PDA

View Full Version : ... να παίρνω το μηχανάκι νύχτα και να καίω βενζίνη χωρίς λόγο.

Σελίδες : 1 2 [3] 4

teogtp
07/09/2015, 11:07
Αλα ενημέρωση το ΜΟΤΟ!!!

amyroukai
07/09/2015, 13:42
Nαι αυτο καταλαβα και 'γω απλα με μπερδεψε το πως απαντησε ο Αμυρου σαν να ηταν αστειο..

το αστείο υπάρχει.
Είναι μόνο για γνώστες όμως...

Pan (dvs)
07/09/2015, 13:50
Αλα ενημέρωση το ΜΟΤΟ!!!

Ναι αλλα δεν θα επρεπε να γινει πιο συγκεκριμενος?Να τρεχουμε σε ολη την παραλια στο Καλαμακι?

pipe_smoker
07/09/2015, 14:27
Ναι αλλα δεν θα επρεπε να γινει πιο συγκεκριμενος?Να τρεχουμε σε ολη την παραλια στο Καλαμακι?

Ξεκινάνε από Αλίμου και τελειώνουν Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Συνήθως πιανουν από τις 8, ειδικά το χειμώνα που νυχτώνει νωρίς.
Άλλες θα τις δεις και φάτσα κάρτα στο πεζοδρόμιο στην παραλιακή, άλλες είναι 5-10 μέτρα πιο μέσα στο στενάκι.

Από εθνικότητες ό,τι τραβάει η ψυχή σου, και για όλα τα γούστα.

Τρία ξενοδοχεία ημιδιαμονής αρκετά κοντά, ανάλογα με το πόσα λεφτά θες να διαθέσεις.

Τιμές δεν ξέρω.

Στο φεύγα, ανεβαίνεις από Αλίμου και κάνεις μια στάση βούτα να φας και το βρωμικάκι σου να αναλάβεις δυνάμεις.

Αρκετά συγκεκριμένος?:D

MG-KTiNoS
07/09/2015, 14:40

Άλλες θα τις δεις και φάτσα κάρτα στο πεζοδρόμιο στην παραλιακή, άλλες είναι 5-10 μέτρα πιο μέσα στο στενάκι.

Τρία ξενοδοχεία ημιδιαμονής αρκετά κοντά, ανάλογα με το πόσα λεφτά θες να διαθέσεις.

Τιμές δεν ξέρω.

Στο φεύγα, ανεβαίνεις από Αλίμου και κάνεις μια στάση βούτα να φας και το βρωμικάκι σου να αναλάβεις δυνάμεις.

Ρίχνεις και μια κόντρα στη βούτα να φύγουν τα χοντρά....
(προσοχή όμως γιατί παίζουν μπούζα τουρμπισμένα)

υγ
η ενημέρωση σου είναι παλιά.... Έχει τιγκάρει τώρα....

υγ2
Είχα πει κάποτε το θέμα του 36ωρου να είναι οι δρόμοι της αμαρτίας
αλλά δεν με άκουσαν.

υγ3
Η παραλιακή Αθηνών Σουνίου έχει πια βιαστεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
Η φυσική ομορφιά του τόπου δεν υπάρχει πια.
Άναρχη δόμηση, άθλιες διαφημιστικές πινακίδες, τρελοί οδηγοί, σκουπίδια παντού.
Την κάναμε σα ντα μούτρα μας εν τέλει....

teogtp
07/09/2015, 15:15

Ασε ρε Παναη. .....
Κανουν αλλοι πιατσα εκει.......:tooth:

Pan (dvs)
07/09/2015, 16:51

Τιμές δεν ξέρω.

Kαταλαβα...."Διαρκειας".:rotflmao:

pipe_smoker
07/09/2015, 18:12
Kαταλαβα...."Διαρκειας".:rotflmao:

:lol:

Αμα ειχα διαρκειας θα ηξερα και τιμοκαταλογο ρε.

Απλα μενω στα περιξ.
Αν καποιος ειναι μερακλης και τον βγαζει ο δρομος του, ας μου στειλει πμ.
Κανω incall για την καταλληλη τιμη:bawl:

AristidisZ
07/09/2015, 18:19

Αμα ειχα διαρκειας θα ηξερα και τιμοκαταλογο ρε.

Απλα μενω στα περιξ.
Αν καποιος ειναι μερακλης και τον βγαζει ο δρομος του, ας μου στειλει πμ.
Κανω incall για την καταλληλη τιμη:bawl:

ένα βράδυ πριν 4~5 χρόνια, κατεβαίνω από Αργυρούπολη προς Πειραιά, και σταματάω στην (τότε) Τράπεζα Κύπρου να πάρω λεφτά
εκεί που είμαι εντελώς χαλαρός στο ΑΤΜ (θα χα πιει και κάνα ποτάκι), ξαφνικά ακούω από πίσω:

- Μωρό μου γουστάρεις μία φίφα ;
γυρνάω ψιλοσαστισμένος, και βλέπω τραβέλι (της κακιάς ώρας), και απαντάω σε εντελώς ψύχραιμο ύφος:
- Μπα όχι ευχαριστώ, μόλις έχω κάνει σεξ :bawl:

bulmont
07/09/2015, 18:28
[QUOTE=MG-KTiNoS;2629774]Ρίχνεις και μια κόντρα στη βούτα να φύγουν τα χοντρά....
(προσοχή όμως γιατί παίζουν μπούζα τουρμπισμένα) QUOTE]

To 'πιαμε το τσαγάκι, Νικολάκη;;;;;;;;;;

:bawl::bawl:

spyrakos35
08/09/2015, 09:49
ένα βράδυ πριν 4~5 χρόνια, κατεβαίνω από Αργυρούπολη προς Πειραιά, και σταματάω στην (τότε) Τράπεζα Κύπρου να πάρω λεφτά
εκεί που είμαι εντελώς χαλαρός στο ΑΤΜ (θα χα πιει και κάνα ποτάκι), ξαφνικά ακούω από πίσω:

- Μωρό μου γουστάρεις μία φίφα ;
γυρνάω ψιλοσαστισμένος, και βλέπω τραβέλι (της κακιάς ώρας), και απαντάω σε εντελώς ψύχραιμο ύφος:
- Μπα όχι ευχαριστώ, μόλις έχω κάνει σεξ :bawl:

αν μιλάμε για την ίδια που έχω δει εκεί, είσαι ήρωας που δεν έφυγες τρέχοντας..... :lol:

MG-KTiNoS
17/09/2015, 18:18
Την πρώτη φορά που πήγα Ρουμανία το τρανφαργκαράσαν δεν μπόρεσα να το δω.... Είχα διαβάσει τα πάντα, το είχα κάνει και στον ύπνο μου με τις φωτογραφίες και τα βίντεο....
Όταν έφτασα όμως εκεί, 28η Οκτωβρίου, ήταν πια αργά. Έπεσε μια ομίχλη Αγγλική να μην βλέπεις στα 5 μέτρα. Δεν είχε νόημα....
Την επόμενη χρονιά επέστρεψα μόνος και στρατοπέδευσα λίγο έξω απ την Κουρτέα ντ Αρτζες εκεί που αρχίζει η διαδρομή, λίγο πριν το πραγματικό κάστρο του δράκουλα.
Το είχα τραβήξει από τα μαλλιά για να φτάσω στο σωστό σημείο γιατί δεν έλεγε να το χάσω πάλι για κάποιον χαζό λόγο.
Ήμουν τσακισμένος και έπεσα ξερός αλλά είχαν γάμο !!!! :D
Τρομεροί χορευτές οι Ρουμάνοι κραπ κρουπ τα πόδια όλοι συντονισμένοι μαζί να τρέμει το κτήριο.... :cry:
Το πήρα απόφαση να πω κι εγώ στο γάμο αφού δεν υπήρχε περίπτωση να κλείσω μάτι.
Έφαγα λοιπόν μπισκότα απ αυτά που κάνουν κέικ και ήπια ροζ σαμπάνια. :a33:
Όλοι ήταν φτωχοί εκεί αλλά πανευτυχείς.
Ελπίζω να είναι οκ ακόμα σήμερα!
Ρεζουμέ από τις 2 βόλτες με Socrates.... :D

https://youtu.be/jFfBFcM4Zgc

υγ
να σαι καλά ρε Ζαν....
:beer:

Bob_o_mastoras
17/09/2015, 18:27
Eσυ εισαι ρε Κτηνε στη φωτογραφια στο τελος;;;

:beer:

MG-KTiNoS
17/09/2015, 18:34
Αυτός με το γκαφέ... :D ο ομορφ'αντρας.... :lol:

bulmont
17/09/2015, 18:47
Eσυ εισαι ρε Κτηνε στη φωτογραφια στο τελος;;;

Είναι φίλος μου αν θές να του πώ να γνωριστείται...........................

https://www.youtube.com/watch?v=ZSgb8M8r8zs

:bawl::bawl::bawl:

Bob_o_mastoras
17/09/2015, 18:51
:a07::blush:

MG-KTiNoS
08/10/2015, 21:26
Σε μάλλον άθλια κατάσταση πίνω μπύρες στο σουβλατζίδικο δω παρακάτω...
Ξαφνικά ακούω κάποιον να με φωνάζει.
-Έλα ρε έγινε?
(ποιός μλκς λέω βραδιάτικο...)
Τελικά ήταν ο Αδριατίκ.
Αλβανός από τους πρώτους που ήρθαν. Έμενε κάτω από το σπίτι μου.
Σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι ο Αντρέας μια ζωή.
Μόνο που δεν πήγε ΠΟΤΕ σε οικοδομή.
Δεν έκανε ΠΟΤΕ αγροτικές εργασίες, δεν έβαφε, δεν κουβάλαγε, τίποτε απ αυτά που κάνουν οι άλλοι Αλβανοί δηλαδή.
Ο Αντριατίκ έκανε ΠΑΝΤΑ τον ντελιβερά και μόνο.
Τον θυμάμαι ΠΑΝΤΑ πάνω σ ένα παπί.
Λίγες μέρες πριν παντρευτεί πήγαμε μαζί να υπογράψω να πάρει ένα απίθανο Κινέζικο, μπλε παπί να πάει πάνω στο χωριό για το γάμο.
1000 σε 12 άτοκες !
Χάρηκα που είδα τον Αντρέα μετά από τόσο καιρό.
Ήταν πια 40 φεύγα και ακόμα το ντελιβερά έκανε.
Πιάσαμε την κουβέντα για την κατάσταση και όλα τα σχετικά και κάποια στιγμή μου είπε....
-Μπορεί λεφτά να μη βγάλαμε αλλά κάναμε τη κα...α μας όλα αυτά τα χρόνια.
Αρχικά δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει...
Ποιά κβλ? Σπίτι δουλειά ήταν ο Αντρέας.
Μετά κατάλαβα ότι εννοούσε τα μηχανάκια.
Εκείνα τα τρισάθλια παπιά που καβάλαγε όλα αυτά τα χρόνια και επισκεύαζε μόνος του, όχι πάντα επιτυχώς.
Ο Αντριατίκ (Αντρέας) είναι για μένα ο ορισμός του μηχανόβιου.
Από κάθε άποψη.
342557

spyrakos35
09/10/2015, 08:42
βέβαια, το οτι δε φαίνεται τπτ από το παπί, είναι λίγο υποπτον.....

είπα γω τώρα

;)

7Tolis
10/01/2016, 01:45
Και αφου γλέντησες με την παρέα σου,στην άκρη του μυαλού σου σκέφτηκες την υποψήφια εκείνη.Υπομένει καρτερικά να διώξει κομμάτια της καταθλιψης σου και να σε ταξιδέψει για να δείξει την αξία της που δεν θες να δεχτείς επειδή είναι νέα.Νέα αλλά ξέρει τι χρειάζεσαι και σου το δίνει,σε καλύπτει,σε ταξιδευει αλλού.Πίσω στον χρόνο και σε αναμνήσεις.Ολα είναι όπως τα άφησα τελικά και είναι ωραία..
Να παίρνω το μηχανάκι νύχτα και να καίω βενζίνη..
Με λόγους.

Giorgos19
20/01/2016, 13:45
Καιρό έχω να κάψω βενζίνη.

Αυπνίες και κάπως έτσι βρίσκομαι να περιμένω σε ένα φανάρι 4 παρά το πρωί. Δεν κυκλοφορεί ψυχή. Πράσινο, 1η, 2α,3η. Ουρλιάζει η μηχανή, ουρλιάζει ο αέρας, ουρλιάζω και εγώ. Δεύτερο φανάρι και επανάληψη. Και τρίτο. Και τέταρτο.
Με την αδρεναλίνη και τους χτύπους της καρδιάς να έχουν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα πιάνω δεξιά, έκτη στο κιβώτιο, 50 km/h στο κοντέρ και το μυαλό καθαρό. Κάπου αποφασίζω να κάνω δεξιά, βρίσκω ένα παγκάκι, σταματάω, ανάβω τσιγάρο. «Ένα κλικ για την ανάμνηση» σκέφτομαι. Κλικ λοιπόν και επιστροφή σπίτι, όπου οι τοίχοι φαίνεται να με χωράνε καλύτερα...

350607

Μανολης67
20/01/2016, 16:14
Με αυτό το κρύο!??

duke200
20/01/2016, 16:26
Με αυτό το κρύο!??

οποιος δεν κυκλοφορει με κρυο και βροχή την μηχανή και παιρνει το αμαξάκι, δεν πρεπει να θεωρείται μηχανοβιος.

taisteal
20/01/2016, 16:28
οποιος δεν κυκλοφορει με κρυο και βροχή την μηχανή και παιρνει το αμαξάκι, δεν πρεπει να θεωρείται μηχανοβιος.

Απο που προκυπτει αυτο;;
Δηλαδη εσυ που μπορει να αντεχεις το κρυο εισαι πιο πολυ μοτοσυκλετιστης απο καποιον που δεν αντεχει;;
Δεν νομιζω..
Ασε που η λεξη μηχανοβιος ειναι γελοια

byron
20/01/2016, 16:29

Γιατί?
Ποιός κανόνας ορίζει οτι πρέπει να ξεπαγιάζεις μούσκεμα για να ανήκεις στην ιερή αδελφότητα των "μηχανόβιων" ?

byron
20/01/2016, 16:33
Δεν έκανε...., δεν έβαφε, .... τίποτε απ αυτά που κάνουν οι άλλοι Αλβανοί δηλαδή.

Αν κρίνω από το αποτέλεσμα παραπάνω, καλά έκανε που απέφυγε τέτοιες δουλειές. Μιλάμε πως θα έτρωγε πολύ ξύλο ως μπογιατζής...:lol:

SHOOTER045
20/01/2016, 16:45
Γιατί?
Ποιός κανόνας ορίζει οτι πρέπει να ξεπαγιάζεις μούσκεμα για να ανήκεις στην ιερή αδελφότητα των "μηχανόβιων" ?

Το αυτό.
Έβγαλα το ΤΑ σήμερα με -2 σταθερά, είχαμε ήλιο νωρίτερα αλλά μόλις είδα το μείον, το μετάνιωσα

duke200
20/01/2016, 17:06
Νταξ, τρόπος του λεγειν. Και γω οταν λεω οτι παω βόλτα με κρύο και βροχή, δεν παω ξεβράκωτος, είμαι καλά φασκιωμένος

Απο την άλλη όμως προτιμώ να φάω το κρύο και την βροχή γιατι είναι πολύ πιο ευχαριστη η βόλτα με την μοτο, παρά με τα βρωμοαμάξια, ακόμα και αν έχεις 400 άλογα. Και πιστεψτε με ήμουν απο αυτούς τους λαλάκες που δεν μπορουσαν να οδηγήσουν κάτι κάτω απο 200 άλογα.

amyroukai
20/01/2016, 17:45
Πάλι με 200 είσαι, τυχαίο;

HelenKoR
20/01/2016, 18:19
Όλα έχουν τις χάρες τους! Πάμε παρακάτω

HelenKoR
25/01/2016, 23:52
Θα μου επιστρέψετε να αλλάξω λίγο τον τίτλο για απόψε
Να παίρνω το αμάξι νύχτα και να καίω αέριο...

Ρε παιδιά τι χάλια είναι αυτά; Ούτε ένα φως στον Λαιμό; Ούτε ένα;

MG-KTiNoS
26/01/2016, 00:08

Έχω τη σοβαρή υπόνοια ότι ο Λαιμός έχει πουληθεί μαζί με τον Αστέρα και σύντομα θα κλείσει.
(για αυτό δεν έχει φώτα)
Όσους έχουν ρωτήσει όμως κάνουν την πάπια. Δεν ξέρω, ίσως ποιός ξέρεις θα δούμε... Ένα ΟΧΙ δεν έχουν πει.
Μακάρι να κάνω λάθος γιατί θα είναι κρίμα
:rolleyes:

Hayate
26/01/2016, 00:09

τς τς Για να είναι πιο ρομαντική η διαδρομή βρε "κουτό"...Όλα ο Αλέξης τα σκέφτεται πρίν απο εμάς για εμάς....

HelenKoR
26/01/2016, 00:14
Ναι... Δεν ξέρω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.

MG-KTiNoS
26/01/2016, 00:17
Ο Αστερας περιλαμβάνει....

Η περιοχή με την επωνυμία «Αστέρας Βουλιαγμένης» έχει συνολική επιφάνεια 304.429,17 τ.μ., το βόρειο τμήμα της αποτελεί ιδιοκτησία της θυγατρικής της Εθνικής, ενώ στο νότιο η μεν ψιλή κυριότητα ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ (από τον Απρίλιο του 2013), η δε επικαρπία μέχρι το έτος 2029 στην Εθνική Τράπεζα.

Στο συγκρότημα βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου «Αφροδίτη», τα ξενοδοχεία «Arion Palace» και «Ναυσικά - Westin», το ακίνητο στο οποίο είναι εγκατεστημένες οι ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Βουλιαγμένης, η μαρίνα Βουλιαγμένης και μεγάλες εκτάσεις πρασίνου.
---------------------------------------------------
Πάει να πει η Δεξιά πλευρά που είναι ο Αστέρας φτάνει σχεδών το ακρωτήριο αφού κάπου εκεί τελειώνει το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο.
Δεξιά είναι ο ΑΟ Βουλιαγμένης Πόλο, πράσινο κλπ και στη μέση ο δρόμος χλωμό το βλέπω.
Το ότι δεν έχει φως... κακό σημάδι...

Πάει κι αυτό παίδες....
:cry:

Eversman
26/01/2016, 08:04
Ο Αστερας περιλαμβάνει....

Η περιοχή με την επωνυμία «Αστέρας Βουλιαγμένης» έχει συνολική επιφάνεια 304.429,17 τ.μ., το βόρειο τμήμα της αποτελεί ιδιοκτησία της θυγατρικής της Εθνικής, ενώ στο νότιο η μεν ψιλή κυριότητα ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ (από τον Απρίλιο του 2013), η δε επικαρπία μέχρι το έτος 2029 στην Εθνική Τράπεζα.

Στο συγκρότημα βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου «Αφροδίτη», τα ξενοδοχεία «Arion Palace» και «Ναυσικά - Westin», το ακίνητο στο οποίο είναι εγκατεστημένες οι ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Βουλιαγμένης, η μαρίνα Βουλιαγμένης και μεγάλες εκτάσεις πρασίνου.
---------------------------------------------------
Πάει να πει η Δεξιά πλευρά που είναι ο Αστέρας φτάνει σχεδών το ακρωτήριο αφού κάπου εκεί τελειώνει το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο.
Δεξιά είναι ο ΑΟ Βουλιαγμένης Πόλο, πράσινο κλπ και στη μέση ο δρόμος χλωμό το βλέπω.
Το ότι δεν έχει φως... κακό σημάδι...

Πάει κι αυτό παίδες....
:cry:

Ένα επιχειρηματικό μυαλό δεν θα έκλεινε την πρόσβαση, το αντίθετο μάλιστα. Θα κατασκεύαζε στο σημείο μία ωραιότατη καφετέρια-εστιατόριο, ανοικτή στους κοινούς θνητούς (το τί τιμές θα έχει, είναι άλλο θέμα) και έτσι θα εκμεταλλευόταν στο έπακρο την τοποθεσία.
Έτσι και θα γλύτωνε τις τοπικές αντιδράσεις και θα κονόμαγε όλο το χρόνο.

lykourgi
26/01/2016, 09:31
Χωρίς φώτα φαίνεται καλύτερα η θέα.

Αν και φοβάμαι ότι ο ktinos έχει δίκιο. Εκλεισε και η καντίνα προ λίγων ετών.......................

devil's animal
26/01/2016, 09:57
η συμφωνια για τον Αστερα Βουλιαγμενης (http://www.zougla.gr/money/article/teped-se-eksi-mines-i-oloklirosi-tis-diadikasias-gia-ton-astera-vouliagmenis) εχει κλεισει εδω και καιρο...
ολο το κομματι ειναι φοβερο φιλετο και οι προσπαθειες για εξαγορα ηταν πολλες αλλα ακαρπες εδω και χρονια...

αφοτου εκλεισε και η καντινα, εγιναν προσπαθειες (ευτυχως ακαρπες) να απαγορευτει η εισοδος και το καλοκαιρι σ'αυτους που γουσταρουν μπανιο στα βραχια, μακρυα απο την βαβουρα των beachομπαρων...
τα νερα εκει ειναι καλυτερα και απο νησι...φουλ στους αχινους και με αρκετα εως πολλα γιοτ πολλων μετρων να αραζουν στην ανατολικη πλευρα πισω απο το moorings...
η τοποθεσια δε, με το πρασινο και την ησυχια τα σπαει...

το εχω στεκι για μπανιο και προορισμο για βραδυνες βολτες με την μηχανη για πανω απο 10 χρονια...:(

το δυτικο κομματι λεγεται οτι θα αναπλαστει με ξενοδοχεια, καμπανες bungalows και "κατοικιες"...:yuck::mad:

οτι πιο ομορφο υπαρχει στην Αττικη!! (https://www.google.gr/maps/@37.8033956,23.7753657,16z?hl=el)

edit: παλιοτερα αρθρα:
http://www.zougla.gr/money/article/klidoni-i-simfonia-gia-ton-astera-vouliagmenis

http://www.zougla.gr/money/article/klidoni-simera-i-simfonia-gia-ton-astera-vouliagmenis

http://www.zougla.gr/money/article/epesan-i-ipografes-1277064

devil's animal
27/01/2016, 22:05
μπορει νυχτα να μην ηταν...αλλα να εγινε μετα...

αλλα την εκαψα την τσαμπα βενζινη...λιγο..πολυ...μικρη σημασια εχει...
καβαλησα με σκοπο το ξεμπουκωμα γιατι ειχε να βγει καιρο το μεγαλο και πηγα μεχρι τα συνορα...ετσι να δω τους αγροτες και να χαζεψω τρακτερια...

Ευζωνοι λοιπον και ημουν και πρωταρης γιατι δεν ειχα ματαξαναπαει...

επιασα και κουβεντα με συνομηλικους αγροτες για μηχανακια ss, enduro, και τιμες ελαστικων τρακτερ και μηχανης...(ξερατε οτι στην καλυτερη θελουν ενα 4χιλιαρο για την τετραδα και μπορει και 7χιλιαρο?:eek: )

την εγραψα την 200αρα πηγαινε-ελα και γουσταρα...ε, μα ηλιος, ηλιος, ηλιος...δεν γινοταν να το αφησω ανεκμεταλλευτο...:lol:

350967

DAYMAN
27/01/2016, 23:44
η συμφωνια για τον Αστερα Βουλιαγμενης (http://www.zougla.gr/money/article/teped-se-eksi-mines-i-oloklirosi-tis-diadikasias-gia-ton-astera-vouliagmenis) εχει κλεισει εδω και καιρο...
ολο το κομματι ειναι φοβερο φιλετο και οι προσπαθειες για εξαγορα ηταν πολλες αλλα ακαρπες εδω και χρονια...

αφοτου εκλεισε και η καντινα, εγιναν προσπαθειες (ευτυχως ακαρπες) να απαγορευτει η εισοδος και το καλοκαιρι σ'αυτους που γουσταρουν μπανιο στα βραχια, μακρυα απο την βαβουρα των beachομπαρων...
τα νερα εκει ειναι καλυτερα και απο νησι...φουλ στους αχινους και με αρκετα εως πολλα γιοτ πολλων μετρων να αραζουν στην ανατολικη πλευρα πισω απο το moorings...
η τοποθεσια δε, με το πρασινο και την ησυχια τα σπαει...

το εχω στεκι για μπανιο και προορισμο για βραδυνες βολτες με την μηχανη για πανω απο 10 χρονια...:(

το δυτικο κομματι λεγεται οτι θα αναπλαστει με ξενοδοχεια, καμπανες bungalows και "κατοικιες"...:yuck::mad:

οτι πιο ομορφο υπαρχει στην Αττικη!! (https://www.google.gr/maps/@37.8033956,23.7753657,16z?hl=el)

edit: παλιοτερα αρθρα:
http://www.zougla.gr/money/article/klidoni-i-simfonia-gia-ton-astera-vouliagmenis

http://www.zougla.gr/money/article/klidoni-simera-i-simfonia-gia-ton-astera-vouliagmenis

http://www.zougla.gr/money/article/epesan-i-ipografes-1277064

καταθλιψη θα παθω.Τι εχω ζησει στην περιοχη αυτη!

DrEvil
28/01/2016, 02:04
Την εκανα την νυχτερινη μου σημερα, γιατι εχω πηξει ασχημα.
Ανεβηκα στο Ομοδος μετα την δουλεια κι εφαγα το κρυο της ζωης μου.
Μετα απο τρελλο δειπνο (και πολλες γλυστρες), κατεβηκα στα παραλια και γυρισα απο motorway.
Παλι το κρυο της αρκουδας, αλλα μετα μου ειχαν φυγει ολα...
Νευρα, αγχος, τσαμπουκας, τα δοντια απο το τριξιμο και ισως να σωσω και 6 δαχτυλα κι ενα γονατο...
Αλλα θα το εκανα κι αυριο.
Καθαρος ουρανος, το φεγγαρι να με οδηγει και η Χοντρη να γουργουριζει.

MG-KTiNoS
28/01/2016, 07:37
Μετα απο τρελλο δειπνο (και πολλες γλυστρες), κατεβηκα στα παραλια και γυρισα απο motorway.
Νευρα, αγχος, τσαμπουκας, τα δοντια απο το τριξιμο και ισως να σωσω και 6 δαχτυλα κι ενα γονατο...
Μπας και είδες και μια Αγγλίδα τουρίστρια...???
:D

dimik
28/01/2016, 07:47

Ήρωας.....έχω ένα μήνα να καβαλήσω αλλά και να καβαλούσα εκεί δεν πήγαινα με τίποτα, και χρειάζομαι επειγόντως να κάψω άσκοπα βενζίνη.

DrEvil
28/01/2016, 17:17
Μπας και είδες και μια Αγγλίδα τουρίστρια...???

Μπα, μια φαφουτα ρουμανα σερβιτορα μονο.

MG-KTiNoS
28/01/2016, 17:37
Μπα, μια φαφουτα ρουμανα σερβιτορα μονο.

ptc
28/01/2016, 19:14
Αναβαση Ριτσωνας. Ωραια μερη, τελειος καιρος και ευκαιρια για να γνωριστουμε λιγο καλυτερα με το καινουριο εργαλειο.

Επισης αυτη τη στιγμη περιπου ειναι που συνειδητοποιω οτι κατι λειπει απο τη μηχανη. Χασαμε την πινακιδα πατριωτη!.. :moutza:

351020

teogtp
28/01/2016, 19:28
Αναβαση Ριτσωνας. Ωραια μερη, τελειος καιρος και ευκαιρια για να γνωριστουμε λιγο καλυτερα με το καινουριο εργαλειο.

Επισης αυτη τη στιγμη περιπου ειναι που συνειδητοποιω οτι κατι λειπει απο τη μηχανη. Χασαμε την πινακιδα πατριωτη!.. :moutza:

351020

Ρε ουτε ο Θεος δεν ηθελε το τελαρο λεμε.......

ptc
28/01/2016, 19:53
Ρε ουτε ο Θεος δεν ηθελε το τελαρο λεμε.......

:bawl:

Λες να το παρω ως οιωνο, ε;

devil's animal
28/01/2016, 20:34

351020

και να πεις οτι δεν στο ειχα πει για την πινακιδα και την βαση της valter moto...:rolleyes:

δωσε ενα 30αρι και βγαλε καινουργια αδεια...
αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ στο πως και σε τι βαση θα βαλεις την καινουργια πινακιδα...

spyrakos35
28/01/2016, 20:36
Αυτα παθαινει κανεις οταν ακουει τις συμβουλες αγορας του μιστερ φιλλερ

ptc
28/01/2016, 20:48
και να πεις οτι δεν στο ειχα πει για την πινακιδα και την βαση της valter moto...:rolleyes:

δωσε ενα 30αρι και βγαλε καινουργια αδεια...
αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ στο πως και σε τι βαση θα βαλεις την καινουργια πινακιδα...

Εδω που τα λεμε τετοιο τελαρο που ηταν η παλια ηταν λογικο να φυγει αργα ή γρηγορα. Εκανα και κατι ανοιγματα μετα τα διοδια στην εθνικη να δω λιγο την επιταχυνση. Δεν ηθελα να παω πολυ γρηγορα αλλα το ατιμο τα 200 τα πιανει μεχρι να πεις 636... :rolleyes:

MG-KTiNoS
29/01/2016, 00:03
351038

Που να σας εξηγώ...

notakos600
30/01/2016, 10:41
Που να σας εξηγώ...

Τι; χάλασε;
Πλάκα κάνω. :lol: :beer:

sapila racing
30/01/2016, 10:55
351038

Που να σας εξηγώ...

Bραδυνή βόλτα με V7 και φωτόσπαθο. Ωραία θα πέρασες! :beer:

amyroukai
30/01/2016, 11:00
Ακόμα μιά απόδειξη για το ότι ο χτήνος είναι της σκοτεινής πλευράς λοιπόν. Darth Nikos.

Ζεύκας
30/01/2016, 11:43
351038

Που να σας εξηγώ...

αυτό που ποστάρεις κάτι και αφήνεις υπονοούμενα....

σαν το 15χρόνο που ποστάρει στο φβ "όλα σκατά πάνε" "η μεγάλη αλλαγή έρχεται...σύντομα..."

notakos600
30/01/2016, 11:53

σαν το 15χρόνο που ποστάρει στο φβ "όλα σκατά πάνε" "η μεγάλη αλλαγή έρχεται...σύντομα..."

Κλαίω. :lol:

MG-KTiNoS
30/01/2016, 12:03

από τόσα χρόνια που με διαβάζεις ΤΩΡΑ κατάλαβες ότι ζω μια παρατεταμένη εφηβεία...????
:cool:

η μεγάλη αλλαγή έρχεται...σύντομα..
:rotflmao:

Ζεύκας
30/01/2016, 12:09
από τόσα χρόνια που με διαβάζεις ΤΩΡΑ κατάλαβες ότι ζω μια παρατεταμένη εφηβεία...????

αχ τώρα νομίζει ότι είναι στο επίκεντρο και έχει ακόλουθους και μεταδίδει Γνώση.

θα τρελαθώ.

SHOOTER045
30/01/2016, 12:15

η μεγάλη αλλαγή έρχεται...σύντομα..
:rotflmao:

Παλιμπαιδισμο το λένε

MG-KTiNoS
30/01/2016, 12:22
αχ τώρα νομίζει ότι είναι στο επίκεντρο και έχει ακόλουθους και μεταδίδει Γνώση.

θα τρελαθώ.

άμα είναι να τρελαθείς να ρθεις να σε κεράσω χαπάκια...
ή διαβάζεις και (δεν) έχεις καταλάβει ότι είμαι βλαμμένος
ή δεν διαβάζεις και σχολιάζει ο "άλλος" σου εαυτός

και τα 2 μαζί δε μπάνε...
Όπερ άτοπον!

Παλιμπαιδισμο το λένε
Πες το κι έτσι, ευγενικά...

Ζεύκας
30/01/2016, 12:32
με τον σαρκασμο έχουμε τσακωθεί ε; :rolleyes:

MG-KTiNoS
30/01/2016, 13:34
με τον σαρκασμο έχουμε τσακωθεί ε; :rolleyes:
Φατσούλες δε βλιέψ??

Εγώ αλήθεια λέω πάντως...
:)

SoR
07/02/2016, 22:24
351699
Απο τα αγαπημενα μου τοπικς που διαβαζω κ ξαναδιαβαζω κ καθε φορα βαζω τον εαυτο μου στην θεση σας.. Ετσι λοιπον, μια φυσιολογικη νυχτα καθημερινης για τους περισσοτερους, παιρνω το μηχανακι κ καιω βενζινη χωρις λογο...χειμωνας,κρυο..αυπνια...μια βολτα χαλαρη παγκρατι-ριμπας, την ζελατινα ανοιχτη να παγωνει το προσωπο,μια μπυρα μες το κρυο..ριμπας-σεφ-εθνικη αθ.λαμιας μεχρι την ρενω...αρχισε ψιχαλα κ δυναμωσε...ρενω-οακα-παγκρατι. Επεστρεψα μουσκεμμα αλλα ηταν το κατι αλλο...

Billymuse
07/02/2016, 22:27
351699
Απο τα αγαπημενα μου τοπικς που διαβαζω κ ξαναδιαβαζω κ καθε φορα βαζω τον εαυτο μου στην θεση σας.. Ετσι λοιπον, μια φυσιολογικη νυχτα καθημερινης για τους περισσοτερους, παιρνω το μηχανακι κ καιω βενζινη χωρις λογο...χειμωνας,κρυο..αυπνια...μια βολτα χαλαρη παγκρατι-ριμπας, την ζελατινα ανοιχτη να παγωνει το προσωπο,μια μπυρα μες το κρυο..ριμπας-σεφ-εθνικη αθ.λαμιας μεχρι την ρενω...αρχισε ψιχαλα κ δυναμωσε...ρενω-οακα-παγκρατι. Επεστρεψα μουσκεμμα αλλα ηταν το κατι αλλο...

Ετσι ήμουν και εγώ μέχρι που βρήκα γκόμενα και μου πέρασε :lol:

MG-KTiNoS
07/02/2016, 22:31

κάτσε και θα δεις....

SoR
07/02/2016, 22:44

Τελικα διαβαζεις περισσοτερο ή κανεις περισσοτερες βολτες; :D

amyroukai
07/02/2016, 22:45
κάτσε και θα δεις....

Όταν δεν θα τον πιάνει ούτε το φυτικό, Νικόλα; Θες να μοιραστείς κάτι;

MG-KTiNoS
07/02/2016, 23:04
Όταν δεν θα τον πιάνει ούτε το φυτικό, Νικόλα; Θες να μοιραστείς κάτι;

Όταν δεν θα τον πιάνει το φυτικό παίζει και το άλλο αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.....
Το θέμα είναι ότι νομίζει ότι θα αντικαταστήσει τις βόλτες αφού έχει γκόμενα.

MG-KTiNoS
17/02/2016, 14:23
(και μια που τ αναφέραμε....)

Το τηλέφωνο χτύπησε στις 3.
Ξύπνησα με τρόμο.
Αμάν κάποιος έπαθε κάτι, το παιδί!
Ακούω μια γνωστή φωνή να λέει με αγωνία....
-Έλα ρε μαλάκα έχω πρόβλημα
-Τι πρόβλημα ρε γαμώ το μπελά σου στις 3 το πρωί?
-Είμαι στο ξενοδοχείο Σάλεμ με ένα θεόμ.... και δεν έχω χάπια.
-Τι χάπια ρε γαμώ την Ουκρανία σου και όλες τις δημοκρατίες της Βαλτικής και της πρώην ΕΣΣΔ???
-Τι χάπια, τι χάπια ??? Για τη διάρροια... Χαζός είσαι ρε???
-Έχω καλά υπόθετα αν θες για τη διάρροια...
-Ρε κοφ τις μαλακίες και τσακίσου έλα δω με βιάγκρα ΤΩΡΑ!

Με τον Χ είμαστε φίλοι από παιδιά και εν τέλει δεν του έχω χαλάσει χατήρι ποτέ...
Του πήγα το βιάγκρα,
-ελπίζω να το πληρώσει κι όλας μια μέρα-
Δε λέω διαστημικός κώλος το Ρωσιδάκι
και κατέληξα να πετάω βοτσαλάκια στο Φλοίσβο μέχρι να πάει 7 να πάω για μεροκάματο
Άμα σου κόψουν τον ύπνο στη μέση ας τα να πάνε.
Εγώ και 250 ακόμα παράξενοι που κυκλοφορούν μόνο νύχτα.....
και το ΤΔΜ να με κοιτάει με ύφος....
-Είσαι μαλάκας τελικά!

buckley
17/02/2016, 14:35

Ξύπνησα με τρόμο.
-Τι χάπια ρε γαμώ την Ουκρανία σου και όλες τις δημοκρατίες της Βαλτικής και της πρώην ΕΣΣΔ???
-Έχω καλά υπόθετα να θες για τη διάρροια...

Με τον Χ είμαστε φίλοι από παιδιά και εν τέλει δεν του έχω χαλάσει χατήρι ποτέ...
Του πήγα το βιάγκρα,
δεν λέω διαστημικός κώλος το Ρωσιδάκι
και κατέληξα να πετάω βοτσαλάκια στο Φλοίσβο μέχρι να πάει 7 να πάω για μεροκάματο
-Είσαι μαλάκας τελικά!

Ζητάει σχόλια ο οργανισμός σου αλλά τι να σου γράψω που θα τα κόψουν,εδώ άρχισε ο ψηλός να τα κόβει και από τις ανακατασκευές λέμε...

DAYMAN
17/02/2016, 14:47

Ξύπνησα με τρόμο.
-Έχω καλά υπόθετα να θες για τη διάρροια...

Του πήγα το βιάγκρα,
δεν λέω διαστημικός κώλος το Ρωσιδάκι
-Είσαι μαλάκας τελικά!

πρεπει να εισαι ο μοναδικος φαρμακοποιος -delivery.Ψαξτο λιγο μηπως δινει τιποτα εξτραδακια,που ξερεις!:lol:

MG-KTiNoS
17/02/2016, 14:47
Ζητάει σχόλια ο οργανισμός σου αλλά τι να σου γράψω που θα τα κόψουν,εδώ άρχισε ο ψηλός να τα κόβει και από τις ανακατασκευές λέμε...
:P

πρεπει να εισαι ο μοναδικος φαρμακοποιος -delivery.Ψαξτο λιγο μηπως δινει τιποτα εξτραδακια,που ξερεις!:lol:

Από φίλο ρε?

Panos76
17/02/2016, 14:53
Μόνο και μόνο για τη μπιτζίνα που κάηκε (για να είμαστε και ον τοπικ), ένα κοψίδι απ τη Ρωσίδα θα το τρωγα.

Χρωστάει χάρη ο φίλος και για τη μπιτζίνα και για την εκροή κεφαλαίου στα ξένα.

noodles
18/02/2016, 14:23

..............

αυτο ειναι που λενε, ο καλος φιλος στα δυσκολα φενεται. ;)

spyrakos35
18/02/2016, 14:34
Μόνο και μόνο για τη μπιτζίνα που κάηκε (για να είμαστε και ον τοπικ), ένα κοψίδι απ τη Ρωσίδα θα το τρωγα.

Χρωστάει χάρη ο φίλος και για τη μπιτζίνα και για την εκροή κεφαλαίου στα ξένα.

Σωστοοοοοοοος

Εστω ενα βλεφαρο

SHOOTER045
18/02/2016, 14:35
αυτο ειναι που λενε, ο καλος φιλος στα δυσκολα φενεται. ;)

Εγώ διάβασα <ο καλός ο κωλος....>

Έχω πρόβλημα??? :confused:

spyrakos35
18/02/2016, 14:37
Αυτο που βγαινει παντως απο την ιστορια του Κτηνου ειναι οτι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ χρηζει “αναβολικων" για να αποδωσει.....

Αλλιως γιατι τα ειχε σπιτι του;

SHOOTER045
18/02/2016, 14:46
Αυτο που βγαινει παντως απο την ιστορια του Κτηνου ειναι οτι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ χρηζει “αναβολικων" για να αποδωσει.....

Αλλιως γιατι τα ειχε σπιτι του;

Σπύρο
Απο κοντά τον κτηνο.
Ποτέ δεν ξέρεις.
Καλύτερα να προφασιστεις οτι ξεχασες να δεσεις το παπορι στον κάβο και να πεταχτεις μέχρι να φέρει τα χαπακια.
Παρα να αναφωνησεις<houston εχουμε πρόβλημα >

vstrider
18/02/2016, 18:15
Είναι βράδυα που καις βενζίνη χωρίς λόγο αλλά και κάποια που καις έχοντας λόγο..

γιατί εκεί που είσαι ήρεμος το βράδυ στο σπίτι και πλησιάζεις το κρεβατάκι του παιδιού για να σιγουρευτείς ότι κοιμάται και δεν έχει ξεσκεπαστεί..
τις στιγμές που μαζεύεις παιχνίδια και πλαστελίνες από το πάτωμα και ελέγχεις εάν έχεις κλειδώσει ενώ η οικογένεια κοιμάται...
και σκέφτεσαι ότι σε μία από τις επόμενες μέρες ίσως πας μία μικρή βόλτα με την "μεγάλη" που είναι σκεπασμένη στην πυλωτή...
χτυπάει το κινητό.

και ξέρεις ότι δεν είναι για καλό...

τρέχεις να το πιάσεις για να μην ξυπνήσουν οι υπόλοιποι...

και ακούς μία ψύχραιμη μεν αλλά τρεμάμενη φωνή της αδελφής/μάνας/αδελφού να σου λέει ότι ο γέρος μπαίνει επειγόντως στο νοσοκομείο...

ντύνεσαι, τρέχεις, ενημερώνεις, καβαλάς το "μικρό" και πας σφαίρα στον άδειο δρόμο για το νοσοκομείο μέσα στη νύχτα.
και στον δρόμο εν μέσω δακρύων- θυμάσαι τότε που -πάλι νύχτα ήταν- έτρεχες για την μαμά, την άλλη βραδυά πριν πολλά χρόνια που έτρεχες πάλι νύχτα για τον φίλο, περυσι που 'ετρεχα για την αδελφή μου...

ΚΑι πως συμβαίνει όλες ήταν όμορφες, γλυκές βραδυές, σχεδόν ανοιξιάτικες..

τάχα μου ειρωνία? βρίσκομαι δίπλα στο κρεβάτι του γέρου και προσπαθώ να τον κρατήσω σκεπασμένο και ήρεμο όπως τα παιδάκια...γιατί αύριο είναι το χειρουργείο...
α ρε γέρο..

akis_trevor
02/04/2016, 22:48
καιρο ειχα να κανω μια νυχτερινη....
πριν μερικες μερες λεω στον αντωνη(geros21):ρε φιλε,θελω βολτα,θελω νυχτερινη τωρα που εχει ανεβει η θερμοκρασια.
-ναι,θα το κανονισουμε.
παρασκευη βραδυ;;;;
εγινε!!!
ανεβηκαμε απο γλαυκο,στην διασταυρωση για ελεκιστρα και πουρναροκαστρο τον ρωταω αν θελει να ανεβουμε τερμα πανω και παιρνω θετικη απαντηση...
στο δρομο κανα δυο στασεις για φωτογραφιες που δεν μου βγηκαν καλες.(ο αντωνης παιζει να χει καμια καλυτερη)η θεα ηταν γαμω!!α μωρη πατρα!!
γυρναμε προς τα κατω,στην ζαστοβα εχει διχαλα που ευθεια αρχιζεις να κατηφοριζεις και δεξια πας για το παλιο σανατοριο.παμε μια βολτα κι εκει,στο εργο που δεν τελειωσε ποτε...ανανεωσαμε το ραντεβου να ξαναπαμε μερα γιατι το φως απο τα αστερια ηταν λιγο να το φωτισουν ολο...
λιγο πριν φτασουμε σπιτι μου σταματαω.θελω να κατεβω μια κεντρο ρε φιλε,να ερθω στα ισα μου γιατι αν παω τωρα σπιτι θα θελω να ξαναφυγω...δεν θα με πιανει υπνος...
πολυ φως η πολη τελικα.ξεσυνηθισαν τα ματια μου.φασαρια,κοσμος,κινηση...δεν λεω,καλα ειναι και αυτα μερικες φορες....οχι ομως τετοιες νυχτες...οχι οταν εχεις αναγκη να ανοιξεις την ζελατινα του κρανους και να σου χτυπησει ο αερας την μαπα.να ξελαμπικαρεις...προβληματα,δουλειες,λεφτα,μαλακιες....
καυλα ρε....!!ξεκολλα!!παρτο μηχανακι και τραβα στο βουνο που ειναι διπλα σου...να ξεφυγει λιγο το ματι,το μυαλο...παρεα με το μηχανακι σου και κανα φιλο...εστω μονος...
ξυπνητηρι,μια απτα ιδια...αντε γαμησου...σαν ονειρο ηταν...
356031

dimmie_72
02/04/2016, 23:05
Χάνια Πηλίου απόψε 21:30 στα 1.190μ.

356032

Δυσάρεστη επιστροφή με ομίχλη που κόβεται με το μαχαίρι από Πορταριά μέχρι Κατηχώρι... :(

geros21
03/04/2016, 12:38
ψυχοθεραπεία! παίρνεις την μηχανή σου ένα φίλο και ανεβαίνεις τα βουνά! μες στα σκοτάδια...μες στην ερημιά...αλλα δεν σε νοιάζει...είσαι εσύ και αυτή..το πυκνο σκοτάδι σε αγκαλιάζει..αλλά έχεις αυτή...η σιγή του βουνού ταράζεται απο δυο μηχανές... στιγμιαία μια ανατριχίλα...αλλά έχεις αυτή! τελειώνει η βόλτα και επιστρέφω σπίτι...ήρεμος...ξαπλώνω και σκέφτομαι την διαδρομή...μέχρι την επόμενη Άκη...!!!!

MG-KTiNoS
25/11/2016, 18:01
Ο Α. Κ με το NSR

Είναι μια τυπική ιστορία των 80ς όπως πραγματικά ήταν και όχι όπως την παρουσιάζουν μερικοί μερικοί που επιλέγουν να κρατούν τα όμορφα και να διαγράφουν τ άλλα, τ άσχημα, τα θλιβερά.
Ο Α.Κ λοιπόν ήταν ένα παιδί πρόσχαρο, κεφάτο, με καλή καρδιά που του άρεσε η παρέα, η πλάκα, τα μηχανάκια, τα γκομενάκια, τα τζιν και τ αθλητικά παπούτσια.....
Όπως όλοι οι πιτσιρικάδες της εποχής, πάνω κάτω.
Με μια διαφορά, είχε κι ένα δεσποτικό πατέρα που τον έπνιγε.
Ούτε χαρτζιλίκι, ούτε σινεμά, ούτε βόλτα ούτε τίποτα...
Σπίτι, φροντιστήριο, σπίτι.
Ο Α.Κ είχε όνειρα. Ήθελε να πάει πολυτεχνείο να γίνει ναυπηγός. Προσπάθησε και στα σοβαρά στις Πανελλήνιες αλλά κάτι το μπάχαλο της εποχής, κάτι η διαλυμένη ψυχολογία και η διαρκής υποτίμηση, κάτι τα υγρά που είχαν ανέβει στο κεφάλι και είχαν γίνει μαντολάτο βρέθηκε σε κάποιο ΤΕΙ.
Εντο με ταξί ο δικτατορικός πατέρας του τον διόρισε, παρά τη θέληση του, στη ντράπεζα, γιατί όπως είπε ήταν άχρηστος κλπ κλπ και πάλι καλά που ήταν αυτός εκεί να του λύνει τα προβλήματα.
Του κάκου ο μικρός έκλαψε, ζητώντας να ξαναδώσει ώστε να διορθώσει κάποιο βαθμό και να μπει εκεί που ήθελε.
Ο γέρος ήταν ανένδοτος
Η πορεία του μικρού στη τράπεζα ήταν καταστροφική.
Τον έδιωξαν από τα κομπιούτερ που έβαζαν τότε, έφαγε μια πλαστή επιταγή 2 000 000 από μια γκόμενα με μεγάλα βυζιά και εν τέλει πλάκωσε ένα γκλέφτη στο ξύλο αφού πριν είχε φάει μια σφαίρα στη μασχάλη...
Ο λόγος του ξυλοδαρμού δεν ήταν για να σώσει τα λεφτά αλλά γιατί ο κλέφτης τον αποκάλεσε...
-Μαλάκα.
Όλοι έβλεπαν ότι το πράγμα έπαιρνε άσχημη τροπή μέχρι που ο γέρος έπαθε εγκεφαλικό και έμεινε φυτό.
ΤΟΤΕ ήταν που άρχισε το πάρτι !
Σε πρώτη φάση το έσκορτ της οικογένειας πήγε στο Μπούμπη Ιαβέρη και έγινε σπέσιαλ...
Μια βδομάδα μετά έφαγε 5 τούμπες και αυτός σώθηκε από θαύμα.
100 μέτρα μακριά βρήκαν το παπούτσι του όταν αυτός πετάχτηκε έξω.
Απογοητευμένος από τα αμάξια αποφάσισε να πάρει μηχανή.
Αψηφώντας τα παρακάλια φίλων και γνωστών πήρε μια Hοnda NSR 400.
Λίγες μέρες μετά η μηχανή ήταν αγνώριστη.
Το τι τούμπα έφαγε δεν μπορεί να περιγραφεί με ανθρώπινα λόγια.
Δεν ξέρω τι άγιο είχε αυτό το παιδί αλλά ίσως εξαργύρωνε όλα τα μαύρα χρόνια που έζησε με το δεσποτικό πατέρα του.
Όπως έλεγε όμως και ο κύριος Ντουλαβέρης η μηχανή είναι δασκάλα και αυτή σε κάνει οδηγό.
Σύντομα λοιπόν τα τουμπίδια κόπηκαν και κάναμε απίστευτες βόλτες τη νύχτα στα λιμανάκια.
Ο Α.Κ δεν ήταν πια ένας απροσάρμοστος, κομπλεξικός αλλά Η μούρη της νύχτας.
Σύντομα βρήκε και γκόμενα και κάπου εκεί τον έχασα.
Όχι δεν φταίει αυτή.
Εγώ χάθηκα στην κεντρική Ευρώπη

Με αφορμή

taisteal
22/01/2017, 03:09
Φρεσκαδούρα.
Πολύ κρύο μαμώ τη μάνα του.
Αλλά μια τζούρα θάλασσα την χρειαζόμουν
377834

Grafton 505
09/07/2017, 23:02
22:30 ... κάτι αρχαία αριστερά .... μια θάλασσα δεξιά .... ένα γεμάτο φεγγάρι από πάνω ..... και μοναξιά γύρω γύρω ...

386041

gixxerpap
11/07/2017, 12:43
386129

Πριβέ session, Δομοκός 03.00 το ξημέρωμα ...
Να σου πω εγώ πως κυλάει η υπόλοιπη εβδομάδα νεράκι!

Σαν τις βραδινές δεν έχει ....
Και έχουμε πολύ καιρό να εξορμήσουμε βράδυ νομίζω:hmm:

reyes
11/07/2017, 12:55
Τα καλύτερα ταξίδια είναι το βράδυ.....

nikos/72
17/10/2017, 00:41
Την κάψαμε την βενζίνα και σήμερα :D

costas81
17/10/2017, 11:47
389436

kapetanios
19/10/2017, 11:36
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ '17
ειναι κατι βραδια που την κανω απο το σπιτι γυρω στις 11 με προορισμο την περιοχη του Γηροκομειου (Πατρα),για οσουν δεν ξερουν ,προκειται για μια αμφθεατρικη περιοχη εξω απο την πολη αλλα και αρκετα κοντα σ αυτην ενα προαστιο ας πουμε με πολυ πρασινο που οσο ανεβαινεις τους λοφους του τοσο πιο αραιοκατοικημενο ειναι
εκεινο το βραδυ ειμαι στην μεση του πουθενα σε ανηφορες με αποτομες στροφες,σε καποια σημεια με λιγο χωμα,περνω οποιο δρομο βρω και σε καποιες φασεις ειμαι στην μεση του πουθενα,πλακα ειχε ,θυμιζε λιγο σκηνη απο την ταινια Munholland Drive,καπου αγριευεσαι και λιγο ομως,αν μου πεταχτει κανα σκυλι λες την πατησαμε,κεινο τον καιρο ηθελα να βρω ενα σημειο πανω απο καποια τουνελ της περιμετρικης,(στο οποιο ειχα βρεθει παλιοτερα και εχει απιστευτη θεα) η διαδρομη ηταν απεριγραπτη,σαν να βρισκοσουν πανω σε ελικοπτερο ενα πραγμα,εβλεπες την Πατρα απο ψηλα και στο βαθος το Μεσολογγι ,την Αχαϊα γενικως για οποιον δεν εχει παει προς τα κει μια βολτα να το κανει γιατι σιγουρα αξιζει,μετα απο καμποση ωρα περιπλανησης και ενα εχει παει 1.30 το βραδυ περνουσα εξω απο μια βιλλα βρισκομουν ηδη σε ενα δρομο που στα πιο ψηλα του σημεια ειχα συναντησει και αλλες βιλλες,
επεστρεφα πια,ηθελα να παω να αραξω σε ενα φιλο μου που δουλευει νυχτερινη βαρδια σε ενα περιπτερο στο κεντρο,οσπου σε μια φαση ειδα εξω απο βιλλα( με ψηλους φραχτες που με τα βιας μπορουσες να δεις το κεντρικο κτηριο στο βαθος ) να περιμενει μια κοπελα γυρω στα 25 μετριο αναστημα ομορφο σωμα ξανθια με εμοιαζε κοπλεα απο χωρα του πρωην ανατολικο μπλοκ,δεν καταλαβα αν περιμενε καποιον αν την παρει να βγει βοτλα ας πουμε η περιμενε να της ανοιξουν να μπει στο σπιτι ,αυτο που θυμαμαι εντονα ειναι οτι εκεινο το βραδυ στην μεση του πουθενα στο απολυτο σκοταδι,με μονα τα φωτα απο τον φραχτη της βιλλας να φωτιζουν το σκηνικο ,τα βλεματα μας συναντηθηκαν εμενα μεσα απο κρανος,και αυτης να στεκεται εκει..ειμαι σιγουρος πως ετσι καθως με κοιτουσε θα αναρωτιωταν¨"τι κανει αυτος ο ακυρος στην μεση του πουθενα??¨ θελω να τις ξαναρχισω αυτες τις ακυρες τις βολτες μες το βραδυ εχουν την πλακα τους..

taisteal
16/11/2017, 00:06
.....προσπάθησε να καταλάβεις πως περίμενα να φύγω από το λεπτό εκείνο που συνειδητοποίησα πως υπήρχαν δρόμοι διατεθειμένοι να με πάνε οπουδήποτε επιθυμούσα...
390484

GIXXERAKIAS
04/01/2018, 22:44
Σουνιαδα by night χθεσινή, καφεδάκι στα Έβερεστ μέχρι να ξανανοιωσω τα @@ μου (5°C 01:00 το βράδυ ) αλλά το γούσταρα τρελά! :D

https://ibb.co/ewaKWb

https://ibb.co/kFqQ4w

https://ibb.co/fb7oPw

aerovatis
07/01/2018, 01:12
Πες το και off topic..οι δυο τροχοι ειναι ομως παντα δυο τροχοι..ακομα κιοταν εχεις την τυχη να μην καις βενζινα...
Περασαμε αρκετα βραδυα σε δυσκολες συνθηκες..κιοταν λεμε βραδυα εννουμε βραδυα..ολοκληρα..το ξημερωμα να σε βρισκει στην σελα..και να συνεχιζεις..θυμαμαι την καταιγιδα με το χαλαζι στον Δομοκο μεσημεριατικα και να μην εχεις που να προστατευτεις..κιομως συνεχισαμε ως την Λαρισα..και επιστροφη μες την νυχτα με συνεχη βροχη..μουσκεμενοι ως το κοκαλο τα κινητα και οι φωτογραφικες χαλασμενα απτο νερο και τα κορμια μας να σπαρταρανε απτο κρυο εκει στα τελευταια δεκαεφτα κατηφορικα χιλιομετρα ως την Λαμια..στις πεντε το πρωι φτασαμε..
Θυμαμαι τα σκυλια που μας κυνηγησαν εξω απο το Αργος στο πουθενα στα μαυρα σκοταδια..
Θυμαμαι να νυχτωνουμε στην Ερμιονη , απτο πρωι στην σελα και να συνεχιζουμε μες την νυχτα να ανεβαινουμε το ηφαιστειο στα Μεθανα , να κατηφοριζουμε απτην αλλη , με μειον ενα βαθμους , καινα συνεχιζουμε ολη νυχτα να επιστρεψουμε Ελευσινα..
Θυμαμαι στις εννια το βραδυ να ξεκιναμε απο Κατερινη , Αιγινειο ,Αλεξανδρεια και να φτανουμε Θεσσαλονικη στις τρεισιμιση ...
Και πολλες αλλες νυχτες δυσκολες και επικυνδυνες...

Αρκετα ομως..δεν το ξανακανω....λεω να ξαναπαρω μηχανη..:smokin:

391927

391928
391929
391930

nikos/72
05/03/2018, 19:05
Άμα δε σε χωράει η πόλη...

atom_smasher
17/04/2018, 00:45
Απόψε είχε ζεστή, κάπου 9 κελσίου...μετά το γυμναστήριο που πήγα για να δικαιολογήσω την συνδρομή του μήνα, αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου νυχτερινή βόλτα εντός πόλεως με δικό μου μηχανάκι για αυτή την δεκαετία που τρέχει ( να δοκιμάσω και αν τα φώτα μου εξακολουθούν να τυφλώνουν και μετά το ρύθμισμα που τους έκανα σήμερα). 1:30 ώρα μετά, κάμποσα χλμ και 6 χαιρετουρες με συντροχους γύρισα ανανεωμένος σκεπτόμενος πως τα φώτα μου δεν τυφλώνουν πια.

ptc
10/06/2018, 02:54
Αντι να στριψω για το σπιτι... πισω στη γλυκια βουη της πολης.

https://streamable.com/tg9cl

katsar
15/07/2018, 02:05
Βραδυνή βόλτα ως την Αμφιλοχία,άδεια η Ιονία ,ελπίζω να μην είχε τίποτα κάμερες σε λειτουργία :whistle:

taisteal
26/01/2019, 04:18
403282

GiorgosLa
26/01/2019, 06:46
Βραδυνή βόλτα ως την Αμφιλοχία,άδεια η Ιονία ,ελπίζω να μην είχε τίποτα κάμερες σε λειτουργία :whistle:

Τι σε πειράζει? Πήγαινες πάνω από 80?? :p

katsar
26/01/2019, 14:52
Όχι,ειδικά στο πρώτο μεγάλο τούνελ αριστερά προς Μεσολόγγι μόλις περνάς την γέφυρα πήγαινα με 79 εκείνο το βράδυ, ότι λέει ο νόμος :D :whistle:
ΥΓ άντε να στρώσει λίγο ο καιρός,μου έλειψαν τέτοιες μεταμεσονύχτιες βόλτες.