View Full Version : Ποδηλατικό μποτιλιάρισμα
αν έχετε σκοπό να κάνετε μονάχα χαρακτηρισμούς και να μην εκφράζετε με όμορφο τρόπο τα επιχειρήματά σας ή το άδικο του πράγματος να το κλειδώσουμε το θέμα. νομίζω είμαι αρκετά ευγενικός μέχρι τώρα και έχω ζητήσει ήδη αρκετές φορές να κινείστε στο ίδιο όμορφο πλαίσιο. αλλά αν συνεχιστεί με τέτοιες απαντήσεις από μεριάς σας ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να ακούω τον οχετό του καθένα σας.
και είναι κρίμα γιατί κάποια άλλα παιδιά εδώ μέσα έχουν όρεξη για σωστή κουβέντα.Να σου κάνω και τιποτα να φας οσο μιλαμε?ενα καφε ενα μαξιλαρι να είσαι άνετος.??
καταλαβαίνεις νομίζω οτι το πως γραφουμε εχει να κάνει με το τι ζουμε καθε φορά που κάνεις τον χομπιστα εσυ αγορι μου ετσι?
ναι αν δε σαρεσει το πως γράφουμε θα τα κλειδωνουμε τα θεματα....
μα σας παρακαλω να μη κλεινετε τουσ δρομους κυρ φρι ραιντ μου??
εχουμε και εμεις τα ιδια δικαιωματα κινησης με εσας?μα σας εκλιπαρω ανοιξτε να παω και εγω εκει που θελω??
παρακαλατε να μη πεσετε σε καμια ληστεια εν εξελιξη με τιποτα καλασνικοφ που ναι και της μοδός...και τους κλεισετε το δρομο και σας κανουν μπομπ σφουγκαρακης...
George_Sp
18/06/2012, 10:47
προσφέρει κάτι το επίπεδο που μου απαντάς?
αν προσφέρει δηλαδή να σου απαντήσω οτι ναι..φτιάξε μια μακαρονάδα με κιμά και φέτα τριμμένη...και για μετά ένα φρέντο εσπρέσο γλυκό. :)
next επικοδομητικό σχόλιο παρακαλώ :D
απαντησε μου στην ουσια φρι ραιντ μου..στη ουσια..το δαχτυλο κοιτας τοση ωρα ε?
George_Sp
18/06/2012, 10:50
συγγνώμη αλλά την ουσία την διαλύετε εδώ και τόσες σελίδες με τα μπινελίκια σας. τώρα που παίζω το τροπάριό μερικών σας χάλασε? :)
με χαλασε?κοιτα δε πιστευω οτι μπορεις να απαντησεις κατι..αλλα δε με καιει κιολας.το τι θα κανεις με καιει ..οχι το τι θα πεις.
στα καλαμπαλικια μου γενικως και εγω να ριξω το μπινελικι μου μπηκα για μια κατασταση που μας ενοχλει ολους τους αλλους εκτος απο σας που ανακαλυψατε το συμπαν με το ποδηλατο στο 2012.
MG-KTiNoS
18/06/2012, 10:59
Ο γιός μου την Παρασκευή το βράδυ πήρε βραβείο στο σχολείο και πήγε Βουλιαγμένη μαζί με τους φίλους του για μιλκ σέικ και βόλτα στη θάλασσα.
Έκανα 2,30 ώρες να πάω να τον πάρω στο δρόμο αφού τελείωσα με τη δουλειά και ήμουν πτώμα.
Το θέμα των ηλιθίων αυτών με τα ποδήλατα δεν είναι η μετακίνηση.
Το θέμα είναι ότι προωθούν αυτό που θεωρούν «σωστό» με τη βία.
Πάει να πει τσαμπουκά.
Γουστάρω ποδήλατο, δεν με ενδιαφέρει αν κόβεται η σύνταξη του ανάπηρου, στα τέτοια μου αν κλείνουν νοσοκομεία, εγώ θέλω ποδηλατόδρομο.
Κι όσο εσύ δεν το φτιάχνεις εγώ θα βγαίνω κάθε Παρασκευή και θα σου σπάω τα @@...
Τυπική Νέο-Ελληνική συμπεριφορά.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί…
Οι ανόητοι οι ΜΠΑΤΣΟΙ φταίνε που δεν ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τον νόμο για παρακώληση συγκοινωνιών.
Υγ
Ελπίζω οι εργολάβοι που θα αναλάβουν τους ποδηλατόδρομους και τα πάρκινγκ που μοιραία θα χρειαστούν, να πληρωθούν με ομόλογα !
:wave2:
συγγνώμη αλλά την ουσία την διαλύετε εδώ και τόσες σελίδες με τα μπινελίκια σας. τώρα που παίζω το τροπάριό μερικών σας χάλασε? :)
Άρθρο 88 Άδεια κυκλοφορίας οχημάτων
1. Δεν επιτρέπεται μηχανοκίνητο όχημα, ρυμουλκούμενο, μοτοποδήλατο, [ποδήλατο] ή ζωήλατο όχημα να κυκλοφορεί οπουδήποτε στη χώρα, αν δεν έχει εκδοθεί γι` αυτό άδεια κυκλοφορίας.
:nono::nono::nono:
Υ.Γ
To video του free day μονο γελια μου προκαλει.Κατι σαν "διαφημιση" του 90 στο καναλι 5.
Α ναι.Μ@λ@κ@ με το γ@μωποδηλατο σου που πηγαινες στην παραλιακη χωρις φωτα και με 15 χλμ κανοντας ζικ ζακ γιατι δεν ειχες αλλες δυναμεις να το βαλεις στον κ@λο σου για να κανεις το παγωνι.
Παντα φιλικα και με κριτικη διαθεση απεναντι στην εναλλακτικοτητα.:D
...
παρακαλατε να μη πεσετε σε καμια ληστεια εν εξελιξη με τιποτα καλασνικοφ που ναι και της μοδός...και τους κλεισετε το δρομο και σας κανουν μπομπ σφουγκαρακης...
Έχουν ενημερωθεί και δεν κάνουν τίποτα εκείνη τη μέρα-ώρες..
Να ναι καλά τα παιδιά του φρη ράιντ.. κοιμόμαστε εκείνες τις ώρες μ' ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες..
George_Sp
18/06/2012, 11:06
επειδή η ειρωνεία πάει σύννεφο και σωστή κουβέντα δε μπορεί να γίνει σας απαλλάσω με τα ποστ μου στο συγκεκριμένο θέμα. Ξεσπάστε και πείτε ότι άλλο θέλετε. Νικήσατε και κάτω από την γραμμή σταματάω να διαβάζω:)
---------------------------------------------------
επειδή η ειρωνεία πάει σύννεφο και σωστή κουβέντα δε μπορεί να γίνει σας απαλλάσω με τα ποστ μου στο συγκεκριμένο θέμα. Ξεσπάστε και πείτε ότι άλλο θέλετε. Νικήσατε και κάτω από την γραμμή σταματάω να διαβάζω:)
Ειρωνια?Κυκλοφορουν η οχι παρανομα τα ποδηλατα?Νοικιαζουν καποιοι επιτηδειοι ποδηλατα χωρις φωτα σε ανθρωπους που θελουν να πανε βολτα μαζι σας η οχι?
Αν θελεις μπορεις να τραβηξεις τη γραμμη σου και να το βαλεις στα πεταλια η να απαντησεις.
Δεν ξερω ποιο απο τα δυο σου ειναι πιο ευκολο.
Για να μην παρεξηγουμαστε σου λεω οτι εκανα ποδηλατο απο το 76 ως το 80 (μιλαμε για προπονησεις με τον Παραδεισο) κι οτι απο τις επομενες μερες το ποδηλατο που μου εδωσε ο hidenfnick θα ειναι το βασικο μεσο μεταφορας μου.
MavrosPan
18/06/2012, 11:26
Το θέμα των ηλιθίων αυτών με τα ποδήλατα δεν είναι η μετακίνηση.
Το θέμα είναι ότι προωθούν αυτό που θεωρούν «σωστό» με τη βία.
Πάει να πει τσαμπουκά.
Γουστάρω ποδήλατο, δεν με ενδιαφέρει αν κόβεται η σύνταξη του ανάπηρου, στα τέτοια μου αν κλείνουν νοσοκομεία, εγώ θέλω ποδηλατόδρομο.
Κι όσο εσύ δεν το φτιάχνεις εγώ θα βγαίνω κάθε Παρασκευή και θα σου σπάω τα @@...
Τυπική Νέο-Ελληνική συμπεριφορά.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί…
Οι ανόητοι οι ΜΠΑΤΣΟΙ φταίνε που δεν ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τον νόμο για παρακώληση συγκοινωνιών.
+600 και τα ειπες ολα. Ακριβως αυτο λεω.
Ειρωνια?Κυκλοφορουν η οχι παρανομα τα ποδηλατα?
Παράνομα δεν είναι. Έχει αλλάξει ο νόμος απ΄το 2007 αν δεν κάνω λάθος και δεν είναι υποχρεωτική η άδεια κυκλοφορίας στα ποδήλατα.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι για ποιό λόγο οι διοργανωτές ΔΕΝ ανακοινώνουν την διαδρομή γιατί και καλά θα έμπαινε ο καθέ ένας ποδηλάτης απ΄όπου γουστάρει (ούτε σε περιφρούρηση του ΠΑΜΕ δεν είναι τόσο δογματικοί).
Αν έχει αλλάξει αυτό, και είναι γνωστή η διαδρομή εκ των προτέρων δεν μπορεί να γίνετε μια ανακοίνωση μέσω internet της διαδρομής προκειμένου κάποιοι να ξέρουν από που να μην περάσουν?
Εδώ είσαι λάθος.:nono:
Ασχολήθηκες με όλα τα ποστ που σας βρίζουν και ειρωνεύονται. Με τον καβγά δηλαδή.
Στα μόνα ποστ που δεν έχεις ασχοληθεί καν ν' απαντήσεις είναι τα δικά μου κι εγώ ούτε έβρισα, ούτε χαρακτήρισα, ούτε ειρωνεύτηκα. Έθεσα ευγενικά κανονικά θέματα-αντιρρήσεις και έκανα μέχρι και προτάσεις.
Θα ήθελα να δω μια κανονική απάντηση, ήρεμη και με επιχειρήματα.
Πάνω σε αυτά έχεις κάτι ή προτιμάς να τσακώνεσαι;
Παράνομα δεν είναι. Έχει αλλάξει ο νόμος απ΄το 2007 αν δεν κάνω λάθος και δεν είναι υποχρεωτική η άδεια κυκλοφορίας στα ποδήλατα.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι για ποιό λόγο οι διοργανωτές ΔΕΝ ανακοινώνουν την διαδρομή γιατί και καλά θα έμπαινε ο καθέ ένας ποδηλάτης απ΄όπου γουστάρει (ούτε σε περιφρούρηση του ΠΑΜΕ δεν είναι τόσο δογματικοί).
Αν έχει αλλάξει αυτό, και είναι γνωστή η διαδρομή εκ των προτέρων δεν μπορεί να γίνετε μια ανακοίνωση μέσω internet της διαδρομής προκειμένου κάποιοι να ξέρουν από που να μην περάσουν?
Φυσικά και μπορούν αλλά έτσι θα χαθεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού..
Και θα σφυρίζουν στο βρόντο..
Την πρώτη φορά που τους συνάντησα στο μοναστηράκι στην Ερμού, παρασκευή βραδυ, προ κρίσης που κυκλοφορούσαν ακόμα αυτοκίνητα στο δρόμο, το μποτιλιάρισμα ήταν πρωτοφανές.... κάθε ευγενική και δειλή μου προσπάθεια να περάσω καλυπτόταν απο καντήλια από κάτι κοριτσάκια που κάνουν hardcore εκδιδόμενες με 20ετή προϋπηρεσία, να κοκκινίζουν.. κούμπωσα 1η, ανέβηκαν οι στροφές και σταμάτησαν.. ευτυχώς τους έκοψε.
.........
Ανέβαινα τη Φρύνης στο Παγκρατι το προηγούμενο Σάββατο (ελαφρώς μέχρι αρκετά ανηφορικός δρομος για όσους δεν την γνωρίζουν).. με τη μηχανή.. Απιστευτη κίνηση.. 2 τρόλεϋ μπροστά, αυτοκίνητα, κούριερ, μηχανές ένας χαμός.. και πηγαίνουμε με ΔΥΟ (2) χλμ/ώρα... βραζει ο τόπος, ο δρόμος θυμίζει Επιταφιο από τα δάκρυα και τα γαμωσταυρίδια.. και μετά από κανένα 20λεπτο, βλέπουμε μια κυρία γύρω στα 55-60 σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στο ποδήλατό της να λέει "δεν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα"..
Φρη ράιντ κλάιν μαιν..
Να 'σαι καλά ρε sniper, μέσα στη γενικότερη μουτζούρα της σημερινής μέρας μ' έκανες και γέλασα.
:bawl::bawl:
antonis_fr4-4
18/06/2012, 11:42
ποδηλατο κανω κ εγω αλλα μονο στο βουνο με 2-3 φιλους και το ευχαριστιεμαι.
τι βρισκουν τωρα αυτοι ολοι να πηγαινουν μπουλουκι τοσα ατομα με 5χλ την ωρα και να αναπνεουν ολο το καυσαεριο της πολης,ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω.Αυτων τα πνευμονια θα ειναι χειροτερα και απο χρονιο καπνιστη!
Οκ εχεις δικηο,απλα το υπουργειο εχει το παληο pdf του κοκ.Παντως αυτοι οι "εναλλακτικοι" κυριοι λειτουργουν φασιστικα και με τη δυναμη του οχλου.Μην πουμε για τις παραβασεις που κανουν καθημερινα,ουτε για το πως "σεβονται" τους πεζους.
Μπυρωνα Mercier? 261776.To 1977.:wave2:
Οκ εχεις δικηο,απλα το υπουργειο εχει το παληο pdf του κοκ.Παντως αυτοι οι "εναλλακτικοι" κυριοι λειτουργουν φασιστικα και με τη δυναμη του οχλου.Μην πουμε για τις παραβασεις που κανουν καθημερινα,ουτε για το πως "σεβονται" τους πεζους.
Μπυρωνα Mercier? 261776.To 1977.:wave2:
Ωραίο χρώμα.. :bawl:
Κι όμως το ροζ ήταν το αγωνιστικό χρώμα της Mercier :D
Χρήστο, το δικό μου είναι λίγο πιο μπρουτάλ σε μαύρο για να μπινελικώνω όσους περιμένουν, και να χάνομαι μετά στο σκοτάδι :tooth:
Κανονισε εσυ να εχουν πορεια οι ποδηλατες και να μπουκαρουμε απο την μπαλκονοπορτα με τον τρουπιο και τον ανιμαλ.:evil:
Θα αλλαξεις γνωμη για το ροζ μετα(κι οχι μονο).:lol:
Κι όμως το ροζ ήταν το αγωνιστικό χρώμα της Mercier :D
Χρήστο, το δικό μου είναι λίγο πιο μπρουτάλ σε μαύρο για να μπινελικώνω όσους περιμένουν, και να χάνομαι μετά στο σκοτάδι :tooth:
Night vision mf! :bawl:
Κανονισε εσυ να εχουν πορεια οι ποδηλατες και να μπουκαρουμε απο την μπαλκονοπορτα με τον τρουπιο και τον ανιμαλ.:evil:
Θα αλλαξεις γνωμη για το ροζ μετα(κι οχι μονο).:lol:
Yπάρχει μiα claymore... plan B... :lol:
Cpt. Haddock
18/06/2012, 12:56
[...]Παντως αυτοι οι "εναλλακτικοι" κυριοι λειτουργουν φασιστικα και με τη δυναμη του οχλου[...]
Σαν το ΠΑΜΕ ενα πραμα :smokin:
Σαν το ΠΑΜΕ ενα πραμα :smokin:
Ρε μπουστη Ηλια στο μυαλο μου εισαι.Ετσι ακριβως μη σου πω σαν χρυσαυγιτικη πορεια.
nikolas1709
18/06/2012, 15:39
την ειρωνια την ξεκινησε φιλε μου ο χιππης με την σφυριχτρα
αν θελετε να πιεσετε τουσ αρμοδιουσ για ποδηλατοδρομο να πατε να κανετε καταληψη στο σπιτι του αρμοδιου και οχι στουσ δρομουσ
και να γα@#$$ ολουσ τουσ υπολοιπουσ
την ειρωνια την ξεκινησε φιλε μου ο χιππης με την σφυριχτρα
αν θελετε να πιεσετε τουσ αρμοδιουσ για ποδηλατοδρομο να πατε να κανετε καταληψη στο σπιτι του αρμοδιου και οχι στουσ δρομουσ
και να γα@#$$ ολουσ τουσ υπολοιπουσ
πάτα το πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σου με το γράμμα w... και δες στην οθόνη το αποτέλεσμα..
nikolas1709
18/06/2012, 15:42
πάτα το πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σου με το γράμμα w... και δες στην οθόνη το αποτέλεσμα..
ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :beer:
Cpt. Haddock
18/06/2012, 16:03
Μην ειρωνεύεσαι ρε φιλε... :smokin:
Μην ειρωνεύεσαι ρε φιλε... :smokin:
Ναι αλλά το παλικάρι χωρίς τον κομπλεξισμό σου κέρασε και μiα μπύρα.
Χιππυ (@γάμητε) :bawl:
Cpt. Haddock
18/06/2012, 16:20
Ναι αλλά το παλικάρι χωρίς τον κομπλεξισμό σου κέρασε και μiα μπύρα.
Ναι, γιατι εχει ακριβο αυτοκίνητο :smokin:
Χιππυ (@γάμητε) :bawl:
ΧιππΗς και αγ@μητος δε γινεται ρε
taxydromos
18/06/2012, 18:48
:a17:
261808
devil's animal
18/06/2012, 21:12
εγω θελω να μου πειτε (οι υποστηρικτες του ποδηλατου) πως την βρισκετε που για να πατε καπου πρεπει να ειστε ιδρωμενοι και κατακωποι??:confused:
ο πακετανιος ας μην απαντησει καθ'οτι ειναι γνωστος βιτσιοζος και γουσταρει αιμα, δακρυα και ιδρωτα καργα... :D
nikos_abel
18/06/2012, 21:34
εγω θελω να μου πειτε (οι υποστηρικτες του ποδηλατου) πως την βρισκετε που για να πατε καπου πρεπει να ειστε ιδρωμενοι και κατακωποι??:confused:
ο πακετανιος ας μην απαντησει καθ'οτι ειναι γνωστος βιτσιοζος και γουσταρει αιμα, δακρυα και ιδρωτα καργα... :D
Και βυζί
MG-KTiNoS
19/06/2012, 00:32
Το θέμα είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ότι μας έχουν σπάσει τα @@...
:lol:
βαση της θεωριας της σχετικοτητας, τα παντα εξαρτονται απο τη θεση του παρατηρητη! οι ποδηλατες που τωρα υπερασπιζονται με σθενος τη
δραστητιοτητα τους και το δικαιωμα τους να καταλαμβανουν το δρομο ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ανθρωποι που κινουμενοι με οποιδηποτε αλλο οχημα
κατεβαζουν ολο το εορτολογιο σε μορφη υβρεων, αν καποιος τους καθυστερει, δημιουργηθει μποτιλιαρισμα η μια πορεια τους κλεινει το δρομο!
Cpt. Haddock
19/06/2012, 09:17
βαση της θεωριας της σχετικοτητας, τα παντα εξαρτονται απο τη θεση του παρατηρητη! [...]
'Οχι τα πάντα :smokin:
nikos_abel
19/06/2012, 09:21
'Οχι τα πάντα :smokin:
Άντε ρε :lol:
thanos_s
19/06/2012, 11:43
σημερα το πρωι στην παραλιακη ενας ποδηλατης οικολογος ζουσε στιγμες χαλαρωσης εχοντας ανοιξει την πορτα, μπει μεσα σε ενα opel και χτυπωντας οπου εβρισκε τον 55αρη αιφνιδιασμενο οδηγο του επειδη του εκλεισε την πορεια (η κατι τετοιο, δεν προλαβα την σκηνη) ..
Κατεβηκαμε ολοι να τραβηξουμε το ποδηλατικο doberman μεσα απο το αυτοκινητο του τρομαγμενου οδηγου..
αν ημουν με το αυτοκινητο θα εψαχνε το ποδηλατο κατω απο 1690 κιλα χαλυβα.
Με τις υγειες σας
skylaros
19/06/2012, 12:15
αν ήταν κάποιος με μηχανή το ίδιο θα ήθελες να κάνεις?
Παίδες είναι ζόρι να σου έχει βγει η γλώσσα να ακολουθείς μια γραμμή και να σε κλείνει ένας όγκος 2 τόνων ...
Είναι ζόρι να κινείσαι με ένα όχημα 2-10-50 τόνων και να μπαίνει μπροστά σου ένας ποδηλάτης και να σε πηγαίνει καρότσι με 10 χλμ/ω
ΔΕ γίνεται να συνυπάρχουν σε πόλεις όπως η Αθήνα οχήματα με τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά (και μη μου πει κανείς πως και οι μηχανές είναι σαν ποδήλατα γιατί αν εξαιρέσεις ότι κινούνται σε δύο τροχούς ουδεμία σχέση έχουν)
Για αυτό και θα πρέπει να υπάρχουν δρόμοι που θα πρέπει να κινούνται ξεχωριστά τα ποδήλατα. (και μη μου φέρει κανείς παραδείγματα μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών)
Παίδες είναι ζόρι να σου έχει βγει η γλώσσα να ακολουθείς μια γραμμή και να σε κλείνει ένας όγκος 2 τόνων ...
Είναι ζόρι να κινείσαι με ένα όχημα 2-10-50 τόνων και να μπαίνει μπροστά σου ένας ποδηλάτης και να σε πηγαίνει καρότσι με 10 χλμ/ω
ΔΕ γίνεται να συνυπάρχουν σε πόλεις όπως η Αθήνα οχήματα με τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά (και μη μου πει κανείς πως και οι μηχανές είναι σαν ποδήλατα γιατί αν εξαιρέσεις ότι κινούνται σε δύο τροχούς ουδεμία σχέση έχουν)
Για αυτό και θα πρέπει να υπάρχουν δρόμοι που θα πρέπει να κινούνται ξεχωριστά τα ποδήλατα. (και μη μου φέρει κανείς παραδείγματα μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών)
Και οι πεζοί στα πεζοδρόμια, υγιείς και μη, μικροί μεγάλοι αλλά το κάνουμε γαργάρα για να βάλουμε το τούμπανό μας κάπου που να μην κινδινεύει..
spyrakos35
19/06/2012, 12:26
γι αυτό ΔΕΝ θα πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους επίσης.....
κυρίως για την ασφάλειά τους.... και ΝΑΙ, καμμία σχέση το ποδήλατο με την μοτό.... το μόνο κοινό οι δύο τροχοί.....
προσκαλώ όποιον ποδηλατάκια θέλει να έρθει στην μαρίνα φλοίσβου που ενώ έχει ταμπέλες να κατεβαίνουν από τα ποδήλατα (μπροστά από τις καφετέριες) ΟΛΟΙ οι οικολόγοι, οι wannabe κορμάρες, οι ευαισθητοποιημένοι οι δεν ξέρω και γω τι, συνεχίζουν ακάθεκτοι, γρήγορα, ως επικίνδυνα..... και ο καφές κέρασμα από μένα....
θα είχε δε τρελό ενδιαφέρον (και γέλιο) να δούμε τους ποδηλατάκηδες του/των φόρουμ να προσπαθούν να νουθετήσουν τους παπάρες..... 500.000 κομμάτια....
όποιος λοιπόν θέλει, ιδού η ρόδος ας δούμε και το πήδημα.... είμαι εκεί κάθε απόγευμα, όποιος θέλει πμ....
thanos_s
19/06/2012, 13:34
η συμπεριφορα του και πριν το συμβαν που τον ειχα δει μιας και ειχε αρκετη κινηση και πηγαιναμε σχετικα κοντα ηταν σε ολους "κανε περα ρε μαλακα, δεν βλεπεις οτι εχω παρει φορα?"
η συμπεριφορα του και πριν το συμβαν που τον ειχα δει μιας και ειχε αρκετη κινηση και πηγαιναμε σχετικα κοντα ηταν σε ολους "κανε περα ρε μαλακα, δεν βλεπεις οτι εχω παρει φορα?"
:bawl:
MG-KTiNoS
19/06/2012, 14:20
και ποιός θα πληρώσει να φτιαχτούν αυτοί οι δρόμοι ?
:rolleyes:
και ποιός θα πληρώσει να φτιαχτούν αυτοί οι δρόμοι ?
:rolleyes:
Μα οι χρήστες αυτών, οι ποδηλάτες.
Τέλη κυκλοφορίας στα ποδήλατα.. Τσουζει, ενώ η τζαμπέ απαίτηση είναι καλύτερη ε;
Μα οι χρήστες αυτών, οι ποδηλάτες.
Τέλη κυκλοφορίας στα ποδήλατα.. Τσουζει, ενώ η τζαμπέ απαίτηση είναι καλύτερη ε;
Ωωωωω εσυ εισαι πολυ κακος μπουστης.Ακου εκει τελη στα ποδηλατα.Γιατι ρε φιλε,επειδη θελουν να χρησιμοποιουν το δρομο πρεπει και να πληρωνουν?:lol:
Χωρις πλακα αν γινει αυτο θα κλεισουν τα ποδηλαταδικα.
MG-KTiNoS
19/06/2012, 15:32
Άμα είναι ετσι...
ΜΕΣΑ να φτιάξουμε.
:lol:
GIXXERAKIAS
19/06/2012, 15:36
Δεν νομίζω να κλείσουν...την πελατεία που είχαν και πρίν θα την έχουν.Όσους δηλαδή το γουστάρουμε για βόλτα και γυμναστική και όχι για να βγάζουμε γκομενάκια και να δείχνουμε το καινούριο μας ποδήλατο σε συγκεντρώσεις με σκοπό το να σπάσουμε τα νέυρα στους άπαντες κακούς μηχανοκίνητους.
Ωωωωω εσυ εισαι πολυ κακος μπουστης.Ακου εκει τελη στα ποδηλατα.Γιατι ρε φιλε,επειδη θελουν να χρησιμοποιουν το δρομο πρεπει και να πληρωνουν?:lol:
Τώρα που θα βάλουν και φόρο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, το επόμενο είναι να πληρώσουν και τα ποδήλατα.. και βλέπω να κυνηγάνε οι μπάτσοι τα παιδιά μας για τέλη κι ασφάλεια..
Mark my words..
:smokin:
Δεν νομίζω να κλείσουν...την πελατεία που είχαν και πρίν θα την έχουν.Όσους δηλαδή το γουστάρουμε για βόλτα και γυμναστική και όχι για να βγάζουμε γκομενάκια και να δείχνουμε το καινούριο μας ποδήλατο σε συγκεντρώσεις με σκοπό το να σπάσουμε τα νέυρα στους άπαντες κακούς μηχανοκίνητους.
Α, σαν τους τύπους που έρχονται στο γυμναστήριο τέλη Ιουλίου να φτιάξουνε κορμάρα μέσα σε 2 βδομάδες και τεντώνονται σαν τα παγώνια δλδ στους καθρέφτες και κοιτάνες τις γκόμενε που κι αυτές για τον ίδιο λόγο ήρθαν.. :bawl:
Εσυ αν και δεν γνωριζομαστε νομιζω πως καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω(και δεν διαφωνουμε).
@sniper
Παντα Ι mark your words.
Μονο που οταν κανω μπανιο βλεπω κατι μελανια να τρεχουν.:lol: (σορυ αλλα ειναι απο αυτες τις φορες).
GIXXERAKIAS
19/06/2012, 15:41
Α, σαν τους τύπους που έρχονται στο γυμναστήριο τέλη Ιουλίου να φτιάξουνε κορμάρα μέσα σε 2 βδομάδες και τεντώνονται σαν τα παγώνια δλδ στους καθρέφτες και κοιτάνες τις γκόμενε που κι αυτές για τον ίδιο λόγο ήρθαν.. :bawl:
Ααααυτό ακριβώς.:lol:
Εσυ αν και δεν γνωριζομαστε νομιζω πως καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω(και δεν διαφωνουμε).
Καταλαβαίνω πολύ καλά.;)
Aπλά τους τα φυλάω από την παρασκευιάτικη βόλτα.:P
ημαρτον 11 σελιδες για 1000ειπωμενα θεματα.
GIXXERAKIAS
19/06/2012, 15:47
ημαρτον 11 σελιδες για 1000ειπωμενα θεματα.
Περιμέναμε εσένα φίλτατε να συμπληρώσεις το καρέ.:p
Περιμέναμε εσένα φίλτατε να συμπληρώσεις το καρέ.:p
ρε α στο διαλο με τοση ζεστα που θα ασχολουμαι.
παω να καβαλησω το πρΕονι.
GIXXERAKIAS
19/06/2012, 15:51
ρε α στο διαλο με τοση ζεστα που θα ασχολουμαι.
παω να καβαλησω το πρΕονι.
Πράουυυυ!!!!Βγάλε τις τάπες ρε μλκ!!:bawl:
spyrakos35
19/06/2012, 17:34
Πράουυυυ!!!!Βγάλε τις τάπες ρε μλκ!!:bawl:
ναι, και πήγαινε μπροστά από ποδηλάτες να μαρσάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
George_Sp
22/06/2012, 06:12
Καλημέρα σας.
Για δική σας πληροφόρηση απόψε το Freeday έχει προορισμό το Ίλιον.
Ακριβή δρομολόγηση δεν έχω αλλά υπολογίζω οτι θα κινηθεί γενικώς στις δυτικές συνοικίες από το ύψος της Πέτρου Ράλλη και με κατεύθυνση δυτικά και βόρεια ως τα άνω όρια στο Περιστέρι Μπουρνάζι.
Πιθανοί κεντρικοί δρόμοι που θα περάσει είναι, Πέτρου Ράλλη, Ιερά Οδός, Θηβών, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παναγή Τσαλδάρη, Αγ.Παρασκευής.
Ότι γράφω από δω και πέρα σε αυτό το θέμα θα έχει να κάνει με τη δική σας διευκόλυνση και ενημέρωση και δε θα απαντώ σε αντιπαραθέσεις και μπινελίκια.
ΑΚΡΟΒΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ.
:lol::lol:
Καλημέρα σας.
Για δική σας πληροφόρηση απόψε το Freeday έχει προορισμό το Ίλιον.
Ακριβή δρομολόγηση δεν έχω αλλά υπολογίζω οτι θα κινηθεί γενικώς στις δυτικές συνοικίες από το ύψος της Πέτρου Ράλλη και με κατεύθυνση δυτικά και βόρεια ως τα άνω όρια στο Περιστέρι Μπουρνάζι.
Πιθανοί κεντρικοί δρόμοι που θα περάσει είναι, Πέτρου Ράλλη, Ιερά Οδός, Θηβών, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παναγή Τσαλδάρη, Αγ.Παρασκευής.
Ότι γράφω από δω και πέρα σε αυτό το θέμα θα έχει να κάνει με τη δική σας διευκόλυνση και ενημέρωση και δε θα απαντώ σε αντιπαραθέσεις και μπινελίκια.
Το μπουρνάζι να το προσέξετε.
Εκεί οι ντόπιοι έχουν ένα θέμα με τις σφυρίχτρες..
MavrosPan
22/06/2012, 10:27
Το μπουρνάζι να το προσέξετε.
Εκεί οι ντόπιοι έχουν ένα θέμα με τις σφυρίχτρες..
Δεν περνατε μια βολτα και απο Ζεφυρι - Μενιδι - Λιοσια? Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι μετα απο αυτο θα αργησουμε να δουμε Freedays
Cpt. Haddock
22/06/2012, 10:30
Ενημερωτικα, εχει περασει αρκετες φορες freeday απο τις φαβελες και συνεχιζει.
Ενημερωτικα, εχει περασει αρκετες φορες freeday απο τις φαβελες και συνεχιζει.
Θα περνάνε καλά μάλλον.. :bawl:
Cpt. Haddock
22/06/2012, 10:37
Δε γνωρίζω, μια φορα εχω παει απο εκει.
(Φαβελες εννοω τους περαν του ποταμου οικισμους :smokin: )
George_Sp
29/06/2012, 12:05
Απόψε προορισμός είναι η Λούτσα.
Πιθανή διαδρομή προς Λούτσα από κέντρο είναι προς Μεσογείων και Λεωφόρο Μαραθώνος.
Cpt. Haddock
29/06/2012, 16:22
Οι αιτήσεις για διαγραφή έγιναν δεκτές :D
George_Sp
29/06/2012, 16:26
what? :p
Τετοια ταχυτητα ουτε ο Πιου σε ντριπλα
κανονίστε να σας σβήσω όλους...
taxydromos
29/06/2012, 16:30
Τετοια ταχυτητα ουτε ο Πιου σε ντριπλα
ποιος ειναι ο Πιου??
chr1s_86
29/06/2012, 16:30
:a06:
(και φυσικά δεν το λέω για το δικό μου χαζοσπαμ αλλά γιατί όσες συζητήσεις και να έχουν γίνει υπάρχουν κι άλλα "μακριά" και "κοντά" που έχουν να πουν κάτι, στην προκειμένη περίπτωση αντιπαραθέσεις είμαστε και τα είπε μια χαρά ο φίλος :wave2: )
Cpt. Haddock
29/06/2012, 16:34
:a06:
(και φυσικά δεν το λέω για το δικό μου χαζοσπαμ αλλά γιατί όσες συζητήσεις και να έχουν γίνει υπάρχουν κι άλλα "μακριά" και "κοντά" που έχουν να πουν κάτι, στην προκειμένη περίπτωση αντιπαραθέσεις είμαστε και τα είπε μια χαρά ο φίλος :wave2: )
Πιθανον αλλα δε γίνεται εσαεί να σχολιάζουμε το φριντέι και καθε φορά που το ανακαλυπτει καποιος να λεμε τα ίδια και τα ίδια. Στην τελική εαν θελετε να τους κράξετε, μπείτε στο podilates.gr και γράψτε εκει που θα το διαβασουν κιόλας, εδω απλά βγάζετε το άχτι σας εκ του ασφαλούς και χωρις αποτέλεσμα...
(θα μου πεις βέβαια οτι γι' αυτό υπάρχουν τα φόρουμ :lol: )
Τεσπα, εδω καθε βδομαδα θα ποστάρει ο George_Sp τον προορισμό του Φριντέι. Τα υπόλοιπα ειναι αχρείαστα.
Πιθανον αλλα δε γίνεται εσαεί να σχολιάζουμε το φριντέι και καθε φορά που το ανακαλυπτει καποιος να λεμε τα ίδια και τα ίδια. Στην τελική εαν θελετε να τους κράξετε, μπείτε στο podilates.gr και γράψτε εκει που θα το διαβασουν κιόλας, εδω απλά βγάζετε το άχτι σας εκ του ασφαλούς και χωρις αποτέλεσμα...
(θα μου πεις βέβαια οτι γι' αυτό υπάρχουν τα φόρουμ :lol: )
Τεσπα, εδω καθε βδομαδα θα ποστάρει ο George_Sp τον προορισμό του Φριντέι. Τα υπόλοιπα ειναι αχρείαστα.
ΟΧΙ
Ο george_sp αν θέλει να ποστάρει τους προορισμούς του ακατανόμαστου event, να το κάνει αλλού.
Εδώ είναι αντιπαραθέσεις, μια χαρά τα είπε ο jimV και λίγα είπε!
Ποδηλάτες του ορθού!
I spoke.
George_Sp
29/06/2012, 16:46
admin του ορθού! I reply. :D
αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου πείτε κατηγορία να ανοίξω θέμα με τους προορισμούς για τη δική σας ενημέρωση κύριε αδμινιστράτορα
Γράφε εδώ και θα σβήνω τα post των αποπάνω. Μόνο Πειραιά μην κατεβείτε γιατί θα σβήσω ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα και θα καταλήξεις και με κινέζικο παπί.
My 2 cents
admin του ορθού! I reply. :D
αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να μου πείτε κατηγορία να ανοίξω θέμα με τους προορισμούς για τη δική σας ενημέρωση κύριε αδμινιστράτορα
Admin που μάλλον δεν με ξέρεις.
Βaron, στη μαλ@κια που αναστηλώνεις, θα βάλεις και τραπουλόχαρτο με μανταλάκι ή θα το αφήσεις μαμά; :bawl: :tooth:
Επαναλαμβάνω, εδώ είναι αντιπαραθέσεις.
George_Sp
29/06/2012, 17:01
καλά...αποφασίστε που να βάζω τους προορισμούς και πείτε μου.
sniper....προφανώς και γω είμαι ποδηλάτης που δε με ξέρεις ;)
καλά...αποφασίστε που να βάζω τους προορισμούς και πείτε μου.
sniper....προφανώς και γω είμαι ποδηλάτης που δε με ξέρεις ;)
Να τους βάλεις στις Γενικές.
Άνοιξε εκεί ένα θρεντ και βάζε ότι θες.
Cpt. Haddock
29/06/2012, 17:19
ΟΧΙ
ΝΑΙ
I spoke.
Να με απολύσεις :p
George_Sp
29/06/2012, 17:34
να μας ζήσει το νέο θέμα :)