PDA

View Full Version : ο υποθετικός 20αρης

MG-KTiNoS
27/04/2012, 22:57
Μου δίνει στα νεύρα αυτή κουβέντα του υποτιθέμενου 20αρη που θα διαβάσει τις μλκιες που γράφω και θα πάει να τις κάνει, αποχαιρετώντας έτσι το μάταιο τούτο κόσμο.

Κατ αρχήν, αν είναι τόσο βλήμα, ο θάνατος του θα αποτελέσει φυσική επιλογή προκειμένου να μη διαιωνιστεί το είδος τους (βλούκους βλούκους)
Αλλά μετά, αν δε γράψω εγώ καμία μλακία, δε θα βρει αλλού?

Τεσπα ας πάει και το παλιάμπελο.
Ο μλκας τη μλκια θα την κάνει, όπως και να χει, οπότε μη χολοσκάτε .
Μερικοί άνθρωποι είναι καταδικασμένοι από γεννησιμιού τους, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου, πότε θα το λήξουν το ματσάκι της ζωής (τους)

:D:D:D

slzr
27/04/2012, 23:17
Όχι ρε μάστορα.... πολύ κυνικός είσαι!!!! 'Ολοι είμασταν (είναι..) 20άριδες....

Ή το γράψεις εσύ ή όχι τη μαλακία θα την κάνει.... απλά, γράψτου να την κάνει όσο το δυνατόν σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον και να φοράει κράνος :D:D:D

Το αίμα βράζει στα 20 και το ξέρουμε, απλά το να του δείξεις ότι δεν είναι άτρωτος και ότι κράνος μπουφάν είναι απαραίτητα νομίζω ότι αρκεί!!! :cool::cool:

akis_trevor
27/04/2012, 23:26
αν εχει το μυαλο της πουτσ@ς του,οτι και να του πεις δεν εχει νοημα.δυστυχως δεν ειναι μονο οι 20ρηδες ομως...προσφατα ακουσα την εξης ατακα απο 33 χρονο:δεν μπορω να φοραω κρανος,μια φορα φορεσα και επεσα!!τι να πεις μετα?
ηθικο διδαγμα:μην φορατε κρανος,γιατι μπορει να πεσετε!!!!:eyepop::whiteflag:

Jimmy G
27/04/2012, 23:34
Όχι ρε μάστορα.... πολύ κυνικός είσαι!!!! 'Ολοι είμασταν (είναι..) 20άριδες....

Ή το γράψεις εσύ ή όχι τη μαλακία θα την κάνει.... απλά, γράψτου να την κάνει όσο το δυνατόν σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον και να φοράει κράνος :D:D:D

Το αίμα βράζει στα 20 και το ξέρουμε, απλά το να του δείξεις ότι δεν είναι άτρωτος και ότι κράνος μπουφάν είναι απαραίτητα νομίζω ότι αρκεί!!! :cool::cool:
:beer:

slzr
27/04/2012, 23:35
αν εχει το μυαλο της πουτσ@ς του,οτι και να του πεις δεν εχει νοημα.δυστυχως δεν ειναι μονο οι 20ρηδες ομως...προσφατα ακουσα την εξης ατακα απο 33 χρονο:δεν μπορω να φοραω κρανος,μια φορα φορεσα και επεσα!!τι να πεις μετα?
ηθικο διδαγμα:μην φορατε κρανος,γιατι μπορει να πεσετε!!!!:eyepop::whiteflag:

Ε.. μη μας χαλάσει και την κόμη...!

Εγώ πρώτος κάνω μλκίες και το έχω το κράνος αρκετές φορές στο χέρι (μη σπάσει ο αγκώνας :D ) αδικαιολόγητα... αλλά μετά σκέφτομαι τη μλακία που κάνω και το φοράω... :p:p

AUFGEBRACHT
27/04/2012, 23:38
Άντε και ο 20ρης λες έχει το ελαφρυντικό του ανώριμου μυαλού...πώς να χαρακτηρίσεις 35άρη με 2 μικρά παιδιά ο οποίος σε ερώτησή μου γιατί δε φοράει το κράνος, είχε απαντήσει το αμίμητο "γιατί είναι καινούριο και ακριβό και δεν θέλω να το γρατζουνίσω"... :a31: :plaf:

Jimmy G
27/04/2012, 23:43
Καθε μερα βλεπουμε στους δρομους παλικαρια 20-30-40 χρονων να πανε διχως αυριο...Εγω προσωπικα εχω σταματησει να νευριαζω κ να βριζω κ απλα παρακαλαω 1ον να μη σκοτωσουν κανα φουκαρα κ 2ον να η σκοτωθουν(αναλογιζομενος ποσες μλκιες εχω κανει κ την εχω γλιτωσει:a13::a13::a13:) Φιλε MG-KTINOS,δεν ειναι κακο να δινεις το καλο παραδειγμα.Επιβαλλεται.

akis_trevor
27/04/2012, 23:45
"γιατί είναι καινούριο και ακριβό και δεν θέλω να το γρατζουνίσω"... :a31: :plaf:
πλακα κανεις τωρα,ετσι??

slzr
27/04/2012, 23:45
Όταν και το κράνος είναι αξεσουάρ επίδειξης.... ο πάνω όροφος είναι εντελώς ακατοίκητος...:lol:

Jimmy G
27/04/2012, 23:47
Άντε και ο 20ρης λες έχει το ελαφρυντικό του ανώριμου μυαλού...πώς να χαρακτηρίσεις 35άρη με 2 μικρά παιδιά ο οποίος σε ερώτησή μου γιατί δε φοράει το κράνος, είχε απαντήσει το αμίμητο "γιατί είναι καινούριο και ακριβό και δεν θέλω να το γρατζουνίσω"... :a31: :plaf:

:a26: ....:a9:.... και τελος::a12:

LOUKILOUK
28/04/2012, 00:07
Κράνος οι περισσότεροι δυστυχώς βάλαμε υπό τον φόβο της κλήσης... Απόδειξη λοιπόνό τι αν θέλει το κράτος να μας πάει προς το σωστό, και την δύναμη διαθέτει αλλά και την "τεχνογνωσία"...Μπορεί αυτοί (οι μπατσοι...) να το έκαναν για άλλους λόγους άλλα τελικά ίσως έσωσαν ζωές. Το έργο είναι ημιτελές όμως μιας και ακόμα πολλοί δεν έχουν πιστέψει στην αξία του κράνους και αν μας αφήναν χύμα πολλοί θα το έβγαζαν...Τώρα θέλει χρόνο και επιμονή για να γίνει θεσμός και όχι μόνο νόμος...εμείς που πλέον πιστευουμε στην αξία του εκτός από το καλό παράδειγμα ας κάνουμε και λίγη θετική "προπαγάνδα"...
Μυαλό δεν μπορείς να βάλεις σε κανένα που δεν θέλει να βάλει...υπάρχουν όμως και πολλοί που απλά χρειάζονται μια βοήθεια, ένα μικρό σπρώξιμο... Πρόσφατα συζητώντας με πιτσιρικά, τον έπεισα ότι ένας σωστός μηχανόβιος επιβάλετε να φοράει κράνος αν θέλει να νοιώθει πραγματικά άποδεκτό μέλος της μοτοσυκλετιστικής κοινωνίας...Ήθελε να ανήκει κάπου..., το κατάλαβα..., το χρησημοποιήσα σαν "όπλο" μου, τον έπεισα...Τώρα μέχρι να καταλάβει ότι τέτοια κοινωνία δεν υπάρχει, ελπίζω να έχει καταλάβει την αξία του κράνους...:wave2:

Jimmy G
28/04/2012, 00:13
''Ήθελε να ανήκει κάπου..., το κατάλαβα..., το χρησημοποιήσα σαν "όπλο" μου, τον έπεισα...Τώρα μέχρι να καταλάβει ότι τέτοια κοινωνία δεν υπάρχει, ελπίζω να έχει καταλάβει την αξία του κράνους...'' Σωστη κινηση LOUKI,μπραβο;)

slzr
28/04/2012, 00:15
Εγώ πάλι νομίζω ότι το motogp μπορεί να βοηθήσει... το look του αγωνιζόμενου με στολή κράνος κλπ ωφελεί...

όταν βλέπω παρέες στην εθνική (απ' το αμάξι) με τα εργαλεία τους και πλήρη εξάρτηση γουστάρω.... τρελά.... και ας πηγαίνουν με 300.....!

Jimmy G
28/04/2012, 00:21
Εγώ πάλι νομίζω ότι το motogp μπορεί να βοηθήσει... το look του αγωνιζόμενου με στολή κράνος κλπ ωφελεί...

όταν βλέπω παρέες στην εθνική (απ' το αμάξι) με τα εργαλεία τους και πλήρη εξάρτηση γουστάρω.... τρελά.... και ας πηγαίνουν με 300.....!

+1000:beer:

spyro
28/04/2012, 07:11
Μου δίνει στα νεύρα αυτή κουβέντα του υποτιθέμενου 20αρη που θα διαβάσει τις μλκιες που γράφω και θα πάει να τις κάνει, αποχαιρετώντας έτσι το μάταιο τούτο κόσμο.
....

:beer:

spyrakos35
28/04/2012, 07:24
όταν κάνεις κάτι (φοράς κράνος) για λάθος λόγους (μην φας κλήση, είναι μουράτο κλπ) και όχι για τους ουσιαστικούς (ασφάλεια)..... είναι θέμα χρόνου να γίνει η μ@λ@κί@

SVX
28/04/2012, 07:54
καποιανου το σακουλακι ειναι τρυπιο κι εχει χυθει φαγουροσκονη με φαινεται......

ποτε ν αρχισουν οι ομπρελες κι οι σαγιοναρες να ηρεμησουμε λιγο :cool:

devil's animal
28/04/2012, 08:11
ποιο ειναι το νοημα του (ματαιου) τουτου νηματος??:confused:

sotpag
28/04/2012, 08:14
ποιο ειναι το νοημα του (ματαιου) τουτου νηματος??:confused:

να το τραβάς για να δεις που θα σπάσει..

devil's animal
28/04/2012, 08:19
να το τραβάς για να δεις που θα σπάσει..

α,οκ...
:bawl:

MG-KTiNoS
28/04/2012, 13:23
Κράνος οι περισσότεροι δυστυχώς βάλαμε υπό τον φόβο της κλήσης... Απόδειξη λοιπόνό τι αν θέλει το κράτος να μας πάει προς το σωστό, και την δύναμη διαθέτει αλλά και την "τεχνογνωσία"...Μπορεί αυτοί (οι μπατσοι...) να το έκαναν για άλλους λόγους άλλα τελικά ίσως έσωσαν ζωές. Το έργο είναι ημιτελές όμως μιας και ακόμα πολλοί δεν έχουν πιστέψει στην αξία του κράνους και αν μας αφήναν χύμα πολλοί θα το έβγαζαν...Τώρα θέλει χρόνο και επιμονή για να γίνει θεσμός και όχι μόνο νόμος...εμείς που πλέον πιστευουμε στην αξία του εκτός από το καλό παράδειγμα ας κάνουμε και λίγη θετική "προπαγάνδα"...
Μυαλό δεν μπορείς να βάλεις σε κανένα που δεν θέλει να βάλει...υπάρχουν όμως και πολλοί που απλά χρειάζονται μια βοήθεια, ένα μικρό σπρώξιμο... Πρόσφατα συζητώντας με πιτσιρικά, τον έπεισα ότι ένας σωστός μηχανόβιος επιβάλετε να φοράει κράνος αν θέλει να νοιώθει πραγματικά άποδεκτό μέλος της μοτοσυκλετιστικής κοινωνίας...Ήθελε να ανήκει κάπου..., το κατάλαβα..., το χρησημοποιήσα σαν "όπλο" μου, τον έπεισα...Τώρα μέχρι να καταλάβει ότι τέτοια κοινωνία δεν υπάρχει, ελπίζω να έχει καταλάβει την αξία του κράνους...:wave2:

Λ/Λ
Κι όμως αυτός είναι ο ρόλος του κράτους.
Να προστατεύει τον πολίτη.
Κι αυτός είναι ο νόμος.
Να συμμορφώνει αυτούς που δεν καταλαβαίνουν.
Στην ιδανική κοινωνία φυσικά των αγγέλων, νόμοι δεν υπάρχουν, γιατί οι άνθρωποι από μόνοι τους, έχουν αίσθηση του καλού και του κακού κλπ κλπ Αναρχία και ζωή μπλα μπλα....
Δυστυχώς όμως δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί.
Δυστυχώς ακόμα, το κράτος δεν έχει καταλάβει τη δύναμη της υπεύθηνης άποψης και λειτουργεί ΜΟΝΟ φοροεισπρακτικά.
Τώρα αν σου πω ότι το νόμο για τα κράνη τον προκάλεσε ένας έμπορός μοτοσυκλέτας που εισήγαγε και έφτιαχνε κράνη τι θα μου πεις ?
(όσο κι αν ακούγεται τρελό ήταν κολλητός του Μητσοτάκη…) :lol:
Ρώτα τους παλιούς στο κύκλωμα και θα μάθεις ποιος πότε και πως.
Πάντως άσχετα με το πώς έγινε ήταν θετικό μέτρο

MG-KTiNoS
28/04/2012, 13:26
Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.

Κατ αρχήν εγώ δεν είπα πουθενά ότι δε φοράω κράνος.
Δεν είπα σε κανέναν ΜΗ ΦΟΡΑΣ κράνος.
Εγώ μιλάω για τη δική μας νοοτροπία του να μην λέμε αυτά που κάνουμε ή πιστεύουμε ΜΠΑΣ και τα διαβάσει κάποιος εικοσάρης και κάνει τα ίδια και σκοτωθεί.

Στο κάτω κάτω άμα δει ο 20άρης έναν φακίρη να κάθετε πάνω σε ατσαλόπροκες, θα πάει να κάτσει κι αυτός?
Κι ΑΝ κάτσει θα φταίει ο φακίρης ?
:lol:
Αυτό λέω.

υγ
Τώρα που το σκέφτομαι
Άμα δει αναστενάρη να περπατάει πάνω σε αναμμένα κάρβουνα???

Ακροβάτη, στάντ μαν ?
Ζογκλέρ που τρώει σπαθιά???
:lol:

LOUKILOUK
28/04/2012, 13:32
Λ/Λ
Κι όμως αυτός είναι ο ρόλος του κράτους.
Να προστατεύει τον πολίτη.
Κι αυτός είναι ο νόμος.
Να συμμορφώνει αυτούς που δεν καταλαβαίνουν.
Στην ιδανική κοινωνία φυσικά των αγγέλων, νόμοι δεν υπάρχουν, γιατί οι άνθρωποι από μόνοι τους, έχουν αίσθηση του καλού και του κακού κλπ κλπ Αναρχία και ζωή μπλα μπλα....
Δυστυχώς όμως δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί.
Δυστυχώς ακόμα, το κράτος δεν έχει καταλάβει τη δύναμη της υπεύθηνης άποψης και λειτουργεί ΜΟΝΟ φοροεισπρακτικά.
Τώρα αν σου πω ότι το νόμο για τα κράνη τον προκάλεσε ένας έμπορός μοτοσυκλέτας που εισήγαγε και έφτιαχνε κράνη τι θα μου πεις ?
(όσο κι αν ακούγεται τρελό ήταν κολλητός του Μητσοτάκη…) :lol:
Ρώτα τους παλιούς στο κύκλωμα και θα μάθεις ποιος πότε και πως.
Πάντως άσχετα με το πώς έγινε ήταν θετικό μέτρο

Ακριβώς έτσι...αυτο περίπου προσπάθησα να πω λίγο διαφορετικά...
Το τελευταίο δεν το γνώριζα αλλά το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι είχε κολλητό ο Μητσοτάκης...:confused:
Πότε μπήκε στον ΚΟΚ η υποχρεωτική χρήση κράνους...;

MG-KTiNoS
30/04/2012, 00:56
Επί Καραμανλή έγινε τελεσίδικα υποχρεωτικό.
Είχε στείλει μάλιστα και ο υπουργός κλήση στον νομάρχη Θεσσαλονίκης… :lol:
(αλλά είχαν γίνει κι άλλες προσπάθειες πριν)