PDA

View Full Version : Σχολιαστε ελευθερα....

Σελίδες : [1] 2

timotas
20/10/2011, 20:19
Λοιπον το θεμα ειναι απλο διαβασα αυτο:

Αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαίδας η είδηση ότι χθες Τετάρτη 19/10 μαθητής της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου (το οποίο τελούσε υπό κατάληψη), προπηλάκισε και επιτέθηκε στο Διευθυντή του σχολείου (έπειτα από φραστική διαφωνία μαζί του), τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας:

"Η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, καταδικάζει την επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο Διευθυντής του γυμνασίου από μαθητή του σχολείου στις 19 / 10 / 2011 και δηλώνει την αμέριστη της συμπαράσταση στον Διευθυντή.

Το Γυμνάσιο ήταν υπό κατάληψη από τους μαθητές που πρόβαλλαν τα αιτήματα τους με αυτό τον τρόπο.

Ο Διευθυντής ως όφειλε συζητούσε με τους εκπροσώπους του 15μελους συμβουλίου των μαθητών για διάφορα προβλήματα που προέκυπταν από την κατάληψη (ασφάλεια των εγκαταστάσεων, απώλεια διδακτικών ωρών κ.α.), στη διάρκεια της συζήτησης μέλος του 15μελούς του επετέθει αναίτια και τον τραυμάτισε.

Σημειώνεται ότι και η πρότερη του συμβάντος συμπεριφορά του πιο πάνω μαθητή στο γυμνάσιο ήταν ανάρμοστη.

Μετά από αυτά ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τον Διευθυντή και τον σύλλογο καθηγητών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα την για εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή."

απο ΕΔΩ (http://kozan.gr/news.php?extend.15741).

Δεν εχω ιδεα για λεπτομερειες του συμβαντος απλα σαν τριτος το παραπανω δελτιο τυπου μου φαινεται τρομερα γελιο... και συχρονως λαθος.

το εβαλα εδω για να ακουσω και αλλες γνωμες ισως και απο κανα γονιο....(κουβεντα να γινεται δηλαδης)

John Steed
20/10/2011, 20:43
Το ξύλο ποτέ δεν είναι λύση, αλλά θυμάστε πόσο εριστικοί μπορούν να γίνουν οι "μεγάλοι" στα μάτια των "παιδιών", έτσι? :winka:

Cpt. Haddock
20/10/2011, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από timotas
[...]Δεν εχω ιδεα για λεπτομερειες του συμβαντος απλα σαν τριτος το παραπανω δελτιο τυπου μου φαινεται τρομερα γελιο... και συχρονως λαθος.[...]

Εξήγησέ μας και γιατί :wave2:

timotas
20/10/2011, 20:59
Κοιτα περισσοτερο μου την εδωσε αυτο:

στη διάρκεια της συζήτησης μέλος του 15μελούς του επετέθει αναίτια και τον τραυμάτισε.

και,

Σημειώνεται ότι και η πρότερη του συμβάντος συμπεριφορά του πιο πάνω μαθητή στο γυμνάσιο ήταν ανάρμοστη.

δεν δικαιολογω το ξυλο σε καμια περιπτωση αλλα θεωρω γελοιο οτι ολοκληρο συμβουλιο καθηγητων κρινει οτι το κολοπαιδο του σχολειου (γυμνασιο) εριξε ξυλο στο διευθυντη αναίτια και τους, γονεις που λενε νταξει μωρε ο ταδε κολοπαιδο ειναι να τιμωρηθει.

Cpt. Haddock
20/10/2011, 21:01
Ποιός θα έπρεπε να το κρίνει; :confused:

Η ενορία; :confused:

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 21:01
Καταρχάς κάποιος να φέρει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύπελλο με πόπ κόρν!!!!!
Έχω βαρεθεί αυτή την εικόνα με τα λεηλατημένα σχολεία και τις ανυπολόγιστες ζημιές τις οποίες εμείς θα πληρώσουμε πάλι...δεν ξέρουμε τί λέχθηκε και τί έγινε, αλλά το να φτάσεις να βιαιοπραγήσεις έναντι κάποιου και μάλιστα μεγαλύτερου σου δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα...και ξεκινά από το σπίτι και τις αρχές που έχεις πάρει. Συζητάω με το βαφτιστήρι μου για τις "καταλήψεις" και σε πιάνει απελπισία...μαθητής της Β' Γυμνασίου, μισεί το σχολείο και τους καθηγητές γιατί είναι αναγκασμένος να ξυπνάει πρωινιάτικα και βαριέται, στην Α' Γυμνασίου έμεινε σε 4 μαθήματα, κάθε λίγο και λιγάκι είναι στον διευθυντή γιατί όλο κάτι κάνει και να ακούς αυτό το παιδί να λέει ότι κάνει κατάληψη γιατί θέλει καλύτερη παιδεία!!!! τον ρώτησα εάν κρατάει τα βιβλία του και μου απαντάει ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και δεν είναι φλούφλης να τα κρατάει κι ότι τα έσκισε όλα μαζί με την παρέα του...και έκανε κατάληψη γιατί ένα από τα αιτήματα ήταν δεν είχε βιβλία να διαβάσει...δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο...

sergiosm
20/10/2011, 21:02
Κοιτα περισσοτερο μου την εδωσε αυτο:
και,
δεν δικαιολογω το ξυλο σε καμια περιπτωση αλλα θεωρω γελοιο οτι ολοκληρο συμβουλιο καθηγητων κρινει οτι το κολοπαιδο του σχολειου (γυμνασιο) εριξε ξυλο στο διευθυντη αναίτια και τους, γονεις που λενε νταξει μωρε ο ταδε κολοπαιδο ειναι να τιμωρηθει.

1ον: Αποκλείεται να είναι αναίτια;

2ον: Πια ακριβώς είναι η αιτία που δικαιολογεί το ξύλο;

Cpt. Haddock
20/10/2011, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
[...]Συζητάω με το βαφτιστήρι μου για τις "καταλήψεις" και σε πιάνει απελπισία...μαθητής της Β' Γυμνασίου, μισεί το σχολείο και τους καθηγητές γιατί είναι αναγκασμένος να ξυπνάει πρωινιάτικα και βαριέται, στην Α' Γυμνασίου έμεινε σε 4 μαθήματα, κάθε λίγο και λιγάκι είναι στον διευθυντή γιατί όλο κάτι κάνει και να ακούς αυτό το παιδί να λέει ότι κάνει κατάληψη γιατί θέλει καλύτερη παιδεία!!!! τον ρώτησα εάν κρατάει τα βιβλία του και μου απαντάει ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και δεν είναι φλούφλης να τα κρατάει κι ότι τα έσκισε όλα μαζί με την παρέα του...και έκανε κατάληψη γιατί ένα από τα αιτήματα ήταν δεν είχε βιβλία να διαβάσει...δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο...

Δε θα υπήρχε πρόβλημα εαν μετά το σχολείο γινοταν εργάτης. Ομως, οι γονείς του θα σκιστούν να πληρώσουν περιουσίες σε φροντιστήρια για να γινει "επιστήμονας" :lol:

timotas
20/10/2011, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

το ξυλο ο διευθυντης το εφαγε σε καταληψη, ας παει λοιπον να κανει μια μυνηση στους κηδεμονες του να το λυσουν το θεμα...

για ποιο λογο οι καθηγητες πρεπει να κρινουν το αν ειχε δικιο ο μαθητης ή οχι, και αν ειχε δικιο ( για τον λογο, οχι για το ξυλο) απο την στιγμη που το εφαγε ο διευθυντης ειναι αρμοδιοι-αντικειμενικοι) οι καθηγητες να το κρινουν αφου δν εγινε την ωρα που η αρμοδιοτητα τους ηταν σε ισχυ?

Έχω βαρεθεί αυτή την εικόνα με τα λεηλατημένα σχολεία και τις ανυπολόγιστες ζημιές τις οποίες εμείς θα πληρώσουμε πάλι...δεν ξέρουμε τί λέχθηκε και τί έγινε, αλλά το να φτάσεις να βιαιοπραγήσεις έναντι κάποιου και μάλιστα μεγαλύτερου σου δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα...και ξεκινά από το σπίτι και τις αρχές που έχεις πάρει. Συζητάω με το βαφτιστήρι μου για τις "καταλήψεις" και σε πιάνει απελπισία...μαθητής της Β' Γυμνασίου, μισεί το σχολείο και τους καθηγητές γιατί είναι αναγκασμένος να ξυπνάει πρωινιάτικα και βαριέται, στην Α' Γυμνασίου έμεινε σε 4 μαθήματα, κάθε λίγο και λιγάκι είναι στον διευθυντή γιατί όλο κάτι κάνει και να ακούς αυτό το παιδί να λέει ότι κάνει κατάληψη γιατί θέλει καλύτερη παιδεία!!!! τον ρώτησα εάν κρατάει τα βιβλία του και μου απαντάει ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και δεν είναι φλούφλης να τα κρατάει κι ότι τα έσκισε όλα μαζί με την παρέα του...και έκανε κατάληψη γιατί ένα από τα αιτήματα ήταν δεν είχε βιβλία να διαβάσει...δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο...

συμφωνω απολυτα, και μου την δινουν οι παντως τυπου καταληψεις...απλα κρινω τον τροπο των μεγαλυτερων...

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 21:11
Δε θα υπήρχε πρόβλημα εαν μετά το σχολείο γινοταν εργάτης. Ομως, οι γονείς του θα σκιστούν να πληρώσουν περιουσίες σε φροντιστήρια για να γινει "επιστήμονας" :lol:

Επιστήμονας θα γίνει, αλλά από αυτούς που μνημόνευε ο αμίμητος Σαλιαρέλης τον Φεβρουάριο του 1991: «Οι οπαδοί μας είναι επιστήμονες, δεν είναι αλήτες!» :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
20/10/2011, 21:11
Α, δεν ήξερα οτι στις καταλήψεις παύουν να ισχύουν νομοι και κανονισμοι :lol:

Καλό :wacko:

[...]..απλα κρινω τον τροπο των μεγαλυτερων...

Ειναι μεχρι να κανεις παιδια και να περάσεις στην άλλη όχθη :lol:

gcrook
20/10/2011, 21:14
Έχω βαρεθεί αυτή την εικόνα με τα λεηλατημένα σχολεία και τις ανυπολόγιστες ζημιές τις οποίες εμείς θα πληρώσουμε πάλι...δεν ξέρουμε τί λέχθηκε και τί έγινε, αλλά το να φτάσεις να βιαιοπραγήσεις έναντι κάποιου και μάλιστα μεγαλύτερου σου δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα...και ξεκινά από το σπίτι και τις αρχές που έχεις πάρει..

Συμφωνω στο οτι ο Διευθυντης του σχολειου ειχε παρει πολυ κακες αρχες και λαθος παραδειγματα απο το σπιτι του,και βαδιζοντας αυτον τον λαθος δρομο εφτασε μεχρι Γυμνασιαρχης.:evil:

Εχετλαίος
20/10/2011, 21:14
Επιστήμονας θα γίνει, αλλά από αυτούς που μνημόνευε ο αμίμητος Σαλιαρέλης τον Φεβρουάριο του 1991: «Οι οπαδοί μας είναι επιστήμονες, δεν είναι αλήτες!» :lol: :lol: :lol:

Που το θυμήθηκες αυτό το λαμόγιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:lol:

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 21:17

Καλό :wacko:

Μα σωστά τα λέει καπετάνιε ο φίλτατος...το συμβάν έγινε σε στιγμή που οι αρμοδιότητές των καθηγητών δεν ήταν σε ισχύ...άρα φαντάζομαι πως αρμόδιοι να κρίνουν τον πιτσιρικά ήταν οι Αλβανοί της συμμορίας με τα καλάσνικοφ (σε σχολείο υπό κατάληψη συνελήφθησαν άλλωστε)...

timotas
20/10/2011, 21:21

μια υποθεση εκανα , αλλα για πες μου για το παρακατω, ποσο δικαιος ειναι ενα καθηγητης να κρινει αν σωστα, τις εφαγε το αφεντικο του?

και επειδη μεχρι τοτε και ΓΑΠ επιτρεποντος αργει αυτη η ωρα, ρωταω εδω

sergiosm
20/10/2011, 21:21
το ξυλο ο διευθυντης το εφαγε σε καταληψη, ας παει λοιπον να κανει μια μυνηση στους κηδεμονες του να το λυσουν το θεμα...

Αν την έκανε τί θα έλεγες τότε;;;

για ποιο λογο οι καθηγητες πρεπει να κρινουν το αν ειχε δικιο ο μαθητης ή οχι, και αν ειχε δικιο ( για τον λογο, οχι για το ξυλο) απο την στιγμη που το εφαγε ο διευθυντης ειναι αρμοδιοι-αντικειμενικοι) οι καθηγητες να το κρινουν αφου δν εγινε την ωρα που η αρμοδιοτητα τους ηταν σε ισχυ?

Γιατί ό,τι έκανε το έκανε με την ιδιότητα του μαθητή και μάλιστα εντός του σχολείου.
Και γιατί γενικά έχουν, ως άνθρωποι, το δικαίωμα να κρίνουν (και την υποχρέωση να κριθούν).

Εσύ, αλήθεια, με πια ιδιότητα κρίνεις το περιστατικό;

συμφωνω απολυτα, και μου την δινουν οι παντως τυπου καταληψεις...απλα κρινω τον τροπο των μεγαλυτερων...
πάντα κάποιοι θα είναι μεγαλύτεροι και
πάντα κάποιοι θα είναι μικρότεροι

λοιπόν;
τί θα πει αυτό;

Αλήθεια τί θα πει "μεγαλύτεροι"; ποιοι εντάσσονται στην κατηγορία αυτή;

timotas
20/10/2011, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν την έκανε τί θα έλεγες τότε;;;

εστω και τυπικα θα περιμενα μαι πιο δικαια εξεταση του θεματος

Γιατί ό,τι έκανε το έκανε με την ιδιότητα του μαθητή και μάλιστα εντός του σχολείου.
Και γιατί γενικά έχουν, ως άνθρωποι, το δικαίωμα να κρίνουν (και την υποχρέωση να κριθούν).

του αναγνωστη

πάντα κάποιοι θα είναι μεγαλύτεροι και
πάντα κάποιοι θα είναι μικρότεροι

λοιπόν;
τί θα πει αυτό;

Αλήθεια τί θα πει "μεγαλύτεροι"; ποιοι εντάσσονται στην κατηγορία αυτή;

οι ενηλικες - ωριμοι - παιδαγωγοι των ελληνικων σχολειων

sergiosm
20/10/2011, 21:47

Θα περίμενες δηλαδή αυτό ακριβώς που ΔΕΝ κάνεις εσύ τώρα.
Γιατί χωρίς να ξέρεις τί έγινε, παίρνεις ΘΕΣΗ υπέρ της μίας πλευράς με μοναδικό κριτήριο ότι είναι πιο κοντά στην ηλικία σου ή ίσως ότι είναι κάποιος κατά της "εξουσίας" έστω και υπό τη μορφή του γυμνασιάρχη.

John Steed
20/10/2011, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Συμφωνω στο οτι ο Διευθυντης του σχολειου ειχε παρει πολυ κακες αρχες και λαθος παραδειγματα απο το σπιτι του,και βαδιζοντας αυτον τον λαθος δρομο εφτασε μεχρι Γυμνασιαρχης.:evil:
:a01: :a01:

timotas
20/10/2011, 22:07
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Θα περίμενες δηλαδή αυτό ακριβώς που ΔΕΝ κάνεις εσύ τώρα.
Γιατί χωρίς να ξέρεις τί έγινε, παίρνεις ΘΕΣΗ υπέρ της μίας πλευράς με μοναδικό κριτήριο ότι είναι πιο κοντά στην ηλικία σου ή ίσως ότι είναι κάποιος κατά της "εξουσίας" έστω και υπό τη μορφή του γυμνασιάρχη. [/QU

κοιτα πως το σκεφτομαι......

Ποντοι υπερ

Μαθητης γυμνασιου δερνει διευθυντη αναιτια

Μαθητης - Διευθυντης
0 - 1

Καθηγητες κρινουν μαθητη γυμνασιου για τον συμβαν το οποιο "αναιτια" εγινε

Μαθητης - Διευθυντης
1 - 1

Μαθητης τιμωρειται για γεγονος το οποιο "αναιτια" εγινε

Μαθητης - Διευθυντης
2 - 1

Το οτι εγω κρινω θεματα σαν αυτο και το οτι εσυ κρινεις εμενα εγω το θεωρω συζητηση με την οποια σχηματιζονται γνωμες,προσωπικοτητες,χαρακτηρες .............

Cpt. Haddock
20/10/2011, 22:10
:a33:

gcrook
20/10/2011, 22:14
Παντως το καλο με τετοιες επιγραμματικες αναφορες σε συμβαντα -γιατι μαθητης εδειρε καθηγητη δεν ειναι ειδηση εκτος και αν ξερουμε γιατι- ειναι οτι ο καθενας μπορει να τις ερμηνευσει οπως θελει.
Επισης το κακο ειναι οτι ο καθενας μπορει να τις ερμηνευσει οπως θελει.

Παντως αουφγκεμπραχτ, αν ο βαφτισιμιος σου ειναι τοσο στοκος δεν παει να πει οτι ολοι οι εφηβοι ειναι ετσι,και επισης συμφωνα με τα λεγομενα σου φταιει ο μπαμπας και η μαμα του η κανω λαθος;
Δεν ειδα να κατηγορεις αυτους.

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 22:21
Παντως το καλο με τετοιες επιγραμματικες αναφορες σε συμβαντα -γιατι μαθητης εδειρε καθηγητη δεν ειναι ειδηση εκτος και αν ξερουμε γιατι- ειναι οτι ο καθενας μπορει να τις ερμηνευσει οπως θελει.
Επισης το κακο ειναι οτι ο καθενας μπορει να τις ερμηνευσει οπως θελει.

Παντως αουφγκεμπραχτ, αν ο βαφτισιμιος σου ειναι τοσο στοκος δεν παει να πει οτι ολοι οι εφηβοι ειναι ετσι,και επισης συμφωνα με τα λεγομενα σου φταιει ο μπαμπας και η μαμα του η κανω λαθος;
Δεν ειδα να κατηγορεις αυτους.

Εννοείται πως οι γονείς φταίνε, αυτό είναι αυτονόητο γιαυτό δεν το ανέφερα καν!!! Ούτε και ότι όλοι οι έφηβοι είναι έτσι, αλλά πίστεψέ με, δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι έτσι...

timotas
20/10/2011, 22:23
Παντως το καλο με τετοιες επιγραμματικες αναφορες σε συμβαντα -γιατι μαθητης εδειρε καθηγητη δεν ειναι ειδηση εκτος και αν ξερουμε γιατι- ειναι οτι ο καθενας μπορει να τις κρινει οπως θελει.
Επισης το κακο ειναι οτι ο καθενας μπορει να τις κρινει οπως θελει.

+1000

αλλα το γαμωτο στην περιπτωση ειναι οτι αυτος που θα κριθει απο μια κοινωνια ολοκληρη ειναι ενα παιδι γυμνασιου και με πειραζει αυτο γτ στα 15 δεν τα περνεις ευκολα αυτα....

gcrook
20/10/2011, 22:28
Εννοείται πως οι γονείς φταίνε, αυτό είναι αυτονόητο γιαυτό δεν το ανέφερα καν!!! Ούτε και ότι όλοι οι έφηβοι είναι έτσι, αλλά πίστεψέ με, δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι έτσι...

Δεν ξερω τι σημαινει "μεγαλο ποσοστο" .
Στα αυτια μου ακουγεται σαν ενας υπουλος τροπος για να πεις "λιγο πολυ ετσι τους βλεπω ολους" .
Φιλικα -οσο μπορω- :wave2:

MG-KTiNoS
20/10/2011, 22:29

Όχι δεν χρειάζεται !

Έδειξες μια χαρά ότι το κοινωνικό κράτος που έπρεπε να μπορεί να βοηθήσει αυτό το παιδί είναι για το Μπούτσο καβάλα.
Αύριο αυτός ο ΝΕΟΣ άνθρωπος θα κάνει κι άλλα και όλοι θα δείχνουν αυτόν και τους γονείς του όπως ακριβώς έκανες εσύ και οι άλλοι πιο πάνω.

Ποιός όμως (άνθρωπος ή θεσμός) μπορεί να πει ότι έσκυψε επάνω από αυτό το παιδί και προσπάθησε –όχι να βοηθήσει- αλλά έστω να καταλάβει τι προκαλεί την κακή αυτή συμπεριφορά?

Στο τέλος τέλος ξέρετε κάτι?
Καλά του έκανε του παλιό χαρτογιακά και του έσπασε τη μούρη ο μικρός.
ΑΝ μη τι άλλο γιατί ήταν ανίκανος ως δάσκαλος και ως λειτουργός να κερδίσει το σεβασμό του.
ΣΤΟ ΚΕΑΔΑ

Κι αυτός και τα σκατοβιβλία τους

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 22:30
+1000

αλλα το γαμωτο στην περιπτωση ειναι οτι αυτος που θα κριθει απο μια κοινωνια ολοκληρη ειναι ενα παιδι γυμνασιου και με πειραζει αυτο γτ στα 15 δεν τα περνεις ευκολα αυτα....

Ενώ στα 15 δέρνεις εύκολα κάποιον με τα τριπλάσια χρόνια σου μπροστά σε μια κοινωνία ολόκληρη...

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Όχι δεν χρειάζεται !

Έδειξες μια χαρά ότι το κοινωνικό κράτος που έπρεπε να μπορεί να βοηθήσει αυτό το παιδί είναι για το Μπούτσο καβάλα.
Αύριο αυτός ο ΝΕΟΣ άνθρωπος θα κάνει κι άλλα και όλοι θα δείχνουν αυτόν και τους γονείς του όπως ακριβώς έκανες εσύ και οι άλλοι πιο πάνω.

Ποιός όμως (άνθρωπος ή θεσμός) μπορεί να πει ότι έσκυψε επάνω από αυτό το παιδί και προσπάθησε –όχι να βοηθήσει- αλλά έστω να καταλάβει τι προκαλεί την κακή αυτή συμπεριφορά?

Στο τέλος τέλος ξέρετε κάτι?
ΑΝ μη τι άλλο γιατί ήταν ανίκανος ως δάσκαλος και ως λειτουργός να κερδίσει το σεβασμό του.
ΣΤΟ ΚΕΑΔΑ

Ααααα καλά......άρα με βάση αυτή τη λογική καλά κάνουν οι τετράτροχοι και μας θερίζουν αβέρτα γιατί ακόμα δεν έχουμε κερδίσει το σεβασμό τους....στον ΚΑΙΑΔΑ κι εμείς και τα σκατομηχανάκια μας...

gcrook
20/10/2011, 22:35

ΣΤΟ ΚΕΑΔΑ

Δηλαδη εσυ τον ηξερες προσωπικα τον εν λογω ΓυμνασιαρχΑ και τον χαρακτηριζεις σαν ανικανο
που καλα του εμελλε να παθει;
Μηπως ηξερες και τον μαθητη προσωπικα;
Πως θα τον χαρακτηριζες;
Σαν δικαιο τιμωρο,που καθοδηγειται -δικαια- απο το νεαρο της ηλικιας του χωρις ταμπου και σπερνει δικαιοσυνη;

Εχετε σκεφτει ποτε οτι ο κοσμος δεν ειναι μονο οι προκαταληψεις σας;

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 22:36
Δηλαδη εσυ τον ηξερες προσωπικα τον εν λογω ΓυμνασιαρχΑ και τον χαρακτηριζεις σαν ανικανο
Πως θα τον χαρακτηριζες;
Σαν δικαιο τιμωρο,που καθοδηγειται -δικαια- απο το νεαρο της ηλικιας του χωρις ταμπου και σπερνει δικαιοσυνη;

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο...:wave2:

el_hymador
20/10/2011, 22:39

Ειναι και χιλιαδες αλλα πιτσιρικια που αισθανονται το ιδιο και προσωπικα δεν τα αδικω καθολου... λογικο ειναι να μην μπορουν να εκφρασουν ακριβως αυτο που αισθανονται και η εφηβικη τους παρορμηση να τα εχει κανει αχταρμα στο κεφαλι τους. Αλλα αν περιμενουμε απο 13χρονα και 14χρονο να αρθρωσουν πολιτικο λογο και να βρουν λυσεις την πο*τσισαμε...

Αυτο που οφειλουμε να καταλαβουμε ειναι οτι παιδεια δεν υπαρχει οπως αυτη οφειλε να ειναι. Το να μαθεις τριγωνομετρια, αλγεβρα και φυσικη, με τον στειρο τροπο που διδασκονται απο βαριεστημενους (στην καλυτερη περιπτωση... γιατι υπαρχουν και ψυχακιδες) καθηγητες, δεν προκειται να σε ωφελησει σε τιποτα στη ζωη σου. Και αν μη τι αλλο τα πιτσιρικια εχουν ενστικτο και καταλαβαινουν το ατελεσφορο της διαδικασιας.

Μελλον; ποιο μελλον; Εδω προ της κρισης το μελλον ηταν να ξεκολωθεις στην παπαγαλια για να μπεις σε ενα πανεπιστημιο, μεσω της τραγικοτερης και πιο απανθρωπης διαδικασιας "αξιολογησης", των πανελληνιων εξετασεων δηλαδη, και μετα να κανεις μασουρι το πτυχειο και να το βαλεις στο κ*λο σου... ποσο μαλλον τωρα οπου οι "μεγαλοι" εχουν χασει την μπαλα... περιμενουμε σε ενα περιβαλλον τρελας τα πιτσιρικια να συμπεριφερονται και να σκεπτονται "υγιως";

timotas
20/10/2011, 22:43
Ενώ στα 15 δέρνεις εύκολα κάποιον με τα τριπλάσια χρόνια σου μπροστά σε μια κοινωνία ολόκληρη...

οχι ευκολα, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.........

εδω πεφτει ξυλο στο φαναρι απο ενηλικες επειδη ο πρωτος στην σειρα εφυγε με καθυστερηση 1m/s απο οταν αναψε το πρασινο.

αλλα πως ο 15χρονος θα καταλαβει ποσο μλκς ειναι μεσα απο μια αποβολη , και θα τον προστατεψει απο το να γινει χειροτερος?

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 22:51
οχι ευκολα, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.........

εδω πεφτει ξυλο στο φαναρι απο ενηλικες επειδη ο πρωτος στην σειρα εφυγε με καθυστερηση 1m/s απο οταν αναψε το πρασινο.

αλλα πως ο 15χρονος θα καταλαβει ποσο μλκς ειναι μεσα απο μια αποβολη , και θα τον προστατεψει απο το να γινει χειροτερος?

Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα εσύ τί προτείνεις...ποιός έπρεπε να κρίνει τον πιτσιρικά ή μήπως δεν έπρεπε να κριθεί καθόλου; Αφού με αποβολή δεν γίνεται καλύτερος με ποιό τρόπο γίνεται στην προκειμένη περίπτωση;; Μήπως να δείρει όλο τον σύλλογο καθηγητών;;;;

timotas
20/10/2011, 22:57
Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα εσύ τί προτείνεις...ποιός έπρεπε να κρίνει τον πιτσιρικά ή μήπως δεν έπρεπε να κριθεί καθόλου; Αφού με αποβολή δεν γίνεται καλύτερος με ποιό τρόπο γίνεται στην προκειμένη περίπτωση;; Μήπως να δείρει όλο τον σύλλογο καθηγητών;;;;

και μετα να βγαλει το ΑΜ-14 ή το Ακ-47 και να κανει προπονηση τα moves απο το counter-strike.....!!!!!!

για μενα λυση θα ηταν να κατσει ενα μηνα μετα το σχολειο να κανει εθελοντικη εργασια στο χωρο του σχολειου μαζι με τον διευθυντη + κοινωνικο λειτουργο που υποτιθεται οτι εχουν ολα τα σχολεια...

MG-KTiNoS
20/10/2011, 22:59
Πως θα τον χαρακτηριζες;

Θα σου απαντήσω πάρα πολύ απλά.
-Ο Σεβασμός κερδίζεται…
Ως εκ τούτου ναι τον χαρακτηρίζω ανίκανο και το σύστημα άχρηστο.
Το παιδί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί είναι ΠΑΙΔΙ και ο εκπαιδευτικός θα ΕΠΡΕΠΕ όχι μόνο να μπορεί να το χειριστεί αλλά και να το βάλει στο «σωστό δρόμο»

Τα περί αυτοκινητιστών που πατάνε μηχανάκια μάλλον λόγια του διευθυντή ακούγονται, ο μικρός θα πάρει μηχανάκι (αν δεν έχει κι ολας)

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 23:02
και μετα να βγαλει το ΑΜ-14 ή το Ακ-47 και να κανει προπονηση τα moves απο το counter-strike.....!!!!!!

για μενα λυση θα ηταν να κατσει ενα μηνα μετα το σχολειο να κανει εθελοντικη εργασια στο χωρο του σχολειου μαζι με τον διευθυντη + κοινωνικο λειτουργο που υποτιθεται οτι εχουν ολα τα σχολεια...

Τί εθελοντική εργασία δηλ θα μπορούσε να κάνει ο πιτσιρικάς που θα τον έκανε να γίνει καλύτερος;;; Είναι ενδιαφέρουσα η άποψή σου αλλά γενικόλογη...Απλά μια ερώτηση:Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι με την εθελοντική εργασία ο πιτσιρικάς θα καταλάβει πόσο μαλάκας είναι όπως είπες;; Δεν θα το δει σαν ταπείνωση;;

MG-KTiNoS
20/10/2011, 23:04

Η λύση είναι να πάρουμε το παιδί αυτό με το μέρος μας.
Να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι πρόβλημα έχει και να του συμπαρασταθούμε. Να βρει το δρόμο του, να νικήσει τους δαίμονες του.
Όπως ο μεγάλος οφείλει να αντιμετωπίζει το μικρό.

ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ …

+1 Ελ Χιμαδόρ

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 23:05
Θα σου απαντήσω πάρα πολύ απλά.
-Ο Σεβασμός κερδίζεται…
Ως εκ τούτου ναι τον χαρακτηρίζω ανίκανο και το σύστημα άχρηστο.
Το παιδί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί είναι ΠΑΙΔΙ και ο εκπαιδευτικός θα ΕΠΡΕΠΕ όχι μόνο να μπορεί να το χειριστεί αλλά και να το βάλει στο «σωστό δρόμο»

Τα περί αυτοκινητιστών που πατάνε μηχανάκια μάλλον λόγια του διευθυντή ακούγονται, ο μικρός θα πάρει μηχανάκι (αν δεν έχει κι ολας)

Δηλ αν διάβαζες την είδηση διευθυντής σε σχολείο χαστούκισε μαθητή θα έλεγες ότι καλά έκανε και τον χαστούκισε γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είχε κερδίσει το σεβασμό του;;;;;;

MG-KTiNoS
20/10/2011, 23:10
Δηλ αν διάβαζες την είδηση διευθυντής σε σχολείο χαστούκισε μαθητή θα έλεγες ότι καλά έκανε και τον χαστούκισε γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είχε κερδίσει το σεβασμό του;;;;;;

Να σου πω…
Επειδή μάλλον πρέπει να πάμε στα βασικά

Το ίδιο είναι ένα παιδί κι ένας δάσκαλος ?

Δάσκαλος= Λειτουργός, μορφωμένος, με πείρα στα ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ θέματα που καθήκον έχει.. κλπ κλπ

Διευθυντής= Ο πιο έμπυρος των λειτουργών του σχολείου με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ στα ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ θέματα…

Διευθυντής που τρώει ξύλο= ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ = ΑΝΟΙΚΑΝΟΣ

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 23:15
Να σου πω…

Δάσκαλος= Λειτουργός, μορφωμένος, με πείρα στα ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ θέματα που καθήκον έχει.. κλπ κλπ

Διευθυντής= Ο πιο έμπυρος των λειτουργών του σχολείου με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ στα ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΑ θέματα…

Να σε ρωτήσω κάτι;;; Τί ηλικία έχεις;

timotas
20/10/2011, 23:20
Τί εθελοντική εργασία δηλ θα μπορούσε να κάνει ο πιτσιρικάς που θα τον έκανε να γίνει καλύτερος;;; Είναι ενδιαφέρουσα η άποψή σου αλλά γενικόλογη...

η εθελοντικη εργασια δν αφορα μονο το εργο που θα γινει , αλλα κανει τον αλλον να περνει στροφες... πχ οταν καποιος κανει μια δουλεια πχ σερβιτορος δν ειναι εμαθα να κραταω το δισκο και παει τελειωσε... πρεπει να εχω το νου μου στο ταμειο στα τραπεζια να βρω τροπους να βγαινει καλυτερα η δουλεια..αν κραταω του πελατες ευχαριστημενους.....ολα αυτα απλα δν υπαρχουν στα σχολεια..πλεον πας βαριεσαι 7 ωρες γυρνας οσοι διαβαζουν ,διαβαζουν καθαρα για τους γονεις ξαναπας και παει λεγοντας και εμεις απο δω τα λεμε χαζα....

Απλά μια ερώτηση:Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι με την εθελοντική εργασία ο πιτσιρικάς θα καταλάβει πόσο μαλάκας είναι όπως είπες;;

το οτι θα δν θα πινει τον καφε του, και μετα να παει να περιμενει την γκομενα με το παπι εξω απο το σχολειο την ημερα της τιμωριας φτανει....

Δεν θα το δει σαν ταπείνωση;;

δυστυχως αυτη η ταπεινωση μας εφαγε και εχουμε γεμισει τουβλα πτυχιουχα

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 23:29
Ρώτησα συγκεκριμένα τί εθελοντική εργασία θα μπορούσε να κάνει,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και μου λες π.χ. ένας σερβιτόρος πρέπει να ξέρει ότι δουλειά του δεν είναι μόνο να κρατάει το δίσκο...Άλλα ντ' άλλων...Σε ρωτάω ξανά: Πώς την εννοείς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ την εθελοντική εργασία που δεν θα είναι τιμωρία αλλά θα τον κάνει καλύτερο, δώσε 2 παραδείγματα!!!!

sotpag
20/10/2011, 23:42

σπάνιο, αλλά συμφωνώ μαζί σου:beer:

timotas
20/10/2011, 23:43
Ρώτησα συγκεκριμένα τί εθελοντική εργασία θα μπορούσε να κάνει,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και μου λες π.χ. ένας σερβιτόρος πρέπει να ξέρει ότι δουλειά του δεν είναι μόνο να κρατάει το δίσκο...Άλλα ντ' άλλων...Σε ρωτάω ξανά: Πώς την εννοείς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ την εθελοντική εργασία που δεν θα είναι τιμωρία αλλά θα τον κάνει καλύτερο, δώσε 2 παραδείγματα!!!!

Σου ξαναλεω οτι δν εχει σημασια τι θα κανει αλλα πως θα το κανει....

Τελειως διαφορετικο ειναι να τον εχει ο Διευθυντης και να τον διαταζει απο το κανουν group απο παιδια τα οποια εκτελουν τιμωρια και να κανουν διαφορες εργασιες στο σχολειο...απο το να καθαριζουν μεχρι να βγαζουν φωτοτυπιες και μετα...να κανουν κατι του τυπου ψυχοθεραπειας...

το point ειναι οτι αυτοι που δν μπορουν να καθοδηγηθουν απο το σπιτι τους, να τους απασχολεις και να τους δινεις ερεθισματα....
και οχι να βγαζεις τα κομπλεξ σου πανω τους...

sotpag
20/10/2011, 23:45
...

.....

+100000000000

AUFGEBRACHT
20/10/2011, 23:49
Σου ξαναλεω οτι δν εχει σημασια τι θα κανει αλλα πως θα το κανει....

Τελειως διαφορετικο ειναι να τον εχει ο Διευθυντης και να τον διαταζει απο το κανουν group απο παιδια τα οποια εκτελουν τιμωρια και να κανουν διαφορες εργασιες στο σχολειο...απο το να καθαριζουν μεχρι να βγαζουν φωτοτυπιες και μετα...να κανουν κατι του τυπου ψυχοθεραπειας...

το point ειναι οτι αυτοι που δν μπορουν να καθοδηγηθουν απο το σπιτι τους, να τους απασχολεις και να τους δινεις ερεθισματα....
και οχι να βγαζεις τα κομπλεξ σου πανω τους...

Δηλαδή, μου λες, ότι εάν ο 15χρονος πιτσιρικάς θα κάθεται και θα καθαρίζει και θα βγάζει φωτοτυπίες και αυτό δεν θα το δει σαν καταπίεση, αλλά σαν συνεισφορά...και μετά καπάκι θα κάνουν κι ένα group therapy...και με τον τρόπο αυτό θα πάρουν ερεθίσματα...Χμμμ ναι...
No further questions που έλεγε κι ο Μάτλοκ...με κάλυψες...καληνύχτα σε όλους!!!! :wave2:

sotpag
20/10/2011, 23:55

ρε παλικαρι αυτα μπορεις να τα λες στον πατερα μου

αλλα 1) καταληψεις εχω κανει και εγω... και μπορω να πω πως ξερω τι παιζει....

και 2) ενα καγκελο χωριζει την αυλη του μαγαζιου μου με αν λυκειο και εχω δει πολλα οποτε σεν σε περνει....

και σαφος βλεπεις εκπαιδευτικους ΜΑΛΑΚΕΣ αλλα το σιγουρο ειναι ΕΝΑ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ και σε αυτο φταιει το σπιτι και ο καθε μαλακας γονιος που αντι να βαλει το "βλασταρι" του στη θεση του, το σιγονταρει..... γι΄αυτο παμε κατα διαολου :wave2:

καλο βραδυ...

timotas
20/10/2011, 23:55
Δηλαδή, μου λες, ότι εάν ο 15χρονος πιτσιρικάς θα κάθεται και θα καθαρίζει και θα βγάζει φωτοτυπίες και αυτό δεν θα το δει σαν καταπίεση, αλλά σαν συνεισφορά...και μετά καπάκι θα κάνουν κι ένα group therapy...και με τον τρόπο αυτό θα πάρουν ερεθίσματα...Χμμμ ναι...
No further questions που έλεγε κι ο Μάτλοκ...με κάλυψες...καληνύχτα σε όλους!!!! :wave2:

Ρωτησες εναλακτικη, προτεινα κατι κριθηκε λαθος καλος κανενα προβλημα περιμενω αντιλογο.....και καινουργια προταση παντος....

τσιμπα μια :beer: καλα περασε η ωρα.....καλο βραδυ....

7gibernau
21/10/2011, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Σ αλλα το σιγουρο ειναι ΕΝΑ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ και σε αυτο φταιει το σπιτι και ο καθε μαλακας γονιος που αντι να βαλει το "βλασταρι" του στη θεση του, το σιγονταρει..... γι΄αυτο παμε κατα διαολου :wave2:

οτι πιο σωστο,ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΕΖΑΤΑΠΑΤΙΓΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...
και ολα αυτα απο το σπιτι μεσα
ΜΗΔΕΝ ΜΟΡΦΩΣΗ και για ολα αυτα φταιει η αδιαφορεια της μανας και του πατερα.
ποσο φοβο ειχε μεσα του για να πλακωσει το δασκαλο???
ποσο ξυλο ειχε φαει σπιτι του?
φυσικα και δε φταιει το παιδι,οι γονεις φταινε και σιγουρα σε τετοια ηλικια ο δασκαλος δε μπορει να του αλλαξει μυαλα....εχει πλασει χαρακτηρα ηδη που θα το ακολουθει μια ζωη.
:wave2:

Πανοπτικός
21/10/2011, 02:49

στη διάρκεια της συζήτησης μέλος του 15μελούς του επετέθει αναίτια και τον τραυμάτισε.

Μαθητης με "αναρμοστη συμπεριφορα" ηταν μελος του 15μελους ? :confused:

Παντως ειναι δυσκολο να φας ξυλο "συζητωντας" απλως

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau

ποσο ξυλο ειχε φαει σπιτι του?

Εννοεις οτι θα επρεπε να φαει περισσοτερο ξυλο στο σπιτι ?
Το ξυλο στο σπιτι δημιουργει περισσοτερη επιθετικοτητα, απο την ελλειψη του :wave2:

Εχετλαίος
21/10/2011, 06:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΕΖΑΤΑΠΑΤΙΓΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...ΜΗΔΕΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ...

Αμφίδρομες αντιδράσεις, μάλλον...Θα πρέπει να ισχύουν και για τον μαθητή αλλά και για τον διδάσκαλο.
Και σε ότι αφορά στα εδικά μου χρόνια στα θρανία, εξαιρώντας 1-2 Διδάσκαλους, οι λοιποί ταγοί της παιδείας ουδέποτε απέδωσαν σεβασμό προς το μαθητικό τους δυναμικό και η πλειοψηφία αυτών ήταν ημιμαθείς και απαίδευτοι.

nikos_abel
21/10/2011, 07:11
1ον: Αποκλείεται να είναι αναίτια;

2ον: Πια ακριβώς είναι η αιτία που δικαιολογεί το ξύλο;

Να σου δείξω μία;

238154

nikos_abel
21/10/2011, 07:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αμφίδρομες αντιδράσεις, μάλλον...Θα πρέπει να ισχύουν και για τον μαθητή αλλά και για τον διδάσκαλο.
Και σε ότι αφορά στα εδικά μου χρόνια στα θρανία, εξαιρώντας 1-2 Διδάσκαλους, οι λοιποί ταγοί της παιδείας ουδέποτε απέδωσαν σεβασμό προς το μαθητικό τους δυναμικό και η πλειοψηφία αυτών ήταν ημιμαθείς και απαίδευτοι.

Όντως και έκαναν κάποιες ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις να λάμπουν σαν διαμάντια....

andgeo
21/10/2011, 07:26
Τί εθελοντική εργασία δηλ θα μπορούσε να κάνει ο πιτσιρικάς που θα τον έκανε να γίνει καλύτερος;;; Είναι ενδιαφέρουσα η άποψή σου αλλά γενικόλογη...Απλά μια ερώτηση:Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι με την εθελοντική εργασία ο πιτσιρικάς θα καταλάβει πόσο μαλάκας είναι όπως είπες;; Δεν θα το δει σαν ταπείνωση;;
Να του επιβληθεί να επιλέγει την κλάση Medic στο CS (ά και χωρίς όπλο Ιωτάς)!!!

byron
21/10/2011, 07:47

Το διορθωτήρι του mozilla δεν δουλεύει στα κεφαλαία ?? :look:

Μαζί σου MG-Ktinos. Αν ήθελε να λέγεται Δ/ντής με εμπΥρία, θα έπρεπε να έχει μια δυο μαύρες στο καράτε για να μην τις τρώει.

Ασταδιάλα με τον κάθε looser που θέλει να λέγεται και εκπΕδευτικός..:mad:

Cpt. Haddock
21/10/2011, 08:03
:a5:

byron
21/10/2011, 08:29
:a5:

Γιατί γελάς ρε φίλαι?

Είναι προφανές οτι το ξύλο έπεσε σε σχολή καράτε και τις έφαγε ο δάσκαλος-καρατέγκα.

Cpt. Haddock
21/10/2011, 08:42
Α, συγγνώμη, το αγνΩούσα :wacko:

TROOPER
21/10/2011, 08:58
τωρα δλδ ειμαστε σοβαροι?

κρινουμε ενα περιστατικο χωρις να εχουμε ιδεα για το τι εγινε και μιλαμε και με υφος 1000 καρδιναλιων (και οι 2 πλευρες) !!!??

τι να πω....

nikos_abel
21/10/2011, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

κρινουμε ενα περιστατικο χωρις να εχουμε ιδεα για το τι εγινε και μιλαμε και με υφος 1000 καρδιναλιων (και οι 2 πλευρες) !!!??

τι να πω....

+1000 (καρδινάλΟΙοι)

McTalas
21/10/2011, 09:17
η παιδεια πηγάζει απο τη οικογένεια.

sergiosm
21/10/2011, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Να σου δείξω μία;

τί σχέση έχει αυτό με το θέμα;

sergiosm
21/10/2011, 09:35
Να σου πω…

Α μάλιστα φταίει ο διευθυντής που έφαγε ξύλο από το μαθητή και όχι ο μαθητής που του το έδωσε.

Και αφού είναι τόσο αποτυχημένος και ανίκανος, γιατί δεν το έδειραν και οι υπόλοιποι μαθητές;
Με αυτούς πώς έγινε;

Και ο μαθητής που δίνει ξύλο τί είναι;
Οι γονείς του μαθητή τί κάνουν;
Δεν βλέπουν; Δεν αντιλαμβάνονται τί κάνει ο κανακάρης τους;
Ή μήπως φταίει πάλι μόνο ο καθηγητής;

dukeandthecity
21/10/2011, 09:35
το μεγαλυτερο λάθος μου σαν ενεργός πολίτης είναι οτι συμμετείχα ενεργα στις καταλήψεις του 90 επι κοντογιανοπουλου.

Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... οτι καναμε τις καταλήψεις μόδα (και απειρες διδακτικές ώρες χαμένες) ή οτι αποτρέψαμε (απλα μειναμε στα ίδια σκ@τα) ενα χαζό σχέδιο για την παιδεία.

byron
21/10/2011, 09:49

τι να πω....

Ρε Γιώργο πλάκα μας κάνεις?

Κάποιος "μαθητής" πλάκωσε στο ξύλο έναν καθηγητή του και η αντίδραση μας είναι να το συζητήσουμε ρε παιδάκι μου....μήπως και δίκαιως τις άρπαξε ο καθηγητής. Μη βγάζουμε ρε ΄σεις βεβιασμένα συμπεράσματα...

Ασε μη πεις τίποτα καλύτερα γιατί έχουμε χάσει το μέτρο (εντελώς).

nikos_abel
21/10/2011, 09:51
τί σχέση έχει αυτό με το θέμα;

Είναι μια από τις αιτίες για ξύλο (η σοβαρότερη).

Εντελώς εντός θέματος φίλτατε.

sergiosm
21/10/2011, 09:56
Είναι μια από τις αιτίες για ξύλο (η σοβαρότερη).
Εντελώς εντός θέματος φίλτατε.

Για το συγκεκριμένο ξύλο;

Δεν νομίζω.

nikos_abel
21/10/2011, 09:58
Για το συγκεκριμένο ξύλο;

Δεν νομίζω.

Κυρίως για το συγκεκριμένο. Και για τις δύο πλευρές. Θύματα αλλά και υπαίτιοι και οι δύο
(πολύ μικρό ελαφρυντικό στον μαθητή).

Cpt. Haddock
21/10/2011, 09:59
Κυρίως για το συγκεκριμένο. Και για τις δύο πλευρές. Θύματα αλλά και υπαίτιοι και οι δύο

:confused: :confused: :confused:

sniper
21/10/2011, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ρε Γιώργο πλάκα μας κάνεις?

Κάποιος "μαθητής" πλάκωσε στο ξύλο έναν καθηγητή του και η αντίδραση μας είναι να το συζητήσουμε ρε παιδάκι μου....μήπως και δίκαιως τις άρπαξε ο καθηγητής. Μη βγάζουμε ρε ΄σεις βεβιασμένα συμπεράσματα...

Εγώ λέω να οπλοφορούν οι μαθητές..

Μην καταλάθος μπορεί να αμυνθεί κανένας καθηγητής..

TROOPER
21/10/2011, 10:11
.......

συνεχιστε δικαστες...με το μετρο!

υγ.δεν υπεραμυνομαι της στασης του μαθητη.αγνοια δηλωνω και κατ επεκταση αδυναμια να κρινω.

byron
21/10/2011, 10:13

Α καλά.....:lol:

Χίονια στο καμπαναριό...:a49:

thou-vou
21/10/2011, 10:26
συνεχιστε δικαστες...με το μετρο!

υγ.δεν υπεραμυνομαι της στασης του μαθητη.αγνοια δηλωνω και κατ επεκταση αδυναμια να κρινω.

στηρίζω ανεπιφύλακτα και τις δυο τοποθετήσεις του άνωθεν φίλου μοτοσυκλετιστή καθώς χωρίς γνώση των γεγονότων που οδήγησαν στον ξυλοδαρμό και των ειδικών συνθηκών-σχέσεων της τοπικής κοινωνίας, ιστορικό του σχολειου κτλ μελέ δε γίνεται...
Οπότε αν μιλήσω θα το κάνω με βάση τις απόψεις μου για τους εκπροσώπους των θεσμών, τις προσωπικές μου επιλογές και εμπειρίες οπότε δεν θα το κάνω καθόλου...
(για το παμε τίποτα ρπστμ...:bigcry: )

TROOPER
21/10/2011, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
...........
(για το παμε τίποτα ρπστμ...:bigcry: )

σκασε !!!!

:lol: :lol: :lol:

ειπα εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=122946&perpage=15&pagenumber=2) κατι αλλα μη το κανεις θεμα :winka:

nikos_abel
21/10/2011, 10:30
:confused: :confused: :confused:

Επέτρεψε στον κατά τα άλλα ικανότατό εγκέφαλο σου να κάνει τους απαραίτητους συνειρμούς.

Άμα και εσύ δεν βλέπεις τη σχέση μεταξύ νομοθεσίας, οργάνωσης, πολιτών και τον
αντίκτυπο που όλα αυτά έχουν στη εκπαίδευση (με την ευρεία έννοια του όρου) των
παιδιών και των νέων, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

Δεν είναι δυνατόν για το κάθε παιδί/νέο να ωριμάσει και να συμπεριφερθεί ανάλογα
όταν ολόκληρος ο κόσμος και οι εμπειρίες του προέρχονται από στραβό σπίτι-κοινωνία.

Δεν είναι όλοι σαν και σένα που γεννήθηκαν γέροι και έμπειροι :D

Υ.Γ. ισχύει και για τους καθηγητάδες.

238162

nikos_abel
21/10/2011, 10:35
Α καλά.....:lol:

Χίονια στο καμπαναριό...:a49:

(έτσι για να απαντήσω):D

universalgr1
21/10/2011, 10:36

Κι εγω δερνω και τη γυναικα μου και τα παιδια μου.. αλλα ΜΟΝΟ οταν φταινε..

Αν δεν φταινε θα ημουνα μ@λακας να το κανω...

Ετσι.. ετσι...

φσσσστ μποινγκ.. ο,τι να'ναι...

Κριμα το παιδι, θα του δημιουργησουμε και ψυχολογικα του τσογλαναρα και δεν θα μπορει να δερνει καλα... Μα τι ψυχολογικη βια ηταν κι αυτη που του ασκησανε??? Μα κι αυτη η έγγραφη ανακοινωση... πωπω.. τι βαρβαροι που εχουμε γινει σαν κοινωνια....

nikos_abel
21/10/2011, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Κι εγω δερνω και τη γυναικα μου και τα παιδια μου.. αλλα ΜΟΝΟ οταν φταινε..

Αν δεν φταινε θα ημουνα μ@λακας να το κανω...

Ετσι.. ετσι...

φσσσστ μποινγκ.. ο,τι να'ναι...

Κριμα το παιδι, θα του δημιουργησουμε και ψυχολογικα του τσογλαναρα και δεν θα μπορει να δερνει καλα... Μα τι ψυχολογικη βια ηταν κι αυτη που του ασκησανε??? Μα κι αυτη η έγγραφη ανακοινωση... πωπω.. τι βαρβαροι που εχουμε γινει σαν κοινωνια....

Μη ξεχνάς βέβαια ότι εγώ έχω ΠΑΝΤΑ δίκιο άρα....

Πάντως, η λαϊκή ρήση λέει ότι μονός καυγάς δε γίνεται.

Cpt. Haddock
21/10/2011, 10:41
Άμα και εσύ δεν βλέπεις τη σχέση μεταξύ νομοθεσίας, οργάνωσης, πολιτών και τον
αντίκτυπο που όλα αυτά έχουν στη εκπαίδευση (με την ευρεία έννοια του όρου) των
παιδιών και των νέων, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

Δεν είναι δυνατόν για το κάθε παιδί/νέο να ωριμάσει και να συμπεριφερθεί ανάλογα
όταν ολόκληρος ο κόσμος και οι εμπειρίες του προέρχονται από στραβό σπίτι-κοινωνία.

Παπαριές...

(σόρυ :lol: )

Χιλιάδες παιδιά γεννηθηκαν και μεγάλωσαν σε ΑΠΕΙΡΩΣ δυσκολότερες και ασχημες συνθήκες παλιότερα.

Υπάρχει μεταπολεμική φωτογραφία (την έχω σε ένθετο της Καθημερινής), δασκάλου στην Ήπειρο που κάνει μάθημα στην υπαιθρο διπλα σε γκρεμισμένο σχολείο.

sotpag
21/10/2011, 10:43

τι να πω....

ρε φιλε πιστευω πως το περιστατικο ειναι η αφορμη και για να μπεις σε ενα σοβαρο θεμα..

σαφος και ο μαθητης εχει προσωπικοτητα αλλα τα τελευταια χρονια εχουμε περασει στην αλλη οχθη, και φυσικα οι καθηγητες εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης αλλα το προβλημα ειναι θεμα παιδιας και αυτο ξεκινα απο το σπιτι και αυτο ειναι που πρεπει να μας απασχολει...

universalgr1
21/10/2011, 10:52

Πάντως, η λαϊκή ρήση λέει ότι μονός καυγάς δε γίνεται.

Μονός καυγάς ποτέ δεν γίνεται.. ΣΥμφωνώ.

Μονή χειροδικία όμως γίνεται.. Κι αυτη δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ!!!!!

Εχετλαίος
21/10/2011, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
παιδιας και αυτο ξεκινα απο το σπιτι ...

Στο οποίο οι γονείς σπάνια πλέον συναντούν τα παιδιά τους μετά την ηλικία των 5.

(και όταν τα συναντούν είναι αμφότεροι τόσο κουρασμένοι, αγανακτισμένοι, βαρεμένοι, εκπνευσμένοι από την υπερεργασία ή το βρόγχο της ανεργίας ώστε το μόνο που θέλουν είναι (εσφαλμένα σίγουρα) μια γωνιά να αποξενωθούν ακόμη λίγο)
:sad:

7gibernau
21/10/2011, 11:11
Στο οποίο οι γονείς σπάνια πλέον συναντούν τα παιδιά τους μετά την ηλικία των 5.

(και όταν τα συναντούν είναι αμφότεροι τόσο κουρασμένοι, αγανακτισμένοι, βαρεμένοι, εκπνευσμένοι από την υπερεργασία ή το βρόγχο της ανεργίας ώστε το μόνο που θέλουν είναι (εσφαλμένα σίγουρα) μια γωνιά να αποξενωθούν ακόμη λίγο)
απλα τα πραγματα..

nikos_abel
21/10/2011, 11:21
Παπαριές...

(σόρυ :lol: )

Χιλιάδες παιδιά γεννηθηκαν και μεγάλωσαν σε ΑΠΕΙΡΩΣ δυσκολότερες και ασχημες συνθήκες παλιότερα.

Υπάρχει μεταπολεμική φωτογραφία (την έχω σε ένθετο της Καθημερινής), δασκάλου στην Ήπειρο που κάνει μάθημα στην υπαιθρο διπλα σε γκρεμισμένο σχολείο.

Ηλία, δε τρέχει τίποτα... :D

Δεν διαφωνώ, η κοινωνική παιδεία όμως αυτού του δασκάλου, αλλά και εκείνων των μαθητών,
προερχόταν από μια αμόλυντη από τη σύγχρονη παπαρολογία και τηλεσκουπιδολογία.

Μονός καυγάς ποτέ δεν γίνεται.. ΣΥμφωνώ.

Μονή χειροδικία όμως γίνεται.. Κι αυτη δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ!!!!!

Και με σένα μαζί είμαι, αλλά το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα.
Αν σου βρίσει κάποιος χαμογελαστά τη μάνα π.χ., δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθείς.
Να μην αναφερθώ στο πόσο εύκολο είναι πλέον για πολλούς από εμάς να χειροδικήσουμε
π.χ. σε έναν πολιτικό που θα βρεθεί μπροστά σου.

Παραπομπή : Η τσάντα και το τσαντάκι του Δ. Ψαθά...:D

+1332

universalgr1
21/10/2011, 11:33

Και με σένα μαζί είμαι, αλλά το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα.
Αν σου βρίσει κάποιος χαμογελαστά τη μάνα π.χ., δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθείς.
Να μην αναφερθώ στο πόσο εύκολο είναι πλέον για πολλούς από εμάς να χειροδικήσουμε
π.χ. σε έναν πολιτικό που θα βρεθεί μπροστά σου.

Παραπομπή : Η τσάντα και το τσαντάκι του Δ. Ψαθά...:D

Για μενα δεν δικαιολογειται ποτε. Ειμαι απλα κατα της βιας.
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να αντιμετωπιζουμε τετοιες καταστασεις.

Απλα θεωρω την αρχη αυτου του thread ακυρη παντελως. Χτυπαει ενας πιτσιρικας τον καθηγητη του... και καταδικαζει το γεγονος ο συλλογος Γονεων και Κηδεμονων.. (κι οχι το συμβουλιο των καθηγητων!!!)

Κι εμεις τωρα δηλαδη τι συζηταμε? Οτι ηταν πολυ βιαιη αυτη η ανακοινωση του συλλογου?
Οτι δεν του αξιζε του παλικαριου να αναρτησουν τοσο βαναυση δηλωση?

Επισης θα πρεπει να γνωριζετε οτι αυτη η δηλωση ειναι για τους τυπους..
π.χ. "Καταδικαζουμε καθε ενεργεια που δεν συναδει με το πνευμα... μπλα μπλα μπλα.." και πρεπει να αναρταται για να ειναι καλυμενοι οι συλλογοι. Οτι π.χ. λαβαμε γνωση του περιστατικου που ελαβε χωρα στο σχολειο των παιδιων μας.

Τελος παντων...

nikos_abel
21/10/2011, 11:37
Για μενα δεν δικαιολογειται ποτε. Ειμαι απλα κατα της βιας.
Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να αντιμετωπιζουμε τετοιες καταστασεις.

Η αποφυγή της, μέχρι ενός ορίου όμως, ναι με βρίσκει σύμφωνο.

Απλα θεωρω την αρχη αυτου του thread ακυρη παντελως. Χτυπαει ενας πιτσιρικας τον καθηγητη του... και καταδικαζει το γεγονος ο συλλογος Γονεων και Κηδεμονων.. (κι οχι το συμβουλιο των καθηγητων!!!)

Κι εμεις τωρα δηλαδη τι συζηταμε? Οτι ηταν πολυ βιαιη αυτη η ανακοινωση του συλλογου?
Οτι δεν του αξιζε του παλικαριου να αναρτησουν τοσο βαναυση δηλωση?

Επισης θα πρεπει να γνωριζετε οτι αυτη η δηλωση ειναι για τους τυπους..
π.χ. "Καταδικαζουμε καθε ενεργεια που δεν συναδει με το πνευμα... μπλα μπλα μπλα.." και πρεπει να αναρταται για να ειναι καλυμενοι οι συλλογοι. Οτι π.χ. λαβαμε γνωση του περιστατικου που ελαβε χωρα στο σχολειο των παιδιων μας.

Τελος παντων...

Παρασκευή ε; Δώσε λίγα περιθώρια....;)

universalgr1
21/10/2011, 11:49

Παρασκευή ε; Δώσε λίγα περιθώρια....;)

Δεν ειμαι εκπαιδευτικος, αν αυτο εννοεις αδερφε...

:lol: :wave2:

el_hymador
21/10/2011, 11:50
Τωρα ψαχνουμε αιτιολογιες η δικαιολογιες;

Η πρωτοβαθμια εκπαιδευση ειναι τοσο αχρηστη & χρησιμη, οσο ηταν και ο στρατος...

Αχρηστη γιατι δεν μαθαινει στα παιδια κατι ουσιαστικο περαν του να αποστηθιζουν και να δεχονται στεγνες και στειρες πληροφοριες. Για ονομα του Θεου, ποτε χρειαστηκε καποιος να χρησιμοποιησει ολοκληρωματα φερ΄ειπειν; Το 98% των παιδιων που τα μαθαινουν δεν προκειται ποτε να τα χρησιμοποιησουν. Και αν το θεωρουμε ασκηση για το μυαλο, ας γινετε με τροπο που τα παιδια να το αγαπησουν. Π.χ. Φυσικη σε εργαστηρια... με κατασκευες... και θα δεις για ποτε αχρηστοι μαθητες γινονται ξεφτερια... βαλτα να φτιαξουν ενα αμαξι ωστε να γουσταρουν να μαθουν το γιατι και πως. Στον ελεεινο πινακα με τον καθηγητη που κοιταει πως να περασει η ωρα δεν λεει απολυτως τιποτα... Μουσικη - "καλλιτεχνικα"...απαξιωμενα πληρως απο τους ιδιους τους καθηγητες και απο το "εκαπαιδευτικο" μας συστημα, αφορμη για χαβαλε και ενας καλος τροπος να αυξησεις το ΜΟ για να περασεις την ταξη... τα παραδειγματα ειναι απειρα και δυστυχως αφορουν το συνολο των μαθηματων.

Χρησιμο το σχολειο ετσι οπως ειναι σημερα, μονο για τους πιτσιρικαδες που εχουν τη δυνατοτητα να δουν λιγο πιο μπροστα. Οχι γιατι αποκομιζουν γνωσεις....@@δια μαντολες αποκομιζουν, τον αρπα κολα τροπο που λειτουργουν ολα στην Ελλαδα μαθαινουν, αλλα γιατι βαζουν το νιο νιο τους να δουλεψει και αντιλαμβανονται πως εχει η κατασταση. Οσο πιο νωρις το καταλαβαινει αυτο καποιος, τοσο καλυτερα για αυτον.

Οπως ακριβως και ο στρατος δηλαδη... τι μαθαμε; Εγω εμαθα να προσανατολιζομαι κοιτωντας τα βρυα και τις μυρμηγκοφολιες, οπως και το πως να κανω ανακαταληψη υψωματος, προσφεροντας το σαρκιο μου στην κιμαδομηχανη... ολο το υπολοιπο της θητειας μου ηταν ενας εξαναγκασμος σε αχρηστα πραγματα, αλλα εμαθα πως να λουφαρω και να καβατζωνομαι.

Τα παιδια στα ελληνικα σχολειο μαθαινουν πως να υπομενουν ενα καρο μαλακιες, πως να σκεφτονται πρακτικα και πεζα, προκειμενου να γινουν "χρησιμοι" ανθρωποι στην κοινωνια. ... και το αντιτιμο για να γινεις "χρησιμος" στην κοινωνια, ειναι να ψαλιδιστει η φαντασια σου, η δημιουργικοτητα και η αυθεντικοτητα σου.

Καλουπαρισμα & ρεκτιφιε και φυγε... ετοιμος!

υ.γ. Οι γονεις των παιδιων α απο καπου πηραν και αυτοι εκπαιδευση... και τα παιδια των σημερινων εκπαιδευμενων τα ιδια σκατα θα ειναι...

υ.γ.2 Ολες μα ολες οι κοινωνικοπολιτικες συζητησεις, ολοι οι προβλημαστιμου σε αυτα τα πεδια, αν το σκεφτεις, εχουν μονο μια απαντηση. Παιδεια. Ειναι θλιβερο να καταδικαζουμε τα παιδια για τις πραξεις που εμεις σαν κοινωνια τα ωθουμε να κανουνε.

OldMan
21/10/2011, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
η παιδεια πηγάζει απο τη οικογένεια.
Γι αυτό όταν φέρνουν τους ελέγχους τα παιδιά μου λέω συνέχεια : "Της μάνας σας...." ??? :confused:

sniper
21/10/2011, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γι αυτό όταν φέρνουν τους ελέγχους τα παιδιά μου λέω συνέχεια : "Της μάνας σας...." ??? :confused:

Nαι.

OldMan
21/10/2011, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Nαι.
"Νταξ'..

universalgr1
21/10/2011, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...Ειναι θλιβερο να καταδικαζουμε τα παιδια για τις πραξεις που εμεις σαν κοινωνια τα ωθουμε να κανουνε.

Συμφωνώ φιλε στο 90% όσων έγραψες (κι ας είναι λιγο μηδενιστικά)..

Όσον αφορά αυτό το τελευταίο κομμάτι...
Εντάξει δεν είμαστε και η καλύτερη κοινωνία του κόσμου. Αυτό όμως δικαιολογεί την ατιμωρησία?
Αν είναι έτσι.. ας βγάλουμε και τους κλέφτες απ'τις φυλακές, γιατι δεν φταίνε αυτοί.
Η κοινωνία τους ώθησε να κλέψουν! Και από παιδιά, λόγω έλλειψης παιδείας διαμόρφωσαν αυτή την προσωπικότητα.

Δώσε εσύ μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα. Γιατί το να λέμε είναι εύκολο.
Στην πράξη το χάνουμε λιγάκι.. Και μην πεις πρέπει να αλλάξει η κοινωνία.. αυτό εξυπακούεται... Πρέπει!
Τώρα όμως αυτήν έχουμε. Ακόμα και να άρχιζε από αύριο να φτιάχνει, θα περνούσε πολύς καιρός να ξεριζωθεί η παλιά νοοτροπία. Οπότε τέτοιου είδους περιστατικά πώς θα πρέπει να τα χειριζόμαστε.

Οκ. Δεν το καταδικάζουμε το παιδί για τις αστοχίες της κοινωνίας. Τι το κάνουμε?
Το επιβραβεύουμε? Αδιαφορούμε? Ποιά είναι η σωστή παιδαγωγική μέθοδος?

Takata Dome
21/10/2011, 13:09
Πρεπει να καταλαβετε οτι δεν μπορουμε να αθωωνουμε μονιμως τα "παιδια".Οταν δηλαδη εισαι 16 χρονων,εισαι ακομα "παιδι"? Το ίδιο "παιδί' που ήσουν και στα 12?:wave2:

andgeo
21/10/2011, 13:28
όταν έβγαζα τα μάτια μου με τη Στέλλα δεν ένοιωθα καθόλου παιδί ...

el_hymador
21/10/2011, 13:28

Οκ. Δεν το καταδικάζουμε το παιδί για τις αστοχίες της κοινωνίας. Τι το κάνουμε?
Το επιβραβεύουμε? Αδιαφορούμε? Ποιά είναι η σωστή παιδαγωγική μέθοδος?

Προλαμβανουμε ρε γ@μοτο! Να μη φτασει εκει, να ανακαλυψει τις δεξιοτητες και τις ικανοτητες του. Δεν υπαρχει εκ γενετης ρεμαλι, ακαματης η εγκληματιας ανθρωπος.Υπαρχει απλα ελλειψη ευκαιριων. Καποτε ειχα παρακολουθησει ενα μινι ντοκυμαντερ για μια ομαδα παιδιων σε καποιο ghetto. Οι επιλογες τους ηταν ναρκοντιλερ, πρεζακι, νταβατζης, εγκληματιας η και ολα αυτα μαζι. Βρεθηκε ενας ανθρωπος που τους εβαλε στη μπριζα να κατασκευασουν ενα αυτοκινητο. Pimp αυτοκινητο αλλα δεν εχει σημασια. Ε, λοιπον πεσανε με τα μουτρα και μαθανε και μηχανολογια και ηλεκτρολογια και χιλια αλλα δυο πραγματα και γουσταρανε τρελα.

Takata Dome
21/10/2011, 13:30
Προλαμβανουμε ρε γ@μοτο! Να μη φτασει εκει, να ανακαλυψει τις δεξιοτητες και τις ικανοτητες του. Δεν υπαρχει εκ γενετης ρεμαλι, ακαματης η εγκληματιας ανθρωπος.Υπαρχει απλα ελλειψη ευκαιριων. Καποτε ειχα παρακολουθησει ενα μινι ντοκυμαντερ για μια ομαδα παιδιων σε καποιο ghetto. Οι επιλογες τους ηταν ναρκοντιλερ, πρεζακι, νταβατζης, εγκληματιας η και ολα αυτα μαζι. Βρεθηκε ενας ανθρωπος που τους εβαλε στη μπριζα να κατασκευασουν ενα αυτοκινητο. Pimp αυτοκινητο αλλα δεν εχει σημασια. Ε, λοιπον πεσανε με τα μουτρα και μαθανε και μηχανολογια και ηλεκτρολογια και χιλια αλλα δυο πραγματα και γουσταρανε τρελα.

Ευκαιρίες στην χώρα μας υπάρχουν για όποιον έχει τα μάτια του και τα αυτιά του ανοιχτά.Μην επεκταθώ παραπάνω....

andgeo
21/10/2011, 13:34
Εγώ τα είχα βγάλει ... :confused:

el_hymador
21/10/2011, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Ευκαιρίες στην χώρα μας υπάρχουν για όποιον έχει τα μάτια του και τα αυτιά του ανοιχτά.Μην επεκταθώ παραπάνω....

Ναι σαφως υπαρχουν... να παει ενα παιδι σε ιδιωτικο σχολειο οπου θα το "προσεξουν λιγο παραπανω"...

universalgr1
21/10/2011, 13:58
Ναι σαφως υπαρχουν... να παει ενα παιδι σε ιδιωτικο σχολειο οπου θα το "προσεξουν λιγο παραπανω"...

1ον: Μία λες για ghetto, μετά μιλάς για ιδιωτικό σχολείο. Δεν ξέρω αν πιστέψατε τον "ηγέτη" μας.. αλλά....."Λεφτά.. ΔΕΝ υπάρχουν.."

2ον: Μακάρι να γινόταν αυτό που είδες στο ντοκυμαντέρ, αλλά μερικά "παιδιά" , απλά δεν θέλουν να συμμορφωθούν.. Σε παραπέμπω στα μπουμπούκια της Γλυφάδας που βίασαν μια γυναίκα μπροστά στα παιδιά της. Αυτός είπε, όταν βγω απ'τη φυλακή θα ξαναβιάσω..

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, θα συμφωνήσω.. Τι γίνεται όμως με τους ήδη νοσούντες..?

Takata Dome
21/10/2011, 14:00

Δεν εννοω ακριβως αυτο...δεν χρειαζεται απαραιτητα χρημα για να ανακαλυψει κανεις τις δεξιοτητες του! Τοσα παιδια δηλαδη στο σχολειο γιατι τις εχουν ανακαλυψει? Σιγουρα υπαρχει ενα μερος των μαθητων που χρειαζονται "σπρωξιμο" που δυστυχως το σχολειο δεν ειναι σε θεση να παρεχει.Αλλα δεν ισχυει για ολους αυτο!