View Full Version : !Μοτογάμος Pokermon!
johnpagr
19/09/2005, 01:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Άτιμε idi, άμα σε βρώ πουθενά θα σε σκίσω σα σαρδέλα λέμε !!!
Πάντως προς ενημέρωση προς όλους όσους δεν ήρθαν στο γάμο του Pokermon, τα εικονιζόμενα λάδια είναι 100% φυσικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το "Ελαίς" που βάζει στα καντήλια ο νεοκόρος, και καμμία σχέση δεν είχε με το Motul που βάζω συνεχώς και αδιαλείπτως στο μηχανάκι μου.
Η όλη ιστορία, ήταν απλώς μια πλάκα, και κανείς δε θα έπρεπε να πιστέψει πως η ΚΡΑΤΑΙΑ HONDA θα παρουσίαζε τα προβλήματα (κολλημένα μοτέρ, ηλεκτρικά που έχουν υποστεί... ηλεκτροσόκ και γίνονται χριστουγεννιάτικα δέντρα, και άλλα παρεμφερή) που συναντά κανείς κατά κόρον στα Kawa (του idi)...
Μη τρελαθούμε λοιπόν τώρα... άκου σπάνε τα Honda...
eprepe omws na evlepe to forum pws ekanes otan ta eides ta ladia apo katw kai ti eipes ekeinh thn stigmh .....
oi aftoptes marthres .... kseroun !!!!
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Αυτό είναι αλήθεια. Η Lina άνοιγε το γκάζι στο τέρμα, και το κράταγε αρκετά δευτερόλεπτα, οπότε στο στιγμιότυπο με βλέπετε τη στιγμή που της λέω ευγενικά: "Κόψε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε" !!!!!!!!!!!!!!!
Και η φάση είναι πως ακριβώς γι'αυτή τη φάση πίστεψα πως πράγματι το μοτέρ έσπασε...
Α ρε Λίνα με κοψοχόλιασες...
Αδικα κοψοχολιασες αγορι μου γιατι τα HONDA πολυ απλα ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ !!!! και καμαρι σου που το απεδειξα μπροστα σε ολους αυτο ..... αν ειχες SUZUKI ας πουμε ..... δεν θα το γκαζονα ουτε μεχρι τις 3000 στροφες.... αν ειχες KAWASAKI ουτε που θα το ακουμπουσα...... θα κολλαγανε σιγουρα !!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρα ..... σε ζηλεψανε πολλοι !!!
Γκάζωμα στους κόφτες, ελαιόλαδο κάτω από το μοτέρ... χμμ... οργανωμένο έγκλημα!!!:)
Shark Tale
19/09/2005, 11:52
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ.....ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ......:wacko:
maintenance
19/09/2005, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ.....ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ......:wacko:
ΠΡΟΣΟΧΗ...........................ΤΙ ΕΠΑΘΕ..............:lol:
Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΦΙΧΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΞΩ.
ΤΟΝΟΥΣ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ.
ΒΑΘΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ...................
ΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΦΕΡΙΝΓΚ.
ΒΓΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ "ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.
ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙ.
ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΣΑΡΑΚΑΚΗ" (ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;)
ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕ ΤΑ "Ζ".
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ 67 ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
Shark Tale
19/09/2005, 12:19
σ 'ευχαριστώ πολύ...........ήσουν πολύ περιγραφικός!!!!! :rotflmao:
maintenance
19/09/2005, 12:23
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΛΑΤΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ.......................:lol:
Shark Tale
19/09/2005, 12:26
ΧΑΧΑΧΑ:rotflmao: για τον εαυτό του όχι για την Honda ε??? :rotflmao: αχ βρε μήτσο και σου το είπα πρόσεχε θα σε πάρουν χαμπάρι για τα λάδια που καις.....χαχαχα
Tι γίνεται ρε Πόκερ???? Caps από τα βίντεα με πικατσου-CBR και τα ρέστα ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?????
Pokermon
19/09/2005, 12:47
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ 8 ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 8 ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ!!!!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
:a4: :a4: :a11: :a11:
latris mixanis
19/09/2005, 12:52
ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ!!!
ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΕΕ? ΓΙΑΑΑΑ ΦΕΡΤΗ ΑΠ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΤΟΜΑΖΩΞΗΣ....
:a01: :a01: :a01:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Pokermon
19/09/2005, 13:08
ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ 1.80 ΥΨΟΣ ΜΟΛΙΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Shark Tale
19/09/2005, 13:14
Yλικό από 8 κάμερες και 8 ψηφιακές......βρε ούτε τα εξωτερικά συνεργεία μεγαλοπαραγωγών δεν έχουν τέτοιο εξοπλισμό!!!! άντε και στα βαφτήσια..... για τα ποκερμονακια!!!!:a05:
latris mixanis
19/09/2005, 13:19
THN ΚΟΠΈΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
THN ΚΟΠΈΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΕ......... ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΑ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΓΟΡΙΑ... ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΕΕΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΕ......... ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΑ...
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΓΟΡΙΑ... ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΕΕΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1 ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ:smokin:
Μιας και εγώ πάντα διαφέρω, απο τις περπατημένες λύσεις , τις 2 δηλαδή που προαναφέρθησαν... να ζητησω μια χάρη, ψηφίζοντας:
Βαγγέλη αναζητείται μια ξανθούλα με ωραία ματάκια με ενα κάπρι ασπρο - χρυσαφί παντελονάκι που ήταν μαζί με μια μελαχροινούλα. Φέρε φωτό να κάνω αναγνώριση...
Ααα και οι δικές μας κοπέλες δεν πάνε πίσω με τα τσιφτετέλια που ρίξανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ααα και οι δικές μας κοπέλες δεν πάνε πίσω με τα τσιφτετέλια που ρίξανε...
:a23: :a23: :a23: :a23:
+10 στην POKERξαδερφη
Μεσογειακη Ομορφιά
24219
Pokermon
20/09/2005, 08:18
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
24241
Shark Tale
20/09/2005, 14:25
xωρίς πολλά πολλά λόγια................η καλύτερη!!!!:a18: :a46:
giorgosxt
20/09/2005, 17:44
Τέλειοοοοοοοοοοοοο.........!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
πιστευω να προσεξατε την λεπτομερια!!!!!!!!!
after !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2: :wave2:
24288
Pokermon
14/11/2005, 00:41
TO DVD EINAI ETOIMOS RE ALHTES, KAI EINAI POLY KALO.......ANTE ANTE.....TYXEROYLIDES......
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
ωραια!!!!!!
gixxerpap
15/11/2005, 18:50
και που θα το βρουμε ρε φιλε,
πωλειται στα video club?:confused:
johnpagr
15/11/2005, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και που θα το βρουμε ρε φιλε,
πωλειται στα video club?:confused:
dianemete dwrean se ola ta diskopoleia :D :D :D
(me thn evgenikh xeironomia tou PBC club kai twn melwn tou)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες μου ότι έχει μέσα όλες τις αλητείες μας..............................
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
το θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.................
βαγγελάκη κανονίσου..........................:evil: :evil: :evil:
απο χθες ειμαι η πρωτη κατοχος του dvd μοτογαμου ....
Παιδια ειναι τέλειο..... συγκινητικο..... και γεματο ομορφες αναμνησεις..... φυσικα με ολες τις αταξιες μας !!!!
ο μοντερατορας τελικα εχει χαρισμα καθως εχει τελεια εφε και τις καλυτερες φασεις σε επαναληπτικες σκηνες που σε κανουν να ξεκαρδιστεις στα γελια.........(χαστουκακια κατα κορον εφαγες βαγγελακι ειδα...) :lol: η κορη μου ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πορωθηκε με τη νυφη λεγοντας "πω πω τελεια"
το σιγουρο ειναι πως δεν θα το δω μονο μια φορα.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΓΓΕΛΗ+ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ....... ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ....
Με πολυ ΑΓΑΠΗ
ΛΙΝΑ
Shark Tale
16/11/2005, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
TO DVD EINAI ETOIMOS RE ALHTES, KAI EINAI POLY KALO.......ANTE ANTE.....TYXEROYLIDES......
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
EMAΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ DVD.....:wave2:
Εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί κάνει να δούμε, ή κάναμε τσισάκια στο πηγάδι...???
johnpagr
16/11/2005, 23:12
Εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί κάνει να δούμε, ή κάναμε τσισάκια στο πηγάδι...???
Aaaaa esy hsouna gyrhsmenos me thn plath ...... ekei brwsta sto phgadi e????
:yuck:
esy thn ekanes thn doulia eeee??? :yuck:
sa den ntrepese kotzam palhkari 2 metra :D
Dia tafta .... an ma8eis kati gia to dvdaki ...... ksereis eee .... fwnazeis !!!!
:beer: :beer:
:wave2:
Pokermon
17/11/2005, 17:46
tha to parete oloi to dvdaki.......pistevo deytera na exo laska na peraso apo delear na sas to doso.....esy mitso jereis ti prepei na kaneis gia na to pareis.....
johnpagr
17/11/2005, 19:40
tha to parete oloi to dvdaki.......pistevo deytera na exo laska na peraso apo delear na sas to doso.....esy mitso jereis ti prepei na kaneis gia na to pareis.....
ok .... na ferw laptop mazi dhladh, h' na ferw keno dvd??
aa?? gia pes - gia pes !!!
:beer: :beer: :beer:
Pokermon
19/11/2005, 16:44
TROPEAS - SF - ADAMTSOUK ta exei h latris na sas ta dosei.....
Pokermon
19/11/2005, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
ok .... na ferw laptop mazi dhladh, h' na ferw keno dvd??
aa?? gia pes - gia pes !!!
:beer: :beer: :beer:
esy na ertheis apo edo na to pareis kai na pioyme kai kafedaki.....alhthhhhh :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Pokermon
19/11/2005, 16:46
TAI kai gia sena to idio isxyei......na peraseis apo edo na to pareis.....kai toy doctors tha su doso...... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
adam_tsouk
19/11/2005, 17:45
ωχ.... στα βαφτίσια θα το δούμε..... (δεν έχω δει και το original βλέπεις... ασ'τα) :lol:
ThanX
johnpagr
19/11/2005, 18:08
esy na ertheis apo edo na to pareis kai na pioyme kai kafedaki.....alhthhhhh :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
OOokk
i'll call u baby gia na perasw
thnks
Ευχαριστώ κούκλε , για το DVD!
σίγουρα θα μου φτιάξει την διάθεση και θα είναι μοναδικό!
σε περιμένω όποτε έχεις χρόνο για καμιά επίσκεψη , (και τους άλλους όποιοι θέλετε για παρέα... ) είτε πρωί είτε απόγευμα όποτε μπορείτε , να σπάσετε την μονοτονία των σταθερών σκέψεων μου...
Pokermon
19/11/2005, 23:55
elpizo esto kai ligo na jexasteis me to dvd.......tha ta pume apo konta filarako......to kanonizo na ertho me thn xrysa na se doyme......
.....esy mitso jereis ti prepei na kaneis gia na to pareis.....
Όχι ρε φίλε, δε ξέρω... Τι πρέπει να κάνω...???
Pokermon
20/11/2005, 10:40
CBR 100 RR ayto prepei na kaneis...... :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
latris mixanis
20/11/2005, 17:51
Πειράζει αν τα πούλησα για 10€ το ένα?? :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
20/11/2005, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Πειράζει αν τα πούλησα για 10€ το ένα?? :rotflmao: :rotflmao:
:a31:
CBR 100 RR ayto prepei na kaneis...... :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αμα ειναι βρε βαγγελη να παει απο το cbr 600 σε cbr 100 RR .... ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΡΩΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμα ειναι βρε βαγγελη να παει απο το cbr 600 σε cbr 100 RR .... ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΡΩΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε, καλά κι εσυ΄πως κάνεις έτσι για ένα μηδενικό!!!!:lol: :lol:
johnpagr
20/11/2005, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
ε, καλά κι εσυ΄πως κάνεις έτσι για ένα μηδενικό!!!!:lol: :lol:
esteile tous iapones sxediastes gia diavazma ...
na sxediasoun to prwto 100 rr .... (kala 8a pane nomhzw .. ):D :rotflmao:
CBR 1000RR ayto prepei na kaneis...... :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Δηλαδή ρε φίλε, αν "αλαξοπιστίσω" (αλλά παραμείνω Ιάπωνας), δε θα μου το δώσεις δηλαδής ????
Pokermon
21/11/2005, 08:42
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Δηλαδή ρε φίλε, αν "αλαξοπιστίσω" (αλλά παραμείνω Ιάπωνας), δε θα μου το δώσεις δηλαδής ????
Θα τον τιμωρήσω εγώ και θα διαλύσω τους αραβώνες της κόρης του με τον γιό μου:lol: :lol:
βρε Μητσαρα μηπως εννουσε το ..... innova σου ο βαγγελης ??? ξερεις μωρε.. αυτο που δεν παει μια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Pokermon
21/11/2005, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Θα τον τιμωρήσω εγώ και θα διαλύσω τους αραβώνες της κόρης του με τον γιό μου:lol: :lol:
PARE OTI THES MITSOOOOOOOOO :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ρε πως αλλαζει γνωμη ο ανθρωπος........ :rotflmao: :rotflmao:
Shark Tale
21/11/2005, 11:02
ρε πως αλλαζει γνωμη ο ανθρωπος........ :rotflmao: :rotflmao:
μην ξεχνάς ότι ο Pokermon κάνει τα παντα για τις γυναίκες του....πόσο μάλιστα για την κόρη του!!!!:rotflmao:
Είδες για να είναι ματσωμένος ο γαμπρός τι κάνει ο πεθερός.:lol:
Θα κάνουμε προγαμιαίο συμβόλαιο το σκυλόσπιτο και τα επίχρυσα λουριά με τα διαμάντια του σκύλου μου δέν τα διακινδυνεύω.:rotflmao: :rotflmao:
Θα κάνουμε προγαμιαίο συμβόλαιο το σκυλόσπιτο και τα επίχρυσα λουριά με τα διαμάντια του σκύλου μου δέν τα διακινδυνεύω.:rotflmao: :rotflmao:
αντε και ο TYSON κουμπαρος εεε?
Κοίτα να δείς τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν πέσουν οι στυγνοί εκβιασμοί στο τραπέζι...
Κι'εσένα Λίνα μου, θα ήθελα να δώ το μπρίκι σου πως πάει, άμα του βάλουμε τη διαφορά των κιλών μας (π.χ. ένα σακί τσιμέντο) στη θέση του συνεπιβάτη και τα στήσουμε σε κόντρα...
Εδώ σε θέλω...
Κοίτα να δείς τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν πέσουν οι στυγνοί εκβιασμοί στο τραπέζι...
Κι'εσένα Λίνα μου, θα ήθελα να δώ το μπρίκι σου πως πάει, άμα του βάλουμε τη διαφορά των κιλών μας (π.χ. ένα σακί τσιμέντο) στη θέση του συνεπιβάτη και τα στήσουμε σε κόντρα...
Εδώ σε θέλω...
ααααα και τα 10 παραπανησια κυβικα απ το δικο μου .... δικαιολογουν το σακι σου.... αλλα δεν θελεις να το παραδεχτεις :wave2: :wave2: :wave2:
Shark Tale
21/11/2005, 14:46
αντε και ο TYSON κουμπαρος εεε?
Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!:)
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ!!!!
Shark Tale
21/11/2005, 14:47
Εδώ σε θέλω...
ΟΥΑΟΥ....ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.....
ΟΥΑΟΥ....ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.....
Δεν τίθεται καν θέμα κόντρας, γιατί ακόμα και έτσι όπως είναι, η Λίνα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξεσκονιστεί από τη σκόνη που θα φάει από τον "πύραυλο" μου όταν αρχίσουν και "σφίξουν" λίγο τα πράγματα από την κίνηση...
johnpagr
21/11/2005, 15:29
Δεν τίθεται καν θέμα κόντρας, γιατί ακόμα και έτσι όπως είναι, η Λίνα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξεσκονιστεί από τη σκόνη που θα φάει από τον "πύραυλο" μου όταν αρχίσουν και "σφίξουν" λίγο τα πράγματα από την κίνηση...
xmmmmm mia diamaxh akomh edw geniete :D :D
gia peraste kai eseis ekei !!!!
mhn to afhnete etsi !!!!
:D :lol: :rotflmao:
Pokermon
21/11/2005, 18:11
exo liosei lemeeeeeeeeee
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
re ante elate na parete ta dvd sas....:wave2: :wave2: :wave2:
το μονο που μπορω να παθω απο σενα ειναι ωτιτιδα απ το σφυριγμα των φρενων σου καθως ειναι για τα μπαζα (innova)..... ασε δε που τα χρησιμοποιεις συνεχεια ... :rotflmao: κοτα ε εεε κοτα :rotflmao:
Τι να κάνουμε, έχω "τριζάτα φρένα"... Εϊναι μια από τις ιδιοτροπίες του Innova...
Τι να κάνουμε, έχω "τριζάτα φρένα"... Εϊναι μια από τις ιδιοτροπίες του Innova...
ετσι ετσι...... να παραδεχομαστε καποια πραγματα..... καλα το πας για συνεχισε..:rotflmao:
ΥΓ. γεια σου ρε Μητσάρααααααα :wacko:
Shark Tale
23/11/2005, 08:46
ετσι ετσι...... να παραδεχομαστε καποια πραγματα..... καλα το πας για συνεχισε..:rotflmao:
ΥΓ. γεια σου ρε Μητσάρααααααα :wacko:
BΡΕ ΓΚΑΖΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???:nono:
BΡΕ ΓΚΑΖΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???:nono:
προσπαθω βρε κουκλα μου να τον φερω στα ισα του γιατι εχει ξεφυγει με τις ονειροξεις που εχει οτι με περναει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δεν το χει χωνεψει ακομα.......
ΜΜμμμμ...
Α να χαθείς... σαχλή... !!!
ΜΜμμμμ...
Α να χαθείς... σαχλή... !!!
τσ τσ τσ τστσ πως μιλας ετσι σε μια γυναικα :bigcry:
ixnilatis
24/11/2005, 19:19
Μη κλαις Λινάκι μου ραγίζει τη καρδιά!!!
:eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Μη κλαις Λινάκι μου ραγίζει τη καρδιά!!!
:eek:
μην ανησυχεις Κωνσταντινε μου ο Μητσαρας κατα βαθος μ'αγαπαει..... απλα ειναι λιγο εγωιστης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Edw sas omilei h koumpara!!!
Mpika sto forum mono kai mono gia na dw pws sas fanike o gamos....
Graftika sto forum mono kai mono gia na mporesw na sas euxaristisw gia oti kanate gia ton gamo auto... H alitheia einai oti den perimena to skiniko me thn eisodo tou gamprou me tis mixanes kai thn wra pou irthe h Xrysa toso kalo oso to periegrafe o koumparoulis mou oti tha ginotan.....
Mixani den exw... alla kai giati na exw? Mia fora me anevase o koumparos mou kai... meiname sthn ethniki :rolleyes:
Telospadwn... sas euxaristw loipon olous para polu giati kanate ton koumparo mou na thymate gia panta ton gamo tou me tis kalyteres entypwseis... kai oxi mono ton koumparo mou diladi... oloi oi kalesmenoi akoma gi auto milane!!
Paidia den to organwnetai na anoiksete mia etairioula kai na pigainete se gamous gia efe?
:rotflmao:
Na ste oloi kala kai na prosexete tous eautous sas ston dromo kai ton koumparouli mou !!
H koumpara!!!!
P.S: kserw kai egw thn ksaderfoula tou:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: για πρωτη φορα που μπηκες στο μοτο εγραψες και γαμω τα κειμενα ..... ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ και οι αναμνησεις να μεινουν για παντα ζωντανες:wave2:
Βρε την κουμπάρα.... :p :D :rotflmao: :wave2:
να σαι καλά και εσύ και οι νιόνυμφοι!
γεια σου βρε κουμπαρούλα!!!!!!!!!
δε πιστευω να μη με καταλαβες? ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anarane
Edw sas omilei h koumpara!!!
P.S: kserw kai egw thn ksaderfoula tou:wacko:
καλως την κουμπαρα:wave2:
η ξαδερφουλα ποτε θα μπει στo forum?:a07:
Επ.... τί έχουμε εδώ;
ο ντIDIs απουσιάζει;
κι ο Katsai βλέπω πάντα έτοιμος :D
Μιας και βλέπω τον συνάδελφο Katsai και ρωτάει για την ξαδέρφη... :winka: :rotflmao: :lol:
...να υπενθυμίσω και γω, να μην ξεχνιόμαστε... :lol: Κουμπάρα θυμάσαι τίποτα με την παρακάτω περιγραφή? οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή... :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
...
αναζητείται μια ξανθούλα με ωραία ματάκια με ενα κάπρι ασπρο - χρυσαφί παντελονάκι που ήταν μαζί με μια μελαχροινούλα. Φέρε φωτό να κάνω αναγνώριση...
ΒΡΕ παιδες αφου ειναι απλα τα πραγματα.... μια βολτα απ τον pokermon και θα δειτε/διαλεξετε απ τις φωτο του γαμου οποια γουσταρετε .... μετα ο θειος poker θα κανονισει το κονε :D
ΒΡΕ παιδες αφου ειναι απλα τα πραγματα.... μια βολτα απ τον pokermon και θα δειτε/διαλεξετε απ τις φωτο του γαμου οποια γουσταρετε .... μετα ο θειος poker θα κανονισει το κονε :D
Και όσοι δεν τα κατάφεραν να πάνε στον γάμο;
υπάρχει σειρά προτεραιότητας; :D
Cpt. Haddock
30/11/2005, 13:28
Υπάρχει κατηγορία στο forum για συνοικέσια;
:lol: :lol:
(ή πάει στις διαμάχες;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και όσοι δεν τα κατάφεραν να πάνε στον γάμο;
υπάρχει σειρά προτεραιότητας; :D
Οσοι αγαπητε μου δεν καταφεραν να πανε στο γαμο.... εχουν ηδη διαλεξει :a09: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , οσοι πηγαν .... εχουν προβλημα να διαλεξουνε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατανοητο ετσι.....:D
Οσοι αγαπητε μου δεν καταφεραν να πανε στο γαμο.... εχουν ηδη διαλεξει :a09: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , οσοι πηγαν .... εχουν προβλημα να διαλεξουνε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατανοητο ετσι.....:D
Τς τς τς κλίκες....... :D
Αίσχος!!! :eyepop:
Τς τς τς κλίκες....... :D
Αίσχος!!! :eyepop:
δεν ειναι θεμα κλικας καλε..... οσοι πηγαν στο γαμο .... διαφωνουσαν στο ποια να διαλεξουν με τοσες που ειδαν..... και ετσι τελικα δεν καταφεραν τιποτα με καμια. Οσοι ομως δεν πηγαν..... διαλεξαν με την ησυχια τους απ τις φωτο που δημοσιευτηκαν:a46:
Μιας και βλέπω τον συνάδελφο Katsai και ρωτάει για την ξαδέρφη... :winka: :rotflmao: :lol:
...να υπενθυμίσω και γω, να μην ξεχνιόμαστε... :lol: Κουμπάρα θυμάσαι τίποτα με την παρακάτω περιγραφή? οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή... :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Το είχα διαβάσει ότι την αναζητούσες και είχα καταλάβει αμέσως ποια εννοούσες!!
Είναι κολλητή της αδερφής της νύφης! Τώρα για φωτογραφία της ρώτα καλύτερα τον κουμπάρο μου γιατί αυτός έχει τα πνευματικά δικαιώματα!!
Καλή επιλογή πάντως... :a13:
Το είχα διαβάσει ότι την αναζητούσες και είχα καταλάβει αμέσως ποια εννοούσες!!
Είναι κολλητή της αδερφής της νύφης! Τώρα για φωτογραφία της ρώτα καλύτερα τον κουμπάρο μου γιατί αυτός έχει τα πνευματικά δικαιώματα!!
Καλή επιλογή πάντως... :a13:
να μου ζήσει η κουμπάρα!!!
και στα δικά σου εύχομαι ! να ναι τα καλυτερα και τα ποιο τυχερά!!!
:beer: :rolleyes: :wacko: :a2: :a18: :a20: :a33: :a46:
Μάλλον χτυπημένος άνθρωπος θα ξεκινήσω για Χαιδάρι κούτσου κούτσου....
καλα κουφετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
guys ενας ενας με τη σειρα εεε? μην παθει μπλακ ουτ το ποκερμονακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tropeas... για κοίτα λίγο εδώ... στην φωτογραφία λέω...
Σου θυμίζει κάτι? (Την αφήνω 5 λεπτάκια.. αν είσαι τυχερός θα την δείς..)
Άντε και αυτό επειδή είσαι αρρωστούλης...
Α παιδιά αν θέλετε κουμπάρα εγώ ειμαι εδώ.. έχω πάρει το κολάι τώρα...
adam_tsouk
30/11/2005, 14:58
Tropeas... για κοίτα λίγο εδώ... στην φωτογραφία λέω...
Σου θυμίζει κάτι? (Την αφήνω 5 λεπτάκια.. αν είσαι τυχερός θα την δείς..)
Άντε και αυτό επειδή είσαι αρρωστούλης...
Α παιδιά αν θέλετε κουμπάρα εγώ ειμαι εδώ.. έχω πάρει το κολάι τώρα...
άμα τη δούνε άλλοι τι γίνεται;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η κοπελιά είναι κλεισμένη στον Tropeas...
Άντε tropeas.... δες καλό μου!
Cpt. Haddock
30/11/2005, 15:03
Η κοπελιά είναι κλεισμένη στον Tropeas...
Άντε tropeas.... δες καλό μου!
Αυτή... το ξέρει;
:lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
30/11/2005, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτή... το ξέρει;
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα μπορούσαμε να έχουμε μια λίστα με τις κοπέλες που είδαν την δημοσιότητα εδώ μέσα με διάφορα άλλα "χρήσιμα" στοιχεία;
Για να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας τζάμπα δλδ :D
Ε καταπληκτική μας κουμπάρα; :lol:
Λοιπόν αρκετά την εκθέσαμε την κοπέλα... Tropeas αν δεν είδες στείλε ειδοποίηση!
Λοιπόν τώρα κατάλαβα γιατί ο κουμπάρος μου κολάει στο forum.... sorry κουμπαρούλη μου που στην έλεγα που καθόσουν με τις ώρες!!!
Δεν σε αφήνουν αυτά τα παιδιά να ξεκολλήσεις .. πολύ καλή παρέα!!
Και στα δικά σας παιδιά οι ελεύθεροι ....! :wave2:
adam_tsouk
30/11/2005, 15:16
θα μπορούσαμε να έχουμε μια λίστα με τις κοπέλες που είδαν την δημοσιότητα εδώ μέσα με διάφορα άλλα "χρήσιμα" στοιχεία;
mod rocks!!!!!!:a5:
:a25: :a25:
:a23: :a23:
Χαχαχαχαχα όπως είπα ο κουμπάρος μου έχει τα πνευματικά δικαιώματα και των φωτογραφιών και των ωραίων κοριτσιών που ήταν καλεσμένες.... απευθυνθείτε στον αγαπητό σας πρόεδρο και κουμπάρο μου!