View Full Version : Υπερβολική υγρασία σε 7 χρονών σπίτι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Aυτό κάποιος κακεντρεχής με όρεξη για πλάκα το ανέφερε κάπου εδω μέσα.
Τέλος πάντων η λύση βρέθηκε.:wave2: :beer:
Παρών!!!!
Εγώ πρέπει να είμαι ο κακεντρεχής που έχει όρεξη για πλάκα. Η αλήθεια είναι ότι όρεξη για πλάκα πάντα είχα, έχω κι ελπίζω να με αφήσουν να έχω. Κακεντρεχής όμως ουδέποτε υπήρξα. Να με συγχωρείς λοιπόν που έκανα πλάκα με το πρόβλημά σου, αλλά ήταν μόνο "πλάκα" χωρίς να υπάρχει διάθεση να διακωμωδήσω το πρόβλημά σου.
Πάντως αν με "στόλισες" με ευχές του τύπου "Ρε καριόλη τα ίδια και χειρότερα να πάθεις", μάθε ότι οι ευχές έπιασαν. Χθες το βράδυ άρχισε να δακρύζει μία σωλήνα μέσα στον τοίχο του μπάνιου και μέχρι σήμερα το πρωί το δάκρυσμα έχει γίνει κανονική ροή, οπότε πάμε για υδραυλικό και ότι υατό συνεπάγεται.
Τες πα χάρηκα που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου κι εύχομαι όλα καλά από δω και στο εξής. Εγώ να με δω πως θα καθαρίσω.
:beer: :beer: :beer:
DimChios
02/12/2011, 08:45
οχι ρε σεις, μη το γ@μ@με! :sick:
Γιαννη, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εκανε κανεις κακεντρεχη πλακα μαζι σου ρε συ!
Ποιος θελει για τον αλλο κακο? (εκτος ισως απο μενα για ενα μ00νοπ@νο) Κανεις!
Ξεκολλατε, ολα καλα!!! :beer: :beer: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
02/12/2011, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παρών!!!!
Εγώ πρέπει να είμαι ο κακεντρεχής που έχει όρεξη για πλάκα. Η αλήθεια είναι ότι όρεξη για πλάκα πάντα είχα, έχω κι ελπίζω να με αφήσουν να έχω. Κακεντρεχής όμως ουδέποτε υπήρξα. Να με συγχωρείς λοιπόν που έκανα πλάκα με το πρόβλημά σου, αλλά ήταν μόνο "πλάκα" χωρίς να υπάρχει διάθεση να διακωμωδήσω το πρόβλημά σου.
Πάντως αν με "στόλισες" με ευχές του τύπου "Ρε καριόλη τα ίδια και χειρότερα να πάθεις", μάθε ότι οι ευχές έπιασαν. Χθες το βράδυ άρχισε να δακρύζει μία σωλήνα μέσα στον τοίχο του μπάνιου και μέχρι σήμερα το πρωί το δάκρυσμα έχει γίνει κανονική ροή, οπότε πάμε για υδραυλικό και ότι υατό συνεπάγεται.
Τες πα χάρηκα που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου κι εύχομαι όλα καλά από δω και στο εξής. Εγώ να με δω πως θα καθαρίσω.
:beer: :beer: :beer: Ρε Μπίλη δεν το εγραψα με κακία και ούτε στόλισα κανέναν.Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο.Το κακεντρεχής απλά λάθος διατύπωση γιατί και γώ είχα άλλα θέματα το βράδυ.Ελπίζω να είναι κάτι εύκολα επισκευάσιμο.:wave2:
ps:όσοι με ξέρουν από εδώ μέσα,ξερουν ότι δεν είμαι έτσι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι ρε σεις, μη το γ@μ@με! :sick:
Γιαννη, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εκανε κανεις κακεντρεχη πλακα μαζι σου ρε συ!
Ποιος θελει για τον αλλο κακο? (εκτος ισως απο μενα για ενα μ00νοπ@νο) Κανεις!
Ξεκολλατε, ολα καλα!!! :beer: :beer: :beer: :beer:
Δεν τρέχει μία όπως γράφω και πιό πάνω Dim.:winka:
Ναι βρε όλα καλά κι από μένα,εκτός από τον σωλήνα του μπάνιου μου :cry: :cry: :cry: :cry: , αλλά το σταματώ εδώ γιατί θα βγει ο Άγγλος ο μπαρμπέρης και θα το ξουρίσει.
:beer: :beer: :beer:
spyrakos35
02/12/2011, 08:56
εγώ πιστεύω οτι ο γκιξεράκιας "παίρνει το αίμα" του πίσω με έναν πολύύύύύύ όμορφο τρόπο.....
ελάτε παραδεχτείτε το.... ολονών μας τρώει ο κώλος να μάθουμε πως το έλυσε το θέμα (σσ: ευτυχώς & επιτέλους) και δεν μας λέει.....
σπαμ....
ρε σεις..... τώρα που το ξανασκέφτομαι, λετε η λύση να ήταν η ΓΚΟΡΝΤΟΥΡΑ και να ντρέπεται να το πει???? :eek:
GIXXERAKIAS
02/12/2011, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
εγώ πιστεύω οτι ο γκιξεράκιας "παίρνει το αίμα" του πίσω με έναν πολύύύύύύ όμορφο τρόπο.....
ελάτε παραδεχτείτε το.... ολονών μας τρώει ο κώλος να μάθουμε πως το έλυσε το θέμα (σσ: ευτυχώς & επιτέλους) και δεν μας λέει.....
σπαμ....
ρε σεις..... τώρα που το ξανασκέφτομαι, λετε η λύση να ήταν η ΓΚΟΡΝΤΟΥΡΑ και να ντρέπεται να το πει???? :eek:
Που να σκάσετε ρε ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ!!:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
02/12/2011, 09:04
:wave2: :wave2: :wave2: