PDA

View Full Version : εκτακτη εισφορα: pay or not

Σελίδες : [1] 2

iosif
07/10/2011, 08:31
Τελειως πληροφοριακα

Επειδη ουσιαστικα εχουμε μια μικρη «κοινωνια» οι συμμετεχoντες στο φορουμ
ας πουμε ποσοστιαια αντιπροσωπευτικη της κοινωνιας

Θελω ετσι να δω ποσοι-δεν με νοιαζει βεβαιως ποιοι-

Πληρωσαν ή δεν πληρωσαν την εκτακτη εισφορα

Να δουμε ρε παιδι μου τι ποσοστο πανω κατω υπαρχει που για λογους είτε γιατι δεν ήθελε είτε γιατι δεν μπορουσε να ανταποκριθει
Πληρωσε ή δεν πληρωσαν την εκτακτη εισφορα

Εγω ΔΕΝ πληρωσα

Και σιγουρα δεν θα πληρωσω και το τελος ακινητης περιουσιας (εκει δεν θα μπω καν στη σκεψη εάν θελω-απλα δεν θα μπορω)

Εχετλαίος
07/10/2011, 08:42
Koίτα...

Αν δεν πληρώσεις, έχεις μια καλή δικαιολογία για να τους κόψεις το κεφάλι όταν γίνει η επανάσταση: δεν το πλέρωσα γιατί μου πήρατε και τα σώβρακα και δεν είχα ούτε να φάω

Αν πάλι το πληρώσεις, έχεις μια καλή δικαιολογία για να τους κόψεις το κεφάλι όταν γίνει η επανάσταση: το πλέρωσα, τα φάγατε όπως τα πήρατε και ως εκτούτου δεν έχετε κανένα ελαφρυντικό

Λειτουργεί και τούμπαλιν
:winka:

Αμφίσημος
07/10/2011, 08:57
Εγώ ειδικό τέλος επαγγελματία πλήρωσα 300€ (φοβάμαι μη με ελέγξουν - αν και είμαι σωστός), και το τέλος ακινήτων που είναι κανα 400άρι για το σπίτι δεν θα δώσω ευρώ τσακιστό...
Επόμενος...

makis206
07/10/2011, 09:01
Δεκάρα τσακιστή!

Να τα πάρουν από αυτούς που χρωστάνε τα δισεκατομμύρια για να καλύψουν τις μαλακίες που κάνουνε χρόνια τώρα :beer:

VASOS
07/10/2011, 09:05
Μία ενδιαφέρουσα άποψη της Μαρίας Σπυράκη στο "γιατί πληρώνω".

http://www.aixmi.gr/index.php/giati-plhrono/

Εχετλαίος
07/10/2011, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να τα πάρουν από αυτούς που χρωστάνε τα δισεκατομμύρια για να καλύψουν τις μαλακίες που κάνουνε χρόνια τώρα :beer:

Aυτό ανατομικά και κινησιολογικά δεν είναι εφικτό.
Να γυρίσει, δηλαδή, ένας την μπ**τσα του και να την βάλει στον εδικό του κ*λο.
:wave2:

makis206
07/10/2011, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυτό ανατομικά και κινησιολογικά δεν είναι εφικτό.
Να γυρίσει, δηλαδή, ένας την μπ**τσα του και να την βάλει στον εδικό του κ*λο.

Στον δικό μου όμως δεν θα μπούνε Στέλιο, έχω και δεσμό εξάλλου..:lol:

VALES
07/10/2011, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS

Πολύ ενδιαφέρουσα... τι να σου πω!!!

Τα σχόλια τα διάβασες?:rolleyes:

VASOS
07/10/2011, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Πολύ ενδιαφέρουσα... τι να σου πω!!!

Τα σχόλια τα διάβασες?:rolleyes:

Ναι διάβασα τα σχόλια, ναι πλήρωσα την έκτακτη εισφορά για όλους τους λόγους που αναφέρει το άρθρο (για τις συντάξεις, την υγεία, την παιδεία κ.λπ), ναι θα πληρώνω όσο τουλάχιστον μπορώ ακόμα και ναι περιμένω πως και πως τη μέρα που θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο από τους επαγγελματίες απατεώνες και ψεύτες.

Εχετλαίος
07/10/2011, 09:36
Ναι διάβασα τα σχόλια, ναι πλήρωσα την έκτακτη εισφορά για όλους τους λόγους που αναφέρει το άρθρο (για τις συντάξεις, την υγεία, την παιδεία κ.λπ),

Ειλικρινά πιστεύεις ότι εκεί θα πάει η εισφορά μας αν την πληρώσουμε;

περιμένω πως και πως τη μέρα που θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο από τους επαγγελματίες απατεώνες και ψεύτες.

Ε, αυτό δε θα γίνει από μοναχό του Βάσε... θέλει νεφρά!

iosif
07/10/2011, 09:39
καταρχην συμφωνα με το μεσοποθεσμο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

κατα δευτερον

ποσοι δεν πληρωσαν οι πληρωσαν?

VALES
07/10/2011, 09:41
ναι θα πληρώνω όσο τουλάχιστον μπορώ ακόμα

Καλά κάνεις... τέτοιους ήθελαν πάντα, τέτοιους θέλουν και τώρα. :wave2:

Όταν θα φτάσεις στο σημείο να μη μπορείς... έλα να τα ξαναπούμε.

ggs
07/10/2011, 09:42
Παιδιά , αν μετά από όλα αυτά , σας περισσεύει κανένα «ψιλό» ,εδώ:

Λεπτομέρειες για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας»
• Ανοιξε ήδη Ειδικός Λογαριασμός με κωδικό 26132462
(IΒΑΝ: GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWIFT/BIC: BNGRGRAA) στην Τράπεζα της Ελλάδος
• Κάθε πολίτης θα μπορεί να συνεισφέρει στο λογαριασμό καταθέτοντας το σχετικό ποσόν σε οποιαδήποτε τράπεζα, απ’ όπου και θα διαβιβάζεται αυτό, με έμβασμα απαλλαγμένο εξόδων.
• Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Δημοσίων Οργανισμών στα τηλέφωνα 210 320 2716 & 210 320 3376.

Η πατρίς ευγνωμονούσα…..

VASOS
07/10/2011, 09:43
Ειλικρινά πιστεύεις ότι εκεί θα πάει η εισφορά μας αν την πληρώσουμε;

Ε, αυτό δε θα γίνει από μοναχό του Βάσε... θέλει νεφρά!

Σύμφωνοι, δεν έχουμε πλέον καμία δικαιολογία ότι και καλά δεν ξέραμε. Ξέρουμε πολύ καλά και τι γίνεται αλλά και τι χρειάζεται να γίνει και πέρα από νεφρά θέλει και @χίδια.

Εχετλαίος
07/10/2011, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

(IΒΑΝ: GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWIFT/BIC: BNGRGRAA) στην Τράπεζα της Ελλάδος
• Κάθε πολίτης θα μπορεί να συνεισφέρει στο λογαριασμό καταθέτοντας το σχετικό ποσόν σε οποιαδήποτε τράπεζα, απ’ όπου και θα διαβιβάζεται αυτό, με έμβασμα απαλλαγμένο εξόδων.
• Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Δημοσίων Οργανισμών στα τηλέφωνα 210 320 2716 & 210 320 3376.

Η πατρίς ευγνωμονούσα…..

:bawl: :cry:

makis206
07/10/2011, 09:44
Ναι διάβασα τα σχόλια, ναι πλήρωσα την έκτακτη εισφορά για όλους τους λόγους που αναφέρει το άρθρο (για τις συντάξεις, την υγεία, την παιδεία κ.λπ), ναι θα πληρώνω όσο τουλάχιστον μπορώ ακόμα και ναι περιμένω πως και πως τη μέρα που θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο από τους επαγγελματίες απατεώνες και ψεύτες.

Από ωραία σκοπιά τα κοιτάς και σε καταλαβαίνω απόλυτα, όμως κάποιοι απλά δεν μπορούμε πια.. αγανακτήσαμε πως το λένε; Έχω κι εγώ ανάγκες που αυτό το κράτος δεν δείχνει να μπορεί να τις καλύψει πια, αμφιβάλω και αν θέλει δηλαδή και δεν τα κάνει όλα αυτά για να καλύψει προσωρινά μόνο τους δανειστές του.. τι λέμε τώρα, λες και μας κάλυπτε δηλαδή όταν το χρήμα έτρεχε απ'τα μπατζάκια..

Είναι μια τεράστια κουβέντα που δεν θέλω καν να μπω, απ'όπου και να το πιάσουμε όλοι κάπου θα έχουμε δίκιο. Όταν όμως οι απόψεις μας έχουν φόντο τα κωλοσυνάφια που μας φέρανε σ'αυτό το χάλι... ας πράξει καθείς όπως νομίζει. Ας ξεβρωμίσει όπως λες κι εσύ ο βρωμότοπος και εδώ θα είμαστε πάλι αν δεν μας έχουν κάνει Αυστραλούς, Τούρκους, Ευρω-πέους πρώτα..

:beer:

VASOS
07/10/2011, 10:41
Καταρχήν το κράτος δεν είναι αυτοί, εμείς είμαστε το κράτος.

Αυτούς, τους ψηφίσαμε να διαχειριστούν το κράτος και τις δημόσιες υποθέσεις για το δικό μας συμφέρον.

Από εκεί λοιπόν που μας έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν τώρα δεν υπάρχει σάλιο, από εκεί που μας έλεγαν ότι δεν θα παγώσουμε τους μισθούς, γιατί θα παγώσει η αγορά, τώρα δεν ξέρουμε τι είναι μισθός, από εκεί που μας έλεγαν ότι θα γίνουμε η Δανία του νότου, τώρα ξέρουμε ότι τουλάχιστον δεν θα γίνουμε Ινδία, από εκεί που μας έλεγαν ότι όπου πήγε το ΔΝΤ η υγεία, η παιδεία και οι άλλες κρατικές πρόνοιες πήγαν περίπατο, τώρα το ΔΝΤ είναι μέσα στο μαντρί, από εκεί που μας έλεγαν ότι θα πληρώσουν οι φοροφυγάδες και μας είπαν για το Μινιόν, την Πειραϊκή Πατραϊκή και άλλες αλήστου μνήμης εταιρείες, τώρα κόβουν μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ και μειώνουν το αφορολόγητο στα 5.000 Ε (δηλ. στο μισό του στατιστικού εισοδήματος φτώχιας), από εκεί που μας έλεγαν ότι έχουμε γεμάτο το πιστόλι τώρα το πιστόλι έσκασε στα μούτρα μας.

Τι να πρωτοπεί κανείς? Ότι έχει χαθεί η λογική, η αξιοπρέπεια και η κοινωνική συνοχή, ότι οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους, ότι είναι σαν να ζούμε μια εικονική πραγματικότητα?

alexxxcbr
07/10/2011, 10:41

:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν πληρωνω!!!!!!!

Εχετλαίος
07/10/2011, 10:45
... είναι σαν να ζούμε μια εικονική πραγματικότητα?

To κωλί μου διαφωνεί ως προς αυτό, πάντως

VASOS
07/10/2011, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν πληρωνω!!!!!!!

Αυτό είναι ευκολάκι μεγάλε και να το λες και να το κάνεις :wave2:

taskon
07/10/2011, 10:57
εγω για πρωτη φορα δεν θα πληρωσω και μαλιστα σκεφτομαι να γινω ο μεγαλυτερος φοροκλεφτης ever. Και εξηγουμαι.
Αυτη η κυβερνηση στα 2 χρονια επρεπε να ειχε κανει 3 πολυ συγκεκριμενα πραγματα. 1 δφιαρθρωτικες αλλαγες, 2 μειωση εξοδων και απολυσεις στο δημοσιο, 3 παταξη της φοροδιαφυγης.
Και στα 3 δεν εχει κανει μεχρι τωρα απολυτως τιποτα.
Εγω σαν μαλακας αυτα τα 2 χρονια(και ολα τα προηγουμενα) πληρωνω φορους κανονικοτατα (σαν μαλακας), τσακωνομαι με ολο τον κοσμο που δεν κοβει αποδειξεις και πληρωνω ΦΠΑ (παλι σαν μαλακας) και βλεπω μια διαφορα με τα νεα μετρα στο οικογενειακο μου εισοδημα περιπου 18000€ ετησιως.
Εγω λοιπον ο μαλακας του χρονου δεν θα μπορω να στειλω τα παιδια μου σε ιδιωτικο σχολειο γιατι απλα δεν μου φτανουν πλεον (μακαρι να εχω και δουλεια αλλα αυτο ειναι άλλου παπα ευαγγελιο).
αποφασισα λοιπον να μην πληρωσω τιποτα μπας και πτωχευσουμε και δουνε καμια ασπρη μερα τα παιδια μας, γιατι οσο συνεχιζουμε ετσι θα παραμενω ο μαλακας που πληρωνει.

VASOS
07/10/2011, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Καλά κάνεις... τέτοιους ήθελαν πάντα, τέτοιους θέλουν και τώρα. :wave2:

Όταν θα φτάσεις στο σημείο να μη μπορείς... έλα να τα ξαναπούμε.

Δηλ. πολύ σύντομα :wave2:, το θέμα όμως δεν είναι πληρώνω-δεν πληρώνω, όπως πολύ ωραία το έθεσε ο Εχετλαίος παραπάνω:

"Koίτα...

Αν δεν πληρώσεις, έχεις μια καλή δικαιολογία για να τους κόψεις το κεφάλι όταν γίνει η επανάσταση: δεν το πλέρωσα γιατί μου πήρατε και τα σώβρακα και δεν είχα ούτε να φάω

Αν πάλι το πληρώσεις, έχεις μια καλή δικαιολογία για να τους κόψεις το κεφάλι όταν γίνει η επανάσταση: το πλέρωσα, τα φάγατε όπως τα πήρατε και ως εκτούτου δεν έχετε κανένα ελαφρυντικό

Λειτουργεί και τούμπαλιν"

alexxxcbr
07/10/2011, 11:08
Αυτό είναι ευκολάκι μεγάλε και να το λες και να το κάνεις :wave2:

Ειναι πιο ευκολο να σκυβεις το κεφαλι μια ζωη φιλε μου.
Και σιγουρα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ απο πουλημενους και καλοπληρωμενους μεγαλοδημοσιογραφους να μου λενε τι να κανω.

:wave2: :wave2:

VASOS
07/10/2011, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Ειναι πιο ευκολο να σκυβεις το κεφαλι μια ζωη φιλε μου.
Και σιγουρα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ απο πουλημενους και καλοπληρωμενους μεγαλοδημοσιογραφους να μου λενε τι να κανω.

:wave2: :wave2:

Καταρχήν, προσωπικά βρίσκω πιο δύσκολο να σκύβεις το κεφάλι.
Δεύτερον δεν έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι τα συμβόλαια του Χατζηνικολάου, του Πρετεντέρη, της Χούκλη, της Στάη και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, ακόμα όμως και έτσι να ήταν μιλάμε για γνώμη, έστω και διαφορετική από τη δική σου, και κανείς δεν σου λέει τί να κάνεις παρά μόνο η συνείδηδή σου.

nikos_abel
07/10/2011, 11:31
Μπλα μπλα μπλα

δεν πλήρωσα και δεν ξέρω τι θα κάνω με τη ΔΕΗ.

vaska
07/10/2011, 11:37
Δεν πλήρωσα (είχα αλλά δεν)

Δεν θα πληρώσω κι επίσης δεν ξέρω τι θα κάνω με τη ΔΕΗ

για τους δικούς μου λόγους και με τη δικιά μου λογική είμαι σωστός, αλλά και οι άλλοι που σκέφτονται διαφορετικά από μένα πάλι σωστοί είναι. Πάντως εγώ έτσι έπραξα.

:wave2: :wave2: :wave2:

OldMan
07/10/2011, 12:11
Πλήρωσα λέμεεεεεεεεεεε...

(απροκάλυπτη παράβαση αρχών αλλά χρειαζόμουν τα 118 € της διαφοράς μεταξή Εκτακτης Εισφοράς και Επιστροφής Φόρου Εισοδήματος..) :(

Εχετλαίος
07/10/2011, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επιστροφής Φόρου Εισοδήματος..

EΣΕΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:eek:

BELZEBOYLIS
07/10/2011, 12:26
Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω το αν έχετε καταλάβει το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν πληρώναμε τους φόρους μας ?? :wave2:

OldMan
07/10/2011, 12:27
EΣΕΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:eek:
Χρονίως και κατ'εξακολούθησιν...:winka:

OldMan
07/10/2011, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω το αν έχετε καταλάβει το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν πληρώναμε τους φόρους μας ?? :wave2:
Και ενώ δεν πληρώναμε τους φόρους μας, "αυτοί" το παίζανε υπεράνω και μας παρέχαν ότι ήταν προυπολογισμένο, οπότε μπήκε μέσα το μαγαζί ...:winka:

Άρα φεύγουμε από την κακοδιαχείρση και πάμε στην βλακοδιαχείριση...

Νικος χρ.
07/10/2011, 12:40
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ + ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.:nono:

BELZEBOYLIS
07/10/2011, 12:43
Και ενώ δεν πληρώναμε τους φόρους μας, "αυτοί" το παίζανε υπεράνω και μας παρέχαν ότι ήταν προυπολογισμένο, οπότε μπήκε μέσα το μαγαζί ...:winka:

Άρα φεύγουμε από την κακοδιαχείρση και πάμε στην βλακοδιαχείριση...

δανειζόντουσαν φτηνά και εύκολα με το ευρώ , οπότε όχι μόνο δεν κυνήγησαν την φοροδιαφυγή αλλά και με νόμους απάλλαξαν το κεφάλαιο ! Οπότε είχαν τους πάντες ευχαριστημένους ! ΚΑΙ δεν το κάνανε από βλακεία ,αλλά από πολιτική επιλογή !!!! :wave2:

OldMan
07/10/2011, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.:nono:
Αυτό :nono: σημαίνει ότι:

Δεν θα το κάνεις ενώ το δηλώνεις..??

Θα το κανεις εσύ αλλά να μην το κάνουμε εμείς..??

Να μην το κάνει κανείς μας..??

Xrider
07/10/2011, 12:47
11.000.000πλυθησμος Ελληνων x 30.000ευρια =Ολο το χρεως
Με το σας γμαμε στην φορολογια οπως διαβασα σημερα στα ΝΕΑ παει να ξεπληρωσει το χρεως με φορολογια στην ουσια και απο αυτον που εχει 0 εισοδημα αφου καπου γραφει οτι και αυτος με 100 ευρω ειδοδημα θα πληρωνει φορο.
Το χρεος καθε Ελληνα (μ.ο) νεογεννητου και με το ενα ποδι μεσα ειναι 30χιλιαρικα...αυτα τα λεφτα θελει να παρει...το πως...μαλλον δεν τους ενδιαφερει.

Μεσα στην τοση μλκα απορω ΠΩΣ και δεν σκεφτηκαν να δωσουν εντολη -οπως εγινε στο παρελθον και φορτωθηκατε ολοι δανεια- να δινουν δανεια σε ολους με κορυφη τα 30χιλιαρικα...μετα σου σκαει η εφορια και σου ζηταει ολες αυτες τις ππαριες μεσω ηλιθιων δικαιολογιων εκτακτη,μη εκτακτη κλπ κλπ και σου λεει
-θελω απο εσενα 10χιλιαρικα
-Μα γιατι κυριε κρατος?
-Ετσι,λογαριασμο θα σου δωσω?
-καλα κυριε κρατος μια στιγμην να παρω ενα δανειο.

Τσιμπας το δανειο των 10χιλιαρικων για αποπληρωμη σε 10 χρονια,τα σκας στην εφορια,δεν σου ζαλιζουν τα ππρια με αλλες ππες για κανενα χρονο και ισως μετα ερχονται παλι για μια απο τα ιδια...ιδιος διαλογος.
Το κομματι που συμφερει και πρεπει καποιος να σκεφτει ειναι οτι ορισμενοι αντι για 10χιλιαρικα θα πρεπει να σκασουν 20,30,40 οποτε για καθε εναν που σκαει 20ρικα ,λιγοστευει το συνολο των 30-10 που ηδη εχεις δωσει -10 που καποιος πληρωσε 20 αρα ισως και να μην ξανακανεις αντιστοιχο διαλογο με το κρατος.
Θα μου πεις γιατι να παρω δανειο να πληρωσω κερατιατικα...γιατι και πριν που πηρες κερατιατικα πληρωνες αλλα με αυτον τον τροπο ξερεις οτι ειναι 30χιλιακικα να πληρωσεις σε 5-10-15-20 χρονια και οτι το συστημα θα κρατησει και δεν θα κρασαρει και συναμα ΔΕΝ θα μπορεσουν να σου ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ η ξαναβαλουν φορους οπως τωρα για τουλαχιστον 1 δεκαετια.

Ειναι ενα ειδος "λουμπας",'λουπ" που με σχεδον αερα σε βγαζει απο την κριση σε χρονο 0,δεν καταστρεφει υποδομες,δικαιωματα,θεσεις εργασιας κλπ κλπ.

OldMan
07/10/2011, 12:50
όχι μόνο δεν κυνήγησαν την φοροδιαφυγή αλλά και με νόμους απάλλαξαν το κεφάλαιο !
Αν θέλεις να με κάνεις να νοιώσω σκουπίδι, μπορείς να το κανεις πηγαίνοντας με τον καλύτερο φίλα μου...:blush::(

( και όχι να μου λες ότι η δική μου φοροδιαφυγή ήταν η αιτία απαλλαγής του κεφαλαίου.. ) :smokin:

clear
07/10/2011, 12:56
Εγώ πλήρωσα και αυτοί θα πληρώσουν όταν με το καλό έρθουν εκλογές.

και θα είμαστε πολύ μ@μ@κες, αν σε αυτές τις εκλογές ψηφίσουμε τους άλλους μ@μ@κες.

τότε θα δω πόσο αγανακτισμένοι είμαστε και πόσο δίνουμε το δικαίωμα να παίζουν με τις ζωές μας

BELZEBOYLIS
07/10/2011, 13:14
Αν θέλεις να με κάνεις να νοιώσω σκουπίδι, μπορείς να το κανεις πηγαίνοντας με τον καλύτερο φίλα μου...:blush::(

( και όχι να μου λες ότι η δική μου φοροδιαφυγή ήταν η αιτία απαλλαγής του κεφαλαίου.. ) :smokin:

μα όχι κύριε δεν λέω κάτι τέτοιο ! Απλά ισχυρίζομαι ότι για να τα έχουν καλά με όλους, το κεφάλαιο που τους στήριξε και τον λαό που τους ψήφιζε , δανείζονταν υπέρογκα αντί να φορολογεί . Φόρους πλήρωναν κατα βάση αυτοί που δεν μπορούσαν να κρυφτούν ή να απαλλαγούν ! Και ότι αυτό ήταν πολιτική επιλογή και όχι βλακεία (εντάξει κοντά είναι το ένα με το άλλο) :wave2:

Αν δεις τις φορολογικές δηλώσεις των Ελλήνων θα νομίσεις ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι !!!! Σοσιαλισμός κανονικός...:lol:

Υγ μην φοβάσαι γιατί ο καλύτερος σου φίλος ροχαλίζει σαν αρκούδα :blush:!!!!:lol: :wave2:

iosif
07/10/2011, 13:17
Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω το αν έχετε καταλάβει το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν πληρώναμε τους φόρους μας ??

κοιτα φιλε

επειδη εχει παρατραβηξει αυτο

φτασαμε εδω 1 διοτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν πληρωναν φορους-μεταξυ των οποιων οι εφοπλιστες οι οποιοι απεδωσαν 44 εκατομυρια σε φορους οταν τα εσοδα απο τα παραβολα αλλοδαπων αγγιξαν τα 50!
2)διοτι το 90% του χρεους αφορα τοκους και προσαυξησεις παλαιοτερων δανειων
3) διοτι απιστευτες μιζες και δημοια περιουσια εχουν κατασπαραχθει
4) διοτι οι καπ κατεστρεψαν την πρωτογενη παραγωγη
5) διοτι η χωρα κυβερναται διαχρονικα απο λησταρχους
και κατοικειται απο νεοεεληνες . θα θυμισω οτι υπαρχουν ακομη οπαδοι του μητσοτακη, του μανου, του ανδριανοπουλου και φυσικα ακομα οπαδοι της σημερινης κυβερνησης

εαν ιχυε αυτο που λες θα ειχαμε υψηλο χρεος ΚΑΙ ανταποδοτικες προς τους φορους/εισφορες μας παροχες (παιδεια, υγεια, κλπ)

makis206
07/10/2011, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε απόBELZEBOYLIS
Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου

Φίλε δεν γίνεται να εκπροσωπήσεις τον εαυτό σου, βάλε τον Κούγια.:evil:

BELZEBOYLIS
07/10/2011, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω το αν έχετε καταλάβει το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν πληρώναμε τους φόρους μας ??

κοιτα φιλε

φτασαμε εδω 1 διοτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν πληρωναν φορους-μεταξυ των οποιων οι εφοπλιστες οι οποιοι απεδωσαν 44 εκατομυρια σε φορους οταν τα εσοδα απο τα παραβολα αλλοδαπων αγγιξαν τα 50!
και κατοικειται απο νεοεεληνες . θα θυμισω οτι υπαρχουν ακομη οπαδοι του μητσοτακη, του μανου, του ανδριανοπουλου και φυσικα ακομα οπαδοι της σημερινης κυβερνησης

εαν ιχυε αυτο που λες θα ειχαμε υψηλο χρεος ΚΑΙ ανταποδοτικες προς τους φορους/εισφορες μας παροχες (παιδεια, υγεια, κλπ)

Φίλε μου το λες και εσύ ! Οι εφοπλιστές είναι μέσα σε αυτούς !!!Βάλε όμως και τους γιατρούς τους δικηγόρους και τις μικρές επιχειρήσεις ...και ένα σωρό άλλους που βαριέμαι να αναφέρω!!!

Παροχές για παιδεία υγεία κλπ θα είχαμε αν δεν ίσχυαν αυτά που λες εσύ ( 3,4,5)

BELZEBOYLIS
07/10/2011, 13:30
Φίλε δεν γίνεται να εκπροσωπήσεις τον εαυτό σου, βάλε τον Κούγια.:evil:

Μην λες Κούγια ! Μην λες βρομόλογα ! Θα στείλουν την συζήτηση στην ζώνη ! Υπάρχουν κανόνες !!!! :lol: :wave2:

nikos_abel
07/10/2011, 13:38
Εντάξει ρε παιδιά. Πληρώστε. Μια τελευταία προσπάθεια - θυσία μπορούμε να κάνουμε, να κινδυνέψουμε
λίγο δηλαδή να πληρώσουμε κανά τόκο παραπάνω, να μη τη κάνουμε και αυτή.

Πραγματικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

THEOD
07/10/2011, 13:51
Εγώ πάντως την πλήρωσα... :blush:

Με χάλασε, τσαντίστηκα, έβρισα, αλλά κάτι μέσα μου - πες τε το όπως θέλετε - δεν με άφησε να το παίξω επαναστατικά...

the who
07/10/2011, 13:53
-Pay or not?

-Πεη. :smokin:

VASOS
07/10/2011, 13:59
Διαβάστε στα παρακάτω Link:

http://www.capital.gr/News.asp?id=1299654

http://www.capital.gr/news.asp?id=1298647

Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού (Βενιζέλος speaking), βάζουμε έκτακτες εισφορές, αλλά προς θεού 3 μήνες υπουργός είναι το παλικάρι (και τα γ@μησε όλα το θηρίο) πότε να προλάβει να χτυπήσει και τη φοροδιαφυγή?

the who
07/10/2011, 14:17
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλουνται ολοι οι συντροφοι πρασινοφρουροι που εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια σε ΜΜΕ,blogs,forums και λοιπα να προσελθουν στα γραφεια του κινηματος.Οι πληρωμες για τον μηνα Σεπτεμβριο θα ολοκληρωθουν μεχρι τις 9-10. :smokin:

Cpt. Haddock
07/10/2011, 14:36
Αφου όλοι στο τέλος θα πληρώσετε, γιατι κανετε τους έξυπνους; :smokin:

the who
07/10/2011, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ετσι ετσι,πες τα καπταιν.Αληθεια εσυ περασες να πληρωθεις?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sotpag
07/10/2011, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

μπορεις απλα να πεις "πληρωσα"

οπως και εγω.....

και περιμενω το τελος επιτηδευματος

και φυσικα για τα ακινητα μου!!!

daculas
07/10/2011, 14:48
Δεν έχω, και δεν πλήρωσα.
Αλλά κι αν είχα, πάλι δεν θα πλήρωνα.
Αρκετά νταβατζιλίκια έχω πληρώσει στη ζωή μου, φτάνει πια.
Ας πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε:mad:

VASOS
07/10/2011, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλουνται ολοι οι συντροφοι πρασινοφρουροι που εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια σε ΜΜΕ,blogs,forums και λοιπα να προσελθουν στα γραφεια του κινηματος.Οι πληρωμες για τον μηνα Σεπτεμβριο θα ολοκληρωθουν μεχρι τις 9-10. :smokin:

Έλα ρε συ, Κυριακάτικα ? :eyepop:

Cpt. Haddock
07/10/2011, 14:52
Ετσι ετσι,πες τα καπταιν.Αληθεια εσυ περασες να πληρωθεις?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι. 460 ευρω και κατι ψιλα

(επιδομα ΟΑΕΔ :D )

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
μπορεις απλα να πεις "πληρωσα"

Μα δεν πλήρωσα :look:

Kotsis23
07/10/2011, 14:57
Και εγω ολο ακουω " ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" αλλα στην τελικη πανε και τα ακουμπανε,τσαμπα μαγκες δηλαδης!
Και εδω βλεπω πολλους τετοιους!

:yuck: :alien:

fasma
07/10/2011, 15:11
Εγω δεν τα πληρώνω παρα μονο αν χρειαστώ φορολογικη ενημερότητα αναγκαστικά.
Απλα γιατι δεν μου περισσεύουν.Αν αρωστησω πως θα πληρωσω γιατρο? Να μην παω τα παιδια μου στα αγγλικα? Αφου δεν μου τα προσφερει το κρατος!Και τοσα αλλα αλλα βαριεμαι να γραφω....

harris_x
07/10/2011, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Η πατρίς ευγνωμονούσα…..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νικος χρ.
07/10/2011, 15:19
Αυτό :nono: σημαίνει ότι:

Δεν θα το κάνεις ενώ το δηλώνεις..??

Θα το κανεις εσύ αλλά να μην το κάνουμε εμείς..??

Να μην το κάνει κανείς μας..??

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΟΟΧΧΧΙΙΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!

Νικος χρ.
07/10/2011, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

κοιτα φιλε

εαν ιχυε αυτο που λες θα ειχαμε υψηλο χρεος ΚΑΙ ανταποδοτικες προς τους φορους/εισφορες μας παροχες (παιδεια, υγεια, κλπ) :beer:

Νικος χρ.
07/10/2011, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ πάντως την πλήρωσα... :blush:

Με χάλασε, τσαντίστηκα, έβρισα, αλλά κάτι μέσα μου - πες τε το όπως θέλετε - δεν με άφησε να το παίξω επαναστατικά... :)

makis206
07/10/2011, 15:59
Βασικά εγώ έβαλα τρελά διλλήματα στο κεφάλι μου σήμερα, να πληρώσω ή να πάω να πάρω ένα i-phone;:D

alex14
07/10/2011, 16:01
Βασικά εγώ έβαλα τρελά διλλήματα στο κεφάλι μου σήμερα, να πληρώσω ή να πάω να πάρω ένα i-phone;:D

i-χεσε μας ρε που εχεις και διλλημα. i-phone θα παρεις

:lol:

makis206
07/10/2011, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
i-χεσε μας ρε που εχεις και διλλημα. i-phone θα παρεις
:lol: Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, μπορεί λόγω image να μη μου τα ζητήσουν καν τα γ...σιάτικα :lol:

the who
07/10/2011, 16:05
Έλα ρε συ, Κυριακάτικα ? :eyepop:

Αυτο σε χαλασε εσενα?ΟΚ πηγαινε τη Δευτερα.:smokin:

VASOS
07/10/2011, 16:11
Αυτο σε χαλασε εσενα?ΟΚ πηγαινε τη Δευτερα.:smokin:

Καλά, αφού σήμερα το ανακοίνωσ-αν (ες), βγήκε κιόλας η παράταση για Δευτέρα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dimitris777
07/10/2011, 16:23
Εμενα μου ηρθε 917€ θα........τους δωσω την ευχη μου:
Μακαρι να αμολησουν κανενα παλαβο μεσα στη βουλη και να τους γ@μησει ολους!!!!
Ισως να ειναι υπερβολικο αλλα τους αξιζει!!:o

the who
07/10/2011, 16:29
Καλά, αφού σήμερα το ανακοίνωσ-αν (ες), βγήκε κιόλας η παράταση για Δευτέρα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η Σπυρακη να δεις που δεν προκανει να παει ουτε τη Δευτερα.Εχει το ρεπορταζ της ΝΔ και τρεχει.

ilias s.m.
07/10/2011, 18:22

Να πληρωσεις να παρει i-phone ο Γιωργακης!!!
Το βαρεθηκε το i-pad......:lol:

bulmont
07/10/2011, 18:53

Θα ήθελα να ξέρω αν η κυρία Σπυρ(ι)ακη θα εξακολουθούσε
να έχει την ίδια άποψη μετά από ένα τρίμηνο-τετράμηνο ανεργίας.....

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

VASOS
07/10/2011, 19:52
Διευκρινίζω λοιπόν ότι πληρώνω γιατί δεν θέλω να χρωστάω πουθενά, πληρώνω τους φόρους και αποδίδω φπα γιατί είμαι μ@λάκας και δεν θέλω να χρωστάει το κράτος και να τα παίρνει από γέρους, σιχαίνομαι τις τράπεζες γιατί λατρεύουν να τις χρωστάνε, δεν γουστάρω τους πολιτικούς για είναι ψεύτες και έχουν χρέη & ευθύνες μόνο για τους άλλους, συμπληρώνω ότι μαντικές ικανότητες δεν έχω για να ξέρω τι θα έκανε η Σπυράκη αν ήταν άνεργη 3-4 μήνες και εκπλήσσομαι που έμαθα σήμερα ότι εκτός από «μαλάκας» που δεν χρωστάω είμαι και πρασινοφρουρός πληρωτέος Κυριακή (με τελική προθεσμία τη Δευτέρα).

yes-u
07/10/2011, 19:55
Εμένα, γιατί δε μου έχει έρθει να πληρώσω τίποτε ακόμη γμτ?

...τόσο ξεπεσμός πια;

ducpilot
07/10/2011, 20:13
Οχι δεν πλερωνω,πληρωσα για την επιχειρηση μου,πληρωσα φορο του εισοδηματος,το χαρατσι ΟΧΙ.

PortisHead
07/10/2011, 21:10
Καταρχας να πω οτι πληρωσα την εκτακτη εισφορα....αναγκαστικά.
Απο την αλλη , οσοι δεν πληρώνουν , επειδη δεν θελουν , (για αυτους που δεν εχουν δεν το συζητω) , σαν "λογια" μια χαρα ειναι.

Με τις επιπτωσεις τι σκεφτεστε να κανετε....γιατι θα υπάρξουν.

Κιαν οχι αμεσες (μεσω εφοριας για την εκτακτη) , με το θεμα της ΔΕΗ δηλ. τι θα κανετε ?
Θα μεινετε στο σκοτάδι ? Χωρις ψυγειο ? Χωρις κουζίνα ?
Παιδια , οικογενεια δεν εχουν καποιοι απο εδω ?

Δυστυχως καποιοι απο μας δεν μπορουμε , εκτος απο δανεια σε τραπεζες , σχολεια , φροντηστηρια , να χρωσταμε ΚΑΙ στην εφορια ΚΑΙ να μην εχουμε ρευμα.

(Μην με πριξει κανεις με το αυτονοητο...εννοειτε πως το θεωρω παραλογο και αδικο μεχρι θανατου το χαρατσι....αλλα τι αλλο μπορω να κανω ?)

route 66
07/10/2011, 21:38
http://www.youtube.com/watch?v=xoVgiVOkdSE&feature=related

να κάνουμε και ένα ευχάριστο διάλειμα γιατί είναι βαρύ το κλίμα παιδιά.
έμενα μού τα πλήρωσαν.
εγώ και να ήθελα(λέμε τώρα) δεν τα είχα,

route 66
07/10/2011, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
http://www.youtube.com/watch?v=xoVgiVOkdSE&feature=related

να κάνουμε και ένα ευχάριστο διάλειμα γιατί είναι βαρύ το κλίμα παιδιά.
έμενα μού τα πλήρωσαν.
εγώ και να ήθελα(λέμε τώρα) δεν τα είχα,

http://www.youtube.com/watch?v=mR1NTJqfGSc&feature=related

teogtp
07/10/2011, 21:42
Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω το αν έχετε καταλάβει το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν πληρώναμε τους φόρους μας ?? :wave2: Συγνωμη αλλα ποσοι ηταν αυτοι που δεν πληρωναν τους φορους τους οταν στην συντριπτικη πλειοψηφια οι φορολογουμενοι ειναι μισθωτοι και συνταξιουχοι που δεν μπορουν να κρυψουν τα εισοδηματα τους?Μην μπαινετε σε αυτοι την διαδικασια να "αυτομαστιγωνεστε"και να νιωθετε ενοχες αυτο θελουν.Οταν μας πουν που πηγαιναν τοσο καιρο οι "μιζες"και σε πια χερια και αν δεν μας διξουν οτι υπαρχει οντως πολιτικη σοβαροτητα και δουμε "κορμακια" στα καγκελα τοτε το ξαναβλεπουμε.Με δηλωσεις του τυπου "...πρεπει ο καθενας μας να προσεχει τη λεει γιατι υπονομευει την προοδο της χωρας.."(ταδε εφη "Μπενι")ευχαριστω δεν θα παρω!(ΟΥΤΕ και ΑΥΤΟΙ)

ilias s.m.
07/10/2011, 22:17
Απορω ποτε και αν θα ξυπνησουμε με αυτα που ακουω εδω μεσα...
:sad: Οταν θες να κανεις αλλαγες πρεπει να κανεις και καποιες υποχωρησεις,
δεν γινεται να ειναι και η πιτα ολακερη και ο σκυλος χορτατος...:winka:

(θελω να κανω επανασταση,θελω να ριξω την κυβερνηση αλλα δεν θελω να χρωσταω,δεν θελω να αλλαξει η καθημερινοτητα μου,θελω να ειμαι οπως πριν)

ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ!

zolotas
07/10/2011, 22:26
δεν μου ηρθε χαρτακι ,αλλα θα πληρωσω ......ειμαι απλας .Εμαι ο Νο 1200 που μετεφερα κατι φραγκακια στις Βερμουδες.

TROOPER
07/10/2011, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
........... ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ!

το παιδι του στράτου...?:look:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
......... στις Βερμουδες.

κατω απο το γονατο?:confused:

υ.γ.γ@μω τις αποριες μου βραδυατικο....:sick:

zolotas
07/10/2011, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το παιδι του στράτου...?:look:

κατω απο το γονατο?:confused:

υ.γ.γ@μω τις αποριες μου βραδυατικο....:sick:

...εσυ πουλας τρελλα :mad: εγω δινω μετρητο στην πατριδα .......μαλιστα εγινα και δωρητης οργανων

TROOPER
07/10/2011, 23:14
...εσυ πουλας τρελλα :mad: εγω δινω μετρητο στην πατριδα .......μαλιστα εγινα και δωρητης οργανων

κοιτατε ρε εναν μ@λ@κ@....ουτε μια απορια δε μπορουμε να εκφρασουμε εδω μεσα...:mad: :mad:

ilias s.m.
07/10/2011, 23:23
Ακυρο το στρατοπαιδο!!!

:a15:

teogtp
07/10/2011, 23:30
Ξυπνατε!Δειτε το και αν βρειτε κατι λαθος πληρωστε ....Δειτε (http://www.youtube.com/watch?v=uCje_A8lyBA)

tzarot
07/10/2011, 23:35
Θα πληρώσω με πραγματική χαρά και Χ2, όταν κάποιος που κυβερνά κατορθώσει να:

1. Εισπράξει όλα όσα οφείλονται απο τους εκατοντάδες μεγαλοοφειλέτες.

2. Απολύσει το σύνολο των δημοσίων "υπαλλήλων" και επαναπροσλάβει με πραγματικά αξιοκρατικά κριτήρια μόνο όσους είναι πραγματικά άξιοι και είναι απολύτως απαραίτητοι για να λειτουργεί η χώρα.

3. Δημιουργήσει και εφαρμόσει ένα πραγματικά δίκαιο και αναλογικό φορολογικό σύστημα στο οποίο δεν θα μπορείς να φοροδιαφύγεις διότι αν το κάνεις την επομένη θα είσαι στον Κορυδαλό.

4. Συλλάβει και βάλει φυλακή όσους αποδεδειγμένα έβαλαν φράγκα στην τσέπη με πλάγιους τρόπους και ζημίωσαν την χώρα έστω και με ένα ευρώ τα τελευταία 60 χρόνια. Όσους δε απο αυτούς κατέχουν πολιτικά αξιώματα θα ήταν καλό αφού τους δημεύσει την περιουσία να τους αφήσει μόνιμα να σαπίσουν στην φυλακή επι εσχάτη προδοσία.

5. Επιτέλους επιβάλει με ακεραιότητα και αυστηρότητα τους νόμους αυτής της χώρας σε όσους απο τους "πολίτες" της συνεχίζουν να παρανομούν. Μην ξεχνάμε, νόμοι υπάρχουν. Δεν εφαρμόζονται διότι δεν επιβάλλονται.

Τότε όχι μόνο θα πληρώσω αλλά και θα τον ψηφίζω και μια ζωή.

Μέχρι τότε όμως, θα κοιτάξω να κρατήσω τα χρήματα στην τσέπη μου, διότι αφενός δεν κατατρέχομαι απο κάποιο σύνδρομο μαζοχισμού να με @@μάνε και να μου αρέσει, αλλά και γιατί πιστεύω ότι αρκετοί απο αυτούς τους ξαφνικούς "νόμους" δεν θα υπάρχουν σε λίγο καιρό.

Έτσι αποφάσισα να πάρω το υπολογισμένο "ρίσκο" να χάσω περίπου 260€ για ένα χρόνο (οι τόκοι επιβάρυνσης λόγω μη καταβολής) προκειμένου να έχω την μεγαλύτερη δυνατή ρευστότητα όταν και όπου την χρειαστώ.

Θέλετε και ακόμα γνώμη? Ας επιστρέψουν πρώτοι και όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί άρχοντες τις χώρας όλα όσα κέρδισαν απο την χώρα μου, σέ όλη την μέχρι σήμερα θητεία τους και να αποποιηθούν εφεξης μισθό, προνόμοια και ασυλία, και τότε με χαρά θα δεχτώ να μου ζητούν να πληρώνω και έκτακτες εισφορές και λοιπά χαράτσια...

teogtp
07/10/2011, 23:47
Δεν ειμαστε ΜΟΝΟΙ μας..αφιερωστε λιγο χρονο και παρακολουθηστε (Δημητρης Καζακης)αυτο (http://www.radio9.gr/Home.aspx?a_id=256)

zolotas
07/10/2011, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Θα πληρώσω με πραγματική χαρά και Χ2, όταν κάποιος που κυβερνά κατορθώσει να:

...

you are a fucking dreamer.........:lol:

teo_g7
08/10/2011, 00:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
.αλλα τι αλλο μπορω να κανω ?)

:confused: :confused:
Δηλαδή σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και κατεβάζουμε τα παντελόνια??
Η απογοήτευση είναι διάχυτη και ελπίδα δε φαίνεται απο πουθενά

Lioulios
08/10/2011, 01:01
εκτακτη εισφορα: pay or not......Στην χώρα που όποιος αρρωστήσει και δεν έχει χρήματα, πεθαίνει !

TheFace
08/10/2011, 01:10
you are a fucking dreamer.........:lol:

"You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as ONE"
:sun: :sun: :sun:

nikos_abel
08/10/2011, 07:07
Λοιπόν. Προσωπική εξομολόγηση.

Κάθε 2μηνο, η κυρά μου έχει εξετάσεις για το καρκίνο που είχε στο νεφρό.

Είναι ασφαλισμένη, αλλά ο ογκολόγος που τη παρακολουθεί είναι στα απογευματινά ιατρεία.

Δηλαδή, 80 Ε η δωρεάν επίσκεψη.

Από τις εξετάσεις που κάνει, δε καλύπτονται κάποιες αιματολογικές, που κοστίζουν σε ιδιωτικό 50 Ε
μετά πό ειδική έκπτωση.

Τα 130 Ε λοιπόν του μήνα Σεπτεμβρίου που λέτε να τα δώσουμε;

(άσε πόσα μας χρωστάει ακόμη το ικα για μια δεύτερη εγχείρηση που ακόμη περιμένουμε...)

Πληρώστε, πληρώστε...

BELZEBOYLIS
09/10/2011, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από teogtp
Συγνωμη αλλα ποσοι ηταν αυτοι που δεν πληρωναν τους φορους τους οταν στην συντριπτικη πλειοψηφια οι φορολογουμενοι ειναι μισθωτοι και συνταξιουχοι που δεν μπορουν να κρυψουν τα εισοδηματα τους?Μην μπαινετε σε αυτοι την διαδικασια να "αυτομαστιγωνεστε"και να νιωθετε ενοχες αυτο θελουν.Οταν μας πουν που πηγαιναν τοσο καιρο οι "μιζες"και σε πια χερια και αν δεν μας διξουν οτι υπαρχει οντως πολιτικη σοβαροτητα και δουμε "κορμακια" στα καγκελα τοτε το ξαναβλεπουμε.Με δηλωσεις του τυπου "...πρεπει ο καθενας μας να προσεχει τη λεει γιατι υπονομευει την προοδο της χωρας.."(ταδε εφη "Μπενι")ευχαριστω δεν θα παρω!(ΟΥΤΕ και ΑΥΤΟΙ)

Λοιπόν στην περίοδο 2002-2009 ,της μεγάλης ανάπτυξης , οι φόροι σε μισθωτούς και συνταξιούχους απο 3,5%σε 6,9% μια διαφορά της τάξης 97%!! Την ίδια περίοδο ,της μεγάλης ανάπτυξης οι φόροι σε νομικά πρόσωπα μειώθηκε ,απο 4,1 σε 4,0 (-1,6) !

menos
09/10/2011, 14:40
Δείτε και αυτό..

http://www.youtube.com/watch?v=8p1BK6IOxL4&feature=player_embedded#!

CIRUS
09/10/2011, 16:06
ακόμα και σε αυτό το δίλημα υπάρχουν αδικημένοι που δεν μπορούν να επιλέξουν. Όσοι χρειάζονται φορολογική ενημερότητα δεν έχουν την πολυτέλεια της επιλογής να πληρώσουν ή όχι.

Τεσπα εγώ το πλήρωσα, έχω πολλά λευτά περισσευούμενα και γουστάρω να πληρώνω άμα λάχει

και όχι δεν δίνω σε κανέναν σας :p

ΠΑΣΟΚ και ξερός

:bawl: :bawl: :bawl:

gregogti
09/10/2011, 19:45
δεν εχω και δεν πληρωνω:nono:

guzzistas
09/10/2011, 20:09
Δεν πληρώνω. Ετσι απλά... δηλαδή τι θα μου κάνουν?

ghostkon
10/10/2011, 16:08
δεν πλήρωσα...θα παρουν τα π@π@ρια μου!!!

schumifer
10/10/2011, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Δεν πληρώνω. Ετσι απλά... δηλαδή τι θα μου κάνουν?

Κάτι με κάποια ηλεκτρόνια λένε, που θα σταματήσουν να ρέουν προς τα μέρη σου

taisteal
10/10/2011, 22:18
δεν πληρωσα και δεν πληρωνω εδω και καιρο.ας κανουν οτι θελουν.να μου δουν τον γκιωνη οταν ξημερωνει...:yuck:

menelaos46
10/10/2011, 22:25
Εγώ καλώς η κακώς πλήρωσα.

la_villa
11/10/2011, 00:10
μαλάκες δεν προλαβαίνω...

ήρθε η ασφαλιστική εισφορά (ληγει τέλος μηνα).... θα πάρουν τα 3 μου απο ότι βλέπω...
θα έρθει το τέλος επιτηδεύματος ... καλά εκεί και αν πάρουν τα 3 μου
για το χαράτσι της ΔΕΗ δεν αποφασίζω εγώ....:sad:
ΒΑΛΕ φορους , ΦΠΑ και λοιπά... που θα πάρουν τα 3 μου

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΗ.... :lol: :lol:

nikos_abel
11/10/2011, 07:26
Είπα να μη το πω, αλλά θα σκάσω.

Χθες το μεσημέρι, μόλις γύρισα σπίτι, μπαίνω στην είσοδο της πολυκατοικίας και βλέπω στο
ταχυδρομείο μια ντάνα με φακέλους, όλοι λευκοί με το διάφανο αυτό παραθυράκι που μπορείς
να δεις τα στοιχεία του παραλήπτη. Τίποτα άλλο διακριτικό πάνω του.

Ώπα, λέω, όλη η πολυκατοικία δεν πλήρωσε; Σε όλους στέλνουνε κάποια ειδοποίηση τώρα;
Νέα έξοδα το κράτος για το χαράτσι; Απειλές; Κλπ πολλά που φόρτωναν στο κεφάλι όσο να
βγάλω τη πανοπλία, να την απλώσω και να αράξω στο γραφείο να ανοίξω το φάκελο να δω
τι σκ@τ@ έλεγε.

Ήταν διαφημιστικό φυλλάδιο.