PDA

View Full Version : Ειναι τελικα η μηχανη μουνοπαγιδα?Πειτε την γνωμη σας

Σελίδες : [1] 2

620
11/09/2005, 12:41
Οτι λεει στο θεμα εσεις πιστευετε οτι η μηχανη αποτελει πολο ελξης για τις γυναικες ?
Εχω παρατηρησει οτι ακομα και γκομενες μεσα σε cabrio οταν σκας διπλα τους σε κοζαρουν (καλα αμα ειμαι με την πάπια οχι απλα δεν κοζαρουν αλλα πετανε και ενα βλεμα αηδιας :yuck: ,καλα ρε πουστη μου το SHOEI δεν το βλεπουν για να καταλαβουν οτι παιζει και μηχανη:) )
Για να ακουσω γνωμες.

ronin1
11/09/2005, 15:13
δε νομίζω τόσο , γιατί τόσο ψωνάρες που είναι οι γκόμενες σήμερα , οι περισσότερες , σιγά μη βγάλουν τη γόβα στιλέτο για να ανεβούν στη μηχανή ή σιγά μην έρθουν να κάνουν διακοπές με μοτο!
Μέσα τους ίσως γουστάρουν και κοζάρουν και ίσως θα ήθελαν πολύ να παρατήσουν τον κοκοβιό με το κάμπριο, αλλά είναι μεγάλη θυσία να χάσεις τα επώνυμα ''προνόμια΄'' , ρούχα και μαγαζιά και πρώτο τραπέζι κτλ κτλ!

Να πάνε να γ!@#!$%ούνε, όποια γουστάρει ξέρει που να μας βρει

AFTER
11/09/2005, 16:12
Πλεον το να δεις ενα super SS ή ενα cabrio στο δρομο αποτελει καθημερινο φαινομενο!

Η κοπελες που θα καταφερεις να ''ριξεις'' με τετοιου ειδους τεχνικες ειναι επιπεδου ''οδου φυλης''!

Οι σοβαρες κοπελες(που καλα κανουν και κρυβονται στα σπιτια τους και δεν τσιλιμπουρδιζουν στις πιστες με τον καθε γυφτο) κοιτανε αλλα πραγματα για να σε διαλεξουν για ταιρι(αν δεν το καταλαβατε ακομα,οι γυναικες επιλεγουν και οχι εμεις)

Γιατι σε απασχολει για το αν εχεις αιδειοπαγιδα οχημα?
Αν το πηρες το διτροχο για αυτο το σκοπο τοτε κακως,να το πουλησεις και να παρεις bmw(4τροχο)!

pavlaras1
11/09/2005, 17:08
Αν οι γκομενες εχουν να διαλεξουν μεταξυ δυο αντρων οι οποιοι ο ενας εχει αυτοκινητο και ο αλλος εχει μηχανη τοτε σιγουρα θα προτιμουσαν αυτον που εχει το αυτοκινητο λογο ανεσεις.

Αν παλι ειχαμε εναν με μηχανη και εναν που δεν εχει τιποτα τοτε θα προτιμουσε αυτον που εχει την μηχανη γιατι απο το να ειναι στο περπατημα καλυτερα να στριμοχνετε λιγο και να μην περπαταει καθολου.

Καλες κοπελες δυσκολα θα βρειτε γιατι η ειναι καπαρομενες ή ειναι τοσες λιγες που ειναι δυσευρετες.

Εγω αυτες που συνανταω τα τελευταια χρονια απο τα 16-28 μου ειναι οι γκομενες που ψαχνουν να περνανε καλα και να εχουν ολες της ανεσης.

Συγκεκριμενα θα μιλησω τωρα για ενα χθεσινοβραδυνο γεγονος.

Στην θεσσαλονικη και στην περιοχη Λαδαδικα υπαρχει ενα ξενοδοχειο το οποιο πας και πληρωνεις 60 ευρο για να .... με μια φοιτητρια 19-24 ολες αυτες που πηγαιναν παλιοτερα ηταν αυτες που δηθεν ειχαν οικονομικη αναγκη και επειδη δεν ηταν απο θεσσαλονικη αλλα απο τα γυρο χωρια επομενως δεν υπηρχε περιπτωση να πετυχουν και κανενα γνωστο.

Τωρα συγκεκριμενα πετυχα κοπελιες που ειναι απο θεσσαλονικη και το ωραιο ειναι οτι με αυτον τον Διευθυντη που εχει το ξενοδοχειο μου ειπε οτι πια δεν χρειαζεται να ψαξω για να της βρω απλα ερχονται απο μονες του και μου κανουνε και προτασεις.

Συγκεκριμενα η τελευταιες που ηρθαν μου ειπαν θα σου δεινουμε εμεις 15ευρο για τα δωματια και θα πληρωνομαστε απο τον πελατη 60ευρο και αν για καποια μερα δεν μπορω να ερθω θα σου στειλω καμια φιλη μου για να με καλύψει.

Οι κοπελες αυτες που κυκλοφορουν σημερα ειναι αυτες που οτι προλαβουν να φανε απο τους ευκαταστατους.

Δεν θα κοιταξουν καποιον φτωχο παρα μονο αν αυτες που ειναι ασχημες - χοντρες ή εκτος αν εσυ εισαι πολυ ωραιος και κανουνε καμια εξαιρεση.

Εμενα συγκεκριμενα με εχουν πρηξει τα αρχι..α να μου λενε οτι αν δεν εχεις αυτοκινητο δεν μπορουμε να βγουμε εξω για καφε.

Εχω μηχανακι της λεω.

Λεει αυτη εγω σε μηχανακια δεν ανεβαινω γιατι εχουν καυσαερια και ασε που ειναι επικυνδυνα γιατι μπορει να πεσουμε και να σκοτωθουμε.

Παμε με λεωφορειο της λεω.

Μου λεει δεν μπαινω εκει που μπαινουν αλβανη και ρωσσοι.

Παμε με ταξι της λεω.

Μου λεει σιγα μην περνουμε καθε λιγο και λιγακι ταξι.

Εγω θελω λεει δικο μας Ι.Χ.

Τωρα κατι αλλο.

Αλλες μου λενε θελω καθε μερα να με πηγαινεις στα μπουζουκια.

Που αυτο δεν γινεται για διαφορους οικονομικους και μη λογους.

Αλλες παλι ζητανε να της πηγαινεις καθε σαββατοκυριακο ταξιδι και οχι εδω κοντα π.χ Χαλκιδικη αλλα Αθηνα.

Ολες λιγο πολυ αυτα που ζητανε εχουν σχεση λιγο πολυ με τον οικονομικο παραγοντα.

Σπανια να βρεις ωραια και καλη κοπελα και να αρκεστη με εναν καφε ή ποτο στην παραλια ή κατι παραπλησιο.

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω απο της γυναικες ειμαι απογοητευμενος γιατι το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να ζητανε να τρωνε σαν τους πολιτικους.

Ασε που για να καταφερεις να γνωρισεις μια κοπελα ειναι ολοκληρος Αθλος.

Εδω της μιλας και δεν γυρναν να σε απαντησουν.

Της χιλοπιτες της εχουν ετοιμες να στης ριξουν.

Μετα παραπονιουνται οτι δεν υπαρχουν αντρες να της κολησουν.

Το ενα της μυριζει το αλλο της ξυνιζει.

Αν βρειτε καμια που να αξιζει ενημερωστε με.

:wave2:

katsai
11/09/2005, 18:08
τι ειπες τωρα ρε παλικαρι...
τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν?

παραθετω παραδειγμα:
καλος φιλος φταγμενος στην πενα, γυαλισμενος, ξυρισμένος,
μαλι φτιαγμενο ρουχα ατσαλακωτα κτλ. και ειναι με το παπι
ΟΥΤΕ να τον φτυσουν...
ο ιδιος με σορτσακι, παντοφλα, αξυρτιστος, αχτενιστος κτλ.
ΑΛΛΑ με την SLK την καινουργια και ολες απο πανω του.

εγω τωρα με το ιδιο αυτοκινητο στην καφετερια γκομενες που λεγαμε ενα για , επιτηδες τους προτεινα για ποτο το ιδιο βραδυ και η απαντηση τους
" μ`αυτο θα παμε Ok
νομιζω σε καλυψε η απαντηση μου

γι`αυτο απολαυσε το μηχανακι σου και οταν ερθει η ωρα θα ερθει και η καταληλη γκομενιτσα

η γυναικες θελουν απλα υπομονη και επιμονη.

Υ.Γ. και ΘΡΑΣΟΣ παλικαρια μη μασατε πουθενα
τι και αν φαμε χυλοπιτα, γι`αυτο ειναι οι σοδες

:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:

23533

katsai
11/09/2005, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
που λεγαμε ενα για

που λεγαμε ενα γεια

955i
11/09/2005, 18:41
Παραδειγμα 3ον, ειμαι στο Μπουρναζι με ενα φιλο το προηγουμενο Σ/Κ στις Κολωνες, 2 κοριτσακια μπροστα μας λοιπον, κουκλακια 20-23 χρονων περιπου. Απλα χαζευαμε τα ποσα σφηνακια τις κερναγανε τα διαφορα αγορια που ηθελαν να τις "φορτωσουν" και αυτες ανενδοτες! Λες και ειχανε παει στο μαγαζι να απολαυσουν την "ποιοτικη μουσικη". Πολυ ντιβες ρε παιδι μου εχουν γινει οι Ελληνιδες, και "καλα" ψαχνονται αλλα για να "φορτωσεις" θελεις πολυ μαρουλι! ;)

adam_tsouk
11/09/2005, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
που λεγαμε ενα γεια

αυτο σε πείραξε;

:rotflmao: :rotflmao:

katsai + AFTER :a20: :a20: :a20:

:a19: :a19:

Κανένας
11/09/2005, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Οτι λεει στο θεμα
Για να ακουσω γνωμες. Καλά με τέτοιο τίτλο που έβαλες στο θέμα ...:rolleyes:
Περιμένεις να βγάλεις και γκόμενα στην πραγματική σου ζωή? :a9:

Έτσι σκέφτεσαι και εκφράζεσαι ?
αντι για :a49:

:a13: :smokin:

11/09/2005, 19:27
Και καλά οι γκόμενες. Το ξέρουμε όλοι πάνω κάτω πως είναι πνευματικά υπολλειπόμενες (άλλες λιγότερο - άλλες περισσότερο κλπ)

Εκείνους τους ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ να κλαίτε που πληρώνουν τα κάμπριο και τα θεώρατα τα τζιπ με δόσεις για 20 χρόνια ενώ τώρα κατουράνε στο τεπόζιτο γιατί με 50 - 60 δρχ το χιλιόμετρο θα πουλήσουν και τον κώλο τους για να κυκλοφορούν.

Κωλοκατάσταση του δήθεν και καλά έτσι για να έχουν μια Barbie Girl.

Τώρα η μοτό μπορεί αν μην είναι πολύ ακριβή αλλά δίνει της αίσθηση της δύναμης, κάτι που τα θηλυκά ενστικτωδός το αναζητούν.

kalgeorge
11/09/2005, 21:03
egw paidia exw antitheti gnwmi.....

egw vlepw oti genika oi gunaikes goustaroun poly tis mixanes.....

oi perissoteres tha protimisoun to amaxi nai , alla einai gomenopagida i mixani

kai idiaitera i diki mou pou einai kai panemorfi:beer: :wave2:

el_hymador
11/09/2005, 21:03
καλα τωρα δεσαμε!

οι μοτοσυκλετιστες ειναι η μονη κατηγορια ανθρωπου που εχει περιοδο ζευγαρωματος.........αυτη ειναι απο Μαϊο μεχρι και (αν βοηθησει ο καιρος) μεσα Οκτωβριου. Λυσανε ολες για βολτα κ.τ.λ.

Η μεγαλη πλακα ειναι οταν σου λενε οτι γουσταρουν τρελα τις μηχανες (οδηγαει και ο Γεωργουλης ντε!-θελουν να στο παιξουν και μουρες)αλλα μετα τα 15χλμ αρχιζουν οι γκρινιες (πιαστηκα-κατουριεμαι κ.τ.λ.)
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν βαζουν με τιποτα κρανος (χαλαει η κουπ) αλλα και αν πειστουν να βαλουν σε αποτελειωνουν με την απεριγραπτη ατακα: ''αυτο το κρανος δινεις και στις αλλες?''
(....οχι εχω παραγειλει ενα arai by gucci μονο για σενα
!!!!!)

:bigcry:

και μαλλον αν μιλαμε για τετοια κατηγορια γυναικων , η μοτοσυκλετα ειναι η αιτια που ερχονται μαζι σου ,οχι αυτη καθεαυτη η μηχανη αλλα αυτες πανω στην μηχανη και το πως θα δειχνουν......(πολυ φιλαρεσκα πλασματα!!!)

καλα για χειμωνα δεν το συζηταω......

παντως για να μην κατηγορηθουμε για μισογυνισμο ποσοι και ποσοι μαλακες αντρες (?)δεν υπαρχουν εκει εξω που υποστηριζουν αυτη την τακτικη του πουλ-μουρ ....αλλα αυτοι μια ζωη αντιστοιχου επιπεδου γυναικες θα βρισκουν.....

(μερικες φορες αναπολω την εποχη που ημουν 17 με την παπια και την Ι.....α , απλα ημασταν ευτυχισμενοι με αυτα που ειχαμε.....):winka:

Multi-Duc
11/09/2005, 21:36
To mono pou exw katalavei mexri stigmhs gia tis gynekes (xwris kanena ixnos misogynismou - to antitheto tha elega) einai to oti einai akrivws san tis motosykletes ..

Den mporeis na ta kaneis ola mono me mia !!

AFTER
11/09/2005, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα τωρα δεσαμε!

οι μοτοσυκλετιστες ειναι η μονη κατηγορια ανθρωπου που εχει περιοδο ζευγαρωματος.........αυτη ειναι απο Μαϊο μεχρι και (αν βοηθησει ο καιρος) μεσα Οκτωβριου. Λυσανε ολες για βολτα κ.τ.λ.

Η μεγαλη πλακα ειναι οταν σου λενε οτι γουσταρουν τρελα τις μηχανες (οδηγαει και ο Γεωργουλης ντε!-θελουν να στο παιξουν και μουρες)αλλα μετα τα 15χλμ αρχιζουν οι γκρινιες (πιαστηκα-κατουριεμαι κ.τ.λ.)
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν βαζουν με τιποτα κρανος (χαλαει η κουπ) αλλα και αν πειστουν να βαλουν σε αποτελειωνουν με την απεριγραπτη ατακα: ''αυτο το κρανος δινεις και στις αλλες?''
(....οχι εχω παραγειλει ενα arai by gucci μονο για σενα
!!!!!)

:bigcry:

και μαλλον αν μιλαμε για τετοια κατηγορια γυναικων , η μοτοσυκλετα ειναι η αιτια που ερχονται μαζι σου ,οχι αυτη καθεαυτη η μηχανη αλλα αυτες πανω στην μηχανη και το πως θα δειχνουν......(πολυ φιλαρεσκα πλασματα!!!)

καλα για χειμωνα δεν το συζηταω......

παντως για να μην κατηγορηθουμε για μισογυνισμο ποσοι και ποσοι μαλακες αντρες (?)δεν υπαρχουν εκει εξω που υποστηριζουν αυτη την τακτικη του πουλ-μουρ ....αλλα αυτοι μια ζωη αντιστοιχου επιπεδου γυναικες θα βρισκουν.....

(μερικες φορες αναπολω την εποχη που ημουν 17 με την παπια και την Ι.....α , απλα ημασταν ευτυχισμενοι με αυτα που ειχαμε.....):winka:

+1000 :a18:

wild_cat/anima
11/09/2005, 22:33
καλό θα ήταν να αρχίσετε να ασχολήστε με γυναίκες και όχι με κοριτσάκια χόντος -κομμωτήριο-μπουρνάζι!
γίνετε λίγο πιο αρσενικά δεν βλάπτει !
από την γκόμενα περιμένετε να σας την πέσει?
η μήπως και να σας βιάσει?
δεν γίνεται και καφέ με γκόμενα να θέλετε και το μάτι να πέφτει συνέχεια στα γύρω ξέκολα και τις βενζίνες μισες μισες νασ πληρώνουμε !(αν είναι έτσι πάμε για καφέ με την κολλητή μας )
αν μας θέλετε θηλυκά κι όχι ανδρογύναικα μάθετε να είστε ΑΝΔΡΕΣ κι όχι τρεντυ αγοράκια !!!!!
πηδάτε γιατί χανόμαστε !

αυτά !

pavlaras1
11/09/2005, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
καλό θα ήταν να αρχίσετε να ασχολήστε με γυναίκες και όχι με κοριτσάκια χόντος -κομμωτήριο-μπουρνάζι!
γίνετε λίγο πιο αρσενικά δεν βλάπτει !
από την γκόμενα περιμένετε να σας την πέσει?
η μήπως και να σας βιάσει?
δεν γίνεται και καφέ με γκόμενα να θέλετε και το μάτι να πέφτει συνέχεια στα γύρω ξέκολα και τις βενζίνες μισες μισες νασ πληρώνουμε !(αν είναι έτσι πάμε για καφέ με την κολλητή μας )
αν μας θέλετε θηλυκά κι όχι ανδρογύναικα μάθετε να είστε ΑΝΔΡΕΣ κι όχι τρεντυ αγοράκια !!!!!
πηδάτε γιατί χανόμαστε !

αυτά !

Αγαπητη φιλη Βανεσα.

Α. Ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαστε μονο με κοριτσακια?

Β. Τι εννοεις γινετε λιγο ποιο αρσενικα?

Γ. Ποιος σου ειπε οτι περιμενουμε απο την γκομενα να μας την πεσει?

Δ. Εχουν προσπαθησει στο παρελθον πριν απο δεκα χρονια να με βιασουν δυο χοντρες 100 κιλα η καθε μια.

Εβαλα τα κλαματα με λυπηθηκαν και με αφησαν. :)

Ε. Το οτι κοιτας και αλλες γυναικες χωρις να καρφωνεσαι και να μην κοιτας επιμονα δεν σημαινει τιποτα.

Το ιδιο το κανουν και οι γκομενες και ας μην θελεις να το παραδεχτεις.

ΣΤ. Αν εισαι Ανεργος τι κανεις?

Μιας και που το πας, που το φερνεις στο οικονομικο και εσυ το καταληγεις.

Υ.Γ. Σκεψου πριν απαντησεις, αλλιως μην απαντας καθολου.

AFTER
11/09/2005, 23:08
Τελικα η συζητηση οπως περιμενα βεβαιως,κατεληξε στο προβλημα που βασανιζει γενεες γενεων και δεν ειναι αλλο απο το

''Πως θα κατσουν οι γυναικες''

Μιας και πηρα θεση στην συζητηση, ας προσθεσω και εγω τις αποψεις μου!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει προβλημα και απο τις 2 πλευρες!

Απο την μια οι γυναικες ψαχνουν την ευκολη οδο για να ανεβουν κοινωνικα/οικονομικα/μουρικα(οχι πως οι ανδρες δεν το θελουν,αλλα το προβλημα ειναι οτι οι αντρες εχουν μια τρυπα λιγοτερη) με αποτελεσμα να βλεπουμε κοπελες που το παιζουν δηθεν/καποιες/απομακρες και που δεν ξερουν ουτε και οι ιδιες τι θελουν!
Φτανει μετα το καμπανακι ''last roynd/final lap'' των 30 ετων και απεγνωσμενα ψαχνουν καποιον ''μπουζι να'ναι κι οτι να'ναι'' να τον παντρευτουν, ο οποιος καταληγει πολυ λαλακας, αλλα ελα που ειναι πλεον αργα με αποτελεσμα το κερατο να παει συννεφο ή να τον χωριζουν!

Τωρα ετοιμαστειτε αρσενικα να την ακουσετε και σεις:

Εχουμε λοιπον τον tendy boy,που ο μονος τροπος που βρισκει να ''ριξει'' κοπελα ειναι ή το διτροχο ή το cabrio ή τα 52 κερασματα στο πρωτο τραπεζι πιστα της Βανδη!
Μεχρι εκει ομως παμε καλα....
Εχω και ο ιδιος φιλους που το βρισκουν πολυ υποτιμητικο να την ''πεσουν'' σε κοπελα,γιατι ''αν μου ριξει χιλοπιτα τι θα κανουμε?,''ΕΓΩ να την πεσω σε αυτην...ΕΓΩ?''
Ναι ρε να την φατε την χιλοπιτα,ρολος του αντρα ειναι και αυτος!
Καμαρι σας που ειχατε τα @@ και την πεσατε,και αυτο ανδρισμο θελει.
Σε καθε καφετερια/εστιατοριο βλεπω ολοενα και περισσοτερες γυναικοπαρεες να ψαχνουν δεσμο,αλλα οι αντρες δεν....
Καλα κανουν και λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πλεον!
Βλεπω κατι τυπακια με μαλλι σαν εκεινου στην διαφημιση της TIM(Που το παιδι μια χαρα συμπαθεστατος ειναι) και ντυσιμο πατσαβουρε και περιμενουν να βρουν κοπελα ετσι!
Δηλαδη πιστευετε οτι εισαστε αρεστοι ετσι?
Ρε οσες χιλιετιες και να περασουν οι γυναικες θελουν αντρα..ΑΝΤΡΑ με ολα τα γραμματα κεφαλεα.
Και να κανει την γυναικα να νιωθει ΓΥΝΑΙΚΑ,οχι ΓΥΝΑΙΟ!
Κοιταω μετα την τηλεοραση και βλεπω΄ή χαζογκομενα στυλ Μενεγακη, ή φουστη!
Ωραια προτυπα δινουν και αυτοι!

Δεν θα σταματησω να λεω ''ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ''
Αυτες δινουν τα παγκοσμια προτυπα,αυτες κοντρολαρουν τα πιστευω!

Αποκτηστε προσωπικοτητα,και τα 2 φυλλα!
Ειδικα οι αντρες,που εχουν καταντησει αρσενικες φουτανες!

:a02:

free rider
11/09/2005, 23:10

(μερικες φορες αναπολω την εποχη που ημουν 17 με την παπια και την Ι.....α , απλα ημασταν ευτυχισμενοι με αυτα που ειχαμε.....)

Πιστεύω όμως, ότι οι άντρες είμαστε χαιβάνια σε πολλές περιπτώσεις

Ποιος δεν έχει τύχει σε φάση που μια τυχαία και υπό το μηδέν γκόμενα επειδή ξέρει να το παίζει καλά το σενάριο το φιλικό καλέ…χαχαχα!!! Ναι είμαστε φιλαράκια..… …,,
ψαρώνει τίποτα κακόμοιρα τσογλανάκια που τα κουρδίζουν για να το παίζουν μάγκες…Είναι πολύ απλό για μια οποία μαλακογκόμενα να ψαρώσει όποιο μαλακάκο που γάμ@σε για πρώτη φόρά πριν δύο μήνες κι ας είναι τριάντα χρονών μαλάκας….και να τον κάνει ότι θέλει να τον βάζει να κάνει τα πιο απίθανα πράγματα από το να της κάνει τον ..τξιτζή μέχρι να το παίζει το καλό φιλαράκι γιατί για να απλώσει χέρι ούτε λόγος να γίνεται θα πρέπει να πλήρη πιο σημαντικά λεπτά αισθήματα…
Και είναι τελείως γελοίο το υπανάπτυκτο ανθρωπάκι που τολμά να πιστέψει ότι έχει προσωπικότητα και είναι κάτι όταν μετά το κατάλληλο κούρδισμα εμφανίζεται σαν τον ιππότη της βασούλας ….
και αγωνίζεται για την τιμή και την υπόληψη της δεσποσύνης…

χα !!! δεν θα κατηγορηθούμε για μισογυνησμό…..για μαλ@κία όμως …σύννεφο..

620
11/09/2005, 23:13
Egw paidia apla gnwmes eithela na akouso den koitaw na bgalw gomena apo thn mhxanh outos h allos thn proigoumeni gomena pou eixa me to papi thn eixa bgalei den thn eixa thn mhxanh.
Pavlara kala ta les.
r6van eisai off teleios me ayta pou egrapses.
Prepei na riksete ligo ton egoismo kai to stil "exw mouni ara kyberno ton planiti".
Kai kati allo h "isotita" pou toso thelete paei peripato analoga me to ti sas symferei.Diladi giati na mhn yparxei isotita kai sta oikonomika h ama emena me briseis sto dromo epeidh parabiases STOP kai peiges na me skotoseis na mhn katebw katw kai na se kanw topi sto ksylo.
Opou mas symferei diladi.
Paradeigma ena brady se ena mparaki pou eixa paei kathara gia potaki me enan filo pou eithele parhgoria kai oxi gia na kaylantisw apo edw kai apo ekei paratirisa mia kopela pou me karfone oli thn wra eee den anteksa kai egw kai phga na ths miliso (afou zitisa sygnwmh apo to filaraki) H xylopita htan oli dikia mou skoupiza thn mapa mia wra gia na fygei.Diladi ayth giati to ekane ayto, apla giati eithele na epibebaiothei oti pernaei den skeftike oute mia stigmh ton allo, paramono ton eayto ths.
Oso gia tis mhxanes ta exw dei kai ayta me kati koritsakia mia fora mia kopelitsa sthn goitonia(leme ena geia) mou thn paratirisa oti epsaxne gia taxi mia wra paw me thn papia kai thn xeretisa thn rotisa pou paei,htan sto dromo mou kai ths protina na thn petaksw kai mou leei "oxi den peirazei" meta apo mia ebdomada se idia fasi,eimai me to ducati thn xeretaw kai mou leei xwris na pw tipota "pou pas?" pros ta ekei ths lew "mporeis na me pareis giati den briskw taksi?"
H apantisi bebaia htan OXI me diakaiologia oti eixa balei to monoselo kai den mporouse na katsei.
Re den pate sto diaolo skeftika apo mesa mou.
AYTA.

wild_cat/anima
11/09/2005, 23:14
1)οκ ασχολήστε ΚΑΙ με κοριτσάκια
2)αυτό που λέω και πιο κάτω ..γεμίσαμε απο τρέντυ αγοράκια
3)σας πιάνει το ψώνιο και περιμένετε από την γκόμενα να σας πει να βγείτε για καφέ κσαι μάλιστα τη στιγμή που γουσταρετε απιστευτα πολύ
4)εύχομαι την επομενη να ναι απο 2 ξανθά πιπίνια με τέλειες αναλογιές
5)έλα που καρφώνεσαι όμως και μάλιστα επίμονα !!!
6)καλύτερα το χρόνο που σπαταλάς για να βρεθεί το υποψήφιο πιπίνι ψάχνεις για δουλειά .!!(αυτό ισχυει για όλους ανδρες και γυναίκες φυσικά )
όσο για το οικονομικο δεν μιλάω να κερνάτε συνέχεια και να πληρώνετε τα hondos αλλά σίγουρα όχι και να κάνετε συμβόλαιο ο καφές κάνει 3,20 μου χρωστάς 0,20!

wild_cat/anima
11/09/2005, 23:32
620 αν είναι off topic αυτά που λέω εγώ ,αυτά που γράφεις εσύ τι ακριβώς είναι?
και φυσικά η ατάκα "το shoe δεν το βλέπει"?
1)που θες αγοράκι μου να ξέρει το πιπινι από shoe και από arai?
2)γιατί θέτεις το περιστατικό με την γκόμενα τη στιγμή που από πάνω αναρωτιέσαι αν καταλαβαίνει οτι έχεις μηχανή???αυτό είναι το μόνο σου προσόν ?
και ναι ισότητα θέλουμε .αλλά ο καθένας να παίζει το ρόλο του .όπως εγώ θα κάτσω να μαγειρέψω να να φας και θα σου φτιάξω καφέ που θα ξυπνήσεις το πρωι ,έτσι και συ το βραδύ θα ξεχάσεις πόσο κουρασμένος είσαι από τη δουλέια σου και θα με κάνεις γυναίκα !(if u know what i mean)
κι όπως εγώ θα μαι ΚΥΡΙΑ δίπλα σου και δε θα κοιτάξω το αγοράκι απένταντι που έχει καρθωθεί στο στήθος ρεδώ και ώρα ,έτσι κι εσύ θα ΄κολλησεις στην κολλητη μου !
και όλα αυτα δεν είναι σεβασμος στην γκόμενα ή στον γκόμενο ,είναι σεβασμός στον άνθρωπο που γουστάρει να βγει μαζι σου ,στη γυναίκα που έκατσε και βάφτηκε να γίνει όμορφη για την πάρτη σου και γιάτι κυκλοφορεί μαζι σου και για τον άνδρα που ήρθε α΄πο την άλλη άκρη της αθήνας να σε πάρει γιατί εσύ γουστάρεις να φορέσεις τακούνι και δεν μπορει΄ς να περπατήσεις!
αυτά κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε !

kalgeorge
11/09/2005, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τελικα η συζητηση οπως περιμενα βεβαιως,κατεληξε στο προβλημα που βασανιζει γενεες γενεων και δεν ειναι αλλο απο το

''Πως θα κατσουν οι γυναικες''

Μιας και πηρα θεση στην συζητηση, ας προσθεσω και εγω τις αποψεις μου!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει προβλημα και απο τις 2 πλευρες!

Απο την μια οι γυναικες ψαχνουν την ευκολη οδο για να ανεβουν κοινωνικα/οικονομικα/μουρικα(οχι πως οι ανδρες δεν το θελουν,αλλα το προβλημα ειναι οτι οι αντρες εχουν μια τρυπα λιγοτερη) με αποτελεσμα να βλεπουμε κοπελες που το παιζουν δηθεν/καποιες/απομακρες και που δεν ξερουν ουτε και οι ιδιες τι θελουν!
Φτανει μετα το καμπανακι ''last roynd/final lap'' των 30 ετων και απεγνωσμενα ψαχνουν καποιον ''μπουζι να'ναι κι οτι να'ναι'' να τον παντρευτουν, ο οποιος καταληγει πολυ λαλακας, αλλα ελα που ειναι πλεον αργα με αποτελεσμα το κερατο να παει συννεφο ή να τον χωριζουν!

Τωρα ετοιμαστειτε αρσενικα να την ακουσετε και σεις:

Εχουμε λοιπον τον tendy boy,που ο μονος τροπος που βρισκει να ''ριξει'' κοπελα ειναι ή το διτροχο ή το cabrio ή τα 52 κερασματα στο πρωτο τραπεζι πιστα της Βανδη!
Μεχρι εκει ομως παμε καλα....
Εχω και ο ιδιος φιλους που το βρισκουν πολυ υποτιμητικο να την ''πεσουν'' σε κοπελα,γιατι ''αν μου ριξει χιλοπιτα τι θα κανουμε?,''ΕΓΩ να την πεσω σε αυτην...ΕΓΩ?''
Ναι ρε να την φατε την χιλοπιτα,ρολος του αντρα ειναι και αυτος!
Καμαρι σας που ειχατε τα @@ και την πεσατε,και αυτο ανδρισμο θελει.
Σε καθε καφετερια/εστιατοριο βλεπω ολοενα και περισσοτερες γυναικοπαρεες να ψαχνουν δεσμο,αλλα οι αντρες δεν....
Καλα κανουν και λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πλεον!
Βλεπω κατι τυπακια με μαλλι σαν εκεινου στην διαφημιση της TIM(Που το παιδι μια χαρα συμπαθεστατος ειναι) και ντυσιμο πατσαβουρε και περιμενουν να βρουν κοπελα ετσι!
Δηλαδη πιστευετε οτι εισαστε αρεστοι ετσι?
Ρε οσες χιλιετιες και να περασουν οι γυναικες θελουν αντρα..ΑΝΤΡΑ με ολα τα γραμματα κεφαλεα.
Και να κανει την γυναικα να νιωθει ΓΥΝΑΙΚΑ,οχι ΓΥΝΑΙΟ!
Κοιταω μετα την τηλεοραση και βλεπω΄ή χαζογκομενα στυλ Μενεγακη, ή φουστη!
Ωραια προτυπα δινουν και αυτοι!

Δεν θα σταματησω να λεω ''ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ''
Αυτες δινουν τα παγκοσμια προτυπα,αυτες κοντρολαρουν τα πιστευω!

Αποκτηστε προσωπικοτητα,και τα 2 φυλλα!
Ειδικα οι αντρες,που εχουν καταντησει αρσενικες φουτανες!

:a02:

+1000000

620
11/09/2005, 23:43
r6evan egrapsa oti eisai OFF enoontas oti den isxyoun 100% ayta pou egrapses oxi oti eisai offtopic.An eithela na grapsw offtopic tha egrafa offtopic kai oxi sketo off.
1on den eimai agoraki sou.
Efoson kserei apo slk kai z4 den nomizo na htan kako na eiksere kai apo shoei kai arai.;)
2on oxi den einai to mono mou proson allios prin thn mhxanh den tha eixa gomena egrapsa kiolas oti eixa gomena me to papi kai oxi me thn mhxanh.(Malon o pavlara exei dikio parapanw pou sou leei "Σκεψου πριν απαντησεις, αλλιως μην απαντας καθολου".
An pisteyeis oti o rolos sou einai na magireyeis kai na ftiaxneis kafedaki to prwi tote einai tyxeros aytos pou tha se parei h se exei idi giati den to kanoun polles pleon ayto :)
I know what you mean ;)
Katalabame katalabame .
Filika panta 620.

Rezeguet
11/09/2005, 23:46
Στο θεμα τωρα πιστευω οτι η μηχανη ειναι γκομενοπαγιδα οπως και το αμαξι, αν και στην ιδια κατηγορια τιμης η μηχανη ειναι καλυτερη γκοεμνοπαγιδα πιστευω. Με μηχανακι λιγοτερο των 4000Ε εχεις μια αξιοπρεπη γκομενοπαγιδα και με κανενα 749 την εχεις σερβιρισμενη την γκομενα (μεχρι την πρωτη βολτα φυσικα οπου θα της βγουνε τα ματια οξω :lol: )

Στο δευτερο θεμα δεν θα προσθεσω τιποτε αλλο γιατι τα εχουμε πει χιλιες και μια φορες και τα βλεπουμε καθε μερα δεν εχει νοημα να τα επαναλαμβανουμε (εκτος φυσικα αμα το χρησημοποιουμε για να ξεθυμανουμε και ως αγχολυτικο, γιατι πραγματικα πιανει

ΥΓ)γαμωτο με αυτα που ακουω απο την κοπελια εδω (r6van) σκεφτομαι οτι εχω αδελφη στην ιδια ηλικια ΕΛΕΟΣ :hypnotize :hypnotize :uplate: :sick: :uplate:

I know aσχετο αλλα μουρθε τωρα flashback...

wild_cat/anima
11/09/2005, 23:50
χαίρομαι που καταλάβατε

θηλυκά πάντα
650!

pavlaras1
11/09/2005, 23:55
1)οκ ασχολήστε ΚΑΙ με κοριτσάκια
2)αυτό που λέω και πιο κάτω ..γεμίσαμε απο τρέντυ αγοράκια
3)σας πιάνει το ψώνιο και περιμένετε από την γκόμενα να σας πει να βγείτε για καφέ κσαι μάλιστα τη στιγμή που γουσταρετε απιστευτα πολύ
4)εύχομαι την επομενη να ναι απο 2 ξανθά πιπίνια με τέλειες αναλογιές
5)έλα που καρφώνεσαι όμως και μάλιστα επίμονα !!!
6)καλύτερα το χρόνο που σπαταλάς για να βρεθεί το υποψήφιο πιπίνι ψάχνεις για δουλειά .!!(αυτό ισχυει για όλους ανδρες και γυναίκες φυσικά )
όσο για το οικονομικο δεν μιλάω να κερνάτε συνέχεια και να πληρώνετε τα hondos αλλά σίγουρα όχι και να κάνετε συμβόλαιο ο καφές κάνει 3,20 μου χρωστάς 0,20!

Αγαπητε φιλε "620" σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Αγαπητη φιλη Βανεσα με αυτο το μηνυμα που εγραψες καπως τα λες καλυτερα και για να σε δωσω την εικονα αντιστοιχα για να δεις αυτα που βλεπω και εγω αντιστοιχα ειναι.

1. Υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται μονο με κοριτσακια,υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται με γυναικες,υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται και με κοριτσακια και με γυναικες,υπαρχουν καποιοι που δεν ασχολουνται καθολου.

Αρα εσυ εχεις 50% πιθανοτητες να βρεις αυτο που ψαχνεις.

2. Υπαρχουν trendy αγορακια, υπαρχουν και αντρες σαν εμενα. ;)

Αρα εσυ εχεις παλι 50% πιθανοτητες να βρεις αυτο που ψαχνεις.

3. Αν πραγματικα θελει να βγει καποιος μαζι σου θα στο πει.

Αν οχι για καποιον λογο τοτε για αυτο υπαρχει η ισοτητα και για αυτο λενε ψαχνουμε να βρουμε το ετερον μας ημισυ.

Οτι δεν κανει ο ενας θα το κανει ο αλλος και για αυτο θα υπαρξει η ολοκληρωση των δυο σε ενα.

4. Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι. :D

5. Συγκεκριμενα εγω για να καρφωθω πρεπει η αλλη να ειναι Θεομουνο και σαφως πολυ καλυτερη απο αυτην που συνοδευω.

Δεν λεω οτι ειναι σωστο ή οτι δεν μπορει να γινει αλλα μην παραπονιεσαι για κατι τετοιο που γινεται και απο την δικια σας μερια.

6. Για δουλεια ψαχνω να βρω και ολες που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι εκμεταλευση οσο δεν παιρνει.
Προγραμμα Stage ή ΟΑΕΔ 120 ωρες τον μηνα δουλεια και 450ευρο μισθος μηνιατικο χωρις ενσημα για εναν χρονο και χωρις να πληρωνονται η υπερωριες και να μην πληρωνεσαι καθε μηνα αλλα καθε διμηνο ή ακομη και τρημηνο.

Ενταξει δεν σου μιλησα να κανετε συμβολαιο τα 0.20λεπτα αλλα καλο ειναι να κερνατε και εσεις καμια φορα οταν ο αλλος ειναι ανεργος ή εχει της αφραγκιες του.

Αν σου πληρωσω εγω τα HONDOS τοτε εγω θελω να μου πληρωσεις το KIT MALOSSI που θελω να βαλω στο μηχανακι μου.
:p

Υ.Γ. Συνεπως μετα απο ολα αυτα που ειπαμε ο αντρας τον ονειρων σου βρισκεται αναμεσα στο 25% των ανδρων της Ελλαδος.

Αρα μην καθεσαι ξεκινα να ψαχνεις προτου να ειναι αργα και να το εχεις μετανοιωσει.

Κατι που ξεχασα να συμπληρωσω και να αναφερω και να ενημερωσω στο "2-3" ειναι οτι το κουραγιο και ο εγωισμος δεν ειναι αστυρευτος.

Μετα απο καμποσες χυλοπιτες κακη ωρα οπως εφαγα αυτο το καλοκαιρι στην Καλιθεα σου εξαφανιζετε ο εγωισμος και το κουραγιο και η τολμη για να πας να ξανα κολησεις κοπελα.

Μετα σε πιανει ο φοβος και αν ενω φοβασαι συνεχησεις να επιβαλεις
τον εαυτο σου μπορει χωρις να το θελεις να πεσεις και σε καταθληψει.

Μετα δυστηχος κανεις πολυ περισσοτερο χρονο για να επουλοθουν τα ψυχολογικα τραυματα.

Δεν ερχεσαι θεσσαλονικη να κανουμε καμια σχεση οι δυο μας να για να δουμε πως θα εξελυχθουν τα πραγματα?

:D

wild_cat/anima
12/09/2005, 00:08
:rolleyes

κι αν είμαι κοντή(που είμαι)
χοντρή (ε!τα χω τα πιασιματάκια μου)
με σπυράκια(μη με βλέπεις έτσι ,έχω καλό make )

τι θα κάνεις ??????

:D :D :D :D

pavlaras1
12/09/2005, 00:17
:rolleyes

κι αν είμαι κοντή(που είμαι)
χοντρή (ε!τα χω τα πιασιματάκια μου)
με σπυράκια(μη με βλέπεις έτσι ,έχω καλό make )

τι θα κάνεις ??????

:D :D :D :D

Υποψιν οτι οσα σου ειπα δεν στα ειπα χωρις να σκεφτω.

Σε εχω δει και μου αρεσες και αν δεν πιστευεις μπορω και να στο αποδειξω δες την φωτογραφια που ανεβασα αν κανω λαθος διορθωσε με.

Εισαι πολυ καλυτερη απο αυτες που συναναστρεφομαι αυτον τον καιρο.

Μου αρεσεις οπως εισαι και γιαυτο σε θελω !!!!

:)

23564

Polifer
12/09/2005, 00:19
:confused: :confused: :confused: :confused: :wacko: :wacko: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

ε ρε βραδυνιάτικο τι γίνεται...

wild_cat/anima
12/09/2005, 00:23
ναι ok ...
αλλά μήπως θα καλύτερα να μου τα πεις σε πμ?????????
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

uγ¨:το κ4 δεν είναι δικό μου !

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Polifer
12/09/2005, 00:26
ναι ok ...
αλλά μήπως θα καλύτερα να μου τα πεις σε πμ?????????
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

uγ¨:το κ4 δεν είναι δικό μου !

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

οχι ! εδω όλα στο δημόσιο χώρο! να πανε μετά στην Espresso, Traffic, και στις λοιπές μεσημεριανές εκπομπές !! Αυριο Δευτέρα ξεκινάει το πρόγραμμα! ΛΟΛ

ΠοΥ ΕΙΣΑΙ idi NA TA ΔΕΙΣ??! ΛΟΛ :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
12/09/2005, 00:26
μετα χαρας αναγνωσα το μυνημα της φιλης μας r6van...

ο αντιλογος και η επικοδομιτικη συζητηση βασισμενη σε επιχειρηματα ειναι σιγουρο πως οφελουν τους ενεχομενους στον διαλογο αυτο και επιφερουν λυσεις και απαντησεις σε καιρια ζητηματα που μας απσχολουν.....εκτος απο το συγκεκριμενο.....

κοπελια ...... αναπαραγεις τα ιδια στερεοτυπα και κλισε που ακουγονται στις trendy παρεες αγοριων και κοριτσιων

α)δεν υπαρχουν αντρες.......αν τους ψαχνετε στα πρωϊναδικα ,στα
life-style εντυπα και στους super-wow χωρους ....ναι συμφωνο
δεν υπαρχουν.

β)Οταν λες αντρες εννοεις το στυλ της δεκαετιας του '60?....γιατι ξερω κατι τετοιους που δουλευουν σοβαντεπι - γυψοσανιδα σε οικοδομη αλλα καμια δεν καταδεχετε να βγει μαζι τους γιατι τι θα πουν οι φιλες τους......? κατα τα αλλα ειναι μορτες-ντομπροι - και σηκωνουν και το χερι τους και ριχνουν καμια αναποδη γιατι ο αντρας ειναι αντρας!!!

γ)δεν υπαρχει χειροτερος χωρος για γνωριμια φλερτ απο τα μπαρ και τα clubs.Εκτος του οτι ολοι (αντρες - γυναικες) ειναι στην τσιτα λογο του και καλα κλιματος <δειξε κουλ και ανετος> δεν μπορεις να μιλησεις απο τα db και η προταση σου - προσκληση σε μια κοπελα '' παμε να φαμε στην Λουτσα'' μπορει να παρερμηνευθει λογο του ηχου και να φας (δικαιως) καμια χαστουκα......εναλλακτικα μπορεις να κανεις σαχλες και χαβαλε.....αυτο τις χαλαρωνει λιγο και δεν αισθανονται ''απειλη''

δ)επιμενω στις παραδοσιακες αξιες.....εμεις φυσικα θα προτεινουμε και για καφε και για φαγητο και θα τα πληρωκουμε κι ολας αλλα η ειδοποιος διαφορα ειναι να τα κανεις ολα αυτα γιατι τα νοιωθεις και οχι επειδη πρεπει :winka

ε)στο προτυπο του αντρος που περιγραφεις(μπορει να κανω και λαθος......) δεν περιεχεται και το καρφωμα και το ξενοκοιταγμα?δεν ειναι 100%αρσενικη ιδιοτητα αυτο?

τωρα περα απο την πλακα νομιζω οτι το σημαντικοτερο ειναι η ελλειψη επικοινωνιας που υπαρχει γενικοτερα και ο επαναπροσδιορισμος των ρολλων αντρων-γυναικων ....απο την μια εσεις γαλουχηστε με τον ρολο της μανας - συζηγου και απο την αλλη η εποχη μας προβαλλει το προτυπο της χειραφετημενης-επιτυχημενης καριεριστριας που δεν εχει αναγκη κανενα......ειναι μπερδεμα λιγο δεν ειναι ?

παντως πιστευω οτι εσυ δεν εισαι τετοιο κοριτσι και ειναι μαγκια σου που σε ενα αντροκρατουμενο forum ορθωσες το αναστημα σου και βροντοφωναξες ....ειμαι εδω !!ειμαι γυναικα και υποστηριζω τις αποψεις μου σοβινιστικα γουρουνια!!!!-αφου οδηγας και μηχανη μια χαρα θα εισαι....-

.....200.000 χιλιαδες χρονια εξελιξης δεν μπορει να κανουν λαθος!!
οι ισορροπεια θα αποκατασταθει....απλα θα παρει λιγο χρονο ....μεχρι τοτε αραχτε:smokin: και ακολουθηστε την τελευταια συμβουλη της φιλης μας.......γ****** γιατι
χανομαστε !!!!

.....αληθεια κοπελια τι κανεις το Σαββατο?:wacko:

wild_cat/anima
12/09/2005, 00:38
ανακοίνωση !
δεν έχω πληρώσει κανέναν !!!!
:mad:

ποιος σας έβαλε βρε αλήτες-μαλλιάδες-μηχανοβιοι
να μου κάνετε πλάκα:look: ?

ε?εεεεε?
:) :p

m1ke
12/09/2005, 00:41
Άσχετο μόλις γύρισα από Άμστερνταμ.:D :D :a8:

Δεν έχω διαβάσει τι έχει γραφτεί γιατί βαριέμαι. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν είσαι στον άσσο σου φταίνε όλα, οι γυναίκες οι άντρες, οι μηχανές τα αυτοκίνητα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Πάντως γκρινιάζοντας δεν αλλάζει τίποτα.:wave2:

Nikoskazer2000
12/09/2005, 00:46
Όλοι έχετε δίκαια ερωτήματα και επιχειρήματα, αλλα η απάντηση είναι κάπου στη μέση.

Όλοι είμαστε διαφορετικοί και ολοι έχουμε διαφορετική άποψη για το τι ζητάμε απο το αλλο μας μισό καθώς και για το πόσο θέλουμε να είναι "το αλλο μας μισό". Είμαι σίγουρος πως θα εκπλαγήτε αν κάτσετε και μιλήσετε με ειλικρίνια (χωρίς μ******ς τώρα) μεταξύ σας. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για οποιαδήποτε επιτυχημένη σχέση. Δε νομίζω να μπορέσετε να λύσετε τις διαφορές σας μέσα απο άπειρα μυνήματα στο συγκεκριμένο forum...

Το live chat είναι το καλύτερο κατα τη γνώμη μου. Δέλεαρ κανείς;;;

Υ.Γ: Εγω μένω Χανιά οπότε δε νομίζω πως θα μπορέσω να παρεβρεθώ :( αλλα σίγουρα θα ήθελα να μάθω νέα απο τη "μάχη" των δύο φύλων ;) .

wild_cat/anima
12/09/2005, 00:55
τα χω με την μπουμπού μου αυτόν τον καιρό !

:cool:

δεν μπορώ .......

θα ζηλέψει τα 1000αρια σας και μετά θα μου κρατάει μουτράκια :winka:

Nikoskazer2000
12/09/2005, 01:18
Εγώ δεν εχω ούτε 1000άρι (αν και θα ήθελα πάρα πολύ!), ούτε ζητάω κάτι παραπάνω απο μια φιλική κουβέντα με εσας τους συμforumίτες (σ.σ σιγά μην είμαστε και στρουμφάκια...), αλλα η απόσταση ζορίζει έτσι κι' αλλιώς :bigcry: .

Εγω δεν ψάχνω.
Εγω θέλω το κορίτσι μου πίσω :bawl: .

HAYA
12/09/2005, 01:20
Και για να προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός. Θα το θεωρούσα κατάντια για μένα να είμαι με «γκόμενα» που θα μου «κάτσει» επειδή έπεσε στην παγίδα του αυτοκινήτου μου ή της μηχανής μου. Έτσι κι αλλιώς κανένα από τα δύο δεν το αγόρασα με το σκεπτικό πως θα με κοιτάζουν οι «γκόμενες». Μήπως ξεχνάτε ότι μια γρήγορη βόλτα με την καλή σας (φυσικά και μιλάω για τη μοτοσικλέτα σας) είναι μια καθαρά εγωιστική απόλαυση ακόμα κι αν είστε παρέα με άλλους ομοϊδεάτες ; Και δυστυχώς το ότι κάποιος καβαλάει μια μηχανή δεν είναι αποδεικτικό ανοιχτού πνεύματος και ελεύθερου μυαλού. Αν σκεφτείτε ότι για κάποιους εδώ μέσα δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να με στολίσουν με διάφορα κοσμητικά αν με συναντήσουν να οδηγώ το cabrio μου ενώ αν με έβλεπαν καβάλα στη μηχανή μου θα ήμουν μια χαρά παλικάρι. Χαλαρώστε λιγάκι και ψάξτε για γυναίκες που θα είναι μαζί σας γι αυτά που κουβαλάτε μέσα σας και όχι για το τι καβαλάτε

Nikoskazer2000
12/09/2005, 01:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από HAYA
Και για να προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός. Θα το θεωρούσα κατάντια για μένα να είμαι με «γκόμενα» που θα μου «κάτσει» επειδή έπεσε στην παγίδα του αυτοκινήτου μου ή της μηχανής μου. Έτσι κι αλλιώς κανένα από τα δύο δεν το αγόρασα με το σκεπτικό πως θα με κοιτάζουν οι «γκόμενες». Μήπως ξεχνάτε ότι μια γρήγορη βόλτα με την καλή σας (φυσικά και μιλάω για τη μοτοσικλέτα σας) είναι μια καθαρά εγωιστική απόλαυση ακόμα κι αν είστε παρέα με άλλους ομοϊδεάτες ; Και δυστυχώς το ότι κάποιος καβαλάει μια μηχανή δεν είναι αποδεικτικό ανοιχτού πνεύματος και ελεύθερου μυαλού. Αν σκεφτείτε ότι για κάποιους εδώ μέσα δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να με στολίσουν με διάφορα κοσμητικά αν με συναντήσουν να οδηγώ το cabrio μου ενώ αν με έβλεπαν καβάλα στη μηχανή μου θα ήμουν μια χαρά παλικάρι. Χαλαρώστε λιγάκι και ψάξτε για γυναίκες που θα είναι μαζί σας γι αυτά που κουβαλάτε μέσα σας και όχι για το τι καβαλάτε

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου :beer: :a18: :a20: :beer:

wild_cat/anima
12/09/2005, 01:31
+1000 haya

pavlaras1
12/09/2005, 01:45
+1000 haya

Δεσποινις Βανεσα παρακαλω ελεγξτε τα προσωπικα σας μηνυματα.

Ευχαριστω.

n1k3man
12/09/2005, 01:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Δεσποινις Βανεσα παρακαλω ελεγξτε τα προσωπικα σας μηνυματα.

Ευχαριστω.

EΔΩ ΥΠΑΑΑΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΑΑΑΑΣ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΣ! :a49:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kinhsh
12/09/2005, 02:10
Η μηχανη δεν ειναι παγιδα για γυναικες.Το αντιθετο γιατι με κρανος ποιος εχει ορεξη να κανει καμακι; Koιτανε λιγο αλλα ο οδηγος μηχανης εχει το μυαλο του αλλου οποτε δεν αξιοποιει την καποια αρχικη καλη εντυπωση. Ο ιδιος οδηγος σε ενα απλο αυτοκινητο ειναι στην βιτρινα και μπορει να πουλησει τον εαυτο του καλυτερα σε μια κοπελα.

evvou
12/09/2005, 03:04
μετα απο τους "καβγαδες" και τους ερωτες :winka: ειπα να πεταχτω και εγω....

