View Full Version : Καλό ταξίδι Παναγιώτη..
Καλό ταξίδι Πάνο, κουράγιο στους δικούς σου...
LOUKILOUK
24/10/2011, 13:25
2 μήνες σχεδόν είχα να μπω (από Σεπτέμβρη...), εκτός από μια-δυο εξερέσεις στα ταξιδιωτικά... Χάρηκα που τον είδα "διαχειριστή" εκεί που γουστάρει και του αξίζει...σκεφτόμουν τι πείραγμα να του κάνω...δεν είχα καταλάβει... ήμουν χαρούμενος για εκείνον...
Μόλις τώρα κατάλαβα... γαμήθηκα...δεν το πίστεψα... το διάβασα όλο για να δω που θα σταματήσει το κακόγουστο αστείο, αλλά τελικά κάποιος εκεί πάνω δεν χαμπαριάζει, μας τον πήρε...
Ο φύλακας άγγελός μου με το λευκό του... τράνζιτ (τι έγραφα ο μαλάκας....?) τώρα θα με φυλάει από ψηλά...
Αντίο φίλε...
υ.γ. Αδικια... εσένα εκεί πάνω το λέω ΜΕΓΑΛΕ...
lc8ergr1
01/11/2011, 12:38
μου συμπαρασταθηκες σε δυσκολες ώρες... και με εκανες να χαρώ.... με την ενθαρρυνση σου
σου αφιερωνω όλα τα μελλονικα μου ταξιδια..... σαν να εισαι εσυ στο τιμονι .......
αλλα το ταξιδι που σχεδιαζα στο ΚΑΥΚΑΣΟ δεν θα ειναι ποτε ιδιο χωρις την ευχή σου
ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ......ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Το Σαββάτο 5 Νοεμβρίου στις 9:30 στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρόη, θα τελεστεί το σαρανταήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του Παναγιωτη.
υγ: Για όποιον επιθυμεί να πάει Πάτρα, μπορούμε να βρεθούμε στα διόδια της Ελευσίνας κατά τις 7:30(η και πιο νωρίς)
στο καλό Παναγιώτη και φύλαξε μου μια θεση στο εκει πάνω παρκιν , για οταν ερθει η ωρα για να τα ξαναπούμε.
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Το Σαββάτο 5 Νοεμβρίου στις 9:30 στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρόη, θα τελεστεί το σαρανταήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του Παναγιωτη.
υγ: Για όποιον επιθυμεί να πάει Πάτρα, μπορούμε να βρεθούμε στα διόδια της Ελευσίνας κατά τις 7:30(η και πιο νωρίς)
Ενημερώστε εδώ για το πότε θα έρθετε να σας περιμένω να πάμε όλοι μαζί.
:sad: :sad: :sad:
...Καλημέρα σε όλους....
...διαβάζω όλες αυτές τις μέρες, τα μηνύματα όλων σας......μέρες δύσκολες, που γίνονται ακόμα δυσκολότερες με το πέρασμα του χρόνου και την ολοένα και πιο έντονη συνειδητοποίηση της μεγάλης αυτής απώλειας......και θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σάς ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά και εκ μέρους όλης της οικογένειας.....είναι τόσο όμορφο και ένα είδος παρηγοριάς να ξέρουμε ότι ο Παναγιώτης είχε τόσους καλούς φίλους που τον ακολουθούσαν.....κυριολεκτικά, ως παρέα στα ταξίδια του.....και μεταφορικά, νοερά μέσα από την ανάγνωση των ταξιδιωτικών του αναφορών........
...όπως ανέφερε και πιο πάνω ο "Gallos", το 40ήμερο μνημόσυνο είναι το Σάββατο το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή της Αρόης, στην Πάτρα......
...διαβάζω ότι κάποιοι θα παρευρεθείτε.......να έχετε καλό δρόμο και να προσέχετε πάρα πολύ.....
...ελπίζω να καταφέρουμε να γνωριστούμε και να τα πούμε και από κοντά για τον λατρεμένο μου κουνιάδο, μετά το τέλος της τελετής.......
...και κάτι για να τον θυμόμαστε όλοι μας.......................
http://www.youtube.com/watch?v=Omy88oxWc9M&feature=feedu
...και πάλι σάς ευχαριστώ όλους........να 'στε πάντα καλά και να έχετε καλούς δρόμους και πολλά πολλά ταξίδια και μόνο όμορφες στιγμές.......
Τάσος Παπαδημητρίου
sapila racing
03/11/2011, 10:56
Οποιος γνώρισε τον Παναγιώτη απο κοντά εστω και για λίγο, αποκλείεται να τον ξεχάσει σε όλη του τη ζωή.
argy_kap
03/11/2011, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οποιος γνώρισε τον Παναγιώτη απο κοντά εστω και για λίγο, αποκλείεται να τον ξεχάσει σε όλη του τη ζωή.
+10000
τυχεροί όσοι από εμάς τον γνωρίσαμε απο κοντά..... και το video στο youtube Πολύ σκληρό να το βλέπεις.....:(
DimChios
03/11/2011, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από loopman
...Καλημέρα σε όλους....
...διαβάζω όλες αυτές τις μέρες, τα μηνύματα όλων σας......μέρες δύσκολες, που γίνονται ακόμα δυσκολότερες με το πέρασμα του χρόνου και την ολοένα και πιο έντονη συνειδητοποίηση της μεγάλης αυτής απώλειας......και θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σάς ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά και εκ μέρους όλης της οικογένειας.....είναι τόσο όμορφο και ένα είδος παρηγοριάς να ξέρουμε ότι ο Παναγιώτης είχε τόσους καλούς φίλους που τον ακολουθούσαν.....κυριολεκτικά, ως παρέα στα ταξίδια του.....και μεταφορικά, νοερά μέσα από την ανάγνωση των ταξιδιωτικών του αναφορών........
...όπως ανέφερε και πιο πάνω ο "Gallos", το 40ήμερο μνημόσυνο είναι το Σάββατο το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, στην περιοχή της Αρόης, στην Πάτρα......
...διαβάζω ότι κάποιοι θα παρευρεθείτε.......να έχετε καλό δρόμο και να προσέχετε πάρα πολύ.....
...ελπίζω να καταφέρουμε να γνωριστούμε και να τα πούμε και από κοντά για τον λατρεμένο μου κουνιάδο, μετά το τέλος της τελετής.......
...και κάτι για να τον θυμόμαστε όλοι μας.......................
http://www.youtube.com/watch?v=Omy88oxWc9M&feature=feedu
...και πάλι σάς ευχαριστώ όλους........να 'στε πάντα καλά και να έχετε καλούς δρόμους και πολλά πολλά ταξίδια και μόνο όμορφες στιγμές.......
Τάσος Παπαδημητρίου
Τασο....τί να σου πουμε... ξέρεις...
Πολυ όμορφο αν και πολύ "δύσκολο" το βίντεο που έφτιαξες!
Ειδικά οι δύο τελευταίες φωτό...
Ας ρίχνει και δω χάμω μια ματια...
...εμείς θα τον θυμόμαστε....
ADVENTURAZ
03/11/2011, 12:35
Ενα βιντεο γεματο ζωη...κι ομως...τοσο σκληρο...:( :(
Καλο ταξιδι...:( :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Ενα βιντεο γεματο ζωη...κι ομως...τοσο σκληρο...:( :(
Καλο ταξιδι...:( :( :( :( :(
ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ
29/01/2012, 16:21
καλα ταξιδια εκει πανω:beer: :sad:
α ρε παναγιωτακη....
Δεν λες τπτ... Η πιο σκληρή μέρα... Βαράνε εδώ skype, hotmail και αρχιδιες για τα γενέθλια του...
Απλά το κοντέρ συνεχίζει να γράφει μέρες απουσίας...γαμώτο...
α ρε παναγιωτακη....
τον είχα χθές στο μυαλό μου, μιας και πέρυσι στην ετήσια του moto.gr στον Παρνασσό ήταν μαζί μας.
Γμστα...
DimChios
21/05/2012, 13:03
:sad:
τι να πεις...
τον είχα χθές στο μυαλό μου, μιας και πέρυσι στην ετήσια του moto.gr στον Παρνασσό ήταν μαζί μας.
Γμστα...
Κι εγώ :sad:
και φετος μαζι μας ηταν...με τοσους φιλους (εσας λεω γιατι εγω μονο φατσικα τον ηξερα) να τον σκεφτονται...
costas81
21/05/2012, 14:33
Δεν λες τπτ... Η πιο σκληρή μέρα... Βαράνε εδώ skype, hotmail και αρχιδιες για τα γενέθλια του...
Απλά το κοντέρ συνεχίζει να γράφει μέρες απουσίας...γαμώτο...
Να είναι καλά όπου και αν είναι...
Να είναι καλά όπου και αν είναι...
Κι εγώ είμαι εκεί που ήταν..
blackbusa
22/05/2012, 02:42
Eτησια 2007....λιμνη Δοξας και τοτε...σου χρωσταω πολλα...ξερεις εσυ...:(
σορυ μαγκες αν σας μαυρισα λιγο,απλα ειδα χτες οτι ειχε γεννεθλια και ηταν και προχτες η ετησια (στην οποια κι εγω τον σκεφτηκα ρε βυρωνακο) και...σορυ...
StavrosMAGNA
23/05/2012, 07:28
Ai sihtir με τα κωλοΦΟΡΟΥΜ και τα θέματα που μου μαυρίζουν την ψυχή!
μετά από καιρό απουσίας από τουτο δω το φορουμ (Γμτη μου) 2 πραματάκια μπήκα για να δώ... Το ΕΝΑ τι κάνει και που χάθηκε ο ... Σοφιανός ο ΚΟΛΕΓΓΑΣ μου ο ΠΑΝΟΣ ... και το άλλο να δω μπας και κάποιος από ΠΑΤΡΙΔΑ θα έρθει από τα μέρη μου .. να τον φιλέψω ... ΝΗΣΑΦΙ πια! Ρε ΠΑΝΟ ... όπα ρε μάγκα ,δεν είπαμε κι έτσι! Εδώ ΣΟΦΙΑ - ΠΛΟΒΝΤΙΦ ερχόσουν "έτσι απλά" για ένα καφέ και τώρα μου λές οτι ...ΤΙ;;;
Α ρε ΦΙΛΕ ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... Α ρε ΦΙΛΕ και ΝΑ'ΞΕΡΕΣ ... Τι στο καλό ... η ΛΙΣΤΑ με σας τους "ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ" αρχίζει και μακραίνει ... ΦΙΛΟΙ μου "ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ" δυό πράματα μόνο σας παρακαλώ ... ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ τρομερή ... και δεύτερο ... Κλείστε μας το ΜΑΤΙ ... ετσι με νόημα ... οτι μας "βλέπετε" που και που .... (Τα χάλια μας γμ την πτν μου)
From your friends.....Cayambe-Equador.....
293655
GIXXERAKIAS
21/06/2013, 08:01
Μας βλέπει από εκεί πάνω και χαμογελάει....:wave2:
Παναγιωτη δεν σε ξεχναμε. 2 χρονια...
Το αυτό.
2 χρόνια, σαν χθες μου φαίνεται.
argy_kap
28/09/2013, 21:18
Στην υγειά σου φίλε. ...
sapila racing
28/09/2013, 21:20
Γεια σου φανταστικέ Παναγιωτη.
blackbusa
28/09/2013, 21:45
...
MG-KTiNoS
28/09/2013, 22:21
φίλε βάλε και καμιά καλή κουβέντα εκεί πάνω για μας ε?
Αν και μλκες είμαστε καλά παιδιά κατά βάθος...
σιχτιρ,,,
περνάει ο καιρός γρήγορα τελικά μα οι αναμνήσεις όχι.
θα τριγυρνάς για πααααααρα πολύ καιρό ακόμα στην σκέψη μας μέντορα Παναγιώτη,
καλά να είσαι εκεί ψηλά...
:sad:
Marinos-GSXR
29/09/2013, 22:23
....συνεχεια στα καλα και ομορφα ταξιδια σου και εκει πανω......
Lioulios
30/09/2013, 02:51
Aγγελος με τα όλα του ο Παναγιώτης !!!!!!!
2 χρόνια .... Όχι σαν χθες , σαν σήμερα το θυμάμαι να ΄τανε ...
Ζωή σε ΄μας ρε
Καλά να είσαι εκεί ψηλά φίλε και ας μην σε γνώρισα......
akis_trevor
30/09/2013, 20:27
να σαι καλα εκει πανω.....
AUFGEBRACHT
30/09/2013, 21:50
Δεν τον ήξερα αλλά έχω διαβάσει τόσα για τον Παναγιώτη, τώρα είναι στο μεγαλύτερο ταξίδι κι έχει πολλά να ανακαλύψει εκεί πάνω...
300348
DimChios
01/10/2013, 08:39
Γειά σου Πάνο!
:wave2: κρατα θεση στο παρκιν για οταν ...
Δεν σε ξεχναμε,σου χρωσταω και ενα κερασμα οταν τα ξαναπουμε.
georgevas
28/09/2015, 22:05
Good For The Eyes
«Ο Σαλάμ, μας είχε καλέσει στην σκηνή του.
Η κλασική σκηνή Βεδουίνου/ Τουαρέγκ/ άνθρωπου της ερήμου,
ήταν στημένη στον προαύλιο χώρο του κάμπινγκ.
‘Εγωωωώ Τουαρεεεέγκ...
Δεν μπορώ να κοιμάμαι μέσα σε κτίσματα και σπίτια.
Θέλω να βλέπω τα άστρα. Είμαι άνθρωπος της ερήμου.
Άουτ ιζ γκούντ φορ δε άις’»
Αν βάλεις πολλές στιγμές μαζί, φτιάχνουν μια ζωή. Όταν φύγει η ζωή, μένουν οι στιγμές.
Για όσους δεν έφυγαν και είναι ακόμα εδώ. Για να πουν. Για να θυμίσουν.
Ο Παναγιώτης μας άφησε τις δικές του στιγμές.
Κι εμείς τις μοιραζόμαστε μαζί σας.
Με σκοπό να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους να συνεχίσουν να έχουν τις δικές τους στιγμές.
«Μπαίνοντας στην πόλη τα συναισθήματα είναι απίστευτα.
Για άλλη μια φορά ένιωσα άσχημα που η δυστυχία των συνανθρώπων μου, είναι αξιοθέατο για μένα.
Τι θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω σε μία τέτοια κατάσταση;»
Για να βοηθήσουμε –εκ μέρους του Παναγιώτη- όλους όσους ταξιδεύουν ακόμα,
αναγκαστικά και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από εκείνον που πάντοτε υπήρξε ταξιδιώτης,
προσφέρουμε τις δικές του στιγμές, όπως αποτυπώθηκαν με ένα κλικ.
Με μια έκθεση φωτογραφίας από τα ταξίδια του, που στόχο έχει την ενίσχυση της ΜΚΟ «Αγκαλιά»
η οποία βοηθάει τους μετανάστες που φτάνουν στη Λέσβο,
και στην οποία θα προσφερθεί ολόκληρο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις πωλήσεις των φωτογραφιών του.
Η έκθεση θα διαρκέσει από το Σάββατο 3 ως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 από τις 12 μ.μ. στο ΠΟΠ ΧΟΡΝ, Κολοκοτρώνη 65, Πάτρα.
Το Σάββατο το βράδυ είστε καλεσμένοι στο πάρτι μας σε balkan ήχους από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο (cj turtle)
Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφιών θα διατεθούν στη ΜΚΟ “Αγκαλιά” στην οποία μπορείτε, επίσης,
να καταθέσετε απευθείας χρήματα για την ενίσχυσή τους με την ένδειξη “PANVAS”, στο λογαριασμό:
ΜΚΟ «Αγκαλιά»
Alpha Bank
IBAN: GR5401405990599002101026620
BIC-Swift Code: CRBAGRAA
Ευχαριστούμε το εργαστήριο φωτογραφίας «Ελισάβετ και Παναγιώτης Ανθόπουλος» για τη χορηγία των εκτυπώσεων των φωτογραφιών.
AUFGEBRACHT
28/09/2015, 23:26
Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφιών θα διατεθούν στη ΜΚΟ “Αγκαλιά” στην οποία μπορείτε, επίσης,
να καταθέσετε απευθείας χρήματα για την ενίσχυσή τους με την ένδειξη “PANVAS”, στο λογαριασμό:
ΜΚΟ «Αγκαλιά»
Alpha Bank
IBAN: GR5401405990599002101026620
BIC-Swift Code: CRBAGRAA
Πρόταση να γίνει sticky και με κεφαλαία γράμματα...
Σαν σήμερα ρπμ πριν από 5 χρόνια. 5 χρόνια πέρασαν ρε μπαγάσα, 5 χρόνια χωρίς να σε πειράξω, χωρίς να με πειράξεις, 5 χρόνια που μας λείπεις.
Σκατά! Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω.
Ταξιδεύεις ελπίζω σε άλλα μονοπάτια, περισσότερο όμορφα περισσότερο "Good for the eyes"
sapila racing
29/09/2016, 10:24
Παναγιώτη το όνομά σου αναφέρθηκε πρόσφατα σε ταξίδια που διαβάσαμε και σε θυμηθήκαμε πάλι.
Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι περασε τόσος καιρός...
Εξαιρετικο παιδι ο Παναγιωτης....
Να ναι καλα εκει που ειναι.
blackbusa
29/09/2016, 15:03
...
akis_trevor
29/09/2016, 15:07
:(:(:(....
taisteal
29/09/2016, 15:57
....
ειναι συγκινητικό να μπορεις να διαβάζεις τα ποστ απο αποβιώσαντα μέλη...
να προσέχουμε τα ζώντα μέλη, να μη τρέχουμε, να μη χαζεύουμε και να μας φυλάει ο Μεγάλος...
tsompanis
29/09/2016, 17:38
Ναι ρε γμτ λείπει. ...
argy_kap
30/09/2016, 08:49
να σαι καλά φίλε.....
αχ βρε Παναγιώτη. και γαμώ τα παιδιά ήσουν :(
Πόσο άδικη είναι η ζωή με πολλούς από εμάς!!!
Έζησες πολλά, θα ζούσες περισσότερα..
George_M.
30/09/2016, 20:16
αραγε να χει δρομους ανοιχτους κει πανω..ειχε οριζοντες που θελουν απλα ο Πανος!!
Νομίζεις ότι σε ξέχασα ρε? Ποτέ!
Με δίδαξες κάτι που πολύ αγάπησα. Το να εκτίθεμαι. Δηλαδή τουλάχιστον, αυτό ένιωσα ότι διδάχτηκα από σένα. Γιατί όταν εκτίθεσαι, πρώτα εκτίθεσαι στον εαυτό σου και μετά στους υπόλοιπους. Και αν το πάρεις χαμπάρι αυτό, ίσως και να καταλάβεις πολλά.
Έχουν περάσει 5 χρόνια και προσωπικά δεν τα κατάλαβα το πως πέρασαν. Αλλά τις στιγμές μας, από το 2011 τις είχαμε και πάλι. Θυμάσαι που πριν δυο χρόνια το 2014 , για να κόψεις πλάκα μαζί μου, έστειλες πελάτη που ήθελε μαγαζί στην Ουκρανία. Μου κοπήκαν τα πόδια, τα χέρια και ότι έχω πάνω μου. Έκανα να κοιμηθώ κάνα δυβδομαδο, αλλά πήγα!
Ένιωθα να λες μπράβο-μπράβο, καλά το πας, συνέχα. Εσύ όμως γελούσες.. Ε το πούστη λέω.. Ουκρανία λοιπόν, έκανα την δουλειά και το βράδυ ξενοδοχείο. Άντε λέω μπας και χαλαρώσουμε.. Αμ δε… Είχες φροντίσει να με τσιτώσεις! Κατέβηκα απο το ταριφεικο lada και σηκώνοντας το βλέμμα, μου έμεινα κάγκελο! Tο ίδιο ξενοδοχείο που είχα περάσει την τελευταία νύχτα Ουκρανία με την οικογένεια σου! Νταξει, πρέπει να ξαναπεθανες από το γέλιο άλλη μια φορά εκείνη την μέρα!
Μετά δυο χρόνια, ζούσα άλλη μια στιγμή του στυλ - Δεν θα φύγουμε ποτέ από εδώ κουφάλα νεκροθάφτη- . Όμως εκτέθηκα, έγινα κουρέλι, κατάλαβα πολλά και είμαστε έτοιμοι για άλλα.. Χτες είχαμε άλλη μια στιγμή, πάλι σε ταξίδι μου. Πάλι σε δουλειά! Ελλάδα όμως. Mε παρέλαβε ο πελάτης από το λιμάνι και με φόρτωσε στη καρότσα του αγροτικού. Κρατιόμουν μην φύγω από τις λακκουβάρες και γελούσαμε. Μαζί όμως και ομολογώ το απόλαυσα και εγώ. Α ναι, εχτές ήταν και 30 του μηνός. Αυτοί οι αριθμοί!
Σήμερα, εκτίθεμαι άλλη μια φορά και λέω ότι σε νιώθω κάποιες φορές γύρω μου. Δεν με νοιάζει καν τι λένε και τι πιστεύουν. Κλάνω μέντες να το κάνω, αλλά θέλω μια μέρα να γελάμε και να είμαι στα Παμίρ, μονός με την μηχανή! Το λέω γιατί το σκέφτομαι και κλάνω.. Άλλα είπαμε, σήμερα εκτίθεμαι ..
Σ’αγαπώ και ας ακούγεται gay..
Να εκτίθεστε, is good for the eyes...
dukeandthecity
24/10/2016, 14:17
Νομίζεις ότι σε ξέχασα ρε? Ποτέ!
Με δίδαξες κάτι που πολύ αγάπησα. Το να εκτίθεμαι. Δηλαδή τουλάχιστον, αυτό ένιωσα ότι διδάχτηκα από σένα. Γιατί όταν εκτίθεσαι, πρώτα εκτίθεσαι στον εαυτό σου και μετά στους υπόλοιπους. Και αν το πάρεις χαμπάρι αυτό, ίσως και να καταλάβεις πολλά.
Έχουν περάσει 5 χρόνια και προσωπικά δεν τα κατάλαβα το πως πέρασαν. Αλλά τις στιγμές μας, από το 2011 τις είχαμε και πάλι. Θυμάσαι που πριν δυο χρόνια το 2014 , για να κόψεις πλάκα μαζί μου, έστειλες πελάτη που ήθελε μαγαζί στην Ουκρανία. Μου κοπήκαν τα πόδια, τα χέρια και ότι έχω πάνω μου. Έκανα να κοιμηθώ κάνα δυβδομαδο, αλλά πήγα!
Ένιωθα να λες μπράβο-μπράβο, καλά το πας, συνέχα. Εσύ όμως γελούσες.. Ε το πούστη λέω.. Ουκρανία λοιπόν, έκανα την δουλειά και το βράδυ ξενοδοχείο. Άντε λέω μπας και χαλαρώσουμε.. Αμ δε… Είχες φροντίσει να με τσιτώσεις! Κατέβηκα απο το ταριφεικο lada και σηκώνοντας το βλέμμα, μου έμεινα κάγκελο! Tο ίδιο ξενοδοχείο που είχα περάσει την τελευταία νύχτα Ουκρανία με την οικογένεια σου! Νταξει, πρέπει να ξαναπεθανες από το γέλιο άλλη μια φορά εκείνη την μέρα!
Μετά δυο χρόνια, ζούσα άλλη μια στιγμή του στυλ - Δεν θα φύγουμε ποτέ από εδώ κουφάλα νεκροθάφτη- . Όμως εκτέθηκα, έγινα κουρέλι, κατάλαβα πολλά και είμαστε έτοιμοι για άλλα.. Χτες είχαμε άλλη μια στιγμή, πάλι σε ταξίδι μου. Πάλι σε δουλειά! Ελλάδα όμως. Mε παρέλαβε ο πελάτης από το λιμάνι και με φόρτωσε στη καρότσα του αγροτικού. Κρατιόμουν μην φύγω από τις λακκουβάρες και γελούσαμε. Μαζί όμως και ομολογώ το απόλαυσα και εγώ. Α ναι, εχτές ήταν και 30 του μηνός. Αυτοί οι αριθμοί!
Σήμερα, εκτίθεμαι άλλη μια φορά και λέω ότι σε νιώθω κάποιες φορές γύρω μου. Δεν με νοιάζει καν τι λένε και τι πιστεύουν. Κλάνω μέντες να το κάνω, αλλά θέλω μια μέρα να γελάμε και να είμαι στα Παμίρ, μονός με την μηχανή! Το λέω γιατί το σκέφτομαι και κλάνω.. Άλλα είπαμε, σήμερα εκτίθεμαι ..
Σ’αγαπώ και ας ακούγεται gay..
Να εκτίθεστε, is good for the eyes...
Γαλλε είσαι αλανι! Σε αγαπώ γιαυτα τα λιγα που ζησαμε σε (α) κατάλληλο ταιμινγκ
argy_kap
29/09/2017, 09:34
Never forgoten..... 6 χρόνια σήμερα..
ναι ρε φίλε περάσαν κιόλας 6 χρόνια χωρίς τον good for the eyes
κάθε χρόνο τα ίδια .... μια αμηχανία ενώπιου του βασικού διλήμματος:
να εκφράσεις κάτι απρόσωπο σε ένα φόρουμ γιατί σε τραβάει η ανάγκη να κρατήσεις τη μνήμη ζωντανή ή να το κρατήσεις για σένα και να νομίζεις ότι δείχνεις μεγαλύτερο σεβασμό
???
κάθε χρόνο τα ίδια .... μια αμηχανία ενώπιου του βασικού διλήμματος:
να εκφράσεις κάτι απρόσωπο σε ένα φόρουμ γιατί σε τραβάει η ανάγκη να κρατήσεις τη μνήμη ζωντανή ή να το κρατήσεις για σένα και να νομίζεις ότι δείχνεις μεγαλύτερο σεβασμό
???
Να κανεις αυτο που η καρδουλα σου τραβαει περισσοτερο. Δεν εχεις να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν. Ο Παναγιωτης εφυγε...για σενα κανεις οτι κι αν κανεις.
costas81
29/09/2017, 12:13
Πολύ περίεργο συναίσθημα όταν κάνεις αναζήτηση στα post του και τις συζητήσεις που είχατε μαζί. Μαζί με την προσωπική ανάμνηση του Παναγιώτη εδώ μέσα υπάρχουν ακόμα τα κείμενα του, οι φωτογραφίες του, τα ταξίδια του. Πολύ περίεργο συναίσθημα πραγματικά....
Nostradamus
29/09/2017, 12:58
Αυτη την φορα με "μουδιασε" παραπανω απο τι προηγούμενες χρονιες το θρεντ, γιατι πηγαίνοντας στην τελευταια σελιδα (παρουσα Νο. 25) ξεκιναει με το μνμ του tsompanis..:(:(
Δεν υπαρχουν λογια για αυτους που φευγουν, ειδικα οταν αυτοι, ειναι σπανιες προσωπικοτητες...
Κουραγιο στους δικους τους που μενουν πισω..
dukeandthecity
29/09/2017, 15:22
Αυτη την φορα με "μουδιασε" παραπανω απο τι προηγούμενες χρονιες το θρεντ, γιατι πηγαίνοντας στην τελευταια σελιδα (παρουσα Νο. 25) ξεκιναει με το μνμ του tsompanis..:(:(
Δεν υπαρχουν λογια για αυτους που φευγουν, ειδικα οταν αυτοι, ειναι σπανιες προσωπικοτητες...
Κουραγιο στους δικους τους που μενουν πισω..
Καλά τα λες:beer:
Ρε ''κωλόπαιδο'' παίζεις μαζί μας ε? Έχω να νιώσω τόση γαλήνη σαν την αποψινή, ούτε και εγώ ξέρω από πότε... Ήταν καύλα η γνωριμία μαζί σου..
:beer::beer::beer:
7 χρόνια και σαν να ήταν χθες.
harris_x
01/10/2018, 10:03
7 χρόνια και σαν να ήταν χθες..
sapila racing
01/10/2018, 10:49
Παναγιώτη ήσουν too good for the eyes γι αυτόν τον κόσμο μάλλον....
argy_kap
01/10/2018, 10:51
Never forgoten....
George_M.
01/10/2018, 14:06
ειχε ενα μοναδικο τροπο να ταξιδευει...τοσο τον εαθτο του μα κ ολους οσους ηταν μαζι του!
Τα ταξίδια σου ταξίδια μας, οι αναμνήσεις σου αναμνήσεις μας, οι φωτογραφίες και τα ημερολόγια από τις διαδρομές σου θα χαρίζουν έμπνευση σε όσους σε διαβάζουν...
Billymuse
01/10/2018, 18:46
7 Χρόνια..ποσα ταξίδια αρκετά μακρινά θα μας χάριζες πάλι μεσα απο τις λέξεις και τις εικόνες σου..
Nostradamus
01/10/2018, 21:17
. . .
miscelano
01/10/2018, 22:39
:( :(
Αναρωτιέμαι εάν θα έριχνες μπινελίκι, εφόσον με έβλεπες να ποστάρω μόνο σε ενα θρέντ, ενός τύπου, που έφυγε από κοντά μας. Θα έπεφτε τρελό δούλεμα σίγουρα...
Αναρωτιέμαι επίσης, τι δούλεμα θα έριχνες για τον μάστορα που λέει:
- Φιλαράκι η ακινησία είναι ο εχθρός της μηχανής σου..
Αναρωτιέμαι, που πήγαν όλοι ή αν έχω "χαθεί" εγώ.
Αναρωτιέμαι για κάνα δυο από εδώ μέσα τι πίκρα - όχι από κακή πρόθεση - τους προσέφερα...
Moto.gr αν βγάλεις άκρη σφύρα...
Χρόνια πολλά ρε Παναγιώτη, διότι έτσι...
:beer::beer::beer:
sapila racing
22/05/2019, 10:59
good for the eyes....