View Full Version : Ήταν Virago. Τώρα...τι θα είναι.
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
srxakias junior
09/12/2012, 23:52
κουκλι θα γινει!
:beer:
παμε για το τελος της μετατροπης.288855
ηλεκτρικα οκ.
τιμονι απο το kawa λιγο ανοιγμενο και λιγο κομενο.
288860
με αυτα φτιαχνουμε το στοπ του τιμονιου και την βαση φαναριου
288861
288862
με αυτα τα λαμακια θα στηρίξω το φαναρι στη βαση
φυσικα ολα ειναι ανοξειδωτα
zefos1100xx
30/04/2013, 20:30
ανυπομονω να δω το αποτελεσμα!
288871
η βαση του φαναριου
Drake Ramore
30/04/2013, 21:57
Με το σταγονόμετρο μας έχεις!:a014:
Ωραία δουλειά ως τώρα!:beer:
288875
το φαναρακι μας...
288876
288877
288878
να και το καρουμπαλο
288879
επειδη το καρουμπαλο ειναι πολυ ασχημο ετσι
περνουμε πλεξικλας αφρολεξ και δερματινη και φτιαχνουμε αυτο
288881
288880
motomaniac
01/05/2013, 12:37
ομορφο!!!!!
Drake Ramore
01/05/2013, 13:55
Μόνο σε εμένα φαίνεται παράταιρο το καρούμπαλο;:hmm:
Pardalotzatziki
01/05/2013, 14:34
Μόνο σε εμένα φαίνεται παράταιρο το καρούμπαλο;:hmm:
You are not alone...
vag τωρα τελευταια μπηκα στο θρεντ, λεω που χαθηκε?
Εχεις κανει απιστευτη δουλεια..και δεν θα κανω οτι καναμε στο θρεντ του Σπυρου να βαζουμε ταμπελες στο τι στυλ βγαινει...
Και μενα η καμπουριτσα/ουριτσα φαινεται λιγο ξεκαρφωτη...μηπως να εκανες μια επεκταση τη σελα μεχρι την ακρη?
Θα δωσεις και χωρο στον συνεπιβατη γιατι τωρα νομιζω ειναι στον αερα...
Βγαλε και μια φωτο με τη σελα ΚΑΙ το κομματι με τη δερματινη...να δουμε...
Βεβαια παντα αν αρεσει σε σενα εμεις δεν εχουμε θεση...απλα γνωμες λεμε...
παιδια ευχαριστω για τα σχολια σας.:wave2:
pardalotzatziki θα δοκιμασω αυτο που μου λες οπως θα ακουσω την γνωμη ολων.
vag εισαι καλλιτεχνης με τα μεταλα αλλα εκεινο το νικελ δεν ακολουθει της γραμμες της μοτο (νομιζω)
288932
Είναι καθαρά υποκειμενικό το αισθητικό αλλά θα συμφωνήσω και εγώ με τους απο επάνω. Ο κοκοβιός πάει με ευθεία σέλα και ποιο café look. Με τις original γραμμές που κράτησες έχει ένα πολύ ωραίo bobber bike που το χαλάει ο κοκοβιός.
Βέβαια το θέμα είναι να σου αρέσει και εφόσον σου αρέσει... τσακο μια μπύρα απο εμένα για την πολύ καλή δουλειά σου. :beer:
Σου αντιγράφω την ιδέα για το stop στοπ τιμόνι :ninja:
άντε με το καλό να ολοκληρώσεις την κούκλα σου.
zefos1100xx
02/05/2013, 09:57
προσωπικα επειδη το εχω παθει , δεν σχολιαζω και δεν λεω γενικα την γνωμη μου σε θεματα εμφανισης (εκτος και αν ερωτηθω , η αν πεσει τετοια ερωτηση γενικοτερα -παντα απο τον κατοχο)...
...βγαινει ο καθενας και λεει ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ...:cry: λες και ειναι δικο του... η -ΑΝ- ηταν δικο του
Γενικα το βρισκω λιγο ακυρο σαν φαινομενο...
Θεματα χρωματος , εξαρτηματων , customizing αναλογουν σε χιλιαδες διαφορετικα γουστα και ορεξεις..
Εδω καινουργια μοτοσυκλετα , την βγαζει το εργοστασιο σε 2 διαφορετικες εκδοσεις , και απο 3 διαφορετικα χρωματα καθε εκδοση παιρνω εγω την μαυρη , αλλος την μπλε και ειναι σαν να του λεω ''...μ@λακια , επρεπε να παρεις την μαυρη...'' (οπως εκανα γουστο εγω)
ειναι σαν να σχολιαζεις την γυναικα του αλλου , και να του ελεγες πως θα ηθελες να ειναι...:rolleyes:
διαβαζω μια ανακατασκευη/μετατροπη/οτιδηποτε και την βλεπω σαν ποιοτητα εργασιας και μονο
....τωρα για τα συγκεκριμενα σιδερα στο ψαλιδι επειδη μου κεντρισαν και εμενα την προσοχη , υποθετω οτι ειναι βασεις για πλαινες τσαντες η φλας (εχει καιρο να ενημερωθει το θρεντ και δεν θυμαμαι αν αναφερεται και δεν εχω χρονο να ψαξω απο την αρχη)....
....αν παλι ο φιλος vag πει οτι ειναι μονο για μοστρα η απαντηση απλα με καλυπτει στο ερωτημα...
alexxxcbr
02/05/2013, 10:10
Πολυ καλο φιλε.Μπραβο :beer::beer:
Drake Ramore
02/05/2013, 11:03
προσωπικα επειδη το εχω παθει , δεν σχολιαζω και δεν λεω γενικα την γνωμη μου σε θεματα εμφανισης (εκτος και αν ερωτηθω , η αν πεσει τετοια ερωτηση γενικοτερα -παντα απο τον κατοχο)...
...βγαινει ο καθενας και λεει ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ...:cry: λες και ειναι δικο του... η -ΑΝ- ηταν δικο του
Θεματα χρωματος , εξαρτηματων , customizing αναλογουν σε χιλιαδες διαφορετικα γουστα και ορεξεις..
Εδω καινουργια μοτοσυκλετα , την βγαζει το εργοστασιο σε 2 διαφορετικες εκδοσεις , και απο 3 διαφορετικα χρωματα καθε εκδοση παιρνω εγω την μαυρη , αλλος την μπλε και ειναι σαν να του λεω ''...μ@λακια , επρεπε να παρεις την μαυρη...'' (οπως εκανα γουστο εγω)
ειναι σαν να σχολιαζεις την γυναικα του αλλου , και να του ελεγες πως θα ηθελες να ειναι...:rolleyes:
διαβαζω μια ανακατασκευη/μετατροπη/οτιδηποτε και την βλεπω σαν ποιοτητα εργασιας και μονο
....τωρα για τα συγκεκριμενα σιδερα στο ψαλιδι επειδη μου κεντρισαν και εμενα την προσοχη , υποθετω οτι ειναι βασεις για πλαινες τσαντες η φλας (εχει καιρο να ενημερωθει το θρεντ και δεν θυμαμαι αν αναφερεται και δεν εχω χρονο να ψαξω απο την αρχη)....
....αν παλι ο φιλος vag πει οτι ειναι μονο για μοστρα η απαντηση απλα με καλυπτει στο ερωτημα...
Μιας και εγώ το ξεκίνησα με αυτό που έγραψα για το παράταιρο καρούμπαλο...
Για ποιον λόγο πρέπει απαραίτητα να έχουμε κακή πρόθεση , ώστε να πούμε μαλάκα τον άλλο, όταν κάνουμε μια τοποθέτηση σε ένα φόρουμ;
Τα φόρουμ για αυτό δεν είναι; Για να γράφουμε απόψεις;
Δηλαδή το ότι του λέω την υποκειμενική μου γνώμη σημαίνει αυτομάτως ότι τον θεωρώ και μαλάκα; Καμία σχέση! Ίσα ίσα, βλέπω κάτι που ο κατασκευαστής επειδή είναι πολύ κοντά στο δημιούργημα του, μπορεί να μην το έχει δει. Και δεν του λέω "Άλλαξε το, δεν μου αρέσει!", αλλά απλά ότι μου φαίνεται ότι δεν ταιριάζει.
Εσύ καλά κάνεις και σχολιάζεις μόνο την ποιότητα της εργασίας σε τέτοιες δουλειές. Δικά σου τα κριτήρια, δική σου και η γνώμη, και σωστά το τοποθετείς. Αλλά οι υπόλοιποι γιατί να ακολουθήσουμε τα δικά σου κριτήρια;
Εγώ λοιπόν (με τα δικά μου κριτήρια) δεν κάνω σχολιασμό περί αισθητικής όταν:
α)Η κατασκευή έχει ήδη τελειώσει, άσχετα αν ο κατασκευαστής την ποστάρει σε κομμάτια
β) Όταν ο κατασκευαστής δηλώσει ότι δεν θέλει κριτική για το αισθητικό αποτέλεσμα
Από εκεί και πέρα αν κάνω έναν σχολιασμό και μου πει ο κατασκευαστής ότι "εμένα έτσι μου αρέσει", μου φτάνει και μου περισσεύει.
Φιλικά πάντα, αλλά επειδή είδα να συμβαίνει το ίδιο και σε άλλα νήματα περί κατασκευών, είπα να τοποθετηθώ επ' αυτού.:beer:
SpyrosAfricaner
02/05/2013, 12:37
Πολυ ωραιο το αποτελεσμα...συγχαρητηρια για τη δουλεια σου φιλε...!!
zefo,alexxxcbr,drace ramore,spyrosafricaner,maitak :wave2:
σχετικα με τα παραπανω δεν εχω προβλημα να μου πει καποιος οτι δεν του αρεσει κατι στο μοτο μου.
αν το πει θα ηθελα να μου εχει μια εναλλακτικη αν μπορει.αυτο και μονο.
δεν προκειται να παρεξηγησω κανεναν.
το οτι αυτο που φτιαχνω ειναι χειροποιητο και μοναδικο μου φτανει.
τωρα παμε παρακατω...
sapila racing
02/05/2013, 13:34
zefo,alexxxcbr,drace ramore,spyrosafricaner,maitak :wave2:
σχετικα με τα παραπανω δεν εχω προβλημα να μου πει καποιος οτι δεν του αρεσει κατι στο μοτο μου.
αν το πει θα ηθελα να μου εχει μια εναλλακτικη αν μπορει.αυτο και μονο.
δεν προκειται να παρεξηγησω κανεναν.
το οτι αυτο που φτιαχνω ειναι χειροποιητο και μοναδικο μου φτανει.
τωρα παμε παρακατω...
Εισαι ωραίος τύπος. :beer:
ΗΟΡΝΕΤακιας
02/05/2013, 13:42
Ρε παιδια ειναι εκει που θα πιασει το φτερο το πολυεστερικο που εφτιαξε... ;)
λοιπον τα σιδερα αυτα κρατανε το φτερο και τα φλας.η γωνια που τοποθετιθηκαν ειναι σχεδον ιδια με αυτη που εχει το ψαλιδι με το αμορτισερ
288952
288953
288954
το φτερο ειναι πολυεστερικο δικιας μου κατασκευης με μικρες ατελοιες.
ειναι το μονο που με παιδεψε λιγο γιατι δεν ειχα ξαναδουλεψει
εγω μια χαρα το βλεπω μαστορα !!!!!!!
τουλαχιστον απο τις φωτο που εβαλες ;)
GIXXERAKIAS
02/05/2013, 14:00
Σύμφωνω με Maitak και επαυξάνω!Μπράβο πολύ καλή δουλειά!:beer:
η δουλεια σου σαν επιμερους κομματια και ειδικα στα μεταλλα ειναι υπερ ανω κριτικης.:beer:
στο ταιριασμα ολων αυτων ομως κατι δεν μου καθεται καλα σχεδον σε ολο το μηχανακι.
πχ.οι καταπληκτικες τιμονοπλακες του πηρουνιου ειναι στο ματι μου παρα πολυ μεγαλες για τοσο μικρης διαμετρου μπουκαλες.
ο κοκοβιος δεν μπορω να δω φανταστω πως θα ταιριαξει με την ενιαια σελα.
τα καθετα νικελ που στηριζουν το φτερο δεν ακολουθουν καμια αλλη γραμμη της μοτοσυκλετας και ειναι πολυ μεγαλα σε ογκο.
απο την αλλη αναγνωριζω το χειροποιητο της κατασκευης,καθως και το δυσκολο μοντελο.τα virago δεν ειναι τα ευκολοτερα ουτε τα ομορφοτερα μηχανακια για customize και συ αν μη τι αλλο καταφερες να το κανεις ξεχωριστο.
αυτα στα λεει ενας ξεροκεφαλος που εχει χαντακωσει ουκ ολιγα μηχανακια,μηχανακια που σε αλλους αρεσουν και αλλοι τα σιχαινοντε.δεν εχω να σου προτεινω εναλλακτικες για τα σημεια που δεν μ αρεσουν.γραψε με στ @ρχειδι@ σου λοιπον και συνεχισε να μας τροφοδοτεις με φωτο:wave2:
εδω καποιες φωτο πριν βαλω φτερα,φλασ κλπ.
μην ξεγναμε κατι βασικο που ειναι το χρηματικο.
το μοτο φτιαχτηκε με οτι υλικα υπηρχαν και το κοστος ηταν παρα πολυ μικρο.
288955
288956
288957
motomaniac
02/05/2013, 15:31
εκτος απο τα νικελ σιδερα ολο το υπολοιπο ειναι κουκλα. μι δυσκολη εναλακτικη θαηταν ολη αυτη η βαση να κρυφτει πισω απο τα αμορτισερ κι ετσι το φτερο να φαινεται οτι αιωρειται. μπροστα αυτο που ειπε ο Σπυρος εμενα μου δημιουργησε αλλη απορια. μηπως θα χει ταλαντωσεις το ολο συστημα ετσι?
zefos1100xx
02/05/2013, 16:15
Μιας και εγώ το ξεκίνησα με αυτό που έγραψα για το παράταιρο καρούμπαλο.....
...ουτε κοιταξα ποιος εγραψε και ποιος ξεκινησε , δεν ηθελα να να θιξω σε προσωπικο επιπεδο κανεναν... αν αισθανεσαι κατι τετοιο προκειται περι παρεξηγησης φιλε μου...
Για ποιον λόγο πρέπει απαραίτητα να έχουμε κακή πρόθεση , ώστε να πούμε μαλάκα τον άλλο, όταν κάνουμε μια τοποθέτηση σε ένα φόρουμ;
Τα φόρουμ για αυτό δεν είναι; Για να γράφουμε απόψεις;
Δηλαδή το ότι του λέω την υποκειμενική μου γνώμη σημαίνει αυτομάτως ότι τον θεωρώ και μαλάκα; Καμία σχέση! Ίσα ίσα, βλέπω κάτι που ο κατασκευαστής επειδή είναι πολύ κοντά στο δημιούργημα του, μπορεί να μην το έχει δει. Και δεν του λέω "Άλλαξε το, δεν μου αρέσει!", αλλά απλά ότι μου φαίνεται ότι δεν ταιριάζει...
ειπα εγω αυτο?
ειπα εγω κατι τετοιο?:nono:
δεν μιλησα περι προθεσης , ειπα οτι το θεωρω ακυρο...
και για να τοποθετηθω και εγω περι τουτου , πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να δουμε κατι απο τις φωτο που να μην το εχει δει αυτος που μαστορευει απο κοντα.
.... Αλλά οι υπόλοιποι γιατί να ακολουθήσουμε τα δικά σου κριτήρια;...
ειπα παλι κατι τετοιο , η κατι που να οδηγει σε αυτο το συμπερασμα? εσυ λες την γνωμη σου εγω λεω την δικη μου , γιατι νοιωθεις τετοιο εξαναγκασμο?
τεσπα , αν η διαχειρηση πιστευει οτι η δημιουργια τετοιων παραλληλων συζητησεων που ξεπηδανε σε ενα τεχνικο θρεντ ειναι προβλημα ας τα διαγραψει...
λοιπον τα σιδερα αυτα κρατανε το φτερο και τα φλας.η γωνια που τοποθετιθηκαν ειναι σχεδον ιδια με αυτη που εχει το ψαλιδι με το αμορτισερ ...
ακυροι ολοι οι σχολιασμοι τελικα:D
... τωρα που ειδα την φωτο εδεσε το συνολο (και ομολογω οτι ειναι πολυ ομορφο)
σχολιασαμε χωρις να εχουμε δει τις τελευταιες φωτο
SpyrosAfricaner
02/05/2013, 21:17
Εχεις σκεφτει να βαλεις το φτερο κρεμαστο απο κατω απο τον κοκοβιο και τα φλασακια δεξια και αριστερα απο το πλαισιο στυλ cafe racer μηπως γλυτωνες και τις μεγαλες βασεις;;; Βεβαια θα πρεπε να κοπει και κατα το ημισυ...δεν λεω οτι δεν μ αρεσει ετσι οπως ειναι τωρα, απλα ρωταω αν εχεις δοκιμασει εναλλακτικες
εκτος απο τα νικελ σιδερα ολο το υπολοιπο ειναι κουκλα. μι δυσκολη εναλακτικη θαηταν ολη αυτη η βαση να κρυφτει πισω απο τα αμορτισερ κι ετσι το φτερο να φαινεται οτι αιωρειται. μπροστα αυτο που ειπε ο Σπυρος εμενα μου δημιουργησε αλλη απορια. μηπως θα χει ταλαντωσεις το ολο συστημα ετσι?
ταλαντωσεις θα ειχε αν ειχα μακρινη τα καλαμια.η βαση του φτερου που λες δεν το σκεφτηκα.μια δοκιμη θα γινει...;)
Εχεις σκεφτει να βαλεις το φτερο κρεμαστο απο κατω απο τον κοκοβιο και τα φλασακια δεξια και αριστερα απο το πλαισιο στυλ cafe racer μηπως γλυτωνες και τις μεγαλες βασεις;;; Βεβαια θα πρεπε να κοπει και κατα το ημισυ...δεν λεω οτι δεν μ αρεσει ετσι οπως ειναι τωρα, απλα ρωταω αν εχεις δοκιμασει εναλλακτικες
δεν το σκεφτηκα αλλα θα το δοκιμασω:)
η δουλεια σου σαν επιμερους κομματια και ειδικα στα μεταλλα ειναι υπερ ανω κριτικης.:beer:
στο ταιριασμα ολων αυτων ομως κατι δεν μου καθεται καλα σχεδον σε ολο το μηχανακι.
πχ.οι καταπληκτικες τιμονοπλακες του πηρουνιου ειναι στο ματι μου παρα πολυ μεγαλες για τοσο μικρης διαμετρου μπουκαλες.
ο κοκοβιος δεν μπορω να δω φανταστω πως θα ταιριαξει με την ενιαια σελα.
τα καθετα νικελ που στηριζουν το φτερο δεν ακολουθουν καμια αλλη γραμμη της μοτοσυκλετας και ειναι πολυ μεγαλα σε ογκο.
απο την αλλη αναγνωριζω το χειροποιητο της κατασκευης,καθως και το δυσκολο μοντελο.τα virago δεν ειναι τα ευκολοτερα ουτε τα ομορφοτερα μηχανακια για customize και συ αν μη τι αλλο καταφερες να το κανεις ξεχωριστο.
αυτα στα λεει ενας ξεροκεφαλος που εχει χαντακωσει ουκ ολιγα μηχανακια,μηχανακια που σε αλλους αρεσουν και αλλοι τα σιχαινοντε.δεν εχω να σου προτεινω εναλλακτικες για τα σημεια που δεν μ αρεσουν.γραψε με στ @ρχειδι@ σου λοιπον και συνεχισε να μας τροφοδοτεις με φωτο:wave2:
κανεναν δεν γραφω.για λαμαρινες μιλαμε:nono:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.:beer:
κανεναν δεν γραφω.για λαμαρινες μιλαμε:nono:
δεν το πιασες......
Pardalotzatziki
03/05/2013, 15:04
Καλο Πασχα...καλα να περασουμε ολοι...:beer:
sapila racing
03/05/2013, 16:03
Mια ιδέα προς σκέψη.
Η σέλλα έίναι πολύ λεπτή, έχει πολυ λίγο αφρώδες και θα ειναι και κουραστική, ειδικά σε συνδυασμό με την θέση οδήγησης αυτης της μοτοσυκλέτας.
Αν την κανεις λίγο πιο παχιά θα είναι πιο άνετη και θα ταιριάξει τέλεια και με τον κοκοβιό.
Αν την θέλεις λεπτή μπροστά, μπορείς να προσθέσεις υλικό μόνο στο πίσω μέρος. :wave2:
Drake Ramore
03/05/2013, 16:59
Mια ιδέα προς σκέψη.
Η σέλλα έίναι πολύ λεπτή, έχει πολυ λίγο αφρώδες και θα ειναι και κουραστική, ειδικά σε συνδυασμό με την θέση οδήγησης αυτης της μοτοσυκλέτας.
Αν την κανεις λίγο πιο παχιά θα είναι πιο άνετη και θα ταιριάξει τέλεια και με τον κοκοβιό.
Αν την θέλεις λεπτή μπροστά, μπορείς να προσθέσεις υλικό μόνο στο πίσω μέρος. :wave2:
Συμφωνώ, αν φουσκώσει η σέλα θα κάνει τον κοκοβιό να φαίνεται σαν φυσική προέκταση της.
dimmie_72
03/05/2013, 17:03
Συνδύασε το rear hugger με το προστατευτικό αλυσίδας κάπως έτσι ή και χωρίς προστατευτικό αλυσίδας, αλλά αυτόνομο με βίδες στο πλαίσιο και όχι με ξεχωριστά στηρίγματα ;)
288997
dimmie_72
03/05/2013, 17:07
Να φύγουν αυτά....
288998
δεν το πιασες......
το πιασα εγω...:a013:
Mια ιδέα προς σκέψη.
θα το δοκιμασω.
Συμφωνώ, αν φουσκώσει η σέλα θα κάνει τον κοκοβιό να φαίνεται σαν φυσική προέκταση της.
οπως ειπα ποιο πανω θα το δοκιμασο με αυτο το τροπο;)
dimmie72 καλα τα λες αλλα αν βγαλω τα νικελ πρεπει να βαλω κανα 100ευρο για αυτο το φτερακι.
αν εκοβες το υποπλαισιο που καθεται πολυ ψηλα θα χαμηλωνε και σε συνδιασμο με το μονοσελο που θα εμενε τελικα θα γινοταν κουκλα...λεω εγω τωρα
αν εκοβες το υποπλαισιο που καθεται πολυ ψηλα θα χαμηλωνε και σε συνδιασμο με το μονοσελο που θα εμενε τελικα θα γινοταν κουκλα...λεω εγω τωρα
μονοσελο υπαρχη.απο βδομαδα θα το δειτε μαζι με αλλες λεπτομεριες
srxakias
07/05/2013, 19:53
Κατα τη γνωμη μου εισαι μεγαλος γητευτης των μεταλλων:a014::wave2::beer:
Κατα τη γνωμη μου εισαι μεγαλος γητευτης των μεταλλων:a014::wave2::beer:
+1000
μας έχεις όλους και :a014:
θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει ποσο λαδι περνει το καθε καλαμι στο μπροστινο συστημα.
redfantomas
22/05/2013, 22:12
καλησπερα φιλε μου ......
το μονο που θελω να πω ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ...ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!!!
Καλησπέρα και απο εμένα.
Τι να πώ και εγώ που δεν έχει καλυφθεί απο τα προηγούμενα μέλη....
Η δουλειά είναι απίστευτη, οι γραμμές πανέμορφες και ο ζήλος σου δεν έχει προηγούμενο.
Ντρεπόμουν να διαβάζω..
:a23::a23::a23::a23::a23::a23:
Ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο.
:a014::a014::a014::a014::a014::a014::a014:
το virago με μονοσελακι
294975
294976
294977
Pardalotzatziki
07/07/2013, 11:13
Μπραβο.....πολυ καλο αποτελεσμα...για ενα ταπεινο 250...
sapila racing
07/07/2013, 11:26
θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει ποσο λαδι περνει το καθε καλαμι στο μπροστινο συστημα.
Βαγγέλη παίρνει 245cc σε κάθε καλάμι.
Απο εδω σελιδα 6-26 http://www.carlsalter.com/pdfs/Yamaha_virago_xv250s_1999_servico.pdf
Με το μονόσελο έγινε πολύ πιο όμορφο! :beer:
Βαγγέλη παίρνει 245cc σε κάθε καλάμι.
Απο εδω σελιδα 6-26 http://www.carlsalter.com/pdfs/Yamaha_virago_xv250s_1999_servico.pdf
Με το μονόσελο έγινε πολύ πιο όμορφο! :beer:
ευχαριστω αρη.;)
Μπραβο.....πολυ καλο αποτελεσμα...για ενα ταπεινο 250...
ετσι....:rolleyes:
ουτε εγω δεν το περιμενα αυτο το αποτελεσμα οταν ξεκινησα για ενα ρετουσαρισμα απλα για να περασω την ωρα μου λογο ανεργιας.
με βαλατε και ολοι εσεις στην πριζα και ετσι φτασαμε ως εδω και εχουμε και παραπερα δρομο.
:a10::a10::a10::a10:
:a18::a18::a18::a18:
Shaolin Monk
07/07/2013, 14:31
Ειναι ολο πολυ ωραιο.... Μονο κατι στο μπροστινο φτερακι δεν μου αρεσει, αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι... Απο πισω παντως στην φωτο φαινεται φοβερο.... Το μονοσελακι, πισω φτερο, εξατμιση ειναι απιστευτα..... :beer::beer:
dimmie_72
07/07/2013, 14:44
Αν πετσόκοβες και τα 2 φτερά, ενσωμάτωνες το πίσω στο φανταστικό μονόσελο που εμφάνισες, ίσως πέταγες και τα πίσω κάθετα υποστηρίγματα που φαγωθήκαμε να βγάλεις, οι δυσκοίλιοι...:bawl:
Γίνεται μοναδικό budget μνημείο καλαισθησίας σιγά-σιγά :beer:
motomaniac
07/07/2013, 14:57
Αν πετσόκοβες και τα 2 φτερά, ενσωμάτωνες το πίσω στο φανταστικό μονόσελο που εμφάνισες, ίσως πέταγες και τα πίσω κάθετα υποστηρίγματα που φαγωθήκαμε να βγάλεις, οι δυσκοίλιοι...:bawl:
Γίνεται μοναδικό budget μνημείο καλαισθησίας σιγά-σιγά :beer:
σαν scrampler θα γινοταν οπως λες ο κωλος. η μονη λυση ειναι να φτιαξει δυο κρυφες βασεις πισω απο τα αμορτισερ.
dimmie_72
07/07/2013, 16:43
σαν scrampler θα γινοταν οπως λες ο κωλος.
:eek:
Ασ την εξάτμιση εκεί που είναι..... :lol:!
μη σε παίρνει από κάτω :bawl:
σαν scrampler θα γινοταν οπως λες ο κωλος. η μονη λυση ειναι να φτιαξει δυο κρυφες βασεις πισω απο τα αμορτισερ.
το κοιταξα αυτο με της κρυφες βασεις που μου ειχες πει και το προβλημα ειναι οτι τα 2/3 του φτερου θα ειναι χωρις στηριγμα.
με τους κραδασμους θα εχω προβλημα γιατι θα ακουμπαει το φτερο πανω στο λαστιχο αφου το κενο μεταξυ τους ειναι πολυ μικρο
με την ολη μετατροπη εβγαλα εκτος των διακοπτη απο το σταν.
ετσι μια μερα το ξεχασα αλλα μολις το ακουσα το εκλεισα.
κατι επρεπε να κανω για να μην το ξεχνω και το εκανα
294995
Pan (dvs)
07/07/2013, 18:33
Mεγαλε,σαν κατι να εκανες!!!:a20:
motomaniac
07/07/2013, 20:50
το κοιταξα αυτο με της κρυφες βασεις που μου ειχες πει και το προβλημα ειναι οτι τα 2/3 του φτερου θα ειναι χωρις στηριγμα.
με τους κραδασμους θα εχω προβλημα γιατι θα ακουμπαει το φτερο πανω στο λαστιχο αφου το κενο μεταξυ τους ειναι πολυ μικρο
δεν θα ηταν ευκολο. εχεις δικιο. θα πρεπει να φτιαξεις βαση μεταλικη στο σχημα του φτερου απο την κατω μερια και λεπτη να μην φαινεται και να μην σηκωθει το φτερο και και.. εγω θα προτεινα κουρμπαριστη λαμαρινα χοντρη οσο σε παιρνει και πλατος καμια 10αρια ποντους στο σημιο που θες και λαμες πισω απο τα αμορτισερ προς το ψαλιδι. στο μυαλο το εχω εικονα. στις λεξεις δεν ξερω αν φαινεται..
Ειναι ολο πολυ ωραιο.... Μονο κατι στο μπροστινο φτερακι δεν μου αρεσει, αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι... Απο πισω παντως στην φωτο φαινεται φοβερο.... Το μονοσελακι, πισω φτερο, εξατμιση ειναι απιστευτα..... :beer::beer:
Θα συμφωνησω με τον Νικο ,ισως επειδη ειναι πολυ μακρυ απο μπροστα (το φτερο ε??)
Πολυ ωραιο εγινε Βαγγελη καλα χιλιομετρα!!!
Χαιρετισμους !!:wave2:
Da.Vintage
08/07/2013, 07:36
Vag πανέμορφο αποτέλεσμα...!!!
πραγματικά ποιοτική δουλειά
Θα ήθελα να το δω και με ένα πιο χαμηλό ίσιο τιμονάκι
Pan (dvs)
08/07/2013, 07:56
Vag πανέμορφο αποτέλεσμα...!!!
πραγματικά ποιοτική δουλειά
Θα ήθελα να το δω και με ένα πιο χαμηλό ίσιο τιμονάκι
Και'γω.
Όλα τα λεφτά το σταντ!!!!!!!!!!!!
το ειχα ξαναπει και παλαιοτερα.προκειτε για παρα πολυ δυσκολη βαση που θελει πολυ προσπαθεια για να δειξει πανω της μια μετατροπη.
σκεφτομενος καθε φορα αυτο,δεν μπορω παρα να σε συγχαρω για αλλη μια φορα,ανεξαρτητα απο τις ενστασεις που μπορει να εχω σε επιμερους κομματια...
μπραβο για αλλη μια φορα λοιπον:beer:
καλησπερα και παλι.
πρωτα απ ολα θελω να σας ευχαριστησω ολους για τα μηνυματα σας και δευτερον να σας δειξω το virago σε μια αισθησιακη φωτογραφιση με το μονοσελακι της.
296311
296312
296313
Drake Ramore
26/07/2013, 22:07
Εξαιρετική δουλειά! Δεν θα άλλαζα τίποτα.:beer:
εξαιρετικο,απο τα πιο ομορφα custom virago που εχω δει.ευγε μαστορα,δειχτο σε site εξωτερικου να ξεστραβωθουν:beer:
Pardalotzatziki
26/07/2013, 22:31
εξαιρετικο,απο τα πιο ομορφα custom virago που εχω δει.ευγε μαστορα,δειχτο σε site εξωτερικου να ξεστραβωθουν:beer:
+1
Απο καβαλα τι λεει????
Ετσι ετσι!!!!!
Πανεμορφο βιραγκο!!!!!
Pan (dvs)
27/07/2013, 08:01
Θα παιξει κανενα σχεδιακι στα λευκα μερη η θα το αφησεις ετσι?
alexxxcbr
27/07/2013, 08:37
Πολυ καλη δουλεια.:beer:
Shiatman
27/07/2013, 10:08
:a23: από τα πιο όμορφα viragο...
Μπράβο, εντυπωσιακή δουλειά και τρελές πατέντες!!
Τέλειο! έλα καμια μέρα στη παρέα μας να το δούμε και απο κοντά!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=136644
gourouni
27/07/2013, 20:24
Κανένα video να ακούσουμε την εξατμιση?
super δουλεια το μονο που ειναι ασχημο ειναι η παλια πινακιδα. μπραβο
motomaniac
28/07/2013, 19:23
πολυ ωραιο βιραγκο!!!
ευχαριστω σπυρο εσενα και ολα τα παιδια.
εχει λιγο δουλιτσα ακομα και μετα θα το δειξω και σε site εξωτερικου.
+1
Απο καβαλα τι λεει????
απο καβαλα ειναι πολυ ανετο με την διπλη σελα λογο αποστασεις σελας- μαρσπιε ενω με το μονοσελο ειναι λιγο κουραστικο στην μεση.
απο τιμονι ειναι πολυ ποιο ανετο απο το μαμα virago λογο μεγεθους τιμονιου.
Θα παιξει κανενα σχεδιακι στα λευκα μερη η θα το αφησεις ετσι?
φυσικα και θα παιξει σχεδιακι στο ρεζερβουαρ.
προσεχως και video για να ακουσετε την εξατμηση
βρηκα ενα δερματινο σακο της γυναικας μου απο των καιρο που ημασταν ελευθεροι [και ωραιοι] και μου ηρθε η ιδεα να φτιαξω ενα στρογυλο σταντακι για το εμπρος μερος.
296771
ξηλωμα
296772
κοψιμο κομματιων
296773