View Full Version : Κίνδυνος και Ταχύτητα
πάνω-κάτω χοντρικά ξέρω τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας που έχει γράψει σε αυτό το θρεντ.
εκτός από σένα reflection:
βοήθα με λίγο, και μην το παρεξηγήσεις σε παρακαλώ, ποιά η μέχρι τώρα σχέση σου με τις μηχανές και την αδρεναλίνη;
BELZEBOYLIS
01/03/2012, 12:49
δεν ειναι απολυτο.σαφως το 2ο αλλα σε καθε περιπτωση υπαρχει προδιαθεση και ειναι ΚΑΙ γονιδιακο το θεμα. (αν θελουμε μια επιστημονικη απαντηση στο ερωτημα)
αν παλι παμε σε κουβεντα να χαμε να λεγαμε...:wave2:
Για να καταλάβω , ισχυρίζεσαι ότι η γιαγιά μου ή ο παππούς μου μετάδωσε το γονίδιο στους γονείς μου που έμεινε ανενεργό και το τσίμπησα εγώ όπου και εκδηλώθηκε ? ??? Και αγόρασα πρώτο μηχανάκι το ΤΑ600 ?? Μήπως , λέω μήπως ,να το ξανασκεφτόσουν άλλη μια ??:smilea:
Για να καταλάβω , ισχυρίζεσαι ότι η γιαγιά μου ή ο παππούς μου μετάδωσε το γονίδιο στους γονείς μου που έμεινε ανενεργό και το τσίμπησα εγώ όπου και εκδηλώθηκε ? ??? Και αγόρασα πρώτο μηχανάκι το ΤΑ600 ?? Μήπως , λέω μήπως ,να το ξανασκεφτόσουν άλλη μια ??:smilea:
για να καταλαβεις...να ξαναδιαβασεις τι εγραψα κωστη :wave2:
Όχι, μην φοβάσαι... Το μικρόβιο της επιβράδυνσης έχεις.. δεν κινδυνεύεις αλλά κοίτα πίσω σου.
Πάει ο καφές ΡΠΜ!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
BELZEBOYLIS
01/03/2012, 12:56
Από τότε που προοδευτικά επιδεινώνεται η επιρροή του στο άτομο και ζητά όλο και μεγαλύτερα επίπεδα ικανοποίησης του "ατρόμητου" αισθήματος υπέρβασής του!!!
Φέρει την προοδευτικότητα της ...νόσου!...
αν βγάζεις κάποιο νόημα , θα ήθελα να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά !! Ευχαριστώ !!!
πάνω-κάτω χοντρικά ξέρω τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας που έχει γράψει σε αυτό το θρεντ.
βοήθα με λίγο, και μην το παρεξηγήσεις σε παρακαλώ, ποιά η μέχρι τώρα σχέση σου με τις μηχανές και την αδρεναλίνη;το ειπε πιο πισω! εχει φιλους μηχανοβιους!!!!
BELZEBOYLIS
01/03/2012, 13:09
για να καταλαβεις...να ξαναδιαβασεις τι εγραψα κωστη :wave2:
οκ πιστεύεις ότι ο εθισμός στην αδρεναλίνη της ταχύτητας είναι μικρόβιο που προσβάλλει το άτομο στην ... πορεία κι ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες της ζωής του.... Αλλά και το ότι σε καθε περιπτωση υπαρχει προδιαθεση και ειναι ΚΑΙ γονιδιακο το θεμα.
ωραία οπότε αν έχω το γονίδιο μπορεί να αποκτήσω και το μικρόβιο !!!! Οπότε, όπως πολλή σωστά είπε και ο Vandas ξεκινάω αντιβίωση μπας και σωθώ !!! :lol::wave2:
reflection
01/03/2012, 14:56
Τουλάχιστον δεν προσπαθούμε να το στριμώξουμε σε χιλιοφορεμένα, ξεφτισμένα, γραφικά και ριγιούζαμπλ στερεότυπα...
Τουλάχιστον...
σαν συμβιβασμός μου ακούγεται....
Τουλάχιστον...
ααα ναι!! ουτε ασυμβιβαστοι ειμαστε !!!! τι κριμα!!!
Τουλάχιστον...
Μάλλον καταλαβαίνουμε διαφορετικά τις λέξεις...
Joyrider
01/03/2012, 15:14
Τουλάχιστον...
Μλκμ ότι να'ναι. :bawl::rotflmao:
MG-KTiNoS
01/03/2012, 15:27
Τουλάχιστον...
σαν συμβιβασμός μου ακούγεται....:a1:
Εγώ νομίζω ότι σε βαρέθηκε.
Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση...
οκ πιστεύεις ότι ο εθισμός στην αδρεναλίνη της ταχύτητας είναι μικρόβιο που προσβάλλει το άτομο στην ... πορεία κι ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες της ζωής του.... Αλλά και το ότι σε καθε περιπτωση υπαρχει προδιαθεση και ειναι ΚΑΙ γονιδιακο το θεμα.
ωραία οπότε αν έχω το γονίδιο μπορεί να αποκτήσω και το μικρόβιο !!!! Οπότε, όπως πολλή σωστά είπε και ο Vandas ξεκινάω αντιβίωση μπας και σωθώ !!! :lol::wave2:
ουφ μωρε κωστα...θα κατσω να κανω μαθημα νευροφυσιολογιας απο το μοτο...?
:o
reflection
01/03/2012, 16:13
Μαλλον "γονιδιακο" ειναι το θεμα.Θα παρω δειγμα την οικογενεια μου 2 αδερφια
ειμαστε, ο ενας βλεπει διτροχο και βγαζει "καντηλες" και εγω απο τοτε που μου
δωσανε τιμονι στα χερια μου προσπαθουσα να το "φερω" "καντηλα"!
Ο αδερφος μου πηρε απο την μητερα μου που οταν βλεπει "μηχανη"ακομα
σταυροκοπιετε,ενω εγω το "μιασμα" πηρα(εκτος απο σασι:D)απο τον father που στα νιατα του
ηταν easy rider!Harley,μυστακιον και βλεμμα στο απειρο(μιλαμε για φοτος απιστευτες 50's)
τωρα ομως .....ιστοριες για αγριους διηγωντας τες να κλαις...
Α'ρε πατερα στο'πα "αυτη" μεχρι και μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις....:rotflmao::rotflmao:
Μάλλον στο σημείο που έφτασε η συζήτηση οφείλει να αναγνωστεί δεύτερη φορά το εν λόγω σχόλιο.
Χωρίς σχόλια...
(πρώτη εμφάνιση της λέξης "μίασμα" και ΟΥΔΕΙΣ εστίασε...
Διαπιστώνω οπότε πως υπάρχει μία ελαφριά προκατάληψη απέναντί μου.... :confused:)
BELZEBOYLIS
01/03/2012, 16:26
ουφ μωρε κωστα...θα κατσω να κανω μαθημα νευροφυσιολογιας απο το μοτο...?
:o
τι σχέση έχει η νευροφυσιολογία με το θέμα ? Μην απαντήσεις ! Όχι εδώ τουλάχιστο ,στο Pulp αύριο ή την Δευτέρα με καμιά μπύρα ...:smilea:
Τελικά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν φταίνε ούτε τα γονίδια , ούτε οι προσλαμβάνουσες …..
Απλώς , ο ΘΕΟΣ δεν μας έκανε όλους ιδίους ….
τι σχέση έχει η νευροφυσιολογία με το θέμα ? Μην απαντήσεις ! Όχι εδώ τουλάχιστο ,στο Pulp αύριο ή την Δευτέρα με καμιά μπύρα ...:smilea:
οκ boy.
:wave2::beer:
reflection
01/03/2012, 16:38
σιγα μην τον δω.για μενα αυτοι οι τυποι απλα δεν υπαρχουν.περνανε απαρατηρητοι.και ετσι για την ιστορια δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι ουτε να το παιξω κανενος προστατης εκει εξω.
:wave2:
Δεν ανεφερες ΠΟΣΟ γ...τος είσαι, που οντως εμπεριέχει διαβαθμίσεις: Καθόλου, Λίγο, Πολύ...
μα αναφερω αυτοτελώς τη φραση:
"δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι"
άρα εμπεριέχει κατάφαση της διαπίστωσης ότι ΕΙΣΑΙ!...
και επιμένω να περιμένω ερμηνεία του τι σημαίνει "γ...τος οδηγός"
Φυσικά και όλα είναι θεμα μεταφρασης και ΕΣΤΙΑΣΗΣ...
Οπως μεσα σε όλα όσα εχω αναφερει, καθως και τη νήξη μου στην διαμόρφωση της κοινής γνωμης, εσείς κρατήσατε δυο τρεις λεξουλες όπως: ΜΙΑΣΜΑ (που πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τοτν teo και ΔΕΝ το έθιξε κανεις!!!), ΔΡΑΚΟΣ, ΣΑΙΞΠΗΡ (που ήταν και λάθος παραπομπή!!!)
Βγάζεις μία τσίτα ανομολόγητου καλωσορίσματος σε ένα νέο μέλος που άνοιξε θρεντάκι βασιζόμενο στις εντυπώσεις που διαμορφώνει ο μέσος άνθρωπος όταν αναφερθει το θέμα του μοτοσυκλετιστή....
ενας ανθρωπος με γνωση του τι ξερει (και δη ΑΝ ξερει) συνηθως ΔΕΝ εμπλεκεται σε παρατολμες ενεργειες για την προβολη του ''εγω'' του.μπορει να το κανει καποια φορα αλλα παντοτε αποφευγοντας τον κινδυνο και ποτε για να αυτοεπιβαιβεωθει.διαφορετικα θα αδιαφορησει.αν λοιπον πετυχω διπλα μου το καπιροσι και του σκασω ξερογκαζια μαλλον θα γελασει μεσα απο το κρανος του, το πολυ-πολυ να μου κανει και ενα θαμπ απ (βαριεμαι να γυρναω σε αγγλικα), θα με αφησει να ξεκινησω και θα παει χαλαρα στη δουλεια του.
Φυσικά ΑΥΤΟ ισχύει για τον καπιροσι, και όχι για τον κάθε μέσο κι απλό μοτοσικλετιστή, που οντως ως μέσος κι απλός άνθρωπος θα αναζητήσει τρόπους αυτοεπιβεβαίωσης... (οι αδυναμιες ειναι για τους ανθρώπους!)
εσυ για δικους σου λογους θελεις στο κεφαλι σου μεσα τον μοτοσυκλετιστη να ειναι σερνικο.τον τυπο που οποιος τον προκαλεσει, ''να του δειξει αυτος,να δει τι εχει να παθει''.κακως ψαχνεις τον χλαπατσα πανω σε 2 ροδες κατα τη γνωμη μου, αλλα παλι, δικαιωμα σου ειναι.καλη επιτυχια στην αναζητηση σου και σορρυ αν σου τη χαλασαμε και δεν ειμαστε χλαπατσες.
Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη που εχει αναλογη αντίληψη για τον μοτοσυκλετιστή, εφόσον είμαι μία τυχαία από το πλήθος, και δεν συγκαταλέγομαι στους οδηγούς....
Η γενικευμένη αναζήτηση του θρεντ, όσο η αντιμετώπιση του όλου θεματος λάμβανε χώρα υπο καθεστώς ψυχραιμης αντίδρασης, βρήκε μερικούς που παραδεχτηκαν το "γονιδιακό" της υποθεσης....
Θυμίζω ξανά το σχόλιο του teo... και εύχομαι να μην κληθεί σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους υπευθύνους για να δώσει άλλη ερμηνεία στο αρχικό του σχόλιο, γιατί τότε όλοι μαζι θα χαθούμε τη μεταφραση Νο3 ...
PS. Η μετάβαση από το πεζοδρόμιο στην πίστα των αγώνων γίνεται τόσο εύκολα, όσο οι συναισθηματικές ακυρώσεις που υφίσταται κάποιος που τα "παιρνει" από τις όμορφες διατυπώσεις των ... σχολίων?...
Αν ναι, μπορεί να αγοράσω άμεσα ... μηχανή ... :a017::a017:
"συμβουλες" προς οποιουδηποτε ειδους τετοια κατευθυνση ειτε θετικη ειτε αρνητικη...
τι εννοείς;
Cpt. Haddock
01/03/2012, 16:44
[...]Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη[...]
Ενα τυχαίο δείγμα της κοινης γνωμης και όχι την κοινή γνώμη. :wave2:
reflection
01/03/2012, 16:55
καλα το θρέντ πάει για πλατινένιο δίσκο :D
Reflection καλώς ήρθες στο μουρλοφόρυμ :rotflmao:,
Ο όρος ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ είναι πιο σωστός απο το ΜΗΧΑΝΌΒΙΟΣ , το θέμα κόντρας και ανδρεναλίνης είναι σχετικός και ακριβής απάντηση δεν θα πάρεις γιατί δέν υπάρχει ......
Γενικά ένας μοτοσυκλετιστής είναι λίγο πρακτικά πιο ευαισθητούλης λόγο ότι ξέρει τόν κίνδυνο τόν έχει πάντα σύντροφο του αλλά πάντα ελπίζει στήν αγαπημένη του (μηχανή) , την αγαπάς και τήν εμπιστεύεσαι διαλογήζεσαι μαζί τής είτε πάς γρήγορα είτε όχι , ο λόγος απλός δέν σε περιβάλουν σίδερα αλλά τα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ γίνεσαι 1 με αυτό είσαι ασφαλής όσο τήν εμπιστεύεσαι και τήν μαθένεις ....
Προσωπικά τής περισσότερες φορές που κόντραρα ΔΕΝ ήταν για το δικό μου εγώ αλλά τής μηχανής μου
ακόμα θυμάμε τυπάκο με R1 να του λέω ωραίο μηχανάκι να το χαίρεσε και να μου απαντάει "μικρε μπορεί όταν μεγαλώσεις να πάρεις και εσύ ένα" ......έ τόν πέτυχα στήν είσοδο τής καβάλας και νιώθω να βράζει το cagiva απο το θυμό του .......έ στο λεγόμενο σίγμα τόν έχω πάρει στα φρένα και ούτε εγώ πίστευα πώς μπήκα στο S .....εννοείτε ότι μετά τήν έξοδο απο το s με πέρασε απο πάνω......αλλά ένοιωθα το μηχανάκι μου να χαμογελά και σάν να μου λέει σε ευχάριστό μωρο μου
Αυτό ήταν η χαρά μου δέν είναι αυτοσκοπός η κόντρα και η χαρά τής μοτοσυκλέτας δέν είναι αυτό είναι το δέσιμο που δημιουργήτε για αυτο λέμε Η μοτοσυκλέτα
Ο φίλτατος rein πχ τουμπανιάζει το τριμπου........εμ fmx όχι πρακτικα για αυτόν αλλά για το fmx να νιώθει ότι κανένας δέν θα το υποτιμήσει ξανά.....άν πρακτικά ήθελε για αυτόν θα είχε κανένα 1300 :rotflmao::rotflmao:
Μάλλον για ψυχιπαθείς μας λές που έχουμε πάρει κάτι άψυχο και το λογίζουμε σάν έμψυχο
Το ότι γίνεσαι 1 με τη μηχανή, δηλώνει πως όταν επιβεβαιώνεται ΑΥΤΗ, επιβεβαιώνεται και ο κάτοχός της, φυσικά και ο ...βελτιωτής της!!!
Ο σκοπός εδώ δεν αγιάζει τα μέσα.
Φυσικά και είναι ανθρώπινο να θέλει κάποιος την επιβεβαιωση. Ο τρόπος επιβεβαίωσης μέσα απο κόντρες (στις οποίες παραδεχτηκατε εν ολίγις πως όλοι εχετε πάρει μέρος εστω και μία φορά) αποτελεί ιδίωμα ανθρώπου που είναι παρατολμος...
PS Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Καλυψες ακομη και την επιθετική σταση του TROOPER...
Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη που εχει αναλογη αντίληψη για τον μοτοσυκλετιστή, εφόσον είμαι μία τυχαία από το πλήθος, και δεν συγκαταλέγομαι στους οδηγούς....
Και ούτε καν... Περισσότερο αντιπροσωπεύεις ένα παρωχημένο στερεοτυπικό κατάλοιπο που, εδώ και πολλά χρόνια, έχει πάψει να αποτελεί πεποίθηση κάποιου αξιόλογου ποσοστού της κοινής γνώμης (τουλάχιστον στα σχετικά προοδευτικά τμήματα αυτής).
Η γενικευμένη αναζήτηση του θρεντ, όσο η αντιμετώπιση του όλου θεματος λάμβανε χώρα υπο καθεστώς ψυχραιμης αντίδρασης, βρήκε μερικούς που παραδεχτηκαν το "γονιδιακό" της υποθεσης....
Και επιπρόσθετα, αναζητάς βιολογική ερμηνεία στο στερεότυπο, που έτσι κι αλλιώς δεν στέκει... Σαν να ρωτάς: "Το ότι οι μαύροι παρουσιάζουν τάσεις εγκληματικότητας, είναι χαρακτηριστικό γονιδιακό και κληρονομήσιμο ή αποτέλεσμα του κοινωνικού περιβάλοντος?"
Όποια από τις δυο απαντήσεις είναι λάθος...
reflection
01/03/2012, 17:05
Θελεις να προβουμε σε ... γκάλοπ?.... Θα δεις πως υπαρχει εκατέροθεν ταύτιση....
reflection
01/03/2012, 17:10
Και ούτε καν... Περισσότερο αντιπροσωπεύεις ένα παρωχημένο στερεότυπο που, εδώ και πολλά χρόνια, έχει πάψει να αποτελεί δείγμα κάποιου αξιόλογου ποσοστού της κοινής γνώμης.
Και επιπρόσθετα, αναζητάς βιολογική ερμηνεία στο στερεότυπο, που έτσι κι αλλιώς δεν στέκει... Σαν να ρωτάς: "Το ότι οι μαύροι παρουσιάζουν τάσεις εγκληματικότητας, είναι χαρακτηριστικό γονιδιακό και κληρονομήσιμο ή αποτέλεσμα του κοινωνικού περιβάλοντος?"
Όποια από τις δυο απαντήσεις είναι λάθος...
Στο "γονιδιακό" της υπόθεσης απάντησε ήδη ο teogtp στην 1η σελίδα του θρεντ και δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.
Αν εχεις εσύ... ελεύθερα!
reflection
01/03/2012, 17:12
βοήθα με λίγο, και μην το παρεξηγήσεις σε παρακαλώ, ποιά η μέχρι τώρα σχέση σου με τις μηχανές και την αδρεναλίνη;
Ειμαι απλά ενα βήμα πριν αποκτήσω μηχανη και ο λόγος είναι καθαρα επειδή με εξιτάρει...
reflection
01/03/2012, 17:15
ααα ναι!! ουτε ασυμβιβαστοι ειμαστε !!!! τι κριμα!!!
Τελικά motomike... Εσύ ειδικά νιωθω πως είσαι "κριμα το παιδί".... με όλο το θαρρος φυσικα!!!
Ολο στην ακύρωση και στην άρνηση είσαι ... σαν να πήρες μέρος μία φορα σε κόντρες και να σε "προδοσε" η μηχανή σου!...
:p
Δεν ανεφερες ΠΟΣΟ γ...τος είσαι, που οντως εμπεριέχει διαβαθμίσεις: Καθόλου, Λίγο, Πολύ...
μα αναφερω αυτοτελώς τη φραση:
"δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι"
άρα εμπεριέχει κατάφαση της διαπίστωσης ότι ΕΙΣΑΙ!...
και επιμένω να περιμένω ερμηνεία του τι σημαίνει "γ...τος οδηγός"
ααα μαλιστα.μαλλον δεν εγινα σαφης με το ''τι γαματος οδηγος ειμαι''.σαφως αντι να βαλω τη λεξη ''ποσο'' εβαλα τη λεξη ''τι'' εννοωντας ''ποσο''.λαθος μου θα ομολογησω.φανταζομαι βεβαια οτι αν καποιος φιλος σου εκει που πινετε καφε σου πει την εκφραση ''την κανουμε?'' εσυ θα ψαχνεις να δεις ποια θα κανετε.(δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει αν χρησιμοποιησει την εκφραση ''παμε να παρουμε το μπουλο?'' :lol::lol: )
τωρα τι ειναι ο γαματος οδηγος...για αλλους ειναι αυτος που βγαζει τα περισσοτερα χλμ σερι.
για αλλους αυτος που κανει σουζες,εντο,ντριφτ
για αλλους αυτος που εχει γυρισει ολα γεωγραφικα μηκη και πλατη του κοσμου
για αλλους αυτος που γνωριζει καθε βουνοκορφη
για αλλους αυτος που γυριζει στο 1.17 στα σερρας
για αλλους αυτος που γυριζει καθε βραδυ σπιτι
εχει να σου λεω....ουυυυ...!!!
Φυσικά και όλα είναι θεμα μεταφρασης και ΕΣΤΙΑΣΗΣ...
Οπως μεσα σε όλα όσα εχω αναφερει, καθως και τη νήξη μου στην διαμόρφωση της κοινής γνωμης, εσείς κρατήσατε δυο τρεις λεξουλες όπως: ΜΙΑΣΜΑ (που πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τοτν teo και ΔΕΝ το έθιξε κανεις!!!), ΔΡΑΚΟΣ, ΣΑΙΞΠΗΡ (που ήταν και λάθος παραπομπή!!!)
προσωπικα δεν απαντησα σε τπτ απο αυτα (εκτος απο τη μεταφραση και αυτο σε σχεση με μενα).τα υπολοιπα δεν με αφορουν.
Βγάζεις μία τσίτα ανομολόγητου καλωσορίσματος σε ένα νέο μέλος που άνοιξε θρεντάκι βασιζόμενο στις εντυπώσεις που διαμορφώνει ο μέσος άνθρωπος όταν αναφερθει το θέμα του μοτοσυκλετιστή....
απανταω με βαση τον συνομιλητη μου.
Φυσικά ΑΥΤΟ ισχύει για τον καπιροσι, και όχι για τον κάθε μέσο κι απλό μοτοσικλετιστή, που οντως ως μέσος κι απλός άνθρωπος θα αναζητήσει τρόπους αυτοεπιβεβαίωσης... (οι αδυναμιες ειναι για τους ανθρώπους!)
στασου ρε κοπελια.πετας μια δηλωση και πρεπει να τη δεχτουμε a priori και να συζητησουμε με βαση τη παρολα.απο μονο του ειναι εκνευριστηκο το θεμα.δεξου οτι το χεις πιασει λαθος και ξεπερνα το.
δεν ειναι αναγκη να δικαιολογεισαι.
και καποιους αλλους που δεν το παραδεχτηκαν. και...?
Θυμίζω ξανά το σχόλιο του teo... και εύχομαι να μην κληθεί σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους υπευθύνους για να δώσει άλλη ερμηνεία στο αρχικό του σχόλιο, γιατί τότε όλοι μαζι θα χαθούμε τη μεταφραση Νο3 ...
ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που θα διαταξουν τον οποιονδηποτε για να δωσει μια αλλη ερμηνεια των λεγομενων του?ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
προσεξε γιατι τελικα σε βλεπω για πρωταγωνιστρια στην ''λεπτη κοκκινη γραμμη'':winka:
PS. Η μετάβαση από το πεζοδρόμιο στην πίστα των αγώνων γίνεται τόσο εύκολα, όσο οι συναισθηματικές ακυρώσεις που υφίσταται κάποιος που τα "παιρνει" από τις όμορφες διατυπώσεις των ... σχολίων?...
Αν ναι, μπορεί να αγοράσω άμεσα ... μηχανή ... :a017::a017:
δικος σου ο προβληματισμος,δικη σου και η απαντηση.:wave2:
Ειμαι απλά ενα βήμα πριν αποκτήσω μηχανη και ο λόγος είναι καθαρα επειδή με εξιτάρει...
Καλά σε εξιτάρει, αλλά για να είμαστε σίγουροι.. έλα μια βόλτα από μια συνάντηση του μοτο να σε κολλήσουμε το μικρόβιο-μίασμα και μετά πάρτην.
Στο "γονιδιακό" της υπόθεσης απάντησε ήδη ο teogtp στην 1η σελίδα του θρεντ και δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.
Αν εχεις εσύ... ελεύθερα!
Αν νομίζεις ότι απάντησε στο ζητούμενό σου, μάλλον κάνεις λάθος. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του... δεν απαντά σε αυτό που ρώτησες, αλλά σε κάτι, παρεμφερές μεν, αλλά σημαντικά διαφορετικό. Άλλο πράγμα το πολύ γενικότερο "είναι η αγάπη για τις μοτοσυκλέτες κληρονομική" και άλλο το ζητούμενό σου.
Την δική μου άποψη νομίζω την έχω καταθέσει σαφέστατα. Δεν υπάρχει λόγος να υπερθεματίσω κι άλλο (γιατί απλά θα επαναλάβω τα ίδια με άλλα λόγια).
reflection
01/03/2012, 17:20
Καλά σε εξιτάρει, αλλά για να είμαστε σίγουροι.. έλα μια βόλτα από μια συνάντηση του μοτο να σε κολλήσουμε το μικρόβιο-μίασμα και μετά πάρτην.
Ξερεις, εγω πιστευω πως ο καθενας το εχει ... εμφυτο...
reflection
01/03/2012, 17:24
Αν νομίζεις ότι απάντησε στο ζητούμενό σου, μάλλον κάνεις λάθος. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του... δεν απαντά σε αυτό που ρώτησες, αλλά σε κάτι, παρεμφερές μεν, αλλά σημαντικά διαφορετικό. Άλλο πράγμα το πολύ γενικότερο "είναι η αγάπη για τις μοτοσυκλέτες κληρονομική" και άλλο το ζητούμενό σου.
Την δική μου άποψη νομίζω την έχω καταθέσει σαφέστατα. Δεν υπάρχει λόγος να υπερθεματίσω κι άλλο (γιατί απλά θα επαναλάβω τα ίδια με άλλα λόγια).
Θα πρεπει ο ίδιος ο teogtp να εξηγήσει το σχόλιό του, αν και είναι προφανές και απλά διατυπωμενο για να το κατανοησει ο μέσος νους....
Όπως επίσης θα έπρεπε και η Έρρικα να διευκρινήσει - επιβεβαιώσει - τι κοντρα πρότεινε στον daz, όταν κάποιοι ελαφροερμηνευτές των ειπωμενων ανεφεραν πως η κόντρα καλιστα μπορεί να αφορούσε μπιφτεκοφαγία ή οινοποσία..... {λολ}
reflection
01/03/2012, 17:28
ααα μαλιστα.μαλλον δεν εγινα σαφης με το ''τι γαματος οδηγος ειμαι''.σαφως αντι να βαλω τη λεξη ''ποσο'' εβαλα τη λεξη ''τι'' εννοωντας ''ποσο''.λαθος μου θα ομολογησω.φανταζομαι βεβαια οτι αν καποιος φιλος σου εκει που πινετε καφε σου πει την εκφραση ''την κανουμε?'' εσυ θα ψαχνεις να δεις ποια θα κανετε.(δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει αν χρησιμοποιεισει την εκφραση ''παμε να παρουμε το μπουλο?'' :lol::lol: )
τωρα τι ειναι ο γαματος οδηγος...για αλλους ειναι αυτος που βγαζει τα περισσοτερα χλμ σερι.
για αλλους αυτος που κανει σουζες,εντο,ντριφτ
για αλλους αυτος που εχει γυρισει ολα γεωγραφικα μηκη και πλατη του κοσμου
για αλλους αυτος που γνωριζει καθε βουνοκορφη
για αλλους αυτος που γυριζει στο 1.17 στα σερρας
για αλλους αυτος που γυριζει καθε βραδυ σπιτι
εχει να σου λεω....ουυυυ...!!!
προσωπικα δεν απαντησα σε τπτ απο αυτα (εκτος απο τη μεταφραση και αυτο σε σχεση με μενα).τα υπολοιπα δεν με αφορουν.
απανταω με βαση τον συνομιλητη μου.
στασου ρε κοπελια.πετας μια δηλωση και πρεπει να τη δεχτουμε a priori και να συζητησουμε με βαση τη παρολα.απο μονο του ειναι εκνευριστηκο το θεμα.δεξου οτι το χεις πιασει λαθος και ξεπερνα το.
δεν ειναι αναγκη να δικαιολογεισαι.
και καποιους αλλους που δεν το παραδεχτηκαν. και...?
ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που θα διαταξουν τον οποιονδηποτε για να δωσει μια αλλη ερμηνεια των λεγομενων του?ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
προσεξε γιατι τελικα σε βλεπω για πρωταγωνιστρια στην ''λεπτη κοκκινη γραμμη'':winka:
δικος σου ο προβληματισμος,δικη σου και η απαντηση.:wave2:
Τελικά είσαι
ΚΑΘΟΛΟΥ
ΛΙΓΟ
ή ΠΟΛΥ
γ...τος οδηγός?...
Ετσι, για την ιστορία...
Επειδή μέχρι τώρα όλοι παίρνετε πολύ ανοιχτά τις στροφες και κανείς δεν αυτοχαρακτηρίζεται εκτός από γενικές ομολογίες του τύπου: "εεεε, ναι.. είμαστε ήρεμοι και χαλαροί τύποι αλλα κάνουμε και καμία κόντρα που και που".....
Τελικά είσαι
ΚΑΘΟΛΟΥ
ΛΙΓΟ
ή ΠΟΛΥ
γ...τος οδηγός?...
Ετσι, για την ιστορία...
Επειδή μέχρι τώρα όλοι παίρνετε πολύ ανοιχτά τις στροφες και κανείς δεν αυτοχαρακτηρίζεται εκτός από γενικές ομολογίες του τύπου: "εεεε, ναι.. είμαστε ήρεμοι και χαλαροί τύποι αλλα κάνουμε και καμία κόντρα που και που".....
οτι ειμαι,ειμαι για παρτη μου.ζουσες με αυτο πριν μπεις στο φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να συνεχισεις να ζεις με αυτο.
καλη διαμονη σου ευχομαι εδω μεσα και καλη αγορα και καλους δρομους αν το αποφασισεις.
οβερ ενδ αουτ.
Θα πρεπει ο ίδιος ο teogtp να εξηγήσει το σχόλιό του...
Προφανώς! Ακόμη όμως και αν η ανάγνωσή μου είναι λαθεμένη (πράγμα πιθανό), ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι. Σ' αυτή την περίπτωση, αντί να διαφωνώ (μόνο) μαζί σου, διαφωνώ και με τους δυο σας.
οτι ειμαι,ειμαι για παρτη μου.ζουσες με αυτο πριν μπεις στο φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να συνεχισεις να ζεις με αυτο.
καλη διαμονη σου ευχομαι εδω μεσα και καλη αγορα και καλους δρομους αν το αποφασισεις.
οβερ ενδ αουτ.
Αποστομωτικός, κάθετος και περιεκτικός, that's my TROOPER!!
:winka::winka:
MG-KTiNoS
01/03/2012, 17:37
Τελικά είσαι
ΚΑΘΟΛΟΥ
ΛΙΓΟ
ή ΠΟΛΥ
γ...τος οδηγός?...
Ετσι, για την ιστορία...
Όλοι οι μηχανόβιοι ξέρουν ότι όσο γρήγορος κι αν είσαι κάπου, κάποτε θα βρεθεί κάποιος που είναι πιο γρήγορος….
(οπότε κρατάνε λόου προφάιλ και το παίζουν άντερ ντογκ)
Άσε που τα νούμερα ξεγελούν, κι αυτά που βλέπεις στα φέρινγκ που μπορεί να είναι ψαρωτικά (βλέπε σέβεν ιλέβεν κλπ).
Για να καθαρίσεις τη κόντρα θέλει τσαγανό και μίσος….
Τα άλλα είναι μαλακίες.
Άστονα να στρίβει….
Όταν θα βγω με κόκκινο ζω πεθαίνω θέλω να τον δω.
Εκεί φαίνονται οι άντρες και ξεχωρίζουν οι τράγοι από τα ζα…
(και το νιτρομούκαλο από κάτω τι το χουμε δηλαδή)
Συνέχισε!
MG-KTiNoS
01/03/2012, 17:38
οβερ ενδ αουτ.
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοoxi κάτσε ρεεεεεε μη φεύγεις .....
Τελικά motomike... Εσύ ειδικά νιωθω πως είσαι "κριμα το παιδί".... με όλο το θαρρος φυσικα!!!
Ολο στην ακύρωση και στην άρνηση είσαι ... σαν να πήρες μέρος μία φορα σε κόντρες και να σε "προδοσε" η μηχανή σου!...
:p
μπααα!! ισα ισα που εγω ο ιδιος το φωναζω οτι ειμαι αρχικουλαδο!! και ενω δεν εχω την τρελη εμπειρια πανω στην οδηγηση μηχανης (συμπεριφορα στις στροφες κτλ) την απολαμβανω οσο δεν παει!
ο λογος που ειμαι στην αρνηση ειναι γιατι δεν μπορω με την καμια να δεχτω την αποψη που εξεφρασες μερικες σελιδες πιο πισω οτι εφ'οσον η κατηγορια μοτοσυκλετιστων στην οποια εγω ανηκω, δεν κανουμε κοντρες με τον κινδυνο, δεν φλερταρουμε με τον θανατο και λοιπα συμφραζομενα, ειμαστε φλωροι και ατομα χαμηλης εκτιμησης!! οπως και οτι μηχανοβιος= εθισμενος στην κοντρα! βασικα δεν ειναι ο εθισμος στην κοντρα ο λογος που γινεται καποιος μοτοσυκλετιστης! οπως εξηγησα σε προηγουμενο σχολιο, το πως βλεπει ο καθενας τη μοτοσυκλετα εχει διαφορα! και στα επαναλαμβανω! εσενα οπως δηλωσες σου αρεσει για το λογο που ανεφερες στο αρχικο σου ποστ! εμενα για την αμεση επαφη που μου δινει με τον περιβαλλοντα χωρο! τον ρειν για τη δυνατοτητα τεχνικης βελτιωσης, καποιον αλλο σα μεσο ελευθεριας και διαφυγης!! αλλα το κομματι "φλερτ με τον κινδυνο" δεν χωραει στη σχεση του καθενα με τη μηχανη!! αλλιως ξαναλεω δεν θα σκαγαμε περιουσιες ολοκληρες για να εξασφαλισουμε την οποια προστασια μας!!
α! και σε κοντρες εχω παρει μερος με οτι μπορεις να φανταστεις, (ναι ακομα και σε αυτη με την βροντερη πορδη που ανεφερα σε προηγουμενο σχολιο:lol: ) αλλα με τη μηχανη ΠΟΤΕ!!! δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να αποδειξω ποσο καλος αναβατης ειμαι ποσο μαλλον οταν ξερω οτι ΔΕΝ ειμαι!! και ουτε εχω φυσικα αναγκη να αποδειξω οτι η μηχανη μου ειναι καλυτερη απο καποια αλλη!! εφ'οσον ΕΜΕΝΑ μου προσφερει αυτο που ζηταω θεωρω οτι ειναι!
.... με όλο το θαρρος φυσικα!!
:p ελευθερα! γνωριζω οτι σου κανω επιθεση αλλα τουλαχιστον εγω εχω μαθει οτι κανω να το δεχομαι πισω! :wave2:
MG-KTiNoS
01/03/2012, 17:41
ελευθερα! γνωριζω οτι σου κανω επιθεση αλλα τουλαχιστον εγω εχω μαθει οτι κανω να το δεχομαι πισω! :wave2:
Για αυτό σε γουστάρω…
Γιατί είσαι τζεντελμαν !
imitrelos
01/03/2012, 17:48
Το ότι γίνεσαι 1 με τη μηχανή, δηλώνει πως όταν επιβεβαιώνεται ΑΥΤΗ, επιβεβαιώνεται και ο κάτοχός της, φυσικά και ο ...βελτιωτής της!!!
Ο σκοπός εδώ δεν αγιάζει τα μέσα.
Φυσικά και είναι ανθρώπινο να θέλει κάποιος την επιβεβαιωση. Ο τρόπος επιβεβαίωσης μέσα απο κόντρες (στις οποίες παραδεχτηκατε εν ολίγις πως όλοι εχετε πάρει μέρος εστω και μία φορά) αποτελεί ιδίωμα ανθρώπου που είναι παρατολμος...
PS Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Καλυψες ακομη και την επιθετική σταση του TROOPER...
Μήν ερμηνεύεις τα λόγια μου διαφορετικά ;) σου εύχομαι να πάρεις μηχανή αλλά όχι δέν είναι ή ψυχική ένωση που λέω επιβεβαίωση..... βασικά έλα σε καμιά βόλτα με τα παιδία και θα καταλάβεις ;)
Εμαθα στη ζωή μου ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος δρόμος ........για μένα το λιγότερο καραγκιόζεις θα ήμουν άν έλεγα ότι πάντα στο δρόμο ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων αλλά να σου πώ τίς περισσότερες φορές που έτρεξα....δέν υπήρχε κάν αντίπαλος....εγώ και η μηχανή
imitrelos
01/03/2012, 17:56
οβερ ενδ αουτ.
+650 :beer::beer::beer::beer:
ΛΟΙΠΟΝ.
δεν έχω καταλάβει ακόμα το "ΓΙΑΤΙ;" αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.
απ'ότι φαίνεται έχεις κάποια είδους σχέση με τον Αντώνη, ο οποίος Αντώνης έχει τεράστια πείρα και
άπειρες γνώσεις στο θέμα "Μηχανή&Μοτοσυκλετισμός".
παρόλα αυτά αντί να σταματήσεις στον Αντώνη, εσύ μπήκες εδώ και συνέβη αυτό το ωραίο θρεντ.
όπως μου δήλωσες είσαι άπειρη και στους άπειρους ένα έχω να πω: "ΚΛΕΙΣΤΟ, ΑΚΟΥ, ΜΑΘΕ"
ένα κανόνα που ακολούθησα κι εγώ για χρόνια και με έσωσε από την έμφυτη μαλακία που με βαράει
επειδή λοιπόν το όλο θέμα μου φέρνει στο μυαλό 18χρονο ΚΝίτη που χωρίς να έχει βγάλει ένα μεροκάματο στη ζωή του
αρχίζει να μιλά για τον καπιταλισμό και που ενώ βγήκαν τόσοι εργάτες να του πουν 2-3 πραγματάκια μπας και ξυπνήσει αλλά δεν....
....ανοίγω την πόρτα που έκλεισε ο Τρούπερ και γειά σας. :wave2:
MG-KTiNoS
01/03/2012, 18:02
επειδή λοιπόν το όλο θέμα μου φέρνει στο μυαλό 18χρονο ΚΝίτη που χωρίς να έχει βγάλει ένα μεροκάματο στη ζωή του
αρχίζει να μιλά για τον καπιταλισμό και που ενώ βγήκαν τόσοι εργάτες να του πουν 2-3 πραγματάκια μπας και ξυπνήσει αλλά δεν....
:a08:
σορυ κι ολας αλλα ποσοι ειπατε φευγω και ξαναγυρισατε??? :p:rotflmao:
MG-KTiNoS
01/03/2012, 18:09
σορυ κι ολας αλλα ποσοι ειπατε φευγω και ξαναγυρισατε??? :p:rotflmao:
γιατί να φ΄γουν ?
Μια χαρά είναι εδώ !
ελα μου ντε!! αυτο το θρεντακι εχει απ'ολα!
BELZEBOYLIS
01/03/2012, 18:20
Καλά ρε σεις δεν ντρέπεστε ? Αυτοπροσδιορίζεστε βάση της μηχανής σας ??? Επειδή έχετε μοτοσικλέτα , αυτοπροσδιορίζεστε ως μοτοσικλετιστές και προσάπτεται συμπεριφορές στο σύνολο των αναβατών ?? Τις οποίες θεωρείτε έμφυτες ή ακόμα χειρότερα κληρονομικές ??
Η προσωπικότητα σας που πάει ? Αλλάζει μαζί με την μηχανη σας ?
Λοιπόν, θα σας στεναχωρήσω το ξέρω ,αλλά σας ενημερώνω ότι κάποιοι μοτοσικλετιστές ΔΕΝ έχουν φετίχ* με την μοτοσικλέτα !!! Δεν κυνηγάμε την αδρεναλίνη ως αυτοσκοπό , δεν καυλώνουμε με την καινούργια εξάτμιση της όποιας γαμάτης εταιρείας ! Ναι μας καυλώνουν οι γυναίκες , τουλάχιστον ακόμα . Μας αρέσουν οι μηχανές και τα αξεσουάρ τους δεν λέω,αλλά δεν αποκτούν ιδιαίτερα νοήματα ! Και το ποδήλατο μου ,μου αρέσει και το σνόουμπορντ μου ,επίσης ,όπως και το κινητό μου ο καναπές μου κ.α. ! Δεν με προσδιορίζουν όμως αυτά σαν άνθρωπο! Όσοι με έχετε γνωρίσει από κοντά μπορεί να με θεωρείτε μαλάκα ή οτιδήποτε άλλο , όχι γιατί καβαλάω μηχανή αλλά για αυτό που είμαι . Η μοτοσικλέτα ήταν απλά το μέσο ....
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα , ο Βελζεβούλης της γειτονιάς σας :smilea::wave2:
(με την κλινική ,έννοια )
Καλά ρε σεις δεν ντρέπεστε ? Αυτοπροσδιορίζεστε βάση της μηχανής σας ??? Επειδή έχετε μοτοσικλέτα , αυτοπροσδιορίζεστε ως μοτοσικλετιστές και προσάπτεται συμπεριφορές στο σύνολο των αναβατών ?? Τις οποίες θεωρείτε έμφυτες ή ακόμα χειρότερα κληρονομικές ??
Η προσωπικότητα σας που πάει ? Αλλάζει μαζί με την μηχανη σας ?
Λοιπόν, θα σας στεναχωρήσω το ξέρω ,αλλά σας ενημερώνω ότι κάποιοι μοτοσικλετιστές ΔΕΝ έχουν φετίχ* με την μοτοσικλέτα !!! Δεν κυνηγάμε την αδρεναλίνη ως αυτοσκοπό , δεν καυλώνουμε με την καινούργια εξάτμιση της όποιας γαμάτης εταιρείας ! Ναι μας καυλώνουν οι γυναίκες , τουλάχιστον ακόμα . Μας αρέσουν οι μηχανές και τα αξεσουάρ τους δεν λέω,αλλά δεν αποκτούν ιδιαίτερα νοήματα ! Και το ποδήλατο μου ,μου αρέσει και το σνόουμπορντ μου ,επίσης ,όπως και το κινητό μου ο καναπές μου κ.α. ! Δεν με προσδιορίζουν όμως αυτά σαν άνθρωπο! Όσοι με έχετε γνωρίσει από κοντά μπορεί να με θεωρείτε μαλάκα ή οτιδήποτε άλλο , όχι γιατί καβαλάω μηχανή αλλά για αυτό που είμαι . Η μοτοσικλέτα ήταν απλά το μέσο ....
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα , ο Βελζεβούλης της γειτονιάς σας :smilea::wave2:
(με την κλινική ,έννοια ) ααααααγεια σου!! αυτο ακριβως προσπαθω να πω κι εγω!!
+1000
MG-KTiNoS
01/03/2012, 18:57
Η μοτοσικλέτα ήταν απλά το μέσο ....
:a9:
devil's animal
01/03/2012, 21:08
τι εγινε? βγηκε το ψυχολογικο προφιλ μας??
248690
reinmeister
01/03/2012, 21:13
ζω μεγαλες στιγμες...:a30::a54::a55:
makis206
01/03/2012, 21:35
ζω μεγαλες στιγμες...:a30::a54::a55:
Mετά το καφεδάκι θα τις ζήσουμε κι εμείς να υποθέσω;:cool:
el_hymador
01/03/2012, 21:45
Εγω τωρα μπερδευτηκα...
el_hymador
01/03/2012, 21:56
Παντως ρε μλκς, ειλικρινα, θελω να κανω ενα ψευτικο λογαριασμο οπου θα δηλωνω γκομενα και να φτιαξω ενα thread οπως: Ο αποκρυφος ισλαμισμος και το tank slaping, η θεωρια των χορδων και πιεσεις στα ελαστικα, κατι τετοιο τεσπα, να δω ποσες απαντησεις θα μαζεψει... :rotflmao::rotflmao:
MG-KTiNoS
01/03/2012, 21:58
Παντως ρε μλκς, ειλικρινα, θελω να κανω ενα ψευτικο λογαριασμο οπου θα δηλωνω γκομενα και να φτιαξω ενα thread οπως: Ο αποκρυφος ισλαμισμος και το tank slaping, η θεωρια των χορδων και πιεσεις στα ελαστικα, κατι τετοιο τεσπα, να δω ποσες απαντησεις θα μαζεψει... :rotflmao::rotflmao:
:a08::a08::a08:
makis206
01/03/2012, 22:07
Aν αντικαταστήσεις τα:
"Ισλαμισμός" με "Οργασμός απ'τη μύτη"
"Tank" με "Αss"
"Ελαστικά" με "Στήθη"
..φίλε θα σπάσεις ταμεία...:rotflmao:
Αυτο το περι διατεταγμενης υπηρεσιας μου δεν το καταλαβα!Υπονοεις κατι για εμενα και την διαχειρηση του φορουμ?
reinmeister
01/03/2012, 22:10
Mετά το καφεδάκι θα τις ζήσουμε κι εμείς να υποθέσω;:cool:
εαν αναφερεσαι σε καποια πιθανη αποκαλυψη θα σε απογοητευσω...το προσωπο ειναι υπαρκτο...απλως λεω οτι το απολαμβανω...
Cpt. Haddock
01/03/2012, 22:11
Αντώνη, τί ακριβώς απολαμβάνεις; :confused:
makis206
01/03/2012, 22:12
εαν αναφερεσαι σε καποια πιθανη αποκαλυψη θα σε απογοητευσω...το προσωπο ειναι υπαρκτο...απλως λεω οτι το απολαμβανω...
Καμμία σχέση φίλε, απλώς αυτός ο καφές μου έκανε το "τη φορτίζει κι έρχεται" ένα πράγμα..:lol: :beer:
reinmeister
01/03/2012, 22:34
Αντώνη, τί ακριβώς απολαμβάνεις; :confused:
βασικα το μοτο με πολλες συμμετοχες...μου θυμιζει παλιες καλες εποχες...ανεξαρτητως θεματος...
Καμμία σχέση φίλε, απλώς αυτός ο καφές μου έκανε το "τη φορτίζει κι έρχεται" ένα πράγμα..:lol: :beer:
χαχα...οχι ρε φιλε τρελλος εισαι? ειναι για παραπανω φορτιση? με το ζορι την κανω καλα ετσι οπως ειναι...:p
εεε τωρα το χαλατε....
αλητες μηχανοβιοι......:D:D
18 σελιδες μετα και νιωθω σαν να μιλαω με την γιαγια μου για metal μουσικη....ουστ πραματα του διαολου
και στην τελικη το γιατι οδηγει καποιος μηχανη ειναι για τον ιδιο λογο που φοραει οτι φοραει, τρωει οτι τρωει, διαβαζει οτι διαβαζει, ακουει οτι ακουει, ζει οπως ζει,δλδ γιατι ετσι του αρεσει....
reflection
02/03/2012, 00:45
μπααα!! ισα ισα που εγω ο ιδιος το φωναζω οτι ειμαι αρχικουλαδο!! και ενω δεν εχω την τρελη εμπειρια πανω στην οδηγηση μηχανης (συμπεριφορα στις στροφες κτλ) την απολαμβανω οσο δεν παει!
ο λογος που ειμαι στην αρνηση ειναι γιατι δεν μπορω με την καμια να δεχτω την αποψη που εξεφρασες μερικες σελιδες πιο πισω οτι εφ'οσον η κατηγορια μοτοσυκλετιστων στην οποια εγω ανηκω, δεν κανουμε κοντρες με τον κινδυνο, δεν φλερταρουμε με τον θανατο και λοιπα συμφραζομενα, ειμαστε φλωροι και ατομα χαμηλης εκτιμησης!! οπως και οτι μηχανοβιος= εθισμενος στην κοντρα! βασικα δεν ειναι ο εθισμος στην κοντρα ο λογος που γινεται καποιος μοτοσυκλετιστης! οπως εξηγησα σε προηγουμενο σχολιο, το πως βλεπει ο καθενας τη μοτοσυκλετα εχει διαφορα! και στα επαναλαμβανω! εσενα οπως δηλωσες σου αρεσει για το λογο που ανεφερες στο αρχικο σου ποστ! εμενα για την αμεση επαφη που μου δινει με τον περιβαλλοντα χωρο! τον ρειν για τη δυνατοτητα τεχνικης βελτιωσης, καποιον αλλο σα μεσο ελευθεριας και διαφυγης!! αλλα το κομματι "φλερτ με τον κινδυνο" δεν χωραει στη σχεση του καθενα με τη μηχανη!! αλλιως ξαναλεω δεν θα σκαγαμε περιουσιες ολοκληρες για να εξασφαλισουμε την οποια προστασια μας!!
α! και σε κοντρες εχω παρει μερος με οτι μπορεις να φανταστεις, (ναι ακομα και σε αυτη με την βροντερη πορδη που ανεφερα σε προηγουμενο σχολιο:lol: ) αλλα με τη μηχανη ΠΟΤΕ!!! δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να αποδειξω ποσο καλος αναβατης ειμαι ποσο μαλλον οταν ξερω οτι ΔΕΝ ειμαι!! και ουτε εχω φυσικα αναγκη να αποδειξω οτι η μηχανη μου ειναι καλυτερη απο καποια αλλη!! εφ'οσον ΕΜΕΝΑ μου προσφερει αυτο που ζηταω θεωρω οτι ειναι!
Πρωτη κατατοπιστική απάντηση.
Δεν ανεφερα πως ο εθισμός στην κόντρα είναι η αιτία να γίνει κάποιος μοτοσυκλετιστής...
Αλλά αυτός που τελικά θα γίνει έχει μεγαλύτερη εξοικείωση με την έννοια του κινδύνου... ίσως έχει μεγαλύτερα όρια αντοχής μπρος στην Ιδεα της εκθεσης του αναβάτη, την οποία εμπεριέχει η οδήγηση με μηχανή..
Φυσικά και η ζωή του οδηγού δεν είναι μόνο κόντρες.... Αλλά ακόμη και η διαδρομή σπίτι-δουλειά εμπεριέχει κίνδυνο έκθεσης καθώς συνυπάρχει με "άκυρους" οδηγους αυτοκινήτων που απρόβλεπτα κινούμενοι δεν υπολογίζουν τον μοτοσυκλετιστή όσο θα έπρεπε....
Ο οδηγός μηχανής παίρνει αυτό το ρίσκο και ξερει πως γενικά έρχεται σε πιο άμεση επαφή με τον κίνδυνο από τον οδηγό αυτοκινήτου και παρόλ' αυτα εμμένει να καβαλά τη Μηχανή του........
Πόσο μάλλον όταν τύχει να μπει στον πειρασμό της κόντρας....
reflection
02/03/2012, 00:48
Μήν ερμηνεύεις τα λόγια μου διαφορετικά ;) σου εύχομαι να πάρεις μηχανή αλλά όχι δέν είναι ή ψυχική ένωση που λέω επιβεβαίωση..... βασικά έλα σε καμιά βόλτα με τα παιδία και θα καταλάβεις ;)
Εμαθα στη ζωή μου ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος δρόμος ........για μένα το λιγότερο καραγκιόζεις θα ήμουν άν έλεγα ότι πάντα στο δρόμο ήμουν εντός φυσιολογικών ορίων αλλά να σου πώ τίς περισσότερες φορές που έτρεξα....δέν υπήρχε κάν αντίπαλος....εγώ και η μηχανή
Η πρόταση της VANDA, αν και εμπεριείχε μία παράξενη χροιά εκφοράς, συναθροίζεται με τη δική σου ...
Σίγουρα στην πράξη λύνονται πολλά προβλήματα θεωρίας...
Πρωτη κατατοπιστική απάντηση.
Δεν ανεφερα πως ο εθισμός στην κόντρα είναι η αιτία να γίνει κάποιος μοτοσυκλετιστής...
Αλλά αυτός που τελικά θα γίνει έχει μεγαλύτερη εξοικείωση με την έννοια του κινδύνου... ίσως έχει μεγαλύτερα όρια αντοχής μπρος στην Ιδεα της εκθεσης του αναβάτη, την οποία εμπεριέχει η οδήγηση με μηχανή..
Φυσικά και η ζωή του οδηγού δεν είναι μόνο κόντρες.... Αλλά ακόμη και η διαδρομή σπίτι-δουλειά εμπεριέχει κίνδυνο έκθεσης καθώς συνυπάρχει με "άκυρους" οδηγους αυτοκινήτων που απρόβλεπτα κινούμενοι δεν υπολογίζουν τον μοτοσυκλετιστή όσο θα έπρεπε....
Ο οδηγός μηχανής παίρνει αυτό το ρίσκο και ξερει πως γενικά έρχεται σε πιο άμεση επαφή με τον κίνδυνο από τον οδηγό αυτοκινήτου και παρόλ' αυτα εμμένει να καβαλά τη Μηχανή του........
Τι να πει και ένας ποδηλάτης ε? ή ένας skate(ας) Αυτοί μάλλον είναι ακόμα πιο μάγκες.
reflection
02/03/2012, 00:57
ΛΟΙΠΟΝ.
δεν έχω καταλάβει ακόμα το "ΓΙΑΤΙ;" αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.
απ'ότι φαίνεται έχεις κάποια είδους σχέση με τον Αντώνη, ο οποίος Αντώνης έχει τεράστια πείρα και
άπειρες γνώσεις στο θέμα "Μηχανή&Μοτοσυκλετισμός".
παρόλα αυτά αντί να σταματήσεις στον Αντώνη, εσύ μπήκες εδώ και συνέβη αυτό το ωραίο θρεντ.
όπως μου δήλωσες είσαι άπειρη και στους άπειρους ένα έχω να πω: "ΚΛΕΙΣΤΟ, ΑΚΟΥ, ΜΑΘΕ"
ένα κανόνα που ακολούθησα κι εγώ για χρόνια και με έσωσε από την έμφυτη μαλακία που με βαράει
....ανοίγω την πόρτα που έκλεισε ο Τρούπερ και γειά σας. :wave2:
Το ότι συσχετίζομαι με τον Αντώνη μου δίνει την δυνατότητα να απευθυνθώ σ' αυτόν για να λύσω τεχνικές απορίες και ειδικά ζητήματα που αφορούν τις μηχανές, χωρίς να παραστεί ανάγκη να πάρω δεύτερη γνώμη....
μα το θέμα του θρεντ καταπιάνεται με τη διαμόρφωση κοινής γνωμης πανω σε μία αντίληψη απεναντι στον μοτοσυκλετιστή και έτσι χρήζει "διαμοιρασμού" του με το αναγνωστικό κοινό...
Κάτι σαν ... γκάλοπ...
Ακούστηκαν ήδη αρκετά εκατέροθεν..
Όσο για τη συμεριφορά ενός άπειρου μέλους, νομίζω πως αυτή διαφερει ανάλογα με το φύλλο....
Δεν έχω υπόψη μου καμία Γυναίκα που θα προσαρμοστεί στο τρίπτυχο της προστακτικής σου, εκτός κι αν αυτό προέρχεται από τον Αντρα της...
Αν τεθεί από Εκείνον θα το ασπαστώ... στην παρούσα φάση όμως, διατηρώ το δικαίωμα να εμπλέκομαι δυναμικά ....
@daz
και ο κίνδυνος έχει πολύ ωραία γεύση!!!..... :rotflmao:
Από πότε?
Μήπως έχει και ωραία μυρωδιά? Ελπίζω την επόμενη φορά που το σκατό θα φτάσει στην κάλτσα να μην μου πει κανένας ότι βρωμάνε τα πόδια μου! :lol:
Δε το πιστεύω! Μια μέρα έλειψα και το κάψατε το θρεντάκι χωρίς εμένα. :(
Για να απαντηθεί η αινιγματική πια ερώτηση κρίνεται αναγκαίο να λάβει ενεργά μέρος στη συζήτηση η ίδια η Έρρικα και να απαντήσει με ειλικρίνια αν ...
Και γιατί δεν ρωτάτε εμένα βρε? Μη φοβάστε ντρέπομαι να πω πως αφορούσε το πλέξιμο και θα πω την αλήθεια. :winka:
Καλά ρε Mike δεν ψάρωσα εγώ που το είπα και πιάστηκες εσύ? :lol::beer:
Ξεκίνησα να διαβάζω και θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει να κάνω τέτοιες συζητήσεις, ιντερνετικά ή δια ζώσης, ... η μπουρδολογία στα καλύτερα της. Μέχρι που έφτασα στα ποστ του νπατ και είπα "ευτυχώς που έχουμε το Νίκο" και μετά συνέχισα να διαβάζω αλλά δε σώνεται ...
... ρατσισμός, στερεότυπα όσο δεν πάει ... απορώ γιατί συμμετέχετε στη κουβέντα μερικοί ... τα είπε όλα ο νπατ, δεν υπάρχει κάτι άλλο
Ρε Γιάννη, έγραψες αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου.
... Νόμιζα ότι εδώ ήταν που παίζαμε με τις λέξεις..
Δεν έκανες λάθος!
Αγαπητή αντανάκλαση γιατί υποβάθμισες το θεματάκι που άνοιξες?
οχι! ανεφερες ομως οτι ο μοτοσυκλετιστης ειναι περισσοτερο εθισμενος στη κοντρα απ'οτι αλλες κατηγοριες ανθρωπων!
τωρα το εθεσες πολυ πιο σωστα! στα αρχικα σου ποστ ελεγες οτι γουσταρουμε κινδυνο και επεμεινες παρ'οτι ολοι σου λεγαμε οτι δεν ειναι ετσι! αλλα τωρα το εθεσες οπως ακριβως ειναι!! ναι εχουμε γνωση και αρα μεγαλυτερη ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ!!! οχι εθισμο!!!
δεν νομίζω ότι χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να φανεί αν τα βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα ή υποκειμενικά
Μάγκες εγώ πάω να κάνω μια βόλτα "τσάμπα θάνατο" και επιστρέφω. :smokin:
Ο σκοπός του θρεντ ποιος ήταν ακριβώς; :confused:
για να δουμε πως ειναι οταν δυο ανθρωποι ερχονται πιο κοντα μεσα απο την αγαπη τους για τις 3 τελιτσες "..." μπλεγμενες δραματικα μεσα στο σουξουμουξου. Ευτυχως που η reflection βαζει τονους αλλιως δε θα μπορουσα να τους ξεχωρισω! :D
don't feed the troll λεμε. :winka:
Καλά πάμε, καλά πάμε, οι συμμετοχές ανεβαίνουν καθώς και οι σελίδες, μένει τώρα να κάνουμε και το τέστ ευφυίας για να κλείσουμε ως μοτοσυκλετιστές.
Αρε πουτάνα κρίση που μας στέρησες τις βόλτες και μας έριξες στους ψυχολόγους.....
:mad: :mad: :mad:
Το κυνήγι του κινδύνου πάει σετάκι με την αυξημένη ευφυία;
Μήπως να ανοίγω λίγο παραπάνω το γκάζι;
Αν αρχίσω ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνο θα γίνω εξυπνότερος άραγε; Ή μήπως ν' αρχίσω να μελετάω Hawking για να κατεβάσω γυρολόγιο;
Μη μου πείτε πως πάει ανάποδα, θα πρέπει να κλειδώσω το μηχανάκι και να πηγαίνω παντού με τα πόδια μπας και αρχίσει και μου κόβει;
Ουφφφ...μπερδεύτηκα...:dizzy:
Κανε το τεστ του iq που ποσταραν σε αλλο θρεντ να σου πω ποσο θα γυρνας στις Σερρες.....:D
Κανε το τεστ του iq που ποσταραν σε αλλο θρεντ να σου πω ποσο θα γυρνας στις Σερρες.....:D
Γιατρέ μου. μου έβγαλε 75 αλλά δε μου άρεσε, το ξαναέκανα και τώρα έχω 150. Να το αφήσω ή να βάλω άλλα 75 να πάω 225;:D:D
(http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126412&p=2152604&viewfull=1#post2152604)
Μήπως να το κάνω άλλη μία φορά; Μπούστα φυλάξου...:D
MG-KTiNoS
03/03/2012, 12:00
Το ότι συσχετίζομαι με τον Αντώνη μου δίνει την δυνατότητα να απευθυνθώ σ' αυτόν για να λύσω τεχνικές απορίες και ειδικά ζητήματα που αφορούν τις μηχανές, χωρίς να παραστεί ανάγκη να πάρω δεύτερη γνώμη....
μα το θέμα του θρεντ καταπιάνεται με τη διαμόρφωση κοινής γνωμης πανω σε μία αντίληψη απεναντι στον μοτοσυκλετιστή και έτσι χρήζει "διαμοιρασμού" του με το αναγνωστικό κοινό...
Κάτι σαν ... γκάλοπ...
Ακούστηκαν ήδη αρκετά εκατέροθεν..
Όσο για τη συμεριφορά ενός άπειρου μέλους, νομίζω πως αυτή διαφερει ανάλογα με το φύλλο....
Δεν έχω υπόψη μου καμία Γυναίκα που θα προσαρμοστεί στο τρίπτυχο της προστακτικής σου, εκτός κι αν αυτό προέρχεται από τον Αντρα της...
Αν τεθεί από Εκείνον θα το ασπαστώ... στην παρούσα φάση όμως, διατηρώ το δικαίωμα να εμπλέκομαι δυναμικά ....
Εμένα με κούρασε το όλο θέμα και με τις τελευταίες σου δηλώσεις με αποτελείωσες
Η κοινή γνώμη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και μέσος άνθρωπος…
Όταν ήμουν μικρός (80ς) η κοινή γνώμη έλεγε ότι είμαι αλήτης, αφού είχα μηχανάκι και μακριά μαλλιά.
Έλεγε ότι είμαι τσαντάκιας και συχνά οι μπάτσοι κυρίως στην επαρχία δεν είχαν κανένα πρόβλημα να με «καταπιέσουν»
Να με χώσουν δηλαδή μέσα, να με δείρουν ή να μου σπάσουν το μηχανάκι.
Αφού σκουπίδι ήμουν.
Κόντρες τότε γίνονταν και οι «αγώνες» μοτοσικλέτας μάζευαν ένα κάρο κόσμο.
Το αποτέλεσμα των κοντρών ξέρεις ποιο ήταν?
Μια κρεατομηχανή.
Ένας πιτσιρικάς τα είπε όλα σ ένα συνεργείο ακούγοντας ιστορίες παλιών διαπίστωσε απλά
-Για αυτό μείνατε λίγοι…
Και είναι αλήθεια.
Μια αλήθεια που εμένα προσωπικά με ενοχλεί και με πονάει.
Ακόμα τη νύχτα βλέπω τους φίλους μου στον ύπνο μου.
Και ξέρεις γιατί?
Για αυτή τη πουτάνα τη κοινή γνώμη.
Η αντικοινωνική συμπεριφορά του να κάνεις σούζες, κόντρες, να κόβεις εξατμίσεις, να κλέβεις μηχανάκια δεν είχε τη βάση της σε σεξουαλικές ορμές, ούτε σε γονιδιακές αλληλουχίες.
Είχε τη βάση στο κοινωνικό αποκλεισμό.
Στο σχολείο που ήθελε να μην τελειώσεις ποτέ, στο δάσκαλο που σε έδερνε, στο παπά που σε χαστούκιζε, στον αστό που ενώ ήταν κλέφτης και υποκριτής έλεγε εσένα ΑΛΗΤΗ και δεν ήθελε η κόρη του ούτε να σε κοιτάει και πήγαινε στους μπάτσους και έδινε κατάλογο αναρχικών μαθητών που έπρεπε να εκδιωχτούν από το σχολείο.
Καθόλου τυχαίο ότι οι χειρότεροι μηχανόβιοι ήταν από το Κορυδαλλό, την Καισαριανή κλπ
Όλες εργατικές συνοικίες με πολύ φτώχια.
Τέλος πάντων μετά απ όλα αυτά έρχεσαι εδώ και λίγο πολύ ανοίγεις ένα προβληματισμό που με αφήνει άφωνο.
Όλοι προσπαθούν να σου πουν ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει, ότι οι εποχές άλλαξαν και τα πράγματα δεν είναι έτσι κι εσύ μιλάς για τα αντίθετα φίλα.
Ξέρεις κάτι?
Δεν μ ενδιαφέρει αν είσαι φίλη του Βαλεντίνο Ρόσση του ίδιου.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις πάει σε καλό σχολείο, ότι έχεις ζήσει μια καλή ζωή και για αυτό όλα νομίζεις ότι είναι γονιδιακά ή σεξουαλικά υποκινούμενα.
Οπότε άστο να πάει στο διάτανο.
Κάτσε εδώ αν θες, και πέρνα καλά αλλά για το Θεό μη μιλάς για πράματα που δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλάβεις και μην κρίνεις α πριόρι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις (και ίσως δεν θα καταλάβεις ποτέ)
Κατέβα κι από το άλογο να δεις τους άλλους κατάματα.
Αυτά για την ιστορία και τέλος
Υγ
ΕΥΤΥΧΩΣ οι εποχές των μηχανόβιων πέρασαν και ελπίζω να ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ γιατί όσο ανοίγω την τηλεόραση αρχίζω και θυμάμαι όλα και πιο πολύ την προ Παπανδρέου εποχή.
(http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126412&p=2152604&viewfull=1#post2152604)
Μήπως να το κάνω άλλη μία φορά; Μπούστα φυλάξου...:D
Φιλε μου ο Μπουστας ειναι αλλη κατηγορια ..... ανεβαινει στο μηχανακι Παρασκευη και οταν τελειωσει τον γυρο του ειναι Πεμπτη!!!!!Τοσο χρονο κατεβαζει...:smokin::D
Εμένα με κούρασε το όλο θέμα και με τις τελευταίες σου δηλώσεις με αποτελείωσες
Η κοινή γνώμη δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και μέσος άνθρωπος…
...........................
Ξέρεις κάτι?
Δεν μ ενδιαφέρει αν είσαι φίλη του Βαλεντίνο Ρόσση του ίδιου.
Είμαι σίγουρος ότι έχεις πάει σε καλό σχολείο, ότι έχεις ζήσει μια καλή ζωή και για αυτό όλα νομίζεις ότι είναι γονιδιακά ή σεξουαλικά υποκινούμενα.
Οπότε άστο να πάει στο διάτανο.
Κάτσε εδώ αν θες, και πέρνα καλά αλλά για το Θεό μη μιλάς για πράματα που δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλάβεις και μην κρίνεις α πριόρι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις (και ίσως δεν θα καταλάβεις ποτέ)
Κατέβα κι από το άλογο να δεις τους άλλους κατάματα.
Αυτά για την ιστορία και τέλος
Υγ
ΕΥΤΥΧΩΣ οι εποχές των μηχανόβιων πέρασαν και ελπίζω να ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ γιατί όσο ανοίγω την τηλεόραση αρχίζω και θυμάμαι όλα και πιο πολύ την προ Παπανδρέου εποχή.
Με κάλυψες 100%.
:a23::a23::a23: φίλε.
Μου άρεσε πολύ αυτή η πρόταση.
:wave2::wave2:
imitrelos
03/03/2012, 13:45
vaska
+ άπειρα
reflection....
http://www.comedylab.gr/video/546/?fb_comment_id=fbc_10150640909789178_22121064_10150641237034178#f24971263f885c
:bawl::bawl::rotflmao::rotflmao:
Ετσι!!!! Α ρε mikeius Θεέ!
h_m_akis
03/03/2012, 17:13
Reflectioooooooooooon................ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ??????????????????
http://www.youtube.com/watch?v=sv2JDwG7HEE&feature=related
248835
Daz!!!!!!!!!!!!!
Mόλις τελείωσα το πλεκτό μου! Ένα υπέροχο ζιπουνάκι για την τσαγιέρα. Ετοιμάσου!! :smokin:248857
αμαααααν τι ειπε η δικηγορος???
και πλεξιμο και τσαγιερα.....
εγω δεν ξερω απο αυτα αλλα αν ηταν καποιος αλλος πιο πονηρεμενος απο μενα, θα ελεγε οτι αυτα τα δυο δεν μπηκαν τυχαια στην ιδια προταση :rotflmao:
Daz!!!!!!!!!!!!!
Mόλις τελείωσα το πλεκτό μου! Ένα υπέροχο ζιπουνάκι για την τσαγιέρα. Ετοιμάσου!! :smokin:248857
Πολύ όμορφο το πλεχτό σου δεν λέω, αλλά τσάι φτιάχνω καλύτερο εγώ!
Ερρικάκι νόμιζα πως θα ερχόσουν σήμερα με την μηχανή και πήγα με το σκουτερ για να έχει νόημα. :smokin:
Υγ. :rotflmao::rotflmao::rotflmao::bawl::beer:
nikos_abel
05/03/2012, 06:26
Αντανάκλαση; Ορίστε αυτό που θες να μάθεις : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126091
Αντανάκλαση; Ορίστε αυτό που θες να μάθεις : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126091
Ένας απ' τους δυο μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θέλει να μάθει η reflection. :lol:
kostas777
05/03/2012, 17:46
αν δεν κάνω λάθος εδώ πέρα (και γενικά στον μοτοσυκλετισμό) είμαστε καθ'όλα διαφορετικοί και μοναδικοί άνθρωποι (άλλοι με «ροπές» που αναφέρθησαν και άλλοι δίχως, άλλοι με γονίδια και άλλοι άνευ κ.ο.κ.), οι οποίοι έχουμε όλοι ένα κοινό: την αγάπη (έως και έρωτα) για τις μοτοσυκλέτες. (όχι για τον κίνδυνο, την κόντρα, τον εαυτό μας.. αυτά είναι πράγματα που μπορεί να έχει ο καθείς, ακόμη κι εσύ και δεν χαρακτηρίζουν συγκεκριμένες ομάδες οδηγών οχημάτων).
εκτός από αυτό μας το «ψώνιο» (για το οποίο μαζευόματε σε αυτό το forum), σίγουρα έχουμε και άλλα, τα οποία δεν είναι του χώρου. άλλος είναι μουσικός και λατρεύει το πιάνο του, άλλος έχει τρέλα με τα lego, στον άλλο αρέσουν τα βαπόρια ή τα αεροπλάνα και ασχολείται μανιωδώς κλπ.
δεν ασχολούμαστε, οι περισσότεροι, με τα μηχανάκια επειδή δεν έχουμε λεφτα, επειδή πάνε πιο γρήγορα, επειδή γουστάρουμε τον κίνδυνο κλπ. απλώς αυτό με το οποίο ασχολούμαστε έχει τα παραπάνω, τα οποία προβληματίζουν τον περισσότερο κόσμο που είναι εκτός, πολύ απλά επειδή δεν γνωρίζουν.
δηλαδή δείχνω στον πατέρα μου την καινούργια μου μηχανή και η πρώτη του ερώτηση από όλες όσες μπορεί να κάνει, είναι «πόσα πιάνει;». αυτό μόνο ενδιαφέρει, ποιά είναι η τελική της ταχύτητα.
(τι να του απαντήσω δηλαδή, πόσα πιάνει θεωρητικά με 15-42 και 190/55 και να του αντιπαραθέσω μερικά ακόμη setups; ή να του πω στα πόσα με πιάνει ο τρόμος; )
όλοι οι απ'έξω πρέπει να το χωνέψετε. απλά γουστάρουμε με τρέλα τις μηχανές, γουστάρουμε να τις στίβουμε με 300+ το ίδιο όσο να τις πάμε τσάρκα με 15 χ.α.ω. στην παραλία ή να τις χαζεύουμε σταματημένες.
και αν θες να πάρεις μηχανή επειδή «σε εξιτάρει», θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς πιο λογικά. δεν ξέρεις που πας να μπλέξεις.
(αν δεν κατάλαβες τα παραπάνω, τότε «άντε να πλύνεις κανα πιάτο»)
nikos_abel
05/03/2012, 19:21
Ένας απ' τους δυο μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θέλει να μάθει η reflection. :lol:
Έχει καταλάβει η ίδια; :lol:
Έχει καταλάβει η ίδια; :lol:
Ποιος ήρθε;;; :p
Ποιος ήρθε;;; :p
Η άνοιξη. :winka:
nikos_abel
07/03/2012, 06:19
Η άνοιξη. :winka:
Υπάρχει και αυτό
Αν και υπαρχει ηδη κατι αντιστοιχο ( http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-5084-5 ), πιστευω πως πρεπει να παιξει ενα volume 2 moto.gr sp edition :p:smokin:
ρε παιδια τι ψαχνετε τωρα να βρειτε?? ειναι απλο το πραγμα!
εφοσον η ρεφλεξιον ειναι φιλεναδα του ρειν τι προτυπο του μηχανοβιου που εχει ειναι αυτο που βλεπει απο τον ρειν! κυνηγι του τελευταιου κρυμμενου ιππου προς τερψην της αδρεναλινης, και ολο αυτο οχι περα απο τα ορια της εκλογικης περιφερειας του εκαστοτε μηχανοβιου! εικαζω δε, οτι λογο του νεαρου της ηλικιας της (φιλεναδα του ρειν ειπαμε) δεν εχει αποκομισει αλλες εμπειριες ωστε να δει τι πραγματικα ειναι ο μηχανοβιος! οποτε μολις ειδε οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως νομιζε προσπαθουσε ματαια να μας πεισει οτι ειναι! γι αυτο και το θρεντ εφτασε τις 20 σελιδες! τωρα οτι και να της πειτε, οτι και να γραψετε, στο βροντο θα παει μιας και με την εκ νεου αποχωρηση του ρειν, εξαφανηστηκε και η ρεφλεξιον!
ρε παιδια τι ψαχνετε τωρα να βρειτε??
Καλά, εσύ ακόμα στη reflection έμεινες;;; Εδώ οργανώνουμε κόντρα με τον Daz εντός της εκλογικής περιφέρειας της επόμενης ετήσιας (εάν δεν έχει την τύχη της κοπής της πίτας... ;) )
edit: Και πού'σαι Daz;;;; Θα πατήσω τον TE'NE'KE' σου με το δικό μου σκούτερ και όχι το αντίστροφο!!!
nikos_abel
07/03/2012, 12:49
Καλά, εσύ ακόμα στη reflection έμεινες;;; Εδώ οργανώνουμε κόντρα με τον Daz εντός της εκλογικής περιφέρειας της επόμενης ετήσιας (εάν δεν έχει την τύχη της κοπής της πίτας... ;) )
Έχει μείνει μια αντανάκλαση ...άκλαση ...άκλαση ...άκλαση .......