Σύνδεση

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

irinia
24/01/2012, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
o kwnstantineas ekane to lathos gaiti voutikse san poust@@@@ o torogidis.
etsi pou voutikse kai oi gauroi theatro tha edinan..

o vasaras exei dextei EDW kai kairo...protasi na einai apestalmenos tis uefa
kai allo ena posto.....dn thumamai...tha to psaxw na vrw to arthro....

ipirxe fimologia oti tha paraitithei....gia na analavei alla kathikonta...

vevaia edw uparxoun kai ta xeirotera......

Σχέδιο για ανατροπή Πιλάβιου!

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι ζυμώσεις για την αντικατάσταση του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ΕΠΟ. Μπορεί οι εκλογές να είναι τον Οκτώβριο, αλλά ήδη άρχισαν οι συναντήσεις των Ενώσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ, έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την αντικατάσταση του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ΕΠΟ, εννιά ολόκληρους μήνες πριν τις εκλογές. Ξεκάθαρος αντικαταστάτης δεν υπάρχει, ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποτελεί φαβορί για την θέση του στην προεδρία.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η ΕΠΣ Καρδίτσας πραγματοποίησε το Σάββατο συνεστίαση, η οποία εκελίχθηκε σε συνάντηση για την αλλαγή ηγεσίας – και όχι μόνο – στην ομοσπονδία.

Στην άτυπη συνάντηση για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ συμμετείχαν 16 ΕΠΣ, χωρίς σε αυτές να υπολογίζονται κάποιες Ενώσεις παραδοσιακά «απέναντι» στον Πιλάβιο (όπως η ΕΠΣ Ηρακλείου του Τζώρτζογλου), οι οποίες εκπροσωπήθηκαν όλες από τους προέδρους τους. Παρών ήταν επίσης τόσο ο Βασίλης Γκαγκάτσης, όσο και ο Γιάννης Μώραλης, αλλά και οι Στέλιος Σφακιανάκης, Γιάννης Οικονομίδης και Χρήστος Σάββας.

Ανάμεσα σε αυτά που ακούστηκαν από ανθρώπους που πήραν ανοιχτά θέση στο ζήτημα της προεδρίας του Σοφοκλή Πιλάβιου, μεταξύ άλλων ειπώθηκε: «Δεν πάει άλλο... Δεν υπάρχει τίποτα. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχει μείνει όρθιο τίποτα. Ο κόσμος ακούει ΕΠΟ και γελάει. Η κατάσταση είναι πια τραγική...».

Οι συμμετέχοντες τόνισαν μεταξύ άλλων ότι οι συναντήσεις θα συνεχιστούν, ενώ πρόσθεσαν ότι οι δυσαρεστημένες ΕΠΣ είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έδωσαν το παρόν στην Καρδίτσα και σταδιακά θα οργανωθούν και αυτές, καθώς έχει ξεκινήσει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των Ενώσεων για το συγκεκριμένο θέμα

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσει στα παραπάνω ο Σοφοκλής Πιλάβιος, αλλά και η νέα απάντηση που θα πάρει. Το σίγουρο είναι ότι θα παιχτούν ακόμη πολλά επεισόδια μέχρι την εκλογή νέου προέδρου...

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

Σέ ότι άφορά τήν άπόφαση τού Κωνσταντινέα γιά τή φάση.....
Καί γώ νά ήμουν δέν θά έδινα τίποτε.
Όντως τό πέσιμο ήταν παραμύθι......
Ένα κράτημα άπό τά πολλά πού γίνονται σέ κάθε μάτς,
είδικά σέ κόρνερ καί στημμένα.
Στήν ΑΕΚ έχουμε 3-4 τέτοια κάθε βδομάδα.
Άλλά ή ΑΕΚ δέν είναι γαύρος.
2 παρόμοια είδα στήν Καλογρέζα μέ ΠΑΟ - Άτρόμητο άλλά
ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕ ΣΦΥΡΙΞΕ..!!ύπέρ τού ΠΑΟ καί τά 2.

Σέ κάθε άλλη όμάδα,είτε σφύριζε είτε όχι,όλοι θά έλεγαν
τέτοια γίνονται...
ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...!!
Είμαι σίγουρος ότι ό Κωνσταντινέας σίγουρα έπηρεάστηκε
άπό τήν έκταση πού είχε πάρει τό ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ,
καί μαζί μέ τήν ύπερβολική βουτιά πού είδε καί τό ότι ή φάση
γινόταν στό 93ο λεπτό ,όλα μαζί τόν έκαναν νά πάρει αύτή τήν
άπόφαση......
πού γιά μένα ότι καί νά έκανε ήταν ΣΩΣΤΟ...!!
Δέν τιμωρείται γιά μία φάση πού κάποιοι τήν είδαν άλλιώς στό 93ο λεπτό.

ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ 50-50...!!!
Είδα όλο τό μάτς καί όντως έπαιξε φίφτυ-φίφτυ.

STOYBI
24/01/2012, 15:09
kai na thumisoume oti

Ο προεδρος του παναθηναικου λιγους μηνες μετα αλλα ελεγε...... :bigcry: :bigcry:

http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=135689&nt=108&lang=1

Τοτε ειχαν διορθωθει τα πραγματα....??? :lol:

( Ρε οποιος τους ξαναδωσει να φανε χορταρι με παγο θα γινει της "κακομοιρας " κανονιστε..)

:bigcry:

alexxxcbr
24/01/2012, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αλησμονητες επικες στιγμες...

http://www.youtube.com/watch?v=p8DkJsVchhE&feature=player_embedded#!

:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: Γαυροι.....

Sferopetadhn
24/01/2012, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Σφαίρο............

Πάνε καί διάβασε τί έγραψαν όλοι οί Άεκτσήδες έδώ μέσα μετά τόν τελικό.

Όλοι, δηλαδή εσύ κι ο Ιωσήφ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ!!!! Είπαμε είστε λίγοι, αλλά όχι κι έτσι... :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
24/01/2012, 15:18

egw den se prosvalw
:smokin: :lol:

kalgeorge
24/01/2012, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ο προεδρος του παναθηναικου λιγους μηνες μετα αλλα ελεγε...... :bigcry: :bigcry:

http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=135689&nt=108&lang=1

Τοτε ειχαν διορθωθει τα πραγματα....??? :lol:

( Ρε οποιος τους ξαναδωσει να φανε χορταρι με παγο θα γινει της "κακομοιρας " κανονιστε..)

:bigcry:

kwsta mazi sou..
mono pou emeis kseroume ti mas ginetai....auto pou mas serviroun den to trwme
eseis to katevazete amasito.
oti pei o proedros

kai fantasou oti OPOIOS kserei enan gauro....to idio tha sou pei

STOYBI
24/01/2012, 15:20

Σέ ότι άφορά τήν άπόφαση τού Κωνσταντινέα γιά τή φάση.....
Καί γώ νά ήμουν δέν θά έδινα τίποτε.
Όντως τό πέσιμο ήταν παραμύθι......
Ένα κράτημα άπό τά πολλά πού γίνονται σέ κάθε μάτς,
είδικά σέ κόρνερ καί στημμένα.
Στήν ΑΕΚ έχουμε 3-4 τέτοια κάθε βδομάδα.
Άλλά ή ΑΕΚ δέν είναι γαύρος.
2 παρόμοια είδα στήν Καλογρέζα μέ ΠΑΟ - Άτρόμητο άλλά
ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕ ΣΦΥΡΙΞΕ..!!ύπέρ τού ΠΑΟ καί τά 2.

Σέ κάθε άλλη όμάδα,είτε σφύριζε είτε όχι,όλοι θά έλεγαν
τέτοια γίνονται...
ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...!!
Είμαι σίγουρος ότι ό Κωνσταντινέας σίγουρα έπηρεάστηκε
άπό τήν έκταση πού είχε πάρει τό ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ,
καί μαζί μέ τήν ύπερβολική βουτιά πού είδε καί τό ότι ή φάση
γινόταν στό 93ο λεπτό ,όλα μαζί τόν έκαναν νά πάρει αύτή τήν
άπόφαση......
πού γιά μένα ότι καί νά έκανε ήταν ΣΩΣΤΟ...!!
Δέν τιμωρείται γιά μία φάση πού κάποιοι τήν είδαν άλλιώς στό 93ο λεπτό.

ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ 50-50...!!!
Είδα όλο τό μάτς καί όντως έπαιξε φίφτυ-φίφτυ.

Ρε τον κακομοιρη.... Τον Κωσταντινεα.......

http://www.youtube.com/watch?v=QasrCPd6Gpg

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
24/01/2012, 15:24
kwsta mazi sou..
mono pou emeis kseroume ti mas ginetai....auto pou mas serviroun den to trwme
eseis to katevazete amasito.
oti pei o proedros

kai fantasou oti OPOIOS kserei enan gauro....to idio tha sou pei

Exω να σου σερβιρω και ωμα αμασητα που εχετε καταπιει σαν τα λελεκια...... :)

Αλλα τι να λεμε πια... χαμενος κοπος..... !!!

kalgeorge
24/01/2012, 15:44
Exω να σου σερβιρω και ωμα αμασητα που εχετε καταπιει σαν τα λελεκια...... :)

Αλλα τι να λεμε πια... χαμενος κοπος..... !!!

exw auto pou sou lew einai oti an emas masaei xorto to 40%.....esas masaei to 99%

ontws xamenos kopos....den eiani prospathia na pisw egw esena i esy emena
:wave2:

irinia
24/01/2012, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ!!!! Είπαμε είστε λίγοι, αλλά όχι κι έτσι... :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ΠΑΛΙ ΦΑΟΥΛ ΕΙΣΑΙ...........

Οί πιό πολλοί πού γράφουν έδώ μέσα κατά καιρούς
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ....!!
Δέ θά πώ τά όνόματα τους,γιατί δέν δικαιούμαι.
Παόκια μόνο έσύ ,καί κάποιος άλλος .
Αύτόν τόν βλέπουμε μόνο όταν κερδίζει ό ΠΑΟΚ.
Κρίμα όμως ούτε μιά κουβέντα γιά τήν έπική πρόκριση σας
στό κύπελλο...??
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............ΠΕΣ ΚΑΤΙ....

Τουλάχιστον έμείς...........ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ καί λέμε τά σύκα ,σύκα...!!

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΚΙΑ..............όταν ή όμάδα μας σπρώχνεται
καί πάει ά...βα...βά......

Οί βάζελοι μπροστά σου είναι έρασιτέχνες.
Έφτασες πλέον στό έπίπεδο τού λιμανιού:rotflmao: :rotflmao:
Άλλά άπό κεί θά τή βρείς.......
Περιμένωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

kalgeorge
24/01/2012, 21:22
ekswteriki politiki apo Paok :beer: :beer:

245307

irinia
25/01/2012, 09:41
ΣΤΟΥΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ................

Ό έπόμενος πού θά πάει στό γαύρο άλά Τζιμπούρ
θά φύγει ....ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ....!!!

245324

iosif
25/01/2012, 09:57

δηλαδη σφερο ειμαστε διπλασιοι απο σας? διοτι μονο εσανα θυμαμαι για παοκι!:rotflmao:

STOYBI
25/01/2012, 11:12
ΣΤΟΥΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ................

Ό έπόμενος πού θά πάει στό γαύρο άλά Τζιμπούρ
θά φύγει ....ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ....!!!

Oτι πεις Σαββ.. εεεεε... Τερρενς... :look:

Sferopetadhn
25/01/2012, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
δηλαδη σφερο ειμαστε διπλασιοι απο σας? διοτι μονο εσανα θυμαμαι για παοκι!:rotflmao:

Βασικά είμαι ο μοναδικός που γράφει από Μαρούσι, άρα όλοι στο Μαρούσι είναι παοκάρες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τέρενς τί θέλεις να πω; Ναι το πέναλτι ήταν μούφα. Και τί έγινε τώρα; Πήρα ένα πέναλτι κι έγινα γάβρος; Αυτά που έχω περάσει δεν είναι λίγα, μη με τρελλαίνεις!

Στην Ελλάδα ζω (προς το παρόν) και έχουν δει τα ματάκια μου άλλα κι άλλα, σε αυτό θα κολλήσω; Προφανώς και επηρέασε την εξέλιξη, αλλά όσοι είδαν το ματς (και όχι μόνο παόκια) είπαν ότι η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Τώρα ΑΝ δεν το έδινε και ΑΝ ήταν 0-0 στο ημίχρονο και ΑΝ... δεν ξέρω μπορεί με ένα τσαφ να βάζατε γκολ. Τί να πω;

Ειλικρινά τώρα, μπορεί να διαφωνώ σε πολλά με την ομάδα σου και με αυτά που υποστηρίζετε ως οπαδοί, αλλά προφανώς και δε μου αρέσει αυτό που συμβαίνει με τους παίχτες κλπ. Προσωπικά προτιμώ να βγαίνω τέταρτος σε ένα καλό πρωτάθλημα, παρά πρώτος σε ένα ψόφιο. Γι' αυτό κι ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο τις ευρωπαϊκές πορείες, γιατί εκεί μετριέσαι -συνήθως- με καλές ομάδες, πάντως σίγουρα καλύτερες από το 90% των ελληνικών!

Πού παίζετε σήμερα είπαμε; :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

iosif
25/01/2012, 11:26
καλα δεν πηρατε ενα μουφα πεναλτι...

να θυμηθουμε το περσινο πεναλτι, το "φαουλ χερι"ντιοπ του 2ου γκολ...

να θυμηθουμε οτι ο αστερας φετος για την καρεκλα διακοπηκε εις βαρος του το παιχνιδι αλλα περσι ηγ φωτοβολιδα διεγραφε πορεια και ο σαχα πηγε και επεσε πανω της κλπ κλπ κλπ

το θεμα ειναι το εξης: συμπαθης ο παοκ, θα προτιμουσα εαν δεν επαιρνε η ΑΕΚ το τιτλο να κατεληγε σε αυτον αλλα αποτοτε που ανελαβε ο ζαγορ εχει γινει το καλο παιδι...τον σπρωχνουν φιλικα-απο ρεφερι εως τιμωριες- εως οτου βεβαια δεν θα απειλησει τον Ηγετη.

iosif
25/01/2012, 11:28
πουθενα δεν παιζουμε σημερα
χορτασαμε για φετος :rotflmao:

εσεις σαν μεγαλη ομαδα να βαλετε αστερια στη φανελα

οπως ο οσφπ και ο αρης

δυο παραπανω αστερια απο λαρισα

:sun:

STOYBI
25/01/2012, 11:30
Βασικά είμαι ο μοναδικός που γράφει από Μαρούσι, άρα όλοι στο Μαρούσι είναι παοκάρες!!!

Ρε τέρενς τί θέλεις να πω; Ναι το πέναλτι ήταν μούφα. Και τί έγινε τώρα; Πήρα ένα πέναλτι κι έγινα γάβρος; Αυτά που έχω περάσει δεν είναι λίγα, μη με τρελλαίνεις!

Στην Ελλάδα ζω (προς το παρόν) και έχουν δει τα ματάκια μου άλλα κι άλλα, σε αυτό θα κολλήσω; Προφανώς και επηρέασε την εξέλιξη, αλλά όσοι είδαν το ματς (και όχι μόνο παόκια) είπαν ότι η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Τώρα ΑΝ δεν το έδινε και ΑΝ ήταν 0-0 στο ημίχρονο και ΑΝ... δεν ξέρω μπορεί με ένα τσαφ να βάζατε γκολ. Τί να πω;

Ειλικρινά τώρα, μπορεί να διαφωνώ σε πολλά με την ομάδα σου και με αυτά που υποστηρίζετε ως οπαδοί, αλλά προφανώς και δε μου αρέσει αυτό που συμβαίνει με τους παίχτες κλπ. Προσωπικά προτιμώ να βγαίνω τέταρτος σε ένα καλό πρωτάθλημα, παρά πρώτος σε ένα ψόφιο. Γι' αυτό κι ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο τις ευρωπαϊκές πορείες, γιατί εκεί μετριέσαι -συνήθως- με καλές ομάδες, πάντως σίγουρα καλύτερες από το 90% των ελληνικών!

Πεστους τα Συντροφε......!!!! :a013:

:bigcry: :bigcry:

irinia
25/01/2012, 11:59

ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΠΤΩΜΑ......

Έμείς οί Άεκτσήδες ΝΑΙ τή θεωρούμε πτώμα,άλλά στό γήπεδο
Παόκι μου, ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΠΤΩΜΑΤΑ...!!

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.............
ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ............
Δύο μέρες μετά τό ξεβράκωμα άπό Βιερίνια, Κοντρέρας,
ότι καλύτερο διέθετε ό ΠΑΟΚ...!!
ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ....!!

Άν ή ΑΕΚ έκανε 2 εύκαιρίες στόν άγώνα..............
Ό ΠΑΟΚ σάν γηπεδούχος μέ τόσο κόσμο έκανε 3-4
Ε...........καί...??
Πέρσυ στό 0-0 στήν Καλογρέζα ΣΠΑΣΑΜΕ τά δοκάρια καί κάναμε
πάνω άπό 10 εύκαιρίες πού βρωμούσαν γκόλ...!!

Άπλά ένα ένδεικτικό σημείο γιά τό πόσο πτώμα ήταν ό καθένας μας.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ..............
ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΛΑΣ
ΑΕΚ 56%
ΠΑΟΚ 44%

Ξέρω παίξατε έξυπνα:rotflmao: :rotflmao:

Όπως άντιλαμβάνεσαι οί άπαιτήσεις τού καθενός μας άπό τήν όμάδα μας
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ,νά μήν τό πώ άλλιώς.
Άν έσύ είδες ψώφια ΑΕΚ στήν Τούμπα,
έγώ είδα ένα πτώμα πού τό έσπρωχναν άσύστολα...!!!
Δέν είναι τυχαίο νάρχονται Παόκια φίλοι μου καί νά μού λένε
ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕ.................Ο ΠΟΥΣΤΗΣ....!!!
Έδώ φίλε είναι Σαλόνικα..........
Φαίνεται πώς ό άέρας τής πρωτεύουσας...............σέ................ :lol:
ΚΡΙΜΑ............

Όταν σού δίνουν τή δυνατότητα νά διεκδικείς τίτλους χωρίς νά τό άξίζεις
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ................κι άν έχεις τσίπα καί κάτι άλλο
νά τό λές καί όχι νά κρύβεσαι ................

ΑΛΛΙΩΣ...............ΘΑ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΑ,

ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.....!!!

υγ. Καί Καράμπελα έχω,καί Λεονάρντο έχω, άλλά προβληματίζομαι
νά άφήσω έξω Φούντα καί Τσίτα...??

Sferopetadhn
25/01/2012, 13:24
Σου το λέω έτσι, σου το λέω αλλιώς και συνεχίζεις το ίδιο βιολί!

Ολόκληρο κύπελλο ρε σε δώσανε εν μέσω πολέμου και θα μιλήσεις σε μένα για πρόκριση; Έβαλες γκολ στον γάβρο ντριμπλάροντας πυρσό και θα με πείτε για τον Σάχα και για εύνοια του ΠΑΟΚ επειδή στην Τούμπα έτυχε να τον πετύχει; Δηλαδή ο δικός μας σημάδεψε τον παίχτη από 50-60 μέτρα κι ο δικός πρόσεχε και τον έριξε απλά στο χόρτο... ΘΕΕ ΜΟΥ!!! Μαλάκας όποιος το πέταξε εκατέρωθεν, αλλά εσείς έχετε πιαστεί από κει και λέτε τις ίδιες πίπες συνεχώς. Σάχα, Σάχα, Σάχα... ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΓΚΕΣ! Βγήκατε, είπαμε μαγκιά της ΑΕΚ που συνέχισε το παιχνίδι, αλλά δεν θα στήνουμε και κώλο για εξιλέωση. Προκειμένου μα μας τα κάνετε ζέπελιν ας μη βγαίνατε. Να δείρετε τους παίχτες σας, αλλά προς Θεού μη μας πρήζετε άλλο!!!

Τα σκατά που κυκλοφορούσαν στη σκεπαστή τα θυμάστε ή δεν υπήρξαν ποτέ; Θα με πείτε και για επίπεδα λαού και παπαριές. Όσο γάβρος είμαι, άλλο τόσο είσαι εσύ κι βάζελος και το σκουλήκι και όλοι. Τα "εμείς" κι "εσείς" είναι παπαριές για παιδάκια.

Νιώθετε τί λέτε ή σας έχει κάψει το μυαλό η μεγαλομανία περί περιούσιου και λοιπές μαλακίες; Ότι είμαστε, είστε κι όσο επιμένετε να λέτε τα ίδια και τα ίδια θα ακούτε κράξιμο. Γκρίνια, μίρλα και συνεχής απαξίωση όλων των "εχθρών", αλλά ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ είναι ιερό, ακόμη κι αν βρωμάει από χιλιόμετρα. Θα μιλήσετε εσείς ρε για ΠΑΟΚ με Γιδόπουλο, Τροχανά, Ψωμιάδη και λοιπά καϊνάρια; Ή τότε ήταν καθαροί και μετά χάλασαν;

Ψάχνετε δικαιολογίες για τα πάντα. Δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ, παράγκα ο ΠΑΟΚ και ευνοούμενος γιατί ήταν καθοριστικό! Δεν ακυρώνει γκολ οφσάιντ στον τελικό (το πρώτο!) υπέρ της ΑΕΚ, δάκτυλος για να αμαυρώσει την μεγαλειώδη κατάκτηση την οποία μάλιστα θεωρείτε και δεδομένη αφού ούτως ή άλλως η ΑΕΚ θα την πετύχαινε! Η κωλοτούμπα σε όλο της το μεγαλείο!

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να σας αντιμετωπίσω. Σας κάνω πλάκα, λέτε τα ίδια. Γράφω ψιλοσοβαρά, λέτε πάλι τα ίδια. Μήπως όντως ισχύει το "εμείς" κι "εσείς" αλλά για λάθος λόγους απ' αυτούς που νομίζετε;

Όπως λέει κι ο λαός "... είναι ανίκητη!"

Στην τελική αν δε γουστάρετε ΠΑΟΚ στο κύπελλο ξέρετε εσείς...

Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ

Άντε παρακαλέστε τώρα τον Λεονάρντο να μείνει κι αφήστε τον ΠΑΟΚ να "ξεβρακώνεται" μπας και περάσει τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ. Επίκειται μήπως κανένα νέο άρθρο 44; Κάτι θα ξέρετε και το παίζετε άπλες...

kalgeorge
25/01/2012, 14:06

Άντε παρακαλέστε τώρα τον Λεονάρντο να μείνει

ante re malaka (filika panta) abale pou les oti thes

OXI mono ton leonarto....alla kai ton karabela parakalesane na meinei axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxx

kai to pleon gelio prwtoselido.......leonarto e??? na!!
:bawl: :bawl: :bawl:

san na leei san tin skasame....sas deixame emeis xaxaxaxaxaxaxa

psaxame....glupsame.....parakalesame....pesame sta gonata.....kaname erano.......
alla kratisame KAI leonarto KAI KARABELA :a23: :a23:

na!!! sas deixame emeis

:bawl: :bawl:

iosif
25/01/2012, 14:21
Sferopetadhn: ..."θα με πείτε για τον Σάχα και για εύνοια του ΠΑΟΚ επειδή στην Τούμπα έτυχε να τον πετύχει; Δηλαδή ο δικός μας σημάδεψε τον παίχτη από 50-60 μέτρα κι ο δικός πρόσεχε και τον έριξε απλά στο χόρτο... ":a03: :a03:
εχεις δικιο. επρεπε να τιμωρηθει ο σαχα που δεν προσεχε. και βασικα επρεπε να δοθει και δευτερη ευκαιρεια στον καφρο. με την πρωτη ατυχησε.

Sferopetadhn:"Θα μιλήσετε εσείς ρε για ΠΑΟΚ με Γιδόπουλο, Τροχανά, Ψωμιάδη και λοιπά καϊνάρια; Ή τότε ήταν καθαροί και μετά χάλασαν;"

βρε μεγαλε

και τους τρεις ΕΜΕΙΣ τους διωξαμε!!!!!

kalgeorge: οπως σου εχω ξαναγραψει, για αυτο οπαδικη εφημεριδα ΑΕΚ δεν στεριωνει. με τετοιες παπαριες δεν αγοραζουμε.

εν αντιθεσει με κατι "σπορ του βορρα", "πρωταθλητες" , "γαυρους", "ντερμπι", "πρασινες ":rotflmao:

kalgeorge
25/01/2012, 14:26

εν αντιθεσει με κατι "σπορ του βορρα", "πρωταθλητες" , "γαυρους", "ντερμπι", "πρασινες ":rotflmao:

sumfwnw distixws....apisteuta zwa osoi agorazoun autes tis efimerides.....

kala tous gaurous tous eksairw :bawl:

i moni omada pagwsmiws.......pou fwnazei vrizei gia to proswnimio gauros........kai pige kai to ekane efimerida

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Sferopetadhn
25/01/2012, 14:52
Sferopetadhn: ..."θα με πείτε για τον Σάχα και για εύνοια του ΠΑΟΚ επειδή στην Τούμπα έτυχε να τον πετύχει; Δηλαδή ο δικός μας σημάδεψε τον παίχτη από 50-60 μέτρα κι ο δικός πρόσεχε και τον έριξε απλά στο χόρτο... ":a03: :a03:
εχεις δικιο. επρεπε να τιμωρηθει ο σαχα που δεν προσεχε. και βασικα επρεπε να δοθει και δευτερη ευκαιρεια στον καφρο. με την πρωτη ατυχησε.

Sferopetadhn:"Θα μιλήσετε εσείς ρε για ΠΑΟΚ με Γιδόπουλο, Τροχανά, Ψωμιάδη και λοιπά καϊνάρια; Ή τότε ήταν καθαροί και μετά χάλασαν;"

βρε μεγαλε

και τους τρεις ΕΜΕΙΣ τους διωξαμε!!!!!

Μην κάνεις τον χαζό, δεν είσαι!

Απλά λέω ότι με εκνευρίζει απίστευτα αυτό το προφίλ του διαφορετικού που, δεν ξέρω πώς, έχετε υιοθετήσει. Ότι σκατά κυκλοφορούν στην 4, κυκλοφορούν και στην 7, την 13, την 21 κοκ. Δε σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Το ότι ένας από την 4 πέταξε πυρσό και ΕΤΥΧΕ να πετύχει τον Σάχα, ενώ ο πυρσός που πέταξε ο δικός σας δεν πέτυχε κανέναν δε σημαίνει ότι ήταν λιγότερο εγκληματικό! Είναι σα να μου λες ότι αφού πέρασα με κόκκινο και δεν σκότωσα κανέναν δεν ήταν μαλακία.

Το ίδιο και με τους τέως προέδρους σας. Το ότι τους διώξατε δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει κάτι το διαφορετικό. Όπως είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σε εσάς και σε εμάς και παντού αλλού θα μπλέκουν λαμόγια.

Πραγματικά δεν ξέρω πώς να σας αντιμετωπίσω. Άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνετε κι άλλα λέτε. Δε λέω ότι αυτά που λέω εγώ είναι σωστά και πρέπει να συμφωνείτε, αλλά ειλικρινά ότι και να γράψω, χαβαλέ ή σοβαρό, εσείς λέτε πάλι τα δικά σας.

Ξεκολλάτε! Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες του πλανήτη. Έτυχε, μαζί με άλλες 3-4 ομάδες στην Ελλάδα να έχει περισσότερο κόσμο, αλλά αυτό δε λέει τίποτε. Για εσάς είναι κάτι το διαφορετικό, όπως για εμένα είναι ο ΠΑΟΚ, για τον στούμπι ο ΟΣΦΠ και για τον καλγιώργη ο ΠΑΟ. Για εμένα η ΑΕΚ δεν είναι τίποτε το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσπάθεια (ή εμμονή όπως θες πες το) να με (μας) πείσετε γι' αυτή την περίφημη "διαφορετικότητα" του να είσαι ΑΕΚ...

Αυτά τα ολίγα κι ελπίζω να πιάσεις τώρα το νόημα... :beer:

giuzer
25/01/2012, 15:18
...
Ξεκολλάτε! Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες του πλανήτη. Έτυχε, μαζί με άλλες 3-4 ομάδες στην Ελλάδα να έχει περισσότερο κόσμο, αλλά αυτό δε λέει τίποτε. Για εσάς είναι κάτι το διαφορετικό, όπως για εμένα είναι ο ΠΑΟΚ, για τον στούμπι ο ΟΣΦΠ και για τον καλγιώργη ο ΠΑΟ. Για εμένα η ΑΕΚ δεν είναι τίποτε το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω αυτή την προσπάθεια (ή εμμονή όπως θες πες το) να με (μας) πείσετε γι' αυτή την περίφημη "διαφορετικότητα" του να είσαι ΑΕΚ...
...

Υπάρχει διαφορά, μπορεί να μην υφίσταται σε τέτοια έκταση τώρα το 2012, αλλά υπάρχει διαφορά.
Όταν ήρθαν οι παππούδες μας από τις χαμένες πατρίδες υπήρχε τεράστια διαφορά.
Και αυτή τη διαφορετικότητα μου την μετέδωσε ο πατέρας μου, όταν με πήγαινε στη Φιλαδέλφεια,
όπως του την μετέφερε και ο παππούς μου μια γενιά νωρίτερα.
Τώρα αν εσύ ως δικέφαλος δεν το νιώθεις αυτό θα φταίει πως ο σύλλογος που υποστηρίζεις έχει απολέσει εδώ και πολλά χρόνια αυτή τη προσφυγική διαφορετικότητα που είχε ...
και απλά έχει γίνει γαύρος του βορρά.

Sferopetadhn
25/01/2012, 15:22
Να κι άλλος "διαφορετικός"...

Ρε όταν λέω ότι έχετε καεί...

Έτσι, έτσι. Επιβεβαιώστε με!

kalgeorge
25/01/2012, 15:25
Να κι άλλος "διαφορετικός"...

Ρε όταν λέω ότι έχετε καεί...

Έτσι, έτσι. Επιβεβαιώστε με!

http://www.youtube.com/watch?v=54p9S4-autk

Sferopetadhn
25/01/2012, 15:35
http://www.youtube.com/watch?v=54p9S4-autk

:rotflmao: είσαι μ@λ@κ@ς :bawl:

Ρε δε λέω, καλό να αγαπάς την ομάδα σου, να πιστεύεις, να πορώνεσαι, να παθιάζεσαι κλπ, αλλά αυτές οι θεωρίες μου κάνουν κάπως. Προφανώς όλες οι ομάδες από κάπου ξεκίνησαν και η καθεμιά ιδρύθηκε κάτω από καποιες συνθήκες και για διαφορετικούς λόγους. Πότε θα καταλάβουν ορισμένοι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει;

Σα να με λένε οι γάβροι ότι ο γάβρος, όπου έχουν μπλεχτεί όλοι οι εφοπλιστάδες, εκπροσωπεί τον φτωχό εργάτη του λιμανιού. Ρε δε γ@μιώμ@στε λέω γω!

kalgeorge
25/01/2012, 15:36
:rotflmao: είσαι μ@λ@κ@ς :bawl:

filika panta e??

:bawl:

STOYBI
25/01/2012, 15:40
Εμενα παντως ο παππους μου ( δηλωμενος βαζελος ) ξημερωβραδιαζοταν στο Ζωναρ στο συνταγμα εκεινη την εποχη με ολες τις μπουζουκοβιες....!!!

:sick:

Sferopetadhn
25/01/2012, 16:03
filika panta e??

Ξέχασα να το αναφέρω; Ω! Τη συγγνώμη μου!!! :D

kalgeorge
25/01/2012, 16:14
Ξέχασα να το αναφέρω; Ω! Τη συγγνώμη μου!!! :D

etsi.......gia na mi sou g@@@@ tipota karagiozi...
(sta plaisia tis eugenous amilas panta)
:lol:

el_hymador
25/01/2012, 16:41
http://www.gazzetta.gr/olubiakos/article/item/260360-me-pilavio-pane-enallax

Νικολακοπουλοπροβατοπουλος... ενας γαυρος που γνωριζει κατι απο συνταξη και γραμματικη και μπορει κουτσα - στραβα να αποδωσει ενα γραπτο κειμενο με νοημα...

Διαβαστε να κλ@σετε απο το γελιο... θεωρει υποπτο το οτι οι τιτλοι και τα κυπελλα εχουν μοιραστει κατα καποιον τροπο επι προεδριας Πιλαβιου... :lol: :lol: :lol:

Ε βαλε ενα Γκαγκατση βρε αδερφε να τα παιρνει ολα ο γαυρος!!!

kalgeorge
25/01/2012, 17:02

Νικολακοπουλοπροβατοπουλος...

kala re mlk....kathesai kai diavazeis nikolakovlaka?

el_hymador
25/01/2012, 17:09
kala re mlk....kathesai kai diavazeis nikolakovlaka?

Ναι ρε οταν ειμαι στα κατω μου μου φτιαχνει το κεφι! :wacko:

Sferopetadhn
25/01/2012, 18:18
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

Τί γκολ έφαγε ρε ο άλλος;;; ΧΑΧΑΧΧΑ Μου θέλει και κύπελλο! Α ρε Γλύκο. Πάει αυτός, κάηκε. Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ!

Και το πέναλτι μούφα ήταν.

Να! Τα λέω για να μη με λέτε κακό! :D

ΥΓ Τώρα είδα και το δεύτερο... ΡΕ ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕ!!!! No comments... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραπέμψω στην υπογραφή μου...

kalgeorge
25/01/2012, 18:22
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

Τί γκολ έφαγε ρε ο άλλος;;; ΧΑΧΑΧΧΑ Μου θέλει και κύπελλο! Α ρε Γλύκο. Πάει αυτός, κάηκε. Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ!

Και το πέναλτι μούφα ήταν.

Να! Τα λέω για να μη με λέτε κακό! :D

ΥΓ Τώρα είδα και το δεύτερο... ΡΕ ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕ!!!! No comments... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραπέμψω στην υπογραφή μου...

eisai adikos.
to vlepw to paixnidi.....to prwto ok....to deutero den ftaiei me tipota.
apisteuto plase...

kalgeorge
25/01/2012, 18:29
ps. o levadiakos me ton gauro ekatse kai exase.....kai dilwse eutharsws oti DEN ginetai na xtupaei tetoia paixnidia.......entos me ton gauro....

gai na ton doume kai me emas.....ektos :smokin:

kalgeorge
25/01/2012, 18:37
re paokia ti diaxirisi itas einai auti??
:lol: :lol:

tha tous deirete epidi sas perasan?

giuzer
25/01/2012, 19:02
...

:a01:

Sferopetadhn
25/01/2012, 19:22
re paokia ti diaxirisi itas einai auti??

tha tous deirete epidi sas perasan?

Βρήκαν την καλύτερη ευκαιρία κάποια μπουμπούκια για να προσπαθήσουν να περάσουν το δικό τους...

Γνωστά πράματα!

ΥΓ Για το δεύτερο γκολ απλά να σου πω ότι τον τερματοφύλακα τον θέλω να πιάνει τα δύσκολα. Τα εύκολα τα πιάνω κι εγώ. Σε λέω, πάει αυτός. Έκαψε τον εαυτό του...

Sferopetadhn
25/01/2012, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
:a01:

Γιατί ρε παίζατε κάπου και δεν το κατάλαβα;;;

:bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:

Ρε δεν πα να γαμηθούν. Εγώ και αύριο δεν θα έχω λεφτά για τη γαμημένη τη ΔΕΗ... Είναι και άρρωστοι η κυρά και τα μικρά, κοιμόμαστε 3-4 ώρες κάθε βράδυ... Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μόνο μην κάνει καμιά μαλακία σήμερα η Μπάρτσα και δεν περάσει και θα δέσει το γλυκό (φτου κακά με θυμίζει Γλύκο)...

kalgeorge
25/01/2012, 19:28
Βρήκαν την καλύτερη ευκαιρία κάποια μπουμπούκια για να προσπαθήσουν να περάσουν το δικό τους...

Γνωστά πράματα!

ΥΓ Για το δεύτερο γκολ απλά να σου πω ότι τον τερματοφύλακα τον θέλω να πιάνει τα δύσκολα. Τα εύκολα τα πιάνω κι εγώ. Σε λέω, πάει αυτός. Έκαψε τον εαυτό του...

mlk mi les oti na einai.....to deutero den pianotan.....

oso gia to kapsimo....ola einai thema diaxirisis...

des ton karnezi...meta to gol tis aekroulas.....
kai des twra

Sferopetadhn
25/01/2012, 19:34
mlk mi les oti na einai.....to deutero den pianotan.....

oso gia to kapsimo....ola einai thema diaxirisis...

des ton karnezi...meta to gol tis aekroulas.....
kai des twra

Τέλος πάντων, μπορεί και να είμαι αυστηρός... Πάντως δύσκολα θα επανέλθει. Νομίζω ότι δεν θα κάνει καλά αν δεν τον βάλει με την ΑΕΚ γιατί θα του κόψει τα πόδια. Βέβαια αν κι εκεί κάνει καμιά ανάλογη μαλακία... ε τότε adios!

kalgeorge
25/01/2012, 20:01
Τέλος πάντων, μπορεί και να είμαι αυστηρός... Πάντως δύσκολα θα επανέλθει. Νομίζω ότι δεν θα κάνει καλά αν δεν τον βάλει με την ΑΕΚ γιατί θα του κόψει τα πόδια. Βέβαια αν κι εκεί κάνει καμιά ανάλογη μαλακία... ε τότε adios!

na sou pw re giwrgo....mias ki egw den to exw me tin bala...
ti thesi paizei PALI o katsou simera??

olo t aberdeuw re gamwto.....

BLACKGAS
25/01/2012, 20:23
na sou pw re giwrgo...
Κώστα με λένε αλλά τεσπα

mias ki egw den to exw me tin bala... [/QUOTE]
Βάζελος είπαμε?

ti thesi paizei PALI o katsou simera?? [/QUOTE]
Ο Picatsou νομίζω ήταν στην κερκίδα και έβλεπε τη Μπάρτσα. Δες στο 0:30:

http://www.youtube.com/watch?v=WkqwKud_GBU&feature=player_embedded

olo t aberdeuw re gamwto.....[/QUOTE]

Ρώτα τον Τσάκα ή τον Γιαννακόλουλο (τον Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ) να σου πει. Καλά ξεμπερδέματα!

kalgeorge
25/01/2012, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Κώστα με λένε αλλά τεσπα

mias ki egw den to exw me tin bala...
Βάζελος είπαμε?

Ρώτα τον Τσάκα ή τον Γιαννακόλουλο (τον Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ) να σου πει. Καλά ξεμπερδέματα! [/QUOTE]

gia sou re lavila :wave2: :wave2:

g_m900
25/01/2012, 20:30
Κώστα με λένε αλλά τεσπα

Βάζελος είπαμε?

Ρώτα τον Τσάκα ή τον Γιαννακόλουλο (τον Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ) να σου πει. Καλά ξεμπερδέματα! [/QUOTE]

Ακυρος ειπαμε??

δεν πειραζει!

αυτο το -5 θελει καλο αντιψυκτικο και προς το παρον...γαυριστε!

δεν πειραζει λεμε !

προς το παρον αλλοι ειναι οι ανυπαρκτοι...κατα Πειραια μερια !

STOYBI
25/01/2012, 20:32

Βάζελος είπαμε? [/QUOTE]

BLACKGAS
25/01/2012, 20:34
gia sou re lavila :wave2: :wave2: [/B]

Καλησπέρα αιώνιε δευτεροτρίτε!

STOYBI
25/01/2012, 20:39
http://www.gazzetta.gr/olubiakos/article/item/260360-me-pilavio-pane-enallax

Νικολακοπουλοπροβατοπουλος... ενας γαυρος που γνωριζει κατι απο συνταξη και γραμματικη και μπορει κουτσα - στραβα να αποδωσει ενα γραπτο κειμενο με νοημα...

Διαβαστε να κλ@σετε απο το γελιο... θεωρει υποπτο το οτι οι τιτλοι και τα κυπελλα εχουν μοιραστει κατα καποιον τροπο επι προεδριας Πιλαβιου... :lol: :lol: :lol:

Ε βαλε ενα Γκαγκατση βρε αδερφε να τα παιρνει ολα ο γαυρος!!!

Τον Καρπετοπουλο ομως ολο στην απεξω τον εχεις...... :lol: :lol: :lol:

STOYBI
25/01/2012, 20:41
ΠΑΛΙ ΦΑΟΥΛ ΕΙΣΑΙ...........

Οί πιό πολλοί πού γράφουν έδώ μέσα κατά καιρούς
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ....!!
Δέ θά πώ τά όνόματα τους,γιατί δέν δικαιούμαι.
Παόκια μόνο έσύ ,καί κάποιος άλλος .
Αύτόν τόν βλέπουμε μόνο όταν κερδίζει ό ΠΑΟΚ.
Κρίμα όμως ούτε μιά κουβέντα γιά τήν έπική πρόκριση σας
στό κύπελλο...??
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............ΠΕΣ ΚΑΤΙ....

Τουλάχιστον έμείς...........ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ καί λέμε τά σύκα ,σύκα...!!

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΚΙΑ..............όταν ή όμάδα μας σπρώχνεται
καί πάει ά...βα...βά......

Οί βάζελοι μπροστά σου είναι έρασιτέχνες.
Έφτασες πλέον στό έπίπεδο τού λιμανιού:rotflmao: :rotflmao:
Άλλά άπό κεί θά τή βρείς.......
Περιμένωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Εσυ περμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. ................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalgeorge
25/01/2012, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900

Ακυρος ειπαμε??

min agxwnesai.....eipame....lavila

kalgeorge
25/01/2012, 20:48
Καλησπέρα αιώνιε δευτεροτρίτε!

gia sou lavila....ti leei o gauros simera???
ton diavases?

el_hymador
25/01/2012, 20:49
Tωρα με το +5 τι να περιμενουμε απο τον μεγα διδασκαλο του ηθους Βαγγελα;

Ξαναμανα αρχαιρεσιες στην ΚΕΔ: Τον ορισμο των διαιτητων αναλλαμβανει ο Τακης Τσουκαλας, ενω το πρεζακι με το οποιο συμπαρουσιαζαν την θρυλικη εκπομπη ηδη προπονειται και κανει αποχη απο τους μπαφους για να διαιτητευει ο ιδιος...

Εκλογες στην ΕΠΟ: Υποψηφιοι θα ειναι οι κκ Γκαγκατσης, Γκαγκατσης, Γκαγκτατσης, Γκαγκατσης, Γκαγκατσης και Γκαγκατσης, ενω αγνωστο παραμενει ακομη αν θα θεσει υποψηφιοτητα ο κος Γκαγκατσης. Στην περιπτωση αυτη θα προστεθει στη λιστα με τους υποψηφιους...

Επιστροφη του Σωκρατη Κοκκαλη: Θα αναλλαβει χρεη υπευθυνου τυπου και κατασκοπου (παλια μου τεχνη κοσκινο) για νεα ταλεντα...

Κλεισιμο ολων των αθλητικων εφημεριδων & παυση των τηλεοπτικων και ραδιοφωνικων αθλητικων εκπομπων. Η ενημερωση των φιλαθλων θα γινεται αποκλειστικα απο τις εφημεριδες πρωταθλητης και γαυρος (το φως ηταν πολυ light...) οι οποιες και θα συγχωνευτουν. Τηλεοπτικα, θα υπαρχει μονο το Sport TV ενω στο ραδιοφωνο μονο η τριπλετα Πανουτσος -Καρπετοπουλος και Νικολακοπουλος.

kalgeorge
25/01/2012, 20:51

.

mantepse kai poios akougetai gia na parei to alter

el_hymador
25/01/2012, 20:54
mantepse kai poios akougetai gia na parei to alter

ergazomenoialter.blogspot.com/gamietaiopaokaihleoforos

:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
25/01/2012, 20:55
ergazomenoialter.blogspot.com/gamietaiopaokaihleoforos

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

BLACKGAS
25/01/2012, 20:56
ton diavases?

Δεν τον διαβάζω. Τον μελετάω.
Ευθύμησε περισσότερο τώρα, γιατί με την μπάλα που παίζετε μόνο με κάτι τέτοια μπορεί να χαρείτε και μ΄αυτά μόνο μέχρι τον Μάρτη. Μετά .... ξέρεις...
:a25:

kalgeorge
25/01/2012, 20:57
Δεν τον διαβάζω. Τον μελετάω.
Ευθύμησε περισσότερο τώρα, γιατί με την μπάλα που παίζετε μόνο με κάτι τέτοια μπορεί να χαρείτε και μ΄αυτά μόνο μέχρι τον Μάρτη. Μετά .... ξέρεις...
:a25:

etsi etsi epivevaiwse me

BLACKGAS
25/01/2012, 21:00

Ξαναμανα αρχαιρεσιες στην ΚΕΔ: Τον ορισμο των διαιτητων αναλλαμβανει ο Τακης Τσουκαλας, ενω το πρεζακι με το οποιο συμπαρουσιαζαν την θρυλικη εκπομπη ηδη προπονειται και κανει αποχη απο τους μπαφους για να διαιτητευει ο ιδιος...

Εκλογες στην ΕΠΟ: Υποψηφιοι θα ειναι οι κκ Γκαγκατσης, Γκαγκατσης, Γκαγκτατσης, Γκαγκατσης, Γκαγκατσης και Γκαγκατσης, ενω αγνωστο παραμενει ακομη αν θα θεσει υποψηφιοτητα ο κος Γκαγκατσης. Στην περιπτωση αυτη θα προστεθει στη λιστα με τους υποψηφιους...

Επιστροφη του Σωκρατη Κοκκαλη: Θα αναλλαβει χρεη υπευθυνου τυπου και κατασκοπου (παλια μου τεχνη κοσκινο) για νεα ταλεντα...

Κλεισιμο ολων των αθλητικων εφημεριδων & παυση των τηλεοπτικων και ραδιοφωνικων αθλητικων εκπομπων. Η ενημερωση των φιλαθλων θα γινεται αποκλειστικα απο τις εφημεριδες πρωταθλητης και γαυρος (το φως ηταν πολυ light...) οι οποιες και θα συγχωνευτουν. Τηλεοπτικα, θα υπαρχει μονο το Sport TV ενω στο ραδιοφωνο μονο η τριπλετα Πανουτσος -Καρπετοπουλος και Νικολακοπουλος.

http://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

BLACKGAS
25/01/2012, 21:01
etsi etsi epivevaiwse me

Σως να βάλω ή το συνηθήσατε και γλυστράει σκέτο?
:smokin:

kalgeorge
25/01/2012, 21:05
Σως να βάλω ή το συνηθήσατε και γλυστράει σκέτο?
:smokin:

kanei kruo sto -5? :a021:

BLACKGAS
25/01/2012, 21:13
kanei kruo sto -5? :a021:

Όταν είσαι για κανα-δυο βδομάδες δεν σε πειράζει. Φοράς μπουφανάκι με επένδυση, κανά καλό γαντάκι και παλεύεται.

Όταν ζεις όλη την τελευταία 15ετία σε τέτοιες θερμοκρασίες μάλλον για εσκιμώος το πηγαίνεις, εκτός αν γουστάρεις νότιο πόλο οπότε και ψάχνεις την ιδανική πιγκουίνα για να βγει το πρώτο πράσινο λαγοπιγκοϋινάκι.

ΥΓ Αν δεν το πιστεύεις το γράφει και το ντερμπυ.

kalgeorge
25/01/2012, 21:16
Όταν είσαι για κανα-δυο βδομάδες δεν σε πειράζει. Φοράς μπουφανάκι με επένδυση, κανά καλό γαντάκι και παλεύεται.

Όταν ζεις όλη την τελευταία 15ετία σε τέτοιες θερμοκρασίες μάλλον για εσκιμώος το πηγαίνεις, εκτός αν γουστάρεις νότιο πόλο οπότε και ψάχνεις την ιδανική πιγκουίνα για να βγει το πρώτο πράσινο λαγοπιγκοϋινάκι.

ΥΓ Αν δεν το πιστεύεις το γράφει και το ντερμπυ.

kala ekanes tosi wra re file na ksefiliseis ton gauro na vreis apantisi?????
kai eipes kai kotsanoula.....

asto, aurio , me to kainourio fullo
bas kai vreis kati kalutero......

ps. i teleutaia fora pou agorasa efimerida itna to prwto fullo tis sportime, antitheta me kapoious pou dilwnoun anagnwstes gaurikwn

BLACKGAS
25/01/2012, 21:26
kala ekanes tosi wra re file na ksefiliseis ton gauro na vreis apantisi?????
kai eipes kai kotsanoula.....

asto, aurio , me to kainourio fullo
bas kai vreis kati kalutero......

Ο ''πρωταθλητής" το έγραφε. Θα ψάξω το ¨γαύρο" αύριο να βρω το καλύτερο για να το γράψω και να μην λεω "κοτσανούλες".
Ο καλύτερος πελάτης είστε να σας χαλάσουμε χατήρι?
Καληνύχτα.

kalgeorge
25/01/2012, 21:27
Ο ''πρωταθλητής" το έγραφε. Θα ψάξω το ¨γαύρο" αύριο να βρω το καλύτερο για να το γράψω και να μην λεω "κοτσανούλες".
Ο καλύτερος πελάτης είστε να σας χαλάσουμε χατήρι?
Καληνύχτα.

gia sou lavila :wave2:

kalgeorge
25/01/2012, 22:23
re seis paiktarades......

ekei stin ispania....pou einai abaloi.....
vlepw to paixnidi kai oloi....pidane....san.....PIGOUINOI!!!

giati re seis???

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

245406

la_villa
25/01/2012, 22:24
Κώστα με λένε αλλά τεσπα

Βάζελος είπαμε?
[/QUOTE]

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βρε εσείς έχετε τρελή όρεξη για κατάντια....

irinia
25/01/2012, 22:26
Εσυ περμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. ................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ...................

Τέτοιο πράμμα δέν τό περίμενα.....
Καί τώρα τί γίνεται...??
ΚΡΑΜΕΡ...............έναντίον ΚΡΑΜΕΡ...??

Ά..... ξέχασα ,ύπάρχει όρος στό συμβόλαιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
ton diavases?

πιωμένο είσαι???:confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε απορώ τι ψάχνεται μ το φετινό ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ πρωτάθλημα...ας το χάριζαν εξαρχης να μην παιδευόμαστε.

kalgeorge
re seis paiktarades......

periergo....

to idio kanoun kai oi amintikoi tis inter stin napoli.......

kai oi rwmaioi extes...

oloi abaloi re gamwto

irinia
26/01/2012, 00:35
ΡΕ ΣΦΑΙΡΟ...............Τ'ΌΜΟΛΟΓΩ

Έπεσα έξω ,λάθος σενάριο δέν τό περίμενα.
Καί τώρα...??
Τί γίνεται..??

ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...??

Αύτά είναι ρεκόρ άκατάρριπτα.......

ΚΑΙ OFF-SIDE................καί ά.....βά......βά.........πέναλτυ ....!!
ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ....!!
ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ πού λένε...!!!

Πάρε τή γλύκα κι έλα......................ΚΥΡΙΑΚΗ
σέ περιμένω,άσε τό Στούμπι νά λέει....
κι ό Γεωργέας............ΧΑΦ.
Άγοράστηκε καί γιαυτό,
καί άφού μάς έφυγαν 5-6 χάφ,μέχρι καί Ό Ρίκκα έπαιξε
βγάλαμε τήν έπένδυση...!!
Πάντως έχω δεί καί τό Γκούμα σέντερ-φόρ μιά καί τό κατείχε τό θέμα.
Νομίζω πώς είχε άποκτηθεί καί γιαυτό.....!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....??
ΠΑΛΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ.......???

iosif
26/01/2012, 08:58
παοκ-ατρομητος 1-2:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ παλι μουφα πεναλτι ρε παιδια? αλλιως δεν μπαινει γκολ??

πλακα πλακα στεναχωρηθηκα διοτι ναι μεν ο ατρομητος εχει καλη ομαδα αλλα ο δωνης ειναι ασυμπαθηστος

irinia
26/01/2012, 09:59
παοκ-ατρομητος 1-2:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ παλι μουφα πεναλτι ρε παιδια? αλλιως δεν μπαινει γκολ??

πλακα πλακα στεναχωρηθηκα διοτι ναι μεν ο ατρομητος εχει καλη ομαδα αλλα ο δωνης ειναι ασυμπαθηστος

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ..............

ΟΦΣΑΙΝΤ...........παρακαλώ...!!

STOYBI
26/01/2012, 11:34
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ..............

ΟΦΣΑΙΝΤ...........παρακαλώ...!!

Δολος.....

Η λαθος του διαιτητη......???

( Τελικα ο ποιο δικαιος ειναι Κωσταντινεας ρε φουστη μου...) :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
26/01/2012, 12:41

Πάντως έχω δεί καί τό Γκούμα σέντερ-φόρ μιά καί τό κατείχε τό θέμα.
Νομίζω πώς είχε άποκτηθεί καί γιαυτό.....!!!

:

πάμε γέρο.....έειιιι.....ώωωωωωωωωωωππππππππ

και προσοχη στα κοκκαλα με τις κωλοτουμπες
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

οι πιγκουίνοι παιζουν μπαλα??? :bawl: :bawl: :bawl:

α και που σαι αμπαλε.....ο γκουμας δεν αποκτηθηκε απο καμμία ομάδα...
απο ακαδημίες ξεκίνησε....σεντερ φορ.
μαζι παιζαμε.

kalgeorge
26/01/2012, 13:23
αααααααααααααααααααααχχαχααχαχχαχαχαχαχχχαχαχχχχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ
αχαχχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=43523

irinia
26/01/2012, 14:34
Δολος.....

Η λαθος του διαιτητη......???

( Τελικα ο ποιο δικαιος ειναι Κωσταντινεας ρε φουστη μου...) :lol: :lol: :lol:

ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ............

Όλα άνθρώπινα λάθη είναι...??
Όταν σέ σπρώχνουν ,διακοπή μέ Άστέρα γιά μιά καρέκλα,
όταν στήν Τούμπα χρειάζεσαι πυροσβεστική καί ΜΑΤ,
ΑΕΚ...............μούχα , Άτρόμητο ξανά μουχά,........γιά νά πάς τελικό
τί σχέση έχει μέ τόν ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ....??

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ...........

Χθές στό Καραισκάκη στό 5ο λεπτό πώς τό είδες τό
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ..?? ΧΙ ΧΙ ΧΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
26/01/2012, 15:07
το "πάμε παικταρά μου" δηλ. πως το ερμηνεύεις????

απλά απο περιέργεια...δεν περιμένω κάτι που να απαιτεί βασικη λογική

irinia
26/01/2012, 15:07
πάμε γέρο.....έειιιι.....ώωωωωωωωωωωππππππππ

και προσοχη στα κοκκαλα με τις κωλοτουμπες

οι πιγκουίνοι παιζουν μπαλα??? :bawl: :bawl: :bawl:

α και που σαι αμπαλε.....ο γκουμας δεν αποκτηθηκε απο καμμία ομάδα...
απο ακαδημίες ξεκίνησε....σεντερ φορ.
μαζι παιζαμε.

ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ...........ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ

Ξέρεις τί μού κάνει έντύπωση σέ σένα τόσα χρόνια έδώ μέσα..??
Πού ποτέ δέν σέ είδα νά πείς σέ κάποιον έστω μία φορά ότι έχει δίκαιο.
Πάντα τά ξέρεις όλα,πάντα μπλαζέ στυλάκι.............
ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Μού έκανε έντύπωση πού στίς γιορτές όλοι είχαν νά πούν κάτι.....,
ΕΣΥ....?? μούγκα....
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..............μόνο χολή βγάζεις.
Ούτε μέ τ΄'άντερα σου δέν θά τά έχεις καλά.......
Δέν έχει νόημα νά σού άπαντήσω ,άπλά θά σού πώ ότι
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ...............ΕΓΩ ΓΥΡΙΖΑ
Καί φυσικά αύτό δέν έχει νά κάνει μέ τή διαφορά ήλικίας,
άλλά μέ τίς έμπειρίες ζωής......
Πιό λιανά δέν μπορώ νά τό πώ ,θά μάς τό ξανακλείσει
ό ΚΑΠΤΕΝ.....!!!

ΑΚΟΥ ΓΝΩΣΤΗ................

Μιά καί είσαι καί ΠΟΛΥ γνώστης,
καί όπως μάς είπες ήσασταν καί στίς άκαδημίες μαζί:lol:
ΘΑ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ...............ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,
ό ΓΚΟΥΜΑΣ έννοώ άν μιλάμε γιά τον ίδιο............
ΟΤΙ.............
ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΣΑΣ
ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ....!!!

Παιδικό , έφηβικό καί νέων ήσασταν μαζί στόν ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ...??

ΥΠΟΘΕΤΩ.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
26/01/2012, 15:08
ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ............

Όλα άνθρώπινα λάθη είναι...??

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ...........

Χθές στό Καραισκάκη στό 5ο λεπτό πώς τό είδες τό
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ..?? ΧΙ ΧΙ ΧΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με μπερδεψες τωρα..... :uplate:

Εγω για τις χθεσινες δυο φασεις που αναφερες παραπανω ρωτησα....!!!

Δεν τον ειδα τον χθεσινο αγωνα στο καραισκακη αλλα....

Ασφαλως και ηταν ανθρωπινο λαθος....!!! :D

kalgeorge
26/01/2012, 15:09

.
Πάντα τά ξέρεις όλα,πάντα μπλαζέ στυλάκι.............
:

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ

ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧ
ξεφτιλισμενε χααχαχαχαχαχχαχαχαχχχχααχαχαχχαχ

http://www.youtube.com/watch?v=5F3O44GCGlA

irinia
26/01/2012, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το "πάμε παικταρά μου" δηλ. πως το ερμηνεύεις????

απλά απο περιέργεια...δεν περιμένω κάτι που να απαιτεί βασικη λογική

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΑΚΙ...!!

Τότε θά έλεγα ότι ό διαιτητής φέρεται φιλικά γιά νά κερδίσει τόν παίκτη ,
νά παίξει έντιμα, νά μή τού δημιουργήσει πειθαρχικό πρόβλημα κ.λ.π....
Δέν ένοχλεί τό ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ.
Ένοχλεί πού μονόπατα όλα γίνονται άπό λιμάνι μεριά....!!!
Αύτή ήταν μιά σοβαρή άπάντηση...........ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΜΜΑ έδώ μέσα....

Sferopetadhn
26/01/2012, 15:12

Και για την καρέκλα στην πλάτη του επόπτη ή ότι αυτός δεν μπορούσε (ή έλεγε ότι δεν μπορούσε) να παίξει ο ΠΑΟΚ έφταιγε; Μιλάμε για πλήρη παράνοια! Σε πείραξε το καυσαέριο...

ΥΓ1 Τελικά η λέξη είναι μούχα ή μουχά;
ΥΓ2 Οι θεωρίες συνωμοσίας πήγαν περίπατο. Ένα συγγνώμη και καθάρισες. Ρε μπας και είσαι πολιτικός;

kalgeorge
26/01/2012, 15:13

ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΣΑΣ
ΣΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ....!!!

που εισαι αμπαλε .... απο το 94 που ημουν εγω στον παναθηναικο....ο γκουμας ηταν ΗΔΗ εκει...η ομαδα του ηταν ακαδημιες!!
ουτε καν ερασιστεχνικο....ειχαμε προπονητη τον ζαετς....

ασε.....
πηγαινε στο καφενειο να στα πουν οι φιλοι σου που σου λενε οτι εχεις δικιο για να μη σε στενοχωρουν............που εσυ ¨¨γυρναγες"" κιολας :bawl: :bawl: :bawl:

ρε ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ Η ΟΧΙ????

kalgeorge
26/01/2012, 15:15
Και για την καρέκλα στην πλάτη του επόπτη ή ότι αυτός δεν μπορούσε (ή έλεγε ότι δεν μπορούσε) να παίξει ο ΠΑΟΚ έφταιγε; Μιλάμε για πλήρη παράνοια! Σε πείραξε το καυσαέριο...

ΥΓ2 Οι θεωρίες συνωμοσίας πήγαν περίπατο. Ένα συγγνώμη και καθάρισες. Ρε μπας και είσαι πολιτικός;

μην τον δυσκολευεις ρε....οταν εσυ πηγαινες αυτος ερχοταν :bawl: :bawl: :bawl:

πως το ειχε πει το αλλο ρε συ.....επειδη εσυ μενεις μαρουσι ξερεις περισσοτερα???
:bawl: :bawl:
θυμισε μου :bawl:

la_villa
26/01/2012, 17:45
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΑΚΙ...!!

οπότε απο αυτό που λες καταλαβαίνω ότι γνωρίζεις ΑΝ και ΤΙ λένε οι διαιτητές με τους παίκτες ΚΑΘΕ στιγμή.....

τι να πω....αν έχεις καταφέρει τέτοιο πράγμα....

υ.γ αν και αφού ξέρεις απο γήπεδα δεν δικαιολογήσε να μην γνωρίζεις πως μιλάνε μερικοί διαιτητές με τους παίκτες....απο το ΠΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ...μέχρι το ΣΗΚΩ ΨΟΦΙΜΙ σ μικρότερες κατηγορίες....
ούτε το πρώτο σημαίνει κάτι ιδιαίτερο ούτε το δεύτερο.

Αμα έχετε φτάσει να διαστρεβλώνετε και την παραμικρή ανθρώπινη λεπτομέρεια που γινεται ΣΥΧΝΑ στα γήπεδα ένα έχω να πω...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ

irinia
26/01/2012, 19:25

ΡΕ ΦΙΛΕ...........ΕΥΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ...??

Στήν Τούμπα πήρε φωτιά ό Σάχα καί δέν έγινε τίποτε.
Έπεσε κυνηγητό τών παικτών τίποτε.
Έχουν τραυματιστεί άπειρες φορές βοηθοί,
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...!!!
Στόν Άστέρα έφυγε μιά καρέκλα όντως άδίκημα
σοβαρό γιά διακοπή καί ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ...!!
Στήν Τούμπα πότε διακόπηκε μάτς..??
Αύτό δέν είναι εύννοια...??

Άπαντώ καί γιά τή θεωρία.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ....

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...??
ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.............
ΕΞΩ ΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...??
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ....!!!

Τώρα θά ξενερώσουν καί οί ίδιοι.......
Ό πιό σοβαρός τους άντίπαλος είναι ό Πανιώνιος στό δρόμο
γιά τόν τελικό......:rotflmao:
Μιά όμάδα πού πέρσυ πήγαινε μέ χίλια γιά Β' Έθνική
καί τήν έσωσαν δίνοντας 3-4 παίκτες καί προπονητή...!!!
Ό δέ πιθανός άντίπαλος τους στόν τελικό θάναι μιά όμάδα
πού σώθηκε πέρσυ χάρις στό τρίποντο τής προτελευταίας
άγωνιστικής ,τής όποίας άγόρασε ότι καλύτερο είχε
καί τής τό δάνεισε....!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...??
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ...??
Καί θά πεί βάλτους...??

ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΟΚ................ΜΕ ΧΙΛΙΑ....!!!!

Άλλά έσείς είστε τόσο χάλια, πού δέν πάτε ούτε μέ κοράκια...!!!

Έπεσα έξω...........όμολογώ

Ή μπάλλα είπαμε ,είναι πόρνη.

irinia
26/01/2012, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
οπότε απο αυτό που λες καταλαβαίνω ότι γνωρίζεις ΑΝ και ΤΙ λένε οι διαιτητές με τους παίκτες ΚΑΘΕ στιγμή.....

τι να πω....αν έχεις καταφέρει τέτοιο πράγμα....

υ.γ αν και αφού ξέρεις απο γήπεδα δεν δικαιολογήσε να μην γνωρίζεις πως μιλάνε μερικοί διαιτητές με τους παίκτες....απο το ΠΑΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ...μέχρι το ΣΗΚΩ ΨΟΦΙΜΙ σ μικρότερες κατηγορίες....
ούτε το πρώτο σημαίνει κάτι ιδιαίτερο ούτε το δεύτερο.

Αμα έχετε φτάσει να διαστρεβλώνετε και την παραμικρή ανθρώπινη λεπτομέρεια που γινεται ΣΥΧΝΑ στα γήπεδα ένα έχω να πω...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ..............ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

Ένόχλησε όμως τό ΜΟΝΟΚΟΥΚΚΙ ΓΑΥΡΟ...........
Μήν τό ξαναγράψω.....
Πήραμε καί κάναμε σημαία τήν έκφραση αύτή,
ΟΧΙ διότι ήταν κάτι φοβερό,............
άλλά μετά άπό 15 χρόνια πήδημα,κάτι τέτοια
άποτελούν κερασάκι στήν τούρτα....!!!!
Δέν μπορώ νά τό γράψω πιό άπλά.

irinia
26/01/2012, 20:14
που εισαι αμπαλε .... απο το 94 που ημουν εγω στον παναθηναικο....ο γκουμας ηταν ΗΔΗ εκει...η ομαδα του ηταν ακαδημιες!!
ουτε καν ερασιστεχνικο....ειχαμε προπονητη τον ζαετς....

ασε.....
πηγαινε στο καφενειο να στα πουν οι φιλοι σου που σου λενε οτι εχεις δικιο για να μη σε στενοχωρουν............που εσυ ¨¨γυρναγες"" κιολας :bawl: :bawl: :bawl:

ρε ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ Η ΟΧΙ????

ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ..................ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

Ό Γκούμας πήγε όντως στό τέλος τής άγωνιστικής περιόδου τού 94 στόν ΠΑΟ
μέ μεταγραφή καί ΗΤΑΝ 20 ΕΤΩΝ....!!!
Δέν προερχόταν άπό καμμιά ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ,

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ.....!!!

Έπαιξε γιά πρώτη φορά στόν ΠΑΟ τό 95 τήν άνοιξη σέ έπίσημο παιχνίδι,
δηλαδή στά 21 του....!!!

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ............ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 20....??

έ ...... :lol: :lol: :lol:

Τελικά όταν δέν είναι κολλημένο τό χέρι έχουμε πέναλτυ....??
Αύτό έξακολουθείς άτυχώς νά ίσχυρίζεσαι...??
Καί ότι πρέπει οί άμυνόμενοι παίκτες όταν μπαίνουν στήν περιοχή
νά τραβάνε καί νά δένουν τά χέρια πίσω στήν πλάτη..??
Έτσι γιά νά τό κλείσουμε τό θέμα μέ τούς πιγκουίνους.......
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΟΤΙ............ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ
ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΆ ΔΕΣΕΙ
Ή ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ.....!!
Τό γιατί τό κάνουν κάποιοι παίκτες δέν άποτελεί κανονισμό...!!
Έχω δεί βλάκα τερματοφύλακα νά βουτάει σέ έμμεσο φάουλ
πού χτυπήθηκε κατευθείαν χωρίς πάσσα.
Άκούμπησε καί τό γκόλ έγραψε,έ καί...??
Ό κανονισμός άλλα λέει.
Ή συμπεριφορά τών παικτών στό γήπεδο ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ούτε καί άπόδειξη στήν κοτσάνα
πού ύποστηρίζεις έδώ καί τρία χρόνια.
Σέ διαψεύδουν κάθε Κυριακή τά άπειρα χέρια στήν περιοχή,όπου τό χέρι
άκολουθεί τή φυσική του θέση άνάλογα μέ τήν κίνηση τού σώματος
χωρίς ό παίκτης πού κάνει τάκλιν γιά παράδειγμα νά είναι ύποχρεωμένος
νά τά δέσει πίσω,διότι έτσι δέ γίνεται τάκλιν ούτε μπάλλα παίζεται.
Ό κόραξ έξάλλου γιαυτό είναι έκεί,γιά νά δεί άν ύπάρχει πρόθεση
ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ
ΒΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ........................ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ,
ΕΙΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ....!!!

Τό άν θά διαγνώσει πρόθεση τό κοράκι δέν έχει νά κάνει μέ αύτό.
Έχω δεί δεμένα χέρια πίσω καί νά άνοίγει πονηρά ό άγκώνας...ΠΕΝΑΛΤΥ άν βρεί.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΥΣΙΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ....!!

Κάθε Κυριακή γίνονται άπειρες τέτοιες φάσεις......
Ρώτα καί τό φίλο σου τό ρέφερυ,μπορεί νά άναθεώρησε άποψη
σέ κάποιο καινούργιο σεμινάριο.

Έννοείται ότι όλα αύτά δέ μπήκα στόν κόπο νά τά γράψω γιά σένα,
έσύ είσαι ύπεράνω τά ξέρεις όλα,άλλά γιά αύτούς πού πράγματι
θέλουν νά μαθαίνουν.
Όπως σεμνά μαθαίνουν όλοι οί άνθρωποι μέχρι νά πεθάνουν.
Έσύ άπλά είσαι ή άφορμή,άν δέν ήσουν ίσως βαριόμουν.
ΚΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ
ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..............ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ..

Νομίζω πώς ήμουνα σαφής φίλοι τού φόρουμ,
σέ ότι έχει νά κάνει μέ τό χέρι στήν περιοχή
καί τό άν είναι παράβαση καί πότε......

:)

kalgeorge
26/01/2012, 20:47
ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ..................ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

:)

kakomoiri esy ksereis auta pou ksereis....giati auta DIAVAZEIS STO WIKIPEDIA :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

AΜΠΑΛΕ!!!

εγω ξερω αυτα που ξερω...γιατι επαιζα μαζι του ....το 93!!!!!!!!
τωρα πως πηγε και με ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ειανι αλλο θεμα :bawl: :bawl: :bawl:
δεν ακουγα ....μιλαγες????
δεν σε ακουω ρε αν μπορεις ΜΗΝ μιλας και κολοτουμπιαζεις μαζι.

δεν ακουγεσαι
http://www.youtube.com/watch?v=JYMvKagyRKw

kalgeorge
26/01/2012, 20:48
α και που σαι.....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν εκατσα να διαβασω αλλο ενα παραληρημα-σεντονι σου....

απλα το λεω...για να μην πεις πιο μετα....οτι δεν απαντησα σε κατι....

υιοθετώ την τακτική όλων πλεον εδω μεσα.....ετσι με συμβουλευσαν.....

απλα σε αγνοω

kalgeorge
26/01/2012, 20:50
ερωτηση σε αυτο που ειχα ποσταρει πιο πριν.....

ειδε κανεις το λιβερπουλ μαντσεστερ?

γιατι αραγε εδωσε πεναλτυ υπερ της λιβερπουλ???
οποιος το βρει...κερδιζει δωρεαν μαθηματα ποδοσφαιρου απο τον ξεμωραμενο κολοτουμπα
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
26/01/2012, 20:51
ΡΕ ΣΦΑΙΡΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???

γιατι αποχωρησε ο ζαγο?

irinia
26/01/2012, 23:11
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ................ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Όλοι παντού έκραξαν γιά αύτό τό άνύπαρκτο πέναλτυ.
Έξακολουθείς νά φέρνεις γιά παράδειγμα άστείες διαιτητικές άποφάσεις.
Ένα πέναλτυ γιά τό όποίο κράζει όλη ή Άγγλία πού ήταν ό όρισμός
τού άκούσιου χεριού..??
Κάνει τάκλιν στή μπάλλα και ή μπάλλα άπό καραμπόλα βρίσκει μετά χέρι...??
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΙΟΥ......!!!
Άλλο τί σφύριξε τό κοράκι ,άλλο ό κανονισμός,είσαι σέ σύγχιση.
Είπαμε τόν κανονισμό δέν τόν όρίζουν οί παίκτες
μέ τίς ένέργειες τους ούτε καί οί πιθανές λανθασμένες
διαιτητικές άποφάσεις.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ
ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΡΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ....!!
Μά δέν άκούς κάθε Κυριακή βράδυ πού δείχνουν τίς φάσεις μέ τά τόσα χέρια
μέσα στήν περιοχή.
Στήν Αύστρία π.χ. ό Μπουγαίδης σχεδόν άγκαλιά πήρε τή μπάλλα στό 1-3 τής ΑΕΚ
άλλά ό διαιτητής έφαρμόζοντας πολύ σωστά τόν κανονισμό είπε παίζετε βλέποντας
ότι δέν ύπάρχει πρόθεση.
Είμαι σίγουρος ότι τήν Κυριακή τό βράδυ θά δείξει πάλι παρόμοιες φάσεις.
Έννοείται ότι ή κουβέντα γιά τόν Γκούμα δέν είχε σκοπό νά δείξει πότε πήγε
ό άνθρωπος στόν ΠΑΟ ούτε ότι όταν λέμε ότι αύτός ξεκίνησε στίς άκαδημίες
τής όμάδας ΗΡΘΕ ΣΤΑ 20 ΤΟΥ, διότι τότε κάποιοι Παπασταθόπουλοι,Νίνηδες,
Πιπίνοι ,Μανωλάδες,Φετφατζίδηδες κ.λ.π....πού στά 17-18 τους ήταν ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΙ
θά έπρεπε νά περιμένουν 5-6 χρόνια γιά νά παίξουν.....:lol:
Άκαδημία σημαίνει 10 χρονών ,άντε 12,άντε μεταγραφή 15.
Στά 20...???????????????????
Όποιος έχει άποψη τήν καταθέτει......
Θά ήταν πολύ εύκολο γιά μένα νά κατέβω σκαλί καί νά άρχίσω τό ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ,
όπως έκφράζεσαι δηλαδή.....
Τό δύσκολο άπ'ότι φαίνεται είναι τό νά έχεις άποψη μέ έπιχειρήματα....
Άπό τότε πού κατεβήκαμε άπό τά δέντρα έμείς οί άνθρωποι έχουμε λόγο
καί άρθρωση,σκέψη καί λογισμό....
ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...........ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ............ΚΡΑΥΓΕΣ............ΒΡΙΣΙΕΣ. .....ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ......κ.λ.π.......
δείχνουν άδυναμία.
Τόσες μηνύματα καί τό μόνο πού κάνεις είναι νά βρίζεις.......
Είλικρινά..............
ΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.............
Λυπάμαι ,άλλο έπίπεδο,δέν μπορώ νά τά βάλω μαζί σου,δέν μού άρέσει.........
Ίσως κάποια είρωνία μερικές φορές..........
Δέν ξέρω τί σού λένε κάποιοι έδώ μέσα.
Μέ μένα όμως μιλάνε πολλοί πού δέν πίνω ούτε καφέ μαζί τους,ούτε φιλαράκι τους είμαι.
Καί μού γράφουν μόνο γιατί άνταλλάσουμε άπόψεις στό φόρουμ.......
Όχι βέβαια δημόσια μέ φανφάρες καί φιγούρες,παρά σεμνά χωρίς έγωισμούς.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ..............
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΗΘΕΝ....!!!
Μακρυά άπό μένα.....
ΧΑΛΑΡΩΣΕ.........ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ,άν έχεις κάτι νά άντιπαραθέσες
κάντο μέ άξιοπρέπεια,άν όχι άγνόησε με..........
Κί άν είρωνευτείς,άν κάνεις χιούμορ,τό δέχομαι...........
ΚΑΝΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΦΙΝΕΤΣΑ,
όχι άγκρίκολα..........καί χοντροκομμένα γιατί ό ΚΑΠΤΕΝ καιροφυλακτεί.....

BONNE NUIT MON CHERI..........

kalgeorge
26/01/2012, 23:40

πού ήταν ό όρισμός
τού άκούσιου χεριού..??

orismos tou akousiou????? xxaxxaxaxaxxaxaxx

o tupakos voutikse me ta xeria paratetamena!!!!
telos
ekane malakia dothike penalty
oso kai an den sou aresei

kalgeorge
26/01/2012, 23:43

ela re gero pou exeis to thrasos na miliseis gai tropous esy....ela twra kane mas ti xari....

se krazei o enas gia ton tropo sou, se krazei o allos, oloi krazoun esena....esy vgainei apo panw....

ton allon ton eleges pousti kai malaka kai otan se ekraxe....egine se filika plaisia.....
ase mas twra.....mi dimiourgeis entipwseis me ta sentonia sou.......to exases to dikaiwma prin kairo.....

a kai pou eisai....
na to ksanagrapsw mais kai den ta pianeis me tin prwti.....
auta pou diabazeis sto wikipedia.....den simainei oti kseroun ti ginetai.....METAGRAFI egine to 94 opws les...

o goumas paizei apo nwritera ston panathinaiko....epithetikos...me afana malli terastio...

asto.....

irinia
27/01/2012, 00:11
orismos tou akousiou????? xxaxxaxaxaxxaxaxx

o tupakos voutikse me ta xeria paratetamena!!!!
telos
ekane malakia dothike penalty
oso kai an den sou aresei

ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ...........

Είναι κάτι πού δικαιολογείται,άν είναι έτσι πού τά λές ναί είναι πέναλτυ.
Άν δηλαδή άπλωσε καί τά χέρια μέ πρόθεση νά μεγαλώσει τόν όγκο του
καί δέν τά είχε άπλά έκεί πού όρίζει ή έργοφυσιολογία όταν κάποιος κάνει τάκλιν.
Τό θέμα όμως δέν είναι τό πώς είδε ό καθένας μας τή φάση........
Άλλα τά μάτια τού λαγού κι άλλα τής κουκουβάγιας.
Δέχεσαι ότι άν χτύπαγε ή μπάλλα πρώτα πόδι καί μετά έκανε καραμπόλα
σέ ένα χέρι άνοιχτό γιατί τάκλιν δέ γίνεται ρίχνοντας τά χέρια πίσω όπως
κάνει κάποιος όταν βλέπει έναν έπιθετικό νά σεντράρει καί αύτός άπλά
βάζει τό κορμί καί έχει τήν εύχέρεια νά μαζέψει τά χέρια δείχνοντας ότι νά έγώ
δέν έχω πρόθεση,ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤ'ΕΣΕΝΑ
ΔΕΜΕΝΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ,

ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ...??

Σκέψου πρίν άπαντήσεις..............

irinia
27/01/2012, 00:13
ela re gero pou exeis to thrasos na miliseis gai tropous esy....ela twra kane mas ti xari....

se krazei o enas gia ton tropo sou, se krazei o allos, oloi krazoun esena....esy vgainei apo panw....

ton allon ton eleges pousti kai malaka kai otan se ekraxe....egine se filika plaisia.....
ase mas twra.....mi dimiourgeis entipwseis me ta sentonia sou.......to exases to dikaiwma prin kairo.....

a kai pou eisai....
na to ksanagrapsw mais kai den ta pianeis me tin prwti.....
auta pou diabazeis sto wikipedia.....den simainei oti kseroun ti ginetai.....METAGRAFI egine to 94 opws les...

o goumas paizei apo nwritera ston panathinaiko....epithetikos...me afana malli terastio...

asto.....

ΝΟ COMMENTS.................