελιδες τους?

Δε ξερω αν πιανεις το σκεπτικο μου.

Και τα 2 ειναι επιβλαβη (προφανως).

Αυτο που θα καταφέρουν, ειναι να ανεβει το κοστος αγορας του τσιγαρου/ζουμιων, γιατι εφοσον κανουν αυτα που χρειαζονται θα ανεβει το κοστος κατακορυφα.

Οι καπνοβιομηχανιες τα εχουν κανει αυτα, οι ζουμοβιομηχανιες προφανως οχι (διαβαζα ουτε απο τον FDA εχουν παρει εγκρισεις, και προφανως αναφερονται σε καποια οχι σε ολα)

nikos_abel
09/12/2011, 08:55
γιαυτο ξαναλεω....ειναι πολλα τα λεφτα..........:wave2: :wave2:

Τόσα πολλά που έχεις πει...

Στείλε και τίποτα από δω:lol:

spyrakos35
09/12/2011, 09:02
είναι κανείς που πιστεύει οτι οι τσιγαροβιομηχανίες δεν εχουν ήδη ξεκινήσει την παραγωγή ζουμιών για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα "με την αυθεντική γεύση του Μarlboro"????

:sun:

nikos_abel
09/12/2011, 09:02
Έχουν σημασία και τα δύο. Αν το ζουμί του τάδε κατασκευαστή, πρέπει να λειτουργεί στους
τόσους βαθμούς, του άλλου μπορεί να καίγεται και να εκλύει δε ξέρω γω τι.

Υπάρχουν προδιαγραφές για τα προϊόντα (και τα δύο) ή ο καθείς φτιάχνει ότι του καπνίσει (κυριολεκτικά);

Επαναλαμβάνω, δεν το έχω ψάξει, ρωτάω.