Σύνδεση

View Full Version : Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

Σελίδες : 1 2 [3]

christof40
09/12/2011, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
To όλο θέμα γίνεται γιατί με όλο και περισσότερους καπνιστές να στρέφονται στο ηλεκτρονικό το κράτος χάνει έσοδα (και πολλά μάλιστα) από το κανονικό τσιγάρο το όποίο φορολογείται ελεφαντίσια...1,5 δις το χρόνο είναι αυτά... Και ως κλασσικοί ηλίθιοι προσπαθούν να βρούν λύση με τους γνωστούς τρόπους... ΑΜΜ ΜΠΡΑΒΟ..ΑΜΜΜ ΜΠΡΑΒΟ:winka: αυτη ειναι η μονη αληθεια.

Nazgul
09/12/2011, 09:06
Οκ,ψηθηκα...απο που παραγγελνω?

Stabak
09/12/2011, 09:17
Μεγαλέμπορας πιάστηκε με 5 γραμμάρια νικοτίνης.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να γυρνάει παιδιά ο e-μπαφος:lol: :lol: :lol:

DimChios
09/12/2011, 09:23
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Στην Αμερικη επιτρεπεται απο την αλλη....

Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

:rolleyes:

christof40
09/12/2011, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Οκ,ψηθηκα...απο που παραγγελνω? και εγω ψηθηκα αλλα αντι για το βλαβερο υγρο που πουλανε λεω να το αντικαταστησω με χασισελαιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nazgul
09/12/2011, 09:29
Εγω με 10-40 castrol...Αληθεια απο που...??

zephyr1
09/12/2011, 09:35
To όλο θέμα γίνεται γιατί με όλο και περισσότερους καπνιστές να στρέφονται στο ηλεκτρονικό το κράτος χάνει έσοδα (και πολλά μάλιστα) από το κανονικό τσιγάρο το όποίο φορολογείται ελεφαντίσια...1,5 δις το χρόνο είναι αυτά... Και ως κλασσικοί ηλίθιοι προσπαθούν να βρούν λύση με τους γνωστούς τρόπους...

http://www.e-magazino.gr/index.php/eidiseis/endiaferonta/epiblabes-to-ilektroniko-tsigaro.html

Οι ανθρωποι (αν ειναι αληθεια) δεν παιζονται.:alien:

Νικος χρ.
09/12/2011, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Παμε παλι

Ειναι επιβλαβες το κανονικο τσιγαρο. Το ξερουμε και το κανουμε εν γνωση μας, βαλαν και κατι επισημανσεις ΝΑΑΑΑ στα πακέτα!

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο (τα ζουμια τους) ειναι επιβλαβη?Προφανως.
Ποσο?Τι προκαλουν?Τι αλλο εκτος νικοτινης εχει μέσα?
Εχουν γινει μελετες για να τα αποδεικνύουν αυτά που ισχυρίζονται στο μπουκαλι/στις σελιδες τους?

Δε ξερω αν πιανεις το σκεπτικο μου.

Και τα 2 ειναι επιβλαβη (προφανως).

Αυτο που θα καταφέρουν, ειναι να ανεβει το κοστος αγορας του τσιγαρου/ζουμιων, γιατι εφοσον κανουν αυτα που χρειαζονται θα ανεβει το κοστος κατακορυφα.

Οι καπνοβιομηχανιες τα εχουν κανει αυτα, οι ζουμοβιομηχανιες προφανως οχι (διαβαζα ουτε απο τον FDA εχουν παρει εγκρισεις, και προφανως αναφερονται σε καποια οχι σε ολα) ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ?ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 0,07 ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ ΕΩΣ 0,14 ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ!ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΞΙΑΣ 4 ΕΥΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 86% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 14%ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΩΟΝΤΟΣ)ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ(ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ-ΣΗΜΕΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ)

ggs
09/12/2011, 09:46
Εν πάση περιπτώσει , πόσο δύσκολο είναι να πάρουν τα «ζουμιά» έγκριση από τον ΕΟΦ ?
Σε άλλες χώρες , τα «ζουμιά» δεν έχουν κάποια έγκριση ?
Αν δεν πάρουν έγκριση από τον ΕΟΦ ,αλλά κυκλοφορούν σε άλλες σοβαρές χώρες (π.χ. Αγγλία , Γαλλία κ.λ.π) δεν θα μπορείς να τα παίρνεις από εκεί ?
Μάλλον , είδαν τα έσοδα από φόρους τσιγάρων να καταρρέουν και προσπαθούν να χτυπήσουν δυο από τις αιτίες …
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα στριφτά (όπως διάβασα θα αυξηθεί κατά πολύ η τιμή τους)

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Νοιαζόμαστε για την υγεία του πόπολου, αρκεί να συμφωνεί ΚΑΙ το υπουργείο Οικονομικών..
:lol:

hidefnick
09/12/2011, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
http://www.e-magazino.gr/index.php/eidiseis/endiaferonta/epiblabes-to-ilektroniko-tsigaro.html

Οι ανθρωποι (αν ειναι αληθεια) δεν παιζονται.:alien:

Θέλω να καπνίσω πολλά τσιγάρα με τη συντάκτριαααααααααααααααααα :uplate: :lol: :lol: :lol:

Νικος χρ.
09/12/2011, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Οι ανθρωποι (αν ειναι αληθεια) δεν παιζονται.:alien: ΜΕΛΕΤΕΣ Ε?
Π@Π@ΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΡΙΦΤΟΥ!ΑΚΟΜΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ!ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ Η ΟΧΙ:eek:

Sapadak
09/12/2011, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ?ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 0,07 ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ ΕΩΣ 0,14 ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ!ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΞΙΑΣ 4 ΕΥΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 86% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 14%ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΩΟΝΤΟΣ)ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ(ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ-ΣΗΜΕΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ)

Καταρχας μη γραφεις με κεφαλαια ειναι σα να φωνάζεις

2ον
Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις (με τους φορους κτλ) με αυτό που quotαρες ?? :confused:

Νικος χρ.
09/12/2011, 10:07
Καταρχας μη γραφεις με κεφαλαια ειναι σα να φωνάζεις

2ον
Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις (με τους φορους κτλ) με αυτό που quotαρες ?? :confused: σορυ για τα κεφαλαια,φοροι κρατους 86% γιαυτο το ολο στορι!οσο για τησ καπνοβιομηχανιες χρησιμοποιουν ουσιεσ οι οποιεσ ειναι αμφισβητουμενεσ και καποιεσ απο αυτεσ εχουν αποτελεσμα κρατωντασ και το κοστος χαμηλα!

Sapadak
09/12/2011, 10:14
σορυ για τα κεφαλαια,φοροι κρατους 86% γιαυτο το ολο στορι!οσο για τησ καπνοβιομηχανιες χρησιμοποιουν ουσιεσ οι οποιεσ ειναι αμφισβητουμενεσ και καποιεσ απο αυτεσ εχουν αποτελεσμα κρατωντασ και το κοστος χαμηλα!

Αυτο το ξερεις ή το "ξερεις"?

Ειναι πολυ ευκολο να μηδενίζουμε, δε γνωρίζω απλα ρωτάω.

Αν πχ δουλευεις στο ποιοτικο ελεγχο στο παπαστρατο και ξερεις πραγματα απο μεσα, πασο, αλλα αν ακουσες/διαβασες/σουπαν :ninja:

universalgr1
09/12/2011, 10:15
Απλά τα πράγματα..

Επιβλαβές το ένα, επιβλαβές και το άλλο..

Το κράτος τα κονομάει απ'το ένα, θέλει να τα κονομήσει κι απ'το άλλο..

Εσύ παθαίνεις καρκίνο με το ένα, απομπουρμπουληθροποίηση των πνευμόνων με το άλλο..

Πλερώνεις x ευρώ για το ένα, πλερώνεις +- ψ ευρώ για το άλλο...

Αν δείτε λίγο πιο πέρα απ'τα προφανή.. όλα είναι θέμα επιλογών..

Εγώ καπνιστής 16 συναπτά έτη, το έκοψα τον Αύγουστο που πέρασε, ΧΩΡΙΣ τσιρότα, τσίχλες, usb τσιγάρα, ψυχολογική υποστήριξη...

Απλά σταμάτησα να καπνίζω.. γιατί ξαφνικά ένιωσα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ρε παιδί μου...

Αυτά από μένα..
:wave2:

spyrakos35
09/12/2011, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1

Εγώ καπνιστής 16 συναπτά έτη, το έκοψα τον Αύγουστο που πέρασε, ΧΩΡΙΣ τσιρότα, τσίχλες, usb τσιγάρα, ψυχολογική υποστήριξη...

Απλά σταμάτησα να καπνίζω.. γιατί ξαφνικά ένιωσα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ρε παιδί μου...

Αυτά από μένα..

:beer:

nikos_abel
09/12/2011, 10:34
usb τσιγάρα

Έγραψε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά από μένα..

Τη καλύτερη δουλειά έκανες. Μακάρι να το κόβαμε όλοι μαχαίρι, έστω για μια βδομάδα.

H.A.Balafoutre
09/12/2011, 10:35
Απλά τα πράγματα..

Επιβλαβές το ένα, επιβλαβές και το άλλο..

Το κράτος τα κονομάει απ'το ένα, θέλει να τα κονομήσει κι απ'το άλλο..

Εσύ παθαίνεις καρκίνο με το ένα, απομπουρμπουληθροποίηση των πνευμόνων με το άλλο..

Πλερώνεις x ευρώ για το ένα, πλερώνεις +- ψ ευρώ για το άλλο...

Αν δείτε λίγο πιο πέρα απ'τα προφανή.. όλα είναι θέμα επιλογών..

Αυτά από μένα..

Έτσι αγαπητέ. Ορθά, κοφτά. Έτσι το κόβεις. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια κι αυταπάτες. Μπράβο σου. Έτσι ακριβώς είχα κάνει κι εγώ. :beer:

Νικος χρ.
09/12/2011, 10:38
Αυτο το ξερεις ή το "ξερεις"?

Ειναι πολυ ευκολο να μηδενίζουμε, δε γνωρίζω απλα ρωτάω.

Αν πχ δουλευεις στο ποιοτικο ελεγχο στο παπαστρατο και ξερεις πραγματα απο μεσα, πασο, αλλα αν ακουσες/διαβασες/σουπαν :ninja: ειμαι στην αγορα και εχουν πεσει στα χερια μου αρκετεσ μελετεσ - ερευνεσ,και φυσικα υπαρχουν πολλα προστηματα σε καποιεσ απο αυτεσ για αυτουσ τουσ λογουσ! δεν εχω καμια διαθεση να κατηγορισω η να μηδενισω.και φυσικα δεν αναφερα καποιο ονομα καπνοβιομηχανιασ εσυ το εκανεσ γιατι?

Stabak
09/12/2011, 10:39
Να πώ και γω πως η αίσθηση της σκλαβιάς, της εξουσίας και της κοροϊδίας από παντου ηταν ο κυριοτερος λογος που το κοψα μαχαιρι μια ωραία πρωϊα πριν 4-5 χρονια.... (μανιωδης και πολυετης καπνιστης).

Μην ψαχνετε να υπερασπιστειτε τα αντικατάστατα... ψαξτε να δειτε τον πραγματικό στόχο, δικαιολογίες παντα θα υπάρχουν.

universalgr1
09/12/2011, 10:49
Έτσι ακριβώς φίλοι μου..

Και τα πλεονεκτήματα είναι ανεκτίμητα... Αν το κόψετε θα τα δείτε μέρα με τη μέρα..

Stabak
09/12/2011, 10:53
και ενα αλλο:

Η νικοτίνη που φανταζομαι αντικαθιστα το ηλεκτρονικο αυτο μαραφέτι και η έλειψη της, στο κόψιμο δεν κραταει παραπανω απο εβδομάδα... για την απεξάρτηση της.

Αυτό που στην ουσία ειναι δύσκολο να κόψεις (και το ηλεκτρονικό μαραφέτι δεν κανει τίποτε γι αυτο) ειναι η συνηθεια της κινησης και της κοινωνικής συμπεριφοράς ενός καπνιστή. ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ να φανταστειτε τον εαυτό σας ΚΟΡΟΙΔΟ (ειστε δεν ειστε). Πρεπει να εξαναγκαστειτε να το νιώσετε αυτόν τον ρόλο.... Πρέπει να δημιουργήσετε ενα ψυχολογικό άκαπνο παράδεισο που όλα θα ειναι τέλεια (υγεια, σεξ, μακροζωϊα κλπ). Φυσικά και δεν υπάρχει.... πρέπει όμως καρτερικά να τον προσμένεις.

Ειναι σαν να χεις κατεμ και να περιμενεις να δεις 100Κ χλμ στο κοντερ, μην τρωτε την παραμυθα των αστικων μυθων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξερω πολλούς που εθιζονται περισσοτερο με την ιδεα οτι μπορουν να καπνισουν σε ολους τους χωρους ελευθερα (ακομα και σε αεροπλανο μου ελεγε ενας φιλος με στομφο, δεν τον πιστεψα) παρα ο ιδιος ο εθισμος της νικοτινης.... θελω να καταληξω οτι ειναι εγκεφαλικό παιγνίδι και γι αυτό πρεπει να οπλιστειτε αναλόγως. Δημιουργήστε ενα εγκεφαλικό τσιγάρο στο μυαλό σας..... εγω το ονομασα μπύρα :beer:

Sapadak
09/12/2011, 10:57
.και φυσικα δεν αναφερα καποιο ονομα καπνοβιομηχανιασ εσυ το εκανεσ γιατι?

Για παραδειγμα

Stabak
09/12/2011, 10:59
..... αλλοι γινονται φανατικοι σπασαρχιδες αντικαπνιστές στα πλαίσια της μιζερης τους «ακαπνης» κοινωνικής συμπεριφοράς! Μην τους αποπέρνετε... προσπαθούν να τροφοδοτούν τον παράδεισο που εξηγησα πιο πανω... :lol:

devil's animal
09/12/2011, 11:06
ειμαι στην αγορα και εχουν πεσει στα χερια μου αρκετεσ μελετεσ - ερευνεσ,και φυσικα υπαρχουν πολλα προστηματα σε καποιεσ απο αυτεσ για αυτουσ τουσ λογουσ! δεν εχω καμια διαθεση να κατηγορισω η να μηδενισω.και φυσικα δεν αναφερα καποιο ονομα καπνοβιομηχανιασ εσυ το εκανεσ γιατι?

ς

byron
09/12/2011, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Ξερω πολλούς που εθιζονται περισσοτερο με την ιδεα οτι μπορουν να καπνισουν σε ολους τους χωρους ελευθερα (ακομα και σε αεροπλανο μου ελεγε ενας φιλος με στομφο, δεν τον πιστεψα) παρα ο ιδιος ο εθισμος της νικοτινης....

Πριν πολλά χρόνια που ήμουν Αμερική και ήδη είχε απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλες τις πτήσεις, μου είχαν δείξει ένα κόλπο προκειμένου να καπνίζει κάποιος στην τουαλέτα. Είχαν μαζί τους ένα νάϋλον κάλυμμα κεφαλιού (σαν κι αυτά που είναι για το ντουζ) με λάστιχο, και έκλειναν τον αισθητήρα καπνού. Είσπνοές - εκπνοές μέσα στη τρύπα της λεκάνης που δουλεύει με υποπίεση :lol: και ξεχαρμάνιαζαν.

Δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί μου φαινόταν εντελώς γελοίο. :rotflmao: :rotflmao:

makis206
09/12/2011, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ς

:eyepop:

Ρε φίλε; Πωσ τό'κανεσ αυτό;:eyepop:

DimChios
09/12/2011, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Είσπνοές - εκπνοές μέσα στη τρύπα της λεκάνης

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :yuck:

makis206
09/12/2011, 11:34
Μα την Παναγία πάντως, μ'αυτά και μ'αυτά με πιάσαν κάτι υστερίες σαν το μουρλο-Καλλιοπάκι πού'χαμε κάποτε στο χωριό. Όχι το ένα είναι καλύτερο γιατί δεν έχει πίσσες, όχι του άλλου βρωμάνε τα ζουμιά του, όχι κόψ'το και θα βρεθείς στον Παράδεισο της υγείας και της γαλήνης, ξαφνικά θα βγεις από την κρίση και θα είσαι ο Έλληνας κροίσος με πέντε γράμματα και τρία νούμερα. Ρε έχω σαλτάρει μιλάμε, έτοιμος είμαι να τρέξω να ξαναπάρω το πακετάκι μου μα 16 χρόνια το κάπνιζα και δεν έπαθα ποτέ τίποτα.:rotflmao:

Μόνο έτσι θα ηρεμήσω από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, και στ'@@ μου ε! Στα μαγαζιά έχω καιρό να μπω κι απ'ότι φαίνεται θα πάρει καιρόοοο ακόμα...

Μα το Θεό δεν ξέρω τι μου φταίει περισσότερο, το ότι έχω να καπνίσω 2,5 μήνες ή το ότι 2,5 μήνες τώρα βαρέθηκα να ακούω όσα δεν άκουσα 16 ολόκληρα χρόνια;

Ασταδιάλα πάω να πάρω πακέτο :smokin: :lol:

makis206
09/12/2011, 11:35
Στάση για τσιγάρο στο πουθενά, ανεκτίμητο :lol:

makis206
09/12/2011, 11:38
Άσε που σεξουαλικά θα πέσω στο τέλος με τα 4-5 κιλά που έβαλα απ'όταν τό'κοψα..:lol: :rotflmao:

sniper
09/12/2011, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
..... αλλοι γινονται φανατικοι σπασαρχιδες αντικαπνιστές στα πλαίσια της μιζερης τους «ακαπνης» κοινωνικής συμπεριφοράς! Μην τους αποπέρνετε... προσπαθούν να τροφοδοτούν τον παράδεισο που εξηγησα πιο πανω... :lol:

:bawl: :lol: :beer: :wave2:

DimChios
09/12/2011, 11:53
Makis....:look:

makis206
09/12/2011, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Μια κρίση ήταν, πέρασε.:lol:

Αλλά το φουμάρισμα δεν το κόβω!:evil:

nikos_abel
09/12/2011, 11:54

...206 πεουγκεότε ;

DimChios
09/12/2011, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μια κρίση ήταν, πέρασε.:lol:

Αλλά το φουμάρισμα δεν το κόβω!:evil:

Εγω ήθελα απλα να δω αν κουφαίνει κιολας!

:smokin:

makis206
09/12/2011, 11:59
Εγω ήθελα απλα να δω αν κουφαίνει κιολας!

Ναι αμέ, τους διπλανούς και δεν ακούνε το ροχαλητό σου :lol: :beer:

DimChios
09/12/2011, 12:23
Ναι αμέ, τους διπλανούς και δεν ακούνε το ροχαλητό σου :lol: :beer:

εγω στη μλκια που σε δερνει αναφερομουν!

:smokin: :lol:

makis206
09/12/2011, 12:32
εγω στη μλκια που σε δερνει αναφερομουν!
:smokin: :lol:

Τι;:rotflmao:

DimChios
09/12/2011, 12:45
Τι;:rotflmao:

στραβωνει κιολας?

:sick: :blush: :bawl:

brainstorm73
09/12/2011, 14:27
Απαγορευμένο το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Επιβλαβείς ουσίες εμπεριέχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με τον ΕΟΦ. Με πρόστιμα κινδυνεύουν καταστήματα που το πωλούν. Αναμένεται νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές των πακέτων

Και τo ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαίνει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του αρμόδιου υπουργείου Υγείας, καθώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του ΕΟΦ, το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχει επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό.
Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσουν από το υπουργείο σύντομα έλεγχοι για τους τρόπους πώλησης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ενώ όσο αφορά στους καταστηματάρχες οι οποίοι και το πωλούν στα μαγαζιά τους, αυτοί πλέον κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος, η απαγόρευση προκύπτει έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), ενώ υπάρχουν και εισηγήσεις για αύξηση κατά 20% στην τιμή των τσιγάρων, που θα αφορά και την πώληση των στριφτών τσιγάρων, των οποίων η κατανάλωση έχει αυξηθεί καθώς είναι φθηνότερα.
Επίσης, το υπουργείο Υγείας προχωρά και στην απαγόρευση της χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς δημόσιους χώρους, αφού θεωρεί ότι αυτό είναι επικίνδυνο για τη δημόσια Υγεία

http://news247.gr/ellada/eidiseis/telos_sto_hlektroniko_tsigaro.1528826.html

sergiosm
09/12/2011, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
Απαγορευμένο το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Επιβλαβείς ουσίες εμπεριέχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με τον ΕΟΦ. Με πρόστιμα κινδυνεύουν καταστήματα που το πωλούν. Αναμένεται νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές των πακέτων

Και τo ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαίνει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του αρμόδιου υπουργείου Υγείας, καθώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του ΕΟΦ, το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχει επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό.
Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσουν από το υπουργείο σύντομα έλεγχοι για τους τρόπους πώλησης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ενώ όσο αφορά στους καταστηματάρχες οι οποίοι και το πωλούν στα μαγαζιά τους, αυτοί πλέον κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος, η απαγόρευση προκύπτει έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), ενώ υπάρχουν και εισηγήσεις για αύξηση κατά 20% στην τιμή των τσιγάρων, που θα αφορά και την πώληση των στριφτών τσιγάρων, των οποίων η κατανάλωση έχει αυξηθεί καθώς είναι φθηνότερα.
Επίσης, το υπουργείο Υγείας προχωρά και στην απαγόρευση της χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς δημόσιους χώρους, αφού θεωρεί ότι αυτό είναι επικίνδυνο για τη δημόσια Υγεία

http://news247.gr/ellada/eidiseis/telos_sto_hlektroniko_tsigaro.1528826.html

Τί έγινε;;

Είδαν οι καπνοβιομηχανίες τα κέρδη τους να μειώνονται και ... αντέδρασαν;;;;;

Sapadak
09/12/2011, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Τί έγινε;;

Είδαν οι καπνοβιομηχανίες τα κέρδη τους να μειώνονται και ... αντέδρασαν;;;;;

Ναι την Ελλαδα περιμεναν :bawl: :bawl:

Μαλλον το κρατος ειδε να μειωνονται τα κερδη του

sniper
09/12/2011, 15:10
Ναι την Ελλαδα περιμεναν :bawl: :bawl:

Μαλλον το κρατος ειδε να μειωνονται τα κερδη του

+954 :beer:

[Εκείνο το μέτρο να αυξηθεί ο φόρος κατα 2€ το πακέτο (να πάει στα 6€ δλδ) στα τσιγάρα για ν' αποτρέψουν το κάπνισμα δεν το σχολιάσαμε ε; ]

nikos_abel
09/12/2011, 15:12
ΙΙΙΙγγλαντέρια, τραλαλαλά!

Sapadak
09/12/2011, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
+954 :beer:

[Εκείνο το μέτρο να αυξηθεί ο φόρος κατα 2€ το πακέτο (να πάει στα 6€ δλδ) στα τσιγάρα για ν' αποτρέψουν το κάπνισμα δεν το σχολιάσαμε ε; ]

Θα αποτρεψουν το καπνισμα, και θα ανεβασουν LDL Και HDL σε ολους μετα :lol: :lol:

dinos5559
09/12/2011, 18:25
λοιπον σαν νεος ατμιστης κ πρωην τσιγαριστης ειπα να γραψω κ γω...
Σημερα κλεινω ακριβως ενα μηνα ατμισματος με ηλ.τσιγαρο κ δεν εχω καπνισει κανονικο ουτε μια τζουρα κ ουτε μου λειπει...
Εδω κ ενα μηνα που το χρησιμοποιω ψαχτηκα οσο δεν παιρνει γιατι ημουν σιγουρος οτι οκ θα ειναι καλυτερο απτο κανονικο αλλα οχι κ αθωο...
Το ηλ.τσιγαρο εχει λοιπον 40καρκινογονες ουσιες...ΝΑΙ καλα ακουτε 40 σε αντιθεση με το κανονικο που εχει περιπου 4000 καρκινογονες ουσιες....
Ετσι λοιπον αθωο δεν μπορει καποιος να το πει αλλα σιγουρα δεν μπορει κ να το συγκρινει με το κανονικο...

Την τελευταια 2ετια,παγκοσμιως, τα κερδη των καπνοβιομηχανιων, ειτε για λογους κρισης,ειτε για ηλ.τσιγαρα ειτε για αντικαπνιστικες εκστρατειες, εχουν μειωθει κατα 35-40%....

Ας ερθομε λοιπον στο Ελλαδισταν....
ο Ε.Ο.Φ. αρχικα ενεκρινε τις τσιχλες νικοτινης τα τσιροτα κ αλλα ποσα προιοντα με
Τωρα λοιπον βγηκε κ το απαγορεψε.....ΝΑΙ το απαγορεψε φυσικα διοτι αμα δεν χαλας κυριε 10ευροπουλακια ημερισιως εκ των οποιων τα 6-7 να τα δινεις φορο στο κρατος,το κρατος τι θα γινει?Κλεφτης???οχι βεβαια
Επισης,μπορει εμπορακος του ηλ τσιγαρου να τα βαλει με τους κολοσους του χρηματος τις καπνοβιομηχανειες???Οχι βεβαια,την αλλη μερα εκλεισε....

Ετσι λοιπον γιατι σας κουρασα βγηκαν κατι τσουτσεκια κ ειπαν τα 1000μηρια για το ηλεκτρονικο τσιγαρο...Ναι σιγουρα δεν ειναι αθωο και εκτος απο τις καρκινογονες ουσιες μπορει να προκαλεσει φισαλιδες στους πνευμονες μακροχρονια....Το τσιγαρο που αναγραφει κ απανω στο πακετο οτι σε σκοτωνει ετσι απλα,γιατι συνεχιζει κ πωλειται στα περιπτερα???

ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ....εμεις ειμαστε οι νομοι κ φτιαχνουμε το κρατος....

universalgr1
09/12/2011, 18:58
πρωτο ποστ,ε;

Μμ.. Οκ. :rolleyes:

brainstorm73
09/12/2011, 19:05
πρωτο ποστ,ε;

Ωχ.....θα αρχισουν παλι Conspiracy theories......:rotflmao:

TROOPER
09/12/2011, 19:45
πρωτο ποστ,ε;

περα απο αυτο που λες και συμφωνω,δεν βλεπω να λεει κατι λαθος :wave2:

AUFGEBRACHT
09/12/2011, 19:54
Εμένα μ' άρεσε πολύ το σκεπτικό που διάβασα πως εφόσον στους κλειστούς χώρους απαγορεύεται το κάπνισμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό κάπνισμα...για ποια χώρα αναφέρονται;;;;

dinos5559
09/12/2011, 19:57
πρωτο ποστ,ε;

παρακολουθω σχεδον ολες τις συζητησεις απλα δεν ειμαι ατομο που θα ποσταρει ευκολα κ συνεχεια....επειτα απο πολλα χρονια σε φορουμ διαφορα κ ως απλος χρηστης κ ως μοντ κ ως αντμιν....μου αρεσει να ακουω να διαβαζω κ να μη λεω πολλα...
επελεξα λοιπον να κανω το πρωτο μου ποστ συγκεκριμενα εδω εντελως τυχαια...απλα με εχει τρελανει αυτο με το θεμα του ηλ.τσιγαρου κ τα συμφεροντα...
αυτα...ευχαριστω!

DimChios
10/12/2011, 10:06
Θανασηηηηηηηηηηηηηηη

:look:

ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ?????????

:wacko:

ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΡΕ! :evil: :mad:

:lol: :lol: :lol:

Ελα, πες... :cool:

THEOD
10/12/2011, 10:20
Λεω κατά τις 15.00 να τα βροντήξω :D

DimChios
10/12/2011, 10:29
Λεω κατά τις 15.00 να τα βροντήξω :D

εγω κανονικα κλεινω στις 15:00

...αλλα θα κλεισω νωριτερα για να ερθω!

ΑΝ ΣΕ ΒΡΩ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ! :evil:

Να εισαι εκει και να με περιμενεις μεχρι να ερθω!

Αυτο το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει σε 8 μηνες να μην αφησω ιχνη!

THEOD
10/12/2011, 11:02
Επειδή έχεις αργό μηχανάκι θα δείξω κατανόηση και θα περιμένω... :D

the who
10/12/2011, 11:03
Επειδή έχεις αργό μηχανάκι θα δείξω κατανόηση και θα περιμένω... :D

Καλα και γρηγορο να ειχε παλι θα περιμενες.:rotflmao: :rotflmao:

micro_fresh
10/12/2011, 11:13
Για το εν λόγω θέμα λοιπόν,

καπνιστής για 15 χρόνια, είχα κάνει μόνο μία απόπειρα να το κόψω, που κράτησε 1 βδομάδα!

Για το ηλεκτρονικό άκουγα γενικά, αλλά ψήθηκα ειδικά, όταν ένας γνωστός επίσης καπνιστής και μάλιστα με βαριά τσιγάρα, μου είπε ότι δοκίμασε και έπαθε πλάκα με το πως το κατλάβαινες ως τσιγάρο.

Με τα πολλά ψήθηκα και πήρα την επόμενη μέρα. Αρχικά ήταν ψιλοξενέρωμα γιατί έκανα την μ...κια και πήρα χωρίς νικοτίνη. Το πάλεψα όμως και για 3 μέρες, όποτε μου ερχόταν όρεξη για τσιγάρο χρησιμοποιούσα το ηλεκτρονικό και έκανα ένα στριφτό το βράδυ σε φάση απόλαυσης.

Βασικά η αίσθηση χωρίς νικοτίνη είναι σαν να έκανα τρακα super-hyper-duper lights.

Στην πορεία συνέχισα μόνο με το e-cig και αυτό ως ψυχολογική υποστήριξη : πχ μεσημέρι ταβέρνα με ούζο και όλοι ανάβουν τσιγάρο, εγώ πήρα αυτό και χρησιμοποίησα μέχρι να μου φύγει η όρεξη, ή καφέ απόγευμα που λες 'ένα τσιγάρο πήγαινε'.

Κανονικό έχω να καπνίσω ένα μήνα και ηλεκτρονικό καμιά βδομάδα, απλά το κουβαλάω πάντα μαζί και όταν μου λείψει θα ατμίσω για να μην κάνω τράκα!

Αυτό που διαφέρει σε σχέση με την προηγούμενη απόπειρα είναι ότι δεν έβαλα ποτέ στο μυαλό μου ότι "τώρα το κόβω" πράγμα που την τελευταία φορά με οδήγησε να το σκέφτομαι συνέχεια, ακόμα και σε στιγμές που φυσιολογικά δεν ήθελα τσιγάρο.

Αυτά!

DimChios
10/12/2011, 11:13
μηπως επειδη δεν εχω καθολου μηχανακι να μην ερθω καθολου?

:mad: :evil:

@μλκ παππου... τραβα τις κοτσιδες σου μπας και μακρυνουν ρε που πεταγεσαι σαν την πορδη κι ασε τους αντρες να τα συννενοηθουν.

(ειδες, δεν ειπα π00τσ@ να μη σου θυμιζω το προβλημα σου) :smokin: