Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Μεταχειρισμένα/τιμες/αξεσουαρ κτλ

To παρακάτω είναι το δικό μου .

Επειδή το είχες και ξέρεις , είναι πολλά για αυτό το μηχανάκι ;

Αν θέλει να το πάρει ολόγυμνο , το συζητάμε για μείωση της τιμής ,αλλά πραγματικά κάποια από τα εξτρα θα τα χρειαστεί .

...Το γεγονός ότι οι καιροί είναι δύσκολοι δεν πάει να πει πως θα τα χαρίζουμε κιόλας .
    Φιλικά .

Δείτε την αγγελία και αποφασίστε .http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1336365/

Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 17/04/2013 στις 20:00.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Lioulios Ποσο καιρο προσπαθεις να δωσεις το μηχανακι σου?

Κλ@σμένο Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    To παρακάτω είναι το δικό μου .

Επειδή το είχες και ξέρεις , είναι πολλά για αυτό το μηχανάκι ;

Αν θέλει να το πάρει ολόγυμνο , το συζητάμε για μείωση της τιμής ,αλλά πραγματικά κάποια από τα εξτρα θα τα χρειαστεί .

...Το γεγονός ότι οι καιροί είναι δύσκολοι δεν πάει να πει πως θα τα χαρίζουμε κιόλας .
    Φιλικά .

Δείτε την αγγελία και αποφασίστε .http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1336365/

ξέρουμε καλά και οι δύο ότι το μηχανάκι είναι αντι-εμπορικό.. επίσης ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να φύγει, καθώς και ότι έξτρα φοράει, πάνε χαμένα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά στην εποχή που ζούμε να στα πληρώσει ο άλλος..
    απλα τρελαίνομαι όταν εγώ πούλησα το 08' μου λευκό -μπιμπελό με ένα κάρο έξτρα, με τα χίλια ζόρια πρίν 1,5 χρόνο σχεδόν 5900€ ( και τυχερός ήμουν), φέτος να τα βλέπω ακόμα πιο ψηλά..

Μανητάρια LSL
    Καρίνα οriginal
    Μασκάκι original
    Ζελατίνα original
    Φτερό πίσω τροχού original
    carbon tank pad
    +
    πινακίδα + bobbins είχα και εγώ .. αγορασμένα παρακαλώ απο την αντιπροσωπεία, όχι δώρο που τα έδινε κάποια εποχή..

mixalhsCr Επειδή θα διαγραφτουν τα ασχετα σχολια θα σου πω τωρα να ξερεις λοιπον .

Παλιοτερα το πουλαγα λογω αναγκης . Τα καταφερα και το γλυτωσα . τωρα το δινω για κατι αλλο .
    Αν δεν πουληθει δεν τρεχει και τιποτα .Τζαματο μηχανακι εχω και το χαιρομαι .Δεν το χαριζω παντως . Σε τετοια κατασταση δεν βρισκεις ευκολα και σε αυτα τα χλμ .

Ειχα ξεκινησει την αγγελια κανενα 8μηνο τωρα (18 Μαρ 2011 πρωτη αγγελια ).

Πληροφοριακα έχω τηλεφωνηματα απο ολη τη χωρα ,αλλα όλοι περιμενουν κατι να πουλησουν . Κατι που εμενα ομως δεν μου κανει .

Και κατι άλλο...Οτι μηχανακι εχω (και αμαξι) είναι παντα για πουλημα ...Έτσι για να αλλάζω . Και το επομενο που θα παρω ,θα μπει σε αγγελία την ίδια κιόλας μερα .

Στο τριπλάκι ακομα συνεχίζω να βαζω πραγματα ...Μεχρι να φυγει .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Blitzkrieg
    ...
    Δεν θα το εδινα στη θεση σου .Μαλακια σου

Ποσα χλμ ειχε το δικο σου ;

Εμενα δεν το εχει δει ουτε ο ηλιος σε σταση .

Μαλλον που θα το κρατησω για παντα γιατι ξαναλεω ...Δεν το χαριζω .

Κλ@σμένο Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Δεν θα το εδινα στη θεση σου .Μαλακια σου

Ποσα χλμ ειχε το δικο σου ;

Εμενα δεν το εχει δει ουτε ο ηλιος σε σταση .

Μαλλον που θα το κρατησω για παντα γιατι ξαναλεω ...Δεν το χαριζω .
    20000 και το αντάλλαξα με το Tuono που έχω τώρα + την διαφορά.
    Το μηχανάκι τελικά κατέληξε σε γνωστό μαγαζί , το οποίο και άλλαξε χέρια πάλι στην τιμή των 6300! παραπάνω απότι το πούλησα(επειδή προσπαθήσαμε να το αγοράσουμε πίσω για τον φίλο μ ).
    Εννοείται ατρακάριστο/αγρατσούνιστο με extra κτλπ. και δεν θα έφευγε άν το παλικάρι με το οποίο έκανα την τράμπα δεν είχε αυτό που έψαχνα (τηλέφωνα είχα και εγώ καθώς και υποψήφιους που το είδαν απο κοντά μέσα σε 4 μήνες που το είχα αγγελία- κίνηση για αγορά κανένας) . 5500 Κ είναι πολύ καλή τιμή και θα ήμουν ευχαριστημένος άν το έδινα τώρα σε αυτή την τιμή. Τεσπα , έχω άλλη εικόνα της αγοράς.

Και εγώ μηχανάκι πάνω απο χρόνο δεν κρατάω, και το συγκεκριμένο ήταν το καλύτερο που έχει περάσει απο τα χέρια μου, και μελλοντικά θα το ξανα-αγοράσω. Tuonara ofc rulez αλλά εντελώς Οφφτοπικ

.:Indifferent Suns:.
    Και εγω θα πουλησω το μηχανακι μου..και εχω και καποια εξτρα πανω, αλλα θα το δωσω οσο ποιανει η μηχανη γυμνη και τιποτα αλλο..Τα extra απλα θα βοηθησει να προτιμησει καποιος το μηχανακι σου απο καποιο αλλο..
    Τον αγοραστη δεν τον νοιαζουν τα εξτρα ντε και καλα και ποσο μαλλον αυτα που στα δινει με την αγορα της μηχανης σαν "bonus". Οπως και να χει αυτο εχει να κανει βεβαια με την νοοτροποια του καθενος.
    Εσυ που πουλας το μαυρο, καλο θα ταν να βαλεις και μια τιμη χωρις τα "extra" για καθε ενδοιαφερομενο, διοτι προσωπικα για μενα ειναι ψιλοαδιαφορη αγγελια (για τους καιρους που ζουμε).

Φιλικα παντα.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    εγω παλι πιστευω οτι τα εξτρα πρεπει να πιανονται λιγο στην τιμη.αν εχεις πχ δωσει 1000ε για εξτρα καλο ειναι να παρεις πισω καποια απο αυτα τα λεφτα.καλο ειναι στο κατω κατω οταν πουλας μια μηχανη να την δινεις σε καποιον που την γουσταρει οπως την γουσταρες εσυ και να εκτιμησει τα εξτρα που εχεις βαλει πανω.τα εξτρα ειναι μπονους αν ειναι πχ στην μιση τιμη απο οτι θα κοστισει να τα βαλεις αργοτερα.
    εδω μερικες φορες το βελτειωμενο θεωρειται κακο πραγμα και πολλες φορες εχει πτωση στην τιμη!!
    εχω δει κατι αγγελειες που με στομφο λενε"φουλ εργοστασιακο η τελειως μαμα"κτλ
    λες και πουλανε καμια αντικα 40 χρονων.

Δεν εχετε καταλαβει κατι ...

Λεμε (εκτος απο τα εξτρα ) έχει 6Κ χλμ . Άβρεχτο ...κοιμάται μεσα . Ευκαιρια για καπιον που θελει το συγκεκριμενο μοντελο .

Και εγώ θα προτιμούσα να δόσω κατι παραπανω και να παρω κατι αναλογο απο αλλον ,παρα κατι με 20.000 κτλ.

ΔΕΝ ειναι το ιδιο .

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση παιδά .

Έντιτ . Έχω το φθηνότερο μηχανακι σε αυτα τα χλμ (+ το οτι εξτρα έχει) .
    Δειτε και του γνωστου ντηλερ με λιγα χλμ που πουλάει ...ποσο τα δινει και μετα ξεφυλίστε τα περιοδικά να δειτε τι γ@Μ@.. φάγανε στα τεστ ράιντ .
    Αυτά γιατι μου λες οτι 5.5 Κ είναι καλά . Αν ειχε 20-25 Κ χλμ τόσο θα το έδινα ,αλλά δεν έχει τόσα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    ...
    +1

Αφενος να ξεκαθαρισουμε οτι ο καθενας πουλαει οσο θελει, οτι θελει.
    Αφαιτερου εγω προσωπικα πιστευω οτι τα Extra που βαζω πανω αυτοματως χανουν την αξια τους..Ειδικα οταν μιλαμε για τα αισθητικα εξτρα.
    Σαν μηχανοβιος κατοχος αλλα και αγοραστης, εμενα με ενδοιαφερει να βρω ενα μηχανακι προσεγμενο και εαν εχει και εξτρας καλος..αλλα δεν θα παιξουν σημαντικο ρολο στην αποφαση μου.
    Να μου πεις οτι εχει 6κ και το εχω προσεγμενο κτλ (οπως αναφερεις μετα) να το δεχθω..αλλα οχι να μου βαζεις μπροστα τα εξτρα κτλ.
    Που και παλι θεωρω οτι 6.500 ειναι πολλα για το συγκεκριμενο μηχανακι. Βεβαια ξαναλεω αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη και νοοτροποια. Ο καθενας οπως και εγω, πουλαει οτι θελει οσο θελει.

Για εμενα τι 6000 τι 12000 χιλιομετρα το ιδιο ειναι .Λες και χαλανε στα 20!!
    Αν ειναι στην ιδια τιμη τα ιδια μηχανακια θα επερνα με τα 6 αλλα αν εχουν μια διαφορα ακομα και 300 ευρω θα επερνα με τα 12.Με τα δικαμου παντα οικονομικα δεδομενα ετσι.
    rav3n Τα εχτρα αν δεν μιλαμε για φιλτρο των 60-80 ευρω αλλα μιλαμε για ολοσομες εξατμισεις καρινες και προγραμματα ε...εχει μια διαφορα ....ειπαμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από rav3n

Που και παλι θεωρω οτι 6.500 ειναι πολλα για το συγκεκριμενο μηχανακι
    Ξέρεις πόσο έχει καινούριο ;

8950 το μοντελο του 2012 & 10 το R

Τι να που και αυτοι με τα R1 τα περνουν 15 τα δινουν 8 και δεν τα βρισκουν κιολλας:rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ''ΧΑΖΕΣ'' τουμπες,χυμες κτλ.
    από AFTER στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 287
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2015, 16:38
  2. Μεταχειρισμενα αξεσουαρ
    από suzukimaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2008, 16:13
  3. Περοφεριακ Yamaha (μεταχειρισμενα ή μαιμουδενια)
    από pk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 14:25
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