απο το καλοκαίρι είχα αποφασίσει οτι ήρθε η ώρα να αλλάξω μοτορι και να ανέβω λιγάκι στα κυβικά! τα φιλαράκια μου απο το Ρεθυμνο (Mo.Rtes) θεώρησαν οτι μια cbf 600 θα ηταν το ιδανικό μου ταίρι κι οταν πρίν απο λίγες μέρες είδα σε μια αγγελία την πώληση μιας cbf 600 abs του 2004, αποφάσισα να το υλοποιήσω!
σήμερα λοιπον το πρωι , στα ΚΕΠ της Ακαδημίας, πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση του "κοριτσιού" μου (της επονομαζόμενης στο εξής Εφης) και πλέον ειμαι η ευτυχισμένη ιδιοκτήτρια αυτου του μωρου!!
απο τις 9,00 το πρωι εως τώρα ειμαι μια τρελή που παει πανω....κατω....πανω ....κατω....ολους τους κεντρικους δρομους της Αθηνας ....και καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι!!
για πολλους απο εσάς ,που οδηγείτε καινουργια εργαλεία....ψεκαστά , μουράτα, ατσαλάκωτα...ισως δεν μπορείτε να καταλάβετε προς τι η τόση μου χαρά!
ομως για μενα που οδηγούσα ενα cb1 400 αγνωστης χρονολογίας πρώτης ταξινόμησης (την Ελλαδα ταξινομήθηκε το 1999...υπολογίζω το 1994 ή και παλαιότερα) η cbf είναι ενας εντελώς καινουργιος κόσμος!!
ωραιος ηχος μηχανης....ξεκουραστη θεση οδήγησης...abs.....δυναμη στο χερι....ωραιο ανοιγμα...ανετες προσπερασεις....και ισως σας φανει ανόητο.....αλλα για πρωτη φορά μου άρεσε τοσο πολύ το είδωλο μου οπως καθρεφτιζόταν στις βιτρίνες των μαγαζιών (γυναικεία ωραιοπάθεια)!!
χαίρομαι παρα πολύ που ακόμα και σήμερα ....στην ηλικία που βρίσκομαι....με τις οικονομικές συγκυρίες που κυριαρχούν.....με το γενικότερα στενάχωρο κλίμα που επικρατεί.... εξακολουθουν να υπάρχουν πράγματα που μπορούν να με κάνουν τόσο χαρούμενη!!
να σαστε ολοι καλά ...και πάντα όρθιοι/ες!!
υ.γ. ενα θερμό ευχαριστω στο μέλος Πανοπτικος που μπήκε στον κόπο να δει την μηχανή και να την μεταφέρει σε συνεργείο της HONDA για ενα γρήγορο έλεγχο!!