PDA

View Full Version : Project FMX - Η αντιπαράθεση

Σελίδες : [1] 2

cherokke
23/02/2012, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
[B]ρε σου λεω εχει πολυ χαβαλε το θεμα...παταει τα εξατμισομενα 640 και γελανε ακομη και τα πεζοδρομια...:D

βαλε εξατμιση να παρεις αλλα 5...κριμα το μηχανακι...γιατι εβαλες πρωτο σταδιο εκκεντροφορο βλακα? με καλο θα πηγαινε 60 και θα γαμουσες τα 690..."μα ρε παιδια ειναι καθημερινο..." "ωραια...κατσε τοτε να σε γαμανε καθημερινα...και πολλα αλλα τετοια ομορφα φιλικα...

Βάλτου και ένα τούρμπο να περνάς και τα 990 ..κρίμα το αδίκησες ρε φίλε το εργαλείο...

Καλά πρέπει να έχεις φάει πολλές πίκρες από KTM ...(είναι γεγονός ότι όσοι "φτιάχνουν" γιαπωνέζικα παπάκια έχουν ένα θέμα και έχουν μέτρο σύγκρισης τα KTM... αλλά εσύ το παρακάνεις...)

Μη το βάλεις με 690 γτ θα κλέψεις εκκλησία με το FMX ....βάλτο κατευθείαν με κανα Husaberg 650 ή με SXV 550...τα ΚΤΜ είναι μπουρδελα..

reinmeister
23/02/2012, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από cherokke
Βάλτου και ένα τούρμπο να περνάς και τα 990 ..κρίμα το αδίκησες ρε φίλε το εργαλείο...

Καλά πρέπει να έχεις φάει πολλές πίκρες από KTM ...(είναι γεγονός ότι όσοι "φτιάχνουν" γιαπωνέζικα παπάκια έχουν ένα θέμα και έχουν μέτρο σύγκρισης τα KTM... αλλά εσύ το παρακάνεις...)

Μη το βάλεις με 690 γτ θα κλέψεις εκκλησία με το FMX ....βάλτο κατευθείαν με κανα Husaberg 650 ή με SXV 550...τα ΚΤΜ είναι μπουρδελα..

βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ρε μπαγασα...ξερω...ειναι που ημουν παντοτε ανοιχτο βιβλιο και με ψυχολογουσαν ολοι για χαβαλε...επιπροσθετως παντοτε ειχα αργα μηχανακια ,οποτε ενα ζορι με τα γρηγορα το τρωγα η αληθεια ειναι...

ειδικα δε στα μονυκυλινδρα τι να σου λεω...πριν καμια 7ετια που ειχα xr650r εντελως νορμαλ(γυρω στα 70 κατι ροδα ηταν) το τι πικρα ειχα φαει απο κατιμαδες δεν λεγεται...ακομη κλαιω...

μωρε λες? αν ειναι τοσο μπουρδελα τα κατεμια,ισως οντως θα πρεπε να δοκιμασω με κανα αλλο...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...μοιρασου την γνωση σου μαζι μου...και κανα μηχανολογικο τιπ αν σου βρισκεται,μπας και μαθω να τα κανω λιγο γρηγορα δεν θα εβλαπτε...

cherokke
23/02/2012, 02:34
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ρε μπαγασα...ξερω...ειναι που ημουν παντοτε ανοιχτο βιβλιο και με ψυχολογουσαν ολοι για χαβαλε...επιπροσθετως παντοτε ειχα αργα μηχανακια ,οποτε ενα ζορι με τα γρηγορα το τρωγα η αληθεια ειναι...

ειδικα δε στα μονυκυλινδρα τι να σου λεω...πριν καμια 7ετια που ειχα xr650r εντελως νορμαλ(γυρω στα 70 κατι ροδα ηταν) το τι πικρα ειχα φαει απο κατιμαδες δεν λεγεται...ακομη κλαιω...

μωρε λες? αν ειναι τοσο μπουρδελα τα κατεμια,ισως οντως θα πρεπε να δοκιμασω με κανα αλλο...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...μοιρασου την γνωση σου μαζι μου...και κανα μηχανολογικο τιπ αν σου βρισκεται,μπας και μαθω να τα κανω λιγο γρηγορα δεν θα εβλαπτε...

Κατ αρχήν δε χρειαζόταν να μας πεις το ψυχολογικό σου προφίλ....ουτε σε ρώτησα να μου πεις τι μηχανάκια έχεις....αλλά μιας και το ανέφερες...γιατι το θεωρείς κατόρθωμα εν έτει 2005 να εχεις το xr και μαλιστα να ρίξεις και λεφτά στο καροτσάκι του σουπερμάρκετ για να πάρει άλογα...

Οκ ωραίο το FMX για παπί μια χαρά είναι αλλά μη το θεωρείς και κατόρθωμα να περνάς lc4 σιγά το βρωμόγκαζο....καλά για το 690 ούτε στον ύπνο σου...

Μηχανολογικα δεν εχω σου πω κάτι αφήνω άλλους να ασχολούντε με τις μουτζούρες και καλά κάνεις και ασχολείσαι γιατί αν μιλάς για οδήγηση γράφεις κάτι τέτοια για τα motard..

εδώ η απάντηση σου για το πως είναι το 690 όταν το οδήγησες....

ναι...σαν να οδηγουσα supersport με ενα κυλινδρο ηταν...your point being?

GiannisBlessed
23/02/2012, 02:58
φιλε αν δεν υπηρχαν και αυτοι που ασχολουνται με τις μουτζουρες δεν θα ειχες ροδα να καβαλησεις...
ο ανθρωπος εκανε ΜΟΝΟΣ του μια πολυ καλη βελτειωση στο συγκεκριμενο μηχανακι και το εφερε σε ενα αλλο επιπεδο(απο πλευρα κινητηρα)
γιατι δλδ πρεπει ντε και καλα να περναει κατι πολυ δυνατοτερο?

και αυτη την αντιληψη οτι δεν ριχνουμε λευτα στα αδυναμα μηχανακια γιατι δεν εχει νοημα...ελεος πια...
δλδ εσυ μονο busa τουρμπιζεις και το φτανεις 400hp για να αξιζει?
ευτυχως λοιπον που υπαρχουν και αυτοι οι μουτζουριδες που ασχολουνται με την διαδικασια να βελτειωσουν κατι.ετσι εχουμε φτασει στο να εχουμε ενα ωραιο μηχανακι να καβαλαμε.

reinmeister
23/02/2012, 09:43
Κατ αρχήν δε χρειαζόταν να μας πεις το ψυχολογικό σου προφίλ....ουτε σε ρώτησα να μου πεις τι μηχανάκια έχεις....αλλά μιας και το ανέφερες...γιατι το θεωρείς κατόρθωμα εν έτει 2005 να εχεις το xr και μαλιστα να ρίξεις και λεφτά στο καροτσάκι του σουπερμάρκετ για να πάρει άλογα...

Οκ ωραίο το FMX για παπί μια χαρά είναι αλλά μη το θεωρείς και κατόρθωμα να περνάς lc4 σιγά το βρωμόγκαζο....καλά για το 690 ούτε στον ύπνο σου...

Μηχανολογικα δεν εχω σου πω κάτι αφήνω άλλους να ασχολούντε με τις μουτζούρες και καλά κάνεις και ασχολείσαι γιατί αν μιλάς για οδήγηση γράφεις κάτι τέτοια για τα motard..

εδώ η απάντηση σου για το πως είναι το 690 όταν το οδήγησες....

α εσυ εισαι παλιος πελατης...με τι νικ ησουν?

με τιμα παντως το οτι ανοιξες καινουριο λογαριασμο μονο για να την πεις σε εμενα...

μια και προφανεστατα τραβας μεγαλο ζορι,γιατι δεν μοιραζεσαι με μας,τα αλλα παιδακια τι γιαπωνεζικο παπι σε εκανε να χρειαζεσαι αγκαλιες?

και για να μεινουμε επι του θεματος...

το γιατι κανω οτι κανω ,ειναι καθαρα προσωπικο μου θεμα...το οτι γουσταρω να παταω τα 640 μονο και μονο για να βλεπω στο επομενο φαναρι την εκφραση της τσιτας που βγαζεις εσυ εδω μεσα, επισης προσωπικη μου ευχαριστηση,οπως και το να βγαλω 70 οσα στο xr και να τους ριχνω ενα σαββατοκυριακο στην κοντρα...

δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που γουσταρω να παταω τους κατιμαδες...γουστα ειναι αυτα...

απο κει και περα ,εαν θεωρεις οτι εχω κανει κατι στραβα στην βελτιωση πες το και το συζηταμε...

εαν οχι,υπαρχουν και ψυχολογοι...

επισης εαν τραβας ζορι με τον reinmeister ανοιξε ενα θεματακι στις αντιπαραθεσεις και σου ξηγω κι εκει το ονειρο...χαλαρος ειμαι...οτι θες...

sniper
23/02/2012, 09:46
...τα ΚΤΜ είναι μπουρδελα..

Αυτό το γνωρίζουμε.

Επίσης, δεν θέλουμε να γίνει κι εδώ το ίδιο.

Η χαλαρότητα είναι αρετή.

vaska
23/02/2012, 10:01

με τιμα παντως το οτι ανοιξες καινουριο λογαριασμο μονο για να την πεις σε εμενα...

μια και προφανεστατα τραβας μεγαλο ζορι,γιατι δεν μοιραζεσαι με μας,τα αλλα παιδακια τι γιαπωνεζικο παπι σε εκανε να χρειαζεσαι αγκαλιες?

το γιατι κανω οτι κανω ,ειναι καθαρα προσωπικο μου θεμα...το οτι γουσταρω να παταω τα 640 μονο και μονο για να βλεπω στο επομενο φαναρι την εκφραση της τσιτας που βγαζεις εσυ εδω μεσα, επισης προσωπικη μου ευχαριστηση,οπως και το να βγαλω 70 οσα στο xr και να τους ριχνω ενα σαββατοκυριακο στην κοντρα...

δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που γουσταρω να παταω τους κατιμαδες...γουστα ειναι αυτα...

απο κει και περα ,εαν θεωρεις οτι εχω κανει κατι στραβα στην βελτιωση πες το και το συζηταμε...

επισης εαν τραβας ζορι με τον reinmeister ανοιξε ενα θεματακι στις αντιπαραθεσεις και σου ξηγω κι εκει το ονειρο...χαλαρος ειμαι...οτι θες...

Όχι δεν σας έλειψε η γλυκύτητα του λόγου του????

Ο παλιός καλός Rein είναι εδώ.

:wave2: :wave2: :wave2:

DimChios
23/02/2012, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Όχι δεν σας έλειψε η γλυκύτητα του λόγου του????

Ο παλιός καλός Rein είναι εδώ.

pop corn δεν εχουμε

:sad:

DimChios
23/02/2012, 11:01

ΧΩΣΤΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:a30: :a30: :a30:

:POP COOOOOOOOOOOOOOORN:

:wacko:

edit: αν εισαι αυτος που νομιζω, παιρνω πισω το "ΜΕΓΑΛΕ"!
ή παιζει και να μη το παρω πισω απλα να συμπηρωσω κατι αλλο :winka:

Anty12
23/02/2012, 11:08
Συγνώμη είναι πιασμένη η θέση...???? 'Οχι εε..??? Ευχαριστώ...???

[]pop corn[]

Πάμε παιδιά...επιτέλους ένα θέμα με τα τριμπούρδελα τα ΚΤΜ.....:evil:

nihristo
23/02/2012, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Συγνώμη είναι πιασμένη η θέση...???? 'Οχι εε..??? Ευχαριστώ...???

[]pop corn[]

Πάμε παιδιά...επιτέλους ένα θέμα με τα τριμπούρδελα τα ΚΤΜ.....:evil:

βάλτε και καμιά πρίζα ρε παιδιά...ΩΩΩΩ REIN TI ΣΟΥ 'ΠΕ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ!!!

πέρα από την πλάκα, τσερόκι πρέπει ένα μικρό τόσο δα μωρέ κομπλεξάκι να το χεις έτσι δεν είναι; μεταξύ μας δηλαδή απλά είναι τσίτα τα νευράκια η μαρκέλλα! χαχα, μ αρέσει !

reinmeister
23/02/2012, 11:59
εγω,βασικα,θελω να μαθω ποιος ειναι απο δω μεσα...παει καπου το μυαλο μου,αλλα φανταζομαι θα δειξει η πορεια...

αναφορικα με τους κατεμακηδες...

μην τους την πολυλετε ρε σεις...δεν ειναι πρεπον...σκεφτειτε οτι μεχρι πριν ελαχιστα χρονια ηταν κολλητοι με τους συνεργειαδες...οι πιο πολλοι παντρευτηκαν κορες τους...

ραγισμενες κεφαλες,μπιελες,τρομπες,ηλεκτρικα...ποσο να αντεξει ο ανθρωπΑς...μονο το γκαζι ειχαν να τους ισιωνει λιγο την ψυχολογια...για σκεφτειτε τωρα τι γινοταν οταν εσκαγε κανας τουμπανιασμενος ιαπωνας αεροψυκτος και τους εκανε γκομενες...εκει εφταναν στα χαπια...

εδω ρε σεις ακομη και την σημερον με τα 690,950,990,κατι τρομπες συμπλεκτη,κατι καταναλωσεις λαδιων,κατι οργανα που βαζουν χρυσοψαρα μεσα με τα πρωτοβροχια τους κρατουν σε εγρηγορση...

σας παρακαλω λοιπον μην το παρετε απο τα μουτρα το παιδι εαν ξαναγραψει...δεν ειναι σωστο...

ERRIKA
23/02/2012, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
pop corn δεν εχουμε

:sad:

Έχουμε, έχουμε...

248224

SVX
23/02/2012, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από cherokke [/B]
:rolleyes:
εσυ παλι ρε αδερφε.. ΚΑΙ κομμουνιστης ... ΚΑΙ ινδιανος.....

Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM βρηκες να προκαλεσεις? :a47:

spyro
23/02/2012, 12:11
Ρε μπας και την έχει κάνει μόνος σου την αντιπαράθεση για να κάνεις ντόρο με το come back σου?

:p

vaska
23/02/2012, 12:14
εγω,βασικα,θελω να μαθω ποιος ειναι απο δω μεσα...παει καπου το μυαλο μου,.........

................

Κι εμένα μάστορα κάπου πάει το δικό μου μυαλό, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα βλέπεις...................

arxaios
23/02/2012, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Έχουμε, έχουμε...

Ναι έχετε αλλά δεν προσφέρετε !!!
Μοναχοφαγού !!!:mad: :lol: :lol: :lol:

Rein ..... welcome back !!! :wave2:

cherokke
23/02/2012, 12:18

Ρε φίλε γτ το παίρνεις σαν επίθεση?Ούτε σε ξέρω ούτε ΚΤΜ έχω...και αν είχα 690 και με πέρναγε FMX θα το παράταγα και θα έκανα ποδήλατο...απλά αυτό δε παίζει ποτέ...εγώ αυτό σου είπα μην ονειρεύεσαι.....
Δεν έκανα κριτική για τις βελτιώσεις σου ούτε με νοιάζουν...είπαμε καλό το FMX μπράβο σου...

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ το project σου λες ασυναρτησίες περί KTM κλπ κλπ...και μόλις σου λέει κάποιος ότι λες μαλακίες ΓΥΡΝΑΣ τη καραμέλα στην αξιοπιστία και στα συνεργεία και στις μπιέλες...

Εγώ σου είπα αν είναι μπουρδέλα τα KTM μην ασχολείσαι ρε αδερφέ βάλτο με κανα Husaberg ή SXV...

Και σταμάτα όποτε σου την λέει κάποιος να το γυρίζεις στα τεχνικά και τις αντιπαραθέσεις...όλο εξηγείς το όνειρο εσύ στα 15 forum που είσαι και όλο σε πετάνε έξω ή φεύγεις μόνος σου μετά από καμιά εβδομάδα....

reinmeister
23/02/2012, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Ρε μπας και την έχει κάνει μόνος σου την αντιπαράθεση για να κάνεις ντόρο με το come back σου?

οπα φιλε,διοτι το χοντραινεις...καποια πραγματα ειναι ιερα...η οικογενεια,η τιμη,η αξιοπρεπεια,η πιστη στην ιαπωνια...:p :lol:

@βασκα...
:cool:

edit...τωρα ειμαι σιγουρος...:bawl: :bawl: :bawl:

arxaios
23/02/2012, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes:
εσυ παλι ρε αδερφε.. ΚΑΙ κομμουνιστης ... ΚΑΙ ινδιανος.....
:a47:

OOOOOOOXIIIIII !!!!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:

ERRIKA
23/02/2012, 12:25
edit...τωρα ειμαι σιγουρος...:bawl: :bawl: :bawl:

ΛΕΣ?????????????????????????????????

:lol:

reinmeister
23/02/2012, 12:39
Ρε φίλε γτ το παίρνεις σαν επίθεση?Ούτε σε ξέρω ούτε ΚΤΜ έχω...και αν είχα 690 και με πέρναγε FMX θα το παράταγα και θα έκανα ποδήλατο...απλά αυτό δε παίζει ποτέ...εγώ αυτό σου είπα μην ονειρεύεσαι.....
Δεν έκανα κριτική για τις βελτιώσεις σου ούτε με νοιάζουν...είπαμε καλό το FMX μπράβο σου...

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ το project σου λες ασυναρτησίες περί KTM κλπ κλπ...και μόλις σου λέει κάποιος ότι λες μαλακίες ΓΥΡΝΑΣ τη καραμέλα στην αξιοπιστία και στα συνεργεία και στις μπιέλες...

Εγώ σου είπα αν είναι μπουρδέλα τα KTM μην ασχολείσαι ρε αδερφέ βάλτο με κανα Husaberg ή SXV...

Και σταμάτα όποτε σου την λέει κάποιος να το γυρίζεις στα τεχνικά και τις αντιπαραθέσεις...όλο εξηγείς το όνειρο εσύ στα 15 forum που είσαι και όλο σε πετάνε έξω ή φεύγεις μόνος σου μετά από καμιά εβδομάδα....

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ γραψε με το νικ σου...το πολυ πολυ να φας ενα ακομη ban...τι ειναι μια σταγονα στον ωκεανο για σενα?

edit...καλη κινηση να μπεις παραλληλα μεσα και με τον αλλο λογαριασμο σου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

ζω μεγαλες στιγμες λεμε...:D

DimChios
23/02/2012, 12:45
ποιος ειναι ρε γμω τον αντισοϊχιρο μου μεσα

:a02: :a018: :a018:

reinmeister
23/02/2012, 12:48
elementary watson...

το βασικοτατο λαθος του ηταν οτι μπηκε και με το αλλο του νικ καπακι μετα το ποστ μου...

εγω παντως,εαν δεν αποκαλυφθει,δεν του απαντω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dmf
23/02/2012, 12:53
Αν λες για τον πανοπτικο, δεν νομιζω οτι ειναι αυτος...

reinmeister
23/02/2012, 12:55
εγω δεν ανεφερα κανενα ονομα και κακως το κανεις εσυ...οποιος ειναι μπορει να πει ο ιδιος...

dmf
23/02/2012, 12:57
Επειδή έχετε μια αδυναμία ο ένας στο άλλον τον υπέθεσα :rolleyes:

reinmeister
23/02/2012, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Επειδή έχετε μια αδυναμία ο ένας στο άλλον τον υπέθεσα :rolleyes:

assumption is the mother of all fuck ups...:cool:

fantacid
23/02/2012, 13:52
με την αναβαθμηση του φορα θα παρακαλουσα να υπαρχει ειδοποιηση με sms για τετοια θρεντονια!
ενταξει το οτι δουλευουμε δεν ειναι δικαιλογια να χανουμε τα καλυτερα!

vaska
23/02/2012, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
με την αναβαθμηση του φορα θα παρακαλουσα να υπαρχει ειδοποιηση με sms για τετοια θρεντονια!
ενταξει το οτι δουλευουμε δεν ειναι δικαιλογια να χανουμε τα καλυτερα!

Είναι απλό φίλε μου, ακολουθείς τα ποσταρίσματα του REIN και έχεις καλύψει χαλαρά το 90% των περιπτώσεων.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit

κοίτα καμ μπακ που έκανε η κουφάλα, μια μέρα τώρα ασχολούμαστε με την αφεντομουτσουνάρα του.

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

gixxerpap
23/02/2012, 14:02

καλά το πάς! έμπαινε και μας τα χει κάνει φιρίκια με τα τεχνικά-μηχανολογικά ...
αηδία έχει καταντήσει το θέμα ...

Βέβαια, αυτο με τα husaberg-sxv δε χρειαζόταν ... Εννοείς ότι αυτά είναι τέρατα αξιοπιστίας σε σχέση με τα ΚΤΜ? μην του δίνεις ''πατήματα'' ...

DUKASII
23/02/2012, 14:05
paidia gia tetoia post na me pernete kai til akoma de me peirazei...

(sliper se esena anaferome)

sniper
23/02/2012, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
paidia gia tetoia post na me pernete kai til akoma de me peirazei...

(sliper se esena anaferome)

Εσύ έχεις βεστρόμ ρε φίλε..

DUKASII
23/02/2012, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ έχεις βεστρόμ ρε φίλε.. pes pinakida apo ayto to fmx na exoyme to noymas na kanoyme ton kinezo..

vaska
23/02/2012, 14:11
@ REIN

Κρατήσου λίγο ρε, κλείνουν τα μάτια μου από τη νύστα, πάω να κατακλιθώ για μια ωρίτσα.

Μην το χάσω, αμαρτία είναι από χθες το παρακολουθώ.

εεεε???? εεεεε??? καλέ μου μάστορα, υπέροχε συμφορουμίτη???

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

reinmeister
23/02/2012, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
pes pinakida apo ayto to fmx na exoyme to noymas na kanoyme ton kinezo..

βασικα να φροντισετε να φορατε εφαρμοστα ρουχα κι εσωρουχα,διοτι παιζει να σας ξεβρακωσω περνωντας απο διπλα...

the who
23/02/2012, 14:20
βασικα να φροντισετε να φορατε εφαρμοστα ρουχα κι εσωρουχα,διοτι παιζει να σας ξεβρακωσω περνωντας απο διπλα...

Ουστ ρε λαμογιο.Ακομα δεν ηρθες μας τακανες τσουρεκια με το μεγκα σκουτερ που καβαλας.:smokin:

Πουσαι ρε ραφλαααα?:beer: :beer: :beer:

DUKASII
23/02/2012, 14:34
βασικα να φροντισετε να φορατε εφαρμοστα ρουχα κι εσωρουχα,διοτι παιζει να σας ξεβρακωσω περνωντας απο διπλα... me to fmx?:uplate:

stefanos
23/02/2012, 14:57

Τούς έχει ξεβρακώσει η τράπεζα και το συνεργείο συνηθισμένοι είναι.:smokin:

airpanos
23/02/2012, 14:59
Ρε τι φμχ και κατεμια με την τερεζα τη 250 σας παταω ολους:p

devil's animal
23/02/2012, 15:11
πειτε ρε παιδια που και ποτε?
:a55:

reinmeister
23/02/2012, 15:29
ρε κοριτσια,το πα και στο ποστ...ειναι ενα καθημερινο μηχανακι,το οποιο σερνοταν και αποφασισα να το κανω αξιοπρεπες,παντα με το σκεπτικο της καθημερινοτητας...

τωρα,το οτι με τα 50 αλογα περναει τα μαμα 640 με εξατμισεις,δεν ειναι και κατι σπουδαιο,οπως ακριβως και τα συγκεκριμενα μηχανακια...:lol:

μακαρι καποια στιγμη να παψω να το χρειαζομαι καθημερινα ,ετσι ωστε να το τουμπανιασω και να περναω τα παντα...

μεχρι ομως να γινει κατι τετοιο,εαν γινει ποτε,θα μου επιτρεψετε να απολαμβανω το παπι μου οπως το χω φτιαξει...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...:lol: :lol: :lol: :lol:

ντεβιλιο εσενα θα πηδηκω πρωτο εαν το φτιαξω,μια και στο χω ταξει...τον νου σου και το νουνου σου...:p

DimChios
23/02/2012, 15:36
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...:lol: :lol: :lol: :lol:

248232

devil's animal
23/02/2012, 15:38

ντεβιλιο εσενα θα πηδηκω πρωτο εαν το φτιαξω,μια και στο χω ταξει...τον νου σου και το νουνου σου...:p

καλα τρωγε εσυ τις κολωνιτσες σου προς το παρον και μολις χωνεψεις ελα να μου κουνηθεις...:lol: :lol:

και αν ερθεις να εχεις πρωτο σταδιο (οπως ειναι και το δικο μου)...οχι τριτοτεταρτο...
και φυσικα με τα ιδια κυβικα.
650 εχεις 650 εχω.

αν ειναι να παιξουμε ετσι οπως λες θα παω στον μαστορα μου και θα του πω να το κανω και εγω κοντρισιο με ανοιγμα κατω, αγριο εκκεντροφορο κλπ...αλλα μπορει να αργησει λιγο να το φτιαξει γιατι θα φτιαχνει μια παπια με 50 κατω...
:bawl: :bawl: :bawl:

reinmeister
23/02/2012, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

και αν ερθεις να εχεις πρωτο σταδιο (οπως ειναι και το δικο μου)...οχι τριτοτεταρτο...
και φυσικα με τα ιδια κυβικα.
650 εχεις 650 εχω.

καποιον εχουν αρχισει να τον ζωνουν τα φιδια...

:lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
23/02/2012, 15:45
Εδώ ειναι που τσακώνεστε πιο μπρίκι ζεσταίνει πιο γρήγορα το τσάι; :smokin:

devil's animal
23/02/2012, 15:52
καποιον εχουν αρχισει να τον ζωνουν τα φιδια...

:lol: :lol: :lol:

αμα ειναι μαγκια να το κανεις 800 κυβικα, να του πεταξεις και καμια τουρμπινα πανω και να με πατησεις.... I rest my case...:a12:

reinmeister
23/02/2012, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

ολα κι ολα φιλε...ο αεροψυκτος εδω κερδιζει κατα κρατος...:p

ντεβιλιο,εγω ειπα...εσυ ετοιμασου...:D

ERRIKA
23/02/2012, 15:58

Eσύ πάνε ψήσε καμία βασιλόπιτα.... :p :lol:

marios8
23/02/2012, 15:58
Αυτή η κόντρα ανάμεσα στα ΚΤΜ και τα γιαπωνέζικα έχει γίνει πιο βαρετή και απο συναυλία του Νταλάρα . :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
23/02/2012, 16:00
Eσύ πάνε ψήσε καμία βασιλόπιτα.... :p :lol:

Μαγειρίτσα μάλλον :bawl:

ERRIKA
23/02/2012, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αυτή η κόντρα ανάμεσα στα ΚΤΜ και τα γιαπωνέζικα έχει γίνει πιο βαρετή και απο συναυλία του Νταλάρα . :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όμως πάντα εξαντλούνται τα εισιτήρια και στα δύο.... :lol: :bawl:

marios8
23/02/2012, 16:10
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο όμως πάντα εξαντλούνται τα εισιτήρια και στα δύο.... :lol: :bawl:

Προφανώς μοιράζουν κουπόνια απο την εργατική εστία :bigcry: :beer: :beer:

alexxxcbr
23/02/2012, 17:42
Προτιμω να κυκλοφορω με 640 και ας με περνανε τα φμξ....

:smokin:

devil's animal
23/02/2012, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr

ωραιο βιτσιο...
:a013:

Corvo
23/02/2012, 18:29
ωραιο βιτσιο...

ολα ειναι θεμα στυλ, οπως τα ασπρα γυαλλα ηλιου

eurotreno2002
23/02/2012, 18:41

ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟΣ αλλα

ρε φιλε απορω τι σε κανει να νοιωθεις τοσο γαματος........που καβαλας ενα εργαλειο που οταν το αγορασες ειχε οργανα απο παπι και ταπωμενες εξατμισεις σαν σωληνες αποχετευσης....:rotflmao:

Οσο για την καθημερινοτητα υπαρχουν και τα innova 125, ετσι κι αλλιως ιδια τιμη κανουν με το FMX σου.

Αααα.....αυτα με τους μαστορους και τις μπιελες παλια.....γιατι αμα ψαχτεις λιγο θα δεις οτι τα 690 δεν παθαινουν τιποτα, εκτος αν λεμε οτι μας συμφαιρει για να θεοποιουμε τους σχιστοματηδες :wave2:

:beer:

Takata Dome
23/02/2012, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟΣ αλλα

ρε φιλε απορω τι σε κανει να νοιωθεις τοσο γαματος........που καβαλας ενα εργαλειο που οταν το αγορασες ειχε οργανα απο παπι και ταπωμενες εξατμισεις σαν σωληνες αποχετευσης....:rotflmao:

Οσο για την καθημερινοτητα υπαρχουν και τα innova 125, ετσι κι αλλιως ιδια τιμη κανουν με το FMX σου.

Αααα.....αυτα με τους μαστορους και τις μπιελες παλια.....γιατι αμα ψαχτεις λιγο θα δεις οτι τα 690 δεν παθαινουν τιποτα, εκτος αν λεμε οτι μας συμφαιρει για να θεοποιουμε τους σχιστοματηδες :wave2:

:beer:

Το FMX ήταν που έβγαζε 33 άλογα στον τροχό; :rotflmao:
Απολύτως κατανοητή η καζούρα

Αλλά πλέον μιλάμε για βελτιωμένο FMX
Οπότε τι νοήμα ακριβως έχει το "Οταν το αγόρασες";
Αν θέλετε σωστή σύγκριση,αφήστε ο μεν τα περι αξιοπιστίας και ο δε τα "οταν το αγόρασες".Για το ίδιο το project μιλάμε, ουτε για την χαμηλη ποιοτητα των KTM, όυτε για το ποιος εξυπνος σκέφτηκε supermoto με 30 άλογα
;)

Vstrommer71
23/02/2012, 19:01
Eγω βεβαια-ξυνω την κουτρα μου- και Αρωταω!
ΟΚ,αλλαζοντας ολο σχεδον το μοτερ απο το FMX(λεγε με Dominator δηλαδη των 80s τεχνολογια) να δεχτω οτι ενα 690 εντελως νορμαλ το περναει.Αμα ομως πειραξεις λιγο(πολυ λιγο) το 690 με φιλτρο-εξατμιση ποσο ακομα πρεπει να μοντιφαρεις ενα μοτερ απο Dominator για να το περασει?(να μην μιλησω για το καινουργιο 690 που ειναι 690κυβικα και οχι 654 και βγαζει νορμαλ 70 αλογα)
Επισης ειμαι περιεργος(μιας και ειπαμε οτι τα ΚΤΜ ειναι μπρικια) να μαθω τι καταναλωση λαδιου εχει το φτιαγμενο FMX.Βαζει πιο συχνα βενζινη ή λαδι?:smokin: :rotflmao:

eurotreno2002
23/02/2012, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Το FMX ήταν που έβγαζε 33 άλογα στον τροχό; :rotflmao:
Απολύτως κατανοητή η καζούρα

Αλλά πλέον μιλάμε για βελτιωμένο FMX
Οπότε τι νοήμα ακριβως έχει το "Οταν το αγόρασες";
Αν θέλετε σωστή σύγκριση,αφήστε ο μεν τα περι αξιοπιστίας και ο δε τα "οταν το αγόρασες".Για το ίδιο το project μιλάμε, ουτε για την χαμηλη ποιοτητα των KTM, όυτε για το ποιος εξυπνος σκέφτηκε supermoto με 30 άλογα
;)

Ας σοβαρευτουμε μοτοσυκλετα δεν ειναι μονο ενα μοτερ 1000 αλογα ουτε ενα μαντεμι που μπορει να κανει 100.000 χλμ χωρις αλλαγη λαδιων.

FMX φτοιαγμενο ειναι το θεμα...??? Η καλο κακο ωραιο ποιοτικο ζημιαρικο φθηνο ακριβο γρηγορο αργο ευκολοδηγητο για γιαγιαδες κτλ...??? Αποφασιστε και πειτε μου για να γραψω τις αναλογες απαντησεις.

Και ξαναλεω εκτος αν το θεμα μετατρεπεται καθε φορα που θελουμε να βγουμε γαμιαδες......Οσα δε φτανει η αλεπου..αλλαζει εκκεντροφοριαεξατμισοπιστονοβαλβιδοστροφαλοσωληνακ ιαυψηλης.

Vstrommer71
23/02/2012, 19:05

Σιγα μην κατσω να ασχοληθω,εδω με περνανε κατι πιτσιρικια ψαρακι πανω σε καραφτιαγμενα παπια:rotflmao:
Εχω ξεφυγει απο αυτο το τριπακι
Αν θελετε μετραμε καλυτερα ποιος καθεται πιο πολυ ωρα στα σελα σε χωματινο ταξιδιωτικο:smokin:

alexxxcbr
23/02/2012, 19:06
ωραιο βιτσιο...

To ξεπερναω οταν αρχιζουν οι στροφες και τα japan δεν.....

:winka: :smilea:

eurotreno2002
23/02/2012, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Σιγα μην κατσω να ασχοληθω,εδω με περνανε κατι πιτσιρικια ψαρακι πανω σε καραφτιαγμενα παπια:rotflmao:
Αν θελετε μετραμε καλυτερα ποιος καθεται πιο πολυ ωρα στα σελα σε χωματινο ταξιδιωτικο:smokin:

Να κλεισει το θεμα...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Takata Dome
23/02/2012, 19:08
Ας σοβαρευτουμε μοτοσυκλετα δεν ειναι μονο ενα μοτερ 1000 αλογα ουτε ενα μαντεμι που μπορει να κανει 100.000 χλμ χωρις αλλαγη λαδιων.

FMX φτοιαγμενο ειναι το θεμα...??? Η καλο κακο ωραιο ποιοτικο ζημιαρικο φθηνο ακριβο γρηγορο αργο ευκολοδηγητο για γιαγιαδες κτλ...??? Αποφασιστε και πειτε μου για να γραψω τις αναλογες απαντησεις.

Και ξαναλεω εκτος αν το θεμα μετατρεπεται καθε φορα που θελουμε να βγουμε γαμιαδες......Οσα δε φτανει η αλεπου..αλλαζει εκκεντροφοριαεξατμισοπιστονοβαλβιδοστροφαλοσωληνακ ιαυψηλης.

Το thread έχει θέμα το project FMX.Η μάλλον είχε,μέχρι που αποφασίσατε για άλλη μια φορά να το μετατρέψετε στην τετριμένη κόντρα ΚΤΜ vs Ιαπωνικά,αξιοπιστία KTM,παρτάλια Honda και τα γνωστά

Λοιπόν,εγώ περιμένω οταν μιλάμε για μια άλλη άποψη πάνω σε ένα project,αυτη η άλλη άποψη να αφορά το ίδιο το project και οχι οτιδηποτε άλλο.

Τα παραπάνω για να λήξουν πρόωρα οι χιλιοειπωμένες προαναφερθείσες αντιπαραθέσεις,γιατι εγώ τουλάχιστον,πραγμάτικα έχω βαρεθεί την ταυτολογία.Ναι;

:)

alexxxcbr
23/02/2012, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71

Και δεν παθαινεις καταθλιψη?
:bawl: :bawl: :rotflmao:

eurotreno2002
23/02/2012, 19:14
Το thread έχει θέμα το project FMX.Η μάλλον είχε,μέχρι που αποφασίσατε για άλλη μια φορά να το μετατρέψετε στην τετριμένη κόντρα ΚΤΜ vs Ιαπωνικά,αξιοπιστία KTM,παρτάλια Honda και τα γνωστά

Λοιπόν,εγώ περιμένω οταν μιλάμε για μια άλλη άποψη πάνω σε ένα project,αυτη η άλλη άποψη να αφορά το ίδιο το project και οχι οτιδηποτε άλλο.

Τα παραπάνω για να λήξουν πρόωρα οι χιλιοειπωμένες προαναφερθείσες αντιπαραθέσεις,γιατι εγώ τουλάχιστον,πραγμάτικα έχω βαρεθεί την ταυτολογία.Ναι;

:)

Συμφωνω απολυτα αλλα δε γινεται παρουσιαζοντας το προτζεκτ μου να κολλαω διπλα και οτι μου κατεβει......(θα παταω τον εναν και θα σκιζω τον αλλον και δε θα μου χαλαει κιολας και δε θα καιει τιποτα και των αλλων θα χαλανε). Με συγχωρεις αλλα δε γινεται να βλεπω ενα ωραιο προτζεκτ να μπαινω να το διαβασω και να μου σπανε τα νευρα. Τελος παντων...καλο ειναι γενικα να προσεχει και αυτος που γραφει και οι αλλοι που απαντανε.

Takata Dome
23/02/2012, 19:20
Συμφωνω απολυτα αλλα δε γινεται παρουσιαζοντας το προτζεκτ μου να κολλαω διπλα και οτι μου κατεβει......(θα παταω τον εναν και θα σκιζω τον αλλον και δε θα μου χαλαει κιολας και δε θα καιει τιποτα και των αλλων θα χαλανε). Με συγχωρεις αλλα δε γινεται να βλεπω ενα ωραιο προτζεκτ να μπαινω να το διαβασω και να μου σπανε τα νευρα. Τελος παντων...καλο ειναι γενικα να προσεχει και αυτος που γραφει και οι αλλοι που απαντανε.

Όντως,απλά νομίζω οτι αν έχετε ενστάσεις σε ο,τι λέει και αυτή σας η ένσταση δεν αφορά το ίδιο το project,θα μπορούσε να τεθέι και σε ΠΜ.Σχόλια εκτος θέματος είναι δεκτά απο τη δική μου πλευρά,αρκεί να μην φτάνουμε στα όρια του spam.Και επειδή εκεί φτάσαμε,για αυτό και η παρατήρησή μου!

eurotreno2002
23/02/2012, 19:31
Όντως,απλά νομίζω οτι αν έχετε ενστάσεις σε ο,τι λέει και αυτή σας η ένσταση δεν αφορά το ίδιο το project,θα μπορούσε να τεθέι και σε ΠΜ.Σχόλια εκτος θέματος είναι δεκτά απο τη δική μου πλευρά,αρκεί να μην φτάνουμε στα όρια του spam.Και επειδή εκεί φτάσαμε,για αυτό και η παρατήρησή μου!

:a18:

marios8
23/02/2012, 19:50

To θρεντακι γράφει "Project FMX - Η αντιπαράθεση" :beer: :wave2:

devil's animal
23/02/2012, 19:57
To ξεπερναω οταν αρχιζουν οι στροφες και τα japan δεν.....

:winka: :smilea:

ποσο σιγουρος εισαι γι'αυτο που λες?
και αν εισαι πολυ, ποσα πονταρεις στην σιγουρια σου??
:winka:

MavrosPan
23/02/2012, 20:07
Παντως με ψιλοαλλαγες, πιστονακι με προφανως μικρο Upgrade στα χιλιοστα, αφου με ενα ρεκτιφιε ηταν οκ, εκκεντροφορο, χωρις σοβαρες επεμβασεις δηλαδη (φανταζομαι και φιλτρο-εξατμιση, ελπιζω ολοσωμη) απο 33 σε 50 ροδα δεν παει που να χτυπαμε τον πισινο μας κατω.

Και αυτο τωρα για τα 640 με τις απο πανω αλλαγες χωρις ουτε καν fcr επανω, νταξ δε νομιζω οτι ειναι να το συζηταμε και πολυ ετσι, ειναι να γελανε οσοι μας ακουνε. Και οχι, ΔΕΝ εχω Κατεμι, ενα χτ εχω που λεω οτι του εχω ριξει λεφτα αλλα τα 690 ακομα με το κυαλι τα βλεπω.

Τεσπα, δε σε κατηγορω ετσι, εγω ειμαι ο πρωτος που τα σκαω (τα εσκαγα μαλλον καποτε, τις εποχες τις παλιες κ καλες) αδρα για τα μηχανακια μου, απλα τη γνωμη μου λεω. Εννοειται οτι ειμαι μαζι σου να του δωσεις οτι παιρνει και να του ξεζουμισεις το τελευταιο αλογο που μπορεις :P. K αμα λαχει πινουμε και ενα καφεδακι και τους ριχνουμε καμμια γκαζια να δουμε πως τα παμε :)

Cheers

stefanos
23/02/2012, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Παντως με ψιλοαλλαγες, πιστονακι με προφανως μικρο Upgrade στα χιλιοστα, αφου με ενα ρεκτιφιε ηταν οκ, εκκεντροφορο, χωρις σοβαρες επεμβασεις δηλαδη (φανταζομαι και φιλτρο-εξατμιση, ελπιζω ολοσωμη) απο 33 σε 50 ροδα δεν παει που να χτυπαμε τον πισινο μας κατω.

Και αυτο τωρα για τα 640 με τις απο πανω αλλαγες χωρις ουτε καν fcr επανω, νταξ δε νομιζω οτι ειναι να το συζηταμε και πολυ ετσι, ειναι να γελανε οσοι μας ακουνε. Και οχι, ΔΕΝ εχω Κατεμι, ενα χτ εχω που λεω οτι του εχω ριξει λεφτα αλλα τα 690 ακομα με το κυαλι τα βλεπω.

Τεσπα, δε σε κατηγορω ετσι, εγω ειμαι ο πρωτος που τα σκαω (τα εσκαγα μαλλον καποτε, τις εποχες τις παλιες κ καλες) αδρα για τα μηχανακια μου, απλα τη γνωμη μου λεω. Εννοειται οτι ειμαι μαζι σου να του δωσεις οτι παιρνει και να του ξεζουμισεις το τελευταιο αλογο που μπορεις :P. K αμα λαχει πινουμε και ενα καφεδακι και τους ριχνουμε καμμια γκαζια να δουμε πως τα παμε :)

Cheers

από 8,3:1 σε 10+:1 δεν είναι να πείς μικρό upgrade.

viper1
23/02/2012, 20:26
ποπο ζορια που τραβαει ο κοσμος....:ZZZ:

anco
23/02/2012, 20:41
Αγαπουλα (Rein) την ηλεκτρονικη την εβαλες?

nikos_abel
23/02/2012, 21:15
Πωπω και αύριο είναι Παρασκευή;

Ωραία θα κλείσει η τελευταία μέρα προ αναβάθμισης!!!

Takata Dome
23/02/2012, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
To θρεντακι γράφει "Project FMX - Η αντιπαράθεση" :beer: :wave2:

Αναφερόμουν στο thread οπως διαμορφωθηκς πριν φτάσουμε σε αυτήν εδω την ενότητα.

Φυσικά και σε αυτό είναι λάθος ο τίτλος! Το Project FMX που χωράει σε αυτό το thread; Εγώ το μόνο που βλέπω εδώ είναι η κλασσική και κοινότοπη-στα όρια του εκνευριστικόυ-αντιπαράθεση KTM vs Ιαπωνικά,τα γνωστά περι αξιοπιστίας των ευρωπαικών και άλλα τέτοια όμορφα που έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε thread. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

nikos_abel
23/02/2012, 21:21
Αναφερόμουν στο thread οπως διαμορφωθηκς πριν φτάσουμε σε αυτήν εδω την ενότητα.

Φυσικά και σε αυτό είναι λάθος ο τίτλος! Το Project FMX που χωράει σε αυτό το thread; Εγώ το μόνο που βλέπω εδώ είναι η κλασσική και κοινότοπη-στα όρια του εκνευριστικόυ-αντιπαράθεση KTM vs Ιαπωνικά,τα γνωστά περι αξιοπιστίας των ευρωπαικών και άλλα τέτοια όμορφα που έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε thread. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Παρακαλώ

248276

Takata Dome
23/02/2012, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Παρακαλώ

Απο εδώ ναι,απο το άλλο στα Ανταλακτικα & Βελτιώσεις...

248280

stefanos
23/02/2012, 21:31

Δεν είδα όμως να σχολιάζει κανείς την διαμόρφωση των οδηγών στην εισαγωγή ούτε τέλος πάντων τι πιστόνι μπήκε ή τι lift έχει ο εκκεντροφόρος.
Ουσιαστικά δηλαδή το μόνο θέμα που ουσιαστικά μπορεί να συζητηθεί σε αυτό το forum είναι
Honda vs all.

Takata Dome
23/02/2012, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν είδα όμως να σχολιάζει κανείς την διαμόρφωση των οδηγών στην εισαγωγή ούτε τέλος πάντων τι πιστόνι μπήκε ή τι lift έχει ο εκκεντροφόρος.
Ουσιαστικά δηλαδή το μόνο θέμα που ουσιαστικά μπορεί να συζητηθεί σε αυτό το forum είναι
Honda vs all.

Αυτο δεν λέω εγώ; ;)

stefanos
23/02/2012, 21:53
Αυτο δεν λέω εγώ; ;)

Το θέτεις σαν να μην θέλουμε (κακό και αρνητικό) ενώ ουσιαστικά δεν μπορούμε (εντελώς φυσιολογικό).

reinmeister
23/02/2012, 22:19
ομορφιες...

γιουροτρενο,πιστεψε με η συγκεκριμενη δουλεια ηταν απο τις πιο αστειες που εχω κανει απο πλευρας βελτιωσης...επισης οι βελτιωσεις ειναι δουλεια μου εδω και χρονια και πληρωνομαι γι αυτο αδροτατα...ενημερωτικα το συγκεκριμενο μια και δεν με ξερεις...

το εαν και κατα ποσο γαματος ειμαι δεν χρειαζεται να το γραψω...ειναι γνωστο σε αυτους τους κυκλους που πρεπει να ειναι,ετσι ωστε οποτε αποφασιζω να φτιαξω μηχανακι να ερχονται και να μου τα σκανε...η να μην ερχονται...τωρα εαν εσυ θεωρησες τον χαβαλε που εκανα λεγοντας ποσο καλος ειμαι ,οτι τον εκανα για να κουνηθω,προφανως δεν αντιλαμβανεσαι το σκεπτικο γραφης μου...δικαιολογεισαι,φυσικα,σε καποιον βαθμο,μια και οπως προειπα δεν με ξερεις...αλλωστε δεν εκπλησσομαι ιδιαιτερως μια και ηδη ειχες παρεξηγησει τα γραφομενα μου σε δικο σου θρεντ...anyway...δεν ειναι οτι θα καναμε και ντουζακι μαζι και στραβωσε η φαση...καλα να μαστε...

απο κει και περα δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει τι ειναι το εκαστοτε που βελτιωνεται...αυτο ειχα αυτο εφτιαξα...

ο ολος χαβαλες με τα κτμ και γενικοτερα με την ευρωπη ειναι μια κολωνια που κραταει χρονια και λαμβανει χωρα καθε φορα που αντιπαρατιθεμεθα...επισης δεν ειναι κακο...εγω τουλαχιστον,οπως και πολλοι αλλοι το απολαμβανουμε...οποιον τον κουραζει,καλιστα μπορει να μην συμμετεχει...δεν γκακο...

το οτι το fmx ειναι μια παπια συναρμολογημενη απο τα περισσεματα των αποθηκων της χοντα ειναι ενα γενονος το οποιο εγω πρωτος εχω πολλακις αναφερει,οποτε μην μου τα πολυζαλιζετε αναφεροντας το...δεν εχω γραψει καπου οτι ειναι το ονειρο καθε οδηγου-κατοχου κι ουτε προκειται να το κανω...

μαυρε παν...δεν ηταν 33 και πηγε 50,αλλα 30 και πηγε 50...το οτι εσυ και πολλοι αλλοι το θεωρειτε αδυνατο,δεν μου λεει απολυτως τιποτα...απειρες φορες,σχεδον παντα δηλαδη, αμφισβητειται η αληθεια των γραφομενων μου αναφορικα με τα ανταλλακτικα ως προς την αποδοση και παντοτε λεω το ιδιο πραγμα...2000 ευρουδακια ανα χειρας και λυνουμε επιτοπου προς επιβεβαιωσιν...ειδικα με τα hayabusa που εχω φτιαξει,το τι εχει ειπωθει δεν λεγεται...αλλα στο δια ταυτα κανεις δεν εχει μπει στην διαδικασια να το επιβεβαιωσει...οποτε θα μου κανεις την χαρη να μην αμφισβητεις,εκτος εαν θεωρεις οτι εισαι σε θεση να αποδειξει αυτα που λες...εγω ειμαι...

το καφεδακι φυσικα και παιζει οποτε κανεις κεφι,εσυ η οποισδηποτε αλλος,ανεξαρτητα μετρηματος...:beer:

λαδακι καιει οσο εκαιγε και μαμα σκισμενο,δηλαδη περιπου 200 ml/1000km...

ενα ktm 690 μαμα ειναι 55 ροδα και 654 κυβικα εαν δεν απατωμαι...τα καινουρια με τον διαδροματο ειναι 690 και βγαζουν γυρω στα 60 τροχο...τερμα φτιαγμενα φανταζομαι οτι θα φτανουν περιπου τα 80...

το αεροψυκτο δικο μου ,επισης τερμα φτιαγμενο φανταζομαι οτι θα φτανει 75 κατι...ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι η συγκριση σε απολυτα μεγεθη,μια και μιλαμε για ειδικες κατασκευες οι οποιες θα σκορπανε μετα απο 5 το πολυ κοντρες...

για να κλεινουμε καποια στιγμη...πουθενα δεν ειπα οτι το εφτιαξα για να παταω τουτο κι εκεινο,αλλα απλως για να μην βαριεμαι ανελεητα καθε φορα που ανοιγω το γκαζι...εαν ηθελα να παταω τα παντα θα το συνταξιοδοτουσα και θα το εκανα αεροπλανο με afterburner...απλα ειναι τα πραγματα...το οτι τυγχανει να περναει καποια αλλα μηχανακια ετυχε,οπως τυχαινει παντα με οποιοδηποτε μοτοσακο που φτιαχνεται... αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να χαιρομαι καθε φορα που περναω κατι που δεν περιμενει ουτε στον χειροτερο του εφιαλτη να συμβει...οπως επισης δεν σημαινει οτι κοιμομουν με αυτο το ονειρο οσο το εφτιαχνα...

μην βαζετε λοιπον ταμπελες οπου να ναι...

τωρα,εαν θελετε να συζητησουμε περι ευρωπης ιαπωνιας σοβαρα,θα μου επιτρεψετε να μην συμμετεχω μια και το εχω κανει επισταμενως σε διαφορα θρεντς...σερτς λοιπον...

α...και μια και ειμαστε αντιπαραθεσεις...οσοι δεν γουσταρετε ειστε κομπλεξικα κουλαδια που σας λειπει το σεξ και βγαζετε τα απωθημενα σας μεσω πληκτρολογιου...:lol:

αυτα...

sakis1098
24/02/2012, 06:28
ομορφιες...

γιουροτρενο,πιστεψε με η συγκεκριμενη δουλεια ηταν απο τις πιο αστειες που εχω κανει απο πλευρας βελτιωσης...επισης οι βελτιωσεις ειναι δουλεια μου εδω και χρονια και πληρωνομαι γι αυτο αδροτατα...ενημερωτικα το συγκεκριμενο μια και δεν με ξερεις...

το εαν και κατα ποσο γαματος ειμαι δεν χρειαζεται να το γραψω...ειναι γνωστο σε αυτους τους κυκλους που πρεπει να ειναι,ετσι ωστε οποτε αποφασιζω να φτιαξω μηχανακι να ερχονται και να μου τα σκανε...η να μην ερχονται...τωρα εαν εσυ θεωρησες τον χαβαλε που εκανα λεγοντας ποσο καλος ειμαι ,οτι τον εκανα για να κουνηθω,προφανως δεν αντιλαμβανεσαι το σκεπτικο γραφης μου...δικαιολογεισαι,φυσικα,σε καποιον βαθμο,μια και οπως προειπα δεν με ξερεις...αλλωστε δεν εκπλησσομαι ιδιαιτερως μια και ηδη ειχες παρεξηγησει τα γραφομενα μου σε δικο σου θρεντ...anyway...δεν ειναι οτι θα καναμε και ντουζακι μαζι και στραβωσε η φαση...καλα να μαστε...

απο κει και περα δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει τι ειναι το εκαστοτε που βελτιωνεται...αυτο ειχα αυτο εφτιαξα...

ο ολος χαβαλες με τα κτμ και γενικοτερα με την ευρωπη ειναι μια κολωνια που κραταει χρονια και λαμβανει χωρα καθε φορα που αντιπαρατιθεμεθα...επισης δεν ειναι κακο...εγω τουλαχιστον,οπως και πολλοι αλλοι το απολαμβανουμε...οποιον τον κουραζει,καλιστα μπορει να μην συμμετεχει...δεν γκακο...

το οτι το fmx ειναι μια παπια συναρμολογημενη απο τα περισσεματα των αποθηκων της χοντα ειναι ενα γενονος το οποιο εγω πρωτος εχω πολλακις αναφερει,οποτε μην μου τα πολυζαλιζετε αναφεροντας το...δεν εχω γραψει καπου οτι ειναι το ονειρο καθε οδηγου-κατοχου κι ουτε προκειται να το κανω...

μαυρε παν...δεν ηταν 33 και πηγε 50,αλλα 30 και πηγε 50...το οτι εσυ και πολλοι αλλοι το θεωρειτε αδυνατο,δεν μου λεει απολυτως τιποτα...απειρες φορες,σχεδον παντα δηλαδη, αμφισβητειται η αληθεια των γραφομενων μου αναφορικα με τα ανταλλακτικα ως προς την αποδοση και παντοτε λεω το ιδιο πραγμα...2000 ευρουδακια ανα χειρας και λυνουμε επιτοπου προς επιβεβαιωσιν...ειδικα με τα hayabusa που εχω φτιαξει,το τι εχει ειπωθει δεν λεγεται...αλλα στο δια ταυτα κανεις δεν εχει μπει στην διαδικασια να το επιβεβαιωσει...οποτε θα μου κανεις την χαρη να μην αμφισβητεις,εκτος εαν θεωρεις οτι εισαι σε θεση να αποδειξει αυτα που λες...εγω ειμαι...

το καφεδακι φυσικα και παιζει οποτε κανεις κεφι,εσυ η οποισδηποτε αλλος,ανεξαρτητα μετρηματος...:beer:

λαδακι καιει οσο εκαιγε και μαμα σκισμενο,δηλαδη περιπου 200 ml/1000km...

ενα ktm 690 μαμα ειναι 55 ροδα και 654 κυβικα εαν δεν απατωμαι...τα καινουρια με τον διαδροματο ειναι 690 και βγαζουν γυρω στα 60 τροχο...τερμα φτιαγμενα φανταζομαι οτι θα φτανουν περιπου τα 80...

το αεροψυκτο δικο μου ,επισης τερμα φτιαγμενο φανταζομαι οτι θα φτανει 75 κατι...ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι η συγκριση σε απολυτα μεγεθη,μια και μιλαμε για ειδικες κατασκευες οι οποιες θα σκορπανε μετα απο 5 το πολυ κοντρες...

για να κλεινουμε καποια στιγμη...πουθενα δεν ειπα οτι το εφτιαξα για να παταω τουτο κι εκεινο,αλλα απλως για να μην βαριεμαι ανελεητα καθε φορα που ανοιγω το γκαζι...εαν ηθελα να παταω τα παντα θα το συνταξιοδοτουσα και θα το εκανα αεροπλανο με afterburner...απλα ειναι τα πραγματα...το οτι τυγχανει να περναει καποια αλλα μηχανακια ετυχε,οπως τυχαινει παντα με οποιοδηποτε μοτοσακο που φτιαχνεται... αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να χαιρομαι καθε φορα που περναω κατι που δεν περιμενει ουτε στον χειροτερο του εφιαλτη να συμβει...οπως επισης δεν σημαινει οτι κοιμομουν με αυτο το ονειρο οσο το εφτιαχνα...

μην βαζετε λοιπον ταμπελες οπου να ναι...

τωρα,εαν θελετε να συζητησουμε περι ευρωπης ιαπωνιας σοβαρα,θα μου επιτρεψετε να μην συμμετεχω μια και το εχω κανει επισταμενως σε διαφορα θρεντς...σερτς λοιπον...

α...και μια και ειμαστε αντιπαραθεσεις...οσοι δεν γουσταρετε ειστε κομπλεξικα κουλαδια που σας λειπει το σεξ και βγαζετε τα απωθημενα σας μεσω πληκτρολογιου...:lol:

αυτα...

σωστά τα λες γιαπωνέζο αλλά τα DUCATI τα σκίζουν τα hondakia γιά πλάκα
:a56: :a5: :a5:

makis206
24/02/2012, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
σωστά τα λες γιαπωνέζο αλλά τα DUCATI τα σκίζουν τα ....

... κάρτερ ...:rotflmao:

Cpt. Haddock
24/02/2012, 07:58

Ρε Τακατα, πότε πρόλαβες και την βαρέθηκες την αντιπαράθεση; :lol: :lol: :lol:

Το αρχικό θρεντ υπάρχει στη θέση του και μπορείς να σχολιάσεις. Εδω ειναι για να πουμε τις παπαριές μας, να νομισει ο RΑinmeister οτι εφτιαξε καλό μηχανακι και άλλα τέτοια όμορφα.

Αν βαριέσαι, δες άλλες ενότητες :wave2:

STOYBI
24/02/2012, 08:22
Για να πεταξω την παπαρια μου και εγω....

Θρεντ αντιπαραθεσης με ανουσιες ...

Αντιληψεις του 80-90 τοτε που τα περισσοτερα μηχανακια οντως η αναλογια κιλου ανα ιππο ηταν στα περισσοτερα απελπιστικη..... Αλλα η βελτιωση τους ηταν αρκετα φθηνη...!

Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι σημερα.....

Πρεπει να δωσω ενα σκασμο λεφτα να κανω ενα fmx να πηγαινει σαν το μαμα 690 οταν με ισως και λιγωτερα χρηματα παιρνω το 690 ....

Ποτε δεν καταλαβα γιατι σημερα πρεπει να δωσω ενα σκασμο χρηματα για να κανω ενα 690

Να πηγαινει σαν το μαμα 990 ( δεν μου ερχεται καποιο γιαπωνεζικο για συγκριση ) οταν με τα ιδια χρηματα θα αγοραζα το 990......

Και για να αλλαξω κλιμα καθοτι Ευρωπαιος......

Που μπορει να στεκει μια αντιπαραθεση με ιδιων κυβικων και τυπου μηχανακια οταν το ενα ειναι φτιαγμενο και το αλλο νορμαλ...???

:wave2:

byron
24/02/2012, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Που μπορει να στεκει μια αντιπαραθεση με ιδιων κυβικων και τυπου μηχανακια οταν το ενα ειναι φτιαγμενο και το αλλο νορμαλ...???

Μεγάλα ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα. :lol:

vaska
24/02/2012, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
σωστά τα λες γιαπωνέζο αλλά τα DUCATI τα σκίζουν τα hondakia γιά πλάκα
:a56: :a5: :a5:

Τα Ντουκάτια δεν είναι εκείνα τα μηχανάκια που αρέσκονται να ξερνάνε τα εντόσθιά του (υγρά και στερεά) στην άφαλστ αφσαλτ στην άσφαλτο τέλος πάντων?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ξέρω ρωτάω για να μάθω ...... και είναι καλά ρε παιδιά αυτά γιατί δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφορούν στους δρόμους???? (όλο πάνω σε κάτι οδικές τα βλέπω)

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ζεύκας
24/02/2012, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Μεγάλα ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα. :lol:

ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ, θα συμπληρώσω :lol:

makis206
24/02/2012, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ, θα συμπληρώσω :lol:

Ε δεν θα μπορούσε να λείπει και το θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας..:lol: :rotflmao:

nikos_abel
24/02/2012, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε δεν θα μπορούσε να λείπει και το θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας..:lol: :rotflmao:

Νέα αντιπαράθεση Ρουβάς vs Μηλιώκας; :nono: Φέιλ....

makis206
24/02/2012, 08:47
Νέα αντιπαράθεση Ρουβάς vs Μηλιώκας; :nono: Φέιλ....

Κάτσε να μπει κι ο Χίος με τη Στανίση του να δεις τι έχει να γίνει..:lol:

alexxxcbr
24/02/2012, 08:53
ποσο σιγουρος εισαι γι'αυτο που λες?
και αν εισαι πολυ, ποσα πονταρεις στην σιγουρια σου??
:winka:

Eχω στην κατοχη μου και ευρωπαικα και γιαπωνεζικα μηχανακια.
Αρα κατι ξερω παραπανω.....

:sun: :sun:

DimChios
24/02/2012, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάτσε να μπει κι ο Χίος με τη Στανίση του να δεις τι έχει να γίνει..:lol:

ψιτ, φιλος...

να σου κανω μια ερωτηση? :wacko:

:bigcry: :bigcry:

nikos_abel
24/02/2012, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ψιτ, φιλος...

να σου κανω μια ερωτηση? :wacko:

:bigcry: :bigcry:

Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;

(ρε μόντηδες, κάντε λίγο τα στραβά μάτια σήμερα, ποιος ξέρει πότε θα τα ξαναπούμε)...

Cpt. Haddock
24/02/2012, 08:59
[...](ρε μόντηδες, κάντε λίγο τα στραβά μάτια σήμερα, ποιος ξέρει πότε θα τα ξαναπούμε)...

Εσείς οι αποπάνω μονο στο facebook απ' οτι βλεπω

Οι υπολοιποι απο Τεταρτη... :D

(κοφτε το λιγο ρε τρολοσκυλα πια...)

McTalas
24/02/2012, 09:04
... ειστε κομπλεξικα κουλαδια που σας λειπει το σεξ και βγαζετε τα απωθημενα σας μεσω πληκτρολογιου...

εγω να σου πω μια μικρη ελλειψη σεξ την αισθανομαι...
:rotflmao: :rotflmao:

nikos_abel
24/02/2012, 09:04
Εσείς οι αποπάνω μονο στο facebook απ' οτι βλεπω

Οι υπολοιποι απο Τεταρτη... :D

(κοφτε το λιγο ρε τρολοσκυλα πια...)

Προβλέπω να εισχωρούμε στους ανώνυμους και να χτυπάμε το νέο σάιτ :lol:

Υπόσχομαι στο νέο να μη ξαναμιλήσω με τον ντιμ

κρος μαι χαρτ.

sakisvolos
24/02/2012, 09:53
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

248329

TROOPER
24/02/2012, 09:59
ωπα μισο γιατι μπηκε ο ορκωτος με τρελα και κορδελα.

δε μΕ λες αντωνη παιδι μου....μηπως θελεις να δωσουμε ενα ραντεβουδακι εξω απο το παντειο για μια κατεβαΣΑ εσυ με το παπι σου κι εγω με το δικο μου να σου θυμισω οτι πρεπει να βγαλεις τη πλερεζα απο το συρταρι?

αντε με το παρταλακι σου πιθηκα!!!

:lol: :lol: