PDA

View Full Version : εκτακτη εισφορα: pay or not

Σελίδες : 1 [2]

makis206
11/10/2011, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ήταν διαφημιστικό φυλλάδιο.

Toυ ΠΑΣΟΚ;:bigcry:

nikos_abel
11/10/2011, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Toυ ΠΑΣΟΚ;:bigcry:

ΠίτΖα Φ@ν, εκπτωτικά. Τώρα, με τη πείνα που θα πέσει, θα κορνιζάρω τα κουπόνια
και θα τα δείχνω στα παιδιά μου :

"Κοιτάχτε παιδιά, αυτό το στρογγυλό, τι είναι;"

"Το φεγγάρι, το φεγγάρι!!!!!"

"Όχι παιδιά μου. Αυτό είναι Πίτσα. Κάποτε, τα παλιά χρόνια ήταν είδος τροφής.
Πως τρώμε τώρα από μια φέτα ψωμί και 2 ελιές για μεσημέρι;"

"Ωωωωωωωωω"

makis206
11/10/2011, 08:34
ΠίτΖα Φ@ν, εκπτωτικά. Τώρα, με τη πείνα που θα πέσει, θα κορνιζάρω τα κουπόνια
και θα τα δείχνω στα παιδιά μου :
"Κοιτάχτε παιδιά, αυτό το στρογγυλό, τι είναι;"
"Το φεγγάρι, το φεγγάρι!!!!!"
"Όχι παιδιά μου. Αυτό είναι Πίτσα. Κάποτε, τα παλιά χρόνια ήταν είδος τροφής.
Πως τρώμε τώρα από μια φέτα ψωμί και 2 ελιές για μεσημέρι;"
"Ωωωωωωωωω"

Mόνο να εύχεσαι να μην έχουν ακούσει τον Πουλόπουλο γιατί άντε να τα πείσεις μετά ότι δεν πρόκειται για ποτό..:lol:

nikos_abel
11/10/2011, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mόνο να εύχεσαι να μην έχουν ακούσει τον Πουλόπουλο γιατί άντε να τα πείσεις μετά ότι δεν πρόκειται για ποτό..:lol:

:bigcry: :bawl: :rotflmao:

johnpan
11/10/2011, 15:49
ρε παιδιά εγώ που σκέφτομαι να μην πληρώσω, ξέρει κανείς από πρώτο χέρι αν δέχονται στο παρακαταθηκών και δανείων να πληρώνεις μόνο το ρεύμα?

la_villa
11/10/2011, 16:05
NAI KANONIKA ΚΑΙ μετά κοινοποιείς στην ΔΕΗ το πληρωμένο ρεύμα.

και για μετά.... βλέπουμε

MavrosPan
11/10/2011, 18:20
Πληροφοριακα τελειως.

Το κρατος εχοντας βαλει στη λουμπα και τη ΔΕΗ, εχει εκεινη κυρωσεις αν σε περιπτωση που δεν πληρωθει ο λογαριασμος της (το χαρατσι δηλαδη που αντιστοιχει στο κρατος), ΔΕΝ σας κοψει το ρευμα. Το προστιμο που καλειται η ΔΕΗ να πληρωσει ειναι το 25% του δικου σας ποσου.
Δηλαδη αν εσεις κλήθειτε να πλερωσετε 500 ευρω βαση τετραγωνικων, παλαιοτητας, ζωνης κλπ κλπ, αν δεν τα πληρωσετε και συναμα η ΔΕΗ δεν σας κοψει το ρευμα, εχει εκεινη προστιμο 125 ευρα.
Οποτε καταλαβαινετε το αν η ΔΕΗ θα το κοψει τελικα το ρευμα ή οχι.
Για τα λοιπα δικαστικα, νομικα, παρακαταθηκων και αλλα, προσωπικα δεν τα γνωριζω. Τα εχω ακουσει, τα εχω διαβασει, δεν εχω επιβεβαιωσει τιποτα ουτε το εχω ψαξει. Τα παραπανω ομως τα γνωριζω με σιγουρια μιας και ο γαμπρος μου δουλευει στα κεντρικα της ΔΕΗ και το συζητουσαμε.
Το κατα ποσο θα περπατησει αυτο ή οχι, το κατα ποσο θα γινει πραξη, αγνωστο στη χωρα που μας ελαχε να ζουμε.

urban
13/10/2011, 17:56
Ο Μπενίτο μάς απάλλαξε όλους από το δίλημμα: να πληρώσω την έκτακτη εισφορά ή να μην πληρώσω;

Και την ενσωμάτωσε στις κρατήσεις μας! Τέλειο; Δηλαδή από Ιανουάριο του '12 δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

Οχι, γιατί νομιζες οτι εισαι μαγκας και θα κάνεις στάση πληρωμών. Δουλεύεις; Πλερώνεις. Δε δουλεύεις; Πάλι πλερώνεις γιατι καπου εχεις κομποδεμα.

Δεν έχουμε δει τιποτα ακομα. Ζουμε ιστορικες στιγμές.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=98789&catID=11

τριτο μπουλετακι παρακαλω. Αλλα μη φρικαρει κανεις. Δεν ειναι παρακρατηση, ειναι "τεχνικο θεμα"...

georgemark
13/10/2011, 19:29
Εκεί θα πήγαινε το πράγμα .....το ίδιο θα γίνει και με το τέλος στη Δεη .
Είπαμε ξεπαραδιαζόμαστε για να δίνουμε πίστωση χρόνου στις τράπεζες των άλλων.

nikos_abel
13/10/2011, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan

Το κρατος εχοντας βαλει στη λουμπα και τη ΔΕΗ, εχει εκεινη κυρωσεις αν σε περιπτωση που δεν πληρωθει ο λογαριασμος της (το χαρατσι δηλαδη που αντιστοιχει στο κρατος), ΔΕΝ σας κοψει το ρευμα. Το προστιμο που καλειται η ΔΕΗ να πληρωσει ειναι το 25% του δικου σας ποσου.
Δηλαδη αν εσεις κλήθειτε να πλερωσετε 500 ευρω βαση τετραγωνικων, παλαιοτητας, ζωνης κλπ κλπ, αν δεν τα πληρωσετε και συναμα η ΔΕΗ δεν σας κοψει το ρευμα, εχει εκεινη προστιμο 125 ευρα.
Οποτε καταλαβαινετε το αν η ΔΕΗ θα το κοψει τελικα το ρευμα ή οχι.

Νάταν έτσι...

+25% πρόστιμο η ΔΕΗ. Αν λοιπόν χρωστάς 500, η ΔΕΗ πληρώνει 565, όχι 125.
Τόμπολα.

Πότε δέρνουμε;

nikos_abel
13/10/2011, 19:40
Α! και η πηγή:

237794

Εχετλαίος
13/10/2011, 20:37
H λύση ίσως να βρίσκεται στη μάζωξη, στην ανθρώπινη συντροφιά από κοντά!
Ετοιμαζόμαστε ολάκερη συνοικία να μην πλερώσουμε το νέο χαράτσι.
Κάπως έτσι μπορεί να λειτουργήσει, ποιός ξέρει...
:wave2:

nikos_abel
13/10/2011, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Να κάνω τη πολυκατοικία μου σα χωριό...

Δεν κακό...

Απλά φοβάμαι ότι θα αποτύχει, γιατί πολλοί από αυτούς έχουν ακόμη την ατάκα:

"Γιατί, οι άλλοι θα τα καταφέρνανε καλύτερα;"

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!:a42: :a42: :a42:

VALES
13/10/2011, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Σωστός.
Από όσα γνωρίζω, κάτι τέτοιο ετοιμάζονται να κάνουν και στο Λουτράκι... ας μας πει ο Ταρίφας του Λουτρακίου, κάτι θα ξέρει.

makis206
13/10/2011, 21:25
Α! και η πηγή:

Τους μισώ.:lol:

makis206
13/10/2011, 21:31
Κάτι που μού'ρθε τώρα, κατ'αρχήν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να μας κόψουν το ρεύμα!

Πως θα μάθουμε τους φόρους που θα βάλουν τον επόμενο μήνα;:a029: :a43: :rotflmao:

Zid
13/10/2011, 23:00
Kάτι βασικό ανεξάρτητα αν θα τη πληρώσετε τη Δεη η όχι !!!!... να το δείτε σίγουρα ρωτήστε για την τιμή ζώνης του σπιτιού .

Εμένα στο λογαριασμό λέει 1100 τιμή ζωνης και τελικά ειναι 800 το βρήκα στο http://www.gsis.gr/ !!! Μιλάμε για διαφορά 100 ευρώ παραπάνω λογω αυτης της διαφοράς της ζώνης..
:mad:

opeth
14/10/2011, 00:37
Κανεις να μη πληρωσει να τα δωσει η εκκλησια που τα χει για ωρα εθνικης αναγκης οπως σε ωρα εθνικης αναγκης τα πηρε.

Ο γιωργακης προεκλογικα δηλωσε "γιατι η εκκλησια να ειναι αφορολογιτη?"

με ψεματα βγηκαν, ψεματα λενε και ψεματα θα λενε.

δεν αυξησαν πιο νωρις απ ολα το φορο στη βενζινη? Ειδαμε καμια βελτιωση? Πηραν λεφτα απο το κτιματολογιο, εγινε τιποτα? Μειωθηκε κανα χρεος? ειναι και ποσα αλλα δε τα θυμαμαι τωρα.

σε λιγο καιρο θα μπει στη λιστα "πηραν την εκτακτη εισφορα, μειωθηκε τιποτα?" απλα μαζεψαν λεφτα να πληρωσουν μισθους και συνταξεις για κανα 2 μηνο.

Να πληρωσω για να μη πεθανει το γεροντακι ? Αμα πληρωσω τι νομιζετε ρε μαγκες ? 1 μηνα κερδιζει σιγα μη σωθει κανεις. Το γεροντακι να ρωτησεις που πολεμισε για αυτη τη χωρα νομιζεις θα σου πει πανε πληρωσε ?

Ειναι απολυτα γνωστο οτι το μεγκα ειναι πασοκοκαναλο και ολοι εκει μεσα ασκουν πλυση εγκεφαλου στον κοσμο καθε μερα. Αν εχει κριτικη σκεψη ανετα εντοπιζεις καθημερινα φασεις που δικαιολογουν πραξεις του πασοκ.

Να σταματησουν να παιρνουν 200.000 χιλιαρικα το χρονο ο καθε συμβουλος υπουργου και να σταματησουν να νοικιαζουν εικονικα κτιρια 100.000 το μηνα.

Δε γινεται κατι βουλγαρακιδες κτλπ με ενα καρο οφ σορ να γλεντανε και γω να παθω καρκινο απο το αγχος πως θα πληρωσω.

TheFace
14/10/2011, 22:27
[i]

Δε γινεται κατι βουλγαρακιδες κτλπ με ενα καρο οφ σορ να γλεντανε και γω να παθω καρκινο απο το αγχος πως θα πληρωσω. [/B]

Αμ ελα που (διστυχως) γινεται... :(

Παντως η ολη φαση εχει και ενα καλο... και οσο ο παραλογισμος και η αφαιμαξη συνεχιζεται χωρις κανενα οριο, τοσο το καλυτερο... γιατι μονο ετσι μπορει να ξυπνησει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ραγιας που κουβαλαμε μεσα μας και αποταξουμε τους δυναστες μας :a016: :a016: :a016:

schumifer
31/10/2011, 23:02
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2082513

Η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη

nikos_abel
01/11/2011, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2082513

Η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη

Το πλήρες κείμενο (στο πιντιεφάκι κάτου κάτου)

http://et.diavgeia.gov.gr/f/nsk/ada/45ΟΥΟΡΡΕ-ΓΓΤ

Αναφέρει στο τέλος πάντως και το θέμα του αν το τέλος είναι νόμιμο ή όχι
και ρίχνει το μπαλάκι στα αρμόδια δικαστήρια.

Άρα μένει μόνο το κόλπο με τα ΑΤΜ και το ιντερνετ προς το παρόν.