PDA

View Full Version : !Μοτογάμος Pokermon!

Σελίδες : 1 2 [3]

adam_tsouk
30/11/2005, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anarane
Χαχαχαχαχα όπως είπα ο κουμπάρος μου έχει τα πνευματικά δικαιώματα και των φωτογραφιών και των ωραίων κοριτσιών που ήταν καλεσμένες.... απευθυνθείτε στον αγαπητό σας πρόεδρο και κουμπάρο μου!

Προεδρεεεεεεεεε........ το παντελονι τι θα γίνειιιιιιιιι??????????

:lol: :lol:

sniper
30/11/2005, 15:19
.....

Και στα δικά σας παιδιά οι ελεύθεροι ....! :wave2:

Ευχαριστούμε :D αλλά δεν βιαζόμαστε....

Να μεγαλώσουμε λίγο.. να γίνουμε όπως ο Pokermon :lol:

sniper
30/11/2005, 15:21
Χαχαχαχαχα όπως είπα ο κουμπάρος μου έχει τα πνευματικά δικαιώματα και των φωτογραφιών και των ωραίων κοριτσιών που ήταν καλεσμένες.... απευθυνθείτε στον αγαπητό σας πρόεδρο και κουμπάρο μου!

Ο κουμπάρος σου..... σαν κάτοχος Honda ξέρει που θα δώσει προτεραιότητα .......

Οσοι προλάβεται πουλήστε τα υπόλοιπα μπουρδέλ@ σας... συγγνώμη στα Ζ αναφερόμουν :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Που σαι ρε κουμπάρε; :rotflmao:

Tropeas
:eyepop: Ειδα είδα και θυμήθηκα για αυτο και στο πμ σου γραψα , "φτου σου φτου σου" μην το ματιάξουν το κορίτσι!!! αχ, ναι , αυτό ήταν και η κοντινή της μελαχροινή καλή ήταν...:blush: :a23: :a49:

Κουμπάρα ευχαριστώ πολύ, αύριο στου Βαγγέλη, οι επιταγες , μην μιλάς άλλο απο εδώ , θα μας φάνε.... :rotflmao: :lol: :wave2:

LINA
Λοιπόν αρκετά την εκθέσαμε την κοπέλα... Tropeas αν δεν είδες στείλε ειδοποίηση!

Λοιπόν τώρα κατάλαβα γιατί ο κουμπάρος μου κολάει στο forum.... sorry κουμπαρούλη μου που στην έλεγα που καθόσουν με τις ώρες!!!

Δεν σε αφήνουν αυτά τα παιδιά να ξεκολλήσεις .. πολύ καλή παρέα!!

Και στα δικά σας παιδιά οι ελεύθεροι ....! :wave2:

ναι ναι καλα παιδια ειναι ..... αλλα τους λειπουν οι γυναικειες παρουσιες βρε κουμπαρα και εχουν ...... λαλησει

:rotflmao:

sniper
30/11/2005, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
:eyepop: Ειδα είδα και θυμήθηκα για αυτο και στο πμ σου γραψα , "φτου σου φτου σου" μην το ματιάξουν το κορίτσι!!! αχ, ναι , αυτό ήταν και η κοντινή της μελαχροινή καλή ήταν...:blush: :a23: :a49:

Κουμπάρα ευχαριστώ πολύ, αύριο στου Βαγγέλη, οι επιταγες , μην μιλάς άλλο απο εδώ , θα μας φάνε.... :rotflmao: :lol: :wave2:

Τι έγινε ρε γμτ..... αμέσως πλάκωσαν και τα ΠΜ.....

ρε Λάμπρε; ξανθιές μελαχρινές ό,τι νά ' ναι δλδ; :rotflmao: :lol:

Ο μυλωνάς!!!!! :lol:

adam_tsouk
30/11/2005, 15:26

μονοφαγααααααααααα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
30/11/2005, 15:30

'Ενας ένας ρεεεε !!!!

(μη σπρώχνετε όλοι θα πάρετε...)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η κατηγορία με τα συνοικέσια φτιάχτηκε;
:lol: :lol: :lol:

Tropeas
30/11/2005, 15:32
Παιδιά εγω τα είχα πει και Δέλεαρ ,
μην κολάτε όλοι στην ξαδέρφη που ήταν χορευταρού.... :rolleyes:

αλλά εσείς εκεί, αφού τις ξαδέρφης της άρεσε και μίλησε και στον Idi, ... αφήστε την... :D

αλλά μιας και είμαι οπτικός τύπος και θυμάμαι μερικές ακόμα , να αναφέρω να μας βολέψω όλους? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl:

Anarane
30/11/2005, 15:32
Καλέ δεν προλαβαίνω να απαντήσω και έρχονται βροχή... ουφ...

1. Λάμπρο άκυρο το τελευταίο ΠΜ που σου έστειλα γιατί νόμιζα ότι δεν την είχες δεί!!

2. Κρίμα που δεν ήξερα την κατάσταση και δεν είχα μπεί στο forum σας πριν τον γάμο.. θα σας είχα οργανώσει κατάλληλα και εκείνο το βράδυ θα είχαμε την νύφη..και το νυφοπάζαρο!!! Και ο κουμπάρος μου δηλαδή αυτό είχε κατα νού αλλά δεν είχε προβλέψει ότι θα γίνει λιώμα!!

Δεν οργανωθήκαμε παιδιά...δεν οργανωθήκαμε!

Cpt. Haddock
30/11/2005, 15:33
να αναφέρω να μας βολέψω όλους?

Τώρα δηλαδή πώς να το πάρουμε αυτό;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:blush: :blush:

sniper
30/11/2005, 15:35
Καλέ δεν προλαβαίνω να απαντήσω και έρχονται βροχή... ουφ...

1. Λάμπρο άκυρο το τελευταίο ΠΜ που σου έστειλα γιατί νόμιζα ότι δεν την είχες δεί!!

2. Κρίμα που δεν ήξερα την κατάσταση και δεν είχα μπεί στο forum σας πριν τον γάμο.. θα σας είχα οργανώσει κατάλληλα και εκείνο το βράδυ θα είχαμε την νύφη..και το νυφοπάζαρο!!! Και ο κουμπάρος μου δηλαδή αυτό είχε κατα νού αλλά δεν είχε προβλέψει ότι θα γίνει λιώμα!!

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! εδώ μιλάμε για ολόκληρη συνομωσία..... Νυφοπάζαρο.... κουμπαριές..... ραντεβουδάκια....

Εμπόριο Λευκής σαρκός!!! Εύκολα λέμε :lol:

SF
30/11/2005, 15:40
ΑNTΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ SPEAKING!

Μπορεί ο κ. Πρόεδρος να αραίωσε, αλλά τώρα έχουμε κουμπάρα! Μετά από μια μεγάλη περίοδο ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, σύμπασα η μοτοσυκλετιστική κοινότητα (δηλαδή μερικοί αλήτες του φόρουμ) περιμένουμε με αγωνία πληροφορίες ..... ........... .....αξιοποιήσιμες!!!

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :a8: :a25: :a30: :a01: :a05: :a32: :a49: :a51: :a8: :a25: :a25:

Tropeas
30/11/2005, 15:42

Προτίθομαι να έρθω , έρποντας και να οργανωθούμε απο εδώ και στο εξής ,
μάλιστα (γλύψιμο mode) πρέπει να έχω μαζί μου και μερικούς μεγα moderators(Sniper ελευθερος?, gcrook...) που είναι ελεύθεροι και κατέχουν τις ηλικίες και τις αναγκες των συμφορουμιτών μας.... :rotflmao: :rotflmao: :lol: :a05: :a48:

eee? Φανταστική κουμπάρα!?

sniper
30/11/2005, 15:45
Προτίθομαι να έρθω , έρποντας και να οργανωθούμε απο εδώ και στο εξής ,
μάλιστα (γλύψιμο mode) πρέπει να έχω μαζί μου και μερικούς μεγα moderators(Sniper ελευθερος?, gcrook...) που είναι ελεύθεροι και κατέχουν τις ηλικίες και τις αναγκες των συμφορουμιτών μας.... :rotflmao: :rotflmao: :lol: :a05: :a48:

eee? Φανταστική κουμπάρα!?

Αρχίζω και το συμπαθώ αυτό το παιδί :D

Τι άλλο να κάνω για σας ρε γμτ..... ας θυσιαστώ άλλη μία φορά.....

To serve and protect :D

O Be water χλωμός πάντως.... σε κανένα συνεργείο θα είναι πάλι.... :lol:
Αντικαταστάτης ορίζεται ο SF
:winka:

Anarane
30/11/2005, 15:50
Εάν νομίζεται με το να με λέτε καταπληκτική, φοβερή και φανταστική θα με κάνετε να σας δώσω ότι πληροφορίες θέλετε τοτε..... πετύχατε διάνα!!!

Θέλω ένα κοπλιμέντο για κάθε πληροφορία που σας δίνω!!!

Επιπλέον, θα σας έχω πληροφορίες για

1. Ονόματα
2. Ιλικίες
3. Οικογενειακή κατάσταση (με σχέση ή χωρίς) ΚΑΙ
4. Νούμερα (μέση, στήθος, περιφέρεια κτλ)

Μόλις καλοκαιριάσει θα μπορώ να σας έχω και υλικό με μαγιό!!!

Επίσης λέω 3/12 να οργανώσουμε πάρτυ για την επέτειο του γάμου των παιδιών... 3 μήνες γάμου!!!Τι; να μην το γιορτάσουμε; Και καλεσμένοι ...όσοι πρέπει!

Lina πως τους χειρίζεσαι όλους αυτους κούκλα μου;

Tropeas
30/11/2005, 15:55
Λοιπόν προτίνω την ΚΟΥΜΠΑΡΑ , αρχικά να την κάνουμε "κουμπαρα of the year" ,

και μετά υπεύθυνη και moderator , της νεας κατηγορίας "Παντρευτητε είναι μεταδοτικό!!!"

ΜΕΕΕΕΕσα για 3 ΔΕΚ please παιδιά ένας να με παραλάβει...
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :wacko:

idi
30/11/2005, 16:03
Λαμπρος και λοιποι

εγω ειμαι ελευθερος 100% :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οποιος θελει πμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ruyjin
30/11/2005, 16:05

Επίσης λέω 3/12 να οργανώσουμε πάρτυ για την επέτειο του γάμου των παιδιών... 3 μήνες γάμου!!!Τι; να μην το γιορτάσουμε; Και καλεσμένοι ...όσοι πρέπει!

ετσι ετσι!!!!! :D ;)

Anarane
30/11/2005, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ετσι ετσι!!!!! :D ;)

Ειδικά για σένα θα ετοιμάσω κάτι special!!!

ruyjin
30/11/2005, 16:31
Ειδικά για σένα θα ετοιμάσω κάτι special!!!

promises, promises!!!!
:)

και ξερεις βεβαια πως θα πας στο παρτυ! ε?
;)

Anarane
30/11/2005, 16:35
promises, promises!!!!
:)

και ξερεις βεβαια πως θα πας στο παρτυ! ε?
;)

Πως;;;;;;;;

Tropeas
30/11/2005, 16:45
ώπα ώπα, νατα , νατα, κουμπάρα είσαι ελεύθερη?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιδί αυτός ο ruyjin , αυτό το περίεργο όνομα μόνο να μην είχε , αλλά είναι συγκροτημένος, λογικός , καλό παιδί... έχει και Βέφα.... ;) αμε, εεεε εεε τι λες? ;) :a13: :a05: :a024: :a46:

ruyjin
30/11/2005, 16:56
Πως;;;;;;;;

θα πας σε μοτο-παρτυ και ρωτας πως?
θα αφησεις το τουτου στο γκαραζ και θα φτασεις με μοτο βεβαιως βεβαιως ;)

Λαμπρο κοιτα να παρεις κι εσυ αυτη τη Βεφα να γινεις ακομα καλυτερο παιδι
ακους!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

αντε
περιμενουμε και εγω και ο Σταθης και οι σαλονικιωτες
αντε αντε!

Anarane
30/11/2005, 16:57
ώπα ώπα, νατα , νατα, κουμπάρα είσαι ελεύθερη?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιδί αυτός ο ruyjin , αυτό το περίεργο όνομα μόνο να μην είχε , αλλά είναι συγκροτημένος, λογικός , καλό παιδί... έχει και Βέφα.... ;) αμε, εεεε εεε τι λες? ;) :a13: :a05: :a024: :a46:

Tropea μου το αν είναι καλό παιδί ο Ruyjin το ξέρω καλύτερα απο όλους :rolleyes:

3 χρόνια φοιτητή μου τον είχα..άσχετα αν μου ρίχνει μερικά έτη στην πλάτη ηλικιακά...

Είναι μικρός ο κόσμος και τον πέτυχα εδώ μέσα...

Ούτε συγκροτημένος είναι.. ούτε λογικός.. τρελάρας είναι... !!! Αλλά ευχαρίστως να του προτείνω κάτι καλό γιατί είναι και παίδαρος έτσι;;

Anarane
30/11/2005, 17:00
Μου αρέσει που οργανώσαμε και το πάρτυ... βρε παιδιά... τον γαμπρό και την νύφη τους ρώτησε κανείς ή σας αρκεί το οκ της κουμπάρας;;;;;;

Ξύλο θα φάω απο τον κουμπάρο μου το διαισθάνομαι....

Ruyjin εντάξει αλλα σου χρωστάω πάντα μια βόλτα με το mazdaki!!!!

Tropeas
30/11/2005, 17:12
Tropea μου το αν είναι καλό παιδί ο Ruyjin το ξέρω καλύτερα απο όλους :rolleyes:

3 χρόνια φοιτητή μου τον είχα..άσχετα αν μου ρίχνει μερικά έτη στην πλάτη ηλικιακά...

Ούτε συγκροτημένος είναι.. ούτε λογικός.. τρελάρας είναι... !!! Αλλά ευχαρίστως να του προτείνω κάτι καλό γιατί είναι και παίδαρος έτσι;;

αυτά είναι στοιχεία που τα ανακαλύπτεις στην πορεία... :blush: :rotflmao: :lol:

Λοιπόν αμα κανονίσει ο λαός του Γαμπρου δεν μπορεί αυτός να πει όχι...

οκ, ας τον ρωτήσουμε, μιας και τώρα που το γράψαμε εδώ δεν μπορούμε να του το κάνουμε έκπληξη,
που θα ταν το καλυτερο...

ruyjin
30/11/2005, 17:17

Ούτε συγκροτημένος είναι.. ούτε λογικός.. τρελάρας είναι... !!!

τελικα τα αποκαλυψες ολα :D

Αλλά ευχαρίστως να του προτείνω κάτι καλό γιατί είναι και παίδαρος έτσι;;

τι ειναι αυτα που λες βρε
:blush:

Anarane
30/11/2005, 18:16
τελικα τα αποκαλυψες ολα :D

1. Γιατι το είχαμε κρυφό;;;;;;;;

τι ειναι αυτα που λες βρε
:blush:

2. Την αλήθεια λέω!!!!!

katsai
30/11/2005, 19:16
Λοιπόν προτίνω την ΚΟΥΜΠΑΡΑ , αρχικά να την κάνουμε "κουμπαρα of the year" ,

ΜΕΕΕΕΕσα για 3 ΔΕΚ please παιδιά ένας να με παραλάβει...
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :wacko:

και ΦΥΣΙΚΑ θα παμε στο party οπως και στο γαμο
Λαμπρο δεν θελω μαλακιες.

πες και κανα καλο λογο για`μενα στην "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ" ε... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΦΙΛΕ, ε...

29623

katsai
30/11/2005, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

κι ο Katsai βλέπω πάντα έτοιμος :D
as always :winka:

Pokermon
30/11/2005, 21:04
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ NA ΜΠΕΙΣ???????????????
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ????? ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ, ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ CHAT ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ( ΜΑΡΙΑ ) ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-12 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ 7-12 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

ΦΙΛΕ ruyjin ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ < ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ > ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ < ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ANARANE ΚΟΥΜΠΑΡΑ> ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ????? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΦΙΛΕ SF ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

SORRY ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

katsai
30/11/2005, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ( ΜΑΡΙΑ ) ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λαμπρο εχω και εγω μια φιλη δασκαλα στην Κρητη οπότε όποτε
θες κατεβαινουμε να τις δουμε
:winka: :cool: :winka:

Tropeas
30/11/2005, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
Λαμπρο εχω και εγω μια φιλη δασκαλα στην Κρητη οπότε όποτε
θες κατεβαινουμε να τις δουμε
:winka: :cool: :winka:

Αααα δεν σας είπα? έχω κάνει τα χαρτιά μου για Χανιά Κρήτης να πάω να αράξω στο χωριό στο σπιτάκι μου (στον παράδεισό μου...) μια χαρά σαν δημόσιος υπάλληλος... χαχα , Βαγγέλη στείλε τα στοιχεία έφυγαααα, Katsai έλα παρέα το σπίτι έχει χώρο.... ;)

Tropeas
30/11/2005, 23:17
...

29632

johnpagr
01/12/2005, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Λαμπρος και λοιποι

εγω ειμαι ελευθερος 100% :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οποιος θελει πμ
:rotflmao: :rotflmao:

100 % :confused:

99 % bwrei

:winka:

den nomhzw na ksexases !!!

:D :D

giati an ksexases esy ...... den ksexnoun oi aloi / es

:wave2:

(Athens By Night) :lol: :rotflmao:

Anarane
01/12/2005, 00:59
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ NA ΜΠΕΙΣ???????????????
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ????? ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ, ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ CHAT ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ..........................

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ < ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ANARANE ΚΟΥΜΠΑΡΑ> ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ????? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ypervaleis koumparaki.... egw trelainw kosmo? apapapapa!

Episis... giati diladi kako sas ekana pou ithela na padreuteite ? Oriste... kai eseis teleio gamo eixate...kai egw egina koumpara!!!

Twra omws thelw k allo.... k epeidh gia kana mpemph sas vlepw na to kathistereite ligo (potise re kamia mera thn gynaika sou) lew na padrepsw kanenan apo edw mesa.... doksa ton Theo yliko yparxei....

Allos gia pantreiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

johnpagr
01/12/2005, 01:02
Ypervaleis koumparaki.... egw trelainw kosmo? apapapapa!

Episis... giati diladi kako sas ekana pou ithela na padreuteite ? Oriste... kai eseis teleio gamo eixate...kai egw egina koumpara!!!

Twra omws thelw k allo.... k epeidh gia kana mpemph sas vlepw na to kathistereite ligo (potise re kamia mera thn gynaika sou) lew na padrepsw kanenan apo edw mesa.... doksa ton Theo yliko yparxei....

Allos gia pantreiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vres esy tis nyfes kai apo gabrous ....... ouuuuuu syraksh !!!!!

Anarane
01/12/2005, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Vres esy tis nyfes kai apo gabrous ....... ouuuuuu syraksh !!!!!

Δεν έχω την προσοχή σας μάλλον!!! Εδώ μιλάμε για οργανωμένο πάρτυ 1.γενικά για να γιορτάσουμε τον γάμο των κουμπάρων μου εις διπλούν... και 2.ειδικά για όλες τις περιπτώσεις που σας ξέφυγαν στο προηγούμενο γλέντι ή το είχατε χάσει τελοσπάντων!!

Υ.Γ1: Είπα να βάλω πιο επίκαιρη φωτό στο θέμα του forum.... Να είναι καλα ο κουμπάρος και η μηχανή του!! Μου πάει τελικά ρε... λες;;;;;; :rolleyes:

Υ.Γ2: Tropeas...απίστευτο το σπίτι σου στα Χανιά... λατρεύω τα Χανιά και στην θέση σου θα την είχα κάνει κιόλας!!!!

johnpagr
01/12/2005, 01:25

Υ.Γ2: Tropeas...απίστευτο το σπίτι σου στα Χανιά... λατρεύω τα Χανιά και στην θέση σου θα την είχα κάνει κιόλας!!!!

eeee?? fantastike tropea ???

:winka: :winka:

johnpagr
01/12/2005, 01:27
Δεν έχω την προσοχή σας μάλλον!!!

THN EXEIS :)

Εδώ μιλάμε για οργανωμένο πάρτυ 1.γενικά για να γιορτάσουμε τον γάμο των κουμπάρων μου εις διπλούν...

OOook mesa !!!

και 2.ειδικά για όλες τις περιπτώσεις που σας ξέφυγαν στο προηγούμενο γλέντι ή το είχατε χάσει τελοσπάντων!!

PIO MESA AKOMH !!

Υ.Γ1: Είπα να βάλω πιο επίκαιρη φωτό στο θέμα του forum.... Να είναι καλα ο κουμπάρος και η μηχανή του!! Μου πάει τελικά ρε... λες;;;;;; :rolleyes:

Sou paei mia xara ..... idikotera sto touto sou !!! Ante me to kalo !!! kaloriziki kai kalotaksidh ..

Apanth8ike prin (xixixixxixii)

Pokermon
01/12/2005, 08:43
ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ( ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ε? ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ε? Ε? Ε? )

ruyjin
01/12/2005, 09:22
to Pokermon:
Βαγγελη τελικα ειναι μικρος ο κοσμος, μαλλον θα σου ειπε η κουμπαρα για το πως βρηκαμε το κοινο στοιχειο ΜΟΤΟ.GR :beer:

Οποτε ναι μαλλον θα τα πουμε και καλυτερα μιας και δεν εχει τυχει να βρεθουμε:wave2:

to Tropeas:
Λαμπρο ειμαι .......... απο κρητικια, και επειδη και εγω πηγα φετος πρωτη φορα φετος Χανια, ψηφιζω κι εγω..αποκεντρωση τωρα!!
και αν ειναι και σε κανενα μερος οπως εκει...
ππσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!

to Αnarane:
καλα ρε Βαλυ το δικο μου το nick, αλλα και το δικο σου που το βρηκες??
Οι βολτες ισχυουν και απο μενα και απο σενα, οποτε.....
κλεισε ημ/νιες! :wave2:
παιδια μιας και αναφερθηκε, η κουμπαρουλα με βοηθησε απιστευτα οταν ηταν δασκαλα μου, αχ πλακα εχει οπως ακουγεται :D :D
οποτε και ενα δημοσιο ευχαριστω της ανηκει πιστευω!
Βαλυ...... ;)

Pokermon
01/12/2005, 09:32
ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ, ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΑ, ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΔΟΝΤΙ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ΤΡΟΠΟ!!!!

LINA
01/12/2005, 09:35

Lina πως τους χειρίζεσαι όλους αυτους κούκλα μου;

ΧΜ αυτη είναι μια πολυ καλη ερωτηση..... και θελει μια πολυ καλη απαντηση.....
απλα .... επειδη η γυναικες του φορουμ ειναι λιγες..... μας αγαπανε , μας προσεχουν , μας πηγαινουν βολτες, μας κανουν κοπλιμεντα....... κτλ κτλ ..... οποτε χαλαλι τους :D :D :D

Μ 'αγαπατε δεν μ' αγαπατε????????

επισης ειμαι μελος του PBC οποτε......

Pokermon
01/12/2005, 09:38
N.C ΛΙΝΑΡΑ ΜΑΣ :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Anarane
01/12/2005, 10:21
to Pokermon:
Βαγγελη τελικα ειναι μικρος ο κοσμος, μαλλον θα σου ειπε η κουμπαρα για το πως βρηκαμε το κοινο στοιχειο ΜΟΤΟ.GR :beer:

..............

to Αnarane:
καλα ρε Βαλυ το δικο μου το nick, αλλα και το δικο σου που το βρηκες??
Οι βολτες ισχυουν και απο μενα και απο σενα, οποτε.....
κλεισε ημ/νιες! :wave2:
παιδια μιας και αναφερθηκε, η κουμπαρουλα με βοηθησε απιστευτα οταν ηταν δασκαλα μου, αχ πλακα εχει οπως ακουγεται :D :D
οποτε και ενα δημοσιο ευχαριστω της ανηκει πιστευω!
Βαλυ...... ;)

Νάσο μου
1. το δικό μου nick δεν παθαίνει διάστρεμμα η γλώσσα σου για να το πεις!!
2. Ειναι ψαγμένο.... σημαίνει Βασιλική (το βαφτιστικό μου ε) στην γλώσσα των ξωτικών....Τονίζεται δε στο τρίτο a έτσι;;;;

Όσο για το ευχαριστώ.... το είπαμε... σε βοήθησα μόνο και μόνο επειδή ήσουν παίδαρος!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Επίσης δεν ήσουν εσύ αυτός που μου είχε δώσει την επιταγή;;; ΌΧι ρε γμτ..... λάθος φοιτητή κανάκευα....

Ποπο ρε κουμπάρε κάνε πάλι ένα γάμο.... ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΓΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΓΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΓΑΜΟΟΟΟΟ!!!!!

Lina ειδικά για σένα για να δεις πόσο σε κανανεύει ο κουμπάρος μου ...σε ήξερα φαντάσου πολύ πρίν τον γάμο... είχα ακούσει τα καλύτερα απο τα κουμπαράκια μου!!!

Tropeas ευχαριστούμε που μας κάλεσες οοοοοοοοοοοοοοολους εμάς το καλοκαίρι στα Χανιά
:rotflmao: :yuck: :yuck: :rotflmao:

Pokermon
01/12/2005, 10:25
Lina ειδικά για σένα για να δεις πόσο σε κανανεύει ο κουμπάρος μου ...σε ήξερα φαντάσου πολύ πρίν τον γάμο... είχα ακούσει τα καλύτερα απο τα κουμπαράκια μου!!!

H LINA ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΛΕΜΕ :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Anarane
01/12/2005, 10:43
H LINA ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΛΕΜΕ :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Τι κορυφή ;;;;; Μόνο;;;;

Πάντως οι δικοί μου φίλοι με ρωτούσαν ειδικά για την Lina .... ειδικά την φωτό με την μηχανή έπαθαν μια σοκάρα.... ε δεν είναι και λίγο να βλέπεις μια θεά πάνω σε μια μηχανή έτσι απλωμένη!!!!

Lina αν ενδιαφέρεσαι εδώ έχω τα τηλέφωνα... έτσι για να μην προξενεύω μόνο τα αγόρια του forum.....

Άλλος για γάμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

LINA
01/12/2005, 10:46
Νάσο μου

χαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εγραψες πάλι !!!!

:rotflmao: :yuck: :yuck: :rotflmao: [/B]

:blush: :blush: :blush: και γω τον αγαπαω..... και την χρυσα φυσικα, να ναι καλα το moto.gr που τους γνωρισα

λες να τους κανω κουμπαρους?????? :confused:

Pokermon
01/12/2005, 10:46
Τι κορυφή ;;;;; Μόνο;;;;

Πάντως οι δικοί μου φίλοι με ρωτούσαν ειδικά για την Lina .... ειδικά την φωτό με την μηχανή έπαθαν μια σοκάρα.... ε δεν είναι και λίγο να βλέπεις μια θεά πάνω σε μια μηχανή έτσι απλωμένη!!!!

EΤΣΙ ΕΤΣΙ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΤΥΧΑΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ?????

ruyjin
01/12/2005, 10:52
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Νάσο μου
--------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lina

χαχαχαχα εγραψες πάλι !!!!
---------------------------------------------------

αααααααααα
ετσι Λινα εεεεεεεεεε

καλααααααααα

Shark Tale
01/12/2005, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
χαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λες να τους κανω κουμπαρους?????? :confused:

χωρίς να θέλω να "ανακατευτώ" στη συζήτηση σας....... από την μικρή μου εμπειρία είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή!!!!:a013:

Pokermon
01/12/2005, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
από την μικρή μου εμπειρία είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή!!!!:a013:

ΕΣΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΥΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΝΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ!!!!!

29651

Shark Tale
01/12/2005, 11:05
ΕΣΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΥΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΝΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ!!!!!

θα το προσπαθήσω......σίγουρα θα είμαι στο γάμο της Λίνας!!!

καλύτερα όχι οδηγό την Λίνα.....όσο καλή και να είναι, γιατί είναι πολύ γρήγορη και θα πηγαίνατε πολύ γρήγορα και θα φεύγατε πολύ γρήγορα πάλι!!!!:rotflmao: δεν θα προλαβαίναν οι καλεσμένοι να σας δουν!!!!

LINA
01/12/2005, 11:12
αααααααααα
ετσι Λινα εεεεεεεεεε

καλααααααααα [/B][/QUOTE]

βρε Νασουλι..... εγω συνηθισα το ονοματακι σου .... για τους καινουργιους ομως πρεπει να το παραδεχτεις .... ειναι γλωσσομπερδεμα :D

ruyjin
01/12/2005, 11:15
γλωσσομπερδεμα ε!
εεε ισως :D
αλλα λιγο :D

Pokermon
01/12/2005, 11:25
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

29653

latris mixanis
01/12/2005, 11:28
Bρε ψεύτη Πόκερ σε όλες τα ίδια λες??

LINA
01/12/2005, 11:42
Τι κορυφή ;;;;; Μόνο;;;;

Lina αν ενδιαφέρεσαι εδώ έχω τα τηλέφωνα... έτσι για να μην προξενεύω μόνο τα αγόρια του forum.....

Άλλος για γάμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Που να δεις ο ιδιοκτητης της μηχανης τι επαθε......
δεν με αφηνει να την βγαλω απ το avatar μου με τιποτα !!!

xmmmmm οντως οχι μονο τα αγορια ..... για στειλε τη λιστα των τηλεφωνων :D

LINA
01/12/2005, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
θα το προσπαθήσω......σίγουρα θα είμαι στο γάμο της Λίνας!!!

καλύτερα όχι οδηγό την Λίνα.....όσο καλή και να είναι, γιατί είναι πολύ γρήγορη και θα πηγαίνατε πολύ γρήγορα και θα φεύγατε πολύ γρήγορα πάλι!!!!:rotflmao: δεν θα προλαβαίναν οι καλεσμένοι να σας δουν!!!!

πρεπει πρωτα βεβαια να βρεθει ο ιπποτης (με μηχανη εννοειται οχι με αλογο) βρε ...... :D :D :D

afrotwin
01/12/2005, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Bρε ψεύτη Πόκερ σε όλες τα ίδια λες??

den mou les esi mikrouli sou ipe o pokermon oti ise orea gineka ke es8an8ikes oti ise i moni orea
mipos 8es na ise i moni orea gineka ston kosmo sta perix epi tis odou korin8ou 23 protos orofos proti porta deksia....

i eprepe na se kitaksi ke na sou pi ti orees ginekes pou iste
mias ke iparxoun ki ales omorfes ginekes
diladi an xrisimopioisis tis leksis omorfi ke gineka gia na perigrapsis mia omorfi gineka meta prepi na pis kati alo se kapia ali omorfi giati i proti exi to copyright?:rotflmao:

ti diaolo pernete ke sas xalai etsi?:lol: :lol:

lipon as to kseka8arisoume edo ke tora
iparxoun poles omorfes ginekes ston kosmo
ke otan milas se ka8e mia apo aftes kalo ine na apef8inese ston eniko gia na kseri oti tis milas

episis ke gia tin lina den xriazete na episimani kanis tipota
i foto milai apo moni tis ke opios tin kseri den xriazete na pi tipota
emena mou kani entiposi to oti ine apo tis ginekes pou den kseroun oute poso omorfes ine oute poso kala pedia ine.
ine aneti apli zesti filiki ke poli hot ala den fenete na tin apasxoli afto ke oute kani tipota gia na ine etsi

gia afto remalia prosexte min tin xalasete ki afti me ta komplimenta sas

sniper
01/12/2005, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
.............

Σιγά μην πάρουμε και την άδειά σου....

Εξάλλου με τόσα συντηρητικά που τρώμε.... δεν χαλάει με τίποτα :D

afrotwin
01/12/2005, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σιγά μην πάρουμε και την άδειά σου....

Εξάλλου με τόσα συντηρητικά που τρώμε.... δεν χαλάει με τίποτα :D

esi nikolaki kana dio fores ekatses dipla mou ke exi ftiaksi to xioumor sou leme...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
01/12/2005, 13:12
esi nikolaki kana dio fores ekatses dipla mou ke exi ftiaksi to xioumor sou leme...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λέω κι εγώ...... νοιώθω άρρωστος αυτές τις μέρες.... :rotflmao: :rotflmao:

Στο θέμα μας τώρα.....

Φανταστική μας κουμπαρούλα.... καταπληκτική, όμορφη, έξυπνη..... :wave2:

Tropeas
01/12/2005, 13:17
Tropeas ευχαριστούμε που μας κάλεσες οοοοοοοοοοοοοοολους εμάς το καλοκαίρι στα Χανιά
:rotflmao: :yuck: :yuck: :rotflmao:

Κάτσε να γίνουν πρώτα τα προξενιά , και τα καλυτερα ζευγάρια θα έχουν δωρεάν διαμονή στα Χανιά, με υπέροχη παρέα... ;) :lol: :wave2:

όσοι έχουν κάνει διακοπές μαζί μου ξέρουν... ;)

Anarane
01/12/2005, 18:02
Κάτσε να γίνουν πρώτα τα προξενιά , και τα καλυτερα ζευγάρια θα έχουν δωρεάν διαμονή στα Χανιά, με υπέροχη παρέα... ;) :lol: :wave2:

όσοι έχουν κάνει διακοπές μαζί μου ξέρουν... ;)

Είπαμε ε.... και η προξενήτρα στα Χανιά !!!!

Άλλος για γαμοοοοοο!!!

LINA
02/12/2005, 14:43

episis ke gia tin lina den xriazete na episimani kanis tipota
i foto milai apo moni tis ke opios tin kseri den xriazete na pi tipota
emena mou kani entiposi to oti ine apo tis ginekes pou den kseroun oute poso omorfes ine oute poso kala pedia ine.
ine aneti apli zesti filiki ke poli hot ala den fenete na tin apasxoli afto ke oute kani tipota gia na ine etsi

:a23: :a23: :a23: :blush: :blush: :blush:

Anarane
02/12/2005, 16:17
:a23: :a23: :a23: :blush: :blush: :blush:

Lina den ftianeis to LFC??? Lina's Fun Club!!!!

Tha exeis trela melh ap oti vlepw!!!!!!!!!!!

LINA
02/12/2005, 16:20
Lina den ftianeis to LFC??? Lina's Fun Club!!!!

Tha exeis trela melh ap oti vlepw!!!!!!!!!!!

Λεςςςςς? χμμμ καλη ιδεα.... κατσε να αρχισω να τους μετραω..:beer:

Anarane
03/12/2005, 15:30
Λεςςςςς? χμμμ καλη ιδεα.... κατσε να αρχισω να τους μετραω..:beer:

Για βάλε και 5 νούμερα απο εμένα.. έτοιμους στους έχω!!!!