Σύνδεση

View Full Version : Μια καλημέρα κι ένα λουλούδι στον φίλο μας Panvas (4/3)

Σελίδες : 1 2 [3]

peter86
05/03/2012, 18:14
Και για να σου ολοκληρώσω την εικόνα είχα θέμα και με το μπροστά λάστιχο.

Συμβαίνουν αυτά. Ισως μου έτυχαν πρώτη φορά και όλα μαζεμένα αλλά δε βαριέσαι...

Τι έγινε τελικα Λενιώ με το μπροστινό??Έχανε τελικά ή απλα λάθος ο μετρητης στο βενζινάδικο???

parachuter
05/03/2012, 18:23
2 ημασταν ΑΠΟ Πατρα και ΜΟΝΟ ο ΕΝΑΣ ειναι Πατρινος!!!:a37::a37::a37:

αντε κι εγω ρε Θωμα.....απλα σας αφησα πριν τη Ναυπακτο....:)

fotisdragon
05/03/2012, 18:41
Μπράβο σε όσους κατεβήκανε και συμμετείχανε... Πραγματικά, τέτοιες κινήσεις με κάνουν να νοιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος σε μια τόσο μεγάλη και δεμένη οικογένεια. Λυπάμαι πολύ που δε μπόρεσα να έρθω και εγώ τελικά, θα μπορούσα να έρθω με το παπί ως τη Ναύπακτο... Τεσπά, next time, i guess. Όντως το σημείο ταφής είναι καταπληκτικό, εκεί δίπλα είναι και ο παππούς μου, ένας παραπάνω λόγος που ήθελα να έρθω. Πάντα όρθιοι! :)

parachuter
05/03/2012, 18:43
Μπα... Νομίζω αυτό θα το κάνανε για τον οποιοδήποτε!

αυτό εννοείτε....απλά αστειευόμουν :)

jimmis5
05/03/2012, 19:15
1..
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?attachmentid=249004&stc=1&d=1330950604

Ο ανθρωπος που γυρισε απο το Κρυο ...
Ολοι με τα δερματινα κουκουλομενοι ετουτο το παιδι γυρναγε με αυτην την αμφιεση:sun::a22::a03:

tselispapou
05/03/2012, 22:31
Γνωρισά τον παναγιώτη το '98 και απο τοτε προσπαθω να καταλάβω τι σημαινει να εισαι διτροχος και τι σου προσφερει αυτό που ολοι εσεις αγαπατε.
Μηχανη δεν ειχα ποτε μα την πλησιασα μεσω του φιλου και κουνιαδου μου panvas και μεσα απο τις περιγραφες των ταξιδιών του νοερα βρισκομουν εκει που πηγαινε χωρις ομως να μπορεσω να καταλαβω απολυτα τι ειναι αυτο το τοσο δυνατο που σε δενει με αυτο το οχημα.
Απο τις 30/9 μπαινω διαρκως στο forum που τοσο αγαπησε να "κλεψω" λιγο απο την ψυχοσυνθεση του μηχανοβιου, να προσεγγισω περισσοτερο την "τρελα" σας...
Την κυριακη καταλαβα.....
Παιδια κανατε κατι πολυ ομορφο που μονο εσεις θα μπορουσατε.....να ειστε παντα γεροι και δυνατοι και να ταξιδευετε οσο περισσοτερο μπορειτε..σας ευχαριστω
moto....is good for...everything

peter86
05/03/2012, 22:32
2..

peter86
05/03/2012, 22:34
3..

peter86
05/03/2012, 22:37
4..

vaska
05/03/2012, 23:09
Γνωρισά τον παναγιώτη το '98 και απο τοτε προσπαθω να καταλάβω τι σημαινει να εισαι διτροχος και τι σου προσφερει αυτό που ολοι εσεις αγαπατε.
Μηχανη δεν ειχα ποτε μα την πλησιασα μεσω του φιλου και κουνιαδου μου panvas και μεσα απο τις περιγραφες των ταξιδιών του νοερα βρισκομουν εκει που πηγαινε χωρις ομως να μπορεσω να καταλαβω απολυτα τι ειναι αυτο το τοσο δυνατο που σε δενει με αυτο το οχημα.
Απο τις 30/9 μπαινω διαρκως στο forum που τοσο αγαπησε να "κλεψω" λιγο απο την ψυχοσυνθεση του μηχανοβιου, να προσεγγισω περισσοτερο την "τρελα" σας...
Παιδια κανατε κατι πολυ ομορφο που μονο εσεις θα μπορουσατε.....να ειστε παντα γεροι και δυνατοι και να ταξιδευετε οσο περισσοτερο μπορειτε..σας ευχαριστω

Γιώργο στην οικογένειά σας είχατε μια τραγική απώλεια, ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ενεργητικότητα, αγάπη για τον συνάνθρωπο, για τα ταξίδια, για τη μοτοσυκλέτα, γεμάτος με την "τρέλα μας" αν το θες, ο δικός σας Παναγιώτης, έφυγε ξαφνικά.
Τραγικό από μόνο του να χάνει τη ζωή του ένας 30χρονος, πόσο μάλλον ένας τέτοιος 30χρονος. Πονέσατε και πονάτε και θα πονάτε πολύ και για καιρό ακόμα από τον χαμό του, αλλά ρε φίλε πονέσαμε κι εμείς, πονέσαμε με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο και τον πενθούμε πάλι με τον ίδιο τρόπο. Το δικό μας "αντίο" ήταν επιβεβλημένο, έπρεπε να περάσουμε μια βόλτα από τον μπαγάσα και να του πούμε αυτή την καλημέρα.
Έχουμε κατά καιρούς χάσει αρκετούς φίλους, έτσι ξαφνικά, σε μια στιγμή, σε μια ρωγμή του χρόνου βρήκαν πέρασμα και την έκαναν από κοντά μας, αφήνοντάς μας μόνους με τις αναμνήσεις. Σου δίνουμε τον λόγο μας δεν τους έχουμε ξεχάσει, τους θυμόμαστε σε κάθε βόλτα από τις αγαπημένες τους, είναι κοντά μας με τον δικό τους τρόπο, έναν τρόπο που ίσως άλλοι να μην αντιλαμβάνονται, μα εμείς το νιώθουμε στο πετσί μας.

Ακολουθώντας τους άτεγκτους νόμους της στατιστικής θα χάσουμε κι άλλους. Είναι ένα από τα άσχημα παιχνίδια της ζωής.

Καθένας που φεύγει από την παρέα, μας κάνει φτωχότερους, όμως έρχονται νέοι φίλοι στην παρέα για να μοιραστούμε πράγματα, συναισθήματα, καταστάσεις.

Εύχομαι από καρδιάς να είστε γεροί και δυνατοί να στηρίξετε τους γονείς του, είναι αυτοί που υπέστησαν το βαθύτερο πλήγμα από όλους μας (είμαι γονιός και ούτε να φανταστώ δεν θέλω το τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι). Να τους μεταφέρετε όμως ότι ο Παναγιώτης τους, ο Παναγιώτης μας, μπορεί να μην είναι εδώ αλλά εκεί που είναι, είναι ανάμεσα σε φίλους. Σχεδιάζουν τις δικές τους μοτοδιαδρομές.

daz
05/03/2012, 23:18

Σε ευχαριστούμε πολύ Γιώργο.

Δυο λογάκια και από μένα. Δλδ τίποτα δικό μου.
Το ζητούμενο ήταν..

...
Καλα να περασετε και να γελασετε πολυ! Θα γούσταρε!

Το ζητούμενο ήταν να κάτσουμε εκεί παραδίπλα να κάνουμε ένα τσιγάρο, να πουμε καμιά ιστορία, να κάνουμε λίγο χαβαλέ.
Και να περάσουμε όμορφα.
Ναι όντως θα γούσταρε!

Λόγια του Καπετάνιου.. Όλο το χειμώνα είχαμε να βγούμε βόλτα και μας έκανε να συγκεντρωθούμε. Μας μάζεψε πάλι.

Γιώργο το Moto είναι τα μέλη του. Και ο PanVas είναι ακόμα μέλος του.

loukilouk2
05/03/2012, 23:42
Mπράβο παίδες και κορασίδες, ο Παναγιώτης θα μας εμπνέει και θα μας ενώνει πάντα...φύλακας άγγελος μας και τότε και τώρα...
Του χρώστάω μια επίσκεψη... δεν θα αργήσω ελπίζω.

Operater
05/03/2012, 23:54
Μπράβο σας και πάλι μπράβο
για την όμορφη πρωτοβουλία, την όμορφη παρέα και τις ωραίες εικόνες.
Τελικά ο κάθε ένας που φεύγει από τη μεγάλη συντροφιά μας, δεν φεύγει. Η αύρα του και το πνεύμα μένει να μας καθοδηγεί.

Μακάρι και προσωπικά, να αξιωθώ να παω να του ανάψω ένα κεράκι.

:)

Νικος χρ.
06/03/2012, 15:08
moto....is good for...everything:beer:

Ζεύκας
06/03/2012, 20:48
Μιάς και που έφυγα μπροστά από την αρχή είπα να κάνω μια στάση στην έξοδο του Λουτρακίου μπας και έρθει ο πορτοκαλής ο υπερδούκας (αλλά μπα...)

ακολουθούν screenshots απο βιντεάκια.

Baron + Dim + Klasmeno Tuono

249209

.
Οι υπόλοιποι Αθηναίοι με φάτσα κάρτα το πυραυλάκι

249210

.
Καπιτάν
249211

Ζεύκας
06/03/2012, 20:52
Gallos + Βουνός

249212

.
antsoar
249213

.
cristof40 + Gorgo
249214

Ζεύκας
06/03/2012, 20:56
ανάθεμα κι αν θυμάμαι (σόρρυ φίλε)

249215

.
peter86 (νομίζω)
249216

Ζεύκας
06/03/2012, 21:00
πολυυυυυύ δύναμη το μπουρδέλο γαμω τα TRE και τα γιοσομούρια του

249217

peter86
06/03/2012, 21:32
.
peter86 (νομίζω)
249216[/QUOTE]

Ναι καλά νομίζεις!!!:beer:

Allst@rf
07/03/2012, 10:08
[QUOTE=Ζεύκας;2154743] μπας και έρθει ο πορτοκαλής ο υπερδούκας (αλλά μπα...)

δε μπορουσα ,συγνωμη...

:sad:

.

Georgestrom
08/03/2012, 11:31
Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο σε οσους συμμετειχαν, ηταν κατι πολυ συγκινητικο για ολους οσους βρεθηκαν εκει . Να ζησουμε να τον θυμομαστε τον Παναγιωτη . Θα ειναι παντα διπλα μας .