View Full Version : Ήταν Virago. Τώρα...τι θα είναι.
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
και τωρα στη μεγαλη φρεζα για της βιδες που πιανουν τα καλαμια
261642γωνιασμα...
261643τρυπημα...
261644και φρεζα για να ερθει προσωπο η αλενοβιδα
261647εδω ειναι ο πειρος για της τιμονοπλακες.
στη συγκεκριμενη φωτο γινεται η φρεζα για την κλειδαρια.
261648τρυπημα και σπυρωμα τα καλαμια για να περαση ο πειρος για την καινουρια ροδα
261653
261654
το γιαλισμα ειναι τυπου universalgr1;)
siraxanz
16/06/2012, 19:27
Συλυπούμε... να εχετε υγεια να τον θυμαστε
motomaniac
16/06/2012, 20:44
δεν ειχα μιλησει. συλληπητηρια ειναι λιγη λεξη. η εργασιοθεραπεια οσον αφορα μηχανη ομως ειναι αρκετα ανακουφιστικη στον πονο πιστευω. αναμενουμε δημιουργικη εκτονωση! :)
το οχημα του θρηνου εχει να διαλεξει το δρομο της απομονωσης η της δημιουργηκοτητας.ευτυχως στη δικη σου περιπτωση πηρε το σωστο δρομο.
αλαλος:beer:
universalgr1
17/06/2012, 10:22
Είσαι καλλιτεχνης αδερφε!! Μπράβο σου!! :beer:
Συλυπούμε... να εχετε υγεια να τον θυμαστε
ευχαριστω siraxanz
δεν ειχα μιλησει. συλληπητηρια ειναι λιγη λεξη. η εργασιοθεραπεια οσον αφορα μηχανη ομως ειναι αρκετα ανακουφιστικη στον πονο πιστευω. αναμενουμε δημιουργικη εκτονωση! :)
maniac ευχαριστω.
το οχημα του θρηνου εχει να διαλεξει το δρομο της απομονωσης η της δημιουργηκοτητας.ευτυχως στη δικη σου περιπτωση πηρε το σωστο δρομο.
αλαλος:beer:
ετσι ειναι σπυρο.διαλεγεις και περνεις.
261708
σωληνακια για να περασουν τα καλωδια για φλας
περισσεψε σωληνα απο την εξατμιση φ 25
261709κανουμε στο τορνο τα σαγρε
261710βαζουμε μια ταινια ισια απο ακρη σε ακρη για να σημαδεψουμε
261711και παμε στο πριονι
261714
261715πονταρισμα με την argon(μεχρι να ερθει ο τεο να το κολληση σωστα)
και της ποντες ο τεο με εμαθε.
261716ελεγχο στης γωνιες
261717εδω ο τεο στο κεντημα
Ωραιος :a18::a20:!!!:beer::a014:
261718τροχισμενο και θελει μονο γιαλισμα
δεν νομιζω οτι του παει αλλα η ωρα να περναει.
Ωραιος :a18::a20:!!!:beer::a014:
:beer:
motomaniac
17/06/2012, 18:34
πολυ ωραιο... του παει γιατι οχι?
CBRakias-RR
17/06/2012, 19:17
:uplate::eek:
απαιχτος!!!!
Τo gourouni
17/06/2012, 19:38
Επιστήμονας.... :wave2:
srxakias
17/06/2012, 21:44
Μαλλον εισαι χαρακτης κοσμηματων η διαμαντιων και απλα ασχολεισαι και με το μηχανακι σου.....:eyepop::wave2:
:uplate::eek:
απαιχτος!!!!
Μαλλον εισαι χαρακτης κοσμηματων η διαμαντιων και απλα ασχολεισαι και με το μηχανακι σου.....:eyepop::wave2:
Μην του δινετε θαρρος.Αυτος ειναι ικανος μολις τελειωσει το virago να κανει μετατροπη τα ποδηλατα των παιδιων του σε τζετ σκι για να βγαζει γουστα το καλοκαιρι στις παραλιες:sun::D:D:D
Manalishi
18/06/2012, 09:40
Συλληπητήρια, και συνέχισε όπως είσαι, γεμάτος δύναμη!!!
Kotselakos
18/06/2012, 20:52
Είσαι παμμέγιστος ρε vag... :smokin:
Στο ψαλίδι δεν έχω καταλάβει τι σκαρώνεις, αλλά μην το πάρει το ποτάμι, προτιμώ να ... :a014:
ΥΓ. Έτσι ρε, γουστάρω τρελά να βλέπω ανθρώπους να δημιουργούν για το κέφι τους. Άντε μπας και αναμπουφτουρδίσει λίγο η ψυχούλα μας και χαμογελάσει το χειλάκι μας...
μανιακε νομιζω πως δεν του παει γιατι ειναι ολο καμπυλες το μοτορι.
φυσικα θα το δοκιμασω και βλεπουμε
:wave2:
και εσεις στον πρωτο οροφο δεν πατε πισω.[στον πρωτο...:lol:
Μην του δινετε θαρρος.Αυτος ειναι ικανος μολις τελειωσει το virago να κανει μετατροπη τα ποδηλατα των παιδιων του σε τζετ σκι για να βγαζει γουστα το καλοκαιρι στις παραλιες:sun::D:D:D
ψηλε οταν σου ειπα τα σχεδια μου ειπες οτι κρατας μυστικο.:lipssealed:τεσπα:D
πλακα πλακα κατι εχω στο μυαλο μου και για τα παιδια.
Είσαι παμμέγιστος ρε vag... :smokin:
Στο ψαλίδι δεν έχω καταλάβει τι σκαρώνεις, αλλά μην το πάρει το ποτάμι, προτιμώ να ... :a014:
ΥΓ. Έτσι ρε, γουστάρω τρελά να βλέπω ανθρώπους να δημιουργούν για το κέφι τους. Άντε μπας και αναμπουφτουρδίσει λίγο η ψυχούλα μας και χαμογελάσει το χειλάκι μας...
λοιπον κωστη στο ψαλιδι θα .......α... ....... .ο. ...........ζ.. .. ..ρ... .... .....ι.... ......ο..... . η ......θ......... ......π........ ..ε..... ...κ.... .
.... ......λ.. ........ρ... ............ ..φ.... ......η...... ... .........ι.... ...... ..σ....... .......ο...... . . . ...π.. ... .....κ...... .. .λ.... .... ....
.... ..γ.. ........ ...φ..... ........ ..η..... .... ........ ....του.αν λυσεις το κουιζ θα μαθεις αλλιως περιμενεις.:lol:
kppantelis
30/06/2012, 00:41
αρχοντα,συλληπητηρια κι απο μενα!να εχεις υγεια και να χαιρεσαι οτι αγαπας.σε χασαμε,αλλα υπεθεσα οτι θα ειχες μπλεξει με δουλεια.μας κρατουσες καθημερινα σε αγωνια πως να το κανουμε,αφου εισαι καλλιτεχνης.εχω δει τοσα βηματα της μηχανης,αλλα μεχρι να τελειωσει εντελως δεν προκειται να μπορεσω να φανταστω πως θα βγει,τοσο απροβλεπτος που εισαι.ολο κατι καινουργιο εχεις να μας δειξεις.συνεχισε να μας αρρωσταινεις!
nikos121
30/06/2012, 12:37
ρε συ!η ιδεα μου τελικα ειναι πολυ καλη!κουκλα το εκανες
αρχοντα,συλληπητηρια κι απο μενα!να εχεις υγεια και να χαιρεσαι οτι αγαπας.σε χασαμε,αλλα υπεθεσα οτι θα ειχες μπλεξει με δουλεια.μας κρατουσες καθημερινα σε αγωνια πως να το κανουμε,αφου εισαι καλλιτεχνης.εχω δει τοσα βηματα της μηχανης,αλλα μεχρι να τελειωσει εντελως δεν προκειται να μπορεσω να φανταστω πως θα βγει,τοσο απροβλεπτος που εισαι.ολο κατι καινουργιο εχεις να μας δειξεις.συνεχισε να μας αρρωσταινεις!
ευχαριστω kppantelis.τωρα εμπλεξα με δουλεια και ειμαι στα γιαννενα μεχρι τελος του μηνα.
την επομενη παρασκευη -σαββατο παω βολο.
η συνεχεια αυγουστο και βλεπουμε
ρε συ!η ιδεα μου τελικα ειναι πολυ καλη!κουκλα το εκανες
πετυχε το γλυκο νικο.
nikos121
15/07/2012, 04:15
κουραγιο για το μπαμπα!καλες δουλειες ναχεις.εγω φυρναω σε κανα μηνα .ναρθεις απο τη ταρατσα να δεις τι μαλακιες εχω κανει με το δικο μου.καλου κακου φερε κ 5-6 μαρτυρες γιατι κανεις δεν θα σε πιστεψη!θελω βοηθεια στα ηλεκτρικα μικρε!
απο 8/8 εως 20/8 περιπου θα ειμαι κρητη χανια για διακοπες.οποιος θελει να βρεθουμε να στειλη πμ.
καλες διακοπες σε ολους.
zefos1100xx
10/08/2012, 23:27
καλες διακοπες φιλε , περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!
(προσωπικα αφωνος!):beer:
Persival
20/08/2012, 00:29
Πήγε 20/8, ακόμα;;; :)
(Εύχομαι να πέρασες όμορφες διακοπές στα μέρη μας)
καλες διακοπες φιλε , περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!
(προσωπικα αφωνος!):beer:
ευχαριστω zefo.και εγω εμεινα αφωνος απο το virago σου
Πήγε 20/8, ακόμα;;; :)
(Εύχομαι να πέρασες όμορφες διακοπές στα μέρη μας)
22/8 ηρθα.περασα ΥΠΕΡΟΧΑ στα μερη σας
καλησπερα.επεστρεψα ξανα για την συνεχεια.
σχεδον ολα ειναι ετοιμα και ετσι παμε για μια προβα.
274029
274030
Shiatman
11/11/2012, 19:35
:a012::a18::beer::beer::beer::a014::a014::a014:
Τo gourouni
11/11/2012, 19:38
και μονοσελο
274034
Τούμπανο....:beer::wave2:
KostasV2
11/11/2012, 20:24
Σιγανό ποταμάκι ο vag...
:D
Ελα ρε Βαγγελη βαλε φωτο να το δουμε τελειωμενο!!!!!
:beer:
Πολυ ωραιο θα γινει !!!
Χαιρετισματα !!!:wave2:
Σας ευχαριστω boys και γαι παμε.:wave2:
λυσιμο.
274229
ασταρη
274230
χρωμα
274231
theofilos888
13/11/2012, 20:04
Πολύ καλό! Συνέχισε έτσι! :beer:
να σας δειξω και το επομενο πρα-πρα.παρατημενο κατι χρονια τελικα βρηκε μια στεγη.
274241
274243
274244
theofilos888
13/11/2012, 20:53
Το cm να το δούμε cafe racer?
Το cm να το δούμε cafe racer?
το σκεφτομαι.ειμαι σε δυλιμα.ακουω γνωμες
ΗΟΡΝΕΤακιας
13/11/2012, 21:34
cafe racer με 1000 και με κλιπ-ονια
theofilos888
14/11/2012, 05:52
cafe racer ασημι ματ με μαυρες εξατμισεις, μικρο φερινγκ, κλιπ ον, και μονο στροφομετρο. Ζαντες με ακτινες;;;;; σκεψη.....
motomaniac
14/11/2012, 07:50
παει μακρια κι ακριβα η ναλιτσα.. αναρτηση φρενα εμπρος απο cbr600f2-3 ζαντες με ακτινες, αμορτισερ πισω μοτερ υαλοβολη και οπωςσδηποτε κλιπον... ναι φυσικα cafe racer!!!!!!
δωσε φωτο βαγγο,προχωρα γερα:beer:
τωρα που ο σκελετος βαφτηκε,οτι και να βαλεις πανω δειχνει...:wave2:
cafe racer ασημι ματ με μαυρες εξατμισεις, μικρο φερινγκ, κλιπ ον, και μονο στροφομετρο. Ζαντες με ακτινες;;;;; σκεψη.....
274304
theofilos888
14/11/2012, 12:11
274304
Είσαι κοντά στη σκέψη μου....... :beer:
δωσε φωτο βαγγο,προχωρα γερα:beer:
τωρα που ο σκελετος βαφτηκε,οτι και να βαλεις πανω δειχνει...:wave2:
τωρα ειναι το καλο.
274638
274639
ο κινητηρας δεν βαφτικε.μονο πλυσιμο εγινε.
274640
ηλεκτρικα τωρα.
274646
274647
274648
274638
274639
274640
!!! πολύ καλό αποτέλεσμα. Με τον τον έπλυνες-έτριψες??
εκανα και τα ψωνια μου στο παζαρι.
φαναρι πισω 3 ευρω
274649
φαναρι μπροστα 15 ευρω
274650
274651
ΑΑΑΑ...ψωνισα και ενα καπακι απο θερμοσιφωνα 0 ευρο.
274652
!!! πολύ καλό αποτέλεσμα. Με τον τον έπλυνες-έτριψες??
274654
με το αριστερο σπρει της 3Μ και πινελο
το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο και ειναι κριμα να το υποβιβαζουν οι φωτογραφιες.παρε μια ψηφιακη ρε αρχοντα και αφιερωσε λιγο παραπανω χρονο στις φωτο...
κατα τ αλλα τα γνωστα.εισαι καθηγητης και η καθε σου ενεργεια αποτελει σχολειο:beer:
το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο και ειναι κριμα να το υποβιβαζουν οι φωτογραφιες.παρε μια ψηφιακη ρε αρχοντα και αφιερωσε λιγο παραπανω χρονο στις φωτο...
κατα τ αλλα τα γνωστα.εισαι καθηγητης και η καθε σου ενεργεια αποτελει σχολειο:beer:
εχεις δικιο σπυρο αλλα οταν ξεχναω την ψηφιακη[ως συνηθως]:rolleyes: χρησιμοποιω το τηλ.
theofilos888
20/11/2012, 10:34
Πολύ ωραία προχωράς! Παρακολουθούμε! :a014: :a014:
274638
274639
274640
Πολυ ωραια καθαρισε ο κινητηρας!!! :a10:
ΑΑΑΑ...ψωνισα και ενα καπακι απο θερμοσιφωνα 0 ευρο.
274652
:uplate::confused:
Πολυ ωραια καθαρισε ο κινητηρας!!! :a10:
:uplate::confused:
γεια σου χρηστο και χαιρετισμους σε ολους:wave2:
τι ειναι περιεργο?
η αγορα η΄ η τιμη?:lol:
motomaniac
21/11/2012, 11:21
ασε η τιμη ειναι απαγορευτικη πλεον για πολλους απο μας... παντως καθαρισε απιστευτα καλα, και φανηκε πως ηταν σε καλη κατασταση!
ασε η τιμη ειναι απαγορευτικη πλεον για πολλους απο μας... παντως καθαρισε απιστευτα καλα, και φανηκε πως ηταν σε καλη κατασταση!
ο χρηστος εννοει για το καπακι και οχι για το σπρευ.ειπαμε η 3Μ ειναι χορηγος μου
motomaniac
21/11/2012, 15:00
ο χρηστος εννοει για το καπακι και οχι για το σπρευ.ειπαμε η 3Μ ειναι χορηγος μου
τυχερε εχεις και χορηγο! αληθεια τι το θες το καπακι?
γεια σου χρηστο και χαιρετισμους σε ολους:wave2:
τι ειναι περιεργο?
η αγορα η΄ η τιμη?:lol:
:wave2: και τα δυο ???? !!!:p
τυχερε εχεις και χορηγο! αληθεια τι το θες το καπακι?
Του θερμοσιφουνα του ,του χαλασε το καπακι απο την ταχυτητα και πηρε καινουριο !!! Ε! και απο την χαρα του το ανεβασε εδω!!! Ασε που ειναι το αγωνιστικο !!!:lol:
Προχωρα Βαγγελη !! Το Viraggo θα γινει κουκλι!!!:beer::a014:
Αγωνιστικους χαιρετισμους και απο εδω!!!:wave2:
panos1050
25/11/2012, 11:12
δεν υπαρχει αυτο που κανεις ....πολλα μπραβο:beer:
Μόλις τελείωσα το διάβασμα και έχω μείνει κάγκελο! Πολύ καλή δουλειά. Μακάρι να είχα και γώ τα εργαλεία σου και την τεχνογνωσία σου. Είμαι και γω της άποψης (κάντο μόνος σου) αλλά καμιά φορά κιαυτό κοστίζει πολύ και έτσι όπως μας έχουν κάνει με τα οικονομικά άστα να πάνε. Σίγουρα θα σε χρειαστώ στο ...βαθύ... μέλλον για να υλοποιήσω κάποιες από τις ιδέες μου πάνω στο δικό μου choper. Καλή συνέχεια και περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλειο!
Μιας και ανέφερες ότι θα βάλεις πλαινή πινακίδα θα σου πω 2 πραγματάκια. Επειδή είχα βάλει και γώ... άλλαξα 3 βάσεις οι οποίες μου σπασαν και οι τρείς. Η Ελληνική πινακίδα είναι πολύ μεγάλη και οι έτοιμες βάσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι για αμερικάνικες πινακίδες.
Επειδή λοιπόν εχει μεγάλη επιφάνεια η πινακίδα έχει και μεγάλη αντίσταση στον αέρα με αποτέλεσμα από το παλατζάρισμα να παθαίνει κόπωση το μέταλο και να σπάει. Δοκίμασα (αλουμινένια και σιδερένια βάση). Αλλά επειδή απ'ότι κατάλαβα με το μεράκι που έχεις η δικιά σου θα είναι χειροποίητη να κοιτάξεις εκεί που θα κάνει την γωνία να φτιάξεις διπλή ενίσχυση για να σου αντέξει! Και η πλάτη της βάσης που θα ακουμπάει η πινακίδα να καλύπτει όλη την πινακίδα γιατί, τη τελευταία φορά μάλιστα μου κόπηκε και η πινακίδα στο σημείο που εξήχε κάτω από τη βάση και αναγκάστηκα να πάω να εκδόσω καινούριο νούμερο.
kppantelis
28/11/2012, 09:56
βαγκ εισαι απαιχτος απλα,στο εχω πει πολλες φορες.περιμενω με αγωνια να δω τη συνεχεια!
βαγκ εισαι απαιχτος απλα,στο εχω πει πολλες φορες.περιμενω με αγωνια να δω τη συνεχεια!
δεν υπαρχει αυτο που κανεις ....πολλα μπραβο:beer:
Μόλις τελείωσα το διάβασμα και έχω μείνει κάγκελο! Πολύ καλή δουλειά. Μακάρι να είχα και γώ τα εργαλεία σου και την τεχνογνωσία σου. Είμαι και γω της άποψης (κάντο μόνος σου) αλλά καμιά φορά κιαυτό κοστίζει πολύ και έτσι όπως μας έχουν κάνει με τα οικονομικά άστα να πάνε. Σίγουρα θα σε χρειαστώ στο ...βαθύ... μέλλον για να υλοποιήσω κάποιες από τις ιδέες μου πάνω στο δικό μου choper. Καλή συνέχεια και περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλειο!
Μιας και ανέφερες ότι θα βάλεις πλαινή πινακίδα θα σου πω 2 πραγματάκια. Επειδή είχα βάλει και γώ... άλλαξα 3 βάσεις οι οποίες μου σπασαν και οι τρείς. Η Ελληνική πινακίδα είναι πολύ μεγάλη και οι έτοιμες βάσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι για αμερικάνικες πινακίδες.
Επειδή λοιπόν εχει μεγάλη επιφάνεια η πινακίδα έχει και μεγάλη αντίσταση στον αέρα με αποτέλεσμα από το παλατζάρισμα να παθαίνει κόπωση το μέταλο και να σπάει. Δοκίμασα (αλουμινένια και σιδερένια βάση). Αλλά επειδή απ'ότι κατάλαβα με το μεράκι που έχεις η δικιά σου θα είναι χειροποίητη να κοιτάξεις εκεί που θα κάνει την γωνία να φτιάξεις διπλή ενίσχυση για να σου αντέξει! Και η πλάτη της βάσης που θα ακουμπάει η πινακίδα να καλύπτει όλη την πινακίδα γιατί, τη τελευταία φορά μάλιστα μου κόπηκε και η πινακίδα στο σημείο που εξήχε κάτω από τη βάση και αναγκάστηκα να πάω να εκδόσω καινούριο νούμερο.
οτι θες πες μου.η βαση για την πινακιδα ειναι ετοιμη και θα την δεις
συντομα.
απ οτι καταλαβατε η θα καθομαστε η θα τρεχουμε.εγω αυτη την εποχη τρεχω με 1000.
παμε παρακατω.
φτιαχνουμε ενα καλουπι για το καρουμπαλο.
276284
μετα κοβουμε δυο κοματια απο το καπακι του θερμοσιφωνα
276285
276286
τα ταιριαζουμε στο καλουπι...
276287
276288
τα δυο κομματια τα κολησα με μια λαμαρινα αναμεσα τους που πριν τα ειχα περαση ολα απο αμμοβολη
276289
276290
276291
στοκαρισμα και αναμονη για το χρωμα.
276294
276295
Τo gourouni
09/12/2012, 10:28
...δεν παιζεσαι! :beer:
πολυ ωραια η κατασκευη του κοκοβιου ρε αρχοντα:beer:
μονο μην τον ξεχνας αναμενο και καις ρευμα:lol:
δωσε φωτο στον λαο:wave2:
Α! για αυτο ηθελες τον θερμοσιφουνα!!! :p
οτι θες πες μου.η βαση για την πινακιδα ειναι ετοιμη και θα την δεις
συντομα.
Φτιάχνω και γώ μια πατεντα για την πινακίδα, (όχι τόσο καλλιτεχνική δουλεια όπως εσυ), αλλα θα δώ το τελικό αποτέλεσμα και βλέπουμε.Μόλις τελειώσω θα σας τη δείξω αλλα περιμένω με ανυπομονεσία να δώ τι άλλο φανταστικό μας επιφυλάσεις!