τα πραγματα πιστευω πως ειναι απλα...αν καθεστε και ασχολειστε με γκομενακια τα οποια ψαρωνονουν με τη μηχανη η το αμαξι σας (και συνηθος με κατι τετοιες κοπελες ασχολουνται οι αντρες)...τοτε ειναι σιγουρο πως η γκομενα ειναι 9-5 οπως λεγαμε και σ'ενα ποστ στις γενικες..:D :D

Innersense
12/09/2005, 07:14
όπως εγώ θα κάτσω να μαγειρέψω να να φας και θα σου φτιάξω καφέ που θα ξυπνήσεις το πρωι ,έτσι και συ το βραδύ θα ξεχάσεις πόσο κουρασμένος είσαι από τη δουλέια σου και θα με κάνεις γυναίκα !(if u know what i mean)

Μπράβο ρε μάτια, εύγε!

Εδώ το έχω να σου ζητήσω και τις παντοφλίτσες μου, αλλά δεν πειράζει, θα πάω να σου φέρω τριαντάφυλλα ξυπόλητος γιατί είσαι σπαθί!

Πάντως ότι και να πείτε εμείς σας αγαπάμε γιατί καβαλάτε και αυτό αυτόματα σας βγάζει από την μάζα των γυναικών και σας κάνει ξεχωριστές αφού προφανώς χρησιμοποιείτε κάποιο ημισφαίριο του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούν οι κοινές θνητές.

Μάγκες ξεκολλάτε και αφήστε τις ανούσιες συζητήσεις. Τις σχέσεις των ανθρώπων τις ζεις.-

Boxer
12/09/2005, 07:58
Τι να την κανεις τη Ferrari αμα εχεις μαντζαφλαρι:D

Της κοντης ψ...ς της φταινε οι τριχες:D

Μικρή Λουλού
12/09/2005, 09:23
και μονο που παραμενει ο τιτλος του θεματος,ειναι δεικτης της φθινοπωρινης ανιας μας...

idi
12/09/2005, 09:38
Γουσταρω συζητηση!

Και τη Βανεσα που μπαινει στο κοπο να υπερασπιζεται τις γυναίκες, ενω η ιδια θεωρεί οτι (οι περισσοτερες) ειναι ακριβως οπως τις περιγραψανε οι παραπανω! (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που ως γνωστον επιβεβαιώνουν το κανονα και καλούνται παραυτα να μου στήλουν πμ για καφε!)

ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (ή «ΑΝΤΡΕΣ») !!!!

Θελει πολυ ανάλυση και βαριέμαι...
:smokin:

GST
12/09/2005, 09:47
για την καταντια των αντρων ποιος ευθυνεται:confused:

DUKASII
12/09/2005, 09:49
ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ...

ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...

ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΚΟΙΤΑΞΩ.

ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥΤΣΟΠΑΓΙΔΕΣ.

bugsbunny
12/09/2005, 09:50
Τι να πω, δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Πραγματικά το έχουμε χάσει τελείως εμείς οι άντρες. Να πω δύο πράγματα που πιστεύω και ακολουθώ.

Η γυναίκα αυτό που χρειάζεται από έναν άντρα είναι η εξασφάλιση. Παλιά αυτό γινότανε με τα μπράτσα του άντρα που καθάριζε για τα πάντα με αυτά, σήμερα αυτό γίνεται με το πορτοφόλι. Μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ άσκοπο show off με ακριβά μοδάτα ρούχα, cabriole (πολύ παίζει αυτό το παράδειγμα…) και από πίσω χρεωμένες κάρτες… μιλάω για σοβαρούς άντρες που πρώτα θα σκιστούν να βρουν μια δουλειά και μετά θα ψάχνουν για γκόμενα. Δεν θα καταδεχόμουνα ποτέ να βγω με κοπέλα και να πληρώσει μόνη της τον καφέ της !!!!!!!!!! :yuck:
Έλεος ρε ξυπνάτε !!
Μια γυναίκα ακόμα και οι μοντέρνες χειραφετημένες καριερίστριες περιμένουν από τον άντρα να μπορεί να τις βγάλει έξω και πληρώσει ! Επίσης ακόμα και η καριερίστρια, όταν προχωράει σε μια σχέση θέλει να αισθάνεται ότι μπορεί να σταματήσει όποτε θελήσει και ότι μπορεί να τη συντηρεί ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ! άσχετο με το αν τελικά 2 μισθοί είναι καλύτερα και κανένας δεν θέλει να χάσει μοιραία κάποιες ανέσεις, όμως η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ, χρειάζεται αυτή τη σιγουριά !!!

Τώρα αν κάποιος αγοράζει μηχανή με δόσεις μέχρι το 2020 την αποκαλεί “μωρό μου” “αγάπη μου” δίνει χρήματα για accessories κτλ. και μετά δεν έχει να πάει για καφέ Ε, είναι προφανές για τις προτεραιότητες του και άντε να μην του πω τίποτα που θέλει και γκόμενα, μάλλον ΓΥΝΑΙΚΑΙ γιατί χαζογκομενάκια μάλλον θα βρει εύκολα αλλά θα την χάσει και αυτή μόλις της ζητήσει τα €0,20 συμπλήρωμα για τον καφέ…
Επίσης για μένα πάντα, η μηχανή μου είναι μια προσωπική ευχαρίστηση και μια πολυτέλεια που κάποια στιγμή αποφάσισα ότι μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου αφού πρώτα είχα πετύχει πιο σημαντικά για μένα πράγματα (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε). Δεν θα έχω ποτέ την απαίτηση να ανεβάσω πάνω της την γυναίκα μου στολισμένη και με τη γόβα της, ΕΛΕΟΣ ! Ναι οι γυναίκες είναι αυτάρεσκα πλάσματα αλλά και εμένα έτσι μου αρέσουν !!! :a8:

Α! και κάτι άλλο μάγκες, οι γυναίκες, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχουν διαίσθηση, δεν τις πιάνουμε κορόιδα, οι γυναίκες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ΑΝΤΡΕΣ είτε σας αρέσει είτε όχι, συμπεριφερθείτε λοιπόν ανάλογα και μετά τα ξαναλέμε…. :wave2:

idi
12/09/2005, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny

... Δεν θα καταδεχόμουνα ποτέ να βγω με κοπέλα και να πληρώσει μόνη της τον καφέ της !!!!!!!!!! :yuck:
Έλεος ρε ξυπνάτε !!
Μια γυναίκα ακόμα και οι μοντέρνες χειραφετημένες καριερίστριες περιμένουν από τον άντρα να μπορεί να τις βγάλει έξω και πληρώσει !

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ???:a21: :a24: :a06:

bugsbunny
12/09/2005, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ???:a21: :a24: :a06:

ΑΝΤΡΑΣ ΙΣΩΣ ????

idi
12/09/2005, 10:24
ΑΝΤΡΑΣ ΙΣΩΣ ????

καλα δε ξερω ....

σοβαρα μιλας???? εκει δειχνεις ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ???

αυτα λεω παραπανω....

bugsbunny
12/09/2005, 10:28
καλα δε ξερω ....

σοβαρα μιλας???? εκει δειχνεις ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ???

αυτα λεω παραπανω....

Αν διαβάσει λίγο ολόκληρο το post μου πιστεύω ότι θα καταλάβεις. Με μεμονωμένες προτάσεις δεν βγάζεις σωστό συμπέρασμα. :wave2:

gtsiros
12/09/2005, 10:40
Κάτσε ρε φίλε... Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, τί το στραβό έχει η σκέψη:

"δουλεύω για να ζήσω."

Και μετά εξήγησέ μου τους λόγους για τους οποίους είναι προτιμότερο το:

"ο/η Χ να συντηρεί τον/την Υ"

idi
12/09/2005, 10:58
οταν γινει η Γυναικα μου και εχουμε κοινο πορτοφολι θα την κερναω ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bugsbunny
12/09/2005, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros

"δουλεύω για να ζήσω."

Πιστεύω ότι όταν με το καλό κάνεις οικογένεια θα το καταλάβεις από μόνος σου ( λέγεται και αντρικός εγωισμός )

Επίσης ΔΕΝ είπα ότι είναι προτιμότερο…..

gtsiros
12/09/2005, 11:54
Πιστεύω ότι όταν με το καλό κάνεις οικογένεια θα το καταλάβεις από μόνος σου ( λέγεται και αντρικός εγωισμός )

Επίσης ΔΕΝ είπα ότι είναι προτιμότερο…..

Κάτσε, γιατί τα μπλέκεις... μίλησα γω για οικογένεια; Μίλησε κανείς μέχρι τώρα για οικογένεια; Απ'όσο μπορώ να δω στα ποστ, όχι.

Μην περιμένει καμία γυναίκα να της δώσω σημασία αν δε μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της.

Και στο κάτω κάτω, να σου πω κάτι; Εμένα στ'αρχίδια μου τα λεφτά, μου αρκεί να έχω φαΐ να τρώω. Θες να σε κεράσω; Πάρε το πορτοφόλι μου και κάνε το περιεχόμενο σαΐτες. Αν νομίζει καμία γυναίκα ότι σημαίνει κάτι ότι ο άλλος τις κερνάει, πράγματι, κάτι σημαίνει. Το τι πραγματικά σημαίνει όμως, Χρειάζεται ψάξιμο. Οι γυναίκες όμως γιατι το αναλύουν τόσο το ζήτημα και δίνουν βάρος στο αν ο άλλος θα τις κεράσει ή όχι; Αυτό έχουν για κριτήριο; Και μετά αναρωτιούνται γιατί τις φέρονται σα σκατά... Εμ, έλα μου ντε...

Εγώ ξέρω πολύ καλά το λόγο που οι γυναίκες θέλουν τους άντρες να είναι λεφτάδες. Εσύ τον ξέρεις; Αν ναι, τότε θα είναι πολύ πιό ξεκάθαρη όλη αυτή η συζήτηση.

Γω από τη μεριά μου, δεν έχω κάτι να μάθω...

reinmeister
12/09/2005, 11:56
χμ...την προσωπικη μου αποψη επι του θεματος δεν θα την εκφρασω για λογους που αφορουν εμενα και μονο...

αλλα.....ρε ξανθοπιπινο(βανεσσα) δεν εχεις αφησει ουτε ενα ss 1000> πανω στο οποιο να μην εχεις φωτογραφηθει....ελεος...

και μετα λες για αποφυγη κατηγοριοποιησεων και πινακιδων...

αντε μετα να ρθω εγω(τριτο προσωπο) να σου την πεσω με τον εξαρια μου....

ψωναρα...:p

idi
12/09/2005, 11:58
ΠΑΙΔΙΑ Ο GTSIROS ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ!!!!

ΕΥΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΣΤΟΣΤ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

:a18: :a20: :a19: :a012: :a012: :a013: :a46: :a46: :a46:

gtsiros
12/09/2005, 11:58
Α! και κάτι άλλο μάγκες, οι γυναίκες, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχουν διαίσθηση, δεν τις πιάνουμε κορόιδα, οι γυναίκες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ΑΝΤΡΕΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

...

bugs... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

κοιμάσαι όρθιος, αν το νομίζεις αυτό...

Αν ίσχυε, όντως, κάτι τέτοιο, τότε δε θα γινόντουσαν ούτε διαζύγια, όλες θα κάναν τις σωστές επιλογές στους ερωτικούς συντρόφους κτλ κτλ. Κάτι τέτοιο, όμως, η ζωή, μας αναγκάζει να δεχτούμε ότι δεν γίνεται. Παραδείγματα υπάρχουν αμέτρητα.

Η εξαίρεση είναι οι γυναίκες που μπορούν να διαισθανθούν αν ο άντρας πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτές, όπως αντίστοιχα εξαίρεση είναι και οι άντρες που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτές.

Οι υπόλοιποι απλά παίζουν θέατρο με τον εαυτό τους και τη σχέση τους.

Αυτά.

gtsiros
12/09/2005, 12:05
ΠΑΙΔΙΑ Ο GTSIROS ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ!!!!

ΕΥΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΣΤΟΣΤ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

:a18: :a20: :a19: :a012: :a012: :a013: :a46: :a46: :a46:

Σοβαρολογείς; :confused: Δηλάδη συμφωνείς με αυτά που λέω; :confused: :look:

McGyver
12/09/2005, 12:08
Το ότι κάθεστε και γράφετε σε αυτό το thread σημαίνει ότι:

1ον: Δε βγαίνετε έξω να κυνηγήσετε γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...
2ον: Δε δουλεύετε να βγάλετε λεφτά, να σας κυνηγούν οι γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...

Κοντολογίς, είστε μπακούρια που κάθονται και κλαίνε τη μοίρα τους!

:lol: :rotflmao: :lol:

sonic22
12/09/2005, 12:18

i gomeno-pagida mixani pou parapebei se gniso arseniko einai san na foras bluza pou na lei ton exw 30 pontous
(toso mikro??:look: )

iparxoun kapoies pou tha tsimbisoun kai stis dio periptwseis

alla meta tha prepei na tous apodixeis ta legomena sou...

kai an ise fuska tha gineis rezili...

:beer: :beer: :beer:

bugsbunny
12/09/2005, 12:35

Γω από τη μεριά μου, δεν έχω κάτι να μάθω...

Εγώ πάλι από την δική μου πιστεύω ότι μια ζωή δεν μου φτάνει για να μαθαίνω, οπότε δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας.

Μια άποψη κατέθεσα δεν προσπαθώ να σας την βάλω στο κεφάλι
Όποιος θέλει ας ακούσει και μια άποψη που δεν θα χαϊδέψει τα αυτάκια του, όποιος δεν θέλει ας μην το κάνει :a12:

afrotwin
12/09/2005, 12:40
:eyepop: :eyepop: :a011: :a43:

:a24: helloooooooooo

23622

gtsiros
12/09/2005, 12:54
Εγώ πάλι από την δική μου πιστεύω ότι μια ζωή δεν μου φτάνει για να μαθαίνω, οπότε δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας.

Πάλι τα μπλέκεις. Δεν έχω κάτι να μάθω πάνω στο θέμα. Συ γιατί γενίκευσες;

Εξάλλου, ακόμα δεν απάντησες στα ερωτήματά μου. Αντί να μου λες ότι δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας (προσπερνώ ότι αυτό υποννοεί ότι "εγώ" δεν μπορώ να κάνω σοβαρή κουβέντα, "ενώ" εσύ είσαι), γιατί δεν λες τις σκέψεις σου πάνω σε αυτά:

"δουλεύω για να ζήσω."

Μην περιμένει καμία γυναίκα να της δώσω σημασία αν δε μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της.

Και στο κάτω κάτω, να σου πω κάτι; Εμένα στ'αρχίδια μου τα λεφτά, μου αρκεί να έχω φαΐ να τρώω. Θες να σε κεράσω; Πάρε το πορτοφόλι μου και κάνε το περιεχόμενο σαΐτες. Αν νομίζει καμία γυναίκα ότι σημαίνει κάτι ότι ο άλλος τις κερνάει, πράγματι, κάτι σημαίνει. Το τι πραγματικά σημαίνει όμως, Χρειάζεται ψάξιμο. Οι γυναίκες όμως γιατι το αναλύουν τόσο το ζήτημα και δίνουν βάρος στο αν ο άλλος θα τις κεράσει ή όχι; Αυτό έχουν για κριτήριο; Και μετά αναρωτιούνται γιατί τις φέρονται σα σκατά... Εμ, έλα μου ντε...

Εγώ ξέρω πολύ καλά το λόγο που οι γυναίκες θέλουν τους άντρες να είναι λεφτάδες. Εσύ τον ξέρεις; Αν ναι, τότε θα είναι πολύ πιό ξεκάθαρη όλη αυτή η συζήτηση.

κοιμάσαι όρθιος, αν το νομίζεις αυτό...

Αν ίσχυε, όντως, κάτι τέτοιο, τότε δε θα γινόντουσαν ούτε διαζύγια, όλες θα κάναν τις σωστές επιλογές στους ερωτικούς συντρόφους κτλ κτλ. Κάτι τέτοιο, όμως, η ζωή, μας αναγκάζει να δεχτούμε ότι δεν γίνεται. Παραδείγματα υπάρχουν αμέτρητα.

Η εξαίρεση είναι οι γυναίκες που μπορούν να διαισθανθούν αν ο άντρας πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτές, όπως αντίστοιχα εξαίρεση είναι και οι άντρες που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτές.

Οι υπόλοιποι απλά παίζουν θέατρο με τον εαυτό τους και τη σχέση τους.

Μπορείς να απαντήσεις; Ή, όπως έχω παρατηρήσει ότι κάνουν οι περισσότεροι που δεν μπορουν να απαντήσουν, θα αρχίσεις να σχολιάζεις εμένα και ότι δε μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση; Γιατί εγώ γράφω τις σκέψεις μου και τις στηρίζω. Συ, τί κάνεις;

Απάντα. Περιμένω.

afrotwin
12/09/2005, 12:57
kapote ixa ena ford escord tou 84 aspro
o 8eos na to kani aspro apo trakarisma ta mprostina ftera itan alagmena ke mavra ke to kapo asimenio ke pezane kati skouries
ke os epitopliston itan gemato ginekes mesa

mia mera se ena fanari ime ego ke 4 ginekes mesa sto ford ke skai dipla ena puntu turbo metaliko mple me ena stereofoniko 1500 wat sto terma ke 5 mpakoures pou kitagan to ford ke tis ginekes panikovliti se mia fasi anigo to para8iro ke tous fonazo

ksenerotes ine magkes.....:rotflmao: :rotflmao:

ke me mourlanane stin fapa....:rotflmao:

lipon to ti malakies diavasa edo anamesa sas den legete
kalo ine na to svisi o sta8is afto to post giati ginomaste rezili gia ali mia fora
ke apodikniete poso malakes ine i andres gia ali mia fora
ftanoun afta?

pios apo esas agorase mixani gia na vgazi gkomenes?
:lol:
pistevete oti i mixani 8a ine pote endiksi ploutou gia mia ili8ia gineka pou entiposiazete apo afto?
ke telos panton afto psaxnete ili8ies pou entiposiazonte apo ta ilika aga8a sas?

diladi an iste o malakas ton 7 ipiron 8a er8i mia gineka mazi sas gia ta ilika aga8a sas

diladi ama mini i porse apo lastixo den exete gineka ke am tin pate gia service den g@m@te?
:lol: :lol:

ka8orizi tin sxesi sas to aftokinito i mixani?
ke ama vgi kenourio montelo ti kanete trexete na to agorasete gia na diatirisete tin gkomena?

AAAAA!!!!!! gia afto meriki trexete ke pernete ta v-strom?
:rotflmao:

entelos pliroforiaka i perisoteres ginekes 8a goustaran ena solexaki me krosia sto timoni para tin paparia pou kavalate
poli apla giati i ginekes ine fovitsiares sintiritikes ke se oli tous tin zoi psaxnoun afta pou den exoun ena apo afta ine asfalia

ke fantastite oti exoun alaksi ta dedomena pia gia ka8e 1000 mixanovious antistixoun 10 mixanovies...:rotflmao:

giati den kratate ta lefta tis agoras mia arxidopagidas opos lete na parete kati ftino ke me ta ipolipa na petageste se kamia rosida na ksedinete?
fovaste mipos den ta kataferete eki?

genika opiadipote dinamiki gineka ine evnouxistiki gia esas e?
8a protimousate ton eafto sas se mia mersedes cabrio me mia gatoula xoris apetisis na trivete epano sas
ke na pernate ke apo tin sinikiaki kafeteria sto peristeri na poulate mouri..:rotflmao:
i mipos sto egaleo?....

pantos ena ine sigouro oti gia ka8e ili8io antistixi mia ili8ia gia afto min anxoneste
:rotflmao: :lol:

bugsbunny
12/09/2005, 13:10
Πάλι τα μπλέκεις. Δεν έχω κάτι να μάθω πάνω στο θέμα. Συ γιατί γενίκευσες;

Από την απάντηση μου δεν φαίνεται αν γενίκευσα ή όχι.
Μάλλον έχεις τη μύγα που λένε…

Τώρα μετά τη διευκρίνιση σου ότι δεν έχεις να μάθεις τίποτα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, τι τις θέλεις τις απαντήσεις μου ? να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου απαντώντας σε έναν που τα ξέρει όλα ( πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ε? )

:wave2: :wave2: :wave2:

bugsbunny
12/09/2005, 13:18
afro ΣΩΣΤΟΣ !

sniper
12/09/2005, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
.........

AAAAA!!!!!! gia afto meriki trexete ke pernete ta v-strom?
:rotflmao:
........

Υπάρχει λόγος τελικά..... :rotflmao: :rotflmao: :lol:

gcrook
12/09/2005, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το ότι κάθεστε και γράφετε σε αυτό το thread σημαίνει ότι:

1ον: Δε βγαίνετε έξω να κυνηγήσετε γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...
2ον: Δε δουλεύετε να βγάλετε λεφτά, να σας κυνηγούν οι γυναίκες, γι' αυτό είστε μπακούρια...

Κοντολογίς, είστε μπακούρια που κάθονται και κλαίνε τη μοίρα τους!

:lol: :rotflmao: :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ εγω δεν εγραψα στην εσκασα....

Ωπ μαλακια εκανα.....

gcrook
12/09/2005, 13:36
kapote ixa ena ford escord tou 84 aspro
o 8eos na to kani aspro apo trakarisma ta mprostina ftera itan alagmena ke mavra ke to kapo asimenio ke pezane kati skouries
ke os epitopliston itan gemato ginekes mesa

:lol: :lol: :lol:
Αντρες δεν επαιρνε το ταξι:confused:

:lol: :lol:

afrotwin
12/09/2005, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αντρες δεν επαιρνε το ταξι:confused:

lalaki ama itane taxi ego 8a imoun 60 xronon...
ke ta taxi itan asimenia aspa itan ta mpatsadika
oute mia malakia sosti den mporis na pis...
ke den mou aresoun i andres
giati lene malakies san tis dikes sou

Boxer
12/09/2005, 14:17
Καλα ρε

Ακομα γραφετε σε αυτο το thread ?

Bugsbunny +1:a20:

Afro +2 (Ναι ρε , καθησα και σε διαβασα , τι θες τωρα ; ):a55:

McGyver :a028:

afrotwin
12/09/2005, 14:22
tora to skeftika min pai xameno

mounopagida ixan i an8ropoi ton spileon re me to ropalo...

smpatnakraou mia sto kefali ke figame...

ti malakes iste re mou 8imisate kati pseftomagkes mi8omanis pou elegan

ego re tis fortono dio dio tis gkomenes me to amaksi tou mpampa
....

ke sini8os afti den ixane oute kan mirisi moni..

sta8iiiiiiiiiiiiiiiii peta to olo opos ine reeeeeeeeeeeeeeeeeeee

idi
12/09/2005, 14:23
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!!!

Μ@ΥΝΟΔΟΥΛΟΙ

:a8: :a8: :a03: :a01: :a25: :a25: :a08: :a029: :a029: :a44: :a44: :a48: :a48: :a51: :a56:

23628

afrotwin
12/09/2005, 14:25
akou mixani mounopagida:eyepop:

re mpas exi mpraxamiotes to forum?
:lol: :bawl: :lol: :bawl:

milame exo pe8ani sta gelia...

Tigas
12/09/2005, 14:28
akou mixani mounopagida:eyepop:

re mpas exi mpraxamiotes to forum?
:lol: :bawl: :lol: :bawl:

milame exo pe8ani sta gelia...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ?? :smokin: :smokin:

idi
12/09/2005, 14:28
ΤΙΓΚΑ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΕΣ ΣΠΑΤΑΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΩΤΕΣ :a5: :a5: :a5: :a5: :a022: :a022: :a028: :a028: :a46: :a46: :a46: :a029: :a029: :a029:

afrotwin
12/09/2005, 14:30
re xaivanoi ke o gios tou onasi na iste
i super gkomena i antistixi 8a sas elege ante parata mas re pigene monos sou me tin mixani
aftes pou anevenoun se mixanes ine poli liges
ke akoma ligoteres odigane
ke apo aftes pou anevenoun i mikres anoites 8a ine
i megales sintiritikes se tipou varadero ke 8a kratane ton andra apo tous omous...:rotflmao:

ala oles tous mono logia ine
ke kamia den fantazete ton andra ton oniron tis pano se mixani

ke oses kavalane tous exoun xesmenous tous andres me mixanes

akomi ke ego to papaki to krataga giati pigena trikavalo me dafto me megali mixani den plisiaze 8ilikia gata mono se tenies vlepame gineka pano se mixani..

akou monopagida...:lol: :bawl:

afrotwin
12/09/2005, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ?? :

mpraxamiotis ise violarim?
sou exo vri ena kalo nikelotirio re...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Boxer
12/09/2005, 14:36
Εμενα η μηχανη μου οταν την πηρα δεν ειχε μουνοπαγιδα.
Γιαυτο εβαλα μια after market.

Διαπιστωσα ομως οτι ενω τα πιανει τα μουνια ταυτοχρονα τα κανει κρεας. Σαν να πυροβολας ορτυκια με μονοβολο σκαγι.
Δεν μενει τιποτα.

Ξερετε που πουλανε καλες μουνοπαγιδες που να μην καταστρεφουν τα μουνια;

Μιλαμε εχω κλασει απο τα γελια :a5: :a5: :a5:

Tigas
12/09/2005, 14:42
mpraxamiotis ise violarim?
sou exo vri ena kalo nikelotirio re...

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΕ ΧΑΙΜΕΝΕ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΦΩΣ ΝΕΟΝ ,ΑΕΡΟΤΟΜΕΣ ΣΤΑ AFRICA, ΦΤΕΡΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ .
ΕΧΕΤΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ AFROGAY ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :smokin: :smokin:

XTMPAM
12/09/2005, 14:46
ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΤΥΠΑΡΑ!!!ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ......:rotflmao: :lol: :a028: :a46: :a46:

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ....ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΛΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΙΜΑ!!!!ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ??:a48: :a48:

afrotwin
12/09/2005, 14:48
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΕ ΧΑΙΜΕΝΕ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΦΩΣ ΝΕΟΝ ,ΑΕΡΟΤΟΜΕΣ ΣΤΑ AFRICA, ΦΤΕΡΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ .
ΕΧΕΤΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ AFROGAY ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :smokin: :smokin:

ase tigka den ftouras
aron tin mounopagida sou ke peripati...

bugsbunny
12/09/2005, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Εμενα η μηχανη μου οταν την πηρα δεν ειχε μουνοπαγιδα.
Γιαυτο εβαλα μια after market.

Διαπιστωσα ομως οτι ενω τα πιανει τα μουνια ταυτοχρονα τα κανει κρεας. Σαν να πυροβολας ορτυκια με μονοβολο σκαγι.
Δεν μενει τιποτα.

Ξερετε που πουλανε καλες μουνοπαγιδες που να μην καταστρεφουν τα μουνια;

Μιλαμε εχω κλασει απο τα γελια :a5: :a5: :a5:

Σωστός ρε Boxer, άμα βρεις τελικά, πες μου να βάλω και εγώ μια γιατί ο μ@λ@κ@ς αγόρασα τη μηχανή μου για λάθος λόγους και δεν έβαλα όταν την πήρα…

:a5: :a5: :a5:

Tigas
12/09/2005, 14:53
ase tigka den ftouras

ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ, ΜΠΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΓΑ.
ΑΡΓΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ :wave2: ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΠΟΥΜΠΗ ΜΟΥ :lol: :wave2:

afrotwin
12/09/2005, 15:00
ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ, ΜΠΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΓΑ.
ΑΡΓΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ :wave2: ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΠΟΥΜΠΗ ΜΟΥ :lol: :wave2:

ase re violari otan milao mazi sou stazi i ligda sou apo tin ofoni sto pliktrologio ke ginome xalia...

kalitera pigene se mia eklisia gonatise ke zitise signomi pou iparxis ke ase tis kouventes mazi mou...

afrotwin
12/09/2005, 15:02
re ama 8elete na vgazete gkomenes parte ton tigka dikavalo
me to pou 8a to vlepoun i gkomenes 8a peftoun me tin mia

se kana xantaki
sta pezodromia
stous dromous

pantou ginekes se ptosi
ke xoris aleksiptoto
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Polifer
12/09/2005, 15:07
ase tigka den ftouras

axaxaxaxaxaxaxaxaxa TI EIΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΠΕ??

XAXaxaxaxaxaxaxaxa axxaaxaxaa

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;;;;;

χαχαχαχαχαχαχαχαααααα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βρε αστοδιαολο τα μαλακισμενα με τα ΚΑΜΠΡΙΑ να πανε να κανουν το ΤΑΞΙ σε καμια μλκισμενη!!

Βαλτε aftermarket Μουνοπαγιδα Αcrapovits!! Εγκυημενα αποτρελεσματα!

DUKASII
12/09/2005, 15:21
οταν πιανεις τετοια κουβεντα στελνε μου ενα πμ να παρακολουθω να πουμε...

χα αχ αχ αχ αχ αχ αχ χα αχ:rotflmao: :rotflmao: :lol:

ρε το αφρο τι λεει παλι..

Boxer
12/09/2005, 15:25
Να μια καλη παγιδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a5: :a5: :a9: :a17: :a17: :a08: :a08: :a028: :a028:

Boxer
12/09/2005, 15:29
-

23632

afrotwin
12/09/2005, 15:35
-

re boxer poli psila den tin exis esi?

katevase tin plastikia ligo pio kato na ine pistiki...

ke mias ke to efere i kouventa pes mas pianou ine to ergalio?

m1ke
12/09/2005, 16:10
Να μια καλη παγιδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a5: :a5: :a9: :a17: :a17: :a08: :a08: :a028: :a028:

ΠΩ ΠΩ ΜΑΓΚΑ.

Ρε Afro ο Tifo στην Ολλανδία ήθελε να μου δώσει ένα δέμα για σένα, αλλά φοβήθηκα ότι θα ήταν κάτι σαν και αυτό που κρατάει ο Boxer και δεν το πήρα.:rotflmao:

m1ke
12/09/2005, 16:20
Ρε μπαγλαμά 620 ανάβεις φωτιές και μετά την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια.:a52:
Cosmopolitan το έκανες το φόρουμ. :a16: :a019: :a31:

el_hymador
12/09/2005, 16:38
Ενα θεμα που απο μονο του προσφεροταν για αφθονο χαβαλε και γελιο το μετατρεψατε σε προσωπικες διαμαχες!!!

Για να διατηρησουμε το επιπεδο της γελοιοτητας ψηλα προτεινω θεματα νεων συζητησεων

1)Μοτο - σουτρα
στασεις , λαβες και dirty κολπα.

2) Μοτοσυκλετα και αστρολογια
ο αναδρομος ερμης και πως επηρεαζει την οδηγηση σας

3)μοτο-κους-κους
ποια πηδαει ο rossi ? (οχι την χοντα! γυναικα εννοω.....)
ειναι gay ο gibernau?

Μικρή Λουλού
12/09/2005, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Ρε μπαγλαμά 620 ανάβεις φωτιές και μετά την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια.:a52:
Cosmopolitan το έκανες το φόρουμ. :a16: :a019: :a31:

να φταιγε μονο ο μπαγλαμας που εκανε την ερωτηση....:smokin: