PDA

View Full Version : Δηλαδή που πάμε....?

Σελίδες : 1 [2] 3

daz
30/10/2011, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
και τελος.χωρις σχολια:uplate:

:lol: :lol: :lol:

granazi
30/10/2011, 20:37
Ομορφιες βλεπω!
μπραβο κυριες και κυριοι :beer: :beer:

Lioulios
30/10/2011, 20:38
Ρεεεεεεε !! Σαολίν!! τί κάνεις εσύ εκεί ;

:beer: Σε όλους

peter86
30/10/2011, 20:48
πολυ ωραία βόλτα παιδιά ,πολύ καλή παρέα,σούπερ καιρός,αν και σε κάποια σημεία τον δαγκ....... παγώσαμε, ήθελα να πω....Τι κίνηση ήταν αυτή στην επιστροφή ρε σεις??
cu σε επόμενη βόλτα.

mikes
30/10/2011, 21:08
παντα τετοια!!!:beer: :beer: :beer:

ελπιζω ο συντεκνος σαολινατσης να μην ειχε μαζι του κανα ξεπερασμενης τεχνολογιας τηλεσκοπικο, και να προλαβατε να φατε τιποτα!!
:rotflmao: :rotflmao:

238865

Πανοπτικός
30/10/2011, 21:11
Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια, πολυ κρυο στην αρχη αλλα υστερα εστρωσε καπως η κατασταση...

Και εγω ημουν προετοιμασμενος για τρελα πραγματα αλλα η παρεα ηταν καταπληκτικη. :beer:

mikes
30/10/2011, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Χαρηκα που σας γνωρισα παιδια, πολυ κρυο στην αρχη αλλα υστερα εστρωσε καπως η κατασταση...

Και εγω ημουν προετοιμασμενος για τρελα πραγματα αλλα η παρεα ηταν καταπληκτικη. :beer: δε σε πλακωσαν στο ξυλο εσενα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gianhs8
30/10/2011, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
δε σε πλακωσαν στο ξυλο εσενα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πιγε με ψευδονιμο :rotflmao: :rotflmao:

Πανοπτικός
30/10/2011, 21:26
Γιατι να με πλακωσουν ρε, με αγαπανε παρα πολυ :winka:

aris86
30/10/2011, 21:29
Πισω στη βαση και εγω μετα απο μπαλα κιολας.......

Περασαμε πολυ ωραια, ειχε απιστευτες διαδρομες κ τοπια. Ευχαριστω παιδια κ χαρικα που σας γνωρισα.....

Παντα τετια:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Πανοπτικός
30/10/2011, 21:31
HelenKoR αδειασε τα πμ σου :beer:

antsoar
30/10/2011, 21:35
Πρώτη στάση για... τσιγάρο :smokin:

238866

antsoar
30/10/2011, 21:37
Ο αρχηγός των ατάκτων :D

238867

HelenKoR
30/10/2011, 21:37
HelenKoR αδειασε τα πμ σου :beer:

ok :)

antsoar
30/10/2011, 21:39
Ωραία μέρα, αν και τα θερμαινόμενα γκριπ φάνηκαν χρήσιμα

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΒΡΕΞΕ !!! :evil:

238868

camen
30/10/2011, 21:40
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:

antsoar
30/10/2011, 21:41
Πορτοκαλί Δύναμη :beer:

238869

antsoar
30/10/2011, 21:42
Κρητικός χωρίς Ρακή, Ωρέ που πάμε Που Πάμε ?

238870

daz
30/10/2011, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:

Εσύ γιατί χτυπιέσαι? Δεν πήγες γιατί νόμιζες πως θα βρέξει και φοβήθηκες για τα ηλεκτρικά σου ε? :alien:

BLiTzER

Και εγω ημουν προετοιμασμενος για τρελα πραγματα αλλα η παρεα ηταν καταπληκτικη. :beer:

:μούτζα:

@antsoar: Μην ποστάρεις φωτός μου με μαλλί μετά μπαλακλάβας ε.

antsoar
:)

238871

antsoar
30/10/2011, 21:46
Δημοκρατικές διαδικασίες

238872

antsoar
30/10/2011, 21:48
Το μόνο ss της παρέας, το είχε η μόνη γυναίκα αναβάτης της παρέας

Έλενα χάρηκα :wave2:

238873

antsoar
30/10/2011, 21:49
;)

238874

Πανοπτικός
30/10/2011, 21:50
Ρε μλκες... η Ελενα ειναι πανυψηλη ή εσεις εισαστε ταπες ? :eyepop:

antsoar
30/10/2011, 21:53
Και εκεί που λες ότι η βόλτα τελείωσε και το υπόλοιπο είναι βαρετή διαδικασία, μετά απο μία στροφή βλέπεις αυτό :eyepop:

238875

antsoar
30/10/2011, 21:55
Το χαμόγελο δεν φαίνεται καλά μέσα από το κράνος :D

238876

antsoar
30/10/2011, 21:57
Ευχαριστώ για την παρέα στην επιστροφή :wave2:

238877

camen
30/10/2011, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εσύ γιατί χτυπιέσαι? Δεν πήγες γιατί νόμιζες πως θα βρέξει και φοβήθηκες για τα ηλεκτρικά σου ε? :alien:

Γτ εχω πολυ καιρο να βγω μοτοβολτα με φιλαρακια και εχω λυσαξει...Αλλα μεχρι την Πεμπτη δεν επαιζε τπτ και ετσι την κοπανησα για το νησι... Τελος παντων:sad:

Πανοπτικός
30/10/2011, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
:μούτζα:

Ημουν αποφασισμενος να ερθω μεχρι τελευταια στιγμη, αλλα δεν εκατσε...
Κ καλα εκανα βασικα γιατι βλεπω ολοι μονοκαβαλοι πηγατε.

:beer:

antsoar
30/10/2011, 22:08
Φίλε Βασίλη (vaska) εβγαλες λαβράκι στο τέλος της διαδρομής

Θέλω να το κάνω με ανάποδη φορά, πρέπει να είναι Αντρική ανάβαση :evil: :D

Επίσης κάποιος μου έταξε εντουρόβολτα στην Πάρνηθα, περιμένω ;)

Γενικά η παρέα ήταν πολύ καλή χάρηκα που σας γνώρισα :wave2: :beer: :beer: :beer:

antsoar
30/10/2011, 22:10
:wave2: :beer: :beer: :beer:

238878

mikes
30/10/2011, 22:12
Ημουν αποφασισμενος να ερθω μεχρι τελευταια στιγμη, αλλα δεν εκατσε...

:beer: τελικα πηγες η δεν πηγες???

daz
30/10/2011, 22:17
Η διαδρομή είναι μυστική? :smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Και εκεί που λες ότι η βόλτα τελείωσε και το υπόλοιπο είναι βαρετή διαδικασία, μετά απο μία στροφή βλέπεις αυτό :eyepop:

Σκοτεινή?

Πανοπτικός
30/10/2011, 22:17
Δεν πηγα ρε αρχηγε, πλακα κανω. Μεχρι κ εξοπλισμο ετοιμασα αλλα δεν εκατσε...

Την επομενη οπωσδηποτε, αφου βλεπω οτι δεν ειστε και τιγκα πουτσαρία :bigcry: :bigcry:

daz
30/10/2011, 22:18
τελικα πηγες η δεν πηγες???

Όλη την ημέρα τρωγότανε μαζί μου ρε! :lol:

mikes
30/10/2011, 22:30
Όλη την ημέρα τρωγότανε μαζί μου ρε! :lol: εσενα στις φερανε τις επιγονατιδες η σε γραψαν στα καλαμπαλικια τους??:lol:

daz
30/10/2011, 22:33
εσενα στις φερανε τις επιγονατιδες η σε γραψαν στα καλαμπαλικια τους??:lol:

Άσε δίκιο είχες! Αν δεν πάω να τις πάρω μόνος μου δουλειά δεν γίνεται! :smilea:

Dfoud
30/10/2011, 22:43
Επιτέλους η βόλτα στη δόξα έγινε! :lol:

Μπράβο σας, πάντα τέτοιες ωραίες βόλτες!

:beer: :beer: :beer:

zizou
30/10/2011, 23:11
Καλη παρεα,ωραιες εικονες,δωδεκα μοτο,δεκατρεις ανθρωποι κ ενας ΣΚΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!

Α!! και μια γυναικα με το μοναδικο ss.Ελενα ευγε για τη τολμη να ερθεις!

Χαρηκα που σας γνωρισα :beer: :beer:

Φωτο αυριο

peter86
31/10/2011, 02:20
Ρε μλκες... η Ελενα ειναι πανυψηλη ή εσεις εισαστε ταπες ? :eyepop:

Τάπες???Μάλλον η Έλενα είναι πανύψηλη....

peter86
31/10/2011, 02:49
Ορίστε και ο σκύλος για όποιον δεν το πιστεύει.....

238880

HelenKoR
31/10/2011, 03:42

σχεδον ολοι! ειχαμε 11 μονοκαβαλους και 1 τρικαβαλο (το σκυλακι δεν παιζεται! μην το βλεπετε ετσι στην παραπανω φωτο. στην πραγματικοτητα ειναι τοσο θαρραλεο που φανταζει τεραστιο στα ματια μου :winka: )

Η διαδρομή είναι μυστική? :smokin:

Για τους Αθηναιους, το ραντεβου ηταν στο Περιπτερο. Οι υπολοιποι μας βρηκαν στο Σπαθοβουνι και απο κει περασαμε τα διοδια (δεν μπορουσαμε να κανουμε κι αλλιως) και πηγαμε Νεμεα, Δαφνη, Καλιανοι, Λιμνη (-now what? -πισω για φαγητο), Καστανια, Γκουρα(για καφε), Εβροστινα, Δερβενι.
Οοοοοοολη η εθνικη πήχτρα!

Η διαδρομη δεν ηταν για ss. Χαλικια και χωμα στις στροφες. Μμμμμ... τεινει να γινει το αγαπημενο μου :bigcry:
Κρυο οταν περιμεναμε στο Σπαθοβουνι και ακομα περισσοτερο κρυο μετά τους ελληνικους καφεδες και το γλυκο κυδωνι στον Γκουρα. Προσθεσε και μια μικρη ενοχληση στα γονατα στο τελος της ημερας. Μα τι παραξενο πραμα... Οταν εφτασα σπιτι, αυτα τα ειχα ηδη ξεχασει! Θυμαμαι ομως πολυ εντονα το πανεμορφο τοπιο, τις μηχανες ολες στην σειρα μπροστα μου καθοδον για την λιμνη (το privilege της σκουπας), τα χρωματα της Φυσης αυτην την εποχη και τα προσωπα που με συντροφευσαν σ'αυτη τη βολτα...! Αλλη μια όμορφη εμπειρια. Οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ μετά βόλτας, σας ευχαριστω!

Special thanks to peter86 & BLiTzER. :beer:

Πανοπτικός
31/10/2011, 04:16
α το 3-στρουμφ οδηγεις, καλη φαση :smilea:

daz
31/10/2011, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Το χαμόγελο δεν φαίνεται καλά μέσα από το κράνος :D

Στη σκοτεινή είσαι εδώ? :)

daz
31/10/2011, 07:42
Στη σκοτεινή είσαι εδώ? :)

Σύμφωνα με τα παρακάτω, μάλλον είναι το κομμάτι από γκούρα μέχρι Ροζενά με ποιο πιθανό σημείο την Ευροστίνα. Απίθανη διαδρομή.
:beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
σχεδον ολοι! ειχαμε 11 μονοκαβαλους και 1 τρικαβαλο (το σκυλακι δεν παιζεται! μην το βλεπετε ετσι στην παραπανω φωτο. στην πραγματικοτητα ειναι τοσο θαρραλεο που φανταζει τεραστιο στα ματια μου :winka: )

Για τους Αθηναιους, το ραντεβου ηταν στο Περιπτερο. Οι υπολοιποι μας βρηκαν στο Σπαθοβουνι και απο κει περασαμε τα διοδια (δεν μπορουσαμε να κανουμε κι αλλιως) και πηγαμε Νεμεα, Δαφνη, Καλιανοι, Λιμνη (-now what? -πισω για φαγητο), Καστανια, Γκουρα(για καφε), Εβροστινα, Δερβενι.
Οοοοοοολη η εθνικη πήχτρα!

Η διαδρομη δεν ηταν για ss. Χαλικια και χωμα στις στροφες. Μμμμμ... τεινει να γινει το αγαπημενο μου :bigcry:
Κρυο οταν περιμεναμε στο Σπαθοβουνι και ακομα περισσοτερο κρυο μετά τους ελληνικους καφεδες και το γλυκο κυδωνι στον Γκουρα. Προσθεσε και μια μικρη ενοχληση στα γονατα στο τελος της ημερας. Μα τι παραξενο πραμα... Οταν εφτασα σπιτι, αυτα τα ειχα ηδη ξεχασει! Θυμαμαι ομως πολυ εντονα το πανεμορφο τοπιο, τις μηχανες ολες στην σειρα μπροστα μου καθοδον για την λιμνη (το privilege της σκουπας), τα χρωματα της Φυσης αυτην την εποχη και τα προσωπα που με συντροφευσαν σ'αυτη τη βολτα...! Αλλη μια όμορφη εμπειρια. Οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ μετά βόλτας, σας ευχαριστω!

Μικρή και πολύ όμορφη διαδρομή. Το τέλος της σίγουρα θα ήταν απ' τα πιο όμορφα της ημέρας. Στο μοναστήρι πήγατε?

Ευχαριστώ Helen. :beer:

Edit. Χαλίκια και χώμα στις στροφές? Τι δεν τα συνήθισες ακόμα? Τουλάχιστον δεν έλειπαν κομμάτια απ' τον δρόμο οπότε! :smokin:

daz
31/10/2011, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86

Ρε τον τρελοκρητικό! :sun:

Απίθανος ο σκύλος.

Shaolin.. :beer: :beer: :wave2:

BLiTzER
31/10/2011, 09:21

Ευχαρίστησίς μου, δεσποινίς. Αλλά την επόμενη φορά θα κάθομαι εγώ μονίμως σκούπα, γιατί έπαθα αυχενικό :P

Και, τώρα που ξεκουράστηκα, χάρηκα, παιδάκια, για όσους γνώρισα και όσους ξαναείδα. Η παρέα έκανε την, ομολογουμένως κουραστική σε σημεία, διαδρομή να κυλήσει ευχάριστα και φτάσαμε να είμαστε 10 ώρες πάνω στα μηχανάκια μας, χωρίς να παραπονεθεί κανείς ιδιαίτερα. Εντάξει, το κρύο μας τσάκισε λίγο, οδεύοντας προς την Εθνική, αλλά γενικά όλα καλά. Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή (στα διόδια η ουρά πρέπει να έφτανε το χιλιόμετρο), διήθηση όπου και όπως βρίσκαμε, βραδιάτικα, με μαύρη ζελατίνα ^^ Όλα καλά, χωρίς το παραμικρό απρόοπτο. Μέχρι την επόμενη...

ΥΓ. Ο αέρας μου έδωσε ΠΟΛΥ ξύλο.

TROOPER
31/10/2011, 09:31
μπραβο ρε ομορφιες !!!!!!!!!!

ζηλεψα.εχω καιρο να παω βολτα τελικα....

vaska
31/10/2011, 09:46
Μετά από πάρα πολύ καιρό κατάφερα να βγω μια βόλτα.

Ομολογουμένως απίθανη παρέα που είχε από τούμπανους μποντυμπιλδεράδες με προγράμματα διατροφής, αιθέριες υπάρξεις που οδηγούν ss, άντρες με ανεπτυγμένο τον τεβερνιακό μυ που θέλανε ντε και καλά να φάνε, κρητικούς και κρητικές με λυκόσκυλα στην αγκαλιά, ακόμα και ήρωες που τους έκαναν κατάθεση στεφάνου (ετεροχρονισμένα βέβαια αλλά κανένα πρόβλημα).

Όμορφο βολταράκι λοιπόν, με πανέμορφα τοπία, μπόλικες στροφές, αρκετό κρύο αλλά μας αποζημίωσε με το παραπάνω η καλή παρέα.

Νεράκι τελικά δεν φάγαμε γιατί ο Ηλίας βροχίδης αποφάσισε τελικά να μην έρθει. Κάποια στιγμή γέμισε μαυρίλα ο ουρανός (ήταν την ώρα μάλλον που ήταν σε δίλημμα "να πάω, να μην πάω), παρεμπιπτόντως Ηλία σ' ευχαριστούμε για την βόλτα που σχεδίασες και σε διπλοευχαριστούμε για την νεροποντή που γλιτώσαμε :bigcry: :bigcry: :bigcry: .

Οι ρυθμοί της βόλτας χαλαροί τουριστικοί, όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς απρόοπτα, ιδιαίτερη μνεία στις γυναίκες της παρέας που άντεξαν τον ψόφο που έκανε στην επιστροφή αλλά και στην μοναδική Ελένη που και κρύωνε και οδηγούσε και ακολούθησε παντού χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παίδες θα χαρώ να τα ξαναπούμε σε επόμενη, πάντα όρθιοι εύχομαι και καλά χλμ.

Τη βόλτα αυτή σχεδίαζα να την πάω τουλάχιστον 2 μήνες πριν αλλά λόγω υποχρεώσεων έμενε η διαδρομή τυπωμένη σε Α4 και διπλωμένη μέσα στο bagster.

Η δικιά μας εκδρομική μέρα έκλεισε πολύ γλυκά αφού μετά τη βόλτα το τρίο από την Κρήτη ήρθε σπίτι μου και όλοι μαζί περιποιηθήκαμε κάμποσες μερίδες λουκουμάδες.

@ saolin

Νικόλα την επόμενη φορά που θα δώσεις ραντεβού με κάποιον φρόντισε να βεβαιωθείς μη τυχόν κι έχει αλλάξει ώρα όλη η Ελλάδα εκτός από σένα :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

Και η Θεϊκή ατάκα δια στόματος saolin:

- Και τώρα που είστε Πάτρα που μένετε????

- Στην εκκλησία Άγιος Διόνυσος

238905

Red Rider
31/10/2011, 10:45
Μπράβο παιδία!Πολύ ωραία βόλτα και καλή παρέα!
Zήλεψα..
Εσύ ρε Γιώργη τόσα χιλιόμετρα χωρίς πινακίδα:a012:

HelenKoR
31/10/2011, 10:45
Ευχαρίστησίς μου, δεσποινίς. Αλλά την επόμενη φορά θα κάθομαι εγώ μονίμως σκούπα, γιατί έπαθα αυχενικό :P

σου εχω λυση! καθρεπτες! :p

Edit. Χαλίκια και χώμα στις στροφές? Τι δεν τα συνήθισες ακόμα? Τουλάχιστον δεν έλειπαν κομμάτια απ' τον δρόμο οπότε! :smokin:

και κομματια λειπανε! αλιμονο! :o

δεν πηγαμε στην Μονη (αλλά νομιζω οτι αν ξαναβρεθω στην περιοχη, θα παω)

edit
Τελικα απαντησαμε στο ερωτημα του τιτλου " :( Δηλαδη που παμε....? " ?
Ειμαι σιγουρη οτι καθε ενας εδωσε την δικη του απαντηση!

Η δικη μου απαντηση σιγουρα δεν περιεχει το " :( "

GIXXERAKIAS
31/10/2011, 13:22

:eyepop: :eyepop: πλακα κανετε??Θελω οδηγιες στο πως μεταμερθηκε με την μηχανη το κτηνος!!Με ενδιαφερει ταχιστα!:beer:

Πολυ ωραια τα περασατε!Μπραβο και ευελπιστω σε επομενη και γω μετα του δικου μου κτηνους μιας και σε μεγεθος ειναι ιδιο αλλλα πιο μοβορικο.:p

Ελενιτσα μεγαλωσες ρε!:eyepop: Απο το 50αρακι εχω να σε δω.Respect!

ps:Τοσοι μαντραχαλοι ρε...OYTE ενας με SS...ΕΝΑΣ???

PS2:Πλιτσερ χαλασες και εσυ.....:sad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπραβο ρε ομορφιες !!!!!!!!!!

ζηλεψα.εχω καιρο να παω βολτα τελικα....

Γ@μησε τα Γιωργη...το αυτο και εγω....:sad:

Νικος χρ.
31/10/2011, 13:53
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ!ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: .
ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!
Υ.Γ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥΣ ΠΟΛΥΥ ΚΡΥΥΟΟΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ! :beer:

Allst@rf
31/10/2011, 13:59
shaolin τις φωτο και γρηγορα!!!!!!!!!!!

Πανοπτικός
31/10/2011, 14:02
ρε σεις, ο bodybuilderas με την κοκκινη μπλουζα ποιος ειναι ?

Αν ειναι κανενας που με αντιπαθει να προσεχω οχι τπτ αλλο :mad:

peter86
31/10/2011, 14:13

και κομματια λειπανε! αλιμονο! :o

δεν πηγαμε στην Μονη (αλλά νομιζω οτι αν ξαναβρεθω στην περιοχη, θα παω)

edit
Τελικα απαντησαμε στο ερωτημα του τιτλου " :( Δηλαδη που παμε....? " ?
Ειμαι σιγουρη οτι καθε ενας εδωσε την δικη του απαντηση!

Η δικη μου απαντηση σιγουρα δεν περιεχει το " :( " :

πραγματι οι καθρέπτες βοηθάνε σε περίπτωση που η σκούπα είναι μόνιμα καταλλημένη από την Ελένη....wave2: :wave2:

Ναι, στη Μόνη έπρεπε να κάνουμε ένα πέρασμα..next time.....:beer: :beer:

peter86
31/10/2011, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
shaolin τις φωτο και γρηγορα!!!!!!!!!!!
'Aντε ρε Νίκο με τις φώτο!!!!τι, θα περιμένουμε να κατέβεις Κρήτη για να τις ανεβάσεις????

peter86
31/10/2011, 14:18
[Υ.Γ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥΣ ΠΟΛΥΥ ΚΡΥΥΟΟΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ!

Πράγματι δέρμα και κρύο δ παλεύεται,αν και τα ισοθερμικά βελτιώνουν κάπως την κατάσταση....Αλλιώς cordura αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα στα υπόλοιπα..

peter86
31/10/2011, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:eyepop: :eyepop: πλακα κανετε??Θελω οδηγιες στο πως μεταμερθηκε με την μηχανη το κτηνος!!Με ενδιαφερει ταχιστα!:beer:

Πολυ ωραια τα περασατε!Μπραβο και ευελπιστω σε επομενη και γω μετα του δικου μου κτηνους μιας και σε μεγεθος ειναι ιδιο αλλλα πιο μοβορικο.:p

Ελενιτσα μεγαλωσες ρε!:eyepop: Απο το 50αρακι εχω να σε δω.Respect!

Γ@μησε τα Γιωργη...το αυτο και εγω....:sad:

Μέσα σε ένα μία τσάντα - μεταφορέας (σαν σπιτάκι ήταν,μόνο το κεφάλι του εβγαζε έξω ) ανάμεσα από τα παιδιά(στην πλάτη του οδηγού γιανα καταλάβεις,όχι πάνω του...!!!)λεπτομέρειες από τους ίδιους...
Vaska πραγματικά θα ήθελα να σε έχω πατέρα μου,και ας μου έπαιρνες και τον Τίγρη....:a19: :a19: :a19: :a19: ΄Πραγματικά τυχερή η κόρη σου..

zizou
31/10/2011, 14:22
γκριρρρρρρρρρρ

238926

zizou
31/10/2011, 14:26
Μηχανοβιος σκυλος

238930

zizou
31/10/2011, 14:27
Μια ψυχρα την ειχε

238931

nio1981
31/10/2011, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ!ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ!ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: .
ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!
Υ.Γ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥΣ ΠΟΛΥΥ ΚΡΥΥΟΟΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ! :beer:

ΣΟΥΠΙΑ!!!!!ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ....ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ????ΝΤΡΟΠΗ...ΑΙΣΧΟΣ.... :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εισαι πολυ μικρος αγορι μου....εχεις πολλα να μαθεις ακομα....:a024: :a024: ....αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν αργει ο βασκα ειναι γιατι τρωει παντοφλα....:lol:

παντα τετοια παιδες....ζηλευω πολυ....ηρθε και ο αντωνης με το τερας που εχω να τον δω απο το 36ωρο...μου λειψες βρε παλιοπαιδο...:blush:

edit κωστα δεν λεω τιποτα για σενα....δεν μου λειπεις γιατι σε βλεπω καθε βραδυ στον υπνο μου....:rotflmao: :rotflmao:

zizou
31/10/2011, 14:30
Μικρη σταση

238935

zizou
31/10/2011, 14:32
Να ξεμουδιασει κ ο σκυλος!!

238937

zizou
31/10/2011, 14:34
Λιμνη Δοξα

238940

camen
31/10/2011, 14:47
Αργησε ο vaska?!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Eεεεεεελα δε το πιστευω:p

Μπορεις να μου πεις τι δικαιολογια ειπε παλι?
Θελω να δω αν εχει εμπλουτισει το menu του ή αν ακομη λεει τις ιδιες...:wacko:

BLiTzER
31/10/2011, 14:49

Αν είχα καθρέπτες, θα με έπιαναν τα παπιά στο μποτιλιάρισμα :P

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Χάλασα όντως. Αν και, όσο κι αν ήθελα άλλο τόσο γκάζι στην Εθνική, με το που πιάσαμε τα βουνά, ευγνωμονούσα που ήμουν πάνω στο Δούκα μου... Αν δεν είχα και λάστιχα 2ετίας, θα τον χαιρόμουν λίγο περισσότερο.

Όταν έφτασα περίπτερο και είδα ένα σωρό τουριστομηχανάκια, ξενέρωσα. Είχα συνηθίσει αλλιώς. Ευτυχώς που ήταν και η Ελένη :P

Η οποία, παρεμπιπτόντως, αξίζει πολλά ρησπέκτ, όχι μόνο επειδή είχε το μοναδικό SS στην παρέα, αλλά και επειδή με ακολουθούσε στενά τόσο στα χώματα και τις φουρκέτες, όσο και στα ανοιχτά και τις γρήγορες διηθήσεις.

Νικος χρ.
31/10/2011, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ΣΟΥΠΙΑ!!!!!ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ....ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ????ΝΤΡΟΠΗ...ΑΙΣΧΟΣ.... :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εισαι πολυ μικρος αγορι μου....εχεις πολλα να μαθεις ακομα....:a024: :a024: ....αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν αργει ο βασκα ειναι γιατι τρωει παντοφλα....:lol:

παντα τετοια παιδες....ζηλευω πολυ....ηρθε και ο αντωνης με το τερας που εχω να τον δω απο το 36ωρο...μου λειψες βρε παλιοπαιδο...:blush:

edit κωστα δεν λεω τιποτα για σενα....δεν μου λειπεις γιατι σε βλεπω καθε βραδυ στον υπνο μου....:rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ?:confused: ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ!:smokin:

spyro
31/10/2011, 14:52
ομορφιές

Νικος χρ.
31/10/2011, 14:53
Αργησε ο vaska?!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Eεεεεεελα δε το πιστευω:p

Μπορεις να μου πεις τι δικαιολογια ειπε παλι?
Θελω να δω αν εχει εμπλουτισει το menu του ή αν ακομη λεει τις ιδιες...:wacko:
ΕΙΧΕ ΜΕΕΓΑΑΛΗΗΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ:D

camen
31/10/2011, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
ΕΙΧΕ ΜΕΕΓΑΑΛΗΗΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ:D

Μμμμμμ καλα καταλαβα:smokin: :bigcry:

peter86
31/10/2011, 15:01
γιατί τι έχουν τα τουριστομηχανάκια ρε συ?????Δεν είναι πορτοκαλί??

peter86
31/10/2011, 15:02
΄λ

BLiTzER
31/10/2011, 15:05
γιατί τι έχουν τα τουριστομηχανάκια ρε συ?????Δεν είναι πορτοκαλί??

Έλα μωρέ, μη με παρεξηγείτε. Το εννοούσα με την καλή έννοια :P Εξάλλου το είπα και μπροστά σας ε. Σας αγαπώ όλους.

peter86
31/10/2011, 15:09
:a07: :a07: :a07:

vaska
31/10/2011, 16:42
Παίζει και να ήταν η 1η φορά που ήμουν τυπικός στο ραντεβού μου.

Έγραφα μάζωξη 8:00 και αναχώρηση 8:30. Επειδή λοιπόν ο πρώτος καφές είναι καθοριστικός για μένα και τα επακόλουθα αυτού επίσης καθοριστικά για το πως θα κυλήσει ομαλά η ημέρα (μην τρέχουμε σε τπτ ραχούλες και ψάχνουμε την απομόνωση για επαναπροσδιορισμό του εσωτερικού μας κόσμου), προτιμώ να τον πίνω στο σπίτι μου και όχι στον δρόμο.

Ήπια λοιπόν την καφεδούμπα μου και ήμουν 8:30 στο καθορισμένο σημείο μετά saolin, της γυναικός του και του Λυκόσκυλου.

Οπότε κατ' εμέ αδίκως με λοιδορείτε, ήμουν τυπικός πέραν του δέοντος.

Επίσης άλλη μια παγκόσμια πρώτη, ήταν ότι στο ραντεβού με τσι Αθηναίοι είμαστε εκεί και τους περιμέναμε (δεν έχασα την έξοδο για Τρίπολη).

Πάντως για μένα το χειρότερο κομμάτι ήταν αυτό της επιστροφής. Τα τελευταία 70 χλμ από Δερβένι μέχρι Πάτρα, με εκατομύρια φώτα ακινητοποιημένα από απέναντι να σε τυφλώνουν και να έχεις να παίξεις τέτρις με τις κορίνες, να είσαι στην τσίτα για να μπορείς να μη βρεθείς στο αντίθετο ρεύμα, μου έδωσαν έναν υπέροχο πονοκέφαλο αλλά τον πολέμησα με λουκουμάδες.

Και τέλος επειδή βλέπω το φαν κλαμπ του βάσκα να μεγαλώνει, σκέφτομαι να ποστάρω μία βόλτα που θα έχει σημείο εκκίνησης αλλά όχι προορισμό. Αντβέντσουρ βόλτα λέμε, ο προορισμός θα είναι γενικός και στο περίπου, κάτι σαν "Πάμε ορεινή Κορινθία ??? Αναχώρηση από ΣΕΑ Σπαθοβουνίου την τάδε ώρα".

Υ.Γ.

Πολύ ωραία τα παξιμαδάκια στη λίμνη Δόξας, μετάνιωσα που δεν πήρα :sad: :sad: :sad: :sad:

camen
31/10/2011, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
...

Βρε μλκ εγω σε περιμενω και εσυ γραφεις για το ποσο συνεπης ησουν?!:evil: :evil: :evil:

vaska
31/10/2011, 16:51
Βρε μλκ εγω σε περιμενω και εσυ γραφεις για το ποσο συνεπης ησουν?!:evil: :evil: :evil:

έρχομαι λέμε

blackbusa
31/10/2011, 16:53

:lol: :lol: :lol:

daz
31/10/2011, 16:56

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

HelenKoR
31/10/2011, 17:11

:rotflmao:

Επίσης άλλη μια παγκόσμια πρώτη, ήταν ότι στο ραντεβού με τσι Αθηναίοι είμαστε εκεί και τους περιμέναμε (δεν έχασα την έξοδο για Τρίπολη).

κι ομως κυριε! εμεις ειχαμε φτασει πρωτοι (πως αλλιως, με τετοια πιεστικη σκουπα :p )
απλως ειπαμε να σας περιμενουμε λιγο πιο κατω, μιας και το "ραντεβου στο Σπαθοβουνι" δεν μας ελεγε πολλά και ειπαμε να περιμενουμε στο κρυο, ακριβως ομως πριν τα διοδια! :bigcry:

daz
31/10/2011, 17:12
Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες. Εννοείται πως περιμένουμε και τις υπόλοιπες!

Εγώ σας το είπα πως ο Βάσκας "το έχει"! Γεννημένος οδηγός, ειδικός στο να δημιουργεί ατμόσφαιρα "πανηγυρικήν" και με ηγετικές ικανότητες η επιτυχία της εκδρομής ήταν εγγυημένη.

Ειδικά όταν η παρέα του "δείχνει τον δρόμο" το μόνο σίγουρο είναι πως θα την "οδηγήσει σε μέρη", πρωτόγνωρα για τον ουρανίσκο αλλά και επικίνδυνα για τους κοιλιακούς μύες. Το όπλο του είναι πιο επικίνδυνο ακόμα και απ' το τηλεσκοπικό πιρούνι του Μικέ οπότε μην απορήσετε αν κάποιος, κάποτε σας διηγηθεί μια ιστορία για το πως σηκώθηκε απ' το τραπέζι νηστικός και με sixpack κοιλιακούς απ' το γέλιο! :lol:

Αυτό επειδή οι φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπό μου διαβιβάστηκαν δεόντως και ήθελα να στο ανταποδώσω. :evil:

Αγαπητέ Saolin αυτό το θηρίο πρέπει να αποτελεί το καλύτερο αντικλεπτικό για την μηχανή σου αλλά και την τέλεια παιχνιδομηχανή. Πολύ θα ήθελα να μάθω για την βάση μεταφοράς αλλά και την ράτσα!

Μην ξεχάσω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους είχαν τα κότσια να το πλησιάσουν για να το φωτογραφίσουν. Φαντάζομαι μόνο με τηλεφακό ήταν εφικτή τόσο κοντινή λήψη ε?

Πάντα τέτοια ρε μάγκες! :beer: :beer: :beer:

mikes
31/10/2011, 19:25
Η οποία, παρεμπιπτόντως, αξίζει πολλά ρησπέκτ, όχι μόνο επειδή είχε το μοναδικό SS στην παρέα, αλλά και επειδή με ακολουθούσε στενά τόσο στα χώματα και τις φουρκέτες, όσο και στα ανοιχτά και τις γρήγορες διηθήσεις.

αυτο οφειλεται στο οτι εισαι ομορφοπαιδο ρε μπαγασα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
31/10/2011, 19:36
Αυτό δεν είναι σκυλί.

ΛΙΟΝΤΑΡΙ είναι :lol:

vaska
31/10/2011, 19:47

Αυτό επειδή οι φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπό μου διαβιβάστηκαν δεόντως και ήθελα να στο ανταποδώσω. :evil:

Πάντα τέτοια ρε μάγκες! :beer: :beer: :beer:

Ανέκαθεν σε μια παρέα 3 ατόμων ο ένας ήταν ρουφιάνος, από καταβολής Ελληνισμού, πόσο μάλλον σε 12 άτομα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΚ Αποστόλη, ελπίζω στην επόμενη να είστε εσύ και ο Νιο123456789 που λάμψατε δια της απουσίας σας.

daz
31/10/2011, 20:12
Ανέκαθεν σε μια παρέα 3 ατόμων ο ένας ήταν ρουφιάνος, από καταβολής Ελληνισμού, πόσο μάλλον σε 12 άτομα.

ΟΚ Αποστόλη, ελπίζω στην επόμενη να είστε εσύ και ο Νιο123456789 που λάμψατε δια της απουσίας σας.

Ρουφιάνος αυτή την φορά δεν υπήρξε! Το πουλάκι που έστειλες εσύ μου είπε πόσο σου έλειψα κτλ κτλ. :bawl:

Α ρε Βιλλ, ήθελα να έρθω αλλά δεν γινόταν με τίποτα. :sad:

:wave2: :beer:

SoulGR
31/10/2011, 21:34
Βρε μλκ εγω σε περιμενω και εσυ γραφεις για το ποσο συνεπης ησουν?!:evil: :evil: :evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dmf
31/10/2011, 21:36
παιδιά είχατε και μοντέλα μαζί σας στην εκδρομή; :blush:

mikes
31/10/2011, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
παιδιά είχατε και μοντέλα μαζί σας στην εκδρομή; :blush: οτι μοντελο γουσταρεις ειχαν! και μπουσα και χορνετ και δουκα και τζιες και φαζερ..... οτι τραβαει η ορεξη σου λεμε!!!

vaska
31/10/2011, 21:59
ρε σεις, ο bodybuilderas με την κοκκινη μπλουζα ποιος ειναι ?

Αν ειναι κανενας που με αντιπαθει να προσεχω οχι τπτ αλλο :mad:

Υπέργηρος πρωταθλητής σούμο από Πάτρα με καλογυμνασμένους τον ταβερνειακό και τον προικοιλιακό μυ.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν σε πολυ-πάει, οπότε αν βρεθείτε μαζί σε βόλτα να του λες "ΝΑΙ" σε ότι κι αν πει.

vaska
31/10/2011, 22:01
Ρουφιάνος αυτή την φορά δεν υπήρξε! Το πουλάκι που έστειλες εσύ μου είπε πόσο σου έλειψα κτλ κτλ. :bawl:

Α ρε Βιλλ, ήθελα να έρθω αλλά δεν γινόταν με τίποτα. :sad:

:wave2: :beer:

Καλά το μυρίστηκα λοιπόν ότι υπάρχει ένα "ιδιαίτερο" δέσιμο μεταξύ σας.

Α ρε Σουπιά η αλήθεια είναι ότι σε αναζήτησα, αλλά δεν βαριέσαι, θα τα πούμε στην επόμενη.

:wave2: :wave2: :wave2:

aris86
31/10/2011, 23:24
Λοιπον μερικες φοτο κ απο μενα...

1

238997

aris86
31/10/2011, 23:27
2

238998

aris86
31/10/2011, 23:30
3

238999

aris86
31/10/2011, 23:33
4

239000

Πανοπτικός
31/10/2011, 23:35
Υπέργηρος πρωταθλητής σούμο από Πάτρα με καλογυμνασμένους τον ταβερνειακό και τον προικοιλιακό μυ.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν σε πολυ-πάει, οπότε αν βρεθείτε μαζί σε βόλτα να του λες "ΝΑΙ" σε ότι κι αν πει.

:lol: :lol: :lol: :lol: Καλα ειχα καταλαβει απλα θυμομουν οτι ειχες περμαναντ :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Βαλτε κ αλλες φωτογραφιες να δουμε κ τις κοπελες της βολτας... :blush:

Να κανονισετε κ αυτην την κυριακη.. να ερθω :) :) :)

aris86
31/10/2011, 23:37
5

239001

aris86
31/10/2011, 23:39
6

239003