View Full Version : το νέο μου "κοριτσάκι" κι εγω!!
sarimarina
14/11/2011, 10:52
απο το καλοκαίρι είχα αποφασίσει οτι ήρθε η ώρα να αλλάξω μοτορι και να ανέβω λιγάκι στα κυβικά! τα φιλαράκια μου απο το Ρεθυμνο (Mo.Rtes) θεώρησαν οτι μια cbf 600 θα ηταν το ιδανικό μου ταίρι κι οταν πρίν απο λίγες μέρες είδα σε μια αγγελία την πώληση μιας cbf 600 abs του 2004, αποφάσισα να το υλοποιήσω!
σήμερα λοιπον το πρωι , στα ΚΕΠ της Ακαδημίας, πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση του "κοριτσιού" μου (της επονομαζόμενης στο εξής Εφης) και πλέον ειμαι η ευτυχισμένη ιδιοκτήτρια αυτου του μωρου!!
απο τις 9,00 το πρωι εως τώρα ειμαι μια τρελή που παει πανω....κατω....πανω ....κατω....ολους τους κεντρικους δρομους της Αθηνας ....και καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι!!
για πολλους απο εσάς ,που οδηγείτε καινουργια εργαλεία....ψεκαστά , μουράτα, ατσαλάκωτα...ισως δεν μπορείτε να καταλάβετε προς τι η τόση μου χαρά!
ομως για μενα που οδηγούσα ενα cb1 400 αγνωστης χρονολογίας πρώτης ταξινόμησης (την Ελλαδα ταξινομήθηκε το 1999...υπολογίζω το 1994 ή και παλαιότερα) η cbf είναι ενας εντελώς καινουργιος κόσμος!!
ωραιος ηχος μηχανης....ξεκουραστη θεση οδήγησης...abs.....δυναμη στο χερι....ωραιο ανοιγμα...ανετες προσπερασεις....και ισως σας φανει ανόητο.....αλλα για πρωτη φορά μου άρεσε τοσο πολύ το είδωλο μου οπως καθρεφτιζόταν στις βιτρίνες των μαγαζιών (γυναικεία ωραιοπάθεια)!!
χαίρομαι παρα πολύ που ακόμα και σήμερα ....στην ηλικία που βρίσκομαι....με τις οικονομικές συγκυρίες που κυριαρχούν.....με το γενικότερα στενάχωρο κλίμα που επικρατεί.... εξακολουθουν να υπάρχουν πράγματα που μπορούν να με κάνουν τόσο χαρούμενη!!
να σαστε ολοι καλά ...και πάντα όρθιοι/ες!!
υ.γ. ενα θερμό ευχαριστω στο μέλος Πανοπτικος που μπήκε στον κόπο να δει την μηχανή και να την μεταφέρει σε συνεργείο της HONDA για ενα γρήγορο έλεγχο!!
Kαλοταξιδη
:beer: :beer: :beer:
panagath
14/11/2011, 11:43
Καλοτάξιδη!! :beer:
nikos_abel
14/11/2011, 11:43
Μου τη τσίμπησες τελικά ε; :lol:
Καλοτάξιδη και να μη κοιτάς το είδωλό σου να μη σαβουριαστείς (παθών) :lol:
Πανόπτικε, που κοιτιέσαι για να ξέρω και γω;
sergiosm
14/11/2011, 11:45
καλοτάξιδι
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη Μαρίνα.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αν και μητε το ενα κοριτσακι ειδαμε μητε το αλλο(σχολιο για ανεβει η θερμοκρασια του θεματος:lol: :lol: )
Καλοριζικο και καλοταξιδο:beer: :beer:
Ωωχχχ!!
Μεσα σε ενα χρονο δυο θρεντ η Μαρινα...
Παει το μοτο..:D
Μαρινα δεν πιστευω να κυκλοφορας στην Αθηνα με γοβα στιλετο και λοιπα αξεσουαρ ε?? γιατι θα δημιουργηθει κυκλοφοριακο θεμα στο κεντρο και στα περιχωρα....:lol:
Καλοταξιδη σου ευχομαι και παντα ορθια :beer:
Εκανες την καλυτερη επιλογη :a013: πολυ καλυτερη (για σενα) απο το αλλο που ελεγες.
Αντε και φερτη απο εδω να σας δουμε.... και να κερασεις φυσικα :D :beer: :beer:
Operater
14/11/2011, 12:20
Ωραίο μασίνι! :beer: :beer: :beer:
Αγρατζουνιστο και καλοτάξιδο! :beer:
John Steed
14/11/2011, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
.... εξακολουθουν να υπάρχουν πράγματα που μπορούν να με κάνουν τόσο χαρούμενη!!
Το έχεις πιάσει το νόημα Μαρίνα!
Καλά και πολλά χιλιόμετρα! :wave2:
Εχετλαίος
14/11/2011, 12:27
Καλορίζικο συντοπίτισ(σ)α.
Καλούς δρόμους!
:wave2:
GiannisBlessed
14/11/2011, 13:26
μεγειες!!καλοταξιδη:beer:
Εϊϊϊ είναι δυνατόν να ανοίγει θρέντ για νέα μηχανή χωρίς να υπάρχει ούτε μία φωτογραφία;; :yuck:
panagath
14/11/2011, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Εϊϊϊ είναι δυνατόν να ανοίγει θρέντ για νέα μηχανή χωρίς να υπάρχει ούτε μία φωτογραφία;; :yuck:
+1
Πανοπτικός
14/11/2011, 13:55
Τα ρουλεμαν του λαιμου κ λαστιχα να αλλαξεις οπωσδηποτε καλη μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Τα ρουλεμαν του λαιμου κ λαστιχα να αλλαξεις οπωσδηποτε καλη μου.
+400Ε στην αρχική τιμή..
καλοτάξιδη.. :beer:
universalgr1
14/11/2011, 13:59
Καλα Χιλιομετρα!!
Παντα ορθια!! :wave2:
karellen
14/11/2011, 15:46
[για πολλους απο εσάς ,που οδηγείτε καινουργια εργαλεία....ψεκαστά , μουράτα, ατσαλάκωτα...ισως δεν μπορείτε να καταλάβετε προς τι η τόση μου χαρά!
ωραιος ηχος μηχανης....ξεκουραστη θεση οδήγησης...abs.....δυναμη στο χερι....ωραιο ανοιγμα...ανετες προσπερασεις....και ισως σας φανει ανόητο.....αλλα για πρωτη φορά μου άρεσε τοσο πολύ το είδωλο μου οπως καθρεφτιζόταν στις βιτρίνες των μαγαζιών (γυναικεία ωραιοπάθεια)!!
Σε βλέπω από τώρα με τα σφουγγάρια,τα σπρέι και τις αλοιφές να τραβιέσαι!:smokin:
Έννοια σου έτσι έκανα κι γω.. :wave2:
nikos_abel
14/11/2011, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Σε βλέπω από τώρα με τα σφουγγάρια,τα σπρέι και τις αλοιφές να τραβιέσαι!:smokin:
Έννοια σου έτσι έκανα κι γω.. :wave2:
Μπα, η αγάπη αγάπη αλλά οι λαμαρίνες (και τα πλαστικά) είναι λαμαρίνες (και πλαστικά).
Το αποφάσισα όταν 4 μήνες μετά την αγορά του καινούργιου μου 106 (πολύυυυ παλιά)
έριξε το χαλάζι.
Α! και στο πεντάμηνο από το επόμενο καινούριο 307 μου (4 χρόνια μετά) ξαναέριξε.
Καλές οι αλοιφές αλλά.....
πυξιδας990
14/11/2011, 15:59
καλοταξιδο:beer: :beer: :beer: :sun: :sun:
karellen
14/11/2011, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Μπα, η αγάπη αγάπη αλλά οι λαμαρίνες (και τα πλαστικά) είναι λαμαρίνες (και πλαστικά).
Το αποφάσισα όταν 4 μήνες μετά την αγορά του καινούργιου μου 106 (πολύυυυ παλιά)
έριξε το χαλάζι.
Α! και στο πεντάμηνο από το επόμενο καινούριο 307 μου (4 χρόνια μετά) ξαναέριξε.
Καλές οι αλοιφές αλλά.....
Το λέω με την έννοια ότι θα τόχει πάντα καθαρό και γυαλισμένο!:)
Καινούρια καψούρα γαρ!
sarimarina
14/11/2011, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
+400Ε στην αρχική τιμή..
καλοτάξιδη.. :beer:
τα λάστιχα ήταν ουτως ή αλλως κάτι που θα άλλαζα σε μεταχειρισμένη μηχανή....γι αυτο απο την αρχικη τιμή που ζητούσε το παληκάρι ήτοι 2800,00 ευρά ....την κατέβασα στα 2500,00!
....δεν ειναι και τόσο χάλια οσο τα φανταζόμουν...αντέχουν ακόμα!!
όσο για το τιμόνι ....κι αυτό δεν το ένιωσα βαρύ....αλλα με το που θα γυρίσω Χανια , η μηχανή θα παει για ενα γενικό....για να εχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο!!:D
sarimarina
14/11/2011, 16:07
Το λέω με την έννοια ότι θα τόχει πάντα καθαρό και γυαλισμένο!:)
Καινούρια καψούρα γαρ!
η πικρή αλήθεια είναι οτι ήδη του έριξα ενα πλυσιματακι , οχι τόσο για να ειναι τζιτζι αλλα για να δω τα πλαστικά και την γενικότερη εικόνα!
τελικά....η μέτρια πρωτη εικόνα , βελτιώθηκε αισθητά καθότι κάτω απο την πολύ μπιχλα κρυβόταν ενα αγρατζούνιστο σχεδόν μηχανάκι!
η εξάτμιση την οποια θεωρούσα για πέταμα....γυάλισε αμέσως...μόνο που ακούμπησα το σφουγγάρι επάνω!
εχει σημασία τι ηλικίας ειναι ο προηγούμενος κάτοχος....εμενα ηταν ενα παληκάρι 41 ετών.....που την πρόσεξε πολύ στα μηχανικά μέρη.....απλα δεν μπηκε στον κόπο να μου την δώσει γυαλισμένη!!
μολις κατέβω χανια....θα την μπανιάρω κανονικότατα.....θα πέσουν τα σχετικα γυαλιστικά.....και η Εφη μου θα φορέσει ενα ωραιοτατο φουστανάκι (bagster) .....για να μας ζηλεύουν όλοι στην γειτονια!!!:winka: :winka: :winka:
nikos_abel
14/11/2011, 16:10
η πικρή αλήθεια είναι οτι ήδη του έριξα ενα πλυσιματακι , οχι τόσο για να ειναι τζιτζι αλλα για να δω τα πλαστικά και την γενικότερη εικόνα!
τελικά....η μέτρια πρωτη εικόνα , βελτιώθηκε αισθητά καθότι κάτω απο την πολύ μπιχλα κρυβόταν ενα αγρατζούνιστο σχεδόν μηχανάκι!
η εξάτμιση την οποια θεωρούσα για πέταμα....γυάλισε αμέσως...μόνο που ακούμπησα το σφουγγάρι επάνω!
εχει σημασία τι ηλικίας ειναι ο προηγούμενος κάτοχος....εμενα ηταν ενα παληκάρι 41 ετών.....που την πρόσεξε πολύ στα μηχανικά μέρη.....απλα δεν μπηκε στον κόπο να μου την δώσει γυαλισμένη!!
μολις κατέβω χανια....θα την μπανιάρω κανονικότατα.....θα πέσουν τα σχετικα γυαλιστικά.....και η Εφη μου θα φορέσει ενα ωραιοτατο φουστανάκι (bagster) .....για να μας ζηλεύουν όλοι στην γειτονια!!!:winka: :winka: :winka:
Πες μου ότι πήρες αυτή!!! (http://www.xe.gr/automoto/used-bikes-HONDA,CBF-6380074.html) !!!
τα λάστιχα ήταν ουτως ή αλλως κάτι που θα άλλαζα σε μεταχειρισμένη μηχανή....γι αυτο απο την αρχικη τιμή που ζητούσε το παληκάρι ήτοι 2800,00 ευρά ....την κατέβασα στα 2500,00!
Kαλή κι έξυπνη κίνηση.
....δεν ειναι και τόσο χάλια οσο τα φανταζόμουν...αντέχουν ακόμα!!
όσο για το τιμόνι ....κι αυτό δεν το ένιωσα βαρύ....αλλα με το που θα γυρίσω Χανια , η μηχανή θα παει για ενα γενικό....για να εχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο!!:D
Τα ρουλεμάν του λαιμού είτε είναι σφιχτά και τα χαλαρώνουμε (κι άρα δεν τ' αλλάζουμε) είτε έχει φάει κάποιο κοπάνημα και δεν στρίβει η μηχανή όπως θα 'πρεπε.
taisteal
14/11/2011, 16:14
καλοταξιδη,καλοστριφτη και παντα ορθια
sarimarina
14/11/2011, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ωωχχχ!!
Μεσα σε ενα χρονο δυο θρεντ η Μαρινα...
Παει το μοτο..:D
Μαρινα δεν πιστευω να κυκλοφορας στην Αθηνα με γοβα στιλετο και λοιπα αξεσουαρ ε?? γιατι θα δημιουργηθει κυκλοφοριακο θεμα στο κεντρο και στα περιχωρα....:lol:
Καλοταξιδη σου ευχομαι και παντα ορθια :beer:
Εκανες την καλυτερη επιλογη :a013: πολυ καλυτερη (για σενα) απο το αλλο που ελεγες.
Αντε και φερτη απο εδω να σας δουμε.... και να κερασεις φυσικα :D :beer: :beer:
Χρηστάρα.....δεν φοραγα γοβα στιλέτο....αλλα να πω την πασα αληθεια....φορουσα κοντο φορεμα!!!:winka: :winka:
οχι για να το παιξω ουαου γκόμενα.....αλλα δεν ειχα κατι αλλο καλύτερο να βάλω (διακοπες στην Ευβοια ήμουν.....είχα πάρει μαζί μου....κάτι ελαφρύ!!!)!!
εβαλα ομως διπλό καλτσόν (και για να μην ψοφησω αλλα και για να μη με ζητήσουν απο την ΣΕΙΡΗΝΑ productions για το επόμενο dvd τους)......και μποτουλα!!
μολις επιστρέψω .....θα ντυθω φουλ εξάρτηση....και θα ερθω προς τα μέρη σας!!!:winka: :winka:
μη ξεχνάς.....Τεταρτη βράδυ έχουμε καραόκε!!!:a25: :a25: :a25:
sarimarina
14/11/2011, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Πες μου ότι πήρες αυτή!!! (http://www.xe.gr/automoto/used-bikes-HONDA,CBF-6380074.html) !!!
πηρα την ακριβως αποκάτω της!!
αυτη που κοιτας εχει 75500 και ειναι του 4/2004 ενω εγω πηρα μια που εχει 29000 και ειναι 8/2004!!!:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
+1050
Θελουμε ολοσωμη με μαγιο!! :a48: :a48: :a48:
Πανοπτικός
14/11/2011, 16:39
Μηχανη με 2.500 ευρωπουλα, abs και Honda δεν παιρνεις ευκολα.
Lioulios
14/11/2011, 16:40
Μαρίνα , στο είπανε και οι απο πανω .
Πώς ανοίγεις θέμα για καινούρια μηχανή χωρίς φωτό ;;;
Όπως και να χει , να τη χαίρεσαι και να κάνετε μαζί πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα .
Πανοπτικέ...Μπράβο ρε .
sarimarina
14/11/2011, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
+1050
Θελουμε ολοσωμη με μαγιο!! :a48: :a48: :a48:
λόγω κρύου δεν το εχω κάνει ήδη.....ειδάλλως.......!!!:winka: :winka:
sarimarina
14/11/2011, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Μαρίνα , στο είπανε και οι απο πανω .
Πώς ανοίγεις θέμα για καινούρια μηχανή χωρίς φωτό ;;;
θα βαλω ρε......οχουυυυυυυυ!!!
:mad: :mad:
κατσε να κατέβω χανια....να παω κομμωτήριο....να βάλω ενα τσιτάκι πιο επίσημο....να γυαλίσω την ΕΦΗ.....και μετααααααααα...........φατε ματια ψαρια!!:winka: :winka:
Μόνο εγώ διάβασα "τρίβεσαι"??
Καλοτάξιδη και πάντα όρθια!
Πανοπτικέ, κουφάλα, μόνο αν δεν έχει πουλιά εμφανίζεσαι.
γεια σου ρε μαρινακι!
καλοταξιδη και αγρατζουνιστη!!
πολυ καλη -κ σιγουρη! :D - επιλογη!!!
:beer:
Χρηστάρα.....δεν φοραγα γοβα στιλέτο....αλλα να πω την πασα αληθεια....φορουσα κοντο φορεμα!!!
οχι για να το παιξω ουαου γκόμενα.....αλλα δεν ειχα κατι αλλο καλύτερο να βάλω (διακοπες στην Ευβοια ήμουν.....είχα πάρει μαζί μου....κάτι ελαφρύ!!!)!!
εβαλα ομως διπλό καλτσόν (και για να μην ψοφησω αλλα και για να μη με ζητήσουν απο την ΣΕΙΡΗΝΑ productions για το επόμενο dvd τους)......και μποτουλα!!
μολις επιστρέψω .....θα ντυθω φουλ εξάρτηση....και θα ερθω προς τα μέρη σας!!!:winka: :winka:
μη ξεχνάς.....Τεταρτη βράδυ έχουμε καραόκε!!!
Βρε οχι μονο το θυμαμαι αλλα και εψησα και την Ποπη να παρει αδεια να ερθει και αυτη να τραγουδησει αντι για μενα .....:a49: :a49: :a53:
Οσο για την ενδυμασια :a09:
Αντε καλοταξιδη και παλι και τα λεμε την Τεταρτη :beer: :a08:
Africaptan
14/11/2011, 18:11
Ρε Μαρινα, 3 σελιδες απαντησεις ηδη;...
Ευγε !!! Εμεις τα ειπαμε και το πρωι, αλλα δεν ηξερα την τιμη. Αυτο κοπελα μου ειναι κελεπουρι. Συγχαρητηρια ξανα λοιπον :beer:
(Αυτο θα το δειξεις του κουμπαρου μου που εχει ενα το ιδιο του 03, χωρις ABS σε κατασταση που απλα βλεπεται, και θελει να το δωσει 3500e...)
καλοταξιδο.
:beer: :beer:
devil's animal
14/11/2011, 19:31
taxydromos
14/11/2011, 19:41
αυτα ειναι τα ωραια!σα γενητουρια!!:beer:
καλα στριψιματα,στιψιματα κ γιαλισματα με το μηχανατσι!!
:cool:
Shaolin Monk
14/11/2011, 19:47
Αντε καλες βολτες και θα το δουμε απο κοντα την Τεταρτη..... :beer: :beer: :beer: :beer:
Ετοιμασου να μας κερασεις ΟΛΟΥΣ... και διαλεξε κομματι για το καραοκε παρτυ....
....γιατι o sv9cvk κανει κρυφες προπονησεις δεκα μερες τωρα..... :lol:
alexxxcbr
14/11/2011, 19:51
Καλοταξιδο το εργαλειο κοπελια.
trelos_paros
14/11/2011, 20:33
Καλοτάξιδο και καλορίζικο!!!
Άντε να σε βλέπουν και άλλες, μπας και καταλάβουν τι χάνουν και κυκλοφορήσουν περισσότερες γυναίκες με μηχανές επιτέλους!!!
:a18: :a18: :a20: :a20:
Κοπελιά,στην Αποκορώνου,όταν είναι κλειστά τα μαγαζιά,και δεν έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα,έχει κάτι ωραίες μεγάλες βιτρίνες από το ύψος του ΣΕΗΟΣ μέχρι το φανάρι στη γωνία που στρίβει για Κορνάρου.
Εγώ,εκεί πάω και καθρεφτίζομαι.
λόγω κρύου δεν το εχω κάνει ήδη.....ειδάλλως.......!!!:winka: :winka:
Το χασαμε το κορμι πατριωτη... γαμω το κωλοκρυο! :cry:
Καλοριζικο κοπελια! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelos_paros
Άντε να σε βλέπουν και άλλες, μπας και καταλάβουν τι χάνουν και κυκλοφορήσουν περισσότερες γυναίκες με μηχανές επιτέλους!!!
:a18: :a18: :a20: :a20:
Τωρα αυτο ειναι καλο? :confused:
και φυσικα αφου ειδαμε πως παει το μοτορι, λεμε δεν δοκιμαζουμε μια να δουμε και πως πεφτει???
και να σου η εφη ξαπλα φαρδια πλατια στο πεζοδρομιο!!!
αφου δεν τα εχεις τα χοντα ρε κοπελια, πανε παρε τριουμφ!!!
τουλαχιστον καποιος απο δω μεσα δεν θα μπει στον κοπο να αλλαξει φλασακια!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλοτάξιδη και από δω Μαρίνα.
Φωτό να περιμένουμε ή ...
φωτό της μηχανής εννοώ! :winka:
sarimarina
15/11/2011, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Καλοτάξιδη και από δω Μαρίνα.
Φωτό να περιμένουμε ή ...
φωτό της μηχανής εννοώ! :winka:
Αποστόλη.....δεν δεσμεύομαι!!!
Κατσε να φτάσω με ασφάλεια Χανια .....γιατι ενδέχεται να την δείτε απο τις ειδήσεις!!
"Κουλάδι αναβάτης μηχανής γένους θηλυκου....εκανε βουτιά στο λιμάνι του Πειραιά....μαζί με την μηχανή της!! Δυτες προσπαθούν να ανασύρουν την μηχανή ενω η αναβάτρια κατάφερε να βγεί μονη της σώα και αβλαβείς με μικρές αμυχές"!!
Μετα η κάμερα ζουμάρει πάνω μου.....ενω κάθομαι βρεγμένη σε εναν κάβο και.....
:a023: :a52: :a37:
Αποστόλη.....δεν δεσμεύομαι!!!
Κατσε να φτάσω με ασφάλεια Χανια .....γιατι ενδέχεται να την δείτε απο τις ειδήσεις!!
"Κουλάδι αναβάτης μηχανής γένους θηλυκου....εκανε βουτιά στο λιμάνι του Πειραιά....μαζί με την μηχανή της!! Δυτες προσπαθούν να ανασύρουν την μηχανή ενω η αναβάτρια κατάφερε να βγεί μονη της σώα και αβλαβείς με μικρές αμυχές"!!
Μετα η κάμερα ζουμάρει πάνω μου.....ενω κάθομαι βρεγμένη σε εναν κάβο και.....
:a023: :a52: :a37:
...και εύχεσαι να είχες τον Τροοπερ μπροστά σου! Ξέρω ξέρω! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
...και εύχεσαι να είχες τον Τροοπερ μπροστά σου! Ξέρω ξέρω! :lol:
τον τροοπερ τον ρωτησες αν θελει να ειναι μπροστα σε μια βρεγμενη που καθεται σε εναν καβο?
:lol: :lol: :lol: :lol:
sarimarina
15/11/2011, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τον τροοπερ τον ρωτησες αν θελει να ειναι μπροστα σε μια βρεγμενη που καθεται σε εναν καβο?
αμα κατσω κάπου αλλου???:lol: :lol:
αμα κατσω κάπου αλλου???:lol: :lol:
μαθε να καθεσαι εκει που πρεπει.:winka:
μαθε να καθεσαι εκει που πρεπει.:winka:
Τώρα μιλάς όμορφα..
:smokin:
Δεν το πιστεύω!
σαματι το πιστευω εγω νομιζεις?:rolleyes:
Δεν άντεξα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
239963
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Δεν άντεξα...
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Γελοίε! :bawl:
sarimarina
15/11/2011, 12:57
τωρα θα με πειτε αισχρή......αλλα στο σημείο που κάθεται η κοπέλα υπήρχε κάβος και το διαφημιζόμενο προιον ....την βοήθησε???:confused: :confused:
τωρα θα με πειτε αισχρή......αλλα στο σημείο που κάθεται η κοπέλα υπήρχε κάβος και το διαφημιζόμενο προιον ....την βοήθησε???:confused: :confused:
Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο ρωτάς..
Ποτέ δεν θα μάθουμε! Όποιος έχει φαντασία όμως, ξέρει! :cool:
sarimarina
15/11/2011, 13:17
Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο ρωτάς..
θελω να καταλάβω το βαθυτερο νόημα της δημοσίευσης της φωτο!!
:confused: :confused:
........ βαθυτερο .......
η λεξη κλειδι :winka:
θελω να καταλάβω το βαθυτερο νόημα της δημοσίευσης της φωτο!!
:confused: :confused:
O sniper αναρωτήθηκε επειδή είναι προφανές.
sarimarina
15/11/2011, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
λες να μη το καταλαβα μανάρι μου???
προσπαθω να διαγνωσω απλως το επιπεδο της καφριλας!!!
:rolleyes:
αν παντως εγω ειμαι η γκόμενα του καβου......εχω πολυ ωραια πλάτη για ξώπλατο!!:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Τίποτα δεν ειναι προφανές..
Ακόμα και το αυτονόητο..
239969
georgemark
15/11/2011, 13:49
Κάβος σίγουρα θα υπήρχε αλλά το πλοίο συνηθίζει να τον παίρνει μαζί του όταν φεύγει ,
η κοπέλα έχει πάρε-δώσε με τον ντόκο.
.........
προσπαθω να διαγνωσω απλως το επιπεδο της καφριλας!!!
............
απυθμενο!:lol: :lol: :lol:
sarimarina
15/11/2011, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgemark
Κάβος σίγουρα θα υπήρχε αλλά το πλοίο συνηθίζει να τον παίρνει μαζί του όταν φεύγει ,
η κοπέλα έχει πάρε-δώσε με τον ντόκο.
υπαρχει και συναίσθημα φίλε..... μη τα ισοπεδώνουμε ολα!!!!
αγαπιουντε τα παιδια.....δε βλεπεις πως αγναντευει το πέλαγος???:winka: :winka:
nikos_abel
15/11/2011, 20:58
:lol: Ρε Μαρινάκι, βοήθα και συ να μείνει και ένα νήμα σου ξεκλείδωτο. Έτοιμοι με το χέρι
στο κουμπί είναι οι αντμίνες :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Δεν άντεξα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Red Rider
16/11/2011, 07:54
Όχι... εκεί ήταν η λεγόμενη μπίτα ή μπίντα.:wacko:
Καλορίζικο το μηχανάκι και πάντα όρθιο:beer:
trelos_paros
16/11/2011, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Τωρα αυτο ειναι καλο? :confused:
:a028: :a028: :a028: :a028: :a028: