View Full Version : Honda XL185S
Manualli σκέτο έχεις καταντήσει.:beer:
macgyver2180
16/08/2013, 21:18
Χρηστο δεν υπαρχεις!!!!
oταν δειχνεις κομματια πριν και μετα την υαλοβολη να ξερεις μπριζονεις πολυ κοσμο για ανακατασκευη. πολλα μπραβο απλα σε παρακουλουθω με μεγαλη προσοχη :rolleyes:
Χρήστο είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!
vforever
17/08/2013, 22:37
Αψογο!:beer:
:beer::beer::beer: πολλα μπραβοοοοο!!!!!!
FRAGISCOS
18/08/2013, 00:46
καλη συνεχεια και καλο τελος!!:beer::beer:
chr1skap
18/08/2013, 11:44
:beer: :a014:
Φωτορομαντζου συνεχεια!!:p
Ευχαριστω ολους για τα σχολια σας :beer:
Λοιπον σιγα σιγα εβαλα φλατζα ,κεφαλη 297703
Και σειρα ειχε ο εκκεντροφορος ,φυσικα διαλεξα πρωτα αυτον που ηταν "ζευγαρι" με την κεφαλη και καπακι αλλα εκανα και μια μετρηση και στους δυο να ειμαι σιγουρος!!:cool:
297704
297705
297709
Τελικα ειναι καλο να εχεις επιλογες!!Το αβανς του XL ειχε τα χαλια του!! Μολις το επιανες στα χερια σου το ακουγες που κουδουνιζε!! φαντασου πανω στο μηχανακι!!! Ελειπαν κατι ροδελες και ειχαν φαγωθει απο την τριβη τα μεταλλα και τα ελατηρια ηταν πολυ χαλαρα!! Ευτυχως ειχα του δευτερου κινητηρα που ηταν μια χαρα και το εβαλα επανω!!
Εφτιαξα και τα καλωδια με τους κοννεκτορες εβαλα ενα καλο μακαρονι και..
297710297711
Ο κινητηρας μπηκε στην ακρη προς το παρον ...
Ειδα οτι ειχα πολλα αβαφτα κοματια!!
Ετσι ...
297714
αμμοβολη
297715
Και βαψιμο!!
297716
Και μια και λεμε για βαψιμο! 297718
297719
:a8::a8:Θελουν να μπουν τα αυτοκολητα ακομα και να βερνικωθουν!!
Και οπως καταλαβατε θα το κανω ασπρο!!!:cool:
Ζεστη!! μεσα στο δωματιο δεν μπαλευεται!!! Ετσι βγαζω εξω τον σκελετο και με μερικους γειτονες θεατες:D αρχισα να το δενω..
297720
297721
JT γραναζακι :cool::smokin:
297722
Μπηκαν σιαγονες γραναζι στον τροχο ετοιμασα αξονες ,αποστατες κλπ καιΝΑΙ !!! ειναι γεγονος !!!!! ο πρωτος τροχος μπηκε !!!:a25:
297723
Και εκεινη την στιγμη ο Στελιος που με βοηθουσε θυμηθηκε οτι πρεπει να παει καπου!!! :hug::heartpound: και με αφησε να βαλω μονος μου τον μπροστινο τροχο!!:a023::a017::a015::a016:
ετσι 5 λεπτα και μπολικα :a52: αργοτερα ....
297724
:a07::a30:
Εβαλα και το πισω φρενο!!!
Καποιος μου ειπε οτι νομιζω οτι εχω φρενο μεχρι να το πατησω!!! τι να ηθελε να πει αραγε?? :cry:
297725
297726
Αν ηθελε να πει οτι δεν εχει φρενα δεν υπαρχει θεμα!! Τα φρενα αλλωστε ειναι για τους δειλους :lol::bawl::rotflmao:
Καπου εδω ο Σπυρος (lspiros ) μου εστειλε αυτην την εξατμιση που περισεψε απο εκεινη την ανακατασκευη που θα ηταν πληρως αναστρεψιμη!! (το XR baja ντε!!!) :lol: Ευχαριστω ρε !!:beer:
297727
Μπηκε και ο οδηγος της αλυσιδας
297728
Αφου καθαρισα ολα τα πλαστικα τα εβαλα πλυντηριο πιατων (οταν ελειπε η Ποπη φυσικα):pantofla: και μετα τα γυαλισα οσο καλυτερα μπορουσα ..
297729
Εβαλα το φιλτροκουτι (Που εισαι ρε John Steed ????) :ninja:
297730
και το μεταλικο προστατευτικο βαμενο με χρωμα θερμοκρασιας γιατι απο εκει περναει η εξατμιση
297734
297736
Ετοιμο και το αλλο προστατευτικο
297738
και στην θεση του και αυτο!!297739
Προφυλακτηρας αλυσιδας!! :cool:
297740
297741
Μπαταριοθηκη
297742
Αυτα μεχρι τωρα!!! σιγα σιγα τελειωνει!!
Συντομα κοντα σας!!!:wave2:
Αντε και ειχα καιρο να δω φως.Μιλαμε το συγκεκριμενο μηχανακι πολυ το εχω συμπαθησει γιατι μου θυμιζει το Μτακι μου.
[QUOTE=sv9cvk;2362764]Καπου εδω ο Σπυρος (lspiros ) μου εστειλε αυτην την εξατμιση που περισεψε απο εκεινη την ανακατασκευη που θα ηταν πληρως αναστρεψιμη!! (το XR baja ντε!!!) :lol: Ευχαριστω ρε !!:beer:
297727
:moutza:
Ρε Χρήστο, οι ανακατασκευες σε συνδυασμό με της φωτογραφίες και την περιγραφή που κάνεις ειναι χάρμα οφθαλμού !!!!!
motomaniac
19/08/2013, 15:44
bravo γερο!!! καλα που το θυμηθηκες κι αυτο το καιμενουλι.. η καλα που υπαρχει κι ο Λυκος να μην σε αφηνει να το ξεχνας...
Da.Vintage
20/08/2013, 10:14
Μπράβο ρε Χρήστο άψογη δουλειά εξαιρετικό αποτέλεμσα τρομερή ανάλυση!
Καθαρισμα κυλινδρου μετα υαλοβολης!!:cool:
297583
ναι!! ο ιδιος ειναι!!!
297584
297585
Χρήστο μας έχεις τρελάνει με την υαλοβολή σου.Φοβερά αποτελέσματα.:a23:
Αντε πήρες φόρα; πάει κι αυτο.....θεμα χρόνου
Καιρος ηταν να ξεκινησεις τις ανακατασκευες,θα σκουριαζαμε σε λιγο :)
naturalboy
25/08/2013, 12:41
πολύ ζηλεύω μακάρι να μπορούσα να τα κάνω και εγώ αυτά!! Μπράβο σου!
Τέλειο!!!!!!!Μας γυρνάς χρόνια πίσω......πρώτες βόλτες με γρήγορη ''μηχανή'' το '81 με XR200.:beer:
hontroulis
03/09/2013, 13:54
Ωραια δουλεια!!!:a10: Εγω τι το ηθελα και γραφτηκα στο site, τοσο εσυ οσο και ο Takata Dome με το 250 με βαλατε στις μπριζες να ξαναζωντανεψω ενα XLR250RM που εχει να παρει μπρος 10 μηνες λογο καρμπυρατερ (και οχι μονο). Ηδη ξεκινησα ταχυρυθμα απο δουλειες του Ispiros γιατι ειμαι ασχετος απο φαναρτζοδουλειες, στα υπολοιπα τα καταφερνω η καποτε τα καταφερνα!:D Καλη συνεχεια:beer::beer::beer:
dlabrakis
03/09/2013, 14:51
ωεο ωεο!!!! πολυ ωραιο!!!
ερωτηση....τα πλαστικα στανιαρουν με το πλυσιμο στο πλυντηριο πιατων?
ωεο ωεο!!!! πολυ ωραιο!!!
ερωτηση....τα πλαστικα στανιαρουν με το πλυσιμο στο πλυντηριο πιατων?
oxi.
με ξυραφακι στανιαρουν ;)
SHOOTER045
03/09/2013, 15:09
δλδ???????????
εχω τα πλαστικα απο το ΙΤ
θα γυαλισουν εννοεις?
motomaniac
03/09/2013, 16:59
με μια λαμα απο χαρτοκοπτη εννοει. δοκιμασε να δεις.. σαν εισαι μπαρμπερης και ξυριζεις πελατη.. απαλα..
δεν το βρισκω το βιντεο. τοχε βαλει ο ispiros ενα ξενο βιντεο. ναι ξυρισμα με λαμα χαρτοκοπτη που ειναι σαν ξυραφι.
πρωτα ομως δοκιμασε με λαδι φαγητου κι αν δεν επαναφερονται τοτε ξυρισμα. κανει θαυματα το λαδι ;)
http://www.youtube.com/watch?v=KJb5IPOx2l0
redfantomas
03/09/2013, 19:50
Και εκεινη την στιγμη ο Στελιος που με βοηθουσε θυμηθηκε οτι πρεπει να παει καπου!!! και με αφησε να βαλω μονος μου τον μπροστινο τροχο!!
ΧΡΗΣΤΟΟΟΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ...ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ....ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΠΟΥ !!! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ 2013..ΜΟΤΟ-ΜΠΥΡΕΣ -ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-
298550
Shaolin Monk
03/09/2013, 20:17
Και εκεινη την στιγμη ο Στελιος που με βοηθουσε θυμηθηκε οτι πρεπει να παει καπου!!! και με αφησε να βαλω μονος μου τον μπροστινο τροχο!!
ΧΡΗΣΤΟΟΟΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ...ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ....ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΠΟΥ !!! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ 2013..ΜΟΤΟ-ΜΠΥΡΕΣ -ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-
298550
ΜΛΚ φαντομα, αν φαω ξυλο απο τον Χρηστο,εσυ θα φταις....
Και μετα θα ....εεεε.... πεσεις παλι στα χερια μου...... :evil::evil::evil:
SHOOTER045
04/09/2013, 00:50
http://www.youtube.com/watch?v=KJb5IPOx2l0
θενκς
κατατοπιστικοτατο
θα το κανω οπως δειχνει και λετε
Nodas Hodas
21/09/2013, 16:09
Re pedia exw kai egw mia, tin XL 250s (FOVERO COMATI). Xristo sinxaritiria sou vgazw to kapelo.
Ala kalitera na po tin istoria apotin arxi. :)
Prin apo 3 xronia pou ksekinisa na pigeno gia kinigi me ton patera mou, pigename sto ilion kai pername alon enan kinigo ton 8io kwsta.
Otan mas proskalese sto spiti tou gia kafe meta to kinigi, pigame stin avli tou spitiou tou, (kai tote tin ida). O pateras mou arxizi na mou tin parouziazi kai na rota ton 8io kwsta tin ilikia ths mixanis 1982
kai tote akouo tis magikes leksis (THELO NA KSEFORTO8O TO ERIPIO) Ton patera mou ton parakalousa apo ton Kalokeri mexri ton Martio.Kai telika tin pira kai dorean.
Tin eplina ,ths katharisa to carbilates,alaksa ladia kai mpouzi kai pire. Paratimeni kai 5 xronia.
H mixani itan kali. To mono provlima itan ta ilektrika itan 6volt kai den evriska prostini laba, episis den douleve tipota.
Kai mia voithia re pedia den vrisko prostino lastixo einai 23.:sad:
sapila racing
21/09/2013, 16:49
Kai mia voithia re pedia den vrisko prostino lastixo einai 23.:sad:
Κατ αρχήν καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Γράφε Ελληνικά για να σε διαβάζει ο κόσμος και να παίρνει και τις απαντήσεις που ψάχνεις.
Δεν το διάβασα το μηνυμά σου, αν θέλεις ξαναγράψτο Ελληνικά. Ειδα στο τελος οτι ψαχνειςλάστιχο 23 ιντσών αρα έχεις το πρώτο XL250S με λάστιχο 3.00-23
Υπάρχει το Bridgestone TW9 σε αυτην την διάσταση αλλά ίσως χρειαστεί να το παραγγείλεις απο το εξωτερικό.
Πιο φτηνό σε Cheng Shin
http://www.ebay.co.uk/itm/Enduro-Reifen-3-00-23-Cheng-Shin-C-186-fur-Honda-XL-250-XL-500-/310420414854?pt=Kraftrad_Reifen&hash=item48467fa186
Nodas Hodas
27/09/2013, 20:38
Καλησπέρα παιδιά. Έγραψα αυτό το μήνυμα στα ελληνικά-αγγλικά.(ποιο πανο)
Έχω μια Honda XL 250 s .
Τέλος πάντων να σας πω την ιστορία .
Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα να πηγαίνω για κυνήγι με τον πατερά μου, Ο πατέρας μου έπαιρνε μαζί και έναν θύω του που τον έλεγαν Κώστα.
Μετά το κυνήγι μας κάλεσε στο σπίτι του για καφέ .
Στην αβλη λιπών είδα την μηχανή και λέω ωραίο κομμάτι και μου άρεσε.
Τέλος πάντων αφού πιάσαμε κουβέντα για την μηχανή ακούω της μαγικές λέξης (θέλω να ξεφορτωθώ το ερείπιο) ωραία λέω αιδώ είμαστε.
Παρακαλούσα τον πατερά μου από το καλοκαίρι μέχρι Μάρτιο και τελικά την πήρα και μάλιστα δωρεάν.
Την έπλυνα της άλλαξα λάδια, μπουζί και καθάρισα και το καρμπιρατέρ.
Υπολειτουργούσε βεβαία αλλά μας πήγαινε βόλτα.
Αυτό θα πει Honda.
Βρήκα μερικά προβλήματα αλλά τα έλυσα.
Το μονό που μου μένει είναι το πρόβλημα του μπροστινού ελαστικού που δεν βρίσκω και όλοι μου λένε έχει καταργηθεί αιδώ και 10 χρόνια.
Ευχαριστώ τον sapila racing.
Takata Dome
28/09/2013, 11:55
Καλησπέρα παιδιά. Έγραψα αυτό το μήνυμα στα ελληνικά-αγγλικά.(πιο πάνω)
Έχω μια Honda XL 250 s .
Τέλος πάντων να σας πω την ιστορία .
Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα να πηγαίνω για κυνήγι με τον πατερά μου, Ο πατέρας μου έπαιρνε μαζί και έναν θείο του που τον έλεγαν Κώστα.
Μετά το κυνήγι μας κάλεσε στο σπίτι του για καφέ .
Στην αυλή λοιπόν είδα την μηχανή και λέω ωραίο κομμάτι και μου άρεσε.
Τέλος πάντων αφού πιάσαμε κουβέντα για την μηχανή ακούω τις μαγικές λέξεις (θέλω να ξεφορτωθώ το ερείπιο) ωραία λέω εδώ είμαστε.
Παρακαλούσα τον πατερά μου από το καλοκαίρι μέχρι Μάρτιο και τελικά την πήρα και μάλιστα δωρεάν.
Την έπλυνα της άλλαξα λάδια, μπουζί και καθάρισα και το καρμπιρατέρ.
Υπολειτουργούσε βεβαία αλλά μας πήγαινε βόλτα.
Αυτό θα πει Honda.
Βρήκα μερικά προβλήματα αλλά τα έλυσα.
Το μονό που μου μένει είναι το πρόβλημα του μπροστινού ελαστικού που δεν βρίσκω και όλοι μου λένε έχει καταργηθεί εδώ και 10 χρόνια.
Ευχαριστώ τον sapila racing.
Ο,τι σου είπε ο σαπίλας,μέσω Ίντερνετ θα βρεις. Πέρα απο αυτά που είπε ο sapilas,υπάρχει και το C186 της Maxxis
Edit: Και το C186 ουσιαστικά Cheng Shin είναι
Nodas Hodas
28/09/2013, 19:42
Ευχαριστώ φιλέ μου.
θα το κανονίσω.:D:beer:
Εξελιξεων XL συνεχεια!!! Ειχα ανεβει ταρατσα και σαν να ακουγα τον κινητηρα να μου λεει :
"Θελω να παω στην θεση μου , θελωωωωω!! ":uplate:
"Βρε πως θα σε βαλω επανω του απανταω εγω??? Μονος μου ειμαι !!":(
"Προβλημα σου" μου απανταει :confused:
(Βρε λετε να το ψαξω?????):p
Ετσι......
302885
Η μεση μου!!!
302886
Δεν εκανα τιποτε αλλο!! κατεβηκα κατω με εναν πονο στην μεση, αλλα και χαρουμενος που ενα μεγαλο βημα εγινε!!!
Την αλλη μερα ηρθε το πακετο απο CMSNL δευτερη φορα. Ειχε ερθει Ρεθυμνο σε 2 μερες και εγω εψαχνα να βρω μετα απο 5 τον διανομεα της UPS και αφου τον βρηκα μετα απο 10 μερες το ειχε στειλει πισω!!! :moutza::a29:χωρις καμια ειδοποιηση τιποτα!!! ΓΚΡΡΡΡΡ!!
Φυσικα δικιο δεν βρηκα ...(καθε μηνα αλλαζουν και συνεργατη):a31:
302888
302889
καινουριο σετ διακοπτη και κλειδαρια το ειχε προσφορα ολο 50 ευρω !!
302890
πονο στη μεση?
ε κουνα λιγο το γοφο με σμοιριδαλοιφη και θα περασει:lol:
ακουσες και φωνη απο το μοτερ?ηθελα να ξερα πια φωνη ακους και εχεις μαζεψει τοσα σχιστοματικα εργαλεια εκει πανω:evil:
αμα σε παρει χαμπαρι η κυρα ρε κακομοιρη τι λεφτα χαλας στο cmsnl θα στο σπασει το κεφαλι:lol:
δωσε πονο:beer:
Το "σβηστηρι"
302892
μετα απο ζεσταμα με θερμοπιστολο και ξυσιμο με ξυραφι ..
302893
και εδω οι διακοπτες που θα βαλω!!
302894
Να πω εδω οτι οι διακοπτες αυτοι ανηκουν στο νεωτερο μοντελο οποτε για να ταιριαξουν θελουν καποιες ψιλομετατροπες στην καλωδιωση οπως οι φισσες που στο δικο μου εχουν 6 επαφες και στο νεωτερο 9 .
Θα μπορουσα να παρω καινουριους αλλα εκτος του οτι θελω να κρατησω το κοστος χαμηλα θελω να κανω ανακατασκευη και οχι τοποθετηση - συναρμολογηση..
Μελετη!!
302895
Διαβασμα!!!
302896
302897
Ετοιμο!!
302898
302899
Αναβουν!!!! :a25:
302900
Ζωγραφικη Νο1!!!
302901
Ζωγραφικη Νο2!!!
302902
302903
302904
Καπου εδω εβαψα κατι ψιλοπραγματα και ηθελα να τα αφησω καπου να στεγνωσουν!!!
Και ετσι ανακαλυψα την παγκοζμια:D πατεντα (ΤΡΕΜΕ ΛΙΤΣΑ ):a22::a43:με τιτλο:
"Χωρητικη ηλεκτροστατικη βαφη ,με δυο παραλληλα ηλεκτροδια σε χαμηλη εναλλασσομενη ταση (220V) και σε θερμοκρασια περιβαλοντος!!!" Εξελιξη λεμε κυριοι!!!:cool:
302905
Οι επομενες μερες περασαν με ντιζες και καλωδια κλπ!!!
302906
302907
302908
Στο καρμπ ελειπε ενα πλαστικο που ηρθε καινουριο απο CMSNL ...
302909
Ρυθμιστηκε το φλοτερ (15mm )
302911
Μπηκε η εισαγωγη και μερικα αλλα κοκοψινια..;)
302910
Κα βουαλα!!!:)
Και καρμπιρατερι εχουμε!!
302912
πολυ ντιζα ρε παιδακι μου!!!:rolleyes:
302913
Καινουριο γραναζι
302916
Και φυσικα αλυσιδα!!!Η ασφαλεια παει οπως φαινεται με την φορα περιστροφης του τροχου
302917
Εντω μεταξυ πηγα στο δευτερο XL (Ειχα παρει ενα για ανταλλακτικα ) και το "ξεψυρισα" αλλα ευγενικα ωστε να ειναι αναστρεψιμο :evil:
302918
Απο εκει πηρα το φιλτρο αερα και το καπακι του που ελειπε
302919
και το μπουζοκαλωδιο
302920
Πρεσσαρισμα
302921
302922
και οπως εβαλα τα δυο φαναρια διπλα διπλα να διαλεξω το πιο καλο μου μπηκαν σκεψεις για το CB μου!!! (εψαχνα να βρω διπλο φαναρι για να το βαλω στο fairing ..:D
302923
Γρηγορα ομως επικρατησε η λογικη (????) και ετσι...
302925
302926
Οι διακοπτες οπως ειπα ειναι ανακατασκευασμενοι οποτε τα γραμματα δεν ηταν τυπωμενα .. Ετσι ειπα του Δημητρη (Dimchios) να μου τα βγαλει σε βινυλιο και να τα βερνικωσω απο πανω!!!
302927
Ηταν δυσκολο προτζεκτ μια και τα γραμματα ηταν μικρα για κοπτικο ...Μητσο ευχαριστω για τον κοπο σου !!!:beer:
302928
302929
Καπου εδω καταλαβα οτι ειχα πει λαθος τις διαστασεις και βγηκαν μεγαλυτερα!!!
302930
Εδω παλι δεν φαινεται!!!
κατι δεν μου αρεσει!!! Θα δω !!!:rolleyes:
Λιγο θελω να παρω καινουριο διακοπτη... :yuck:
302931
Ισως και οχι!!!:sick:
302932
Εχουμε και λεμε θελω ακομα το κουστουμι ,εξατμιση και μερικα ψιλοπραγματακια...
Ηλεκτρικα ΟΚ! ( σπινθηρα εχουμε!!!) οποτε συντομα βαζω μπρος!!!
Αυτα νεοτερα συντομα!!! :beer:
πονο στη μεση?
ε κουνα λιγο το γοφο με σμοιριδαλοιφη και θα περασει:lol:
ακουσες και φωνη απο το μοτερ?ηθελα να ξερα πια φωνη ακους και εχεις μαζεψει τοσα σχιστοματικα εργαλεια εκει πανω:evil:
αμα σε παρει χαμπαρι η κυρα ρε κακομοιρη τι λεφτα χαλας στο cmsnl θα στο σπασει το κεφαλι:lol:
δωσε πονο:beer:
Λες να κανει δουλεια το κουνημα της μεσης????:a25:
Ακουω πολες φωνες αλλα δεν τις καταλαβαινω ολες (ειναι σοβαρο??):sick:
Οσο για την κυρα....:sad::pantofla::vava:
Pardalotzatziki
04/11/2013, 00:19
Ζωγραφιζεις Χρησταρα! Θα ακουσουμε το πρωτο κλαμα της αναγεννησης?? :beer:
dlabrakis
04/11/2013, 06:51
γερα συντοπιτη!!! κοντευεις!!!!!!! μην αλλαξεις διακοπτη μια χαρα φαινεται....
αλλα μ αρεσει η λεπτομερεια που δειχνει ο καθενας μας με τη δουλεια του..εσυ με τα ηλεκτρολογικα..ο αλλος με τη φαναρτζοδουλεια...κι αλλος με τα....δικα του.
sapila racing
04/11/2013, 09:22
Eίσα σε δικό σου επίπεδο και πάλι Χρήστο.
Τα αυτοκόλλτα Hi-Low κλπ είναι μεγαλούτσικα αλλά μόνο εσύ θα το ξέρεις.
Και όλο το moto.gr βέβαια! :bawl:
μια χαρα το πας....
οσο για το μεγεθος των γραμματων....καλα ειναι...στην ηλικια μας να τα βλεπουμε κιολας μην παταμε κορνα αντι για φλας....
nicksior
04/11/2013, 09:37
Eίσα σε δικό σου επίπεδο και πάλι Χρήστο.
Τα αυτοκόλλτα Hi-Low κλπ είναι μεγαλούτσικα αλλά μόνο εσύ θα το ξέρεις.
Και όλο το moto.gr βέβαια! :bawl:
Δεν πειράζει , καλά είναι , να φαίνονται , έτσι κι αλλιώς τόσα χρόνια εδω μέσα , αποκτήσαμε και....
Πρεσβυωπία :wave2:
Πάλι με πρόλαβαν... Ο απο πάνω..
DimChios
04/11/2013, 11:55
ΔΕ ΦΤΙΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!! :mad:
Αυτος φταει που εχει πεισει τη γυναικα του οτι οι δεκα ποντοι ειναι εικοσιπεντε και εχει ξεχασει να μετραει!
:lol:
FRAGISCOS
04/11/2013, 14:04
Zωγραφιζεις παλι!!!!:wave2:
srxakias
04/11/2013, 16:44
Εξελιξεων XL συνεχεια!!! Ειχα ανεβει ταρατσα και σαν να ακουγα τον κινητηρα να μου λεει :
"Θελω να παω στην θεση μου , θελωωωωω!! ":uplate:
"Βρε πως θα σε βαλω επανω του απανταω εγω??? Μονος μου ειμαι !!":(
"Προβλημα σου" μου απανταει :confused:
(Βρε λετε να το ψαξω?????):p
Ετσι......
302885
Η μεση μου!!!
302886
Αρχοντας οπως παντα. (Λενε οτι προβλημα δεν υπαρχει να μιλας με το Θεο, προβλημα υπαρχει οταν αρχισει και σου απανταει).:rotflmao::a014::wave2:
Φιλε μου πολυ τελεια δουλεια και μπραβο σου επι χιλια οχι σα μερικους μερικους που παιρνουν τετοια μηχανακια και τα κανουν καρναβαλια !!!!Μπραβο σου ξανα και προχωρα ετσι!!!!:look:
macgyver2180
04/11/2013, 21:16
Συγχαρητηρια.......εγω δεν ξερω τιποτα παντως για το μεγεθος απο τα αυτοκολλητα στο διακοπτη....
μπραβο σου εισαι μερακλης.....τα αυτοκολητα ειναι μια χαρα αστα ετσι κατα την γνωμη μου.......ο κινητηρας ΛΑΜΠΕΙ και με φτιαχνει πολυ που το βλεπω ενω ταυτοχρονα ζηλευω για την υαλοβολη....καλη συνεχεια :beer:
στις περισοτερες φωτο νομιζεις οτι ειναι απο καινουριο μηχανακι.καλο κουραγιο.
Φοβερη και αξιοζηλευτη ακομα και απο επαγγελματια δουλεια!!! Καλη συνεχεια!!
:beer::eek::uplate:
Α class on your own είσαι Χρήστο. :beer:
doctoras
26/11/2013, 08:17
γαμάτη δουλεία μπράβο!!
ολοένα και περισσότεροι γουστάρουν το restoring και αυτό το τόσο όμορφο και αναλυτικότατο thread είναι άλλο ένα έναυσμα για καλλιέργεια νέας κουλτούρας.. δεν πετάω, δεν αντικαθιστώ, αλλά επισκευάζω, δημιουργώ, αισθάνομαι υπέροχα!!
ξανα μανα μπράβο
Αξιος φιλε!Τελεια δουλεια.:beer:
universalgr1
26/11/2013, 18:46
Πολύ καλή δουλειά Χρηστάρα!!! (όπως πάντα!!)
Μπράβο!!! :beer: :beer:
Σας ευχαριστω ολους!:beer:
Το XLακι ειναι ετοιμο περιμενω το κουστουμι και να μου μεινει χρονος να το κατεβασω απο την ταρατσα να το παω σε εναν φιλο να το τσεκαρουμε και να μπει μπροστα!!
Α! και να κανω την μεταβιβαση που σκαλωνει οπου μπορει να σκαλωσει!!:mad:
Αντε ρε χρηστο! περιμενω φωτο απο το κατεβασμα της ταρατσας:beer:
Αντε ρε χρηστο! περιμενω φωτο απο το κατεβασμα της ταρατσας:beer:
Θα εχει πλακα Μανο!! Θα κατεβει με συμβατικη μεθοδο!!! Απο την σκαλα!!:p
Ελπιζω συντομα!! :rolleyes:
Ελπιζω συντομα!! :rolleyes:
Θα κατέβει ή θα εισαι και εσυ καβαλα πάνω του να θυμηθεις τα νιατα σου :lol: ?
:wave2:
DimChios
27/11/2013, 10:09
ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ!!!!!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Θα κατέβει ή θα εισαι και εσυ καβαλα πάνω του να θυμηθεις τα νιατα σου :lol: ?
:wave2:
:smokin::bawl:
ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ!!!!!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Στο κουτρουβαλημα στα σκαλια???:bawl::look:
και παλι μπραβο σου.
περιμενω και εγω με αγωνια να δω το κατεβασμα:eek:
siraxanz
29/11/2013, 21:36
Ωραία δουλειά, παίρνουμε μαθήματα!:)
alfisti156
29/12/2013, 13:57
Πανέμορφη!!!!!!!!!!!!! και τέλεια η δουλειά!!!!! περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες να την θαυμάζουμε!
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2013, 08:43
http://img856.imageshack.us/img856/3909/ly6v.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/856/ly6v.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
σορι για το ασχετο για να μην ανοιγω νεο θεμα. που μπορο να προμηθευτο τετοια ακροφυσια στην Αθηνα?
ευχαριστω εκ των προτερων.
http://img856.imageshack.us/img856/3909/ly6v.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/856/ly6v.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
σορι για το ασχετο για να μην ανοιγω νεο θεμα. που μπορο να προμηθευτο τετοια ακροφυσια στην Αθηνα?
ευχαριστω εκ των προτερων.
Καταρχην χρονια πολλα σε ολους!!! Ας ελπισουμε οτι το 2014 θα ειναι καλυτερο απο το 2013 !!!
Λοιπον Στελιο τα κοννεκτορακια τα πηρα απο το http://kojaycat.co.uk/epages/950000457.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950000457/Categories/Connectors_Bullet αλλα μπορεις να βρεις και αλλου. λεγονται bullet connectors .φυσικα θελουν και την ειδικη πρεσσα
Εχω παρει αυτην την πρεσσα http://www.ebay.co.uk/itm/Scooter-Wiring-Harness-Loom-MP71-Crimping-Tool-/121097621110?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item1c31fb0e76 και προσφατα αυτην 306875
Και οι δυο κανουν πολυ καλη δουλεια!!!
Λοιπον !! Στο θεμα μας τωρα! εχω κανει αρκετη προοδο!! αλλα δεν ανανεωνω τακτικα το φορουμ!!
Στην συνεχεια εν αναμονη του κουστουμιου ειπα να τελειωσω τα ηλεκτρικα ωστε να ειμαι ετοιμος!!
306877
306878
306879
Σε αυτην την ανακατασκευη ειπα να την κανω οσο πιο οικονομικη μπορω ετσι χρησημοποιω οτι μπορει να σωθει. Μεχρι στιγμης τα εχω καταφερει αρκετα καλα!!.
Τα φλας τα ανανεωσα με λιγο βενολ και τριψιμο με πανακι!!
306880
:smokin:
306881
τεστ
306882
Τα πλαστικα τα καθαρισα και αφου τα περασα πλαστιφιξ τα εβαψα με μπογια για προφυλακτηρες!!! Εγιναν σαν καινουρια!!!
306883
306884
306885
Τα μπροστινα φλας !!
306886
Καθονται με καβαλετα στο τιμονι και ειχα το ενα μονο. Το αλλο ηταν σπασμενο!! Ετσι ειπα να φτιαξω εγω ενα!!
:cool:
306887
κοψιμο λαμακι απο λαμαρινα αλουμινιου 3,5mm
306888
Κουρμπαρισμα σε κλιπονι CB750four :p
306889
Και αφου κοπηκε τρυπηθηκε στις διαστασεις που επρεπε βιδωθηκα με το σπασμενο καβαλετο και λιμαριστηκε να παρει το τελικο σχημα .
306890
Ετοιμο πανω στο τιμονι του XL. (πολυ σκονη!!!)
306891