View Full Version : Κλοπή μούρης απο V-Strom
Πριν από λίγο καιρό μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας μου και πήραν όλη τη μούρη (φώτα, όργανα κ.λπ.), το ψυγείο και το βεντιλατέρ από το V-Strom μου.
Δυστυχώς δεν ειχα βάλει το συναγερμό (SPyball) γιατί είχα προβλήματα με την μπαταρία...
Η αστυνομία μου είπε ότι είναι της μόδας οι κλοπές αυτές γιατί η μούρη έχει λίγες βίδες και έχει πάνω πολλά ανταλλακτικά (όργανα, φώτα, φλας, πλαστικά κ.λπ.)
Τώρα πλέον είμαι σε αναζήτηση ένος καλού συναγερμού που έχει χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.
Προσοχή λοιπόν...
taisteal
21/05/2012, 12:40
προς αναζητηση παρκινγκ θα επρεπε να εισαι...περαστικα φιλος...
ε δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να βγαλεις την μουρη χωρις να σπάσεις βασεις και πλαστικά... μην λεμε οτι θελουμε... περαστικά!
Πώς μπήκαν στο υπόγειο Γκαράζ (που λογικά έχει πόρτα) ?
Πώς μπήκαν στο υπόγειο Γκαράζ (που λογικά έχει πόρτα) ?
Από την κεντρική είσοδο, σκάλες και βέβαια η πόρτα προς το γκαράζ ήταν ανοιχτή...
GIXXERAKIAS
21/05/2012, 15:39
Ελπίζω φίλε να μπορέσεις σύντομα να την φτιάξεις και να την βολτάρεις ξανά σαν καινούργια.;)
Ελπίζω φίλε να μπορέσεις σύντομα να την φτιάξεις και να την βολτάρεις ξανά σαν καινούργια.;)
Το ελπίζω κι εγώ. Βρήκα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και περιμένω να πληρωθώ για να τα σκάσω και να την πάρω. Μάλλον θα τη φυλάω μέσα σε κανά κουτί κάτω απ'το κρεβάτι γιατί αλλιώς δε γίνεται...
Πριν από λίγο καιρό μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας μου και πήραν όλη τη μούρη (φώτα, όργανα κ.λπ.), το ψυγείο και το βεντιλατέρ από το V-Strom μου.
Δυστυχώς δεν ειχα βάλει το συναγερμό (SPyball) γιατί είχα προβλήματα με την μπαταρία...
Η αστυνομία μου είπε ότι είναι της μόδας οι κλοπές αυτές γιατί η μούρη έχει λίγες βίδες και έχει πάνω πολλά ανταλλακτικά (όργανα, φώτα, φλας, πλαστικά κ.λπ.)
Τώρα πλέον είμαι σε αναζήτηση ένος καλού συναγερμού που έχει χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.
Προσοχή λοιπόν...
Εχω τον ιδιο συναγερμο και εχει τυχει να αφησω την μηχανη μια εβδομαδα χωρις να εχω κανενα προβλημα με την λειτουργια του συναγερμου ή της μπαταριας...
p_sapelas
21/05/2012, 16:33
Είναι να μην σου τύχει.. έχουν αποθρασυνθεί τελείως τον τελευταίο καιρό οι κλέφτες.. Τώρα αν από υπόγειο γκαράζ σου σηκώσανε την μούρη.. Κοίτα το θέμα του συναγερμού και όσο γελοίο κ αν φαίνεται κράτα την και σκεπασμένη αν δεν την χρησιμοποιείς καθημερινά.. Δυστηχώς αν στο έχουνε βάλει στο μάτι ακόμα κ ο συναγερμός δεν αποτελεί λύση.. Του ξαδερφού μου του ξηλώσανε εξατμίσεις και φτερά και επειδή ο συναγερμός δεν είχε περιμετρικό δεν έβγαλε κίχ.. Τώρα πώς βγάζεις εξάτμιση χωρίς να τρανταχτεί - κουνηθεί το μηχανάκι έστω και λίγο.. :uplate:
Ναι κάλυμα το έχω σκεφτεί κι εγώ.
Thanks παίδες...
orcinious
23/05/2012, 00:03
πριν 15 μερες ξυλωσαν το στρωμα φιλου
ολα κομπλε απο μπροστα μαζι με ψυγειο και μιζα
το μηχανκι ηταν 5 μετρα απο το δρομο.
ειναι πανευκολο να τα παρουν το πολυ 15 λεπτα για 3 ατομα
και εκαναν και θορυβο ενας απο το 4ο βγηκε μπαλκονι κατα τις 3 γιατι ακουσε κατι δεν ειδε κατι και μπηκε μεσα.
Εγω αμα ακουσω κατι λοσταρι 1 μετρο και κατω απο της σκαλες χωρις να αναψω φωτα