View Full Version : Δηλαδή που πάμε....?
Cpt. Haddock
28/10/2011, 10:28
Αντε να σας δω (ξεπερνωντας τις επφυλαξεις μου)
Την Κυριακη αυτη 30/10 ποιος ειναι για βόλτα?
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εσυ.:smokin:
:rotflmao:
με πρωινο ξυπνημα και επιστροφη για μενα μεγιστο στις 2 το μεσημερι ειμαι μεσα.
οποτε πρεπει να ειναι κοντινη , πραγμα μη δελεαστικο για τον καπετανιο.
και δεν εχει να κανει με κ την κριση , εχει να κανει με παραδοση 15 χρονων τη Κυριακη να τρωρι ολη η οικογενεια μαζι.
οποτε.....................
Allst@rf
28/10/2011, 10:35
εγω μεσα...:beer: :beer:
παμε μια παρνηθα κορυφη και αραγμα σε οτι μας κατσει στη διαδρομη , δεντρο ειναι αυτο , καταφυγιο , οπως μας ερθει
Πανοπτικός
28/10/2011, 12:23
Μεσα, που θα παμε ?
Ε δώσε περισσότερες πληροφορίες ντε.
Νικος χρ.
28/10/2011, 14:04
εαν ειναι σχετικα κοντα και απο πατρα ειμαι και εγω μεσα.
Μέσα,
Ηλία να προτείνω κάτι προς Λιδωρίκη λίμνη Μόρνου κλπ ;
captain αν με θες στην παρέα είμαι και γω μέσα.Δεν έχω κοιτάξει καν την πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή...:cool: :cool: :cool:
gixxerpap
28/10/2011, 16:45
αν κατεβάσεις καμια ιδέα και με παίρνει να φύγω απο κάπου για να είμαι 16:00 στο μαγαζί, count me in!
ΠροειδοποιΑω: θα είμαι με Χόνδα, δικύλινδρο, 650 και ντιζάτο συμπλέκτη!:a30:
Cpt. Haddock
28/10/2011, 17:26
Παίδες, λόγω του ταριφα ( :D ) , λεω να παμε προς Πελοποννησο. Το πού ακριβως, το πρωι της Κυριακής στο περιπτερο. Ωρα κλπ θα ανακοινωθουν εδω.
Εαν δλδ μαζευτει κόσμος. Υποψιν οτι εγω δεν εχω συγκεκριμένη ώρα επιστροφής, οποτε όποιος θελει να γυρισει νωρις ας κανει τα κουμαντα του.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[...] ντιζάτο συμπλέκτη!:a30:
:cry: :cry: :cry:
christof40
28/10/2011, 17:33
εχω βαλει και εγω την κυριακη για βολτα στην λαστα,αλλα αφου εβαλε και ο captain,μαζευομαστε στο περιπτερο την κυριακη και παμε μαζι οπου αποφασισετε οκ captain?
Cpt. Haddock
28/10/2011, 17:41
Και δε μπαμε Λαστα?
Μια πετρια δρομος ειναι :D
Εδώ κανονίζουνε για βόλτα χωρίς εμένα?????
Μέσα, όπου κι αν πάμε όσο κι αν βρέχει (γιατί το νεράκι θα το φάμε).
:D :D :D :D
AUFGEBRACHT
28/10/2011, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εδώ κανονίζουνε για βόλτα χωρίς εμένα?????
Μέσα, όπου κι αν πάμε όσο κι αν βρέχει (γιατί το νεράκι θα το φάμε).
:D :D :D :D
Αν δεν ήξερα ποιός είναι ο Ηλίας Βροχίδης θα πήγαινε αλλού το μυαλό μου...
Πανοπτικός
28/10/2011, 17:56
Ωραια, χρειαζομαστε μερικους ακομα κ ειμαστε κομπλε :beer:
devil's animal
28/10/2011, 19:19
για να ακουσω την ωρα προσελευσης στο περιπτερο γιατι σχολαω 06:00.:look:
αν γινει κατα τις 14:00 να παμε για καφε μεσα...
αν θελετε να μαζευτειτε τ'αξημερωτα να ερθω κατευθειαν....:ZZZ:
Cpt. Haddock
28/10/2011, 19:21
H ώρα προσελευσης θα ειναι πρωϊνη γιατι απο το Σαββατο το βραδυ αλλαζει η ώρα και μικραινει η μερα, οποτε έχουμε σκοτάδι στις 6.
Αρα 08:00 στο περιπτεροΝ :smokin:
H ώρα προσελευσης θα ειναι πρωϊνη γιατι απο το Σαββατο το βραδυ αλλαζει η ώρα και μικραινει η μερα, οποτε έχουμε σκοτάδι στις 6.
Αρα 08:00 στο περιπτεροΝ :smokin:
Και που θα συναντιθώσει ίνα ενωθώσει τα μπουλούκια δια να φτιάξωμεν πανηγυρικόν ασκέρι?
:confused: :confused: :confused:
Cpt. Haddock
28/10/2011, 19:42
Μαυροβούνι :D
Μαυροβούνι :D
ΑΑΑΑ οκ κλασικά Σερβία θα πάμε.
Θα φοράω και τα βρόχινα τα michelin, οπότε θα μπορέσω ν' ακολουθήσω τον σβέλτο ρυθμό σας.
@ Allst@rf
Να μιλήσουμε Κωστή να βρεθούμε για να φτάσουμε στο σημείο συνάντησης μαζί.
Μετάφραση:
Κωστή σε παρακαλώ να έχεις το νου σου όταν θα περνάω να μου κάνεις νόημα να σταματήσω, γιατί αν δεν ...... υπάρχει σοβαρή περίπτωση να φτάσω Ομόνοια και να ξαναγυρίσω πίσω ψάχνοντας που έκανα λάθος κι έχασα την έξοδο.
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
christof40
28/10/2011, 20:00
ωραια 8 στο περιπτερο με την καινουργια ωρα.1 φραπε μετριο με γαλα παρακαλω να με περιμενει.:D ;)
Μαλλον θα ερθω κι εγω. Αλλα επειδης ειμαι ασχετος, πειτε μου περικαλω που ειναι το 'περιπτερο'! :blush:
Νικος χρ.
28/10/2011, 20:07
επειδη δεν γνωριζω κανεναν(πιθανοτατα)ειμαι ΝΕΟΣ στο forum και δεν εχω ξαναπαρευρεθει σε αλλη συγκεντρωση\βολτα εαν θελεται και δεν ειναι κλειστη βολτα γινεται λιγο ποιο συγκεκριμενοι.
Πανοπτικός
28/10/2011, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Μαλλον θα ερθω κι εγω. Αλλα επειδης ειμαι ασχετος, πειτε μου περικαλω που ειναι το 'περιπτερο'! :blush:
Κ εγω δεν ξερω η αληθεια ειναι, για πειτε ρε παιδια να ξερουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Από που έρχεσαι?
Λ. Αθηνών (Καβάλας), ρεύμα προς Κόρινθο, αμέσως μετά τη γέφυρα του Σχιστού, στα δεξιά. Έχει μεγάλο πάρκινγκ και καντίνα.
Πφφ Οδηγίες για το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61366) :smokin:
δουλευω την κυριακη....:cry: :cry: :cry:
Πανοπτικός
29/10/2011, 10:56
Τι μηχανες θα εισαστε ? μαλλον καλυτερα: Ωρα επιστροφης & υφος της "βολτας", θα παρετε παρεα ή θα πατε να χαρειτε τις στροφες και ποσο αντεχουν τα λαστιχα.
Απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα ερθω εγω παντως.. ;)
Τελικα ισχυει το 8.00 νεα ωρα στο περιπτερο? ο πρωτος καφες που ειναι για να δω αν με παιρνει να ειμαι 12.00 πισω στην Αθηνα, μπας και μπορεσω να ερθω γιατι μου εχει λειψει μοτοβολτα?
Cpt. Haddock
29/10/2011, 11:59
Λοιπόν.
Η πρωινή ώρα ισχύει, αλλα με μια ελαστικότητα, να πιούμε και τον καφέ μας εκεί σαν άνθρωποι.
Μηχανές θα είναι ότι να ναι, ρυθμοί βόλτες, ούτε να ξυσουμε ούτε τίποτα...
Η βόλτα ειναι ανοιχτή για όλους, αλλα στις 12 υπολόγιζω να είμαστε σε κανένα βουνό στην Πελοπόννησο, οπότε οποίος θέλει να είναι νωρίς στην Αθήνα, δεν προλαβαίνει.
Γενικώς μια 400ρου χιλιόμετρα θα τα κάνουμε. Θα έχει και το σχετικό κρύο, εξοπλιστειτε κατάλληλα και φέρτε και παρέα, δε δαγκωνουμε.
:beer:
Νικος χρ.
29/10/2011, 12:04
υπαρχει καποιο σημειο συναντησης με πατρινους?και αν ναι τι ωρα περιπου?
Χώρο για κανένα νέο μέλος έχετε ; :wave2:
Λοιπόν.
................... εξοπλιστειτε κατάλληλα και φέρτε και παρέα, δε δαγκωνουμε.
Ρε Ηλία πολύ κοινωνικός έγινες ξαφνικά, είσαι καλά η σέρνεται πυρετός??????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δια να φτιάξωμεν πανηγυρικόν ασκέρι?
:confused: :confused: :confused:
Όσο γι' αυτό!!! :D
...
Μετάφραση:
Κωστή σε παρακαλώ να έχεις το νου σου όταν θα περνάω να μου κάνεις νόημα να σταματήσω, γιατί αν δεν ...... υπάρχει σοβαρή περίπτωση να φτάσω Ομόνοια και να ξαναγυρίσω πίσω ψάχνοντας που έκανα λάθος κι έχασα την έξοδο.
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Το νου σου Βάσκα στην ομόνοια δεν μπορείς να κινηθείς κυκλικά πλέων για να ξαναγυρίσεις πίσω. Σε βλέπω Σύνταγμα να κάνεις παρέα στους τσολιάδες. :bawl:
Οκ ζηλεύω ρε. :mad:
Καστανίτσα να πάτε. Συναντάτε τους Πατρινούς και Λουτρακιώτες (αν καταφέρουν να βρεθούν αυτοί) στο "Μαυροβούνι". Βγαίνετε στην έξοδο για Άργος. Παραλιακά μέχρι Αστρος. Μετά λέτε στον Βάσκα (μη γελάτε) να σας οδηγήσει προς Πλάτανο, Σίταινα, Καστανίτσα. Επιστροφή από Αγ. Πέτρος (μη γελάτε λέω!), Καριές και βγαίνετε στον παλιό (όχι ότι υπάρχει και καινούριος) Σπάρτης - Τρίπολης.
Σύνολο μια 400αρού με την επιστροφή.
Ο Πάρνωνας είναι απίστευτος. Ειδικά μέχρι το σημείο που σας είπα. Από κει και πέραδεν είναι για μεγάλη παρέα ούτε για περιορισμένου χρόνου βόλτα.
Καστανίτσα είναι απίστευτη, δείτε φωτό στο google earth. Η διαδρομή από Άστρος μέχρι εκεί το ίδιο. Την διαδρομή μέχρι Άστρος φαντάζομαι την ξέρετε.
Εκεί να πάτε.
238748
HelenKoR
29/10/2011, 15:10
μολις τωρα το ειδα.
δεν αποκλειεται να εμφανιστω (αρκει να εχω κανει σωστο καθαρισμο/λιπανση αλυσιδας σημερα)
Cpt. Haddock
29/10/2011, 15:14
Οι μεχρι στιγμης πιθανοι προορισμοι για αυριο ειναι:
- Λαστα
- Ζατουνα
- Καστανιτσα
- .... (ότι μας καυλώσει το πρωί που θα μαζευτούμε)
Οι πατρινΙοι κανονιστε μεταξυ σας πού και πως θα βρεθείτε. Ισχύει η συναντηση στο Μαυρο.... εεεε Σπαθοβούνι ΠΡΙΝ τα διόδια για να μην τα πληρώσουμε και γκρινιαζουν ορισμένοι προλετάριοι :D
Οσο για την ώρα υπολογίζω να φεύγουμε κατα τις 9 απο Περιπτερο το αργοτερο και θελουμε και μια ωρα ως εκει. Αρα 10 στο Σπαθ.
Απο εκει και πέρα ο δρομος ειναι ανοιχτος
Νέα μέλη φυσικα δεχόμαστε, αρκει να ειναι προετοιμασμενα για 400 χλμ εκ των οποίων αρκετα σε ορεινο στροφιλίκι.
ΔΕΝ θα τρέχουμε αλλα ουτε και θα μαζεύουμε δειγματα της τοπικής φθινοπωρινης χλωρίδας :beer:
ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :smokin:
HelenKoR
29/10/2011, 15:16
κοιτα...αν το λες για μενα, εγω και χωμα παω! το εχω κανει στο παρελθον, δεν θα εχω προβλημα τωρα :lol:
Cpt. Haddock
29/10/2011, 15:24
Το λεω γενικα :D
blackbusa
29/10/2011, 15:41
Σπαθοβούνι ΠΡΙΝ τα διόδια
πριν τα διοδια εχουν κλεισει τον δρομο με μπαριερες...σε αναγκαζουν να πληρωσεις για 5-10 μετρα....
latris mixanis
29/10/2011, 16:07
ίσως κι αυτό είναι οριστικό...
αν καταφέρω να ξυπνήσω :D
Allst@rf
29/10/2011, 16:41
ωραία πράγματα βλέπω!
Εξεπλάγην ευχάριστα μπορώ να πώ(η γυναίκα να δούμε πως θα το πάρει)...:lol:
ηλία,επειδή βλέπω ότι το χρονοδιάγραμμα και οι ώρες των ραντεβού είναι μια χαρά,κατά την γνώμη μου δε χρειάζεται να κανονίσουμε κάτι ξεχωριστό εμείς από εδώ κάτω.το ραντεβού για σπαθοβουνι είναι οκ...οπότε
οι συμμετέχοντες από κάτω από το αυλάκι ,ραντεβού 10(όλογραφος ΔΈΚΑ) στην ΕΚΟ πριν τα διόδια Σπαθοβουνιου.
ενστάσεις ,παρατηρήσεις με πμ.
Για τσι Πατρινοί σημείο συνάντησης τα έβερεστ στην Ε.Ο. κατά τις 8:00 αν κάποιος θέλει να πιει ένα καφεδάκι. Αναχώρηση 8:30. Όσοι έρθετε να έχετε γεμίσει βενζίνη.
:wave2: :wave2: :wave2:
Καλά να περάσετε. :wave2:
sernodas2
29/10/2011, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Καλά να περάσετε. :wave2:
:bawl: δεν θα τα καταφερω καποια στηγμη να ερθω αραγε:)!!!!ποτε το να ποτε τ αλλο.....,...
καλη βολτα:wave2:
Νικος χρ.
29/10/2011, 20:32
Για τσι Πατρινοί σημείο συνάντησης τα έβερεστ στην Ε.Ο. κατά τις 8:00 αν κάποιος θέλει να πιει ένα καφεδάκι. Αναχώρηση 8:30. Όσοι έρθετε να έχετε γεμίσει βενζίνη.
:wave2: :wave2: :wave2: στον κρονο ενοεις?:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
στον κρονο ενοεις?:wave2:
Ναι!
Επειδή πάω να τσεκάρω τη μηχανή δεν θα ξαναμπώ στο μοτο μέχρι αύριο, οπότε τα λέμε εβερεστ.
Νικος χρ.
29/10/2011, 20:43
καλο βραδι θα τα πουμε αυριο:wave2:
Kαλα να περασετε
Cpt. Haddock
29/10/2011, 21:01
Παιδες, ο κανόνας του Μοτο ξαναχτυπησε :lol:
Εγω ακυρος για αυριο, εκτός απροόπτου. Σορυ που το λέω τελευταία στιγμή αλλα δε γινοταν. Τουλαχιστον καταφερα και σας (ψιλο)μαζεψα.
Μαζευτείτε στο περίπτερο και καλό δρομο. Ενα χαρτη πελοποννησου να εχετε κι όλα καλα, διαδρομές υπάρχουν άπειρες. Κι αν ακομα δεν εχετε, θα σας βγάλει ο Βασκας μια χαρα :D
Καλα να περάσετε :beer: :beer: :beer:
Vstrommer71
29/10/2011, 21:18
Εγω ακυρος για αυριο, εκτός απροόπτου. Σορυ που το λέω τελευταία στιγμή αλλα δε γινοταν. Τουλαχιστον καταφερα και σας (ψιλο)μαζεψα.
Τι μλκς:rotflmao:
(Καλα κανουνε αμα σε ανασκολοπησουνε αυτοι που κραζεις! :lol: )
Παιδιά μην το ακυρώσετε οι υπόλοιποι. Ο Βάσκας ότι και να λέει (και αυτός και εγώ) ξέρει κάτι καλές διαδρομούλες. Και αν χαθεί μην φοβάστε, χάνεται σε όμορφα μέρη αυτός. Ένα χάρτη μόνο πάρτε μαζί σας κάποιος να του λέτε που να στρίβει. :bawl:
Εντάξει πλάκα κάνω. :winka:
Edit Βασίλη η Λάστα είναι κοντά στο Βαλτετσινίκο που είχαμε πάει στην ετήσια του 10. Να πάτε, έχω ξεχάσει και κάτι επιγονατίδες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=2089433#post2089433) σε ένα ντουλάπι. :lol:
HelenKoR
29/10/2011, 21:21
χμμμ...
HelenKoR
29/10/2011, 21:22
Παιδιά μην το ακυρώσετε οι υπόλοιποι. Ο Βάσκας ότι και να λέει (και αυτός και εγώ) ξέρει κάτι καλές διαδρομούλες. Και αν χαθεί μην φοβάστε, χάνεται σε όμορφα μέρη αυτός. Ένα χάρτη μόνο πάρτε μαζί σας κάποιος να του λέτε που να στρίβει. :bawl:
ποτέ δεν χανεσαι! απλως μαθαινεις καλυτερα την περιοχη! :beer:
+1 και απο μένα κατά τις 8 θα είμαι περίπτερο.Υπάρχουν άπειρες διαδρομές παιδιά!!!τελικά πόσοι θα ήμαστε σίγουροι στο περίπτερο???Δ γνωρίζω κάποιον απο σας αν δ κάνω λάθος...Θα είμαι με έναν ασημένιο ληστή...
HelenKoR
29/10/2011, 21:31
κανενα τηλ επικοινωνιας απο τους Καταυλακιωτες υπαρχει? (για παν ενδεχομενο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
κανενα τηλ επικοινωνιας απο τους Καταυλακιωτες υπαρχει? (για παν ενδεχομενο)
Ελένη αν δεν το δει κανένας άλλος και δεν μπει ο Βάσκας μέχρι αύριο το πρωί (που δεν το νομίζω), πες μου να σου στείλω το τηλ του.
HelenKoR
29/10/2011, 21:50
ok Αποστολ
Allst@rf
29/10/2011, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
ok Αποστολ
εχεις πμ...
:look: :look:
:lol:
Allst@rf
29/10/2011, 22:11
Μαζευτείτε στο περίπτερο και καλό δρομο. Ενα χαρτη πελοποννησου να εχετε κι όλα καλα, διαδρομές υπάρχουν άπειρες. Κι αν ακομα δεν εχετε, θα σας βγάλει ο Βασκας μια χαρα :D
Καλα να περάσετε :beer: :beer: :beer:
γιαλαντζι μοτοσυκλετιστες ρε πστ μου...
Ρε μλκ Καπτεν Ε Λ Ε Ο Ο Ο Ο Ο ΟΟ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Σ:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Allst@rf
29/10/2011, 22:15
καντε μια σουμα ποσοι θα ειμαστε τελικα...
εγω βγαινω για δουλεια τωτα ,οποτε δεν εχω δυνατοτητα επικοινωνιας μεσω διαδυκτιου...
θα ξανανοιξω αυριο το πισι να δω αν ισχυει ή ακυρωθηκε...
Allst@rf
29/10/2011, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε μλκ Καπτεν Ε Λ Ε Ο Ο Ο Ο Ο ΟΟ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Σ:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
μεγας κωλοτουμπας τελικα...
:ZZZ: :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δεν εχω δυνατοτητα επικοινωνιας μεσω διαδυκτιου...
Δεν εχεις προμηθευτει απο αυτα τα καινουργια τα ταξι τα ιντερνετικα ε?!:rolleyes:
Καημενο μου παιδι τι τραβας και συ:sad:
Εντάξει πλάκα κάνω. :winka:
Edit Βασίλη η Λάστα είναι κοντά στο Βαλτετσινίκο που είχαμε πάει στην ετήσια του 10. Να πάτε, έχω ξεχάσει και κάτι επιγονατίδες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=2089433#post2089433) σε ένα ντουλάπι. :lol: ΜΛΚ ΣΟΥΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΛΕΜΕ....!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ΜΛΚ ΣΟΥΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΛΕΜΕ....!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:D :lol: :beer:
Μεταξυ μας και μην βγει παραεξω, αν τελικα οδηγησει ο vaska την βολτα,φορτωθειτε χρημα...
Τουλαχιστον να εχετε να μεινετε καπου το βραδυ να ζεσταθειτε,να φατε ενα ζεστο πιατο φαι και να μπορειτε να βαλετε και βενζινη...
Εγω προειδοποιω ανοιχτα οτι τα υπολογισμενα 400χλμ μπορει να γινουν και 1400,2400 και παει λεγοντας...
Εγω ειπα και καμια ευθυνη δεν φερω περαν τουτου...:beer: :wave2:
Θα τα πούμε το πρωί :smokin:
γιαλαντζι μοτοσυκλετιστες ρε πστ μου...
:smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα απο Αθήνα ποιοι θα είναι???Να ξυπνήσουμε δηλαδή το πρωί???
8 κ κατι θα ειμαι στο περιπτερο.
Τα λεμε το πρωι :winka:
Αφού δεν ξεκινάμε μέχρι τις 9, θα έρθω κατά τις 8.30. Έτσι κι αλλιώς καφέ δεν πίνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αφού δεν ξεκινάμε μέχρι τις 9, θα έρθω κατά τις 8.30. Έτσι κι αλλιώς καφέ δεν πίνω.
:a013: :a013: :a013:
Περιμένουμε αναφορά και φωτογραφίες ε! ;)
Allst@rf
30/10/2011, 18:55
πάντα μια βόλτα είναι ωραία...
Όλα τα είχαμε...εκτός από πτώση...:smokin:
πίσω στη βάση μου εδώ και ώρα.
Περιμένω να πάρω κούρσα τώρα...:uplate:
υγ.πολύ κρύο ρε πστ...:sick:
πάντα μια βόλτα είναι ωραία...
Όλα τα είχαμε...εκτός από πτώση...:smokin:
πίσω στη βάση μου εδώ και ώρα.
Περιμένω να πάρω κούρσα τώρα...:uplate:
υγ.πολύ κρύο ρε πστ...:sick:
Που πηγατε ρε παιδι?! Τωρα που γυρνουσα ειδα πολλους στον δρομο ,ειχε γαμω τις μερες:sun:
Allst@rf
30/10/2011, 19:11
λίμνη δόξα...:wave2:
λίμνη δόξα...:wave2:
Χάλια ε? Ξέρω ξέρω! "Γλυκό Τριανταφυλλάκι μου μυρίζει"!
HelenKoR
30/10/2011, 19:35
Ηταν πολυ ωραια!
Γενικα προτιμω να ταξιδευω μονη μου (στην καλύτερη περίπτωση max +1 ατομο) και ηρθα προετοιμασμένη για δυσκολες καταστάσεις. Τελικα η συνθεση της παρεας ηταν τετοια που δεν αντιμετώπισα κανενα πρόβλημα! Ελπιζω φυσικα να μην δημιούργησα εγω θεμα στην παρεα! :o
13 ατόμα, 12 μηχανές και μια μασκοτ!
Χάρηκα που σας γνώρισα!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Cpt. Haddock
30/10/2011, 19:38
Ειδατε ρε τι σας οργάνωσα? :smokin:
Κλείσαμε 12ωρο στο δρόμο ε? Καλά ήταν. Θέλω απλά να κοιμηθώ για πάντα, σκεπασμένος με 3 παπλώματα.
Ειδατε ρε τι σας οργάνωσα? :smokin:
:lol: :lol: :lol:
Φωτογραφίες θα δούμε? :rolleyes:
Operater
30/10/2011, 20:03
Σας ειδα στο Σπαθοβουνι, χαιρομαι που περασατε καλά!!!
Και εις αλλα, με υγεία!! :beer: :beer:
christof40
30/10/2011, 20:06
ωραια βολτα,ωραια παρεα,ωραια μερα με λιγο κρυο.τωρα που πηγαμε δεν ξερω.ρωτηστε τον οδηγο μας.ποιος ειναι? ο παρακατω.μαλλον το γυρο της πελοποννησου καναμε,αν και καπου συναντησαμε και πολλους κρητικους.ρε λες????
238854
christof40
30/10/2011, 20:07
για παμε..........
238855
christof40
30/10/2011, 20:07
........
238856
christof40
30/10/2011, 20:08
..
238857
christof40
30/10/2011, 20:10
περιμενοντας τους πατρινους στο κρυο,ενω αυτοι μας περιμεναν στη ζεστη στο βενζιναδικο.
238858
christof40
30/10/2011, 20:11
......
238860
christof40
30/10/2011, 20:12
λιμνη δοξα
238861
christof40
30/10/2011, 20:13
........
238862
christof40
30/10/2011, 20:14
για καφε σταματησαμε.οχι για φαγητο:nono: :nono:
238863
christof40
30/10/2011, 20:16
και τελος.χωρις σχολια:uplate:
238864
HelenKoR
30/10/2011, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40
μαλλον το γυρο της πελοποννησου καναμε,αν και καπου συναντησαμε και πολλους κρητικους.ρε λες????
πλακα ειχε η αντιδραση της σερβιτορας(και κυριως της φιλης της), που με ρωτησε απο που ειμαστε, οταν της απαντησα "καποιοι απο Αθηνα, καποιοι απο Πατρα και καποιοι αλλοι απο Κρητη"