PDA

View Full Version : Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος

Σελίδες : 1 2 [3]

tomy
01/11/2011, 23:14
Πρώην συνάδελφε, είχα ένα ακριβό αυτοκίνητο και έχω οδηγήσει απο Μ5 εώς lotus exige s cup, την μηχανη που έχω τώρα όμως δεν την αλλαζα για κανένα! Όχι ότι δεν θα ήθελα να τα έχω στο γκαράζ μου αλλα μάλλον θα έμεναν εκει γιατί για μια βόλτα ή για πίστα θα πάρω την μηχανη μου! Όπως καταλαβαίνεις, εγω όπως κ αρκετοί εδω μέσα έχουμε συνειδητά μηχανές κ όχι απο ανάγκη! Όσο για την σύγκριση είναι σαν να λέμε ποιες είναι πιο "ωραίες", οι ξανθιες ή οι μελαχρινες, περί ορεξεως κολοκυθοπιτα!!
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι μάλλον είσαι σε λάθος forum, προτιμαμε τις μελαχρινές κ εσυ έχεις παντρευτεί κ έχεις κ για ερωμένη ξανθιες..
Υ.Γ. Όσο για τις οδηγικες ικανότητες που απαιτούνται για να πάμε γρήγορα με τα δυο μέσα, ας πάμε στα κορυφαία πρωταθλήματα, με ένα κορυφαίο μονοθέσιο μπορει να πάρει πρωτάθλημα απο τον senna εώς τον massa, αντίθετα με κορυφαία μηχανη μπορει να εισαι stoner μπορει να είσαι και aoyama..

daz
01/11/2011, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από tomy
Πρώην συνάδελφε, είχα ένα ακριβό αυτοκίνητο και έχω οδηγήσει απο Μ5 εώς lotus exige s cup, την μηχανη που έχω τώρα όμως δεν την αλλαζα για κανένα! Όχι ότι δεν θα ήθελα να τα έχω στο γκαράζ μου αλλα μάλλον θα έμεναν εκει γιατί για μια βόλτα ή για πίστα θα πάρω την μηχανη μου! Όπως καταλαβαίνεις, εγω όπως κ αρκετοί εδω μέσα έχουμε συνειδητά μηχανές κ όχι απο ανάγκη! Όσο για την σύγκριση είναι σαν να λέμε ποιες είναι πιο "ωραίες", οι ξανθιες ή οι μελαχρινες, περί ορεξεως κολοκυθοπιτα!!
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι μάλλον είσαι σε λάθος forum, προτιμαμε τις μελαχρινές κ εσυ έχεις παντρευτεί κ έχεις κ για ερωμένη ξανθιες..
Υ.Γ. Όσο για τις οδηγικες ικανότητες που απαιτούνται για να πάμε γρήγορα με τα δυο μέσα, ας πάμε στα κορυφαία πρωταθλήματα, με ένα κορυφαίο μονοθέσιο μπορει να πάρει πρωτάθλημα απο τον senna εώς τον massa, αντίθετα με κορυφαία μηχανη μπορει να εισαι stoner μπορει να είσαι και aoyama..

Μόνο σε λάθος φόρουμ δεν είναι. Τουλάχιστον όχι αν δεν το πιστεύει ο ίδιος. :wave2:

Edit. Αν δεν είναι αυτό εδώ το φόρουμ κατάλληλο να τον βάλει στον κόσμο των 2 τροχών τότε τι είναι?

daz
02/11/2011, 01:09
Ότι του λέτε τώρα δεν το καταλαβαίνει. Αφήστε τον να το ανακαλύψει μόνος του.
Τώρα δεν πιστεύει πως κάποιοι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από μια ομπρέλα με ρόδες ενώ κάποιοι άλλοι ακόμα και αυτό το θεωρούν πολυτέλεια. Δεν θα πιστέψει πως πολλοί, ακόμα και αν μπορούσαν να έχουν ένα γκαράζ γεμάτο με μηχανές, δεν θα είχαν παραπάνω από 1 αυτοκίνητο και αυτό για να πηγαίνει η γυναίκα τους τα παιδιά στο σχολείο.
Θα προβληματιστεί όμως όταν δει κάποιους να διασχίζουν την Ελλάδα με βροχή για ψύλλου πήδημα. Τους τρελοκρητικούς που διασχίζουν το Αιγαίο σε κάθε ετήσια γιατί τους αρέσει να βλέπουν τις μηχανές στον καθρέφτης τους να σχηματίζουν τρενάκι. Αυτούς που καταβάλουν προσπάθεια να ξεκολλήσουν τον κώλο τους απ' την σέλα στα 36ωρα οδοιπορικά αντοχής. Αυτές που οδηγούν όλη μέρα σκυφτές και με σέλα πιο σκληρή και από αμόνι. Θα διαβάσει τα ταξιδιωτικά του uriah heep του road spirit, του καπετάνιου και τόσων άλλων. Τα οδοιπορικά του Spyrou, τις βόλτες του Vstromer κτλ κτλ κτλ. Και τότε θα είναι πιο εύκολο να πιστέψει πως όλα τα κουτιά μας φαίνονται ίδια. Ίσως ακόμα και να καταλάβει τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
Γιατί τώρα αν του πεις πως κάποιος από εδώ μέσα γύριζε στις Ινδίες για 2.5 χρόνια με xr250 η ένας άλλος πήγε στο north cape με βέσπα, δεν θα το πιστέψει. Αν του πούμε πως δυο άλλοι γύριζαν επί 20 μέρες στην Νορβηγία, κι ούτε μία δεν σταμάτησε να βρέχει, θα υποθέσει πως το μετάνιωσαν και θα το θεωρήσει υπερβολή αν ακούσει πως όχι μόνο δεν το μετάνιωσαν αυτοί, αλλά και οι υπόλοιποι τους ζηλεύουν. :lol:

Τώρα ξέρει πως έχουμε τις μηχανές μας όπως έχει αυτός το αμάξι του αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο. Και λογικό είναι! Ούτε να στρίβει δεν ξέρει ακόμα.

GrSniper τα παραπάνω μπορεί να τα λέω στη νύφη αλλά καλό είναι τα ακούει και η πεθερά. :lol: :wave2:

Πανοπτικός
02/11/2011, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
..

Ανθυπολοχαγε να σου γνωρισω την Ερρικα, εχετε κοινα, τελειωμενη δικηγορος :lol: :bawl: :lol:

ΧΑΧΑαχχαΧΑ

daz
02/11/2011, 01:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ανθυπολοχαγε να σου γνωρισω την Ερρικα, εχετε κοινα, τελειωμενη δικηγορος :lol: :bawl: :lol:

ΧΑΧΑαχχαΧΑ

+1

Σα με πολλούς δεν συμφωνείς εσύ τώρα τελευταία? Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό! :bawl:

Πανοπτικός
02/11/2011, 01:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
+1

Σα με πολλούς δεν συμφωνείς εσύ τώρα τελευταία? Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό! :bawl:

WTF :confused: :eyepop:

daz
02/11/2011, 01:26
AXAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :rotflmao:

Λοχαγέ μου... :a20:

:rotflmao: :rotflmao: Τρελάρα! :bawl:

daz
02/11/2011, 01:26
WTF :confused: :eyepop:

Μη το παίρνεις κατάκαρδα, πλάκα κάνουμε! :lol:

7gibernau
02/11/2011, 01:27
βαλτε σταρ να δειτε εναν κορκολειδα 10 μετρα..

Πανοπτικός
02/11/2011, 01:38
Εγω βλεπω τον αλλο κορκοδιλο στο μεγκα...

Υγ. που ειναι ο ανθυπασπιστης να μας πει κανα κορυφαιο παλι :a30:

nikos_abel
02/11/2011, 06:08
+1

Καθάρισε το μυαλό του από τα πολλά μπάνια :lol:

TROOPER
02/11/2011, 07:45
παμε αντιπαραθεσεις λοιπον.

HelenKoR
02/11/2011, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
δεν σας καιγετε καρφι δεν μου καίγεται αντίσταση.

like! :beer:

Α και που σε τα εχω μεγαλα και τα σερνω και δεν ειναι αγορασμενα απο γεννησιμιού μου ειναι ενδιαφέρεσαι να τα δεις ?

[θα σου απαντουσα με προσωπικο μνμ αλλά για καποιο παραξενο(!) λογο εχεις απενεργοποιησει την επιλογη. κακως :D
γι'αυτο θα σου απαντησω εδω, συντομα και περιεκτικα!]

αυτην την ερωτηση (στο παραπανω quote) την κανεις σε λαθος ατομο :o
διοτι η απαντηση μου θα αποβει μοιραια για την σωματικη σου ακεραιοτητα και μπορει να σου δημιουργηθουν στομαχικες διαταραχες. σε απλα Κυπριακα, θα στα κοψω και θα στα δωσω να τα φας

δεν σου εγραψα πότε το παραμικρο με τέτοιο υφος οπως εκανες εσυ στο συγκεκριμενο quote.
επειδη σε εχουν μπιστιξει οι αλλοι, δεν σου δινει το δικαιωμα να αντιμετωπιζεις τους παντες με τον ιδιο τροπο, κυριε.

κατα τα άλλα συμφωνω με daz. και τονιζω τα σημαντικοτερα κατ'εμε:
δεν καταλαβαινω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβαινουμε τους πάντες? δεν χρειαζεται κατι τετοιο. δεχτειτε την διαφορετικοτητα, να παμε παρακατω.
το Moto.gr θα επρεπε να βοηθα στην σωστη εισαγωγη του νεου αναβατη στον χωρο της μοτοσυκλετας, οχι να τον αποστρεφει.

αυτα απο μενα :beer:

Cpt. Haddock
02/11/2011, 09:31
:uplate:

TROOPER
02/11/2011, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
...........

διοτι η απαντηση μου θα αποβει μοιραια για την σωματικη σου ακεραιοτητα και μπορει να σου δημιουργηθουν στομαχικες διαταραχες. σε απλα Κυπριακα, θα στα κοψω και θα στα δωσω να τα φας
................

αυτο το παιδι το συμπαθησα απο τη πρωτη στιγμη!!!!

:cool:

υ.γ. βεβαια θα ηθελα λεπτομερειες η εστω μια εικονα (για να αποφυγουμε τις 1000 λεξεις) αλλα δε γ@μιεται...και ετσι μια χαρα ειναι. :lol: :lol:

vaska
02/11/2011, 09:52
like! :beer:

......................
γι'αυτο θα σου απαντησω εδω, συντομα και περιεκτικα!]

διοτι η απαντηση μου θα αποβει μοιραια για την σωματικη σου ακεραιοτητα και μπορει να σου δημιουργηθουν στομαχικες διαταραχες. σε απλα Κυπριακα, θα στα κοψω και θα στα δωσω να τα φας................

Το είχα καταλάβει είσαι τσουπί "όλα τα λεφτά" από την εκδρομή Έλενα. Απαντήσεις τέτοιου ύφους από γυναίκες με τσαγανό πολύ με αρέσουν.

+ όσα θες από μένα

:beer: :beer: :beer:

Δώσε πόνο λέμε!!!!

STOYBI
02/11/2011, 09:57
Ρε παιδια.....

Ηρεμηστε...

Θα τσαντισετε τον σαν μεγαλα @ρχιδι@ θα φασκιωσει σαν την μουμια, εαυτο, οπλο και subary και θα γινει χαμος....!!!

Μην πατε γυρευοντας... :sick:

eagleye101
02/11/2011, 09:59
Γεια σας.
Με λενε Γιωργο και ειμαι νεο μελος δεν ειδα καπου να εχει ενοτητα για τα νεα μελη αν κανω λαθος παρακαλω ας μεταφερθει.
Λοιπον εχουμε και λεμε μηχανη δεν ειχα ποτε και απο subarovios αποφασισα στα 39 να παρω μια για καμια βολτα με τους φιλους.
Μου αρεσε πολυ αισθητηκα η suzuki gladius δεν ασχοληθεικα καθολου με επιδοσεις διοτι δεν με ενδειαφερι,μονο ομορφια.
Απο δευτερα θα την εχω και τη πηρα σε λευκο με μπλε...να ειναι και ασορτι με το subaru xaxaxaxa...
Aυτα εν ολιγης
Α και κατι ακομη....ειμαι απο ελλαδα συγκεκριμενα κατω απο τα αυλακι αλλα ειμαι μονιμος κατοικος κυπρου.
Αυταααα!!!

Το αρχικο μηνυμα ηταν τοσο ωραιο...
Ενας φιλος που απο το ενα παθος (αυτοκινητα) ηθελε να δοκιμασει ενα αλλο (μηχανες)

Πως καταφεραμε να το μετατρεψουμε απο αντιπαραθεσεις σε 4 και 2 ροδες...στα οπλα, στο ποιος την εχει μεγαλυτερη, ποιος ξερει απο τεχνικα...απιστευτοι ειμαστε!

Επειδη γελασα αλλα και πικραθηκα απο το ποστ, (αν και καπου εγραψα κ εγω)
Θα πω στο φιλο Γιωργο οτι το μηχανακι ειναι κουκλι!
Αλλωστε το λιγουρευομουν καιρο το gladius, και να το ευχαριστιεται.
Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος

Αν (ποτέ) ανεβεις Ελλαδα με το εργαλειο, βαλε κανα ποστ στις συναντησεις μηπως και σε δουμε απο κοντα

:beer: :beer:

Cpt. Haddock
02/11/2011, 10:07
Σιγα μην ανεβασει τη μηχανη πανω...

Αφου ειναι μονο για τις καφετέριες.

Εδω θα φερει κανενα 4τροχο εργαλείο να "μας ραψει κοστούμι"

:smokin:

Πανοπτικός
02/11/2011, 11:17

[θα σου απαντουσα με προσωπικο μνμ

Μα γιατι να το κανεις αυτο...
Τα προσωπικα μηνυματα ειναι για ανταλαγη πληροφοριων κ φιλικες συζητησεις, εντελως βαρετα δηλαδη... ο "οχλος" ειναι εδω εξω !

eagleye δεν το "μετατρεψαμε" εμεις φιλε, ο αρχιλοχιας τα πηρε κρανιο επειδη δεν καταλαβε ακομα το σκεπτικο του φλωρουμ, ειτε θα μπει στο κλιμα, ειτε θα την κανει με ελαφρα.
(ο σεβασμος εδω, δεν ειναι δεδομενος οπως στο στρατο)

Υγ. τετοια θεματα θα τα αφηνα να φτασουν 50 σελιδες, κ υστερα απο κανα μηνα σβηνονται αθορυβα κ ωραια, σαν να αδειαζεις το καλαθι των αχρηστων, αλλιως το σπαμ θα υπαρχει παντου :D

p@nos
02/11/2011, 11:35
iste anikani mexri ke mia internetiki diamaxi na kanete :smokin:

mars696
02/11/2011, 11:59
Εχουμε και σκετα και με βουτηρακι και με ζαχαρη...οποιος θελει πμ!!!:smokin:

239104

sniper
02/11/2011, 12:00
Αφού πλέον πήρε τέτοια τροπή:

Μπήκε ο GreekSniper39, δήλωσε βαμένος αυτοκινητάκιας κι οτι πήρε μηχανή γιατί πήρε κι η παρέα του..

Πρωτοφανές; ΔΝΤ.

Και πλακωσαμε όλοι εδώ μέσα να του αποδείξουμε ότι η μηχανή είναι ασύγκριτα καλύτερη από τα κουτιά..

Αλλά να τσακώνονται οι πληκτροχεράδες για πράγματα που δεν ξέρουν; Priceless :bigcry: :bigcry: :lol:

Joyrider
02/11/2011, 12:23
Ντάξει στο αμάξι τα βολεύεις, στη μηχανή πως την παλεύεις? Ίσως με δυο 40λιτρα σαμάρια να γίνει δουλειά πάντως :look:

239105

STOYBI
02/11/2011, 12:35
Νταξ..........

Δεν εχουν στροφες εκει....

Μια ευθεια 80κμ απο ακρη σε ακρη.....

Θα τα πεταει δεξια - αριστερα και θα ξεμπερδευει.... :winka:

ilias integra R
02/11/2011, 13:18
Γιωργο καλως ηρθες και καλες βολτες με το gladius σου ευχομαι......διαλεξες πολυ καλη μηχανη για να μαθεις τον μαγικο κοσμο των δυο τροχων και ελπιζω με τις σωστες συμβουλες απο τα κατασταλαγμενα ατομα να τον αγαπησεις κιολας!!!!!

σε ολα αυτα που ειπωθηκαν απο ολους θα σας πω απλα οτι ειτε καβαλαω την μηχανη μου (ενα απλο bandit 650s εχω) ειτε καβαλαω το αμαξι μου(honda civic μετατροπη σε integra type r) γουσταρω και φτιαχνομαι.........ειναι και τα δυο εξισου διασκεδαστικα και χαμογαλεω οποτε τα καβαλαω........ασε που εχει πλακα να ανοιγω με TDM900 με το αμαξι απο φαναρι και στο χιλιομετρο ειμαστε κοπιο........οσο για τα ευρω και τα δυο κοστιζουν 15.000 και κανεις το κεφι σου οικονομικα!!!!

οποτε οτι και να λετε μαθετε οτι και στους δυο κοσμους υπαρχουν αυτοκινητα και μηχανες που προσφερουν συγκινησεις και χαρα.......διαλεχτε οτι γουσταρετε και καντε το κεφι σας......!!!!:smilea:

Γιωργο εαν ανεβεις με το subaru Αθηνα ριξε κανενα πμ να με κανεις μια βολτα.......εαν θες βεβαια!!!!

granazi
02/11/2011, 14:04
ειμαι και εγω κουτακιας :blush:
να σας συστησω τον Παρασκευα :smokin:

0-400 σε χρονο αγνωστο (αρκει να εχει κεφια να ξεκινησει, τελικη 100-110 βαλε 120 σε κατηφορα 90 μοιρων)
εγω τον κανω γουστο παντως. :wave2:
Αγαπητε συνφορουμιτα μας βρηκες δεν σε βρηκαμε, εδω ειναι φορουμ μοτοσυκλετας κατα καιρους εχουν περασει διαφορα φρουτα οριτζιναλ η μαιμου να κανουν το κομματι τους.
θεωρω οτι δεν περασες για αυτο το λογο, αλλα για να ενσωματωθεις σε μια "κοινοτητα" επειδη δεν εχεις πιασει ακομα το μηκος κυματος μας μπαινεις σε αμυνα η αντεπιθεση αλλα δεν πιστευω οτι καποιος σε εθιξε κακοπροαιρετα.
σκεψου να μπει καποιος απο εμας σε φορουμ σουμπαρου η οτι αλλο κολοκυθι αμαξι και να υπερθεματιζε για τα μηχανακια λεγοντας δεν εχω οδηγησει αμαξι αλλα νταξ σιγα το πραγμα. :wacko:
χαλαρωσε προσπαθησε να μας καταλαβεις εξαντλησε το χιουμορ σου οπου χρειαστει και μοιρασου μαζι μας αυτα που με νεα ματια θα βιωσεις στους ιδιους δρομους με αλλες ροδες.....

239108

stvr1
02/11/2011, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi

0-400 σε χρονο αγνωστο (αρκει να εχει κεφια να ξεκινησει, τελικη 100-110 βαλε 120 σε κατηφορα 90 μοιρων)
εγω τον κανω γουστο παντως. :wave2:
Αγαπητε συνφορουμιτα μας βρηκες δεν σε βρηκαμε, εδω ειναι φορουμ μοτοσυκλετας κατα καιρους εχουν περασει διαφορα φρουτα οριτζιναλ η μαιμου να κανουν το κομματι τους.
θεωρω οτι δεν περασες για αυτο το λογο, αλλα για να ενσωματωθεις σε μια "κοινοτητα" επειδη δεν εχεις πιασει ακομα το μηκος κυματος μας μπαινεις σε αμυνα η αντεπιθεση αλλα δεν πιστευω οτι καποιος σε εθιξε κακοπροαιρετα.
σκεψου να μπει καποιος απο εμας σε φορουμ σουμπαρου η οτι αλλο κολοκυθι αμαξι και να υπερθεματιζε για τα μηχανακια λεγοντας δεν εχω οδηγησει αμαξι αλλα νταξ σιγα το πραγμα. :wacko:
χαλαρωσε προσπαθησε να μας καταλαβεις εξαντλησε το χιουμορ σου οπου χρειαστει και μοιρασου μαζι μας αυτα που με νεα ματια θα βιωσεις στους ιδιους δρομους με αλλες ροδες.....

Ωραίο και ιστορικό το αυτοκίνητο! :beer:
Το καρπούζι είναι στον στάνταρ εξοπλισμό ή είναι after market;; :lol:

SoulGR
02/11/2011, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
ειναι before market κατ' ευθειαν απ' το μποστανι! :lol: :lol:

granazi
02/11/2011, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Ωραίο και ιστορικό το αυτοκίνητο! :beer:

ειναι στα βοηθηματα για εξτρα απολαυση :p

stvr1
02/11/2011, 14:34
ειναι στα βοηθηματα για εξτρα απολαυση :p

Πάντως είναι το μόνο ευχάριστο κομμάτι σε αυτό το thread.

Και μιλώντας για κομμάτι, καλά θα ήταν να είχαμε μια φέτα από το καρπουζάκι τώρα!:a8:

Bowleno
02/11/2011, 15:12
Ορίστε, τον διώξατε τον άνθρωπο :mad: που κατάφερε κάτι μοναδικό στην ιστορία του φόρουμ:

Να συμφωνούν οι περισσότεροι με τον Πανοπτικό :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

ERRIKA
02/11/2011, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Ορίστε, τον διώξατε τον άνθρωπο :mad:

+ 650 :mad:

TROOPER
02/11/2011, 15:45
+ 650 :mad:

εμεις?

η χελενκορ που τον απειλησε!!!

:lol: :lol: :lol:

nikos_abel
02/11/2011, 15:54
Ορίστε, τον διώξατε τον άνθρωπο :mad: που κατάφερε κάτι μοναδικό στην ιστορία του φόρουμ:

Να συμφωνούν οι περισσότεροι με τον Πανοπτικό :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

Αυτό είναι ρεκόρ!!!!

Θα ήθελα να μάθω δηλαδή τι έχεις μέσα στο βαζάκι :lol:

banditv400limit
02/11/2011, 16:25
θα επεσε με το gladius:rolleyes: :rolleyes:

Sapadak
02/11/2011, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit

Φαε τη γλωσσα σου ρε μαν

camen
02/11/2011, 16:29
Eδω γραφουν αυτοι που τα εχουν μεγαλα?!:look:

Εγω που τα εχω με κακαο ,θα με παιξετε ή οχι?! Αν οχι,στα αρχιδια μου ρε:smokin:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

7gibernau
02/11/2011, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
αν μπει και σου πατισει δυο καντιλια σιγουρα δε θα φταει αυτος....
μερικα πραγματα δεν τα λεμε ουτε για αστειο.

taskon
02/11/2011, 16:41
γιατι το γ@μ@τε το θεμα?

Αν ειναι να γινει μια σωστη αντιπαραθεση θελει ρεγουλα το θεμα. πεσατε ολοι να τον φατε τον ανθρωπο και την κοπανησε,

ο ενας τον εσκιζε στην κοντρα, η αλλη του εκοβε τα καλαμπαλικια και του τα εδινε να τα φαει (δεν διευκρινίστηκε αν θα ηταν ωμα η οχι παντως).

Αυτα τα πραγματα θελουν σιγα σιγα και τροπο. Στην αρχη καποιοι ειναι μαζι του μετα καποιοι κανουν το δικηγορο του διαβολου και στο τελος του την πεφτουμε ολοι μαζι, Οχι απο την αρχή

Τωρα τι καταλαβατε? Εληξε η αντιπαραθεση.

Lioulios
02/11/2011, 16:42
Πάει και αυτός ...

Αμα δεν έχει ο μοτοσυκλετιστής την Τζοεμπάρικη νεοτροπία στην αντιπαράθεση και παρεξηγεί(και λέει και κακές κουβέντες ), καλύτερα να μοτοβολτάρει μόνος του .

πέτα το το χρέπι ρεεεεε .

Πάντως αυτός ο τύπος να μου το θυμηθείτε . Θα κρατήσει το Γλάντιους κανα 6-8μηνο και μετά πάει γραμμή για μπούσα 08+ ...

nikos_abel
02/11/2011, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
αν μπει και σου πατισει δυο καντιλια σιγουρα δε θα φταει αυτος....
μερικα πραγματα δεν τα λεμε ουτε για αστειο.

+582

Joyrider
02/11/2011, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eδω γραφουν αυτοι που τα εχουν μεγαλα?!:look:

Ναι εδώ γίνεται η οντισιόν "Γραμματέας του sniper". :o

Τα αρχ.....εία του έχουν γεμίσει και το φόρουμ χρειάζεται νέο προσωπικό.

SoulGR
02/11/2011, 16:56
εγω παω και στοιχημα οτι θα απαντησει παντως....και τρεχατε να κρυφτειτε....:D :beer:

Πανοπτικός
02/11/2011, 17:03
Η πετρα του σκανδαλου:

Φοβάμαι πως θα βάλεις τα κλάματα όταν μάθεις πως τα ποδηλατάκια μας τα δίτροχα (όπως και το δικό σου) είναι πιο γρήγορα απ' το υπερτούμπαντο τετράτροχό σου!

:smokin: :smokin: :smokin:

και 5-6 σελιδες αργοτερα

Ρε Grsniper δεν ζήτησε κανένας να συντονιστούμε. Ίσα ίσα! Προς τι ο εκνευρισμός?

:lol: :rotflmao: :lol:
Εισαι μια σουπια :rotflmao: :rotflmao:

SoulGR
02/11/2011, 17:08
Εισαι μια σουπια :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

daz
02/11/2011, 17:29
Η πετρα του σκανδαλου:

και 5-6 σελιδες αργοτερα

:lol: :rotflmao: :lol:

Ε μα.. ακριβώς! :look:
Δεν ήθελα να συντονιστούμε, αλλά ούτε να φτάσουμε και σε σημείο να τα ζυγίσουμε. :dizzy:

Εγώ πάντως έκανα ότι μπορούσα για να ηρεμήσω τα πνεύματα και να μην στεναχωρηθεί η Έρρικα! :smokin:

AUFGEBRACHT
02/11/2011, 17:41
Ορίστε, τον διώξατε τον άνθρωπο :mad:

http://www.youtube.com/watch?v=eyTyZ8X5ZFc

Aς ελπίσουμε ότι δεν έφυγε και δεν απαντά επειδή:
α) Γράφτηκε στο bikenet κι ανακοίνωσε ότι έχει Subaru Impreza
β) Ψάχνει να βρει προσπέκτους στην αντιπροσωπεία της Ηοnda γιατί αυτή η RC212V του γυάλισε
γ) Ψάχνει γεφυροπλάστιγγα που να αντέχει τα @ρχίδια του για να τα ζυγίσει
δ) Έρχεται Ελλάδα για να μας δείξει, θα δούμε τί θα πάθουμε

SoulGR
02/11/2011, 17:46
ετσι,επειδη ταιριαζει με την κατασταση-και μ'αρεσει κιολας- (http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av3e) :D

ERRIKA
02/11/2011, 21:53

Koίτα να δεις που σ'αυτό κι ΕΓΩ θα συμφωνήσω με το μπόμπιρα.... :lol: :bawl: :rotflmao:

Εχετλαίος
03/11/2011, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT

μα τι μλκς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :cry: :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Bowleno
03/11/2011, 08:29
Koίτα να δεις που σ'αυτό κι ΕΓΩ θα συμφωνήσω με το μπόμπιρα.... :lol: :bawl: :rotflmao:

Είδες; διώξατε :mad: τον ΕΝΑΝ και μοναδικό που ένωσε ΟΛΟ το φόρουμ :mad:

Άντε τώρα να βρούμε άλλον τόσο @ρχιδάτο :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:

vaska
03/11/2011, 08:51
.........
......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
03/11/2011, 09:08
http://www.youtube.com/watch?v=eyTyZ8X5ZFc

Aς ελπίσουμε ότι δεν έφυγε και δεν απαντά επειδή:
α) Γράφτηκε στο bikenet κι ανακοίνωσε ότι έχει Subaru Impreza
........

καλο το (γ) αλλα σαν αυτο......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
03/11/2011, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλο το (γ) αλλα σαν αυτο......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+1 :bawl:

chr1s_86
03/11/2011, 09:43
:a15:

:lol:

universalgr1
04/11/2011, 14:26
Να πω οτι δεν εμπνευστηκα για να αλλαξω τιτλο....

θα πω ψεμματα....

:lol: :lol: :lol:

vaska
08/11/2011, 16:41
Τελικά πάει κι αυτός???

Δηλ όσοι τα έχουν μεγάλα και τα σέρνουν ή τα ζυγίζουν σε γεφυροπλάστιγγα δεν έχουν θέση σε τούτο το φόρουμ????

Υπάρχει πάντα βέβαια και η άλλη εξήγηση, ότι δλδ το φόρουμ γέμισε από @ρχιδ@τους άντρες και δεν υπάρχει χώρος για άλλους.

Κρίμα πάντως !!!

:sad: :sad: :sad: