PDA

View Full Version : Μεταχειρισμένα/τιμες/αξεσουαρ κτλ

Lioulios
02/12/2011, 12:49
To παρακάτω είναι το δικό μου .

Επειδή το είχες και ξέρεις , είναι πολλά για αυτό το μηχανάκι ;

Αν θέλει να το πάρει ολόγυμνο , το συζητάμε για μείωση της τιμής ,αλλά πραγματικά κάποια από τα εξτρα θα τα χρειαστεί .

...Το γεγονός ότι οι καιροί είναι δύσκολοι δεν πάει να πει πως θα τα χαρίζουμε κιόλας .
Φιλικά .

Δείτε την αγγελία και αποφασίστε .http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1336365/

:wave2:

mixalhsCr
02/12/2011, 12:56
Lioulios Ποσο καιρο προσπαθεις να δωσεις το μηχανακι σου?

Blitzkrieg
02/12/2011, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
To παρακάτω είναι το δικό μου .

Επειδή το είχες και ξέρεις , είναι πολλά για αυτό το μηχανάκι ;

Αν θέλει να το πάρει ολόγυμνο , το συζητάμε για μείωση της τιμής ,αλλά πραγματικά κάποια από τα εξτρα θα τα χρειαστεί .

...Το γεγονός ότι οι καιροί είναι δύσκολοι δεν πάει να πει πως θα τα χαρίζουμε κιόλας .
Φιλικά .

Δείτε την αγγελία και αποφασίστε .http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1336365/

ξέρουμε καλά και οι δύο ότι το μηχανάκι είναι αντι-εμπορικό.. επίσης ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να φύγει, καθώς και ότι έξτρα φοράει, πάνε χαμένα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά στην εποχή που ζούμε να στα πληρώσει ο άλλος..
απλα τρελαίνομαι όταν εγώ πούλησα το 08' μου λευκό -μπιμπελό με ένα κάρο έξτρα, με τα χίλια ζόρια πρίν 1,5 χρόνο σχεδόν 5900€ ( και τυχερός ήμουν), φέτος να τα βλέπω ακόμα πιο ψηλά..

Μανητάρια LSL
Καρίνα οriginal
Μασκάκι original
Ζελατίνα original
Φτερό πίσω τροχού original
carbon tank pad
+
πινακίδα + bobbins είχα και εγώ .. αγορασμένα παρακαλώ απο την αντιπροσωπεία, όχι δώρο που τα έδινε κάποια εποχή..

Lioulios
02/12/2011, 13:04
mixalhsCr Επειδή θα διαγραφτουν τα ασχετα σχολια θα σου πω τωρα να ξερεις λοιπον .

Παλιοτερα το πουλαγα λογω αναγκης . Τα καταφερα και το γλυτωσα . τωρα το δινω για κατι αλλο .
Αν δεν πουληθει δεν τρεχει και τιποτα .Τζαματο μηχανακι εχω και το χαιρομαι .Δεν το χαριζω παντως . Σε τετοια κατασταση δεν βρισκεις ευκολα και σε αυτα τα χλμ .

Ειχα ξεκινησει την αγγελια κανενα 8μηνο τωρα (18 Μαρ 2011 πρωτη αγγελια ).

Πληροφοριακα έχω τηλεφωνηματα απο ολη τη χωρα ,αλλα όλοι περιμενουν κατι να πουλησουν . Κατι που εμενα ομως δεν μου κανει .

Και κατι άλλο...Οτι μηχανακι εχω (και αμαξι) είναι παντα για πουλημα ...Έτσι για να αλλάζω . Και το επομενο που θα παρω ,θα μπει σε αγγελία την ίδια κιόλας μερα .

Στο τριπλάκι ακομα συνεχίζω να βαζω πραγματα ...Μεχρι να φυγει .

Lioulios
02/12/2011, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Blitzkrieg
... Δεν θα το εδινα στη θεση σου .Μαλακια σου

Ποσα χλμ ειχε το δικο σου ;

Εμενα δεν το εχει δει ουτε ο ηλιος σε σταση .

Μαλλον που θα το κρατησω για παντα γιατι ξαναλεω ...Δεν το χαριζω .

Blitzkrieg
02/12/2011, 13:20
Δεν θα το εδινα στη θεση σου .Μαλακια σου

Ποσα χλμ ειχε το δικο σου ;

Εμενα δεν το εχει δει ουτε ο ηλιος σε σταση .

Μαλλον που θα το κρατησω για παντα γιατι ξαναλεω ...Δεν το χαριζω .

20000 και το αντάλλαξα με το Tuono που έχω τώρα + την διαφορά.
Το μηχανάκι τελικά κατέληξε σε γνωστό μαγαζί , το οποίο και άλλαξε χέρια πάλι στην τιμή των 6300! παραπάνω απότι το πούλησα(επειδή προσπαθήσαμε να το αγοράσουμε πίσω για τον φίλο μ ).
Εννοείται ατρακάριστο/αγρατσούνιστο με extra κτλπ. και δεν θα έφευγε άν το παλικάρι με το οποίο έκανα την τράμπα δεν είχε αυτό που έψαχνα (τηλέφωνα είχα και εγώ καθώς και υποψήφιους που το είδαν απο κοντά μέσα σε 4 μήνες που το είχα αγγελία- κίνηση για αγορά κανένας) . 5500 Κ είναι πολύ καλή τιμή και θα ήμουν ευχαριστημένος άν το έδινα τώρα σε αυτή την τιμή. Τεσπα , έχω άλλη εικόνα της αγοράς.

Και εγώ μηχανάκι πάνω απο χρόνο δεν κρατάω, και το συγκεκριμένο ήταν το καλύτερο που έχει περάσει απο τα χέρια μου, και μελλοντικά θα το ξανα-αγοράσω. Tuonara ofc rulez αλλά εντελώς Οφφτοπικ :beer:

rav3n
02/12/2011, 13:22
Και εγω θα πουλησω το μηχανακι μου..και εχω και καποια εξτρα πανω, αλλα θα το δωσω οσο ποιανει η μηχανη γυμνη και τιποτα αλλο..Τα extra απλα θα βοηθησει να προτιμησει καποιος το μηχανακι σου απο καποιο αλλο..
Τον αγοραστη δεν τον νοιαζουν τα εξτρα ντε και καλα και ποσο μαλλον αυτα που στα δινει με την αγορα της μηχανης σαν "bonus". Οπως και να χει αυτο εχει να κανει βεβαια με την νοοτροποια του καθενος.
Εσυ που πουλας το μαυρο, καλο θα ταν να βαλεις και μια τιμη χωρις τα "extra" για καθε ενδοιαφερομενο, διοτι προσωπικα για μενα ειναι ψιλοαδιαφορη αγγελια (για τους καιρους που ζουμε).

Φιλικα παντα.

GiannisBlessed
02/12/2011, 13:56
εγω παλι πιστευω οτι τα εξτρα πρεπει να πιανονται λιγο στην τιμη.αν εχεις πχ δωσει 1000ε για εξτρα καλο ειναι να παρεις πισω καποια απο αυτα τα λεφτα.καλο ειναι στο κατω κατω οταν πουλας μια μηχανη να την δινεις σε καποιον που την γουσταρει οπως την γουσταρες εσυ και να εκτιμησει τα εξτρα που εχεις βαλει πανω.τα εξτρα ειναι μπονους αν ειναι πχ στην μιση τιμη απο οτι θα κοστισει να τα βαλεις αργοτερα.
εδω μερικες φορες το βελτειωμενο θεωρειται κακο πραγμα και πολλες φορες εχει πτωση στην τιμη!!:eyepop:
εχω δει κατι αγγελειες που με στομφο λενε"φουλ εργοστασιακο η τελειως μαμα"κτλ
λες και πουλανε καμια αντικα 40 χρονων.:lol:

Lioulios
02/12/2011, 13:56
Δεν εχετε καταλαβει κατι ...

Λεμε (εκτος απο τα εξτρα ) έχει 6Κ χλμ . Άβρεχτο ...κοιμάται μεσα . Ευκαιρια για καπιον που θελει το συγκεκριμενο μοντελο .

Και εγώ θα προτιμούσα να δόσω κατι παραπανω και να παρω κατι αναλογο απο αλλον ,παρα κατι με 20.000 κτλ.

ΔΕΝ ειναι το ιδιο .

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση παιδά .

Έντιτ . Έχω το φθηνότερο μηχανακι σε αυτα τα χλμ (+ το οτι εξτρα έχει) .
Δειτε και του γνωστου ντηλερ με λιγα χλμ που πουλάει ...ποσο τα δινει και μετα ξεφυλίστε τα περιοδικά να δειτε τι γ@Μ@.. φάγανε στα τεστ ράιντ .
Αυτά γιατι μου λες οτι 5.5 Κ είναι καλά . Αν ειχε 20-25 Κ χλμ τόσο θα το έδινα ,αλλά δεν έχει τόσα .

Lioulios
02/12/2011, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
... +1

rav3n
02/12/2011, 15:16
Αφενος να ξεκαθαρισουμε οτι ο καθενας πουλαει οσο θελει, οτι θελει.
Αφαιτερου εγω προσωπικα πιστευω οτι τα Extra που βαζω πανω αυτοματως χανουν την αξια τους..Ειδικα οταν μιλαμε για τα αισθητικα εξτρα.
Σαν μηχανοβιος κατοχος αλλα και αγοραστης, εμενα με ενδοιαφερει να βρω ενα μηχανακι προσεγμενο και εαν εχει και εξτρας καλος..αλλα δεν θα παιξουν σημαντικο ρολο στην αποφαση μου.
Να μου πεις οτι εχει 6κ και το εχω προσεγμενο κτλ (οπως αναφερεις μετα) να το δεχθω..αλλα οχι να μου βαζεις μπροστα τα εξτρα κτλ.
Που και παλι θεωρω οτι 6.500 ειναι πολλα για το συγκεκριμενο μηχανακι. Βεβαια ξαναλεω αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη και νοοτροποια. Ο καθενας οπως και εγω, πουλαει οτι θελει οσο θελει.

mixalhsCr
02/12/2011, 15:27
Για εμενα τι 6000 τι 12000 χιλιομετρα το ιδιο ειναι .Λες και χαλανε στα 20!!
Αν ειναι στην ιδια τιμη τα ιδια μηχανακια θα επερνα με τα 6 αλλα αν εχουν μια διαφορα ακομα και 300 ευρω θα επερνα με τα 12.Με τα δικαμου παντα οικονομικα δεδομενα ετσι.
rav3n Τα εχτρα αν δεν μιλαμε για φιλτρο των 60-80 ευρω αλλα μιλαμε για ολοσομες εξατμισεις καρινες και προγραμματα ε...εχει μια διαφορα ....ειπαμε!

Lioulios
02/12/2011, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από rav3n

Που και παλι θεωρω οτι 6.500 ειναι πολλα για το συγκεκριμενο μηχανακι Ξέρεις πόσο έχει καινούριο ;

rav3n
02/12/2011, 15:56
8950 το μοντελο του 2012 & 10 το R

mixalhsCr
02/12/2011, 16:05
Τι να που και αυτοι με τα R1 τα περνουν 15 τα δινουν 8 και δεν τα βρισκουν κιολλας:rotflmao:

Allst@rf
02/12/2011, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalhsCr
Τι να που και αυτοι με τα R1 τα περνουν 15 τα δινουν 8 και δεν τα βρισκουν κιολλας:rotflmao:

αφού είναι θύματα και αλλάζουν μηχανάκια μόνο και μόνο γιατί άλλαξε το μοντέλο και θέλουν να έχουν το φρέσκο καλά να πάθουν...

:winka:

imitrelos
02/12/2011, 19:19
Εγώ θα ξαναπώ αυτό που είπα και στήν αγγελία
Αν δέν το ήξερα ΠΟΛΥ καλά το συγκεκριμένο τα αξίζει ......και δέν είναι διαφήμηση
Το μηχανάκι βγαίνει για καμιά βόλτα και είναι μόνιμα παρκάρισμένο σε stand στο δίπλα δωμάτιο από τήν κρεβατοκάμαρα του :rotflmao: :rotflmao: (ακόιμα απορώ πώς το δέχτηκε το amore :eyepop: άραγε τί της έταξες :lol: :lol: )

κρίμα που με τα έξοδα του σπιτιού δέν μπορώ να το πάρω εγώ :sad:
αλλά δέν πειράζει άν μέχρι τον επόμενο χειμώνα αν δεν το πούλησης θα το πάρω εγώ :blush: ( και εσύ να πάρεις την ΚΤΜάρα ;)

Lioulios
02/12/2011, 21:36
εδω λεμε για τα εξτρα ρε κτλ

SVX
02/12/2011, 21:42
εγω πιστευα οτι οι ιδιοι νομοι της αγορας που ισχυουν για τα ΙΧ ισχυουν και για τα 2τροχα

αν καποιος πουλησει ενα ATOS και εχει ηχοσυστημα 1500 ευρω σημαινει οτι θα περιμενει να τα πληρωθει επανω στην τιμη του μεταχειρισμενου?

gianhs8
02/12/2011, 21:45
γνωμη μου:
τα εξτρα ανεβαζουν την τιμη στα μεταχειρησμενα ιδιως αυτα που ειναι universal, τωρα αν δεν τα θελει ο αγοραστης τα βγαζεις και τα πουλας χωρια ή τα βαζεις στο καινουργιο μηχανακι

εμενα μου την σπανε μερικοι που ενω τους αρεσει φτιαγμενο εχουν την απετιση να τους τα "χαρισεις" και μιλαμε για πραγματα που μπωρει να ειναι και αξιας των 1000 ευρω

gianhs8
02/12/2011, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εγω πιστευα οτι οι ιδιοι νομοι της αγορας που ισχυουν για τα ΙΧ ισχυουν και για τα 2τροχα

αν καποιος πουλησει ενα ATOS και εχει ηχοσυστημα 1500 ευρω σημαινει οτι θα περιμενει να τα πληρωθει επανω στην τιμη του μεταχειρισμενου?

μπωρει ομως να του κανει μια λογικη τιμη ας πουμε τα μισα και αν δεν το θελει το βγαζεις, γιατι να το παρει ετσι, στην τελικη κρατα το για το επομενο, και σπιτι να το εχεις κερδος ειναι

SVX
02/12/2011, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
γνωμη μου:
τα εξτρα ανεβαζουν την τιμη στα μεταχειρησμενα ιδιως αυτα που ειναι universal, τωρα αν δεν τα θελει ο αγοραστης τα βγαζεις και τα πουλας χωρια ή τα βαζεις στο καινουργιο μηχανακι

εμενα μου την σπανε μερικοι που ενω τους αρεσει φτιαγμενο εχουν την απετιση να τους τα "χαρισεις" και μιλαμε για πραγματα που μπωρει να ειναι και αξιας των 1000 ευρω

Πρεπει να καταλαβετε ομως... οσο πιο κοντα ειναι στο "Εργοστασιακο" ενα μηχανακι ..τοσο πιο normal "τυπικο" αφεντικο ειχε

αν εχει χρυσα γκριπ, κοκκινες βιδες , carbon καρινα και ιριδιζουσα ζελατινα , εγω θα το απεφευγα... αυτα δεν ειναι επενδυση , ειναι ξεσπασματα ενος καγκουρα...και μηχανακι απο καγκουρα δε θελω...

αλλο βεβαια να εχεις το Ducati και να εχεις π.χ. τις γνησιες βαλιτσες της εταιρειας..εκει ειναι ενα +

αλλα το να μου λες οτι θες πισω τα λεφτα σου για την εξατμιση και τους καθρεφτες σε σχημα δρακου... Ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ... στο κατω κατω..που γραφει οτι ειμαι υποχρεωμενος να "πληρωσω" το γουστο σου? η ομορφια ειναι υποκειμενικη........

gianhs8
02/12/2011, 22:31
Πρεπει να καταλαβετε ομως... οσο πιο κοντα ειναι στο "Εργοστασιακο" ενα μηχανακι ..τοσο πιο normal "τυπικο" αφεντικο ειχε

αν εχει χρυσα γκριπ, κοκκινες βιδες , carbon καρινα και ιριδιζουσα ζελατινα , εγω θα το απεφευγα... αυτα δεν ειναι επενδυση , ειναι ξεσπασματα ενος καγκουρα...και μηχανακι απο καγκουρα δε θελω...

αλλο βεβαια να εχεις το Ducati και να εχεις π.χ. τις γνησιες βαλιτσες της εταιρειας..εκει ειναι ενα +

αλλα το να μου λες οτι θες πισω τα λεφτα σου για την εξατμιση και τους καθρεφτες σε σχημα δρακου... Ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ... στο κατω κατω..που γραφει οτι ειμαι υποχρεωμενος να "πληρωσω" το γουστο σου? η ομορφια ειναι υποκειμενικη........

ενταξει αλλο αν δεν σου αρεσει ενοειται οτι ο καθενας εχει το προσωπικο του γουστο οποτε τα βγαζεις και το δινεις μαμα ομως σε περιπτωση που αυτα τα οποια εχει βαλει σου αρεσουν και εσενα δεν θα πρεπει να δωσεις κατι παραπανω (οχι ολη την αξια αλλα σε μια λογικη τιμη αναλογα της θορας και οχι πανω απο τα μισα της αρχικης αξιας)?

SoulGR
02/12/2011, 22:31

ρε παιδες ελευθερη αγορα ειναι....αν κατι δεν σου αρεσει με γεια σου με χαρα σου,αλλα οταν ο αλλος εχει δωσει καποια χρηματα σε ενα μηχανακι ε προφανως θα το ζηταει και παραπανω απο ενα εντελως μαμα!Οπως ειπες ρε μητσο πανω για το ΑΤΟΣ αν εγω επιλεγω το αμαξι αυτο απο καποιο μανατο,προφανως θα πρεπει να δωσω και κατι παραπανω....:wave2:

tharis
02/12/2011, 22:40
Τυχαια ειδα το θεμα κι επειδη εβαλα κι εγω προσφατα το Street μου αγγελια (χωρις να καιγομαι να το δωσω) αλλα και κοιταω αγγελιες και για αλλα που θα μου αρεζαν νομιζω πρεπει να ξεκολλησουμε λιγο απο το οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι τοσα χρονια κτλ κτλ ετσι....?
Πρεπει να υπαρχει ενας αντικειμενικος τροπος για να βγει μια τιμη.. καθε μηχανη χανει ενα ποσοστο της αξιας της καθε χρονο αναλογα και με την κατασταση της φυσικα.. Δε γινεται να αγοραζεις 9-10 και σε 2 χρονια να περιμενει ο αλλος να την παρει 5.. (σιγουρα θα παρει καμια σαβουρα σ αυτη την περιπτωση)
Τα χιλιομετρα πιστευω κι εγω δε παιζουν τοσο ρολο.. τι 5 τι 10 τι 15.. πιο σημαντικο ειναι αν επεται καποιο ακριβο σερβις πχ ή αν εχει ακομη εγγυηση. Τα εξτρα ειναι ενα + για να γλυτωσει καποιος που τα θελει καποια λεφτα..

Και δε γινεται να λες αντιεμπορικο το καλυτερο 600αρι γυμνο.. Αν υπαρχει κριση ψαξε για σκουτερ καλυτερα..

Εντελως φιλικα και κουβεντα να γινεται..

Lioulios
02/12/2011, 23:27
Ωραίο θρεντ . Μ 'αρέσει !

Όλοι έχουμε λίγο δίκιο .

:beer:

SVX
02/12/2011, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tharis

Και δε γινεται να λες αντιεμπορικο το καλυτερο 600αρι γυμνο.. Αν υπαρχει κριση ψαξε για σκουτερ καλυτερα..

Εντελως φιλικα και κουβεντα να γινεται..

τα Scooter ειναι πολυ πιο εμπορικα αυτη τη στιγμη που μιλαμε απο ενα γυμνο 600αρι...

η μεταπωληση οπως την ξεραμε δεν υπαρχει (π.χ. ενα HONDA φευγει πιο ευκολα απο ενα Aprilia) πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει μετρητο...

εντελως φιλικα....... :wave2:

tharis
02/12/2011, 23:56
τα Scooter ειναι πολυ πιο εμπορικα αυτη τη στιγμη που μιλαμε απο ενα γυμνο 600αρι...

η μεταπωληση οπως την ξεραμε δεν υπαρχει (π.χ. ενα HONDA φευγει πιο ευκολα απο ενα Aprilia) πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει μετρητο...

εντελως φιλικα....... :wave2:

Δεν αντιλεγω.. αυτο που ηθελα να πω παραπανω ειναι οτι αν καποιος ψαχνει για 600αρι γυμνο πιστευω οτι το street triple θα ειναι απ τις πρωτες του επιλογες αν δε θελει κατι συγκεκριμενο..

Για τον παραπανω λογο συνηθως τα γιαπωνεζικα πουλιουνται φθηνοτερα.. οχι απαραιτητα γτ αγοραστηκαν φθηνοτερα αλλα γτ ειναι λιγοτερο εμπορικα.

Αυτοι που ψαχνουν για σκουτερ ειναι σε αλλη κατηγορια... :wave2:

SVX
03/12/2011, 00:06
Δεν αντιλεγω.. αυτο που ηθελα να πω παραπανω ειναι οτι αν καποιος ψαχνει για 600αρι γυμνο πιστευω οτι το street triple θα ειναι απ τις πρωτες του επιλογες αν δε θελει κατι συγκεκριμενο..

Για τον παραπανω λογο συνηθως τα γιαπωνεζικα πουλιουνται φθηνοτερα.. οχι απαραιτητα γτ αγοραστηκαν φθηνοτερα αλλα γτ ειναι λιγοτερο εμπορικα.

Αυτοι που ψαχνουν για σκουτερ ειναι σε αλλη κατηγορια... :wave2:

ΑΠΛΑ ρωτα εναν εμπορο αν μπορει να σπρωξει το ιδιο ευκολα ενα Fazer ή Z750 π.χ. με ενα Triple....

tharis
03/12/2011, 00:13
ΑΠΛΑ ρωτα εναν εμπορο αν μπορει να σπρωξει το ιδιο ευκολα ενα Fazer ή Z750 π.χ. με ενα Triple....

Λογικο αφου το Fazer θα το πουλησει 4 κι οχι 6 χιλιαρικα ..

ΡΩΤΑ ομως κι εναν που ψαχνει να αγορασει γυμνο τι θα ηθελε να εχει?!

Sapadak
03/12/2011, 00:35
ΡΩΤΑ ομως κι εναν που ψαχνει να αγορασει γυμνο τι θα ηθελε να εχει?!

Το ποσο βαθεια ειναι μια τσεπη δεν ειναι κριτηριο?

SoulGR
03/12/2011, 00:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Το ποσο βαθεια ειναι μια τσεπη δεν ειναι κριτηριο? ειναι!

αλλα μιας και ξεκινησε απο τα αξεσουαρ,πες και συ την γνωμη σου...πρεπει να ειναι παραγαντας τα αξεσουαρ η οχι?

Lioulios
03/12/2011, 00:57
τυχαία απο cargr . Δεν ξέρω αν κάποιος απο τα παιδια είναι απο εδω μέσα και ουτε τους γνωριζω.

Μηχανάκι ολόγυμνο μαμα 6.500 (Συζητήσιμη)17.500 χμ
ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,ΜΟΝΤΕΛΟ 2008 ΜΕ ABS,ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ.ΟΛΑ ΤΑ SERVICE ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ.

241088

Lioulios
03/12/2011, 00:59
6.900 (Συζητήσιμη)28.000 χμ

KTM 990 Adventure ABS μοντέλο 2007 ανθρακί-μαύρο χρώμα σε άριστη κατάσταση.
*εξατμίσεις aqrapovic
*συναγερμός meta
*προστατευτικά κάγκελα
*βάσεις για βαλίτσες
*ψιλή ζελατίνα
Φυλασσόμενο σε γκαράζ, δεκτός κάθε έλεγχος.

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ?

241089

kerasaki
03/12/2011, 00:59
Ταπεινη μου αποψη ειναι πως τα αξεσουαρ που βαζει ο εκαστοτε ιδιοκτητης πανω στην καλη του δεν θα επρεπε να περιμενει να γινουν επενδυση, ειναι ενας πολυ καλος λογος να προτιμησει ενας αγοραστης το δικο σου μηχανακι που ειναι 'τουμπανο' (για να μην παρεξηγηθω καμια ολοσωμη, τιποτα μασπιεδες gilles κτλ, ΔΕΝ εννοω σκαμμενο ολο το μοτερ) παρα ενα εντελως γυμνο. Εγω π.χ αν εβρισκα 2 ακριβως ιδια μηχανακια, το ενα 'μαμα' και το αλλο με ολοσωμη, καρινες, πινακιδες, καθρεφτες πιστευω οτι μια διαφορα των 300 ευρω δε θα με αποθαρρυνε, απο κει και πανω θα προτιμουσα το 'μαμα'

Lioulios
03/12/2011, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Ταπεινη μου αποψη ειναι πως τα αξεσουαρ που βαζει ο εκαστοτε ιδιοκτητης πανω στην καλη του δεν θα επρεπε να περιμενει να γινουν επενδυση, ειναι ενας πολυ καλος λογος να προτιμησει ενας αγοραστης το δικο σου μηχανακι που ειναι 'τουμπανο' (για να μην παρεξηγηθω καμια ολοσωμη, τιποτα μασπιεδες gilles κτλ, ΔΕΝ εννοω σκαμμενο ολο το μοτερ) παρα ενα εντελως γυμνο. Εγω π.χ αν εβρισκα 2 ακριβως ιδια μηχανακια, το ενα 'μαμα' και το αλλο με ολοσωμη, καρινες, πινακιδες, καθρεφτες πιστευω οτι μια διαφορα των 300 ευρω δε θα με αποθαρρυνε, απο κει και πανω θα προτιμουσα το 'μαμα' Τα ΕΞΤΡΑ του 2ου ΚΤΜ που έβαλα πιο πάνω ,ξέρεις πόσο έχουν ;

kerasaki
03/12/2011, 01:06
Τα ΕΞΤΡΑ του 2ου ΚΤΜ που έβαλα πιο πάνω ,ξέρεις πόσο έχουν ;

Τα θελω για να τα πληρωσω??

Lioulios
03/12/2011, 01:06
πάσο

GiannisBlessed
03/12/2011, 01:29
αν δεν τα θες δεν το παιρνεις.
αν πχ καποιος εχει κολλημα να εχει εξτμα ελευθερη
και θελει ψηλη ζελατινα για ταξιδι
θελει να εχει και συναγερμο και ολα τα αλλα τεσπα
αν ολα αυτα εκανα 1000 και τα αποκταει πχ με 500 σορρυ αλλα καρακερδισμενος βγαινει...
αν δεν τα θελει υπαρχει και η επιλογη να κανει διακανονισμο με τον πωλητη Η να αγορασει την μηχανη και να τα πουλησει.ετσι θα βγαλει την διαφορα ισως και παραπανω.
εγω αν παρω ενα μηχανακι και κανω καποιες βελτιωσεις πανω θα το πουλαω μεχρι να βρεθει καποιος που θα εκτιμησει τις βελτιωσεις αυτες και θα αισθανθει κερδισμενος αγοραζοντας με 500ε παραπανω πρικια αξιας 1000ε.
αυτη η αποψη του οτι και να βαλεις πανω εξτρα η μηχανη πρεπει να πουληθει το ιδιο με μια "γυμνη" με τρελαινει πραγματικα...
(σημαντικο:βελτιωση δεν εννοω να βαψεις το μοτερ πρασινο γυαλιστερο και το πλαισιο ροζ να βαλεις καθρευτες σε σχημα δρακου κτλ)

peskandritsos
03/12/2011, 06:02
Τις γουστάρω αυτές τις συζητήσεις που όλοι έχουν δίκιο αλλά δεν βγαίνει άκρη.:rotflmao:

irinia
03/12/2011, 07:44
AΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ..........

Κατ'άρχήν τό πρώτο πού μετράει είναι ή έμπορικότητα τής μοτό.
Έμεινα έκπληκτος όταν μού έδωσαν ένα σκούτερ σέ άνταλλαγή
καί όλα τά μαγαζιά τό έπαιρναν μέ τή μία....!!
Λυπάμαι άλλά τό μηχανάκι πού έγινε άφορμή τής κουβέντας
έχει περιορισμένο,μά πολύ περιορισμένο κοινό.
Μπορεί ό καθένας νά λέει ότι θέλει,οί πωλήσεις άλλα δείχνουν...!!
Άπό κεί καί πέρα μετράει ή κατάσταση πού βρίσκεται ή μοτό,
τά χιλιόμετρα πού μαλλώνετε πρέπει καί νά μπορείς νά άποδείξεις
πόσα είναι, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ γιατί έκεί όλα έχουν
ΕΛΑΧΙΣΤΑ.......:lol:
Άποδεικτικά στοιχεία,βιβλίο σφραγισμένο άπό έταιρεία,άποδείξεις σέρβις
όπου άναγράφονται τά χιλιόμετρα κ.λ.π.....
Τά άξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο άλλά μήν περιμένετε νά πάρετε
πίσω αύτά πού δώσατε,θά βοηθήσει νά φύγει εύκολότερα, μέχρις έκεί.
Άν βέβαια έχετε χώσει κανά διχίλιαρο,δώστε καί μιά τιμή ΑΝΕΥ αύτών..
Ό ίδιοκτήτης καλώς ή κακώς μετράει πολύ,όσοι βλέπουν κάγκουρα
στρίβουν σφυρίζοντας κλέφτικα...!!
Αύτό δέ τό παραμύθι,δώστο νά τό κάνω βόλτα..........νά τό δώ.
Τί νά δείς ...??
Μάστορα δέν έχεις..??
Άμα ήταν έτσι κάθε μέρα θά έπρεπε νά δίνω καί άπό μιά βόλτα
τό Χαγιαμπούζα στόν κάθε ένδιαφερόμενο.
Έγώ όμως πουλάω ένα μηχανάκι.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕSΤ RIDE τής Σουζούκι............ :lol:
Άσε πού τά κλειδιά καί τά μάτια σας,κάπως έτσι κλέβονται μέρα μεσημέρι
άτσαλάκωτες οί μοτό.
Κάποιος άπό κάπου,μέ κάποιον τρόπο έκανε άντικλείδι....!!
Γκαράζ...??Πάρκινγκ.....?? Σέρβις.....??Άφηρημάδα σέ καφέ...??
Ένα κλειδί άντιγράφεται καί μέ φωτό άπό μακρυά...καί μέ πλαστελίνη....!!
Όπότε άν δέν έχει ίμμομπιλάιζερ,άντιλαμβάνεστε...!!!
Γυρίζω τό κλειδί καί γειά σας...!!
Έπίσης τό δίκτυο μέ τό car.gr τούς έκανε όλους μάγκες.
Δέν είναι δυνατόν νά ύπάρχουν ίδιες τιμές.
Μπορεί κάποιο μηχανάκι νά είναι άριστο όπως τού φίλου μας έδώ πού τό πουλάει
6500.
Τό ότι ύπάρχουν κάποια στά 5500 άποτελεί κριτήριο γιά τί...??
Αύτό μέ τά 5500 μπορεί νά είναι διαλυμένο.
Συνεπώς έπειδή έχουμε κρίση,δέ θά κατεβάσουμε καί τά βρακιά.
Άρκεί ή τιμή νά συμβαδίζει,μήν είναι π.χ. σάν κάτι v-strom πού τήν έχουνε δεί στραβά.
Τό μηχανάκι είναι πλέον στά 6900 καί αύτοί πουλάνε τά 2006-07-08
στά 5000 καί 5500 εύρώ.
Έντάξει είναι στόν κόσμο τους.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΤΙ ΧΡΗΜΑ
ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ......!!
Έκλεισαν οί κάνουλες τής τράπεζας καί σφίξαν οί κώλοι,όπότε όλοι είναι
έπιφυλακτικοί καί ψάχνουν τό σκοτωμένο,δηλαδή ό θάνατος σου ή ζωή μου.
Οί έμποροι...??
Νομίζω ότι αύτοί σέ τέτοιες περιόδους κρίσης στήν άρχή έπωφελήθηκαν πάνω στήν
άναμπουμπούλα,τώρα όμως ΚΛΑΙΝΕ.................ΝΕΚΡΑ...!!
Καλά πού ύπάρχουν καί τά σκουτεράκια.

Sapadak
03/12/2011, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ειναι!

αλλα μιας και ξεκινησε απο τα αξεσουαρ,πες και συ την γνωμη σου...πρεπει να ειναι παραγαντας τα αξεσουαρ η οχι?

Κοιτα

Παραγοντας για ευκολοτερη πωληση ειναι (αυτο ντε φακτο)

Δε μπορει να ψαχνεσε για τουστισταδικο και να μη σε ενδιαφερει ο ταξιδιωτικος εξοπλισμος

Τυχαιο παραδειγμα

Ψαχνεις fjr

Το ενα με τριβαλιτσο(μαμα ή οχι δεν εχει σημασια) και το αλλο γυμνο.

Δεν θα ησουν διατεθημενος να πληρωσεις τον εξοπλισμο αυτο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ οχι σε τιμη λιανικης, αλλα δε παιρνεις fjr για να κυκλοφορεις στη πολη και στο σουπερμαρκετ, αλλα για να κανεις ταξιδια.

Εγω προσωπικα θα αγοραζα αυτο που τα έχει ετοιμα πανω και οχι το γυμνο, και ας ηταν ακριβοτερο το "φορτωμενο".
Βεβαια δεν ειναι οι μονοι παραγοντες επιλογης μοτοσυκλετας, αλλα απο τις φωτογρφιες πχ 2 ιδια φαινομενικα μοτο, στην ιδια κατασταση(απο τις φωτογραφιες παντα) και με διαφορετικο εξοπλισμο πρωτα θα επερνα τηλεφωνο για το ακριβοτερο(το φορτωμενο)

Στο παραδειγμα με το 990 πριν προσωπικα θα τσιμπουσα το γυμνο, γιατι τα εξτα που φοραει το αλλο απλα εμενα δε με ενδιαφερουν ή αυτα που με με ενδιαφερουν κοστιζουν λιγοτερο, αποτι η διαφορα των 2, για να τα φορεσω εγω.

SoulGR
03/12/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κοιτα

Παραγοντας για ευκολοτερη πωληση ειναι (αυτο ντε φακτο)

Δε μπορει να ψαχνεσε για τουστισταδικο και να μη σε ενδιαφερει ο ταξιδιωτικος εξοπλισμος

Τυχαιο παραδειγμα

Ψαχνεις fjr

Το ενα με τριβαλιτσο(μαμα ή οχι δεν εχει σημασια) και το αλλο γυμνο.

Δεν θα ησουν διατεθημενος να πληρωσεις τον εξοπλισμο αυτο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ οχι σε τιμη λιανικης, αλλα δε παιρνεις fjr για να κυκλοφορεις στη πολη και στο σουπερμαρκετ, αλλα για να κανεις ταξιδια.

Εγω προσωπικα θα αγοραζα αυτο που τα έχει ετοιμα πανω και οχι το γυμνο, και ας ηταν ακριβοτερο το "φορτωμενο".
Βεβαια δεν ειναι οι μονοι παραγοντες επιλογης μοτοσυκλετας, αλλα απο τις φωτογρφιες πχ 2 ιδια φαινομενικα μοτο, στην ιδια κατασταση(απο τις φωτογραφιες παντα) και με διαφορετικο εξοπλισμο πρωτα θα επερνα τηλεφωνο για το ακριβοτερο(το φορτωμενο)

Στο παραδειγμα με το 990 πριν προσωπικα θα τσιμπουσα το γυμνο, γιατι τα εξτα που φοραει το αλλο απλα εμενα δε με ενδιαφερουν ή αυτα που με με ενδιαφερουν κοστιζουν λιγοτερο, αποτι η διαφορα των 2, για να τα φορεσω εγω.
συμφωνω σε ολα:beer:

Blitzkrieg
03/12/2011, 12:46
Ολοι έχουμε δίκιο, γιατί εν δυνάμει είμαστε αγοραστές και πωλητές.

Τώρα στο προκείμενο, θα κοίταζα το triple σου, αφενός όχι για τα χιλιόμετρα του, τα οποια είτε 5000 είτε 15000 είχε για εμένα είναι το ίδιο και το αυτό (άσε που τα λίγα χλμ ίσως να με υποψίαζαν και για άλλα πράγματα) αλλά άν είχε αναβαθμίσεις ουσιαστικές, που ξέρω ότι πάσχει ελαφρώς το συγκεκριμένο, όπως ας πούμε, άν είχες κανένα πίσω αμορτισερ απο daytona, μπροστινό ίσως με ακτινικές από daytona κτλπ. και δεν θα με ενδιέφεραν τόσο τα περιφερειακά τα οποία μπορεί έν τέλει να μην είναι και του γούστου μου.
εκεί λοιπόν τo extra κόστος θα το υπολόγιζα..

rav3n
05/12/2011, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Blitzkrieg
Ολοι έχουμε δίκιο, γιατί εν δυνάμει είμαστε αγοραστές και πωλητές.

Τώρα στο προκείμενο, θα κοίταζα το triple σου, αφενός όχι για τα χιλιόμετρα του, τα οποια είτε 5000 είτε 15000 είχε για εμένα είναι το ίδιο και το αυτό (άσε που τα λίγα χλμ ίσως να με υποψίαζαν και για άλλα πράγματα) αλλά άν είχε αναβαθμίσεις ουσιαστικές, που ξέρω ότι πάσχει ελαφρώς το συγκεκριμένο, όπως ας πούμε, άν είχες κανένα πίσω αμορτισερ απο daytona, μπροστινό ίσως με ακτινικές από daytona κτλπ. και δεν θα με ενδιέφεραν τόσο τα περιφερειακά τα οποία μπορεί έν τέλει να μην είναι και του γούστου μου.
εκεί λοιπόν τo extra κόστος θα το υπολόγιζα..

Ετσι ειναι.. δηλαδη κ εγω το θα προτιμουσα ενα ER το οποιο εχει αναρτηση αλλη και αλλες τετοιου ειδους βελτιωσεις, οπου ποναει κ το μηχανακι μου.
Οσον αφορα τον Φιλο με το ΚΤΜ, εαν το μοντελο 2007 με το μοντελο 2008 δεν εχει καμια βελτιωση μηχανικη ουσιας, τοτε θα επαιρνα το 2007 για τις εξατμισεις, γιατι θα γλυτωνα λεφτα απο το να τις εβαζα εκ νεου (αν και θα το εψαχνα διοτι δεν το ξερω το μηχανακι). Αλλα δεν θα πληρωνα αναβαθμισεις του στυλ ζελατινα-καθρεπτες κτλ.
Αλλα οπως ειπωθηκε και παραπανω..μην περιμενετε να πληρωθειτε τα εξτρα που βαζετε πανω.
Προσωπικα εχω βαλει αγγελια και το ER μου, σε μια τιμη καλη για το μοντελο και την εμπορικοτητα του πιστευω, αλλα οχι για τα extras.
:beer:

4lexakis
19/12/2011, 11:52
kserw oti exoun perasei panw apo 2 xronia tis aggelias.isxuei akomi h na upothesw o xristis dn uparxei kan? an isxuei endiaferomai gia plirofories.

den exw kathisterisei...apla eimai neos mellos :D

MiltiadisK.D
21/12/2011, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από 4lexakis
kserw oti exoun perasei panw apo 2 xronia tis aggelias.isxuei akomi h na upothesw o xristis dn uparxei kan? an isxuei endiaferomai gia plirofories.

den exw kathisterisei...apla eimai neos mellos :D
το μηχανακι αποσο γνωριζω υπαρχει ακομα,πηγαινε στις αγγελιες της triumph να βρεις το τηλ.του παληκαριου να επικοινωνησεις,προφανως θα εχει και στο car.gr αγγελια.

Lioulios
17/04/2013, 14:26
:evil:

...Koίτα τί βρίσκει κανείς κατα λάθος απο το γοογλε ... Το ξαναδιάβασα όλο !

rav3n
17/04/2013, 19:57
Ηταν ευχαριστη συζητηση.. εγω παντως το 3πλ που ηθελα το βρηκα σε σωστη τιμη και με εξτρας.. :lol: Υπομονη να χεις.. εκει που οι αλλοι δεν εχουν κ ολα γινονται.. :smokin: