Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: ο υποθετικός 20αρης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

ο υποθετικός 20αρης

Μου δίνει στα νεύρα αυτή κουβέντα του υποτιθέμενου 20αρη που θα διαβάσει τις μλκιες που γράφω και θα πάει να τις κάνει, αποχαιρετώντας έτσι το μάταιο τούτο κόσμο.

Κατ αρχήν, αν είναι τόσο βλήμα, ο θάνατος του θα αποτελέσει φυσική επιλογή προκειμένου να μη διαιωνιστεί το είδος τους (βλούκους βλούκους)
    Αλλά μετά, αν δε γράψω εγώ καμία μλακία, δε θα βρει αλλού?

Τεσπα ας πάει και το παλιάμπελο.
    Ο μλκας τη μλκια θα την κάνει, όπως και να χει, οπότε μη χολοσκάτε .
    Μερικοί άνθρωποι είναι καταδικασμένοι από γεννησιμιού τους, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου, πότε θα το λήξουν το ματσάκι της ζωής (τους)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Όχι ρε μάστορα.... πολύ κυνικός είσαι!!!! 'Ολοι είμασταν (είναι..) 20άριδες....

Ή το γράψεις εσύ ή όχι τη μαλακία θα την κάνει.... απλά, γράψτου να την κάνει όσο το δυνατόν σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον και να φοράει κράνος

Το αίμα βράζει στα 20 και το ξέρουμε, απλά το να του δείξεις ότι δεν είναι άτρωτος και ότι κράνος μπουφάν είναι απαραίτητα νομίζω ότι αρκεί!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν εχει το μυαλο της πουτσ@ς του,οτι και να του πεις δεν εχει νοημα.δυστυχως δεν ειναι μονο οι 20ρηδες ομως...προσφατα ακουσα την εξης ατακα απο 33 χρονο:δεν μπορω να φοραω κρανος,μια φορα φορεσα και επεσα!!τι να πεις μετα?
    ηθικο διδαγμα:μην φορατε κρανος,γιατι μπορει να πεσετε!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος Το avatar του/της Jimmy G
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από slzr Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε μάστορα.... πολύ κυνικός είσαι!!!! 'Ολοι είμασταν (είναι..) 20άριδες....

Ή το γράψεις εσύ ή όχι τη μαλακία θα την κάνει.... απλά, γράψτου να την κάνει όσο το δυνατόν σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον και να φοράει κράνος

Το αίμα βράζει στα 20 και το ξέρουμε, απλά το να του δείξεις ότι δεν είναι άτρωτος και ότι κράνος μπουφάν είναι απαραίτητα νομίζω ότι αρκεί!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    αν εχει το μυαλο της πουτσ@ς του,οτι και να του πεις δεν εχει νοημα.δυστυχως δεν ειναι μονο οι 20ρηδες ομως...προσφατα ακουσα την εξης ατακα απο 33 χρονο:δεν μπορω να φοραω κρανος,μια φορα φορεσα και επεσα!!τι να πεις μετα?
    ηθικο διδαγμα:μην φορατε κρανος,γιατι μπορει να πεσετε!!!!
    Ε.. μη μας χαλάσει και την κόμη...!

Εγώ πρώτος κάνω μλκίες και το έχω το κράνος αρκετές φορές στο χέρι (μη σπάσει ο αγκώνας ) αδικαιολόγητα... αλλά μετά σκέφτομαι τη μλακία που κάνω και το φοράω...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Άντε και ο 20ρης λες έχει το ελαφρυντικό του ανώριμου μυαλού...πώς να χαρακτηρίσεις 35άρη με 2 μικρά παιδιά ο οποίος σε ερώτησή μου γιατί δε φοράει το κράνος, είχε απαντήσει το αμίμητο "γιατί είναι καινούριο και ακριβό και δεν θέλω να το γρατζουνίσω"... :a31:

Καθε μερα βλεπουμε στους δρομους παλικαρια 20-30-40 χρονων να πανε διχως αυριο...Εγω προσωπικα εχω σταματησει να νευριαζω κ να βριζω κ απλα παρακαλαω 1ον να μη σκοτωσουν κανα φουκαρα κ 2ον να η σκοτωθουν(αναλογιζομενος ποσες μλκιες εχω κανει κ την εχω γλιτωσει:a13::a13::a13 Φιλε MG-KTINOS,δεν ειναι κακο να δινεις το καλο παραδειγμα.Επιβαλλεται.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    "γιατί είναι καινούριο και ακριβό και δεν θέλω να το γρατζουνίσω"... :a31:
    πλακα κανεις τωρα,ετσι??
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Όταν και το κράνος είναι αξεσουάρ επίδειξης.... ο πάνω όροφος είναι εντελώς ακατοίκητος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Άντε και ο 20ρης λες έχει το ελαφρυντικό του ανώριμου μυαλού...πώς να χαρακτηρίσεις 35άρη με 2 μικρά παιδιά ο οποίος σε ερώτησή μου γιατί δε φοράει το κράνος, είχε απαντήσει το αμίμητο "γιατί είναι καινούριο και ακριβό και δεν θέλω να το γρατζουνίσω"... :a31:
    ........ και τελος::a12:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Κράνος οι περισσότεροι δυστυχώς βάλαμε υπό τον φόβο της κλήσης... Απόδειξη λοιπόνό τι αν θέλει το κράτος να μας πάει προς το σωστό, και την δύναμη διαθέτει αλλά και την "τεχνογνωσία"...Μπορεί αυτοί (οι μπατσοι...) να το έκαναν για άλλους λόγους άλλα τελικά ίσως έσωσαν ζωές. Το έργο είναι ημιτελές όμως μιας και ακόμα πολλοί δεν έχουν πιστέψει στην αξία του κράνους και αν μας αφήναν χύμα πολλοί θα το έβγαζαν...Τώρα θέλει χρόνο και επιμονή για να γίνει θεσμός και όχι μόνο νόμος...εμείς που πλέον πιστευουμε στην αξία του εκτός από το καλό παράδειγμα ας κάνουμε και λίγη θετική "προπαγάνδα"...
    Μυαλό δεν μπορείς να βάλεις σε κανένα που δεν θέλει να βάλει...υπάρχουν όμως και πολλοί που απλά χρειάζονται μια βοήθεια, ένα μικρό σπρώξιμο... Πρόσφατα συζητώντας με πιτσιρικά, τον έπεισα ότι ένας σωστός μηχανόβιος επιβάλετε να φοράει κράνος αν θέλει να νοιώθει πραγματικά άποδεκτό μέλος της μοτοσυκλετιστικής κοινωνίας...Ήθελε να ανήκει κάπου..., το κατάλαβα..., το χρησημοποιήσα σαν "όπλο" μου, τον έπεισα...Τώρα μέχρι να καταλάβει ότι τέτοια κοινωνία δεν υπάρχει, ελπίζω να έχει καταλάβει την αξία του κράνους...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

''Ήθελε να ανήκει κάπου..., το κατάλαβα..., το χρησημοποιήσα σαν "όπλο" μου, τον έπεισα...Τώρα μέχρι να καταλάβει ότι τέτοια κοινωνία δεν υπάρχει, ελπίζω να έχει καταλάβει την αξία του κράνους...'' Σωστη κινηση LOUKI,μπραβο

Εγώ πάλι νομίζω ότι το motogp μπορεί να βοηθήσει... το look του αγωνιζόμενου με στολή κράνος κλπ ωφελεί...

όταν βλέπω παρέες στην εθνική (απ' το αμάξι) με τα εργαλεία τους και πλήρη εξάρτηση γουστάρω.... τρελά.... και ας πηγαίνουν με 300.....!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από slzr Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι νομίζω ότι το motogp μπορεί να βοηθήσει... το look του αγωνιζόμενου με στολή κράνος κλπ ωφελεί...

όταν βλέπω παρέες στην εθνική (απ' το αμάξι) με τα εργαλεία τους και πλήρη εξάρτηση γουστάρω.... τρελά.... και ας πηγαίνουν με 300.....!
    +1000

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μου δίνει στα νεύρα αυτή κουβέντα του υποτιθέμενου 20αρη που θα διαβάσει τις μλκιες που γράφω και θα πάει να τις κάνει, αποχαιρετώντας έτσι το μάταιο τούτο κόσμο.
    ....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF