Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Κλοπή μούρης απο V-Strom

Νέο μέλος

Κλοπή μούρης απο V-Strom

Πριν από λίγο καιρό μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας μου και πήραν όλη τη μούρη (φώτα, όργανα κ.λπ.), το ψυγείο και το βεντιλατέρ από το V-Strom μου.
    Δυστυχώς δεν ειχα βάλει το συναγερμό (SPyball) γιατί είχα προβλήματα με την μπαταρία...
    Η αστυνομία μου είπε ότι είναι της μόδας οι κλοπές αυτές γιατί η μούρη έχει λίγες βίδες και έχει πάνω πολλά ανταλλακτικά (όργανα, φώτα, φλας, πλαστικά κ.λπ.)

Τώρα πλέον είμαι σε αναζήτηση ένος καλού συναγερμού που έχει χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Προσοχή λοιπόν...

προς αναζητηση παρκινγκ θα επρεπε να εισαι...περαστικα φιλος...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    ε δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να βγαλεις την μουρη χωρις να σπάσεις βασεις και πλαστικά... μην λεμε οτι θελουμε... περαστικά!
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Πώς μπήκαν στο υπόγειο Γκαράζ (που λογικά έχει πόρτα) ?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Πώς μπήκαν στο υπόγειο Γκαράζ (που λογικά έχει πόρτα) ?
    Από την κεντρική είσοδο, σκάλες και βέβαια η πόρτα προς το γκαράζ ήταν ανοιχτή...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ελπίζω φίλε να μπορέσεις σύντομα να την φτιάξεις και να την βολτάρεις ξανά σαν καινούργια.
    Keep spamming!!!:a13:

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Ελπίζω φίλε να μπορέσεις σύντομα να την φτιάξεις και να την βολτάρεις ξανά σαν καινούργια.
    Το ελπίζω κι εγώ. Βρήκα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και περιμένω να πληρωθώ για να τα σκάσω και να την πάρω. Μάλλον θα τη φυλάω μέσα σε κανά κουτί κάτω απ'το κρεβάτι γιατί αλλιώς δε γίνεται...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nostros Προβολή μηνύματος
    Πριν από λίγο καιρό μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας μου και πήραν όλη τη μούρη (φώτα, όργανα κ.λπ.), το ψυγείο και το βεντιλατέρ από το V-Strom μου.
    Δυστυχώς δεν ειχα βάλει το συναγερμό (SPyball) γιατί είχα προβλήματα με την μπαταρία...
    Η αστυνομία μου είπε ότι είναι της μόδας οι κλοπές αυτές γιατί η μούρη έχει λίγες βίδες και έχει πάνω πολλά ανταλλακτικά (όργανα, φώτα, φλας, πλαστικά κ.λπ.)

Τώρα πλέον είμαι σε αναζήτηση ένος καλού συναγερμού που έχει χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Προσοχή λοιπόν...

Εχω τον ιδιο συναγερμο και εχει τυχει να αφησω την μηχανη μια εβδομαδα χωρις να εχω κανενα προβλημα με την λειτουργια του συναγερμου ή της μπαταριας...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Είναι να μην σου τύχει.. έχουν αποθρασυνθεί τελείως τον τελευταίο καιρό οι κλέφτες.. Τώρα αν από υπόγειο γκαράζ σου σηκώσανε την μούρη.. Κοίτα το θέμα του συναγερμού και όσο γελοίο κ αν φαίνεται κράτα την και σκεπασμένη αν δεν την χρησιμοποιείς καθημερινά.. Δυστηχώς αν στο έχουνε βάλει στο μάτι ακόμα κ ο συναγερμός δεν αποτελεί λύση.. Του ξαδερφού μου του ξηλώσανε εξατμίσεις και φτερά και επειδή ο συναγερμός δεν είχε περιμετρικό δεν έβγαλε κίχ.. Τώρα πώς βγάζεις εξάτμιση χωρίς να τρανταχτεί - κουνηθεί το μηχανάκι έστω και λίγο..

Νέο μέλος
    Ναι κάλυμα το έχω σκεφτεί κι εγώ.

Thanks παίδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    πριν 15 μερες ξυλωσαν το στρωμα φιλου
    ολα κομπλε απο μπροστα μαζι με ψυγειο και μιζα
    το μηχανκι ηταν 5 μετρα απο το δρομο.
    ειναι πανευκολο να τα παρουν το πολυ 15 λεπτα για 3 ατομα
    και εκαναν και θορυβο ενας απο το 4ο βγηκε μπαλκονι κατα τις 3 γιατι ακουσε κατι δεν ειδε κατι και μπηκε μεσα.
    Εγω αμα ακουσω κατι λοσταρι 1 μετρο και κατω απο της σκαλες χωρις να αναψω φωτα
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Yoshimura από Hayabusa
    από Λεωνίδας στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2007, 07:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα