PDA

View Full Version : Καλό ταξίδι Παναγιώτη..

Σελίδες : 1 2 [3] 4

makis206
03/10/2011, 07:54
Έμεινα με το σοκ και αισθάνομαι ότι χρωστάω δυο λόγια ακόμα στον αδερφό μας τον Παναγιώτη που αν και έφυγε απ'τη ζωή, είμαι σίγουρος ότι μας διαβάζει αυτή τη στιγμή.. όπως έκανε κάθε μέρα που σουλάτσαρε δίπλα μας..

Είμαι μπερδεμένος ρε'σύ Παναγιώτη, απ'τη μια σκέφτομαι ότι αυτό το παλικάρι γεύτηκε τόσο τον κόσμο, το χάρηκε τόσο πολύ που άφησε το στίγμα του παντού και απλώς ήρθε η στιγμή γι'αυτόν ν'αρχίσει να επισκέπτεται άλλους κόσμους.. απ'την άλλη όμως, ήξερε τόσο πολύ τι σημαίνει ΖΩΗ αλλά και πως να τη ΖΕΙ, κι ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ περικυκλώνει τη σκέψη μου την αμέσως επόμενη στιγμή.. ΓΙΑΤΙ να μη μείνει εδώ, ΓΙΑΤΙ να βιαστεί τόσο να φύγει..

Φίλε δεν θα σε ξεχάσουμε, θα σε θυμόμαστε μέσα απο'δώ, τον τόπο που μας έδωσε την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε και να πάρουμε από σένα όλα αυτά που μας πρόσφερες απλόχερα και με την καρδιά σου.. έχεις αφήσει ένα θησαυρό που υποσχόμαστε να κρατήσουμε για πάντα ζωντανό μεσ'στις ψυχές μας.. είτε συνεχίσουμε, είτε σταματήσουμε να υπάρχουμε μέσα σ'αυτό το φόρουμ, όλα αυτά που έκανες για μας θα υπάρχουν στο μυαλό μας και θα έρχονται σε κάθε όμορφη στιγμή στα δικά μας μικρά ταξίδια.. και θα κοιτάμε ψηλά φίλε, και θα σε χαιρετάμε, αδελφικά, μοτοσυκλετιστικά.

Καλά σου ταξίδια παλικάρι μου εκεί ψηλά, κάποια στιγμή θα συναντηθούμε και θα ρολάρουμε μαζί, πολύ το θέλω φίλε..

Εχετλαίος
03/10/2011, 08:04
...
:sad:

peskandritsos
03/10/2011, 08:25
Συληπητήρια στους δικούς του.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη.

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

man iii
03/10/2011, 08:51
.......................... τίποτα , μούγκα !!! :sad:

GIXXERAKIAS
03/10/2011, 09:03
27-09-2011 15:11

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Μπράβο παιδιά!
Μακάρι να καθιερωθεί και να τα εκατοστίσει ο θεσμός.

Δυστηχώς ενώ είχα και εγώ την προσδοκία να συμετάσχω, έχωντας την ελπίδα μέχρι και την τελευταία στιγμή, απαγοητεύοντας και τον διοργανωτή τελικά δεν κατέβηκα.Προσωπικοί λόγοι μου επέβαλαν άλλους προορισμούς και άλλες δραστηριότητες.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

To τελευταιο σου μυνημα τοσο στεναχωρο ρε φιλε.....:sad: :sad:

mikros boudas
03/10/2011, 09:06
κωλοχρονια κι αυτη...καλο ταξιδι:(

Daemon
03/10/2011, 09:32
...:sad:

Ταξιδευτής
03/10/2011, 09:40
Οχι ρε Πανο... Οχι ρε αδερφε.. :(
Πες μου οτι ειναι ψεμμα ρε φιλε. Πες μου οτι θα ξυπνησω απο ωρα σε ωρα και θα ειναι ολα οσα εγιναν αυτη τη χρονια ενας κακος εφιαλτης!!!!!!!!
Κλαιω σαν μωρο παιδι και δεν εχω λογια...

Τη Παρασκευη ρε συ τα λεγαμε και μου εδινες συμβουλες και κουραγιο στο ζορι που περναω και μου ελεγες να κλαψω, να αφησω τον εαυτο μου να το νοιωσει αυτο που κραταω μεσα μου και μετα ομως να κοιταξω μπροστα. Τη Παρασκευη ρε ησουν εδω. Σε ψαχνω απο το πρωι στο msn που τα λεγαμε με τις ωρες και δεν εισαι ρε. Δεν μπορει. Δεν μπορει. Εχουμε να κανουμε ταξιδια. Εχουμε χαρτες ακομα κλειστους ρε συ.

Το πρωτο μου ταξιδι στην Ευρωπη το ξεκινησαμε μαζι ρε αδερφε. Θυμασαι στο σπιτι στην Κερκυρα; Εφυγα να πιασω το πλοιο αξημερωτα και το βραδυ μαγειρεψες μακαροναδα και μου ευχηθηκες να εχω καλους δρομους και να προσεχω.

Τωρα; Δεν εχω δυναμη, δεν εχω λογια, δεν εχω τιποτα. Μεσα ειμαι αδειος και ολα ενας κομπος.
Δεν...

Παλιοκ@ριολη εκει πανω, μου πηρες ακομα εναν αγαπημενο φιλο... Καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα και θα τα λογαριασουμε και εχω πολλα ραμματα για τη γουνα σου... :(

Αδερφουλη μου γλυκε, Πανουλη μου, με την ορθολογικη και συγκροτημενη σκεψη μου εδινες παντα πορεια στα δυσκολα, και ηξερες παντα με μια κουβεντα να βαλεις αυτο που ενοιωθα στη σωστη του διασταση. Θα προσπαθησω να ζησω οπως με συμβουλευες παντα και προχθες ακομα και θα περιμενω μεχρι που μια μερα θα ερθω να σε βρω... Θα ανταμωσουμε παλι καλε μου φιλε.
Να δωσεις μια μεγαλη αγκαλια στον Μανωλιο μου και να μας προσεχετε...
Εις το επανιδειν αδερφε μου... Μεγαλο ταξιδι ξεκινησες ρε μπαγασα... :(

moystakias_reth
03/10/2011, 10:00
http://northcape2010.blogspot.com/2011/09/panvas.html

Pardalotzatziki
03/10/2011, 10:13

Δεν χωρανε λογια...

Gandalf dr685sm
03/10/2011, 10:19
και άλλος.. τελικά αυτό το 2011, έχει θερίσει πραγματικά.. δεν έχει αφήσει τίποτα και κανέναν. .. δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τον χαμό ενός ανθρώπου. Μπορεί να μην τον ήξερα προσωπικά, αλλά είχα διαβάσει μηνύματα του και ήταν άλλος ενας άνθρωπος ζωντανός και με πάθος.. καλό του ταξίδι και καλή δύναμη σε όσους τον γνώριζαν.

sober
03/10/2011, 10:41
δεν εχω λογια....

Lamnian
03/10/2011, 10:43
...καλό ταξίδι Παναγιώτη ... :sad:

airamhag
03/10/2011, 11:00
:eyepop:

dimzab
03/10/2011, 12:11
:(

Καλό Ταξίδι Παναγιώτη.

takis-kk
03/10/2011, 12:35
Αχ ρε μπαγάσα Παναγιώτη....
Οση χαρά μας είχες δώσει

Χίλιες φορές την πήρες πίσω..:sad:

atom_smasher
03/10/2011, 12:40
:bawl:

tools
03/10/2011, 12:48
νεος ανθρωπος...
μεγαλο κριμα.
κουραγιο σε οσους το εχουν αναγκη.

Dimos35
03/10/2011, 13:21
:( :( Κρίμα .. πολύ κρίμα. Καλό σου ταξίδι παλίκαρε.

Daemon
03/10/2011, 15:51
Μου ηρθε τωρα φλας μπακ η στιγμη που ειμασταν εξω απ'το νοσοκομειο και μιλαγαμε οταν επεσε ο Στελιος (και ο Νικος..).. :sad:

Daemon
03/10/2011, 15:52
... ακυρο

intruder
03/10/2011, 17:32
:( :( :(

.........

aris_n
03/10/2011, 17:36
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99241&catid=6

sergiosm
03/10/2011, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99241&catid=6

Ο άτυχος 30χρονος, μετέβαινε στην Ουκρανία προκειμένου να βοηθήσει δυο φίλους του που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις μοτοσικλέτες που χρησιμοποίησαν για το ταξίδι τους εκεί. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στα Καρπάθια.

....

αν και δεν τον ήξερα.
αυτό νομίζω τα λέει όλα για τον χαρακτήρα του.

R.I.P.

DimChios
03/10/2011, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αν και δεν τον ήξερα.
αυτό νομίζω τα λέει όλα για τον χαρακτήρα του.

R.I.P.

...αν θελει καποιος ας πει τι ακριβως και κατω απο ποιες συνθηκες ξεκινησε να παει να βοηθησει... εγω δεν εχω το κουραγιο να το κανω.

ΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Not reading new trips of you ιζ νοτ γκουντ φορ δε αϊς

Corvo
03/10/2011, 19:18
καλο του ταξιδι

ας ταξιδευει με το δικο του ιδιαιτερο τροπο και εκει πανω

οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια ρε παιδια αλλα αν ξερει καποιος και εχει το κουραγιο ας πει τι εγινε ακριβως

Timberg
03/10/2011, 20:20
Παιδιά μόλις το διάβασα και εγώ εδώ (http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/91845)

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

:sad: :sad: :sad:

vassilis79
03/10/2011, 20:21
Ειναι καποιες στιγμες , που μαθαινεις δυσαρεστα νεα για καποιον ανθρωπο που δεν τον ξερεις προσωπικα , παρα μονο μεσα απο τι αφηγησεις του και τα γραφομενα του .
Ετσι ηξερα εγω τον Παναγιωτη , και ομως σου ερχεται αφθορμητα μια λυπη και ενας κομπος .

Κριμα...

Κουραγιο στην οικογενεια του .
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα...

RaGe_Raptor
03/10/2011, 20:23
καλό σου ταξίδι

sloumos
03/10/2011, 20:26
Καλο ταξιδι δεν εχω λογια.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

dimitris22
03/10/2011, 20:39
καλο σου ταξιδι φιλε.....οι δημοσιευσεις θα μεινουν για παντα στην μνημη ολων οσων δεν σε γνωρισαν απο κοντα αλλα ''ταξιδεψαν'' μαζι σου....

marios8
03/10/2011, 20:53
..........................................

Νικος χρ.
03/10/2011, 21:30
:sad: καλο ταξιδι φιλε.η κηδεια θα γινει στα μεσα τησ εβδομαδας οταν μαθω ποθ ακριβως και ποτε θα στειλω μνμ.ξεκινησε απο σοφια φτανοντας στην ουκρανια διερχομενη νταλικα επεσε πανω στο φορτηγακι που οδηγουσε.

taxydromos
03/10/2011, 21:31
κρίμα....

zolotas
03/10/2011, 22:39
.......http://www.youtube.com/watch?v=rCiKusdjgew&feature=related

jimmy10
04/10/2011, 11:06
καλό σου ταξίδι Παναγιώτη. Δεν σε γνωριζα προσωπικα αλλα τα ταξιδιωτικά σου ήταν σαν να σε ηξερα.

συλληπητηρια στους δικούς του.

camen
04/10/2011, 11:34
Τι λετε ρε παιδια τωρα... Οχι ρε πουστη μου οχιιιιιιιι...:(

georgevas
04/10/2011, 14:33
Είμαι ο αδελφός του Παναγιώτη....
Θέλω απλά να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας..
Ελπίζω ότι απόψε θα ξεκαθαρίσουν τα διαδικαστικά στην Ουκρανία και ο Παναγιώτης θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Ελλάδα.Θα σας ενημερώσω για το πότε και που θα γίνει η τελετή.
Και πάλι σας ευχαριστούμε, εγώ και τα υπόλοιπα αδελφια του.

DimChios
04/10/2011, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgevas
Ελπίζω ότι απόψε θα ξεκαθαρίσουν τα διαδικαστικά στην Ουκρανία και ο Παναγιώτης θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την Ελλάδα.Θα σας ενημερώσω για το πότε και που θα γίνει η τελετή.

Ω ρε φιλε! :sad:

Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια....και κουραγιο σε ολους σας

makis206
04/10/2011, 14:52

Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια Γιώργη, συμπονάμε μαζί σας τον χαμό αυτού του παλικαριού.. :(

nikos_abel
04/10/2011, 14:59

Ρε φίλε, τι να πω, ότι σε νιώθω;

Τι κάνουμε και μεις, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα, απλή συμπαράσταση εξ αποστάσεως.

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή, ο Πάνος άφησε μεγάλη κληρονομιά...

Giorgos19
04/10/2011, 15:01

Γιωργο, τα ειλικρινη μου συλλυπητηρια σε εσενα και την οικογενεια σου... Καλη δυναμη σας ευχομαι...

vaska
04/10/2011, 15:30

Δεν έχω λόγια Γιώργο, δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο εκτός του να τον θυμάστε όπως ήταν, πάντα χαμογελαστός κι εγκάρδιος.

Πραγματικά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Από το Σάββατο που μαθεύτηκε κοιτάμε και ξανακοιτάμε τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει και διαβάζουμε τα ταξιδιωτικά του.

Μετέφερε την ειλικρινή και βαθιά μας θλίψη στους δικούς σου με τη βεβαιότητα ότι ο "Ταξιδευτής" Παναγιώτης θα μείνει για πάντα ζωντανός μέσα στην καρδιά μας.

Vaska & Χρύσα.

:sad: :sad: :sad: :sad:

QSpec
04/10/2011, 16:03
Κάποτε μου είχες πει το παρακάτω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Βασίλη καλωσήρθες!

Τι να πω. Απλά μπράβο για το ποιος είσαι. Το ταξιδιωτικό σου ήταν απόλαυση και όλες οι τυχαίες επιλογές σου και αποφάσεις κατά την διάρκειά του, χαρακτηρίζουν εσένα και την προσωπικότητά σου.
Πιστεύω ότι η ζωή μας γίνεται όμορφη ανάλογα με την πορεία που χαράσσουμε. Έτσι γίνεται και με ένα ταξίδι. Συνέχισε να είσαι αυτός που είσαι.

Ένα μέρος του πως χαράζω την πορεία μου σε ένα ταξίδι το οφείλω σε εσένα και ταξιδιωτικά σου. Διαβάζοντας σε ένοιωθα πως θέλω κι εγώ να ζήσω κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ για όλα...

Η ζωή σου ήταν σίγουρα όμορφη...

Αντίο...

vassilis79
04/10/2011, 16:14
Θα ηθελα να προτεινω , να μαζευτουν ολα τα ταξιδιωτικα του Παναγιωτη και να γινουν sticky στην αναλογη κατηγορια .
Οχι για αυτους που τα ξερουν και τα εχουν διαβασει , αλλα για τους μελλοντικους χρηστες του φορουμ .
Αν ειναι τελειως :a6: ας διαγραφει .

Γιωργο κουραγιο σε σενα και στην οικογενεια σου .

Allst@rf
04/10/2011, 16:18
εγώ θυμάμαι τον pan-vas ,που όταν συζητούσαμε για κάποιο ταξιδιωτικό κάπου στην υφήλιο από κάποιον μοτοσυκλετιστή,και εμείς λέγαμε "ρε πόσο φράγκατος πρέπει να είναι για να κάνει τέτοιο ταξιδι",θύμωνε και έλεγε ότι δεν χρειάζεται να χεις πολλά χρήματα για να ταξιδέψεις με την μοτοσυκλέτα,θέληση θέλει και πας παντού...

Γειά σου φίλε Ρan-Vas...

Νικος χρ.
04/10/2011, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis79
Θα ηθελα να προτεινω , να μαζευτουν ολα τα ταξιδιωτικα του Παναγιωτη και να γινουν sticky στην αναλογη κατηγορια .
Οχι για αυτους που τα ξερουν και τα εχουν διαβασει , αλλα για τους μελλοντικους χρηστες του φορουμ .

:a18:

nikos_abel
04/10/2011, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis79

Συναινώ.

imitrelos
04/10/2011, 16:34
:( :( :( :( :( :( :( :(

Kαλό ταξίδι Φίλε θα σε θυμώμαστε :( :(

Σε ευχαριστούμε που μας ταξίδεψες.....

georgio
04/10/2011, 18:29

soul_giannis
04/10/2011, 18:37
Οτι και να πεις ειναι λιγο!

Γιωργαρα φιλαρακι μου να ζησετε να τον θυμαστε!
Κουραγιο!!!

jimmis5
04/10/2011, 19:33

Τα βαθια συλληπητηρια μου..
Κουραγιο πρωτα απο ολα στην Μανα και μετα στην υπολοιποι οικογενεια.
Κουραγιο..

Corvo
04/10/2011, 20:53

Παληκαρε τα συλληπητηρια μου..

κουραγιο σε ολους σας

lspiros
04/10/2011, 21:00

χιλιοειπομενο και κλισε ρε φιλε αλλα.....κουραγιο σε σενα και την οικογενεια σας.
εστω και νοερα μια ολοκληρη κοινοτητα θρηνει μαζι σας...:(

AVATOS
04/10/2011, 21:11

tsompanis
04/10/2011, 21:38

ο Παναγιώτης θα ζει πάντα ανάμεσά μας!οι ιδέες και τα ταξίδια του!
κουράγιο φίλε γιώργο κουράγιο σε όλους σας:sad: :sad: :sad:

kiloMeater
05/10/2011, 09:42
Κριμα...

black sheep
05/10/2011, 10:08
θερμά συλληπητήρια.

GiannisX
05/10/2011, 10:39
Καλό ταξίδι Παναγιώτη....
Ευχαριστούμε που μοιράστηκες ένα κομμάτι του εαυτού σου με 'μας μέσα από τα ταξίδια σου.

jimmis5
05/10/2011, 11:40
"Λόγω αυτών των απρόσμενων καθυστερήσεων υπολογίζεται πως η κηδεία του άτυχου Παναγιώτη θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα το Σάββατο, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρόης."

http://thebest.gr/news/index/viewStory/92157

DimChios
05/10/2011, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
"Λόγω αυτών των απρόσμενων καθυστερήσεων υπολογίζεται πως η κηδεία του άτυχου Παναγιώτη θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα το Σάββατο, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρόης."

http://thebest.gr/news/index/viewStory/92157

...μακρυ ΚΑΙ αυτο το ταξιδι του....

vaska
05/10/2011, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...μακρυ ΚΑΙ αυτο το ταξιδι του....

Γμστα ρε φίλε.................

anwrimos
05/10/2011, 14:29
Δέν τον γνώριζα προσωπικά αλλά πάντα μου κέντριζαν το ενδιαφέρον τα ταξίδια του...
Καλά ταξίδια εκεί πάνω παρέα με όλα τα παλικάρια που φύγανε νωρίς...

Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.

Pardalotzatziki
05/10/2011, 21:01

Εμεις ευχαριστουμε που βρηκες το κουραγιο να μπεις εδω και να γραψεις...
Μας δινεις την ευκαιρια να πουμε συλληπητηρια σε ολη την οικογενεια και οχι αερολογιες στο νετ...

Κουραγιο σε ολους σας...

Mr Pif
05/10/2011, 21:58
όσο και να σκέφτομαι κάτι να γράψω δεν μου είναι εύκολο μιας και το γεγονός αυτό δε μου φαίνεται αληθινό παρόλο τις 18 σελίδες που διάβασα.
δεν τον γνώρισα απο κοντά ποτέ,μια μόνο φορά μιλήσαμε μέσω p.m. και όμως μέσα απο τα ταξιδιωτικά του που αποτέλεσαν,αποτελούν και θα αποτελούν έμπνευση για ΟΛΟΥΣ μας,μου κάνει για τόσο οικείο και φιλικό πρόσωπο σαν να είχα ταξιδέψει κάποτε μαζί του...
δεν θα χρησιμοποίσω τον αόριστο χρόνο γιατί όσο διαβάζουμε τα ταξιδιωτικά σου Παναγιώτη θα είσαι,για όλους μας φαντάζομαι,ζωντανός και πάντα δίπλα μας...

κουράγιο στους ανθρώπους που ήταν συνοδοιπόροι του και μοιράστηκαν μαζί του τις εικόνες και τις μυρωδιές που εμείς οι υπόλοιποι στωικά περιμέναμε να δούμε από την οθόνη του pc και τα συλληπητήριά μου καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά του που γαλούχησε και μας χάρησε μια τόσο ευγενική ψυχή και έναν τόσο καλό μέντορα...εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη...

καλό σου ταξίδι φίλε Παναγιώτη, σ'ευχαριστώ για την έμπνευση και την καθοδήγησή σου... :sad:

takis-kk
06/10/2011, 01:00
Ξέρετε κάτι ρε παίδες.
Ο θάνατος είναι το μόνο σίγουρο στοίχημα.
Μένει η ανάμνηση.
Και η ανάμνηση του Παναγιώτη είναι γλυκειά.
Ενας παλήκαρος προικισμένος με όλες τις χάρες.
Δυνατός , όμορφος , καλόκαρδος .
Αν μπορούσε να γράψει εδώ...
Νομίζω θα μας μάλωνε..

Εφυγε όρθιος πάνω στην ακμή της νιότης του.

Κι όλοι θα τον θυμούνται έτσι.

Δυνατό , όμορφο , καλόκαρδο.

Αντε μια ρακί στην μνήμη του..

Τυχεροί όσοι τον έζησαν και όπως θα περνούν τα χρόνια και θα καλογερνούν...
Αυτός στην μνήμη τους θα μενει όπως έφυγε..

Δυνατός , όμορφος , καλόκαρδος

Κι αγέραστος!

latris mixanis
06/10/2011, 08:36
Καλούς δρόμους εκεί που πας .... στο επανιδείν

τόσες μέρες ψάχνω τι να γράψω.... και δεν.....

GIXXERAKIAS
06/10/2011, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ξέρετε κάτι ρε παίδες.
Ο θάνατος είναι το μόνο σίγουρο στοίχημα.
Μένει η ανάμνηση.
Και η ανάμνηση του Παναγιώτη είναι γλυκειά.
Ενας παλήκαρος προικισμένος με όλες τις χάρες.
Δυνατός , όμορφος , καλόκαρδος .
Αν μπορούσε να γράψει εδώ...
Νομίζω θα μας μάλωνε..

Εφυγε όρθιος πάνω στην ακμή της νιότης του.

Κι όλοι θα τον θυμούνται έτσι.

Δυνατό , όμορφο , καλόκαρδο.

Αντε μια ρακί στην μνήμη του..

Τυχεροί όσοι τον έζησαν και όπως θα περνούν τα χρόνια και θα καλογερνούν...
Αυτός στην μνήμη τους θα μενει όπως έφυγε..

Δυνατός , όμορφος , καλόκαρδος

Κι αγέραστος!

georgevas
06/10/2011, 10:18
Με ανακουφίζει το ότι "το αδερφάκι μου" -έτσι τον ανέφερα πάντα- ήταν μέλος μιας τόσο μεγάλης παρέας και θα μείνει ζωντανός στη μνήμη μας.
Και πάλι σας ευχαριστώ.....
Ο Παναγιώτης πετάει αύριο από Κίεβο και θα φθάσει στην Πάτρα το βράδυ.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στις 1.00 στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Αρόη και η ταφή του στο Κοιμητήριο Του Αγίου Δημητρίου στα Μποζαϊτικα Πατρών.
Όλοι εμείς, οι γονείς του & τα αδέλφια του θα θέλαμε αντί στεφάνων όποιος θέλει να δώσει τα χρήματα σε ένα ίδρυμα στη μνήμη του Παναγιώτη,πιστεύουμε πως αυτό θα επιθυμούσε & ο ίδιος.

VANDA
06/10/2011, 10:35
Με ανακουφίζει το ότι "το αδερφάκι μου" -έτσι τον ανέφερα πάντα- ήταν μέλος μιας τόσο μεγάλης παρέας και θα μείνει ζωντανός στη μνήμη μας.

Ήταν πολλά παραπανώ από ένα απλό μέλος και θα τον θυμόμαστε πάντα. Εμείς ευχαριστούμε που τουλάχιστον βλέπουμε έναν άλλον ---vas να τριγυρνάει εδώ μέσα..

ktmakis
06/10/2011, 10:38
Καλή δύναμη σε όλους σας. Ευτυχώς είστε μαζί και θα δύνετε ο ένας στον άλλον κουράγιο.
Μεγάλο πράμμα οταν φεύγει κάποιος να αφήνει κάτι πίσω του.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια.

vaska
06/10/2011, 13:28

tsompanis
06/10/2011, 13:44
Συγνώμη,αλλά μπορεί κάποιος να ενημερώσει τι ώρα φτάνει αύριο το αεροπλάνο απο Ουκρανία?

μήπως πρόκειται για την απευθείας πτήση από Κίεβο,που η άφιξή της είναι 15:35'?

George_M.
06/10/2011, 14:43
θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του.
αντε να δουμε τι θελει κ μαζευει εκει πανω ολους τους καλους...τι να τους κανεις ωρε?τι..?:(

Ταξιδευτής
06/10/2011, 16:18
Ο Παναγιώτης πετάει αύριο από Κίεβο και θα φθάσει στην Πάτρα το βράδυ.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στις 1.00 στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Αρόη και η ταφή του στο Κοιμητήριο Του Αγίου Δημητρίου στα Μποζαϊτικα Πατρών.
Όλοι εμείς, οι γονείς του & τα αδέλφια του θα θέλαμε αντί στεφάνων όποιος θέλει να δώσει τα χρήματα σε ένα ίδρυμα στη μνήμη του Παναγιώτη,πιστεύουμε πως αυτό θα επιθυμούσε & ο ίδιος.

Καλε μου Γιωργο, δεν ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε αλλα με τον Πανο ημασταν καλοι φιλοι και τα χρονια πριν φυγει για Βουλγαρια καναμε αρκετη παρεα οσο ηταν στην Αθηνα... Τον Πανο τον αγαπαω (γιατι ο παρελθοντικος εδω ΔΕΝ ταιριαζει) και με στηριξε σε δυσκολες στιγμες μου.
Αυτο ηταν και το μεγαλυτερο του προσον: η χρυση του καρδια! Παντα προθυμος να βοηθησει τους παντες αφηνοντας τα δικα του στην ακρη.

Το πρωτο μου μεγαλο ταξιδι στην Ευρωπη ξεκινησε με τον Πανο, που με συνοδεψε μεχρι Κερκυρα και με φιλοξενησε εκει για μερες μεχρι να παρω το πλοιο για Ιταλια. Τα ταξιδια που εκανα, κανω η θα κανω θα ειναι παντα συνυφασμενα με αυτον τον αγαπημενο μου φιλο. Και οσο ζει στις καρδιες μας δεν εχει φυγει ΠΟΤΕ...

Θα ηθελα και εγω να μαθω την ωρα που φτανει η πτηση απο Κιεβο ωστε να ειμαι στο αεροδρομιο και να τον συνοδεψω/ουμε για λιγο στο δρομο με τις μηχανες... Να δει τις διτροχες αγαπες του να αγαλλιασει η καρδουλα του...Νοιωθω οτι ειναι το ελαχιστο που θα μπορουσα να κανω για αυτον....

miscelano
06/10/2011, 17:05
κριμα το παλικαρι ρε γμτ :sad: :sad: :sad: :sad:

akis_trevor
07/10/2011, 00:15
κριμα..πολυ κριμα.γιατι αραγε να γινονται αυτα?ποτε δεν θα το μαθουμε.το παλικαρι δεν το ηξερα,μολις διαβασα το ποστ με το γεγονος αυτο.κουραγιο στους δικους του,να τον θυμουνται χαμογελαστο και η θλιψη τους ας γινει δυναμη.ελπιζω να βρω το κουραγιο να παω στην κηδεια του παιδιου,να αναψω ενα κερακι στην μνημη του να ναι καλα εκει πανω...

georgevas
07/10/2011, 10:19
Η πτήση έχει άφιξη στις 15:35..

apaleftos
07/10/2011, 11:04
Διαβάζω καθημερινά χωρίς να συμμετέχω ενεργά.
Τον Παναγιώτη δεν τον ήξερα... έχω όμως κάνει “μαζί του” αρκετά χιλιόμετρα...

Δουλεύω στο αεροδρόμιο και αν ο Παναγιώτης έρχεται με την VV 229 θα τον παραλάβετε από την Goldair Handling.
Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω αλλά θα προσπαθήσω.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όσους τον αγαπάνε πραγματικά.

ziggΥ
07/10/2011, 17:01
..καλό ταξίδι ρε πάνο....

KOSTAS-ER6
07/10/2011, 21:47
καλο παραδεισο Παναγιωτη :(

Gi_4ce
08/10/2011, 00:56
Τα λεμε ρε μαγκα.

vaska
08/10/2011, 13:21
Αυλαία κύριοι, τίτλοι τέλους.

Α ρε φίλε!!!!!!!!

Nik0s
08/10/2011, 14:02
Θερμά συλληπητήρια και κουράγιο στους δικούς του... Κάποια στιγμή, πρέπει να διαψεύσουμε το "οι ωραίοι πεθαίνουν νέοι"...

giannis113
08/10/2011, 14:07
..καλό ταξίδι φίλε..

lspiros
08/10/2011, 14:47
NThis is the end.the only end thd end...

daz
08/10/2011, 19:41
Πάνο.. όλος ο κόσμος μια γειτονιά ρε!

Καλό ταξίδι.

Panos1313
08/10/2011, 20:25
Αντιο ρε μαγκα

tamar
08/10/2011, 20:33
Καλά ταξίδια εκεί πάνω...

George_M.
08/10/2011, 20:35
ας ειναι... η' μαλλον σιγουρα θα ειναι ελαφρυ το χωμα του,ελαφρυ οπως η αμμος -που ακομα εχουμε πανω μας- απο το πιο ωραιο ταξιδι που διαβασαμε ποτε...

SpineshankD
09/10/2011, 01:50
Ειχαμε μιλησει μεσω μηνυματων πριν καιρο για λεπτομερειες σε μια εκδρομη στα βαλκανια που ηθελα να κανω για πρωτη φορα και με ειχες βοηθησει τοσο πολυ....
πριν λιγες μερες εμαθα μεσω του DimChios οτι δεν εισαι κοντα μας και δυστυχως οτι και να σου πω τωρα δεν θα το ακουσεις ποτε....
Βρηκες την αιωνια γαληνη της ψυχης σου πολυ γρηγορα ρε Πανο....
:sad: :sad:

Αργυρώ
09/10/2011, 13:41
Πόσα κενά έχει ο ουρανός να συμπληρώσει
και παίρνει από τη γη ψυχές αφήνοντας κενά...

... ... ... Μάνο... Νώντα... Παναγιώτη... ... ...

trania
09/10/2011, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ
Πόσα κενά έχει ο ουρανός να συμπληρώσει
και παίρνει από τη γη ψυχές αφήνοντας κενά...

... ... ... Μάνο... Νώντα... Παναγιώτη... ... ...

:a35: :a35: :( :(

G/S
10/10/2011, 01:58
Aντε ρε Πανούλη .....καλό ταξίδι.............τόσα ταξίδια έκανες , καιρός τώρα να κάνεις το μεγαλύτερο..................
http://www.youtube.com/watch?v=BtS8fsfR0g8 :sad: :sad:

GIXXERAKIAS
10/10/2011, 08:25
Kαλούς δρόμους φίλε Πάνο....είθε οι αγγέλοι να σου κρατάν συντροφιά στα ταξιδιωτικά σου εκεί πάνω....:sad: :sad:

Gallos
10/10/2011, 09:28
Πανούλη δεν έχω ιδέα τι να γράψω... Έχω σβήσει και έχω γράψει δεν θυμάμαι πόσες φορές...
Θέλω όμως να σου γράψω και εγώ σε αυτό το νήμα...

Αυτοί οι κύκλοι σε γονατίζουν..Στιγμές που σε θυμάμαι και χαμογελώ, στιγμές που συνειδητοποιώ ότι δεν είσαι εδώ και μαυρίζω... Τελικά το δυσκολότερο είναι το παρακάτω..

Αντίο ρε Πανούλη, αντίο...

DimChios
10/10/2011, 12:11
πουτανα ζωη

τοσες χαρες μα και τοσες πικρες...

kordix
12/10/2011, 09:49
καλό του ταξίδι ...:sad:

gmeles
12/10/2011, 16:37

Da.Vintage