Σύνδεση

View Full Version : Ειναι τελικα η μηχανη μουνοπαγιδα?Πειτε την γνωμη σας

Σελίδες : 1 [2]

free rider
12/09/2005, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
να φταιγε μονο ο μπαγλαμας που εκανε την ερωτηση....:smokin:

και τι άλλα??

για πές για πές...

:smokin:

wild_cat/anima
12/09/2005, 21:54
προς αντωνάκη
1)μην με ξαναπεις ξανθοπιπινο!!!!!!!:evil:
2)για φωτο μια χαρά είναι τα 1000αριΑ?(αν και από τη συλλογή μου λείπει ενα zx10 από ιαπωνία μεριά πάντα)
3)μ αρέσουν τα 1000αρι αλλά να ναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ,να κρατάω εγώ το γκαζάκι του )όχι ο κάθε άσχετος που θέλει να μου αποδίξει πως κάνει σουζίτσα !(so fucking what????)
το να χει ο χ το τάδε super ντούπερ μηχανάκι το έχω ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό !
τώρα θελώ τη δική μου γρήγορη γυναίκα κι όχι βόλτιτσα στα άβολα σελάκια των 1000!
:ZZZ: :ZZZ:

m1ke
12/09/2005, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
προς αντωνάκη
1)μην με ξαναπεις ξανθοπιπινο!!!!!!!:evil:
2)για φωτο μια χαρά είναι τα 1000αριΑ?(αν και από τη συλλογή μου λείπει ενα zx10 από ιαπωνία μεριά πάντα)
3)μ αρέσουν τα 1000αρι αλλά να ναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ,να κρατάω εγώ το γκαζάκι του )όχι ο κάθε άσχετος που θέλει να μου αποδίξει πως κάνει σουζίτσα !(so fucking what????)
το να χει ο χ το τάδε super ντούπερ μηχανάκι το έχω ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό !
τώρα θελώ τη δική μου γρήγορη γυναίκα κι όχι βόλτιτσα στα άβολα σελάκια των 1000!
:ZZZ: :ZZZ:

Όπα εσύ είσαι αγριεμένη. :a52: :lol:

Μάγκες προσοχή εεεε εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα:lol: :rotflmao: :smokin:

wild_cat/anima
12/09/2005, 22:10
αν τύχει δαγκώνω κιόλας!
:D

ειπα οτι ΘΕΛΩ όχι οτι μπορώ και να το πάω :(

(κανένα 600αράκι όμως .........:winka: )

m1ke
12/09/2005, 22:21
αν τύχει δαγκώνω κιόλας!
:D

ειπα οτι ΘΕΛΩ όχι οτι μπορώ και να το πάω :(

(κανένα 600αράκι όμως .........:winka: )

Για να δούμε .... :wave2:

Άσχετο- Τελικά αυτόν τον 620 να τον κάνουμε μία χορηγία στο Cosmopolitan; :rotflmao: :rotflmao: :a25: :a028:

wild_cat/anima
12/09/2005, 22:27
μάλλον θα αργήσει ακόμα!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
αλλα που θα μου πάει ?θα το πάρω !!!!!:wacko:

ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

m1ke
12/09/2005, 22:31
μάλλον θα αργήσει ακόμα!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
αλλα που θα μου πάει ?θα το πάρω !!!!!:wacko:

ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!

Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει. :winka:

wild_cat/anima
12/09/2005, 22:36
άντε άσε κι συ το παπι!!!!!
:p

L.A.x6x9x
12/09/2005, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τελικα η συζητηση οπως περιμενα βεβαιως,κατεληξε στο προβλημα που βασανιζει γενεες γενεων και δεν ειναι αλλο απο το

''Πως θα κατσουν οι γυναικες''

Μιας και πηρα θεση στην συζητηση, ας προσθεσω και εγω τις αποψεις μου!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει προβλημα και απο τις 2 πλευρες!

Απο την μια οι γυναικες ψαχνουν την ευκολη οδο για να ανεβουν κοινωνικα/οικονομικα/μουρικα(οχι πως οι ανδρες δεν το θελουν,αλλα το προβλημα ειναι οτι οι αντρες εχουν μια τρυπα λιγοτερη) με αποτελεσμα να βλεπουμε κοπελες που το παιζουν δηθεν/καποιες/απομακρες και που δεν ξερουν ουτε και οι ιδιες τι θελουν!
Φτανει μετα το καμπανακι ''last roynd/final lap'' των 30 ετων και απεγνωσμενα ψαχνουν καποιον ''μπουζι να'ναι κι οτι να'ναι'' να τον παντρευτουν, ο οποιος καταληγει πολυ λαλακας, αλλα ελα που ειναι πλεον αργα με αποτελεσμα το κερατο να παει συννεφο ή να τον χωριζουν!

Τωρα ετοιμαστειτε αρσενικα να την ακουσετε και σεις:

Εχουμε λοιπον τον tendy boy,που ο μονος τροπος που βρισκει να ''ριξει'' κοπελα ειναι ή το διτροχο ή το cabrio ή τα 52 κερασματα στο πρωτο τραπεζι πιστα της Βανδη!
Μεχρι εκει ομως παμε καλα....
Εχω και ο ιδιος φιλους που το βρισκουν πολυ υποτιμητικο να την ''πεσουν'' σε κοπελα,γιατι ''αν μου ριξει χιλοπιτα τι θα κανουμε?,''ΕΓΩ να την πεσω σε αυτην...ΕΓΩ?''
Ναι ρε να την φατε την χιλοπιτα,ρολος του αντρα ειναι και αυτος!
Καμαρι σας που ειχατε τα @@ και την πεσατε,και αυτο ανδρισμο θελει.
Σε καθε καφετερια/εστιατοριο βλεπω ολοενα και περισσοτερες γυναικοπαρεες να ψαχνουν δεσμο,αλλα οι αντρες δεν....
Καλα κανουν και λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πλεον!
Βλεπω κατι τυπακια με μαλλι σαν εκεινου στην διαφημιση της TIM(Που το παιδι μια χαρα συμπαθεστατος ειναι) και ντυσιμο πατσαβουρε και περιμενουν να βρουν κοπελα ετσι!
Δηλαδη πιστευετε οτι εισαστε αρεστοι ετσι?
Ρε οσες χιλιετιες και να περασουν οι γυναικες θελουν αντρα..ΑΝΤΡΑ με ολα τα γραμματα κεφαλεα.
Και να κανει την γυναικα να νιωθει ΓΥΝΑΙΚΑ,οχι ΓΥΝΑΙΟ!
Κοιταω μετα την τηλεοραση και βλεπω΄ή χαζογκομενα στυλ Μενεγακη, ή φουστη!
Ωραια προτυπα δινουν και αυτοι!

Δεν θα σταματησω να λεω ''ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ''
Αυτες δινουν τα παγκοσμια προτυπα,αυτες κοντρολαρουν τα πιστευω!

Αποκτηστε προσωπικοτητα,και τα 2 φυλλα!
Ειδικα οι αντρες,που εχουν καταντησει αρσενικες φουτανες!

:a02:

:a18: :a19: :a23: :a23: :a23:
το θεμα δεν ειναι τη οδιγας αλλα πως!!!

620
13/09/2005, 10:05
m1ke eisai lathos file mou den to ekana egw cosmopolitan oloi oi alloi to kanane.;) Egw ebala ena thema pou to kserw oti tha tsitone kosmo kai kosmaki kai meta kathisa na to apolaysw :smokin:
Einai san na anabeis ena fitilaki kai meta apla parakoloutheis thn ekrhksh :a014:
As mhn apantage kanenas den paei na pei oti an paw egw na pnigw tha me akolouthisete oloi swsta ?
Telos panton gia ayto yparxoun ta topic gia na syzhtas kai na kaneis kai ligo xabale.
Tosos kosmos perase eyxarista me auto to topic kai kathise kai problimatistike (o kathenas me ton tropo tou) aytos einai kai o skopos :)
Oso gia to cosmopolitan eixa paei gia mpanio mia mera me mia kopelitsa to kalokairi kai eixe mazi ths ayto to periodiko.
File ena tha sou pw makari na to diabazane oles oi gomenes.
To periodiko prepei na exei proswpiko mono antres mesa ayta pou grafei se perilipsi einai to ekseis " trabate gamithite oles me opoion breite kai 1000+1 tropous na eyxaristisete ton antra".
Egw perimena oti ena tetoio periodiko tha ethabe tous antres alla telika kanei akribws to antitheto.Thn leei kanonika stis gomenes pou exoun ginei dyskoles kai psilomites.
Stadaraki antras einai o arxisyntaxths an oxi olo to proswpiko :rotflmao:

bugsbunny
13/09/2005, 10:20
Apples & Wine

Women are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree.

Most men don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt.
Instead, they just take the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy.

Can this be true.................
The apples at the top think something is wrong with them, when in reality,they're amazing.
They just have to wait for the right man to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree.

Now Men....
Men are like a fine wine. They begin as grapes, and it's up to women to stomp the shit out of them until they turn into something acceptable to
have dinner with.

Doesn't that just warm your heart...

:lol: :lol: :lol:

m1ke
13/09/2005, 10:40
άντε άσε κι συ το παπι!!!!!
:p

:confused: :confused: :confused: :confused:

Ποιό παπί;

(Ωχχ μου τη λέει για το Daytona) :a29: :a017:

ΓΚΡΡΡΡΡ :a29:

(ή μήπως για το CB) :a29:

ΠΑΛΙ ΓΚΡΡΡΡΡ :a29:

afrotwin
13/09/2005, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
:confused: :confused: :confused: :confused:

Ποιό παπί;

(Ωχχ μου τη λέει για το Daytona) :a29: :a017:

ΓΚΡΡΡΡΡ :a29:

(ή μήπως για το CB) :a29:

ΠΑΛΙ ΓΚΡΡΡΡΡ :a29:

esi mike kita ta PM sou

m1ke
13/09/2005, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
esi mike kita ta PM sou

Οοοοps :wacko:

wild_cat/anima
13/09/2005, 14:07
αχ αυτοί οι ανδρες !
στο προφίλ σου γράφεις οτι έχεις c50 !
αντε παρεξηγιάρη!:p

idi
13/09/2005, 14:16
ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Η ΒΑΝΕΣΑ...

OΛΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ CB KAI GAYAMPH

ΠΑΡΕ ΚΑWASAKI ... NA ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

wild_cat/anima
13/09/2005, 14:21
δεν μ αρεσουν τα kAWA!:mad:

idi
13/09/2005, 14:22
ειναι λογικο γιατι ειναι για ΑΝΤΡΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

wild_cat/anima
13/09/2005, 14:26
για να μην μιλήσω για εκείνο το πρασινο βατραχι:yuck:

Tigas
13/09/2005, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ειναι λογικο γιατι ειναι για ΑΝΤΡΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TA KAWASAKI TEΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΓΙΔΕΣ
ΤΑ ΚΑWA EINAI ΦΟΥΤΣΟΠΑΓΙΔΕΣ :lol:

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ DIDIDES:lol: :rotflmao:

idi
13/09/2005, 14:43
αχαχαχαχαχαχα

εγω δε θελω μ@@@γαδα μηχανακι να γ@@@@σω....

χαχαχαχαχα

εγω θελω κ@@@λα μηχανακι να ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!

παρε το Honda σου τωρα και αραξε το στη πλατεια να φας και το γαλακτομπουρεκο σου...

ΠΛΑΤΕΙΑΚΙΑ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
13/09/2005, 14:48
Η ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΙ
ΕΙΝΑΙ ΚAWASAKI
ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ......................

ΟΞΩ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ :a9: :a17: :a30: :a30: :a01: :a09: :a44: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
13/09/2005, 14:52
Ρε τομάρια , δεν δουλευέτε πάλι ρε;;.....

Πάλι πίσω απο ποδόγυρους τρέχετε;...

Και μετά θα κλαίτε που είσαστε άνεργοι και δεν μπορείτε να βγάλετε "αιδοίο"...

Ου να μου χαθείτε... 9 σελίδες μυνημάτων σε λίγες ώρες....

Αν ξοδεύατε αυτή την ενέργεια για να βρείτε γυναίκα , θα είχατε χαρέμι τώρα...

Υ.Γ. Afro...τον μπακλλλλλαβά δεν τον ξεχνώ, θα τον κεράσω εν ευθέτω χρόνο...

Gandalf

Alchimistis
13/09/2005, 15:56
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 620
Κοιτα επειδή με το myltimixer σου δεν πρόκειτε να βγάλεις γκομενα...
οταν καβαλας το ducati θα φορας και ενα μπλουζάκι που θα λεει:
ΚΕΡΑΣΑ ΤΣΑΪ ΕΝΑ ΤDM 900
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ (ΑΝ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ)
Φιλικά ο ducatoφαγος

m1ke
13/09/2005, 16:08
αχ αυτοί οι ανδρες !
στο προφίλ σου γράφεις οτι έχεις c50 !
αντε παρεξηγιάρη!:p

Αχχχχ το C50 είναι το μηχανάκι των ονείρων μου :a8:

για να μην μιλήσω για εκείνο το πρασινο βατραχι
Για την περίπτωση που σου διαφεύγει υπάρχει ειδικό thread στο οποίο μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα για τα kawasaki. Ζ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=11281&perpage=15&pagenumber=47) :winka:

ΠΑΡΕ ΚΑWASAKI ... NA ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ

Τι λες σοβαρά; :confused: δεν το ήξερα ότι το Ζ κάνει καλό κρεβάτι :smokin: :rotflmao:

Εσένα θα σε στολίσω σε άλλο τόπικ.:a016: :a015:

katsai
13/09/2005, 20:48
όχι ο κάθε άσχετος που θέλει να μου αποδίξει πως κάνει σουζίτσα !(so fucking what????)

δεν καταλαβα, θεωρεις ευκολο να κανεις σουζιτσα
με το super ΝΤΟΥΠΕΡ SS
για δοκιμασε πρωτα και μετα τα ξαναλεμε...

:beer: :beer:

23739

620
14/09/2005, 09:50
Φιλικά ο ducatoφαγος
To poly kamia typopita se kobo na tros.:a029:

ea6gka
14/09/2005, 11:26
αμα εχεις μηχανη τι να τη κανεις τη γκομενα ρε φιλε. :beer:

nimbus
14/09/2005, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Οτι λεει στο θεμα εσεις πιστευετε οτι η μηχανη αποτελει πολο ελξης για τις γυναικες ?
Εχω παρατηρησει οτι ακομα και γκομενες μεσα σε cabrio οταν σκας διπλα τους σε κοζαρουν (καλα αμα ειμαι με την πάπια οχι απλα δεν κοζαρουν αλλα πετανε και ενα βλεμα αηδιας :yuck: ,καλα ρε πουστη μου το SHOEI δεν το βλεπουν για να καταλαβουν οτι παιζει και μηχανη:) )
Για να ακουσω γνωμες.

αυτή είναι όλη σου η έγννοια???:lol: :lol: :lol:
το αν τα γκομενάκια καταλάβουν από ένα κράνος ότι έχεις και μηχανή:rotflmao:

πλάκα έχεις:winka:

έχεις ανάγκη να επιδυκνίεις την μηχανή σου, ή την αγάπη σου για αυτήν?:confused:

είναι απαραίτητο?:D

έχεις ανάγκη να σε κοιτάνε τα γκομενάκια που είναι στα κάμπριο αυτοκίνητα???:confused:

τι κρίνεις και θεωρείς απαραίτητο εντέλει???:confused:

nimbus
14/09/2005, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα τωρα δεσαμε!

οι μοτοσυκλετιστες ειναι η μονη κατηγορια ανθρωπου που εχει περιοδο ζευγαρωματος.........αυτη ειναι απο Μαϊο μεχρι και (αν βοηθησει ο καιρος) μεσα Οκτωβριου. Λυσανε ολες για βολτα κ.τ.λ.

Η μεγαλη πλακα ειναι οταν σου λενε οτι γουσταρουν τρελα τις μηχανες (οδηγαει και ο Γεωργουλης ντε!-θελουν να στο παιξουν και μουρες)αλλα μετα τα 15χλμ αρχιζουν οι γκρινιες (πιαστηκα-κατουριεμαι κ.τ.λ.)
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν βαζουν με τιποτα κρανος (χαλαει η κουπ) αλλα και αν πειστουν να βαλουν σε αποτελειωνουν με την απεριγραπτη ατακα: ''αυτο το κρανος δινεις και στις αλλες?''
(....οχι εχω παραγειλει ενα arai by gucci μονο για σενα
!!!!!)

:bigcry:

και μαλλον αν μιλαμε για τετοια κατηγορια γυναικων , η μοτοσυκλετα ειναι η αιτια που ερχονται μαζι σου ,οχι αυτη καθεαυτη η μηχανη αλλα αυτες πανω στην μηχανη και το πως θα δειχνουν......(πολυ φιλαρεσκα πλασματα!!!)

καλα για χειμωνα δεν το συζηταω......

παντως για να μην κατηγορηθουμε για μισογυνισμο ποσοι και ποσοι μαλακες αντρες (?)δεν υπαρχουν εκει εξω που υποστηριζουν αυτη την τακτικη του πουλ-μουρ ....αλλα αυτοι μια ζωη αντιστοιχου επιπεδου γυναικες θα βρισκουν.....

(μερικες φορες αναπολω την εποχη που ημουν 17 με την παπια και την Ι.....α , απλα ημασταν ευτυχισμενοι με αυτα που ειχαμε.....):winka:

Είπες μεγάλες αλήθειες φίλε μου και για τους μεν αλλά και τους δε:winka: :winka: :beer: :beer: έτσι είναι γμτ:wacko:

nimbus
14/09/2005, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
To mono pou exw katalavei mexri stigmhs gia tis gynekes (xwris kanena ixnos misogynismou - to antitheto tha elega) einai to oti einai akrivws san tis motosykletes ..

Den mporeis na ta kaneis ola mono me mia !!

ανάλογα τι θές να κάνεις:winka: :winka: :winka:

Δεν είναι όλες για όλα!!!:wave2:

nimbus
14/09/2005, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
δε νομίζω τόσο , γιατί τόσο ψωνάρες που είναι οι γκόμενες σήμερα , οι περισσότερες , σιγά μη βγάλουν τη γόβα στιλέτο για να ανεβούν στη μηχανή ή σιγά μην έρθουν να κάνουν διακοπές με μοτο!
Μέσα τους ίσως γουστάρουν και κοζάρουν και ίσως θα ήθελαν πολύ να παρατήσουν τον κοκοβιό με το κάμπριο, αλλά είναι μεγάλη θυσία να χάσεις τα επώνυμα ''προνόμια΄'' , ρούχα και μαγαζιά και πρώτο τραπέζι κτλ κτλ!

Να πάνε να γ!@#!$%ούνε, όποια γουστάρει ξέρει που να μας βρει

ναι τις πρόστυχες:lol: :lol: δεν θέλουν καθόλου:lol:
αυτά περί αυτοκινήτου, κομμένα:mad: όποια δεν έχει μεταφορικό μέσο, ας πάρει ταξί:lol: ασε που όποια μου ζητάει βόλτα, της δείχνω το μονοσελάκι από πίσω:lol: :lol: πρόλαβε κάποιο δελφινάκι:lol: πουθενά χώρος για second άτομο:wacko:

nimbus
14/09/2005, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Αγαπητη φιλη Βανεσα.

Α. Ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαστε μονο με κοριτσακια?

Β. Τι εννοεις γινετε λιγο ποιο αρσενικα?

Γ. Ποιος σου ειπε οτι περιμενουμε απο την γκομενα να μας την πεσει?

Δ. Εχουν προσπαθησει στο παρελθον πριν απο δεκα χρονια να με βιασουν δυο χοντρες 100 κιλα η καθε μια.

Εβαλα τα κλαματα με λυπηθηκαν και με αφησαν. :)

Ε. Το οτι κοιτας και αλλες γυναικες χωρις να καρφωνεσαι και να μην κοιτας επιμονα δεν σημαινει τιποτα.

Το ιδιο το κανουν και οι γκομενες και ας μην θελεις να το παραδεχτεις.

ΣΤ. Αν εισαι Ανεργος τι κανεις?

Μιας και που το πας, που το φερνεις στο οικονομικο και εσυ το καταληγεις.

Υ.Γ. Σκεψου πριν απαντησεις, αλλιως μην απαντας καθολου.

:wave2:

πές τα γιατί χανόμαστε:lol:

nimbus
14/09/2005, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τελικα η συζητηση οπως περιμενα βεβαιως,κατεληξε στο προβλημα που βασανιζει γενεες γενεων και δεν ειναι αλλο απο το

''Πως θα κατσουν οι γυναικες''

Μιας και πηρα θεση στην συζητηση, ας προσθεσω και εγω τις αποψεις μου!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει προβλημα και απο τις 2 πλευρες!

Απο την μια οι γυναικες ψαχνουν την ευκολη οδο για να ανεβουν κοινωνικα/οικονομικα/μουρικα(οχι πως οι ανδρες δεν το θελουν,αλλα το προβλημα ειναι οτι οι αντρες εχουν μια τρυπα λιγοτερη) με αποτελεσμα να βλεπουμε κοπελες που το παιζουν δηθεν/καποιες/απομακρες και που δεν ξερουν ουτε και οι ιδιες τι θελουν!
Φτανει μετα το καμπανακι ''last roynd/final lap'' των 30 ετων και απεγνωσμενα ψαχνουν καποιον ''μπουζι να'ναι κι οτι να'ναι'' να τον παντρευτουν, ο οποιος καταληγει πολυ λαλακας, αλλα ελα που ειναι πλεον αργα με αποτελεσμα το κερατο να παει συννεφο ή να τον χωριζουν!

Τωρα ετοιμαστειτε αρσενικα να την ακουσετε και σεις:

Εχουμε λοιπον τον tendy boy,που ο μονος τροπος που βρισκει να ''ριξει'' κοπελα ειναι ή το διτροχο ή το cabrio ή τα 52 κερασματα στο πρωτο τραπεζι πιστα της Βανδη!
Μεχρι εκει ομως παμε καλα....
Εχω και ο ιδιος φιλους που το βρισκουν πολυ υποτιμητικο να την ''πεσουν'' σε κοπελα,γιατι ''αν μου ριξει χιλοπιτα τι θα κανουμε?,''ΕΓΩ να την πεσω σε αυτην...ΕΓΩ?''
Ναι ρε να την φατε την χιλοπιτα,ρολος του αντρα ειναι και αυτος!
Καμαρι σας που ειχατε τα @@ και την πεσατε,και αυτο ανδρισμο θελει.
Σε καθε καφετερια/εστιατοριο βλεπω ολοενα και περισσοτερες γυναικοπαρεες να ψαχνουν δεσμο,αλλα οι αντρες δεν....
Καλα κανουν και λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πλεον!
Βλεπω κατι τυπακια με μαλλι σαν εκεινου στην διαφημιση της TIM(Που το παιδι μια χαρα συμπαθεστατος ειναι) και ντυσιμο πατσαβουρε και περιμενουν να βρουν κοπελα ετσι!
Δηλαδη πιστευετε οτι εισαστε αρεστοι ετσι?
Ρε οσες χιλιετιες και να περασουν οι γυναικες θελουν αντρα..ΑΝΤΡΑ με ολα τα γραμματα κεφαλεα.
Και να κανει την γυναικα να νιωθει ΓΥΝΑΙΚΑ,οχι ΓΥΝΑΙΟ!
Κοιταω μετα την τηλεοραση και βλεπω΄ή χαζογκομενα στυλ Μενεγακη, ή φουστη!
Ωραια προτυπα δινουν και αυτοι!

Δεν θα σταματησω να λεω ''ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ''
Αυτες δινουν τα παγκοσμια προτυπα,αυτες κοντρολαρουν τα πιστευω!

Αποκτηστε προσωπικοτητα,και τα 2 φυλλα!
Ειδικα οι αντρες,που εχουν καταντησει αρσενικες φουτανες!

:a02:

Με κάλυψες
:winka:

nimbus
14/09/2005, 18:51
καλό θα ήταν να αρχίσετε να ασχολήστε με γυναίκες και όχι με κοριτσάκια χόντος -κομμωτήριο-μπουρνάζι!
γίνετε λίγο πιο αρσενικά δεν βλάπτει !
από την γκόμενα περιμένετε να σας την πέσει?
η μήπως και να σας βιάσει?
δεν γίνεται και καφέ με γκόμενα να θέλετε και το μάτι να πέφτει συνέχεια στα γύρω ξέκολα και τις βενζίνες μισες μισες νασ πληρώνουμε !(αν είναι έτσι πάμε για καφέ με την κολλητή μας )
αν μας θέλετε θηλυκά κι όχι ανδρογύναικα μάθετε να είστε ΑΝΔΡΕΣ κι όχι τρεντυ αγοράκια !!!!!
πηδάτε γιατί χανόμαστε !

αυτά !

φιλενάδα δεν είναι ακριβώς έτσι:winka:
Γιατί οι περισσότερες τύπισσες, προτιμούν τους γλυκανάλατους, για να τους έχουν "του χεριού τους" και καλά!:D
Τα αρσενικά είναι ελάχιστα:winka:
Αυτό για το μάτι που λές, ισχύει και για τις γυναίκες:lol:
Μην κρυβόμαστε:D Είναι ο τρόπος που γίνεται. Δεν είναι κακό να θαυμάσεις έναν ωραίο άνθρωπο ή μια ωραία γυναίκα:smilea: :p

nimbus
14/09/2005, 19:03
620 αν είναι off topic αυτά που λέω εγώ ,αυτά που γράφεις εσύ τι ακριβώς είναι?
και φυσικά η ατάκα "το shoe δεν το βλέπει"?
1)που θες αγοράκι μου να ξέρει το πιπινι από shoe και από arai?
2)γιατί θέτεις το περιστατικό με την γκόμενα τη στιγμή που από πάνω αναρωτιέσαι αν καταλαβαίνει οτι έχεις μηχανή???αυτό είναι το μόνο σου προσόν ?
και ναι ισότητα θέλουμε .αλλά ο καθένας να παίζει το ρόλο του .όπως εγώ θα κάτσω να μαγειρέψω να να φας και θα σου φτιάξω καφέ που θα ξυπνήσεις το πρωι ,έτσι και συ το βραδύ θα ξεχάσεις πόσο κουρασμένος είσαι από τη δουλέια σου και θα με κάνεις γυναίκα !(if u know what i mean)
κι όπως εγώ θα μαι ΚΥΡΙΑ δίπλα σου και δε θα κοιτάξω το αγοράκι απένταντι που έχει καρθωθεί στο στήθος ρεδώ και ώρα ,έτσι κι εσύ θα ΄κολλησεις στην κολλητη μου !
και όλα αυτα δεν είναι σεβασμος στην γκόμενα ή στον γκόμενο ,είναι σεβασμός στον άνθρωπο που γουστάρει να βγει μαζι σου ,στη γυναίκα που έκατσε και βάφτηκε να γίνει όμορφη για την πάρτη σου και γιάτι κυκλοφορεί μαζι σου και για τον άνδρα που ήρθε α΄πο την άλλη άκρη της αθήνας να σε πάρει γιατί εσύ γουστάρεις να φορέσεις τακούνι και δεν μπορει΄ς να περπατήσεις!
αυτά κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε !

και που τα είπες κουκλίτσα μου, νομίζεις ότι σε καταλάβανε???:lol:
Είναι ψιλά γράμματα αυτά :winka: για τους μάγκες:lol: :lol:

nimbus
14/09/2005, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
Τι να πω, δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Πραγματικά το έχουμε χάσει τελείως εμείς οι άντρες. Να πω δύο πράγματα που πιστεύω και ακολουθώ.

Η γυναίκα αυτό που χρειάζεται από έναν άντρα είναι η εξασφάλιση. Παλιά αυτό γινότανε με τα μπράτσα του άντρα που καθάριζε για τα πάντα με αυτά, σήμερα αυτό γίνεται με το πορτοφόλι. Μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ άσκοπο show off με ακριβά μοδάτα ρούχα, cabriole (πολύ παίζει αυτό το παράδειγμα…) και από πίσω χρεωμένες κάρτες… μιλάω για σοβαρούς άντρες που πρώτα θα σκιστούν να βρουν μια δουλειά και μετά θα ψάχνουν για γκόμενα. Δεν θα καταδεχόμουνα ποτέ να βγω με κοπέλα και να πληρώσει μόνη της τον καφέ της !!!!!!!!!! :yuck:
Έλεος ρε ξυπνάτε !!
Μια γυναίκα ακόμα και οι μοντέρνες χειραφετημένες καριερίστριες περιμένουν από τον άντρα να μπορεί να τις βγάλει έξω και πληρώσει ! Επίσης ακόμα και η καριερίστρια, όταν προχωράει σε μια σχέση θέλει να αισθάνεται ότι μπορεί να σταματήσει όποτε θελήσει και ότι μπορεί να τη συντηρεί ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ! άσχετο με το αν τελικά 2 μισθοί είναι καλύτερα και κανένας δεν θέλει να χάσει μοιραία κάποιες ανέσεις, όμως η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ, χρειάζεται αυτή τη σιγουριά !!!

Τώρα αν κάποιος αγοράζει μηχανή με δόσεις μέχρι το 2020 την αποκαλεί “μωρό μου” “αγάπη μου” δίνει χρήματα για accessories κτλ. και μετά δεν έχει να πάει για καφέ Ε, είναι προφανές για τις προτεραιότητες του και άντε να μην του πω τίποτα που θέλει και γκόμενα, μάλλον ΓΥΝΑΙΚΑΙ γιατί χαζογκομενάκια μάλλον θα βρει εύκολα αλλά θα την χάσει και αυτή μόλις της ζητήσει τα €0,20 συμπλήρωμα για τον καφέ…
Επίσης για μένα πάντα, η μηχανή μου είναι μια προσωπική ευχαρίστηση και μια πολυτέλεια που κάποια στιγμή αποφάσισα ότι μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου αφού πρώτα είχα πετύχει πιο σημαντικά για μένα πράγματα (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε). Δεν θα έχω ποτέ την απαίτηση να ανεβάσω πάνω της την γυναίκα μου στολισμένη και με τη γόβα της, ΕΛΕΟΣ ! Ναι οι γυναίκες είναι αυτάρεσκα πλάσματα αλλά και εμένα έτσι μου αρέσουν !!! :a8:

Α! και κάτι άλλο μάγκες, οι γυναίκες, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχουν διαίσθηση, δεν τις πιάνουμε κορόιδα, οι γυναίκες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ΑΝΤΡΕΣ είτε σας αρέσει είτε όχι, συμπεριφερθείτε λοιπόν ανάλογα και μετά τα ξαναλέμε…. :wave2:

κάτι ξέρεις εσύ:winka:

HAYA
14/09/2005, 19:55
Δεν είναι κακό να θαυμάσεις ένας ωραίο άνθρωπο ή μια ωραία γυναίκα

Άντε μπράβο να μπουν επιτέλους κάποια πράγματα στη θέση τους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wild_cat/anima
15/09/2005, 00:08
grand prix quote(s)
and the oscar goes to thodora!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:

now u have to thank ur mother,ur father, ur sister ,ur whatever u want...........:wacko:

lukos
15/09/2005, 03:08
φιλε ,μου φαινεται θα σε στεναχορησω και γω.τα standar των Ελληνιδων εχουν ανεβει πολυ.γουσταρουν απο καμπριο και πανω για να αφησουν το κωλαρακι τους να κατσει και εαν ειναι δυνατον,το καθισμα να ναι δερματινο!αντι να κατσουν σε κανα σελακι μοτο,που θα εκανε καλο και στην κυτταριτιδα τους!!
γι αυτο και γω την εβγαλα τη σελα πισω και αφησα το καλυμμα του sp2. οποια θελει σε πληροφορω θα κατσει ακομα και στο καλυμμα!!:ninja:

nemethon
15/09/2005, 14:41
παιδια η μηχανή όχι μονο μ**νοπαγιδα δεν είναι αλλα εγώ θα την χαρακτήριζα απο προσωπική εμπειρία ως μ**νοδιώχτρα.

Καμια απο τις προηγούμενες σχέσεις μου δεν χώνευε τις μηχανές και ιδιαίτερα οπως μου λέγανε τις μηχανές πίστας ,πλην μιας η οποία οχι οτι τις άρεζαν αλλά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Οταν τυχαινε και πήγαινα να τις πάρω με την παλιά μου μηχανή και όχι με το αμάξι ξενερώνανε αμέσως.Το παράδοξο είναι οτι με την καινουργια μου μηχανή , οι φίλες μου και με τις κοπέλες που πάει κατι να γίνει, ξενερώνουν ακόμα περισσότερο και μου λένε πιο άνετη και πιο ωραία ήταν η παλιά μηχανή.

Το αποκορύφομα ήρθε πριν λίγο καιρο οταν καποια γνωστή την είδε και την χαρακτήρησε "αηδία".Το άκουσα και δεν με κρατούσαν τα πόδια μου, δεν ειχα γνωρίσει άτομο το οποίο να πει οτι το Κ5 ειναι αηδία,έστω να πεί ασχημο (γουστα είναι αυτα), όχι και αηδία

Την μηχανή την αγόρασα για προσωπική ευχαρίστηση απλά θα με ευχαριστούσε ακομα περισσοτερο αν το άτομο για το οποίο νοιάζομαι η έστω κάποια φίλη γουσταρε έστω και λίγο να πάμε μια βόλτα, χαλαρή βόλτα όχι γρήγορη

Με πολυ λίγο να σχετίζεται με το θέμα θα σας διηγηθώ το εξής συμβάν που μου συνέβη

επιστρόφη λοιπόν στο σπίτι με το Κ5 μετα απο έναν χαλαρωτικό καφέ με κάτι φιλαράκια και με σταματάει το φανάρι του Λευκου πύργου στην οδό Νίκης.Έπειτα απο το πέρασμα κάποιων δευτερολέπτων σκάει μύτη δίπλα μου ένα CBR 600RR,το οποίο διέθετε μια συνοδηγό οπου οι γύρω πεζοι την έβλεπαν και σκόνταυαν στα πεζοδρόμια,ακόμα και καποιου να μην του άρεζε θα την χαρακτήριζε πολύ επιεικώς "ΘΕΑ". Είχε μαύρα μαλλιά μέχρι τον κ*λο ,ενα φρεσκομαυρισμένο και πολύ απαλό (υποθέτω) δερματάκι και με τα μεγάλα, τελείως σαγηνευτικά της πράσινα μάτια να ρίχνει ματιές στο Κ5(παιδια δεν περιγράφω το σώμα γιατι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ).Ενώ εγώ έχω λιώσει βλέποντας την συνοδηγό συνεχίζω να την κοιτάω χώρις να με ενοχλεί για το εαν καρφώνομαι γιατί σκέφτομαι τέτοιες κοπέλες βλέπεις λίγες φορές στη ζωή σου ,

ο οδηγός με κοιτά ψιλομαρσάροντας και ειμαι σίγουρος οτι σκέφτεται: πολύ άνετα τώρα μπορώ να κεράσω το Κ5 ένα τσαγάκι, σιγα που θα μπορέσει να ξεκινήσει το 1000 οταν ο συντελεστής πρόσφυσης σε αυτή την άσφαλτο είναι ίδιος με αυτόν σε πάγο, χώρια που αυτός είναι άδειος ενώ εγώ έχω το μωρό επάνω οπότε θα πατήσει το πίσω καλύτερα και δεν θα τα ανοίξουμε για κανα χιλιόμετρο αλλα για καμια 300μ μεχρι την στροφή του στρατηγίου. Πράσινο και το CBR πετάγεται μπροστά με τις πάντες,εγώ μην προλαβαίνοντας να συνέλθώ απο το σοκ για την ομορφιά της κοπέλας ακολουθεί και δεύτερο σόκ, παρατηρώντας την κοπέλα που εχει τα χέρια της ακουμπισμένα λίγο πιο κάτω απο την μέση της αφού ήμασταν ακόμα εν στάση ο οδηγος δεν της είπε η τουλάχιστον να της κάνει ένα νόημα για να βάλει τα χέρια της στο τεπόζιτο γιατί πρόκειται να σπάσει το μηχανάκι. Λοιπόν ενώ πετάγεται μπροστα το CBR με τις πάντες, η κοπέλα αντι να πέσει κάτω στο δρόμο μένει πάνω στο σελάκι και αντι μετα την εκκίνηση να βάλει τα χερια της στο τεπόζιτο, πιάνει το λαστιχάκι που είχε στο χέρι και μαζεύει αλογουορα τα μαλλια της ενώ ο άλλος πήγαινε μαλλιοκούβαρα.

Το CBR εχεί μαζέψει περίπου 130 χλμ , η κοπέλα μολις τελείωσε την αλογοουρά και αντι επιτέλους να βάλει τα χέρια της στο τεπόζιτο τα ξαναβάζει πάλι λίγο κάτω απο την μέση της, χωρίς να εχεί σκύψει καθόλου και το κορμί της να είναι όρθιο.Εγώ ανοίγω λίγο για να τους φτάσω και αρχίζω να ψάχνω κάτω απο την ουρά του CΒR για βίδες γιατι για να κάθεται έτσι η κοπέλα η μόνη λογική εξήγηση είναι οτι είναι βιδωμένη πάνώ στην σέλα . Φρένα!!! για τις στροφές του στρατηγίου (το εσακι πριν το Μακεδονία παλας), τα φανάρια πάλι πράσινα και συνεχίζουμε να τα δίνουμε , κουμπώνω
5η μπας και πατήσει λίγο το πίσω κάτω και αρχίζω σιγάσιγα να τους μαζεύω και τελικά να τους περνάω.Κόκκινο και πάλι φρένα ,λιγα δευτερόλεπτα πριν ανάψει πράσινο ,βλέπω την κοπέλα σαν να πειράζει τον οδηγό γιατί τους πέρασα. Πράσινο και ξανα το CBR ξεκινάει μαλλιοκούβαρα, ξερω οτι όλοι φαντάζεστε που εξακολουθούν να βρίσκονται τα χέρια της κοπέλας γι'αυτο δεν το ξανααναφέρω,ξεκινάω με 2α και αλλαγή απο 2α σε 5η (ειπαμε μπας και πατήσει καθόλου κάτω) ειμαι σχεδόν μαζί τους , στρίβουν για μπότσαρη και τους χάνω, συνεχίζω ευθεία σαστισμένος μην μπορώντας να καταλάβω τι έχει προηγηθεί.

αν τυχει και διαβάσει κανένας γνωστός της πείτε της οτι την παντρεύμαι οποιο χρόνο, οποια μέρα, και οποια ώρα θέλει

γιατι να είμαι τόσο άτυχος με τις γυναίκες???

StarSailor
15/09/2005, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
παιδια η μηχανή όχι μονο μ**νοπαγιδα δεν είναι αλλα εγώ θα την χαρακτήριζα απο προσωπική εμπειρία ως μ**νοδιώχτρα.

Καμια απο τις προηγούμενες σχέσεις μου δεν χώνευε τις μηχανές και ιδιαίτερα οπως μου λέγανε τις μηχανές πίστας ,πλην μιας η οποία οχι οτι τις άρεζαν αλλά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...

...Την μηχανή την αγόρασα για προσωπική ευχαρίστηση απλά θα με ευχαριστούσε ακομα περισσοτερο αν το άτομο για το οποίο νοιάζομαι η έστω κάποια φίλη γουσταρε έστω και λίγο να πάμε μια βόλτα, χαλαρή βόλτα όχι γρήγορη...

Συμφωνω 999% :beer:

γιατι να είμαι τόσο άτυχος με τις γυναίκες??? [/B]

Δεν φταις εσύ φιλαράκι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (καλά η μελαχρινή στο RR που περιεγραψες ήταν μάλλον εξωγηινη :alien: ) οι περισσότερες κοπέλες δεν ανεβαίνουν σε μηχανή, κι εγώ εκεί έχω καταλήξει και αφήνω τη μηχανή να είναι μια προσωπική υπόθεση :wave2:

afrotwin
15/09/2005, 15:22
i moni pagida pou exi sxesi me mixanes ine afti tou nomou

ta ipolipa ine pipes adiavroxes....
kese xroma mple

pos leme mple adivroxes pipes manoli....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Innersense
15/09/2005, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
(παιδια δεν περιγράφω το σώμα γιατι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ)

Κι όμως θα σε αναστατώσω...

Φαντασου τι προσαγωγούς είχε η θεά και κρατιόταν τόσο ατάραχη στα ανεβάσματα...

Πάντως αν και το δικό μου το mega-scooter δε μπορεί να θεωρηθεί μηχανή και να αποτελέσει παράδειγμα, έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από όσες κοπέλες έχουν ανέβει, για την καναπεδοειδή θέση του συνεπιβάτη.

Κορυφαία παραμένει η ατάκα μιας φίλης της οποίας της έλαχε να πάμε Σούνιο σε μέρα που είχα όρεξη για σβέλτη οδήγηση...

Κατεβαίνοντας σχολίασε... ¨Τι Αλλού Fun Park και μαλακίες...¨

StarSailor
15/09/2005, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense

Κατεβαίνοντας σχολίασε... ¨Τι Αλλού Fun Park και μαλακίες...¨

Σε εμένα συνήθως όταν κατεβαίνουν δε λένε τίποτα.

Έχει κλείσει η φωνή τους από τις συνεχόμενες τσιρίδες (ΟΟΟΧΙΙΙΙ, ΜΗΗΗΗΗΗΗ, ΚΟΨΕΕΕΕΕΕ, ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕ) κατά τη διάρκεια της βόλτας :smokin:

Αλλά το χω πάρει απόφαση, η συνεπιβάτης είναι μια πολυτέλεια που μπορώ να ζήσω και χωρίς (όχι να τη στείλω να δει τα κυπαρρίσια ανάποδα...καταλάβατε :p )

THEOD
15/09/2005, 16:20
Ειναι τελικα η μηχανη μουνοπαγιδα?Πειτε την γνωμη σας

Τα παλιά χρόνια ίσως...
Τώρα, αν η Mersedes δεν είναι κομπρέσσορας...κλάφτα Χαράλαμπε...
:bawl: :bawl: :bawl:

Πάντως εγώ από την μέρα που πήρα το V-STROM, έχω δείρει καμμιά 10αριά γιατί μου την πέφτουν πολύ άγρια....Λυσσάνε ρε παιδί μου... :a21: :a21: :a21:

AFTER
15/09/2005, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Πάντως εγώ από την μέρα που πήρα το V-STROM, έχω δείρει καμμιά 10αριά γιατί μου την πέφτουν πολύ άγρια....Λυσσάνε ρε παιδί μου... :a21: :a21: :a21:

Ε αυτο ειναι που λενε.....''μαμεις και δερνεις''!!!!

:lol:

nimbus
15/09/2005, 16:40
grand prix quote(s)
and the oscar goes to thodora!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:

now u have to thank ur mother,ur father, ur sister ,ur whatever u want...........:wacko:

or myself my dear:winka: :winka: :winka:

sonic22
15/09/2005, 17:19
tha prosvalw poli kosmo alla prepei na ginei...

exei pesei poli pina (sexualiki) kai poli malakia ta teleutaia xronia i idea mou einai?

epitelus den peristrefontai ola stin zwi sas giro apo to pouli sas!!

adi na pate kamia volta monoi sas me tin mixani na xedosete kai na to euxaristithite, katheste kai psaxneste gia to pws feneset panw stin mixani kai to pios kai gisti sas koitaei?

afiste tis mixanes sas aplites mes tin bixla reeeee!! na sixenete o kosmos na akoumbisei apo tin vromia...

den iste to pouli sas, den iste ta gamimena ta leuta sas, oute i ilithia mixanara pou agorasate...

EIMAIM O SONIC, RE POUSTI MOU, KAI EIMAI KALA!!!!!:winka:

:beer: :wave2: :beer:

nimbus
15/09/2005, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22

exei pesei poli pina (sexualiki) kai poli malakia ta teleutaia xronia i idea mou einai?

adi na pate kamia volta monoi sas me tin mixani na xedosete kai na to euxaristithite, katheste kai psaxneste gia to pws feneset panw stin mixani kai to pios kai gisti sas koitaei?

afiste tis mixanes sas aplites mes tin bixla reeeee!! na sixenete o kosmos na akoumbisei apo tin vromia...

den iste to pouli sas, den iste ta gamimena ta leuta sas, oute i ilithia mixanara pou agorasate...

:a18: :a20: :a19: :a08:

Cpt. Haddock
15/09/2005, 17:36

:a10: :a18: :a23:

Ίσως το καλύτερο απ' όσα γράφτηκαν γι' αυτό το θέμα !!

Keep on rockin' mate!

evvou
15/09/2005, 17:42

:a18: :a18: :a18: :a18: :a20: :a20: :a20: :a20: μπραβο ρε μικρο μου (που σαι ρε οκτανιε?) εισαι α-στερι!!!! :beer: :lol: :wave2:

nikosmoto
15/09/2005, 19:16
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΟΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ.

ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΤΕ

idi
15/09/2005, 22:20

Ο συνήθης ΑΚΥΡΟΣ ξαναχτυπά...καλα αυτό δεν είναι νέο...

Το νέο εινα ότι τον επικροτούν κι’ολλας...σε σημείο να ανησυχώ πλέων για το που παμε!

1. όχι μονο δε παιζει σεξουαλική πεινα....αντίθετα η κοινωνία μας πασχει από Α-ΣΕΞΟΥΛΙΚΟΤΗΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΑΣ.
Πρόσφατο παράδειγμα η ερευνα που απέδειξε αυτό που παντα υποπτευόμουν. Το 74% των νεων γυναικών κανε σεξ λιγότερες από 4 φορες το χρονο!

2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ???????
εγω διατηρώ τη μηχανη καθαρη ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
για μενα τη φτιάχνω, για μενα τη φροντίζω, για μενα τα κανω όλα.
Είναι δικη μου, τη πληρωνω τη φροντίζω και θελω να τη καμαρώνω πεντακάθαρη και να αγαλλιάζει η ψυχη μου

Αρα καμια σχεση η υπόθεση σου «να μας δουνε» κτλ Αν εσυ εχεις παρταλι και εισαι βρομιάρης (γιατι παντα μια βρωμικη μηχανη θα σε λερωσει θελεις δε θελεις αρα εισαι και εσυ βρωμικος) αυτό είναι άλλο θεμα

α καλα που μας υπενθυμησες οτιο δεν ειμαστε οι μηχανες μας γιατι εγω ηθελα να κατεβασω βενζινη τις προαλλες.. παραλιγιο λεμε!

3. δεν εισαι καλα και κατά καιρους τα ποστ σου το αποδεικνύουν... (λογο α-γαμιας...)

:a029: :a029:

gcrook
15/09/2005, 22:50
Δε βαριεσαι....

Δεν φταιμε εμεις γι'αυτο αλλα ο Θανασης που δεν μας πλενει καλα τη μηχανη, και δεν γυρναει καμια να μας κοιταξει:lol: :lol: :lol:

:look: Οπως λεει και ο λαος"Πολλα μ@@@@α τριγυρω μας στον π@@@@ο μας κανενα:lol: :lol:

Το θεμα δεν ειναι αν θα γουσταρεις να σε κοιτανε πανω στην μηχανη, γιατι λιγο πολυ ολοι γουσταρουν.Το θεμα ειναι αν εχεις τα @@ να το παραδεχτεις.

Ε αμα δεν παιζουν φραγκα ας μεινει και λιγο βρωμικη:lol:

den iste to pouli sas,
Ευτυχως γιατι θα ημουν καραφλος:lol:

EIMAI O SONIC, RE POUSTI MOU, KAI EIMAI KALA!!!!!:winka:
:rolleyes: Εισαι σιγουρος;

AFTER
15/09/2005, 23:01

Πρόσφατο παράδειγμα η ερευνα που απέδειξε αυτό που παντα υποπτευόμουν. Το 74% των νεων γυναικών κανε σεξ λιγότερες από 4 φορες το χρονο!

:eek: :a03: :eek: :a03: :eek: :a03: :eek: :a03:

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!
ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!

Μπειτε ολοι στα καταφυγια
Κλειστε τις βασεις του ΝΑΤΟ
Αγοραστε οσα γαλατα μπορειτε απο τα σουπερ μαρκετ
Οσοι δεν εχετε κανει σουζα,καντε το τωρα

Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!

pavlaras1
15/09/2005, 23:26
Εγω παντος θα συμφωνησω και θα παρω το μερος των δυο μελων.

"IDI" & "GCROOK".

Πειτε τα γιατι δεν μας βλεπω καλα.

Κατι δεν παει καλα.

Εχω την εντυπωση εκτος οτι οι γυναικες θα μας κανουν οτι θελουν, υποψιν οτι καποιους ηδη και τωρα τους εχουν σηκω κατσε - κατσε σηκω.

Στο τελος θα μας κανουν και πλυση εγκεφαλου, υποψιν οτι καποιους τους ακουω να μιλαν και να σκεφτονται σαν γυναικες.

Μιας και αυτα τα δυο στοιχεια ειδα σε καποιους μεχρι τωρα.

evvou
16/09/2005, 00:30

Εχω την εντυπωση εκτος οτι οι γυναικες θα μας κανουν οτι θελουν, υποψιν οτι καποιους ηδη και τωρα τους εχουν σηκω κατσε - κατσε σηκω.

Στο τελος θα μας κανουν και πλυση εγκεφαλου

γενικα η πληση εγκεφαλου παιζει και στα 2 φυλα...και στις 2 περιπτωσεις ειναι α-παραδεκτο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και στις 2 περιπτωσεις δε φταιει αυτος που κανει την πληση εγκεφαλου....αυτος τη δουλεια του κανει (δεν δικαιολογω κατι τετοιο προς θεου, απλα ετσι ειναι) ο αλλος (η η αλλη) που το δεχεται φταει....

οι αντρες που εχουν επιτρεψει στη γκομενα τους να τους εχει στο σηκω κατσε-κατσε σηκω, φταινε οι ιδιοι που ειναι σε αυτη τη φαση γιατι δεν εχουν προσωπικοτητα και εγωισμο....

αν δε σου αρεσει κατι (δε μιλαω σιγκεκριμενα σε σ'ενα αυτη τη στιγμη) ΣΙΚΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ! απλα....εσυ επιτρεπεις κατι τετοιο...και συνηθος λογο ανασφαλειας....

evvou
16/09/2005, 00:50

1. όχι μονο δε παιζει σεξουαλική πεινα....αντίθετα η κοινωνία μας πασχει από Α-ΣΕΞΟΥΛΙΚΟΤΗΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΑΣ.

IDI, σου απαντω με τελειος φιλικη διαθεση (για να μην ακουσω τιποτα μπινελικια! :lol: :lol: :lol:

το οτι ΤΟΣΕΣ γυναικες "απεχουν" απο το σεξ πολυ απλα επιβεβαιωνει πως πολλοι αντρες ειναι "πεινασμενοι"...το οτι δε κανουν σεξ οι γυναικες δε σημαινει πως ειναι επειδη δε θελει καποιος αντρας...(εγω οσα τετοια παραδειγματα ξερω ειναι επειδη δε γουσταρει η γκομενα).....ολο αυτο δε το λεω για σενα εννωειται, ουτε για καποιον αλλον στο φορουμ, το λεω γενικοτερα.για κατι τυπους που κοιτανε τις γυναικες μονο στο στηθος, για κατι τυπους που με το που σε γνωριζουν λενε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (παραδειγμα....μ'εχει πλησιασει καποιος σε μαγαζι και μου πεταει ατακα "εσενα μωρο μου σε πηγαινα πολυ χαλαρα κρεβατι!") και για κατι τυπους (που ειλικρινα απορω πως γινεται να υπαρχουν στις μερες μας τετοιοι αντρες) οι οποιοι οταν δεν τους καθετε μια γκομενα (για τον οποιονδιποτε λογο) βγαζουν ΒΡΟΜΑ οτι τη μαμησανε...ελεος πια...και ολα αυτα επειδη θελουν να δειξουν στον χ-ψ φιλο τους πως ειναι αντρες ΚΑΙ ΜΑΜΗΣΑΝΕ!!! για ονομα! και εννοειται για τους τυπους που προανεφερε ο sonic...αυτοι που καβαλανε τη μηχανη με το υφος του μαμια (και χωρις κρανος συνηθος για να φαινεται η ωραια μουρη τους και το μαλλακι το φτιαγμενο) και θεωρουν πως ειναι ΟΙ γκομενοι....και δεν ανεβαζουν την οποιαδηποτε γκομενα στη μηχανη τους...:nono: :nono: :nono: ...ανεβαζουν μονο τις γκομενες με τους γαματους κωλους που θα σπειρουν τον πανικο στους οδηγους που βρισκονται απο πισω......

ρωτα και εμας τις γυναικες τι ακουμε απο τους αντρες....και πως ειναι τα βλεμματα ΚΑΠΟΙΟΝ "αντρων"

ο sonic μπορει να μη εθεσε την αποψη του σωστα και καποιοι να θεωρισαν πως το μηνυμα του απευθηνοταν στα παιδια του φορουμ (ελπιζω να μην ηταν ετσι γιατι θα ειναι λιγο ακυρο και μαλακια)...μην αποκλιεις ομως κατι που πραγματικα συμβαινει επειδη καποιος (που ενδεχομενος να μη πολυ γουσταρεις κι ολας) εθεσε την αποψη του με λανθασμενο τροπο! αυτα!

(μη με βρισεις πολυ ε? φιλικα λεμε...)
:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Multi-Duc
16/09/2005, 01:00
Auto pou paizei nomizw den einai i sexoualikh peina alla to synaisthimatiko keno pou synodeuei ton shmerino tropo zwhs.

620
16/09/2005, 08:41
:a014: Popo xamos ginete.Dwste dwste.
Les kai to hksera oti me ena tetoio thema tha ginei xamos.
Pragmatika re paidia an kathisete kai diabasete to ti grafei o kathenas tha deite oti panw katw oloi eimaste swstoi se ayta pou leme.
Akrh den briskoume pantws kai ayto to pisteyw,einai kati san to Kypriako.Egw pantws to ebala to thema me to skeptiko oti enohte oti thn mhxanh thn agorazeis gia na goustareis esy kai kanenas allos na kaneis tis boltes sou kai ta xerese ta strofilikia sou kai sta arxidia sou h kathe gomena h o kathe blakas se koitaei.
To ti genika ftaiei pou o antras exei ginei misogynhs kai oi gynaikes kompleksikes kai apaititikes einai sxedon ta panta poy zoume sthn kathimerinothta mas.

reinmeister
16/09/2005, 09:02
για να μην γραφω κανα δυο ωρες θα πω ενα και μονο πραγμα και παρτε το χαμπαρι...απο καταβολης κοσμου και για οσο ακομη αυτος υφισταται ,τα αρσενικα θα θελγονται απο την ομορφια και τα θηλυκα απο την ισχυ...

οποιος καταλαβε καταλαβε...

υ.γ.μπορω να το αναλυσω εκτενεστατα αλλα θελω να πιστευω οτι θα γινει και ως εχει αντιληπτο...

Cpt. Haddock
16/09/2005, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
για να μην γραφω κανα δυο ωρες θα πω ενα και μονο πραγμα και παρτε το χαμπαρι...απο καταβολης κοσμου και για οσο ακομη αυτος υφισταται ,τα αρσενικα θα θελγονται απο την ομορφια και τα θηλυκα απο την ισχυ...

υ.γ.μπορω να το αναλυσω εκτενεστατα αλλα θελω να πιστευω οτι θα γινει και ως εχει αντιληπτο...

Ο τρόπος αλλάζει, παλιά τα άλογα ήταν ζωντανά, τώρα είναι μέσα στους κυλίνδρους της μηχανής.

Το θέμα είναι ότι όσο κι αν, με την πρόοδο αυτού που αποκαλόύμε πολιτισμό, με την διεύρυνση της νόησης, με την αυξανόμενη επιρροή της λογικής στην καθημερινή μας ζωή, τα ένστικτα, όσο κι αν τα έχουμε καταπιέσει, είναι εκεί και καθοδηγούν πολλές από τις πράξεις μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

sonic22
16/09/2005, 10:27

1. όχι μονο δε παιζει σεξουαλική πεινα....αντίθετα η κοινωνία μας πασχει από Α-ΣΕΞΟΥΛΙΚΟΤΗΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΑΣ. Πρόσφατο παράδειγμα η ερευνα που απέδειξε αυτό που παντα υποπτευόμουν. Το 74% των νεων γυναικών κανε σεξ λιγότερες από 4 φορες το χρονο!

2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ???????
εγω διατηρώ τη μηχανη καθαρη ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
για μενα τη φτιάχνω, για μενα τη φροντίζω, για μενα τα κανω όλα.
Είναι δικη μου, τη πληρωνω τη φροντίζω και θελω να τη καμαρώνω πεντακάθαρη και να αγαλλιάζει η ψυχη μου

apla giati katalava oti den katalabes auta pou lew...
ta kosmitika ta prospernaw (alloste den exei axia to ti sou leei kapoios alla pios sou leei ti)

1. otan kapoios kanei diaita nomizeis oti den peinaei?
alla egw anaferomai kai se allo fainomeno tou na trwme poli kai na min xwrtenoume giati auta pou trome einai jank food...

2. [ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ???????] exei sxesi me to na THELEIS na se prosexun...
kai me vromiki mixani kaneis den thelei na se dei...
gia apotoxinosi afise tin emfanisi gia arketo kairo kai perna stin... odigisi auti kath autin... (to feneste kai to einai)

afou ola afta ta kaneis gia sena kai gia tin agapi sou (auti tin mixani sou pou agorases epidei itan auto pou itheles pragmatika kai oloklirwtika) den pisteuw meta apo 2-3 xronia na thes na tin allaxeis gia to neo kai omorfotero mondelaki e?
ektos kai an ise silektis texnis...

oti katalaveis...

apo akyros iparxoun kai xeirotwera... anevenw ston kosmo reeee!

auta kai apoxwro... ama thelete se alo post... edw lerwnei... :D

idi
16/09/2005, 10:30
apla giati katalava oti den katalabes auta pou lew...
ta kosmitika ta prospernaw (alloste den exei axia to ti sou leei kapoios alla pios sou leei ti)

1. otan kapoios kanei diaita nomizeis oti den peinaei?
alla egw anaferomai kai se allo fainomeno tou na trwme poli kai na min xwrtenoume giati auta pou trome einai jank food...

2. [ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ???????] exei sxesi me to na THELEIS na se prosexun...
kai me vromiki mixani kaneis den thelei na se dei...
gia apotoxinosi afise tin emfanisi gia arketo kairo kai perna stin... odigisi auti kath autin... (to feneste kai to einai)

afou ola afta ta kaneis gia sena kai gia tin agapi sou gia auti tin mixani sou pou agorases epidei itan auto pou itheles den pisteuw meta apo 2-3 xronia na thes na tin allaxeis gia to neo kai omorfotero mondelaki e? ektos kai an ise silektis texnis...

oti katalaveis...

apo akyros iparxoun kai xeirotwera... anevenw ston kosmo reeee!

auta kai apoxwro... ama thelete se alo post... edw lerwnei... :D

XAXAXAXAXAX

SONIC ΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ....

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ....

ΡΕ Α ΠΑΓΕΝΕ... ΣΤΟΚΟ :a022: :a022: :a022: :a38: :a43: :a43: :a43: :a52: :a52: :a52:

dukeandthecity
16/09/2005, 11:25
Εχω να κάνω μια δήλωση πάνω στο θέμα:

Γ@μιεται η Hellexpo

ευχαριστώ.

bartlal
16/09/2005, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
den iste to pouli sas,
Ευτυχως γιατι θα ημουν καραφλος

εεεε! φιλαρακο τι εννοεις????? :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
16/09/2005, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Εχω να κάνω μια δήλωση πάνω στο θέμα:

Γ@μιεται η Hellexpo

ευχαριστώ.

Άσχετο, αλλά συμφωνώ. Μια φορά έκανα το λάθος να είμαι Θεσαλλονίκη τις μέρες της έκθεσης και δνε το ξανακάνω...

DoctorS
16/09/2005, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
den iste to pouli sas,
Ευτυχως γιατι θα ημουν καραφλος

γκρούκος ο καραφλοπουλίτσος.....................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

με ουουουουλτρεξ λούστηκες.......άσχετο.........:a5:

bugsbunny
19/09/2005, 10:22

EPITELOYS !

:a18: :a18: :a18: :a18:

DirtRider
19/09/2005, 13:43
...τα πράματα τελικά είναι απλά...δείτε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο της Ζωής (σελ. 15.698):

* Έφηβος + Παπάκι = Γκόμενα (εκτός και έχει τη φάτσα του Τσάκωνα, οπότε δεν τον σώνει ούτε πυραυλοκίνητο ZZR)

* Έφηβος - Παπάκι = Τραβάς μ@λ@κία μέχρι να πάρεις παπάκι

* Άντρας + Μηχανή = Μάγκας και καραμπουζουκλής που με το δεξί του χέρι ελέγχει ολάκερο το σύμπαν (άρα και τα γκομενάκια)...

* Άντρας + LADA 20ετίας = Δύστυχη ύπαρξη του πλανήτη γή που ναι μεν παντρεύεται, αλλά η γυνή του κυκλοφοριέται μόνο της απόκριες

* Άντρας + Μηχανή + Καμπριολέ = Χλεχλές και χυσοχαίστης... Την μηχανή (συνήθως μεγάλα On-OFF) την έχει μόνο για να είναι IN... δεν την κυκλοφορεί ποτέ με υγρασία.... Μην τον ζηλεύετε: τα θυλικά που τον περιτρυγηρίζουν ΔΕΝ τα θέλουμε...του τα χαρίζουμε!

* Άντρας - Μηχανή - Παπάκι - Ποδήλατο - Τρακτέρ + φάτσα Τσάκωνα = ...άσε...για να βρει ταίρι πρέπει να αλλάξει ηλιακό σύστημα...

Τελικά μην τρελαίνεστε...για κάθε τέντζερη υπάρχει το καπάκι του...(εκτός βέβαια για τον Τσακωνομούρη :lol: )

Τα λέμε
Φάνης

HAYA
22/09/2005, 11:35
Ορίστε η απόδειξη οτι τελικά η μηχανή είναι μουνοπαγίδα :smilea:

http://download.venus.come2store.com/haya/mounopagida.wmv

iannis
22/09/2005, 11:43
Μαγκες αν προσεξατε η μοτοσυκλετα ειναι HONDA:a021:

ktm640lc4
22/09/2005, 11:48
Οχι δεν ειναι. Ξερά. ( Η απαντηση στην ερωτηση του thread)

ktm640lc4
22/09/2005, 11:55
To βιντεο πως το κατεβασατε?

Σταματαει στο 99 και λεει κατι αρλουμπες.

HAYA
22/09/2005, 12:08
Δεν είναι ανάγκη να το κατεβάσεις. Ανοιξε το

ktm640lc4
22/09/2005, 12:14
Μα δεν εχει κουμπι αλλο περαν του download

HAYA
22/09/2005, 12:22
Πάτησε download και μετα open. Αν δεν τα καταφέρεις και το αντέχει το email σου στείλε pm

ktm640lc4
22/09/2005, 12:52
οκ το ειδα. ευχαριστω:wave2:

TheOneAB
26/09/2005, 09:26

oti pio swsto diavasa edw mesa gia to 8ema...milwntas panta gia arsenika/8ilika me tis opoies aliwseis i rizes....einai etsi!oso poio konta se aftes tis arxes toso poiotikotera kai ta atoma!

pepenaxos1
27/09/2005, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re boxer poli psila den tin exis esi?

katevase tin plastikia ligo pio kato na ine pistiki...
:rotflmao: :rotflmao:

ke mias ke to efere i kouventa pes mas pianou ine to ergalio?
:lol: :lol: :lol:

Δεν ειναι το πιπινι του ρε συ...! Ο ομφαλιος λωρος του ειναι...! :wacko:

XTakias
27/09/2005, 19:15
το πρόβλημα δεν εντοπίζεται ούτε στις μηχανές ούτε στα αμάξια.
Εντοπίζεται στο κολλημένο μυαλουδάκι καθενός που πιστεύει πως θα τον κοιτάξουν άμα έχει αμάξι-μηχανή.
Απλά άμα δείτε μια κοπέλα που σας αρέσει μιλήστε της χωρίς να γίνεται άτομα που αναλύουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία.
Τόσο η μηχανή όσο και το αμάξι έχουν ένα σκοπό. Να σε πηγαίνουν εκεί που θες.
κάντε αυτό που θέλετε γιατί πραγματικά το θέλετε και όχι γιατί σας το επιβάλουν.
Πάνω απ όλα να ξέρετε ένα. Και ο τύπος με τον κράχτη αμάξι έχει αισθήματα και εσείς. το θέμα είναι ποιός μπορεί να τα πει καλύτερα στην εκάστοτε κοπέλα.

nemethon
27/09/2005, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
Και ο τύπος με τον κράχτη αμάξι έχει αισθήματα και εσείς. το θέμα είναι ποιός μπορεί να τα πει καλύτερα στην εκάστοτε κοπέλα.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο:a19: :a012:

Runner Ducati
27/09/2005, 23:23
:look:

:a22:

:a34:

:a024:

69875864523

:a029:

24901

pavlaras1
28/09/2005, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
:look:

:a22:

:a34:

:a024:

69875864523

:a029:

Μα ποια ειναι αυτη η γκομενα? ;)

Μου αρεσε πολυ το αυτοκινητακι της? :D

Το εχει φρεσκοξυρισμενο? :lol:

Runner Ducati
28/09/2005, 00:32
Μα ποια ειναι αυτη η γκομενα? ;)

Μου αρεσε πολυ το αυτοκινητακι της? :D

Το εχει φρεσκοξυρισμενο? :lol:

Με 75 ευρω... :a021: ειναι δικια σου για μια ωρα...

:lol: :lol:

nimbus
28/09/2005, 19:29
Εντοπίζεται στο κολλημένο μυαλουδάκι καθενός που πιστεύει πως θα τον κοιτάξουν άμα έχει αμάξι-μηχανή.
Απλά άμα δείτε μια κοπέλα που σας αρέσει μιλήστε της χωρίς να γίνεται άτομα που αναλύουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία.
κάντε αυτό που θέλετε γιατί πραγματικά το θέλετε και όχι γιατί σας το επιβάλουν.
Πάνω απ όλα να ξέρετε ένα. Και ο τύπος με τον κράχτη αμάξι έχει αισθήματα και εσείς. το θέμα είναι ποιός μπορεί να τα πει καλύτερα στην εκάστοτε κοπέλα.

:a20: :a18: :a23: :a08: :a46: :a54: :a20: :a18:

The Animal
30/09/2005, 08:03

Συμφωνώ :beer: ...στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι οτι η μηχανή έχει ενα κ μόνο σκοπό...!!!:)
Θα έλεγα οτι εχει ως σκοπό να σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας εκτός των άλλων!