PDA

View Full Version : Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος

Σελίδες : [1] 2 3

Greeksniper39
22/10/2011, 12:37
Γεια σας.
Με λενε Γιωργο και ειμαι νεο μελος δεν ειδα καπου να εχει ενοτητα για τα νεα μελη αν κανω λαθος παρακαλω ας μεταφερθει.
Λοιπον εχουμε και λεμε μηχανη δεν ειχα ποτε και απο subarovios αποφασισα στα 39 να παρω μια για καμια βολτα με τους φιλους.
Μου αρεσε πολυ αισθητηκα η suzuki gladius δεν ασχοληθεικα καθολου με επιδοσεις διοτι δεν με ενδειαφερι,μονο ομορφια.
Απο δευτερα θα την εχω και τη πηρα σε λευκο με μπλε...να ειναι και ασορτι με το subaru xaxaxaxa...
Aυτα εν ολιγης
Α και κατι ακομη....ειμαι απο ελλαδα συγκεκριμενα κατω απο τα αυλακι αλλα ειμαι μονιμος κατοικος κυπρου.
Αυταααα!!!

Πανοπτικός
22/10/2011, 12:54
Καλως ηρθες αρχηγοπουλο, η μηχανη ειναι ωραιο πραγμα αλλα και το αυτοκινητο δεν παει πισω.

Πες μας κ τον λογο που αποφασισες να ασχοληθεις με το 2κυκλο

John Steed
22/10/2011, 14:28
Καλωσήρθες στην παρέα μας!

Σου εύχομαι να χαρείς τη μοτοσυκλέτα σου και να είσαι πάντα όρθιος!

:wave2: :wave2:

Greeksniper39
22/10/2011, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Καλως ηρθες αρχηγοπουλο, η μηχανη ειναι ωραιο πραγμα αλλα και το αυτοκινητο δεν παει πισω.

Πες μας κ τον λογο που αποφασισες να ασχοληθεις με το 2κυκλο

Αποθημενο απο παλια ολοι ειχαν εγω δεν ειχα,αλλα ειχα αυτοκινητο...
Εφυγα απο ελλαδα το 95 και εδω εμπλεξα με τα αυτοκινητα,ειχα 200sx μετα mazda 4wd turbo δεν ερχετε ελλαδα κατοπιν supra,και μετα εμπλεξα με τα subaru ξεκινωντας με ενα sti RA version 5 και τωρα ειμαι με ενα sti spec-c jdm στα 500 αλογατα,ξαφνικα αρχισαν ολοι να περνουν μηχανες απο τη παρεα ετσι για βολτες και χαβαλε,οποτε...οπως καταλαβενεις με πηρε η μπαλα.......και κατεληξα σε αυτη, αφου μου αρεσε παρα πολυ σαν εμφανιση....τα γκαζια δεν με ενδιαφερουν καν διοτι εχω.
Τιποτα αλλο....
Το κακο ειναι ειναι οτι εχω μπλεξει τωρα να παρω εξοπλισμο αναβατη και δεν βρεισκω αυτα που μου αρεσουν στο internet και στα καταστηματα εδω....και δεν ξερω τι να κανω μαλλον με βλεπω για κανενα αστραπη ταξιδακι αθηνα και να τελειωνει το πανηγυρι.

Πανοπτικός
23/10/2011, 01:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
τα γκαζια δεν με ενδιαφερουν καν διοτι εχω.

Και 500 αλογατα να εχεις... Δεν ξερεις πως ειναι να πιανεις τα 200 σε 10 δευτερολεπτα... :D

Μην θεωρησεις παντως οτι η μηχανη ειναι οπως το αμαξι, (να αρραζεις με τον καφε και βλεπεις το κοντερ να γραφει, στη στροφη γυρνας το τιμονι κ αυτο ηταν), ουτε μαθαινεται οπως το αμαξι σε μερικες ημερες... :beer:

Φιλικα το λεω για να μην βρεθεις με καμια πινακιδα αγκαλια :beer:

Πανοπτικός
23/10/2011, 03:12
Και αφου το χαρτι ρεει, γιατι δεν κοιτας κατι ποιο εξεζητημενο (να ζηλεψουν κ τα φιλαρακια)

Εντιτ: Ωπα λαθος, αγορασες ηδη... οποτε καλοταξιδο το εργαλειο.

238244

daz
23/10/2011, 11:49
Καλώς ήρθες greeksniper. Καλή επιλογή για πρώτο μηχανάκι. Βέβαια θέλει λίγο προσοχή στην αρχή μέχρι να το μάθεις, αφού δεν έχεις περάσει από μικρότερη κατηγορία, και ακόμα περισσότερη στην συνέχεια, όταν θα της πάρεις τον αέρα για τον ίδιο λόγο.

Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. :beer:

:wave2:

Billy7
23/10/2011, 13:54
Καλώς ήρθες φίλε.Και εγώ subaru impreza έχω(WRX 2005) και η πλάκα είναι ότι για πρώτη μηχανή το Gladius επέλεξα.Αλλά το έδωσα γρήγορα(3800xm) και πήρα μια speed triple.

Greeksniper39
24/10/2011, 08:04
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για τις συμβουλες...σιγουρα θελει προσοχη 2 ροδες ειναι οχι 4ρες...τεσπα
εγω για βολτες την πηρα και οχι για κοντρες.....
Και μπενω στο ψητο.. τη λαδια βαζω στο μωρο...με τι ιξοδες και αλλαζετε το ιξοδες αναλογα την εποχη δλδ χειμωνα καλοκαιρι.? Συνθετικα η μη...?
Πρεπει να προσεξω κατι στο συγκεκριμενο μοτερ? ποναει πουθενα και θελει προσοχη ?
Για ριξτε μεγαλη σκαλα ....:beer:

Greeksniper39
24/10/2011, 08:09
Και αφου το χαρτι ρεει, γιατι δεν κοιτας κατι ποιο εξεζητημενο (να ζηλεψουν κ τα φιλαρακια)

Εντιτ: Ωπα λαθος, αγορασες ηδη... οποτε καλοταξιδο το εργαλειο.

χαχαχαχα ωραιος.....
αλλα φιλαρακι δεν ψηνομε για ετσι φραγκα πανω σε 2 τροχους..με τπτ μιλαμε....
Παζαρευω να κανω εισαγωγη το skyline GTR35 απλα περιμενουμε να πεσει λιγο το γιεν διοτι αυτη τη στιγμη δεν συμφερει.....
Καλη η φαση στα 2 αλλα στα 4ρα ειναι ειναι πιο γαματα....χαχαχχαχ :p

Billy7
24/10/2011, 08:14
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για τις συμβουλες...σιγουρα θελει προσοχη 2 ροδες ειναι οχι 4ρες...τεσπα
εγω για βολτες την πηρα και οχι για κοντρες.....
Και μπενω στο ψητο.. τη λαδια βαζω στο μωρο...με τι ιξοδες και αλλαζετε το ιξοδες αναλογα την εποχη δλδ χειμωνα καλοκαιρι.? Συνθετικα η μη...?
Πρεπει να προσεξω κατι στο συγκεκριμενο μοτερ? ποναει πουθενα και θελει προσοχη ?
Για ριξτε μεγαλη σκαλα ....:beer:

http://forum.svrider.com/forumdisplay.php?f=60

TROOPER
24/10/2011, 08:14
...............

χμμμ ναι....:ninja:

nikos_abel
24/10/2011, 08:20

"Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου"

:D

eagleye101
24/10/2011, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
"Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου"

like!!:D

Πανοπτικός
24/10/2011, 12:47
Βαζε ημισυνθετικα, ειναι ποιο οικονομικα :a09:

sniper
24/10/2011, 12:51
Μην βάζεις τίποτα.

Σε λιγο θα το πουλήσεις.

Πανοπτικός
24/10/2011, 12:55
Ακριβως, πονταρω οτι θα κανει το στρωσιμο τουλαχιστον

Greeksniper39
24/10/2011, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην βάζεις τίποτα.

Σε λιγο θα το πουλήσεις.
να το πουλησω γιατι....?
39 ειμαι δεν προλαβενω να μαθω τα κολπα με τις μηχανες και να παω για αλλη.ειπα προτιμω skyline

Greeksniper39
24/10/2011, 14:26
Βαζε ημισυνθετικα, ειναι ποιο οικονομικα :a09:

με ενδιαφερει η ασφαλεια του μοτερ.....10 πανω 10 κατω δεν παιζει ρολο....

sniper
24/10/2011, 14:27
να το πουλησω γιατι....?
39 ειμαι δεν προλαβενω να μαθω τα κολπα με τις μηχανες και να παω για αλλη.ειπα προτιμω skyline

Δεν με κατάλαβες...

Έρχεται χειμώνας με κρύο και βροχές..

Η παρέα σου θα τις κλειδώσει μέχρι να έρθει πάλι το καλοκαίρι.. Άσε τα υπόλοιπα..

θα την πουλήσεις και θα μείνεις με το Skyline που προτιμάς (και πολύ καλά κάνεις.)

Greeksniper39
24/10/2011, 21:06
ρε παιδες δεν καταλαβενω γιατι μου λετε οτι θα την πουλησω....
Σημερα την εχω σπιτι δεχομε καλοριζικα!
Το αυτοκινητο ειναι αλλη φαση το καθε ενα εχει τη χαρη του...και φυσικα δεν ξερω αν προσεξατε...ειπα οτι ειμαι κατω απο το αυλακι αλλα μενω μονιμα στη κυπρο και εδω ο καιρος δεν εχει καμια σχεση με το δικο μας ακομη ειμαστε με τα κοντομανικα ...χαχαχαχα
Λοιπον.....λεω να αρχεισω τις βολτες και βλεπουμε.....:)

Subaru μπιρζολα @ουνι και coca cola
:beer:

John Steed
25/10/2011, 08:57
ρε παιδες δεν καταλαβενω γιατι μου λετε οτι θα την πουλησω....
Σημερα την εχω σπιτι δεχομε καλοριζικα!

Ωραίο πέσιμο του κάνατε :rolleyes:

Τι κι αν είναι κολλημένος με τα αυτοκίνητα?

Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να την ευχαριστηθεί?

Τι κι αν άμα πιάσουν οι βροχές θα την έχει κλειδωμένη?

Όποτε τη ξεκλειδώνει θα τη χαίρεται!

Καλορίζικο αδερφέ, να τη σκίσεις στις βόλτες! :wave2:

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας όμως, ναι? :beer:

devil's animal
25/10/2011, 09:37

πρεπει να σε παω μια βολτιτσα εσενα να αναθεωρησεις...:D

TROOPER
25/10/2011, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

:eek:

:rolleyes: μπραβο σταυρακο......:winka:

nikos_abel
25/10/2011, 09:44

Αρχικά να τον ρωτήσεις αν του αρέσουν τα ταξίδια και το σεξ...

.
.
.
.

Μετά την βόλτα αυτή, θα σου απαντήσει πως όχι, αυτό είναι καλύτερο....

:lol:

GiannisBlessed
25/10/2011, 11:05
εμένα μου αρέσει η μηχανή γιατί την οδηγας με την ύπαρξη σου,το σώμα σου...δεν κουνας ένα τιμόνι.είναι σαν να λέμε σκι με έλκηθρο.τα αμάξια μου αρέσουν να κουβαλάω πράγματα!!άσχετο ένα αμάξι με 500 άλογα αν ανοίξει σε ευθεία επιταχύνει πόσο?όσο ένα 600ρι?καλά τελικές σίγουρα γαμαει αλλά τι να τις κανείς αν δεν φυσάει ο αέρας?όλη η φάση στην επιτάχυνση είναι!

daz
25/10/2011, 16:03
Καλορίζικη greeksnip. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος.

Λαδάκια βάζε ότι λέει ο κατασκευαστής ή ίδιων προδιαγραφών. Οι κλιματικές συνθήκες στην Κύπρο δεν απαιτούν αλλαγή ιξώδους, μην αγχώνεσαι. Σε γενικές γραμμές όμως ισχύει ότι και για όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσεως. Τα ίδια δλδ και με το αμάξι σου. :beer:

panagath
25/10/2011, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Καλορίζικη greeksnip. Καλές βόλτες και πάντα όρθιος.

Λαδάκια βάζε ότι λέει ο κατασκευαστής ή ίδιων προδιαγραφών. Οι κλιματικές συνθήκες στην Κύπρο δεν απαιτούν αλλαγή ιξώδους, μην αγχώνεσαι. Σε γενικές γραμμές όμως ισχύει ότι και για όλους τους κινητήρες εσωτερικής καύσεως. Τα ίδια δλδ και με το αμάξι σου. :beer:

Προσοχή όμως μην βάλεις τα λάδια που βάζεις και στο αμάξι. Τα λάδια της μηχανής είναι διαφορετικά από των αυτοκινήτων κυρίως γιατί στη μηχανή τα λάδια τα χρησιμοποιεί και το σασμάν.

Πανοπτικός
25/10/2011, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Προσοχή όμως μην βάλεις τα λάδια που βάζεις και στο αμάξι. Τα λάδια της μηχανής είναι διαφορετικά από των αυτοκινήτων κυρίως γιατί στη μηχανή τα λάδια τα χρησιμοποιεί και το σασμάν.

Αν θελεις πες μας κ τις διαφορες να μαθαινουμε :a13:

panagath
25/10/2011, 16:25
Αν θελεις πες μας κ τις διαφορες να μαθαινουμε :a13:

Παιδιά δεν τις ξέρω αναλυτικά. Είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ που κάνουν ανάλυση των λαδιών κλπ και απ ότι κατάλαβα είναι ότι έκανα μλκ που έβαλα τα ARAL στο παπί που έβαζε ο πατερας μου στο αμάξι. Αυτό.

Για λεπτομέρειες εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14087&perpage=15&pagenumber=1

Αν ψάξετε και διαβάσετε αρκετά κάτω ο oldman γράφει ..."Όπως πολύ σωστά παρατηρήσατε , ΔΕΝ αναφερθήκαμε ακόμη σε "εξειδικευμένα" λάδια (όπως π.χ. λάδια μοτοσυκλέτας...)."

και επίσης πιο κάτω γράφει : "Υποθέτω ότι, εδώ και αρκετά χρόνια, θεωρείται δεδομένο το ότι
Πρέπει να χρησιμοποιούμε λιπαντικά ΕΙΔΙΚΑ για moto στο μηχανάκι μας."

Πανοπτικός
25/10/2011, 16:36
Τα"εξειδικευμένα" λαδια οπως λες εχουν μια "εξειδικευση" μονο στην τιμη, παρολο που προοριζονται για διαφορετικα σημεια του κινητηρα... ειναι τα ιδια.

Ακομα κ στο βιβλιο της μοτο γραφει "motor oil" που περιλαμβανονται ολα τα λαδια (και των αυτοκινητων βεβαιως βεβαιως), τωρα αν για ψυχολογικους λογους θελεις να βαζεις το μπουκαλακι με την μηχανουλα απ εξω... δικαιωμα σου. :)

Cpt. Haddock
25/10/2011, 16:42
Ρεσιτάλ :lol:

p@nos
25/10/2011, 16:43
Τα"εξειδικευμένα" λαδια οπως λες εχουν μια "εξειδικευση" μονο στην τιμη, παρολο που προοριζονται για διαφορετικα σημεια του κινητηρα... ειναι τα ιδια.

Ακομα κ στο βιβλιο της μοτο γραφει "motor oil" που περιλαμβανονται ολα τα λαδια (και των αυτοκινητων βεβαιως βεβαιως), τωρα αν για ψυχολογικους λογους θελεις να βαζεις το μπουκαλακι με την μηχανουλα απ εξω... δικαιωμα σου. :)

το μονο μηχανακι που μπορεις να βαλεις λαδια αυτοκινητου....ειναι τα μποξερατα μπεμβε :D

κανενα αλλο

Joyrider
25/10/2011, 16:44
τωρα αν για ψυχολογικους λογους θελεις να βαζεις το μπουκαλακι με την μηχανουλα απ εξω... δικαιωμα σου. :)
Αποφάσισες να το κρατήσεις αυτό το nickname ε? :lol:

panagath
25/10/2011, 16:51
Εγώ έκανα το λάθος και έβαλα στο παπί Ημισυνθετικό ARAL. Λάδι το οποίο για αυτοκίνητο είναι φοβερο. Υποτίθεται ότι είναι για 15000χλμ. Το έμαθα αργά ότι δεν κάνει. Λίγο πριν έρθει ο καιρός για την αλλαγή τους. Νόμιζα ότι είχα και γαμώ τα λάδια μέσα.

Είχα παρτηρήσει όμως τον κινητήρα να ακούγεται πιο άγριος και το σασμάν να ακούγεται λίγο παραπάνω.

Τώρα έβαλα τα Motul 10-40 και είδα διαφορά. Θα μου πείτε έιναι ακόμε φρέσκα γι αυτό. Δεν ξέρω, αλλά τώρα τον κινητήρα δεν τον ακούω. Και οι ταχύτητες μπαίνουν πιο μαλακά. Ελπίζω να αυτό να σημαίνει και πράγματι καλύτερη λειτουργία με αυτό το λάδι.

Takata Dome
25/10/2011, 17:51
Εγώ έκανα το λάθος και έβαλα στο παπί Ημισυνθετικό ARAL. Λάδι το οποίο για αυτοκίνητο είναι φοβερο. Υποτίθεται ότι είναι για 15000χλμ. Το έμαθα αργά ότι δεν κάνει. Λίγο πριν έρθει ο καιρός για την αλλαγή τους. Νόμιζα ότι είχα και γαμώ τα λάδια μέσα.

Είχα παρτηρήσει όμως τον κινητήρα να ακούγεται πιο άγριος και το σασμάν να ακούγεται λίγο παραπάνω.

Τώρα έβαλα τα Motul 10-40 και είδα διαφορά. Θα μου πείτε έιναι ακόμε φρέσκα γι αυτό. Δεν ξέρω, αλλά τώρα τον κινητήρα δεν τον ακούω. Και οι ταχύτητες μπαίνουν πιο μαλακά. Ελπίζω να αυτό να σημαίνει και πράγματι καλύτερη λειτουργία με αυτό το λάδι.

Εγω παλι ακουω μετριες κριτικες για τα Motul.Mobil ημι-συνθετικο πηγα και εβαλα στο σκαπτικο ο μλκ@ς! :lol: Δουλευει ρολοι παντως,λεω να του βαλω και Shell V-Power μεσα να γινει τουρμπο!!!

daz
25/10/2011, 18:13
Γιατί κάθε φορά που θα πούμε μια κουβέντα για λάδια η συζήτηση πρέπει να πηγαίνει στο ποιο λάδι είναι το καλύτερο και αν τα μηχανόλαδα είναι απατεωνιά?

Εγώ επίτηδες δεν ανέφερα μάρκα.

Ichigo
25/10/2011, 18:20

Το ξέρα ότι θα ξανακυλήσει... :( :(

daz
25/10/2011, 18:23
Προσοχή όμως μην βάλεις τα λάδια που βάζεις και στο αμάξι. ...

Πολύ σωστά επισήμανες πως δεν εννοούσα να βάζει τα ίδια λάδια με αυτά του αυτοκινήτου του (άσχετα αν είναι σωστό ή όχι), αλλά στο ότι ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Πιο λεπτό λαδάκι στο πολύ κρύο (το πόσο το λέει ο κατασκευαστής), αλλαγή κάθε 6 μήνες (ή 1 χρόνο δεν θυμάμαι) ακόμα και αν δεν έχουν κάνει καθόλου χλμ κτλ κτλ κτλ...

SoulGR
26/10/2011, 00:53
βρε λες να μετακομισω στην κυπρο?:eek:

Greeksniper39
26/10/2011, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
βρε λες να μετακομισω στην κυπρο?:eek:

Αστο εχεις καθυστρησει πολυ γεμισαμε.....:p

SoulGR
26/10/2011, 01:01
αν κανω το επιθετο μου γεωργιου γινεται τιποτα?:blush:

Greeksniper39
26/10/2011, 01:03
Λοιπον απο οτι βλεπω υπαρχουν 2 στρατοπεδα ...αλλα η ουσια ειναι μια......το αυτοκινητο δεν το αλλαζω με τπτ και ξαναλεω το καθε ενα εχει τη δικη του χαρη.....!!!!
Και επειδη τυνχανει να εχω εγω τα γαλονια και στη πραγματικοτητα....για αυτο και το Greeksniper, διατασω τους ζυγους λυσατε και παμε χαλαρα να πιασουμε κανα θεμα.....:lol: :)
Τωρα ειμαι στο στρωσιμο....αλλα ειδη ξενινησαμε και τις βολτες,σαββατο μας βλεπω για βουνο...το καλο ειναι οτι θα βρεισκουμε και αναβασεις για τα cars :))))))

dimval
26/10/2011, 13:22

Βρήκα σε καλή τιμή το Αλτις Απαλό. Να βάλω?

sniper
26/10/2011, 13:26
Λοιπον απο οτι βλεπω υπαρχουν 2 στρατοπεδα

Mπα, εδώ μέσα ένα είναι το στρατόπεδο..

...αλλα η ουσια ειναι μια......το αυτοκινητο δεν το αλλαζω με τπτ και ξαναλεω το καθε ενα εχει τη δικη του χαρη.....!!!!

Την δεύτερη χάρη δεν την γνωρίζεις ακόμα κι ελπίζω να μην τα παρατήσεις γρήγορα.

Και επειδη τυνχανει να εχω εγω τα γαλονια και στη πραγματικοτητα....για αυτο και το Greeksniper, διατασω τους ζυγους λυσατε και παμε χαλαρα να πιασουμε κανα θεμα.....:lol: :)

sniper καλεί Greeksniper - λαμβάνεις; Τέλος. :lol: :bawl: :lol:

Τωρα ειμαι στο στρωσιμο....αλλα ειδη ξενινησαμε και τις βολτες,σαββατο μας βλεπω για βουνο...το καλο ειναι οτι θα βρεισκουμε και αναβασεις για τα cars :))))))

Χαλαρά όμως και με ψυχραιμία.. Θέλει δουλειά κι εξάσκηση το θέμα (όπως όλα).

Greeksniper39
26/10/2011, 15:54
Mπα, εδώ μέσα ένα είναι το στρατόπεδο..

Την δεύτερη χάρη δεν την γνωρίζεις ακόμα κι ελπίζω να μην τα παρατήσεις γρήγορα.

sniper καλεί Greeksniper - λαμβάνεις; Τέλος. :lol: :bawl: :lol:

Να θουπω να θουπω.....:D απο που το sniper ?

sniper
26/10/2011, 16:00

Από το ίδιο σημείο.

Greeksniper39
26/10/2011, 16:01
Από το ίδιο σημείο.

ε τοτε να τα λεμε και εκτος forum....:):beer:
******* my skype Edited by sniper

sniper
26/10/2011, 16:02
ε τοτε να τα λεμε και εκτος forum....:):beer:
******* my skype Edited by sniper

Αν είσαι στη Λευκωσία χλωμό! :lol:

Cpt. Haddock
26/10/2011, 16:12
Από το ίδιο σημείο.

Σιγά ρε Τσακ :p

Πανοπτικός
26/10/2011, 16:13

Εμπνευστικε το Sniper επειδη στον στρατο κατουρουσε ποιο μακρια απ ολους :lol: :bawl: :lol:

sniper
26/10/2011, 16:15
Εμπνευστικε το Sniper επειδη στον στρατο κατουρουσε ποιο μακρια απ ολους :lol: :bawl: :lol:

Δεν κατουράγαμε στο Στρατό.

sniper
26/10/2011, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σιγά ρε Τσακ :p

Ο Τσακ δημιούργησε τους στρατους ρε! :bawl: :lol:

sotpag
26/10/2011, 16:52
Ο Τσακ δημιούργησε τους στρατους ρε! :bawl: :lol:

γ' αυτο το λεει!!!!

Greeksniper39
27/10/2011, 16:10
Τα καθισματα μου μεσα.....ρε εσεις εχει πιαστει ο πισινος μου...ολα καλα ολα αγια ωραιο το γκαζι ...αλλα αρχιζει να μου λυπει η μαξιλαρα του SUBARU :lol: :rotflmao:

daz
27/10/2011, 17:11
:lol: :lol:

AUFGEBRACHT
27/10/2011, 17:42
Τα καθισματα μου μεσα.....ρε εσεις εχει πιαστει ο πισινος μου...ολα καλα ολα αγια ωραιο το γκαζι ...αλλα αρχιζει να μου λυπει η μαξιλαρα του SUBARU :lol: :rotflmao:

...Το ότι δεν έχει ηχοσύστημα και subwoofer πού το πάς;;; :wave2:
Ούπς, έχει ντοκυμαντέρ στην TV για τα μαρσιποφόρα της Αυστραλίας...

nikos_abel
27/10/2011, 17:47

Έλεος ρε, μας έστειλες τώρα :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl:

daz
27/10/2011, 17:55
Δεν το έχω καβαλήσει κιόλας για να σου πω αν φταίει η σέλα ή είναι θέμα συνήθειας! :lol: :beer:

John Steed
27/10/2011, 18:25

Καλός ο καναπές, αλλά άμα συνηθίσεις το σκαμπΩ δε θα θες να το αλλάξεις! :lol: :lol:

Cpt. Haddock
27/10/2011, 18:27
Για το Gladius αυτα; :rotflmao: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao:

nikos_abel
27/10/2011, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Καλός ο καναπές, αλλά άμα συνηθίσεις το σκαμπΩ δε θα θες να το αλλάξεις! :lol: :lol:

Τι να πω και γω......

Greeksniper39
27/10/2011, 19:11
Τι γελατε ωρε....
Εδω ειναι σοβαρα τα πραγματα ...ειμαι και πανω στον ογκο σε αυτη τη φαση βλεπετε.... :lol: ακουμπαει και το κολονουρι πισω και με εχει ξεσκισει,εχω και το πισω που μου τραβαει κουτουλιες με το κρανος τα εχω δει ολα μιλαμε :rotflmao:
Αλλα απο οτι καταλαβα σας εφτιαξα το κεφι.....εχετε να ακουσετε ακομη.....
ααα...ασε που εχει γλυτωσει κανα 3αρι φορες ο κουνιαδος μου που πηγα να τον αδειασω...χαχαχαχα

Και ...να σοβαρευτουμε και λιγακι...γαντια βρηκα και καλα!!! για jacket ζητανε οσα τους λοιπουν στο ελλαδοκουρδισταν και villagecyprus...οποτε θα το φερω απο αγγλια απο μια ακρη που εχω και ολα οκ.
Επισης μια ερωτησουλα μπορω να της βαλω ενα νουμερο ποιο πλατυ λαστιχο πισω ? δεν εχω παραπονο απλα για να γεμισει λιγακι ο κολος της..:lol:

Cpt. Haddock
27/10/2011, 19:21
[...]ααα...ασε που εχει γλυτωσει κανα 3αρι φορες ο κουνιαδος μου που πηγα να τον αδειασω...χαχαχαχα[...]

Οταν τον αδειάσεις δε θα γελάς, οποτε δες το λιγο πιο σοβαρά το ζήτημα :wave2:

daz
27/10/2011, 19:22
...
Επισης μια ερωτησουλα μπορω να της βαλω ενα νουμερο ποιο πλατυ λαστιχο πισω ? δεν εχω παραπονο απλα για να γεμισει λιγακι ο κολος της..:lol:

Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά να ξέρεις πως τέτοιες αλλαγές επιφέρουν πολύ μεγαλύτερες αλλαγές στην συμπεριφορά μιας μηχανής απ' ότι αν γίνουν σε ένα οποιοδήποτε τετράτροχο. Η γεωμετρία του ελαστικού επηρεάζει καταρχήν το πως στρίβει η μηχανή σου (τι προσπάθεια απαιτεί κτλ κτλ κτλ).

Οι αλλαγή που μπορείς να κάνεις χωρίς να επηρεαστεί δραματικά η συμπεριφορά της είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει.

ERRIKA
27/10/2011, 19:25
Οταν τον αδειάσεις δε θα γελάς, οποτε δες το λιγο πιο σοβαρά το ζήτημα :wave2:

Tσκ, τσκ, τσκ, μη μας ξενερώνεις ρε αδερφέ.... μια χαρά το πάει μέχρις στιγμής ο φίλος μας, αμέσως εσύ σαν την κακιά πεθερά.. :evil: :evil:

ERRIKA
27/10/2011, 19:27
Η γεωμετρία του ελαστικού επηρεάζει καταρχήν το πως στρίβει η μηχανή σου (τι προσπάθεια απαιτεί κτλ κτλ κτλ).

Τι'ν το στρίψιμο μπρος στα κάλλη βρε σουπιά... :wacko:

devil's animal
27/10/2011, 19:30

ακομα δεν το πηρες και πας να το καγκουρεψεις νομιζοντας οτι ειναι subaru...:rolleyes:
βασικα οτι σου απαντησε ο daz...

οσο για το πωπουδακι σου καλυτερα να βρεις αλλο hobby γιατι τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα σε ταξιδι...
εισαι και σε ηλικια που τα κοκκαλα κολανε δυσκολα...οποτε προλαβαινεις να το πουλησεις και να βαλεις μεγαλυτερη τουρμπινα στο σουμπαρου...:wave2:

Greeksniper39
27/10/2011, 19:43
ακομα δεν το πηρες και πας να το καγκουρεψεις νομιζοντας οτι ειναι subaru...:rolleyes:
βασικα οτι σου απαντησε ο daz...

οσο για το πωπουδακι σου καλυτερα να βρεις αλλο hobby γιατι τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα σε ταξιδι...
εισαι και σε ηλικια που τα κοκκαλα κολανε δυσκολα...οποτε προλαβαινεις να το πουλησεις και να βαλεις μεγαλυτερη τουρμπινα στο σουμπαρου...:wave2:

Ωπα ρε παιχτη πως μας τη λες ετσι δλδ.....¨) ?
ηλικια,κοκκαλα...
ελα να σε παω μια αναβαση και το πατινη σου να δεις γλεντια.....
γιατι απο οτι ειδα στις φωτο σου για πατινι μιλαμε
Λιγακι ποιο χαλαρα στις συνομιλιες.....να παρακαλεσω.

devil's animal
27/10/2011, 19:50
ηλικια,κοκκαλα...
γιατι απο οτι ειδα στις φωτο σου για πατινι μιλαμε
Λιγακι ποιο χαλαρα στις συνομιλιες.....να παρακαλεσω.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειδες για να μην ξερεις??:winka:
δεν εχω ορεξη να σε "μαθω" γιατι παρ'οτι εισαι 39 εισαι μαθητουδι στο θεμα μοτοσυκλετα.

παντως οτι σου ειπα, στο ειπα αρκετα φιλικα και χιουμοριστικα γι'αυτο εβαλα και το :wave2:

και επειδη εχει προηγηθει το δικο μου ποστ στην 2η σελιδα:

αν την παμε την "βολτιτσα" με το πατινι και εχεις αντερα μετα να οδηγησεις, θα την κανουμε και την αναβαση...

:beer: :beer:

Cpt. Haddock
27/10/2011, 19:55
:smokin:

238651

Greeksniper39
27/10/2011, 19:58
:beer: τη ξεχασες :)

SoulGR
27/10/2011, 20:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελπιζω να μην εννοεις με το gladius...:D

περα απ την πλακα τωρα μπορει να σου φαινονται "καπως" αυτα που σου λεμε αλλα για το δικο σου καλο ειναι,διοτι με την μηχανη ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις....το θεμα ειναι να εισαι τυχερος και εξοπλισμενος:wave2: :beer:

daz
27/10/2011, 20:37
Greeksniper ευκαιρία ψάχνουμε για πλακίτσα, μην τα παίρνεις σοβαρά! Άσε που πολλοί από εδώ μέσα είναι κρυφοκουτάκιδες. :lol:

Όσο για τον κύριο που προκάλεσες, ανακάλεσε όσο είναι ακόμα νωρίς και ότι και αν σου πει από δω και πέρα να του λες ναι! :winka:

:bawl: :bawl: :bawl:

SoulGR
27/10/2011, 20:39
κύριο :eyepop: :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol:

daz
27/10/2011, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Τι'ν το στρίψιμο μπρος στα κάλλη βρε σουπιά... :wacko:

Στο στρίψιμο είναι όλη η ομορφιά! :sun: :sun: :sun: :cool:

:a01:

daz
27/10/2011, 20:46
:eyepop: :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

HelenKoR
27/10/2011, 21:21

και που εισαι ακομα!!! :D

nikos_abel
27/10/2011, 21:26
Greeksniper ευκαιρία ψάχνουμε για πλακίτσα, μην τα παίρνεις σοβαρά! Άσε που πολλοί από εδώ μέσα είναι κρυφοκουτάκιδες. :lol:

Παρών!!!! (αλλά όχι με 500άλογάδια αλλά με οικολόγερον χαρακτήρα!!!!! )

238655

ernti
27/10/2011, 23:22
Που πάτε και τα βρίσκετε τέτοια αμάξια ήθελα και να'ξερα

Greeksniper39
28/10/2011, 06:03
Tα μωρα που ειχα ..χεχε.. το τελευταιο το εχω ακομη και δεν προκειτε φυσικα να το δωσω τελοοοοςςςςς
http://imageshack.us/photo/my-images/834/1999supra3.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/717/19971999.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/833/62560545.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/100/250710.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/651/apoekdromi154.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/543/25102011072.jpg/

sotpag
28/10/2011, 08:48

μπα μονο με λαστιχο θα χαλασει η γεωμετρια, στείλε μου τη ζαντα να την ανοιξουμε 1" και θα εισαι τζετ και για να ειναι πιο τεζα βαλε και ενα λαστιχο δουλεμενο σε πιστα και αστους να ψαρωνουν:lol:

Takata Dome
28/10/2011, 09:00
Tα μωρα που ειχα ..χεχε.. το τελευταιο το εχω ακομη και δεν προκειτε φυσικα να το δωσω τελοοοοςςςςς
http://imageshack.us/photo/my-images/834/1999supra3.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/717/19971999.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/833/62560545.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/100/250710.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/651/apoekdromi154.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/543/25102011072.jpg/

Ασε το Skyline και βρες αυτο: :a32:

238684

John Steed
28/10/2011, 11:03
Για το Gladius αυτα; :rotflmao: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao:

Όχι, απλά και γενικά, με μερικές εξαιρέσεις, το να συγκρίνεις το κάθισμα του αυτοκινήτου με τη σέλα της μηχανής, είναι σα να συγκρίνεις πολυθρόνα με σκαμπώ...

Οι εξαιρέσεις που αναφέρω πιο πάνω, συμπεριλαμβάνουν και το nikos_abel :lol: :lol:

:wave2:

h_m_akis
28/10/2011, 18:18

αμα σου πω οτι δεν ζηλευω τιποτα απο ολα αυτα θα με πιστεψεις???? :smokin:

sotpag
28/10/2011, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
αμα σου πω οτι δεν ζηλευω τιποτα απο ολα αυτα θα με πιστεψεις???? :smokin:

μα γιατι:confused: :confused:

fantacid
28/10/2011, 20:13
πες μου οτι εχεις βαλει κ λαμπες λεντ στο σουμπαρου?!?!?

daz
29/10/2011, 10:22
Ρε 'σεις εγώ που ξέρω το πνεύμα των σχολίων εδώ μέσα δύσκολα θα θεωρήσω κάποιο απ' αυτά πικρόχολο. Ο άνθρωπος όμως δεν μας ξέρει ούτε έχει παρακολουθήσει πολλά θέματα και απ' την αρχή τον πήραμε κάπως απότομα.

Φίλε Γιώργο αν βρω ευκαιρία θα ποστάρω φωτό και απ' το δικό μου για να γελάσουμε. :lol:

Υγ. Αν θυμηθώ που το έχω παρκάρει και αν φαίνεται το χρώμα του απ' τις κουτσουλιές. :bawl:

nikos_abel
29/10/2011, 10:35
Ρε 'σεις εγώ που ξέρω το πνεύμα των σχολίων εδώ μέσα δύσκολα θα θεωρήσω κάποιο απ' αυτά πικρόχολο. Ο άνθρωπος όμως δεν μας ξέρει ούτε έχει παρακολουθήσει πολλά θέματα και απ' την αρχή τον πήραμε κάπως απότομα.

Φίλε Γιώργο αν βρω ευκαιρία θα ποστάρω φωτό και απ' το δικό μου για να γελάσουμε. :lol:

Υγ. Αν θυμηθώ που το έχω παρκάρει και αν φαίνεται το χρώμα του απ' τις κουτσουλιές. :bawl:

Ότι είπε ο daz, διάβασε εδώ μέσα και θα καταλάβεις ότι κυρίως όλα είναι πλάκα.

Greeksniper39
29/10/2011, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ότι είπε ο daz, διάβασε εδώ μέσα και θα καταλάβεις ότι κυρίως όλα είναι πλάκα.

Δεν παρεξηγουμε ευκολα αλλα οχι και απο τα μουτρα,ισα ισα....
Λοιπον στο παρασυνθημα ...
οτι και να μου λετε εμενα εχει πιαστει ο πισινος μου,οποτε και παραγκειλα καθισματαρα ειδικα για gladius...και μουρατη...:)
Επισης καποια πλαστηκα ωστε να την ομορφεινο ακομη ποιο πολυ....:)
Απο την αρχη ειπα οτι οταν αποκτω κατι ψαχνομε οσο δεν φανταζεστε,ωστε να ειμαι ενα σκαλι παντα ποιο μπροστα ¨)
Και βολευτηκα και απο jacket,γαντια,κρανος οχι τπτ αλλο να ειναι και ασορτυ που λενε..χαχαχα
Τα παραθετω παρακατω....
http://imageshack.us/photo/my-images/695/asientoshadstylegladius.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/442/katanabluegraphic2.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/825/650gladius09.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/856/650gladius092.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/191/racetextile.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/534/racinggloves.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/846/katanabluegraphic1.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/207/svf650.jpg/

YΓ.Ειχα κανει μια ερωτηση αλλα δεν βοηθησε καποιος...πως ανεβαζω καποια φωτο χωρις να παραθετω το link ?

SoulGR
29/10/2011, 13:18
..... ωραιος:beer: :beer:

εδω για φωτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13896)

και εδω για αβαταρ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22574) :wave2:

Greeksniper39
29/10/2011, 14:45
ωραιος:beer: :beer:

εδω για φωτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13896)

και εδω για αβαταρ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22574) :wave2:

test test... τελικα εισαι αρχηγοπουλο....Ευχαριστω πολυ!

238749

fantacid
29/10/2011, 15:43
προσεχε μη σε πατησει κανας εντουρας εκει περα!

Ζεύκας
29/10/2011, 16:40
που'σαι....καλαμαρά...

πέρνα μία και από δώ ->http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=93000&perpage=40&pagenumber=1

:beer: :beer: :beer: :wave2:

giuzer
29/10/2011, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Red Rider
29/10/2011, 19:05
test test... τελικα εισαι αρχηγοπουλο....Ευχαριστω πολυ!

Eσύ είσαι?

Καλωσήρθες και καλές βόλτες!:wave2:

Greeksniper39
29/10/2011, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Eσύ είσαι?

Καλωσήρθες και καλές βόλτες!:wave2:
Παιζει τπτ.....?
;) :wave2:

Greeksniper39
29/10/2011, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

Αν δεν τα καταφερει ομως και στα 450μ τον εχω στειλει αδιαβαστο:lol: :wave2:
Πειτε και καμια κουβεντα ναχει αλατι ......:wave2:

Greeksniper39
30/10/2011, 07:40
Μπαμ μπαμ εφτασα και στην εξατμιση ...ειμουν μεταξυ : Akrapovic,scorpio,και Yoshimura τελικα κατεληξα στη τελευταια λογο ηχου :)

daz
30/10/2011, 11:42
Τουμπανάκι το γκλάντιους ε! Θέλουμε φωτό όταν ολοκληρωθεί.:cool: