Σύνδεση

View Full Version : ... να παίρνω το μηχανάκι νύχτα και να καίω βενζίνη χωρίς λόγο.

Σελίδες : 1 [2] 3 4

buckley
13/10/2013, 20:52
Από τα καλύτερα θρεντ εδώ μέσα (μπράβο μαέστρο).Απόψε μια γρήγορη Διόνυσο και επιστροφή από Μαραθώνος.
Μην κράξτε τώρα την φωτό από το κινητό...
Καλές βόλτες.

301376

DimChios
14/10/2013, 09:34
...ετσι που λες... χθες βραδυ... ωραια ήταν...δικάβαλος...Περιστέρι, Ζωγραφου, Μεσογειων, Μαραθωνος, Ν. Μακρη...παραλια, τσιγαρο...
Μαραθώνος, Μεσογειων, Αλεξανδρας, Ομονοια, Πειραιως, Χαμοστερνας, Συγγρου, Ζωγραφου...μονοκάβαλος... Χιλτον, Συνταγμα, Συγγρου, ΣΕΦ, Κηφισος, Νεα Κηφισια, Εκαλη, Νεα Ερυθραία, ποταμι, Περιστερι...

GFawkes
14/10/2013, 10:02
Από τα καλύτερα θρεντ εδώ μέσα (μπράβο μαέστρο).Απόψε μια γρήγορη Διόνυσο και επιστροφή από Μαραθώνος.
Μην κράξτε τώρα την φωτό από το κινητό...
Καλές βόλτες.

301376

Z ή GPz ειναι αυτο;...
για ριξε και μια ημερας να το θαυμασουμε το εργαλειο.

OlKa
14/10/2013, 22:58
...ετσι που λες... χθες βραδυ... ωραια ήταν...δικάβαλος...Περιστέρι, Ζωγραφου, Μεσογειων, Μαραθωνος, Ν. Μακρη...παραλια, τσιγαρο...
Μαραθώνος, Μεσογειων, Αλεξανδρας, Ομονοια, Πειραιως, Χαμοστερνας, Συγγρου, Ζωγραφου...μονοκάβαλος... Χιλτον, Συνταγμα, Συγγρου, ΣΕΦ, Κηφισος, Νεα Κηφισια, Εκαλη, Νεα Ερυθραία, ποταμι, Περιστερι...

Σε βενζίνη πως μεταφράζεται???:P

AristidisZ
14/10/2013, 23:05
Σε βενζίνη πως μεταφράζεται???:P

ε κάνα 100άρι + χλμ, ανάλογα το ρυθμό, κάνα 15άρι το κόβω ;)

OlKa
14/10/2013, 23:31
ε κάνα 100άρι + χλμ, ανάλογα το ρυθμό, κάνα 15άρι το κόβω ;)

Α εντάξει... Άλλο ποσό περίμενα...

DimChios
15/10/2013, 09:34
ειχε μεσα... εβαλα και ενα 10αρικο πριν ξεκινησω... εκανα κι εχτες μια ψιλοτσαρκα κι ακομα δεν εχει αναψει λαμπακι...
κανενα 18αρι το κοβω αλλα πηγαινα σχετικα χαλαρα

Σε βραδυνη ομως μονος και μονοκαβαλος, απο Περιστερι ποταμι μεχρι Αγιο Στεφανο, πισω ΣΕΦ παραλιακη, Αλιμου, πισω κεντρο, Συγγρου, ΣΕΦ, ποταμι, Περιστερι... σβελτα, 20 ευρω

OlKa
17/10/2013, 02:40
Με είδα να ψάχνω αφορμές για να μην γυρίσω σπίτι... Ό,τι θέα έχει στην Αθήνα την είδα... Αυτή η μυρωδιά μετά την βροχή, η ψύχρα κι οι άδειοι δρόμοι ήταν ό,τι καλύτερο... Άνοιξα την ζελατίνα του κράνους και για λίιιγο ξέχασα και τα προβλήματά μου... Τί ωραία πόλη που έχουμε;!

TROOPER
18/10/2013, 07:22
........... Τί ωραία πόλη που έχουμε;!

ε καλα μην τα παραλεμε κιολας :lol:

notakos600
18/10/2013, 08:16

:lol:

OlKa
18/10/2013, 14:38

Ε όχι...Μας αδικείς...

SHOOTER045
18/10/2013, 14:39
που να ερθει και η ανοιξη.....

OlKa
18/10/2013, 15:11

Ναι όντως... Αυτό εδώ μέσα θα φέρει καταστροφή...

SONone
20/10/2013, 10:17
Ναι όντως... Αυτό εδώ μέσα θα φέρει καταστροφή...

χαχαχαχαχαχαχα

AUFGEBRACHT
20/10/2013, 11:02

..Θα ΄ναι ουρανού κατάνυξη

KotsosDR
02/11/2013, 01:07
302776

corsa2
22/11/2013, 22:25
Γεια σου ρε Kotso!!!! Σαν επαρχια δεν εχει!!!!!!!! :D

loubinious
23/11/2013, 00:54
Έτσι έτσι Κομοτηνάρα 4 ever :beer:
302776

OlKa
24/11/2013, 02:01
304186

OlKa
24/11/2013, 02:06
304187

SHOOTER045
24/11/2013, 08:54
μοτο+γυναικα+βουνο+θαλασα
κατα το<πυρ γυνη και θαλασσα....>

notakos600
24/11/2013, 09:05
μοτο+γυναικα+βουνο+θαλασα
κατα το<πυρ γυνη και θαλασσα....>

Καθότι 8 και κάτι χρόνια παντρεμένος μπορώ να παρακάμψω το +γυναίκα;

teogtp
24/11/2013, 09:56

Βαρεθηκες στην οκταετια;
Τι να πουμε και εμεις που περασαμε 3 Ολυμπιαδες......

zannisvel
24/11/2013, 09:56
Με αυτες τις βροχες πανε και αυτες οι μοναχικες-βραδυνες βολτες που σου καθαριζουν το μυαλο. :(

notakos600
24/11/2013, 11:13
Βαρεθηκες στην οκταετια;
Τι να πουμε και εμεις που περασαμε 3 Ολυμπιαδες......

:eek::cry:

spyrakos35
24/11/2013, 11:16
Τι ψαχνετε ρε μαγκες?

Τα πρωτα εκατο ειναι τα δυσκολα...

SHOOTER045
24/11/2013, 16:11

με αυτες τις βροχες και την υγρασια
δεν θα δυσκολευτεις καθολου....:D:D:D

atom_smasher
29/11/2013, 15:56
Τι ψαχνετε ρε μαγκες?

μηχανή, για να αφήσουμε τις γυναίκες πίσω...

Τα πρωτα εκατο ειναι τα δυσκολα...

Στα 7 ζορίζομαι..

spyrakos35
30/11/2013, 08:28
Στα 7 ζορίζομαι..

bad news φιλε.....

στα 7, απλά λήγει η φαγούρα....... :cry:

jezuz
09/12/2013, 13:44
Δεν ξερω τι μου συμβαινει, παλια, με τα μικρα μοτο, εβγαινα το βραδυ και γυριζα μεχρι να τελειωσει η βενζινη, ή ανεβαινα πανω σε κανενα ερημο δρομο σε κανα βουνο, εσβηνα και κυλουσα μεχρι κατω, ρουφωντας καθαρο αερα.
Τωρα που εχω αρχισει να παλιωνω ναι μεν κατι βραδια ψαχνω αφορμες να μην γυρισω σπιτι, αλλα με το θηριο εκει που παω χαλαρη βολτα δαιμονιζομαι :cry: , βγαζει τον χουλιγκαν απο μεσα μου και καταληγω να κανω drift παντου... (ενταξυ, προσπαθω να μην ειναι κατοικημενες περιοχες)... οχι οτι αυτο δεν εχει τη φαση του, αλλα οι μνημες απο νυχτερινες βολτες ειναι διαφορετικες...

MG-KTiNoS
11/01/2014, 09:34
Γκούστι να πάρεις...

Κάπου στη Βόρια Ελλάδα, σ ένα καφέ, βράδυ αργά, γνωρίζω Ρουμάνο δημοσιογράφο με τη γυνάικα του.
Πολύ καλοί άνθρωποι.
Οδηγούσαν ένα παλιό Ντάτσια αυτοί, μηχανάκι εγώ.
Έχω παρατηρήσει πως όταν οδηγώ μόνος μου και για μέρες είμαι πιο ανοιχτός
στη κουβέντα με αγνώστους.
Είπαμε λοιπόν για την Ελλάδα, πως τα μουσεία είναι κλειστά στις γιορτές και
πόσο απογοητευμένοι ήταν που έσκασαν τα λίγα τους λεφτά για να έρθουν και δεν είδαν τίποτα.
Είπαμε για τη Ρουμανία, την κρίση κλπ
Είπαμε για τα ταξίδια γενικά
Δημοσιογράφοι ήταν οι άνθρωποι.
Τελειώσαμε το Γκαφέ μας και φεύγοντας ο τύπος μου λέει

-Ξέρεις, τα Γιαμάχα δε ν καλά μηχανάκια, μοτο γκούτσι να πάρεις !
Έχω κι εγώ ένα...

:lol:

SAMS6
13/01/2014, 14:19
Γειά σου ρε Νίκο φίλε!
Σπύρος Π.Φάληρο από το tdm....Χάζευα εδώ και τσούπ!

Χάρηκα μετά από καιρό!

MG-KTiNoS
13/01/2014, 14:40
Γειά σου Σπύρο !
:)

taisteal
04/02/2014, 04:13
Ειπα να σε παω μια βολτα αποψε μιας και αυριο θα σε κανω κομματια για να σου φτιαξω την αναρτηση,και θα μου λειψεις για καμποσες μερες...πολυ κρυο,εβρεχε κιολας..νεκρα εξω,ουτε ανθρωπος.πηγαμε στο λιμανι της Στυλιδας,και αναψα τσιγαρακι και σε κοιτουσα..σου ζητησα για αλλη μια φορα να με βγαλεις ασπροπροσωπο σε λιγο καιρο,και ας εισαι γρια και φορτωμενη χιλιομετρα..το τσικ τσικ που εκαναν τα μεταλλα το πηρα ως ναι..
γυριζαμε ωσπου το λαμπακι της βενζινης αναψε,και σε πηγα παλι στο παρκινγκ για να σε εγχειρησω αυριο...

Εδω και 4 χρονια,καθε φορα που σε βαζω στο σταντ πριν κλεισω την πορτα νιωθω σαν να με κοιταζεις..
καληνυχτα μας

bulmont
04/02/2014, 05:06
Ειπα να σε παω μια βολτα αποψε μιας και αυριο θα σε κανω κομματια για να σου φτιαξω την αναρτηση,και θα μου λειψεις για καμποσες μερες...πολυ κρυο,εβρεχε κιολας..νεκρα εξω,ουτε ανθρωπος.πηγαμε στο λιμανι της Στυλιδας,και αναψα τσιγαρακι και σε κοιτουσα..σου ζητησα για αλλη μια φορα να με βγαλεις ασπροπροσωπο σε λιγο καιρο,και ας εισαι γρια και φορτωμενη χιλιομετρα..το τσικ τσικ που εκαναν τα μεταλλα το πηρα ως ναι..
γυριζαμε ωσπου το λαμπακι της βενζινης αναψε,και σε πηγα παλι στο παρκινγκ για να σε εγχειρησω αυριο...

Εδω και 4 χρονια,καθε φορα που σε βαζω στο σταντ πριν κλεισω την πορτα νιωθω σαν να με κοιταζεις..
καληνυχτα μας

:beer::beer:

spyrakos35
04/02/2014, 05:22

καληνυχτα μας

;) .

akis_trevor
04/02/2014, 08:41
george......:beer::beer::beer:

MG-KTiNoS
04/02/2014, 09:11
:):)

ggs
04/02/2014, 10:00

καληνυχτα μας

γεια σου ρε Γιωργη.....:beer::beer::beer:

okeanis1234
05/02/2014, 22:37

καληνυχτα μας
:a012::a012:

Wisdover
28/02/2014, 12:25

καληνυχτα μας

Αυτός είναι έρωτας.

georgezzr600
13/03/2014, 14:06
ειχα να την οδηγήσω 4 ολόκληρους μήνες..
μου έλλειπε σαν να ήταν άνθρωπος,σαν το κολλητό μου.σαν τη γυναίκα μου.
επιτέλους απόγευμα Παρασκευής τη πήρα..σιγα τη δουλειά που κανουν τα μαστόρια,ένα "φτιαχνουν" πέντε χαλάνε..
γρατζουνιές στο faring,στο καθρέυτη,έλλειπαν βίδες απο τη καρίνα...απο σκόνη....ασε δεν το συζητω...4 μηνες στον αερα και τη σκονη του δρομου σιχαινόσουν να κάτσεις..
τα 200ε που μου ζητησε ο μαστορας για τη δουλεια που εκανε ηταν γροθια στο στομαχι και πονοκεφαλος απο τη γυναικα...
ανεργος γαρ,μολις ξεκινησαμε τη συγκατοικηση με τη γυναικα...εχω κοψει ακομα και το καφε,εχω πηξει στο να στελνω βιογραφικα,εχω παρει τηλεφωνο οπου ειχα γνωστο και αγνωστο...
το βραδυ με τη γυναικα παλι καυγας για τα χρηματα...
να πω οτι δεν εχει δικιο....αλλα και εγω..τεσσερις μηνες τη περιμενα και τοτε δουλευα κι ολας..
-θα βγω λιγο...της ειπα.
-......
παρκαρισμενη εξω στο δρομο,σαν ορφανο με κοιτουσε..
τη καβαλησα..
να κατεβω κεντρο...να παω που?
περιφερειακος θεσσαλονικης...πριν βγω σταματημα στο βενζιναδικο....10ε βενζινη..κοιτα να δεις που φτασαμε..να μην εχουμε 20 ευρω για να βαλουμε βενζινη...
βολτα με 70 χαλαρα,να ανοιξει λιγο το κεφαλι απο τον αερα να αδειασει...
τιταν...παραβγηκα εξω απο τη πολη..
στη κατηφορα εφτασα 120...λιγο πριν στρωσει η ευθεια ανοιξα...
160-170-180 χωθηκα για καλα μεσα στο σωμα της μηχανης...200...
μεχρι να καταλαβω πως πηγα στα 230 πινακιδα λαγκαδικια...
εκοψα...σταματησα στο παρκινγ πριν τα διοδια της εγνατιας..και εδω διοδια??ημαρτον...
εβγαλα το κρανος..πολυ κρυο ομως..και υγρασια....
βαθεια ανασα.πολλα τα προβληματα ,πολλες οι σκεψεις..
σιγα σιγα το μυαλο αδειασε,αρχισα να τα βλεπω πιο ηρεμα τα πραγματα και χωρις πανικο.
για ολους εχει ο Θεος...
και μια σκεψη που μεχρι εκεινη τη στιγμη ηταν λες και επεσα πανω σε νταλικα με 200 χιλιομετρα μετωπικη...,τωρα αρχιζει να γινεται πολυ γλυκια...
θα γινω μπαμπας..

DimChios
13/03/2014, 14:31
θα γινω μπαμπας..

ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!! :beer::beer::beer::beer::beer::beer:

ggs
13/03/2014, 14:40
ειχα να την οδηγήσω 4 ολόκληρους μήνες..
μου έλλειπε σαν να ήταν άνθρωπος,σαν το κολλητό μου.σαν τη γυναίκα μου.
επιτέλους απόγευμα Παρασκευής τη πήρα..σιγα τη δουλειά που κανουν τα μαστόρια,ένα "φτιαχνουν" πέντε χαλάνε..
γρατζουνιές στο faring,στο καθρέυτη,έλλειπαν βίδες απο τη καρίνα...απο σκόνη....ασε δεν το συζητω...4 μηνες στον αερα και τη σκονη του δρομου σιχαινόσουν να κάτσεις..
τα 200ε που μου ζητησε ο μαστορας για τη δουλεια που εκανε ηταν γροθια στο στομαχι και πονοκεφαλος απο τη γυναικα...
ανεργος γαρ,μολις ξεκινησαμε τη συγκατοικηση με τη γυναικα...εχω κοψει ακομα και το καφε,εχω πηξει στο να στελνω βιογραφικα,εχω παρει τηλεφωνο οπου ειχα γνωστο και αγνωστο...
το βραδυ με τη γυναικα παλι καυγας για τα χρηματα...
να πω οτι δεν εχει δικιο....αλλα και εγω..τεσσερις μηνες τη περιμενα και τοτε δουλευα κι ολας..
-θα βγω λιγο...της ειπα.
-......
παρκαρισμενη εξω στο δρομο,σαν ορφανο με κοιτουσε..
τη καβαλησα..
να κατεβω κεντρο...να παω που?
περιφερειακος θεσσαλονικης...πριν βγω σταματημα στο βενζιναδικο....10ε βενζινη..κοιτα να δεις που φτασαμε..να μην εχουμε 20 ευρω για να βαλουμε βενζινη...
βολτα με 70 χαλαρα,να ανοιξει λιγο το κεφαλι απο τον αερα να αδειασει...
τιταν...παραβγηκα εξω απο τη πολη..
στη κατηφορα εφτασα 120...λιγο πριν στρωσει η ευθεια ανοιξα...
160-170-180 χωθηκα για καλα μεσα στο σωμα της μηχανης...200...
μεχρι να καταλαβω πως πηγα στα 230 πινακιδα λαγκαδικια...
εκοψα...σταματησα στο παρκινγ πριν τα διοδια της εγνατιας..και εδω διοδια??ημαρτον...
εβγαλα το κρανος..πολυ κρυο ομως..και υγρασια....
βαθεια ανασα.πολλα τα προβληματα ,πολλες οι σκεψεις..
σιγα σιγα το μυαλο αδειασε,αρχισα να τα βλεπω πιο ηρεμα τα πραγματα και χωρις πανικο.
για ολους εχει ο Θεος...
και μια σκεψη που μεχρι εκεινη τη στιγμη ηταν λες και επεσα πανω σε νταλικα με 200 χιλιομετρα μετωπικη...,τωρα αρχιζει να γινεται πολυ γλυκια...
θα γινω μπαμπας..

ρε μπαγασα... :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

nikos_abel
13/03/2014, 14:40
θα γινω μπαμπας..

Όλα θα γίνουν πλέον πολύ διαφορετικά. Προς το υπέροχο.

Θα μας θυμηθείς (γράφω "μας" και για όλους τους άλλους που θα σου ευχηθούνε)

georgezzr600
13/03/2014, 14:52
να εισαστε ολοι καλα παιδια...σας ευχαριστω..

SHOOTER045
13/03/2014, 15:05
αντε με το καλο :beer:

spyrakos35
13/03/2014, 15:47
:beer:

sapila racing
13/03/2014, 15:52
θα γινω μπαμπας..

Με το καλό. :beer:

taisteal
13/03/2014, 15:54
:)

:beer::beer::beer:

devil's animal
13/03/2014, 17:00
θα γινω μπαμπας..

με το καλο μαν...
και την μηχανη μην την ξεκαβαλησεις...θα δεις..θα γινει η βαλβιδα εκτονωσης σου πλεον...
:beer::beer::beer:

virus
13/03/2014, 17:31
με το καλο :beer::beer:

Pan (dvs)
13/03/2014, 18:37
Τερμα με το ρημα εγω.Αρχισε να κλεινεις το εμεις.:beer:

teo_g7
13/03/2014, 19:04

Πως δηλαδη;;;Θα γίνουμε μπαμπαδες;;;
:-)

Pan (dvs)
13/03/2014, 19:15
Πως δηλαδη;;;Θα γίνουμε μπαμπαδες;;;
:-)

Οχι,θα γινουμε οικογενεια.

teo_g7
13/03/2014, 19:24
Οχι,θα γινουμε οικογενεια.

teogtp
13/03/2014, 23:00

georgezzr600
14/03/2014, 11:39

ετσι!!

zannisvel
14/03/2014, 11:57
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
Αντε με το καλο!!

George_Sp
15/03/2014, 04:48
Συγχαρητήρια συνονόματε! :beer:¨

Με είδα να ξυπνάω χαράματα και να θέλω να βγω βόλτα με την ''ακρίδα'' μου. Μετά είδα τον πάγκο εργασίας και τη δουλειά που με περιμένει ως το μεσημέρι. :cry:

Nikosgus
15/03/2014, 17:42
Ποσα χρονια εχω να το κανω αυτο? Να καψω βενζινη χωρις λογο? Λιγο η κριση και κυριως η ηλικια μου (46) φανταζομαι με εχουν βαλει σε ενα τρυπακι δουλεια σπιτι. Αυτη η ενοτητα που ειδα εδω με ταρακουνησε καπως, μαλλον πρεπει να αναθεωρησω. Μπραβο ρε παιδες.

Pan (dvs)
15/03/2014, 18:17
Ποσα χρονια εχω να το κανω αυτο? Να καψω βενζινη χωρις λογο? Λιγο η κριση και κυριως η ηλικια μου (46) φανταζομαι με εχουν βαλει σε ενα τρυπακι δουλεια σπιτι. Αυτη η ενοτητα που ειδα εδω με ταρακουνησε καπως, μαλλον πρεπει να αναθεωρησω. Μπραβο ρε παιδες.

Καλα ολα τα αλλα τα καταλαβαινω,αλλα τι εχει η ηλικια σου? :confused::confused::confused:

Nikosgus
15/03/2014, 18:30
Δεν εχεις αδικο αλλα νιωθω πως ''βαρυνα''. Στο μυαλο κυριως

Pan (dvs)
15/03/2014, 18:36
Ασε ρε εγω ειμαι μεγαλυτερος και εχει βγαλει φουσκαλες ο πωπος μου.Ξεκινα καθαριζει το κεφαλι και βλεπεις τα παντα καλυτερα.

sahara
15/03/2014, 19:27
Μπράβο ρε φίλε με το καλό.:beer:
Από δω και πέρα θα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη σκέψη οτι ένα μικρό ανθρωπάκι εξαρτάται από σένα
και τη γυναίκα σου για να επιβιώσει και όσο απαιτητικό και αν ακούγεται, είναι υπέροχο.
Θυμάμαι τα συναισθήματα όταν το έμαθα και εγώ πριν 15 μήνες.
Τρελή χαρά αλλά και άγχος για το μέλλον. Τελικά όμως όλα παίρνουν το δρόμο τους, θα δείς.
Α! και κάνε καμιά βόλτα τώρα που μπορείς...:lol:

amyroukai
15/03/2014, 20:32
Συγχαρητήρια μέλλοντα.μπαμπά! Με το.καλό!

andreastwin
16/03/2014, 19:17
τι 46 ρε φιλε και βαρυνες, πλακα με κανεις, 55 στα 56 και τον ιουνιο με την κυρα μαρω 53 καβαλα το εργαλειο και για ελβετια.κουνισου λιγο θα σκουριασεις,μη σε βαζει κατω αλλα να το πατησεις.Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.:beer:

soter3gm
16/03/2014, 19:23
Μια παλιά βόλτα (https://www.youtube.com/watch?v=pgwWBZ9Y2G8)

OlKa
03/04/2014, 20:13
Με είδα να παίρνω το μηχανάκι και να καίω βενζίνη χωρίς λόγο για να δω αυτό...

313461

amyroukai
03/04/2014, 20:17
Είδες ένα θολό άνθρωπο ξαπλωμένο σε ένα πεζούλι με όμορφη θέα; :)

akis_trevor
17/04/2014, 14:21
αν και υπαρχει λογος...
προηγουμενη τεταρτη βραδακι,μιλαω με φιλο στο τηλ:
-μπλα μπλα μπλα πουλησα το dt,μενει καμαρες(πριν το αιγιο) θα το παω η το βραδυ η αυριο το απογευμα.
-ε πες μου ρε να παμε μαζι να σε γυρισω.
-τον ρωταω και σου λεω.
αφου τα μιλησανε τα συμφωνησανε......παιρνω το στρωμα του φιλου,παιρνει το dt.κινηση απειροελαχιστη απτην παλια εθνικη,ο αερας μας κρυωνε λιγο τα ποδια,η ρεμους του στρωμ με εκανε να γουσταρω.χαλαρα πηγαιναμε,αλλα η ησυχια της νυχτας την εκανε να ακουγεται σαν βρηχυθμος..
αποφευγω γενικα να ταξιδευω νυχτα,ομως το γουσταρα πολυ...κατι τετοιες στιγμες ειναι που γουσταρω να καβαλαω ακομα και χωρις λογο...

MG-KTiNoS
28/06/2014, 10:34
Ήταν αργά, κόντευε να ξημερώσει κάπου σε μια πλατεία του κέντρου...
Ένα μοναδικό σπορ αυτοκίνητο, χωρίς να τρέχει και χωρίς άλλο εμφανή λόγο
χάνει τον έλεγχο, σκάει σε κάτι παρκαρισμένα καταλήγοντας πάνω στο κράσπεδο.
Εκεί ακινητοποιείται
Πλησιάζω και βλέπω έναν τυπάκο να κλαίει με λυγμούς.
Σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου, ποτό, ναρκωτικά, νευρικός κλονισμός, μπορεί και όλα.
Καταλήγω στο να μην πω τίποτα και να πάρω το 100.
Σε 5 10 λεπτά έχουν φτάσει.
Τους δείχνω τ αμάξι κι ένας τύπος που θυμίζει τον Βελιγκέκα, πλησιάζει από αυτοκίνητο
από την πλευρά του οδηγού.
Ωχ, σκέφτομαι, μαλακία έκανα που τους φώναξα, πάει το ανθρωπάκι...
Από την άλλη το "ανθρωπάκι" αυτό, με την συμπεριφορά του έβαζε σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους άλλους.
Τι άλλο θα μπορούσα να έχω κάνει?
Αυτά σκεφτόμουν όταν άκουσα έκπληκτος το Βελιγκέκα να λέει...
-Συγνώμη κύριε είστε καλά?
-Τι σας συμβαίνει???
Ο Βελιγκέκας κανόνισε τα πάντα.
Ειδοποίησε το 166, πήρε την οικογένεια του ανθρώπου τηλέφωνο να πάρουν το αμάξι,
το οποίο κλείδωσε και εν τέλει βρήκε τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις.
Όλα αυτά με μια πρωτοφανή για τα χρόνια που ζούμε ευγένεια και ανθρωπιά.
Μερικές φορές χαίρεσαι να κάνεις λάθος
Μερικές φορές χαίρεσαι να ομολογείς στον εαυτό σου τι μαλάκς είσαι που βιάζεσαι
να βγάλεις συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

Μια πολύ ζεστή νύχτα, σε μια απάνθρωπη πόλη, κάποιος έδειξε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι.
Δυστυχώς ελάχιστοι θα μάθουν για αυτό...
-το χρώσταγα-

MG-KTiNoS
12/08/2014, 00:54
321606

Ν΄ αφιερώσουμε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία σε όσους, μόνοι, κυνηγούν τις νύχτες, φεγγάρια, ανεμόμυλους και όνειρα...

tai
12/08/2014, 15:59

αμα 'τσουλήσει' το κορμί, ακολουθάει θελει δεν θελει και το μυαλό.
οταν εισαι σπιτι βραδι και με γεματο τεπόζιτο, παρτα κλειδια, καβάλα και θα ξεχάσεις οτι βαριέσαι:wave2:

nikos/72
18/08/2014, 05:28
Ενοιωσα κι εγω την αναγκη να καψω βενζινη χωρις λογο για ακομα μια φορα! Απλα λιγα λεπτα με το μηχανακι μες στη Λαρισα ξημερωματα ηταν αρκετα για να νοιωσω ζωντανος! Καλες βολτες να χετε!!! https://www.youtube.com/watch?v=ii8pDdC8AiQ

MG-KTiNoS
20/09/2014, 12:28
μια και μου το θύμισε με το μπουλτάκο...

Ήταν το γνωστό παραμύθι του μπλόκου στη παραλιακή, όπου την έπεφταν
σου έπαιρναν τα κλειδιά και μετά σε πήγαιναν μέσα αυτόφωρο αφού 9 στις 10 δεν είχες "χαρτιά"
Το πρόβλημα τότε ήταν, ότι απλά δεν μπορούσες να αγοράσεις την άδεια γιατί κόστιζε ένα σκασμό λεφτά
Δάνειο από την τράπεζα έπαιρνες μόνο με πολιτικό μέσο.
Να μην τα πολυλογώ ο Χ -ας μη λέμε ονόματα- την ώρα που ο ασφαλίτης πήγε να του σβήσει το μηχανάκι
-με πολιτικά- του έριξε μάπα και έφυγε με σούζα από το κόκκινο.
Για κακή του τύχη όμως έσπασε η αλυσίδα.
Τον έβαλαν κάτω και τον έδερναν 5 μπορεί και παραπάνω.
Ακόμα και σήμερα ο Χ έχει σημάδι από το σκίσιμο που ξεκινάει από το χείλος και φτάνει ως τη μύτη.
Δυστυχώς οι εποχές αυτές βλέπω να επιστρέφουν.

Το έργο παίχτηκε παραλία Καλαμάκι στο ύψος του λούνα παρκ.
Είπαν όμως, ότι αυτοί που το έκαναν δεν ήταν του τμήματος Καλαμακείου
αλλά της ασφάλειας.
Σήμερα ο Χ πρέπει να είναι περίπου 60.

airmav
30/09/2014, 12:36
323825
πανσεληνος του ιουλη και απλα ηθελα να κανω χλμ με την παπια...ελευσινα νεα περαμος απο τον παλιο...τσιγαρο με μπυρα στο λιμανι και το νετο να κανει τον φωτογκραφερ...

MG-KTiNoS
12/11/2014, 22:02
326925

Μανολης67
04/02/2015, 20:37
Φίλε μου πολύ καλά κάνεις...άκου και έναν γέρο Βετεράνο..αυτές θα σου είναι οι καλύτερες αναμνήσεις....

vaggeliskiki
04/02/2015, 21:15
Για μενα ειναι απο τις καλυτερες στιγμες να καβαλαω την μηχανη μου βραδυ κ να κανω μονος βολτες,νιωθω πως καθαριζει το μυαλο απο τα βασανα τις καθημερινοτητας κ τα αγχος τις δουλειας!:beer:
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Κ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!

akis_trevor
04/02/2015, 21:17
να περασει η βαρυχειμωνια να παρει παλι τα πανω του τουτο το ομορφο θρεντακι ;)...

vaggeliskiki
04/02/2015, 22:08
Καταπληκτικο θρεντακι,σε κανει να νοσταλγεις καποιες στιγμες απο το παρελθον κανοντας βολτες γιατι ετσι απλα θελεις να ηρεμησεις κ να καθαρισει το μυαλο σου!:)
ktivos you are the best!

k7600
08/05/2015, 09:56
Τετάρτη βράδυ κατά τις 11 φεύγω από συγγενική μάζωξη, στον δρόμο προς το σπίτι ( Μαρκόπουλο ) λέω αφού έχει απίστευτη βραδιά και είναι νωρίς δεν πας καμιά βόλτα προς αεροδρόμιο μεριά να δεις κανένα αεροπλάνο ( να κοροιδέψω λίγο τις τάσεις φυγείς μου ), αράζω λίγο αεροδρόμιο, στο τέρμα των αναχωρίσεων, και χαζεύω τα αεροπλάνα... τι όμορφη βραδιά... σκέφτομαι δεν πάω μέχρι τον ALPHA ( Αττική οδό ) και εκεί αναστροφή και πίσω για Μαρκόπουλο? έτσι και έγινε, έλα όμως που φτάνοντας στον Alpha, λέω πλήρωσες που πλήρωσες τα διόδια δεν πιάνεις περιφερειακό Υμμητου και από εκεί βόλτα στο κέντρο? δεν ήθελα και πολύ, βγήκα μεσογείων, Αλεξάνδρας, Ομόνοια, Σύνταγμα,Κολωνάκι, Hilton, Μιχαλακοπούλου, Κατεχάκη και από εκέι Αττική όδο και πίσω για Μαρκόπουλο. Τι υπέροχη βόλτα και τι υπέροχη βραδιά... σ όλη την διαδρομή και χαμένος στις σκέψεις μου, ένα πράγμα μου ερχόταν στο μυαλό και χαμογέλαγα μέσα απ το κράνος " ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ, ιδίως αυτές τις νυχτερινές ώρες που οι δαίμονες ξυπνάνε στο μυαλό και το μόνο πράγμα που μπορεί να τους πολεμίσει έιναι μία τέτοια βόλτα... "
πολλές φορές σκέφτομαι αν κάνω καλά να έχω δίτροχο (ασφάλειες,δάνειο κτλ ) τέτοιες δύσκολες εποχές, την στιγμή μάλιστα που η εταιρία μου παρέχει αυτοκίμητο, κάτι τέτοιες νύχτες όμως μου διαλύεται κάθε αμφιβολία...

akis_trevor
03/06/2015, 15:03
χτες το απογευματακι,χτυπαει μυνημα στο κουνητο.
-ψηνεσαι να ερθεις για μπαλιτσα;
-ποιοι,που,ποτε;
-με τον ταδε στις 9.30 αλλα θα παμε στον δαβουρλη(στην αλλη μερια της πατρας)
-πιο μακρια δεν βρηκε;;;;τεσπα.θα πατε για κυπελλο η χαλαρα;;
-φιλικο μου ειπε.
-δεν γ@μιεται...τα λεμε εκει..
για να μην περασω απο το κεντρο της πολης,ηταν η ωρα που κλεινανε και τα μαγαζια και θα χε κινηση,ανεβηκα γηροκομειο,μεσα απο κατι στενα,ολο τον λοφο και βγηκα συχαινα...οταν αρχισε η κατηφορα ειδα αυτο και ειπα να σταματησω για να βγαλω μια φωτο...
336604
αντε να βολταρουμε και λιγο βραδυ τωρα που καλοκαιριασε...:beer::beer:

MG-KTiNoS
07/07/2015, 18:55
Γυρνάμε βράδυ μέσα σ ένα πράσινο άλφα σουντ εγώ κι κολλητός.
Πίτα και οι δύο, αυτός οδηγάει εγώ συνοδηγός.
Δεν μιλάμε, σερνόμαστε με 40 και προσπαθούμε να φτάσουμε σπίτι χωρίς να σπάσουμε τ αμάξι
σε κάποια κολόνα ή στα παρκαρισμένα.
Ναι ναι φυσικά παραλιακή.
Είναι καθημερινή, κοντεύει να ξημερώσει....
Και τότε... ΤΣΟΥΠ οι μπάτσοι.....
Οκ λέμε τη βάψαμε...
Σταματάμε σίγουροι πως θα μας χώσουν μέσα.
Έρχεται ο γενικός δερβέναγας και λέει στον Π...
-Δίπλωμα
Ο Π ψάχνει, ψάχνει, μα έτσι πίτα που είναι, δεν βρίσκει τίποτα....
-Όχι ρε πστ λέω τώρα θα μας γ... κανονικά....-
Ξαφνικά το βλέμμα του Π φωτίζεται και δίνει στο δερβέναγα ένα δεκαχίλιαρο....
-ΟΧΙ ΡΠΣΤΜ ξαναλέω ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ-
Ο μπάτσος όμως βάζει το δεκαχίλιαρο στο τσεπάκι, χαιρετάει στρατιωτικά και φεύγει.
Ο Π γυρίζει, με κοιτάει και σχολιάζει...
-Ρε μαλάκα αυτός μου πήρε το δίπλωμα!
Μερικές φορές σκέφτομαι πως ζω από τύχη.

lykourgi
07/07/2015, 20:27
Δεν μιλάμε, σερνόμαστε με 40 και προσπαθούμε να φτάσουμε σπίτι χωρίς να σπάσουμε τ αμάξι
Οκ λέμε τη βάψαμε...
-Δίπλωμα
Ο μπάτσος όμως βάζει το δεκαχίλιαρο στο τσεπάκι, χαιρετάει στρατιωτικά και φεύγει.
Έπρεπε να τον ψήσεις, να πάει την επόμενη μέρα να το ζητήσει πίσω. :p

MG-KTiNoS
31/07/2015, 16:05
339086

Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα....
Λες θα πω μια βόλτα να ξελαμπικάρω.
Και μετά αλλάζει κάτι?
Τελικά μάλλον όχι
Απλά αισθάνομαι λίγο πιο καλά από πριν.
Βασικό στις μέρες της μαλακίας που ζούμε.

tsompanis
31/07/2015, 22:19
To έγκλημα οργανώθηκε στα γρήγορα και ξαφνικά,ανάμεσα σε δεκάδες τσουβάλια κοπριάς και ατέλειωτα μυγάκια να με κοπανούν αλύπητα απο τις 8 το πρωί.

Κάπου εκεί πήρα χαμπάρι ότι έχω ελευθερη όλη την μέρα απο τις 12.00 και μετά και αν...
το ζόριζα λίγο ακόμα μου έβγαινε και η επομένη με κλειστό το τηλέφωνο!

Οι προτάσεις που μου έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό στο τραπέζι είναι αρκετές απο καλούς φίλους και έτσι το μόνο που έπρεπε να αποφασίσω ήταν η διαδρομή.
πέτυχα την καλύτερη...
3-4 το μεσημέρι να περνώ τον κάμπο της καρδίτσας και να τηγανίζω τα @ρχίδια μου στα φανάρια φουλ αρματωμένος.:lol:
40 κελσίου έλεγε το πρα πρα,το κινητό στο τσαντάκι έβγαλε ένα μνμ ότι βρίσκεται σε υπερβολική θερμοκρασία και εγώ να παίζω με την ζελατίνα του κράνους.
Κλειστή σχετικά στο φανάρι να γλιτώσω το ντουμάνι των φορτηγών και για να ιδρώνω και στο ξεκίνημα άνοιγμα δύο κλικ να περνάει ο αέρας στην ιδρωμένη φαλάκρα...
Πρέπει να ήπια 3 κιλά νερο στις 5 στάσεις που χρειάστηκα για να καλύψω τα 494 χλμ που με χώριζαν απο τον φίλο μου,την βάρκα και το ψάρεμα μπαλάδων με καθετή μέσα στο σούρουπο.
Αξία ανεκτίμητη !! Η καλύτερη βενζίνα που κάηκε!
Η επόμενη μέρα ήταν και αυτή καυτή σαρανταρίσια... Αποφάσισα να επιστρέψω απο την κάτω πλευρά,αράχοβα Γαλαξίδι και άντεξα μέχρι λίγο πριν την Ναύπακτο και προσγειώθηκα σε μια μικρή λωρίδα παραλίας μέχρι να σουρουπώσει...
Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω με ήλιο.

Μόλις έπεσε ο ήλιος,έβαλα τα καλά μου ανανεωμένος και φόρεσα γυαλιά εργασίας διάφανα πλατιά για να μπορώ να έχω την ζελατίνα του κράνους ανοιχτή και δώστου!!
Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα απο τις 20.00 αυτήν την εποχή για να οδηγάς!
Και κυρίως να έχει μπροστά σου αναρίθμητα στροφιλίκια έτοιμα να τα ρουφήξεις με έναν μικρό βαθμό δυσκολίας απο την κίνηση που είναι αυξημένη.
Κάπου πριν την Αμφιλοχία,το μάτι μου χάνονταν στις καλλιέργειες τριφυλλιών.Εκεί ήταν που με προσπέρασε ένας προβλεπέ με ξένον σε γυμνό μηχανάκι.
Αυτούς τους καινούργιους διαόλους δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω,αλλά πιθανολογώ ότι ήταν 600άρι.
Είδα αναδιπλούμενη πινακίδα αλλά δεν τον είδα να το χώνει....
Πήγαμε μαζί μέχρι το μενίδι.Κάπου εκεί τον χαιρέτησα και έφυγα μπροστά
Πιο κάτω στα στενά του Τερόβου με βρήκε η νύχτα και η δροσιά.
Η elza Soares μαζί με τον ήχο της εξάτμισης ήταν αυτό που ήθελα
https://www.youtube.com/watch?v=Ds_WegKO6Ac

Λίγο πιο μετά,ήμουν στην καθιερωμένη στάση για τσιγάρο στον κόμβο της Εγνατίας.Εκεί που βγαίνω απο τον πολιτισμό και παίρνω τα τελευταία στροφιλίκια λίγο πριν το σπίτι στο χωριό.

Καλό καλοκαίρι μάγκες!:beer:

339093

notakos600
31/07/2015, 22:33
Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει!!!
Καλό καλοκαίρι και σε εσένα άρχοντα.

noodles
03/08/2015, 11:56
@tsompanis :beer::beer: απο καρδιτσα εισαι? πως και δε σε εχω πετυχει καπου? ποσοι να ειμαστε στην καρδιτσα που κυκλοφορουμε με μπουφαν-κρανος σε 35+ βαθμους? :)

RaGe_Raptor
03/08/2015, 14:08
12 το βράδυ με τάσεις φυγής....... απάλευτο συναίσθημα....... αρματωμένος έκανα 150 βραδινά ,δροσερά,απολαυστικά χιλιόμετρα...... ευτυχώς το κομμάτι που με ενδιέφερε περισσότερο είναι όοοοοοολο φωταγωγημένο.......:beer:

MG-KTiNoS
23/08/2015, 22:01
Η σχέση μου με τα νησιά δεν ήταν ποτέ καλή.
Δεν μου άρεσε πως δεν μπορούσα να φύγω όποτε μου έκανε κέφι κατ αρχήν. Δεν μου άρεσαν τα κολωκάραβα τους που ήταν βρόμικα, ακριβά και με εξυπνάκηδες υπάλληλους. Δεν μου άρεσε κι ο μαζικός τουρισμός αλλά και ο ψηχαναγκαΖμός, τώρα διασκέδασε, βρες γκόμενα κλπ
Όπως και να χει το πράμα σήμερα είπα να πάω μέχρι τον Πειραιά να δω τον κόσμο να επιστρέφει....
Έβγαιναν λοιπόν από τα καράβια... χιλιάδες... Με όλα τα μέσα και τους τρόπους που μπορεί να φανταστεί κανείς...
Θυμήθηκα γιατί δεν γουστάρω να μπαίνω εκεί μέσα.
Μετά έριξα και μια Δραπετσώνα, έτσι για να έρθουμε στα ίσα μας.
Τουριστικό μέρος δεν τη λες φυσικά αλλά εκεί μπορείς να δεις κομμάτια της Ελληνικής ιστορίας.
Της αρχαίας, ναυμαχία Σαλαμίνας κλπ αλλά και της νεότερης...
Κλειστά εργοστάσια, κουφάρια άδεια παντού να θυμίζουν άλλες εποχές...
Ποιός έριξε το μπέναλτι και μούκλεισε το σπίτι ένα πράμα...

339874

339875

339876

GFawkes
24/08/2015, 10:00
Οκ λέμε τη βάψαμε...
-Δίπλωμα

θα ορκιζομουν οτι διαβασα το ιδιο στον τοιχο του Αλεξακη-"Λυκου" του μοτο.....

MG-KTiNoS
06/09/2015, 23:07
340643

Φέτος το καλοκαίρι κράτησε λίγο παραπάνω...
Κυριακή βράδυ, Σεπτέμβρης και ακόμα η "μελαγχολία" του μετά τις διακοπές δεν έχει έρθει....
Ίσως είναι και η ηρεμία πριν την καταιγίδα.
Ποιός ξέρει.
Από δω και πέρα όταν βγαίνω βράδυ θα παίρνω και φακό.
Μαντάρα τα έκανα απόψε.
Οι πουτάνες στο Καλαμάκι όμως επέστρεψαν.
Μαμάδες, μπαμπάδες, παιδιά με σωσίβια στο Χιουντάι και οι πουτάνες στο ψωνιστήρι... :plaf:
Σουρεάλ.
Επιτέλους βρήκα μέρος να φωτογραφίσω το ναό...

amyroukai
07/09/2015, 00:11
Οι πουτάνες στο Καλαμάκι όμως επέστρεψαν.

Έχω γονατίσει ρε...

απλά θεϊκό.

Bob_o_mastoras
07/09/2015, 00:16
Έχω γονατίσει ρε...

απλά θεϊκό.

Kατι δεν εχω καταλαβει.. :confused:
Ποιες ειναι οι πουτ@νες του Καλαμακιου;; Δεν μιλαει κυριολεκτικα;;

MG-KTiNoS
07/09/2015, 00:24
Δεν μιλαει κυριολεκτικα;;

ότι έχω γράψει εδώ είναι προσωπικά βιώματα και κυριολεκτώ ΠΑΝΤΑ. Δεν έχω αλλάξει ούτε κώμα απ όσα είδα με τα μάτια μου.
Στην παραλιακή στο Καλαμάκι κάνουν πιάτσα πουτάνες.
Όχι από την πλευρά της θάλασσας, από την άλλη.
Μια βόλτα μετά τις δέκα θα σε πείσει
:smokin:

Bob_o_mastoras
07/09/2015, 00:29
Nαι αυτο καταλαβα και 'γω απλα με μπερδεψε το πως απαντησε ο Αμυρου σαν να ηταν αστειο..

Bowleno
07/09/2015, 01:20
ότι έχω γράψει εδώ είναι προσωπικά βιώματα και κυριολεκτώ ΠΑΝΤΑ. Δεν έχω αλλάξει ούτε κώμα απ όσα είδα με τα μάτια μου.
Μια βόλτα μετά τις δέκα θα σε πείσει
:smokin:

Και....πόσο το.... "μαλλί"; :D

stam2
07/09/2015, 11:00

εδώ και πάρα πολύ καιρό... και όχι απαραίτητα αλλοδαπές.