View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
el_hymador
19/03/2012, 21:30
...τα ερωτηματα που εγειρονται βεβαια ειναι ποιοι και γιατι υποκινησαν αυτα τα επεισοδια, ποιος ηταν ο σκοπος τους;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα που εχουν προηγουμενα με την αστυνομια;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα που δεν θελουν τον Τζιγγερ και του γ@μ@νε το "μαγαζι" ωστα να αναγκαστει να ΠΟΥ & ΠΟΥ;
-Ειναι απλως οπαδοι ζωα που τα εχουν παρει με τη γενικοτερη κοινωνικοοικονομικοπολιτικη κατασταση και ξεσπανε στο γηπεδο;
-Ειναι βαλτοι (μπατσοι) απο αλλες ομαδες, παραγκες κτλ και εκαναν επεισοδια για να τιμωρηθει μια ομαδα η οποια ηταν ηδη 4 βαθμους πισω;
-Ειναι βαλτοι (μπατσοι) απο σκοτεινους και διαπλεκομενους στα διοικητικα του ΠΑΟ κυκλους, οι οποιοι επιθυμουν την πληρη καταβαραθρωση του συλλογου για να επιτυχουν τους σκοπους τους;
λεω εγω τωρα, θεση δεν παιρνω, απλα λεω...
Α, και κατι τελευταιο προς τα εταιρα Ορκ που πανηγυριζουν το 39ο και γουσταρουν με την πληρη απαξιωση του ΠΑΟ... ξερω οτι σαν ειναι δυσκολο να κανετε τον συσχετισμο, αλλα οσο και αν σας ακουγεται "κουλο" σας συμφερει να ειναι δυνατος και ανταγωνιστικος ο Παναθηναϊκος... ειδικα εσας και ειδικα ο Πανθηναϊκος. Οπως βεβαια μας συμφερει ολους μας να ειναι δυνατες και ανταγωνιστικες ολες οι ομαδες του πρωταθληματος, ανεξαρτητες, αυτοδιοικουμενες και ικανες... αν το καταλαβαινετε αυτο εχει καλως, ... αν παλι οχι, δεν θα κατσω να το εξηγησω, του χρονου σιγουρα θα πανηγυριζετε το 40ο, σαν μονοφθαλμοι αναμεσα σε τυφλους, αποδιδωντας ποδοσφαιρικη ποιοτητα για τα μπαζα και θα συζητατε τι φταιει και τρωτε σφαλιαρες στην Ευρωπη, αφου "γ@μ@τε" στο ελληνικο πρωταθλημα;)
kalgeorge
19/03/2012, 21:36
...τα ερωτηματα που εγειρονται βεβαια
σιγα το δυσκολο.....φταινε τα κολοπαιδα....αυτα που ειναι στα γκριζα καθισματα που ελεγε ο παναγιωτης....στα επισημα δηλαδη....
αυτοι οι αλητες στα επισημα κανουν τις φασαριες...
οριστε και η φωτο που τα λεει με το ονομα τους...
AUFGEBRACHT
19/03/2012, 21:40
Δεν έχω γράψει στο παρόν ποτέ και σήμερα θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά...όπως θα έλεγαν και οι παρακάτω, ΔΩΣΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
250356
blackbusa
19/03/2012, 21:42
τα ερωτηματα φιλε μου ειναι αλλα...απο τις εικονες που ειδαμε...ποσοι να ηταν τα ΖΩΑ???100??200???300???1000???ολοι χωρις παραδοσιακα οπλα για ντου(καδρονια κλπ) αλλα με κλεφτοπολεμου (μολοτωφ κλπ)...χωρις μασκες...μονο με τσαμπουκα...και οποιος ξερει απο το ΟΑΚΑ τα σημεια για να μπεις ειναι ΜΟΝΟ 2...και εκει που ειναι οι οργανωμενοι ΕΝΑ...αρα λεμε για 1000 εναντιον 1000 μπατσους???1 προς 1...και κερδισαν τα ΖΩΑ???
ενω στο συνταγμα τον Φεβρουαριο ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΧΟΡΟΥΣΑΝ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ...ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕΤΕ...
el_hymador
19/03/2012, 21:52
Δεν έχω γράψει στο παρόν ποτέ και σήμερα θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά...όπως θα έλεγαν και οι παρακάτω, ΔΩΣΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
250356
Ποια μπαλα; :lol:
AUFGEBRACHT
19/03/2012, 21:55
σιγα το δυσκολο.....φταινε τα κολοπαιδα....αυτα που ειναι στα γκριζα καθισματα που ελεγε ο παναγιωτης....στα επισημα δηλαδη....
αυτοι οι αλητες στα επισημα κανουν τις φασαριες...
οριστε και η φωτο που τα λεει με το ονομα τους...
Το κρανάκι (όχι το λευκό των ΜΑΤ) Arai είναι; Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο είναι;
kalgeorge
19/03/2012, 22:04
Το κρανάκι (όχι το λευκό των ΜΑΤ) Arai είναι; Ξέρει κανείς ποιό μοντέλο είναι;
ουαου...ευστοχο....
το να εχει μπει απο διπλα ή απο εξω αποκλειεται ε?
οι αλλοι?? τι φορανε?
AUFGEBRACHT
19/03/2012, 22:08
ουαου...ευστοχο....
το να εχει μπει απο διπλα ή απο εξω αποκλειεται ε?
οι αλλοι?? τι φορανε?
Εγώ απλά ρώτησα αν κανείς ξέρει ποιό μοντέλο είναι...ήταν συγκεκριμένο το ερώτημά μου!!! τίποτα άλλο!!!
kalgeorge
19/03/2012, 22:11
Εγώ απλά ρώτησα αν κανείς ξέρει ποιό μοντέλο είναι...ήταν συγκεκριμένο το ερώτημά μου!!! τίποτα άλλο!!!
αν ξερει καποιος ας του απαντησει να του φυγει η απορια
Α, και κατι τελευταιο προς τα εταιρα Ορκ που πανηγυριζουν το 39ο και γουσταρουν με την πληρη απαξιωση του ΠΑΟ... ξερω οτι σαν ειναι δυσκολο να κανετε τον συσχετισμο, αλλα οσο και αν σας ακουγεται "κουλο" σας συμφερει να ειναι δυνατος και ανταγωνιστικος ο Παναθηναϊκος... ειδικα εσας και ειδικα ο Πανθηναϊκος. Οπως βεβαια μας συμφερει ολους μας να ειναι δυνατες και ανταγωνιστικες ολες οι ομαδες του πρωταθληματος, ανεξαρτητες, αυτοδιοικουμενες και ικανες... αν το καταλαβαινετε αυτο εχει καλως, ... αν παλι οχι, δεν θα κατσω να το εξηγησω, του χρονου σιγουρα θα πανηγυριζετε το 40ο, σαν μονοφθαλμοι αναμεσα σε τυφλους, αποδιδωντας ποδοσφαιρικη ποιοτητα για τα μπαζα και θα συζητατε τι φταιει και τρωτε σφαλιαρες στην Ευρωπη, αφου "γ@μ@τε" στο ελληνικο πρωταθλημα;)
Φιλε πραγματικα εχεις απολυτο δικιο,απλα respect..
Ειμαι γαυρος και αυτα που εγραψες παραπανω τα συζηταμε ολη την ημερα με τη παρεα...
+1000
la_villa
19/03/2012, 22:51
το είχατε αλλά σαν ζώα που είστε αυτοδιαλύσατε την ομάδα σας και την ΣΤΑΘΕΡΗ διοίκηση της.
σαν ΜΑΛΑΚΕΣ με περικεφαλαίες κάνατε πορείες για τα καπρίτσια και τα σχέδια των λαμογιών.Όταν σας λέγαμε ΤΟΤΕ ότι αυτοί για να κάνουν έτσι και να βγαίνουν σαν ΣΩΣΪΕΣ θα ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ μας λέγατε πίπες και @@.
Τωρα ΡΟΥΦΑΤΕ αυτά που σπείρατε.Καλά να πάθετε. Αν ανατρέξουμε στα τότε ποστακια θα με βρείτε λέω ότι το αεκάκι που τότε κοροϊδεύαμε θα σας φαντάζει υπερομάδα σε 2~3 χρόνια.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όλους επαληθευτήκαμε.
Φωνάζατε για τα χρόνια φάπας που έρχονται κλπ κλπ τέτοιες καφρίλες.ΤΩΡΑ τον πούλο όλοι (εκτός 2 που ακόμα γράφουν). Εχω κάπου λάθος?
Φυσικά και αυτή η κατασταση του βαζελου αλλά και της αεκ επηρεάζει αρνητικά ΚΑΙ τον Θρύλο.
Δεν ονειρευόμαστε σαν εσάς χρόνια εύκολης φάπας,σας θέλουμε "πελάτες" αλλά να αξίζει τον κόπο να σας αποκαλούμε έτσι.Πάνω σε πτώματα τι να πανηγυρίσει και ποιος?
Ρουφήχτε πρώτοι τις μαλακίες σας...και με τον καιρό θα ρουφήξουμε και εμείς.
Γιατί λύση,ξέρω γω, δύσκολο το βλέπω να βρεθει τουλάχιστον για τα επόμενα 4~5 χρόνια για εσάς.Καλά για την Αεκ ούτε σε 10
el_hymador
19/03/2012, 23:28
το είχατε αλλά σαν ζώα που είστε αυτοδιαλύσατε την ομάδα σας και την ΣΤΑΘΕΡΗ διοίκηση της.
σαν ΜΑΛΑΚΕΣ με περικεφαλαίες κάνατε πορείες για τα καπρίτσια και τα σχέδια των λαμογιών.Όταν σας λέγαμε ΤΟΤΕ ότι αυτοί για να κάνουν έτσι και να βγαίνουν σαν ΣΩΣΪΕΣ θα ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ μας λέγατε πίπες και @@.
Τωρα ΡΟΥΦΑΤΕ αυτά που σπείρατε.Καλά να πάθετε. Αν ανατρέξουμε στα τότε ποστακια θα με βρείτε λέω ότι το αεκάκι που τότε κοροϊδεύαμε θα σας φαντάζει υπερομάδα σε 2~3 χρόνια.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όλους επαληθευτήκαμε.
Φωνάζατε για τα χρόνια φάπας που έρχονται κλπ κλπ τέτοιες καφρίλες.ΤΩΡΑ τον πούλο όλοι (εκτός 2 που ακόμα γράφουν). Εχω κάπου λάθος?
Φυσικά και αυτή η κατασταση του βαζελου αλλά και της αεκ επηρεάζει αρνητικά ΚΑΙ τον Θρύλο.
Δεν ονειρευόμαστε σαν εσάς χρόνια εύκολης φάπας,σας θέλουμε "πελάτες" αλλά να αξίζει τον κόπο να σας αποκαλούμε έτσι.Πάνω σε πτώματα τι να πανηγυρίσει και ποιος?
Ρουφήχτε πρώτοι τις μαλακίες σας...και με τον καιρό θα ρουφήξουμε και εμείς.
Γιατί λύση,ξέρω γω, δύσκολο το βλέπω να βρεθει τουλάχιστον για τα επόμενα 4~5 χρόνια για εσάς.Καλά για την Αεκ ούτε σε 10
Εγώ ένα έχω να πω: Όταν με την βαρύτητα του ανέμου που συναρπάζει τα φρόκαλα μέσ’ απ’ τα πόδια των μανάδων εσάλπησε το πεφταστέρι τις τελευταίες εντολές των θεανθρώπων σηκώθηκε υπερήφανος ο φθόγγος και μ’ ευκαμψία τελείου μηχανικού λεπτολογήματος παρέσυρε την ευτυχία προς τα πελάγη μιας παμμεγίστης παλιρροίας. Τότε συνέβη να φτερνισθούν οι φυσητήρες και όλα τα κήτη ανέστρεψαν την κοιλιά τους και κατεποντίσθησαν αύτανδρα τα περασμένα κουφάρια υπέρ της αναγεννήσεως της ευτυχίας υπέρ της εκπληρώσεως των εσχατιών υπέρ της ειρήνης υπέρ της αμαυρώσεως υπέρ της εκλάμψεως της αληθείας υπέρ της κατισχύσεως των ρόδων και της μαγικής αράχνης εν έτει χαράς για τον αιώνα των μεγάλων ολισθημάτων των κυμάτων επάνω στα στεκούμενα καράβια.
Αν το κατάλαβες οκ, αν πάλι οχι δεν πειράζει.
AUFGEBRACHT
19/03/2012, 23:43
Εμπειρίκος...
kalgeorge
19/03/2012, 23:53
Εγώ ένα έχω να πω: Όταν με την βαρύτητα του ανέμου που συναρπάζει τα φρόκαλα μέσʼ απʼ τα πόδια των μανάδων εσάλπησε το πεφταστέρι τις τελευταίες εντολές των θεανθρώπων σηκώθηκε υπερήφανος ο φθόγγος και μʼ ευκαμψία τελείου μηχανικού λεπτολογήματος παρέσυρε την ευτυχία προς τα πελάγη μιας παμμεγίστης παλιρροίας. Τότε συνέβη να φτερνισθούν οι φυσητήρες και όλα τα κήτη ανέστρεψαν την κοιλιά τους και κατεποντίσθησαν αύτανδρα τα περασμένα κουφάρια υπέρ της αναγεννήσεως της ευτυχίας υπέρ της εκπληρώσεως των εσχατιών υπέρ της ειρήνης υπέρ της αμαυρώσεως υπέρ της εκλάμψεως της αληθείας υπέρ της κατισχύσεως των ρόδων και της μαγικής αράχνης εν έτει χαράς για τον αιώνα των μεγάλων ολισθημάτων των κυμάτων επάνω στα στεκούμενα καράβια.
Αν το κατάλαβες οκ, αν πάλι οχι δεν πειράζει.
ρε μαλακα αντε @@@@@@
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
kalgeorge
20/03/2012, 00:48
an vlepei kaneis twra skai....diki tis deuteras.....
tah aistahnetai poly malakas gai auta pou xei grapsei edw.
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ...............ΠΑΝΤΣΟ
Τά ρεπορτάζ λένε ότι αύτοί οί περίπου 1000 πού έκαναν ντού καί μπήκαν τζάμπα
ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.....!!
Ένημερωτικά τό γράφω....καί άπό κεί προφανώς άναψε ή φωτιά.
Τώρα τί ήταν αύτοί..??
ΟΠΑΔΟΙ....??
ΦΙΛΑΘΛΟΙ...??
ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ...??
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...??
ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ....?? διότι τό παρακράτος ζεί καί βασιλεύει άπό τήν έποχή τού Καποδίστρια.
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ............
Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΤΥΠΟΥ............
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ..!!
Σήμερα ό Βίλλα παρά τούς χαρακτηρισμούς του πού τούς θεωρώ άκραίους
φαίνεται νά έκφράζει μιά σωστή άποψη.
Δυστυχώς κούκλε μου Ζώρζ,ή στάση σου καί ή θέση σου δείχνουν
τεράστια........ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΑΝΙΑΤΗ...!!
Σταμάτα αύτό τό τροπάριο πώς σήμερα φταίγανε οί μπάτσοι.
Σέ τέτοια ήλικία έκτίθεσαι άνεπανόρθωτα.
Οί κακοί προκάλεσαν τά καλά παιδάκια καί αύτά έβγαλαν τίς μολότωφ έπειδή θύμωσαν
καί έκαψαν τά πάντα μόλις κατάλαβαν ότι ό ΠΑΟ χάνει τό παιχνίδι καί δέν μπορεί έκτός
άπό τήν άπώλεια τού τίτλου πού είχε έπέλθει άπό τήν προηγούμενη έβδομάδα,ούτε κάν
ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ,καί νά δώσει τήν καραμέλα στόν κόσμο του
πώς νά είμαστε οί καλύτεροι καί τό δείξαμε σήμερα ,ΑΛΛΑ ή κακή παράγκα μάς έφαγε τόν τίτλο...!!!
Ή άλήθεια είναι πώς όλες οί όμάδες ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,έφτασαν στό σημείο νά φτιάχνουν στρατό άπό όλους τούς
πονεμένους,τούς βαρεμένους καί τούς πεταμένους....
Αύτοί λοιπόν οί στρατοί όπως κάποτε ήταν τής μόδας έχουν χρησιμοποιηθεί έντέχνως κατά καιρούς γιά έπικίνδυνες άποστολές
γιά πίεση τών διαιτητών στό γήπεδο κ.λ.π...
Όμως τό κόλπο άλλαξε πιά ,περάσαμε στά διαρκείας καί στά κυριλίκια καί αύτά τά κακά παιδιά ώρες -ώρες φέρνουν τίς ήγεσίες
τών όμάδων σέ δύσκολη θέση...!!
ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ...........!!!
Καί έπειδή σήμερα δέν είμαστε στό 70 όπου όταν γινόταν μιά ληστεία τήν κουβεντιάζαμε 2 μήνες ,άλλά γίνονται άπειρες κάθε μέρα
έπειδή λοιπόν άλλαξε ή κουλτούρα μας,ήρθαν καί άπειροι άλλοδαποί,γιαυτό βλέπουμε σήμερα τό πράμμα νά παίρνει άγριες διαστάσεις
καί τόν Μπητσαξή νά βγαίνει καί νά δηλώνει ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ,πώς σήμερα τό κράτος καί ή νομιμότητα ΑΠΕΤΥΧΑΝ...!!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ..........
ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ...!!
Καί όσο θά κυβερνούν μέ παρόμοιο τρόπο,τά γήπεδα όλης τής Έλλάδας θά άποτελούν τό............
ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ
όλων αύτών τών στοιχείων..!!
Συγκεντρώνει τό ποδόσφαιρο μας όλα αύτά τά δεδομένα γιά νά άποτελεί τόν χώρο μάζωξης
όλων αύτών.
Σήμερα πιά βολεύει καί τό πάρτε καί ένα μνημόνιο μαζί..........γιά περιτύλιγμα...!!!
Όταν λοιπόν κάποιοι σάν τόν φίλο μας................βλέπουν μέχρι τή μύτη τους,γιατί δέν άντέχουν
παρά νά βάζουν μπροστά μόνο τό όπαδικό τους πάθος,καί έκφράζουν άπόψεις τύπου,
ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΓΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,
άνθρωποι μεγάλοι,ύποτίθεται σοβαροί μέ σπίτια καί δουλειές,τότε φανταστείτε
τί μάς περιμένει...............
ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ.............ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ....!!
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ..................ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....!!!
ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.
Όμως γιά νά τό κάνεις αύτό ,πρέπει νά έχεις προιόν πού τό πιστεύεις,πού έπενδύεις σωστά καί έντιμα.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΚΕΣ κ.λ.π...
ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...!!
Άλλιώς μέχρι τότε φροντίζοντας τήν άδυναμία τους καί τήν άπαταιωνιά τους οί ίδιοι αύτοί πού τό διοικούν
καί έπενδύουν μέ τόν τρόπο πού έπενδύουν σήμερα θά διαιωνίζουν αύτές τίς άρρωστημένες καταστάσεις
γιατί έτσι τούς βολεύει,γιατί έτσι τούς συμφέρει......!!!
Αύτή ή βιομηχανία τού ποδοσφαίρου ταίζει πολύ κόσμο..........έτσι όπως λειτουργεί......!!
Άλλοι βέβαια τρώνε τό παντεσπάνι κι άλλοι τό κοκκαλάκι..
Sferopetadhn
20/03/2012, 08:16
Ρε terens συγγνώμη κιόλας, αλλά από πότε άρχισες να πιστεύεις τόσο τυφλά τα "ρεπορτάζ";
Δηλαδή το να μην έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα λένε δεν παίζει;
Δεν συμφωνώ προφανώς με ότι έγινε, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται... Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιοι πηγαίνουν για επεισόδια στο γήπεδο με μολότωφ και μπιτόνια βενζίνη. Δόξα τω Θεώ έχω δει πολύ ξύλο live και στην Τούμπα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είδα να κουβαλάει κανείς τέτοιον εξοπλισμό. Ακόμη και στη Λαμία που δέρνονταν τα δικά μας φυντάνια ή στην Πάτρα οι γαβροβάζελοι δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα...
Θέλω να πω ότι η κλίμακα του πράγματος με βάζει σε δεύτερες σκέψεις, παρότι δεν μπορώ να φανταστώ ποιός και γιατί μπορεί να ήθελε να γίνουν αυτά τα πράγματα.
la_villa
20/03/2012, 09:12
τα αρθράκια που ανέβασε κάποιος πριν απο φυλλάδες που τα γράφανε όλοι την βδομάδα τι ρόλο νομίζεις ότι παίζανε?
λες να παίζανε τους προφήτες ή τους καλούς που προειδοποιούσαν αυτό που ήξεραν ή τους υποκινητές που φύτεψαν μια ιδέα στα μυαλά των άρρωστων και πήγανε μετα προετοιμασμένοι απο τις φυλλάδες για να κάνουν αυτό που έλεγε η μάζα (σύμφωνα με την φυλλάδα)
και εδώ μας παρουσιάζονται σαν αθώα ρεπορτάζ που δεν τα λάβαμε υπόψιν. Εγώ τα θεωρώ στοχευμένα ρεπορτάζ που σπρωχνουν ή δίνουν "θάρρος" σε αυτόν που θέλει να τα διαλύσει.
Εχεις διαβάσει ρεπορτάζ ποτέ σε φυλλάδα για τις διαδηλώσεις σε Σύνταγμα ότι ο κόσμος θα κατέβει με όπλα κλπ κλπ.
ΟΧΙ...αν πιπιλίσουν το μυαλό της μάζας με απανωτά "ρεπορταζ" θα το δεις. Προς το παρόν ΔΕΝ διαβάζεις τίποτα. Ούτε καν κριτική
υ.γ δεν διαφωνώ ότι μπορεί να να τα ήθελαν κάποιοι.ΔΙΑΦΩΝΩ ότι τα στήσανε οι μπάτσοι.Και αυτοί έναν ρόλο βαράνε στην ιστορία.Του μαλάκα ανεγκέφαλου απλά είναι ηη άλλη όψη των άρρωστων οπαδών που γίνονται πιόνια. Και δόξα τω θεω τα βαζέλια έχουν αποδειχτεί τα πιο εύκολα πιόνια.
Δηλ έχεις βλάκες vs βλάκες.Τι περιμένεις?
Τά ρεπορτάζ λένε ότι αύτοί οί περίπου 1000 πού έκαναν ντού καί μπήκαν τζάμπα
ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.....!!
Ένημερωτικά τό γράφω....καί άπό κεί προφανώς άναψε ή φωτιά.
Τώρα τί ήταν αύτοί..??
ΟΠΑΔΟΙ....??
ΦΙΛΑΘΛΟΙ...??
ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ...??
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...??
ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ....?? διότι τό παρακράτος ζεί καί βασιλεύει άπό τήν έποχή τού Καποδίστρια
.
Aυτα απο εμενα http://markos.tv/empainan-anenoxlitoi-sto-gipedo
( + προσεχτε οτι μολοτοφ ειχαν αρχισει απο αρκετα νωρις ( 0'25 )
Κριμα για καποιους απο εδω μεσα που μετα απο τοσα χρονια ριξανε προσωπεια και δικαιωνουν καταστασεις τυπου ριζουπολης.....!!!!
Ρε terens συγγνώμη κιόλας, αλλά από πότε άρχισες να πιστεύεις τόσο τυφλά τα "ρεπορτάζ";
Δηλαδή το να μην έγιναν τα πράγματα έτσι όπως τα λένε δεν παίζει;
Δεν συμφωνώ προφανώς με ότι έγινε, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται... Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιοι πηγαίνουν για επεισόδια στο γήπεδο με μολότωφ και μπιτόνια βενζίνη. Δόξα τω Θεώ έχω δει πολύ ξύλο live και στην Τούμπα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είδα να κουβαλάει κανείς τέτοιον εξοπλισμό. Ακόμη και στη Λαμία που δέρνονταν τα δικά μας φυντάνια ή στην Πάτρα οι γαβροβάζελοι δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα...
Θέλω να πω ότι η κλίμακα του πράγματος με βάζει σε δεύτερες σκέψεις, παρότι δεν μπορώ να φανταστώ ποιός και γιατί μπορεί να ήθελε να γίνουν αυτά τα πράγματα.
ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...............
Έξέφρασα όπως καί σύ τίς άπορίες μου,έγραψα καί γιά τό παρακράτος.
ΑΛΛΑ
Όχι όμως ............. αύτή τή φορά φταίνε οί μπάτσοι..........
Χίλια δυό νά ύποθέσω,ντεμέκ μαιμού άνασφάλεια,γιά νά μάς πούν ψηφίστε μας
νά σάς σώσουμε,τά πάντα βάζω στό μυαλό.
ΑΛΛΑ,
φταίνε οί μπάτσοι..??
ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ..............ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΖΕΛΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....!!!
Έδώ ό κόσμος καίγεται κι έμείς μή μάς θίξουν τό όνόρε.........
Δέν έμπιστεύομαι κανένα ρεπορτάζ,άκούω διαβάζω καί διαμορφώνω άποψη.
Έκείνο πού είναι φυσικά άστείο καί γιά γέλια είναι ότι 2000-3000 μπάτσοι είχαν έντολή
νά άρχίσουν έπεισόδια σέ βάρος τών καημένων τών λουλουδιών πού άπό τή στεναχώρια τους
έπειδή τούς πρόσβαλλαν ,
ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Είπαμε ότι έδώ μέσα στά άθλητικά γράφουμε τίς μαλακίες μας γιά έκτόνωση.
Άλλά μέχρι ένα σημείο.....
Ε Λ Ε Ο Σ
1. δημιουργουμε τερατα και μετα τα κατηγορουμε οτι φερονταο τερατωδως.
2. μεσα δεν ημουν. φιλοι βαζελοι ηταν. αντιλαμβανομαι πληρως οσα γραφονται για την ελ.ασ. αλλα εδω και 15 μερες βουιζε ο τοπος οτι το ματς δεν θα τελειωσει και δεν εχει να κενει με τον οσφπ αλλα με τα διοικητικα του παο.
3. καθε ευκαιρεια αποπροσανατολισμου του κοσμου απο τα "μνημονιακα" (γηπεδα, επιδοματα κλπ)ειναι καλη για εκμεταλευση
4. οι συνδεσμοι καλως υπαρχουν και δεν γινεται να μην υπαρχουν εστω ατυπα. δηλ. θα μου απαγορευση καποιος εγω και αλλοι 30 να μαζευομαστε να πηγαινουμε παρεα στο γηπεδο? θα υπενθυμισω οτι γινονται χρονια τωρα συσκεψης για την βια και ποτε δεν καλωνται οι πλεον "αρμοδιοι": οι συνδεσμοι. να τους πουν. περιφρουρηστε την κερκιδα σας ειδαλλως οποιος συλλαμβανεται παει μεσα και ποτε ξανα στο γηπεδο ο συγκεκριμενος συνδεσμος.
5. 4 μπιτονια 16κιλα με την βενιζη στα υψη? ποθεν εσχες κυριοι? πρωτα θα επιληφθει η εφορια του θεματος.
Sferopetadhn
20/03/2012, 10:58
Εμένα απλά με προβληματίζει η κλίμακα των γεγονότων και τα "όπλα" που χρησιμοποιήθηκαν.
Ακόμη και στο περσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΣΦΠ (το γνωστό με το ελικόπτερο) που ξέραμε ότι θα πέσει ξύλο με τα ΜΑΤ, δεν υπήρχαν μολότωφ κλπ. Προχτές μου θύμιζε περισσότερο επεισόδια στο Σύνταγμα όπου ξαφνικά κι εκεί που όλα είναι ήρεμα κάποιοι αρχίζουν και την πέφτουν στην αστυνομία με αποτέλεσμα να διαλύεται μία καθ' όλα ειρηνική συγκέντρωση, παρά ντου σε γήπεδα...
Προφανώς και δεν φταίνε οι αστυνομικοί, αλλά αυτοί που έμπασαν τους περίφημους "κουκουλοφόρους" (που μπορεί και να ήταν αστυνομικοί είτε οι μεν, είτε οι δε, είτε εκατέρωθεν).
Όσο για τα πειστήρια της αστυνομίας... ας μην το σχολιάσω για το πόσο αξιόπιστα μπορεί να είναι!
......... Προχτές μου θύμιζε περισσότερο επεισόδια στο Σύνταγμα όπου ξαφνικά κι εκεί που όλα είναι ήρεμα κάποιοι αρχίζουν και την πέφτουν στην αστυνομία με αποτέλεσμα να διαλύεται μία καθ' όλα ειρηνική συγκέντρωση, παρά ντου σε γήπεδα...
για δες ρε παιδι μου κατι συμπτωσεις..............!
τιπ (επειδη φαινεται να μιλαω με γριφους):μολις επιασες το κουβαρι.αν αρχισεις να το ξετυλιγεις θα εκπλαγεις!
υ.γ.:δε γραφω εδω μεσα χροοοονια τωρα αλλα αυτες τις 2 γραμμες δε μπορουσα να μην τις επισημανω.με συγχωρειτε.
υ.γ.2:αυτοι που πραγματικα ξερετε μην μιλησετε.δεν ειναι αναγκη!ολα τα παραπανω που εχουνε γραφτει ειναι για να χαμε να λεγαμε.
οι υπολοιποι συνεχιστε.
o_gavros
20/03/2012, 11:46
υ.γ δεν διαφωνώ ότι μπορεί να να τα ήθελαν κάποιοι.ΔΙΑΦΩΝΩ ότι τα στήσανε οι μπάτσοι.Και αυτοί έναν ρόλο βαράνε στην ιστορία.Του μαλάκα ανεγκέφαλου...
Υποτιμάς απύθμενα το παρακράτος της Ελλάς Ελλήνων Αστυνομικών,ρουφιάνων δολοφόνων & βασανιστών!
έγραψα καί γιά τό παρακράτος...
Έκείνο πού είναι φυσικά άστείο καί γιά γέλια είναι ότι 2000-3000 μπάτσοι είχαν έντολή
νά άρχίσουν έπεισόδια σέ βάρος τών καημένων τών λουλουδιών πού άπό τή στεναχώρια τους
έπειδή τούς πρόσβαλλαν ,
ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Έγραψες για το παρακράτος αλλά παρά τα χρόνια σου,δείχνεις να μην τους έχεις τόσο υπολογίσιμους.
Σου/σας κάνει εντύπωση αυτό το υποθετικό σενάριο αλλά όχι το υπαρκτό σενάριο που βιώσαμε τον Φλεβάρη & το διήμερο 28-29 Ιούνη στην πλατεία!!!
όπου το σύστημα έλεγε άσπρο,ενώ εμείς οι ψεκασμένες κατσαρίδες το είδαμε/ζήσαμε/αναπνεύσαμε ως μαύρο.
Η προβοκάτσια προχθές μύριζε απ'την Καλογρέζα μέχρι τον Πειραιά.
Δεν παω να βγάλω λάδι κανένα βάζελο.τα χουλιγκάνια όλων των σημαιών,ήταν είναι και θα είναι ενεργοί σε σκηνικά.
3. καθε ευκαιρεια αποπροσανατολισμου του κοσμου απο τα "μνημονιακα" (γηπεδα, επιδοματα κλπ)ειναι καλη για εκμεταλευση
5. 4 μπιτονια 16κιλα με την βενιζη στα υψη? ποθεν εσχες κυριοι? πρωτα θα επιληφθει η εφορια του θεματος.
Τα είπες όλα.
Προφανώς και δεν φταίνε οι αστυνομικοί, αλλά αυτοί που έμπασαν τους περίφημους "κουκουλοφόρους" (που μπορεί και να ήταν αστυνομικοί είτε οι μεν, είτε οι δε, είτε εκατέρωθεν).
αυτό το, συμπερασματικό, προφανώς από που προκύπτει?
για δες ρε παιδι μου κατι συμπτωσεις..............!
τιπ (επειδη φαινεται να μιλαω με γριφους):μολις επιασες το κουβαρι.αν αρχισεις να το ξετυλιγεις θα εκπλαγεις!
υ.γ.:δε γραφω εδω μεσα χροοοονια τωρα αλλα αυτες τις 2 γραμμες δε μπορουσα να μην τις επισημανω.με συγχωρειτε.
υ.γ.2:αυτοι που πραγματικα ξερετε μην μιλησετε.δεν ειναι αναγκη!ολα τα παραπανω που εχουνε γραφτει ειναι για να χαμε να λεγαμε.
οι υπολοιποι συνεχιστε.
Μιλάς με γρίφους γέροντα ...
Μοίρασε την Σοφία σου και σε εμάς του αδαής
Είναι το ξεκίνημα της επανάστασης ? Είναι η πιστολιά που σημάνει την αρχή της επανάστασης ή είναι αντίποινα που την πέσανε στο σύνδεσμο στην Λεωφόρο την ώρα του Ντέρμπυ με την ΑΕΚ ?
Αν και αν κρίνω από το ύφος σου δεν θα ασχοληθείς με εμάς τους παρακατιανούς που δεν μπορούμε να αναληφθούμε την ανωτερότητα σου ...
Αλήθεια φοβάμαι να σκεφτώ ότι όταν γινόταν στην ομάδα μου μπορεί να ακουγόμουν έτσι ...
Για την ιστορία δεν φταίει ο Παναθηναϊκός και για μένα δεν πρέπει να τιμωρηθεί . Κάμερες φωτογραφίες οι ταραξίες στην ψειρού και έληξε το θέμα ...
kalgeorge
20/03/2012, 12:05
gia kati pou sizitousame prin ligo kairo.....
http://www.sport24.gr/football/Spain/xrwstaei_disekatommuria_to_ispaniko_podosfairo.1698841.html
Μιλάς με γρίφους γέροντα ...
Μοίρασε την Σοφία σου και σε εμάς του αδαής
Είναι το ξεκίνημα της επανάστασης ? Είναι η πιστολιά που σημάνει την αρχή της επανάστασης ή είναι αντίποινα που την πέσανε στο σύνδεσμο στην Λεωφόρο την ώρα του Ντέρμπυ με την ΑΕΚ ?
Αν και αν κρίνω από το ύφος σου δεν θα ασχοληθείς με εμάς τους παρακατιανούς που δεν μπορούμε να αναληφθούμε την ανωτερότητα σου ...
Αλήθεια φοβάμαι να σκεφτώ ότι όταν γινόταν στην ομάδα μου μπορεί να ακουγόμουν έτσι ...
Για την ιστορία δεν φταίει ο Παναθηναϊκός και για μένα δεν πρέπει να τιμωρηθεί . Κάμερες φωτογραφίες οι ταραξίες στην ψειρού και έληξε το θέμα ...
θα αντιπαρελθω την λεπτεπιλεπτη ειρωνια σου φιλε μου.αλλωστε δεν εγραψα για να ανοιξω τα ματια κανενος αλλα μεσα απο πραγματα που ΓΝΩΡΙΖΩ, πανω σε κατι που ειπωθηκε (μονο τοτε εγραψα) εδωσα λιγη τροφη για σκεψη (οχι επειδη ειμαι εξυπνος αλλα επειδη κατι παραπανω ξερω και το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο.και δεν ειμαι ο μονος).
τα πραγματα δεν ειναι καθολου απλα.
καλη σου μερα :wave2:
kalgeorge
20/03/2012, 12:24
ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ...............ΠΑΝΤΣΟ
.
ρε μαστορα.....ΜΟΝΟ και μονο μετα απο τοσο μπινελικι που εχεις ριξει στον παντσο οπως λες.....να γυρνας να λες συμφωνω μαζι του και ανεβαινει στην εκτιμηση μου....μονο και μονο επειδη ψαχνεις απεγνωσμενα εδω και καιρο...ΜΠΑΣ ΚΑΙ καποιος βρεθει στο πλαι σου........ουτε για φτυσιμο δεν εισαι
:lol::lol::lol::lol::lol:
θα αντιπαρελθω την λεπτεπιλεπτη ειρωνια σου φιλε μου.αλλωστε δεν εγραψα για να ανοιξω τα ματια κανενος αλλα μεσα απο πραγματα που ΓΝΩΡΙΖΩ, πανω σε κατι που ειπωθηκε (μονο τοτε εγραψα) εδωσα λιγη τροφη για σκεψη (οχι επειδη ειμαι εξυπνος αλλα επειδη κατι παραπανω ξερω και το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο.και δεν ειμαι ο μονος).
τα πραγματα δεν ειναι καθολου απλα.
καλη σου μερα :wave2:
Απάντησα πάνω στο ύφος του ποσταρισματός σου με την λεπτεπίλεπτη ειρωνεία όπως την αποκάλεσες .
Δεν θα με χάλαγε να ξεκινήσει έστω και έτσι αυτή η ρημάδα η αφύπνιση αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το αφήνει ούτε καν να εννοηθεί , έτσι όπως τα βλέπω εγώ …
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους ισχυρίζονται ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω να μας πείτε τι είναι ποιος είναι και γιατί ?
Αν δεν θες να ομολογήσεις μπροστά σε όλους γιατί είναι τόσο μυστικό θα σε παρακαλούσα εσένα και όποιον άλλον να μου στείλετε κάνα πμ γιατί ΔΕΝ καταλαβαίνω …
καλη μέρα και σε εσένα :D
kalgeorge
20/03/2012, 12:27
15 μερες βουιζε ο τοπος οτι το ματς δεν θα τελειωσει και δεν εχει να κενει με τον οσφπ αλλα με τα διοικητικα του παο.
.
σκεφτειτε το εξης ΑΠΛΟ.
λετε ολοι, το ματς δεν θα τελειωσει ΑΝ στραβωσει....
ρε σεις εξυπνακηδες....ποτε στραβωσε το ματς??? μηπως στο δευτερο ημίχρονο?? και λιγο που δωσανε ΑΣ ΠΟΥΜΕ χρονο μπας και κανει κατι η ομαδα....δηλαδη περιπου στο 70κατι ετσι>????
ποτε αρχίσαν τα επεισόδια????????
απο τις 4¨30 η ωρα.....
αιντε.....σκεφτειτε επιτελους κατι πριν το πείτε
kalgeorge
20/03/2012, 12:33
Υποτιμάς απύθμενα το παρακράτος της Ελλάς Ελλήνων Αστυνομικών,ρουφιάνων δολοφόνων & βασανιστών!
Έγραψες για το παρακράτος αλλά παρά τα χρόνια σου,δείχνεις να μην τους έχεις τόσο υπολογίσιμους.
Σου/σας κάνει εντύπωση αυτό το υποθετικό σενάριο αλλά όχι το υπαρκτό σενάριο που βιώσαμε τον Φλεβάρη & το διήμερο 28-29 Ιούνη στην πλατεία!!!
όπου το σύστημα έλεγε άσπρο,ενώ εμείς οι ψεκασμένες κατσαρίδες το είδαμε/ζήσαμε/αναπνεύσαμε ως μαύρο.
και αυτα τα γραφουν γαυροι!!!
και εχουν το θρασσος καποιοι εδω μεσα να μιλανε για παρωπιδες και οπαδισμο.....για τους αλλους!!!!
:yuck:
kalgeorge
20/03/2012, 12:35
Απάντησα πάνω στο ύφος του ποσταρισματός σου με την λεπτεπίλεπτη ειρωνεία όπως την αποκάλεσες .
Δεν θα με χάλαγε να ξεκινήσει έστω και έτσι αυτή η ρημάδα η αφύπνιση αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το αφήνει ούτε καν να εννοηθεί , έτσι όπως τα βλέπω εγώ …
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους ισχυρίζονται ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω να μας πείτε τι είναι ποιος είναι και γιατί ?
Αν δεν θες να ομολογήσεις μπροστά σε όλους γιατί είναι τόσο μυστικό θα σε παρακαλούσα εσένα και όποιον άλλον να μου στείλετε κάνα πμ γιατί ΔΕΝ καταλαβαίνω …
στραβα το πηρες...οκ επειδη δεν θελει να εμπλακει σε μια κουβεντα ανουσια ( ας την πουμε) δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξερει κατι...ή και να ξερει οτι πρεπει να το μοιραστει με ολους.
δεν θελει δικηγορο σιγουρα και ουτε εγω προσπαθω να κανω τον δικηγορο του γιωργου τωρα.
απλα βλεπω απο το πουθενα αντιπαραθεση, no reason!
:wave2:
kalgeorge
20/03/2012, 12:41
Κριμα για καποιους απο εδω μεσα που μετα απο τοσα χρονια ριξανε προσωπεια και δικαιωνουν καταστασεις τυπου ριζουπολης.....!!!!
καπου το εχεις χασει λιγο το θεμα ρε αγορινα
τι σχεση εχει αυτο που εγινε με την ριζουπολη??
θα μας τρελανετε εσεις..
εχεις ΤΟΟΟΟΣΕΣ σελιδες με ρεπορταζ και βιντεο.
σε ποιο σημείο ρε αγορινα αναφερει.....οτι χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του γαυρου???
εισαι καλα ρε συ??? τι ακριβως συγκρίνεις??
στραβα το πηρες...οκ επειδη δεν θελει να εμπλακει σε μια κουβεντα ανουσια ( ας την πουμε) δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξερει κατι...ή και να ξερει οτι πρεπει να το μοιραστει με ολους.
δεν θελει δικηγορο σιγουρα και ουτε εγω προσπαθω να κανω τον δικηγορο του γιωργου τωρα.
Από μεριάς μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση πέρα από τα όρια της ανταλλαγής απόψεων και αν δεν ήταν άτομο που από τα γραφόμενα του με ενδιέφερε η άποψή του δεν θα του απαντούσα και θα του ζητούσα την γνώμη του ;)
Όσο για την άποψή μου ότι δεν πρέπει να τιμωρούνται οι ομάδες αλλά οι ταραξίες τώρα πρέπει εμείς οι γαύροι να το φωνάξουμε που δεν αφορά την ομάδα μας γιατί δεν είναι αντίδραση ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ να μπαίνουν οι υπεύθυνοι φυλακή σε αυτή την χώρα επιτέλους !!!!
o_gavros
20/03/2012, 12:43
και πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι με την τιμωρία των ομάδων.
Εγώ και η παρέα μου που είμαστε όλοι ο ένας πιο ξυλοδάρτης απ'τον άλλον,παθαίνουμε ξαφνικά στο 60' αμόκ και αρχίζουμε και πουτανιάζουμε όλο το πέταλο.
το ξύλο που μοιράζουμε ανελέητο.οι ζημιές που προκαλούμε ανυπολόγιστες.οι μπάτσοι που σπεύδουν εκτάκτως να μας επαναφέρουν σε τάξη παίρνουν τα πελέ μας,...
ούλα μπα ούλα ντα,τελικά ο κόρακας το λήγει το ματς και η ομάδα χαντακώνεται.
Γιατί πρέπει να είναι υπόλογος ο Ολυμπιακός για εμένα και τους ξυλοδάρτες φίλους μου?
Κι αφού είναι τέλος πάντων υπόλογος,γιατί δεν τον αφήνουν -βάση νομοθεσίας- να μπορεί να λάβει ότι μέτρα κρίνει αυτός για να μην αφεθώ εγώ κι η παρέα μου να πουτανιάσουμε το παιχνίδι???
ακαδημαϊκές φυσικά οι ερωτήσεις.την απάντηση την ξέρουμε ελπίζω όλοι.
kalgeorge
20/03/2012, 12:45
και κατι αλλο και θα το κλεισω και εγω σιγα σιγα....γιατι οι περισσοτεροι δεν θελετε καν να σκεφτειτε.....
ενα θα σας πω....
ΑΝ οι βαζελοι οπως λετε ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ στις προκλησεις που υπηρξαν.....ΑΝ τα ""οργανωμενα κολοπαιδα"" που λετε απαντουσαν στις προκλησεις που εγιναν.....
ΔΕΝ θα μιλουσαμε τωρα για καταστροφη του γηπεδου μονο.
οπως σωστα λεει και ο τρουπερ....τροφη για σκεψη....για οσους μπορουν
Υπεύθυνος ασφαλείας μεγάλης ΠΑΕ είχε δηλώσει (σε κλειστό κύκλο) πέντε μέρες πριν το ντέρμπυ , ότι το παιχνίδι ΔΕΝ θα λήξει ποτέ…. ασχέτως αποτελέσματος…
(η παραπάνω πληροφορία είναι απόλυτα έγκυρη…)
Απ ότι γράφετε κι εσείς εδώ που ψάχνετε τα ποδοσφαιρικά περισσότερο , παρόμοια μηνύματα ερχόντουσαν από πολλές μεριές αρκετές μέρες πριν το ντέρμπυ…
Μάλλον , δεν θα μάθουμε ποτέ αν υπήρξε πράγματι κάποιο οργανωμένο σχέδιο και από ποιους ….
Η δική μου η απορία είναι ,πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (που φυσικά θα είχε κι εκείνη τις ίδιες πληροφορίες ) εξέθεσε σε τόσο μεγάλο ρίσκο την ομάδα …. Αφέλεια, αδιαφορία ή συναλλαγή ….
Υπεύθυνος ασφαλείας μεγάλης ΠΑΕ είχε δηλώσει (σε κλειστό κύκλο) πέντε μέρες πριν το ντέρμπυ , ότι το παιχνίδι ΔΕΝ θα λήξει ποτέ…. ασχέτως αποτελέσματος…
Απ ότι γράφετε κι εσείς εδώ που ψάχνετε τα ποδοσφαιρικά περισσότερο , παρόμοια μηνύματα ερχόντουσαν από πολλές μεριές αρκετές μέρες πριν το ντέρμπυ…
Μάλλον , δεν θα μάθουμε ποτέ αν υπήρξε πράγματι κάποιο οργανωμένο σχέδιο και από ποιους ….
Η δική μου η απορία είναι ,πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (που φυσικά θα είχε κι εκείνη τις ίδιες πληροφορίες ) εξέθεσε σε τόσο μεγάλο ρίσκο την ομάδα …. Αφέλεια, αδιαφορία ή συναλλαγή ….
Δυστυχώς γιατί είμαστε Ελλάδα .. Φαντάσου να έβγαινε ο διορισμένος να ακυρώσει το παιχνίδι ή να μην αφήσει φιλάθλους να μπουν ...
Βασικά όποιος Πρόεδρος και να το έκανε απλά αναλογίσου τις συνέπειες
Sferopetadhn
20/03/2012, 13:25
αυτό το, συμπερασματικό, προφανώς από που προκύπτει?
Αναφέρομαι στους φανερούς αστυνομικούς που θεωρητικά δουλειά τους είναι να μας φυλάνε. Για τους άλλους, τους μη φανερους, δεν ξέρω...
Εγώ πάντως θα ήθελα εσείς που λέτε ότι ξέρετε κάτι περισσότερο να πείτε για ποιό λόγο έγινε ότι έγινε. Απλά και σταράτα. Το αν θα τα δεχτούν οι υπόλοιποι είναι άλλο θέμα. Δε ζητάμε αποδείξεις, απλά άλλη μία θεωρία/γνώμη.
καπου το εχεις χασει λιγο το θεμα ρε αγορινα
τι σχεση εχει αυτο που εγινε με την ριζουπολη??
θα μας τρελανετε εσεις..
εχεις ΤΟΟΟΟΣΕΣ σελιδες με ρεπορταζ και βιντεο.
σε ποιο σημείο ρε αγορινα αναφερει.....οτι χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του γαυρου???
εισαι καλα ρε συ??? τι ακριβως συγκρίνεις??
Για το βιντεο της μισης παραθεσης παραπανω ??? Καποιο σχολιο...???
Οσο για την ριζουπολη.....
Να απαντησω δικα σου λογια.....
χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του βαζελου???
Και επιτελους ......
Μπορει καποιος σε εμας τους μαλακες,ασχετους , φανατισμενους
Να απαντησει στο τελευταιο ερωτημα του Sferopetadhn ......??
Γιατι...???????????????????????
Μπορει καποιος να απαντησει που ειναι η επισημη παε παναθηναικος ( που μονο συγνωμη απο τον υγιη φιλαθλο ηξερε να ζητησει ...?? )
Μπορει καποιος καθαρα και ξαστερα να απαντησει....????
Πηξαμε στους γριφους εδω μεσα οχιι τιποτε αλλο....!!!
Η καινουργια καραμελα γεννηθηκε......
Φτασαμε να βαζουμε τους αγανακτισμενους στο Συνταγμα με την καφριλα των γηπεδων στο ιδιο υψος ...!!!
Και αυριο που θα εχουμε νεκρους σε καποιο γηπεδο υπο την δικαιολογια της προβοκατσιας ....
Τοτε να σας δω τι "μπαλα" θα παιξετε....
el_hymador
20/03/2012, 13:51
Εμπειρίκος...
Φίλε γαμώ τα σέντερ μπακ, αλλά μ@λ@κιστηκαμε και τον δώσαμε δανεικό σε κάτι ομαδούλες και καταστράφηκε και αυτός, γ@μώ τον Τζίγγερ γ@μώ!
Σκουλίκης
Θύρα 13 και τα μυαλά στον αποχυμωτή!
kalgeorge
20/03/2012, 13:53
αχαχαχαχαχχααχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
kalgeorge
20/03/2012, 13:54
…. Αφέλεια, αδιαφορία ή συναλλαγή ….
ολα μαζι...για διαφορετικους λογους
το υφος σου ητανε ειρωνικο απεναντι μου ενω εγω δεν ειρωνευτικα κανεναν.απλα σχολιασα κατι.ειπαμε το αντιπαρηλθα και δεν χρειαζεται να επεκταθουμε στο θεμα υφος.παμε τωρα στην ουσια.πολυ απλα φιλε μου αν σου δειξω την πληρη εικονα θα με πεις τρελο (κι εγω τρελο θα με ελεγα) οποτε ειναι ματαιο μια και θα πρεπει η να σε ''μπασω'' απο μεσα η να προσπαθησω να σε πεισω με κουβεντες (πραγμα δυσκολο,χρονοβορο και τελικα ανουσιο).αν και οποιος θελει να δει κατι παραπανω απο ''ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ'', ''ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ'', ''ΠΡΑΣΙΝΕΣ-ΚΟΚΚΙΝΕΣ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ'' μπορει.
ευχαριστω γιωργο.ακριβως αυτο.
Από μεριάς μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση πέρα από τα όρια της ανταλλαγής απόψεων και αν δεν ήταν άτομο που από τα γραφόμενα του με ενδιέφερε η άποψή του δεν θα του απαντούσα και θα του ζητούσα την γνώμη του ;)
Όσο για την άποψή μου ότι δεν πρέπει να τιμωρούνται οι ομάδες αλλά οι ταραξίες τώρα πρέπει εμείς οι γαύροι να το φωνάξουμε που δεν αφορά την ομάδα μας γιατί δεν είναι αντίδραση ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ να μπαίνουν οι υπεύθυνοι φυλακή σε αυτή την χώρα επιτέλους !!!!
κραταω τα καλα λογια σου στις 2 πρωτες γραμμες και σε ευχαριστω.
:a10:
παρακαλω συνεχιστε.........:wave2:
kalgeorge
20/03/2012, 13:57
[QUOTE=STOYBI;2161755]
χτυπηθηκε-απειληθηκε-τρομαξε-τραυματιστηκε -σκιστηκε το καλσον απο φροντιστη-γιατρο-αμυντικο-επιθετικο-επιθετικοαμυντικο-γκομενα-γυναικα-ερωμενη-τεχνικο διευθυντη ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ του βαζελου???
[QUOTE]
RE MLK EISAI KALA????
paizei na eisia o monadikos anthrwpos ston kosmo pou leei oti den xtupithike KAPOIOS tou vazelou!!!!!!!
o monadikos!!!!
kanto edit agorina...tha gineis roba!!!!!!!
psaxe MONOS sou ta tote gegonota, tha deis na xtupane paiktes stin fusouna, stin eisodo tou agwnistikou xwrou, sta apodutiria, kai me tin apostoli otan eftasan
tous gaurous sto oaka den tous akoubise kaneis
MLK MH LES OTI NA NAI...EKTITHESAI ANEPANORTHWTA ME AYTO POU LES
eisai o monadikos antrhwpos pou exei pei pote oti den xtipithike kaneis stin rizoupoli
[QUOTE=STOYBI;2161755]
[QUOTE]
RE MLK EISAI KALA????
paizei na eisia o monadikos anthrwpos ston kosmo pou leei oti den xtupithike KAPOIOS tou vazelou!!!!!!!
o monadikos!!!!
kanto edit agorina...tha gineis roba!!!!!!!
psaxe MONOS sou ta tote gegonota, tha deis na xtupane paiktes stin fusouna, stin eisodo tou agwnistikou xwrou, sta apodutiria, kai me tin apostoli otan eftasan
tous gaurous sto oaka den tous akoubise kaneis
MLK MH LES OTI NA NAI...EKTITHESAI ANEPANORTHWTA ME AYTO POU LES
eisai o monadikos antrhwpos pou exei pei pote oti den xtipithike kaneis stin rizoupoli
Eπιμενεις να μου απαντας στα τις ριζουπολης.......
Επι του κυριου θεματος και τις περετερω ερτωτησεις μου καποια απαντηση εχεις η οχι ...????
...................
Φτασαμε να βαζουμε τους αγανακτισμενους στο Συνταγμα με την καφριλα των γηπεδων στο ιδιο υψος ...!!!
.............
εισαι τοσο κοντα σε απαντησεις που δε βανει ο νους σου!!!
εν παση περιπτωση συγχωρεστε την παρεμβαση μου.και πειτε οτι δεν ειπα ποτε τπτ.
Νομιζα οτι θα μου απαντουσες και εσυ για την ριζουπολη ......
( Πλακα κανω ... Μπηχτη στον kalgeorge που συνεχιζει να κουτσουρευει τα QUOTE μου απαντωντας μονο για την .... Ριζουπολη...)
el_hymador
20/03/2012, 14:10
Kαι; Το αποτέλεσμα μετράει... ας μπουν μέσα στη Βουλή και ας είναι και γαύροι...
kalgeorge
20/03/2012, 14:11
[QUOTE=kalgeorge;2161763][QUOTE=STOYBI;2161755]
Eπιμενεις να μου απαντας στα τις ριζουπολης.......
Επι του κυριου θεματος και τις περετερω ερτωτησεις μου καποια απαντηση εχεις η οχι ...????
ti na sou apantisw re kwsta...sovara milas???
edw mas les oti den xtupithike kaneis sta episodia tis rizoupolis......
sta episodia pou kai oi gauroi elegan oti tous gamisame alla den ftaime emeis...den ipirxei astinomeusi...
kai esy mou les den xtupithike kanenas vazelos
imarton
kalgeorge
20/03/2012, 14:12
+osa
kalgeorge
20/03/2012, 14:14
Kαι; Το αποτέλεσμα μετράει... ας μπουν μέσα στη Βουλή και ας είναι και γαύροι...
ρε κωστα...παντα η μπαλα ηταν η μεγαλυτερη "παραπλανηση"¨του καθε κρατους....
αν θυμασαι οταν περνουσαν δημοψηφισμα ή νομο εδω....ΠΑΝΤΑ κατι ειχε γινει στην μπαλα!
τι να λεμε τωρα....
απλα η βλακεια γενικα ειναι ανικητη...
να ενωθουν απο 300 ατομα των βαρεμενων της καθε ομαδας...να μπουν στην βουλη.
o_gavros
20/03/2012, 14:15
Πραγματικά!
@ στο φίλο Σφεροπεταδην,Στουμπι & όποιον άλλο απορεί ακόμα,δεν είναι κάνα κρατικό μυστικο που το ξέρουμε μια κάστα μετρημένων στα δάχτυλα,κύριοι.
Νωρίτερα κάποιος έγραψε πως γίνεται μια διμοιρία ΜΑΤ να τα βάζει με χιλιάδες στο Σύνταγμα και να τους απωθεί και ξαφνικά σ'ενα χώρο που και εύκολα να τρέξεις δε μπορείς και εφοδιασμένος δεν είσαι, να βλέπουμε τα ΜΑΤ να τον πίνουν.
Γιουνιβέρσαλ κανόνας του συστήματος: Τα μπάχαλα βολεύουν!!!
o_gavros
20/03/2012, 14:19
Δυστυχώς αυτός που τραβιέται σε οπαδικά σκηνικά και γράφει ΜΑΤ/ΥΜΕΤ & Σια στα παπάρια του, δεν δίνει (γιατί δεν μπορεί) καιτόση σημασία στα κοινωνικά δρώμενα.
Με λύπη το'χω διαπιστώσει αυτο.
...
να ενωθουν απο 300 ατομα των βαρεμενων της καθε ομαδας...να μπουν στην βουλη.
αυτο ειναι ακομα πιο ανησυχητικο!!!!!!!!
kalgeorge
20/03/2012, 14:24
σορρυ ρε τζωρτζ που δεν βλεπω αλλη λυση.....αλλα τι να κανω...
εδω πηγαν 250.000 ατομα να δωσουν απο 2 ευρω καινα ψηφισουν.
τι λεμε τωρα
Στο γήπεδο είμαστε γαύροι και βάζελοι στην βουλή είμαστε στην ίδια ομάδα ...
βέβαια επιμένω να μην μπορώ να συνδέσω οπαδικά αντίποινα για το ντου στον σύνδεσμο τους με τον αποτροπιασμό τους για την σημερινή κατάσταση της χώρας ...
σορρυ ρε τζωρτζ που δεν βλεπω αλλη λυση.....αλλα τι να κανω...
σιγουρα οχι χειροτερα τα πραματα γιωργη και αυτο που λες και εσυ και ο κωστας ειναι χειροτερο απο αυτο που φανταζεστε (αποψη μου).
[QUOTE=STOYBI;2161768][QUOTE=kalgeorge;2161763]
ti na sou apantisw re kwsta...sovara milas???
edw mas les oti den xtupithike kaneis sta episodia tis rizoupolis......
sta episodia pou kai oi gauroi elegan oti tous gamisame alla den ftaime emeis...den ipirxei astinomeusi...
kai esy mou les den xtupithike kanenas vazelos
imarton
Αντε παλι με την ριζουπολη.....
Δεν σε ρωταω τι θα φας το μεσημερι..... (Ουτος η αλλως για την ριζουπολη θα μου απαντησεις....)
el_hymador
20/03/2012, 14:33
Ρε συ Γιώργο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα... προφανώς βέβαια κανένα από αυτά τα τυπάκια δεν θα δώσει ιδεολογική διάσταση στους τσαμπουκάδες, απλά τους αρέσει το μπάχαλο. Ούτε και περιμένω απ αυτούς σωτηρία, γιατί δεν βλέπουν πέρα από το δάχτυλο τους. Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους κατευθύνονται και μεταχειρίζονται σαν μάζα πανεύκολα. Αρκεί να τους πετάξεις το τυράκι. Δεν έχει να κάνει με παναθηναϊκους - ολυμπιακόυς - παοκτζήδες - αεκτζήδες, όλοι τα ίδια μπουμπούκια έχουν στις τάξεις τους και όλες οι "σοβαρές" ομα΄δες φροντίζουν βέβαια ώστε να παραμένουν στις τάξεις τους. Είναι αστείο και απίστευτα υποκριτικό να μιλάνε όλοι για δολοφονία του ποδοσφαίρου και μαύρη σελίδα και άλλες χιλωειπωμένες παπαρίες, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν έχει γίνει κανένα βήμα για την εξάληψη αυτών των φαινομένων, αλλά αντθέτως τους χαϊδεύουν και τα αυτιά στο παρασκήνιο. Οι λόγοι πολλοί και προφανείς. Τέσπα έχω καταλλάβει πολύ καλά τι εννοείς και συμφωνώ.
kalgeorge
20/03/2012, 14:37
σιγουρα οχι χειροτερα τα πραματα γιωργη και αυτο που λες και εσυ και ο κωστας ειναι χειροτερο απο αυτο που φανταζεστε (αποψη μου).
με μπερδεψες ρε....
kalgeorge
20/03/2012, 14:38
[QUOTE=kalgeorge;2161778][QUOTE=STOYBI;2161768]
Αντε παλι με την ριζουπολη.....
Δεν σε ρωταω τι θα φας το μεσημερι..... (Ουτος η αλλως για την ριζουπολη θα μου απαντησεις....)
ρε αιντε απο δω χαμενε :lol:
:beer::wave2:
Ρε συ Γιώργο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα... προφανώς βέβαια κανένα από αυτά τα τυπάκια δεν θα δώσει ιδεολογική διάσταση ...
το προβλημα κωστα ειναι οτι αυτα τα τυπακια εχουνε ιδεολογικη διασταση να δωσουνε και το μακιαβελικο ρητο δεν το ασπαζομαι.
με μπερδεψες ρε....
λεω απλα προσεξτε τι ευχεστε :wave2:
τελος απο μενα.
:beer::beer: σε ολους.
Sferopetadhn
20/03/2012, 14:44
Μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος, αλλά εξακολουθώ να μην σας καταλαβαίνω...
Δηλαδή τα προχτεσινά αποπροσανατόλισαν κάποιον; Και καλά συζητάνε τα κανάλια γι' αυτά ενω θα έπρεπε να μιλάνε για άλλα; :confused:
kalgeorge
20/03/2012, 14:44
λεω απλα προσεξτε τι ευχεστε :wave2:
τελος απο μενα.
:beer::beer: σε ολους.
ναι ρε συ αυτο οκ...δεν διαφωνω....
λεμε πανω στα νευρα μας καμμια παραπανω κοτσανα.
παντως ενα τετοιο παρομοιο σκηνικο.(επισκεψη σε σπιτια ή σε εξοδους ή δεν ξερω γω τι μονο μας σωζει)
τελος τα πολιτικα εδω
:lol:
kalgeorge
20/03/2012, 14:46
Δηλαδή τα προχτεσινά αποπροσανατόλισαν κάποιον; Και καλά συζητάνε τα κανάλια γι' αυτά ενω θα έπρεπε να μιλάνε για άλλα; :confused:
ε αφου εισαι ηλιθιος τι μας πρηζεις τα @@@@ ρε βλάκα??
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΕ?? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ
:lol::lol::lol::lol:
ρε μαστορα.....ΜΟΝΟ και μονο μετα απο τοσο μπινελικι που εχεις ριξει στον παντσο οπως λες.....να γυρνας να λες συμφωνω μαζι του και ανεβαινει στην εκτιμηση μου....μονο και μονο επειδη ψαχνεις απεγνωσμενα εδω και καιρο...ΜΠΑΣ ΚΑΙ καποιος βρεθει στο πλαι σου........ουτε για φτυσιμο δεν εισαι
ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ.............ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΜΕ
Σέ κράζω μέ τεράστια κεφαλαία καί σύ τό μόνο πού έχεις νά πείς είναι ότι ψάχνω σύμμαχο.
Μά καλά τίποτε άλλο δέν έχεις νά πείς..??
ΕΔΩ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ,
καί έρχεσαι έσύ καί μού λές ότι ψάχνω δεκανίκι..??
ΑΣΤΕΙΟΣ
Δέν διακατέχομαι άπό κόμπλεξ όπως............καί όταν διαβάζω κάτι πού μού άρέσει καί συμφωνώ
καί άπό τόν μεγαλύτερο μου έχθρό νά είναι θά τού τό άναγνωρίσω.
Βολταίρος.......σού λέει κάτι..??
Ό Βίλλα σάς δουλεύει όλους..........
Όσες φορές μίλησε γιά έξωποδοσφαιρικά πράμματα ήταν
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ...............άπό τόν άρρωστημένο έγωισμό σου,
όπου προσπαθείς νά μάς άποδείξεις ότι ή ΓΗ είναι
ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ..!!
Τό πώς κάθε φορά νομίζεις ότι καταφέρνεις νά μεταθέτεις τήν κοτσάνα πού πετάς σέ
προσωπική άντιπαράθεση.............ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ούτε δημοτικό νά ήμασταν.
Τό θέμα μας δέν ήταν τό άν έγώ τώρα στά 56 μου γλύφω έναν άγνωστο
μέσα άπό ένα άθλητικό θρέντ έπιπέδου ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ,
γιά νά νοιώσω καλά άλλά
Η ΠΑΠΑΡΙΑ
πού πέταξες,ότι αύτή τή φορά φταίνε οί μπάτσοι.
Έτσι γιά νάμαστε στό θέμα μας.
Κάτι έπί αύτού έχεις νά μάς πείς..??
Ή ώς συνήθως άνδρα Άθηναίε,
θά άρχίσεις πάλι τούς χαρακτηρισμούς..??
Καί μείς χάσαμε πρωταθλήματα καί μάλιστα άπό Ίωνικούς
κι όχι άπό ΠΑΟΚ καί ΑΕΚ άλλά δέν κάναμε
σά γκόμενες πού μάς παράτησε ό έραστής
έπειδή ξενέρωσε στό πρώτο γαμίσι..!!
Cpt. Haddock
20/03/2012, 15:03
Ήρεμα συνάδελφοι
kalgeorge
20/03/2012, 15:04
ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ.............ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΜΕ
ενημερωτικα....φυσικα οπως σου εχω πει ακολουθω τις συμβουλες των αλλων...
ΔΕΝ εκατσα να διαβασω τις παπαριες σου ( αυτο στο λεω απλα για να μην πεις οτι δεν σου απαντησα σε αυτο ή σε εκεινο)
δεν σου απαντω γιατι εχω σταματησει οπως ολοι να σε διαβαζω....
τρεχα ζητα βοηθεια απο τον παντσο οπως τον λες τωρα....που εχει ανεβει και στην εκτιμηση σου
:lol::cry::lol::cry::lol::cry::lol::cry:
Ναι, δεν ξερω, ισως......
Το μονο που καταλαβα ειναι οτι τα προβληματα αυτα αρχισαν απο την Κυριακη το βραδυ......!!
Βλεπεις η μεχρι το Σαββατο το βραδυ η οπαδικη αθλια συμπεριφορα του ελληνικου πρωταθληματος σε ποδοσφαιρο και μπασκετ οπως και η..... Προβοκατορικη βρωμια του ελληνικου κρατους ηταν σε διακοπες....!!!
:wave2: Απο τον εταιρο ηλιθιο !!!
el_hymador
20/03/2012, 15:15
ΑΣΤΕΙΟΣ... ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ... Η ΠΑΠΑΡΙΑ...
Συνεχισε να γραφεις σεντονια Terens, διαβαζω μονο τα bold κεφαλαια.
kalgeorge
20/03/2012, 15:22
εισαι ηρωας
Sferopetadhn
20/03/2012, 16:18
ε αφου εισαι ηλιθιος τι μας πρηζεις τα @@@@ ρε βλάκα??
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΕ?? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ
:lol::lol::lol::lol:
Και ηλίθιος και βλάκας;;;;
Δεν ήξερα ότι με αγαπάς τόσο... :a07:
:rotflmao:
Ήρεμα συνάδελφοι
http://www.youtube.com/watch?v=g_YgS2z6OQs
ΚΑΙ ΣΥ
ΒΑΖΕΛΙΑΣΗ..??
Οί μπάτσοι ,ξέρω.......αυτοί φταίγανε
καί λίγο ό Λεονάρντο μέ τόν Κλωναρίδη....:a22::a22::a22:
:a54::a54::a54:
el_hymador
20/03/2012, 20:52
ΚΑΙ ΣΥ
ΒΑΖΕΛΙΑΣΗ..??
Οί μπάτσοι ,ξέρω.......αυτοί φταίγανε
καί λίγο ό Λεονάρντο μέ τόν Κλωναρίδη....:a22::a22::a22:
:a54::a54::a54:
Θες υπερρεαλιστες σαν τον LaLovotomilla η σε βανω κατι πιο κλασσικο; Σε κοβω για κλασσικο... κολοτουουουουουμπα μου, δεν πειραζει, θα σου βαλω κατι σε ευρωπαϊκο συμβολισμο για να γλυστραει:
Λωτρεαμόν, Τα άσματα του Μαλντορόρ
Γέρο – ωκεανέ, η τελειότητά του σφαιρικού σου σχήματος, που τόσο ιλαραίνει την αυστηρή έκφραση της γεωμετρίας, εμένα δεν μου θυμίζει παρά τα μικρά μάτια του ανθρώπου, που είναι τόσα δα, απαράλλαχτα με του αγριόχοιρου, και καταστρόγγυλα με κείνα των πουλιών της νύχτας. Ωστόσο ετούτος, από καταβολής κόσμου περνιέται για ωραίος. Πάντως εγώ υποπτεύομαι, πως αυτό το κάνει περισσότερο από φιλότιμο, και πως πραγματικά για την ομορφιά του αμφιβάλλει. Τότε, γιατί να κοιτάζει με τόση περιφρόνηση του συνανθρώπου του τη μορφή; Χαίρε ωκεανέ!
kalgeorge
20/03/2012, 21:01
Θες υπερρεαλιστες σαν τον LaLovotomilla η σε βανω κατι πιο κλασσικο; Σε κοβω για κλασσικο... κολοτουουουουουμπα μου, δεν πειραζει, θα σου βαλω κατι σε ευρωπαϊκο συμβολισμο για να γλυστραει:
Γέρο – ωκεανέ, η τελειότητά του σφαιρικού σου σχήματος, που τόσο ιλαραίνει την αυστηρή έκφραση της γεωμετρίας, εμένα δεν μου θυμίζει παρά τα μικρά μάτια του ανθρώπου, που είναι τόσα δα, απαράλλαχτα με του αγριόχοιρου, και καταστρόγγυλα με κείνα των πουλιών της νύχτας. Ωστόσο ετούτος, από καταβολής κόσμου περνιέται για ωραίος. Πάντως εγώ υποπτεύομαι, πως αυτό το κάνει περισσότερο από φιλότιμο, και πως πραγματικά για την ομορφιά του αμφιβάλλει. Τότε, γιατί να κοιτάζει με τόση περιφρόνηση του συνανθρώπου του τη μορφή; Χαίρε ωκεανέ!
:cry::lol::cry::lol::cry::lol::cry::lol::cry::lol::cry::lol::cry::lol:
la_villa
20/03/2012, 22:42
ρε παίδες ΚΑΡΑΕΛΕΟΣ....
χειρότεροι και απο την προπαγάνδα των καναλίών είστε.....
αρχίδια.Δηλ. επειδή ο υπεύθυνος ασφαλείας μαι ας δήλωσε τέτοιο ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?Ότι ήξερε?Δηλ. μια κουβέντα όπως ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ δεν σου πέρασε απο το μυαλό.
Και εγώ με την παρέα μου,άκου ΣΥΜΠΤΩΣΗ, το ίδιο λέγαμε!!!!ΟΥΑΟΥ. Λες να οργανώσαμε κάτι.
Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ πιο απλά απο ότι προσπαθείτε να τα κάνετε.Η πολιτεία (πολιτικά πρόσωπα) ήθελαν να γίνει ένα καλό σκηνικό.Συμφωνώ.
Αυτή η γαμημένοι πολιτεία λετε να μην ξέρει με τι ζώα είχε να κάνει στο προχθεσινό παιχνίδι?Λετε να μην επωφελούνταν τις κατάστασεις αν ήθελε?Ευκολο.ΓΙΑΤΙ?
ΜΑ ΓΙΑΤΙ τα ζώα θα τα διέλυαν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....δεν χρειάζεται ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ούτε ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ με ζώα φανατικούς.Δηλ απλά πράγματα δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε?Που πήγαν φέτος οι βάζελοι και δεν τα κάνανε λαμπόγυαλο?Και πάντα φταίγανε ή οι μπάτσοι ή οι γύφτοι.
Ο άλλος έβαλε ένα ρεπορτάζ απο φυλλάδα ότι ήξεραν τι θα γινόταν και το θεωρεί σημαντικό και ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΓΩ το θεωρώ στοχευμένο να φανατίσει τα ζώα.Μιλάμε για ηλίθιους που διαβάζοντας ότι θα τα κάνουν πουτάνα (το ρεπορτάζ μίλαγε σε και για αυτούς) ΚΑΥΛΩΣΑΝ και πήγαν σαν ΖΩΑ που είναι να το εφαρμόσουν ΓΙΑΤΙ το θεωρούν ΜΑΓΚΙΑ και ποιοι είναι αυτοί.
Δείτε πρωροσέλιδα των πράσινων φυλλάδων όταν ο αθλητικό δικαστής κάλεσε τον Φερέϊρα για τις δηλώσεις του. ΕΞΩ λέει απο το κτήριο ειχαν πάει οι γαμιάδες του βαζελου για καλό και για κακό.Μην τολμήσουν να πειράξουν τον βλάκα (και ηθικό αυτούργό των κυριακάτικων).
Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ρε θα κάνανε οι γαμιάδες που είχαν πάει απο έξω και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ο αθλητικός δικαστής όπως έγραψε η φυλλάδα?>Για πείτε μας.....
Αν εξυπηρέτησε το πολιτικό σύστημα η νοοτροπία των βάζελων.ΣΑΦΩΣ και με το παραπάνω.
ΑΛΛΑ ΑΝ δεν ήταν τόσο χαζοί δεν θα έπεφταν στην παγίδα.ΜΟΝΟΙ τους τα ξεκίνησαν οι βάζελοι και για άλλη μια φορά γίνανε πιόνια άλλων.
υ.γ τότε με το Σύνταγμα , μιας και αναφέρθηκε, που ακούστηκε ότι θα πήγαιναν μαζί σύνδεσμοι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ένα φοβόμουν. Μην βγεί κάποιο λαμόγιο πουτάνας γιος πολιτικός και φωνάξει "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ" ή "ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ". Αυτομάτως το Συνταγμα οι σύνδεσμοι θα παίζανε ξύλο μέχρι τώρα. ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ
Τωρα αν ΚΑΙ για τα προχτεσινα γουστάρετε να κυνηγάτε φαντάσματα με γεια σας με χαρά σας. Το να δεχτείτε ότι οι οπαδοί είναι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΚΡΩΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ που ο κάθε τυχάρπαστος τους πηγαίνει όπου θέλει σας φαντάει ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ
la_villa
20/03/2012, 22:55
δεν πειράζει παίδες....
στην Λιβαδειά στο πήγαινε έφταιγαν οι γύφτοι που σας πυροβολούσαν...
στο έλα έφταιγαν οι μπάτσοι και τους κάψατε το περιπολικό
προχτες πάλι σας έβαλαν οι μπάτσοι να κάνετε επεισόδια για να δημιουργήσουν θέμα και
ΩΠ ... ξαφνικά με αυτό ΓΕΜΙΣΕ η τσέπη μου και με αποπροσανατολίσαν απο την κοινωνική/οικονομική/οτι_άλλο_θες σφαγή που δεχόμαστε.Φανταζομαι και ολους τους υπόλοιπους ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Δεν έχουμε τι να κάνουμε και βλέπουμε τα επεισόδια.Αμφιβάλλω ΑΝ υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ στην εποχή μας που να αφιέρωσαν ΠΑΝΩ απο 1 ώρα (και πολύ βαζω)
Εξάλλου το έχουν ανάγκη όπως βλέπουμε να καλυφθούν πίσω απο παπαροεπεισόδια άρρωστων οπαδών.
Πραγματικά ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΙ είστε?Όπως καταλαβαίνετε (μαλλον δεν) ότι και να γίνει ΠΑΝΤΑ καποιος ΑΛΛΟΣ φταίει....
υ.γ δείτε επεισόδια στα βόλλευ ΟΣΦΠ (φταίγανε οι παίκτες του ΟΣΦΠ)
σείτε επεισόδια στο πόλο σας
δειτε ...δειτε δειτε
ΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΤΕ?????ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ???? ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ????ΠΑΝΤΑ....7 χρόνια εδω μέσα δεν εχω διαβασει ΒΑΖΕΛΟ να σιχτιρίζει (να μην βρίζει) τους άρρωστους οπαδούς τους.ΟΫΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΡΕ
υ.γ Εχετε σκεφτεί ΠΟΣΟ και ΑΝ διαφέρετε απο όλα αυτά τα λαμόγια που βρίζετε?Παρατηρήστε τα λόγια τους και την στάση τους και βάλτε δίπλα την δικιά σας.Μην εκπλαγείτε
blackbusa
21/03/2012, 00:30
...:
kalgeorge
21/03/2012, 00:38
......
πω πω ρε μλκ....εσυ εχεις βαλθει να κανεις καποιους να σκεφτουν???
ρε με εναν πο@@τη που μπλεξαμε......
εγω θα ελεγα να διαβασεις παλι την απαντηση του χυμαδορη....που λεει τα πραγματα με το ονομα τους
.
.
..
.
.
.
.
.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΤΕΛΙΚΑ.................ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ
Τήν Κυριακή στήν Καλογρέζα συνετελέσθη ένα έγκλημα κατά τού ΠΑΟ πού ήταν
καλά προετοιμασμένο καί καμουφλαρισμένο.
Ταυτόχρονα χτυπώντας μέ ένα σμπάρο δυό τριγώνια, καταφέρανε νά άποπροσανατολίσουν
τό λαό άπό τό μόνιμο τελευταία πρόβλημα του τής φτώχιας,τής άνεργείας καί τής έξαθλίωσης
πού βιώνει....!!
Γιά πρώτη φορά συνεργάστηκαν τόσο καλά άστυνομία,παρακρατικοί ,εξουσία, πρεζόνια,λαμόγια κ.λ.π....
Καί ό μόνος πού δέ φταίει σέ αύτή τήν ίστορία είναι φυσικά ό ΠΑΟ, θύμα θά έλεγα τής ύπόθεσης.
Τό είχα ύποτιμήσει τό έπίπεδο έδώ μέσα.......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ........
:a5::a5::a5:
ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ 30 ΜΙΛΟΥΣΑ...............ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ
Πρώτα μέ τό κάτω κεφάλι.......
πω πω ρε μλκ....εσυ εχεις βαλθει να κανεις καποιους να σκεφτουν???
ρε με εναν πο@@τη που μπλεξαμε......
εγω θα ελεγα να διαβασεις παλι την απαντηση του χυμαδορη....που λεει τα πραγματα με το ονομα τους
.
.
..
.
.
.
.
.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: H αληθεια ειναι οτι πρωτα απο ολα πρεπει να βαλετε πρωτα την επισημη παε να σκεφθει (καθως αυτη ακομα εχειι το θαρρος να ζηταει συγνωμη......)
Η δευτερη αληθεια ειναι ποιος ξυπνησε Δευτερα πρωι με ολα τα προβληματα που μπορει να εχει ( ανεχεια-ανεργια-δοσεις να τρεχουν - μισθοι να μειωνονται ) και να τον εχει αποπροσανατολισει το ΝΤΟΥ των μπατσων στον αμοιρο βαζελο στην εδρα του.... Αληθεια ποιον αυριανο διαδηλωτη μπορει να επηρεασε τα του σταδιου..??? ποιον...????
Η τριτη αληθεια ειναι οτι πραγματικα... Χαιρομαι που παροτρυνεις διαφορους σε απαντησεις τυπου Χυμα....!!!
Ειναι οι μονες αλλωστε που ανταποκρινονται στα σεναρια σας.....!!!
ωραιο βιντεακι...αν εξαιρεσουμε τις 2 μολοτωφ που πεφτουν μπροστα απο το κλειστο του μπασκετ(200-300 μετρα απο τα καγκελα που βλεπουμε καποιοι να πηδανε) και εναν τυπακο με μαδερι ακομα πιο μακρυα απο το το γηπεδο δεν ειδαμε τιποτα...και βεβαια η θυρα που μπαινουν οι 1000 :lol: απο αφυλακτα καγκελα (αραγε γιατι δεν ειναι κανεις εκει???...ουτε καν αυτοι για τον ελεγχο εισητηριων) ειναι η γνωστη τρυπα στην 35...βεβαια δεν εχουμε και ωρα να δουμε τι ωρα εγινε το ντου των χιλιαδων φιλαθλων...παντως ντου εγινε σιγουρα καποια στιγμη σιγουρα και μπηκαν πολλοι και οπως φαινετε απο την καμερα η 35 ειχε βουλιαξει...
επιτελους που καποιοι μετα απο τοσα χρονια ριξανε προσωπεια ωστε ενας γαυρος παραδεχτηκε οτι και στην ριζουπολη ηταν ζουγκλα...ευγε...
Και να συμπληρωσω στην υπερασπιστκη γραμμη blackbusa....
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να ζεστάνουν τους αστυνομικούς την ώρα που καθόντουσαν αρκετή ώρα ακίνητοι και αντιμετώπιζαν τον σοβαρό κίνδυνο της υποθερμίας.
βοήθησαν τους αστυνομικούς στο δύσκολο τους έργο. Κατανοώντας την κούρασή τους, καθώς βρισκόντουσαν από νωρίς στο γήπεδο, προθυμοποιήθηκαν να τους ξεκουράσουν κρατώντας τις ασπίδες τους.
Φροντισαν να κρατανε σε ετοιμοτητα τον αντιπαλο τερματοφυλακα...!
Λυπάμαι που στο λέω αλλα έχεις πέσει θύμα ...
Μπάτσοι είναι ντυμένοι Βάζελοι ...
Αλλα εμείς οι γαύροι δεν καταλαβαίνουμε και είμαστε θύματα της προπαγάνδας και νομίζουμε οτι αυτοί είναι απλοί αγνοί φίλαθλοι που πήγαν να περάσουν ενα ευχάριστο απόγευμα !!!
kalgeorge
21/03/2012, 13:15
:lol::lol::lol: H αληθεια ειναι οτι πρωτα απο ολα πρεπει να βαλετε πρωτα την επισημη παε να σκεφθει (καθως αυτη ακομα εχειι το θαρρος να ζηταει συγνωμη......)
Η δευτερη αληθεια ειναι ποιος ξυπνησε Δευτερα πρωι με ολα τα προβληματα που μπορει να εχει ( ανεχεια-ανεργια-δοσεις να τρεχουν - μισθοι να μειωνονται ) και να τον εχει αποπροσανατολισει το ΝΤΟΥ των μπατσων στον αμοιρο βαζελο στην εδρα του.... Αληθεια ποιον αυριανο διαδηλωτη μπορει να επηρεασε τα του σταδιου..??? ποιον...????
Η τριτη αληθεια ειναι οτι πραγματικα... Χαιρομαι που παροτρυνεις διαφορους σε απαντησεις τυπου Χυμα....!!!
Ειναι οι μονες αλλωστε που ανταποκρινονται στα σεναρια σας.....!!!
με αυτα που γραφεις απλα με επιβεβαιωνεις ρε κωστα....οντως προσπαθεια αποπροσανατολισμου.
απο ποιον?
με τι σκοπο??
τελικα εμαθες τι εγινε στην ριζουπολη ή ακομα ψαχνεις?
kalgeorge
21/03/2012, 13:16
Και να συμπληρωσω στην υπερασπιστκη γραμμη blackbusa....
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να ζεστάνουν τους αστυνομικούς την ώρα που καθόντουσαν αρκετή ώρα ακίνητοι και αντιμετώπιζαν τον σοβαρό κίνδυνο της υποθερμίας.
αυτο παικταρα μου εγινε ΑΦΟΥ διεκοπη το παιχνιδι
ΑΦΟΥ.
δεν ξερω αν σου λεει κατι σαν λεξη αυτο....αλλα σε ακυρωνει σε αυτα που γραφεις
kalgeorge
21/03/2012, 13:19
και επισης κωστα εδω ειναι μονο 2-3 παιδια που μπηκαν να πανηγυρισουν οπως λετε και διδαξαν ηθος και πολιτισμο
la_villa
21/03/2012, 13:42
σωστά.....και δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΥΡΟ να υποστηρίζει ότι δεν φταίνε οι κάφροι ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ παίκτες ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. άρα δεν φταίγανε τα παιδιά. Διαβασες εσύ πουθενα κάτι τέτοιο?Δείξτο μου και μένα
Σε αυτό το βασικότατο διαφέρουμε, ΕΥΤΥΧΩΣ......
kalgeorge
21/03/2012, 14:03
σωστά.....και δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΥΡΟ να υποστηρίζει ότι δεν φταίνε οι κάφροι ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ παίκτες ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ. άρα δεν φταίγανε τα παιδιά. Διαβασες εσύ πουθενα κάτι τέτοιο?Δείξτο μου και μένα
Σε αυτό το βασικότατο διαφέρουμε, ΕΥΤΥΧΩΣ......
...
kalgeorge
21/03/2012, 14:04
pes ta re Lalovotomilla, ainte epitelous kapoios na ta pei me to onoma tous....
na xarei kai o terens pou se exei se ektimisi vre paidi mou...
kanenas den tous peiraxe, exeis dikio auta legate kai tote ......
re....mipws ta dinoun kai se sas??
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=129167&catid=1
kalgeorge
21/03/2012, 14:13
eksalou apoklietai re paidi mou na bikan batsoi stin thura twn organwmenwn....me vomvides krotou - lampsis....apoklietai...d.en ginontai auta
http://www.youtube.com/watch?v=iZbP1mVumKI&feature=youtu.be
kalgeorge
21/03/2012, 14:17
edw kati exasan oi batsoi kai epitethikan stin 2.....athwa ta paidia:)
http://www.youtube.com/watch?v=mhJudHQZGjU&context=C4b2b580ADvjVQa1PpcFPFXEt-hxRUgVDOKVVdXF5-F6H9xNe4TRY=
kai edw oi alites oi organwmenoi....antidroun....e? swsta??
http://www.youtube.com/watch?v=F9fGFWpgmUg&feature=context&context=C4b2b580ADvjVQa1PpcFPFXEt-hxRUgVDOKVVdXF5-F6H9xNe4TRY=
la_villa
21/03/2012, 14:20
ahahhahahahhahahhahahah
πραγματικά απορώ ΑΝ καταλαβαίνεις τι ανεβάζεις? και τι μας δείχνουν?
τελικά μόλις ανακάλυψες την αμερική
NOMIΖΩ ΠΩΣ.............ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Όλα μά όλα προήλθαν άπό τούς ΧΙΛΙΟΥΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ...!!
Πού ήτανε άπ'έξω καί μπούκαραν στό πέταλο κατά τόν έναν ,άλλά μετά κατ'άλλους βρέθηκαν
δίπλα στούς έπισήμους..........
ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..............ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.
ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,άντε καί τό μνημόνιο:lol:
καί λίγο ό Κλωναρίδης
kalgeorge
21/03/2012, 14:23
ahahhahahahhahahhahahah
πραγματικά απορώ ΑΝ καταλαβαίνεις τι ανεβάζεις? και τι μας δείχνουν?
τελικά μόλις ανακάλυψες την αμερική
egw mazi sou eimai re, min masas.
katse na vgei kai to terens na mas pei poso wraia ta les kai ti avenasmenos eisai :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: